Formandens beretning 1998

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning 1998"

Transkript

1 Formandens beretning 1998 For en 3 ugers tid siden satte jeg mig ned og gjorde mig en række notater, mens jeg bladede bestyrelsesreferater fra det sidste år og Per Larsens beretninger fra 96 og 97 igennem. Jeg havde på forhånd en fornemmelse af, at 1998 var et stille og rolig år. Ok, Martin Laursen blev solgt til Verona, men tænker man på oprykninger og den slags, skete der ikke så meget i forhold til jubelsæsonen i 97. Vi fik ganske vist en oprykning for vores serie 6 hold. Vi stabiliserede os i ungdomsrækkerne, godt og vel endda, fordi vi i øjeblikket - med god hjælp fra nogle store årgange - oplever en tilvækst i ungdomsafdelingen. Her om lidt senere. Første begivenhed i 98 var vores indendørs stævne, Nytårskuren, som efterhånden har udviklet sig til en god hyggelig tradition, hvor mange der normalt ikke kommer til fodbold, i al fald kommer ud at more sig i fodboldsammenhæng den ene dag. Og indendørs så er vi faktisk rigtig godt med. Fårvang Cup som afvikles i november har fået en renæssance. Vi har de sidste 2 år haft 64 henholdsvis 60 tilmeldte hold efter at vi i flere år har været nede på 24 hold. Udover at det er sjovt og hyggeligt for deltagerne, så er det også et par arrangementer der skæpper godt i afdelingens kasse. I 1998 arrangerede vi Grundlovsdag en udflugt til landskampen i Parken mod Cameroun. Jeg tror at sådanne arrangementer har stor værdi. Ikke sportsligt naturligvis, men socialt. Det knytter nogle mennesker til klubben, vi normalt ikke ser særligt meget herude. For at vende tilbage til det sportslige, så blev 1998 vores comeback-sæson i serie 3. Det blev en lidt underlig sæson. 31 points og forbliven i rækken er umiddelbart ikke så dårligt. Der var 5 oprykkere i pulje 22. Kun Fårvang blev, de 4 andre rykkede ned. Men selvfølgelig står man med blandede følelser, når man efter 1. halvdel har 20 points, men kun opnår 11 i 2. halvdel. Jørgen Hebsgaard er træner for 1. holdet igen i år - for 3. år i træk. Umiddelbart tror jeg at spillernes indstilling til hvad de vil med deres fodbold er afgørende for om vi spiller i serie 2, 3 eller 4, når 99-sæsonen er omme. Sagt i beskedenhed, så tror jeg det bliver svært at finde en serie 3 klub, hvor tingene er bedre organiseret end i vores klub. Jeg føler helt klart at vi har særdeles kompetente personer på alle poster. "Man kan hvad man vil" - vis det!

2 2. holdet opnåede i denne omgang kun 1 sæson i serie 4. Det var ikke overraskende, når man ser hvilken åreladning holdet var udsat for før sæsonen. Træner for 3. år i træk var Michael Lovring. Michael har været træner i klubben i rigtig mange år og det her var nok den hidtil sværeste. Jeg vil gerne sige at jeg har stor respekt for at Michael nu tager imod et job som træner for vores drenge b-hold. Det syntes jeg er flot efter at man har været oppe at være lønnet træner for et seniorhold, man har 3 børn og ikke bor i byen. Michael er vist det man kalder en ægte klubmand. Det er lidt farligt at fremhæve enkeltpersoner, men jeg tager chancen alligevel. Niels Ole Andersen var igen i 98 holdleder for 3. holdet i serie 6, der som bekendt rykkede op i serie 5. Alle ved at det ikke altid er spændende at sidde torsdag aften kl og ringe rundet for at finde spiller nr. 9, 10 og 11 til serie 6. Men jeg tror heller ikke der er mange der tænker på hvor vigtigt det er at have denne type i en klub. En type der kender alle klubbens spillere gennem år. Det er helt uvurderligt, måske det re-elt er forskellen på om vi har 2 eller 3 seniorhold. Der skal naturligvis også lyde en stor tak til de trofaste holdledere Per Grund og Kim Greve. Hvis vi lige skal gøre de ældre rækker færdig, så er det også tilfredsstillende at der også er et - ikke stort - men trods alt velfungerende oldboyshold, der oven i købet kan kalde sig for amtsmester! I år bliver ekstra spændende, da vi med baggrund i nogle henvendelser, forsøger at starte op med dameseniorfodbold. Ud fra forhåndsinteressen tror vi på, at der er mulighed for at kunne tilmelde et 11-mands hold. Træner for holdet bliver Johan Nielsen, så her er vi helt sikkert dækket godt ind. Dækket godt ind har vi også været i ungdomsafdelingen i 98. Vi har relativ ubesværet kunnet skaffe det nødvendige antal trænere og ledere og de indledte året med et DGItrænerkursus her i klubben. Jeg syntes at det er glædeligt, at de fleste fortsætter i 99. I børnefodbold er resultaterne naturligvis ikke det vigtigste, det må vel handle om at give dem nogle gode oplevelser og jo ældre de bliver, begynder resultaterne så småt at få større betydning.

3 Jeg havde selv fornøjelsen af, at overvære en del af de kampe som miniput- og lilleputholdene spillede, da de i juli måned var til Kattegat Cup i Grenå. Efter min opfattelse er det en rigtig god ide, at tage til sådanne stævner, da det helt klart er noget der styrker sammenholdet blandt både spillere, forældre og trænere. Vi er helt bevidste om, at der ligger store muligheder i de store årgange der er i øjeblikket. Vi får nogle rigtige gode muligheder for at opbygge en god og bred afdeling. Mange muligheder har været drøftet, men sidst i 98 besluttede vi i bestyrelsen, at vi - i første omgang for 1 år - ville ansætte vor gamle formand Per Larsen som en slags ungdomskonsulent. Jeg skal i den forbindelse fastslå, at Per Larsen som bestyrelsesmedlem naturligvis har været inhabil i denne sag. Det skal også fastslås, at dette ikke skal ses som en nedprioritering af seniorafdeling, men alene som en opprioritering af ungdomsafdeling. Det betyder også at vi økonomisk vil bruge kr i ungdomsafdelingen i 99, hvilket jeg ingen skrubler har med. Det er trods alt en lille del af hvad vi bruger totalt set på trænere. Hvis en eller anden skulle have det svært med at vi aflønner en ung-domskonsulent, men vi ikke aflønner vore ungdomstrænere, vil jeg fastslå at det IK-KE bliver fremtiden at vi skal til at aflønne vore ungdomstrænere, men denne konsulent vil blive en eget central person i ungdomsafdelingen, der skal løse nogle af de mere administrative opgaver og forhåbentlig kan få sat skub i noget mere samarbejde med forældrene. Jeg håber også, at det vil udmønte sig i at der kan tilbydes fodbold på et lidt tidligere tidspunkt end vi kan i dag, at vores medlemstal kan øges, at vi får dygtiggjort vore ungdomstrænere og at vi om 4-5 år kan være repræsenteret i samtli-ge rækker fra sandkasse til ynglinge, naturligvis både for piger og drenge. Dermed kan der forhåbentlig også dannes en naturlig fødekæde fra ungdoms- til seniorspiller. Og apropos piger, så har vi relativt mange pigespillere i klubben. Vi oplevede den paradoksale situation, da vi i maj måned afviklede Marabou-dag i samarbejde med JBU, at der ud af de 110 deltagere var flere piger end drenge. I øvrigt et arrangement der gentages i år, den 9. maj. Et andet arrangement, der i 98 oplevede et lille jubilæum, var vores fodboldskole, der blev afviklet i samarbejde med DGI for 5. år i træk. Ca. 70 børn fra hele kommunen var samlet her på banerne i en uge. Vi er selvfølgelig klar i år med et lignende arrangement, denne gang udvidet til at omfatte overnatning for de ældste børn.

4 I øvrigt bliver 1999 året hvor vi for første gang i flere år, har tilmeldt 2 11-mands hold i ungdomsrækkerne, nemlig lilleput- og drenge. I 1998 har vi sat nogle ting i gang, hvor resultaterne ikke kan aflæses her og nu. Vi har kontaktet Gjern Kommune med henblik på etablering af en jordvold mellem bane 1 og 2. Det skulle gerne betyde et mere intimt stadion, som forhåbentlig kan lokke flere mennesker til at se fodbold på Fårvang Stadion. De foreløbige tilbagemeldinger er så positive, at jeg tror på at jordvolden er en realitet, senest om 1 år. Sidste år indkøbte vi 40 stole til publikum og der blev etableret 2 udskiftningsbokse. Omklædningsrum er fortsat vores største problem. Af forskellige årsager er der desværre ikke sket ret meget i det forgangne år. Der er nu nedsat et lille udvalg, hvor Per Larsen har sæde, og så er jeg sikker på at der kommer skred i tingene. Men jeg er selvfølgelig klar over at vi ikke får flere omklædningsrum fra den ene dag, ja det ene år til det andet, men det er vigtigt at vi nu kommer til at trykke på de rigtige knapper. Jeg har tidligere været inde på at jeg føler at vi har en velfungerende afdeling, med rigtig mange gode, stabile og troværdige ledere, der ligger adskillige timer her i klubben. Som en beskeden tak inviterede vi i 98 disse personer med ledsager til en afslutningsfest her i klubhuset. Et arrangement som vi fik god respons på, hvorfor dette vil blive gentaget i 99. Et sted hvor vi måske kan forbedre os er ved at beskrive de enkelte opgaver noget bedre. Min erfaring er, at de fleste siger ja til at løse en bestemt opgave, hvis bare den er klart formuleret og er overskuelig. Det kunne jo være, at vi skal forsøge at gøre det i 99 og derved få endnu flere til at hjælpe til med opgaverne. Det ville være skønt den dag, hvor man som bestyrelsesmedlem i højere grad kunne nøjes med at være koordinerende og bruge sine kræfter på at tænke tanker og komme med nye ideer, der kunne udvikle klubben. Vi risikerer at miste nogle, hvis de skal bruge for mange kræfter på at spille bussemænd og her tænker jeg naturligvis på at vi har alt for mange seniorspillere, der ikke betaler deres kontingent til tiden. Der vil derfor blive taget skridt til en ordning, så bestyrelsesmedlemmer ikke skal bruge adskillige timer på sådanne opgaver. Vi vil i 99 simpelthen gå ind og spærre de senior-spiller der ikke - efter forudgående varsel - betaler deres kontingent. Samtidig kan jeg meddele, at der nu er blevet mulighed for at betale med dankort i klubhuset.

5 Omkring klubhuset kan jeg frygte at manglen på ledere kan blive et problem, hvis den positive medlemsudvikling fortsætter. Der er nogle mennesker der udfører et kæmpearbejde herude, vi må for alt i verden passe på at vi ikke slider dem op. Når det er sagt, så er der i fodboldafdelingen gennem mange år ført en - med et flot ord - ansvarlig økonomisk politik - en linje som den nuværende bestyrelse agter at fortsætte blev året hvor vi tog afsked med Agnes Frederiksen, som har været vores vaskekone i gennem ca. 30 år. Det er glædeligt, at vi har fået en aftale på plads med Anette Mortensen, så alle 11-mands hold kan få deres tøj vasket. Når jeg kigger på fremtiden, så tror jeg at vi har rigtig gode muligheder for at klare os. Klare os med hvad? Allervigtigst - vi skal værne om de gode trænere og ledere vi har og vi skal have udbygget dette korps, så kommer medlemmerne også. Vi skal stadigvæk fastholde at have 2 seniortrænere, selvom det kan være beskæmmende at se kun 18 spillere til 2 trænere. Vi skal ikke have et mål om at være kommunens højest rangerende hold, det bør være en selvfølge! Selvom det kan lyde som for megen klap på hinandens skuldre så er det selvfølgelig et udtryk for, at det faktisk kører ikke så ringe endda her i afdelingen, og det skal vi så bare holde fast i og så bare køre videre, for man skal aldrig være helt tilfreds. Selvom det hele baserer sig på frivillig arbejdskraft, må man godt stille krav til hinanden. Jeg kan også udtrykke mig på en anden måde: Vi ønsker at spille mod Bjerringbro, Galten og Hammel frem for Sjørslev, Vinderslev og Skjød. Vi har gennem det sidste år haft et velfungerende samarbejde med kommune, halbestyrer, skole, sponsorer og mange andre, der har betydning for denne afdeling. Jeg vil gerne her takke alle for et godt samarbejde. Tidligere tiders skænderier med andre afdelinger håber jeg at vi bliver forskånet for fremover. Jeg tror at der er rigeligt plads til en velfungerende håndbold-, badminton/gymnastik og fodboldafdeling. Jeg vil gå langt for at vi kan få et godt samarbejde, gerne koordineret i hovedbestyrelsen. Hvis bare vi alle husker på at der skal være plads til alle og hvis vi bare behandler andre, som vi gerne selv vil behandles, ja så skal alt nok gå. Tak til mine kollegaer i hovedbestyrelsen i almindelighed og tak til mine kollegaer i fodboldbestyrelsen i særdeleshed. Det har været et nemt job at være formand i

6 fodboldafdelingen, når man altid kan være sikker på at den enkelte udfører sine opgaver. Jeg kan derfor roligt sige til I andre, hold jer ikke tilbage, det er faktisk helt sjovt at være med til "sammen står vi stærk" TAK

Formandens beretning 2000

Formandens beretning 2000 Formandens beretning 2000 At have været med i bestyrelsesarbejdet i fodboldafdelingen gennem det sidste år har været en fornøjelse! Glæderne har været mange, selv om der selvfølgelig også altid er skuffelser.

Læs mere

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag.

Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Formandens beretning 2005 Så er der igen tid til at se tilbage på året der er gået og måske lige så meget se frem til den sæson, der starter i dag. Man kan jo anskue tingene på mange måder og måske man

Læs mere

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet.

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Formandens beretning 2010 Indledning Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Hjemmesiden er som sædvanligt

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2008 Indledning Da jeg første gang - i 1999 - aflagde beretning som formand, omtalte jeg, at Martin Laursen var blevet solgt til Hellas Verona. Man må sige, at der er sket meget i

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning Indledning

Formandens beretning Indledning Formandens beretning 2006 Indledning Så er det igen tid til at se tilbage på året, der er gået og måske lige så meget kigge frem i det år, som er næsten en måned gammel. Som tidligere år har jeg benyttet

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris.

Det er i øvrigt glædeligt, at Kenneth tidligt på året (det vil sige for nu næsten et år siden) modtog klubbens idrætspris. Formandens beretning - 2015 Indledning Gennem flere år har jeg startet min beretning med at fortælle lidt om vores hjemmeside. Den har i mange år været det sted, hvor man sådan lidt på afstand har kunnet

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Forældrefolder Aalborg HK

Forældrefolder Aalborg HK Forældrefolder Aalborg HK Håndbold med hånden på hjertet Velkommen! Velkommen til dig som forældre og ikke mindst til dit eller dine børn, som har valgt netop Aalborg HK, som jeres forening. Og netop foreningslivet

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017

Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Hammel GF Fodbold Formands beretning 18. januar 2017 Velkommen til Hammel GF Fodbold Generalforsamling 2017 Året der gik Fodbold året 2016 har været travlt for bestyrelsen. Der har været den normale drift,

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING

Sponsor koncept. Terndrup IF Fodbold 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsor koncept TERNDRUP 19 46 IDRÆTS FORENING Sponsorstruktur Som sponsor i tilbydes De mulighed for eksponering indenfor fodbold. Denne eksponering vil primært være i de lokale medier. Bande-/måltavlesponsor

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub

Referat fra den ordinære generalforsamling i Brøndby Håndboldklub ReferatfradenordinæregeneralforsamlingiBrøndbyHåndboldklub Afholdtmandagden3.juni2013kl.19.30iCaféen,Stadionhal1. Antaltilstedeværende:37medlemmersamt8bestyrelsesmedlemmer.Ialt45personer. 1. Valgafdirigent.

Læs mere

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL

NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL NØRREBRO UNITED LOKAL OG SOCIAL 2019 Generalforsamling Formandens beretning F O R M A N D E N S B E R E T N I N G NBU 10 ÅR: STOR JUBILÆUMSFEJRING Nørrebro United fyldte 10 år i 2018. Tak til alle medlemmer,

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2012 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2013, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007

Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Formandens beretning Generalforsamling i Fodboldafdelingen Tirsdag den 20. januar 2007 Tilbageblik. Sæsonen 2008 var året, hvor man fra FBU s side valgte at vende turneringerne, så man nu spiller fra August

Læs mere

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor.

Udvalgsarbejdet har fungeret godt. Udvalgene har i 2012 været Ungdom, Senior, Anlæg, Kommunikation og Sponsor. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Indledning Tak til alle fremmødte i dag. I 2012 har vi haft et flot aktivitets niveau i HGF fodbold. Udover træning og kampe har

Læs mere

Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning - 2014 Mindeord Jeg vil starte min beretning med at udtrykke mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Den 30. april døde Jørn Jonassen. Han blev 69 år gammel. Jørn var kendt

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN!

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Har du lyst til at støtte Aunslev I.F. i arbejdet med at skabe bedre forhold for vores medlemmer OG samtidig promovere din virksomhed? Aunslev IF sponsorkoncept

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011

Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Rødding Idrætsforening Generalforsamling mandag den 27. februar 2012 Beretning for 2011 Fodboldåret 2011 har igen budt på mange spændende udfordringer, med stor aktivitet på banerne, men også et år hvor

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Formandens beretning Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning?

Formandens beretning Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning? Formandens beretning 2004 Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning? Jeg gik ind på vores hjemmeside og bladrede nyhedsarkivet for 2004 igennem. Det synes jeg selv var en genial løsning for så

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8

Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Referat Bestyrelsesmøde 15. september 2015 Nr. 8 Deltagere: Claus- Lena Michael Palle og Bo Fraværende: Søren 1. Godkendelse af referat Nr. 7 2. Orientering Meddelelser Referat Af 25. august 2015 Ingen

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2015 i Team Viborg Onsdag, den 30. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening.

Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november 2004 som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Præsentation Frederiksværk Fodbold Klub (FFK) blev stiftet i november som en fusion mellem Frederiksværk Boldklub og Brederød Idrætsforening. Selvom FFK er en forholdsvis ny klub, der bygger på fornyelse,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2011.

Bestyrelsen beretning for 2011. Bestyrelsen beretning for 2011. Indledning. 2011 startede med næsten Sibiriske temperaturer hvilket gjorde at sæson opstart blev udskudt nogle uger. Havde vi ikke haft kunstgræsbanen, ville det meste af

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015

Generalforsamling i FUIK fredag d Bestyrelsens beretning for 2015 Generalforsamling i FUIK fredag d. 26.02.2016 Bestyrelsens beretning for 2015 2015 blev igen et travlt, spændende og indholdsrigt år i FUIK med mange gode oplevelser og nye tiltag. Det sportslige er og

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

Nyhedsbrev Juli 2011

Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrev Juli 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1487 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

I sidste udgave af "HFIF-nyt" skrev jeg følgende om sæsonen 1999: "medlemsmæssig fremgang - resultatmæssig fiasko".

I sidste udgave af HFIF-nyt skrev jeg følgende om sæsonen 1999: medlemsmæssig fremgang - resultatmæssig fiasko. Formandens beretning 1999 I sidste udgave af "HFIF-nyt" skrev jeg følgende om sæsonen 1999: "medlemsmæssig fremgang - resultatmæssig fiasko". Og det er selvfølgelig ord som jeg vil stå ved. 1999 var nemlig

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006 Seniorafdelingen Rødding Idrætsforening Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007 Beretning for 2006 Efter flere års rutschetur ned gennem rækkerne blev sæsonen 2006 året hvor skuden blev vendt. Med

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017

Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Referat fra Generalforsamling i Dalby GF Fodbold tirsdag den 24. januar 2017 Valg af dirigent Jens Schmidt tager ordet og leder mødet. Dagsorden godkendes og generalforsamlingen erklæres gyldig. Valg af

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2001 Blovstrød IF Fodboldafdeling Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben i år 2001 både på banen og udenfor banen. Desuden vil jeg komme med en kort

Læs mere

Velkommen til LSF. Du kan finde meget mere information på hjemmesiden: Med venlig hilsen LEDØJE-SMØRUM FODBOLD

Velkommen til LSF. Du kan finde meget mere information på hjemmesiden:   Med venlig hilsen LEDØJE-SMØRUM FODBOLD Velkommen til LSF Vi byder dig velkommen i Ledøje-Smørum fodboldafdeling. Det glæder os, at du har valgt at spille fodbold i vores klub, og det er en fornøjelse at kunne fortælle lidt om, hvem vi er og

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF

Værdi-og styringsgrundlag Varde IF Værdi-og styringsgrundlag Varde IF BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL NY MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT BESTYRELSENS OG SPORTSUDVALGENES FORSLAG TIL MISSION, VÆRDIER, VISION OG VISIONSKORT

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen.

Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Hedensted Idrætsforenings 86. Generalforsamling 18. september 2014 kl. 19.00 i mosen. Formandens beretning Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2018 i Team Viborg Tirsdag, den 26. marts 2019, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen )l IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson! Tilmelding *l IF Hasle KFUM Hold: (sæt ring) U8 U10 U12 U14 U16 U18 Køn: (sæt ring) Dreng Pige Navn: Fødselsdag:

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2011 i Team Viborg Tirsdag, den 27. marts 2012, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : Søren Christensen blev foreslået og valgt som dirigent. Søren

Læs mere

VORDINGBORG BADMINTON KLUB

VORDINGBORG BADMINTON KLUB VORDINGBORG BADMINTON KLUB STRATEGI FOR UNGDOMSAFDELINGEN 2014-2019 1 INDHOLD 1. Sammenfatning... 2 2. Baggrund... 3 3. Målsætning... 3 4. Træningsstrukturen i 5-årsperioden... 3 5. Kontingent... 3 6.

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

SPIL FODBOLD I FRAUGDE

SPIL FODBOLD I FRAUGDE SPIL FODBOLD I FRAUGDE Besøg vores hjemmeside WWW.FRAUGDE-GIF.DK Fodbold i Fraugde Da jeg første gang satte mine fødder på græsset hos Fraugde GIF, var jeg blot fem år gammel. Nu godt 16 år senere kan

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2017.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2017. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2017. Formanden 2017 har igen været et godt år for Vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og massere af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere