Coín Malaga Provinsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Coín Malaga Provinsen"

Transkript

1 Coín Malaga Provinsen Byrundtur i Coín Pilgrimsvandring til Ermita kapellet Coín ligger i Malaga provinsen i Andalusien. Der er ca km til Malaga, lufthavnen og til kystbyerne Torremolinos, Fuengirola og Marbella. Dalen omkring Coín er meget frugtbar, og her dyrkes meget frugt og grønt. I dag er Coín en lidt søvnig by med ca indbyggere. Der er mange arbejdsløse, men dem, der har arbejde, arbejder mest i Malaga eller i turistbyerne ved kysten. Historie Der har været bosættelser før romerne, som kom omkring det første århundrede f.kr. Romerne kaldte byen for Lacibis. Der blev udvundet mineraler, jernmalm, men også marmor fra stenbrud, som stadig eksisterer. Vestgoterne fortrængte romerne, som herskere af den iberiske halvø. Byen forfaldt og blev næsten forladt. I år 929 erobrede maurerne byen og genopbyggede den. Jødiske købmænd eksporterede landbrugsprodukter som vin, olivenolie, figner og mandler. Maurerne kaldte byen for Cohine. År 485 var et skelsættende år i regionen. Den kristne generobring af Spanien var i fuld gang, og byen blev erobret af Isabella og Ferdinand den Katolskes hære. Der var opført en mur omkring byen, men det hjalp ikke. En legende fortæller, at Christoffer Columbus deltog i kampen om Coin. I november 594 besøgte en skatteopkræver ved navn Miguel de Cervantes byen Coín. Man ved, at han blev sat i fængsel i 597, fordi han vist havde stukket noget af skatten i sin egen lomme, men hans roman Don Quijote blev omkring dette tidspunkt så stor en succes, at han kunne leve af forfatterskabet. En kaptajn S.E. Cook besøgte i 829 Coín, Cártama og Alhaurín og var meget imponeret over disse prægtige og frugtbare steder. Det var måske starten på at Spanien blev opdaget som turistland. Efter general Franco`s død i 975 var byen præget af katolicismen, men efter at demokratiet blev indført i Spanien, har det mest været styret af socialisterne, hvorimod religionen er gledet noget i baggrunden.

2 Las Vistillas 2. Torre de Los Trinitarios. Gamle Rådhus 4. San Juan kirken 5. Convento de Santa Maria 6. San Andrés kirken 7. San Augustin parken 8. Kirkegården 9. Gammel keramikfabrik 0. Ermita (udenfor kortet) 0

3 Byrundtur i Coín Trinitarios tårnet Fra Las Vistillas går vi ned af gaden og kommer til Calle La Cruz. Her ser vi Trinitarios tårnet. Der lå her en stor kirke og et kloster, som desværre blev revet ned for mere end 40 år siden, så kun tårnet står tilbage. Vi beundrer det smukke keramikrelief på stedet, som Annette Deletaille har lavet. Udsigten over dalen er meget flot herfra. Alameda pladsen Vi går ned til Plaza de la Alameda, som er byens centrum, og her ligger også det gamle rådhus. Pladsen er blevet fornyet og palmetræerne flyttet lidt rundt. Vi håber, at de er begyndt til at gro igen. Her er mulighed for at nyde en drink på pladsen. På den lille tribune er der friser lavet af Annette, desværre er nogle blevet slået i stykker under renovering af pladsen. San Juan Bautista kirke Vi forlader Alameda pladsen ved at dreje til venstre og kommer lidt efter til Johannes Døberens kirke. Det er den største kirke i Coín, påbegyndt i det sekstende århundrede i Renæssance stil. Den blev renoveret i det attende århundrede. Altertavlen og meget andet blev desværre ødelagt under borgerkrigen fra 96 til 99. Alteret er en kopi af det oprindelige barokalter. Coín`s skytshelgen Senora de la Fuensanta opbevares her hele vinteren, men om sommeren bliver hun båret op til et lille kapel (Ermita) i bjergene 5 km fra kirken. La Senora blev oprindelig fundet nedgravet ved Ermitaen. Det er en meget lille men meget hellig statue. Ved siden af kirken ligger en bar, Monaguillo (messedrengen), hvor man passende kan tage en drink. Lige overfor kirken ligger turistkontoret i den gamle markedsbygning.

4 Santa Maria Kloster Her på Santa Maria gaden ligger Kulturhuset, indviet i Engang lå her en moske, som i 800 tallet blev omdannet til en kirke/franciskanerkloster. Her er nu udstillingslokaler, et museum, keramikværksted og andre værksteder. San Andres Kirke og hospital Det var oprindelig en kirke og et barmhjertighedshospital. Kirken ligger nu på Dr. Paloma y Anaya gade, men lå oprindelig på en plads, der hedder San Andres. I 796 blev den flyttet til den nuværende position. Kirken er L-formet, for så kunne hospitalets patienter ligge i sengene og overvære gudstjenesten. I den anden side kunne de almindelige kirkegængere så sidde. Facaden er en meget høj portal med indbygget klokketårn. Hospitalet er dog for længst nedlagt, så det er udelukkende en kirke, der for nylig er renoveret. San Augustin Park Det er en lille park med få sjældne træer og et monument for de faldne under borgerkrigen. Oprindelig lå der også et kloster, men det blev ødelagt under jordskælvet i 680. Fra parken har man en smuk udsigt ud over dalen og over på den anden side, hvor kirkegården ligger. Kirkegården San Fernando Fra San Augustin Park kan man gå ned i floddalen og krydse Rio Bajo (den nedre flod). Her ligger flere gamle forladte fabrikker, der har udnyttet vandet og vandkraften. Der er også en rideskole med heste. Efter en ret stejl opstigning kommer vi lige op til kirkegården San Fernando. Her ligger Jørgen Poulsen begravet i henhold til spansk skik. Jørgen boede med sin familie i Las Vistillas i Coín fra 97 til sin død i 20. Annette Deletaille har lavet et smukt keramikrelief med motiv fra hans elskede Las Vistillas omkranset af jasmin blade. På kirkegården ligger Angus Ward begravet. Han var amerikansk ambassadør og var i 948/49 konsul i Mukden (som nu hedder Shenyang). I et helt år blev Angus Ward og hele konsulatet holdt i husarrest af Mao Zedongs tropper. Det udviklede sig til en kæmpekrise mellem USA og Kina, der endte med at Angus Ward blev udvist. USA afbrød derefter alle diplomatiske forbindelser med Kina. Angus Ward flyttede i 956 til Coìn og købte Las Vistillas, hvor han boede med sin finske kone indtil sin død i 969. Gammel keramikfabrik Fra kirkegården går vi ad landevejen tilbage mod Coín, og dèr hvor vejen krydser floden lå engang en keramikfabrik, der lavede keramik i den karakteristiske mauriske stil. Den er nu nedlagt og stedet omdannet til park, med få bygninger tilbage.

5 Tilbage til Las Vistillas Vi går nu langs floden, krydser den igen og går igennem et område, hvor der stadig er lidt landbrug tilbage. Vi ser hele tiden Las Vistillas rage op over byen og efter en lidt hård optur kommer vi til Las Vistillas. Pilgrimsvandrig til Ermita (kapel) Fra Las Vistillas går vi ad landevejen mod Monda, drejer fra og går op i bjergene igennem et meget smukt landskab med rivende vandløb. Næsten oppe på toppen kommer vi forbi en gammel mølle. Her bor og arbejder den belgisk fødte kunster Annette Deletaille, som er en meget værdsat lokal kunstner og hendes keramikrelieffer ses over hele byen. Vi fortsætter opstigningen og kommer op til Ermitaen. Ermita de Nuestra Senora de la Fuensanta Annette Deletaille og hendes bopæl og værksted i den gamle mølle Helt oppe finder vi et kapel, der er specielt meget besøgt i maj måned. Den. maj bliver Coín`s skytshelgen flyttet fra San Juan Kirke til Ermitaen, og der bliver hun hele maj måned. Først søndag den 2. juni vender hun tilbage til kirken.

6 Festivaler i Coín Fiesta de la Primavera (Forårsfestival) Den foregår hvert år i den første uge i maj ( 7. maj 20). Man fejrer det arbejdende folk og egnens frugtbarhed. Den.maj er der konkurrencer og udstilling af fødevarer i San Augustin Park. Om aftenen kl foregår processionen, hvor La Senora bæres ud til Ermitaen. Den. maj betegnes Korsdagen. Byens borgere står tidligt op, man laver store kors af blomster, og man dekorerer huse med blomster og palmegrene. Der er processioner, og til sidst bliver det smukkeste kors præmieret. Fiesta de la Naranja (appelsinfestivalen) Den. maj 20 er der appelsinfestival, som kan siges at være alt godt fra appelsiner. Det er for at fejre afslutningen på appelsin sæsonen, som begynder i oktober og slutter i maj. De fleste aktiviteter finder sted i og omkring San Augustin Park. La Senora Fuensanta vender tilbage Søndag den 2. juni finder der et stort marked sted med smukt dekorerede oksekærrer, mange heste og underholdning. Der er messe i kapellet, og om eftermiddagen bringes La Senora tilbage på den bedst dekorerede oksekærre.

Maleinspiration i Las Vistillas i Coín 2013

Maleinspiration i Las Vistillas i Coín 2013 Maleinspiration i Las Vistillas i Coín 2013 Ons. 1. maj tirs. 7. maj Las Vistillas Las Vistillas er et privat landsted på en bjergside i den andalusiske by Coín, 35 km vest for Malaga. Las Vistillas ligger

Læs mere

Kunstneren Pablo Picasso voksede op i Málaga. Selv om det er nærved 100 år siden, hylder byen ham stadig som den store kunstner, han var.

Kunstneren Pablo Picasso voksede op i Málaga. Selv om det er nærved 100 år siden, hylder byen ham stadig som den store kunstner, han var. Rejser 17.01.2015 kl. 21:44 Picassos Málaga AF Emil Brix Foto: Emil Brix Kunstneren Pablo Picasso voksede op i Málaga. Selv om det er nærved 100 år siden, hylder byen ham stadig som den store kunstner,

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Spanien. Hvilket land tilhører De Kanariske Øer? Svar: Spanien. Ryk 4 felter frem. Ryk 2 felter tilbage. Spanien

Spanien. Hvilket land tilhører De Kanariske Øer? Svar: Spanien. Ryk 4 felter frem. Ryk 2 felter tilbage. Spanien Hvor ligger De Kanariske Øer? Hvilket land tilhører De Kanariske Øer? Hvilken sportsgren er mest populær i? Svar: Ud for Afrikas kyst Svar: Svar: Fodbold Hvor ligger vulkanen Teide? Hvad hedder det træ,

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018

Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, oktober 2018 Foreløbigt program til Historiske Huses studietur til Andalusien, 22. 27. oktober 2018 Andalusiens hovedstad Sevilla er indbegrebet af spansk kultur. Her findes en skøn blanding af historie, solskin, flamenco

Læs mere

I Caminoens fodspor 2015

I Caminoens fodspor 2015 I Caminoens fodspor 2015 Moto-Mundo har lavet en motorcykeltur langs Caminoruten (Jakobs vejen) i det nordlige Spanien, med de religiøse seværdigheder i fokus. Turen foregår i september måned, i 17 dage

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Denne tur betegnes som let. Vi var 4 der gennemførte turen i aldersklassen år.

Denne tur betegnes som let. Vi var 4 der gennemførte turen i aldersklassen år. TUR NR. 21. La Ermita del Cristo del Zapato En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en tur/retur. Højdemeter: Ca. 340 m. Længde rur/retur: Ca. 5 km. Varighed: Sværhedsgrad:

Læs mere

Kunst og Symboler kort udgave

Kunst og Symboler kort udgave 1 Gravsten som nabo til Rådhuset? Gravsten som nabo til Rådhuset? Den er god nok. Rådhuset og rådhusparken blev anlagt på den gamle Søndre Kirkegård, der havde eksisteret siden 1818. Her blev den sidste

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 8. Canillas de Aceituno Vandreservoir - Canillas de Aceituno Højdemeter: Ca.100 m. Længde tur/retur: Ca. 8 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca. 4 timer. Turen byder ikke på

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

PROVSTEGAARDSHJEMMET 40 ÅR DEN 1. SEPTEMBER 2014 JUBILÆUMSSKRIFT

PROVSTEGAARDSHJEMMET 40 ÅR DEN 1. SEPTEMBER 2014 JUBILÆUMSSKRIFT PROVSTEGAARDSHJEMMET 40 ÅR DEN 1. SEPTEMBER 2014 JUBILÆUMSSKRIFT Hvordan det begyndte Menighedsplejen ved Diakonisser i Odense begyndte sit virke i vinteren 1880/81 på initiativ af pastor Johannes Møller.

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 10. Puente del Molino Højdemeter: Ca.300 m. Længde tur/retur: Ca. 6,0 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca.3,15 timer. Turen byder på korte skrappe stigninger. Fra Pampaneira

Læs mere

Volterra lang, cirkulær vandretur

Volterra lang, cirkulær vandretur Volterra lang, cirkulær vandretur Distance: 12 km Tid: Ca. 3 timer Dette er en længere vandretur fra Volterra, hvor man udforsker de etruskiske vægge og grave lige uden for de middelalderlige mure, og

Læs mere

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj.

Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. Stilling Sogns - Sognerejse til Armenien 2012: Program 1. Periode: 15. maj til 23. maj. 9 dage * Teknisk arrangør: Unitas Rejser i samarbejde med aibidji. Dansk rejseleder: Keld Møller Pedersen. Armensk

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 12. La Cebadilla En rundtur der starter i Capileira går til Puente Buchite via La Cebadilla og ender tilbage i Capileira. Turen forløber på begge sider af Rio Poqueira. Højdemeter: Ca.300 m. Længde

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

TUR NR. 25. Lopera. En tur der starter ved Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 200 m.

TUR NR. 25. Lopera. En tur der starter ved   Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 200 m. TUR NR. 25. Lopera En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 200 m. Længde rundtur: Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Ca. 9 km. Det tager ca. 1,5

Læs mere

Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento

Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento Área recreativa Nacimiento Rio Andárax Área recreativa Nacimiento Højdemeter: Ca. 200 m. Længde tur/retur: 7,6 km. Sværhedsgrad: Turen er ikke fysisk hård. Vi havde lidt problemer på den afsluttende nedstigning

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ

RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ RUNDREJSE SPANIEN OG PORTUGAL DEN IBERISKE HALVØ Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev storslåede Spanien og pragtfulde Portugal på denne unikke rundrejse Vi tager dig med til de største og mest

Læs mere

Blue Hors et flot sted med mange smukke heste Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen

Blue Hors et flot sted med mange smukke heste Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Blue Hors et flot sted med mange smukke heste Tekst og billeder N.M. Schaiffel-Nielsen Her stod de så, alle 50, ivrigt lyttende efter hvad Lene Hansen, med ryggen til, havde at fortælle om Blue Hors. Blue

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Besøg i heltebyen Volgograd

Besøg i heltebyen Volgograd Besøg i heltebyen Volgograd Slaget ved Stalingrad fremstår formodentlig som en af de vigtigste begivenheder i det 20. århundrede, hvis ikke hele verdenshistorien. Slagets omfang, blodighed og betydning

Læs mere

Det tager ca. 1 time at kører fra Torrox til Guajar Fondón. Afhængig af pauser og ophold på borgen tager vandreturen ca. 3,5 timer.

Det tager ca. 1 time at kører fra Torrox til Guajar Fondón. Afhængig af pauser og ophold på borgen tager vandreturen ca. 3,5 timer. TUR NR. 19. El Castillejo En tur der starter ved www.supersol.dk Calle Rosario 1, Torrox. Turen er en rundtur. Højdemeter: Ca. 300 m. Længde rundtur: Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Ca. 6 km. Det tager

Læs mere

Har du en passion for motorcykelkørsel?

Har du en passion for motorcykelkørsel? Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Har du en passion for motorcykelkørsel? På motorcykel i Spanien. Er du passioneret motorcyklist? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om strækningen fra Ledigos til Monte del Gozo

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om strækningen fra Ledigos til Monte del Gozo Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela Billedserie om strækningen fra Ledigos til Monte del Gozo 1 Caminoen Ledigos - Monte del Gozo 2 Vandring til Ledigos 382 km til Santiago de Compostela 3 4 5 Skiltningen

Læs mere

Johanne og Claus Clausen

Johanne og Claus Clausen Johanne og Claus Clausen 9. maj 2013 Denne historie handler om min kone Inger Clausens forældre Johanne og Claus Clausen. Johannes fødsel Johanne blev født den 30. januar 1917 i Skive. Hendes forældre

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

REPORTAGE. Linet på farmen

REPORTAGE. Linet på farmen MELLEM HESTE Som en let tåge indhyller det oppiskede støv både kvæg og de let galopperende ryttere, der langsomt men sikkert nærmer sig den lukkede arena, hvor A campo Abierto s fortælling om den andalusiske

Læs mere

Kolding Miniby. I Geografisk Have Åben 1. maj -1. oktober kl. 10-18

Kolding Miniby. I Geografisk Have Åben 1. maj -1. oktober kl. 10-18 Kolding Miniby I Geografisk Have Åben 1. maj -1. oktober kl. 10-18 Christian 4 Vej 23 6000 Kolding Tlf.: 75 54 08 21 6 5 7 4 2 3 1 1: Sct. Jørgens Hospital 2: Crome & Goldschmidt 3: Sct. Nicolaj Kirke

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Det gamle Janderup. Byen flytter nordpå

Det gamle Janderup. Byen flytter nordpå Det gamle Janderup Janderup kirke ligger langt fra byens nuværende centrum. Kirkens beliggenhed, ved en naturlig havn, vidner om det gamle Janderup før mejeriet og jernbanen kom. Landsbyen lå som en række

Læs mere

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mai har en smuk natur, et behageligt klima og en rig kultur. Chiang Mai er midtpunkt for flere historiske riger og har derfor været centrum for udveksling af

Læs mere

Børnehaven John Jacobsen San Cristóbal de Las Casas 16. september 2000

Børnehaven John Jacobsen San Cristóbal de Las Casas 16. september 2000 Børnehaven John Jacobsen San Cristóbal de Las Casas 16. september 2000 Børnehaven Flere dage før uafhængighedsdagen den 16. september har alle institutioner og skoler travlt med at fejre og forberede begivenheden.

Læs mere

Ved ankomsten til Murcia blev der lige tid til en kop kaffe, før vi spadserede ind i den gamle bydel, hvor første stop var Katedralen i Murcia

Ved ankomsten til Murcia blev der lige tid til en kop kaffe, før vi spadserede ind i den gamle bydel, hvor første stop var Katedralen i Murcia Side 1 Månedsbrev: Maj 2010 af Lise Søndergaard FORÅRSUDFLUGT til Murcia Torrssdag d..115.. aprriill 20110 55 passagerer kunne der være i bussen og på nær én var det præcis så mange, som deltog. Jørn Frending

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Afstande: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Vestsjælland 2-2 Ringsted - Korsør. Kong Slags dysse

Afstande: Santiagopilgrimme. Foreningen af Danske. Den danske Pilgrimsrute Vestsjælland 2-2 Ringsted - Korsør. Kong Slags dysse Den danske Pilgrimsrute Vestsjælland 2-2 Ringsted - Korsør Ruterne er ved at blive kortlagt til GPS, smartphones og tablets. Disse kort vil efterhånden kunne hentes på nettet. Søg Den danske Pilgrimsrute

Læs mere

BYTUREN Sommerkonkurrence for børn juni 25. august 2018

BYTUREN Sommerkonkurrence for børn juni 25. august 2018 BYTUREN Sommerkonkurrence for børn -------- 15. juni 25. august 2018 Tag børn eller børnebørn i hånden og prøv Middelfart Kultur & Biblioteks gå-det-selv-tur i Middelfart. Følg ruten, svar på spørgsmål

Læs mere

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf

BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf BRIDGEFERIE TIL MEXICO C&C Travel: Teknisk arrangør Bridgeansvarlig: Marianne & Rolf Den 11. okt., 1. dg: Afrejse fra Kastrup den 11. oktober kl. 10.40 med Lufthansa LH 3071- LH 498 til Mexico City via

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Kendte bygningsværker - i billeder og ord.

Kendte bygningsværker - i billeder og ord. Kendte bygningsværker - i billeder og ord. Taj Mahal, Indien. Stormogul Shah Jahan (1632-1653) byggede dette mausoleum til sin afdøde kone. Det tog 21 år. Bygningen er bemærkelsesværdig på grund af dens

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

firsttimers travel guide NEW YORK

firsttimers travel guide NEW YORK firsttimers travel guide NEW YORK PARKER & MUSEER Central Park High Line 2 Den 3,5 km store park midt på Manhattan er en fredfyldt oase i storbyen - og et must at besøge, når man er i New York. I parken

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Appelsinhuset af Bent Hojsholt, oktober 2017

Appelsinhuset af Bent Hojsholt, oktober 2017 Appelsinhuset af Bent Hojsholt, oktober 2017 Dette unikke sted udlejes normalt fra medio april til medio november. Max. 2 personer, d.v.s. et par eller 2 singler i min. 1 uge. Huset er på 38 m2 med en

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder

Hotel Blankenese. Bo i rolige og grønne omgivelser kun 20 minutter fra storbyen Hamburg. Hotel Blankenese. Hotellet tilbyder Hotel Blankenese Hotellet ligger i rolige og grønne omgivelser i bydelen Blankenese, som er en forstad til Hamburg. Der er gratis parkering ved hotellet, som ligger nær offentlig transport, så I let kan

Læs mere

REJSEBREV 8. FORÅR 2013.

REJSEBREV 8. FORÅR 2013. REJSEBREV 8. FORÅR 2013. Figueira da Foz er ikke noget at skrive hjem om. Badeby, casino og kulørte lamper. Vi lå lidt udenfor byen, og blev ikke fristet af de tilbud. Og i øvrigt havde vi vores egen strand,

Læs mere

Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet

Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet Ostsee Camping ligger direkte ned til den tyske Østersøkyst syd for Fehmarn og ca. 50 km nord for Lübeck. Meget fin sandstrand, der dog var invaderet af brandmænd den første dag vi var der, men så vendte

Læs mere

En dag i Maries liv. Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Morgen på sengestuen: Formiddagens beskæftigelse

En dag i Maries liv. Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Morgen på sengestuen: Formiddagens beskæftigelse En dag i Maries liv Undervisningsmateriale 5.-7. klasse Morgen på sengestuen: Klokken er 6, og Marie vækkes af en sygeplejerske, der banker på døren, stikker hovedet ind og siger godmorgen. Marie strækker

Læs mere

Flamenco og gitanoer

Flamenco og gitanoer Flamenco og gitanoer Undervisningsmateriale i forbindelse med Romeras Et flamencoeventyr Alle kan lære at danse flamenco også danske børn... Om Flamenco og gitanos I 14hundredetallet, da romaerne kom til

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

LØRDAG 23.APRIL. skrevet af Allan

LØRDAG 23.APRIL. skrevet af Allan LØRDAG 23.APRIL skrevet af Allan Tidligt op og med flyet til Melbourne. Vi lander midt på formiddagen og finder den gratis turist-sporvogn som bringer os frem til hotellet hvor vi efterlader bagagen og

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN!

RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! RUNDREJSE SPANIEN DET KLASSISKE SPANIEN! Rejsebeskrivelse Dansktalende rejseleder Oplev det skønneste af Spanien på denne fantastiske rundrejse, som tager dig til de største og mest spændende spanske byer!

Læs mere

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om : Tur fra Santiago de Compostela til Finisterre, Verdens Ende

Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Billedserie om : Tur fra Santiago de Compostela til Finisterre, Verdens Ende Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela Billedserie om : Tur fra Santiago de Compostela til Finisterre, Verdens Ende 1 2 Padron 3 En smuk promenade langs med floden Sar. 4 Men vand var det småt med. 5

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med.

Travesko og masser af vand. En madpakke er altid godt at have med. TUR NR. 7. Frigiliana-Cerro de Pinto-Frigiliana Højdemeter: Ca. 460 m. Længde tur/retur: Ca. 7 km. Varighed: Sværhedsgrad: Udstyr: Afhængig af pauser ca. 4 timer. Den største udfordring er i starten af

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Appelsinhuset af Bent Hojsholt, april 2015

Appelsinhuset af Bent Hojsholt, april 2015 Appelsinhuset af Bent Hojsholt, april 2015 Dette unikke sted udlejes normalt fra marts til og med november. Til max. 2 personer i min. 1 uge. Huset er på 38 m2. Lille stue, soveværelse, køkken og bad.

Læs mere

DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 24. - 29. marts 2014

DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 24. - 29. marts 2014 RUNDREJSE I ANDALUSIEN 24. - 29. marts 2014 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

Palmesøndag med Børne- og Juniorkoret Jeg vil fortælle jer et eventyr Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede på et slot

Palmesøndag med Børne- og Juniorkoret Jeg vil fortælle jer et eventyr Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede på et slot Palmesøndag med Børne- og Juniorkoret Jeg vil fortælle jer et eventyr Der var engang en ung konge, som regerede et lille land. Han boede på et slot sammen med sine tjenere, men han havde ikke nogen kone.

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Andalusien. Af Dorit Andersen

Andalusien. Af Dorit Andersen Córdoba Sevilla Granada Cádiz Ronda Málaga Andalusien under huden Af Dorit Andersen Andalusien er Spanien, når det er allerbedst. Her finder du et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Atlantico 126 2 A, Sucina 30590, Murcia Kortoversigt: Alicante lufthavn til Hacienda Riquelme (Sucina) Turen fra Alicante til Haciendaen er lidt mindre

Læs mere

Transsibiriske Stor Tur

Transsibiriske Stor Tur Transsibiriske Stor Tur Moskva - Irkutsk - Ulan-Bator 13 dage / 12 nætter DAG 1. Ankomst i Moskva. Transfer til hotel. Velkomstdrink på hotellet. DAG 2. Morgenmad på hotellet. Byrundtur herunder et besøg

Læs mere

ET ANDALUSISK PAR A DIS

ET ANDALUSISK PAR A DIS bolig ET ANDALUSISK PAR A DIS I salatdronningen Tina Scheftelowitz sommerhus i Sydspanien er stemningen på én gang eksotisk og hjemlig. Her hersker der ikke én stil, men et eklektisk mix af marokkanske

Læs mere

Tordenskjold blev født i Trondhjem i Norge i 1690.

Tordenskjold blev født i Trondhjem i Norge i 1690. Lavet af 4.a. Tordenskjold blev født i Trondhjem i Norge i 1690. Tordenskjold hed rigtigt Peter Wessel. Han havde 6 søstre og 11 brødre. Her er sangen om Tordenskjold Jeg vil sjunge om en helt vidt berømt

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Luna Mora festivalen bringer dig tilbage til det gamle al-andalus

Luna Mora festivalen bringer dig tilbage til det gamle al-andalus REPORTAGE AUGUST 2014 1001 Nats Eve Luna Mora festivalen bringer dig tilbage til det gamle al-andalus Festivalen Luna Mora inviterer dig indenfor i orientens fortryllede verden, og det er ikke svært at

Læs mere

Kirken har fødselsdag!

Kirken har fødselsdag! maj / juni 2013 Kirken har fødselsdag! Pinsedag for næsten 2000 år siden, blev kirken født med de første kristne i Jerusalem. Hvis vi skruer tiden frem og flytter vores blik til Danmark, så kan vi se at

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina)

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Oversigts Kort af turen fra Alicante Lufthavnen til Los Riquelme (Sucina) Turen er 97 Km lang men det meste er på motorvej. Billedet viser lufthavnen

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

De Slesvigske Krige og Fredericia

De Slesvigske Krige og Fredericia I 1848 bestod det danske rige ikke kun af Danmark, men også blandt andet af hertugdømmerne Slesvig, Holsten og Lauenborg, hvor den danske konge bestemte som hertug. Holsten og Lauenborg var også med i

Læs mere

Spørgsmål til Karen Blixen

Spørgsmål til Karen Blixen Spørgsmål til Karen Blixen Af Dorte Nielsen Karen Blixen afsnit 1 1. Hvor ligger Rungstedlund? 2. Hvornår blev Karen Blixen født? 3. Hvor mange år var hun i Afrika? 4. Hvornår udkom hendes første bog?

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Esbjerg Banegård som er vist på billedet blev taget i brug i 1904. Hvad forestiller de tre våbenskjolde der kan ses lige under uret?

Esbjerg Banegård som er vist på billedet blev taget i brug i 1904. Hvad forestiller de tre våbenskjolde der kan ses lige under uret? Jernbanegade 35 Esbjerg Banegård som er vist på billedet blev taget i brug i 1904. Hvad er bygget til senere? Hvor mange tårne er der? Hvad forestiller de tre våbenskjolde der kan ses lige under uret?

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion

Hotel Praha. Aktiv ferie ved Erzgebirge bjergkæden på grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet. Hotel Praha. Introduktion Hotel Praha Hotel Praha Introduktion Hotel Praha, som ligger i den lille hyggelige landsby Boží Dar, er indrettet i en charmerende bygning og her vil I opleve en varm og hyggelig atmosfære. Hotellet ligger

Læs mere

Costa del Sol -Langtidsferie

Costa del Sol -Langtidsferie Busrejse. 25 dage Pris inkl. halvpension: Kun 10.395,- Højdepunkter Skøn langtidsferie Den storslåede natur Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Sevilla Malaga Jerez ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Uanset om du er religiøs eller ej, så er der en særlig stemning på Caminoen også den portugisiske fra Porto til Santiago de Compostela. Ruten

Læs mere