En e-bog om sundhed og livstil for kvinder 45+

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "En e-bog om sundhed og livstil for kvinder 45+"

Transkript

1 Forandringer i hud og hår Fordøjelsen Den hemmelige kilde til velvære Sund selvforkælelse Tips til trætte ben De daglige vitaminer Den bedste alder: En e-bog om sundhed og livstil for kvinder 45+ Banebryder indenfor naturlig helse siden 1923

2 2 Kære læser Alder er, modsat hvad mange siger, slet ikke en dårlig ting: Du føler dig ofte mere tilpas med dig selv, du har erfaring og viden at trække på, ja, du har faktisk prøvet lidt af hvert og ved, at det hele nok skal gå. Sådan er det også med din sundhed, for selvom kroppen forandrer sig, er der rigtig mange ting, du kan gøre selv for at holde skavankerne stangen og have et godt helbred. Det er netop det, denne e-bog handler om: De små ting, du selv kan gøre for at passe godt på dig selv, så du kan holde mange år endnu. Rigtig god læselyst! Mange hilsner, Gerda Sørensen Bioforce Danmark Siden sundhedspioneren Alfred Vogel åbnede sin virksomhed i 1923, har man hos A. Vogel udviklet naturlægemidler og kosttilskud til afhjælpning af almindelige sundhedsproblemer og skavanker. Alle produkterne er udvundet fra naturens eget skatkammer og hjælper i dag millioner af mennesker verden over til en bedre og sundere hverdag. Hos A. Vogel tror man på, at sundhed handler lige så meget om at leve sundt og økologisk, være glad og dyrke motion, som det handler om at lade naturens egne kræfter hjælpe én i kampen for et sundt liv.

3 3 Forandringer i hud og hår Når du kommer i overgangsalderen, bliver din hud og dit hår også påvirket af det. Det er ofte forbigående, indtil din hormonbalance falder på plads, men indtil da er der meget, du selv kan gøre. Meget tør hud: Tør og irriteret hud: Bliver huden tør og rødmende, er Bioforce-cremen rigtig god at have ved hånden. Den milde salve beroliger og fugter huden. Brug den for eksempel som en maske natten over, eller dup den på de tørre pletter. Er din hud usædvanligt tør, anbefaler vi Johannesolie, der virker som en fugtmættende kur på selv de tørreste pletter og afhjælper kløe. Brug den i de perioder, hvor du oplever, det er værst. Brug den på samme måde i håret: Smør en lille smule olie i hænderne og fordel det i hårspidserne, for eksempel om aftenen og vask håret næste morgen. På den måde når olien at trænge ind, uden at du skal gå rundt med fedtet hår. Pleje til almindelig hud: Selvom du ikke har hudproblemer, skal du naturligvis pleje din hud alligevel. Her anbefaler vi Kulsukkerrodscremen, der har en let opstrammende effekt og en mild duft. Cremen trænger hurtigt ind og er særligt god til ansigt og decolleté. Pssst: Mange kvinder oplever mundtørhed i forbindelse med overgangsalderen. Det skyldes, at de hormonelle svingninger tørrer slimhinderne ud også i munden. Brug derfor en tandpasta og en mundskyl, der ikke tørrer munden yderligere ud, og som hjælper dig med at have en frisk ånde.

4 4 Fordøjelsen: Den hemmelige kilde til velvære Selvom 30% af alle kvinder i perioder har problemer med fordøjelsen af enten den ene eller den anden slags, så er emnet stadig så tabubelagt, at mange ikke gør noget ved det. Men sandheden er, at de fleste ikke-alvorlige mavegener kan afhjælpes ganske let og helt naturligt. Derfor får du her en guide til de vigtigste kosttilskud til din fordøjelse: En oppustet fornemmelse i kroppen Stillesiddende arbejde, stress eller forkert kost kan gå ud over fordøjelsen og give tendens til oppustethed og luft i maven. Selvom vi ikke taler om det, går rigtig mange kvinder fra tid til anden rundt med de ubehagelige fornemmelser i kroppen. Kostomlægning og motion kan hjælpe på den lange bane, men hvis problemet opstår akut, og de mere langvarige løsninger ikke lige er inden for rækkevidde, kan Boldocynara hjælpe dig på vej. Boldocynara indeholder nemlig boldoblade, som stimulerer leverens galdeproduktion. Til træg mave Har du svært ved at komme på toilettet, er de nye Frugt & Fibre synketabletter med rabarber måske lige præcis det, du har brug for. Tabletterne indeholder tamarind, figen og rabarber rod, og er dermed et helt naturligt produkt. Sammen bidrager de aktive ingredienser til opretholdelsen af en regelmæssig tarmfunktion. Frugt & Fibre virker inden for 6 8 timer, så det bedste er at tage en tablet lige inden sengetid. Fås også som tyggeterninger. De vigtige mælkesyrebakterier I en daglig dosis Lactiplus får du lige så mange mælkesyrebakterier, som hvis du spiste en hel liter yoghurt. Kapslerne giver et tilskud af mælkesyrebakterier fra flere forskellige bakteriestammer. De forskellige tarmafsnit har forskelligt miljø og Lactiplus stammerne er afstemte efter disse forskellige miljøer. Lactiplus indeholder 5 milliarder mælkesyrebakterier fra 6 forskellige stammer, alle fra det anerkendte institut Rosell: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11 Lactibacillus Helveticus Rosell-52 Lactococcus Lactis ssp Rosell-1058 Bifidobacterium longum Rosell-175 Bifidobacterium breve Rosell-70 Bifidobacterium bifidum Rosell-71

5 5 Kom nemmere igennem overgangsalderen Overgangsalderen er en svær størrelse. Nogle opdager den nærmest ikke, andre er plaget af den i årevis. Fælles for alle er, at kroppen forandrer sig, og langt de fleste oplever gener undervejs. Husk magnesium og calcium Når overgangsalderen rammer, er det også vigtigt at passe ekstra godt på knoglerne og vedligeholde et normalt energistofskifte. Med Total Cal Mag får du et daglig dosis af calcium og magnesium, der vedligeholder normale knogler og tænder, sikrer et normalt energistofskifte og mindsker træthed og udmattelse. Tørhed i intimområdet Denne problemstilling rammer langt de fleste kvinder i overgangsalderen og kan være særdeles ubehagelig. Derfor er Ellen intimcreme en rigtig god løsning, du kan anvende lige så længe, som du har brug for det. Cremen indeholder vegetabilske fedtstoffer og olie samt gavnlige bakterier af samme slags som dem, der naturligt findes i vaginaen. Cremen virker derfor på to måder: Fedtstofferne afhjælper den umiddelbare tørhed, mens mælkesyrebakterierne hjælper med at vedligeholde bakteriebalancen i intim-området. Svedeture? I overgangsalderen oplever helt op til 73% kvinder forøget svedsekretion, der både kan være til fysisk gene men også en social belastning, fordi andre mennesker tror, man har dårlig hygiejne. Det trækker desuden veksler på energiniveauet, og mange kvinder oplever øget træthed og mangel på energi. Et dagligt tilskud af blot 1 tablet Menosan kan afhjælpe øget svedsekretion. Det indeholder salvie, der mest er kendt for sin oplagte plads i urtehaven eller som staude. Men faktisk har salvie helt tilbage fra antikkens tid været anvendt til at hæmme svedsekretion, og har på den måde gjort livet lettere for mange.

6 6 Tips til trætte og tunge ben Lange, hektiske dage med masser af gøremål, og endda ofte på høje hæle, slider på ben og lægge. For nogle kvinder medfører det endda hævelser, kløe eller uro i benene, der påvirker nattesøvnen og derfor også det almene velvære. Heldigvis kan Aesculaforce Forte afhjælpe de værste gener. Naturlægemidlet er lavet på et udtræk af friske hestekastaniefrø, der aktivt modvirker væskeudsivninger og har karsammentrækkende effekt. Det betyder, at udvidede blodårer strammes op, og de fineste blodårer styrkes, samtidig med at uro i benene, kløe og nattekramper lindres. Det giver mere velvære og bedre dage. Tip: Hestekastanjefrø fås også som en gel, der er lavet på et udtræk som køler og plejer tunge og trætte ben, for eksempel under lange flyture eller køreture. Gelen virker hurtigt, dufter neutralt og køler benene i varmen.

7 7 Sund selvforkælelse Gode madvaner Måske er du allerede god til at tænke i alternativer, men alligevel kan det være godt at få et par gode idéer med på vejen. Kosten er nemlig lige så vigtig som motion og tilskud, og derfor får du her nogle gode tips til hvordan du kan lave små forandringer i kosten, der gør en kæmpe forskel: Valleforce Vitality et vallepulver, der er blandet med fibre og som blandes op i et glas vand. Valleforce Vitality er smagt til med orangearoma, mentol og grøn te-ekstrakt, der giver en frisk og mild smag til den færdige drik. Et dagligt tilskud af 2 dl vand med Valleforce Vitality giver samme mængde fibre som f.eks. 2 skiver rugbrød eller 250 g broccoli og indeholder desudenn koncentreret ostevalle med naturligt indhold af L+ mælkesyre. Drik urtete: Vand er godt, men urtete er også godt, og det hjælper dig med at sætte smag på vandet, så du husker at drikke nok i løbet af dagen. Spis brune ris i stedet for hvide: Det er et lille trick, men effekten er stor, for med brune ris får du flere fibre, mere fylde og meget mere smag. Prøv med urtesalt: Med urtesalt får du tilsat meget mere smag til maden end ved almindelig salt, og du indtager mindre salt, noget vi generelt får for meget af. Naturlig urtebouillon: Herbamare er en naturlig urtebaseret bouillon, fyldt med saft og kraft. Den består udelukkende af naturlige økologiske råvarer og smager langt bedre end de konventionelle alternativer, der er fyldt med salt og kunstige aromaer. Tag trappen De 30 minutters daglige motion gør en større forskel, end man måske lige tror, og så er det faktisk nemt nok. Tag trappen når du kan, og lad bilen stå og gå til fods ned til bageren eller tag en tur i skoven med familien lørdag eftermiddag. Det vigtige er, at du gør noget, der gør dig glad, og som ikke føles som en sur pligt. Tip: Har du trætte, ømme muskler efter motion, er Atrogel god at have ved hånden. Atrogel indeholder nemlig udtræk af guldblomme, eller Arnica Montana, der har en positiv indvirkning på ømme muskler og led, som man typisk får efter motion eller træning.

8 8 Grundkur: Husk de daglige vitaminer Spiser du sundt og alsidigt, og følger du Sundhedsstyrelsens kostråd, så er der ingen grund til at tage et dagligt tilskud af vitaminer og mineraler. Men hånden på hjertet, så er det de færreste af os, der er i stand til at spise så varieret, som vi burde, og derfor kan et tilskud af vitaminer og mineraler være et godt supplement. Biortomin er et unikt og bredt dækkende multivitamin- og mineraltilskud fra Biorto, der produceres i USA med udgangspunkt i amerikansk forskning samt med stor omhu og mange års erfaring. Der udvises stor omhyggelighed i udvælgelsen af råvarer til Biortomin, og det indeholder hverken animalske stoffer eller farvestoffer. Husk, at kosttilskud ikke må træde i stedet for en varieret kost.

9 9 Produktinformation på naturlægemidler Aesculaforce forte 50 mg (ekstrakt af almindelig hestekastaniefrø), pakningsstørrelser 30/60 stk. tabletter. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlægemiddel til lindring af hævelser, tyngdefølelse, kløe, nattekramper og uro i benene. Har en karsammentrækkende effekt og modvirker væskeudtrædninger. Behandling af kronisk nedsat venefunktion bør ske i samråd med læge. Dosering: Voksne: 1 tablet 2 gange dagligt. Bør kun efter aftale med læge anvendes til gravide eller børn under 18 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Forsigtighed ved nedsat lever- og nyrefunktion. Du bør kontakte læge ved forværring af symptomer efter behandlingsstart eller ved utilfredsstillende effekt efter 6 uger. Kontakt læge hvis du bruger støttestrømper. Du bør kun stoppe med at bruge disse efter aftale med læge. Kontraindikationer: Overfølsomhed over for indholdsstofferne. Interaktioner: Kan muligvis forstærke virkningen af blodfortyndende medicin og øge risikoen for blødning, hvis du er i behandling med gigtmedicin af typen NSAID. Bivirkninger: Ikke almindelig: Hovedpine, svimmelhed, lægkramper, kvalme og synkebesvær. Forkortet produktinformation er baseret på produktresumé dateret 14. juni 2011, som kan rekvireres hos Bioforce Danmark AS på tlf Bioforce Danmark AS Håndværkervej 17B 8643 Ans Tlf

Sundhed for hele familien

Sundhed for hele familien Sundhed for hele familien Snue og forkølelse: Sådan kommer du nemmere igennem Skrammer, sår og myggestik: Hjælp helingen på vej Fordøjelsen: Genvejen til velvære Vedligeholdelsen af et godt helbred: Så

Læs mere

Din guide til naturlig glød

Din guide til naturlig glød Indre velvære, ydre skønhed Din guide til naturlig glød Hår og negle: Få skønne, friske lokker og stærke negle Huden: Dit velværebarometer Husk maven: Skab indre balance www.avogel.dk 2 Kære læser Er du

Læs mere

Få en nem og naturlig. overgangsalder UDEN HORMONER. En E-bog af Helle Lone Jensen

Få en nem og naturlig. overgangsalder UDEN HORMONER. En E-bog af Helle Lone Jensen Få en nem og naturlig overgangsalder UDEN HORMONER En E-bog af Helle Lone Jensen En guide til dig der gerne vil have En overgangsalder uden hormoner Sådan kan du med sund kost, træning, kosttilskud og

Læs mere

Din guide til amning.

Din guide til amning. AmmeGuiden Din guide til amning. I denne bog finder du svar på mange af de spørgsmål, som kan opstå i forbindelse med amning af dit lille nye barn. Modermælken er en vigtig ernæringskilde for barnet, og

Læs mere

Til dig der skal i 3-stofsbehandling -En patientguide

Til dig der skal i 3-stofsbehandling -En patientguide Til dig der skal i 3-stofsbehandling -En patientguide Indledning Denne pjece er for dig der skal i gang med en 3-stofsbehandling for din kroniske hepatitis C (på dansk leverbetændelse C). Pjecen indeholder

Læs mere

Af Anette Opstrup, naturlig sundhedsplejerske

Af Anette Opstrup, naturlig sundhedsplejerske Af Anette Opstrup, naturlig sundhedsplejerske www.æblebørn.dk ved Anette Opstrup, sundhedsplejerske og behandler Side 1 Indholdsfortegnelse Baggrundsviden om immunforsvaret..side 3 Skridt til, hvordan

Læs mere

guide OKTOBER 2011 - Se flere guider på bt.dk/plus sider smerter i maven FORDØJELSESBESVÆR FORSTOPPELSE KRAMPER OPPUSTETHED DIARRÉ

guide OKTOBER 2011 - Se flere guider på bt.dk/plus sider smerter i maven FORDØJELSESBESVÆR FORSTOPPELSE KRAMPER OPPUSTETHED DIARRÉ guide OKTOBER 2011 - Se flere guider på bt.dk/plus 16 sider Slip smerter for i maven OPPUSTETHED DIARRÉ FORDØJELSESBESVÆR FORSTOPPELSE KRAMPER Sådan får du en sund mave Følger du disse råd, hjælper du

Læs mere

Sundhedsmappe. Indflydelse på egen sundhed. CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland

Sundhedsmappe. Indflydelse på egen sundhed. CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland Sundhedsmappe Indflydelse på egen sundhed CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland Min sundhedsmappe I denne mappe kan du samle dine ting om sundhed. Der er i forvejen sat noget ind, men

Læs mere

Patientinformation. Patientens bog. Onkologisk afdeling. Medicinsk Center. Kvalitet Døgnet Rundt

Patientinformation. Patientens bog. Onkologisk afdeling. Medicinsk Center. Kvalitet Døgnet Rundt Patientinformation Patientens bog Onkologisk afdeling Kvalitet Døgnet Rundt Medicinsk Center Indhold i "Patientens bog" Side 1 Forord Side 2 Onkologisk afdeling, Sønderborg Side 3 Alment om kemoterapi

Læs mere

Sådan klarer du overgangsalderen uden hormoner

Sådan klarer du overgangsalderen uden hormoner Sådan klarer du overgangsalderen uden hormoner Med den rette kost, træning og alternative behandling kan de fleste kvinder slippe for en overgangsalder på hormoner. Læge Søs Wollesen guider dig til en

Læs mere

Fup og fakta. Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv. Mand dig op! om syre-base balancen. Raw food kom let i gang

Fup og fakta. Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv. Mand dig op! om syre-base balancen. Raw food kom let i gang PRIS KR. 39,00 SOMMER 2010 Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv Raw food kom let i gang Fup og fakta om syre-base balancen Forskning og erfaringer om kolik Muslingeolie

Læs mere

Har du problemer med FORDØJELSEN? Så prøv en TARMSKYLNING

Har du problemer med FORDØJELSEN? Så prøv en TARMSKYLNING Har du problemer med FORDØJELSEN? Så prøv en TARMSKYLNING Ulla Stavnsbjerg 1 FORORD Hvis du tænker på at få lavet en tarmskylning, kan du have forskellige overvejelser og en vis skepsis. Det er helt naturligt

Læs mere

INDHOLD. Industriens Branchearbejdsmiljøråd Postboks 7777 1790 København V Web: www.i-bar.dk

INDHOLD. Industriens Branchearbejdsmiljøråd Postboks 7777 1790 København V Web: www.i-bar.dk NATARBEJDE INDHOLD Menneskets døgnrytmer... 3 Søvn... 4 Helbred... 5 Ulykker... 7 Fritid... 7 Gode råd til forebyggelse af helbredsproblemer... 8 Hvad kan du selv gøre?... 10 Hvad siger loven om skifteholdsarbejde?...

Læs mere

guide Naturmedicin og kosttilskud Den store guide til sider Få et stærkt hjerte Øg din potens MARTS 2011 - flere guider på bt.

guide Naturmedicin og kosttilskud Den store guide til sider Få et stærkt hjerte Øg din potens MARTS 2011 - flere guider på bt. MARTS 2011 - flere guider på bt.dk/plus Den store guide til guide 32 sider Naturmedicin og kosttilskud LægeRNES TIPS Slip for gigtsmerter Få et stærkt hjerte Øg din potens 2 3 Flere guides på bt.dk/plus

Læs mere

Naturlig hjælp til kvinder

Naturlig hjælp til kvinder Naturlig hjælp til kvinder Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst Kære læser De fleste kvinder oplever, at der ofte optræder forskellige ubalancer i deres liv. Det

Læs mere

clotrimazol Information til dig om svamp i underlivet

clotrimazol Information til dig om svamp i underlivet clotrimazol Information til dig om svamp i underlivet Indhold Svamp i underlivet hvad er det?...4 Faktorer der kan forårsage svampeinfektion... 6 Hvad er symptomerne?...8 Smitter svamp?... 8 Kan mænd få

Læs mere

Patientvejledning. Diabetes. Type 2 diabetes sukkersyge

Patientvejledning. Diabetes. Type 2 diabetes sukkersyge Patientvejledning Diabetes Type 2 diabetes sukkersyge Hvis du har fået type 2 diabetes, er det vigtigt at leve et sundt liv, så du minimerer risikoen for følgesygdomme. Det er dit valg, om du vil ændre

Læs mere

Lindring og lettelse ved forkølelse

Lindring og lettelse ved forkølelse Lindring og lettelse ved forkølelse Stoppet næse? Stoppet næse hos det lille barn? Forkølelsessår? Slip af med den stoppede næse og få luft igen! Forkølelse med stoppet næse... Hvad er forkølelse?... 4

Læs mere

Et bedre liv med KOL. En håndbog til dig, som vil holde fast i din livskvalitet på trods af KOL

Et bedre liv med KOL. En håndbog til dig, som vil holde fast i din livskvalitet på trods af KOL Et bedre liv med KOL En håndbog til dig, som vil holde fast i din livskvalitet på trods af KOL indholdsfortegnelse Et bedre liv med KOL Om KOL side Din egen KOL-bog... 5 Flere og flere får KOL... 6 KOL

Læs mere

Kom lusen til livs Omsorg i en forkølet tid Stop rygning og start et nyt liv Start året på en frisk

Kom lusen til livs Omsorg i en forkølet tid Stop rygning og start et nyt liv Start året på en frisk Kom lusen til livs Omsorg i en forkølet tid Stop rygning og start et nyt liv Start året på en frisk Det er højsæson for forkølelser, du kan stoppe generne med effektive midler. Med den rigtige hudpleje

Læs mere

A E F. Læs i dette nummer om: Forsøgskanin! Lægemidler, naturlægemidler og kosttilskud. Doctors Natural, Jewilnile & DermaSilk.

A E F. Læs i dette nummer om: Forsøgskanin! Lægemidler, naturlægemidler og kosttilskud. Doctors Natural, Jewilnile & DermaSilk. Årgang 15 nr. 1 2009 Læs i dette nummer om: Forsøgskanin! Lægemidler, naturlægemidler og kosttilskud Doctors Natural, Jewilnile & DermaSilk Min eksemfamilie AEF på Facebook ATOPISK EKSEM FORENING A E F

Læs mere

Graviditet, fødsel og spædbørn

Graviditet, fødsel og spædbørn Naturlig hjælp til Graviditet, fødsel og spædbørn Forening til oplysning om homøopatiske lægemidler og antroposofisk lægekunst Kære læser Dette hæfte præsenterer først og fremmest den hjælp, homøopatien

Læs mere

Skab din egen sundhed s

Skab din egen sundhed s Skab din egen sundhed s Top 5 nyhedsbreve Sund & glad Copyright www.skab din egen sundhed.com 2009 Kære abonnent på Sund & Glad. Her får du mine 5 mest læste nyhedsbreve i en lille bog, som du kan tage

Læs mere

patientvejledning type 2-diabetes

patientvejledning type 2-diabetes patientvejledning type 2-diabetes En patientvejledning for dig! Med denne patientvejledning ønsker vi at give dig et godt indblik i type 2-diabetes Vejledningen er tænkt som et supplement til den information,

Læs mere

Bytte måltider Du må gerne bytte frokost og middag. Det skal bare være hele måltidet, hvilket vil sige, at f.eks. brødet følger frokosten.

Bytte måltider Du må gerne bytte frokost og middag. Det skal bare være hele måltidet, hvilket vil sige, at f.eks. brødet følger frokosten. SUNDHEDSLEKSIKON A A-vitamin Findes i lever fra fisk og dyr, æggeblomme og fedtholdige mælkeprodukter. A-vitamin er godt for vores hud og slimhinder, og det har betydning for celledelingen. Derudover virker

Læs mere

guide SÅDAN KOMMER DU DIG EFTER KRÆFTSYGDOM Stor guide Januar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

guide SÅDAN KOMMER DU DIG EFTER KRÆFTSYGDOM Stor guide Januar 2015 Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus guide Januar 2015 Stor guide SÅDAN KOMMER DU DIG EFTER KRÆFTSYGDOM Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 2 INDHOLD SIDE 4 At gennemgå et kræftforløb er en stor belastning både fysisk og psykisk, og

Læs mere

INFOSERIEN OM BEVÆGEAPPARATET. Ondt i nakken...

INFOSERIEN OM BEVÆGEAPPARATET. Ondt i nakken... INFOSERIEN OM BEVÆGEAPPARATET Ondt i nakken... Det er meget almindeligt at have ondt i nakken... Nakkesmerter skal behandles aktivt Det er meget almindeligt at have ondt i nakken, og det kan give meget

Læs mere

Madens plads i behandlingen Hvorfor mad spiller en vigtig rolle under stråleterapi

Madens plads i behandlingen Hvorfor mad spiller en vigtig rolle under stråleterapi Undervejs i stråleterapiforløbet kan mange spørgsmål dukke Hoved-halskræftpatienter i stråleterapi op: - Hvorfor opstår bivirkninger ved stråleterapi? - Hvilke bivirkninger kan opstå? - Hvorfor har det

Læs mere

SAMLIVNr. 2 / Maj 09

SAMLIVNr. 2 / Maj 09 5TIPS TIL Forbedret libido Spis dig til en meget bedre libido DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET PMS og akne Nedsæt PMS og akne med ny pille SAMLIVNr. 2 / Maj 09 SEX OG EN BEDRE TILVÆRELSE BLIV

Læs mere