BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 UDSTILLERPAKKEN BY november 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 UDSTILLERPAKKEN BY november 2016"

Transkript

1 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 UDSTILLERPAKKEN BY november 2016

2 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS

3 CLEAN ARRANGERER IGEN I ÅR DEN DANSKE PAVILLON På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona har CLEAN for 4. år i træk stået for at arrangere den danske pavillon, igen i år i samarbejde med Inno-SE. Den danske pavillon har til formål at vise udlandet præcis hvad det er, vi i Danmark betragter som smarte byer, og hvad dansk teknologi kan tilbyde af fortløbende løsninger. Omdrejningspunktet i år bliver at fremvise sammenhængen mellem danske byers udfordringer og de løsninger, der skal skabe bedre byer for borgerne. Temaet i år er derfor Løsningerne i Byerne, og her får byerne mulighed for at præsentere deres præsente udfordringer, samt de løsninger de har og de samarbejdspartnere, som har været med til at løse dem, nemlig virksomhederne og videninstitutionerne. Det er nemlig byerne, der implementerer smart city løsningerne. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er, at de står sammen med virksomhederne og viser og fortæller hvilke behov, projektet/virksomhederne løser. Den danske pavillon er unik i år idet ideen er, at byerne netop udstiller løsninger og projekter, som de har i deres by, og som virksomhederne indgår i. Virksomhederne har også mulighed for at udstille selvstændigt, men kan på denne måde med fordel referere direkte til projekterne og byerne som kunder. Formålet med den danske pavillon er ligeledes også sørge for, at Smart City-netværket i Danmark bliver styrket, og at Danmark får etableret sig som et brand på det internationale Smart City marked, som kan lede til eksport af danske løsninger. Af denne grund udvikles derfor et netværks-program for den danske delegation, hvor der vil være mulighed for at deltage i Nordic Tuesday, netværksmiddage og høre oplæg og deltage i receptioner og arrangementer på pavillonen. Som udstiller på den danske stand fremhæves du som kernebidrager til udviklingen af Smart City på det nationale og internationale marked, og du er med til at præge den danske fortælling om, hvordan vi udnytter Smart City-potentialet i Danmark Som udstiller er du med til at sætte Danmark på verdenskortet som et af de førende lande inden for udviklingen af smart city løsninger.

4 SOM UDSTILLER FÅR DU Omfattende mulighed for at promovere jeres løsninger og kompetencer på den internationale scene Standplads på den danske pavillon Mulighed for at afholde events på den danske stand og evt. på udenlandske Eksponering af logo på pavillonen og 2 sider i den danske Smart City brochure Styrket dit danske, nordiske og internationale netværk 2x netværkspakker med rabat Muligvis studietur På de næste sider i denne pdf, kan du læse mere uddybende om alle de elementer, som udstillerpakken indeholder. På sidste side kan du se alle priser og melde dig til deltagerinfomødet i oktober, samt tilkendegive din interesse som hhv. udstiller eller netværksdeltager.

5 PROMOVERING Det er et stærkt budskab at sende, at I på den danske pavillon står sammen med virksomhederne og vidensinstitutionerne. Det signalerer en kompetence inden for innovation og samarbejde til det udenlandske netværk. Sammen med jeres danske samarbejdspartnere får I mulighed for at promovere det, som Danmark kan inden for smarte by-løsninger. Dertil er der mulighed for, at virksomheder fra din by kan udstille selvstændigt, og du kan herved showcase den reelle værdi, som virksomheden giver til byen, da der er mulighed for direkte reference til projekterne og løsningsudbydere.

6 STANDPLADS PÅ DEN DANSKE PAVILLON Designet for pavillonen er fortsat under udvikling, da det i høj grad er et samarbejde mellem de pågældende udstillere, der er med til at præge udstillingen som partnere, CLEAN og DAC. I år er det DAC, som vil stå for designet af vores 120 m2 danske pavillon. Da årets tema er Løsningerne i byerne, vil der være et udvidet fokus på dette på standen. Dertil vil et udvalgt antal virksomheder, videninstitutioner og danske støttefunktioner udstille deres bidrag på en selvstændig del af standen. Der vil være en kaffebar/juicebar, 2 mødelokaler (ét, som du kan booke på forhånd, og ét, som ikke kan bookes på forhånd). Dertil vil der, som sidste år, være plads til at der kan afholdes events på standen.

7 EVENTS Vi vil arbejde for, at vores danske udstillere kan afholde oplæg på de udenlandske stande og at der kan holdes udenlandske oplæg på vores stand. Sidste år oparbejde CLEAN gode relationer til de andre udstillere på Expo en, og derfor er der muligheder for at holde oplæg, som inkorporeres i deres program. Ligeledes vil vi gerne have interessante og relevante udenlandske oplægsholdere på den danske pavillon, således at den danske delegation får inputs fra byer og virksomheder, som har større dansk interesse.

8 EKSPONERING Som udstiller vil dit logo fremgå på det danske banner, og andre steder på pavillonen. Dertil vil du få plads til at præsentere din virksomheds smart city initiativer i den danske brochure, som vil fremgå på den danske stand. Har du andre brochurer, kan de ligeledes lægges frem på standen. Dit logo og evt. designgrafik vil fremgå på din udstillingsplads, og såfremt det ønskes, har du mulighed for at få en skærm stillet til rådighed på din udstilling, hvor du kan vise præsentationer af dine løsninger og/eller produkter. Dette vil indgå i den pris, du betaler som udstiller.

9 STÆRKERE NORDISK SMART CITY NETVÆRK Det danske netværk Fælles hotel for den danske delegation Aftenarrangementer alle dage for den danske delegation (se mere i Netværkspakken s ) Mulig studietur Det nordisk netværk Deltagelse i Nordic Tuesday en dag dedikeret til det nordiske netværk, primært for deltagere fra Norge, Sverige, Finland og Danmark. Central dansk Placering tæt på den finske og norske pavillon.

10 STÆRKERE INTERNATIONALT SMART CITY NETVÆRK Det internationale netværk Møde med ICN-medlemmer. I år sælger vi også netværkspakker til det internationale Cleantech Netværk Udenlandske events på den danske stand Eksponering for et internationalt Smart City Netværk fra hele verden Mulighed for at opsætte møder med udenlandske samarbejdspartnere på den danske stand Brokers event Adgang tol European Utility Week, som afholdes ved siden af Smart City Expo en. Facts fra Smart City Expo & World Congress 2015: 14,288 besøgende 40 % forøgelse til 485 udstillere fra 2014 Verdensledende event på Smart Cities for 5. år i træk Deltagelse af 500+ byer 500+ Speakers, 75+ Sessions, og 60+ Side Events og aktiviteter Deltagelse af 4YFN, Barcelona City Council og Generalitat de Catalunya med 70+ nationale and internationale iværksættere Nye Partners i 2016: Audi, Google, Amazon og Airbnb

11 NETVÆRKSPAKKEN Kongresbillet til Barcelona Smart City Expo 4* Hotel i centrum af Barcelona 3x 3-retters menu på forskellige restauranter Mulighed for kørsel til og fra hotellet og Fira Som udstiller er der rabat på 2 netværkspakker, som er lagt ind i den samlede udstillerpris.

12 NETVÆRKSPAKKEN HOTEL Hotel i centrum Stort, flot moderne 4 * hotel i centrum af Barcelona tæt på Plaza de Catalunya og centrum 15 min kørsel til Fira messecenter. Flot moderne hotel med i alt 141 værelser alle fuldt lydisolerede, aircondition, satellit-tv, minibar og gratis trådløs internetadgang. Desuden er der fitnesscenter og restaurant alt røgfrit.

13 NETVÆRKSPAKKEN MIDDAGE Middag d. 14. dagen før expo en. Restaurant Citrus På den første dag kan vi se frem til en rigtig god oplevelse på Restaurant Citrus lige i hjertet af Barcelona. Der venter en lækker 3-retters menu inkl. vin, vand og kaffe. Restauranten er indrettet i trendy design og dekoreret af Antoni Arola, vinder af National Design Award i Restauranten ligger på 1. sal og har store vinduer med flot udsigt til Barcelonas centrum. Citrus præsenterer en moderne gastronomi fuld af farver og kreativitet. Maden er på bedste spansk vis baseret på traditionel middelhavsmenu og køkkenchefen benytter sig altid af de bedste spanske råvarer.

14 NETVÆRKSPAKKEN MIDDAGE Middag d. 15. Nordic Tuesday. Carpe Diem Lounge Club Der vil være arrangeret dejlig middag på restaurant Carpe Diem Lounge Club. Denne trendy Beach Club restaurant ligger direkte ud til stranden og et populært mødested med god mad og cool atmosfære. Restauranten er specialiseret i fusionskøkkenet med et spansk touch. Det skal bare opleves og vi skal nyde en 3-retters menu med vin, kaffe og vand.

15 NETVÆRKSPAKKEN MIDDAGE Middag d. 16. Sidste dag på Expo en. Restaurant Elephant Den sidste aften skal naturligvis fejres på en helt speciel restaurant. Restaurant Elephant er beliggende i gamle lokaler, som er en oplevelse i sig selv. Restauranten er med forførende indretning, en blanding af barok og eksotisk, som skaber en fængende og mystisk stemning. Den lækre mad nydes med lounge musik og en hyggelig Club stemning. Den Catalanske unge kok Robert Pascual tilbyder en Middelhavs-inspireret menu med et internationalt touch. Vi skal nyde en 3-retters menu med vin, kaffe og vand.

16 DET DANSKE PROGRAM MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG Expo set-up Åbning af den danske pavillon Check-in hotel 1 Meet the City of Meet the City of Frokost New Nordic Cleantech: Smart Mobility New Nordic Cleantech: Smart Buildings Visionsworkshop New Nordic Cleantech: ICT Muligvis Studietur Middag med de danske deltagere Nordisk Middag Netværksmiddag Fira Barcelonas Cocktailevent

17 UDSTILLERPAKKEPRISER Medlemmer (inkl. 2 netværkspakker): DKK Virksomhed / by DKK SMV DKK Videninstitution DKK IPA Ikke-medlemmer (inkl. 2 netværkspakker): DKK Virksomhed / by DKK SMV DKK Videninstitution DKK IPA Du kan tilmelde dig som udstiller frem til 14. september 2016

18 NETVÆRKSPAKKEPRISER Medlemmer: DKK 8500 u/hotel: DKK 6500 Ikke-medlemmer: DKK u/hotel: DKK 9500 Du kan tilmelde dig netværkspakken frem til 1. oktober 2016

19 DELTAG I VORES INFOMØDER Få alle praktiske informationer vedr. din deltagelse i dette års danske deltagelse på Barcelona Smart City Expo & World Congres, arrangeret af CLEAN og Inno-SE: København: d. 24. oktober 2016 kl Adresse: TBA Aarhus: d. 25. oktober 2016 kl Adresse: TBA Registrer dig til infomødet her.

20 KONTAKT Har du nogen spørgsmål eller kommentarer vedr. dette års danske deltagelse i Barcelona Smart City Expo & World Congress, kan du kontakte projektleder: Sophia Grane R. Schroeder M: sgs@cleancluster.dk T:

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg Udstillerpakken til virksomheder - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Omdrejningspunktet bliver at fremvise sammenhængen mellem danske byers udfordringer og de løsninger der skal skabe

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN 14. 17. november 2016 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS CLEANS SMART CITY ÅRSKONFERENCE På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona har

Læs mere

Udstillerpakken til byer - oplæg

Udstillerpakken til byer - oplæg Udstillerpakken til byer - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Det er byerne, der implementerer smart city løsninger. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er,

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM 14. 17. november 2016 INDHOLD Det danske program Mandag 14. november Tirsdag 15. november Onsdag 16. november Torsdag 17. november Andre anbefalede muligheder

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM 14. 17. november 2016 INDHOLD Det danske program Mandag 14. november Tirsdag 15. november Onsdag 16. november Torsdag 17. november Andre anbefalede muligheder

