Motorcykelrejse gennem Bhutan oktober 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Motorcykelrejse gennem Bhutan 17.-28. oktober 2015"

Transkript

1 Motorcykelrejse gennem Bhutan oktober 2015 Himalaya-kongeriget Bhutan ligger i det sydøstlige Himalaya. Her snor vejene sig gennem frodige dale, langs brusende floder, over bjergpas med udsigt til Himalayas tinder med evig sne og forbi gamle hvidkalkede fæstningsværker og ældgamle buddhistiske klostre, der emmer af mystisk. Tag med på en uforglemmelig motorcykelrejse til dette mystiske sted og oplev uspolerede landskaber og et møde med nogle af verdens mest gæstfri og imødekommende mennesker i et land, der er en af verdens bedst bevarede hemmeligheder.

2 Bjergpas i Bhutan Rejsen dag for dag Dag 1. Ankomst til Bhutan 17. okt Deltagerne ankommer til Paros internationale lufthavn i Bhutan, der ligger i en lille grøn dal, omgivet af bjerge. Derfra transporteres deltagerne til hotellet i den lille by Paro i det vestlige Bhutan, hvor der følger en briefing og en velkomstmiddag. Måltider: Aftensmad Parkeringsplads i Bhutan

3 Dag 2. Motorcykelkørsel til Ha-dalen. 100 KM 18. okt Dette er vores første dag på motorcyklerne, og vi giver os god tid til at lære dem at kende inden dagens køreudflugt til den fjernt beliggende Ha-dal med kørsel over Chele La passet i 3800 meters højde. Chele La passet er den højest beliggende vej i Bhutan. Dagens køretur går gennem landsbrugsområder, hvor der dyrkes hirse, korn og kartofler, og forbi bondelandsbyer, hvor tiden synes at stå stille. Overalt arbejdes der i markerne, og flertallet af den lokale befolkning bærer dagligt den traditionelle folkedragt. Vi overnatter igen denne aften på hotel i Paro. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Helt unge buddhistiske munke ses overalt langs vejene i Bhutan Dag 3. Paro til Punaka. 130 KM 19. okt Vi kører denne dag østpå og ud af Paro mod den lille flække Punaka. På vejen kommer vi over bjergpas, gennem stedsegrønne nåleskove, og vi kører langs floder og gennem Bhutans hovedstad, Thimpu, hvor der bor små indbyggere. Vi giver os god tid til at stoppe for at nyde de uberørte landskaber og fotografere ved nogle af de mange storslåede udkigspunkter, blandt andet bjergpasset Dochu La, hvor 108 små buddhistiske helligdomme pryder landskabet. Om eftermiddagen er vi fremme i den lille by Punaka, der er kendt for fæstningsværket Punaka Dzong, der majestætisk ligger og knejser, hvor to floder løber sammen. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad.

4 Festival i hovedstaden Thimphu Festival i hovedstaden Thimphu Dag 4. Punaka til Trongsa. 125 KM 20. oktober Denne dag snor vejen sig forbi terrassemarker, hvor der dyrkes ris, gennem løvskov og langs brusende floder. Når vi krydser Pele La passet skifter landskabet markant karakter, og den grønne frodige jungle erstattes af mørke klipper, fyrretræer og højmose, hvor langhårede bjerggeder, køer og yakokser græsser. Vel fremme om eftermiddagen kan vi se det store hvidkalkede Trongsa Dzong, et gammelt fæstningsværk, der elegant hænger på en bjergside ved den lille by Trongsa. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad

5 Landskabet i Punaka Dag 5. Trongsa til Choekhor-dalen. 70 KM 21. oktober Vi fortsætter østpå mod Choekhor-dalen. Da vi denne dag har en kort distance på motorcyklerne, benytter vi eftermiddagen til at udforske Choekhor-dalen til fods og til afslapning, hvilket er velfortjent og tiltrængt efter flere dage i sadlen på Bhutans snoede landeveje. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Dag 6. I Choekhordalen. 80 KM 22. oktober Denne dag kører vi rundt på motorcyklerne og udforsker området i Choekar-dalen og Ura-dalen. Vi besøger landbrug, taler med de lokale og ser, hvordan lokalbefolkningen lever i disse fjerne egne i kongeriget Bhutan, som kun meget få turister besøger. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad.

6 Snoede bjergveje i Bhutan Dag 7. Choekhor til Phobjikha. 120 KM 23. oktober Denne dag kører vi vestpå gennem de mørke bjerge i det centrale Bhutan. Vi giver os god tid til at se dagliglivet undervejs og til at tage små afstikkere af sideveje og se det lokale bondeliv. Phobjikha, hvor vi overnatter, er en gammel dal formet at fortidens gletsjere. Bjergene i det vestlige Bhutan er hjemsted for mange sjældne dyrearter fx. leoparder, ræve og bjørne. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad.

7 Himalayas sneklædte tinder Dag 8. Phobjikha til Punaka. 90 km 24. oktober Efter morgenmad på hotellet kører vi tilbage mod Punaka. Under køreturen mod Punaka kører vi sydover og besøger Wangdue og landsbyen Talo, hvor vi kan opleve det søvnige lokale landsbyliv udfolde sig. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Udsigtspunkt på vej til Punaka

8 Dag 9. I Punaka. 25. oktober Denne dag kører vi rundt i den frodige Punaka-dal og udforsker vejene langs floden og de sideveje, der fører ind I bjergene. Punkaka-dalen er lavtliggende i forhold til de andre dale i Bhutan, og der er derfor noget varmere end andre steder i højlandet. Denne dag kører vi også til Laptshaka, der er et udsigtspunkt over Himalayas bjerge. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Fred og idyl i Bhutan Dag 10. Punaka til Thimpu. 80 km 26. oktober Vi sætter denne dag kursen mod Thimphu, der er Bhutans hovedstad. I Thimpu-dalen kører vi op til en gylden Buddha-statue der ligger på et højdedrag med udsigt over landets meget beskedne hovedstad. Vi overnatter i hovedstaden denne dag. Måltider: morgenmad og frokost. Dag 11. Kørsel i Thimpu-dalen. 26. oktober Vi kører denne dag rundt i Thimpu-dalen og besøger forskellige seværdigheder så som kongepaladset, det lokale grønsagsmarked samt omkringliggende klostre. Måltider: morgenmad og frokost.

9 Lokale trafikanter; farverig lastbil i Bhutan Dag 12. Thimpu til Paro 70 km. Mulighed for vandretur til klosteret Tiger Nest. 27. oktober Vi kører denne dag tilbage mod Paro. Vi kører forbi Bhutans mest berømte kloster, det såkaldte Tigers Nest, der hænger på en klippeside ca. tusind meter over den underliggende dal. Der er en ca. 3 timers vandretur op til klosteret for dem der skulle have lyst til det. Vil man hellere køre rundt på motorcykel i Paro-dalen denne sidste dag, er der også mulighed for det. Om aftenen spiser vi en velfortjent afskedsmiddag og skåler for en storslået motorcykelrejse gennem Bhutan. Måltider: morgenmad, frokost, aftensmad. Dag 13. Hjemrejse 28. oktober Efter morgenmad på hotellet er det afgang til lufthavnen i Paro, og turen går atter hjem til Danmark. Måltider: morgenmad.

10 Priser Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse. Pris pr. motorcyklist på Royal Enfield Classic Model kr. Bagsædepassager/passaer i følgebil kr. Pris for tillæg for eneværelse følger Bhutan er et land, der har en særlig turistafgift på 260 amerikanske dollars pr. turist pr. dag. Det er en afgift som er indført i Bhutan for at holde antallet af turister i ave. Derfor er det ikke muligt at lave billige mc-rejser i Bhutan. Vi booker din flybillet fra enten New Delhi, Kalkotta, Bangkok eller Kathmandu og til Paro i Bhutan - alt efter hvor du ønsker at skifte fly. Vi booker direkte hos Bhutan Royal Air eller Druk Air til fordelagtige priser. Prisen inkluderer følgende Dansk rejseleder/motorcykelguide -Engelsktalende lokal mc-guide Transport mellem lufthavn og hotel og hotel og lufthavn i Paro- Mekaniker i de dage, vi kører motorcykel -Leje af Royal Enfield Classic Model Følgekøretøj, der bærer bagage, reservedele samt plads til passagerer Overnatninger på hotel i delt dobbeltværelse - Måltider som det fremgår af programmet - Olie, benzin og reservedele for alle motorcyklerne - Drikkepenge til tjenere, toiletpersonale samt kuffertbærer og lign. Visum til Bhutan Alle lokale tilladelser i Bhutan - Bidrag til Rejsegarantifonden. Prisen inkluderer ikke Rejseforsikring for deltagere Flybilletter til og fra Bhutan Personlige udgifter så som drikkevarer, vasketøj, donationer, porto, snacks etc. Indgangsbilletter til seværdigheder i forbindelse med udflugter, der ikke fremgår af programmet Drikkepenge til lokal mc-guide, chauffør og mekaniker (beregn ca. 50 dollars pr. deltager) - Tillæg for enkeltværelse - Andre udgifter, der ikke fremgår specifikt af beskrivelsen. - Sikkerhedsudstyr som hjelm, mc-jakke og bukser, knæ og albuebeskytter, rygskjold etc.

11 Motorcyklen Motorcyklen På rejsen benytter vi en Royal Enfield, der gør sig godt på Bhutans landeveje. Motorcyklen, med den karakteristiske dybe lyd, blev oprindelig fremstillet af The Royal Enfield Motorcycle Company, Redditch, Worcestershire i England. Men produktionen ophørte i midten af 1950 erne, patentet blev solgt til Indien, og i dag fremstilles den i Sydindien. På denne rejse kører vi på Royal Enfield Standard Model 500cc. Dette er, som navnet antyder, standardmodellen, og det er en engelsk model, hvilket betyder, at fodbremsen sidder til venstre og gear til højre. Der er ikke elektrisk tænding. Man starter motorcyklen med en kickstarter. Alle disse modeller er i god stand. Maskinen er meget simpel og robust, hvilket betyder, at eventuelle fejl ofte kan repareres på stedet. Vi har en mekaniker og reservedele med på hele rejsen. Alle motorcyklerne er synet fra start og bliver gennemset af mekanikeren i løbet af turen. Opstår der fejl eller mislyde, skal dette rapporteres med det samme. Ønsker man at køre på en anden model, er der også mulighed for dette. Det drejer sig om Royal Enfield Classic Model, der har elektrisk starter samt fodbremse på højre side og gear på venstre side. Disse Classic Models er fra Ønsker man at køre på denne model, betales et tillæg på 990 kr. Se mere på: Gruppens størrelse Rejsen kræver et minimum af 10 motorcyklister for at blive gennemført. Gruppens maksimale deltagerantal er 12 motorcykelførere. Vi ønsker at skabe små grupper, hvor alle lærer hinanden at kende. Den danske rejseleder/mc-guide Rejseleder, Villads Kok Mortensen, er med på motorcykel hele vejen. Han har tidligere kørt motorcykel i Bhutan og flere steder i Himalayabjergene og har stor erfaring med at arrangere og guide motorcykelrejser i Asien.

12 For tekniske spørgsmål vedr. motorcyklerne og logistik undervejs kontakt Villads Kok Mortensen: eller TLF: Forbehold for ændringer Bhutan er et udviklingsland, og forholdene er meget forskellige fra det, vi kender til hjemmefra. Der gøres naturligvis alt for, at rejsen kan forløbe som beskrevet. Men uforudsete hændelser kan opstå med ændringer i programmet til følge. Er vejen fx. lukket pga. jordskred, oversvømmelse, politiske uroligheder og force majour, vil ruten blive lagt om. Det er arrangøren alene, der beslutter, om en ændring i programmet er nødvendig. Der vil ikke blive givet kompensation, hvis rejsen forsinkes eller dele af rejsen ikke kan gennemføres pga. forhold som nævnt ovenfor. Mere praktisk information om betaling, dato for tilmelding samt kørt over ruten følger For yderligere information samt tilmelding kontakt: MC ASIEN v. Villads Kok Mortensen Vibekegade 10 st. tv KBH Ø TLF: CVR: Rejsegarantifonden: 2537 Mail: Web:

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med

Mexico Grande. 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger. Rejse til MEXICO med Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Rejse til MEXICO med 2 Mexico Grande 16 dages kulturrejse til Mexicos store riger Mexico City Taxco Oaxaca Tehuantepec San Cristobal Palenque

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med

Sydstaterne. 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd. Oplevelsesrejse til USA med 14 dages klassisk rundrejse i USA s historiske syd Oplevelsesrejse til USA med Sydstaterne 14 dages klassisk rundrejse i det sydlige USA Georgia, North Carolina, South Carolina, Florida, Louisiana, Mississippi,

Læs mere

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven!

AKTIV FERIE 2015 BUS FLY. Vil du opleve Rumænien, Moldova, Ukraine og Bulgarien. Her kommer du som gæst, men rejser som ven! AKTIV FERIE Tlf. 21490357-23650457 Email: info@jsrejser.dk/ js@jsrejser.dk www.jsrejser.dk J.S.Rejser, Vesterbo 23, 8970 Havndal Tlf. i Rumænien 0040722300792 Email: carmen@jsrejser.dk 2015 BUS FLY Vil

Læs mere

Krydstogt over Atlanten

Krydstogt over Atlanten REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Krydstogt over Atlanten Madeira Tenerife De Vestindiske Øer Caribien - 19 dage 15 dages transatlantisk krydstogt med fuld forplejning. Nyd opholdet ombord på det flotte

Læs mere

Program. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet

Program. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Tyrkiet 14 dage - 1 uge med ophold på Hotel Symbola(Öludeniz) ved Fethiye, og 1 uge med krydstogt i den tyrkiske skærgård, fra 16. maj - 30. maj 2015 Program Indhold

Læs mere

VI VIL GERNE MØDES MED DIG

VI VIL GERNE MØDES MED DIG VI VIL GERNE MØDES MED DIG Du skal vide, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller hvis du har lyst til at se vores skole. Du skal være velkommen. 2013 Start på højskolen

Læs mere

TRANSYLVANIEN OG MARAMURES EN REJSE IGENNEM TID, NATUR OG KULTUR.

TRANSYLVANIEN OG MARAMURES EN REJSE IGENNEM TID, NATUR OG KULTUR. Rejse nr. C-30 TRANSYLVANIEN OG MARAMURES EN REJSE IGENNEM TID, NATUR OG KULTUR. Aug/Sept 2015 29.08-09.09 2015 12 dages rejse igennem Rumænien KulturRetur byder på en begivenhedsrig rundrejse i Rumænien.

Læs mere

Sorrento All inclusive & Sorrento med frihed

Sorrento All inclusive & Sorrento med frihed REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2015 Sorrento All inclusive & Sorrento med frihed Fly - 8 dage For 5. år i træk tilbyder Gislev All Inclusive til Sorrento halvøen. Den hyggelige syditalienske by ligger

Læs mere

Før og under rejsen. Vi hører meget gerne fra dig, når du kommer hjem!

Før og under rejsen. Vi hører meget gerne fra dig, når du kommer hjem! Før og under rejsen Danhil Travel ønsker naturligvis, at rejsen til Cuba bliver en af de ferier, som frembringer et stort smil, når du af og til mindes den. Her er et par gode råd og lidt vejledning fra

Læs mere

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 10-24. februar 2014. Program

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 10-24. februar 2014. Program Uddannelsen til TFT & EFT terapeut i Fuerteventura 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 10-24. februar 2014 Program Indhold Uddannelsen til TFT & EFT terapeut 3 Hvad får jeg ud af denne uddannelsen?

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai

20 dage Vinter 2015/16. Krydstogt fra Venedig til Dubai 20 dage Vinter 2015/16 Krydstogt fra Venedig til Dubai Krydstogt fra Venedig til Dubai Velkommen på et krydstogt som byder på en kombination af historiske byer, kulturskatte, moderne byer og Mellemøstens

Læs mere

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut på Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 23. februar - 9. marts 2015.

Uddannelsen til TFT & EFT terapeut på Fuerteventura. 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 23. februar - 9. marts 2015. Uddannelsen til TFT & EFT terapeut på Fuerteventura 14 dage på Club Magic Life Fuerteventura fra 23. februar - 9. marts 2015 Program Indhold Uddannelsen til TFT & EFT terapeut 3 Hvad får jeg ud af denne

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Detaljeret dagsprogram for Jordan Rundt

Detaljeret dagsprogram for Jordan Rundt Detaljeret dagsprogram for Jordan Rundt Dag 1 Ankomst og vinsmagning Afrejse fra København til Jordans hovedstad Amman. Vi bliver indkvarteret på vores hotel i Amman. Senere tager vi til vinsmagning hos

Læs mere

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2

MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER ARRANGEMENTSPROGRAM 2015 VERSION 2 MAD OG OPLEVELSER 2015 LØRDAG D. 7. MARTS KL. 10.30 HOP OM BORD PÅ DEN NYE SAMSØ FÆRGE LØRDAG D. 14. MARTS KL. 08.45 SAMSØFÆRGEN: KALUNDBORG BALLEN

Læs mere

Sneleopardens hemmeligheder. Uden svampe - ingen skove. Læs side 12-17. Læs side 4-7

Sneleopardens hemmeligheder. Uden svampe - ingen skove. Læs side 12-17. Læs side 4-7 Sneleopardens hemmeligheder Læs side 12-17 Uden svampe - ingen skove Læs side 4-7 Falc.k harvilde,, ' :.: ~~-. -, -. - p:laner meddin bil Tegn et Bilabonneme.._t inden 30. september og støt med 50 kr.

Læs mere

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ TOUR de TAXA Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015 Kære deltager. Her er vores rejse pris for deltagelse i Tour de Taxa's BIKE CAMP på Mallorca. 5.397,- kr. Det er

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies

Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies Sol, varme, oplevelser, luksus og All Inklusive i Sharm el-sheikh med 62 N og Spies Sharm el-sheikh har med sit krystalklare havvand og sine rige koralrev længe været et favoritrejsemål blandt dykkere.

Læs mere

TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG

TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG TAG EN UGE MED FOKUS PÅ DIG Mindfulness fra selvkritik til selvværd Kursusrejse 17. 24. maj 2014 Jeg er kommet ned i tempo og er blevet mere bevidst om, hvad der er vigtigt for mig. Kurset har lært mig

Læs mere

Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture

Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture Rundrejser Reykjavik Kør Selv Grupperejser Udflugter Rideture Velkommen til Island Vær at vide Opdag Island Tænk på Island og der dukker en række velkendte associationer op; det trendy Reykjavik, den unikke

Læs mere

HAWAII CARIBIEN GRÆSKE Ø-HAV EUROPA PÅ TVÆRS PANAMA-KANALEN VESTLIGE MIDDELHAV AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 3

HAWAII CARIBIEN GRÆSKE Ø-HAV EUROPA PÅ TVÆRS PANAMA-KANALEN VESTLIGE MIDDELHAV AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 3 CRUISE 2010 2011 OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE HAWAII CARIBIEN GRÆSKE Ø-HAV EUROPA PÅ TVÆRS PANAMA-KANALEN VESTLIGE MIDDELHAV AUSTRALIEN/NEW ZEALAND Udgave 3 Læs mere om alle rejserne på www.seadane.dk

Læs mere

med Baden-Jensen TIL CWT MEETINGS & EVENTS

med Baden-Jensen TIL CWT MEETINGS & EVENTS CWT MEETINGS & EVENTS TIL med Baden-Jensen Af Camilla Roost Hos CWT Meetings & Events arbejder Camilla Roost som Project Manager. CWT-kunde, Baden-Jensen A/S, gav hende en spændende opgave: At tilrettelægge

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen. Steensgaard rundt Mød vores lokale guide Regnormen Steno der har boet på Steensgaard hele sit liv, og som vil tage dig og dine voksne med på en spændende rejse fra hans jord til vores bord. Derfor er hele

Læs mere

Studietur til Athen 2011

Studietur til Athen 2011 Studietur til Athen 2011 Tidlig mandag morgen d. 19/09 stod 2.b fra CELF HHX på Nykøbing F. station klar til den uge som senere ville vise sig at blive den mest sjove, fantastiske og ikke mindst uforglemmelige

Læs mere

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid.

14 STØTTE OVER TID. Da det tager lang tid at erkende tabet og indrette sig i det nye liv, ønsker mange efterladte støtte over tid. 95 14 STØTTE OVER TID Det tager tid at erkende, at ægtefællen er død og indrette sig i det nye liv. Derfor ønsker efterladte støtte over tid, en vedholdende opmærksomhed og interesse fra omgangskredsen.

Læs mere