Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo."

Transkript

1 Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N.

2 Kina vil i fremtiden ikke være verdens fabrik - men snarere verdens innovationsmaskine Den globale region Mens resten af verden ømmede sig efter finanskrisens destruktive hærgen, valgte den kinesiske regering i 2009 at styrke forskning og udvikling med overvældende 25,6 % i forhold til Signalet er klart: Kina vil i fremtiden ikke være verdens fabrik - men snarere verdens innovationsmaskine, der både løser egne og andres fremtidige problemer. Nu får virksomheder i Region Midtjylland en absolut enestående mulighed for at hoppe med på vækstvognen. Region Midtjylland står stærkt som videns- og erhvervsregion, og den styrkeposition skal markeres på det kinesiske og globale marked. Derfor er regionen en del af den store danske satsning ved verdensudstillingen, World Expo 2010 Shanghai, og regionens virksomheder inviteres her til at gribe en enestående mulighed. En Sund og Grøn region To af Region Midtjyllands stærkeste kort, hvad angår viden og erhverv, er sundhedssektoren og bæredygtig teknologi. To teknologi- og erhvervsfelter i rivende udvikling og med et stort internationalt potentiale. Derfor søger Region Midtjylland health care og clean tech-aktører til at deltage i årtiets netværkssatsning mellem danske og kinesiske markeder. Den lille havfrue skal have selskab måske skal din virksomhed med på et nyt erhvervseventyr? Programmet er omfattende, men meget konkret! Vi taler ikke kun om et potentielt netværk, men også faktisk match making. Vi taler ikke kun om at sidde bag skærmen og se med, men også om at tage derud og gribe mulighederne. Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed!

3 Hvad er World Expo 2010? Siden 1851 har Expo været en gigantisk verdensturnerende kulturel begivenhed. En kulturel begivenhed med så meget bredde og potentiale, at det i dag betragtes som den fornemmeste platform for national branding og eksponering og udveksling af erhvervspotentialer.

4 Netværk og match making Midtexpo.dk Årtiets dansk-kinesiske netværks-mulighed! Som base for Region Midtjyllands match making-projekt, har vi etableret netværks-værktøjet, midtexpo.dk. Her får danske og kinesiske virksomheder en helt unik mulighed for at deltage i et intensivt og involverende match makingprojekt. Et aktivt netværk, som skal knytte dansk-kinesiske erhvervsmæssige bånd. Midtexpo tilbyder et højt, konstant nyheds- og vidensflow. Der er debatfora, faggrupper og unikke profileringsmuligheder. Deltagelse og oprettelse af profil i netværket er gratis. Midtjyske virksomheder får en unik adgang til potentielle Shanghai-erhvervpartnere, nye markeder og ny viden. Innovation Lab og Innovation Center Denmark sikrer din virksomhed det eller de bedste matches. Kom i gang! Klik på og opret en gratis profil på netværket. World Expo event i uge Til bords med din virksomheds fremtid og den lille havfrue? Du har mulighed for at præsentere din virksomhed på World Expo i det stort anlagte Nordic Lighthouse, som er et af Danmarks to udstillingsområder på World Expo Den fysiske del af Midtexpo er en rejse til selve eventyret. Det ubetinget største udstillingsvindue for nogen dansk virksomhed i En uge med match making-events, workshops, møder og field trips, og du sikres også en plads på Region Midtjyllands udstilling af health- og clean tech-viden, -virksomheder og -produkter i Nordic Lighthouse s VIP-område. Der er et begrænset antal pladser til midtexpo-eventen. I tilfælde af stor tilslutning foretages en udvælgelse blandt de interesserede virksomheder. For mere information om turen, udvælgelseskriterier og priser for fysisk deltagelse:

5 Midtexpo giver dig... Midtexpo.dk Mulighed for at finde din virksomheds perfekte match på det kinesiske marked Forhåndsarrangerede Face to face møder med mulige samarbejdspartnere En unik chance for at præsentere din virksomhed og jeres viden, resultater og produkter for kinesiske beslutningstagere Gratis, intensivt matchmaking program, som også omfatter foredrag, fieldtrips og workshops Mulighed for at deltage i skræddersyet tur til World Expo og blive en del af Danmarks erhvervsfremstød på det kinesiske og globale marked. Læs mere på: Midtexpo Match making event Mulighed for at deltage i skræddersyet tur til World Expo og blive en del af Danmarks erhvervsfremstød på det kinesiske og globale marked. En unik chance for at præsentere din virksomhed for Kinesiske beslutningstagere Intensivt match making-program inkl. foredrag, fieldtrips, 1-1 møder og workshops To ugers plads på udstilling i Nordic Lighthouse + 3 dage i VIP udstillingen Forhåndsarrangerede Face to face møder med mulige samarbejdspartnere For yderligere info:

6 Hvad? Midtexpo og midtexpo.dk præsenteres af Region Midtjylland i samarbejde med Innovation Lab og Innovation Center Denmark Shanghai. Hvornår? Midtexpo eventen finder sted d september 2010 Region Midtjyllands udstilling på World Expo 2010 finder sted d oktober Hvordan? For yderligere information besøg eller kontakt Diana D. Buck fra Innovation Lab på Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N.