Læs mere

SDSD CLEAN. Innovating Green Solutions

SDSD CLEAN. Innovating Green Solutions SDSD CLEAN Innovating Green Solutions AGENDA 1. Hvem er CLEAN? 2. Hvad laver vi? 3. Hvordan arbejder vi? 2 STÆRKESTE CLEANTECH KLYNGE I DANMARK CLEAN er resultatet af en fusion mellem Lean Energy Cluster

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting KONFERENCER & MØDER 26 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed KONFERENCER & MØDER 16 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

BLANCPAIN GT SERIES 30. SEP TIL 2. OKT SÆSONFINALE PÅ LEGENDARISKE CIRCUIT DE CATALUNYA

BLANCPAIN GT SERIES 30. SEP TIL 2. OKT SÆSONFINALE PÅ LEGENDARISKE CIRCUIT DE CATALUNYA 30. SEP TIL 2. OKT. 2016 BLANCPAIN GT SERIES SÆSONFINALE PÅ LEGENDARISKE CIRCUIT DE CATALUNYA EKSKLUSIV VIP TUR TIL BARCELONA KUN FOR NICOLAJS SPONSORER OG MØLLER MADSEN RACECLUB TAG MED OS PÅ EN UNIK

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som virksomhed i World Trade Center Ballerup

Læs mere

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA STUDYTRIP TO SOUTH KOREA DATO: 12th-16th of June 2017 SIGN UP: https://podio.com/webforms/17417852/1171322 PLACE: South Korea, Korea PRIS: Programmet er gratis, undtagen dag 3, hvis de ønsker at have en

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

MIPIM 2015. Byens Netværk - 18. februar 2015

MIPIM 2015. Byens Netværk - 18. februar 2015 MIPIM 2015 Byens Netværk - 18. februar 2015 Agenda 1. Velkomst 2. MIPIM og Danmark 3. Copenhagen Capacity på MIPIM 4. Stand og events i 2015 5. Partnerskab og sponsorat nu og fremover 6. Greater Copenhagen

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

Møde i Internationaliseringsudvalget - Aarhus Kommune. Morten Kildahl-Sørensen, Senior Project Manager

Møde i Internationaliseringsudvalget - Aarhus Kommune. Morten Kildahl-Sørensen, Senior Project Manager Møde i Internationaliseringsudvalget - Aarhus Kommune Morten Kildahl-Sørensen, Senior Project Manager mks@cleancluster.dk STÆRKESTE CLEANTECH-KLYNGE I EUROPA CLEAN har til formål at fremme grøn vækst og

Læs mere

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center!

Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Hotel Odense Velkommen til Hotel Odense, som ligger lige ved siden af Odense Congress Center! Introduktion På Hotel Odense er komfort og afslapning i centrum. Her kan I tage et afbræk fra hverdagen, nyde

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA

STUDYTRIP TO SOUTH KOREA STUDYTRIP TO SOUTH KOREA DATO: 12-16 Juni 2017 TILMELDING: Senest den 7. april via dette link https://podio.com/webforms/17417852/1171322 STED: SydKorea (Seoul & Daegu) PRIS: Programmet er gratis, undtagen

Læs mere

Enterprise Europe Network. Title. og Væksthus Midtjylland. Sub-title PLACE PARTNER S LOGO HERE. European Commission Enterprise and Industry

Enterprise Europe Network. Title. og Væksthus Midtjylland. Sub-title PLACE PARTNER S LOGO HERE. European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network Title og Væksthus Midtjylland Sub-title PLACE PARTNER S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Hvad er Enterprise Europe Network Enterprise Europe Network har med

Læs mere

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

TRU BLU KØBENHAVN HOTELS DESIGNED TO SAY YES! TRU BLU KØBENHAVN RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Amager Boulevard 70, DK-2300 København S, Danmark T: +45 33 96 50 00 F: +45 33 96 55 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/scandinaviahotel-koebenhavn

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Scandic Bygholm Park (Horsens)

Scandic Bygholm Park (Horsens) Scandic Friends arrangementer i 2015 Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du bor på vores hoteller. Derfor inviterer vi dig som Scandic Friends medlem til forskellige arrangementet. Nedenfor kan

Læs mere

Enterprise Europe Network. Title. og Væksthus Midtjylland. Sub-title PLACE PARTNER S LOGO HERE. European Commission Enterprise and Industry

Enterprise Europe Network. Title. og Væksthus Midtjylland. Sub-title PLACE PARTNER S LOGO HERE. European Commission Enterprise and Industry Enterprise Europe Network Title og Væksthus Midtjylland Sub-title PLACE PARTNER S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Hvad er Enterprise Europe Network Enterprise Europe Network - 600

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec. 2019 Flyinformation Udrejse d. 28. november fra Københavns Lufthavn 23:25 Afrejse fra København mod Dubai Ankomst til Dubai d. 29. november 09:00 Ankomst

Læs mere

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN OPDATERET 09.12.14 FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN Bornholms Regionskommune står for Folkemødets praktiske rammer. Men det politiske indhold selve festivalens substans bliver leveret af partier, organisationer,

Læs mere

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo. Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.dk Kina vil i fremtiden ikke være verdens fabrik - men snarere verdens innovationsmaskine

Læs mere

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e E V E N T I T I P I A F L U K S U S T E L T E U D G A V E 1 U d g i v e t j a n u a r 2 0 1 9. E t i n d b l i k i d e t s t e m n i n g s f u l d e o g m a g i s k e u n i v e r s, v e d a t a r r a n

Læs mere

DENMARK WEEK 2015, CHENGDU KINA

DENMARK WEEK 2015, CHENGDU KINA DENMARK WEEK 2015, CHENGDU KINA 14. 19. september Gør en forskel OM DENMARK WEEK CHENGDU 2015 er 65-året for det diplomatiske samarbejde mellem Kina og Danmark. Det fejres hele året i begge lande. Og byen

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling

Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling International forretningsudvikling Invio - Innovationsnetværk for oplevelsesøkonomi (Danmark) og Innovationsnetværket Arena USUS (Norge)

Læs mere

Om Generation Handball

Om Generation Handball I... e v o l l l a b d n ha 4. august - 8. august 2015 4. august 4. August - - 8. 8. august August 2015 Om Generation Handball Generation Handball er en håndboldfestival for unge i alderen 11-23 år. Spil

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND

Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Hjertelig velkommen til en kort præsentation af NYBORG STRAND Nyborg Strand er både centralt og smukt beliggende: Tyve skridt frem og du står med fødderne i Storebælt. Drejer du i stedet til venstre, er

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Indbydelse til aktiv medvirken giver ekstra udbytte af symposiet!

Indbydelse til aktiv medvirken giver ekstra udbytte af symposiet! Indbydelse til aktiv medvirken giver ekstra udbytte af symposiet! Hold indlæg ved Symposiet og bliv tilknyttet en aktiv temagruppe Tag som indlægsholder del i gratis seminarrække før Symposiet Bliver samtidigt

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM -

BOLIG LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK PROGRAM - BOLIG2019 10 LOKALE BOLIGMESSER I DANMARK 2019 - PROGRAM - UDSTIL PÅ BOLIG2019! Når I deltager som udstillere på Bolig2019 får I kontakt med andelsboligforeninger og ejere af boligejendomme i de byer,

Læs mere

NEW NORDIC STYLE AALBORG. HOTELS DESIGNED TO SAY YES! radissonblu.com

NEW NORDIC STYLE AALBORG. HOTELS DESIGNED TO SAY YES! radissonblu.com NEW NORDIC STYLE AALBORG HOTELS DESIGNED TO SAY YES! radissonblu.com VELKOMMEN Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg er et af de bedst besøgte hoteller i byen. Vi ligger centralt placeret i Aalborg City

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus ing- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference - Møde - Kursus - Reception

Læs mere

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB

TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB PROGRAM TORSDAG D. 20. JUNI 2019 KELLERS PARK GOLF CLUB 25.000 I PRÆMIESUM! - PRO ERNE DYSTER OM PENGE- PRÆMIER KELLERS PARK GOLF CLUB & COMWELL KELLERS PARK En eksklusiv Pro/Am golfrunde med pro er /

Læs mere

Hotel H10 ITACA Av. Roma, 22 E-08015-Eixample-Sants Station-Barcelona T (34) 93 226 55 94 h10.itaca@h10hotels.com

Hotel H10 ITACA Av. Roma, 22 E-08015-Eixample-Sants Station-Barcelona T (34) 93 226 55 94 h10.itaca@h10hotels.com KTC - Studietur Barcelona 25. 27. maj 2016 Hotel H10 ITACA Av. Roma, 22 E-08015-Eixample-Sants Station-Barcelona T (34) 93 226 55 94 h10.itaca@h10hotels.com Barcelona Barcelona opfattes i dag som en global

Læs mere

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården...

Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Fornøjelse Service Nydelse Oplevelser Afslapning Kvalitet Konferencer og møder på Hotel Pejsegården... Hotel Pejsegården Hotel Pejsegården er det ideelle sted at afholde kurser og konferencer. Med sin

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Barcelona Baseret på 18 deltagere Verden er fuld af fascinerende byer med adgang til unikke oplevelser og gode faciliteter. Blandt dem alle har Barcelona en særlig stjerne hos Eventcom

Læs mere

Danmarks nye internationale fødevareudstilling

Danmarks nye internationale fødevareudstilling Danmarks nye internationale fødevareudstilling Forum Copenhagen Julius Thomsens Plads 1 1925 Frederiksberg 24.-25. august 2017 Torsdag & fredag kl. 9-18 Bitecopenhagen.dk I samarbejde med: Koncept Bite

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Danmarks nye samlingspunkt for uddannelsesverdenen

Danmarks nye samlingspunkt for uddannelsesverdenen Danmarks Læringsfestival 25.-26. marts 2014, Bella Center, København Danmarks nye samlingspunkt for uddannelsesverdenen En ny tradition er skabt Mød mulighederne Når Danmarks Læringsfestival den 25. og

Læs mere

Skal du være Sponsor?

Skal du være Sponsor? COPENHAGEN MELA 2015 Skal du være Sponsor? Vi søger Sponsor i alle størrelser Hvad er Copenhagen Mela 2015? Copenhagen Mela er et Pakistansk Kulturarrangement som bliver afholdt den 14. August 2015 Copenhagen

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

VELKOMMEN Få sjælen med

VELKOMMEN Få sjælen med VELKOMMEN Få sjælen med Når du ønsker medspil til spændende processer og væsentlige beslutninger, er du i de allerbedste hænder på Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen. Tegnet af den internationalt anerkendte

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek 2019?

Vil du være en del af international ArtWeek 2019? Vil du være en del af international ArtWeek 2019? På havnen i DOK5000 i Odense 10. august 17. august 2019 Ideen med Art Week er at samle kunstnere fra hele verden. Kunstnere som gerne vil mødes og udstille

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet.

Mødepakker. Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Mødepakker Citymøde på Casablanca: Central beliggenhed, moderne udstyr og forplejning af høj kvalitet. Café Casablanca har lyse, nyrenoverede mødelokaler til dig, der ønsker at afholde et citymøde i hjertet

Læs mere

First Hotel Marina MØDER & KONFERENCER

First Hotel Marina MØDER & KONFERENCER First Hotel Marina MØDER & KONFERENCER Kontakt T - +45 4589 1711 Vedbæk Strandvej 391, 2950, Vedbæk Sales.Marina@firsthotels.dk First Hotel Marina er smukt beliggende i natur skønne omgivelser ved Vedbæk

Læs mere

og designkonkurrence, der inviterer tværdisciplinære

og designkonkurrence, der inviterer tværdisciplinære LAGI2014 International kunst- og energikonkurrence Land Art Generator Initiative (LAGI) er en stor international kunst- og designkonkurrence, der inviterer tværdisciplinære teams til at designe kreative,

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

ODENSE APRIL 2019 DANMARKS STØRSTE NATURFAGS- KONFERENCE OG -MESSE

ODENSE APRIL 2019 DANMARKS STØRSTE NATURFAGS- KONFERENCE OG -MESSE ODENSE 2. - 3. APRIL 2019 DANMARKS STØRSTE NATURFAGS- KONFERENCE OG -MESSE OPLÆG, WORKSHOPS, KEYNOTE SPEAKERS, MESSE OG VÆRKSTEDER BIG BANG er Danmarks største naturfagskonference og -messe. Den er for

Læs mere

Sport & Kultur som dit nye mødelokale

Sport & Kultur som dit nye mødelokale Sport & Kultur som dit nye mødelokale Sponsor Danmark har kridtet banen op til dit næste forretningsmøde. Vi hjælper virksomheder med at afholde møder i professionelle og uformelle rammer. VIPlounges Vi

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

RoboCluster@AUTOMATICA AUTOMATICA 2018 3 overnatninger 10.000,- RoboCluster præsenterer et overflødighedshorn af en netværkstur til verdens største robotmesse AUTOMATICA. Hele 3 overnatninger og et tæt

Læs mere

Danmark-SVERIGE VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 11 DHF PARTNER. Torsdag d. 22. september 2011 ARoS Aarhus Kunstmuseum

Danmark-SVERIGE VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 11 DHF PARTNER. Torsdag d. 22. september 2011 ARoS Aarhus Kunstmuseum DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF PARTNER VIP-ARRANGEMENT Torsdag d. 22. september 2011 ARoS Aarhus Kunstmuseum

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

K U R S E R & K O N F E R E N C E R

K U R S E R & K O N F E R E N C E R K O N C E P T H O T E L Strandvejen 1 - Oksbøl 6840 info@koncepthotel.dk 75 27 11 10 www.koncepthotel.dk K U R S E R & K O N F E R E N C E R K O N C E P T H O T E L & D A N H O S T E L B L Å V A N D S

Læs mere

3. Nordiske bæredygtighedskonference Odense den september 2008

3. Nordiske bæredygtighedskonference Odense den september 2008 Mandag VISIONER! 11.00 Velkomst ved Odenses Borgmester Klimaudfordringen og behovet for handling. 11.15 Den svenske miljøminister Betydningen af handling i lokale partnerskaber. 11.40 Keynote speaker!

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

First Hotel Marina MØDER & KONFERENCER

First Hotel Marina MØDER & KONFERENCER First Hotel Marina MØDER & KONFERENCER Kontakt T - +45 4589 1711 Vedbæk Strandvej 391, 2950, Vedbæk Sales.Marina@firsthotels.dk First Hotel Marina er smukt beliggende i natur skønne omgivelser ved Vedbæk

Læs mere

Pris for ikke-partnere er kr. 5.000,- inkl. moms plus flytransport og rejseforsikring. Ikke-partnere modtager forud for turen opkrævning.

Pris for ikke-partnere er kr. 5.000,- inkl. moms plus flytransport og rejseforsikring. Ikke-partnere modtager forud for turen opkrævning. Praktisk information Studieturen vil være en særlig mulighed for dig og din virksomhed til at styrke netværket og samtidig få adgang til inspiration og viden om de nyeste tendenser inden for design samt

Læs mere

EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ

EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ Mødetype: Direktionsmøder, bestyrelsesmøder, strategimøder o.lign. EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER Edvard og Elise Brandes gamle palæ var allerede før sin realisering

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Tag med 2gether Consult International til Ruslands førende IT-park

Tag med 2gether Consult International til Ruslands førende IT-park Tag med 2gether Consult International til Ruslands førende IT-park Den økonomiske vækst i BRIK-landet Rusland er på et andet niveau, end på vores traditionelle eksportmarkeder. Det er NU man skal se UD

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde Ejendomsdagene - Risiko og rejsegilde Er du Platin-medlem af Estate More Club deltager du gratis på Ejendomsdagene 2016 - Læs mere om alle fordelene ved Estate More Club her - Risiko og rejsegilde Executive

Læs mere

Velkommen til Hotel San Pietro!

Velkommen til Hotel San Pietro! Hotel San Pietro Velkommen til Hotel San Pietro! Introduktion På den nordlige del af Gardasøen, i Limone, ligger Hotel San Pietro. Herfra er der en fantastisk udsigt over Gardasøen og bjergene rundt om

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring

Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Hotel Phønix. Telefon 98 90 22 77 Ringvejen 10 9800 Hjørring indenfor Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure Bowlingcenteret har åbent hver dag året rundt... Book on-line på www.bowlogspis.dk 66 værelser klassisk eller superior (med

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference

Læs mere