Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 16. oktober /13 SVØMMEPOSTEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 16. oktober 2006 1/13 SVØMMEPOSTEN"

Transkript

1 x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 16. oktober /13 Nummer 6, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 5. november 2006 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: Fax: Hjemmeside: Generelt Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary protektor for ansøgte medio august H. K. H. Kronprinsesse Mary om at indtræde som protektor for. Den 3. oktober modtog unionen et positivt svar på ansøgningen fra Kongehuset. Det er en stor glæde og ære at H.K.H. Kronprinsessen har fattet interesse for Dansk Svømmeunions arbejde. Protektoratet indebærer, at fremover kan benytte H.K.H. Kronprinsessens navn i officiel sammenhæng, og at hun vil støtte s arbejde ved særlige lejligheder. Andenpladsen derimod overtages i år af golf, som dermed slipper sidste års fjerdeplads med medlemmer. Gymnastik, som må vige andenpladsen til fordel for golf, er i år det tredjestørste specialforbund med Og endelig må håndbold rykke fra tredjepladsen til fjerdepladsen pladsen foran med i alt medlemmer. Klubchef Morten Kjær ser med tilfredshed på medlemstallet: - Medlemstallet har været ret konstant de senere år på omkring de En større medlemsfremgang er kun mulig, såfremt svømmeklubberne får adgang til mere vandtid i svømmehallerne. Mange svømmeklubber har lange ventelister - primært på børneholdene - men der skal yderligere faciliteter til, hvis der skal skabes plads til disse, udtaler Morten Kjær. Se det samlede medlemstal på års jubilæet i 2007 markeres i forbindelse med en række aktiviteter og begivenheder i løbet af året (en oversigt herover fremgår andet sted i dette nummer af SvømmePosten). Her er det vores håb, at H. K. H. Kronprinsessen vil være tilstede ved et eller flere af disse begivenheder. Medlemsfremgang for Dansk Svømmeunion i 2006 Danmarks Idræts-Forbund har opgjort medlemstallene for oplever i år en medlemsfremgang på og har således nu et samlet medlemstal på Sammenlignet med de øvrige specialforbund forbliver det femtestørste specialforbund. På pladserne foran Dansk Svømmeunion er der derimod sket omrokeringer. Fodbold er fortsat det største specialforbund med medlemmer.

2 16. oktober /13 Klubhøringer igangsat Som lovet på s generalforsamling i april 2006 afholdes der i denne tid høringer over hele landet. Høringerne vedrører visionsudvalgets oplæg, der tidligere har været til høring på regionernes repræsentantskabsmøder og generalforsamlingen her i Høringerne er tilrettelagt i et samarbejde mellem regionerne, lovudvalget og s bestyrelse. Ved alle høringer er der repræsentanter fra bestyrelsen og lovudvalget. Visionsudvalgets forslag kan downloades på Dansk Svømmeunions hjemmeside se forsiden. Endvidere kan et udkast til politisk program downloades her. Der har i skrivende stund været afholdt høringer i Region Øst. I Region Vest finder tre høringer sted i november måned: 1. november, Kolding: Kirkesalen, Sct. Jørgens Gård, Hospitalsgade 4, 6000 Kolding, kl november, Silkeborg: Silkeborg Svømmeklubs klubhus, Nylandsvej 80 B, Silkeborg, kl november; Ålborg: Aalborg Svømmeklubs klubhus, Harald Jensens Vej 1, 9000 Aalborg, kl s bestyrelse håber, at rigtig mange svømmeklubber vil finde vej til høringerne og dermed bidrage til en god, konstruktiv og fremadrettet debat om dansk svømnings fremtidige struktur og politikker. For yderligere information kan direktør Pia Holmen kontaktes på ph@svoem.dk Debat/høringsoplæg fra DIF og Team Danmark til et fælles Etisk kodeks for dansk konkurrenceidræt Danmark Idræts-Forbund (DIF) og Team Danmark (TD) har udarbejdet et oplæg til Etisk kodeks for dansk konkurrenceidræt. Konkret har følgende personer indgået i arbejdet med at formulere det etiske kodeks: Professor dr. Jur. Jens Evald (Århus Universitet) Rektor Sigmund Loland (Norges Idrætshøjskole) Lektor Jens B. Christensen (Århus Universitet) Arbejdet er foretaget i tæt samarbejde med Gert Nielsen (Team Danmarks bestyrelse), Morten Mølholm Hansen (kommunikationschef i DIF), Kurt Trangbæk (formand eliteidrætsudvalget) og Susanne Hedegaard Andersen (tidligere sportsdirektør i TD). Udkastet foreligger nu skriftligt og kan downloades her. vil gerne invitere klubberne, de sportslige sektioner, afdelinger, regioner, medarbejdere og andre interesserede til at kommentere udkastet skriftligt. s bestyrelse skal aflevere et samlet skriftligt høringssvar senest den 22. november. Deadline for høringssvar internt i er fastlagt til den 1. november. Skriftlige høringssvar kan sendes til ph@svoem.dk eller, Ryttergaardsvej 118, 2. sal, 3520 Farum.

3 16. oktober /13 Tak til Aqua Camp sponsorer 2006 For tredje år i træk har i tæt samarbejde med medlemsklubber over det ganske land afholdt Aqua Camps for mere end 1000 børn og unge. 19 klubber har således taget imod tilbuddet om at afholde en eller flere Aqua Camps i sommerens og/eller efterårets løb. Goodiebags fyldt med overraskelser Alle børn modtager, som en fast del af Aqua Camp konceptet, en spændende Goodiebag fyldt med overraskelser. Disse goodiebags består udelukkende af sponsorgaver, som hverken vi eller klubberne således har udgifter på. Uden velvillige sponsorer og samarbejdspartnere ville det ikke være muligt at krydre vores camps med dette lille højdepunkt, som vi ved, skaber stor glæde blandt børnene. I 2006 har seks virksomheder støttet Aqua Camp konceptet: Lån & Spar Bank (hovedsponsorat) Arena (Arena svømmebriller) blumøller (diverse Sanex produkter) Egmont Serie Forlag (bladene Olivia og Goal) Kavli (Sunmaid rosiner) Castus (frugtstænger) En stor tak skal lyde til ovenstående sponsorer for flotte bidrag til samarbejdet i Søg DIFs uddannelsesfond DIFs uddannelsesfond er til for uddannelsesinteresserede personer med tilknytning til DIFs specialforbund og foreninger. Ansøgninger til puljen på kroner skal være DIF i hænde senest den 1. november. Formålet med fonden er at give DIFs medlemmer mulighed for at gennemføre et uddannelsesforløb, der ligger ud over de ordinære træner-, leder- og officialuddannelser. Alle medlemmer af DIF kan søge om støtten, der primært gives til idrætsfaglige uddannelser inden for træning og instruktion, men støtte kan også gives til uddannelser inden for eksempelvis ledelse og organisation. Et hæfte om uddannelsesfonden kan hentes her. Yderligere informationer om blandt andet udformning af ansøgning og krav til modtagerne fås hos udviklingschef Helle Staberg, hst@dif.dk, telefon: , eller projektsekretær Susanne Klein Nielsen, skn@dif.dk, telefon:

4 16. oktober /13 Program for jubilæumsåret 2007 Dansk Svømme- og Livrednings Forbund stiftedes den 6. april Således kan i 2007 fejre 100 års jubilæum. Det er vores forventning, at nedenstående aktiviteter skal benyttes til at markere jubilæumsåret i 2007: Reception i Øbrohallen på Østerbro: 6. april. Festmiddag i Idrættens Hus, Brøndby: 21. april. Odense Openwater: juli måned. Aalborg Openwater: juli/august måned. Herning Openwater: juli/august måned. Vejle Fjordsvømning: juli/august måned. Amager Openwater: august måned. Christiansborg Rundt: 25. august. Danmark Svøm Langt: 7. oktober. Wonderful Copenhagen Challenge: november/ december måned. Danmarks Mesterskaber i 2007 Svømning - langbane: Århus Svømmestadion, juli. Svømning - kortbane: Greve Svømmehal, oktober. Synkro: Odense Universitets Svømmehal, april. Vandpolo: sted og datoer ikke på plads endnu. Udspring - tårn: sted og datoer ikke på plads endnu. Udspring: sted og datoer ikke på plads endnu. Livredning: sted og dato ikke på plads endnu. Sæt kryds i kalenderen allerede nu Klubberne bedes allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen ud for datoerne 6. og 21. april 2007, hvor jubilæet markeres med henholdsvis reception og fest. Meget mere herom senere. Frivillig kontormedhjælper hos Da Elizabeth Regan, som har assisteret Dansk Svømmeunions administration, har valgt at vende tilbage til sit oprindelige fag som sygeplejerske, har vi fået brug for en ny medhjælper på kontoret i Farum. Vi er meget glade for at kunne byde Sanne Skousen Holm velkommen i teamet i Farum. Sanne har arbejdet som kontorassistent en årrække hos Falck og har ydermere en baggrund som pædagogmedhjælper og dagplejer. Sanne er 33 år, gift og mor til to børn. Det er primært Elizabeth Regans opgaver, som Sanne har overtaget - det være sig klargøring af kursusmaterialer, forsendelse af bøger samt indtastning af erhvervslivredderprøver. Du kan kontakte Sanne Skousen Holm mandag torsdag i tidsrummet på telefon: ssh@svoem.dk Vi ønsker Sanne velkommen i. Ta på træningslejr på Bornholm Gudhjem svømmehal tilbyder: Træningsfaciliteter/kortbane Vi har alt i træningstilbehør Overnatning i seks-personers huse Forplejning efter eget ønske Transport til og fra færge Ring og hør nærmere Gudhjem svømmehal: Adresse: Sportsvænget 16, 3760 Gudhjem gudhjemnu.watersport@mail.dk Se også hjemmesiden på: Vælg linket Indeks og dér linket Svømmehallen

5 16. oktober /13 Husk medlemsnummer på skadeanmeldelsesblanketter s medlemsforeninger tilbydes individuel rådgivning og hjælp til at øge trygheden i medlemsforeningerne med den kollektive forsikringsaftale, der er tegnet mellem DIF, DGI og Tryg. Dette er kommunikeret ud i tidligere udgaver af SvømmePosten. På den særlige hjemmeside kan du læse meget mere om forsikringsaftalen, ligesom du her kan hente skadeanmeldelser og policer. Når skadeanmeldelsesblanketter downloades og udfyldes fra skal der i den forbindelse mindes om, at foreningerne skal huske at angive medlemsnummer. Det sker desværre alt for tit, at denne information mangler, hvilket besværliggør den administrative behandling af anmeldelserne. På s hjemmeside fremgår klubbernes medlemsnumre under ikonet Find din klub - se forsiden. Vejledning om moms DIF har udarbejdet et hæfte om moms som en hjælp til kasserere, bestyrelsesmedlemmer og andre, der har berøring med moms i forhold til idrætsforeninger. Hæftet handler om de momsmæssige forhold, der gør sig gældende for idrætsforeninger, som enten selv (frivilligt) har valgt at være momsregistreret eller de foreninger, som er forpligtet til det efter momslovens regler. Hæftet er gratis og kan enten downloades eller bestilles på DIF s hjemmeside klik her. Kontaktperson: Willy Rasmussen, konsulent i DIF Telefon: wr@dif.dk Svømning Anmeldelse af svømmestævner Som beskrevet i supplerende stævnereglement, skal svømmestævner anmeldes til senest otte dage før stævneafholdelse, for at de opnåede tider kan accepteres og godkendes som officielle. Der er nu ændret procedure for dette, således at stævneanmeldelser for fremtiden skal foretages direkte på > Svømning > Aktivitetskalender > Anmeldelse af svømmestævne. Anmeldelse af stævner kan således ikke længere indsendes som . Eventuelle korrektioner samt løbsfiler med mere skal dog stadig indsendes til anmeld@svoem.dk Kontaktperson: Morten Kjær, klubchef Telefon: mkj@svoem.dk

6 16. oktober /13 Elitesvømning Kravtider til EYOF Beograd - den juli PIGER Stilart Distance Tid Fri Fri Fri Fri Fri Brystsvømning Brystsvømning Butterfly Butterfly Rygsvømning Rygsvømning Individuel medley Individuel medley Fri 4 x Medley 4 x DRENGE Stilart Distance Tid Fri Fri Fri Fri Fri Brystsvømning Brystsvømning Butterfly Butterfly Rygsvømning Rygsvømning Individuel medley Individuel medley Fri 4 x Medley 4 x Årgange: Piger Drenge PIGER + DRENGE Fri 4 x Kvalifikationsperiode: 1. oktober - 6. maj Kravtider, kan kun opnåes på langbane. Der kan udtages højest én svømmer i hver disciplin. Ingen svømmer er officielt udtaget til at repræsentere Danmark ved ungdoms-ol førend udtagelsesbrev fra Danmarks Idræts- Forbund er modtaget. Hvis den hurtigste svømmer i en disciplin ikke ønsker at svømme denne disciplin (som udgangspunkt skal alle svømme de løb, de er kvalificerede i), og en anden svømmer også har klaret kravtiden i denne disciplin, er det talentudvikleren og elitechefen, der afgør, om den nye svømmer kan udtages. Et ønske om ikke at svømme et kvalificeret løb skal være begrundet i objektive forhold som eksempelvis andre primære løb i samme stævneafsnit. I tilfælde af begrænsning i det endelige deltagerantal prioriteres de individuelle starter højere end holdkapperne. Ligeledes i tilfælde af begrænsning i det endelige individuelle deltagerantal vil de individuelle svømmere, der rent tidsmæssigt er tættest på kravtiden, blive sorteret fra. De løb, hvor ingen har klaret kravtider, er åbne for tilmelding for allerede kvalificerede EYOF-svømmere. Svømmeren med hurtigste langbane-tid i perioden for kvalifikation får lov at svømme løbet. Dog under hensyntagen til den pågældende svømmers primære løb. Skadede svømmere kan ikke udtages. Hvis en svømmer bliver alvorligt skadet under træningen, udgår denne svømmer af truppen. De af SVØM udpegede ansvarlige trænere træffer en sådan afgørelse.

7 16. oktober /13 Kravtider til EJM Antwerpen - den juli Damer: Disciplin Distance Tid Fri Fri Fri Fri Fri Brystsvømning Brystsvømning Brystsvømning Butterfly Butterfly Butterfly Rygsvømning Rygsvømning Rygsvømning Individuel medley Individuel medley Holdmedley 4x Fri 4x Fri 4x Med forbehold for rettelser og trykfejl. Kvalificerende årgange: Drenge Piger Kvalifikationsperiode: 1. august april De to hurtigste under kravtiden kvalificeres. Stabilitetskrav Hvis kvalifikation til et internationalt mesterskab sker mellem 11-7 mdr. før mesterskabet, skal stabilitetskrav svømmes hjem mellem 6-4 mdr. før det internationale mesterskab. I særlige tilfælde kan der dispenseres fra månedsafgrænsningerne. Stabilitetskravene: - opnå en tid, der ikke er mere end et ½ sekund pr. 50 m over den relevante kravtid. - hvis stabilitetskrav ikke klares, er kvalifikation til mesterskabet ikke godkendt. - i særlige tilfælde kan der dispenseres fra stabilitetskrav (eksempelvis dokumenteret sygdom/skader). Herrer: Disciplin Distance Tid Fri Fri Fri Fri Fri Brystsvømning Brystsvømning Brystsvømning Butterfly Butterfly Butterfly Rygsvømning Rygsvømning Rygsvømning Individuel medley Individuel medley Holdmedley 4x Fri 4x Fri 4x Talentudvikler Michael Hinge har udtaget nedenstående trup til sæsonens juniorarbejde frem mod EJM 2007 i Antwerpen, Belgien. Truppen er dynamisk hvilket betyder at svømmere kan tilgå og afgå fra gruppen i løbet af sæsonen. EJM-bruttotruppen udgør: Pernille Larsen, AGF Kathrine Hammer, Aalborg Svømmeklub Sofie Seheim, Svømmeklubben Laksen/A6 Michelle Bischoff Standskov, Sigma/Elitecentret Laura Brink Pedersen, Herlev Svømmeklub Sofie Harnfeldt, Birkerød Svømmeklub/Sigma Emilie Hilsted, Gentofte Svømmeklub Kristina Thomsen, Jyllinge Svømmeklub/A6 Julie H. Nielsen, OSLF/STO95 Daniel Svendsen, Kvik Kastrup Svømmeklub Mads Sune Rasmussen, Birkerød Svømmeklub/Sigma Sebastian Storm, Kvik Kastrup Svømmeklub Tino Mandrup Vennike, Hermes/STF Troels Madsen, Herlev Svømmeklub Elitechefen og landstræneren kan udstede dispensation.

8 16. oktober /13 Udtagelse af juniorsvømmere og 1. års seniorsvømmere til EKM 2006 i Helsinki Eliteafdelingen har i lighed med de seneste år besluttet at supplere EKM-holdet med seks svømmere. De seks højest FINA-point scorende svømmere i nedenfor nævnte årgange, uanset køn, vil blive udtaget til at deltage ved EKM. De seks svømmere udvælges blandt ikke i forvejen kvalificerede svømmere. Årgangene, der kan kvalificere sig via denne ordning er den ældste årgang, som deltog ved EJM 2006 samt 1. års seniorsvømmere. Årgangene er for piger: 1989 og For drenge: 1987 og Kvalifikationsperioden er den 1. august oktober Kontaktperson: Lars Sørensen, elitechef Telefon: ls@svoem.dk Uddannelse som coach Du kan blive uddannet som coach hos DIF og bruge coaching i dit daglige virke som træner. Nyt uddannelseshold begynder i december måned. Målgruppen for uddannelsen er elitetrænere og/eller trænere med eget forbunds højeste træneruddannelse, diplomtræneruddannelsen, Idrættens Træner Akademi eller tilsvarende. Uddannelsen består af tre weekendsamlinger (fra fredag kl til lørdag kl ), samt træning og gruppearbejde ind i mellem weekendsamlingerne. Der vil blive vekslet mellem teori og praksis. 1. samling er den december 2006 i Idrættens Hus, Brøndby. 2. samling er den februar 2007 på Dalum Landbrugsskole, Odense. 3. samling er den marts 2007 i Idrættens Hus, Brøndby. En gratis folder om uddannelsen kan hentes her. I folderen fremgår en blanket, som skal benyttes ved tilmelding. Uddannelsen koster kroner. Tilmelding: Senest 1. november. Yderligere oplysninger hos DIF-sekretær Berit Nilsson Telefon: ben@dif.dk

9 16. oktober /13 VM bruttogruppe - sæson 2006/2007 Navn Klub Kvalificeret på grundlag af Lotte Friis Sigma-Allerød 800 m fri + 4 x 200 m fri Julie Hjorth-Hansen Sigma-Birkerød 200 m IM og 400 IM + 4 x 200 m fri Jeanette Ottesen KVIK Kastrup 50 m og 100 m fly + 50 m fri + 4 x 100 m medley Micha Østergaard West Swim Esbjerg 50 m fly + 4 x 200 m fri + 4 x 100 m medley Kathrine Jørgensen West Swim Esbjerg 50 m ryg Louise Jansen Sigma-Allerød 4 x 100 m medley + 4 x 200 m fri Charlotte Johannsen AGF 4 x 200 m fri Rikke Møller Pedersen STO95-Frem 50 m bryst Mette Jacobsen West Swim Esbjerg 100 m og 200 m fly Louise Ørnstedt STO95-Frem 50 m, 100 m og 200 m ryg + 4 x 100 m medley Jon Rud West Swim Esbjerg 4 x 200 m fri Chris Christensen West Swim Esbjerg 200 m bryst Emil Dall-Nielsen Sigma-Allerød 4 x 200 m fri Johan Peen Sigma-Birkerød 4 x 200 m fri Mathias Gydesen Sigma-Allerød 50 m ryg Christian Fischer AGF 4 x 200 m fri Nicolai Graa Hansen West Swim Esbjerg 4 x 200 m fri Mads Glæsner Sigma-Allerød 800 m fri Jakob Andkjær VAT/Vallensbæk 50 m fri og 100 m fri + 50 m og 100 m butterfly Landstræner Mark Regan har udtaget ovenstående svømmere til VM-bruttogruppen. En udtagelse, der betyder, at det skønnes realistisk, at svømmerne kan kvalificere sig til sæsonens hovedmål, VM på langbane i Melbourne i marts Gruppen er dynamisk, hvilket skal forstås på den måde, at yderligere svømmere kan kvalificere sig til gruppen, samt at svømmere kan forlade gruppen igen. Kontaktperson: Lars Sørensen, elitechef Telefon: ls@svoem.dk Se de gode TILBUD på: og Danmarks største udvalg af svømmetøj og -rekvisitter. Besøg vores lagersalg på Rødovrevej Rødovre TLF

10 16. oktober /13 Kost og Elitesport ny viden til topatleter Team Danmark har udgivet undervisningsmaterialet Kost og Elitesport basal sportsernæring. Kost og Elitesport henvender sig til alle elitesportsudøvere over 15 år, der træner en eller flere gange dagligt. Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Team Danmarks diætister til brug i undervisningen på Team Danmarks basalkurser i sportsernæring. Kost og Elitesport formidler den nyeste viden om sportsernæring og giver eksempler på, hvordan elitesportsudøvere bedst kan sammensætte deres kost og dermed få mere ud af træningen. Undervisningsmaterialet er målrettet alle elitesportsudøvere over 15 år og deltagere på Team Danmarks basalkurser. Men Kost og Elitesport er dog også et oplagt redskab til undervisningen på højeste gymnasiale niveau, i eliteklubber, på idrætshøjskoler og til de seriøse motionister. Kost og Elitesport kan købes via Team Danmarks hjemmeside klik her - og koster 120 kroner for et eksemplar eller 1500 kroner for et klassesæt med 25 eksemplarer. For yderligere information kan følgende personer kontaktes: Anna Ottsen, klinisk diætist i Team Danmark, telefon: Christina Nielsen, klinisk diætist i Team Danmark, telefon: Internationalt Nye FINA-medlemmer Med opsplitningen af Serbien-Montenegro har det internationale svømmeforbund FINA godkendt og optaget følgende Serbia Swimming Federation og Montenegro Swimming Federation som to selvstændige og uafhængige medlemmer. Med de to nye medlemmer er medlemstallet i FINA i dag oppe på ialt 193. OL-finaler om morgenen Af hensyn til amerikansk TV planlægger arrangørerne af OL i Beijing i 2008 at flytte finalerne i svømning fra om aftenen til morgentimerne. Svømning er en af de discipliner, amerikanerne satser højt på med blandt andre Michael Phelps i spidsen, og TV-stationen NBC har betalt dyrt for rettighederne. Hvorvidt konklusionen bliver, at finalerne flyttes til morgentimerne, er endnu uvist. Men der er jo så også, som bekendt, stadig to år til det går løs derude.

11 16. oktober /13 Indbydelse til reception På vegne af indbydes til reception i anledning af, at s formand Kaj Aagaard fylder 60 år i november måned Receptionen finder sted på s kontor i Farum Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Fredag, den 17. november 2006 klokken Positive tilkendegivelser på nt@svoem.dk senest fredag, den 10. november På gensyn Pia Holmen Direktør

12 16. oktober /13 Masters-svømning Masters og premasters må svømme sammen, dog ikke i samme løb - vigtig information fra Mastersudvalget Mange stævnearrangører i udlandet mikser masters og premasters sammen under svømningen til lokale stævner og endda også til store attraktive stævner med internationalt islæt som eksempelvis Luxemburg Open Masters. Masters har helt sine egne FINA regler MGR og MSW, som adskiller sig klart fra seniorsvømning og herunder de yngre junior- og årgangssvømmere som gruppe. Der findes kun to regelsæt under FINA; En for hver af disse to grupper: masters og seniorsvømning. Masters defineres som en svømmer med en alder på 25 år indeværende år eller ældre. Masters kan IKKE være under 25 år indeværende år. Derfor defineres premasters som seniorsvømning. Mange yngre svømmere vil hellere svømme sammen med masters end at fortsætte på seniorplan indtil mastersalderen nås. Derved får masters også en vigtig rolle i at lukke det aldersmæssige hul fra en tidligt afbrudt seniorkarriere og til mastersalderen nås. Masters har derfor socialt adopteret denne gruppe svømmere indtil de selv er masters. Den rolle masters spiller, er man meget enig om, er en god ting lige fra svømmerniveau til FINA medlem. Men FINA fremhæver også, at reglerne skal overholdes, og derved angives det også klart, at denne premastersgruppe stadig svømmer under FINAs seniorregler GR og SW, og at man ikke kan omdefinere premasters ind i mastersgruppen. Derved opstår to regelsæt til mastersstævner, når premasters inviteres med, hvor der skal følges nogle forholdsregler for, at premasters ikke svømmer sammen med masters. Dette skal ske på en sådan måde, at adskillelse tydeligt fremgår af: invitationen, løbsprogrammet og af den godkendte resultatliste. På denne måde kan dommervirket fungere på retmæssig måde ved at anvende de to forskellige FINA regelsæt ved hver sit løb, samt at sekretariatet kan behandle de elektroniske tider adskilt, hvilket kan gøres i GRODAN. Endvidere kan de forskellige nationers rekordudvalg efterfølgende kontrollere og godkende eventuelle mastersrekorder på retmæssig måde. Kravet er klart: 1. Invitationen skal indbyde premasters og præsentere løbsprogrammet på en sådan måde, at premasters har sine egne løb. Eksempel på en disciplin: Løb 1 masters herrer Løb 2 masters damer Løb 3 premasters herrer Løb 4 premasters damer osv 2. Gennemførelsen af svømningen skal overholde løbsprogrammets opdeling, også selvom der kun stiller én premasters op. Hvis der kun stiller én premasters op i et løb, skal den pågældende premasters svømme i et løb alene (ikke et heat for sig selv). Dette gælder også, hvis der er mange premasters, så må de IKKE svømme i særskilte heat, der eksempelvis lægges i starten eller i slutningen af et løb. (Fortsætter næste side)

13 16. oktober /13 (Fortsat fra forrige side) 3. På resultatlisten SKAL masters- og premasterstiderne tydeligt fremgå adskilt under hver sit løb. Så kan alle instanser kontrollere om alt er foregået retmæssig, når rekorder efterfølgende indsendes til rekordudvalgene i de pågældende lande eller til eksempelvis LEN og FINA. Det er således et krav, at resultatlisten er vedlagt i underskrevet stand. Det danske mastersudvalg har i juni 2006 officielt indgivet en skrivelse til LEN, der går på, at LEN bør fremhæve reglerne over for de lande, der arrangerer samsvøm mellem masters og premasters i samme heat og eller i samme løb. Der er mange danske masters, som ønsker at rejse ud og svømme med andre landes svømmere, og det er rigtig fint. Men de vil ikke kunne få eventuelle rekorder godkendt, sådan som der sløses med reglerne. Vi venter fortsat et svar fra LEN. USA har indgivet et forslag for FINA, som går på, at mastersgruppen åbnes op med en ny gruppe på år og på den måde legaliserer samsvøm. Dette forslag er i september 2006 forkastet af FINA. Arrangører, der inviterer premasters til samsvøm og eksempelvis ikke adskiller løbsprogrammet og ikke opretter de særlige løb i sekretariatets computerprogram, vil sammenlignes med at invitere gæster med til bords uden at dække op til dem og det er synd og tarveligt for de aktive masters, der eventuelt sætter mastersrekorder for rekorderne vil ikke blive godkendt i Danmark. Kontaktperson: Poul Danborg, Mastersudvalget Telefon: poul@danborg.dk

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning

Europa Mesterskaber på kortbane i svømning Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Debrecen, Ungarn 13. - 16. december Europa Mesterskaber på kortbane i svømning 2007 Stærkt dansk hold klar til EM i svømning på kortbane i Ungarn De seks

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 11. marts 2005 1/10 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 11. marts 2005 1/10 Nummer 2, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 31. marts 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007

Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007 Dansk Svømmeunions 100 års jubilæum i 2007 1907-2007 Program for jubilæumsåret 2007 Dansk Svømme- og Livrednings Forbund stiftedes den 6. april 1907. Således kan Dansk Svømmeunion i 2007 fejre 100 års

Læs mere

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 27/11 29/11-2015. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. Hallerne Stævnet

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2016 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 9. januar 2016 Aars Svømmehal og Friluftsbad, Himmerlandsgade 25, 9600 Aars Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde 8.20 Stævnestart

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K)

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Dato 7. og 8. marts 2009 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2018 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere, så der er lagt op til mange spændende løb. Stævnet vil traditionen

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub 20 9,90% Svømmeklubben Kvik, Kastrup 18 8,91% VAT CPH 13 6,44% Farum Svømmeklub 13 6,44% Herlev

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ LANGBANE (DM-L) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På LANGBANE(DJM-L) DELTAGELSE: DEN 4. 8. JULI 2015 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DM-L: Åben for alle årgange

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019 Regionsmesterskaber 2019 i Aars d. 26. - 27. oktober 2019 Lørdag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15 Officialmøde kl. 08.30 Stævnestart kl. 09.30 Søndag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 20. - 23. NOVEMBER 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: Åben for

Læs mere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere REGIONALT STÆVNE 2018-2019 Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere OM REGIONALT STÆVNE Det regionale stævne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2007/2008 og drenge årgang 2006/2007.

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

Øst Årgang. Den april Ringsted Svømmeklub. Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted

Øst Årgang. Den april Ringsted Svømmeklub. Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted Øst Årgang Den 20. 22. april 2018 Ringsted Svømmeklub Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted DELTAGELSE: 3. års årgang: Piger årgang 2004, drenge årgang 2003 2. års årgang Piger årgang 2005, drenge årgang 2004

Læs mere

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juni 2003 1/11 SVØMMEPOSTEN

Generelt. x. februar 2001 x/x. Dansk Svømmeunion. Nyhedsbrevet. 12. juni 2003 1/11 SVØMMEPOSTEN Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 12. juni 2003 1/11 Nummer 5, 11. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 4. juli 2003 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2009 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie.

x. februar 2001 x/x I år afholdte vi i AIA-TRANBJERG Svømmeafdeling en aqua camp i den første uge af skolernes sommerferie. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 27. juli 2007 1/7 Nummer 5, 15. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 12. september 2007 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009

Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning på langbane 2009 Mediaguide Rom, Italien 26. juli - 2. august 2009 Verdens Mesterskaberne i svømning 2009 VM i Rom Det er anden gang i VM svømningens historie, at Italiens

Læs mere

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere.

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere. tildegrafisk.dk den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 5.000 kr. / 2. 3.000 kr. / 3. 2.000

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse.

x. februar 2001 x/x Siden diplomtræner-uddannelsen blev sat i værk i 2002, har der vist sig et stort behov for denne uddannelse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 4. juni 2004 1/8 Nummer 4, 12. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 30. juni 2004 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon:

Læs mere

DANISH OPEN 2019 DM Junior Langbane 2019

DANISH OPEN 2019 DM Junior Langbane 2019 DANISH OPEN 2019 DM Junior Langbane 2019 DEN 5. - 9. APRIL 2019 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj Danish Open 2019 er godkendt af FINA som et mesterskab, hvor svømmere kan opnå FINAs

Læs mere

Talentudvikling i dansk svømning Juniorlandshold og de store spørgsmål... Clinic 2016: Fredag d. 2. september 2016 i Vejen

Talentudvikling i dansk svømning Juniorlandshold og de store spørgsmål... Clinic 2016: Fredag d. 2. september 2016 i Vejen Talentudvikling i dansk svømning Juniorlandshold og de store spørgsmål... Clinic 2016: Fredag d. 2. september 2016 i Vejen Emner Juniorlandshold; niveau, udvikling og kvalifikation De store spørgsmål...

Læs mere

23/11 25/ Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge)

23/11 25/ Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge) Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/11-2018 Køge Svømmeland (se særskilt invitation til Herfølge) Adresser Køge Svømmeland, Ølby

Læs mere

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) 31. maj - 2. juni 2019

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) 31. maj - 2. juni 2019 Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) 31. maj - 2. juni 2019 Hovedstadens Svømmeklub inviterer til langbanestævne for årgangssvømmere på Bellahøj Svømmestadion. Stævnet i hovedtræk: To teknik videooptagelser

Læs mere

Talentmesterskaberne 2016

Talentmesterskaberne 2016 Talentmesterskaberne 2016 Regionsmesterskaberne i Region Syddanmark Region Syddanmark har hermed fornøjelsen at invitere alle regionens klubber til at deltage i Talentmesterskaberne! HUSK evaluerings-

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DELTAGELSE: DM-K: DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DEN 14. 17. NOVEMBER 2013 GLADSAXE SVØMMEHAL Vandtårnsvej 55, 2860 Søborg I indledende heat

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

Vest Årgang. Den april Thyhallen. Lerpyttervej 50, 7700 Thisted

Vest Årgang. Den april Thyhallen. Lerpyttervej 50, 7700 Thisted Vest Årgang Den 8. - 10. april 2016 Thyhallen Lerpyttervej 50, 7700 Thisted DELTAGELSE: Ældste årgang: Piger årgang 2002, drenge årgang 2001 Mellemste årgang Piger årgang 2003, drenge årgang 2002 Yngste

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2004, 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2003, 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE(DJM-K) DEN 29. NOVEMBER 2. DECEMBER 2012 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: DM-K: I indledende

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2012 AFSNIT 1 - REGLER FOR STARTBERETTIGELSE, KLUBSKIFTE MED VIDERE 1. Et medlem kan dyrke de under Dansk Svømmeunion hørende discipliner

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/

Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/ Nyt program! Senior, Junior og årgangssvømmere i Køge Svømmeland Børnesvømmere i Herfølge Svømmehal 23/11 25/11-2018 Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

18/11 20/ Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

18/11 20/ Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 18/11 20/11-2016 Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. Hallerne Stævnet

Læs mere

DM JUNIOR KORTBANE DEN 31. OKTOBER 3. NOVEMBER 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE

DM JUNIOR KORTBANE DEN 31. OKTOBER 3. NOVEMBER 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE DM JUNIOR KORTBANE DEN 31. OKTOBER 3. NOVEMBER 2019 DGI HUSET VEJLE WILLY SØRENSENS PLADS 5, 7100 VEJLE Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE

Læs mere

Løb 1, 1500m Frisvømning Damer, Finaler Plac.Navn Født Klub 100m 200m 300m 400m Opnået Status 500m 600m 700m 800m 900m 1000m 1100m 1200m 1300m 1400m

Løb 1, 1500m Frisvømning Damer, Finaler Plac.Navn Født Klub 100m 200m 300m 400m Opnået Status 500m 600m 700m 800m 900m 1000m 1100m 1200m 1300m 1400m Side: 1 Dato: 17 november 29 Tid: 8:59:4 Oprettet af WinGrodan 1.17.2 Resultat Total - Officiel Stævne navn: Vest Masters Mesterskab 29 Stævne by: Odder Arrangør: Odder IGF Svømmeafdeling Dansk Svømmeunion

Læs mere

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 10. - 11. MARTS 2018 GTI inviterer hermed til årgangsstævne i Greve svømmehal. Stævnets løbsprogram indeholder alle de olympiske discipliner samt alle fire stilarter i 50 meter.

Læs mere

Direkte kvalifikationer til Nordiske Årgang 2015

Direkte kvalifikationer til Nordiske Årgang 2015 Direkte kvalifikationer til Nordiske Årgang 2015 1 100 fri 1 Amalie Søby Mortensen Herning Svømmeklub 2001 Piger 1 0:58,76 1:00,47 97,17% 1 100 fri 2 Julie Krøyer Svendsen Kvik Kastrup 2002 Piger 1 0:59,61

Læs mere

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 Praktiske oplysninger Dato Lørdag den 9. marts 2013 og søndag den 10. marts 2013 Svømmehal Birkerød

Læs mere

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5

AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 AALBORG CUP REKORDER 2012 Side 1 af 5 1 200 Frisvømning Freja Østergaard Silkeborg Svømmeklub 12 år & yngre 2:19.10 2007 Kathrine Hammer Aalborg Svømmeklub 13-14 år 2:08.28 2005 Charlotte Johannsen Agfs

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Østdanske Kortbanemesterskaber

Østdanske Kortbanemesterskaber Østdanske Kortbanemesterskaber 2011 1 Velkommen Gladsaxe Svømeklub (GSC) og Dansk Svømmeunion byder hermed velkommen til Østdanske Kortbanemesterskaber 2011, som finder sted i dagene 28-30 oktober. Vi

Læs mere

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 KONCEPT Sigma Swim Birkerød inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere med finaler, medaljer, pengepræmier, overnatning og bespisning. Formålet med stævnet er at give

Læs mere

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj

A6 CUP lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj lørdag den 21. maj og søndag den 22. maj Velkommen til A6 Cup 2016 A6 har fornøjelsen af at invitere til A6 Cup Traditionen tro med pengepræmier og heatpræmier El tid/livetiming 1 times pause midt i stævnet

Læs mere

Rekorder opdateret pr. 1. oktober 2009 Rød skrift markerer nye i forhold til seneste opdatering d. 1. august 2009

Rekorder opdateret pr. 1. oktober 2009 Rød skrift markerer nye i forhold til seneste opdatering d. 1. august 2009 Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Annette Hansen, 84 0.25.08 26-10-2006 Århus 50m Fri Annette Hansen, 84 0.26.23 07-07-2007 Århus Annette Hansen, 84 0.55.30 26-10-2006 Århus 100m Fri Annette Hansen,

Læs mere

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper!

INDBYDELSE SYDKYSTENS BØRNE- OG ÅRGANGSSTÆVNE BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! INDBYDELSE Stor Svømmefest i Greve svømmehal! Medaljer i 10 grupper! BØRNE- OG ÅRGANGSTÆVNE 2-3. MARTS 2019 Pengepræmie til bedste præstation i hver gruppe! Pokal til bedste holdkap præstation! Eltid,

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse.

x. februar 2001 x/x Sideløbende med dette møde har Dansk Svømmeunion assisteret svømmeklubben i at udarbejde pressemeddelelser til den lokale presse. Dansk Svømmeunion x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 26. august 2005 1/14 Nummer 5, 13. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 22. september 2005 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum

Læs mere

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL LØRDAG D. 9. NOVEMBER 2013

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL LØRDAG D. 9. NOVEMBER 2013 I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL LØRDAG D. 9. NOVEMBER 2013 LYSENG ÅRGANGS-SPRINTCUP 2013: I.F. Lyseng Svømning har hermed fornøjelsen at invitere klubber, der er medlem af Dansk Svømme Union, til svømmestævne

Læs mere

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) juni 2018

Copenhagen Alm. Brand Bank Cup (50 m) juni 2018 Copenhagen (50 m) 1. - 3. juni Hovedstadens Svømmeklub inviterer til langbanestævne for årgangssvømmere på Bellahøj Svømmestadion. Stævnet afvikles med indledende og finaler på 8 baner med eltid, og med

Læs mere

Senior, Junior og årgangssvømmere Køge Svømmeland november. Kids/Børnesvømmere Herfølge Svømmehal november

Senior, Junior og årgangssvømmere Køge Svømmeland november. Kids/Børnesvømmere Herfølge Svømmehal november Senior, Junior og årgangssvømmere Køge Svømmeland 22-24. november Kids/Børnesvømmere Herfølge Svømmehal 23-24. november Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1 & 2 og finaler for

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 GLADSAXE SVØMMEHAL VANDTÅRNSVEJ 55, 2860 SØBORG Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE: Seniormesterskaber:

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 GLADSAXE SVØMMEHAL VANDTÅRNSVEJ 55, 2860 SØBORG DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2005 og ældre Deltagende herrer skal

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE

Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE Bilag til punkt 6 Dansk Svømmeunion BESTYRELSENS BESLUTNINGER I.H.T. VEDTÆGTERNE 2010 Bestyrelsen har besluttet at afsnit 5 udgår og har etableret et afsnit om konkursregler se afsnit 6. AFSNIT 1 - REGLER

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

Brøndby Swim Cup 2019

Brøndby Swim Cup 2019 Vi indbyder til Brøndby Swim Cup lørdag den 19. januar og søndag den 20. januar 2019 i Svømmehallen på Nørregård Horsedammen 42, 2605 Brøndby Et rigtigt godt stævne, hvor vi byder både store og små svømmere

Læs mere

SVØMMEPOSTEN. Generelt

SVØMMEPOSTEN. Generelt x. februar 2001 x/x Nyhedsbrevet 18. december 2006 1/9 Nummer 8, 14. årgang Redaktør: Nora Thomsen Deadline for næste nr.: den 28. januar 2007 Ryttergaardsvej 118, 2. sal 3520 Farum Telefon: 4439 4450

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019

INVITATION TIL HERNING OPEN D APRIL 2019 INVITATION TIL HERNING OPEN D. 5. - 7. APRIL 2019 VELKOMMEN TIL HERNING OPEN 2019 For fjerde år i træk indbydes alle klubber til Herning Open. Et langbanestævne i en af Danmarks nyeste og flotteste svømmehaller.

Læs mere

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K)

DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DANMARKS MESTERSKABERNE PÅ KORTBANE (DM-K) & DANSKE JUNIOR MESTERSKABER På KORTBANE (DJM-K) DEN 26. - 29. NOVEMBER 2015 GLADSAXE SVØMMEHAL Vandtårsvej 55, 2860 Søborg DELTAGELSE: DM-K: Åben for alle årgange

Læs mere

PRÆMIER Der gives præmier til nr. 1, 2 og 3 i alle løb vil være gavekort til indkøb af svømmeudstyr.

PRÆMIER Der gives præmier til nr. 1, 2 og 3 i alle løb vil være gavekort til indkøb af svømmeudstyr. KONCEPT Swim Team Taastrup inviterer hermed til vores Efterårsstævne 2019, som i år er udvidet, så der svømmes indledende og finaleafsnit, med masser af fest og farver. Stævnet løber af stablen over 2

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING

Bilag 1 for Sportsafdelingen: MESTERSKABSBESTEMMELSER FOR SVØMNING Generel ændring Svømmesektionen Mesterskabsudvalget 02.10 - GENERELLE BESTEMMELSER b. Kvalifikation. Den nøjagtige metode for fastsættelse af kravtider bestemmes af Mesterskabsudvalget. Generelt forhøjes

Læs mere

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold.

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Under hele stævnet har Watery.dk en bod i hallen 1. - 3. MARTS DRONNING DOROTHEA CUP Stævnet giver årgang/junior/

Læs mere

FINA MASTERSREGLER 2009-2013

FINA MASTERSREGLER 2009-2013 INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE MGR Masters 02 MSW Masters Svømmeregler 04 MOWS Masters Åbent Vand Svømning 08 Henvisning til: Masters Udspringsregler Masters Synkroregler Masters Vandpoloregler http://www.fina.org

Læs mere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM Birkerød indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup 4 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept Datoer SIGMA SWIM Birkerød afholder igen en stævnerække for de yngste

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL

I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL I.F. LYSENG SVØMNING INDBYDER TIL SØNDAG D. 15. NOVEMBER 2015 LYSENG ÅRGANGS-SPRINTCUP 2015: IF Lyseng Svømning I.F. Lyseng Svømning har hermed fornøjelsen at invitere alle svømmeklubber, til svømmestævne

Læs mere

Senior Damer - Åben klasse Opdateret 27. december 2014

Senior Damer - Åben klasse Opdateret 27. december 2014 Senior Damer - Åben klasse 50m Fri Pernille Juel (1994) Gladsaxe 14-11-2013 00:25.78 Maria Madsen (1995) Odense 01-07-2014 00:27.16 100m Fri Pernille Juel (1994) Gladsaxe 05-04-2014 00:56.31 Anette Poulsen

Læs mere

Rekorder opdateret pr. 1. august 2009 Rød skrift markerer nye i forhold til seneste opdatering d. 15. juni 2009

Rekorder opdateret pr. 1. august 2009 Rød skrift markerer nye i forhold til seneste opdatering d. 15. juni 2009 Klubrekorder - Senior Damer - Åben klasse Annette Hansen, 84 0.25.08 26-10-2006 Århus 50m Fri Annette Hansen, 84 0.26.23 07-07-2007 Århus Annette Hansen, 84 0.55.30 26-10-2006 Århus 100m Fri Annette Hansen,

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 Den 26. 29. juni 2014 BELLAHØJ SVØMMESTADION Bellahøjvej 1-3, 2700 Brønshøj DELTAGELSE: Ældste gruppe: Piger årgang 00 og drenge årgang 98. Yngste gruppe: Piger

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

Hansens Flødeis A6 CUP Den 27. og 28. april 2019

Hansens Flødeis A6 CUP Den 27. og 28. april 2019 Hansens Flødeis A6 Den 27. og 28. april 2019 Velkommen til Hansens Flødeis A6 Cup 2019 A6 har fornøjelsen af at invitere til Hansens Flødeis A6 Cup. Traditionen tro med pengepræmier og heatpræmier Præmier

Læs mere

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008

Europa Mesterskaberne i svømning på langbane. Mediaguide. Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning på langbane 2008 Mediaguide Eindhoven, Holland 18. - 24. marts 2008 Europa Mesterskaberne i svømning 2008 EM svømning 15 danske svømmere er klar til sæsonens hovedmål og

Læs mere

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE VEST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 VANDHUSET PARK VENDIA BØRGE CHRISTENSENS VEJ 4, 9800 HJØRRING Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE:

Læs mere

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE)

DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DM KORTBANE (ÅBEN KLASSE) DEN 7. 10. NOVEMBER 2019 SVØMMESTADION DANMARK GL. VARDEVEJ 60, 6700 ESBJERG Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE:

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere