Kontakt Bibliotekstorvet Hørsholm Telefon horsbib@horsholm.dk. Dit link til mere viden: biblioteket.horsholm.dk

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kontakt Bibliotekstorvet 1 2970 Hørsholm Telefon 4849 5750 horsbib@horsholm.dk. Dit link til mere viden: biblioteket.horsholm.dk"

Transkript

1 Hørsholm Bibliotek Forår 2012 Oplevelser + Aktiviteter Film Musik Debat Teater Foredrag Videnskab Workshops Udstillinger Undervisning Forfatterevents

2 Kontakt Bibliotekstorvet Hørsholm Telefon horsbib@horsholm.dk Dit link til mere viden: biblioteket.horsholm.dk Åbningstider Mandag - Fredag Lørdag Billetsalg Billetter til arrangementerne kan købes eller bestilles i bibliotekets Info og salg eller på telefon i åbningstiden.

3 Første torsdag i hver måned kl Eventyrtime for de 1½ - 4 årige Vi holder eventyrtime, hvor vi synger nogle sange, fortæller rim og remser, ser film og billeder af dyr, store biler og andre spændende ting fra hverdagen. Det foregår i børnebibliotekets eventyrrum. Første gang efter juleferien er torsdag den 5. januar kl Eventyrtimerne er for dagplejebørn og hjemmegående børn. Der kræves hverken billetter eller tilmelding. Tredje Torsdag i hver måned kl. 10 Film for de 1½ - 4 årige En gang om måneden kan dagplejebørn og hjemmegående børn besøge biblioteket og se film eller lege i biblioteket. Man kan blandt andet se små film med Mor Muh, Malle, Pingu og meget mere. Filmfremvisningen foregår i børnebibliotekets eventyrrum. Man er også meget velkommen til at medbringe mad og spise i eventyrrummet. Første gang efter jul er torsdag den 19. januar kl. 10 Der kræves hverken billetter eller tilmelding.

4 Udstillinger i foyeren i Januar Udstilling om AIDS og Læger uden Grænser i Afrika Oplev en gribende plancheudstilling om læger uden grænsers vigtige arbejde mod AIDS i Afrika. AIDS og HIV er et stort problem i Afrika. Læger uden grænser gør et stort arbejde for at hjælpe de smittede, hvoraf mange er børn. At blive HIV-smittet er heldigvis ikke længere at modtage en dødsdom. Men det kræver medicin, og medicinen koster penge. AIDS bekæmpes dog ikke kun med medicin - oplysning er også meget vigtig.

5 Fredag den 13. januar kl Sikken sæk Teater for de 1½ - 4 årige Historien foregår i et skovbryn, hvor vi møder en mand, en hest, en hare, et egern, et pindsvin og en fuglemor med unge. En sød og sjov historie med musik, sang, underfundigheder og meget mellem linjerne også til de voksne. Forestillingen spilles af Olsens Teater og varer ca. 30. min. og foregår i Børneteatersalen. Billetter 30 kr. købes i bibliotekets Info og Salg fra den 7. januar.

6 Onsdag den 18. januar kl Peter Øvig Knudsen om Hippie De ville skabe et nyt samfund. De fejlede - og forandrede Danmark. Eksperimentet, der varede i 74 dage, blev kulminationen på tre års bevidsthedsudvidende oprør indledt over hele den vestlige verden med love-ins, beat, hash og lsd. Mens ungdomsoprøret for Blekingegadebanden blev en voldelig kamp mod magthaverne, ville hippierne frigøre sig selv og skabe en ny og kærligere verden. I sit foredrag fortæller Peter Øvig Knudsen, hvorfor han har skrevet om hippiebevægelsen med udgangspunkt i samfundseksperiment i Thy i sommeren 70, hvordan han selv har været inspireret af hippiebevægelsen, og hvordan arbejdet med at skrive bogen HIPPIE har formet sig. Billetter 40 kr. købes i bibliotekets Info og Salg. Scan koden og læs mere om Hippie-projektet eller gå ind på Denne firkant er en QR-kode. Hvis du har en smartphone, kan du downloade en gratis scannerapplikation. Scanneren bruger kameraet i din smartphone og åbner automatisk hjemmesiden, når du holder kameraet hen over koden. Brug fx QR Droid Private.

7 Onsdag den 25. januar kl Krimiaften med Bo Tao Michaëlis Mød den førende ekspert på kriminalromaner i Danmark: Bo Tao Michaëlis. Bo Tao Michaëlis er udover at være ekspert i krimier mag.art. i litteraturvidenskab, gymnasielærer, universitetslærer og TV- og litteraturanmelder ved Politiken. Han står bag flere værker, blandt andet "Verdens 25 bedste kriminalromaner" (2001). Glæd dig til en aften i Bo Taos selskab og nyd et medrivende, fortællende og skarpt foredrag. Hør anmelderen og eksperten analysere, debattere og fortælle om kriminalromaner. Billetter 40 kr. købes i bibliotekets Info og Salg.

8 Fredag den 27. januar kl Bittebæk Teater for de 4 8 årige En historie om at trodse al med snilde, om et stort og ærligt hjerte i en meget lille krop. Jep! Bittebæk er meget lille. Se bare hans store brødre, Per og Poul, sikke nogle vældige fyre. De skal nok drive det til noget stort her i livet, mens Bittebæk ligeså godt kan give op på forhånd. Men det gør han bare ikke. Alligevel er han til stor irritation for brødrene og de beslutter at noget må gøres for at skaffe den lille, dumme lillebror af vejen. Forestillingen spilles af Troels Kirk Ejsing fra Teater Dunkelblå, foregår i Børneteatersalen og varer ca. 40 min. Billetter 30 kr. købes i bibliotekets Info og Salg fra den 21. januar. Tirsdag den 31. januar kl Oplev musik med computeren Ved konsulent Søren K. Jensen Udviklingen af digitale medier giver musikinteresserede helt nye muligheder, som kan udnyttes med computer: Højere lydkvalitet end CD ved download af musik, Information på internettet: anmeldelser, koncerter, baggrund, fora samt Netradio: mere end specialiserede stationer Foredraget er en guide om musik på internet og computer især med fokus på klassisk og jazz. Det er både nemt og billigt at komme i gang med brug af computer som en suveræn og fleksibel signalkilde i stereoanlæg. Se evt. mere på Billetter 20 kr. købes i bibliotekets Info og Salg.

9 Udstillinger i foyeren i Februar Spanske gader og cafeer Kunstmaleren Arne Kemmer er inspireret af storbyens mangfoldighed og lysets spil i byens rum. Motiverne er bybiilleder og mennesker i bymiljøet, der gengives med en koloristisk, abstrakt malemåde.

10 Udstillinger i foyeren i Februar Susanne Harder s porcelæn I Pavillon 7 ved Kongens Have i København har kunsthåndværker Susanne Harder værksted og butik. Hun fremstiller unika porcelæn så tyndt, at det efter brændingen fremstår lysende transparent. Det er sanseligheden i strukturen, der interesserer mig. Jeg er også inspireret af bevægelser i vand og lyset, der spejler sig i det.

11 Torsdag den 2. februar kl IT-værksted Mød op på biblioteket og få hjælp til brug af computer. Du må meget gerne medbringe egen bærbare pc. Vi kan blandt andet tilbyde hjælp med Brug biblioteket med din pc: søgning, reservering, download fra diverse bibliotekstjenester (lydbøger,e-bøger etc.) Oprettelse af mail, facebookside, netbank, nem-id Hjælp til brug af programmer så som Windows Media Player, Microsoft Office Picture Manager og andre programmer fra Windows 7 osv Vi hjælper også ved problemer med Mac-brug Torsdag den 2. februar kl Oldtiden ved Øresund års forhistorie serveret på en times tid Ved arkæolog, museumsinspektør Ole Lass Jensen Foredraget præsenterer highlights fra egnens spændende fortid. Hør blandt andet om stenalderjægernes bopladser og grave fra Nivå og Vedbæk, som regnes blandt de fineste stenalderfund i Europa. Og om rige fund fra bronzealderens gravhøje, der engang fandtes i tusindtal langs Øresundskysten. Der fortælles også om museets seneste udgravninger af oldtidsgårde ved Niverød, som kaster nyt lys over egnens dramatiske udvikling i jernalderen. Billetter 30 kr. købes i bibliotekets Info og Salg.

12 Tirsdag den 7. februar kl Torsdag den 9. februar kl PC for begyndere Hvad er en computer egentlig, og hvordan bruger jeg den? Introduktion for begyndere, bl.a. med musetræning. Tilmelding er nødvendig. Ring: eller mail: eller personligt ved bibliotekarbordet i voksenudlån. Torsdag den 9. februar kl Det daglige brød - brød gennem år Ved ærkæolog, museumsinspektør Mette Palm For de fleste af os er et stykke brød med ost en hurtig genvej til et måltid, men sådan har det ikke altid været. Fra bondestenalderen for 6000 år siden og frem til nyere tid var brød resultatet af en lang arbejdsproces som indebar dyrkning af kornet, maling af melet og til slut bagning af brødet. Aftenens foredrag vil fortælle brødets kulturhistorie ud fra arkæologiske fund, skriftlige kilder og billeder. Billetter 30 kr. købes i bibliotekets Info og Salg.

13 Tirsdag den 14. februar kl & Se film på børnebiblioteket Vi viser film fra Filmstriben, hvor man blandt andet kan se børneklassikere, kortfilm og animationsfilm. Klokken til 14 vil der blive vist film for de mindste børn, mens der kl til vil blive vist film for de lidt større børn. Arrangementet er åbent, så kom og se med så længe du har tid og lyst. Vi sørger for snacks og drikkevarer. Der kræves ikke billetter til arrangementet. Torsdag den 16. februar kl IT-værksted Mød op på biblioteket og få hjælp til brug af computer. Du må meget gerne medbringe egen bærbare pc. Vi kan blandt andet tilbyde hjælp med Brug biblioteket med din pc: søgning, reservering, download fra diverse bibliotekstjenester (lydbøger,e-bøger etc.) Oprettelse af mail, facebookside, netbank, nem-id Hjælp til brug af programmer så som Windows Media Player, Microsoft Office Picture Manager og andre programmer fra Windows 7 osv Vi hjælper også ved problemer med Mac-brug

14 Torsdag den 16. februar kl og kl Rim & remser med Lotte Salling Kom og oplev Lotte Salling læse og lege med sproget. Lotte Salling er kendt for sine mange rim og remsebilledbøger, bl.a. Cirkus Simsalabim, Trolderim og Mit stamtræ Børnene får her mulighed for at deltage aktivt og dialogisk i sproglegene. Forældrene får desuden en håndfuld remser samt en række konkrete ideer med sig hjem til efterfølgende sprogaktiviteter med børnene. Arrangementet finder sted i vinterferien, torsdag d. 16. februar i børneteatersalen på Hørsholm Bibliotek, Kulturhus Trommen Fra kl er det henvendt til børn fra 1½ - 3 år og deres forældre. Fra kl er det for børn fra 4-6 år og deres forældre. Billetter 20 kr. købes i bibliotekets Info & Salg Torsdag den 16. februar kl Hørsholms historie Ved historiker, museumsinspektør Hans Jørgen Winther Jensen I slutningen af 30 erne og i 40 erne kæmper Socialdemokratiet og de borgerlige en tæt kamp om flertallet i sognerådet. Kampen vindes af de borgerlige, og siden har Hørsholm haft en konservativ borgmester med en meget central placering for kommunens udvikling. Et væsentligt træk i denne udvikling er boligbyggeriet. Det har et betydeligt omfang. Langt størstedelen af de opførte boliger er private parcelhuse, og kun en mindre andel er almennyttige boliger; men de private parcelhuse opføres i vid udstrækning med statsstøtte. Billetter 30 kr. købes i bibliotekets Info og Salg.

15 Fredag den 17. februar kl Fastelavnsklip Kom og klip masker og lav pynt til dit fastelavnsris! Biblioteket stiller alle materialer til rådighed - husk blot en saks. Arrangementet er for alle og foregår i børneudlånet. Der kræves ikke billet. Tirsdag den 21. februar kl (del 1) Torsdag den 23. februar kl (del 2) Undervisning i Adobe Vil du lave dit eget visitkort eller en indbydelse i et professionelt look? Du kan på dette kursus lære at arbejde i programmer, som man bruger i den professionelle verden. Der vil være mulighed for at designe dit eget logo eller du kan få hjælp til opsætning af bordkort eller festsange. På kurset vil vi se på hvad programmerne kan, så du selv kan lave visitkort, en billedkollage eller lignende. Billetter 40 kr. for to undervisningsgange købes bibliotekets i Info og Salg

16 Onsdag den 22. februar kl Intro og Workshop om netmedier Lær at bruge Filmstriben.dk, Netlydbog.dk og E-bøger. Du kan gratis og lovligt streame film og streame og downloade litteratur på din PC (ikke Mac eller Linux-styresystem) og overføre til mp3-afspiller eller tablet. Tilmelding er nødvendig. Ring: , mail: eller personligt ved bibliotekarbordet i voksenudlån. Torsdag den 23. februar kl Billedvandring gennem Hørsholms historie Ved historiker, museumsinspektør Lisbet Hein Lisbet Hein vil føre os på en vandring gennem det gamle Hørsholm. Turen foregår dog ikke til fods, men gennem øjnene. Vi skal se nærmere på et udpluk af malerier fra Hørsholm Egns Museums samling, og billederne bliver ledsaget af en fortælling om steder og mennesker i 1800-tallets og første halvdel af 1900-tallets Hørsholm. Billetter 30 kr. købes i bibliotekets Info og Salg.

17 Fredag den 24. februar kl En heldig kartoffel Teater for de 1½ - 4 årige Jeg er sulten, siger Musen. Det er jeg også, siger Damen. Men der er kun én kogt kartoffel tilbage i kasserollen. Hvem af os skal have den?, spørger Damen. Musen mener bestemt, at kartoflen vil mætte mest i en musemave, så derfor er det klart, at den skal have kartoflen. Damen mener noget andet og siger, at Musen er grådig, men det kender Musen ikke noget til. Nu bliver der kogt flere kartofler, så de begge to kan få noget at spise. Imens vandet koger i kasserollen og duften af kartofler breder sig, fortæller Damen en herlig historie om grådighed. Nu er kartoflerne færdige: men hvor er Musen? Skulle de ikke dele? Forestillingen spilles af Randers EgnsTeater og varer ca. 40. min. Billetter 30 kr. kan købes i bibliotekets Info og Salg fra den 18. februar

18 5/ Eventyrtime 9/ Iværksættervagt 12/ Advokatvagt 13/ Sikken sæk 18/ Peter Øvig Knudsen om Hippie1 19/ Film for de 1½-4 årige 25/ Krimiaften med Bo Tao Michaëlis 26/ Advokatvagt 27/ Bittebæk 31/ Oplev musik med computeren 2/ Eventyrtime 2/ IT-værksted 2/ Oldtiden ved Øresund års forhistorie 7/ PC for begyndere 9/ PC for begyndere 9/ Advokatvagt 9/ Det daglige brød - brød gennem år 13/ Iværksættervagt 14/ Se film på børnebiblioteket (for de mindre børn) 14/ Se film på børnebiblioteket (for de større børn) 16/ Film for de 1½-4 årige 16/ IT-værksted 16/ Rim og remser med Lotte Salling 16/ Hørsholms historie / Fastelavnsklip 21/ Undervisning i Adobe (del 1) 22/ Intro og workshop om netmedier 23/ Undervisning i Adobe (del 2) 23/ Advokatvagt 23/ Billedvandring i Hørsholms historie 24/ En heldig kartoffel 28/ Undervisning i Adobe (del 1) 1/ Eventyrtime 1/ IT-værksted 1/ Undervisning i Adobe (del 2)

19 6/ PC for begyndere 8/ PC for begyndere 8/ Advokatvagt 9/ Bertha Bandit 12/ Iværksættervagt 13/ Booktalk bibliotekarer præsenterer nye bøger 15/ Film for de 1½-4 årige 15/ IT-værksted 20/ Intro og workshop om netmedier 21/ Kom i gang og kom videre med SKATs digitale tilbud 22/ Booktalk bibliotekarer præsenterer nye bøger 22/ Advokatvagt 22/ Jorden rundt på cykel med Nicolai Bangsgaard 23/ Oles nye autobil 29/ IT-værksted 29/ Zenobia koncert 12/ Eventyrtime 12/ IT-værksted 16/ Iværksættervagt 18/ Intro og workshop om netmedier 19/ Film for de 1½-4 årige 19/ Advokatvagt 20/ Højtlæsning med Sebastian Klein 26/ IT-værksted 25/ Mithorsholm.dk Digitale selvbetjeningsmuligheder 3/ Eventyrtime 3/ Advokatvagt 10/ IT-værksted 10/ Kortfilm i Norden med Ulrich Breuning 14/ Iværksættervagt 24/ IT-værksted 31/ Advokatvagt 11/ Iværksættervagt 14/ Advokatvagt

20 Tirsdag den 28. februar kl (del 1) Torsdag den 1. marts kl (del 2) Undervisning i Adobe Vil du lave dit eget visitkort eller en indbydelse i et professionelt look? Du kan på dette kursus lære at arbejde i programmer, som man bruger i den professionelle verden. Der vil være mulighed for at designe dit eget logo eller du kan få hjælp til opsætning af bordkort eller festsange. På kurset vil vi se på hvad programmerne kan, så du selv kan lave visitkort, en billedkollage eller lignende. Billetter 40 kr. for to undervisningsgange købes bibliotekets i Info og Salg Torsdag den 1. marts kl IT-værksted Mød op på biblioteket og få hjælp til brug af computer. Du må meget gerne medbringe egen bærbare pc. Vi kan blandt andet tilbyde hjælp med Brug biblioteket med din pc: søgning, reservering, download fra diverse bibliotekstjenester (lydbøger,e-bøger etc.) Oprettelse af mail, facebookside, net-bank, nem-id Hjælp til brug af programmer så som Windows Media Player, Microsoft Office Picture Manager og andre programmer fra Windows 7 osv Vi hjælper også ved problemer med Mac-brug

21 Tirsdag den 6. marts kl Torsdag den 8. marts kl PC for begyndere Hvad er en computer egentlig, og hvordan bruger jeg den? Introduktion for begyndere, bl.a. med musetræning. Tilmelding er nødvendig. Ring: , mail: eller personligt ved bibliotekarbordet i voksenudlån. Fredag den 9. marts kl Bertha Bandit En musikalsk sørøverhistorie fortalt på kontrabas for de 3-7 årige "Der var engang en sørøverpige som hed Bertha Bandit. Hun var født og opvokset på et sørøverskib som altid var beskidt..." Sådan begynder historien om Bertha Bandit og skibskatten Listigpote. Et skattekort leder os ned på havets bund hvor søpølsen vogter over den hemmelige skat. Men hvad rummer skatten? Og hvordan kommer vi derned? Børnene deltager aktivt i skattejagten med ord, bevægelser og sørøversange. Der er lagt vægt på børnenes egen fantasi. Sørøverhistorien er fortalt og spillet af Ida Bach Jensen og varer ca. 40 min. Billetter 30 kr. kan købes i bibliotekets Info og Salg.

22 Tirsdag den 13. marts kl. 19 Booktalk - fem bibliotekarer præsenterer nye bøger på Hørsholm bibliotek Fem læselystne bibliotekarer fortæller om nye bøger de har læst og tilknytter personlige kommentarer og litterære perspektiveringer om bl.a. aktuelle tendenser. Til arrangementet udleveres et katalog og vi byder på en forfriskning undervejs. Første præsentation er tirsdag den 13. marts kl. 19, og gentages torsdag den 22. marts kl. 15. Billetter 30 kr. inklusiv forfriskning købes i bibliotekets Info & Salg. Torsdag den 15. marts kl IT-værksted Mød op på biblioteket og få hjælp til brug af computer. Du må meget gerne medbringe egen bærbare pc. Vi kan blandt andet tilbyde hjælp med Brug biblioteket med din pc: søgning, reservering, download fra diverse bibliotekstjenester (lydbøger,e-bøger etc.) Oprettelse af mail, facebookside, net-bank, nem-id Hjælp til brug af programmer så som Windows Media Player, Microsoft Office Picture Manager og andre programmer fra Windows 7 osv Vi hjælper også ved problemer med Mac-brug

23 Tirsdag den 20. marts kl Intro og Workshop om netmedier Lær at bruge Filmstriben.dk, Netlydbog.dk og E-bøger. Du kan gratis og lovligt streame film og streame og downloade litteratur på din PC (ikke Mac eller Linux-styresystem) og overføre til mp3-afspiller eller tablet. Tilmelding er nødvendig. Ring: , mail: eller personligt ved bibliotekarbordet i voksenudlån. Onsdag d. 21. marts kl Kom i gang og kom videre med SKATs digitale tilbud SKAT tilbyder i samarbejde med biblioteket undervisning til borgere, der gerne vil vide mere om SKATs digitale tilbud. SKAT vil vise, hvordan du betjener dig selv på nettet, fx: Hvordan finder du love og regler? Hvordan ser du de oplysninger, SKAT har modtaget på dig? Hvordan kan du let få et overblik over dine egne skatteforhold? Hvordan ændrer du din forskuds eller årsopgørelse? Har du avance eller tab fra aktiehandel med på årsopgørelsen? Introduktionen foregår i Mødelokale 2 på 1. sal.

24 Torsdag den 22. marts kl. 15 Booktalk - fem bibliotekarer præsenterer nye bøger på Hørsholm bibliotek Fem læselystne bibliotekarer fortæller om nye bøger de har læst og tilknytter personlige kommentarer og litterære perspektiveringer om bl.a. aktuelle tendenser. Til arrangementet udleveres et katalog og vi byder på en forfriskning undervejs. Første præsentation er tirsdag den 13. marts kl. 19, og gentages torsdag den 22. marts kl. 15. Billetter 30 kr. inklusiv forfriskning købes i bibliotekets Info & Salg.

25 Torsdag den 22. marts kl. 19. Jorden rundt på cykel dage, km, 53 lande, 6 kontinenter, 6 cykeltasker, 1 mand og 1 cykel. Det var nogle af ingredienserne i Nicolai Bangsgaards (antropolog og eventyrer) imponerende og unikke ekspedition jorden rundt på cykel Hør (og se) blandt andet om magien og isolationen ved krydsningen gennem den australske outback, cykelstyrtet i meters højde i Tibets ubarmhjertige, iskolde mennesketomhed, hvordan de planlagte to ekspeditionsår blev til fire, sorgløse superdage på paradisiske Stillehavsøer, det chokerende jordskælv en nat i Indonesien og meget mere. Hør den personlige og livsbekræftende fortælling om højdepunkter og nedture, om glæder og savn, om livslyst og frygt. Få et forfriskende bevis på, at verden er uendeligt meget bedre end sit rygte. Billetter 30 kr. købes i bibliotekets Info & Salg. Scan koden og læs mere om Nicolai Bangsgaard Eller gå ind på Denne firkant er en QR-kode. Hvis du har en smartphone, kan du downloade en gratis scannerapplikation. Scanneren bruger kameraet i din smartphone og åbner automatisk hjemmesiden, når du holder kameraet hen over koden. Brug fx QR Droid Private.

26 Fredag 23. marts kl Oles nye autobil Teater for de 1½ - 4 årige Ole har fødselsdag. Far er klar med fødselsdagssang, lagkage og gaver. Årets bedste gave er en flot rød bil. Den kan skyde en vældig fart - og den får nok lidt for meget fart på! Da den løber bardus ind i søsters dukkehus får Ole travlt med at gøre ondt godt igen! Men hvad med stakkels dukkefar? Nu han ingen hoved har! Hvordan mon Ole klarer den? Med afsæt i den gamle børnesang er skabt en historie om en lille dreng som drenge er flest. Fortalt med musik og få ord, gennem letgenkendelige hverdagssituationer, og med en tæt publikumskontakt. Forestillingen er spillet af Teatret Aspendos og varer ca. 40. min. Billetter 30 kr. kan købes i bibliotekets Info og Salg fra den 17. marts. Torsdag den 29. marts kl IT-værksted Mød op på biblioteket og få hjælp til brug af computer. Du må meget gerne medbringe egen bærbare pc. Vi kan blandt andet tilbyde hjælp med Brug biblioteket med din pc: søgning, reservering, download fra diverse bibliotekstjenester (lydbøger,e-bøger etc.) Oprettelse af mail, facebookside, net-bank, nem-id Hjælp til brug af programmer så som Windows Media Player, Microsoft Office Picture Manager og andre programmer fra Windows 7 osv Vi hjælper også ved problemer med Mac-brug

27 Torsdag den 29. marts kl. 19 Zenobia Zenobia spiller danske højskolesange og salmer. Musikken rummer egne arrangementer af den danske sangskat og omfavner elementer af tango, folkemusik, jazz og pop. Trioen spiller også egne kompositioner sat til såvel nye som velkendte tekster. Oplev Louise Støjberg, Mette Kathrine Jensen og Charlotte Støjberg s sanselige og stemningsfulde fortolkninger Koncerten er arrangeret i samarbejde med Ældesagen Billetter 30 kr. købes i Bibliotekets Info & Salg. Scan QR-koden og hør en smagsprøve eller læs mere på Denne firkant er en QR-kode. Hvis du har en smartphone, kan du downloade en gratis scannerapplikation. Scanneren bruger kameraet i din smartphone og åbner automatisk hjemmesiden, når du holder kameraet hen over koden. Brug fx QR Droid Private.

28 Torsdag den 12. april kl IT-værksted Mød op på biblioteket og få hjælp til brug af computer. Du må meget gerne medbringe egen bærbare pc. Vi kan blandt andet tilbyde hjælp med Brug biblioteket med din pc: søgning, reservering, download fra diverse bibliotekstjenester (lydbøger,e-bøger etc.) Oprettelse af mail, facebookside, net-bank, nem-id Hjælp til brug af programmer så som Windows Media Player, Microsoft Office Picture Manager og andre programmer fra Windows 7 osv Vi hjælper også ved problemer med Mac-brug Onsdag den 18. april kl Intro og Workshop om netmedier Lær at bruge Filmstriben.dk, Netlydbog.dk og E-bøger. Du kan gratis og lovligt streame film og streame og downloade litteratur på din PC (ikke Mac eller Linux-styresystem) og overføre til mp3-afspiller eller tablet. Tilmelding er nødvendig. Ring: , mail: horsbib@horsholm.dk eller personligt ved bibliotekarbordet i voksenudlån.

29 Fredag den 20. april kl. 15 Højtlæsning med Sebastian Klein Hør den spontane og engagerede Sebastian Klein præsentere en blanding af sine historier med et imponerende antal stemmer. Historierne bliver serveret på en overraskende og medrivende måde og i højt humør. Oplev hans skøre påfund, finurlige hjerne og utrolige energi, der fænger og underholder både børn og voksne. Billetter 30 kr. købes i bibliotekets Info & Salg. Onsdag d. 25. april kl Digitale selvbetjeningsmuligheder i Hørsholm Dette kursus henvender sig til dig, der gerne vil introduceres til Mit Hørsholm. Lær bl.a. hvordan du kan bestille pas til hele familien, anmelde skadedyr, bestille sundhedskort og skifte læge. Mit Hørsholm giver dig desuden overblik over familiens biblioteksbøger, skoleskemaer og meget mere. Introduktionen foregår i Mødelokale 2 på 1. sal.

30 Torsdag den 26. april kl & Torsdag den 10. maj kl & Torsdag den 24. maj kl IT-værksted Mød op på biblioteket og få hjælp til brug af computer. Du må meget gerne medbringe egen bærbare pc. Vi kan blandt andet tilbyde hjælp med Brug biblioteket med din pc: søgning, reservering, download fra diverse bibliotekstjenester (lydbøger,e-bøger etc.) Oprettelse af mail, facebookside, net-bank, nem-id Hjælp til brug af programmer så som Windows Media Player, Microsoft Office Picture Manager og andre programmer fra Windows 7 osv Vi hjælper også ved problemer med Mac-brug Torsdag den 10. maj kl. 19 Kortfilm i Norden I et causeri fortæller filmeksperten Ulrich Breuning om, hvad der produceres af kortfilm i de nordiske lande. Han viser eksempler på den bredtfavnende produktion af smukke og fantasifulde film, de tragiske såvel som de humoristiske, de dramatiske og følelsesfulde og ikke mindst dem, der blot skildrer hverdagens små mirakler. Ulrich Breuning har været godt omkring i det danske filmmiljø, som konsulent, biografdirektør, producer, dramaturg, filmcensor og lærer på Den danske Filmskole. Han har i skrift og tale slået mangt et slag for vigtigheden af gode filmfortællinger. Det bliver en aften med smil og glæde, men også en aften, hvor man går hjem med stof til eftertanke, leveret af nordens dygtigste kortfilminstruktører. Arrangeret i samarbejde med Foreningen Norden Rudersdal/Hørsholm. Billetter 50 kr. købes i bibliotekets Info & Salg.

31 Udstillinger i foyeren i Juni Fotoudstilling Grønlands ansigt Grønlands ansigt er titlen på Chris Christophersen's fotoudstilling, som kan opleves rundt omkring i Danmark de næste par år frem. Optagelserne har fundet sted i de fire grønlandske byer Kangerlussuaq, Ilulissat, Sisimiut og Nuuk, og portrætterer et ærligt og upoleret Grønland, fra slumkvarterets råhed, over den bjergtagende natur, til det menneskelige portræt.

32 Hver anden torsdag i hver måned kl Advokatvagten I advokatvagten kan du tale med en praktiserende advokat om dit konkrete problem. Husk at medbringe alle dokumenter som sagen drejer sig om, så advokaten har det bedste grundlag for at rådgive juridisk. Advokatvagten yder mundtlig rådgivning om hvad du bør gøre her og nu i en bestemt sag. Advokatvagten kan kun kontaktes ved personligt fremmøde. Advokatvagten kan træffes på Hørsholm Bibliotek, 1. sal i mødelokale 3. Den anden mandag i hver måned kl Iværksættervagten Erhverv.net tilbyder gratis rådgivning til iværksættere og mindre virksomheder. Få hjælp til start af virksomhed og vejledning i virksomhedsdrift. Erhverv.net tilbyder også iværksætterkurser, temakurser og spændende foredrag om iværksætteri, ledelse og virksomhedsdrift. Rådgivningen foregår på Hørsholm Bibliotek, 1. sal i mødelokale 3. Ungdommens Uddannelsesvejledning UU-Sjælsø tilbyder vejledning til unge mellem 15 og 25 år, som ikke er i en tilfredsstillende uddannelses- eller beskæftigelsessituation. Hvis du dropper ud af en uddannelse (eller er ved at gøre det) kan du henvende dig til din lokale uddannelsesvejleder på kontoret på Hørsholm Bibliotek fredag mellem 9-15 på 1. sal. Det kan dog forekomme at UU vejlederne ikke er til stede. Men du kan altid ringe eller maile for at lave en aftale med Dan Lübbers: Telefon: og mail: dan@uu-sjaelsoe.dk Palle Kristensen: Telefon: og mail: palle@uu-sjaelsoe.dk

33 Turister i Hørsholm Kommune Turistinformation året rundt på Hørsholm Bibliotek Vi tilbyder vejledning, information og turistbrochurer m.m. i bibliotekets åbningstid. Hverdage kl Lørdag kl Turistpavillonen Rungsted Strandvej 129 Telefon: info@visithorsholm.dk Turistinformationen formidler overnatning, oplyser spise- og indkøbsmuligheder, giver tips på seværdigheder, har turforslag til fods og på cykel i og omkring Hørsholm og sælger postkort. Åbent fra den til den Tirsdag-søndag kl

34 Besøg Mediateket Vi har studiefaciliteter med Adobe-værktøjer, keyboards, musikredigeringsprogrammet Reason, playstation 3, spil og magasiner. Mangler du ro til at skrive din SRP eller AT? Skriv den på Hørsholm Bibliotek! Biblioteket byder på kaffe, the og lidt slik Print til studiepris SRP & AT-orienterede bibliotekarer hjælper dig med at komme i gang og finde de rigtige bøger og kilder. Åbent mandag-fredag kl

35

36

JANUAR INFO. Nyhedsbrev fra Kultur og Idræt Januar 2012. I dette nyhedsbrev

JANUAR INFO. Nyhedsbrev fra Kultur og Idræt Januar 2012. I dette nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Kultur og Idræt Januar 2012 NYHEDSBREV JANUAR INFO Afholder din forening eller klub et spændende arrangement i løbet af vinteren, eller vil du dele informationer om aktiviteter og initiativer

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2013 Kurser for voksne Forår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Også denne sæson tilbyder Sønderborg en række kurser, der henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold

Læs mere

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Internetkurser forår 2013 Velkommen til en ny undervisningssæson på bibliotekerne i Varde Kommune.

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2013 Kurser for voksne Efterår 2013 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET

MENS VI VENTER PÅ FORÅRET MENS VI VENTER PÅ FORÅRET Mens vi venter på foråret og lysere tider, er der mange hyggelige tilbud for børn i alle aldre og deres voksne. Fastelavn og påske markeres med maskeværksted og påskeklip med

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016

RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 RØDOVRE BIBLIOTEK ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 Velkomst og åbningstider Velkommen til foråret 2016 Så er klar med sjove og spæn dende arrangementer for børn. Kom til Ulvetime i nattøj, besøg Harry

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2. 6800 Varde Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi nu kan benytte

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk

Internetkurser. Varde Bibliotek. Efterår 2014. Varde Bibliotek. Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser Efterår 2014 Rådhusstræde 2 6800 Varde www.vardebib.dk Internetkurser efterår 2014 Velkommen til en ny undervisningssæson på. Vi har fået nye muligheder for at holde internetkurser, så vi

Læs mere

Oplevelses- og aktivitetsfolder

Oplevelses- og aktivitetsfolder Oplevelses- og aktivitetsfolder Forår/sommer 2013 DebatFilmForedragForfattereMusik TeaterUdstillingerUndervisning VidenskabWorkshopsm.m. Kontakt Bibliotekstorvet 1 2970 Hørsholm Telefon 4849 5750 horsbib@horsholm.dk

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2012 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege

ARV. Luciaoptog. www.furbib.dk. barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner. klassikere brætspil rim & remser sanglege Luciaoptog Nattergalen skal findes sæsonprogram børn efterår 2015 furesø bibliotek & borgerservice Zebra-ze-ze ARV Brætspilscafé Mis med de blå øjne R barndommens gade skikke eventyr genkendelse traditioner

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2014 Kurser for voksne Forår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS

TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS internemt TRIN FOR TRIN TRIN FOR TRIN LÆR IT GRATIS forår 2012 internemt - sådan! IT-KURSER på dit bibliotek Velkommen... Kommunikationen mellem borgerne og det offentlige er under ombygning i disse år,

Læs mere

Kursusprogram. Horsens kommunes biblioteker Forår 2015. Horsens Bibliotek Tobaksgården 12

Kursusprogram. Horsens kommunes biblioteker Forår 2015. Horsens Bibliotek Tobaksgården 12 Horsens Bibliotek Tobaksgården 12 8700 Horsens Telefon: 76 29 24 00 bibliotek@horsens.dk Åbningstid med betjening: Mandag torsdag kl. 10 19 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 13 Selvbetjent morgenbibliotek:

Læs mere

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag

ARRANGEMENTER. www.tbib.dk. PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren. RIBE BRYGHUS Øl-arrangement. BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag PER BRÆNDGAARD Drop slankekuren RIBE BRYGHUS Øl-arrangement BJARNE NIELSEN BROVST Forfatterforedrag BOGCAFÉ De bedste bøger fra 2015 SANGAFTEN Syng med fra Højskolesangbogen JENS SMÆRUP SØRENSEN Forfatterforedrag

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015 Kurser for voksne Forår 2015 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, der alle er relevante i forhold til bibliotekets digitale tilbud. Vi tilbyder også Drop In, hvor bibliotekets

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Resultater af brugerundersøgelsen 2013 sammenlignet med resultater fra 2011

Resultater af brugerundersøgelsen 2013 sammenlignet med resultater fra 2011 Resultater af brugerundersøgelsen 2013 sammenlignet med resultater fra Er du? Alder opdelt Har du hjemmeboende børn? I hvilke aldersgrupper har du hjemmeboende børn?(sæt evt. flere kryds) Alt i alt, hvor

Læs mere

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08

Skanderborg Kommunes Biblioteker. Kurser efterår 2014 4102/08 Kurser efterår 2014 4102/08 Kom i gang med din ipad eller iphone - for begyndere Galten Bibliotek tirsdag d. 23.9. kl. 10.00-12.00 Hørning Bibliotek mandag d. 27.10. kl. 10.00-12.00 Ry Bibliotek onsdag

Læs mere

Kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt. Vi glæder os til at høre fra dig Kontakt Hvis du ønsker at booke et eller flere af tilbuddene i denne folder, eller hvis du har forslag, spørgsmål eller andre kommentarer, kan du rette henvendelse til de forskellige biblioteker. Hedensted

Læs mere

IT-kurser. Forår 2015

IT-kurser. Forår 2015 IT-kurser Forår 2015 Sådan tilmelder du dig På bibliotekets hjemmeside kan du tilmelde dig et eller flere af vores kurser. Det er nemt og bekvemt, og du kan gøre det, lige når det passer dig. Har du bestilt

Læs mere

IT-kurser. fra Middelfart Kommune

IT-kurser. fra Middelfart Kommune IT-kurser fra Middelfart Kommune Efterår 2016 Middelfart Kommune og bibliotekerne er klar med en række nye IT-introduktioner Kurserne fordeler sig på følgende emner: Grundlæggende IT Begynder-internet

Læs mere

Oplevelses- og aktivitetsfolder

Oplevelses- og aktivitetsfolder Oplevelses- og aktivitetsfolder Forår 2013 DebatFilmForedragForfattereMusik TeaterUdstillingerUndervisning VidenskabWorkshopsm.m. Kontakt Bibliotekstorvet 1 2970 Hørsholm Telefon 4849 5750 horsbib@horsholm.dk

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser forår 2013 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag

Læs mere

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.:

Smørum Bibliotek Flodvej Smørum Tlf.: Ølstykke Bibliotek Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: Flodvej 68 2765 Smørum Tlf.: 72597700 Østervej 1a 3650 Ølstykke Tlf.: 72597750 Mandag til torsdag 7-21 Fredag 7-19 Lørdag og Søndag 7-17 Med personale: Mandag 13-20 Tirsdag til fredag 13-17 Lørdag 10-14

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et tilbud om hjælp til at bruge de digitale løsninger. I denne sæson tilbyder vi udover

Læs mere

Dette katalog indeholder Svendborg Biblioteks tilbud for skoleåret

Dette katalog indeholder Svendborg Biblioteks tilbud for skoleåret Velkommen Dette katalog indeholder Svendborg Biblioteks tilbud for skoleåret 2015/16. Biblioteket ønsker at styrke samarbejdet med folkeskolerne i Svendborg til gavn og glæde for alle parter ikke mindst

Læs mere

Kursusprogram. Rudersdal Bibliotekerne. Rudersdal Bibliotekerne. Bibliotekerne. Rudersdal Bibliotekerne. Kursusprogram forår 2009 1

Kursusprogram. Rudersdal Bibliotekerne. Rudersdal Bibliotekerne. Bibliotekerne. Rudersdal Bibliotekerne. Kursusprogram forår 2009 1 Logo Offset farveprøve P: 288/655 CMYK: 100-80-10-20/100-80-10-65 Kursusprogram Efteråret 2009 Kursusprogram forår 2009 1 2 Velkommen til s kursusprogram for efteråret 2009 tilbyder undervisning i internet,

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet. IT- Kurser Efterår 2013 Betjent åbningstid Mandag kl. 11-21 KulturArkaden Tirsdag kl. 11-21 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 11-21 4760 Vordingborg Torsdag kl. 11-21 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 11 21 Lørdag

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Oplevelses- og aktivitetsfolder

Oplevelses- og aktivitetsfolder Oplevelses- og aktivitetsfolder Efterår 2013 DebatFilmForedragForfattereMusik TeaterUdstillingerUndervisning VidenskabWorkshopsm.m. Kontakt Bibliotekstorvet 1 2970 Hørsholm Telefon 4849 5750 horsbib@horsholm.dk

Læs mere

Det er for børn Efterår/vinter 2015

Det er for børn Efterår/vinter 2015 Det er for børn Efterår/vinter 2015 Her sker det: Vordingborg Bibliotek, KulturArkaden, Sydhavnsvej 6, Vordingborg Tlf. 55 36 38 00 Møn Bibliotek, Møllebrøndstræde 12, Stege Tlf. 55 36 32 32 Præstø Bibliotek,

Læs mere

Humor, glæde og sundhed i samarbejde med Gladsaxe kommune

Humor, glæde og sundhed i samarbejde med Gladsaxe kommune Humor, glæde og sundhed i samarbejde med Gladsaxe kommune Kursus 23 fra 16/10 til 22/10 2016 SØNDAG 16/10 Kl. 14.30 Kl. 15.00 Kl. 16.30 17.15 Kl. 18.00 19.00 Kl. 19.30 Modtagelse / Jannie Lehmann, Christian

Læs mere

EFTERÅR/VINTER kurser

EFTERÅR/VINTER kurser EFTERÅR/VINTER kurser 2015 Nyheder: Digital post - avanceret brug og Sikkerhed Stevns Bibliotekerne Velkommen til endnu en sæson med Internemt! Stevns Kommune - og Stevns Bibliotekerne - byder i efteråret

Læs mere

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar

Åbne IT-værksteder fra oktober til og med februar KURSUSPROGRAM www.vordingborgbibliotekerne.dk Efteråret 2009 - foråret 2010 Kurserne afholdes tre steder i henholdsvis Vordingborg, Præstø og på Møn på følgende adresser: Vordingborg Bibliotek Kulturarkaden

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014 Kurser for voksne Efterår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2016 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig ét eller

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016

Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek

Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek Endelig rapport, Thisted Bibliotek. En række irrelevante rubrikker er fjernet. Er du? Hvis du er i beskæftigelse, hvilken sektor arbejder

Læs mere

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 1 SKOLER OG UDDANNELSE Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud om

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010

Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk. It for alle It-kurser efterår 2010 Læs mere om KøgeBibliotekernes andre spændende tilbud på: www.koegebib.dk It for alle It-kurser efterår 2010 05.2010 Parkvej 2 4140 Borup Tlf.: 5667 2727 borupbib@koege.dk Herfølge Bibliotek Billesborgvej

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne. Undervisningsmateriale til sprogskolerne af Tina Møller Kristensen

Læs dansk på bibliotekerne. Undervisningsmateriale til sprogskolerne af Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale til sprogskolerne af Tina Møller Kristensen Til sprogskolen Læs dansk på biblioteket. Intro De 4 besøg på biblioteket Ideer til dialog træning Modultest

Læs mere

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek

Vordingborg Bibliotek Præstø Bibliotek Møn Bibliotek IT - KURSER oktober - januar 2010/2011 2 Vordingborg Bibliotek Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 11: Dyr. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 11: Dyr. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1 Uge 11: Dyr Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1 HIPPY HippHopp uge_11_guidevejl_dyr.indd 1 06/07/10 11.09 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

VELKOMMEN PÅ - ET ÅBENT TILBUD S E R V I C E I N F O R M AT I O N

VELKOMMEN PÅ - ET ÅBENT TILBUD S E R V I C E I N F O R M AT I O N VELKOMMEN PÅ - ET ÅBENT TILBUD S E R V I C E I N F O R M AT I O N Biblioteksloven 1. Folkebibliotekernes formål er at fremme oplysning, uddannelse og kulturel aktivitet ved at stille bøger, tidsskrifter,

Læs mere

Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune

Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til Ballerup bibliotekernes institutionsprogram forår 2019! Vi har igen fået lavet et spændende program fyldt med gode oplevelser. Arrangementerne vil

Læs mere

Læs dansk på bibliotekerne

Læs dansk på bibliotekerne Læs dansk på bibliotekerne Undervisningsmateriale om biblioteket ved introduktion til kursister fra sprogskolen af Vibeke Nielsen og Tina Møller Kristensen Læs dansk på bibliotekerne Intro 5 råd til et

Læs mere

Skoler og biblioteker

Skoler og biblioteker - Biblioteks katalog med ideer til samarbejde skoleåret 2018-2019 Se hvad vi kan gøre sammen Skoler og biblioteker - Biblioteks skolekatalog skoleåret 2018-2019 Kære undervisere - Bibliotek glæder sig

Læs mere

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 0-6 års katalog Ringsted Biblioteks tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 Kære børneinstitution og dagplejer. Ringsted Bibliotek har lavet et 0-6 års katalog over de aktiviteter, I kan benytte

Læs mere

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017

Åben skole. Ringsted Biblioteks. tilbud til skolerne 2016/2017 Åben skole s tilbud til skolerne 2016/2017 Kære skoler i Ringsted kommune s Åben-skole-katalog indeholder i år både nye og velkendte tilbud. Fælles for dem alle er, at der er fokus på læring, viden og

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014

Hugin og Munin Klubben Midtjylland. Nr. 29 Januar - april 2014 Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 29 Januar - april 2014 Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens program for Januar, februar, marts og april 2014 Tilmelding: Find ud af hvad du

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN

ARRANGEMENTER FOR BØRN ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2018 FILM- OG HISTORIET ARRANGEMENTER FOR BØRN - FORÅR 2018 2 IRSDAGE I TOFTLUND For børn i alderen 3-6 år Vi glæder os til at se jer til en ny sæson med gode historier og

Læs mere

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD

SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD SVEND14 aktiviteter for børn i DAGTILBUD Film-i-Kufferten // 4-6-årige Børn i dagtilbud får nu med Film i Kufferten mulighed for at lave små tegnefilm vha. webcam og ipad. Der er plads til to grupper á

Læs mere

IT KURSER FOR ÆLDRE 1

IT KURSER FOR ÆLDRE 1 IT KURSER FOR ÆLDRE 1 Har du lyst til at lære mere om IT? Her finder du nogle af de tilbud og kurser Biblioteket og frivillige i Ikast-Brande Kommune står for. Nogle af kurserne er for nybegyndere og andre

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse. Aalborg Bibliotekerne 2011

Tilfredshedsundersøgelse. Aalborg Bibliotekerne 2011 Tilfredshedsundersøgelse Aalborg Bibliotekerne 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Introduktion og metode 3 2. Baggrundsspørgsmål 4 3. Generel tilfredshed 6 4. Bibliotekets tilbud 7 5. Bibliotekets faciliteter

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SÅDAN SKABER DU EN VEDKOMMENDE TEKST Skriv det vigtigste først. Altid. Både i teksten og i de enkelte afsnit. Pointen først. Så kan du altid forklare bagefter. De

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Kultur og Fritid ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår INFO. Nyhedsbrev 2 fra Kultur og Fritid December 2010. I dette nyhedsbrev

Kultur og Fritid ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår INFO. Nyhedsbrev 2 fra Kultur og Fritid December 2010. I dette nyhedsbrev Nyhedsbrev 2 fra Kultur og Fritid December 2010 NYHEDSBREV Kultur og Fritid ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår INFO Afholder din forening eller klub et spændende arrangement i løbet af

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø november 2012 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Læs om alt det spændende der foregår på og omkring Arendalsvej i dette nyhedsbrev. Ideer til kommende

Læs mere

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten :

Årshjulet: Ekstra frugt eller bær? Kaffepauser: Håndbolddag og Kom ud af Pomfritten : Årshjulet: Vi har endnu ikke fået planlagt vores fælles årshjul for hele året, så derfor er der ikke en overordnet plan for hvilke temaer og aktiviteter året kommer til at bestå af. I får mere info om

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser

Vi følger dig digitalt på vej. Bliv it-klar på dine betingelser Vi følger dig digitalt på vej Bliv it-klar på dine betingelser Har du brug for at blive fulgt digitalt på vej? - så start her! I denne folder er der hjælp at hente til dig, der gerne vil i gang med at

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 2. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 2. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 30 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer Produktionsnr.

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog Nemt på Nettet IT-kursuskatalog FORÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud

Læs mere

Brug for hjælp til it?

Brug for hjælp til it? Indholdet er samlet og udgivet af Nordfyns Kommune Kontakt: Digital formidler Susan Buer Toldam sbt@nordfynskommune.dk Tlf: 24968974 Brug for hjælp til it? Se, hvor i Nordfyns Kommune du kan få hjælp,

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Biblioteket i lommen. Mobile tilbud fra dit bibliotek

Biblioteket i lommen. Mobile tilbud fra dit bibliotek Biblioteket i lommen Mobile tilbud fra dit bibliotek Mobile tilbud fra dit bibliotek Vordingborg Bibliotekerne tilbyder diverse services tilpasset til mobiltelefoner der har adgang til Internet. Det betyder,

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2018 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 9/10 Onsdag d. 10/10 Torsdag d. 11/10 Fredag d. 12/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 18. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 14. til 21. oktober 2017 Lørdag d. 14. oktober Kl. 21.00: Koncert med Thorlund, Barslund og Kristensen. Der er lagt

Læs mere

Vinterferieaktiviteter for børn og unge

Vinterferieaktiviteter for børn og unge Vinterferieaktiviteter for børn og unge - 2016 Kultur og Fritid Kerteminde Kommune Indledning Vinterferien nærmer sig og det er igen tid til ferieaktiviteter. Der er masser af aktiviteter for børn og unge,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

Rapporten er bestilt og finansieret af Slots og Kulturstyrelsen og er en rapport over de årige s brug af og tilfredshed med, de danske

Rapporten er bestilt og finansieret af Slots og Kulturstyrelsen og er en rapport over de årige s brug af og tilfredshed med, de danske Rapporten er bestilt og finansieret af Slots og Kulturstyrelsen og er en rapport over de 16-99 årige s brug af og tilfredshed med, de danske folkebiblioteker Er det ikke mere interessant at kigge på

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk Juni 2016 Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk, og eleverne på

Læs mere