Se mere på

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Se mere på www.grundtvigskirken.dk"

Transkript

1 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter

2 Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag og tidspunkt på dagen kan være forskellig fra måned til måned. Vær derfor ekstra opmærksom! Kirkebilen er der naturligvis ikke pillet ved. Den kører hver gang og kan bestilles ved henvendelse til Lisbet på Koncert: Velkommen til koncert i Grundtvigskirken i Esbjerg. Grundtvigskirken er særdeles velegnet til kirkekoncerter. Kirkerummet har en meget fin akustik både til kormusik, orkestermusik, kammermusik og især til orgelmusik. Rummet har en efterklang på cirka to sekunder, hvilket bevirker, at musikken klinger smukt og præcist uden at hvirvle for meget rundt i rummet. Grundtvigskirkens orgel er placeret foran i kirken. Det betyder, at publikum altid både kan høre og se de udøvende musikere. Især er det interessant for publikum i forbindelse med orgelkoncerter at kunne følge med i organistens arbejde både med fødder og hænder. Grundtvigskirkens velklingende orgel har 34 stemmer, og det er bygget i 1988 af orgelbygger, Bruno Christensen, Terkelsbøl. Sogneeftermiddag med eftermiddagskaffe og kage.

3 Torsdag den 13. august kl : Festugekoncert med Juan Paradell Solé. Efterår 2015 Juan Paradell Solé er den øverste organist i Vatikanet i Rom og den øverste organist i Peterskirken, den katolske kirkes højborg. Han er således fast organist i pavens private kirke, Det Sixtinske Kapel. Han er leder af Vatikanets pavelige kor, og som sådan medvirker han regelmæssigt ved de store, kirkelige og liturgiske festdage ledet af paven i Peterskirken. Han spiller også ofte orgelkoncerter i Det Sixtinske Kapel i Vatikanet. Ligeledes er han den øverste organist ved den største Mariakirke i Rom, Santa Maria Maggiore, der er én af de syv valfartskirker i Rom. Han er professor i orgelspil og gregoriansk sang ved musikkonservatoriet L. Refice i Frosinone i Lazio-provinsen. Solé er født i Igualada, Barcelona, Spanien. Han startede sine musikalske studier på konservatoriet i Barcelona. I 1973 flyttede han til Rom, hvor han videreførte sin musikalske uddannelse. Juan Paradell Solé, Pavens organist Læs mere på næste side om Juan Paradell Solé.

4 Torsdag den 13. august kl : Festugekoncert med Juan Paradell Solé. Efterår 2015 Juan Paradell Solé har en omfattende koncertkarriere over hele Europa, Rusland, USA og Sydamerika, hvor han har deltaget i betydningsfulde, internationale orgelfestivaler. Han har indspillet orgelmusik for den italienske nationalradio, Vatikanets radio, tysk radio, spansk radio og brasiliansk radio. Han har også optrådt i både italienske og spanske TVprogrammer. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller Juan Paradell Solé et spændende program med orgelmusik af J.S. Bach, Cesar Franck, Bossi, Torres, Urteaga og A. Guilmant. Der er gratis adgang til denne helt særlige festugekoncert.

5 San Pietro, Peterskirken Cappella Sistina, Det Sixtinske Kapel

6 Tirsdag den 8. september kl : Sogneeftermiddag: Titanic. Efterår 2015 Den 10. april 1912 sejlede Titanic fra Southampton ud på sin jomfrurejse mod New York med både fattige, håbefulde emigranter og nogle af datidens rigeste mennesker om bord. Titanic var det største og mest luksuriøse skib, der nogensinde var blevet bygget, og det var endda blevet erklæret synkefrit. Blot fire dage senere sent om aftenen ramte Titanic et isbjerg og sank inden for tre timer. I løbet af disse knap tre timer udspillede der sig adskillige dramaer ombord, og historien om denne nats begivenheder har levet videre siden og er blevet genfortalt i adskillige bøger og film. I foredraget fortæller Anders Henriksen, billedet til højre, den virkelige historie bag nogle af myterne om Titanic. Foredraget vil bl.a. omhandle mange af de personlige skæbner, datidens emigration til Den Nye Verden, den uskrevne regel om kvinder og børn først i redningsbådene, omverdenens reaktioner på katastrofen, fundet af vraget i 1985, danske relationer til katastrofen og Titanics rolle og betydning som myte og fortælling i dag. Titanic på bunden af Det Atlantiske Ocean, hvor hun blev fundet i 1985 af Robert Ballard.

7 Søndag den 20. september kl : Høstkoncert ved Elena Sartori. Efterår 2015 Ved Høstkoncerten kl er Elena Sartori orgelsolist. Elena Sartori er uddannet som organist og dirigent i Basel i Schweiz, i Salzburg i Østrig og i Stuttgart i Tyskland. Hun er internationalt kendt gennem radio- og TV-udsendelser fra BBC i England, RAI 3 i Italien, fransk radio og ZDF, radio og TV fra Tyskland. Hun har indspillet seks CD-ere. Ved Høstkoncerten spiller Elena Sartori orgelmusik af D. Buxtehude, J.S. Bach og F. Mendelssohn. Der er fri entre. Kirkedag i Grundtvigskirken med Høstgudstjeneste kl Kirkefrokost Høstkoncert kl

8 Søndag den 4. oktober kl : Koncert med Elisa Teglia. Efterår 2015 Elisa Teglia er uddannet med en kandidatgrad som orgelsolist på konservatoriet i Paris, Rotterdam og Cesena i Norditalien med højeste udmærkelse. Hun har endvidere studeret musikvidenskab ved universitetet i Paris, hvor hun i 2005 fik titlen ph.d. Hun har givet koncerter i hele Europa især med programmer med fransk, symfonisk musik og improvisation, og hun har indspillet adskillige CDere. Hun underviser som lektor i orgelspil og improvisation ved konservatoriet i Reggio i Syditalien. Ved koncerten i Grundtvigskirken spiller hun orgelmusik af J.S. Bach, Th. Dubuis og L. Vierne. Der er gratis adgang.

9 Lørdag den 24. oktober kl : Korkoncert med Collegium Canorum Lobaviense. Ved denne koncert synger Collegium Canorum Lobaviense fra Löbau i Tyskland gejstlig kormusik a capella fra Nordeuropa. Collegium Canorum Lobaviense er et meget fint og velklingende kammerkor bestående af en dobbeltkvartet - otte personer. Koret er tilknyttet den protestantiske menighed i byen Löbau lidt øst for Dresden. Collegium Canorum Lobaviense medvirker ofte ved gudstjenester, men koret rejser gerne på koncertrejser til mange europæiske lande. Der er gratis adgang til denne korkoncert. Koret medvirker endvidere ved højmessen søndag formiddag den 25. oktober kl i Grundtvigskirken.

10 Tirsdag den 27. oktober kl : Sogneaften: De Kristne Vikinger. Efterår 2015 I forbindelse med Sydvestjyske Museers udgravninger omkring Ribe Domkirke fandt arkæologer en velbevaret, kristen gravplads fra Vikingetiden. De kristne har levet som en minoritetsgruppe side om side med danske vikinger, der troede på de oldnordiske guder. To meget forskellige trosverdener med to kulturer, som har påvirket hinanden i årene inden den officielle kristning af Danerne. Alt dette og meget mere vil cand. mag. i historie, Anna Louise Siggaard, billedet til højre, Sydvestjyske Museer, komme at fortælle om. Mjølner Kors

11 Lørdag den 7. november kl : Korkoncert i Grundtvigskirken. Efterår 2015 Esbjerg Koncertkor synger under ledelse af Lotte Bille Glæsel, og Inge Beck akkompagnerer. Ved denne koncert vil der blive opført uddrag af Händels Messias. Der er gratis adgang. Esbjerg Koncertkor spiller for fuldt hus i Grundtvigskirken. Billederne på denne side er fra Esbjerg Koncertkors sidste optræden i Grundtvigskirken.

12 Tirsdag den 17. november kl : Sogneeftermiddag: Min opvækst i Sydslesvig og det sønderjyske kaffebord. Vores gæst denne eftermiddag er journalist og forfatter, Søren Ryge, billedet. Vi kender alle sammen Søren Ryge og ved, han er en levende fortæller og en god formidler på den rolige måde, vi sommetider har brug for. Han vil fortælle om sin opvækst syd for grænsen, og vi skal høre historien om det sønderjyske kaffebord - eller rettere noget af historien, for der er vist flere end èn forklaring på, hvorledes begrebet er opstået. Vi skal naturligvis også smage, lige fra pligtbrødet til sødkagen og de mere konditorlignende lækkerier. Eftermiddagen kan ses som en appetitvækker til Sogneudflugt 2016, som på flere måder vil have sønderjysk/sydslesvigsk islæt. Entre: 50 kr.

13 Søndag den 22. november kl : Korkoncert Cantica Ungdomskor fra Vor Frelsers Kirke, Horsens. Her medvirker Cantica Ungdomskor fra Vor Frelsers Kirke, Horsens, og harpenist, Joost Schelling, under ledelse af Kevin Laplante i en lille førjulekoncert. Der bliver lejlighed til at høre et af de mest markante værker, der er skrevet for pige- og drengekor - nemlig Benjamin Brittens værk for solister, kor og harpe: "A Ceremony Of Carols." Britten har som tekstforlæg benyttet en række gamle julesange, mens musikken - med undtagelse af processionssangen - er hans egen helt igennem. Det er utrolig indsmigrende og charmerende musik, og der ventes en flot oplevelse. Foruden det nævnte værk synger Cantica Ungdomskor danske og engelske julesange. Publikum vil også blive inddraget til at synge fællessalmer. Der er gratis entré. Cantica Ungdomskor fra Vor Frelsers Kirke, Horsens.

14 Lørdag den 5. december kl : Korkoncert med Rørkjærkoret under ledelse af Kathrine Smitsheysen. Efterår 2015 Rørkjærkoret holder 50-års jubilæum i 2015, og i den forbindelse holder koret jubilæumskoncert i Grundtvigskirken. Rørkjærkoret bliver akkompagneret af Marianne la Cour. Der er fri entre. Rørkjærkoret

15 Mandag den 7. december kl : Jule-Syng-Sammen. Det er den traditionsrige aften, hvor menigheden synger julen ind akkompagneret af Esbjerg BrassBand og Grundtvigskirkens Cantori samt Inge Beck, orgel. Aftenen er baseret på fællessang, men imellem fællessalmerne er der koncertindslag med ovenstående grupper under ledelse af Peter Vogel og Inge Beck. Esbjerg BrassBand afrunder aftenen ved at spille en afdeling med kendte julemelodier, og traditionen tro spiller BrassBandet et stykke sammen med orglet. Esbjerg BrassBand i Grundtvigskirken.

16 Mandag den 7. december kl : Jule-Syng-Sammen. Grundtvigskirkens Cantori under ledelse af Inge Beck. Esbjerg BrassBand og Grundtvigskirkens Cantori fylder Grundtvigskirken.

17 Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor torsdag den 10. december kl Den smukke og hyggelige aften, hvor vi indleder med gudstjeneste og Luciaoptog i kirken og bagefter hygger i menighedslokalerne, gentages. Denne aften deltager gæster fra Sclerose-foreningens lokalafdeling, Esbjerg Fanø, og alle andre, der har lyst til at være med. Invitér dine børn, din nabo, din far eller mor, dine venner eller andre og kom og oplev Konservatoriets Pigekor, som vil synge for os, under ledelse af Lone Gislinge. Der vil være højtlæsning, og vi synger også selv nogle advents- og julesange. Kom og vær med til julehygge og julestemning det er gratis.

18 Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor torsdag den 10. december kl Konservatoriets Pigekor i Grundtvigskirken.

19 Sogneaften og Adventsmusikgudstjeneste med Lucia-optog ved Musikkonservatoriets Pigekor torsdag den 10. december kl

20 Juan Paradell Solé, Pavens organist, spiller Festugekoncert i Grundtvigskirken i august 2015 læs mere inde i brochuren. Har du/i yderligere spørgsmål til Sognearrangementerne, kontakt kirke- og kulturmedarbejder, Lisbet Knudsen, som træffes bedst på alle hverdage mellem kl og på telefon eller kirkekontoret, som er åbent mandag-fredag fra kl på telefon Har du/i yderligere spørgsmål til Koncerterne, kontakt organist, Inge Beck, på mail ingebeck@grundtvigskirken.dk eller telefon samt kirkekontoret, som er åbent mandag-fredag fra kl på telefon Vi har månedskalendere, særskilte brochurer, foldere, flyers, hæfter og løbesedler til vores forskellige kategorier af arrangementer. Kom forbi på eller ring til kirkekontoret, Ribegade 74, 6700 Esbjerg, og bliv skrevet op, hvis du vil have dem tilsendt. Kirkekontoret har tlf og er åbent mandag fredag kl Alternativt kan du sende en mail til kordegn, Jens Peter Kristensen, på følgende mail: jpk@km.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2014 Sogneeftermiddage Koncerter Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

Se mere på

Se mere på Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken efterår 2016 Koncerter Sogneeftermiddage Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i. Grundtvigskirken forår 2015. Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2015 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Massoud Fouroozandeh Sogneudflugt Bundsbæk Mølle Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

2015 ØSTERBY NYT Side 9. blandt beboerne i Østerbyen, vil skyde på at et sted imellem. Vi ses igen d. 11. juni 2016

2015 ØSTERBY NYT Side 9. blandt beboerne i Østerbyen, vil skyde på at et sted imellem. Vi ses igen d. 11. juni 2016 2015 ØSTERBY NYT Side 9 Østerbydagen 2015 En rigtig god dag, hvor vejrguderne var med os det meste af dagen. Igen i år var der mange stande til loppemarkedet, ligesom der var sørget for underholdning fra

Læs mere

Se mere på www.grundtvigskirken.dk

Se mere på www.grundtvigskirken.dk Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken forår 2016 Sogneeftermiddage Koncerter Grundlovsdag Sisse Fisker Sogneudflugt Slesvig Domkirke Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

FRÆSERNYT. Ønsker du økonomisk frihed?

FRÆSERNYT. Ønsker du økonomisk frihed? 2015 ØSTERBY NYT Side 9 FRÆSERNYT November: Søndag d. 1. kl. 10 Lørdag d. 7. kl. 14 Søndag d. 15. kl. 10 Lørdag d. 21. kl.14 Søndag d. 29. kl. 10 Sundhedsskolen, Gjesinglund Alle EFI - hallen, Sportsvej

Læs mere

250 års. Katolsk Kirke. i Bredgade

250 års. Katolsk Kirke. i Bredgade 250 års Katolsk Kirke i Bredgade Kontakt Sankt Ansgars Kirke Bredgade 64, 1260 København K www.sanktansgar.dk Tlf. 3313 3762 sogn@sanktansgar.dk Layout Zofia Zelazny Den katolske Kirke er ikke så kendt

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Se mere på

Se mere på Forår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Gravhøjene i Jelling Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på Forår 2018 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Nazareth-kirken Grundlovsdag Michael Svendsen Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på

Forår Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken. Se mere på Forår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneudflugt Gravhøjene i Jelling Grundlovsdag Torben Bramming Sogneeftermiddagens tidspunkt

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Kirkemusikhøjskole 2012-13. Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne.

Kirkemusikhøjskole 2012-13. Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne. Kirkemusikhøjskole 2012-13 Storring-Stjær, Skivholme-Sjelle-Skørring, Skovby og Galten sogne. Velkommen til endnu en sæson i Kirkemusikhøjskolen. Denne sæson vil være præget af variation, inspiration og

Læs mere

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl

KONCERTER. Thisted Kirke sommer Nordisk, tysk og engelsk musik. Entré: 100,Torsdag 27. juni kl Søndag 16. juni kl. 15.00 Sommerkoncert med Thisted Kirkes Drenge-Mandskor. Traditionen tro indledes kirkens sommerkoncerter med kirkens eget kor akkompagneret af Svend Ole Kombak. Nordisk, tysk og engelsk

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Onsdag d. 2. marts kl. 19.30 i Klostergården: Foredrag

Læs mere

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden Årsberetning Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden 2008-12 Dalum Kirkes vision Vision om - at være en åben og levende kirke - at have et levende gudstjenesteliv - at være et sted for

Læs mere

Forår e f t e r m i d d a g. Program Efterår SOGN. i Jerne Sognehus

Forår e f t e r m i d d a g. Program Efterår SOGN. i Jerne Sognehus Program Efterår Forår 2017 SOGN i Jerne Sognehus e f t e r m i d d a g e Mandag den 4. september kl. 14.00 Foredrag: Den moderne H.C. Andersen Professor Johannes Nørregaard Frandsen viser, hvor moderne

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

70 ÅRS 11. marts 2017

70 ÅRS 11. marts 2017 70 ÅRS JUBILÆUM 11. marts 2017 PROGRAM FOR FESTLIGHEDERNE Kl. 16.30 FDF Grenaa s Brassband under ledelse af dirigent Peter Præstholm byder alle gæster musikalsk velkommen. Kl. 17.00 Morten Skovmand Fernisering

Læs mere

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN December - januar 2016 FOR UNG TIL KRÆFT Et foredrag om at bevare håbet i et sygdomsforløb ved Mette de Fine Licht, journalist og forfatter. www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Allehelgens søndag November-december 2012 Sebastian Dorset Kirkehøjskolen Skt. Nikolausvesper ved mette ladefoged Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene Kirken

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 6. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 18.15 Aftensmad 19.00 Velkommen og introduktion

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

EFTERÅR 2015 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2

EFTERÅR 2015 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 EFTERÅR 2015 HISTORIENS HUS ARKIV OG BIBLIOTEK KLOSTERBAKKEN 2 22.9. Introduktion til samlingerne: arkiv.dk og odensedatabasen.dk v/arkivchef Jørgen Thomsen og arkivar Jens Åge S. Petersen. I www.arkiv.dk

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. Juni Juli - August Nr.3 Koncert Michala Petri og Lars Hannibal Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016 Koncert i Sønder Nissum kirke d.5.juli kl.19.30 Petri/Hannibal

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel PS: Poul Steenberg Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 pt. sygemeldt Poul Steenberg, vikarierende sognepræst: poust@km.dk, tlf. 2424 5016 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk,

Læs mere

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

GUDSTJENESTER CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Søndagscafé i sct. olai sognegård SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE indholdsfortegnelse Dato Emne Side 8. september

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

pieekor 6720 Fanø MODTACMET A

pieekor 6720 Fanø MODTACMET A Borgmesteren Fanø Kommune Att.: Social og kulturchef Henning Kjærgaard Skolevej 5-7 pieekor 6720 Fanø MDTACMET A 1 9 JAN. 2016 K o N s E R VAT R I E T S ESBJERG Esbjerg, den 14. januar 2016 FAN«KMMUNE

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE

VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE 2015 26.-27. sep. VELKOMMEN TIL GELLERUP KIRKEDAGE EN DEL AF NOGET STØRRE Det er for os, der holder af fællesskab på kryds og tværs. Program lørdag 9.30-10.00 Morgenkaffe m. check in. 10.00-10.30 Morgensang

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Smut ind i vore smalle trappegange, Septembermilde kærlighed, og syng om Gud for dem, der sidder bange, og dem, hvis mod blev slået ned, så triste ler,

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Carl Nielsen-fejring 2015

Carl Nielsen-fejring 2015 Carl Nielsen-fejring 2015 I anledning af 150-året for komponistens fødsel Kirkerne i Slagelse og omegn I 2015 er det 150 år siden komponisten Carl Nielsen (1865-1931) blev født, og det markeres ved en

Læs mere

Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015

Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015 Foto: Per Rasmussen AARHUS DOMKIRKE 21 FORÅRSKONCERTER 2015 Fredag 6. februar kl. 17.00 ARS NOVA COPENHAGEN Hindemiths Messe omkranses af skønne renæssanceværker af Eccard, Victoria, Goudimel, Wert og

Læs mere

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Kirken,miljøet og julen.

NØRRE FELDING KIRKEBLAD. Kirken,miljøet og julen. NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kirken,miljøet og julen. Årets sidste måned vil for mange blive præget af, at vi vil høre enormt meget om klimatopmødet i København og så bagefter kan vi slappe af efter et forhåbentlig

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014

Fløng Kirke KONCERTER 2013 / 2014 Søndag den 25. august 2013 kl. 13.00 FDF Gladsaxe Brass Band Friluftskoncert foran Sognets Hus I tilfælde af dårligt vejr gennemføres koncerten i Sognets Hus FDF Gladsaxe Brass Band byder på en varieret

Læs mere

koret Side 2 Velkomstfolder

koret Side 2 Velkomstfolder Velkommen i koret Side 2 Velkomstfolder Roskilde Domkirkes Drengekor september 2008 Velkomstfolder Side 3 Lidt om koret Roskilde Domkirkes Drengekor blev oprettet i 1987. I den tid har koret bestået af

Læs mere

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016

Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor Canada 2016 Fredag d. 14. okt. 2016. Rejsedag Konservatoriets Pigekor og Treenighedskirkens Drengekor mødtes ved bussen ved Treenighedskirken kl.

Læs mere

KRIM REJSER. inviterer til ÅBENT HUS ARRANGEMENT OG EFTERFØLGENDE UNIK BANDURA- OG ORGELKONCET.

KRIM REJSER. inviterer til ÅBENT HUS ARRANGEMENT OG EFTERFØLGENDE UNIK BANDURA- OG ORGELKONCET. KRIM REJSER inviterer til ÅBENT HUS ARRANGEMENT OG EFTERFØLGENDE UNIK BANDURA- OG ORGELKONCET. Vi byder velkommen i Århus torsdag d. 16. Februar, Vejle lørdag d. 18. Februar og i København søndag d. 19.

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

december januar februar Simeon Sankt Johannes Sogn vinter 2014-2015

december januar februar Simeon Sankt Johannes Sogn vinter 2014-2015 Simeon Sankt Johannes Sogn december januar februar vinter 2014-2015 Julensgudstjenester Ons. 24/12 13:30 Paul Friis Ons. 24/12 15:00 Marie Damm Tors. 25/12 12:00 Marie Damm Søn. 28/12 12:00 Paul Friis

Læs mere

Se mere på

Se mere på Efterår 2017 Sogneeftermiddage, Koncerter og andre større arrangementer i Grundtvigskirken Sogneeftermiddage Koncerter Sogneeftermiddagens tidspunkt er blevet anderledes. Du vil opdage, at både ugedag

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Ugekalender for Jammerbugten

Ugekalender for Jammerbugten Ugekalender for Jammerbugten Fra fredag den 10. juli - søndag den 19. juli udgives hver uge af Jammerbugt Turistbureau Redaktør: Anitta Olesen. Mail: aol@jammerbugt.dk Dato/tid Fredag den 10. juli - søndag

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord.

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord. kirkebladet for hvidovre sogn In Consort Koncert med blokfløjtenister September-oktober 2014 Udflugt til Udby og Møns Klint og øen Nyord Halloween Græskar og aftensang for hele familien Kristendom for

Læs mere

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I DECEMBER 2014 Med dette hæfte ønsker vi, at give dig overblik over nogle af de stemningsfulde

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn November-december 2014 Allehelgenssøndag Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene Kirken Hvidovre Hospital HØJMESSER OG GUDSTJENESTER NOV. - DEC. 2014 Kl. 10.00

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Koncertprogram. Efterår 2015 og forår 2016. Fløng Kirke

Koncertprogram. Efterår 2015 og forår 2016. Fløng Kirke Koncertprogram 1 Efterår 2015 og forår 2016 Fløng Kirke 2 Friluftskoncert Søndag den 30. august 2014 kl. 13.00 CARION Dóra Seres, fløjte Egils Upatnieks, obo Egīls Šēfers, klarinet David M.A.P. Palmquist,

Læs mere

PROGRAM FORÅR 2019 TORSDAGSSAMVÆR FOTO: PORTRÆT AF ELVIRA MADIGAN. torsdagssamvaer-f19.indd :34:33

PROGRAM FORÅR 2019 TORSDAGSSAMVÆR FOTO: PORTRÆT AF ELVIRA MADIGAN. torsdagssamvaer-f19.indd :34:33 PROGRAM FORÅR 2019 TORSDAGSSAMVÆR FOTO: PORTRÆT AF ELVIRA MADIGAN torsdagssamvaer-f19.indd 1 11-01-2019 11:34:33 17. JANUAR KL. 13.30 MICHAEL PEDERSEN Cand.theol., højskolelærer og menighedsrådsformand

Læs mere

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

Museet Ribes Vikinger

Museet Ribes Vikinger Museet Ribes Vikinger Læringstilbud 2014-2015 for lejrskoler Museet Ribes Vikinger Oplev Ribes spændende historie fra år 700 til år 1700. Rundvisning Museet Ribes Vikinger er placeret på netop det sted,

Læs mere

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018 Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2018 Kære elever, forældre på Solhverv Privatskole. Et halvt skoleår er gået, og vi er ved at være klar til en god og velfortjent juleferie.

Læs mere

Musikalsk billedfortælling

Musikalsk billedfortælling B H Musikalsk Følg med os ind i komponisternes verden til de steder, de udfoldede deres geni. Mens billeder ruller over lærredet, fortæller vi medrivende og humoristisk om deres liv og spiller deres musik

Læs mere

KIRKEFOLDER. Kirketjenester for 5. klasses drenge i Københavns Domkirke (Vor Frue kirke)

KIRKEFOLDER. Kirketjenester for 5. klasses drenge i Københavns Domkirke (Vor Frue kirke) KIRKEFOLDER Kirketjenester for 5. klasses drenge i Københavns Domkirke (Vor Frue kirke) Maj 2011 Til alle drenge i 4. klasse og til drengenes forældre 2 Med denne lille folder byder vi jer alle velkommen

Læs mere

50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer

50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer Forår 2019 50-års jubilæum i Grundtvigskirken Voksen- og børnearrangementer Sogneeftermiddag Stephanie Lose Koncerter Nicolas Kock Sogneudflugt Jørgen Dieckmann Rasmussen Grundlovsdag Jeppe Søe Kirkebil:

Læs mere

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring

Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring kirkebladet for hvidovre sogn marts-april 2013 Påskemusical palmesøndag Kierkegaards København Sogneindsamling Musica og Mariamusik Pilgrimsvandring Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003"

ORGELBOG 2004. indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til Den danske Salmebog 2003 ORGELBOG 2004 indeholdende 12 orgelstykker inspireret af melodier som er nye i brug til "Den danske Salmebog 2003" Bidragydere til samlingen er: Mikkel Andreassen, Povl Christian Balslev, Peter Gawol,

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Februar i Tagensbo Kirke

Februar i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Vakant, organist

Læs mere