BILLIG. S Schøns Biler. Glædelig Jul og. Godt Nytår. BILUDLEJNING. Guldborgsund Avis er nu 2 aviser PERSONBIL UDLEJNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BILLIG. S Schøns Biler. Glædelig Jul og. Godt Nytår. BILUDLEJNING. Guldborgsund Avis er nu 2 aviser PERSONBIL UDLEJNING"

Transkript

1 S C H Ø N B I L E R Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten ingen vedligeholdelse - uforpligtende opmåling. Ring NU! PRIMO System Vinduer TILSLUTTET DANSK VINDUES CERTIFICERING CERTIFICEERING DTI DVC Weekend 24. december til 26. december 2010 Nummer 281 Telefon Glædelig Jul og Godt Nytår Julehyggen har bredt sig. Det dufter af gran, flæskesteg og rødkål. Stemningsfulde toner lyder fra højttalerne i stuen. Glædelig Jul. En uge til, og det er nytår. Vi skal fejre et 2010, der var fuld af udfordringer, og kigge ind i både et nyt år og et nyt årti, som vi skal fylde med visioner. For vores eget liv og fællesskabet. Godt Nytår. Udover Glædelig Jul og Godt Nytår ønsker vi god læselyst, i en Guldborgsund Avis med inspiration og ro til fordybelse. Denne gang med bidrag fra biskop Steen Skovsgaard (billedet). S Schøns Biler BILLIG BILUDLEJNING Fabrikation og Salgsudstilling Århusvej Nykøbing F. Tlf Fax Guldborgsund Avis er nu 2 aviser Få inspiration om kultur, bolig, kirke og design i Få de seneste nyheder 24 timer i døgnet på Næste trykte avis udkommer fredag 28. januar Internet-avisen udkommer hele døgnet Når du vil noget med livet Skal du overveje, at tage et år i 10. kl. på Nykøbing F. Realskole Du kan vælge mellem to linjer: - den humanistiske og - den naturfaglige S Schøns Biler S C H Ø N Førsteklasses varevogn fra 500,- kr. incl. fri km. PERSONBIL UDLEJNING Pr. dag 350,- incl. fri km. på Sjælland Pr. uge 1.700,- incl. fri km. på Sjælland LANGTIDSUDLEJNING I HELE DANMARK EN HEL MÅNED 4.800,- incl. fri km., forsikring, kasko samt fri levering på Sjælland og øerne. B I L E R Guldborgvej 42, Sakskøbing Tlf Mobil Se skolens hjemmeside: Tilmelding og yderligere oplysninger kontakt eller skoleleder Anita Herdahl Der vil blive afholdt orienteringsmøde torsdag 27. januar 2010 og individuelle samtaler 21., 22. og 25. februar 2011.

2 2. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Karlsfeltvej Stubbekøbing Telefon Fax Carsten Wulff-Clausen ansvarshavende redaktør Mobil tlf Vi vil give vores læsere positive oplevelser. Fred og ro til fordybelse. Information om det der sker i Guldborgsund. Plads til aktiv debat. Guldborgsund Avis udkommer som trykt avis til alle husstande i Guldborgsund Kommune hver sidste weekend i månederne. Desuden udkommer vores internet-avis guldborgsundavis.dk 24 timer i døgnet. Tryk: Provins-Trykkeriet Alt i rep. og nyt TAGRENDER NEDLØB KVISTE VELUX-VINDUER SKORSTENE SKOTRENDER INDDÆKNINGER M.L. BLIK & RØR MAGNUS LAURIDSEN FRIHEDSVEJ STUBBEKØBING TLF Nyheder 24 timer i døgnet Palle Andersen Tokkerupvej 3, Kettinge Tlf Din lokale murermester RING Bil-telefon Få et uforbindende tilbud på ny-, om- og tilbygning samt små reparationer. Alt omkring tegning og byggesager ordnes. Totalentreprise gives også. Murermester TOM RASMUSSEN TORVEGADE HORBELEV PHILIPSENS STENHUGGERI STENHUGGERI SLIBNING POLERING ALT I GRAVSTEN Grundlagt 1885 v/svend Pedersen Alslevvej Stubbekøbing Tlf , bil SALG AF FRUGT OG GRØNT Vi sælger æbler og pærer og friske lokale grønsager fra boden i vores gård. Frisk frugt og grønt på Torvet i Nykøbing F. hver onsdag og lørdag kl KILDEVEJENs FRUGTSALG Kildevej 5 - Kettinge - Tlf Sunde skridt nytårsdag Hjerteforeningen i Guldborgsund byder 2011 velkommen med en NYTÅRSMARCH på hjertestien i Kohaveskoven, Nykøbing F. Kom og vær med. Vi mødes ved P-pladsen ved Folkedanserhuset lørdag 1. januar 2011 kl Alle er velkommen! HUSHJÆLP SØGES STRAKS Telefon Sakskøbing Mobil DIN LOKALE SYNSHAL Periodesyn kun kr. 450,- Bestil tid på: eller tlf HØFLIG OG EFFEKTIV BETJENING v/ Flemming Barfoed Tuemosevej 4, 4850 Stubbekøbing TÜV certificeret Åbningtider: mandag-fredag kl Bilsyn også udenfor åbningstid og i weekend efter aftale DØGNSERVICE Forstoppelse? Septitanke. Fedt- & olieudskillere Spuling af kloak og dræn Nu også: Sandvaskning af huse, tanke og containere. Højtryksspuling op til 1000 bar. Ring til.. Nielsen - Børsholmsvej Gedser v/kim Nielsen - Børsholmsvej Gedser Tlf M bil Tlf Mobil PROFESSIONELLE... annoncer. aviser. bannere. brevpapir. brochurer. cms flyers. foldere. hjemmesider. hæfter. kataloger klistermærker. kuverter. logoer. magasiner salgsmapper. skilte. plancher. visitkort. webshops 3d-visualiseringer. og meget mere... TIL LAVPRIS! telefon Vi ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig GLÆDELIG JUL og GODT NYTÅR Tak for 2010 og på gensyn i det kommende år!

3 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 3 Glædelig Jul og Godt nytår fra hele team et i Maglebrænde Ugens tilbud Gå ind på KLIK IND - når det passer dig UGENS TILBUD Tilbudene gælder indtil mandag 31. december Et godt nytår forberedes med godt kød Stegeben af svin 4 kg ALT I MØRT OKSEKØD OG KALVEKØD Okse- eller Kalvemørbrad Pr. ½ kg Mør T-bone Steak Pr. ½ kg 140,- 60,- Møre Okse- og Kalveculotter Pr. ½ kg KUN 45,- Mør T-bone Steak Pr. ½ kg 60,- Mør Roastbeef Pr. ½ kg 55,- Møre Højrebskoteletter Pr. ½ kg 50,- KUN 20,- ALT I MØRT KØD TIL FONDUE 3 stk. Svinemørbrad 1,2-1,5 kg120,- Svinekoteletter m/ben Pr. ½ kg Oksefars 10-12% fedt 1/1 kg 38,- 5 HELE KILO180,- Svinekoteletter u/ben Pr. ½ kg 25,- Flæskefars 10-12% fedt 1/1 kg 28,- 5 HELE KILO100,- ÅBNINGSTIDER: Mandag 27. til torsdag 30. december kl. 8-17, Nytårsaften 31. december kl Stegeben af svin 4 kg KUN 20,- MAGLEBRÆNDE SLAGTERFORRETNING v/ slagtermester Klaus Ove Pedersen

4 4. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Olsen - indbegrebet af julehygge Jul og nytår kan hverken fejres eller nydes uden at støde på en dansk hyggefilm. Så hører det samtidigt til sjældenhederne, hvis ikke Olsen dukker op et eller andet sted. Olsen, som er indbegrebet af julehygge, morskab og på samme tid agtelse. Det er Ove Sprogøe, det drejer sig om. Danmarks mest folkekære skuespiller, især kendt for rollerne som Egon Olsen i Olsen- Banden serien og doktor Hansen i Matador. Det var i de folkekære film og roller, Ove Sprogøe fik sine gennembrud, sin popularitet og fandt sig hjemme. Med start som Nicolai i Nøddebo Præstegaard. Altsammen er det flot og præcist beskrevet i Ove Sprogøe - en biografi af Jacob Wendt Jensen. En skøn bog på 400 sider, der leverer lige nøjagtig den ro og tilforladelighed, som hovedpersonen var eksponent for. Et langt liv på scenen sluttede med en rolig og beskeden tilværelse, det sidste åndedrag 14. september 2004 mindre end en måned efter Evas død. Ove Sprogøes livsledsager gennem 63 år! Fra start til slut gjorde den folkekære skuespiller en dyd ud af at leve i harmoni, med sig selv, med sin kone og med omgivelserne. Et af midlerne var: NUL fjernsyn. En interessant tankegang hos én, der lever af offentlig fremtræden. Ligesom ingen kan klandre Ove Sprogøe for ikke at være orienteret. Livet er én stor sum at prioriteringer. Foretaget på grundlag af faglige og menneskelige kompetencer. Når de findes i den rette kombination, lykkes ting. Så er det for en skuespiller muligt at træde op på scenen i roller hos Holberg og Molière eller hos Lise Nørgaard og Erik Balling. Ove Sprogøe var en af sin tids mest private skuespillere. Et menneske, der ønskede fred i de private gemakker. Derfor er biografien både spændende læsning og godt arbejde af forfatteren, der har lagt et omfattende kildemateriale og et stort antal interviews til grund for værket. Ligger bogen ikke under juletræet, eller er blandt nytårsgaverne, så er det om at slå vejen hen til boghandleren. Det er et køb af på én gang oplysning, ro og inspiration. Ove Sprogøe var et interessant menneske, udover at være en gudsbenådet skuespiller. Biografien om ham er spændende læsning og godt arbejde. Bogen bringer både ro i sjælen og inspiration. En sjælden kombination. Guldborgsund Avis og boghandler Ole Løj samarbejder om at give læserne inspiration og lyst til bogen, og dermed Vitaminer til hjernen.

5 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 5 ART & DESIGN STUDIO KUNST & DESIGNMØBLER JANUARUDSALG % PÅ UDSTILLINGSMODELLER EJ DELFHI 450 L. 240 CM. VEJL. KR ,- KAMPAGNEPRIS KR ,- Sofaen fås i 2 farver: Sort og nøddebrun EKSTRAORDINÆRE GODE TILBUD I PERIODEN 1/1-15/ Konkurrence værdi 4.995,- Medbring denne annonce og deltag i lodtrækningen om 1 eksklusiv Arne Jacobsen 3107 stol fuldpolstret i hvid læder. ART & DESIGN STUDIO ApS Herningvej Nykøbing F ART & DESIGN STUDIO APS Herningvej Nykøbing F

6 6. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Ikke bare en stol MEN EN STOL Der skabes til stadighed nye, unikke produkter. Fra brugsgenstande over køkkenredskaber til designmøbler og -lamper. Lige nu er det jo en speciel gavetid, så der dukker rundt omkring noget af al det spændende op under juletræet. Der er plads til det hele, også selv om gaven måske er så stor, at den må stå ved siden af træet. Blandt nyhederne på design-himlen er en stol. Ikke bare en blandt tusind varer, men en stol. Stolen! Uma er det nye bud på en moderne og klassisk hvilestol, der med en karakteristisk, blød og afrundet form er et feminint modstykke til den mere dynamiske Ox-chair. Uma er en komfortabel stol, hvor der er taget hensyn til at skabe støtte og hvile til kroppen afspejlet i en helstøbt organisk form udført med enkle og klare linjer. Stolens åbenhed tager imod den siddende og giver stor bevægelsesfrihed. Stolen er færdigudviklet af designerne, som viderefører Studio Hannes Wettstein, med udgangspunkt i de oprindelige skitser fra manden bag. Hannes Wettstein var kendt for sit fokus på brugeren og for at designe med funktion og komfort for øje. Han døde som kun 50-årig i 2008, men hans idéer og filosofi bliver i dag videreført af studiet i Zürich. Det grundlagde Hannes Wettstein i Uma er en polstret stol med understel i formstøbt poleret aluminium. Stolen fås med flere stoftyper, men præsenteres i sin første udgave i stoffet Sunniva fra Fanny Aronsen. Stoffets struktur i en blød uldblanding harmonerer med Umas skalform. Den nye stol er i stald hos Erik Jørgensens Møbelfabrik på Fyn, hvor resultatet af Wettsteins tanker og skitser befinder sig side om side med bl.a. Volthers og Wegners tilsvarende arbejder. Uma er en ny komfortabel stol. Skabt på grundlag af tanker og skitser fra Hannes Wettstein og færdiggjort af de designere, der i dag fører studiet i Zürich videre efter mesterens tidlige død. Guldborgsund Avis og indretningsarkitekt Anni Patrikios samarbejder om at give læserne inspiration til livet i boligen.

7 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 7 Vi ønsker alle en rigtig Glædelig Jul Det er gavetid, og det har vi mange ideer til. Året rundt - noget for enhver smag! Vi ønsker også alle Godt Nytår Det er læsetid, det har vi også ideerne til. Året rundt - altid et forslag! Udkommer 13. januar 2011 Telefon Bog & Idé Jernbanegade Nykøbing F Bog&idé PRIVATSKOLE I IDESTRUP og etablering af Lokalråd Bestyrelsen for Idestrup Privatskoles Venner inviterer alle interesserede til møde i Idestrup forsamlingshus torsdag 13. januar 2011 kl Her vil bestyrelsen, sammen med statsaut. revisor Erik Frikov, præsentere budgettet for skolens drift, samt påvise at der er skabt et solidt fundament for en permanent privatskole i Idestrup, ligesom kernepunkterne i skolens kommende værdigrundlag præsenteres. Danmarks Privatskoleforening vil samme aften komme med et oplæg, om fordele og udfordringer ved en privatskole, samt de væsentligste forskelligheder mellem en folkeskole og en privatskole. Der vil endvidere blive drøftet tanker om at etablere et Lokalråd for Idestrup og omegn Så vil du være med til at målrette de fremtidige visioner og tiltag for Idestrup og omegn, vil der denne aften være mulighed for at høre nærmere og måske melde sig til dette arbejde. Læs videre på Vi ønsker alle frivillige Glædelig Jul og Godt Nytår - tak fordi I gør en forskel i Guldborgsund Med venlig hilsen og på gensyn Velkommen til en rigtig hyggelig og traditionel julefrokost. Vi serverer en stor lækker Jensens Jazz Serenaders. Efter spisningen vil der være rig mulighed for at få rørt sig på dansegulvet. Vælg mellem fredag 28. november og fredag 5. december Begge dage kl Bestil bord på tlf Mulighed for overnatning med morgenmad (tillæg). Pris pr. couvert. 298,- Jensens Jazz Serenaders Tak for opbakningen i DF Guldborgsund vil gøre en forskel. Banegårdspladsen 1 A Nykøbing F. - Tlf Mobil Medlemsskab - kontakt lokalformand Birgit Holse tlf

8 8. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 FRISTELSER - INSPIRATION Ideer og råd fra tømrer/murer og gulventreprenør Frank Jensen - anlægsgartner Lars Dyrberg Vinduerne har stor betydning for livet i boligen. Alt fra lys og lyd til dimensioner og farver påvirkes af vinduernes former og materiale. Ligesom hyggen kommer ind ad vinduerne. Julehyggen lukkes ind ad vinduerne Når vi kigger ud gennem vinduerne fra vores komfortable boliger, er signalet udefra hygge. Lige nu julehygge, dels på grund af højtiden, dels fordi sneen sætter sit præg på landskabet. Man tænker bare ikke på, at selve vinduerne også har sin del af æren, både for hyggen og for at boligen er bekvem. Vinduerne er nemlig ensbetydende med regulering af lys, lyd, varme og opfattelse af former og dimensioner. Materialet og farverne har ligeledes betydning for, hvorledes vi føler os. Hvor komfortabelt vi bilder os ind, vi har det. - Vinduer i træ, eventuelt kombineret med aluminium, er vores foretrukne materialer. Hvilket især skyldes de mange muligheder specielt træet giver, forklarer tømrer/murer og gulventreprenør Frank Jensen, SJS i Stubbekøbing. Gamle vinduer er jo af træ, og dem er der derfor mulighed for at reparere og tætne. Desuden er der ubegrænsede muligheder, når det gælder behandling med olie og maling i hele farvepaletten. Udover materialevalg og farver er der også facon og størrelse at tage stilling til, når man skal forny vinduer. Mulighederne begrænses så at sige kun af fantasien. Runde, halvrunde, kvadratiske, brede eller høje vinduer. Med eller uden sprosser, mange eller få. I samme forbindelse skal der vælges beslag, der passer til vinduesstilen. Herunder også tages stilling til eventuelle sikringsbeslag. Endvidere har nogle huse skodder, enten af praktiske årsager eller til pynt. - Juletiden er et godt tidspunkt at lade sig inspirere på. Dels fordi julehyggen skaber inspiration og tankevirksomhed. Understøtter vores fantasi. Desuden har vi tiden, og kan i ro og fred overveje den næste fornyelse og/eller forbedring af boligen. Uanset om den er tiltrængt, nødvendig eller blot for syns- og stilmæssig komforts skyld, siger Frank Jensen. Tømrer/murer og gulventreprenøren fra Stubbekøbing anbefaler, at man tager sig god tid, nyder juletiden og lader sig inspirere. Derefter står fagmanden til rådighed, hvis og når overvejelserne her i hyggetiden fører til et projekt. Kun fantasien sætter grænser for, hvad det er muligt at lave med vinduer i boligen. Frank Jensen her med et eksempel på et vindue, der skal erstatte et dørparti.

9 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 9 FORNYELSE - i BOLIGEN VVS-installatør Steen T. Hansen - El-installatør Henning Christensen - malermester Morten Them Pedersen Elektriciteten er en del af julehyggen Et tjek af grupperne på eltavlen er ikke svært. Hvad angår sikringerne, skal man være opmærksom på, at de ikke snyder én ved, at prikken ikke falder ud. Julehyggen er afhængig af elektricitet. Uden er der meget, som er anderledes. Ingen varme, kold mad og kun lidt lys. Når til gengæld alt fungerer, er det lunt, nærende og komfortabelt. Derfor er det godt at være forberedt, hvis noget uforudset skulle indtræffe. Eksempelvis at komfuret ikke virker, som det skal. Noget af lyset i boligen ikke fungerer, eller hele installationen måske slår fra. - Der er ingen grund til panik, hvis elektriciteten skulle gøre lidt knuder i julen, siger elinstallatør Henning Christensen, Nordfalster El. Først skal man selv lave simple prøver, og man har altid el-installatøren i baghånden, hvis det bliver nødvendigt. Den typiske julesituation er, at komfuret helt eller delvis ikke virker. Først skal man tjekke sikringerne. Hvis det kun er enkelte kogeplader, der ikke fungerer, så kan det også være en sikring i kabelskabet, og en fase er faldet ud. Det kan man tjekke ved at spørge naboen, fordi problemet så også findes hos andre end én selv. I det tilfælde er det korrekte at kontakte el-selskabet. - Hvis dele af husets belysning ikke virker, er fremgangsmåden den samme som med komfuret. Når man tjekker sikringer, skal man iøvrigt være opmærksom på, at prikken i sikringens bund ikke altid falder ud, så det kan godt snyde og se ud, som om den ikke er sprunget, siger Henning Christensen. Det sker ikke så ofte mere, at der falder faser ud (det sker uden for huset) efter at luftsledningerne er blevet meget færre. Men det kan ske, hvis et kabelskab eksempelvis er ramt under snerydning. En anden situation er, hvor HFI relæet slår fra, og der slet ikke er el-forsyning i boligen. Man slår da alle grupper på el-tavlen fra. Kobler relæet til og derefter tilkobles én gruppe ad gangen. Derved finder man fejl-gruppen. Fejlen kan eksempelvis være forårsaget af udendørs julebelysning, der er blevet fugtig. - Hvis der virkelig er en fejl, og man ikke selv kan klare opgaven, så er det med at ringe til el-installatøren. Hurtigst muligt efter, at problemet er opstået og tjekket. Der er ingen grund til at vente, til det bliver mørkt og besværligt, siger Henning Christensen og ønsker alle en hyggelig og fredelig jul med problemløs el-forsyning. Det er ikke sjovt, hvis komfuret ikke fungerer, som det skal i julen. Men der er ganske simple ting, man selv kan foretage sig, hvis det sker, påpeger elinstallatør Henning Christensen.

10 10. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 SUPER ÅBNINGSTILBUD Tilbring et par spændende sommerdage i Berlin og bo på et af vores splinternye hoteller Vælg mellem 3*** H2 Hotel eller 4**** RAMADA Berlin-Alexanderplatz beliggende midt i Berlins kulturcentrum juli 2011 Berlin Helt nyt 3*** hotel,h2 Hotel Berlin Alexanderplatz. indeholdende 288 moderne værelser med alt i udstyr. Flere restauranter, barer, lounge mv. Hotellet er beliggende direkte til Alexanderplatz og fjernsynstårnet og i bekvem afstand til Museumsøen, Berliner Dom, Rote Rathaus og Brandenburger Tor. Nyopført 4**** hotel RAMADA Hotel Berlin-Alexanderplatz, med 337 komfortable værelser og suiter. Desuden adskillige restauranter, barer, grupperum, konferencelokaler, samt lounger. Direkte ved Alexanderplatz og det kulturelle centrum af Berlin så som Berliner Dom, Nikolaiviertel, Brandenburger Tor, DDR-museet mv. SEVÆRDIGHEDER I NÆRHEDEN Brandenburger Tor 2,5 km Fjernsynstårnet Rotes Rathaus 0,3 km 0,5 km Pris pr.person pr. dag i dobbeltværelse. på H2 Hotel Alexanderplatz incl. bus, hotelophold samt morgenmad kun kr. 350,00 Prisen gælder ved 4 dage - 3 nætter Berliner Dom Museumsøen Potsdamer Platz Nikolaiviertel Kurfürstendamm 1,2 km 1,5 km 3,5 km 1,4 km 6,9 km Pris pr.person pr. dag i dobbeltværelse. på RAMADA Berlin-Alexanderplatz incl. bus, hotelophold samt morgenmad kun kr. 440,00 Prisen gælder ved 4 dage - 3 nætter Opsamling på det meste af Sjælland bl.a.helsingør, København, Høje Tåstrup, Ølby, Slagelse, Næstved, Vordingborg, Maribo, Sakskøbing, Nykøbing F. Reservation: Tlf fax Københavnsvej Vordingborg. Rejsegarantifond: 1711

11 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 11 Masser af frisk fisk - Der er så mange fisk, at jeg ikke kan huske, hvornår det sidst var sådan, siger fiskeskipper Ole Kristensen. Hans ansigt er kendt overalt på egnen omkring Guldborgsund, hvor folk det seneste år er valfartet til Stubbekøbing Havn for at købe friske fisk på havnekajen. Den historie gentager sig nu. I januar, februar og marts lægger Ole og hans kutter Elly Kynde fast til i Stubbekøbing. Hver lørdag i alle 3 måneder er der salg af friske fisk, og kun vejr med is og vind kan forhindre det. Fiskeskipperen og hans kutter har speciel tilladelse til at sælge frisk fisk på kajen, så det gør han. Hvilket borgerne fra nær og fjern kvitterede for sidste vinter ved at stå i lange køer for at købe. Det kneb ligefrem med tid til den snak med kunderne, som er en del af det fiskermiljø Ole Kristensen lægger stor vægt på. Nedtællingen er nu begyndt, om kun et par uger sejler skipperen ind til Stubbekøbing fra Østersøen med friske fisk i lasten. JUL OG NYTÅR I STUBBEKØBING OG MAGLEBRÆNDE KIRKER JULEKONCERT i Stubbekøbing Kirke Den 29. december kl Kom og lyt til smuk gregoriansk sang Vokalensemblet 1614 synger gregoriansk sang efter den berømte gradualebog, som udkom i Rom i På programmet er gregorianske sange med tekstparalleller til Händels Messias samt julemessen, som den kan have lydt i Peterskirken for snart 400 år siden. Vokalensemblet 1614 ledes af Stefan Haugland. Entré 30 kr. Juleaften: Gudstjeneste i Stubbekøbing kl og i Maglebrænde kl Juledag: Gudstjeneste i Stubbekøbing kl og i Maglebrænde kl juledag: Gudstjeneste i Stubbekøbing kl , ingen i Maglebrænde. Nytårsdag: Stubbekøbing kl Vi får champagne og kransekage efter gudstjenesten og ønsker hinanden Godt Nytår. Ingen i Maglebrænde. Søndag 2. januar: PILGRIMSVANDRING. Vi mødes i Stubbekøbing Kirke kl og begynder vandringen med at synge sammen. Derefter går vi til Maglebrænde Kirke og undervejs får vi suppe i smedjen på Liselund. Kl gudstjeneste i Maglebrænde. Kirkebilen kører tilbage til Stubbekøbing. Tirsdag 4.januar kl : Læsekreds i præstegården. Vi læser afsnit 3 og 4 i Umberto Ecos: Rosens navn. Se i øvrigt hjemmesiden: med oplysninger, der hele tiden føres ajour.

12 12. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Et levende barn i favnen Af biskop Steen Skovsgaard En torsdag eftermiddag i adventstiden var der Levende julekalender i Våbensted Kirke. Jeg var inviteret af sognepræst Ulla Skou Rasmussen for sammen med præsten og børnene at være med til at åbne julekalenderen, og jeg var blevet bedt om at optræde som een af de vise mænd. Sognepræsten foreslog, at jeg skulle tage min rejsebispekåbe på, som jeg bru- ger, når jeg besøger de oversøiske menigheder, og den var ganske rigtigt meget passende. snakke om de vise mænd eller de hellige tre konger. Hvordan bliver man i grunden en vis mand? spurgte Ulla Skou Rasmussen mig. Jeg må indrømme, at spørgsmålet kom lidt bag på mig. For hvordan bliver man i Da vi åbnede julekalenderen, fandt vi en smuk kongekrone, og det blev anledningen til at fortælle og grund e n viis? Jeg spurgte børnene, hvad de mente, men der kom ikke rigtig nogen hjælp. Efter lidt betænkningstid valgte jeg at sige: Man bliver viis ved at lytte og være stille. Jeg syntes selv, det var et helt godt svar, indtil en lille dreng sagde: Så skal du da også tie stille! Om han nu sagde det, fordi han mente, at jeg godt kunne tåle at blive mere viis, eller at når det nu var en vismands kendetegn, så måtte jeg vel også være stille, det fandt jeg aldrig ud af. For i stedet skete der noget helt andet. En mor var nemlig kommet i kirke med sine 3 børn, og den mindste var en baby på 8 uger, som skulle hedde Louise. Lidt for sjov havde vi inden gudstjenesten snakket om, at hun passende kunne blive lagt i krybben og spille det lille Jesus-barn. Det syntes moren kunne være sjovt, og pludselig fik jeg så lagt den lille Louise i favnen. Jeg skulle lægge hende ned i krybben. Det var mærkeligt og bevægende pludseligt at stå dér midt i kirken i sin rejsebispekåbe og få lagt en lille pige i favnen. Så tillidsfuld, varm og fin. Jeg kunne ikke få mig selv til at slippe hende, og stod bare og vuggede hende lige så stille. Og tænkte: Jamen det er jo julens budskab i al sin enkelhed. I det lille Jesus-barn lægger Gud sig i vores favn, som denne lille pige. Og stjernen, som ledte de vise mænd til Betlehem, kan de nu finde i et lille barns øjne. Den store Gud bliver lille. Himlens mægtige stjerne er at se i det lille barn. Her får vi givet det, som vismænd leder efter og alt det, som betyder noget. Alt andet er underordnet et spædbarn. Det er som om, at hele tilværelsens mening er samlet i et lille spædbarn - på een gang gemt og synligt. Sådan kan man føle det, når man står med et lille levende barn i favnen. Derfor vælger Gud at blive menneske. For at understrege, at det vigtigste her i livet, får vi givet. Vi kan ikke skabe det selv. Det gives os. Troen, håbet, kærligheden, glæden, livet - alt er givet os. Vi skal ikke anstrenge os, men blot tage imod. Nøjagtig, som når vi får et levende barn i favnen. Det får vi i julen. Glædelig jul!

13 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 13 Top Kvalitets Biler VINTEREN ER OVER OS - og det er bilejerne også Der er købt vinterdæk som aldrig før MEN VI HAR ALTID ET GODT TILBUD! ALPINE Alle mulige dækstørrelser - eksempelvis 165/70R13-175/65R14-185/65R14-185/60R14-185/65R15-195/65R15-205/55R16 Dækstørrelse 195/65R15 4 stk. KUN 2.795,- Prisen Tjek dine dækstørrelser og RING OG FÅ ET GODT TILBUD er incl. moms, montering, afbalancering og ny ventil. S C H Ø N S Schøns Biler B I L E R Guldborgvej 42, Sakskøbing Tlf Mobil

14 14. Guldborgsund Avis Weekend 24. december til 26. december 2010 Dato dagens navn 1. januar Nytårsdag 2. januar Hellig 3 konger søndag 9. januar 1. søndag efter hellig 3 konger 16. januar 2. søndag efter hellig 3 konger 23. januar 3. søndag efter hellig 3 konger 30. januar 4. søndag efter hellig 3 konger Kettinge Bregninge Toreby Sundby / Øster Uls Vester Uls Godsted Døllefjelde Musse kirkekaffe Herritslev Nysted Vantore Sakskøbing Våbensted Engestofte Kyndelmisse Slemminge Fjelde Majbølle Kirkeskib Vigsnæs Tårs Radsted Kirkekaffe MOSEBY TØMRER MURER -FIRMA ApS JORD STØBE MURER TØMRER SNEDKER GLASMONTERING v/ JESPER LARSEN Præstevænget Stubbekøbing TELEFON TIL JESPER: MOBILTELEFON Veludført kvalitets arbejde Et godt tilbud på: ombygning - tilbygning vinduer - døre - køkken trægulve - isolering renovering af tage - tegl stål - Decra - eternit m.v. Ring og tal med mester selv René Pedersen Tømrer Snedker Kildevej 12 - Kettinge Bil SLOTSGADE NYSTED TLF FAX: MOBIL: Medlem af Byg Garanti ordning GRATIS LÅNEBIL VED KASKOSKADER Mester TOM JENSEN Nykøbing F. A/S Byens Christian Henriksen Gårdrækkevej Nr. Alslev Tlf Mobil Vi klarer alle bilmærker. Specialister i TOYOTA. Gedservej 158, 4800 Nykøbing F. Tlf Samson EL & HVIDEVARE Anders Petersen Bødkergårdvej Nykøbing F. Tlf Mobil Alt i el-installationer og hvidevarereparationer service Krøyer s Service A L T I H Å N D V Æ R K Fugeteknik - Malerarbejde Tømrerarbejde - Tagdækning Tlf direkte forbindelse til alt håndværk! H.H.RENGØRING Skovvænget Torvegade Nørre Horbelev Alslev Hjemmeservice. Erhvervsrengøring. Institutionsrengøring. Special-gulvbehandling.- Polishbehandling. Polishbehandling.. Tæpperensning. Ring og aftal tid for et Tilbud der passer til dit Behov hos: DEN RIGTIGE FAGMAND! GARDINER Persienner, rulle- lamel- folde- og plissé Terrasse- & Vindues- MARKISER Vi kommer gerne og viser prøver! 28 års erfaring Gode råd er DYRE. Vi giver dem GRATIS Vi tager mål, syr og monterer! MB Center Langgade Nørre Alslev. Telefon

15 Weekend 24. december til 26. december 2010 Guldborgsund Avis. 15 Dato dagens navn 1. januar Nytårsdag 2. januar Hellig 3 konger søndag 5. januar Hellig 3 kongers aften Onsdag 9. januar 1. søndag efter hellig 3 konger 16. januar 2. søndag efter hellig 3 konger 23. januar 3. søndag efter hellig 3 konger 30. januar 4. søndag efter hellig 3 konger Klosterk Lindeskov Nordre K Kaffe i salen Tingsted Kirkebil prædikant Kirkebil og domprovst Ole Opstrup Kirkekaffe Ønslev Eskilstrup Stadager Brarup Vålse Kipppinge Nr. Vedby Gyldenbjerg Nr. Alslev Nytårsparade Kirkebil Nr. Kirkeby Kirkebil Torkilstrup Lillebrænde Gunslev Stubbekøbing Andagt / Pilgrimsvandring Maglebrænde Aastrup Altergang / Kirkebil Horbelev Falkerslev Karleby Horreby Kirkebil Kirkekaffe 9.00 Sdr. Alslev Nr. Ørslev Kirkekaffe Systofte Kirkebil Sdr. Kirkeby Idestrup Væggerløse Skelby Gedesby Gedser RENGØRING OG OPRYDNING 3-EREN ApS Grønnegade Stubbekøbing Telefon Mobil Skift til en lokal sparekasse... Toldbodgade Nykøbing F Telefon: Telefax: Rensning og spuling af kloakker Slamsugning Renovering af kloakker Mindre entreprenøropgaver Autoriseret kloakmester Langet 10. Døllefjelde Kettinge. Tlf Selskabslokaler i Maglebrænde (tidl. SID huset) Udlejes med køkken og alt service 1.250,- kr. Michael Adamsen - tlf Vi har masser. Besøg vor butik eller vor internetbutik:

Kunstmaler og erhvervsmand Erik Frøkjær. for manden, der er født i Gedser og i dag bor i Nykøbing F. I Marielyst er cowboybukse-kongen

Kunstmaler og erhvervsmand Erik Frøkjær. for manden, der er født i Gedser og i dag bor i Nykøbing F. I Marielyst er cowboybukse-kongen S C H Ø N B I L E R Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte

Læs mere

Guldborgsund skriver historie - men intet nyt

Guldborgsund skriver historie - men intet nyt Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten

Læs mere

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport

udsalg sensommer Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport AUGUST 2015 sensommer udsalg Horsens største bilforhandler - det skal fejres!! Spar op til 27.200,- på udvalgte brugte biler NY Peugeot 208 NY Hyundai i20 Sport NY Hyundai i30 Turbo Vejlevej 160. 8700

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2014..docx. 27-12-2014. side 1. Prædiken til Juleaften 2014. Tekster. Luk. 2,1-14

Lindvig Osmundsen. Prædiken til Juleaften 2014..docx. 27-12-2014. side 1. Prædiken til Juleaften 2014. Tekster. Luk. 2,1-14 side 1 Prædiken til Juleaften 2014. Tekster. Luk. 2,1-14 Og da englene havde forladt dem og var vendt tilbage til himlen, sagde hyrderne til hinanden:»lad os gå ind til Betlehem og se det, som er sket,

Læs mere

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk

JUNI 2015. Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk JUNI 2015 Maglebrænde Sogns Beboerforening www.maglebraendeforsamlingshus.dk Bestyrelsen Kaj Andersen og Henny Boch har ønsket at udtræde af bestyrelsen. I stedet er indtrådt Niels Hansen og Carl Petersen.

Læs mere

LOKA-PILLEN 1 pl. med 896 kg kr. 1.949,- Ved 2 pl. og derover kr. 1.849,- RING TIL LOKA - TLF. 54 77 71 72

LOKA-PILLEN 1 pl. med 896 kg kr. 1.949,- Ved 2 pl. og derover kr. 1.849,- RING TIL LOKA - TLF. 54 77 71 72 Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288

NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 9 September 2012 27. Årgang Blad nr.: 288 2 3 4 5 Medlem af: Palle Jensen Entreprenør / Aut.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST

20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST Mandag - fredag 09.00-17.30 Lørdag - søndag 11.00-16.00 Vejlevej 160 8700 Horsens 8711 8800 www.rafmotors.dk 20 ÅRS FØDSELSDAGSFEST - hos DK s største Hyundai-forhandler DET SKAL FEJRES!!! 25. - 26. april

Læs mere

Lagerliste alle biler

Lagerliste alle biler Lagerliste alle biler 01-04-2014 900842 Kia 2005 VI Sportage 2,0 CRDi EX 4WD 5d Sortmetal perfekt camping-trækker 136 hk, 1 ejer, service ok, ikke ryger, alu., fartpilot, abs, antispin, esp, servo, indfarvede

Læs mere

Guldkysten i Guldborgsund

Guldkysten i Guldborgsund Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten

Læs mere

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004

Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet. Søndag. Mel: Flemming H. Meng 2013. Mel: Flemming H. Meng 2004 Hver morgen og hver aften - salmer til ugen og livet Søndag 1 O skabelsens morgen, det helt nye liv nu vælder med kraft i os ind. Det styrker og nærer, beriger vor tro og virker helt ind i vort sind. 2

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

bjerreb forsamlingshus

bjerreb forsamlingshus bjerreb forsamlingshus Stenoddenvej 20, Tåsinge, 5700 Svendborg Kurt Larsen mobil: 20 28 30 02 www.kl-kurtlasen.dk www.hanstholm.com Minks El-Service Tåsinge Tlf. 20787801 www.minksel.dk Aut. Elinstallatør

Læs mere

2 der spiller førsteviolin i Guldborgsund lige nu

2 der spiller førsteviolin i Guldborgsund lige nu Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten

Læs mere

og nyt liv i Varde midtby

og nyt liv i Varde midtby Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby side 2 Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby Området I Vardes absolutte centrum omkranset af Torvegade, Kræmmergade, Fiskergade og ligger der et upåagtet område

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

Dato: 23. april 2015 Vålse Menighedshus kl.: 19.00

Dato: 23. april 2015 Vålse Menighedshus kl.: 19.00 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Fraværende Ole Olsen, Henning Rasmussen og Karin Langballe Orienteringer: 3. Formand redegjorde for korrespondance med Danske handicaporganisationer, Guldborgsund

Læs mere

bjerreb forsamlingshus

bjerreb forsamlingshus bjerreb forsamlingshus Stenoddenvej 20, Tåsinge, 5700 Svendborg Kurt Larsen mobil: 20 28 30 02 www.kl-kurtlasen.dk www.hanstholm.com Minks El-Service Tåsinge Tlf. 20787801 www.minksel.dk Aut. Elinstallatør

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION ODENSE

UDSTILLER INFORMATION ODENSE UDSTILLER INFORMATION ODENSE 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Fyn, Odense. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem.

Mørket forsøger at lukke sig om os, vinterens mørke, vores eget mørke, al vores modstand - men lyset bryder igennem. 1 Juleaften 2009. Hvad er det bedste ved julen? ja, hvad er det bedste ved julen? Måske al hyggen i dagene op til jul, med pynt i gaderne, lys overalt, med julekalendere i fjernsynet, hvor man sammen har

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

nu titte til hinanden

nu titte til hinanden nu titte til hinanden Taget fra Børnetekstrækken, Bog 10 Udvalgt salme Nu titte til hinanden. ( Syng med, Lohse nr. 79 el. DDS nr. 750). Tekst Se Udvalgt salme Mark 10,14b. Huskeord (Vælg et af følgende

Læs mere

Servicepartnere. Net1. LUND EL HALS ApS. pool og spa. www.net1.dk/feriepartner

Servicepartnere. Net1. LUND EL HALS ApS. pool og spa. www.net1.dk/feriepartner Servicepartnere Servicepartnere Vi har opbygget et solidt netværk af dygtige, engagerede og servicemindede samarbejdspartnere, som straks står til rådighed, hvis vi har brug for at løse akutte situationer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Ren minimalisme for ordensmennesker

Ren minimalisme for ordensmennesker Vibeke og Steffen von Monrath Bruun gik grundigt til værks, da de overtog et af de karakteri stiske Friis og Moltke-vinkelhuse på Tingstedet i Brabrand. Huset blev gennemrenoveret og fremstår i dag som

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Stenlille Handels- Håndværker og Borgerforening REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING AFHOLDT I STENLILLE HALLENS SELSKABSLOKALE ONSDAG DEN 20. FEBRUAR 2008 Klokken 19.00 bød formand Carl-Henrik Nielsen

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 56.årg. December Januar Februar Marts Nr.1 Et lidet barn så lysteligt blev af en jomfru båret, ej før, ej siden hørtes sligt, men kun i jubelåret, i tidens fylde,

Læs mere

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT UDSIGT INDSIGT OVERSIGT VI LAVER IKKE VINDUER FOR AT FÅ ROS, VI FÅR ROS FOR AT LAVE VINDUER! Plast er nemmere og holder bedre Panoramas vinduer og døre åbner nye muligheder Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

Julemanden skal vækkes.

Julemanden skal vækkes. Bladet For Rørbæk & Opland - November 2005-15. årgang Julemanden skal vækkes. Lørdag d. 10. December kl. 10.30, så han kan nå at blive vågen til han skal ud med de mange gaver. Kom og hjælp med at vække

Læs mere

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111

Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 1 Julesøndag I. Sct. Pauls kirke 28. december 2014 kl. 10.00. Salmer: 104/434/102/133//129/439/127/111 Åbningshilsen Denne søndag, Julesøndag, søndag i julen, årets sidste søndagsgudstjeneste konfirmerer

Læs mere

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.: 287 2 3 Murermester Michael Sahner Hansen ApS Præstemarken

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark

Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Generalforsamling Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 24. oktober 2014, kl. 15.00 På Hotel Maribo Søpark Invitation til den årlige generalforsamling På vegne af bestyrelsen for Dansk Byggeri Lolland-Falster

Læs mere

!!!!!!!! Om adventskransen. 1. december kl. 10.30-1. søndag i advent. 74, Vær velkommen

!!!!!!!! Om adventskransen. 1. december kl. 10.30-1. søndag i advent. 74, Vær velkommen 1. december kl. 10.30-1. søndag i advent 74, Vær velkommen 78, 1-5, Blomstre som en rosengård 85, Op, Zion, at oplukke Prædiken m.m. 87, Det første lys 439, 2 Nadververs: 83, 1-2, Glæd dig Zion 78, 6-7,

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

DANSKE MALERMESTRE. altid på pletten! M A L E R F I R M A KUSK & SØN

DANSKE MALERMESTRE. altid på pletten! M A L E R F I R M A KUSK & SØN DANSKE MALERMESTRE S e r v i c e m i n d e t o g k va l i t e t s b e v i d s t altid på pletten! KUSK & SØN M A L E R F I R M A KUSK & SØN A K T I E S E L S K A B SKAL VI STYRKE DIN PROFIL? Alt i malerarbejde

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Stor butik med bil- & bådudstyr

Stor butik med bil- & bådudstyr Vi udfører: Service og reparation af påhængs- og indenbordsmotorer i motor- og sejlbåde. Reparationer af drev. Udskiftning af motorer. Reparation af elektriske installationer og instrumenter. Vinterklargøring

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub NR. 6 JUNI 2005 40. ÅRGANG Medlemsblad for Holbæk Sejlklub 2 H U S K E T A V L E N 3 4 GF-FORSIKRING ikke kun billigere bilforsikring nu også lystfartøjsforsikring Få tilsendt en begæring og et godt tilbud

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Status Bycykelsæson 2014. Åbning af sæson 2014. Begivenheder i løbet af bycykelsæson 2014. Aarhus Kommune

Status Bycykelsæson 2014. Åbning af sæson 2014. Begivenheder i løbet af bycykelsæson 2014. Aarhus Kommune Status Bycykelsæson 2014 Åbning af sæson 2014 Rådmand Thomas Medom åbnede bycykelsæson 2014 på en kølig lørdag den 5. april under arrangementet Cyklen i Centrum, på rådhuspladsen. Bycykelsæson nr. 10 stod

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Næste Aadum Nyt udkommer i uge 5. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 23/1-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com HUSK!!!!

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden på Sjælland, Roskilde. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden på Sjælland,

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Som du kan læse om i denne udgave af nyhedsbrevet er rækken af tilbud til beboerne

Læs mere

MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN. UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS

MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN. UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen STØT VORE SPONSORER, DE STØTTER OS 2006 MIDTVENDSYSSEL AMATØRSCENE BYDER VELKOMMEN TIL FORESTILLINGEN UD AF RØRET Skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen BESØG OS PÅ HTTP://WWW.MVAS.DK 34 BESØG OS PÅ HTTP://WWW.MVAS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE NYHED

Læs mere

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM INDHOLD Introduktion til projektet DET AKTIVE BYRUM SIDE 1 Hvordan skaber man et sted for piger? SIDE 2 Min nye byrumsfacilitet

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst

Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst Bilag 1: Udkast til Naturperlens danske hjemmesidetekst -[forside]- -[overmenu]- Lejligheder og værelser Lejligheder og værelser Naturperlen er en hyggelig landejendom med en fantastisk udsigt over den

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 27.4.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 27.april Fra klokken 19.00 til 21.00 Deltagere : Anne Skjerning, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Landsstævne for voksne

Landsstævne for voksne KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det 24. Landsstævne for voksne på Hotel Nyborg Strand den 21.- 23. januar 2011 TEMA: Tid til stilhed tid til Gud... VELKOMMEN KFUM og KFUK i Danmark indbyder til det

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub

Medlemsblad for Holbæk Sejlklub NR. 1 JANUAR 2006 41. ÅRGANG Medlemsblad for Holbæk Sejlklub 2 H U S K E T A V L E N 3 4 GF-FORSIKRING ikke kun billigere bilforsikring nu også lystfartøjsforsikring Få tilsendt en begæring og et godt

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

Faglig - social og personlig udvikling. Guldborgsund Avis er nu 2 aviser AVIS 24 TIMER I DØGNET ELVERKR VERKROEN A/S 40 ÅRS

Faglig - social og personlig udvikling. Guldborgsund Avis er nu 2 aviser AVIS 24 TIMER I DØGNET ELVERKR VERKROEN A/S 40 ÅRS Skræddersyede plastvinduer og døre til den private bolig Kom og se de mange muligheder i vort showroom - Vi har altid kaffe på kanden. Døre og vinduer der passer til dit hus - direkte fra fabrik - næsten

Læs mere

Feriefonden for ansatte ved Lemvig Kommune

Feriefonden for ansatte ved Lemvig Kommune Til: Gitte Hyldal Gade Bent Søgaard Lena Birch Lykke Louise Agerbo Birthe Gielsgaard Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 16. oktober 2012 kl. 8.00 1. Godkendelse af referat fra 29. juni 2012 Godkendt.

Læs mere

Præmieliste Kødkvæg. Aberdeen Angus. Holdnr: 1 Kviekalve 8-12 mdr. Holdnr: 2 Kviekalve 12-15 mdr. Holdnr: 3 Kviekalve 15-18 mdr.

Præmieliste Kødkvæg. Aberdeen Angus. Holdnr: 1 Kviekalve 8-12 mdr. Holdnr: 2 Kviekalve 12-15 mdr. Holdnr: 3 Kviekalve 15-18 mdr. Præmieliste Kødkvæg Aberdeen Angus Holdnr: 1 Kviekalve 8-12 mdr. 500 Stig Klæsøe Wester Slagelse 22 Holdnr: 2 Kviekalve 12-15 mdr. 505 Mønline Angus v/john Steffen Askeby 23 501 I/S Rønnekilde, Bruno Bomholdt

Læs mere

Nøglen til et BEDRE HJEM

Nøglen til et BEDRE HJEM Nøglen til et BEDRE HJEM Hvad kan vi tilbyde? BOLIUS Rådgivere boligens livscyklus BOLIUS EVENT inspirationsaften BOLIUS PDF hæfte til download BOLIUS Nyhedsbrev 88.700 modt. 2 x ugentligt BEDRE HJEM med

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 12. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 12 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 12 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge12_herborjeg.indd 1 06/07/10 12.03 Uge 12 l Her bor jeg Hopp er på vej hen

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Lyset og smerten. Glasskår er helhed, der er gået i stykker. I min kælder står også et gammelt, smukt glasfad, der har fået et skår.

Lyset og smerten. Glasskår er helhed, der er gået i stykker. I min kælder står også et gammelt, smukt glasfad, der har fået et skår. PRÆDIKEN ALLEHELGENS SØNDAG 2.NOVEMBER 2014 AASTRUP KL. 15 VESTER AABY KL. 17 Tekster: Es. 49,8-11; Åb.21,1-7; Matth. 5,13-16 Salmer: 573,571,552,549,787 Gud, lær os før din vinters gru Som æblerne, der

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 27-08-2015 Prædiken til 12. s.e.trinitatis 2015.docx

Lindvig Osmundsen Side 1 27-08-2015 Prædiken til 12. s.e.trinitatis 2015.docx Lindvig Osmundsen Side 1 Prædiken til 12. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Mark. 7,31-37. Kan du høre mig? Jeg kan ikke høre dig. Når man bliver over 60 så får lyden på fjernsynet en ekstra streg eller

Læs mere

Storstrømmen. Nr. 4 Oktober 2015. Så kørte vi til Bakken. Sommerturen gik som bekendt til Dyrehavsbakken i år.

Storstrømmen. Nr. 4 Oktober 2015. Så kørte vi til Bakken. Sommerturen gik som bekendt til Dyrehavsbakken i år. Storstrømmen Nr. 4 Oktober 2015 NYHEDSBREV FOR PARKINSONFORENINGEN STORSTRØMMENS KREDS Så kørte vi til Bakken Sommerturen gik som bekendt til Dyrehavsbakken i år. Ulla fra De Grønne Busser måtte tidligt

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 2. Emne: Her bor jeg HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 Kursusmappe Uge 2 Emne: Her bor jeg Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 2 Emne: Her bor jeg side 1 HIPPY HippHopp Uge2_herborjeg.indd 1 06/07/10 11.20 Uge 2 l Her bor jeg Første gang, Hipp og Hopp

Læs mere

orris kirkeblad December 2012

orris kirkeblad December 2012 orris kirkeblad December 2012 2 December 2012 1.søndag i advent 2.december kl. 10.30 Simon Møller Olesen 2.søndag i advent 9.december kl. 9.00 Simon Møller Olesen 3.søndag i advent 16.december kl. 10.30

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for februar 2012

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for februar 2012 Adventist Heritage From: Erik Marcussen Sent: Monday, February 06, 2012 1:22 PM To: Adventist Heritage Subject: Vejlefjordposten februar 2012 Vejlefjordskolens nyhedsbrev for februar

Læs mere

Castello delle Forme

Castello delle Forme Castello delle Forme Firenze MARCHE TOSCANA Assisi Perugia UMBRIEN Castello delle Forme Umbrien, Italiens grønne hjerte - centralt beliggende øst for Toscana, nord for Rom og med en masse spændende byer

Læs mere

Fra mandag d. 3. august til søndag d. 9. august. Fra 2.- 6. klasse. Arrangører: Foreninger, Sport-Fritid og Ungdomsskolen

Fra mandag d. 3. august til søndag d. 9. august. Fra 2.- 6. klasse. Arrangører: Foreninger, Sport-Fritid og Ungdomsskolen Fra mandag d. 3. august til søndag d. 9. august Fra 2.- 6. klasse 2015 Arrangører: Foreninger, Sport-Fritid og Ungdomsskolen AKTIV SOMMERUGE 2015 mandag den 3. august - søndag den 9. august Kig i programmet

Læs mere

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask

Villa OpNed, CEBRA arkitekter. Højkantparket Ask Højkantparket Ask Villa OpNed, CEBRA arkitekter Woodfl Højkantparket Merbau. MT Højgaard - Kbh. En stærk partner for arkitekter og bygherrer Luksusboliger på havnefronter, eksklusive firmadomiciler og

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

ARENDSE NYT. Hellig Trekonger

ARENDSE NYT. Hellig Trekonger ARENDSE NYT Hellig Trekonger Januar 2013 Indholdsfortegnelse Januar 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage i januar Referat af beboermøde December 2012 Priser Årets traditionelle

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere