1. dag København - Delhi Vi flyver fra Danmark og ankommer til Delhi omkring midnat. Indkvartering på hotel i Delhi.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. dag København - Delhi Vi flyver fra Danmark og ankommer til Delhi omkring midnat. Indkvartering på hotel i Delhi."

Transkript

1 Bhutan efterårsrejse Eventyrrejse gennem landet med national lykke De mægtige Himalayabjerge har beskyttet det lille kongedømme Bhutan og efterladt landet uberørt af resten af verden. Landet blev først åbnet for turisme i 1978, og har formået at beholde hele sin oprindelige charme. På denne eventyrrejse gennem Bhutan møder vi den enestående kultur som tidløse billeder fra fortiden, med et venligt og imødekommende folk, med dets borge, kaldet Dzongs, samt gamle templer, klostre og stupaer spredt i det smukke landskab af dale og bjerge med fyrre- og rhododendronskove samt rivende og klare floder med smukke vandfald. Bhutan beskrives som det forsvundne Shangri-La, og det er specielt på mange måder: Landet benytter et lykkenationalprodukt og ikke et bruttonationalprodukt offentligt ansatte SKAL gå i nationaldragt, den enevældige konge mente, at indbyggerne ville have godt af demokrati, som så blev indført i 2008, TV blev først tilladt i 1999, og den første, daglige avis udkom i oktober Bhutan er det sidste Mahayana-buddhistiske kongedømme, og religionen er en levende del af dagliglivet i landet. Overalt ser vi blafrende bedeflag. Klostre og templer er ikke museer, men levende steder med brændende smørlys, spindende bedemøller og mumlen af mantras (bønner). Vi oplever Bhutans helt specielle arkitektur i dzong erne, der er store verdslige og religiøse bygninger, mange af dem bygget i det 17. århundrede uden brug af tegninger eller søm, men efter gammel tradition. Vægge, bjælker, søjler og døre er farverigt dekorerede i traditionelle mønstre. Intet sted i Himalaya er naturen mere rig og varieret end i Bhutan. Landets rige flora og fauna er et resultat af dets unikke geografiske placering i det østlige Himalaya med en højdeforskel fra 200 m. i syd til m. i nord på grænsen til Tibet. Denne fantastiske natur oplever vi på vores rejse gennem Bhutan. 1. dag København - Delhi Vi flyver fra Danmark og ankommer til Delhi omkring midnat. Indkvartering på hotel i Delhi. 2. dag Fra Delhi til Bhutan Efter morgenmaden flyver vi til Guwahati i det østlige Indien. Vi flyver langs kanten af Himalaya, og hvis vejret er klart, er der sensationelle udsigter til bjergene. Guwahati er hovedstad i delstaten Assam. En bus, eller en række biler, venter på os, men først tager vi frokosten i Guwahati, inden kursen sættes mod Bhutan. Der er 95 km til grænsen. Når vi har overstået grænseformaliteterne, overnatter vi i Samdrup Jongkar.

2 3. dag Samdrup Jongkar Trashigang Efter en tidlig morgenmad kører vi mod Trashigang. Vi kører gennem skovklædte bjerge, og floraen ændrer sig efterhånden som vi kommer længere nordpå. Undervejs tager vi et stop for frokost. Midt på eftermiddagen når vi til byen Khaling. På det bhutanesiske sprog betyder kha fugl, og ling betyder dal, og der er mange fuglearter i den grønne dal omkring Khaling. Den anden tradition i Khaling er vævning af tekstiler, og det ser vi også, inden vi fortsætter. Vi har nu 2 timer tilbage, og vi passerer mange små landsbyer, hvor vi får et indblik i livet for foden af Himalaya. I denne østlige del af Bhutan kommer der meget sjældent turister, og det gør i sig selv denne del af rejsen ret usædvanlig. Sidst på eftermiddagen, efter en lang køredag, er vi fremme i Trashigang. Byen Trashigang ligger på en bjergskråning. Engang var den centrum på handelsvejen til Tibet, og i dag er Trashigang stadig markedsby for semi-nomader, der lever af handel med yak-okser. Vi ser fortet i Trashigang. Det blev opført i 1659 og byder på en flot udsigt over egnen. Fortet er i dag administrativt center for det østlige Bhutan. Vi har en overnatning i Trashigang (1.150 m.o.h.). 4. dag Trashigang - Mongar Vi har 96 kilometer foran os, gennem smukke landskaber til Mongar. Først kommer vi til Gom Kora templet, som er omgivet af rismarker og bananpalmer og er en oase i et ellers lidt goldt landskab. Vejen går videre, og fra Cha Zam går det opad igen. Gennem hårnålesving, forbi frodige marker og små landsbyer passerer vi Kori La passet (2.400 meter over havet), og ned mod Mongar er der majsmarker. Mongar ligger på bjergsiden, for i det østlige Bhutan er dalene meget snævre. Mongar fort er bygget så sent som i 1930, men efter ældgamle metoder og principper, så besøget giver os en klar fornemmelse af, hvordan bhutanesisk arkitektur har overlevet og udviklet sig gennem tiderne. Forhåbentligt er der tid til en slentretur i den lille by efter indkvartering på vort hotel. Middag på hotellet i Mongar (1620 m.o.h.). 5. dag Mongar - Bumthang Vi kører tidligt om morgenen, da vi skal ud på en lang, men smuk køretur. Vi skal op over passet Thrumshing La (3.800 m.o.h.), og kører på en af de mest spektakulære veje i Bhutan. På de smalle bjergveje er der flotte udsigter og vi passerer store dale, hvor der dyrkes majs og kartofler. Vi kan se, hvordan vegetationen og landskabet ændrer sig. Hvis vejret tillader det, kan man se Bhutans højeste tinde, Gangkar Puensum (7540 m) mod nord. Undervejs tager vi en frokostpause. Vi standser også i Ura-dalen, som ligger temmelig højt, selv om det er en dal. De små landsbyer i Ura dalen adskiller sig fra resten af landet, fordi husene ligger samlet. Der er tid til en slentretur i en af de hyggelige landsbyer, og forhåbentlig også tid til at køre forbi den hellige sø Membartsho.

3 Sidst på eftermiddagen er vi gæster hos en typisk landbo-familie i Bhutan. De serverer te, og fra deres hus fortsætter vi til Bumthang (2.600 m), hvor vi har to overnatninger. 6. dag Bumthang Egnen omkring Bumthang består af fire dale, hvoraf især Choskhor dalen er et studie værd. Den kaldes i folkemunde Bumthang dalen. Navnet er sammensat af ordene Bumpa, der betyder beholder til helligt vand, samt Thang, der betyder flad mark. Denne religiøse forklaring af ordet understreger den hellige karakter, området har. Der er også en anden oversættelse af Bumthang. Bumpa kan nemlig også betyde kvinde. Så den anden og mere verdslige fortolkning af ordet betyder dalen med mange smukke kvinder. Bedøm selv, når vi tager på heldags udflugt. Bumtang-regionen havde i mange år været et selvstændigt område, da det i det 17. århundrede blev indlemmet i det bhutanske rige. På grund af områdets tidlige omvendelse til buddhismen, rummer dalene her en stor koncentration af betydningsfulde templer. Vi starter med at besøge det vigtige Kurjey Lakhang kloster, der er opkaldt efter det kropsaftryk af Guru Rimpoche, der efter sigende findes i en hule i den ældste af klosterets tre bygninger. Indenfor i de gamle rum findes desuden mere end 1000 statuer af Guru Rimpoche, hvoraf den højeste er 10 meter høj. Vi fortsætter til klostret Jambey, der siges at stamme helt tilbage fra år 659. Vi ser Jakar Dzong, der ligger med en billedskøn placering højt over Choskhor-dalen. Det nuværende kloster blev bygget i Efter frokost besøger vi Tamshing Lhakhang klosteret fra 1501, hvor vægmalerierne på indervæggen menes at være de oprindelige. Vi plejer også at nå et besøg i butikken, der sælger schweizer-ost. Ja, rigtigt. Schweiziske Fritz Maurer kom til Bhutan for mere end 30 år siden, da landet søgte efter en mejerist. Fritz Maurer blev ansat, men fandt ud af, at der ikke var mælk at opdrive. Så måtte der overtalelse fra kongen til, før han blev i landet. Og i dag er Swiss butikken altid et populært stop. Hvis tiden tillader, når vi at lægge vejen forbi klostret Lhodrak Kharchhu, som er grundlagt så sent som 1984, men alligevel har op mod 400 munke i dag. Klostret er blevet et nøglested for bevarelsen af den tibetanske kultur. Ud på eftermiddagen er vi tilbage i Bumthang 7. dag Bumthang - Gangtey I dag skal vi på en lang, men utrolig smuk køretur til Gangtey. Ved middagstid ankommer vi til Trongsa, hvor en af de største og mest imponerende Dzongs findes. Klosteret, der engang husede den kongelige familie, er et af de vigtigste i Bhutan. Fra de gamle mure kan man se flere kilometer i begge retninger. Og det er ikke tilfældigt. Klosteret, der er fra 1648, blev nemlig opført på et sted, hvor ingen, der rejste fra øst mod vest eller omvendt,

4 kunne undgå at blive set af klosterets vagter. Bønder, pilgrimme og karavaner måtte passere forbi lige neden for klosteret, der var den eneste farbare vej mellem øst og vest. I byen Trongsa bor der mange tibetanere, der flygtede her til i begyndelsen af 1960 erne. Efter frokost passerer vi Chendebji Chorten, et hvidt monument, som ifølge den lokale overlevering rummer levnene efter en ond ånd, der blev besejret her. Vi kører op i Pele La passet (3.300 m.o.h.). der skiller det vestlige og østlige Bhutan. På toppen er der en stor hvid stupa og mange bedeflag. På den anden side af passet ændrer vegetationen sig fra dværgbambus til bjergskov. Vi er fremme i Gangtey (3.000 m.o.h.), hvor vi skal overnatte, sidst på eftermiddagen. 8. dag Gangtey - Punakha Gangtey ligger med udsigt over Phobjika dalen, som er et af de vigtigste natur-reservater i Bhutan. Om formiddagen besøger vi først klostret, der er omgivet af en anselig landsby. Langt de fleste indbyggere er familie til munke på klostret. Vi går også en tur i Phobjika dalen. Vi kører til Punakha (1.300 m.o.h.), og efter frokost vandrer vi en smuk tur forbi rismarker og typiske bhutanesiske huse omkring byen Messinha. Her ligger Chimi Lhakhang, et frugtbarhedskloster bygget til minde om en af Bhutans yndlingshelgener, Lama Drukpa Kunley. Tilnavnet Den Guddommelige Galning fik han på grund af sin ukonventionelle og temmelig skandaløse opførsel, som indbefattede utallige seksuelle erobringer, også af andres koner. Han brugte humor og sange, når han som yogi skulle fortolke religionen for almindelige mennesker, og han mente, at de gejstliges stivhed og konventioner stod i vejen for forkyndelsen af buddhismen. Vi overnatter i Punakha, og denne aften får vi hurtig, lille kokkeskole, hvor vi lærer om typisk bhutanesisk mad, inden middagen. 9. dag Til Thimphu og festival Vi begynder dagen med en vandring. Forbi marker med chili, kål og ris, og langs floden Mo, går vi til et monument, der blev bygget og indviet i Derefter besøger vi Punakha Dzong, der ligger ved sammenløbet af Mo (mor) og Pho (far) floderne, og som er et af de mest imponerende dzongs i Bhutan. Fra den store fæstning med dens templer, sale, gårdhaver og tårne er der en flot udsigt over byen. Punakha Dzong er bygget i 1637 og var sæde for regeringen indtil midten af det 20. århundrede. Efter frokost kører vi til Dochu-la passet (3.150 m.o.h.), hvor vi nyder udsigten ved siden af de mange bedeflag, som pryder passet. Der er 71 km til Thimphu, Bhutans hovedstad, og vi er fremme midt på eftermiddagen. Vi checker ind på hotel, og tager derpå til tsechu! Der er mange religiøse festivaler i Bhutan, og de har forskellige navne. De mest kendte er tsechus, som holdes til ære for ære for Guru Rinpoche, den helgen, der førte buddhismen til Tibet. En tsechu fejres over flere dage og tiltrækker hundredvis af bhutanesere. Festivalen består af smukke klassiske maske-danse, religiøse ceremonier og folkefest. Dansende bhutanesere i

5 traditionelle folkedragter blander sig med smilende, rødklædte munke. Nogle af dansene har ikke ændret sig siden det 10. århundrede. De uddriver onde ånder, giver moralsk vejledning eller gengiver historiske begivenheder. For bhutaneserne er festivalerne en kærkommen lejlighed til at dykke ned i religionen. Men også til at mødes. Man tropper op i sit fineste skrud, med sine flotteste smykker, man viser sig frem. Mænd og kvinder hygger sig. Flirter lidt. Der er picnic og alkohol. Lyden af trompeter, trommer og bækkener blander sig med lydene fra menneskene. Det er en meget farverig og spændende oplevelse med fantastiske fotomuligheder. Middag på hotellet. Vi har to overnatninger i Thimphu (2.400 m.o.h.). 10. dag Hovedstaden Thimphu Thimphu er en lille, charmerende hovedstad med indbyggere. Alle huse og bygninger er malet og bygget i traditionel bhutansk stil. Trafikken dirigeres stadig af hvidhandskede politibetjente, for Thimphu er verdens eneste hovedstad uden trafiklys. Indtil 1961 var det faktisk blot en ubetydelig landsby, men Bhutan er siden da vokset ud af isolationen og der er skudt mange officielle bygninger op. Vi begynder dagen med at se lidt mere festival, og når vi har set os mætte i farver og dans, er der tid til at se mere af hovedstaden. King s Memorial er et besøg værd. Det er bygget i 1974 til minde om den tredje konge, Jigme Dorji Wangchuck. Denne stupa bliver brugt af mange mennesker i den daglige udøvelse af deres religion, og dagen igennem kommer folk forbi og tager en runde rundt om stupa en. Indeni er der er mange religiøse malerier og statuer af forskellige buddhistiske guder. Der er tid på egen hånd, og i bazaren kan man finde en eller flere! souvenirs i de 80 stande, der sælger bhutanesisk kunsthåndværk. Et alternativ for dem, der gerne vil røre sig: Slut dagen af med en vandring til klostret Tango Goempa. Det er en tur på cirka en time op ad bakke. Om aftenen overværer vi et kulturelt show inden middagen. 11. dag Til Paro Paro ligger tæt på hovedstaden, og efter godt 1 times kørsel gennem et spektakulært bjergområde ankommer vi til Paro. Undervejs standser vi ved Simtokha fortet, der i dag er hjemsted for Bhutans Center for Sprog og Kultur. En særlig udsmykning i fortet er 300 skiferplader med sirligt udskårne mønstre. Om eftermiddagen besøger vi Ta Dzong, som tidligere var et udkigstårn, men nu fungerer som nationalmuseum. Vi går til fortet Rinpung, som har en lang og fascinerende historie. Fortet er bygget i 1646, og adgangen til det er over en overdækket bro, bygget i den karakteristiske stil for Bhutan. Vi har to overnatninger i Paro.

6 12. dag Tigerreden I dag venter et af turens store højdepunkter, når vi vandrer op til det berømte Taktsang kloster. Klostret er opført med en spektakulær placering på en smal klippehylde i 3140 meters højde på en lodret klippevæg, 900 meter over en skovklædt dal. Taktsang betyder»tigerens Rede«. Ifølge legenden kom Guru Rinpoche, der bragte buddhismen til Bhutan, flyvende hertil fra Tibet på ryggen af en tiger. Tigeren landede på den klippehylde, hvor Taktsang i dag ligger. Klostret er et af de mest betydningsfulde steder i buddhismen. Og med sin beliggenhed er det et uofficielt symbol for Bhutan. Klosteret er mest spektakulært fra afstand. Vi vandrer ca. to timer op til et udsigtspunkt, men tager os god tid. Vi tager en pause på cafeteriaet Taktsang Jakhang, og derfra kan man vælge om man vil fortsætte op til selve klostret. Det er en vandring på yderligere en time. Belønningen er en fantastisk udsigt til klostret. Så følger vandringen ned igen, og den har også storslåede udsigter, fordi solen flytter sig undervejs. Og endnu en belønning, når vi er nede ved bussen igen: Frokost. Vi kan også nå at se Kichu Lhakhang. Det er et af 108 klostre, der ifølge legende blev bygget på én nat af den tibetanske konge Songsten Gampo i det 7. århundrede. I dag benyttes det ofte af kongens mor, men hvis hun ikke opholder sig på Kichu Lhakhang, kan vi komme ind og se det. Vi runder dagen af med en specialitet for Bhutan: Bueskydning. Det er nationalsporten i Bhutan. En professionel bueskytte demonstrerer sine færdigheder for os, og man kan afprøve sine færdigheder med buen hvis man har lyst. Og tør! 13. dag Paro - Delhi Om formiddagen siger vi farvel til Bhutan og flyver til Delhi. Om aftenen er der afskedsmiddag på en restaurant i Delhi, inden vi kører til lufthavnen for at checke ind 14. dag Delhi København Over midnat begynder hjemrejsen.

Bhutan Folkefest og national lykke

Bhutan Folkefest og national lykke Bhutan Folkefest og national lykke Farver og folkefest. Folk i Bhutan samlet i muntert lag til religiøs ceremoni. Det er et af højdepunkterne på rejsen til Bhutan. Det lille kongedømme ligger beskyttet

Læs mere

Bhutan og Sikkim Stor natur i Himalaya

Bhutan og Sikkim Stor natur i Himalaya Bhutan og Sikkim Stor natur i Himalaya Som en lille sandwich, klemt inde mellem Nepal og Bhutan, ligger Sikkim i det nordlige Indien. Sikkim var et selvstændigt og isoleret kongedømme indtil 1975, og har

Læs mere

Klosterbesøg i Bhutan

Klosterbesøg i Bhutan Klosterbesøg i Bhutan Rejsen starter i det vestlige Bhutan med højdepunkter som klostret Tiger s Nest, fantastiske naturoplevelser og den charmerende hovedstad, Thimphu. Derefter går turen af snoede veje

Læs mere

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS BHUTAN Vores rejser til Bhutan er nænsomme besøg i et land indhyllet i sagn, legender og storslået natur. Tusindårige traditioner og begrænset påvirkning udefra har gjort

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Bhutan. Bhutan - Klassisk Bhutan. Telefon Det lille kongerige Bhutan, også kaldet "The kingdom of happiness"

Bhutan. Bhutan - Klassisk Bhutan. Telefon Det lille kongerige Bhutan, også kaldet The kingdom of happiness Bhutan Det lille kongerige Bhutan, også kaldet "The kingdom of happiness" Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Det lille kongerige Bhutan, også kaldet "The kingdom of happiness"

Læs mere

Bhutan verdens venligste land

Bhutan verdens venligste land Bhutan verdens venligste land Tag med til måske verdens venligste land Bhutan. Her er fred og ingen krige. Bhutan er Himalayas sidste kongerige med en ung kongefamilie, som man kan være heldig at møde.

Læs mere

Bhutan verdens venligste land

Bhutan verdens venligste land Bhutan verdens venligste land Tag med til måske verdens venligste land Bhutan. Det er Himalayas sidste kongedømme og var frem til 1978 uberørt af turismen. Bhutan har derfor beholdt meget af sin oprindelige

Læs mere

BHUTAN & SIKKIM To kongeriger i Himalaya

BHUTAN & SIKKIM To kongeriger i Himalaya BHUTAN & SIKKIM To kongeriger i Himalaya 17 dage eller 26 dage (med en uges vandring i Kanjendzonga-området) 15. september 2.oktober/12.oktober 2016 På denne rejse besøger vi to ualmindeligt maleriske

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Det hemmelighedsfulde Asien

Det hemmelighedsfulde Asien Det hemmelighedsfulde Asien Indien og Bhutan 8. : Tiger's Nest Altid DANSK- TALENDE rejseledere Rejsens højdepunkter 10.-15. : Badeferie 4. : Bhutan + Safari i Indien + Det lukkede land, Bhutan + Thimphu

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015

Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mai har en smuk natur, et behageligt klima og en rig kultur. Chiang Mai er midtpunkt for flere historiske riger og har derfor været centrum for udveksling af

Læs mere

Bhutan. Den store Bhutanrejse. Telefon Tag på den store Bhutanrejse fra øst til vest. Tværs gennem Bhutan

Bhutan. Den store Bhutanrejse. Telefon Tag på den store Bhutanrejse fra øst til vest. Tværs gennem Bhutan Bhutan Tag på den store Bhutanrejse fra øst til vest. Tværs gennem Bhutan Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Tag på den store Bhutanrejse fra øst til vest. Tværs gennem Bhutan

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Bhutan og Nepal. hvor lykken kan mærkes!

Bhutan og Nepal. hvor lykken kan mærkes! Bhutan og Nepal hvor lykken kan mærkes! Tag med til måske verdens venligste lande. Bhutan er Himalayas sidste kongedømme og var frem til 1978 uberørt af turismen. Landet har derfor beholdt meget af sin

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter

Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Ruslands Transsibiriske Jernbane Moskva - Ekaterinburg - Novosibirsk - Irkutsk - Ulan-Ude 12 Dage / 11 Nætter Dag 1 Ankomst til Moskva. Transfer fra lufthavnen til hotellet, indkvartering. Fritid. Dag

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

En ganske særlig FORDYBELSES REJSE BHUTAN i 17 dage - for psykologer, psykiatere, psykoterapeuter, læger, sygeplejersker og andre...

En ganske særlig FORDYBELSES REJSE BHUTAN i 17 dage - for psykologer, psykiatere, psykoterapeuter, læger, sygeplejersker og andre... En ganske særlig FORDYBELSES REJSE BHUTAN i 17 dage - for psykologer, psykiatere, psykoterapeuter, læger, sygeplejersker og andre... 1 FORDYBELSESREJSE TIL BHUTAN i 17 dage 22. marts -7. april 2013 + intro-weekend

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Bhutan. Bhutan og Sikkim. Telefon Oplev enestående Bhutan og Sikkim på en rejse med Kipling Travel

Bhutan. Bhutan og Sikkim. Telefon Oplev enestående Bhutan og Sikkim på en rejse med Kipling Travel Bhutan Oplev enestående på en rejse med Kipling Travel Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Oplev enestående på en rejse med Kipling Travel På rejsen til Sikkim og Bhutan starter

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Vinmarker og middelalderbyer Kultur og historie Vinruten Strasbourg Side 1 af 6 15.09.2019 21.09.2019 4.695,- Alsace-Strasbourg

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel 744 km fra Erholungspark Camping til Chiemsee Camping nær den Østriske grænse Dagens kørsel:

Læs mere

Maastricht - André Rieu

Maastricht - André Rieu Maastricht - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord André Rieu på hjemmebane i Maastricht Holland og Belgien fra flodsiden

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA

ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA SRI LANKA 2010-2. Del 1 ILLUSTRERET REJSEDAGBOG - SRI LANKA 23.NOV Delhousie (90 km fra Kandy) Op kl. 6, omelet og en god kande kaffe, afregning, tuk tuk til Peradeniya og 1.klasse kupé til Hatton. Mens

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Nytårsflodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på romantiske Rhinen All inklusive om bord Rüdesheim og Drosselgasse Side 1 af

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 11. - 19. oktober 2016-9 dage DKK 16.500 YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

Bhutan. Kulturrejse. Rundrejse i det buddhistiske Bhutan med Nepal. 24. september - 11. oktober 2014

Bhutan. Kulturrejse. Rundrejse i det buddhistiske Bhutan med Nepal. 24. september - 11. oktober 2014 Kulturrejse Bhutan Eventyrlig rejse til Torden Dragens Land - Bhutan Det bhutanesiske liv som det leves i og udenfor klostrene Kathmandus heksekedel af fremmedartede livsudtryk Bjergtagende naturoplevelser

Læs mere

Bhutan. Kulturrejse. Rundrejse i det buddhistiske Bhutan med Nepal. 18 dage 24. september - 11. oktober 2014

Bhutan. Kulturrejse. Rundrejse i det buddhistiske Bhutan med Nepal. 18 dage 24. september - 11. oktober 2014 Kulturrejse Bhutan Eventyrlig rejse til Torden Dragens Land - Bhutan Det bhutanesiske liv som det leves i og udenfor klostrene Kathmandus heksekedel af fremmedartede livsudtryk Bjergtagende naturoplevelser

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Thüringen - I midten af Tyskland

Thüringen - I midten af Tyskland Thüringen - I midten af Tyskland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Frodigt, grønt og indbydende Oplev Erfurt med Kræmmerbroen De smukke Feengrotter Bjergbane

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere