Udstillerpakken til byer - oplæg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udstillerpakken til byer - oplæg"

Transkript

1 Udstillerpakken til byer - oplæg

2 CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Det er byerne, der implementerer smart city løsninger. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er, at de står sammen med virksomhederne og viser og fortæller hvilke behov, projektet/virksomhederne løser. Den danske pavillon er unik i år idet ideen er, at byerne netop udstiller løsninger og projekter, som de har i deres by, og som virksomhederne indgår i. Virksomhederne har også mulighed for at udstille selvstændigt, men kan på denne måde med fordel referere direkte til projekterne og byerne som kunder. Omdrejningspunktet bliver at fremvise sammenhængen mellem danske byers udfordringer og de løsninger, der skal skabe bedre byer for borgerne. Temaet i år er derfor Løsningerne i Byerne. På den danske udstilling får byerne derfor mulighed for at præsentere udfordringer, samt de løsninger og samarbejdspartnere, som har været med til at løse udfordringerne i byerne; virksomhederne og vidensinstitutionerne. Ligeledes vil der være fokus på et call for ideas, hvor byerne præsenterer nogle af deres største udfordringer. Som udstiller er du med til at sætte Danmark på verdenskortet som et af de førende lande inden for udviklingen af smart city løsninger.

3 Som udstiller får du: Omfattende mulighed for at promovere jeres løsninger og kompetencer på den internationale scene Standplads på den danske pavillon Mulighed for at afholde events på den danske stand og evt. på udenlandske Eksponering af logo på pavillonen og 2 sider i den danske Smart City brochure Styrket dit 5-by samarbejde, samt det danske, nordiske og internationale netværk 2x netværkspakker med rabat Muligvis studietur I denne brochure, kan du læse mere uddybende om alle de elementer, som udstillerpakken indeholder. På de sidste slides kan du se alle priser og melde dig til arbejdsgruppemødet for by-partnere samt infomødet.

4 EARLY BIRD Ved tilmelding som udstiller inden d. 1. juli 2016 får du 10 % rabat på den samlede udstillingspris!

5 Promovering Det er et stærkt budskab at sende, at I på den danske pavillon står sammen med virksomhederne og vidensinstitutionerne. Det signalerer en kompetence inden for innovation og samarbejde til det udenlandske netværk. Sammen med jeres danske samarbejdspartnere får I mulighed for at promovere det, som Danmark kan inden for smarte by-løsninger. Dertil er der mulighed for, at virksomheder fra din by kan udstille selvstændigt, og du kan herved showcase den reelle værdi, som virksomheden giver til byen, da der er mulighed for direkte reference til projekterne og løsningsudbydere.

6 Standplads på den danske pavillon Konceptet for pavillonen er under udvikling, da det i høj grad er et samarbejde mellem de pågældende udstillere, der er med til at præge udstillingen som partnere. Dertil er vi i dialog med DAC, som i år vil stå for design af standen, som vil være 120 m 2. Da årets tema er Løsningerne i byerne, vil der være et udvidet fokus på dette på standen. Dertil vil et udvalgt antal virksomheder, videninstitutioner og danske støttefunktioner udstille deres bidrag på en selvstændig del af standen. Der vil være en kaffebar/juicebar, 2 mødelokaler (ét, som du kan booke på forhånd, og ét, som ikke kan bookes på forhånd). Dertil vil der, som sidste år, være plads til at der kan afholdes events på standen. I år er vi ved at planlægge deltagelse af udenlandske gæsters oplæg.

7 Events I år vil vi arbejde for at vores danske udstillere kan holde oplæg på de udenlandske stande. Sidste år oparbejdede CLEAN gode relationer til de andre udstillere på Expo en, og derfor er mulighederne for at holde oplæg, som inkorporeres i deres program present. Ligeledes vil vi gerne have interessante og relevante udenlandske oplægsholdere på den danske pavillon, således at den danske delegation får inputs fra byer og virksomheder, som har større dansk interesse.

8 Eksponering Som udstiller vil dit logo fremgå på det danske banner og andre steder på pavillonen. Dertil vil design af standen og de fleste m 2 gå til et fokuseret tema omkring byerne. Du får plads til at præsentere din bys bedste Smart City initiativer i den danske brochure, som vil fremgå på den danske stand. Har du andre brochurer, kan de ligeledes lægges frem på standen. Dit logo og evt. designgrafik vil fremgå på din udstillingsplads, og såfremt det ønskes, har du mulighed for at få en skærm stillet til rådighed på din udstilling, hvor du kan vise præsentationer af dine løsninger og/eller produkter. Dette vil indgå i prisen.

9 Stærkere nordisk Smart City netværk Det danske netværk Fælles hotel for den danske delegation Aftenarrangementer alle dage for den danske delegation (se mere i Netværkspakken s ) Unik mulighed for at lære de danske byers stærkeste projekter at kende i detaljen, og diskutere mulighed for partnerskaber og samarbejde Program for den danske pavillon, som udarbejdes i de danske udstilleres interesse Fokus på løsningerne i byen som tema for dette års pavillon, og spotlight på de samarbejder, der gør disse mulige Mulig studietur Det nordisk netværk Deltagelse i Nordic Afternoon reception på expo en tirsdag eller onsdag eftermiddag med efterfølgende netværksmiddag, primært for deltagere fra Norge, Sverige, Finland og Danmark. Dansk Placering af pavillon mellem Finland og Norge Mulighed for at diskutere samarbejdsmuligheder med de nordiske lande, møde dem, samt lære mere om deres konkrete initiativer og projekter

10 Stærkere internationalt Smart City netværk Det internationale netværk Møde med ICN-medlemmer. I år sælger vi også netværkspakker til det internationale Cleantech Netværk Udenlandske events på den danske stand Eksponering for et internationalt Smart City Netværk fra hele verden Mulighed for at opsætte møder med udenlandske samarbejdspartnere på den danske stand Facts fra Smart City Expo & World Congress 2015: 14,288 besøgende 40 % forøgelse til 485 udstillere fra 2014 Verdensledende event på Smart Cities for 5. år i træk 500+ Speakers, 75+ Sessions, og 60+ Side Events og aktiviteter Deltagelse af 4YFN, Barcelona City Council og Generalitat de Catalunya med 70+ nationale and internationale iværksættere Nye Partners i 2016: Audi, Google, Amazon og Airbnb Deltagelse af 500+ byer

11 Netværkspakken Kongresbillet til Barcelona Smart City Expo 4* Hotel i centrum af Barcelona 3 x 3-retters menu på forskellige restauranter Som udstiller er der rabat på 2 netværkspakker, som er lagt ind i den samlede udstillerpris.

12 Hotel i centrum Stort, flot moderne 4 * hotel i centrum af Barcelona tæt på Plaza de Catalunya og centrum 15 min til Fira messecenter. Flot moderne hotel med i alt 141 værelser alle fuldt lydisolerede, aircondition, satellit-tv, minibar og gratis trådløs internetadgang. Desuden er der fitnesscenter og restaurant alt røgfrit.

13 Middag dag 1 Restaurant Citrus Efter en lang dag, kan vi se frem til en rigtig god oplevelse på Restaurant Citrus lige i hjertet af Barcelona. Der venter en lækker 3-retters menu inkl. vin, vand og kaffe. Restauranten er indrettet i trendy design og dekoreret af Antoni Arola, vinder af National Design Award i Restauranten ligger på 1. sal og har store vinduer med flot udsigt til Barcelonas centrum. Citrus præsenterer en moderne gastronomi fuld af farver og kreativitet. Maden er på bedste spanske vis baseret på traditionel Middelhavsmenu og køkkenchefen benytter sig altid af de bedste spanske råvarer.

14 Middag dag 2 Carpe Diem Lounge Club Der vil være arrangeret dejlig middag på restaurant Carpe Diem Lounge Club. Denne trendy Beach Club restaurant ligger direkte ud til stranden og et populært mødested med god mad og cool atmosfære. Restauranten er specialiseret i fusionskøkken med et spansk touch. Det skal bare opleves og vi skal nyde en 3 retters menu med vin, kaffe og vand.

15 Middag dag 3 Restaurant Elephant Den sidste aften skal naturligvis fejres på en helt speciel restaurant. Restaurant Elephant er beliggende i gamle lokaler, som er en oplevelse i sig selv. Restauranten er med forførende indretning, en blanding af barok og eksotisk stil, som skaber en fængende og mystisk stemning. Den lækre mad nydes med lounge musik og en hyggelig club stemning. Den Catalanske unge kok Robert Pascual tilbyder et Middelhavs-inspireret menu med et internationalt touch. Vi skal nyde en 3-retters menu med vin, kaffe og vand.

16 Udstillingspakkepriser Medlemmer (inkl. 2 netværkspakker): DKK Virksomhed og lille by DKK SMV DKK Vidensinstitution DKK IPA Ikke-medlemmer (inkl. 2 netværkspakker): DKK Virksomhed og lille by DKK SMV DKK Vidensinstitution DKK IPA

17 Netværkspakkepriser Medlemmer: DKK 8500 u/hotel: DKK 6500 Ikke-medlemmer: DKK u/hotel: DKK 9500

18 Deltag i arbejdsgruppemødet for by-partnere d. 23. juni 2016 kl Adresse: TBA København Tilmelding til Sophia Grane R. Schroeder: sgs@cleancluster.dk

19 Deltag i vores infomøde d. 24. juni 2016 kl Adresse: TBA Registrer dig til infomødet her

20 Kontakt Har du nogen spørgsmål eller kommentarer vedr. dette års danske deltagelse i Barcelona Smart City Expo & World Congress, kan du kontakte Projektleder: Sophia Grane R. Schroeder M: sgs@cleancluster.dk T:

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg Udstillerpakken til virksomheder - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Omdrejningspunktet bliver at fremvise sammenhængen mellem danske byers udfordringer og de løsninger der skal skabe

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN 14. 17. november 2016 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS CLEANS SMART CITY ÅRSKONFERENCE På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona har

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 UDSTILLERPAKKEN BY november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 UDSTILLERPAKKEN BY november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 UDSTILLERPAKKEN BY 15. 17. november 2016 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS CLEAN ARRANGERER IGEN I ÅR DEN DANSKE PAVILLON På den årlige Smart City Expo & World Congres

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM 14. 17. november 2016 INDHOLD Det danske program Mandag 14. november Tirsdag 15. november Onsdag 16. november Torsdag 17. november Andre anbefalede muligheder

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 DET DANSKE PROGRAM 14. 17. november 2016 INDHOLD Det danske program Mandag 14. november Tirsdag 15. november Onsdag 16. november Torsdag 17. november Andre anbefalede muligheder

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE

2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE 2016 UDMÆRKELSES- CERTIFIKAT PROMOVERINGSPAKKE Rejsende i hele verden kigger på TripAdvisor Med over 320 mio. anmeldelser af og meninger om hoteller, restauranter og seværdigheder i hele verden er TripAdvisor

Læs mere

Danmark-SVERIGE VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 11 DHF PARTNER. Torsdag d. 22. september 2011 ARoS Aarhus Kunstmuseum

Danmark-SVERIGE VIP-ARRANGEMENT GF WORLD CUP 11 DHF PARTNER. Torsdag d. 22. september 2011 ARoS Aarhus Kunstmuseum DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF PARTNER VIP-ARRANGEMENT Torsdag d. 22. september 2011 ARoS Aarhus Kunstmuseum

Læs mere

Scandic Bygholm Park (Horsens)

Scandic Bygholm Park (Horsens) Scandic Friends arrangementer i 2015 Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du bor på vores hoteller. Derfor inviterer vi dig som Scandic Friends medlem til forskellige arrangementet. Nedenfor kan

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

SDSD CLEAN. Innovating Green Solutions

SDSD CLEAN. Innovating Green Solutions SDSD CLEAN Innovating Green Solutions AGENDA 1. Hvem er CLEAN? 2. Hvad laver vi? 3. Hvordan arbejder vi? 2 STÆRKESTE CLEANTECH KLYNGE I DANMARK CLEAN er resultatet af en fusion mellem Lean Energy Cluster

Læs mere

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING KONFERENCER & TEAMBUILDING Vi skræddersyer jeres arrangement Godt samarbejde skaber gode resultater Vi skræddersyer jeres arrangement 1 Dayz er den perfekte ramme om jeres firmaarrangement eller teambuilding

Læs mere

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by?

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? DE RØDE LØBERE Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? VINDERBYEN VORDINGBORG Vordingborg er nu en vinderby. Sådan

Læs mere

Erhvervsog sponsorsamarbejde

Erhvervsog sponsorsamarbejde Erhvervsog sponsorsamarbejde - med kontante fordele Det vilde liv i de danske søer og vandløb AQUA Akvarium & Dyrepark er det eneste danske akvarium og dyrepark, som udelukkende sætter fokus på dyr og

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Eksklusiv SUPER t i l b u d nr. 1. Schloss Lüdersburg er altid en dejlig golfoplevelse! (ca. 223 km syd for Frøslev grænse)

Eksklusiv SUPER t i l b u d nr. 1. Schloss Lüdersburg er altid en dejlig golfoplevelse! (ca. 223 km syd for Frøslev grænse) Eksklusiv SUPER t i l b u d nr. 1 Schloss Lüdersburg KUN hos Golfferie.de! Schloss Lüdersburg er altid en dejlig golfoplevelse! (ca. 223 km syd for Frøslev grænse) Golfarrangement med 2 overnatninger &

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/meeting KONFERENCER & MØDER 26 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Den københavnske madbranche har været igennem en stor udvikling de sidste 10 år. Med forfatningen for Ny Nordisk Mad og åbningen af Noma er København

Læs mere

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder Odense Eventyr Golf Company Days et væld af muligheder Company Days - vi gør det lidt bedre! En Golf Company Day på Eventyr Golf bliver en unik oplevelse for alle deltagere, og en fantastisk mulighed for

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

MIPIM 2016. Byens Netværk 9. februar 2015

MIPIM 2016. Byens Netværk 9. februar 2015 MIPIM 2016 Byens Netværk 9. februar 2015 Agenda 1. Copenhagen Capacity 2. Copenhagen Capacity på MIPIM 3. Greater Copenhagen 4. Partnere 5. MIPIM-standen 6. Events 7. MIPIM-kalender 8. Fremtiden 2 1. Copenhagen

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos

Skræddersyet rejseprogram - Galapagos Program til: Destination: Galapagos øerne Varighed: 3 uger Ankomst til: * Hjemrejse: * *Ankomst dato og hjemrejsedato er de dage, hvor man ankommer til Galapagos øerne og forlader dem igen. Der skal altså

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Ledreborg 2016. Nyd stemningsbillederne herunder man kan kun blive glad. Så er der pakket. Klar med første læs. og andet læs

Ledreborg 2016. Nyd stemningsbillederne herunder man kan kun blive glad. Så er der pakket. Klar med første læs. og andet læs Ledreborg 2016 Så fik vi klaret livsstilsmessen på Ledreborg slot. Igen fantastiske dage og vi var NÆSTEN heldige med vejret.. Kun søndag var hård med nedbør stort set fra morgen til aften. MEN de andre

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 BV.1: [LAUNCH]

DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 DNS 2010 BV.1: [LAUNCH] BV.1: [LAUNCH] BV.2: [TARGET_GROUP] Nr.4: Hvorfor fik i ikke jeres primære mål opfyldt? For få besøgende Der var for få deltagere rundt på standene til at det fik effekt. Kun få af alle deltagere nåede

Læs mere

Aktiv livsstil Eventyr Friluft Udholdenhed

Aktiv livsstil Eventyr Friluft Udholdenhed Vil jeres virksomhed sættes i forbindelse med Aktiv livsstil Eventyr Friluft Udholdenhed ProVarde søger partnere, der vil være med til at realisere Side 1 Baggrund for XTERRA Vestkysten Efter DR-serien

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Put yourself in the picture

Put yourself in the picture Put yourself in the picture Store oplevelser med Favrskov Erhvervsråd I 2009 har vi fornøjelsen at tilbyde vores medlemmer en vifte på tre helt forskellige oplevelser. Vi har en fin og velfungerende forening,

Læs mere

II. Herefter fortsætter delprøven som en samtale mellem de to prøvedeltagere.

II. Herefter fortsætter delprøven som en samtale mellem de to prøvedeltagere. Opgave A At lære dansk Eksaminatorark Eksaminator skal følge retningslinjer og input nedenfor. Hvis der vælges en friere sproglig formulering, skal instruktioner og spørgsmål indholdsmæssigt og sprogligt

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Messens ABC-huskeliste

Messens ABC-huskeliste Messens ABC-huskeliste D EADLINES PRÆSENTATION For at sikre så gnidningsløst et forløb som muligt, skal vi have jeres præsentation i hænde senest den torsdag den 23. september kl. 16. TEASER Til den videre

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Ø-LEJREN PÅ LYØ 1970 I 40 ÅR 2010

Ø-LEJREN PÅ LYØ 1970 I 40 ÅR 2010 Ø-LEJREN PÅ LYØ 1970 I 40 ÅR 2010 Udstilling på Lyø Kultur- og Besøgscenter 27. juni 8. august 2010 DET HELE STARTEDE MED MØLLEN PÅ LYØ Når man får Lyø ind i sjælen! 1970 gav Kulturministeriet tilskud

Læs mere

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder

Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Planer vedrørende fremtidige indkvarteringsmuligheder Årsberetning for 2014 inkl. planerne for 2015 samt Indhold: 2014: - Besøg fra Ely i dagene 13.-16. juni - Besøg i Ratzeburg, i dagene 15.-17. august - Besøg fra Krems og Ratzeburg, i dagene 4./5.-7. september

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

RadioRadio, 19. marts 2016 Peter Gran Boesen - Partner, Urban Goods

RadioRadio, 19. marts 2016 Peter Gran Boesen - Partner, Urban Goods EVENTS SOM PLATFORM FOR OPLEVELSER, SAMARBEJDE OG UDVIKLING RadioRadio, 19. marts 2016 Peter Gran Boesen - Partner, Urban Goods Vi arbejder med borger- og brugerinddragelse, by- og områdefornyelse, turisme,

Læs mere

30. årgang - NR. 3-2013 Marts

30. årgang - NR. 3-2013 Marts 30. årgang - NR. 3-2013 Marts Magnus næsten i mål - foto fra Haraldvangen Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Lavuk Stjernens tilbud Dagtilbudet

Læs mere

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE!

INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! INVITATION BLIV SAMARBEJDSPARTNER OG FÅ ALLE FORDELENE! Flere cyklister i din kommune giver sundere borgere og en renere by med mindre trængsel og mere liv. Vi cykler til arbejde 1.- 31. MAJ 2012 Vi cykler

Læs mere

Nordic Ink Festival Arena Nord. frederikshavn. danmark. www.arenanord.dk

Nordic Ink Festival Arena Nord. frederikshavn. danmark. www.arenanord.dk fredag 28. - lørdag 29. - søndag 30. oktober 2016 Nordic Ink Festival Arena Nord. frederikshavn. danmark. www.arenanord.dk Vi er nu klar til endnu en udgave af NORDIC INK FESTIVAL sidste weekend i oktober

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

SPANSK. Undervisningskalender. 28. JANUAR 9. APRIL 18. JUNI 1. SEPTEMBER (sæsonstart) 11. NOVEMBER 2014 27. JANUAR

SPANSK. Undervisningskalender. 28. JANUAR 9. APRIL 18. JUNI 1. SEPTEMBER (sæsonstart) 11. NOVEMBER 2014 27. JANUAR Undervisningskalender KURSUSSTART 2013 / 2014 2013 28. JANUAR 9. APRIL 18. JUNI 1. SEPTEMBER (sæsonstart) 11. NOVEMBER 2014 27. JANUAR Datoer: 12 = kursusstart Datoer: 12 = undervisning Datoer: 12 = ingen

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne I løbet af foråret er sket mange forskellige aktiviteter for beboerne i klynge 1. Nedenunder kommer et lille udpluk af de mange aktiviteter: Bowl n Fun i Viborg På beboernes husmøde

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015

Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Nordisk Gravhundevinder-udstilling i Lunden, Silkeborg søndag den 5 juli 2015 Kære udstiller. Mange tak for din tilmelding til udstillingen i Lunden. Der er tilmeldt 142 hunde til udstillingen, og de fordeles

Læs mere

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed

KONFERENCER & MØDER DANSK ARKITEKTUR CENTER / DANISH ARCHITECTURE CENTRE. T E W dac.dk/moed KONFERENCER & MØDER 16 INFORMATION ARIKITEKTUR I BLOX Dansk Arkitektur Center ligger i hjertet af København i første parket til Københavns Havn og i gåafstand til byens mange seværdigheder. Dansk Arkitektur

Læs mere

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse.

Ugebrev. Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013. Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Ugebrev Nr. 3, skoleåret 2013-14. 30. august 2013 Østerskov i denne uge har været den helt store filmkulisse. Det er føget om ørerne med rappe replikker, modige stuntmen og flotte effekter. De forskellige

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD Landlige idylliske omgivelser med atmosfære og ro Vilcon Hotel og Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til mark og skov. Konferencegården

Læs mere

Comenzando 90.- Lecturas 1 80.- 1) Los Verbos con. ejmplos 110.- Lecturas 2 80.- Tareas 2 80.-

Comenzando 90.- Lecturas 1 80.- 1) Los Verbos con. ejmplos 110.- Lecturas 2 80.- Tareas 2 80.- Undervisningsmaterialer Spansk 1 Los Verbos con ejemplos fra 4. mødegang (weekendhold: 2. mødegang) 1) Los Verbos con ejemplos er et undervisningsmateriale der er fælles for alle niveauer fra Spansk 1

Læs mere

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact

Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec Contact Destination: Abu Dhabi & Dubai Dato: 28. nov. 2. dec. 2019 Flyinformation Udrejse d. 28. november fra Københavns Lufthavn 23:25 Afrejse fra København mod Dubai Ankomst til Dubai d. 29. november 09:00 Ankomst

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

CLUB CLUB CLUB VIP BUSINESS CLUB CLUB GOURMET PLEASURE BUSINESS PLEASURE

CLUB CLUB CLUB VIP BUSINESS CLUB CLUB GOURMET PLEASURE BUSINESS PLEASURE FODBOLDENS HUS DBU ALLÉ 1 2605 BRØNDBY T. (+45) 43 26 22 01 DBU@SPONSORSHIP.DK WWW.DBU.DK 100 VIP 100 DET FØLES RIGTIGT LUB VIP LUB USINESS Gaderne er halvtomme på Østerbro, men oppe ad Øster Allé oplyses

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

5. Vores Skole bruger verden hver dag

5. Vores Skole bruger verden hver dag 5. Vores Skole bruger verden hver dag Skoler og virksomheder kan få mere ud af hinanden Skoler og virksomheder kan indgå både dybere og længerevarende samarbejder, der kan være med til at forberede eleverne

Læs mere

Møde i Internationaliseringsudvalget - Aarhus Kommune. Morten Kildahl-Sørensen, Senior Project Manager

Møde i Internationaliseringsudvalget - Aarhus Kommune. Morten Kildahl-Sørensen, Senior Project Manager Møde i Internationaliseringsudvalget - Aarhus Kommune Morten Kildahl-Sørensen, Senior Project Manager mks@cleancluster.dk STÆRKESTE CLEANTECH-KLYNGE I EUROPA CLEAN har til formål at fremme grøn vækst og

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Annette Vilhelmsen (SF) og Henrik Klitvad (DTF) til FTU Event i Rosengårdcentret. Spil med Play & Stay-bolde i Vedbæk Tennisklub

Annette Vilhelmsen (SF) og Henrik Klitvad (DTF) til FTU Event i Rosengårdcentret. Spil med Play & Stay-bolde i Vedbæk Tennisklub T ennissportens Dag er Dansk Tennis Forbunds årlige landsdækkende event, der har til formål at gøre danskerne opmærksomme på tennissporten og skaffe nye medlemmer til de danske tennisklubber. Konceptet

Læs mere

Noterne er primært et supplement til oplægsholdernes præsentation samt uddrag af efterfølgende diskussion!

Noterne er primært et supplement til oplægsholdernes præsentation samt uddrag af efterfølgende diskussion! Noterne er primært et supplement til oplægsholdernes præsentation samt uddrag af efterfølgende diskussion! Karl Sperling - Aalborg Universitet Velkomst og kort introduktion til PRINCIP-projektet. Se flere

Læs mere

First Hotel Marina MØDER & KONFERENCER

First Hotel Marina MØDER & KONFERENCER First Hotel Marina MØDER & KONFERENCER Kontakt T - +45 4589 1711 Vedbæk Strandvej 391, 2950, Vedbæk Sales.Marina@firsthotels.dk First Hotel Marina er smukt beliggende i natur skønne omgivelser ved Vedbæk

Læs mere

Sommerlejr 2015 Skagen

Sommerlejr 2015 Skagen Sommerlejr 2015 Skagen Velkommen til sommerlejr SÅ BLEV DET ENDELIG SOMMERLEJR Det er os en stor glæde at byde dig og din familie, hjertelig velkommen til sommerlejr 2015. Et stort stykke forarbejde skal

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

BAGGRUND. Budgettet er begrænset og derfor ser vi også gerne, at så mange møbler som muligt genbruges.

BAGGRUND. Budgettet er begrænset og derfor ser vi også gerne, at så mange møbler som muligt genbruges. BAGGRUND I 2010 flyttede Copenhagen Capacity og Wonderful Copenhagen ind på Nørregade 7B, hvor lokalerne på 3. og 4. sal var blevet ny-renoveret med henblik på at huse de to organisationer. Begge organisationer

Læs mere

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuild ing- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus Event - Seminar Interviews Generalforsamlig - Teambuilding

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Pris for ikke-partnere er kr. 5.000,- inkl. moms plus flytransport og rejseforsikring. Ikke-partnere modtager forud for turen opkrævning.

Pris for ikke-partnere er kr. 5.000,- inkl. moms plus flytransport og rejseforsikring. Ikke-partnere modtager forud for turen opkrævning. Praktisk information Studieturen vil være en særlig mulighed for dig og din virksomhed til at styrke netværket og samtidig få adgang til inspiration og viden om de nyeste tendenser inden for design samt

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

Midtjysk Turisme Nøgletal 10. september 2013. http://www.midtjyskturisme.com/viden/noegletal/turismens-oekonomiske-betydning.aspx

Midtjysk Turisme Nøgletal 10. september 2013. http://www.midtjyskturisme.com/viden/noegletal/turismens-oekonomiske-betydning.aspx Pop-up restauranter viser turisterne vej til den gode lokale madoplevelse Formål/relevans Turismen er Danmarks største eksporterhverv, idet turisterne i Danmark bruger 82,4 mia. kr. når de opholder sig

Læs mere

Indretning af Farmors stue tager her sin begyndelse:

Indretning af Farmors stue tager her sin begyndelse: SMUKfest 2012, 8.-12. august kl. 13 til 23: Lands kampagnen En-af-os, PsykInfo Region Midt og Det Sociale Netværk står sammen om nyt tiltag Farmors stue, hvor vi bl.a. vil have festivalgæsterne til at

Læs mere

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde Ejendomsdagene - Risiko og rejsegilde Er du Platin-medlem af Estate More Club deltager du gratis på Ejendomsdagene 2016 - Læs mere om alle fordelene ved Estate More Club her - Risiko og rejsegilde Executive

Læs mere

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info

Udstillermappe. DSE Messe Aalborg 2016. Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info Udstillermappe DSE Messe Aalborg 2016 Hent den online som PDF-fil på www.studerende.dk/dma16info 2 DSE Messe Aalborg 2016 Indhold Velkomst Om DSE Vigtige datoer Sponsorater Kontaktoplysninger Inkluderet

Læs mere

Designmanual PRINSES JULIANA JUNI 2015

Designmanual PRINSES JULIANA JUNI 2015 Designmanual JUNI 2015 Designmanual Brug af designmanual Designmanualen er udarbejdet, for at bibeholde Prinses Julianas retningslinjer for design på trykte- og digitale medier. Designmanualen er udarbejdet

Læs mere

Indbydelse. Tursejlere. 3.-5. juni 2016 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B

Indbydelse. Tursejlere. 3.-5. juni 2016 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B Indbydelse Tursejlere 3.-5. juni 2016 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2016 Kerteminde Sejlklub indbyder

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten

60 års. Invitation JUBILÆUM. - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016. Comwell Borupgaard i Snekkersten Invitation - til gallafest den 23.-24. JANUAR 2016 Comwell Borupgaard i Snekkersten Velkommen - til jubilæumsfesten 2016 på Comwell Borupgaard i Snekkersten IBK s jubilæum fejres med en gallafest, et must

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Det Transformative Møde

Det Transformative Møde Konceptbeskrivelse Version 2 Titel Baggrund Det Transformative Møde Fra foråret 2011 og foreløbig tre år fremover er der nu ressourcer til at gøre en ekstra indsats for at udvikle Nordsjælland som rejsemål.

Læs mere

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK - Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK Stadium Arena Fyn Stadium Arena Fyn blev indviet i 2007 og er en topmoderne multiarena. Arenaen er bygget til at kunne rumme store arrangementer

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK

27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK 27. - 29. MAJ 2016 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Ungdomshuset Nørregade 60 5000 Odense C Tlf.: 63756820 Projektkoordinator Maria Friis telefon: 26127832

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Alle papirer, der uddeles under kongressen, vil samtidigt være tilgængelige via foreningens hjemmeside.

Alle papirer, der uddeles under kongressen, vil samtidigt være tilgængelige via foreningens hjemmeside. 23. maj 2014 Praktiske oplysninger til kongressens delegerede Mødeplan Kongressen holdes efter følgende mødeplan: Tirsdag den 2. september 2014 10.30 12.00 Kongres 12.00 14.00 Frokostpause 14.00 18.00

Læs mere

NCLF NYHEDSBREV 1 JUNI 2016

NCLF NYHEDSBREV 1 JUNI 2016 NCLF NYHEDSBREV 1 JUNI 2016 INTRO NCLF startede i 2015 som et initiativ mellem Odsherred Erhvervsråd og Odsherred Kommune. I januar 2016 blev initiativet et tværkommunalt samarbejde mellem Odsherred, Holbæk

Læs mere

INTERNATIONALT FORBUND

INTERNATIONALT FORBUND INTERNATIONALT FORBUND Hvordan indgår vi kontrakt om eventen med det internationale forbund? Hvordan håndterer vi det løbende samarbejde med det internationale forbund? Det internationale forbund er som

Læs mere

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT

CONNECTSPORT NEWS SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT CONNECTSPORT NEWS JUNI 2016 SOLEN SKINNER PÅ CONNECTSPORT ConnectSport begynder at tage form, og det begynder at tage fart. Vi er meget glade for den massive opbakning fra alle, og vi holder konceptet.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune. København 14.december 2015 Kære Københavns Kommune/Kultur- og Fritidsforvaltningen Jeg fremsender hermed budget samt ansøgning for BørnefestiBAL i Østre Anlæg d. 14. maj 2016. Specielt vil jeg fremhæve

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere