Natur- og byvandring i og omkring Nøvling, med naturvejleder Claus Godiksen kl Aftenkaffe og kage kl. 20 i Forsamlingshuset.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Natur- og byvandring i og omkring Nøvling, med naturvejleder Claus Godiksen kl Aftenkaffe og kage kl. 20 i Forsamlingshuset."

Transkript

1 Lørdag d. 4. september Gratis morgenkaffe i Forsamlingshuset kl. 9. Amerikansk lotteri. Foto- og lokalhistorisk udstilling i Forsamlingshuset åbner. Fodboldstævne kl. 10 på sportspladsen. Søndag d. 5. september Friluftsgudstjeneste kl. 14 ved gadekærret. Konditori, kager og sang kl. 15 i Forsamlingshuset. Mandag d. 6. september Natur- og byvandring i og omkring Nøvling, med naturvejleder Claus Godiksen kl Aftenkaffe og kage kl. 20 i Forsamlingshuset. Tirsdag d. 7. september Motion ved skolen kl. 17. Lokalhistorisk Arkiv holder åbent hus kl. 17. Onsdag d. 8. september Løgplantning kl omkring gadekærret. Fællesspisning i Forsamlingshuset kl , akkompagneret af harmonikamusik. Harmonikaklubben Skelageren spiller op til en svingom kl Torsdag d. 9. september Familiekoncert i kirken kl. 17. Spisning i Toften kl. 18 Fredag d. 10. september Sommerfest i DUS og børnehaven kl Computermaraton kl. 16 til kl. 9 lørdag, i Forsamlingshuset. Lørdag d. 11. september Markedsdag m/ kåring af fotokonkurrence-vinderen, kl ved Forsamlingshuset. Havetraktortræk kl ved Forsamlingshuset + HEMMELIG NYHED! Fest og revy kl. 18 i Forsamlingshuset. Hele ugen Foto- og lokalhistorisk udstilling i Forsamlingshuset Pølsevogn hele ugen selvfølgelig! 2010

2 Gratis morgenkaffe og amerikansk lotteri Dato: Lørdag d. 4. september Kl.: 9.00 Festugen starter selvfølgelig med morgenkaffe så er vi i gang! Borgerforeningen inviterer alle borgere i Nøvling og omegn til gratis morgenkaffe, rundstykker, blødkogte æg og en lille én til kaffen. Der vil være salg af lodder til amerikansk lotteri, hvortil lokale erhversdrivende igen i år har sponsoreret flotte præmier. Ingen tilmelding bare mød op, og husk at tage naboen med! NFK-cup 2010 Dato: Lørdag d. 5. september Kl.: 10 til sidst på eftermiddagen Sted: Sportspladsen Nøvling Fodbold Klubs årligt tilbagevendende invitationsturnering i ungdomsfodbold afvikles i år lørdag d. 4. september i forbindelse med Nøvling Festuge. Til stævnet indbydes naboklubberne til at stille med hold i alle rækker. Sidste år deltog 30 hold - der bliver ikke færre i år. Det resulterer i cirka 50 kampe. Ungdomsstævnet i Nøvling er specielt ved, at det er gratis for holdene at deltage og så er der medajler til alle spillere! Udgifterne til medaljer får klubben dækket via sponsorater fra lokale erhvervsdrivende og andre. Alle i NFK ser frem til denne dag, som er årets store højdepunkt i klubben. Vi håber, at rigtig mange gæster vil komme forbi og opleve stemningen.

3 Fotokonkurrence-fernisering Dato: Lørdag d. 4. september Kl.: 9.00 I år er der, som noget nyt, udskrevet en fotokonkurrence i forbindelse med Festugen! De indsendte billeder er ophængt i Forsamlingshuset og offentliggøres ved morgenkaffen når Festugen starter. Alle har mulighed for at stemme på deres favoritbillede, og blandt de 3 med flest stemmer, vælger konkurrencens overdommer, fotograf og journalist, Poul Rasmussen, det bedste billede. Vinderen offentliggøres ved Markedsdagen d. 11. September og der er naturligvis en flot præmie til vinderen. Temaet for konkurrencen er: Når Nøvling er bedst, og fotografierne skal altså fortælle noget om det helt særlige ved Nøvling. (Se det nyeste nummer af Nøvlingen) I skrivende stund, er der kun indsendt 2 billeder, så der er plads til mange flere! Send dit digitale billede i højeste opløsning, senest d. 25. august, til: nygaardogjensen@gmail.com, så deltager du i konkurrencen. Lokalhistorisk udstilling Dato: Lørdag d. 4. september Kl.: 9.00 I anledning af Festugen vil Lokalhistorisk Arkiv arrangere en lille udstilling, med et tilbageblik på Nøvlings historie. De sidste års udstillinger har givet anledning til megen snak og morskab!

4 Friluftsgudstjeneste Dato: Søndag d. 5. september Kl.: Sted: Skt. Hans pladsen mellem forsamlingshuset og bydammen En del af festugens arrangementer er allerede blevet tradition. Gudstjenesten i det fri er en af dem. Så derfor vil vi også i år markere festugens start med at holde gudstjeneste sammen. Vi vil mødes med ørerne rensede, så vi kan høre Guds ord, med øjnene åbne så vi ser Guds herlighed, med stemmerne smurte, så vi kan bekende og lovsynge, og med hjerterne åbne, så vi sanser alt det, der er større end os selv, og som kommer til os udefra. Vi laver et kirkerum ude i det fri med alter, lys og blomster, musik, kirkekor, præst. Vel mødt til gudstjeneste i det fri for alle aldre! Konditori, kager og sang Dato: Søndag d. 5. september Kl.: En af de helt store succeser i Festugen, er uden tvivl konditoriet efter gudstjenesten! Livet bliver tit lidt nemmere med kage på tallerkener og kaffe i koppen, så endnu engang har 6. klasse bagt boller, kager og lagkager i lange baner, og brygget litervis af kaffe og te! I år skal alle tage del i den musikalske del af festen, da vi sammen skal synge et par dejlige sommersange. Udover bagværket, står 6. klasse også for betjeningen, og overskuddet går til deres lejrskole til Ribe.

5 Natur- og byvandring Dato: Mandag d. 6. september Kl.: Sted: Start ved Forsamlingshuset Naturvejleder Klaus Godiksen, som bor og har sine rødder i omegnen af Nøvling, vil guide os på en naturvandring i Nøvling. Turen går omkring byens 2 damme, op om skolen og måske ned i grusgraven. Undervejs skal vi smage og dufte mange af naturens planter, og Klaus vil give os opskriften på bjesker, som kan laves af de planter og frugter vi møder på vejen. Måske bliver der også mulighed for at smage på en bjesk! Vejret og interessen afgør turens længde og alle kan deltage på det meste af turen. Aftenkaffe og kage Dato: Mandag d. 6. september Kl.: Efter naturvandringen er vi helt sikkert blevet kaffetørstige! I Forsamlingshuset har Nøvling Kvindekor dækket bord, lavet kaffe og bagt kage! Kaffe og kage sælges til fornuftige priser, og overskuddet går til korets slukne kasse! Vi håber på en inspirerende aften, hvor vi lærer nyt om den natur, som vi allesammen har lige uden for døren!

6 Tour de Nøvling Dato: Tirsdag d. 7. september Kl.: Sted: Sportspladsen Vejret: Er helt sikkert bedre end sidste år!!! Igen i år afvikler Nøvling Skole det geniale løb, hvor alle kan være med! Som på Champs Elyses løber vi rundt og rundt - i 24 minutter. Man løber på afmærket rute ved skolen. Hvor mange omgange kan du nå? Åbent hus i Lokalhistorisk Arkiv Dato: Tirsdag d. 7. september Kl.: Sted: Lokalhistorisk Arkiv, Perlevej Lokalhistorisk Arkiv har gennem årene gemt udklip, billeder og beskrivelser fra livet og udviklingen i Nøvling. Denne aften er alle velkomne til at komme og se det store materiale og tale med de aktive lokalhistorikere måske har du selv historier eller materiale, som arkivet er interesseret i!

7 Løgplantning ved gadekærret Dato: Onsdag d. 8. september Kl.: Sted: Ved gadekærret Selv om kalenderen snart skriver efterår, er det tid til at plante forår. I fællesskab vil vi sætte en masse forårsløg i jorden i området omkring dammen. Vintergæk, erantis og krokus vil byde foråret velkommen på smukkeste vis, og mon ikke det kan få os alle til, at gå en ekstra tur rundt om dammen for at nyde det flotte resultat. Så kom og vær med til at gøre din by til den smukkeste plet på landkortet. Du medbringer planteskovl, så sørger Nordjysk pc-service v/jens Sørensen for, at vi har masser af løg at sætte i jorden. Fællesspisning Dato: Onsdag d. 8. september Kl.: Sted: Forsamlingshuset Pris: 30 kr. for voksne/unge, 15 kr. for børn 4 år til og med 6. klasse. Gratis for børn under 4 år. Fællesspisning er blevet en rigtig klassiker, og i Festugen holdes det i Forsamlingshuset. De sidste par år har der været mellem 100 og 125 deltagere, det er faktisk Forsamlingshusets maksimale kapacitet! Husk at medbringe service, bestik og drikkevarer. Tilmelding til fællesspisning sker ved at lægge pengene i en kuvert, som afleveres i postkassen hos: Helene og Martin, Opalvej 4, eller Hanne og Niels, Rubinvej 8 Frist for tilmelding er søndag d. 5. september Harmonikaklubben Skelageren spiller op til dans én onsdag om måneden i Forsamlingshuset. I september bliver det samme onsdag som fællesspisning! Så under spisningen vil der være taffelmusik, og bagefter spilles der op til en lille swing-om.

8 Familiekoncert Dato: Torsdag d. 9. september Kl.: ca Sted: Nøvling Kirke Noahs Ark handler om, hvordan glæden altid overlever og hvordan håbet er en manifestation af det godes magt. De fleste mennesker kender denne fortælling om Noah, men i TRIOfabulas hænder får historien en ekstra dimension. Den er nænsomt fortalt med stor respekt for Biblen, men TRIOfabulas musikdramatiske sprog giver samtidig fortællingen en abstrakt fanden-i-voldskhed. Der vil være latter og tårer, gys og håb. TRIOfabulas er et lille musikdramatisk ensemble, som har eksisteret siden Den består af Trine Skau, Ingvil Bjaastad og Lisa Balle, der alle har gået på Det Fynske Musikkonservatorium. Instrumentariet er eksotisk, med op til 2 meter høje blokfløjter, accordeon og tibetanske syngeskåle, hvilket giver store klanglige muligheder. TRIOfabulas ambition har fra starten været at præsentere musikdramatik, klassisk musik og gode historier for både børn og voksne. Trioen har specialiseret sig i kirkemusikdramatiske forestillinger og familieforestillinger. Efter koncerten er der spisning i Toften. Prisen er 20 kr. pr. kuvert og tilmelding skal ske til Grete Nielsen, tlf eller greteregner@mail.dk, senest fredag d. 3. September.

9 Sommerfest i DUS og børnehave Dato: Fredag d. 10. september Kl.: Sted: Nøvling Skole og DUS Endnu én af de gode traditioner Nøvling Skole og DUS inviterer alle til sommerfest. Der vil være spændende aktiviteter og et stort børneloppemarked. Eftermiddagen slutter af med, at DUSsens børn viser en flot og festlig forestilling/opvisning, som de har forberedt i flere uger. Der vil være mulighed for at købe hjemmebagt kage og kaffe, og pølsevognen har selvfølgelig også åben Computermaraton Dato: Fredag d. 10.september Kl.: lørdag kl Pris: 100 kr. Nøvling Forsamlingshus og Nøvling Ungdomsforening inviterer Nøvling og omegns spillegale/glade ungdom til computermaraton! Du ankommer fredag kl. 16 med din computer, 5m LAN-kabel og en stikdåse. Der serveres spagetti, kødsovs og gulerødder til aftensmad, lækker natmad, morgenmad og sunde snacks alle måltider er inkluderet i prisen. Du tager hjem/bliver hentet lørdag morgen kl. 9 Computermaraton er naturligvis alkoholfrit og der er voksne tilstede hele natten! Tilmelding senest 7/9 på mail til: nygaardogjensen@gmail.com. Betaling ved ankomsten. Piger er naturligvis også velkomne!

10 Markedsdag Dato: Lørdag d. 11. september Kl.: Sted: Ved Nøvling Forsamlingshus Kom og gør en god handel der vil være masser af spændende boder, når Borgerforeningen og Nøvling Forsamlingshus holder markedsdag. Der forventes at være følgende boder: Økologiske æg Brugte ting og sager alle kan købe og sælge Snobrød og pandekager over bål Hjemmebagte kager og friskbrygget kaffe Pølsevogn Havetraktor-træk Dato: Lørdag d. 11. september Kl.: Sted: Ved Nøvling Forsamlingshus De sidste år store succes havetraktor-træk bliver naturligvis gentaget! I år bliver der dystet i én klasse så træk havetraktoren frem, giv den en gang polish, et par nye tændrør og måske lidt fantasifuldt udstyr og du er klar til årets dyst på havetraktor! Banen er 25 m lang og alle får 3 indledende træk, inden finalen. Der er naturligvis præmier til de bedste. Vi har igen i år lånt en slæde af Nibe Landbo Ungdom. Tilmelding skal ske til Jørgen Hansen på tlf

11 Hemmelig nyhed cykelkonkurrence Dato: Lørdag d. 11. september Kl.: Sted: Ved Forsamlingshuset Pris: 10 kr. pr. forsøg, men sætter du ny rekord, får du pengene retur. Har du ligeså gode ben som Contador og Hans Jørgen? Cyklen står på ruller, så man cykler og cykler uden at komme nogen vejne! Kom og kør 1000 m på tid, med flyvende start! Alle kan deltage, hvis man blot er 120 cm høj! Der er præmier til de 5 hurtigste, men kun én præmie pr. person Året fest og revy Dato: Lørdag d. 11. september Kl.: ? Kom og vær med til den store finale! En dejlig fest er i vente Eddi laver mad, Pedellens Diskotek vender plader, et lettere beskåret revyhold laver underholdning og vi møder allesammen op i dansesko og godt humør! Mad, musik og underholdning for kun 175 kr. pr. person. Der sælges drikkevarer til meget rimelige priser. Billetter kan købes fra mandag d. 23/8 til mandag d. 6/9 hos: Anja og Kim, Nøvlingvej 128 eller Frede og Jonna, Brådalvej 81

12 Pølsevogn hele ugen Pølsevognen er åben hele ugen og vil primært stå ved Forsamlingshuset, men følger med arrangementerne rundt i byen, og kan derfor også opleves på sportspladsen og ved skolen! Det bliver således muligt at spise ude hele ugen - nemt og bekvemt! Åbningstiderne vil være opslået på pølsevognen. Byens foreninger skiftes til at passe pølsevognen og evt. overskud tilfalder de aktive foreninger! 2010

Nøvling Festuge 5 års jubilæum

Nøvling Festuge 5 års jubilæum Nøvling Festuge 5 års jubilæum I år er det femte gang vi kridter banen op til Nøvling Festuge! På kun 5 år har vi fået skabt flere særlige og stolte traditoner, samtidig med, at der hvert år er noget nyt

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo!

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo! SOMMERFEST 11.- 13. august 2016 Program for alle dage Vi glæder os til at se dig og din nabo! Bankospil - Tombola - Gæt vægten på betonklodsen Gadefodbold - Æggekage - Tennis - Markedsdag - Ponyridning

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Generelt: Her er alle velkommen!

Generelt: Her er alle velkommen! Generelt: Kom og vær med når vi starter en ny sæson af Rødding på KRYDS & TVÆRS. Der bliver mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove og underholdende aktiviteter for både store og små, unge og

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2019

Mogenstrup Sportsuge 2019 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2019 Torsdag d. 13. juni -

Læs mere

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der 2018 Sommerfest på Bygholm Camping Lørdag den 14/7 kl. 10 starter vi årets sommerfest med en gang Støvlekast. Regler man bukker sig ned og svinger

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2015 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 Låstrup 2018 Engtramper Kroen tilbyder Tirsdag: VM feberen racer i byfestteltet. Der vises landskamp mellem Danmark og Frankrig kl. 1600. Engtramperkroen kører spottilbud

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014

Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø August 2014 Gje GJESSTIVAS 2014 Aktivitetspladsen Hedehusvej 2 Gjessø 22.-24. August 2014 Gjesstivas program 2014.indd 1 04/07/14 12.57 V Gje GJESSTIRADE DYT-BANKO BØRNEAKTIVITETER Fredag 22. August 2014 Fredag kl.

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg

PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg Denne introduktion til ugens program er tiltænkt dig, som ikke har haft et barn på børnelejr tidligere. Programmet kan variere en smule fra år til år, men

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2008 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2008 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nøvlingen. juni 2011. Se programmet for Nøvling festuge på midtersiderne

Nøvlingen. juni 2011. Se programmet for Nøvling festuge på midtersiderne Nøvlingen juni 2011 Se programmet for Nøvling festuge på midtersiderne Nøvlingen - Indhold Sankt Hans fest i Nøvling forsamlingshus... 3 Foreninger i Nøvling... 4 Standerhejsning i fodboldklubben... 5

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 18. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 14. til 21. oktober 2017 Lørdag d. 14. oktober Kl. 21.00: Koncert med Thorlund, Barslund og Kristensen. Der er lagt

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 6. juni søndag den 9. juni 2019 Byfestprogrammet

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2009 l November Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2009 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2011 l Oktober Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn Orienteringsmøder 2011 Afdelingen inviterer hermed alle medlemmer til orienteringsmøder.

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere