Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på"

Transkript

1 Forår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Gravhøjene i Jelling Grundlovsdag Torben Bramming

2 Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag og tidspunkt på dagen kan være forskellig fra måned til måned. Vær derfor ekstra opmærksom! Kirkebilen er der naturligvis ikke pillet ved. Den kører hver gang og kan bestilles ved henvendelse til Lisbet på Koncert: Velkommen til koncert i Grundtvigskirken i Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik. Rummet har en efterklang på cirka to sekunder, hvilket bevirker, at musikken klinger smukt og præcist uden at hvirvle for meget rundt i rummet. Grundtvigskirkens orgel er placeret foran i kirken. Det betyder, at publikum altid både kan høre og se de udøvende musikere. Især er det interessant for publikum i forbindelse med orgelkoncerter at kunne følge med i organistens arbejde både med fødder og hænder. Grundtvigskirkens velklingende orgel har 34 stemmer, og det er bygget i 1988 af orgelbygger, Bruno Christensen, Terkelsbøl. Fuldt hus til Grundlovsdag 2016 med Sisse Fisker.

3 Tirsdag den 10. januar kl : Sogneeftermiddag. Vi kører til Ribe. Vi skal til Tårnborg - Brorsons gamle bispesæde og nu lille viden-center i Ribe. Her boede salmedigteren fra 1743 til sin død i hvor sognepræst, Torben Bramming, vil fortælle om Reformationen. Vi får eftermiddagskaffen på Tårnborg, hvorefter vi går over i Ribe Domkirke og ser det lille museum om Reformationen, som findes dér. Vi er tilbage i Esbjerg kl Vi skal køre i private biler, og af hensyn hertil og til pladsen på Tårnborg er der begrænset deltagerantal maksimalt 35 personer. Det er nødvendigt med tilmelding til Lisbet, senest den 5. januar kl på Turen koster 50. kr. som betales på dagen. Tårnborg i Ribe. Hans Adolph Brorson, født 20. juni 1694 i Randerup, død 3. juni 1764 i Ribe, var en dansk pietist, salmedigter og biskop i Ribe fra 1741 til Brorson, Thomas Kingo og N.F.S. Grundtvig regnes for Danmarks tre største salmedigtere. Brorson boede længe i Tårnborg i Puggårdsgade i Ribe. Han var bror til Broder og Nicolai Brorson.

4 Fredag den 20. januar kl : Orglets Dag. I januar 2017 afholdes i Syddansk Musikkonservatoriums regi den første af forhåbentlig mange udgaver af The Wadden Sea International Organ Competition i Esbjerg og Ribe. Det er en international orgelkonkurrence, hvor der deltager meget talentfulde organister fra hele verden. Finalen foregår i Ribe Domkirke. De højt kvalificerede deltagere, der ikke når gennem nåleøjet til finalen, får tilbudt en koncert i én af Esbjergs kirker fredag den 20. januar. Denne dag er udnævnt som Orglets dag. Således er der orgelkoncert i Grundtvigskirken fredag den 20. januar kl med én af semifinalisterne, der endnu ikke er sat navn på. Koncerten er gratis, og alle er meget velkomne til at høre et ungt orgeltalent. Grundtvigskirkens orgel: Grundtvigskirkens orgel er bygget i 1988 af Bruno Christensen & Sønner, Terkelsbøl - DK 6360 Tinglev. Hovedværk: Bordun 16' Principal 8' Spidsfløjte 8' Gedakt 8' Oktav 4' Rørfløjte 4' Spidsquint 2 2/3' Oktav 2' Mixtur 5-6kor Trompet 8' Vox humana 8' Svelleværk : Rørfløjte 8' Quintatøn 8' Salicional 8' Vox celeste 8' Principal 4' Waldfløjte 2' Nasat 1 1/3' Sesquialter 2 kor Scharf 3-4 kor Dulcian 16' Obo 8' Trp. Harmonique 8' Solomanual : Cornet 5 kor Pedal : Principal 16' Subbas 16' Oktav 8' Gedakt 8' Oktav 4' Rauschquint 5 kor Basun 16' Trompet 8' Zink 4' Setzer kombinationssystem K.O. 16 x 16.

5 Søndag den 29. januar kl : Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste. For at fejre lysets komme holdes der igen lysfest i Grundtvigskirken med korsang, tekstlæsninger og fællessang. Det er et meget stemningsfuldt arrangement, hvor kirkerummet udelukkende vil være oplyst af levende lys. Menigheden og begge kirkens præster medvirker sammen med Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Inge Beck. Grundtvigskirkens Cantori, der består af meget dygtige, unge sangere, synger korværker, der understreger de bibelske tekster, som præsterne læser. Imellem tekstlæsninger og smuk korsang synger menigheden med på de fem fællessalmer. Der er gratis adgang. Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste i Grundtvigskirken.

6 Søndag den 29. januar kl : Kyndelmisse-Musik-Gudstjeneste. Stemningsbilleder fra Kyndelmisse-Musik-Gudstjenesten.

7 Tirsdag den 7. februar kl : Sogneeftermiddag. Biskop over Ribe Stift og formand for Foreningen for Kirkegårdskultur, Elof Westergaard, holder foredrag om foreningen, dens arbejde og vore kirkegårde. Formålet for Foreningen for Kirkegårdskultur er at virke for, at kirkegårdenes æstetiske, kulturhistoriske og landskabelige værdier bevares og udvikles, således at kirkegårdene fremtræder som værdige begravelsespladser. Foreningen blev stiftet i 1920 af en kreds, der var interesserede i kirkegårdsforhold. I 1923 udkom det halvårlige tidsskrift "Vore Kirkegårde" første gang, og siden 1973 er der hvert år udgivet et årsskrift. Elof Westergaard, Biskop i Ribe Stift, holder foredrag i Grundtvigskirken.

8 Tirsdag den 7. marts kl : Sogneeftermiddag. Hvad sker der, når vi skal herfra? Døden er på mange måder stadig et tabu, og sorgen, når vi har mistet en, der stod os nær, kan være en ensom og svær at leve med. Til sogneeftermiddagen den 7. marts vil sognepræst, Jane Marie Sognstrup, fortælle om, hvad der sker ved et dødsfald og om, hvad sorg er og gør ved os. Bedemand, Jan Dyreborg, vil fortælle om sit arbejde, og om de valg og muligheder, man har, når en begravelse eller bisættelse skal arrangeres. Jane Marie Sognstrup. Jan Dyreborg.

9 Søndag den 12. marts kl : Orgelkoncert med Jacopo Brusa. Jacopo Brusa. Jacopo Brusa er uddannet som koncertorganist ved konservatoriet Guiseppe Verdi i Milano med højeste karakter. Han har videreuddannet sig i Amsterdam og i Hamburg, og han er prisvinder ved flere internationale orgelkonkurrencer. Som organist ved kirken, Santa Maria del Carmine, i Pavia i Norditalien er han fast tilknyttet. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller Jacopo Brusa musik af bl.a. D. Buxtehude, J.S. Bach og Nino Rota. Der er gratis adgang.

10 Søndag den 2. april kl : Orgelkoncert med Kai Krakenberg. Kai Krakenberg. Kai Krakenberg er Kreiskantor i Husum i Sydslesvig. Han er født i Essen, hvor han er uddannet som organist med diplomeksamen. Han er en kendt koncertgiver, og han har spillet i de fleste europæiske lande samt i USA og i Canada. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller Kai Krakenberg musik af bl.a. Johann Sebastian Bach, Franz Tunder, Richard Sennels (Blicher stemninger) og Svend Ove Møller. Der er fri entre.

11 Tirsdag den 4. april kl : Sogneeftermiddag: Skuespiller Inger Marie Madsen. Karen Blixen: Uddrag af den Afrikanske farm. Dramatiseret fortælling: Over alt begreb lykkelig. At gå på løvejagt i mørket. At flyve over Afrikas sletter og Ngong Hills. At være over alt begreb lykkelig? Inger Marie Madsen fortæller uddrag af Den Afrikanske Farm om Karen Blixens forhold til Afrika og især til Denys Finch Hatton. En gådefuld og medrivende kærlighedshistorie. Inger Marie Madsen, billedet til højre: Vore store digtere har så meget at give os skønhed, drama, glæde og livsvisdom. Jeg vil invitere dig med ind i digternes univers. Sammen skaber vi et magisk rum, hvor tid ikke eksisterer. Jeg fortæller ordret og dramatisk og medbringer en enkel scenografi afhængig af historien og forholdene. Jeg fortæller for alle aldre og alle steder, hvor der er interesse for en god historie. Karen Blixen. Karen baronesse von Blixen-Finecke, døbt Karen Christentze Dinesen, født 17. april 1885 på Rungstedlund, Rungsted 7. september 1962, også Rungsted, var en dansk digter, forfatter og storyteller, som også skrev under pseudonymerne Isak Dinesen, Osceola og Pierre Andrézel.

12 Søndag den 23. april kl : Orgelkoncert med Donato Cuzzato. Donato Cuzzato er født i Treviso, og han er uddannet som koncertorganist ved Frescobaldi -konservatoriet i Ferrara med højeste karakter. Han har spillet på de mest betydelige orgelfestivaler i Europa og endvidere i USA. Han har indspillet 11 meget roste CD-ere. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller Donato Cuzzato et bredt udsnit af orgellitteraturen. Der er fri entre. Konservatoriet i Ferrara, hvor Cuzzato er uddannet.

13 Søndag den 30. april kl : Korkoncert med Esbjerg Koncertkor. Prinsens Musikkorps og Esbjerg Koncertkor under ledelse af Lotte Bille Glæsel opfører med professionelle messingblæsere fra Slesvigs Fodregiment korværket Forkläd Gud af Lars Eric Larsson. Entre: 100 kroner. Prinsens Musikkorps. Esbjerg Koncertkor spiller altid for fuldt hus i Grundtvigskirken.

14 Torsdag den 4. maj kl : Kirkekoncert med Die Herren. U2-Åbenbaringer med Die Herren. Det irske rockband, U2s, musik har i snart tre årtier betaget hele verden. Det, færre ved, er, at U2s tekster og deres indhold altid har været stærkt påvirket af medlemmernes tro og biblens ord. Lige fra bandets start i slutningen af 70erne har de været et religiøst inspireret orkester - deres tekster er funderet i troen på Gud, og mange af sangene har direkte referencer til biblen og dens ord. Det danske orkester, Die Herren, har siden 1991 turneret med U2s musik og spillet over 1700 koncerter, hvoraf mange rundt omkring i danske kirker - altid med stort og helt fantastisk engageret fremmøde. Kirkekoncerterne skiller sig ud ved, at de fremmødte er i alle aldre. Forældre, der tager deres teenagebørn med. Bedsteforældre, der har deres børnebørn ved deres side. Eller unge kærester, der er sammen om en oplevelse. Kirkerummet er generelt et lidt sværere sted at spille rockmusik i, men Die Herren gør en dyd ud af, at lyden indrettes til rummet, så oplevelsen bliver bedst mulig for tilhørerne. Billetter kan købes i forsalg på billetto.dk for 175 kr. plus gebyr og ved døren for 225 kr.

15 Torsdag den 4. maj kl : Kirkekoncert med Die Herren.

16 Tirsdag den 9. maj kl : Festivalaften med Esbjerg Kulturskole Festivalaften, hvor elever fra Esbjerg Kulturskole spiller koncert i lokale 1. Klarinet-og klaverelever fra Esbjerg Kulturskole spiller kompositioner af Niels W. Gade i anledning af 200 års jubilæet for Niels W. Gade. Fri entre. Niels W. Gade Niels Wilhelm Gade, født den 22. februar 1817 i København, død den 21. december 1890 samme sted. I Danmark kaldes han normalt Niels W. Gade. Han var en dansk komponist, dirigent og organist. Gennem mere end fyrre år var Gade den dominerende skikkelse i dansk musikliv. Hans mest kendte værk er Elverskud - ballade for soli, kor og orkester.

17 Onsdag den 31. maj kl : Sogneudflugt. Kl er der morgenkaffe i kirken som optakt til vores Sogneudflugt. Denne gang skal vi til Jelling, hvor vi skal høre om skibssætningen, de hvide søjler, gravhøjene, Gorm og Thyra, og det man - i hvert fald indtil for nylig - har kaldt Danmarks dåbsattest. Middagen skal vi spise på Jelling Kro, og derefter skal vi opleve museet, Kongernes Jelling, som blev indviet sidste år, og nu er den en helt fantastisk oplevelse med masser af lys, lyd og andre spændende virkemidler. Omkring kl forlader vi Jelling og kører til Engelsholm Slot. Her skal vi høre om slottet og drikke eftermiddagskaffe. Panoramatur gennem den smukke og meget kuperede natur og hjemkomst til Grundvigskirken ca Billetsalg til Sogneudflugten foregår onsdag den 24. maj 2017 hos Lisbet Knudsen i Grundtvigskirken. Folk fra Grundtvigs sogn kan købe billet fra kl Alle andre (udensogns) kan købe billet fra kl Billetpris: 350,00 kroner pr. person. Der kan maksimalt købes to billetter pr. person. Yderligere info hos kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, på Billedet ovenfor til venstre: Skibssætning i Jelling. Billedet ovenfor til højre: Gravhøjene i Jelling. Billedet til højre: Engelsholm Slot.

18 Grundlovsfest i Grundtvigskirken mandag den 5. juni 2017 kl kl Mandag den 5. juni er også 2. Pinsedag Mandag den 5. juni kl kl finder den traditionsrige Grundlovsfest sted i Grundtvigskirken efter samme model hvert år: 1. Kirkekoncert i kirken kl Reception med et glas vin, vand + en ostemad og frugt kl Foredrag i mødelokalerne kl Ved kirkekoncerten kl synger tenor, Boris Søeborg Jensen, akkompagneret af Inge Beck på orgel. Boris Jensen er uddannet som kandidat i klassisk sang fra Syddansk Musikkonservatorium. Han er kendt for sin meget smukke og bløde stemme, og han har været solist ved utallige koncerter. Inge Beck, orgel. Boris Søeborg Jensen, tenor Læs mere om Grundlovsdag på næste side.

19 Grundlovsfest i Grundtvigskirken mandag den 5. juni 2017 kl kl Mandag den 5. juni er også 2. Pinsedag Foredragsholderen er i år Torben Bramming. Torben Bramming er sognepræst ved Ribe Domkirke og Seem Kirke, og han er forfatter til en række bøger bl.a. om salmedigteren H.A. Brorson. Han er endvidere leder af Taarnborg i Ribe. Taarnborg er salmedigteren H. A. Brorsons bispebolig, som i dag er kursuscenter for oplysning om Brorson samt Ribe og Slesvigs vesteregn. Torben Bramming vil fortælle om reformationens betydning for Danmark. Entre: 100 kroner for hele Grundlovsarrangementet. Betaling foregår ved indgangen. Læs mere om Grundlovsdag på forrige side.

20 Billedet er fra Sogneudflugten Har du/i yderligere spørgsmål til Sognearrangementerne, kontakt kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl og på telefon eller kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Har du/i yderligere spørgsmål til Koncerterne, kontakt organist, Inge Beck, på mail eller telefon samt kirkekontoret, som er åbent dagligt fra kl på telefon Vi har månedskalendere, særskilte brochurer, foldere, flyers, hæfter og løbesedler til vores forskellige kategorier af arrangementer. Kom forbi på eller ring til kirkekontoret, Ribegade 74, 6700 Esbjerg, og bliv skrevet op, hvis du vil have dem tilsendt. Kirkekontoret har tlf og er åbent mandag fredag kl Alternativt kan du sende en mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på følgende mail:

Se mere på

Se mere på Forår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Gravhøjene i Jelling Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes.

Læs mere

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på Forår 2018 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Nazareth-kirken Grundlovsdag Michael Svendsen Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2015 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Massoud Fouroozandeh Sogneudflugt Bundsbæk Mølle Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2016 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Sisse Fisker Sogneudflugt Slesvig Domkirke Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Se mere på

Se mere på Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2016 Koncerter Sogneeftermiddage Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2014 Sogneeftermiddage Koncerter Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag og tidspunkt

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. Juni Juli - August Nr.3 Koncert Michala Petri og Lars Hannibal Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016 Koncert i Sønder Nissum kirke d.5.juli kl.19.30 Petri/Hannibal

Læs mere

Karen Blixen 17. april 1885-7. sept. 1962

Karen Blixen 17. april 1885-7. sept. 1962 Karen Blixen 17. april 1885-7. sept. 1962 Karen Blixen kom til verden på familiens gård Rungstedlund i Nordsjælland som Karen Christenze Dinesen, et barn af en aristokratisk+ borgerlig familie. 1 Wilhelm

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!.

Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Esbjerg, maj 2016 Kære konfirmander og konfirmandforældre! Vær venligst opmærksom på, at denne mail består af 5 sider, så husk at scrolle ned!. Det kommende skoleår bringer igen nogle ændringer - også

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Veldtofte Fitness har fået vokseværk

Veldtofte Fitness har fået vokseværk 2017 ØSTERBY NYT Side 13 Veldtofte Fitness har fået vokseværk I Veldtofte Idrætspark ligger Veldtofte Fitness, og det har det gjort siden 2014. Men på det sidste er der sket store forandringer. Sport &

Læs mere

50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer

50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer Forår 2019 50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer Sogneeftermiddag Stephanie Lose Koncerter Nicolas Kock Sogneudflugt Jørgen Dieckmann Rasmussen Grundlovsdag Jeppe Søe Kirkebil:

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 pt. sygemeldt Poul Steenberg, vikarierende sognepræst: poust@km.dk, tlf. 2424 5016 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Efterårsprogram 2019

Efterårsprogram 2019 GRUNDTVIG Grundtvigsk Forum i Jerne Efterårsprogram 2019 En cykelrejse fra Esbjerg til Makedonien Mandag den 2. september kl. 14.00 Foredrag v/ Søren Olsen Udlængslen voksede på de lange skoledage i gymnasiet,

Læs mere

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke

Stiftskursusdag. Kunst, Klang og Kirkerum. Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Stiftskursusdag Kunst, Klang og Kirkerum Mandag den 27. oktober 2014 i Gug Kirke Kunst, Klang og Kirkerum Velkommen til årets stiftskursusdag, arrangeret af Udvalget for Kirkemusik og Gudstjeneste. Kirkerum

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 14. februar 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Kristian la Cour du hører lidt

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

Skole-kirkeprojekter 2014-2015

Skole-kirkeprojekter 2014-2015 Skole-kirkeprojekter 2014-2015 Mellemtrin Kirken er et af de steder, hvor børn kan lære om de traditioner, højtider, værdier og fortællinger, som står centralt i vores samfund. I Farum Sogn har vi derfor

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus.

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4 Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. 1 af dem er kulturperler med spændende kunst og arkitektur,

Læs mere

Demensuger i Odder marts 2018

Demensuger i Odder marts 2018 Demensuger i Odder 7.-24. marts 2018 Vi vil gerne for 3. gang invitere alle i Odder til demensuger. Ugerne arrangeres i et stærkt samarbejde på tværs af Odder bibliotek, Ældresagen, Alzheimerforeningen

Læs mere

På sporet af julen og Grundtvig

På sporet af julen og Grundtvig December i København På sporet af julen og Grundtvig jul 2009 N.F.S. Grundtvig er en vigtig skikkelse i DR s julekalender Pagten, hvor hans salmer og tanker om menneske og fællesskab spiller en rolle.

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering " Landsbypassioner " udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering  Landsbypassioner  udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 1 IDOM BIENNALEN 2018 21-30 juni TORSDAG 21 JUNI FREDAG 22 JUNI 2 kl.10.30-12.00 Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 Officiel åbning af Idom Biennalen 2018. Åbningstalen med Kulturchef i Holstebro kommune

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges

September 2014. Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn. Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges September 2014 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Koncert og Rock-gudstjeneste Småkagebager søges Forårets konfirmander For gavernes skyld? 44 nye konfirmander tjekkede sammen med deres forældre ind

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Åbningsugen i Emmauskirken. Program

Åbningsugen i Emmauskirken. Program Åbningsugen i Program SØNDAG I 29. NOV. 10.30 13.30 FESTGUDSTJENESTE MED EFTERFØLGENDE RECEPTION Festgudstjeneste med deltagelse af Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen og s egne præster. Prædiken ved

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10.

Nr.5. Maj 2015. Kl. 11.00. Kl. 12.15. Kl. 10.30. Kl. 12.15. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 10. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.5. 1 Maj 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 10. maj 5. søndag efter påske Kl. 11.00 Præst fra Døvemenigheden Døvegudstjeneste Torsdag den 14. maj

Læs mere

Peters Jul. Jul som i gamle dage... i Ribe. Se hele programmet for julen 2013 på www.petersjuliribe.dk

Peters Jul. Jul som i gamle dage... i Ribe. Se hele programmet for julen 2013 på www.petersjuliribe.dk Peters Jul i Ribe Jul som i gamle dage... Se hele programmet for julen 2013 på www.petersjuliribe.dk Det er indledningen til bogen Peters Jul, som handler om familien Krohns jul og traditioner i 1850 erne.

Læs mere

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring kirkebladet for hvidovre sogn marts-april 2013 Påskemusical palmesøndag Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene

Læs mere

koret Side 2 Velkomstfolder

koret Side 2 Velkomstfolder Velkommen i koret Side 2 Velkomstfolder Roskilde Domkirkes Drengekor september 2008 Velkomstfolder Side 3 Lidt om koret Roskilde Domkirkes Drengekor blev oprettet i 1987. I den tid har koret bestået af

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM EFTERÅR 2015 Besøg i Kongernes Jelling Tirsdag den 1. september skal vi besøge Kongernes Jelling. Efter en større udvidelse og gennemgribende modernisering

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Historien om Sundkirken

Historien om Sundkirken Historien om Sundkirken Lolland-Falsters Stift største landsogn, Toreby sogn, fik sidst i 1950-erne og først i 60-erne vokseværk i sognets østre del. Mange udenbys flyttede til området. Det førte til en

Læs mere

Folkekirkens Skoletjeneste, København Frederiksberg Årsrapport 2012

Folkekirkens Skoletjeneste, København Frederiksberg Årsrapport 2012 Folkekirkens Skoletjeneste, København Frederiksberg Årsrapport 2012 Generelt Klasserne modtager i forbindelse med de enkelte projekter et undervisningsoplæg (evt. med tilhørende cd, plakat eller andet)

Læs mere

Le Sacre du Printemps

Le Sacre du Printemps Le Sacre du Printemps m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Stravinskij Du skal arbejde med et musikværk, der hedder Le Sacre du Printemps. Navnet er fransk og betyder Forårets Helliggørelse en

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

GUTTERMANN KULTURPRODUKTION

GUTTERMANN KULTURPRODUKTION GUTTERMANN KULTURPRODUKTION GK Books GK Live www.guttermann-kultur.dk Skriv til os på: guttermannkultur@gmail.com Eller ring på: mobil +45 23 72 31 22, mobil +45 40 59 22 83 eller fastnet +45 33 24 02

Læs mere

SOMMERHØJSKOLE LOF. De krydsede dit spor juni 2018 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien).

SOMMERHØJSKOLE LOF. De krydsede dit spor juni 2018 Haslev Folkebibliotek. Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). SOMMERHØJSKOLE LOF 11. 15. juni 2018 Haslev Folkebibliotek Den store mødesal (indgang ad Rådhusstien). De krydsede dit spor Egeskov 1 Mandag d. 11. juni 09.00 Velkomst v. Jens Thøsing Andersen Morgenkaffe

Læs mere

Trafiksikre zoner til børn i Østerbyen East t wn Up - Østerbyens borgerforening har på et møde

Trafiksikre zoner til børn i Østerbyen East t wn Up - Østerbyens borgerforening har på et møde 2016 ØSTERBY NYT Side 15 Trafiksikre zoner til børn i Østerbyen East t wn Up - Østerbyens borgerforening har på et møde med Teknik - og Byggeudvalgets formand Anders Kronborg foreslået Esbjerg kommune

Læs mere

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016

Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Loge 26 - Kong Hroar Terminen 2015-2016 Velkommen til en ny termin og velkommen til Kulturudvalget arrangementer. Kulturudvalget har ny sammensætning i denne termin efter installationen i foråret. Det

Læs mere

... sagde de i gamle dage, hvor de døde blev begravet i kirkerummene, med dødningehoveder..

... sagde de i gamle dage, hvor de døde blev begravet i kirkerummene, med dødningehoveder.. MAJ - AUGUST 2014 ANNA SOGNS KIRKEBLAD MEMENTO MORI HUSK DU SKAL DØ... Kirkebladet udgives af Anna Sogns menighedsråd Redaktion: Sognepræsterne i Anna kirke... sagde de i gamle dage, hvor de døde blev

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Program 2015-2016 Foredragene holdes normalt i Sædden kirkes mødesal Fyrvej 30, 6710 Esbjerg V

Program 2015-2016 Foredragene holdes normalt i Sædden kirkes mødesal Fyrvej 30, 6710 Esbjerg V Program 2015-2016 Foredragene holdes normalt i Sædden kirkes mødesal Fyrvej 30, 6710 Esbjerg V Grundtvigsk Foredragsforening - Sædding Den 26. april 1983 blev den grundtvigske foredragsforening i Sædding

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Skole-kirkeprojekter 2015-2016

Skole-kirkeprojekter 2015-2016 Skole-kirkeprojekter 2015-2016 Kirken er et af de steder, hvor børn kan lære om de traditioner, højtider, værdier og fortællinger, som står centralt i vores samfund. I Farum Sogn har vi derfor i en årrække

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Grundtvigs sogns kirkeblad NR. 1 MARTS - APRIL - MAJ - JUNI 2009

Grundtvigs sogns kirkeblad NR. 1 MARTS - APRIL - MAJ - JUNI 2009 Grundtvigs sogns kirkeblad NR. 1 MARTS - APRIL - MAJ - JUNI 2009 Grundtvigskirken Sognepræst (Kbf.) Grundtvigs Allé 18 tlf. 76 11 50 51 mail: willy@grundtvigskirken.dk Træffes ikke fredag Sognepræst: Baggesens

Læs mere

Godt nytår og god arbejdslyst!

Godt nytår og god arbejdslyst! R K E B T L A D E J a n u a r - A p r i l 2 0 K I 1 5 Godt nytår og god arbejdslyst! I Anna Kirke er det ikke kun erindringsbilleder af en fin jul og et hæsblæsende nytår, der er på nethinden. Vi fejrede

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

September i Tagensbo Kirke

September i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organistvikar:

Læs mere

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS.

Spørgsmål eller emner, der ønskes drøftet på et Styrelsesmøde sendes løbende, men helst senest 8 dage før et styrelsesmøde til formanden for LASS. LASS Indhold: 1. Fra LASS Styrelse. 2. Kurser og møder i LASS. 3. Fra medlemmerne. 4. Hjemmesiden & Nyhedsbrevet. 5. Andre arrangementer. Ad 1: Fra LASS Styrelse: LASS Årsmøde blev afholdt den 10. marts

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Smut ind i vore smalle trappegange, Septembermilde kærlighed, og syng om Gud for dem, der sidder bange, og dem, hvis mod blev slået ned, så triste ler,

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere