BILLIG. S Schøns Biler. Glædelig Jul og. Godt Nytår. BILUDLEJNING. Guldborgsund Avis er nu 2 aviser PERSONBIL UDLEJNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BILLIG. S Schøns Biler. Glædelig Jul og. Godt Nytår. BILUDLEJNING. Guldborgsund Avis er nu 2 aviser PERSONBIL UDLEJNING"

Transkript

1 S C H Ø N B I L E R Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten ingen vedligeholdelse - uforpligtende opmåling. Ring NU! PRIMO System Vinduer TILSLUTTET DANSK VINDUES CERTIFICERING CERTIFICEERING DTI DVC Weekend 24. december til 26. december 2010 Nummer 281 Telefon Glædelig Jul og Godt Nytår Julehyggen har bredt sig. Det dufter af gran, flæskesteg og rødkål. Stemningsfulde toner lyder fra højttalerne i stuen. Glædelig Jul. En uge til, og det er nytår. Vi skal fejre et 2010, der var fuld af udfordringer, og kigge ind i både et nyt år og et nyt årti, som vi skal fylde med visioner. For vores eget liv og fællesskabet. Godt Nytår. Udover Glædelig Jul og Godt Nytår ønsker vi god læselyst, i en Guldborgsund Avis med inspiration og ro til fordybelse. Denne gang med bidrag fra biskop Steen Skovsgaard (billedet). S Schøns Biler BILLIG BILUDLEJNING Fabrikation og Salgsudstilling Århusvej Nykøbing F. Tlf Fax Guldborgsund Avis er nu 2 aviser Få inspiration om kultur, bolig, kirke og design i Få de seneste nyheder 24 timer i døgnet på Næste trykte avis udkommer fredag 28. januar Internet-avisen udkommer hele døgnet Når du vil noget med livet Skal du overveje, at tage et år i 10. kl. på Nykøbing F. Realskole Du kan vælge mellem to linjer: - den humanistiske og - den naturfaglige S Schøns Biler S C H Ø N Førsteklasses varevogn fra 500,- kr. incl. fri km. PERSONBIL UDLEJNING Pr. dag 350,- incl. fri km. på Sjælland Pr. uge 1.700,- incl. fri km. på Sjælland LANGTIDSUDLEJNING I HELE DANMARK EN HEL MÅNED 4.800,- incl. fri km., forsikring, kasko samt fri levering på Sjælland og øerne. B I L E R Guldborgvej 42, Sakskøbing Tlf Mobil Se skolens hjemmeside: Tilmelding og yderligere oplysninger kontakt eller skoleleder Anita Herdahl Der vil blive afholdt orienteringsmøde torsdag 27. januar 2010 og individuelle samtaler 21., 22. og 25. februar 2011.

2 2. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Karlsfeltvej Stubbekøbing Telefon Fax Carsten Wulff-Clausen ansvarshavende redaktør Mobil tlf Vi vil give vores læsere positive oplevelser. Fred og ro til fordybelse. Information om det der sker i Guldborgsund. Plads til aktiv debat. Guldborgsund Avis udkommer som trykt avis til alle husstande i Guldborgsund Kommune hver sidste weekend i månederne. Desuden udkommer vores internet-avis guldborgsundavis.dk 24 timer i døgnet. Tryk: Provins-Trykkeriet Alt i rep. og nyt TAGRENDER NEDLØB KVISTE VELUX-VINDUER SKORSTENE SKOTRENDER INDDÆKNINGER M.L. BLIK & RØR MAGNUS LAURIDSEN FRIHEDSVEJ STUBBEKØBING TLF Nyheder 24 timer i døgnet Palle Andersen Tokkerupvej 3, Kettinge Tlf Din lokale murermester RING Bil-telefon Få et uforbindende tilbud på ny-, om- og tilbygning samt små reparationer. Alt omkring tegning og byggesager ordnes. Totalentreprise gives også. Murermester TOM RASMUSSEN TORVEGADE HORBELEV PHILIPSENS STENHUGGERI STENHUGGERI SLIBNING POLERING ALT I GRAVSTEN Grundlagt 1885 v/svend Pedersen Alslevvej Stubbekøbing Tlf , bil SALG AF FRUGT OG GRØNT Vi sælger æbler og pærer og friske lokale grønsager fra boden i vores gård. Frisk frugt og grønt på Torvet i Nykøbing F. hver onsdag og lørdag kl KILDEVEJENs FRUGTSALG Kildevej 5 - Kettinge - Tlf Sunde skridt nytårsdag Hjerteforeningen i Guldborgsund byder 2011 velkommen med en NYTÅRSMARCH på hjertestien i Kohaveskoven, Nykøbing F. Kom og vær med. Vi mødes ved P-pladsen ved Folkedanserhuset lørdag 1. januar 2011 kl Alle er velkommen! HUSHJÆLP SØGES STRAKS Telefon Sakskøbing Mobil DIN LOKALE SYNSHAL Periodesyn kun kr. 450,- Bestil tid på: eller tlf HØFLIG OG EFFEKTIV BETJENING v/ Flemming Barfoed Tuemosevej 4, 4850 Stubbekøbing TÜV certificeret Åbningtider: mandag-fredag kl Bilsyn også udenfor åbningstid og i weekend efter aftale DØGNSERVICE Forstoppelse? Septitanke. Fedt- & olieudskillere Spuling af kloak og dræn Nu også: Sandvaskning af huse, tanke og containere. Højtryksspuling op til 1000 bar. Ring til.. Nielsen - Børsholmsvej Gedser v/kim Nielsen - Børsholmsvej Gedser Tlf M bil Tlf Mobil PROFESSIONELLE... annoncer. aviser. bannere. brevpapir. brochurer. cms flyers. foldere. hjemmesider. hæfter. kataloger klistermærker. kuverter. logoer. magasiner salgsmapper. skilte. plancher. visitkort. webshops 3d-visualiseringer. og meget mere... TIL LAVPRIS! telefon Vi ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR Tak for 2010 og på gensyn i det kommende år!

3 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 3 Glædelig Jul og Godt nytår fra hele team et i Maglebrænde Ugens tilbud Gå ind på KLIK IND - når det passer dig UGENS TILBUD Tilbudene gælder indtil mandag 31. december Et godt nytår forberedes med godt kød Stegeben af svin 4 kg ALT I MØRT OKSEKØD OG KALVEKØD Okse- eller Kalvemørbrad Pr. ½ kg Mør T-bone Steak Pr. ½ kg 140,- 60,- Møre Okse- og Kalveculotter Pr. ½ kg KUN 45,- Mør T-bone Steak Pr. ½ kg 60,- Mør Roastbeef Pr. ½ kg 55,- Møre Højrebskoteletter Pr. ½ kg 50,- KUN 20,- ALT I MØRT KØD TIL FONDUE 3 stk. Svinemørbrad 1,2-1,5 kg120,- Svinekoteletter m/ben Pr. ½ kg Oksefars 10-12% fedt 1/1 kg 38,- 5 HELE KILO180,- Svinekoteletter u/ben Pr. ½ kg 25,- Flæskefars 10-12% fedt 1/1 kg 28,- 5 HELE KILO100,- ÅBNINGSTIDER: Mandag 27. til torsdag 30. december kl. 8-17, Nytårsaften 31. december kl Stegeben af svin 4 kg KUN 20,- MAGLEBRÆNDE SLAGTERFORRETNING v/ slagtermester Klaus Ove Pedersen

4 4. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Olsen - indbegrebet af julehygge Jul og nytår kan hverken fejres eller nydes uden at støde på en dansk hyggefilm. Så hører det samtidigt til sjældenhederne, hvis ikke Olsen dukker op et eller andet sted. Olsen, som er indbegrebet af julehygge, morskab og på samme tid agtelse. Det er Ove Sprogøe, det drejer sig om. Danmarks mest folkekære skuespiller, især kendt for rollerne som Egon Olsen i Olsen- Banden serien og doktor Hansen i Matador. Det var i de folkekære film og roller, Ove Sprogøe fik sine gennembrud, sin popularitet og fandt sig hjemme. Med start som Nicolai i Nøddebo Præstegaard. Altsammen er det flot og præcist beskrevet i Ove Sprogøe - en biografi af Jacob Wendt Jensen. En skøn bog på 400 sider, der leverer lige nøjagtig den ro og tilforladelighed, som hovedpersonen var eksponent for. Et langt liv på scenen sluttede med en rolig og beskeden tilværelse, det sidste åndedrag 14. september 2004 mindre end en måned efter Evas død. Ove Sprogøes livsledsager gennem 63 år! Fra start til slut gjorde den folkekære skuespiller en dyd ud af at leve i harmoni, med sig selv, med sin kone og med omgivelserne. Et af midlerne var: NUL fjernsyn. En interessant tankegang hos én, der lever af offentlig fremtræden. Ligesom ingen kan klandre Ove Sprogøe for ikke at være orienteret. Livet er én stor sum at prioriteringer. Foretaget på grundlag af faglige og menneskelige kompetencer. Når de findes i den rette kombination, lykkes ting. Så er det for en skuespiller muligt at træde op på scenen i roller hos Holberg og Molière eller hos Lise Nørgaard og Erik Balling. Ove Sprogøe var en af sin tids mest private skuespillere. Et menneske, der ønskede fred i de private gemakker. Derfor er biografien både spændende læsning og godt arbejde af forfatteren, der har lagt et omfattende kildemateriale og et stort antal interviews til grund for værket. Ligger bogen ikke under juletræet, eller er blandt nytårsgaverne, så er det om at slå vejen hen til boghandleren. Det er et køb af på én gang oplysning, ro og inspiration. Ove Sprogøe var et interessant menneske, udover at være en gudsbenådet skuespiller. Biografien om ham er spændende læsning og godt arbejde. Bogen bringer både ro i sjælen og inspiration. En sjælden kombination. Guldborgsund Avis og boghandler Ole Løj samarbejder om at give læserne inspiration og lyst til bogen, og dermed Vitaminer til hjernen.

5 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 5 ART & DESIGN STUDIO KUNST & DESIGNMØBLER JANUARUDSALG % PÅ UDSTILLINGSMODELLER EJ DELFHI 450 L. 240 CM. VEJL. KR ,- KAMPAGNEPRIS KR ,- Sofaen fås i 2 farver: Sort og nøddebrun EKSTRAORDINÆRE GODE TILBUD I PERIODEN 1/1-15/ Konkurrence værdi 4.995,- Medbring denne annonce og deltag i lodtrækningen om 1 eksklusiv Arne Jacobsen 3107 stol fuldpolstret i hvid læder. ART & DESIGN STUDIO ApS Herningvej Nykøbing F ART & DESIGN STUDIO APS Herningvej Nykøbing F

6 6. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Ikke bare en stol MEN EN STOL Der skabes til stadighed nye, unikke produkter. Fra brugsgenstande over køkkenredskaber til designmøbler og -lamper. Lige nu er det jo en speciel gavetid, så der dukker rundt omkring noget af al det spændende op under juletræet. Der er plads til det hele, også selv om gaven måske er så stor, at den må stå ved siden af træet. Blandt nyhederne på design-himlen er en stol. Ikke bare en blandt tusind varer, men en stol. Stolen! Uma er det nye bud på en moderne og klassisk hvilestol, der med en karakteristisk, blød og afrundet form er et feminint modstykke til den mere dynamiske Ox-chair. Uma er en komfortabel stol, hvor der er taget hensyn til at skabe støtte og hvile til kroppen afspejlet i en helstøbt organisk form udført med enkle og klare linjer. Stolens åbenhed tager imod den siddende og giver stor bevægelsesfrihed. Stolen er færdigudviklet af designerne, som viderefører Studio Hannes Wettstein, med udgangspunkt i de oprindelige skitser fra manden bag. Hannes Wettstein var kendt for sit fokus på brugeren og for at designe med funktion og komfort for øje. Han døde som kun 50-årig i 2008, men hans idéer og filosofi bliver i dag videreført af studiet i Zürich. Det grundlagde Hannes Wettstein i Uma er en polstret stol med understel i formstøbt poleret aluminium. Stolen fås med flere stoftyper, men præsenteres i sin første udgave i stoffet Sunniva fra Fanny Aronsen. Stoffets struktur i en blød uldblanding harmonerer med Umas skalform. Den nye stol er i stald hos Erik Jørgensens Møbelfabrik på Fyn, hvor resultatet af Wettsteins tanker og skitser befinder sig side om side med bl.a. Volthers og Wegners tilsvarende arbejder. Uma er en ny komfortabel stol. Skabt på grundlag af tanker og skitser fra Hannes Wettstein og færdiggjort af de designere, der i dag fører studiet i Zürich videre efter mesterens tidlige død. Guldborgsund Avis og indretningsarkitekt Anni Patrikios samarbejder om at give læserne inspiration til livet i boligen.

7 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 7 Vi ønsker alle en rigtig Glædelig Jul Det er gavetid, og det har vi mange ideer til. Året rundt - noget for enhver smag! Vi ønsker også alle Godt Nytår Det er læsetid, det har vi også ideerne til. Året rundt - altid et forslag! Udkommer 13. januar 2011 Telefon Bog & Idé Jernbanegade Nykøbing F Bog&idé PRIVATSKOLE I IDESTRUP og etablering af Lokalråd Bestyrelsen for Idestrup Privatskoles Venner inviterer alle interesserede til møde i Idestrup forsamlingshus torsdag 13. januar 2011 kl Her vil bestyrelsen, sammen med statsaut. revisor Erik Frikov, præsentere budgettet for skolens drift, samt påvise at der er skabt et solidt fundament for en permanent privatskole i Idestrup, ligesom kernepunkterne i skolens kommende værdigrundlag præsenteres. Danmarks Privatskoleforening vil samme aften komme med et oplæg, om fordele og udfordringer ved en privatskole, samt de væsentligste forskelligheder mellem en folkeskole og en privatskole. Der vil endvidere blive drøftet tanker om at etablere et Lokalråd for Idestrup og omegn Så vil du være med til at målrette de fremtidige visioner og tiltag for Idestrup og omegn, vil der denne aften være mulighed for at høre nærmere og måske melde sig til dette arbejde. Læs videre på Vi ønsker alle frivillige Glædelig Jul og Godt Nytår - tak fordi I gør en forskel i Guldborgsund Med venlig hilsen og på gensyn Velkommen til en rigtig hyggelig og traditionel julefrokost. Vi serverer en stor lækker Jensens Jazz Serenaders. Efter spisningen vil der være rig mulighed for at få rørt sig på dansegulvet. Vælg mellem fredag 28. november og fredag 5. december Begge dage kl Bestil bord på tlf Mulighed for overnatning med morgenmad (tillæg). Pris pr. couvert. 298,- Jensens Jazz Serenaders Tak for opbakningen i DF Guldborgsund vil gøre en forskel. Banegårdspladsen 1 A Nykøbing F. - Tlf Mobil Medlemsskab - kontakt lokalformand Birgit Holse tlf

8 8. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 FRISTELSER - INSPIRATION Ideer og råd fra tømrer/murer og gulventreprenør Frank Jensen - anlægsgartner Lars Dyrberg Vinduerne har stor betydning for livet i boligen. Alt fra lys og lyd til dimensioner og farver påvirkes af vinduernes former og materiale. Ligesom hyggen kommer ind ad vinduerne. Julehyggen lukkes ind ad vinduerne Når vi kigger ud gennem vinduerne fra vores komfortable boliger, er signalet udefra hygge. Lige nu julehygge, dels på grund af højtiden, dels fordi sneen sætter sit præg på landskabet. Man tænker bare ikke på, at selve vinduerne også har sin del af æren, både for hyggen og for at boligen er bekvem. Vinduerne er nemlig ensbetydende med regulering af lys, lyd, varme og opfattelse af former og dimensioner. Materialet og farverne har ligeledes betydning for, hvorledes vi føler os. Hvor komfortabelt vi bilder os ind, vi har det. - Vinduer i træ, eventuelt kombineret med aluminium, er vores foretrukne materialer. Hvilket især skyldes de mange muligheder specielt træet giver, forklarer tømrer/murer og gulventreprenør Frank Jensen, SJS i Stubbekøbing. Gamle vinduer er jo af træ, og dem er der derfor mulighed for at reparere og tætne. Desuden er der ubegrænsede muligheder, når det gælder behandling med olie og maling i hele farvepaletten. Udover materialevalg og farver er der også facon og størrelse at tage stilling til, når man skal forny vinduer. Mulighederne begrænses så at sige kun af fantasien. Runde, halvrunde, kvadratiske, brede eller høje vinduer. Med eller uden sprosser, mange eller få. I samme forbindelse skal der vælges beslag, der passer til vinduesstilen. Herunder også tages stilling til eventuelle sikringsbeslag. Endvidere har nogle huse skodder, enten af praktiske årsager eller til pynt. - Juletiden er et godt tidspunkt at lade sig inspirere på. Dels fordi julehyggen skaber inspiration og tankevirksomhed. Understøtter vores fantasi. Desuden har vi tiden, og kan i ro og fred overveje den næste fornyelse og/eller forbedring af boligen. Uanset om den er tiltrængt, nødvendig eller blot for syns- og stilmæssig komforts skyld, siger Frank Jensen. Tømrer/murer og gulventreprenøren fra Stubbekøbing anbefaler, at man tager sig god tid, nyder juletiden og lader sig inspirere. Derefter står fagmanden til rådighed, hvis og når overvejelserne her i hyggetiden fører til et projekt. Kun fantasien sætter grænser for, hvad det er muligt at lave med vinduer i boligen. Frank Jensen her med et eksempel på et vindue, der skal erstatte et dørparti.

9 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 9 FORNYELSE - i BOLIGEN VVS-installatør Steen T. Hansen - El-installatør Henning Christensen - malermester Morten Them Pedersen Elektriciteten er en del af julehyggen Et tjek af grupperne på eltavlen er ikke svært. Hvad angår sikringerne, skal man være opmærksom på, at de ikke snyder én ved, at prikken ikke falder ud. Julehyggen er afhængig af elektricitet. Uden er der meget, som er anderledes. Ingen varme, kold mad og kun lidt lys. Når til gengæld alt fungerer, er det lunt, nærende og komfortabelt. Derfor er det godt at være forberedt, hvis noget uforudset skulle indtræffe. Eksempelvis at komfuret ikke virker, som det skal. Noget af lyset i boligen ikke fungerer, eller hele installationen måske slår fra. - Der er ingen grund til panik, hvis elektriciteten skulle gøre lidt knuder i julen, siger elinstallatør Henning Christensen, Nordfalster El. Først skal man selv lave simple prøver, og man har altid el-installatøren i baghånden, hvis det bliver nødvendigt. Den typiske julesituation er, at komfuret helt eller delvis ikke virker. Først skal man tjekke sikringerne. Hvis det kun er enkelte kogeplader, der ikke fungerer, så kan det også være en sikring i kabelskabet, og en fase er faldet ud. Det kan man tjekke ved at spørge naboen, fordi problemet så også findes hos andre end én selv. I det tilfælde er det korrekte at kontakte el-selskabet. - Hvis dele af husets belysning ikke virker, er fremgangsmåden den samme som med komfuret. Når man tjekker sikringer, skal man iøvrigt være opmærksom på, at prikken i sikringens bund ikke altid falder ud, så det kan godt snyde og se ud, som om den ikke er sprunget, siger Henning Christensen. Det sker ikke så ofte mere, at der falder faser ud (det sker uden for huset) efter at luftsledningerne er blevet meget færre. Men det kan ske, hvis et kabelskab eksempelvis er ramt under snerydning. En anden situation er, hvor HFI relæet slår fra, og der slet ikke er el-forsyning i boligen. Man slår da alle grupper på el-tavlen fra. Kobler relæet til og derefter tilkobles én gruppe ad gangen. Derved finder man fejl-gruppen. Fejlen kan eksempelvis være forårsaget af udendørs julebelysning, der er blevet fugtig. - Hvis der virkelig er en fejl, og man ikke selv kan klare opgaven, så er det med at ringe til el-installatøren. Hurtigst muligt efter, at problemet er opstået og tjekket. Der er ingen grund til at vente, til det bliver mørkt og besværligt, siger Henning Christensen og ønsker alle en hyggelig og fredelig jul med problemløs el-forsyning. Det er ikke sjovt, hvis komfuret ikke fungerer, som det skal i julen. Men der er ganske simple ting, man selv kan foretage sig, hvis det sker, påpeger elinstallatør Henning Christensen.

10 10. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 SUPER ÅBNINGSTILBUD Tilbring et par spændende sommerdage i Berlin og bo på et af vores splinternye hoteller Vælg mellem 3*** H2 Hotel eller 4**** RAMADA Berlin-Alexanderplatz beliggende midt i Berlins kulturcentrum juli 2011 Berlin Helt nyt 3*** hotel,h2 Hotel Berlin Alexanderplatz. indeholdende 288 moderne værelser med alt i udstyr. Flere restauranter, barer, lounge mv. Hotellet er beliggende direkte til Alexanderplatz og fjernsynstårnet og i bekvem afstand til Museumsøen, Berliner Dom, Rote Rathaus og Brandenburger Tor. Nyopført 4**** hotel RAMADA Hotel Berlin-Alexanderplatz, med 337 komfortable værelser og suiter. Desuden adskillige restauranter, barer, grupperum, konferencelokaler, samt lounger. Direkte ved Alexanderplatz og det kulturelle centrum af Berlin så som Berliner Dom, Nikolaiviertel, Brandenburger Tor, DDR-museet mv. SEVÆRDIGHEDER I NÆRHEDEN Brandenburger Tor 2,5 km Fjernsynstårnet Rotes Rathaus 0,3 km 0,5 km Pris pr.person pr. dag i dobbeltværelse. på H2 Hotel Alexanderplatz incl. bus, hotelophold samt morgenmad kun kr. 350,00 Prisen gælder ved 4 dage - 3 nætter Berliner Dom Museumsøen Potsdamer Platz Nikolaiviertel Kurfürstendamm 1,2 km 1,5 km 3,5 km 1,4 km 6,9 km Pris pr.person pr. dag i dobbeltværelse. på RAMADA Berlin-Alexanderplatz incl. bus, hotelophold samt morgenmad kun kr. 440,00 Prisen gælder ved 4 dage - 3 nætter Opsamling på det meste af Sjælland bl.a.helsingør, København, Høje Tåstrup, Ølby, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Maribo, Sakskøbing, Nykøbing F. Reservation: Tlf fax Københavnsvej Vordingborg. Rejsegarantifond: 1711

11 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 11 Masser af frisk fisk - Der er så mange fisk, at jeg ikke kan huske, hvornår det sidst var sådan, siger fiskeskipper Ole Kristensen. Hans ansigt er kendt overalt på egnen omkring Guldborgsund, hvor folk det seneste år er valfartet til Stubbekøbing Havn for at købe friske fisk på havnekajen. Den historie gentager sig nu. I januar, februar og marts lægger Ole og hans kutter Elly Kynde fast til i Stubbekøbing. Hver lørdag i alle 3 måneder er der salg af friske fisk, og kun vejr med is og vind kan forhindre det. Fiskeskipperen og hans kutter har speciel tilladelse til at sælge frisk fisk på kajen, så det gør han. Hvilket borgerne fra nær og fjern kvitterede for sidste vinter ved at stå i lange køer for at købe. Det kneb ligefrem med tid til den snak med kunderne, som er en del af det fiskermiljø Ole Kristensen lægger stor vægt på. Nedtællingen er nu begyndt, om kun et par uger sejler skipperen ind til Stubbekøbing fra Østersøen med friske fisk i lasten. JUL OG NYTÅR I STUBBEKØBING OG MAGLEBRÆNDE KIRKER JULEKONCERT i Stubbekøbing Kirke Den 29. december kl Kom og lyt til smuk gregoriansk sang Vokalensemblet 1614 synger gregoriansk sang efter den berømte gradualebog, som udkom i Rom i På programmet er gregorianske sange med tekstparalleller til Händels Messias samt julemessen, som den kan have lydt i Peterskirken for snart 400 år siden. Vokalensemblet 1614 ledes af Stefan Haugland. Entré 30 kr. Juleaften: Gudstjeneste i Stubbekøbing kl og i Maglebrænde kl Juledag: Gudstjeneste i Stubbekøbing kl og i Maglebrænde kl juledag: Gudstjeneste i Stubbekøbing kl , ingen i Maglebrænde. Nytårsdag: Stubbekøbing kl Vi får champagne og kransekage efter gudstjenesten og ønsker hinanden Godt Nytår. Ingen i Maglebrænde. Søndag 2. januar: PILGRIMSVANDRING. Vi mødes i Stubbekøbing Kirke kl og begynder vandringen med at synge sammen. Derefter går vi til Maglebrænde Kirke og undervejs får vi suppe i smedjen på Liselund. Kl gudstjeneste i Maglebrænde. Kirkebilen kører tilbage til Stubbekøbing. Tirsdag 4.januar kl : Læsekreds i præstegården. Vi læser afsnit 3 og 4 i Umberto Ecos: Rosens navn. Se i øvrigt hjemmesiden: med oplysninger, der hele tiden føres ajour.

12 12. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Et levende barn i favnen Af biskop Steen Skovsgaard En torsdag eftermiddag i adventstiden var der Levende julekalender i Våbensted Kirke. Jeg var inviteret af sognepræst Ulla Skou Rasmussen for sammen med præsten og børnene at være med til at åbne julekalenderen, og jeg var blevet bedt om at optræde som een af de vise mænd. Sognepræsten foreslog, at jeg skulle tage min rejsebispekåbe på, som jeg bru- ger, når jeg besøger de oversøiske menigheder, og den var ganske rigtigt meget passende. snakke om de vise mænd eller de hellige tre konger. Hvordan bliver man i grunden en vis mand? spurgte Ulla Skou Rasmussen mig. Jeg må indrømme, at spørgsmålet kom lidt bag på mig. For hvordan bliver man i Da vi åbnede julekalenderen, fandt vi en smuk kongekrone, og det blev anledningen til at fortælle og grund e n viis? Jeg spurgte børnene, hvad de mente, men der kom ikke rigtig nogen hjælp. Efter lidt betænkningstid valgte jeg at sige: Man bliver viis ved at lytte og være stille. Jeg syntes selv, det var et helt godt svar, indtil en lille dreng sagde: Så skal du da også tie stille! Om han nu sagde det, fordi han mente, at jeg godt kunne tåle at blive mere viis, eller at når det nu var en vismands kendetegn, så måtte jeg vel også være stille, det fandt jeg aldrig ud af. For i stedet skete der noget helt andet. En mor var nemlig kommet i kirke med sine 3 børn, og den mindste var en baby på 8 uger, som skulle hedde Louise. Lidt for sjov havde vi inden gudstjenesten snakket om, at hun passende kunne blive lagt i krybben og spille det lille Jesus-barn. Det syntes moren kunne være sjovt, og pludselig fik jeg så lagt den lille Louise i favnen. Jeg skulle lægge hende ned i krybben. Det var mærkeligt og bevægende pludseligt at stå dér midt i kirken i sin rejsebispekåbe og få lagt en lille pige i favnen. Så tillidsfuld, varm og fin. Jeg kunne ikke få mig selv til at slippe hende, og stod bare og vuggede hende lige så stille. Og tænkte: Jamen det er jo julens budskab i al sin enkelhed. I det lille Jesus-barn lægger Gud sig i vores favn, som denne lille pige. Og stjernen, som ledte de vise mænd til Betlehem, kan de nu finde i et lille barns øjne. Den store Gud bliver lille. Himlens mægtige stjerne er at se i det lille barn. Her får vi givet det, som vismænd leder efter og alt det, som betyder noget. Alt andet er underordnet et spædbarn. Det er som om, at hele tilværelsens mening er samlet i et lille spædbarn - på een gang gemt og synligt. Sådan kan man føle det, når man står med et lille levende barn i favnen. Derfor vælger Gud at blive menneske. For at understrege, at det vigtigste her i livet, får vi givet. Vi kan ikke skabe det selv. Det gives os. Troen, håbet, kærligheden, glæden, livet - alt er givet os. Vi skal ikke anstrenge os, men blot tage imod. Nøjagtig, som når vi får et levende barn i favnen. Det får vi i julen. Glædelig jul!

13 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 13 Top Kvalitets Biler VINTEREN ER OVER OS - og det er bilejerne også Der er købt vinterdæk som aldrig før MEN VI HAR ALTID ET GODT TILBUD! ALPINE Alle mulige dækstørrelser - eksempelvis 165/70R13-175/65R14-185/65R14-185/60R14-185/65R15-195/65R15-205/55R16 Dækstørrelse 195/65R15 4 stk. KUN 2.795,- Prisen Tjek dine dækstørrelser og RING OG FÅ ET GODT TILBUD er incl. moms, montering, afbalancering og ny ventil. S C H Ø N S Schøns Biler B I L E R Guldborgvej 42, Sakskøbing Tlf Mobil

14 14. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Dato dagens navn 1. januar Nytårsdag 2. januar Hellig 3 konger søndag 9. januar 1. søndag efter hellig 3 konger 16. januar 2. søndag efter hellig 3 konger 23. januar 3. søndag efter hellig 3 konger 30. januar 4. søndag efter hellig 3 konger Kettinge Bregninge Toreby Sundby / Øster Uls Vester Uls Godsted Døllefjelde Musse kirkekaffe Herritslev Nysted Vantore Sakskøbing Våbensted Engestofte Kyndelmisse Slemminge Fjelde Majbølle Kirkeskib Vigsnæs Tårs Radsted Kirkekaffe MOSEBY TØMRER MURER -FIRMA ApS JORD STØBE MURER TØMRER SNEDKER GLASMONTERING v/ JESPER LARSEN Præstevænget Stubbekøbing TELEFON TIL JESPER: MOBILTELEFON Veludført kvalitets arbejde Et godt tilbud på: ombygning - tilbygning vinduer - døre - køkken trægulve - isolering renovering af tage - tegl stål - Decra - eternit m.v. Ring og tal med mester selv René Pedersen Tømrer Snedker Kildevej 12 - Kettinge Bil SLOTSGADE NYSTED TLF FAX: MOBIL: Medlem af Byg Garanti ordning GRATIS LÅNEBIL VED KASKOSKADER Mester TOM JENSEN Nykøbing F. A/S Byens Christian Henriksen Gårdrækkevej Nr. Alslev Tlf Mobil Vi klarer alle bilmærker. Specialister i TOYOTA. Gedservej 158, 4800 Nykøbing F. Tlf Samson EL & HVIDEVARE Anders Petersen Bødkergårdvej Nykøbing F. Tlf Mobil Alt i el-installationer og hvidevarereparationer service Krøyer s Service A L T I H Å N D V Æ R K Fugeteknik - Malerarbejde Tømrerarbejde - Tagdækning Tlf direkte forbindelse til alt håndværk! H.H.RENGØRING Skovvænget Torvegade Nørre Horbelev Alslev Hjemmeservice. Erhvervsrengøring. Institutionsrengøring. Special-gulvbehandling.- Polishbehandling. Polishbehandling.. Tæpperensning. Ring og aftal tid for et Tilbud der passer til dit Behov hos: DEN RIGTIGE FAGMAND! GARDINER Persienner, rulle- lamel- folde- og plissé Terrasse- & Vindues- MARKISER Vi kommer gerne og viser prøver! 28 års erfaring Gode råd er DYRE. Vi giver dem GRATIS Vi tager mål, syr og monterer! MB Center Langgade Nørre Alslev. Telefon

15 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 15 Dato dagens navn 1. januar Nytårsdag 2. januar Hellig 3 konger søndag 5. januar Hellig 3 kongers aften Onsdag 9. januar 1. søndag efter hellig 3 konger 16. januar 2. søndag efter hellig 3 konger 23. januar 3. søndag efter hellig 3 konger 30. januar 4. søndag efter hellig 3 konger Klosterk Lindeskov Nordre K Kaffe i salen Tingsted Kirkebil prædikant Kirkebil og domprovst Ole Opstrup Kirkekaffe Ønslev Eskilstrup Stadager Brarup Vålse Kipppinge Nr. Vedby Gyldenbjerg Nr. Alslev Nytårsparade Kirkebil Nr. Kirkeby Kirkebil Torkilstrup Lillebrænde Gunslev Stubbekøbing Andagt / Pilgrimsvandring Maglebrænde Aastrup Altergang / Kirkebil Horbelev Falkerslev Karleby Horreby Kirkebil Kirkekaffe 9.00 Sdr. Alslev Nr. Ørslev Kirkekaffe Systofte Kirkebil Sdr. Kirkeby Idestrup Væggerløse Skelby Gedesby Gedser RENGØRING OG OPRYDNING 3-EREN ApS Grønnegade Stubbekøbing Telefon Mobil Skift til en lokal sparekasse... Toldbodgade Nykøbing F Telefon: Telefax: Rensning og spuling af kloakker Slamsugning Renovering af kloakker Mindre entreprenøropgaver Autoriseret kloakmester Langet 10. Døllefjelde Kettinge. Tlf Selskabslokaler i Maglebrænde (tidl. SID huset) Udlejes med køkken og alt service 1.250,- kr. Michael Adamsen - tlf Vi har masser. Besøg vor butik eller vor internetbutik:

Lagerliste brugte biler

Lagerliste brugte biler Helsinge/Seehusen ApS 48798191 Citigo 1,0 60 Active GreenTec 5d BLACK FRIDAY, MOVE & FUN NAVIGATION, AIRC, fjernb. c.lås, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, højdejust. forsæde, el-ruder,

Læs mere

Kunstmaler og erhvervsmand Erik Frøkjær. for manden, der er født i Gedser og i dag bor i Nykøbing F. I Marielyst er cowboybukse-kongen

Kunstmaler og erhvervsmand Erik Frøkjær. for manden, der er født i Gedser og i dag bor i Nykøbing F. I Marielyst er cowboybukse-kongen S C H Ø N B I L E R Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Borgerbevægelse i Guldborgsund

Borgerbevægelse i Guldborgsund Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2014..docx. 27-12-2014. side 1. Prædiken til Juleaften 2014. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2014..docx. 27-12-2014. side 1. Prædiken til Juleaften 2014. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2014. Tekster. Luk. 2,1-14 Og da englene havde forladt dem og var vendt tilbage til himlen, sagde hyrderne til hinanden:»lad os gå ind til Betlehem og se det, som er sket,

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport AUGUST 2015 sensommer udsalg Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport NY Hyundai i30 Turbo Vejlevej 160. 8700

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Guldborgsund skriver historie - men intet nyt

Guldborgsund skriver historie - men intet nyt Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten

Læs mere

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke:

Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: 1 Prædiken juleaften den 24. december 2007 i Toreby kirke: Af Svend Aage Nielsen. Forløb efter salmeblad: Præludium-indgangsbøn-94-kollektlæsning-104-- forløb på prædikestolen. Apostolsk velsignelse. Solo:

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

Auktioner ApS sælger for en kunde

Auktioner ApS sælger for en kunde 4. november 2015 Auktioner ApS sælger for en kunde IKKE under konkurs (Velholdt Jaguar S-Type 2,5Aut V6,en bruger,nysynet) Eftersyn: 4. november 2015 fra kl. 09.00 til kl. 16.00 Svanemøllevej 34, København

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov.

BENNS arrangerer busrejser til Berlin fra både Jylland og Sjælland, og vi skræddersyer rejserne, så de passer til jeres ønskede behov. Busrejser til Berlin 3 dage fra kr. 1.098,- pr. person Inkl. bus samt hotel med morgenmad Berlin er en af de mest interessante storbyer i Europa, når det kommer til busrejser. Busrejser til Berlin byder

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB

UNGE LIGHED FÆLLESSKAB Vi elsker ferie UNGE LIGHED FÆLLESSKAB Vi har festet i 7 Bulgarien Tag med til datingfest 11 2. årgang Nr. 3 September 2015 Vi er glade for inklusion Der bliver snakket meget om folkeskolen for tiden.

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Jul hos Lynggaard. Teglværksvej 1 Aadum

Jul hos Lynggaard. Teglværksvej 1 Aadum Jul hos Lynggaard Teglværksvej 1 Aadum Stort udvalg i Vinterkranse og dekorationer Pyntegrønt Juletræer Dekorationsmaterialer Lys m.m. Kaffe på kanden! Åbent: Fredag/Lørdag/søndag kl. 10-17 fra 8. november

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt April Såril 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Menighedsudflugt Lørdag den 15. maj tager vi på menighedsudflugt. Vi er blevet enige om at tage til Gerlev Legepark,

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Godt Nyt. Januar månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Januar månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Januar 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Det handler om TRO Hvad er tro? Hvad er meningen med livet? Jesus og Josefine - er det ren fiktion? Hvorfor skulle

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 17. Emne: Sund og stærk HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 Uge 17 Emne: Sund og stærk Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 17 Emne: Sund og stærk side 1 HIPPY HippHopp Uge17_sund og stµrk.indd 1 06/07/10 12.06 Uge 17 l Sund og stærk Det er en

Læs mere

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem.

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem. 1 Juleaften 2009. Hvad er det bedste ved julen? ja, hvad er det bedste ved julen? Måske al hyggen i dagene op til jul, med pynt i gaderne, lys overalt, med julekalendere i fjernsynet, hvor man sammen har

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

TÅRUP FORSAMLINGSHUS VENNER AKTIVITETSPROGRAM 2016-2017

TÅRUP FORSAMLINGSHUS VENNER AKTIVITETSPROGRAM 2016-2017 TÅRUP FORSAMLINGSHUS VENNER AKTIVITETSPROGRAM 2016-2017 Forsamlingshusets Venners bestyrelse byder velkommen og tak til alle brugere, supportere og aktører, der er delagtig i forsamlingshusets ve og vel

Læs mere

Sydhavsøernes Landboseniorer

Sydhavsøernes Landboseniorer Sydhavsøernes Landboseniorer Program for 2015-2016 Seniorklubbens tur til Harzen med besøg i den 12 ha store rosenhave i Sangerhausen. Et stort udbud af oplevelser Programmet kan også ses på www.dlsyd.dk/dls/seniorklubben

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Tånum Forsamlingshus

Tånum Forsamlingshus Program for 2015/16 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Side 1 33 Handicap Toiletgangen Side 2 Velkommen til 2015/2016 i Tånum Forsamlingshus. Med de nye gulve, væg og loftbeklædning

Læs mere

Den gamle redaktørs side.

Den gamle redaktørs side. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk NR. 8 August 2014 29. 29. Årgang Blad nr.: 311 Den gamle redaktørs side. Så er Tuse Næs på Facebook besøg: https://www.facebook.com/tuse.naes Sommervejret

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet.

Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på torvet. Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Så tænder vi træet November 2011 www.krejbjerg.dk Den 27. november, 1. søndag i advent, tænder vi juletræet ved forsamlingshuset og lysene på

Læs mere

10 vigtigste ting at vide om advent L -Xl

10 vigtigste ting at vide om advent L -Xl Adventskransens fire lys symboliserer de fire adventssøndage inden jul. Levende lys hører adventstiden til, fordi julen ifølge kristendommen handler om, at Jesus kom til jorden som verdens lys - at han

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM INDHOLD Introduktion til projektet DET AKTIVE BYRUM SIDE 1 Hvordan skaber man et sted for piger? SIDE 2 Min nye byrumsfacilitet

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

MEDBORGERHUSET VÅLSE GAMLE SKOLE

MEDBORGERHUSET VÅLSE GAMLE SKOLE MEDBORGERHUSET VÅLSE GAMLE SKOLE AKTIVITETER 2014 / 2015 Forord Foreningen Medborgerhuset Vålse Gamle Skole, driver den gamle skole, beliggende bag Vålse Kirke, som et medborgerhus for det nordvestlige

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Valgfag på Feldballe Friskole

Valgfag på Feldballe Friskole Valgfag på Feldballe Friskole For elever i fritidsordningen på Feldballe Friskole bliver der nu flere valgfag at vælge imellem i løbet af året. I dette lille hæfte kan du se hvilke aktiviteter det handler

Læs mere

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april.

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april. Februar 2008 Fyraftensmøde den 8. April kl. 18.15: Næste BY NIGHT er lige om hjørnet. Kan vi give hinanden gode ideer om temaet Italiensk Aften. Hvad skal der til før vores bydel bliver fyldt med gode

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009.

Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 12. marts 2009. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008

PÅ BØLGELÆNGDE. Norea Radio Haderslev. FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 PÅ BØLGELÆNGDE JANUAR - FEBRUAR - MARTS 2008 Norea Radio Haderslev FM98.6 MHz/102.55 PÅ BYNET 'Vær velkommen, Herrens år' Vi synger ved begyndelsen af adventstiden og ved starten af et nyt år: Vær velkommen,

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN. UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS

MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN. UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS 2006 MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen BESØG OS PÅ HTTP://WWW.MVAS.DK 34 BESØG OS PÅ HTTP://WWW.MVAS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE NYHED

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Torsdag den 30. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Brunhilde Sørensen fortæller om sin flugt som 5-årig fra Østpreussen i 1945. Se Medborgerklubbens annonce.

Læs mere

Helligtrekongers søndag II Salmer: 392, 362, 136, 108, nadversalme 98 (sidste vers), 101

Helligtrekongers søndag II Salmer: 392, 362, 136, 108, nadversalme 98 (sidste vers), 101 Helligtrekongers søndag II Salmer: 392, 362, 136, 108, nadversalme 98 (sidste vers), 101 Storm P har malet billedet, juleaften, som jeg har sat udenpå gudstjenestearket. De fleste kender det nok, det er

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 27-08-2015 Prædiken til 12. s.e.trinitatis 2015.docx

Lindvig Osmundsen Side 1 27-08-2015 Prædiken til 12. s.e.trinitatis 2015.docx Lindvig Osmundsen Side 1 Prædiken til 12. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Mark. 7,31-37. Kan du høre mig? Jeg kan ikke høre dig. Når man bliver over 60 så får lyden på fjernsynet en ekstra streg eller

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Venlig hilsen. Kjeld Malte.

Venlig hilsen. Kjeld Malte. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet.

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 2. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 2. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 30 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer Produktionsnr.

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere