VI SÆTTER STANDARDEN FOR PROCES HÅNDTERING..

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VI SÆTTER STANDARDEN FOR PROCES HÅNDTERING.."

Transkript

1 VI SÆTTER STANDARDEN FOR PROCES HÅNDTERING..

2 2. PIONEERING

3 INDEX: INDLEDNING SEPARERING FILTRERING CENTRALANLÆG SPÅNBEHANDLING FILSEPCO CARE-TECH INTERNATIONALT Vi vil fortsætte med at udvikle og flytte grænser med nye teknologier, uanset hvor store udfordringerne måtte være.

4 4.

5 DIN SPECIALIST I PROCES HÅNDTERING Velkommen til FilSepCo, den fortrukne designer af filtrering og separerings udstyr, specielt udviklede kontrol systemer til den globale metal industri. Med hovedsæde i Danmark og udgangspunkt i CLEANTECH, vil vi udvikle miljørigtige teknologier for at blive markedets førende. Desuden vil vi hos FilSepCo skabe et omdømme, for produkter i høj kvalitet og designs som er i stand til at modstå de udfordringer miljøet måtte give. Igennem årene vil FilSepCo demonstrere en evne til at møde tekniske udfordringer med miljørigtige løsninger og installationer. Vi tilbyder vores globale kunder, en række produkter i høj standard og designs til maksimal levetid i højeste kvalitet. Udfordringen for de flest af vores kunder, er at være stand til at skabe en miljøvenlig produktion, i høj kvalitet og samtidig få en økonomisk gevinst. Alle vores produkter er designet til alle gængse installationer, og med vores dygtige og erfarne personale af tekniske håndværkere, er vi i stand til at designe og levere, produkter i høj kvalitet og i mange varianter. 5. FilSepCo bakkes op af vores partners produktionsmæssige ekspertise og finansielle styrker. Firmaer som anvender avanceret teknologi, der giver gennemførte produkter og en god service, til kunderne i metal industrien eller andre relaterede brancher. Med vores fleksible service folk er vi klar til at hjælpe til, med miljø rigtige løsninger verden over. For at sikre os samme høje kvalitet, har vi egen kontrol af alle aspekter i vores teknologi, fra produkt udvikling og design til engineering, produktion, test og levering.

6 6.

7 PRODUKT OMRÅDER Vores erfarne og dygtige personale af håndværkere og ingeniører vil fortsætte med at udvikle avancerede produkter, for en troværdig service til de hårde og krævende omgivelser. 7. Det vil glæde os at hjælpe med at finde den løsning der passer til dig og dine specifikke behov. - OLIE SEPARATORER - SKRÅSÆDE FILTRE - CENTRAL ANLÆG - SPÅNEBEHANDLING - FilSepCo CARE-TECH SYSTEMER - SERVICE MANAGMENT SYSTEMER

8 8. ENGINEERING

9 33. FilSepCo Care-Tech 9. Giver industri virksomheder gode muligheder for at fokusere på produktionen, og overlade vedligeholdelse og service til FilSepCo.

10 10. Olieseparering Igennem et unikt design skaber vi unikke produkter, hvor funktion og omgivelser giver den rette kombination til en effektiv teknologi.

11 FilSepCo producerer separerings udstyr i et unikt design, der kombineres med en funktionalitet der rækker langt ud over det forventede. Udlæsning af separatorens funktionalitet: Trinløs regulering af pumpe Pumpens kapacitet Væskens tilstand Temperatur PH måling Ledeevne Timer Pumpe og separator som en sammensat enhed pumpens indstilling er tilpasset separationstanken i 4 standarder, foruden kundespecifikke løsninger FLC-OS 50: Olieseparator 0 50 L/h 3. FLC-OS 200: Olieseparator L/h 11. FLC-OS 400: Olieseparator L/h FLC-OS 800: Olieseparator L/h Alle typer er monteret med en elektrisk dreven modul opbyget membranpumpe, med et meget lavt energi forbrug. Alle separatorer kan leveres som mobile enheder.

12 12. Olie skimmer FilSepCo udvikler, designer og bygger løsninger af forskellige typer, designs og størrelser.

13 Vi sikrer at der tilsluttes rigtigt til dine maskiner/udstyr, og fjerner overflade olie og flyde partikler. Fleksibelt udstyr gør FilSepCo s teknikere i stand til at montere skimmer udstyret i langt de fleste maskiner og tanke. 13. Vi har monteret separerings udstyr i mange forskellige maskiner, der alle har én ting tilfælles; partikler eller olie der flyder på overfladen Industrielle affedter Ultralyds vaskere. CNC maskiner. Manuelle maskiner. Centrale løsninger. Opbevaringstanke. Gulv og kælder tanke. Vælg det rigtige udstyr se mere på

14 14. DEDICATED

15 15. Filtreringsudstyr : Papir eller magnetisk FilSepCo s linje af filtrerings udstyr hjælper maskinoperatører til at gøre produktionen mere profitabel, igennem lavere omkostninger og forbedret væske genanvendelse.

16 Filtration - en kombination af behov og tillid FilSepCo leverer filtrerings udstyr som en kombination af, filtrerings teknikker der enten står alene, eller som kombinationsløsninger med brug at filter dug, og - eller magneter Produkt serien består af Skråsæde filtre Type Kapacitet Størrelse FLC-INC l/min. L600 x B300 x H400 FLC-INC l/min. L1000 x B500 x H600 FLC-INC l/min. L1000 x B700 x H600 FLC-INC l/min. L1500 x B1000 x H600 FLC-INC l/min. L1800 x B1200 x H Magnetiske tromlefiltre Type Kapacitet Størrelse FLC-MAG l/min. Ø200 x L300 FLC-MAG l/min. Ø200 x L500 FLC-MAG l/min. Ø200 x L700 FLC-MAG l/min. Ø300 x L1000 FLC-MAG l/min. Ø300 x L1200 Filtrerings tætheden afhænger af forholdene, hvor standard filtreringsløsninger filtrerer mellem 50 og 200 micron. Kombinations løsninger med FilSepCo s skråsædefiltre og FilSepCo s magnetfiltre, kan bringe filtreringsgraden ned på ca. 5 micron Hos FilSepCo tror vi på at kombinere respekten for miljøet og filtreringskapaciteten, med energieffekten og mængden af partikler i væsken. Sund fornuft, knowhow og rådgivning går hånd i hånd.

17 Filtrering 17. FilSepCo kombinerer filtrerings løsninger med effektivitet, teknologi, tilpasning og design.

18 18. Anvend skråsæde filtre med filterdug, hvor der er behov for en stabil filtrering eventuel i by-pass, og hvor behovet for filtrering af relativt store partikler i en kontinuerlig filtreringsproces. Magnetiske filtre hvor der er behov for høj kapacitet, og stor mængde af små magnetiske partikler Kombinationer af filtreringsløsninger mellem magnetiske tromlefiltre og skråsæde filtre giver løsningerne et nyt perspektiv af fleksibilitet og funktionalitet.

19 RESPONSIBLE 19.

20 Uanset opgave, kritisk eller hastesag, er vores systemer lavet på en sikker måde der beskytter menneskeliv, helbred, materielle værdier og eksterne omgivelser. 20.

21 Centrale systemer 21. Centrale løsninger fra FilSepCo, giver procesvæsker en væsentlig øget levetid. Functionality through unique design - Designed for unique functionality

22 FilSepCo's industrielle designere har optimeret filtrerings processerne, og sammensat funktionalitet med et enestående design, der matcher nutidens innovative produktionsmiljø. FlSepCo's centrale løsninger giver fleksible maskintilslutninger og nyt liv til din produktion. Giv produktiviteten frit løb og lad FilSepCo stå for service og vedligeholdelse. Vores styrke ligger i gennem tænkte serviceløsninger der kan genbruge dine procesvæsker, og sænke dine drift omkostninger til absolut minimum. Følg med i dine egne processer via vort elektroniske overvågnings system, og få udbytte af vort samarbejde med leverandører og i særdeleshed din egen leverandør, af procesvæsker. 22. Trinløs justering af pumpeprocesser og dosering af hver enkelt maskine, giver dig en fremtids sikret løsning og fleksibilitet overfor produktions ændringer. Proces væskernes tilstand er vigtigst af alt, og afgørende for fremtidens miljø og dine produktionsomkostninger. Lad vores dygtige teknikere og medarbejdere, finde den løsning din virksomhed og miljøet har fortjent. 5 spørgsmål der bør overvejes i forbindelse med investering i centrale løsninger: 1. Hvor stort flow vil du have? 2. Hvad betyder flow for dine væsker 3. Hvordan skal en central installation fungere 4. Hvilken betydning har mængden af partikler i væsken 5. Hvilken type anlæg tjener dine væsker bedst

23 Centralanlæg 23. Giv produktiviteten frit løb og lad FilSepCo, stå for service og vedligeholdelsen.

24 24. FilSepCo har udviklet den bedste teknologi, hvor effektiv filtrering, separering og sedimentation giver dine væsker et ekstra løft. Gennemtestede løsninger giver sikkerhed for en solid og fremtidssikret investering. Kombiner din investering med en service aftale, og udbyg virksomhedens samarbejde med FilSepCo, og få udbytte på de ressourcer der naturligt indgår i produktionen, som de produkter der indgår i virksomhedens kompetencer. FilSepCo's holdninger til CleanTech gør din virksomhed konkurrence dygtig overfor miljøet. System størrelser: Centralenhed Filterkapacitet Maskintilslutning 3000 L. 500 L/m maskiner 5000 L 500L/m maskiner 7000 L 500L/m maskiner L 500L/m < 50 maskiner

25 HosFilSepCo designer vi vores produkter for maksimal levetid i maksimal kvalitet. 25.

26 SIKKERHED VIL ALDRIG BLIVE ET KOMPROMIS FilSepCo genkender at et godt helbred, sikkerhed og omgivelser er en forudsætning for firmaets vækst på lang sigt. Eftertænksomhed er derfor en integreret del i udviklingen af vores, produkter og nye teknologier. 26. Vores ledelse vil fortsætte med at fremme og forstærke firmaets livsvigtige principper og arrangement for sikkerhed. Ved at være en eksemplarisk rolle model, og ved at forventninger og politik, er offentligt kommunikeret og godt kendt. Vores nr. 1 er sikkerhed, helbred og velbefindende for vores personale, kunder, leverandør og samfund. En hver opgave kritisk eller hastesag, er vores systemer lavet på en sikker måde der beskytter menneskeliv, helbred, materielle værdier og eksterne omgivelser. Vores firma er baseret på gensidigt tillid, åbenhed, ærlighed og langsigtet samarbejde med vores kunder, ansatte, leverandør og samfund.

27 INNOVATIVE 27.

28 Service management systemer Tilfredse kunder er nøglen til vores succes, vi er forpligtet til at sørge for en høj værdifuld kvalitet og service, og helt enestående produkter for at sidestille vores kunder, og deres specifikke behov. Vi tager udfordringen op og indleder værdifulde samarbejder med vores kunder, der ikke kun er til gevinst for vort partnerskab, men også for miljøet. Dette forpligter til kvalitet der aldrig vil blive et kompromis. Giver industri virksomheder gode muligheder for at fokusere på produktionen, og overlade vedligeholdelse og service til FilSepCo. FilSepCo CARE-TECH Reversed Logistic Management 28. Genvinding af procesvæsker Genskabelse af procesvæsker Genvinding af procesvæsker er et yderst ressource givende projekt I stedet for at deponere 100 % af væskerne kan oftest % af væskerne genanvendes. Vi forestår dit miljø regnskab, og holderstyr på dit deponi System løsninger Spånbehandling Brikettering Centrifuger Spånvogne Genvindig Genbrug Knusere Skrot Chips Lounge: Internationalt samarbejde for bedre spånhåndtering, og genbrug

29 Spånbehandling Spånbehandlings udstyr giver tørre og brudte spåner, der er forberedte til opsamling og genvinding. Genbrugsprisen på plast og metal spåner, har en vital værdi for producerende virksomheder. 29.

30 Spånbehandling reducerer volumen af dine spåner, mængden af forurenende væsker i spånerne, og kan derfor genvindes eller genbruges. Spånbehandlingsudstyr produceres som enkeltstående enheder af: Centrifuger. Spånknuser. Transportører. FilSepCo spånudstyr, der kan sammensættes til gennemtænkte løsninger som: Fuldautomatiske. Semiautomatiske. Kompakte løsninger, Integrerede løsninger, med fuld integreret centralløsning hvor spåner knuses og transporteres til central opsamling. 30. Spånbehandlings udstyr giver virksomheden tørre og brudte spåner, der er forberedte til opsamling for genvinding af plast og metal spåner, genbrugsprisen har en vital værdi for producerende virksomheder. FilSepCo tilbyder Chips Lounge, sammen med FilSepCo care-tech med det formål, at skabe en fælles værdi for den globale SMV industri, der er kan drage fordel af et internationalt samarbejde på recycling af metal og plast spåner. Vi vil udfordres på vores samarbejde.

31 31. Brikettering Brikettering af spåner reducerer volumen og væskeindholdet i spånerne, hvilket gør det endnu mere attraktivt for aftagerne at modtage spåner fra den producerende virksomhed.

32 32. Brikettering af spåner reducerer volumen og væskeindholdet i spånerne, hvilket gør det endnu mere attraktivt for aftagerne at modtage spåner fra den producerende virksomhed. Knusning og brikettering reducerer endvidere omkostningerne til drift og vedligeholdelse, af virksomhedens miljøgård. Ved et samarbejde med FilSepCo omkring intern håndtering og genvinding af spåner, indgår virksomheden i et internationalt samarbejde omkring optimering at produktionsomkostninger og genvinding af spåner. Vi glæder os til at samarbejde Welcome to discover us Mere viden Større værdi

33 Et inspireret team med en forståelse for nyskabelse, vil gøre FilSepCo til en konkurrence dygtig virksomhed. 33.

34 34. ENVIRONMENTAL

35 Færdighed, viden og læring. FilSepCo`s markeds position og profit er sikret gennem læring, kontinuerlig forbedring, exceptionel produkt kvalitet og service. For at kunne blive i front for teknologisk udvikling, har firmaet forpligtet sig til at udvikle, og bibeholde det bedst mulige personale. Et inspireret team med en forståelse for nyskabelse, vil forblive nogle af FilSepCo's konkurrence parametre. Vores tekniske viden og praktiske erfaring, kombineret med kreativitet, ambitioner og idéer fra nye og kommende medarbejdere...udviklingen af vores firma kultur er et teamwork og proces, imellem teknologi og personale. Vi vil opmuntre og motivere vores ansatte og partnere til personlig udvikling og videreuddannelse, og derved øge deres bidrag til beslutnings processen. Med nye ideer og forslag til forbedring, vil det hurtigt blive synligt overalt i organisationen. 35. Med vores samlede tekniske viden og erfaring, kombineret med avanceret projekt ledelse, og et entusiastisk højt motiveret hold af ansatte på alle niveauer, har FilSepCo en position som en attraktiv partner. Alle produkter er grundigt testet af vort erfarne personale før leveringen.

36 36.

37 International Velkommen til FilSepCo Den fortrukne designer og producent af filtrering og separerings udstyr. Specielt udviklede kontrol systemer til den globale metal industri. Vi har nem adgang til vores kunder i hele det internationale marked, igennem et stort internationalt netværk. FilSepCo er repræsenteret i en række lande og provinser, der gør at vi er i stand til at yde en service til vores kunder, med kort varsel i samme høje standard. Vores erfarne og veluddannede stab af eksperter kan også assisterer I udvikling af projekter, tilbyde teknisk støtte til projekt udvikling og modificering, så vel som supervision under tekniske installationer. LoMico Pacific Ltd 37. LoMico Nordic AS LoMico Europe Ltd LoMiCo Continental Inc.

38 38. Altid miljøbevist Med ekspertise bygget op i fortiden og nutiden, vil vi fortsat støtte vores kunders miljø udfordringer, uanset hvor hårde de må blive.

39 RESPONSIBLE DEDICATED PIONEERING ENGINEERING INNOVATIVE ENVIRONMENTAL 39. Pioneering FilSepCo vil gå forrest og sætte trenden for morgendagens teknologi, design og services. Engineering Dedicated FilSepCo skaber løsninger der er driftsikre, og giver vores kunder højt udbytte af vort samarbejde. Involverede medarbejdere ledelse og samarbejdspartnere, vil gøre vores produkter og services til unikke sammensætninger Responsible Ansvarlig overfor virksomheden, kunderne og miljøet, er hovedmålet i sig selv. Innovative Innovative medarbejdere gør FilSepCo til vores kunders troværdige alliance, sammen med stærk koalition med vores partnere Environmental Miljøet er vores arbejdsplads, nedbringelse af CO 2 er målsætningen, sundt arbejdsmiljø er målet I sig selv

40 FilSepCo Technology AS Houdamvej Lemvig Danmark T...: M..: W..:

Det er et spørgsmål om holdning

Det er et spørgsmål om holdning Det er et spørgsmål om holdning QUALITY MANAGEMENT I AGA REGION EUROPA NORD HR-047-1103-250 Et århundrede præget af engagement AGA har været førende leverandør af gasser igennem et århundrede, og tilbyder

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

VISION 2020. Byggeri med mening

VISION 2020. Byggeri med mening VISION 2020 Byggeri med mening Vision 2020 byggeri med mening Publikationen kan hentes på Erhvervs- og Byggestyrelsens hjemmeside: www.ebst.dk Oplag: 2000 stk. ISBN: Trykt udgave 87-91340-35-7 Elektronisk

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET AVS - VORES VIDEN ER DIN SIKKERHED Med vores brede produktprogram og vores specialiserede viden kan vi løse de fleste opgaver inden for fødevareindustrien, og vi

Læs mere

Parat til en fremtid, der er begyndt.

Parat til en fremtid, der er begyndt. Intro Parat til en fremtid, der er begyndt. Møder man ID i dag, er vi en virksomhed, der på mange måder udlever både vores navn og vores mission om at levere profilbeklædning, der understreger virksomheders

Læs mere

Sassarta 14-18 STRATEGIPLAN FOR TELE-POST FOR ÅRENE 2014-18

Sassarta 14-18 STRATEGIPLAN FOR TELE-POST FOR ÅRENE 2014-18 Sassarta 14-18 STRATEGIPLAN FOR TELE-POST FOR ÅRENE 2014-18 Nuuk, februar 2014. Navnet på strategien Sassarta (lad os træde frem) symboliserer en naturlig fortsættelse af Sassarit (træd frem), den kompetenceudvikling

Læs mere

- den sikre vej. gennem driftssikkerhed, innovation, funktionalitet og service

- den sikre vej. gennem driftssikkerhed, innovation, funktionalitet og service - den sikre vej gennem driftssikkerhed, innovation, funktionalitet og service Epoke A/S - your global partner in spraying technology Konstant i bevægelse Epoke er en virksomhed i konstant udvikling. Ganske

Læs mere

WHO CARES WINS. PV investering - En naturlig del af en stærk CSR politik. Smith Innovation, januar 2015. Side 0/28

WHO CARES WINS. PV investering - En naturlig del af en stærk CSR politik. Smith Innovation, januar 2015. Side 0/28 WHO CARES WINS PV investering - En naturlig del af en stærk CSR politik Smith Innovation, januar 2015 Side 0/28 Forord PV Grid adresserer det store potentiale der er for at stimulere efterspørgslen på

Læs mere

Gør Danmark dygtigere. Erhvervsstrategi 2025

Gør Danmark dygtigere. Erhvervsstrategi 2025 Gør Danmark dygtigere Erhvervsstrategi 2025 Juni 2015 1 Forord Akademikerne ser det som en central opgave at bidrage til at udvikle den private sektor, der efter en alvorlig økonomisk krise nu igen skaber

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning

HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning VELKOMMEN TIL ET GODT KLIMA... MED EN PARTNER INDSTILLET PÅ DINE ØNSKER BPI HVAC udvikler, bearbejder og producerer løsninger i skumplast til producenter af

Læs mere

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Produktivitet DI, marts 2009 1 DI s undersøgelse 435 ledende medarbejdere fra medlemmer af DI har deltaget i en undersøgelse

Læs mere

HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning

HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning HVAC Heating, Ventilation & Air Conditioning VELKOMMEN TIL ET GODT KLIMA... MED EN PARTNER INDSTILLET PÅ DINE ØNSKER BPI HVAC udvikler, bearbejder og producerer løsninger i skumplast til producenter af

Læs mere

CRAMO SIKKERHED KVALITET MILJØ

CRAMO SIKKERHED KVALITET MILJØ CRAMO SIKKERHED KVALITET MILJØ Kvalitet, sikkerhed og miljø - for din egen og andres skyld Hos Cramo skal kvalitet, sikkerhed og miljø ikke bare være i orden det skal være på det højest mulige niveau -

Læs mere

MÆRK FORSKELLEN INDIVIDUELLE LØSNINGER - HELT TÆT PÅ

MÆRK FORSKELLEN INDIVIDUELLE LØSNINGER - HELT TÆT PÅ HEALTHCARE & MEDICO MÆRK FORSKELLEN INDIVIDUELLE LØSNINGER - HELT TÆT PÅ Gennem et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunder, udvikler, producerer og leverer BPI Healthcare & Medico skum til kropsnære

Læs mere

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig White Paper - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig Udarbejdet for af Anne-Lise Wang, Phacit, HENRY Fellow I samarbejde med HENRY Corporation 2010 HENRY Corporation Denmark Sammenfatning

Læs mere

Industrielle skabsløsninger til maskinfabrikanter

Industrielle skabsløsninger til maskinfabrikanter Industrielle skabsløsninger til maskinfabrikanter Eldon gør livet nemmere for maskinfabrinanter med et omfattende udvalg af produkter, førsteklasses teknisk support og projektledelse. Vore kunder kommer

Læs mere

Dan-Ejendomme as er en serviceleverandør med fokus på fast ejendom. Selskabet beskæftiger sig med ejendomsforvaltning,

Dan-Ejendomme as er en serviceleverandør med fokus på fast ejendom. Selskabet beskæftiger sig med ejendomsforvaltning, årsprofil 3 Leder 4 Professionel ejendomsadministration 6 360 8 Investeringsejendomme 10 Handlekraftig ledelse 12 Ejerforeninger og andelsboligforeninger 14 Almene boliger 16 Bygherrerådgivning samt drift

Læs mere

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising

Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising Strategi 2015 Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation Fortalerarbejde Fundraising 1 2 Indhold Rammer for frivilligheden Målrettet udvikling Social innovation Kommunikation

Læs mere

Derfor DEAS. Henrik Dahl Jeppesen adm. direktør. Bo Heide-Ottosen direktør

Derfor DEAS. Henrik Dahl Jeppesen adm. direktør. Bo Heide-Ottosen direktør profil 3 Derfor DEAS 4 Sådan driver vi forretning 7 En kundeorienteret servicevirksomhed 8 DEAS Ejendomsadministration - vejen til et godt afkast 11 DEAS Facility Services 12 DEAS Erhverv erhvervsmægler

Læs mere

Ansvarlig iværksætterkultur spørgeskema

Ansvarlig iværksætterkultur spørgeskema Ansvarlig iværksætterkultur spørgeskema 1. Introduktion Dette spørgeskema kan hjælpe dig til at tænke over din virksomheds indsats hen mod ansvarlig iværksætterkultur ved at spørge til mulige måder hvorpå

Læs mere

IT-strategi i Københavns Kommune 2010-2014

IT-strategi i Københavns Kommune 2010-2014 IT-strategi i Københavns Kommune 2010-2014 1 Indhold Vision...4 Strategiske indsatsområder...5 Borgere, virksomheder og brugere...6 Kommunens opgaver og måden at løse dem på...8 Medarbejdere...10 Styring

Læs mere

Toyota Material Handling Produktprogram

Toyota Material Handling Produktprogram Toyota Material Handling Produktprogram Gaffeltruck, service og løsninger www.toyota-forklifts.eu Stronger together Toyota Material Handling Europe (TMHE) er den europæiske del af Toyota Material Handling

Læs mere

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER BENJAMIN FRANKLIN, DEN AMERIKANSKE FILOSOF, FORFATTER, VIDENSKABSMAND OG JOURNALIST, STOD I SIN TID BAG ORDENE - TID ER PENGE. ET UDTRYK, DER HANDLER

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

Danske virksomheders investeringer i ressourceeffektivitet. 9 virksomheders resultater og erfaringer. Udarbejdet for Erhvervsstyrelsen MARTS 2014

Danske virksomheders investeringer i ressourceeffektivitet. 9 virksomheders resultater og erfaringer. Udarbejdet for Erhvervsstyrelsen MARTS 2014 Danske virksomheders investeringer i ressourceeffektivitet 9 virksomheders resultater og erfaringer Udarbejdet for Erhvervsstyrelsen MARTS 2014 Indhold Konklusioner 2 Metode 5 Oversigt over de 9 cases

Læs mere

CASE- SAMLING. 8 fortællinger om virksomhedstilpasset kompetenceudvikling. Case- samling 1

CASE- SAMLING. 8 fortællinger om virksomhedstilpasset kompetenceudvikling. Case- samling 1 CASE- SAMLING 8 fortællinger om virksomhedstilpasset kompetenceudvikling Case- samling 1 Indholdsfortegnelse VELKOMMEN OTTE FORTÆLLINGER OM KOMP- AD... 3 1: FRA PAPIR TIL DIGITALT FÆLLES FORUM... 4 2:

Læs mere

CSR RAPPORT 2014. Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk

CSR RAPPORT 2014. Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk CSR RAPPORT 2014 Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s Stensmosevej 15 2620 Albertslund 72 21 21 21 www.konicaminolta.dk Generelt om CSR rapporten 2014 Denne CSR rapport fra Konica Minolta Business

Læs mere

ehør IlB tagt ganske enkelt... JUAL

ehør IlB tagt ganske enkelt... JUAL JUAL TAGTILBEHØr ganske enkelt... JUAL leverandør og samarbejdspartner på højeste niveau JUAL TEKNIK fokus på kvalitet og sikkerhed Da mine forældre for 40 år siden startede JUAL, skete det forsigtigt

Læs mere