ENKELHED UDEN BEGRÆNSNINGER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ENKELHED UDEN BEGRÆNSNINGER"

Transkript

1 ENKELHED UDEN BEGRÆNSNINGER Sikkerhedslysgitre MS2800 & MS4800» I n g e n p r o g r a m m e r i n g, i n g e n s o f t w a r e, i n g e n p r o b l e m e r» Standardtilslutning og montering» H u r t i g j u s t e r i n g o g f e j l f i n d i n g

2 En enkel og effektiv sikkerhed Sikkerhedssystemer skal være nemme at installere, konfigurere og bruge. Omrons nye ALL-IN-ONE sikkerhedslysgitre MS2800 og MS4800 lever op til, og overgår, disse krav. De er usædvanligt nemme at specificere, installere og opsætte til stort set alle anvendelsesområder, hvor der er et sikkerhedsbehov, hvilket reducerer udgifterne til udvikling, lager og vedligeholdelse. Og så er det Omrons enestående internationale virksomhed, der Et omfattende udvalg, der kan leve op til alle krav Disse sikkerhedslysgitre fra Omron er designet til brug for størstedelen af sikkerhedsapplikationerne af Type 2 og Type 4, der begge overholder EN del 1. Avancerede modeller med flere funktioner er egnede til mere specialiserede anvendelsesområder. Du kan altid finde et sikkerhedslysgitter fra Omron, der passer til din applikation. Enkelt at specificere, installere og opsætte Alle MS2800 og MS4800 sikkerhedslysgitre fra Omron installeres og konfigureres på nøjagtig samme måde. Det gør det nemmere at designe, bestille, fremstille, installere og vedligeholde lysgitrene. Maskinfabrikanter kan maksimere effektiviteten og forbedre driftstiden, hvilket reducerer de totale omkostninger i løbet af maskinens levetid og det helt uden at gå på kompromis med sikkerheden. står for levering og support. Så enkelt er det.

3 Global support fra en af de førende på markedet Alle Omrons kunder kan drage fordel af global support, der er nøje tilpasset deres lokale behov. Uanset hvor du er, hvor dine maskiner fremstilles, eller hvor de er installeret, kan du regne med at nyde godt af de samme høje standarder inden for support, back-up og levering af reservedele. Vi fokuserer udelukkende på dine behov. Den ubegrænsede enkelhed Omfattende udvalg, fælles designtilgang Reducér de totale omkostninger i løbet af maskinens levetid Reducér omkostningerne i forbindelse med Design-in og lagerbinding Du får support fra Omrons globale netværk Enkelt at vælge - 15 % tidsforbrug på Design-in - 10 % tidsforbrug på installation Reducerer dine samlede omkostninger i løbet af maskinens levetid - 10 % tidsforbrug på opsætning - 15 % tidsforbrug på vedligehold

4 Kompromisløs sikkerhed Omrons sikkerhedslysgitre MS2800 og MS4800 byder på omfattende valgmuligheder og er designet til at fungere med langt størstedelen af de applikationer, hvor det er nødvendigt at beskytte operatøren. Serien omfatter modeller på 14mm til fingerbeskyttelse med en maksimal driftsrækkevidde på 7m og beskyttelseshøjder fra 280mm til 1.800mm. 30mm modeller til håndbeskyttelse har en maksimal rækkevidde på 20m og beskyttelseshøjder fra 240mm til 2.120mm. Gitrene kan kombineres i et kaskadesystem med op til fire enheder, og alle modeller fås både i en standardudgave og en avanceret udgave. De avancerede udgaver byder på yderligere funktioner med fast og varierende blænding og frikobling. Sikkerhed, der er til at forstå Enkel opsætning af DIP-switch - ingen specialværktøj Forudinstalleret kabel sørger for problemfri tilslutning Vælg en opløsning på 14mm eller 30mm Bredt udvalg af driftsområder og beskyttelseshøjder Let at installere De mest robuste kabinetter i denne klasse Enkel opsætning og fejlfinding De mest robuste kabinetter Disse lysgitres kabinetter er de mest robuste i denne klasse. En vægtykkelse på op til 9mm giver glimrende beskyttelse mod snoning, hvilket er med til at gøre disse gitre pålidelige selv under de hårdeste vilkår. Den bedste registreringsopløsning Ingen andre sikkerhedslysgitre af Type 2 når op på siden af MS2800, der med en unik opløsning på 14mm muliggør en langt mindre sikkerhedsafstand. Med valget mellem denne eller en opløsning på 30mm kan beskyttelse af hænder og fingre indbygges i mere kompakte maskiner, hvilket sparer plads - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

5 Ingen programmering, ingen software, ingen problemer Lysgitrene MS2800 og MS4800 er nemme at konfigurere ved hjælp af en række indbyggede DIP-switches. Det er ikke nødvendigt med ekstern programmering, der er ingen problemer med operativsystemer eller brugerflader, og der er ingen opsætningskonsoller eller indviklede menuer. Det er ganske enkelt. Installation, opsætning og diagnosticering Alle modeller i serien er udstyret med et M12-universalstik samt et justerbart, roterende monteringsbeslag. Det er altså ganske enkelt både at udbygge og installere. Justeringer er også hurtige og effektive: et nyskabende system, der bruger LED-indikatorer, viser, om justeringen er foretaget korrekt. Det betyder, at det er betydeligt nemmere at justere lysstrålerne end på andre tilsvarende modeller. MS2800 har separate LED-indikatorer for de øvre og nedre områder, mens MS4800 er udstyret med en indikator for hver stråle. MS4800 har en indikator for tilslutning via M12-kabelstik for hver stråle. Nem at rotere og fastgøre. MS2800 har 2 LED-indikatorer en for det øvre og en for det nedre område. Tilslutning via M12-kabelstik.

6 MS2800: standardmodeller egnet til standardapplikationer Standardiseret sikkerhed Lysgitrene MS2800 er designet med fokus på standardisering: inden for design, udvikling, installation, opsætning og faciliteter. Grundenhederne egner sig til brug for de fleste applikationer, og det samme tilbehør kan bruges til alle modeller. Ingeniøren kan altså koncentrere sig om at designe maskinens funktioner, for han kan være sikker på, at lysgitrene fungerer på samme måde hver gang. Installationsingeniører bruger samme proces ved alle applikationer ingen specialudviklede kabler, ingen manglende stik, ingen indviklet justering eller konfiguration. Sikkerhed som standard. Funktioner Designet til Type 2 applikationer Ideel til pakkemaskiner Vælg en opløsning på 14mm eller 30mm IP-kabinetter beskytter gitrene selv ved intensiv rengøring Den hurtige opsætning og enkle konfiguration gør det nemt at følge med i tilfælde af produktændringer Kodning af stråler medfølger som standard Designet til pakkeindustrien Omrons sikkerhedslysgitre MS2800 bruges ofte sammen med pakkemaskiner. Gitre med finger- og håndopløsning passer perfekt til hurtige produktionslinjer med flere arbejdsopgaver, hvor hver station kan indstilles, så den lever op til specifikke krav, uden at der bruges forskelligt sikkerhedsudstyr. Det er især en fordel ved produktionslinjer, hvor produkterne ændres ofte, og hvor der skal klargøres kundetilpassede leveringer. I sådanne anlæg betyder den hurtige opsætning, at lysgitrenes indstillinger hurtigt kan ændres, uden at man skal gå på kompromis med sikkerheden.

7 Et tilbehørsudvalg der passer til applikationen Alle MS2800 sikkerhedslysgitre fra Omron kan tilpasses med ekstraudstyr og yderligere funktioner, så de passer til forskellige applikationer. IP-kabinetter kan tilvælges, det gør gitrene egnet til brug for applikationer til fødevareproduktion, hvor det er almindeligt at benytte intensive rengøringssystemer, højtryksspuling og damprensning. Ekstra funktioner såsom fast og varierende afblænding (fås også til sikkerhedsapplikationer af Type 4) øger funktionaliteten og gør MS2800 gitrene endnu mere alsidige. Det er muligt at udvide funktionaliteten ved hjælp af tilbehør, hvormed MS2800 kan tilpasses til endnu flere applikationer.

8 MS4800: avanceret beskyttelse til specialiserede applikationer Ligesom MS2800 serien anvender sikkerhedslysgitrene MS4800 standardiserede installations- og konfigurationsmetoder, og de overholder kravene til sikkerhedsstandarderne for Type 4. Disse gitre er velegnede til brug for applikationer i bilindustrien, hvor hurtige produktionslinjer, der skal kombinere fleksibilitet og høj kvalitet, til enhver tid skal fungere både effektivt og sikkert. Lysgitrene MS4800 fås med grundlæggende funktioner, der lever op til de fleste behov, og de kan udvides med yderligere funktioner, så de passer til mere specialiserede installationer. Funktioner Overholder Type 4-standarder Beskytter hænder og fingre Yderligere funktionalitet kan tilvælges, der udvider anvendelsesområdet Har ingen negativ effekt på effektiviteten De avancerede modeller understøtter fast afblænding, varierende afblænding og frikobling Kodning af stråler medfølger som standard

9 Yderligere funktionalitet giver intelligent sikkerhedsstyring Til brug for applikationer, der kræver yderligere funktionalitet, kan både MS2800 og MS4800 fås med en række ekstraudstyr, herunder frikobling, der gør det muligt at transportere objekter automatisk ind i eller ud af risikofyldte områder. Gitrene MS2800 og MS4800 byder på intern styring af hele frikoblingscyklussen, så operatøren kan arbejde i fuldkommen sikkerhed. Det er også relevant, når operatøren arbejder tæt ved maskinen, og i disse tilfælde er et sikkert arbejdsmiljø essentielt. Et typisk anvendelsesområde ville være inden for metalforarbejdning, hvor det ofte er nødvendigt at håndtere metallet manuelt, når det skal udskæres og formgives. Fast afblænding og varierende afblænding er standardfunktioner i de avancerede modeller. Frikoblingssystem i automatiserede lageranlæg til materialeforsyning. Effektivitet i den moderne bilindustri I automatiserede fremstillingsanlæg, som for eksempel en bilfabrik, er det vigtigt at maksimere produktionsmaskinernes driftstid. Lysgitrene MS2800 og MS4800 er enkle at installere og udskifte, hvilket er en stor fordel i sådanne anlæg. Der kræves ingen specialværktøj, kabelføring eller software, så et lysgitter kan udskiftes, og maskinen kan genoptage arbejdet, inden for få minutter.

10 Enkelt at vælge Sikkerhedskategori Tilslutningsmuligheder Funktioner MS2800 Sikkerhedskategori 2 MS4800 Sikkerhedskategori 4 Standard S Stand alone Master FS Serieforbindelse, Frikoblingsapplikationer Slave F Kun serieforbindelse Basic EB Interlock, genstart, EDM, 2 optiske kanaler, integreret justeringsværktøj Avanceret EA Frikobling, afblænding (fast/varierende) MS2800S- MS2800S-EB- MS2800S-EA- MS2800- MS2800FS- MS2800FS-EB- MS2800FS-EA- MS2800F- MS2800F-E- MS4800S- MS4800S-EB- MS4800S-EA- MS4800- MS4800FS- MS4800FS-EB- MS4800FS-EA- MS4800F- MS4800F-E-

11 Opløsning Længde 14mm Rækkevidde 0,3m 7m 30mm Rækkevidde 0,3m 20m Maks. antal stråler: 256 Maks. længde (40mm trin) 14mm opløsning: 1.800mm 30mm opløsning: 2.120mm MS2800S-EB-014- MS2800S-EB-030- MS2800S-EA-014- MS2800S-EA-030- MS2800FS-EB-014- MS2800FS-EB-030- MS2800FS-EA-014- MS2800FS-EA-030- MS2800F-E-014- MS2800F-E MS4800S-EB-014- MS4800S-EB-030- MS4800S-EA-014- MS4800S-EA-030- MS4800FS-EB-014- MS4800FS-EB-030- MS4800FS-EA-014- MS4800FS-EA-030- MS4800F-E-014- MS4800F-E

12 MS4800/2800 Sikkerhedssensorer Sikkerhedslysgitre i kategori 4/2 Serien af sikkerhedslysgitre MS4800 og MS2800 gør det let at montere, konfigurere, bruge og vedligeholde produkterne ved at tilvejebringe: Driftsområde på op til 20m ved 30mm opløsning og 7m ved 14mm opløsning LED-indikatorer til nem justering og diagnosticering DIP-switch opsætning til afblænding, frikobling og optisk kodning Kategori 4/2 lysgitre, der overholder EN del 1 ALL-IN-ONE med M12 tilslutnings- og monteringskoncept med robust kabinet Mulighed for multikaskade med op til fire sæt Bestillingsoplysninger MS2800 Sikkerhedskategori 2 Tilslutningsmuligheder Standard Stand alone funktion Master Standard S Master FS Slave F Serieforbindelse, frikobling Slave Kun serieforbindelse MS2800S- MS2800FS- MS2800F- Funktioner Basic Interlock, genstart, EDM, 2 optiske kanaler, integreret justeringsværktøj Basic EB Avanceret EA Basic EB Avanceret EA Avanceret Frikobling, afblænding (fast/varierende) MS2800S-EB- MS2800S-EA- MS2800FS-EB- MS2800FS-EA- MS2800F-E- Opløsning 14 mm 30 mm 14 mm 30 mm 14 mm 30 mm 14 mm 30 mm 14 mm 30 mm 14 mm Fingerbeskyttelse 30 mm Håndbeskyttelse MS2800S-EB- MS2800S-EB- MS2800S-EA- MS2800S-EA- MS2800FS-EB- MS2800FS-EB- MS2800FS-EA- MS2800FS-EA- MS2800F-E- MS2800F-E- Længde mm 2120 mm i mm trin MS4800 Sikkerhedskategori 4 Tilslutningsmuligheder Standard Stand alone funktion Master Standard S Master FS Slave F Serieforbindelse, frikobling Slave Kun serieforbindelse MS4800S- MS4800FS- MS4800F- Funktioner Basic Interlock, genstart, EDM, 2 optiske kanaler, integreret justeringsværktøj Basic EB Avanceret EA Basic EB Avanceret EA Avanceret Frikobling, afblænding (fast/varierende) MS4800S-EB- MS4800S-EA- MS4800FS-EB- MS4800FS-EA- MS4800F-E- Opløsning 14 mm 30 mm 14 mm 30 mm 14 mm 30 mm 14 mm 30 mm 14 mm 30 mm 14 mm Fingerbeskyttelse 30 mm Håndbeskyttelse MS4800S-EB- MS4800S-EB- MS4800S-EA- MS4800S-EA- MS4800FS-EB- MS4800FS-EB- MS4800FS-EA- MS4800FS-EA- MS4800F-E- MS4800F-E- Længde mm 2120 mm i mm trin Eksempler MS2800S-EB Stand alone funktion Basic funktioner 30 mm opløsning 1000 mm beskyttelseshøjde MS4800FS-EA Model til serieforbindelse Avancerede funktioner 14 mm opløsning 1200 mm beskyttelseshøjde MS4800F-E Slave funktioner 14 mm opløsning 600 mm beskyttelseshøjde 12

13 MS4800/2800 Sikkerhedssensorer Specifikationer Model MS4800_ -E_ - _ - MS2800_-E_- - Aftastertype Type 4 Type 2 Normalt driftsområde Reduceret område (DIP-switch 6) Strålehældning Beskyttelseshøjde Registreringsevne 14mm opløsning: 0,3-7m, 30mm opløsning: 0,3-20m 14mm opløsning: 0,3-3m, 30mm opløsning: 0,3-8m 14mm opløsning: 10mm, 30mm opløsning: 20mm 14mm opløsning: mm, 30mm opløsning: mm 14mm opløsning: 14mm ikke transparent, 30mm opløsning: 30mm ikke transparent Effektiv vinkel på åbning (EAA) Inden for ±2,5 Inden for ±5,0 for sender og modtager ved en registreringsafstand på mindst 3m i henhold til IEC Lyskilde Infrarøde LED-indikatorer (880nm), strømafledning: 180mW, klasse 1 i henhold til EN Forsyningsspænding (V) 24 VDC ±20 %, i henhold til EN/IEC60204, kan dække et spændingsfald på mindst 20 msek OSSD To PNP-transistorudgange (sikkerhedsudgang), belastningsstrøm maks. 625 ma *1, kortslutningsbeskyttelse Ekstraudgang (ikke sikkerhedsudgang) En sourcing-udgang (PNP), 100 ma ved 24 VDC. Denne udgang følger OSSD-udgangene. Udgangsdriftstilstand OSSD-udgang: Light-ON Testfunktioner Selvtest (når apparatet er tændt og under brug) Sikkerhedsrelaterede funktioner Alle versioner: automatisk nulstilling/interlock med manuel nulstilling, EDM (External Device Monitoring). Kun avancerede versioner: fast afblænding, varierende afblænding, frikobling Responstid ON til OFF: 14 til 59 ms Omgivende belysning Glødelampe: maks Ix (lysintensitet på modtagerens overflade) Omgivende temperatur Drift: -10 C til 55 C, opbevaring: -25 C til 70 C (uden dannelse af is eller kondens) Beskyttelsesgrad IP65 (IEC60529) Tilslutning Fleksibel kabeltilslutning med M12: modtager: 8 ben, sender: 5 ben Materialer Hus: polyurethan, sprøjtemalet aluminium, dæksel: polykarbonat, frontrude akryl, monteringsbeslag koldvalset stål Størrelse (tværsnit) 39 x 50mm Modtagerens indikatorlamper IBI (Individual Beam Indicator), interlock, afblænding aktiveret, driftstilstand og stoppet tilstand, fejlkoder Senderens indikatorlamper ON, OFF, fejl AOPD (ESPE) Type4 iht. IEC Type2 iht. IEC Velegnet til sikkerhedskontrolsystemer Kat. 4 iht. EN954-1 Kat. 2 iht. EN954-1 Sikkerhedsintegritetsniveau SIL 3 iht. IEC PFH 3,5 x 10-8 *1 Vi anbefaler, at der bruges F39-JMR-kabler op til 12m. Ved længere afstande og en strøm på 625 ma, skal der bruges F39-JMR-kabler. Tilslutningseksempel Ved brug af manuel nulstilling og EDM-funktion Strømforsyning Jording +24 VDC GND Sikring K2 *1 MTS kræver brug af en NC-kontakt. Hvis MTS ikke bruges, skal du forbinde MTS og MTS Ret. direkte. K1 K1 *2 *2 K1- og K2-spolerne skal undertrykkes. Se dokumentationen til relæerne eller kontaktorerne for at få flere oplysninger. Jord GND Kræver K1- og K2 relæ med tvangsstyring +24 V DC MTSret. *1 MS4800/MS2800 Sender MTS Jord GND +24 V DC K2 *2 EDM Start Eks. OSSD1 OSSD2 MS4800/MS2800 Modtager 13

14 MS4800/2800 Sikkerhedssensorer Tilbehør Standardkabler Kabel længde Stiktilslutning Modtager Sender 10 m M12-hunstik, 8 ben F39-JMR-10M F39-JMT-10M 15 m F39-JMR-15M F39-JMT-15M 30 m F39-JMR-30M F39-JMT-30M 50 m F39-JMR-50M F39-JMT-50M Sammenslutningskabler Kabel længde Stiktilslutning Modtager Sender 0,3 m M12-han/hunstik, 8 ben F39-JMCR-03M F39-JMCT-03M 0,5 m F39-JMCR-05M F39-JMCT-05M 1,0 m F39-JMCR-1M F39-JMCT-1M 2,0 m F39-JMCR-2M F39-JMCT-2M 3,0 m F39-JMCR-3M F39-JMCT-3M 5,0 m F39-JMCR-5M F39-JMCT-5M 10,0 m F39-JMCR-10M F39-JMCT-10M IP67-hus (akryl) Stand alone modeller F39-EM67-XXXX XXXX = beskyttelsesfeltets længde Master/slave modeller F39-EM67FS-XXXX Beskyttelsesafskærmning mod svejsegnister (Lexan) F39-EMWS-XXXX XXXX = beskyttelsesfeltets længde Eksplosionssikret kabinet Model 14 mm opløsning 30 mm opløsning F39-EXPF-AX300 MS MS F39-EXPF-AX600 MS MS F39-EXPF-AX900 MS MS F39-EXPF-AX1200 MS MS Sikkerhedscontrollere Familie Typenavn Konfiguration G9SB G9SB-200-D DPST-NO G9SB-301-D 3PST-NO G9SA G9SA-301 3PST-NO G9SA-501 5PST-NO G9SA-321-T075 3PST-NO, Tidsforsinkelse 7,5 s G9SA-321-T15 3PST-NO, Tidsforsinkelse 15 s G9SA-321-T30 3PST-NO, Tidsforsinkelse 30 s G9SX G9SX-BC202 2 sikkerhedsudgange G9SX-AD322-T15 3 sikkerhedsudgange, Tidsforsinkelse 15 s G9SX-AD322-T150 3 sikkerhedsudgange, Tidsforsinkelse 150 s G9SX-ADA222-T15 2 sikkerhedsudgange, Tidsforsinkelse 15 s G9SX-ADA222-T150 2 sikkerhedsudgange, Tidsforsinkelse 150 s DeviceNet-sikkerhed NE1A-SCPU01 16 ind, 8 ud, Sikkerhedsmaster NE1A-SCPU02 40 ind, 8 ud, Sikkerhedsmaster Sikkerhedscontroller NE1A-SCPU01L 16 ind, 8 ud NE1A-SCPU02L 40 ind, 8 ud Frikoblingsmodul F3SP-U4P Eksternt frikoblingsmodul MS4800-RM6 Kan bruges med MSx800 master/slave 14

15 MS4800/2800 Sikkerhedssensorer Mål 30,2 [1,19] 62,9 [2,48] C L ROTATION AF BESLAG 90,0 SET OVENFRA 52,8 [2,08] 59,2 [2,33] 38,1 [1,50] 49,1 [1,93] 27,6 [1,09] 58,6 [2,31] 53,6 [2,11] 40,1 [1,58] DIA. 6,8 [0,27] 23,2 [0,91] 37,3 [1,47] 51,0 [2,01] 39,4 [1,55] 50,0 [1,97] 38,0 [1,50] "B" "D" "A" "C" "E" ALTERNATIV T-NOT- MONTERING ENDEDÆKSEL MED LÅGE (AFBRYDER) 63,8 [2,51] 69,6 [2,74] 58,0 [2,28] 46,4 [1,82] KABEL 195,0 [7,68] TYP. 77,3 [3,04] SET FORFRA 18,5 [0,73] 37,2 [1,47] MONTERINGS- BESLAG INVERTERET SET FRA VENSTRE SET FRA HØJRE SET BAGFRA IN-LINE FORBINDELSESKABEL SET NEDEFRA 240 mm 280 mm 320 mm 360 mm 400 mm 440 mm 480 mm 520 mm 560 mm 600 mm A 244,6 284,4 324,8 364,5 404,2 443,9 484,3 523,4 563,7 604,1 B 380,6 420,4 460,8 500,5 540,2 579,9 620,3 659,4 699,7 740,1 C 341,9 381,7 422,1 461,8 501,5 541,2 581,6 620,7 661,0 701,4 D 267,5 307,3 347,7 387,4 427,1 466,8 507,2 546,3 586,6 627,0 E 331,5 371,3 411,7 451,4 491,1 530,8 571,2 610,3 650,6 691,0 640 mm 680 mm 720 mm 760 mm 800 mm 840 mm 880 mm 920 mm 960 mm mm A 643,9 683,6 724,0 762,0 803,5 843,4 882,8 923,8 963,6 1002,6 B 779,9 819,6 860,0 898,0 939,5 979,8 1018,8 1059,8 1099,6 1138,6 C 741,2 780,9 821,3 859,3 900,8 941,1 980,1 1021,1 1060,9 1099,9 D 666,8 706,5 746,9 784,9 826,4 866,7 905,7 946,7 986,5 1025,5 E 730,8 770,5 810,9 848,9 890,4 930,7 969,7 1010,7 1050,5 1089, mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm A 1042,9 1083,9 1122,3 1162,7 1203,8 1242,1 1281,8 1323,6 1361,0 1401,7 B 1178,9 1219,9 1258,3 1298,7 1339,8 1378,1 1417,8 1459,6 1497,0 1537,7 C 1140,2 1181,2 1219,6 1260,0 1301,1 1339,4 1379,1 1420,9 1458,3 1499,0 D 1065,8 1106,8 1145,2 1185,6 1226,7 1265,0 1304,7 1346,5 1383,9 1424,6 E 1129,8 1170,8 1209,2 1249,6 1290,7 1329,0 1368,7 1410,5 1447,9 1488, mm mm mm mm mm mm mm mm mm mm A 1443,4 1481,8 1521,5 1563,3 1600,9 1641,3 1681,3 1720,8 1764,5 1802,9 B 1579,4 1617,8 1657,5 1699,3 1736,9 1777,3 1817,3 1856,8 1896,5 1938,9 C 1540,7 1579,1 1618,8 1660,6 1698,2 1738,6 1778,6 1818,8 1857,8 1900,2 D 1466,3 1504,7 1544,4 1586,2 1623,8 1664,2 1740,2 1743,7 1783,4 1825,8 E 1530,3 1568,7 1608,4 1650,2 1687,8 1728,2 1768,2 1807,7 1847,4 1889, mm mm mm mm mm mm mm mm A 1840,6 1880,3 1922,8 1960,4 2000,1 2042,6 2079,6 2117,7 B 1976,6 2016,3 2058,8 2096,4 2136,1 2178,6 2215,6 2253,7 C 1937,9 1977,6 2020,1 2057,7 2097,4 2139,9 2176,9 2215,0 D 1863,5 1903,2 1945,7 1983,3 2023,0 2065,5 2102,5 2140,6 E 1927,5 1967,2 2009,7 2047,3 2087,0 2129,5 2166,5 2204,6 15

16 Omron Europe B.V. Wegalaan 67-69, NL-2132 JD, Hoofddorp, Holland. Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) DAnmark Omron Electronics A/S Lykkebækvej 2, DK-4600 Køge Tel: Fax: Belgien Tel: +32 (0) Finland Tel: +358 (0) Portugal Tel: Rusland Tel: Tyrkiet Tel: Tyskland Tel: +49 (0) Frankrig Tel: +33 (0) Schweiz Tel: +41 (0) Tjekkiet Tel: Holland Tel: +31 (0) Spanien Tel: Ungarn Tel: Italien Tel: Storbritannien Tel: +44 (0) Østrig Tel: +43 (0) Norge Tel: +47 (0) Sverige Tel: +46 (0) Polen Tel: +48 (0) Sydafrika Tel: +27 (0) Flere Omron-repræsentanter Autoriseret forhandler: Control Systems PLC HMI (operatørterminaler) Decentrale I/O-moduler Motion & Drives Motion controllere Servosystemer Frekvensomformere Control Components Temperaturregulatorer Strømforsyninger Timere Tællere Programmerbare relæer Digitale panelmetre Elektromekaniske relæer Overvågningsprodukter Solid State-relæer Endestop Trykknapper Lavspændingsmateriel Sensing & Safety Fotoaftastere Induktive følere Kapacitive følere og trykfølere Kabler Afstands- og breddemålingssensorer Visionsystemer Sikkerhedsnetværk Sikkerhedssensorer Sikkerhedsmoduler/relæmoduler Sikkerhedsendestop KPP_SAFETY_LIGHT_CURTAIN_MSSERIES_DA01 Selvom vi gør alt for at være perfekte, stiller Omron Europe BV og tilhørende datterselskaber ingen garantier for eller fremsætter ikke erklæringer om korrektheden eller fuldstændigheden af de oplysninger, der er beskrevet i dette dokument. Vi forbeholder os retten til til hver en tid at foretage ændringer uden forudgående varsel.

CP1L. D e n k o m p a k t e m a s k i n s t y r i n g s e n h e d. » Av a n c e re d e m o t i o n f u n k t i o n e r

CP1L. D e n k o m p a k t e m a s k i n s t y r i n g s e n h e d. » Av a n c e re d e m o t i o n f u n k t i o n e r CP1L D e n k o m p a k t e m a s k i n s t y r i n g s e n h e d» H ø j b e h a n d l i n g s h a s t i g h e d» Av a n c e re d e m o t i o n f u n k t i o n e r» N e m t i l s l u t n i n g o g ko m

Læs mere

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN

Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN Et nyt koncept inden for maskinstyring CJ1-SERIEN smart, åben og modulær Advanced Industrial Automation For at være konkurrencedygtig inden for udvikling af automationsløsninger skal du være fleksibel,

Læs mere

E5_N SERIEN G e n n e m p r ø v e t k o n c e p t t i l t e m p e r a t u r r e g u l e r i n g

E5_N SERIEN G e n n e m p r ø v e t k o n c e p t t i l t e m p e r a t u r r e g u l e r i n g E5_N SERIEN G e n n e m p r ø v e t k o n c e p t t i l t e m p e r a t u r r e g u l e r i n g» Ydeevne» Brugervenlighed» Fleksibilitet Og dette er grunden... E5_N-serien anerkendes som den bedste serie

Læs mere

S8VK STRØMFORSYNINGER

S8VK STRØMFORSYNINGER S8VK STRØMFORSYNINGER Pålidelig og nem drift - på verdensplan»» Et af de mest kompakte design på markedet»» Modstandsdygtig i barske miljøer»» Nem og hurtig installation 2 Kompakte strømforsyninger...

Læs mere

PROFINET Fremtidssikret kommunikationsnetværk

PROFINET Fremtidssikret kommunikationsnetværk PROFINET Fremtidssikret kommunikationsnetværk» Re d u n d a n t n e tværk» Å b n e s t a n d a r d e r» N e m ko n f i g u re r i n g PROFINET Åben industriel Ethernet-standard for automatisering Som en

Læs mere

E3Z FOTOELEKTRISKE SENSORER

E3Z FOTOELEKTRISKE SENSORER E3Z FOTOELEKTRISKE SENSORER Til driftssikre maskiner» I d e e l t i l e t h v e r t m i l j ø» D o k u m e n t e re t y d e e v n e» U o v e r t r u f f e n d r i f t s s i k ke r h e d Millioner af enheder

Læs mere

OS32C SIKKERHEDSLASERSCANNER

OS32C SIKKERHEDSLASERSCANNER OS32C SIKKERHEDSLASERSCANNER Kompakt og intelligent laser scanner»» Energibesparelse på op til 50%»» Enkel og alsidig»» Nem håndtering og installation 2 3 Lav profil for nem installation Detekteringsvinkel

Læs mere

Overvågningsrelæer K8-SERIEN. K o m p l e t u d v a l g i e t 2 2, 5 m m b r e d t h u s. Advanced Industrial Automation

Overvågningsrelæer K8-SERIEN. K o m p l e t u d v a l g i e t 2 2, 5 m m b r e d t h u s. Advanced Industrial Automation Overvågningsrelæer K8-SERIEN K o m p l e t u d v a l g i e t 2 2, 5 m m b r e d t h u s Advanced Industrial Automation Omrons K8-serie af overvågningsrelæer giver dig førsteklasses kvalitetsprodukter,

Læs mere

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan Et af de mest kompakte design på markedet Modstandsdygtig i barske miljøer Nem og hurtig installation industrial.omron.dk 2 S8VK strømforsyninger

Læs mere

Det komplette maskinadministrationsværktøj NS OPERATØRTERMINALER

Det komplette maskinadministrationsværktøj NS OPERATØRTERMINALER Advanced Industrial Automation Det komplette maskinadministrationsværktøj NS OPERATØRTERMINALER placerer dig i hjertet af din produktion! NS hjertet af din maskine NS bliver den centrale del i din maskine

Læs mere

Sikkerhedscontroller G9SP

Sikkerhedscontroller G9SP Sikkerhedscontroller G9SP Software baseret stand-alone controller familie»» Omkonfigureres til ethvert behov»»fleksibel serie til ethvert system»»enkel opsætning og klar diagnosticering 2 Modulopbygget

Læs mere

Et logisk skridt hen imod standardservoløsninger SMARTSTEP

Et logisk skridt hen imod standardservoløsninger SMARTSTEP Et logisk skridt hen imod standardservoløsninger SMARTSTEP brugervenlig og med stor dynamik Advanced Industrial Automation Omrons SmartStep er et kombineret (motor og driver) servosystem til punkt-til-punktpositionering

Læs mere

Fotoaftaster til afstandsmåling E3NT-L

Fotoaftaster til afstandsmåling E3NT-L Fotoaftaster til afstandsmåling E3NT-L robust, effektiv og intelligent Advanced Industrial Automation Omrons E3NT-L-fotoaftaster til afstandsmåling er via sin brugervenlighed, robusthed og intelligens

Læs mere

Den næste generation sikkerhedsendestop D4N-SERIEN

Den næste generation sikkerhedsendestop D4N-SERIEN Advanced Industrial Automation Den næste generation sikkerhedsendestop -SERIEN intelligente endestop med flere kontaktsæt og funktioner Omrons industrielle sikkerhedsendestop er kendt verden over for deres

Læs mere

Unikt Plug & Play-koncept ZX LASERSENSORER

Unikt Plug & Play-koncept ZX LASERSENSORER Advanced Industrial Automation Unikt Plug & Play-koncept ZX LASERSENSORER til præcise målinger ZX-lasersensorserien fra Omron, verdens førende sensorproducent, sætter nye standarder for præcis lasermåling.

Læs mere

Panelmetre med tofarvet display K3MA-SERIEN

Panelmetre med tofarvet display K3MA-SERIEN Panelmetre med tofarvet display K3MA-SERIEN sikrer tydelig og præcis udlæsning Advanced Industrial Automation Omrons nye generation af digitale panelmetre giver din løsning kvalitet, pålidelighed og professionelt

Læs mere

Smart sensor med Plug & Play-koncept giver hurtige og nøjagtige målinger ZX-E-SERIEN

Smart sensor med Plug & Play-koncept giver hurtige og nøjagtige målinger ZX-E-SERIEN Smart sensor med Plug & Play-koncept giver hurtige og nøjagtige målinger ZX-E-SERIEN induktive sensorer til afstandsmåling Advanced Industrial Automation Omron, verdens førende sensorproducent, sætter

Læs mere

Fra temperaturregistrering til kobling af varmebelastning REGULATORER & SSR. Omrons perfekte sammensætning

Fra temperaturregistrering til kobling af varmebelastning REGULATORER & SSR. Omrons perfekte sammensætning Fra temperaturregistrering til kobling af varmebelastning REGULATORER & SSR Omrons perfekte sammensætning Omron er verdens største leverandør af temperaturregulatorer. Dette produktsortiment er uden sammenligning

Læs mere

SmartSlice. Systemkonfiguration

SmartSlice. Systemkonfiguration SmartSlice Det smarteste modulopbyggede I/O-system OMRONs SmartSlice I/O-system er kompakt, intelligent og nemt. Når det anvendes sammen med OMRONs CS/CJ DeviceNet-mastermoduler, kræves der ikke noget

Læs mere

Laserfotoaftaster E3C-LDA-SERIEN. j u s t e r b a r l a s e r s t r å l e m e d l a n g r æ k k e v i d d e. Advanced Industrial Automation

Laserfotoaftaster E3C-LDA-SERIEN. j u s t e r b a r l a s e r s t r å l e m e d l a n g r æ k k e v i d d e. Advanced Industrial Automation Laserfotoaftaster E3C-LDA-SERIEN j u s t e r b a r l a s e r s t r å l e m e d l a n g r æ k k e v i d d e Advanced Industrial Automation Omrons E3C-LDA-serie af laserfotoaftastere er designet til avanceret

Læs mere

TRAJEXIA-PLC. Fu l d f r i h e d m e d m o t i o n c o n t r o l. » D u b e ste m m e r. » Frihed til at udvikle

TRAJEXIA-PLC. Fu l d f r i h e d m e d m o t i o n c o n t r o l. » D u b e ste m m e r. » Frihed til at udvikle TRAJEXIA-PLC Fu l d f r i h e d m e d m o t i o n c o n t r o l» Tr a j e x i a i k o m p a k t f o r m a t» D u b e ste m m e r» Frihed til at udvikle Trajexia motion controller integreret med din PLC

Læs mere

Lysgitter Quick Guide

Lysgitter Quick Guide Quick Guide Enkelstrålet lysbom GuardShield AAC ed meget lange afstande og ved udendørsapplikationer er denne type enkelstrålet lysbom velegnet. Det er muligt ved hjælp af spejle med 45 graders hældning

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

Online-datablad. C2C-EA18030A10000 detec SIKKERHEDSLYSGITRE

Online-datablad. C2C-EA18030A10000 detec SIKKERHEDSLYSGITRE Online-datablad C2C-EA18030A10000 detec A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Indeholdt i levering Kompatibel sender Anvendelsesområde Opløsning Beskyttelsesfelthøjde

Læs mere

Online-datablad. C2C-SA15030A10000 detec SIKKERHEDSLYSGITRE

Online-datablad. C2C-SA15030A10000 detec SIKKERHEDSLYSGITRE Online-datablad C2C-SA15030A10000 detec A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Type Varenr. C2C-SA15030A10000 1213216 Andre instrumentudførelser og tilbehør www.sick.com/detec H I J K M

Læs mere

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX En fleksibel løsning, der passer til dine behov 50 mm interval i skalerbart koncept + 20

Læs mere

Online-datablad. C2C-SA09010A10000, C2C-EA09010A10000 detec SIKKERHEDSLYSGITRE

Online-datablad. C2C-SA09010A10000, C2C-EA09010A10000 detec SIKKERHEDSLYSGITRE Online-datablad C2C-SA09010A10000, C2C-EA09010A10000 detec A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Systemdel Type Varenr. Sender C2C-SA09010A10000 1213195 Modtager C2C-EA09010A10000 1213196

Læs mere

Online-datablad. C4P-SA04530A00 detec4 Prime SIKKERHEDSLYSGITRE

Online-datablad. C4P-SA04530A00 detec4 Prime SIKKERHEDSLYSGITRE Online-datablad CP-SA00A00 detec Prime CP-SA00A00 detec Prime A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Systemdel Opløsning Beskyttelsesfelthøjde Rækkevidde Uden blinde

Læs mere

FIELDBUS I/O ADVANTAGE

FIELDBUS I/O ADVANTAGE FIELDBUS I/O ADVANTAGE Reducerer kabling og installationsomkostninger 2 I/O per node Beskyttelsesklasse IP/IP7 Enkeltpunkt diagnose Fuldt konfigurerbare I/O punkter Kompakt robust konstruktion 02 03 SKAB

Læs mere

SMARTSLICE I n t e l l i g e n s, p u n k t f o r p u n k t

SMARTSLICE I n t e l l i g e n s, p u n k t f o r p u n k t SMARTSLICE I n t e l l i g e n s, p u n k t f o r p u n k t» R e d u c é r u d v i k l i n g s - o g i d r i f t s æ t n i n g s t i d e n» Ø g e ffe ktivite te n» R e d u c é r m a s k i n e r n e s n

Læs mere

Art. nr.: MLD500-T2 Flerstrålet sikkerhedsfotocelle sender

Art. nr.: MLD500-T2 Flerstrålet sikkerhedsfotocelle sender Tekniske data Basisdata Serie MLD 500 Enhedstype Sender Funktioner Funktioner Reduktion af rækkevidde Parameter Type 4, IEC/EN 61496 SIL 3, IEC 61508 SILCL 3, IEC/EN 62061 MTTF d 204 år, EN ISO 13849-1

Læs mere

2x50 ETHERNET MODUL. RS485 slave med Ethernet-IP. Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE v1 Dokument nr.: 0422md2x50-2v1 Dato:

2x50 ETHERNET MODUL. RS485 slave med Ethernet-IP. Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE v1 Dokument nr.: 0422md2x50-2v1 Dato: Kokkedal Industripark 4 DK-2980 Kokkedal Denmark info@eilersen.com Tel +45 49 180 100 Fax +45 49 180 200 2x50 ETHERNET MODUL RS485 slave med Ethernet-IP Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE.140422.2v1 Dokument

Læs mere

Art. nr.: MLD510-R3 Flerstrålet sikkerhedsfotocelle modtager

Art. nr.: MLD510-R3 Flerstrålet sikkerhedsfotocelle modtager Tekniske data Basisdata Serie MLD 500 Enhedstype Modtager Funktioner Funktioner Automatisk genstart Parameter Type 4, IEC/EN 61496 SIL 3, IEC 61508 SILCL 3, IEC/EN 62061 Ydeevneniveau (PL) e, EN ISO 13849-1

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Din brugermanual OMRON E2A http://da.yourpdfguides.com/dref/2887116

Din brugermanual OMRON E2A http://da.yourpdfguides.com/dref/2887116 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Online-datablad. MLG10S-1490D10501 MLG-2 Prime MÅLENDE AUTOMATIONSLYSGITRE

Online-datablad. MLG10S-1490D10501 MLG-2 Prime MÅLENDE AUTOMATIONSLYSGITRE Online-datablad MLG0S-490D050 MLG- Prime A B C D E F Bestillingsoplysninger Type Varenr. MLG0S-490D050 4340 Andre instrumentudførelser og tilbehør www.sick.com/mlg-_prime H I J K L M N O P Q R S T Oversigt

Læs mere

Online-datablad. C4P-EA03030A001000, C4P- SA03030A detec4 Prime SIKKERHEDSLYSGITRE

Online-datablad. C4P-EA03030A001000, C4P- SA03030A detec4 Prime SIKKERHEDSLYSGITRE Online-datablad CP-EA000A00000, CP- SA000A00000 detec Prime CP-EA000A00000, CP-SA000A00000 detec Prime A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Indeholdt i levering Anvendelse

Læs mere

Mean Well, LCM-serie installations vejledning.

Mean Well, LCM-serie installations vejledning. Egenskaber: 180 -> 295 VAC (LCM-25: 180 277 VAC) Indbygget aktivt power factor funktion Udgangsstrøm indstilles med DIP kontakter Indbygget DALI interface og simpel kontakt dæmpning (DA version) Indbygget

Læs mere

Online-datablad. UE410-XM3 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER

Online-datablad. UE410-XM3 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER Online-datablad UE410-XM3 Flexi Classic A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger I/O-moduler Indgange 2 sikkerhedsindgange 2 styringsindgange 4 muting-indgange Antal muting-sensorer, der

Læs mere

Online-datablad. MLG05S-0445A10501 MLG-2 Prime MÅLENDE AUTOMATIONSLYSGITRE

Online-datablad. MLG05S-0445A10501 MLG-2 Prime MÅLENDE AUTOMATIONSLYSGITRE Online-datablad MLG05S-0445A050 MLG- Prime A B C D E F Bestillingsoplysninger Type Varenr. MLG05S-0445A050 44 Andre instrumentudførelser og tilbehør www.sick.com/mlg-_prime H I J K L M N O P Q R S T Oversigt

Læs mere

Generelle specifikationer.

Generelle specifikationer. 8 Kanals sender / modtager system Sender Modtager Generelle specifikationer. F21 E2 8 Enkelt tryks knapper Hvert tryk kan programmeres individuelt eller I forbindelse med andre. Knapperne kan blandt andet

Læs mere

Online-datablad. FLN-EMSS Flexi Loop SIKKER SERIEKOBLING

Online-datablad. FLN-EMSS Flexi Loop SIKKER SERIEKOBLING Online-datablad FLN-EMSS0000105 Flexi Loop A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Sikkerhedstekniske parametre Bestillingsoplysninger Type Andre instrumentudførelser og tilbehør

Læs mere

Mean Well, LCM-serie installations vejledning.

Mean Well, LCM-serie installations vejledning. Egenskaber: 180 -> 295 VAC (LCM-25: 180 277 VAC) Indbygget aktivt power factor funktion Udgangsstrøm indstilles med DIP kontakter Indbygget DALI interface og simpel kontakt dæmpning (DA version) Indbygget

Læs mere

Online-datablad. FLN-EMSS Flexi Loop SIKKER SERIEKOBLING

Online-datablad. FLN-EMSS Flexi Loop SIKKER SERIEKOBLING Online-datablad FLN-EMSS1100108 Flexi Loop A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Sikkerhedstekniske parametre Bestillingsoplysninger Type Andre instrumentudførelser og tilbehør

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001.

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001. SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001 M100 Centraler Prisliste 2009 LBB 7112/00 SB-80 Central kr 43.500 SB-80

Læs mere

Online-datablad. UE410-GU3 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER

Online-datablad. UE410-GU3 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER Online-datablad UE410-GU3 Flexi Classic A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Hovedmoduler Indgange Udgange Tilslutningsmåde Type Varenr. 4 sikkerhedsindgange 2 styringsindgange 2 indgange

Læs mere

V50-53 SERIE IN-LINE VENTILER

V50-53 SERIE IN-LINE VENTILER V50-53 SERIE IN-LINE VÆRDI-DESIGNEDE* IN-LINE MED HØJT FLOW *Baseret på den anerkendte Value Engineering metode, som er en meget anerkendt udviklingsmodel, der systematisk sikrer, at der er et godt forhold

Læs mere

Leksikon. Indeks. 241

Leksikon. Indeks.  241 www.contrinex.dk 241 2.0 mm 4.0 mm 5.0 mm 8.0 mm 10 mm 15 mm PNP skiftefunktion NPN skiftefunktion AC/DC 2-leder N.O. M12 2.0 mm 4.0 mm M18 5.0 mm 8.0 mm M30 10 mm 15 mm 242 Detaljerede datablade for disse

Læs mere

DeviceNet Safety-system NE1A/DST1

DeviceNet Safety-system NE1A/DST1 DeviceNet Safety-system Omrons DeviceNet-kompatibelt sikkerhedssystem, kan bruges på tre måder: som en stand-alone sikkerhedscontroller, som sikkerhedscontroller med decentrale I/O-blokke eller i kombination

Læs mere

Online-datablad. C2C-SA09030A10000, C2C-EA09030A10000 detec2 Core SIKKERHEDSLYSGITRE

Online-datablad. C2C-SA09030A10000, C2C-EA09030A10000 detec2 Core SIKKERHEDSLYSGITRE Online-datablad C2C-SA09030A10000, C2C-EA09030A10000 detec2 Core A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Systemdel Opløsning Beskyttelsesfelthøjde Rækkevidde Reaktionstid

Læs mere

Online-datablad. M4C-SA0430HA10 detem4 Core FLERSTRÅLEDE SIKKERHEDSLYSBOMME

Online-datablad. M4C-SA0430HA10 detem4 Core FLERSTRÅLEDE SIKKERHEDSLYSBOMME Online-datablad M4C-A0430HA10 detem4 Core A B C D E F H I J K M N O P Q R T Oversigt over tekniske data Egenskaber ystemdel Rækkevidde ysvejens længde Bestillingsoplysninger Type Andre instrumentudførelser

Læs mere

Rollixo io. Installationsvejledning Bango rulleporte

Rollixo io. Installationsvejledning Bango rulleporte Installationsvejledning Bango rulleporte Indhold Beskrivelse af betjeningspanelet for ekstern programmering Installation Fastgørelse af Rollixo-modtageren Motortilkobling Sikkerhedsbremsetilkobling Kontrollere

Læs mere

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3 Lighting Giv din servicestation et løft med smart belysning Philips -lysarmaturer kombinerer perfekt produktdesign med moderne LED-teknologi for et højt lysudbytte, som omdanner din servicestation til

Læs mere

Online-datablad. UE410-XU3T0 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER

Online-datablad. UE410-XU3T0 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER Online-datablad UE410-XU3T0 Flexi Classic A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Type Varenr. UE410-XU3T0 6035244 Andre instrumentudførelser og tilbehør www.sick.com/flexi_classic H I J

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system

SSI-9001 IP65. Installations vejledning. SSIHuset v/svane Electronic ApS. GSM fjern kontrol og alarm system SSI-9001 IP65 GSM fjern kontrol og alarm system Installations vejledning SSIHuset v/svane Electronic ApS Vejledning Kontakt Tænd/sluk 1 - Strømforsyning: Forbundet til egen 12V / 1.5A strømforsyning (*)

Læs mere

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde

SPIDER Quick guide. DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S. Langebjergvænget Roskilde SPIDER Quick guide DATO: August 2017 FORHANDLER: WASYS A/S Langebjergvænget 18 4000 Roskilde +45 7221 7979 Indhold Om SPIDER... 3 Funktioner ved SPIDER... 3 Spændingsforsyning... 3 Installation og fysiske

Læs mere

MX2 MOTION CONTROLLER FQ VISION SENSOR. CJ2M SERIE AF PLC er G9SP SIKKERHEDSCONTROLLER G3RV 6 MM SOLID-STATE RELÆ. Vinter 2011

MX2 MOTION CONTROLLER FQ VISION SENSOR. CJ2M SERIE AF PLC er G9SP SIKKERHEDSCONTROLLER G3RV 6 MM SOLID-STATE RELÆ. Vinter 2011 Vinter 2011 MX2 MOTION CONTROLLER Programmérbar brugervenlig frekvensomformer >>> Side 4 FQ VISION SENSOR Intuitiv brugerflade og krystalklare billeder >>> Side 10 CJ2M SERIE AF PLC er Omron forbedrer

Læs mere

TRAJEXIA To t a l f r i h e d m e d m o t i o n c o n t r o l

TRAJEXIA To t a l f r i h e d m e d m o t i o n c o n t r o l TRAJEXIA To t a l f r i h e d m e d m o t i o n c o n t r o l» Frihed til at kommunikere» D u b e ste m m e r» Frihed til at designe Den avancerede motion controller som giver dig kontrollen Trajexia er

Læs mere

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax.

SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. SIKOM A/S SIKKERHED & KOMMUNIKATION Samsøvej 17 DK-8382 Hinnerup Vandtårnsvej 77 DK-2860 Søborg Tel. +45 8764 6000 Fax. +45 8764 6001 Kommunikationssystem Prisliste 2009 System beskrivelse SYSTEM BESKRIVELSE

Læs mere

Ventilationsaggregater. Systemair Access. Automatik til Geniox ventilationsaggregater

Ventilationsaggregater. Systemair Access. Automatik til Geniox ventilationsaggregater Ventilationsaggregater Systemair Access Automatik til Geniox ventilationsaggregater Systemair Access Den lige vej har været et fast holdepunkt siden vores første runde kanalventilator i 1974. Vi vil gøre

Læs mere

E5CC/E5EC TEMPERATURREGULATOR

E5CC/E5EC TEMPERATURREGULATOR E5CC/E5EC TEMPERATURREGULATOR Høj ydeevne kombineret med enkelhed» Unik ydeevne, når det gælder temperraturregulering» Display med høj opløsning» Nem opsætning og betjening 2 Den nye standard for temperaturregulering..

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401

SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 SuSix TURBIDITET- OG TØRSTOFTRANSMITTER BROCHURE DK 5.10 SUSIX BROCHURE 1401 H Ø J T E K N O L O G I S K S E N S O R M E D A V A N C E R E T O P T I K To funktioner i samme sensor Med SuSix sensorens 6

Læs mere

088U0240 / 088U0245. Vejledning til CF-MC-masterregulator

088U0240 / 088U0245. Vejledning til CF-MC-masterregulator 088U0240 / 088U0245 DK Vejledning til 2 Danfoss Heating Solutions VIUHK701 Danfoss 03/2011 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 4 2. CF2 + Systemoversigt (fig. 1)....................................................

Læs mere

Online-datablad MLG2-0880F511 MLG MÅLENDE AUTOMATIONSLYSGITRE

Online-datablad MLG2-0880F511 MLG MÅLENDE AUTOMATIONSLYSGITRE Online-datablad LG2-0880F511 LG A B C D E F H I J K L N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Bestillingsoplysninger Type Varenr. LG2-0880F511 1041150 Andre instrumentudførelser og tilbehør

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

NEW SERIES. Frekvens omformermotor

NEW SERIES. Frekvens omformermotor NEW D Frekvens omformermotor Serviceydelser til Kunden Skræddersyede produkter iht. kundebehov er en af Motovarios stærke sider. Takket være vores check list har kunden mulighed for at give en detaljeret

Læs mere

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk

Mx-5000. Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Mx-5000 Baldershøj 13-15 Tel. 43 24 56 00 info.dk@adiglobal.com 2635 Ishøj Fax 43 24 56 01 www.adiglobal.com/dk Sikkerhed sat i system Mx-5000 Brugervenlig og pålidelig ABA-central. Mx-5000 serien er bygget

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

Online-datablad. UE410-MU4T5 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER

Online-datablad. UE410-MU4T5 Flexi Classic SIKKERHEDSSTYRINGER Online-datablad UE410-MU4T5 Flexi Classic A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Hovedmoduler Indgange 4 sikkerhedsindgange 4 styringsindgange Antal muting-sensorer, der kan tilsluttes

Læs mere

EVA LED CANDLE. - levende LED lys. NEWTEK Kærvej 39, DK-5220 Odense SØ +45 2124 2454 / mny@newtek.dk og +45 2184 3715 / gea@newtek.

EVA LED CANDLE. - levende LED lys. NEWTEK Kærvej 39, DK-5220 Odense SØ +45 2124 2454 / mny@newtek.dk og +45 2184 3715 / gea@newtek. EVA LED CANDLE - levende LED lys Hollandske EVA Optic B.V. har specialiseret sig indenfor udvikling af høj kvalitets LED løsninger til specielle applikationer. Alle produkter udvikles og fremstilles i

Læs mere

Online-datablad. IN40-D0101K IN4000 Standard BERØRINGSFRIE SIKKERHEDSAFBRYDERE

Online-datablad. IN40-D0101K IN4000 Standard BERØRINGSFRIE SIKKERHEDSAFBRYDERE Online-datablad IN40-D0101K IN4000 Standard A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Sensorprincip Bestillingsoplysninger Antal sikre udgange 1 Type Varenr. IN40-D0101K

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

R u k o S m a r t A i r

R u k o S m a r t A i r R u k o S m a r t A i r E n n y h ø j s t a n d a r d f o r e f f e k t i v, e n k e l o g b e r ø r i n g s f r i e l e k t r o n i s k a d g a n g s k o n t r o l OFF ON LIN F r e m t i d e n p å s i

Læs mere

Online-datablad. IN40-E0109K IN4000 Direct BERØRINGSFRIE SIKKERHEDSAFBRYDERE

Online-datablad. IN40-E0109K IN4000 Direct BERØRINGSFRIE SIKKERHEDSAFBRYDERE Online-datablad IN40-E0109K IN4000 Direct A B C D E F Oversigt over tekniske data Egenskaber Bestillingsoplysninger Type Varenr. IN40-E0109K 6050281 De sikkerhedstekniske parametre vil blive ændret inden

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Dørlukkere. bekvemt og sikkert

Dørlukkere. bekvemt og sikkert Dørlukkere bekvemt og sikkert R U K O D Ø R L U K K E R E Uovertrufne egenskaber og driftsikkerhed Ruko's program af dørlukkere bygger på mere end 80 års erfaring med produktion og produktudvikling af

Læs mere

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light

QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light QUICKVEJLEDNING til Piccolo Light Montering 1. Piccolo Light kan installeres uden brug af kommunikation via GSM, men installeres et SIM-kort i enheden, vil man bl.a. kunne få alarmer som sms og email.

Læs mere

Din brugermanual OMRON E3Z-LASER http://da.yourpdfguides.com/dref/2887643

Din brugermanual OMRON E3Z-LASER http://da.yourpdfguides.com/dref/2887643 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

DVG-H/F400 DVG-V/F400

DVG-H/F400 DVG-V/F400 Vejledning til transport, installation, opstart og vedligeholdelse af brand- og røg tagventilator DVG-H / DVG-V F400 iht. EN 12101-3 (400 C, 120 min) DVG-H/F400 DVG-V/F400 Ved Milepælen 7 DK-8361 Hasselager

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Online-datablad. WTT2SL-2P3292 PowerProx MULTITASK-FOTOCELLER

Online-datablad. WTT2SL-2P3292 PowerProx MULTITASK-FOTOCELLER Online-datablad WTT2SL-2P3292 PowerProx A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Type Varenr. WTT2SL-2P3292 1085602 Andre instrumentudførelser og tilbehør www.sick.com/powerprox H I J K L

Læs mere

Indhold. Art. nr.: MLD500-T3 Flerstrålet sikkerhedsfotocelle sender

Indhold. Art. nr.: MLD500-T3 Flerstrålet sikkerhedsfotocelle sender Art. nr.: 66501200 MLD500-T3 Flerstrålet sender Illustrationen kan afvige Indhold Tekniske data Passende Målskitser Elektrisk tilslutning Betjening og display Tilbehør 1 / 7 Tekniske data Basisdata Serie

Læs mere

SPACEGUARD SERIES SG 14

SPACEGUARD SERIES SG 14 SPACEGUARD SERIES SG Beskrivelse -0 meter rækkevidde 6 til 56 parallele stråler Aktiv højde på 695 mm til 255 mm Lysgitterlængder på 850 mm til 2800 mm eller stikforbindelse Automatisk følsomhedsjustering

Læs mere

Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys

Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys Lighting Skjult indendørs og lineært LED-armatur i topklasse med intelligent hvidt og farvet lys PureGlow Intelligent Color RGBA Powercore De innovative PureGlow Powercore-armaturer giver professionelle

Læs mere

Online-datablad. RT-P2420S03 ZoneControl MULTITASK-FOTOCELLER

Online-datablad. RT-P2420S03 ZoneControl MULTITASK-FOTOCELLER Online-datablad RT-P2420S03 ZoneControl A B C D E F Billeder kan afvige Bestillingsoplysninger Type Varenr. RT-P2420S03 1063133 Andre instrumentudførelser og tilbehør www.sick.com/zonecontrol H I J K L

Læs mere

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt 2 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Beregnet til plug-and-play, brugervenlige og yderst produktive møder

Læs mere

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler

Thorsman kabeltromler. schneider-electric.dk/kabeltromler Thorsman kabeltromler 2018 schneider-electric.dk/kabeltromler Et spørgsmål om tillid Schneider Electric har altid været synonymt med kvalitet, holdbarhed og ekspertise. Vores sortiment af kabeltromler

Læs mere

VM VENTILSERIE ADVANTAGE

VM VENTILSERIE ADVANTAGE Stor gennemstrømning: 430 og 1000 l/min Multipol, individuelt kablet eller fieldbus Meget alsidig og fleksibel Kompakt og let Enkel at konfigurere og anvende Stort antal løsningsmuligheder VM VENTILSERIE

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20

SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang. Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 1 21.11.2010 Tastatur med proximity standard læser Model 12 og 20 Ny version December 2010 Med variabel kode længde SSIHuset Svane Electronic Arildsvej 27, Gråmose, DK-7442 Engesvang ssi@svane-el.dk www.svane-el.dk

Læs mere

Online-datablad. VML Prime VML TRACK AND TRACE-SYSTEMER

Online-datablad. VML Prime VML TRACK AND TRACE-SYSTEMER Online-datablad VM Prime VM A B C D E F H I J K M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber yskilde MTBF MTTR Applikationer Indsatsområde Produktkategori Mekanik/elektricitet Dimensioner, system

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

TILSLUTNINGSANVISNING

TILSLUTNINGSANVISNING TILSLUTNINGSANVISNING STYREENHED TIL ROTERENDE VARMEVEKSLERE MiniMax V / VK Revideret 2014-10-06 Version 1.5.1 F21037901DK Overensstemmelseserklæring Producentens forsikring om produktets overensstemmelse

Læs mere

Udskiftning af DOL 530/630 10" CPU-modul

Udskiftning af DOL 530/630 10 CPU-modul Udskiftning af DOL 530/630 10" CPU-modul Teknisk brugervejledning 2018.11.20 60433-4 2 Teknisk brugervejledning 1 Produktbeskrivelse... 3 2 Forberedelse til udskiftningen... 3 2.1 Backup af eksisterende

Læs mere

Kode & Mifare CM1000. Brugermanual

Kode & Mifare CM1000. Brugermanual secure open Kode & Mifare CM1000 Mykey - Art. Nr: 480010 (sort), 480011 (hvid) Classic - Art. Nr.: 482010 (sort), 482011 (hvid) Brugermanual CM1000_usermanual_DANjun15 Conlan ApS Speditørvej 2A DK-9000

Læs mere

Online-datablad. IN40-D0303K IN4000 Standard BERØRINGSFRIE SIKKERHEDSAFBRYDERE

Online-datablad. IN40-D0303K IN4000 Standard BERØRINGSFRIE SIKKERHEDSAFBRYDERE Online-datablad IN40-D0303K IN4000 Standard A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Oversigt over tekniske data Egenskaber Sensorprincip Bestillingsoplysninger Antal sikre udgange 1 Type Varenr. IN40-D0303K

Læs mere

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-armatur med intelligent farvet lys

ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-armatur med intelligent farvet lys Lighting ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 - Fleksibelt udendørs LED-armatur med intelligent farvet lys ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 ColorBlast IntelliHue Powercore gen4 er nemme at installere

Læs mere