Motorcykelrejse gennem Bhutan oktober 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015"

Transkript

1 Motorcykelrejse gennem Bhutan oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt til Himalayas tinder med evig sne og forbi gamle hvidkalkede fæstningsværker og ældgamle buddhistiske klostre, der emmer af mystisk. Tag med på en uforglemmelig motorcykelrejse til dette mystiske sted og oplev uspolerede landskaber og et møde med nogle af verdens mest gæstfri og imødekommende mennesker i et land, der er en af verdens bedst bevarede hemmeligheder.

2 Bjergpas i Bhutan Rejsen dag for dag Dag 1. Ankomst til Bhutan 17. okt Deltagerne ankommer til Paros internationale lufthavn i Bhutan, der ligger i en lille grøn dal, omgivet af bjerge. Derfra transporteres deltagerne til hotellet i den lille by Paro i det vestlige Bhutan, hvor der følger en briefing og en velkomstmiddag. Måltider: Aftensmad Parkeringsplads i Bhutan

3 Dag 2. Motorcykelkørsel til Ha-dalen. 100 KM 18. okt Dette er vores første dag på motorcyklerne, og vi giver os god tid til at lære dem at kende inden dagens køreudflugt til den fjernt beliggende Ha-dal med kørsel over Chele La passet i 3800 meters højde. Chele La passet er den højest beliggende vej i Bhutan. Dagens køretur går gennem landsbrugsområder, hvor der dyrkes hirse, korn og kartofler, og forbi bondelandsbyer, hvor tiden synes at stå stille. Overalt arbejdes der i markerne, og flertallet af den lokale befolkning bærer dagligt den traditionelle folkedragt. Vi overnatter igen denne aften på hotel i Paro. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Helt unge buddhistiske munke ses overalt langs vejene i Bhutan Dag 3. Paro til Punaka. 130 KM 19. okt Vi kører denne dag østpå og ud af Paro mod den lille flække Punaka. På vejen kommer vi over bjergpas, gennem stedsegrønne nåleskove, og vi kører langs floder og gennem Bhutans hovedstad, Thimpu, hvor der bor små indbyggere. Vi giver os god tid til at stoppe for at nyde de uberørte landskaber og fotografere ved nogle af de mange storslåede udkigspunkter, blandt andet bjergpasset Dochu La, hvor 108 små buddhistiske helligdomme pryder landskabet. Om eftermiddagen er vi fremme i den lille by Punaka, der er kendt for fæstningsværket Punaka Dzong, der majestætisk ligger og knejser, hvor to floder løber sammen. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad.

4 Festival i hovedstaden Thimphu Festival i hovedstaden Thimphu Dag 4. Punaka til Trongsa. 125 KM 20. oktober Denne dag snor vejen sig forbi terrassemarker, hvor der dyrkes ris, gennem løvskov og langs brusende floder. Når vi krydser Pele La passet skifter landskabet markant karakter, og den grønne frodige jungle erstattes af mørke klipper, fyrretræer og højmose, hvor langhårede bjerggeder, køer og yakokser græsser. Vel fremme om eftermiddagen kan vi se det store hvidkalkede Trongsa Dzong, et gammelt fæstningsværk, der elegant hænger på en bjergside ved den lille by Trongsa. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad

5 Landskabet i Punaka Dag 5. Trongsa til Choekhor-dalen. 70 KM 21. oktober Vi fortsætter østpå mod Choekhor-dalen. Da vi denne dag har en kort distance på motorcyklerne, benytter vi eftermiddagen til at udforske Choekhor-dalen til fods og til afslapning, hvilket er velfortjent og tiltrængt efter flere dage i sadlen på Bhutans snoede landeveje. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Dag 6. I Choekhordalen. 80 KM 22. oktober Denne dag kører vi rundt på motorcyklerne og udforsker området i Choekar-dalen og Ura-dalen. Vi besøger landbrug, taler med de lokale og ser, hvordan lokalbefolkningen lever i disse fjerne egne i kongeriget Bhutan, som kun meget få turister besøger. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad.

6 Snoede bjergveje i Bhutan Dag 7. Choekhor til Phobjikha. 120 KM 23. oktober Denne dag kører vi vestpå gennem de mørke bjerge i det centrale Bhutan. Vi giver os god tid til at se dagliglivet undervejs og til at tage små afstikkere af sideveje og se det lokale bondeliv. Phobjikha, hvor vi overnatter, er en gammel dal formet at fortidens gletsjere. Bjergene i det vestlige Bhutan er hjemsted for mange sjældne dyrearter fx. leoparder, ræve og bjørne. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad.

7 Himalayas sneklædte tinder Dag 8. Phobjikha til Punaka. 90 km 24. oktober Efter morgenmad på hotellet kører vi tilbage mod Punaka. Under køreturen mod Punaka kører vi sydover og besøger Wangdue og landsbyen Talo, hvor vi kan opleve det søvnige lokale landsbyliv udfolde sig. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Udsigtspunkt på vej til Punaka

8 Dag 9. I Punaka. 25. oktober Denne dag kører vi rundt i den frodige Punaka-dal og udforsker vejene langs floden og de sideveje, der fører ind I bjergene. Punkaka-dalen er lavtliggende i forhold til de andre dale i Bhutan, og der er derfor noget varmere end andre steder i højlandet. Denne dag kører vi også til Laptshaka, der er et udsigtspunkt over Himalayas bjerge. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Fred og idyl i Bhutan Dag 10. Punaka til Thimpu. 80 km 26. oktober Vi sætter denne dag kursen mod Thimphu, der er Bhutans hovedstad. I Thimpu-dalen kører vi op til en gylden Buddha-statue der ligger på et højdedrag med udsigt over landets meget beskedne hovedstad. Vi overnatter i hovedstaden denne dag. Måltider: morgenmad og frokost. Dag 11. Kørsel i Thimpu-dalen. 26. oktober Vi kører denne dag rundt i Thimpu-dalen og besøger forskellige seværdigheder så som kongepaladset, det lokale grønsagsmarked samt omkringliggende klostre. Måltider: morgenmad og frokost.

9 Lokale trafikanter; farverig lastbil i Bhutan Dag 12. Thimpu til Paro 70 km. Mulighed for vandretur til klosteret Tiger Nest. 27. oktober Vi kører denne dag tilbage mod Paro. Vi kører forbi Bhutans mest berømte kloster, det såkaldte Tigers Nest, der hænger på en klippeside ca. tusind meter over den underliggende dal. Der er en ca. 3 timers vandretur op til klosteret for dem der skulle have lyst til det. Vil man hellere køre rundt på motorcykel i Paro-dalen denne sidste dag, er der også mulighed for det. Om aftenen spiser vi en velfortjent afskedsmiddag og skåler for en storslået motorcykelrejse gennem Bhutan. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Dag 13. Hjemrejse 28. oktober Efter morgenmad på hotellet er det afgang til lufthavnen i Paro, og turen går atter hjem til Danmark. Måltider: morgenmad.

10 Priser Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse. Pris pr. motorcyklist på Royal Enfield Classic Model kr. Bagsædepassager/passaer i følgebil kr. Pris for tillæg for eneværelse følger Bhutan er et land, der har en særlig turistafgift på 260 amerikanske dollars pr. turist pr. dag. Det er en afgift som er indført i Bhutan for at holde antallet af turister i ave. Derfor er det ikke muligt at lave billige mc-rejser i Bhutan. Vi booker din flybillet fra enten New Delhi, Kalkotta, Bangkok eller Kathmandu og til Paro i Bhutan - alt efter hvor du ønsker at skifte fly. Vi booker direkte hos Bhutan Royal Air eller Druk Air til fordelagtige priser. Prisen inkluderer følgende Dansk rejseleder/motorcykelguide -Engelsktalende lokal mc-guide Transport mellem lufthavn og hotel og hotel og lufthavn i Paro- Mekaniker i de dage, vi kører motorcykel -Leje af Royal Enfield Classic Model Følgekøretøj, der bærer bagage, reservedele samt plads til passagerer Overnatninger på hotel i delt dobbeltværelse - Måltider som det fremgår af programmet - Olie, benzin og reservedele for alle motorcyklerne - Drikkepenge til tjenere, toiletpersonale samt kuffertbærer og lign. Visum til Bhutan Alle lokale tilladelser i Bhutan - Bidrag til Rejsegarantifonden. Prisen inkluderer ikke Rejseforsikring for deltagere Flybilletter til og fra Bhutan Personlige udgifter så som drikkevarer, vasketøj, donationer, porto, snacks etc. Indgangsbilletter til seværdigheder i forbindelse med udflugter, der ikke fremgår af programmet Drikkepenge til lokal mc-guide, chauffør og mekaniker (beregn ca. 50 dollars pr. deltager) - Tillæg for enkeltværelse - Andre udgifter, der ikke fremgår specifikt af beskrivelsen. - Sikkerhedsudstyr som hjelm, mc-jakke og bukser, knæ og albuebeskytter, rygskjold etc.

11 Motorcyklen Motorcyklen På rejsen benytter vi en Royal Enfield, der gør sig godt på Bhutans landeveje. Motorcyklen, med den karakteristiske dybe lyd, blev oprindelig fremstillet af The Royal Enfield Motorcycle Company, Redditch, Worcestershire i England. Men produktionen ophørte i midten af 1950 erne, patentet blev solgt til Indien, og i dag fremstilles den i Sydindien. På denne rejse kører vi på Royal Enfield Standard Model 500cc. Dette er, som navnet antyder, standardmodellen, og det er en engelsk model, hvilket betyder, at fodbremsen sidder til venstre og gear til højre. Der er ikke elektrisk tænding. Man starter motorcyklen med en kickstarter. Alle disse modeller er i god stand. Maskinen er meget simpel og robust, hvilket betyder, at eventuelle fejl ofte kan repareres på stedet. Vi har en mekaniker og reservedele med på hele rejsen. Alle motorcyklerne er synet fra start og bliver gennemset af mekanikeren i løbet af turen. Opstår der fejl eller mislyde, skal dette rapporteres med det samme. Ønsker man at køre på en anden model, er der også mulighed for dette. Det drejer sig om Royal Enfield Classic Model, der har elektrisk starter samt fodbremse på højre side og gear på venstre side. Disse Classic Models er fra Ønsker man at køre på denne model, betales et tillæg på 990 kr. Se mere på: Gruppens størrelse Rejsen kræver et minimum af 10 motorcyklister for at blive gennemført. Gruppens maksimale deltagerantal er 12 motorcykelførere. Vi ønsker at skabe små grupper, hvor alle lærer hinanden at kende. Den danske rejseleder/mc-guide Rejseleder, Villads Kok Mortensen, er med på motorcykel hele vejen. Han har tidligere kørt motorcykel i Bhutan og flere steder i Himalayabjergene og har stor erfaring med at arrangere og guide motorcykelrejser i Asien.

12 For tekniske spørgsmål vedr. motorcyklerne og logistik undervejs kontakt Villads Kok Mortensen: eller TLF: Forbehold for ændringer Bhutan er et udviklingsland, og forholdene er meget forskellige fra det, vi kender til hjemmefra. Der gøres naturligvis alt for, at rejsen kan forløbe som beskrevet. Men uforudsete hændelser kan opstå med ændringer i programmet til følge. Er vejen fx. lukket pga. jordskred, oversvømmelse, politiske uroligheder og force majour, vil ruten blive lagt om. Det er arrangøren alene, der beslutter, om en ændring i programmet er nødvendig. Der vil ikke blive givet kompensation, hvis rejsen forsinkes eller dele af rejsen ikke kan gennemføres pga. forhold som nævnt ovenfor. Mere praktisk information om betaling, dato for tilmelding samt kørt over ruten følger For yderligere information samt tilmelding kontakt: MC ASIEN v. Villads Kok Mortensen Vibekegade 10 st. tv KBH Ø TLF: CVR: Rejsegarantifonden: 2537 Mail: villadskokmortensen@gmail.com Web:

Motorcykelrejse gennem Bhutan Afrejse: oktober 2016

Motorcykelrejse gennem Bhutan Afrejse: oktober 2016 Motorcykelrejse gennem Bhutan Afrejse: 16.-30. oktober 2016 Kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Tibet 18. sept. til 3. okt. 2016

Motorcykelrejse gennem Tibet 18. sept. til 3. okt. 2016 Motorcykelrejse gennem Tibet 18. sept. til 3. okt. 2016 Denne motorcykelrejse går gennem Tibets storslåede landskaber og viser det bedste af dette gamle Himalayakongerige frem. Køreturen snor sig over

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Motorcykelrejse gennem det nordlige Vietnam 2016 med M.C. Asien

Motorcykelrejse gennem det nordlige Vietnam 2016 med M.C. Asien Motorcykelrejse gennem det nordlige Vietnam 2016 med M.C. Asien Dato: 27. februar til 11. marts Pris: 14.890 kr. kr. For yderlige information kontakt: MC ASIEN v. Villads Kok Mortensen TLF: 29 43 14 27

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET. AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage. MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen

OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET. AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage. MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA AFREJSE 7.-20. juni 2015-14 dage MED MC-GUIDE Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET og HIMALAYA Oplev Lille Tibet, Himalaya og verdens højeste

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

LILLE TIBET OG HIMALAYA

LILLE TIBET OG HIMALAYA PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET OG HIMALAYA AFREJSE: 1.-14. september 2016-14 dage MED MC-GUIDE: Villads Kok Mortensen PÅ MOTORCYKEL GENNEM LILLE TIBET og HIMALAYA Tag med på det ultimative MC-eventyr

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Motorcykelrejse i Nepal 20. okt. til 1. nov. 2018

Motorcykelrejse i Nepal 20. okt. til 1. nov. 2018 Motorcykelrejse i Nepal 20. okt. til 1. nov. 2018 Sneklædte bjergtoppe, varierede landskaber af høj- og lavland, snoede bjergveje og grønne terrassemarker gør, at Nepal er den ideelle ramme for et uforglemmeligt

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Klosterbesøg i Bhutan

Klosterbesøg i Bhutan Klosterbesøg i Bhutan Rejsen starter i det vestlige Bhutan med højdepunkter som klostret Tiger s Nest, fantastiske naturoplevelser og den charmerende hovedstad, Thimphu. Derefter går turen af snoede veje

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Sneklædte bjergtoppe, varierede landskaber af høj og lavland, snoede bjergveje og grønne terrassemarker. Nepal udgør den ideelle ramme for et uforglemmeligt

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Motorcykelrejse Sri Lanka rundt

Motorcykelrejse Sri Lanka rundt Motorcykelrejse Sri Lanka rundt Fra d. 7. til d. 20. feb. 2015 Den dråbeformede tropeø, Sri Lanka, i det Indiske Ocean, er uden tvivl en af Asiens endnu uspolerede perler. Her snor vejene sig gennem tæt

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

Motorcykelrejse i Indiens delstat Rajasthan

Motorcykelrejse i Indiens delstat Rajasthan Motorcykelrejse i Indiens delstat Rajasthan Denne motorcykelrejse går gennem den indiske Thar-ørken i Indiens mest farverige delstat: Rajasthan, der betyder kongernes land. Med sin blanding af traditionelle

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019 Meditationsrejse til Sydindien den 12. - 29. januar 2019 I samarbejde med Grace Tours som teknisk arrangør præsenterer vi denne unikke rejse til Sydindien til næste vinter. Det vil ikke være en almindelig

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant UNIK JAGTREJSE - begrænset antal pladser VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant PROGRAM 2018 - for jægere Dag 1: 17:00 (ca.) Ankomst til Vialba, Montone 18:00 Velkomstdrinks 19:00 Velkomstmiddag Dag 2: Turens

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Det hemmelighedsfulde Asien

Det hemmelighedsfulde Asien Det hemmelighedsfulde Asien Indien og Bhutan 8. : Tiger's Nest Altid DANSK- TALENDE rejseledere Rejsens højdepunkter 10.-15. : Badeferie 4. : Bhutan + Safari i Indien + Det lukkede land, Bhutan + Thimphu

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

Bhutan. Bhutan - Klassisk Bhutan. Telefon Det lille kongerige Bhutan, også kaldet "The kingdom of happiness"

Bhutan. Bhutan - Klassisk Bhutan. Telefon Det lille kongerige Bhutan, også kaldet The kingdom of happiness Bhutan Det lille kongerige Bhutan, også kaldet "The kingdom of happiness" Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Det lille kongerige Bhutan, også kaldet "The kingdom of happiness"

Læs mere

Det bedste af Kenya og Tanzania

Det bedste af Kenya og Tanzania Det bedste af Kenya og Tanzania Lake Nakuru - Lake Naivasha - Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro Den klassiske rundrejse, der forbinder verdens to bedste safarilande på den helt logiske måde: I campingtelte,

Læs mere

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto www.frdk.dk Nr. 4 Side 1 af 5 25. marts 2015 1. Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studieturen har mest

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE 8 E MED AFREJSE 28. SEPTEMBER 2019 UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE AFSKED MED DET GAMLE - SAMARBEJDE - UDFORDRING - UDSYN MÅLRETTEHED - OVERVINDE GRÆNSER - STYRKE - HJEMKOMST MED EVENTYRER, PSYKOTERAPEUT

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.195,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5 ankre skib

Læs mere

Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada. 30. juni 10. juli 2016 11 dage

Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada. 30. juni 10. juli 2016 11 dage Landbrug, dinosaurer og bjergtinder i Canada 30. juni 10. juli 2016 11 dage Canada oplev landbrug i Alberta, udforsk dinosaurenes historie, opdag sneklædte bjerge, smukke bjergsøer, brusende floder og

Læs mere

Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016

Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016 Motorcykelrejse gennem Laos 15. til 27. Januar 2016 Tyk jungle, tempelbyer, isolerede traditionelle landsbyer, kalkstensbjerge med forunderlige formationer, søer, floder og kolossale kalkstensgrotter:

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Nepal - Homestay og landsbyudvikling

Nepal - Homestay og landsbyudvikling Nepal - Homestay og landsbyudvikling Jordskælvet i april 2015 og de utallige efterskælv har tvunget Nepal i knæ. Landet har mere end nogensinde brug for at blive styrket økonomisk. Turismen har de senere

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu

Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage -oplev bl.a. Ildlandet, Patagonien, Iguazu Oplevelsesrejse til Sydamerika med Rio til Kap Horn Chile, Argentina og Brasilien på 20 dage Santiago - Punta Arenas

Læs mere

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris

Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Flodkrydstogt på Seinen, Honfleur og Paris Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.895,- Højdepunkter Skønne, gamle badebyer Honfleur og Rouen Vi sejler med et lækkert 5-ankre skib

Læs mere

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED

BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS VORES REJSELEDERE KUNDETILFREDSHED BHUTAN VELKOMMEN TIL HORISONTS BHUTAN Vores rejser til Bhutan er nænsomme besøg i et land indhyllet i sagn, legender og storslået natur. Tusindårige traditioner og begrænset påvirkning udefra har gjort

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien

Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 15-dages oplevelsestur til Makedonien, Albanien, Montenegro og Kroatien 25. maj - 8.juni 2016 på rejsen 14. - 16. marts 2016 på højskolen Rundrejse til

Læs mere