VI SÆTTER STANDARDEN FOR PROCES HÅNDTERING..

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VI SÆTTER STANDARDEN FOR PROCES HÅNDTERING.."

Transkript

1 VI SÆTTER STANDARDEN FOR PROCES HÅNDTERING..

2 2. PIONEERING

3 INDEX: INDLEDNING SEPARERING FILTRERING CENTRALANLÆG SPÅNBEHANDLING FILSEPCO CARE-TECH INTERNATIONALT Vi vil fortsætte med at udvikle og flytte grænser med nye teknologier, uanset hvor store udfordringerne måtte være.

4 4.

5 DIN SPECIALIST I PROCES HÅNDTERING Velkommen til FilSepCo, den fortrukne designer af filtrering og separerings udstyr, specielt udviklede kontrol systemer til den globale metal industri. Med hovedsæde i Danmark og udgangspunkt i CLEANTECH, vil vi udvikle miljørigtige teknologier for at blive markedets førende. Desuden vil vi hos FilSepCo skabe et omdømme, for produkter i høj kvalitet og designs som er i stand til at modstå de udfordringer miljøet måtte give. Igennem årene vil FilSepCo demonstrere en evne til at møde tekniske udfordringer med miljørigtige løsninger og installationer. Vi tilbyder vores globale kunder, en række produkter i høj standard og designs til maksimal levetid i højeste kvalitet. Udfordringen for de flest af vores kunder, er at være stand til at skabe en miljøvenlig produktion, i høj kvalitet og samtidig få en økonomisk gevinst. Alle vores produkter er designet til alle gængse installationer, og med vores dygtige og erfarne personale af tekniske håndværkere, er vi i stand til at designe og levere, produkter i høj kvalitet og i mange varianter. 5. FilSepCo bakkes op af vores partners produktionsmæssige ekspertise og finansielle styrker. Firmaer som anvender avanceret teknologi, der giver gennemførte produkter og en god service, til kunderne i metal industrien eller andre relaterede brancher. Med vores fleksible service folk er vi klar til at hjælpe til, med miljø rigtige løsninger verden over. For at sikre os samme høje kvalitet, har vi egen kontrol af alle aspekter i vores teknologi, fra produkt udvikling og design til engineering, produktion, test og levering.

6 6.

7 PRODUKT OMRÅDER Vores erfarne og dygtige personale af håndværkere og ingeniører vil fortsætte med at udvikle avancerede produkter, for en troværdig service til de hårde og krævende omgivelser. 7. Det vil glæde os at hjælpe med at finde den løsning der passer til dig og dine specifikke behov. - OLIE SEPARATORER - SKRÅSÆDE FILTRE - CENTRAL ANLÆG - SPÅNEBEHANDLING - FilSepCo CARE-TECH SYSTEMER - SERVICE MANAGMENT SYSTEMER

8 8. ENGINEERING

9 33. FilSepCo Care-Tech 9. Giver industri virksomheder gode muligheder for at fokusere på produktionen, og overlade vedligeholdelse og service til FilSepCo.

10 10. Olieseparering Igennem et unikt design skaber vi unikke produkter, hvor funktion og omgivelser giver den rette kombination til en effektiv teknologi.

11 FilSepCo producerer separerings udstyr i et unikt design, der kombineres med en funktionalitet der rækker langt ud over det forventede. Udlæsning af separatorens funktionalitet: Trinløs regulering af pumpe Pumpens kapacitet Væskens tilstand Temperatur PH måling Ledeevne Timer Pumpe og separator som en sammensat enhed pumpens indstilling er tilpasset separationstanken i 4 standarder, foruden kundespecifikke løsninger FLC-OS 50: Olieseparator 0 50 L/h 3. FLC-OS 200: Olieseparator L/h 11. FLC-OS 400: Olieseparator L/h FLC-OS 800: Olieseparator L/h Alle typer er monteret med en elektrisk dreven modul opbyget membranpumpe, med et meget lavt energi forbrug. Alle separatorer kan leveres som mobile enheder.

12 12. Olie skimmer FilSepCo udvikler, designer og bygger løsninger af forskellige typer, designs og størrelser.

13 Vi sikrer at der tilsluttes rigtigt til dine maskiner/udstyr, og fjerner overflade olie og flyde partikler. Fleksibelt udstyr gør FilSepCo s teknikere i stand til at montere skimmer udstyret i langt de fleste maskiner og tanke. 13. Vi har monteret separerings udstyr i mange forskellige maskiner, der alle har én ting tilfælles; partikler eller olie der flyder på overfladen Industrielle affedter Ultralyds vaskere. CNC maskiner. Manuelle maskiner. Centrale løsninger. Opbevaringstanke. Gulv og kælder tanke. Vælg det rigtige udstyr se mere på

14 14. DEDICATED

15 15. Filtreringsudstyr : Papir eller magnetisk FilSepCo s linje af filtrerings udstyr hjælper maskinoperatører til at gøre produktionen mere profitabel, igennem lavere omkostninger og forbedret væske genanvendelse.

16 Filtration - en kombination af behov og tillid FilSepCo leverer filtrerings udstyr som en kombination af, filtrerings teknikker der enten står alene, eller som kombinationsløsninger med brug at filter dug, og - eller magneter Produkt serien består af Skråsæde filtre Type Kapacitet Størrelse FLC-INC l/min. L600 x B300 x H400 FLC-INC l/min. L1000 x B500 x H600 FLC-INC l/min. L1000 x B700 x H600 FLC-INC l/min. L1500 x B1000 x H600 FLC-INC l/min. L1800 x B1200 x H Magnetiske tromlefiltre Type Kapacitet Størrelse FLC-MAG l/min. Ø200 x L300 FLC-MAG l/min. Ø200 x L500 FLC-MAG l/min. Ø200 x L700 FLC-MAG l/min. Ø300 x L1000 FLC-MAG l/min. Ø300 x L1200 Filtrerings tætheden afhænger af forholdene, hvor standard filtreringsløsninger filtrerer mellem 50 og 200 micron. Kombinations løsninger med FilSepCo s skråsædefiltre og FilSepCo s magnetfiltre, kan bringe filtreringsgraden ned på ca. 5 micron Hos FilSepCo tror vi på at kombinere respekten for miljøet og filtreringskapaciteten, med energieffekten og mængden af partikler i væsken. Sund fornuft, knowhow og rådgivning går hånd i hånd.

17 Filtrering 17. FilSepCo kombinerer filtrerings løsninger med effektivitet, teknologi, tilpasning og design.

18 18. Anvend skråsæde filtre med filterdug, hvor der er behov for en stabil filtrering eventuel i by-pass, og hvor behovet for filtrering af relativt store partikler i en kontinuerlig filtreringsproces. Magnetiske filtre hvor der er behov for høj kapacitet, og stor mængde af små magnetiske partikler Kombinationer af filtreringsløsninger mellem magnetiske tromlefiltre og skråsæde filtre giver løsningerne et nyt perspektiv af fleksibilitet og funktionalitet.

19 RESPONSIBLE 19.

20 Uanset opgave, kritisk eller hastesag, er vores systemer lavet på en sikker måde der beskytter menneskeliv, helbred, materielle værdier og eksterne omgivelser. 20.

21 Centrale systemer 21. Centrale løsninger fra FilSepCo, giver procesvæsker en væsentlig øget levetid. Functionality through unique design - Designed for unique functionality

22 FilSepCo's industrielle designere har optimeret filtrerings processerne, og sammensat funktionalitet med et enestående design, der matcher nutidens innovative produktionsmiljø. FlSepCo's centrale løsninger giver fleksible maskintilslutninger og nyt liv til din produktion. Giv produktiviteten frit løb og lad FilSepCo stå for service og vedligeholdelse. Vores styrke ligger i gennem tænkte serviceløsninger der kan genbruge dine procesvæsker, og sænke dine drift omkostninger til absolut minimum. Følg med i dine egne processer via vort elektroniske overvågnings system, og få udbytte af vort samarbejde med leverandører og i særdeleshed din egen leverandør, af procesvæsker. 22. Trinløs justering af pumpeprocesser og dosering af hver enkelt maskine, giver dig en fremtids sikret løsning og fleksibilitet overfor produktions ændringer. Proces væskernes tilstand er vigtigst af alt, og afgørende for fremtidens miljø og dine produktionsomkostninger. Lad vores dygtige teknikere og medarbejdere, finde den løsning din virksomhed og miljøet har fortjent. 5 spørgsmål der bør overvejes i forbindelse med investering i centrale løsninger: 1. Hvor stort flow vil du have? 2. Hvad betyder flow for dine væsker 3. Hvordan skal en central installation fungere 4. Hvilken betydning har mængden af partikler i væsken 5. Hvilken type anlæg tjener dine væsker bedst

23 Centralanlæg 23. Giv produktiviteten frit løb og lad FilSepCo, stå for service og vedligeholdelsen.

24 24. FilSepCo har udviklet den bedste teknologi, hvor effektiv filtrering, separering og sedimentation giver dine væsker et ekstra løft. Gennemtestede løsninger giver sikkerhed for en solid og fremtidssikret investering. Kombiner din investering med en service aftale, og udbyg virksomhedens samarbejde med FilSepCo, og få udbytte på de ressourcer der naturligt indgår i produktionen, som de produkter der indgår i virksomhedens kompetencer. FilSepCo's holdninger til CleanTech gør din virksomhed konkurrence dygtig overfor miljøet. System størrelser: Centralenhed Filterkapacitet Maskintilslutning 3000 L. 500 L/m maskiner 5000 L 500L/m maskiner 7000 L 500L/m maskiner L 500L/m < 50 maskiner

25 HosFilSepCo designer vi vores produkter for maksimal levetid i maksimal kvalitet. 25.

26 SIKKERHED VIL ALDRIG BLIVE ET KOMPROMIS FilSepCo genkender at et godt helbred, sikkerhed og omgivelser er en forudsætning for firmaets vækst på lang sigt. Eftertænksomhed er derfor en integreret del i udviklingen af vores, produkter og nye teknologier. 26. Vores ledelse vil fortsætte med at fremme og forstærke firmaets livsvigtige principper og arrangement for sikkerhed. Ved at være en eksemplarisk rolle model, og ved at forventninger og politik, er offentligt kommunikeret og godt kendt. Vores nr. 1 er sikkerhed, helbred og velbefindende for vores personale, kunder, leverandør og samfund. En hver opgave kritisk eller hastesag, er vores systemer lavet på en sikker måde der beskytter menneskeliv, helbred, materielle værdier og eksterne omgivelser. Vores firma er baseret på gensidigt tillid, åbenhed, ærlighed og langsigtet samarbejde med vores kunder, ansatte, leverandør og samfund.

27 INNOVATIVE 27.

28 Service management systemer Tilfredse kunder er nøglen til vores succes, vi er forpligtet til at sørge for en høj værdifuld kvalitet og service, og helt enestående produkter for at sidestille vores kunder, og deres specifikke behov. Vi tager udfordringen op og indleder værdifulde samarbejder med vores kunder, der ikke kun er til gevinst for vort partnerskab, men også for miljøet. Dette forpligter til kvalitet der aldrig vil blive et kompromis. Giver industri virksomheder gode muligheder for at fokusere på produktionen, og overlade vedligeholdelse og service til FilSepCo. FilSepCo CARE-TECH Reversed Logistic Management 28. Genvinding af procesvæsker Genskabelse af procesvæsker Genvinding af procesvæsker er et yderst ressource givende projekt I stedet for at deponere 100 % af væskerne kan oftest % af væskerne genanvendes. Vi forestår dit miljø regnskab, og holderstyr på dit deponi System løsninger Spånbehandling Brikettering Centrifuger Spånvogne Genvindig Genbrug Knusere Skrot Chips Lounge: Internationalt samarbejde for bedre spånhåndtering, og genbrug

29 Spånbehandling Spånbehandlings udstyr giver tørre og brudte spåner, der er forberedte til opsamling og genvinding. Genbrugsprisen på plast og metal spåner, har en vital værdi for producerende virksomheder. 29.

30 Spånbehandling reducerer volumen af dine spåner, mængden af forurenende væsker i spånerne, og kan derfor genvindes eller genbruges. Spånbehandlingsudstyr produceres som enkeltstående enheder af: Centrifuger. Spånknuser. Transportører. FilSepCo spånudstyr, der kan sammensættes til gennemtænkte løsninger som: Fuldautomatiske. Semiautomatiske. Kompakte løsninger, Integrerede løsninger, med fuld integreret centralløsning hvor spåner knuses og transporteres til central opsamling. 30. Spånbehandlings udstyr giver virksomheden tørre og brudte spåner, der er forberedte til opsamling for genvinding af plast og metal spåner, genbrugsprisen har en vital værdi for producerende virksomheder. FilSepCo tilbyder Chips Lounge, sammen med FilSepCo care-tech med det formål, at skabe en fælles værdi for den globale SMV industri, der er kan drage fordel af et internationalt samarbejde på recycling af metal og plast spåner. Vi vil udfordres på vores samarbejde.

31 31. Brikettering Brikettering af spåner reducerer volumen og væskeindholdet i spånerne, hvilket gør det endnu mere attraktivt for aftagerne at modtage spåner fra den producerende virksomhed.

32 32. Brikettering af spåner reducerer volumen og væskeindholdet i spånerne, hvilket gør det endnu mere attraktivt for aftagerne at modtage spåner fra den producerende virksomhed. Knusning og brikettering reducerer endvidere omkostningerne til drift og vedligeholdelse, af virksomhedens miljøgård. Ved et samarbejde med FilSepCo omkring intern håndtering og genvinding af spåner, indgår virksomheden i et internationalt samarbejde omkring optimering at produktionsomkostninger og genvinding af spåner. Vi glæder os til at samarbejde Welcome to discover us Mere viden Større værdi

33 Et inspireret team med en forståelse for nyskabelse, vil gøre FilSepCo til en konkurrence dygtig virksomhed. 33.

34 34. ENVIRONMENTAL

35 Færdighed, viden og læring. FilSepCo`s markeds position og profit er sikret gennem læring, kontinuerlig forbedring, exceptionel produkt kvalitet og service. For at kunne blive i front for teknologisk udvikling, har firmaet forpligtet sig til at udvikle, og bibeholde det bedst mulige personale. Et inspireret team med en forståelse for nyskabelse, vil forblive nogle af FilSepCo's konkurrence parametre. Vores tekniske viden og praktiske erfaring, kombineret med kreativitet, ambitioner og idéer fra nye og kommende medarbejdere...udviklingen af vores firma kultur er et teamwork og proces, imellem teknologi og personale. Vi vil opmuntre og motivere vores ansatte og partnere til personlig udvikling og videreuddannelse, og derved øge deres bidrag til beslutnings processen. Med nye ideer og forslag til forbedring, vil det hurtigt blive synligt overalt i organisationen. 35. Med vores samlede tekniske viden og erfaring, kombineret med avanceret projekt ledelse, og et entusiastisk højt motiveret hold af ansatte på alle niveauer, har FilSepCo en position som en attraktiv partner. Alle produkter er grundigt testet af vort erfarne personale før leveringen.

36 36.

37 International Velkommen til FilSepCo Den fortrukne designer og producent af filtrering og separerings udstyr. Specielt udviklede kontrol systemer til den globale metal industri. Vi har nem adgang til vores kunder i hele det internationale marked, igennem et stort internationalt netværk. FilSepCo er repræsenteret i en række lande og provinser, der gør at vi er i stand til at yde en service til vores kunder, med kort varsel i samme høje standard. Vores erfarne og veluddannede stab af eksperter kan også assisterer I udvikling af projekter, tilbyde teknisk støtte til projekt udvikling og modificering, så vel som supervision under tekniske installationer. LoMico Pacific Ltd 37. LoMico Nordic AS LoMico Europe Ltd LoMiCo Continental Inc.

38 38. Altid miljøbevist Med ekspertise bygget op i fortiden og nutiden, vil vi fortsat støtte vores kunders miljø udfordringer, uanset hvor hårde de må blive.

39 RESPONSIBLE DEDICATED PIONEERING ENGINEERING INNOVATIVE ENVIRONMENTAL 39. Pioneering FilSepCo vil gå forrest og sætte trenden for morgendagens teknologi, design og services. Engineering Dedicated FilSepCo skaber løsninger der er driftsikre, og giver vores kunder højt udbytte af vort samarbejde. Involverede medarbejdere ledelse og samarbejdspartnere, vil gøre vores produkter og services til unikke sammensætninger Responsible Ansvarlig overfor virksomheden, kunderne og miljøet, er hovedmålet i sig selv. Innovative Innovative medarbejdere gør FilSepCo til vores kunders troværdige alliance, sammen med stærk koalition med vores partnere Environmental Miljøet er vores arbejdsplads, nedbringelse af CO 2 er målsætningen, sundt arbejdsmiljø er målet I sig selv

40 FilSepCo Technology AS Houdamvej Lemvig Danmark T...: M..: W..:

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

BERNERS KERNEVÆRDIER

BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS KERNEVÆRDIER BERNERS VÆRDIGRUNDLAG...... er vores grundlag for alle beslutninger og handlinger, som træffes og udføres i vores virksomhed. Det tjener til orientering for medarbejderne. Vores værdigrundlag

Læs mere

NOTAT. Fra genopretning til udvikling Esnords strategi 2015 2020

NOTAT. Fra genopretning til udvikling Esnords strategi 2015 2020 NOTAT Fra genopretning til udvikling Esnords strategi 2015 2020 (version 4 2.1.2015) Dette er Esnords nye vision, mission og værdier, godkendt af bestyrelsen den 3. december 2014. Kapitlet vil indgå i

Læs mere

Cowex Præsentation. Løsninger. Viden til. www.cowex.com. P r o f i l & k o m p e t e n c e r. industrial lt automation process technology

Cowex Præsentation. Løsninger. Viden til. www.cowex.com. P r o f i l & k o m p e t e n c e r. industrial lt automation process technology Cowex Præsentation Viden til Løsninger P r o f i l & k o m p e t e n c e r industrial lt automation process technology Profil & Know-how Cowex Profil Cowex a/s er en virksomhed med speciale i løsning af

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber.

Firmaprofil. Springbaner. Landingsmåtter. Trampoliner. Skumredskaber. Traditionelle redskaber. Håndredskaber. Legeredskaber. Firmaprofil Springbaner Landingsmåtter Trampoliner Skumredskaber Traditionelle redskaber Håndredskaber Legeredskaber Rytmegulv Parkour systemer Halprojekter PE-Redskaber PE-Redskaber udvikler og producerer

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi

Vand og Affald. Virksomhedsstrategi Vand og Affald 2012 2016 Virksomhedsstrategi forord Vand og Affalds virksomhedsstrategi 2012 2016 er blevet til i samarbejde med virksomhedens medarbejdere, ledelse og bestyrelse. I løbet af 2011 er der

Læs mere

Kære LINAK medarbejder

Kære LINAK medarbejder Værdihåndbog Kære LINAK medarbejder Hvad er en værdihåndbog? For LINAK er det et forsøg på at samle de holdninger, vi har til tingene og de værdier, vi bygger på. De resultater, vi har præsteret sammen

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a

CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a CSR-rapport 2014/15 Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar, jf. årsregnskabslovens 99 a PwC s forretning er betinget af vores evne til at tiltrække, udvikle og fastholde de dygtigste i branchen. 2 PwC

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

energi til det hele olie gas energi

energi til det hele olie gas energi energi til det hele olie gas energi anytime anywhere offshore eller onshore - vi har energi til det hele! YIT Olie & Gas har base i den danske offshore-by Esbjerg. Her arbejder vi tæt sammen med verdens

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Nærhed. Tillid. Troværdighed. Værdigrundlag. Hvidbjerg Bank lægger vægt på troværdighed, gensidig tillid og nærhed.

Nærhed. Tillid. Troværdighed. Værdigrundlag. Hvidbjerg Bank lægger vægt på troværdighed, gensidig tillid og nærhed. Værdigrundlag Nærhed Tillid Troværdighed Hvidbjerg Bank lægger vægt på troværdighed, gensidig tillid og nærhed. Dette gælder i forhold til kunder og i forhold til medarbejdere. Derfor er værdigrundlaget

Læs mere

Q-BIC PLUS CONNECT TO BETTER. Præsenterer NYE FORDELE

Q-BIC PLUS CONNECT TO BETTER. Præsenterer NYE FORDELE CONNECT TO BETTER Præsenterer Q-BIC PLUS NYE FORDELE Inden for regnvandshåndtering DE NYE FORDELE Inden for håndtering af regnvand Q-Bic Plus - et modulært infiltrations- og opsamlingssystem til håndtering

Læs mere

Flowrox Deltagende partner

Flowrox Deltagende partner Flowrox Deltagende partner Det er en hårdt job, men der er mennesker der kan klare det. De arbejder i nogle af de mest udfordrende forhold på planeten. De kører ekstremt slibende eller ætsende processer,

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

OLIESEPARATOR. Olieseparatorer Til separering af alle typer overfladeolie fra procesvæsker ved temperaturer helt op til 95.

OLIESEPARATOR. Olieseparatorer Til separering af alle typer overfladeolie fra procesvæsker ved temperaturer helt op til 95. PRODUKTSORTIMENT 1 OLIESEPARATOR Vores navn står for højeste kvalitet, udført i rustfrit stål. Over 2000 m² produktions- og administrationslokaler muliggør den højeste fleksibilitet i vores kundetilpassede

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

Økonomisk gevinst ved filtrering og genbrug af vandstrømme i industrien

Økonomisk gevinst ved filtrering og genbrug af vandstrømme i industrien Økonomisk gevinst ved filtrering og genbrug af vandstrømme i industrien Janne Pedersen, Diatom A/S Produktchef, Filterløsninger Cand.agro. 1 Diatom A/S er et handelsselskab, der blev etableret i 1966 som

Læs mere

GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE

GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE Workshop IV VÆRDISKABELSE I SAMARBEJDET MED EKSTERNE INTERESSENTER OG SAMARBEJDSPARTNERE GLOBAL UDVIKLING AF KNOWHOW OG KOMMERCIALISERING GENNEM SAMARBEJDE Claus Homann Aarhus Vand bidrager til samfund,

Læs mere

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER

KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER KAPITALFORVALTNING FOR MENNESKER MED SUNDE VÆRDIER BENJAMIN FRANKLIN, DEN AMERIKANSKE FILOSOF, FORFATTER, VIDENSKABSMAND OG JOURNALIST, STOD I SIN TID BAG ORDENE - TID ER PENGE. ET UDTRYK, DER HANDLER

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Jysk Svømmebads-Teknik A/S ElectroCell A/S

Jysk Svømmebads-Teknik A/S ElectroCell A/S Jysk Svømmebads-Teknik A/S ElectroCell A/S 1 2 1976 Den første svømmehal 1978 Den første svømmehal i udlandet 1979 Det første vandland 1983 Fuldautomatiske doseringsautomatikker Offentlige svømmeanlæg

Læs mere

Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof"

Strategi-plan 2020: På vej mod Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Strategi-plan 2020: På vej mod "Uddannelse i verdensklasse - med hverdagen som grundstof" Skolens VISION for 2020

Læs mere

Shells generelle forretningsprincipper

Shells generelle forretningsprincipper Shells generelle forretningsprincipper Royal Dutch Shell plc Indledning Shells generelle forretningsprincipper er grundlaget for den måde, hvorpå alle virksomheder i Shell Gruppen* driver forretning.

Læs mere

MSK Strategi

MSK Strategi Indhold Mission... 2 Vision... 2 Styrkepositioner... 3 Indsatsområder i strategien... 4 Vision for uddannelse... 5 Vision for forskning og udvikling... 6 Vision for relations- og videnssamarbejde... 7

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion

DFDS politik for mangfoldighed & inklusion Group HR Februar 2013 V.1.0. DFDS politik for mangfoldighed & inklusion DFDS politik for mangfoldighed & inklusion 1 Mangfoldighed som værdibidrag... Error! Bookmark not defined. Mangfoldighedsvision... Error! Bookmark not defined. Politikker... 4 Hvordan arbejder vi med mangfoldighed?...

Læs mere

www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien

www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder

Læs mere

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence

Simon Moos. Maskinfabrik a s. MOOS slamsugeren. Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Simon Moos Maskinfabrik a s MOOS slamsugeren Tilpasning er ingen kunst - det er kernen i vor kompetence Vi bygger på stærke værdier... Simon Moos Maskinfabrik har 30 års erfaring i konstruktion og produktion

Læs mere

SOLCELLEANLÆG SolarEdge Kummerowsvej 3 9400 Nørresundby Tlf.: (+45) 9631 2020 Fax.: (+45) 9631 2021 www.nordland.dk

SOLCELLEANLÆG SolarEdge Kummerowsvej 3 9400 Nørresundby Tlf.: (+45) 9631 2020 Fax.: (+45) 9631 2021 www.nordland.dk SOLCELLEANLÆG SolarEdge Kummerowsvej 3 9400 Nørresundby Tlf.: (+45) 9631 2020 Fax.: (+45) 9631 2021 www.nordland.dk Producer din egen strøm de næste mange år Reducer dit CO2-udslip Få en sikker og energirigtig

Læs mere

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere.

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. Maskininvesteringer - Gør det rigtigt fra starten Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. På 12 minutter kan du spare 12 måneder Hvis du overvejer at købe en ny maskine, skulle du

Læs mere

FORTÆLLINGEN LEJRE MUSIKSKOLE

FORTÆLLINGEN LEJRE MUSIKSKOLE 010-2015 FORTÆLLINGEN LEJRE MUSIKSKOLE LEJRE MUSIKSKOLES MISSION: At give den enkelte elev instrumentale og/eller vokale færdigheder, udvikle et universelt sprog, til personlig musikalsk udfoldelse, individuelt

Læs mere

Genbrugt IT til skoler og institutioner

Genbrugt IT til skoler og institutioner Genbrugt IT til skoler og institutioner Refurb ApS er en dansk virksomhed, der opkøber større partier af udfaset IT udstyr. Refurb giver dit afskrevne eller udskiftningsmodne IT værdi. Ganske enkelt! Spar

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed

CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CIVILSAMFUND I UDVIKLING - fælles om global retfærdighed CISUs STRATEGI 2014-2017 CISUs STRATEGI 2014 2017 Civilsamfund i udvikling fælles om global retfærdighed Vedtaget af CISUs generalforsamling 26.

Læs mere

Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune

Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune Strategi for innovation og velfærdsteknologi i Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune 1 Udfordringer Esbjerg Kommunes servicetilbud vil i stigende grad blive udfordret i de kommende år. Vi vil blive mødt med

Læs mere

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa Rowa Automatiseringssystemer Innovation inden for medicinadministration Rowa R innova 68 03 09 14 OUR VISION OUR MISSION VORES VÆRDIER 03 VORES VISION Med hver enkelt teknologisk ti n ønsker vi at bidrage

Læs mere

Vores arbejdsmetoder

Vores arbejdsmetoder Vores arbejdsmetoder Vores forretningsprincipper og Vores værdier udgør sammen kernen i vores virksomhed. I Vores arbejdsmåde beskrives det, hvordan vi omsætter vores ressourcer til resultater. Vi vil

Læs mere

TRANSFORMINGWATERCARE

TRANSFORMINGWATERCARE TRANSFORMINGWATERCARE Indhold 2 Visioner for vand 4-5 Eksperter i vandbehandling 6-7 Teknologier til kamp mod korrosion 8-9 Sundt og rent vand naturligvis 10-11 Procesindustri Vand til øl eller vand til

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling

J. Jensen A/S. Effektiv sanering med Stål Jet Skånsom sanering med Sponge Jet Termisk varmebehandling Stålsanering J. Jensen har som de eneste mange års erfaring med sanering i sikre, lukkede kredsløb. Nu har vi udviklet Stål Jet, som er markedets mest effektive, miljørigtige saneringsanlæg. 2 J. Jensen

Læs mere

Undervisningsministeriet som arbejdsplads

Undervisningsministeriet som arbejdsplads Arbejdslivspolitik Undervisningsministeriet som arbejdsplads Arbejdslivspolitikken definerer de rammer, der omgiver os alle som medarbejdere i Undervisningsministeriets koncern. Rammerne rækker i nogle

Læs mere

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen!

DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION. Du har behovet... idoc har løsningen! DESIGN ENGINEERING & DOCUMENTATION Du har behovet... idoc har løsningen! 1 Hos idoc har vi store ambitioner for fremtiden Vores ambitioner bygger på et tæt forhold til vores kunder. Ambitionerne er drivkraften

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Stillingsbeskrivelse. Senior Konsulent

Stillingsbeskrivelse. Senior Konsulent Stillingsbeskrivelse Senior Konsulent Virksomhedsbeskrivelse Mark Information har i mere end 30 år, udviklet og forfinet deres software løsning, og resultatet er, at virksomheden i dag er en af branchens

Læs mere

Henkel Leverandøren af løsninger

Henkel Leverandøren af løsninger Henkel Leverandøren af løsninger Henkel Autoindustriens partner Med udgangspunkt i den kemiske industri s løsninger og proces knowhow, hjælper Henkel producenter med at sikre en fremragende kvalitet gennem

Læs mere

Teams 7 bevidsthedsniveauer

Teams 7 bevidsthedsniveauer Teams 7 bevidsthedsniveauer Af Richard Barrett Oversat til dansk af Benjamin Lindquist og Thobias Laustsen Teams vækster og udvikler sig ved at mestre de syv niveauer af team bevidsthed. De syv forskellige

Læs mere

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE 2 Multilak står på tre ben Multilak er en virksomhed, som står på tre ben. Med kompetencer inden for maskinfabrik, overfladebehandling og montage er virksomheden blevet

Læs mere

ATEX FDA ISO 9001 ATEX ISO 9001 FDA ISO 9001 FDA EMC EMC ISO 9001 ATEX FDA ATEX FDA EMC. Auto-line Automatiske selvrensende filtre

ATEX FDA ISO 9001 ATEX ISO 9001 FDA ISO 9001 FDA EMC EMC ISO 9001 ATEX FDA ATEX FDA EMC. Auto-line Automatiske selvrensende filtre ISO 91 ISO 91 FDA ISO EMC 91 ISO 91 FDA EMC FDA FDA EMC EMC ISO 91 FDA EMC Automatiske selvrensende filtre Skraber er kun i si under rensning Mange paknings- og styringsvarianter Skarpkantet spaltesi -

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked.

Holmris CSR politik. Holmris A/S er et familieejet firma, som gennem tre generationer har leveret møbler til det danske bolig- og projektmarked. CSR politik Corporate Social Responsibility (CSR) står for virksomhedens sociale ansvar og er udtryk for de frivillige politikker, virksomheden har sat op for etisk og social ansvarlighed i forhold til

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

SINGLE POINT OF CONTACT

SINGLE POINT OF CONTACT COLUMBUSCARE Support med kunden i centrum Uanset om der er tale om et implementeringsprojekt, ændringer til en eksisterende løsning, first-, second eller third level support, giver vi dig et SINGLE POINT

Læs mere

Ledelse og medarbejderindflydelse. Per Mathiasen kommunaldirektør

Ledelse og medarbejderindflydelse. Per Mathiasen kommunaldirektør Ledelse og medarbejderindflydelse Per Mathiasen kommunaldirektør Disposition Hvorfor har vi fokus på ledelse og inddragelse? Hvad er god kommunal ledelse? Hvad betyder en god kultur i organisationen? Hvordan

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

Börger kendetegn: Fokus på udvikling.

Börger kendetegn: Fokus på udvikling. L O B E R O T O R P U M P E R N E D D E L I N G S T E K N I K F Ø D N I N G S T E K N I K Fokus på udvikling. L O B E R O T O R P U M P E R Fleksibilitet i alle detaljer. Börger loberotor pumper er selvansugende,

Læs mere

PFA S CR-STRATEGI Investering i et bæredygtigt samfund

PFA S CR-STRATEGI Investering i et bæredygtigt samfund PFA S CR-STRATEGI 2017-2020 Investering i et bæredygtigt samfund PFA S CR-STRATEGI 2017-2020 INVESTERING I ET BÆREDYGTIGT SAMFUND For PFA er det en grundlæggende del af forretningsmodellen at tage et medansvar

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Neodymium stangmagneter i stålkappe Neodymium stangmagneter i plastkappe Neodymium

Læs mere

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g

P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g P a t e n t e r V a r e m æ r k e r K o m m e r c i e l r å d g i v n i n g Chas. Hude blev grundlagt i 1896 af Charles von der Hude, altid kaldet Chas. Vi styrker din værdi I det globale vidensamfund

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

Den foretrukne leverandør hos verdens førende mejerivirksomheder

Den foretrukne leverandør hos verdens førende mejerivirksomheder Den foretrukne leverandør hos verdens førende mejerivirksomheder Markedsstyret udvikling Langsigtede kunderelationer Sammen med kunder og andre partnere arbejder vi konstant på at udvikle forbedrede membrantyper,

Læs mere

STÆRK PERFORMANCE & SUND TRIVSEL

STÆRK PERFORMANCE & SUND TRIVSEL STÆRK PERFORMANCE & SUND TRIVSEL Cima Development udvikler ledere, medarbejdere og teams. Vi er specialiseret i at hjælpe: Nyetablerede teams og deres ledere, som skal godt og hurtigt fra start. Teams

Læs mere

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat

Vi engagerer os mere. Revision Rådgivning Skat Vi engagerer os mere Revision Rådgivning Skat Altid til rådighed... Jesper Christensen, Revisor Vi er med hele vejen Gennem en virksomheds livsforløb er der behov for assistance og rådgivning på en række

Læs mere

Professionel støjservice

Professionel støjservice Professionel støjservice Profil: Støjakustik leverer støjdæmpning og akustikløsninger til industri, den offentlige sektor og til private. Vi har 20 års erfaring og anvendes som specialister og rådgivere

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig

Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Bæredygtige løsninger til byggeri og bolig Safarrissoq Hvor de stille strømme tager fart men!!!! Tiltag der påvirker markedet for vedvarende energi Stigende priser på fossile brændsler Energi- og forsyningsselskaber

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Rose Holm A/S Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Udgangspunkt Hvorfra kommer viljen til automatisering? Hvorfor automatisering? Forudsætninger

Læs mere

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum.

Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. Industriservice i særklasse Kvalitet, kompetencer og kunden i centrum. KVALITET, KOMPETENCER OG KUNDEN I CENTRUM. Forebyggelse giver merværdi Erfaringer viser, at manglende vedligeholdelse ofte koster

Læs mere

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS

VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS VARMEPUMPE LUFT TIL VAND PRODUKT KATALOG 2011 DANSKSOLVARME APS 1 Hvem er Dansk Varmepumpe og vores partnere DANSKVARMEPUMPE.DK er en del af den efterhånden store familie hvor også DANSKSOLVARME.DK og

Læs mere

FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER

FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER SPÅNSUGNINGSANLÆG Modulopbyggede filteranlæg type AKF-WDHK og AMX er beregnet for store luft- og spån-mængder. Filtrene er meget driftsikre og fleksible

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services "Transforming your business" Canon Business Services I et landskab, hvor kundeadfærden hele tiden ændrer sig, ændrer det også den måde, virksomheder arbejder på, samt hvordan de

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE

TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE TOTALLØSNINGER INDEN FOR GENANVENDELSE IF RECYCLING A/S Det er IF Recycling A/S vision at tilbyde totalløsninger inden for genanvendelse af affald og salg af råstoffer. Hos os er udvikling af nye muligheder

Læs mere

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod

DI s strategi. Et stærkere Danmark frem mod DI s strategi Et stærkere Danmark frem mod 2020 Forord Siden dannelsen af DI i 1992 har vi skabt et fællesskab, hvor både de allerstørste og de mange tusinde mindre og mellemstore virksomheder i Danmark

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2012

Trivselsundersøgelse 2012 DKBS Trivselsundersøgelse 2012 Resultater for: Rapportspecifikationer Gennemførte 59 Inviterede 74 Svarprocent 80% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-3 6

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

En grøn forretningsløsning

En grøn forretningsløsning En grøn forretningsløsning Miljøvenlig vådrensning med økonomiske muligheder electrolux professional lagoon-vådrensning 2 electrolux Electrolux professional Professional Cleaning lagoon-vådrensning Sector

Læs mere

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig

INDHOLD. Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning. Redaktion Østjysk Bolig 02 MÅLSÆTNINGSPROGRAM 2015 ØSTJYSK BOLIG INDHOLD 4 5 6 8 9 11 12 13 14 15 Indledning Opgaven Værdierne Beboerdemokratiet Kommunikationen Servicen Det boligsociale Miljøet Væksten Afslutning Udgiver Organisationsbestyrelsen

Læs mere

Produkter og løsninger til hospitaler et driftsikkert valg

Produkter og løsninger til hospitaler et driftsikkert valg et driftsikkert valg - et driftsikkert valg Hospitalerne står over for store investeringer. 40 milliarder kroner skal bruges på at renovere hospitaler og bygge nye superhospitaler. Derfor gælder det om

Læs mere

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse :

Pålidelighed. facts: Kundeudtalelse : Profilbrochure Pålidelighed facts: 1946 etableret i byen Sjørring 250 medarbejdere 18.000 m 2 produktionsfaciliteter 11 svejserobotter Sjørring Maskinfabrik A/S blev etableret i 1946. Udgangspunktet var

Læs mere

Fra klasselokale til bestyrelseslokale. De 5 bedste måder til at forberede de studerende på morgendagens arbejdsplads

Fra klasselokale til bestyrelseslokale. De 5 bedste måder til at forberede de studerende på morgendagens arbejdsplads Fra klasselokale til bestyrelseslokale De 5 bedste måder til at forberede de studerende på morgendagens arbejdsplads Implementering af samarbejdsbaseret og innovativ teknologi Globalt er uddannelsesmarkedet

Læs mere

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. we know how AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 35 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedafdelingen på 2.000 m² ligger i Brøndby,

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2015

Trivselsundersøgelse 2015 Trivselsundersøgelse 2015 Rapportspecifikationer Gennemførte 94 Inviterede 102 Svarprocent 92% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-3 7 Omdømme Arbejdsopgaver

Læs mere