Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 28. l

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 28. l"

Transkript

1 / Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 28. l

2 Vi er nu nået ind i Nytår er passeret - og vi kan. gøre et tilbageblik på året 1987 for NB og alle aktiviteter omkring klubben. Tilbageblikket gælder sportslige resultater, klublivet med de gode kammeratskaber og klubbens økonomiske forhold. Jeg vil kort komme ind på NB.s forhold til tilsluttede organisationer, idrætsanlæg og kommunale realtioner. For at starte med det alle interesserer sig for, når man mødes og det der spørges til først - hvordan klarede I jer - så vil jeg da ikke lægge skjul på, at vi så hen til sæson 1987 med spænding for vort serie II holds vedkommende. Hvad var realistisk for vor fremtid. Vi var fra bestyrelsen fra start klar over, at det ikke var nogen nem opgave holdet blev sat på, men vi havde tillid til såvel John som træner som til spillernes formåen, og vort håb var blot på en placering så en forbliven i serie II var sikret. Holdet voksede med opgaven, og rien - specielt i efteråret, hvor I det var godt præsteret. ~~. ij Vi så en blanding af gode spillerede, der med erfaringen for de, der nu er stoppet i l. tiden. Yderligere 4 hold - vi har holds regi. Det lover godt for fremhavde vi seniorhold altså en god stabil det var med til at præge sehele tiden var med i front - prøvede kræfter og af nye unge viste sig at være gode arvtagere Ah ti #I.f) ~.f// i serie IV, V og Vl, i alt spillerstab i seniorafdelingen. / Omkring holdenes placeringer, spillere m.v. vil jeg overlade dette til spillerudvalgsformanden. Ungdomsafdelingen har også vist godt arbejde i 1987 med drenge B som kredsvindere under ledelse af Lars Møllerskov. Tillykke med resultatet. Andre resultater og placeringer i ungdomsafdelingen vil blive omtalt af ungdomsafdelingens formand. Jeg vil afslutte denne indledende del af beretningen med at sige tak til samtlige trænere og ledere for det gode og seriøse arbejde I leverede igen i Når jeg er nået hertil er der dog et lille men - og det drejer sig om nogle enkelte spillere, der ikke kan finde rigtig ind i folden når det drejer sig om opførsel - de pgl. spillere har fået en påtale fra klubben - og jeg vil henstille til alle, der er representanter for NB at I viser god sportslig opførsel - det

3

4 Vort serie II hold blev trænet af John Pedersen, og han viste, at der ved vedholdende seriøst arbejde kunne hentes resultater hjem. John fortsætter ikke som træner i NB - han skifter trøje til konsulent jobbet - vi glæder os til det fortsatte samarbejde med ham. Leif Jørgensen - ham med den klare stemme - kom fra Graasten til os i 1987 som træner for serie IV holdet - du er faldet godt til, spillerne er glade for dig og vi er tilfredse med det du har opnået i l. holdet. Spændende at, hvad 1988 vil bringe med dig som træner for Vore serie V og serie VI hold blev trænet af Jan Wind og han fik Poul Christiansen og Math. Antonisen som holdledere. I har alle tre gjort et virkeligt godt stykke arbejde under ikke altid lette forhold - det er hos jer der bliver hentet reserver Tak for godt arbejde. Som ny træner for vort serie IV hold er tiltrådt Keld Høi, der efter nogen års fravær fra Nordals igen har fået bopæl heroppe~ V~lkommen til trænerjobbet.

5 Vor konsulentordning lykkedes det heller ikke i 1987 at få til at fungere, idet Thorvald Rasmussen på grund af trænermangel var nødsaget til at påtage sig trænerarbejde med junior. Dette arbejde havde et sådant omfang, at egentlig konsulentarbejde ikke kunne klares samtidig. Vi beklager meget, at Thorvalds konsulentarbejde skulle slutte på denne måde, det har han helt bestemt ikke fortjent, og vi har ikke opnået det udbytte, som vi fra klubben så frem til, og det har været utilfredsstillende for Thorvald. Konsulentarbejdet i en klub som NB er meget vigtigt. Det er gennem målrettet arbejde i ungdomsafdelingen vi skal fostre fremtidens spillere. Det er også gennem konsulentarbejdet vi skal søge nye veje skabe bredde og gøre plads til flere - måske ikke altid resultatrettet. Der blæser nye vinde for området breddeidræt, og det arbejde vil vi også gerne være med i. Stor tak til Thorvald for et godt solidt arbejde igennem mange år på forskellige fronter - han har arbejdet under mottoet "Spørg om hjælp og du får aldrig nej".

6 Tidligere i beretningen var jeg inde på trænerområdet, men jeg vil vende tilbage til dette igen, og det set ud fra, at vi fra bestyrelsen og konsulentens side har store problemer med at få alle pladser besat. Det skal da straks være indrømmet, at ingen bliver rige af at være træner i ungdomsafdelingen eller i seniorafdelingen, hvor det drejer sig om frivillige ledere. Ved sæson start 1987 indførte vi reglen om omkostningsdækning for at give lidt kompensation for de økonomiske forhold ved trænerarbejdet - vi håbede, at NB med_denne-forsøgsordning fremtidig nemmere kunne hverve trænere/ledere - men det er ikke blevet lettere. I efteråret 1987 gik vi igang med trænerne for sæson 1988 for de berørte områder, og der er rettet henvendelse til mange personer - det er virkelig mange - for at træde hjælpende til. Ved tiltag fra konsulenten og Verner Petersen er der i NOV/ DEC rettet henvendelse i næsten alfabetisk rækkefølge til medlemmer i foreningen om tilsagn om at påtage sig trænerarbejde. Vi håber, at anstrengelserne vil bære frugt og, at vi ved sæson start 1988 vil have alle pladser besatte. Jeg vil indtrængende anmode om, at alle spillere, når I kommer til det tidspunkt, hvor I vil trappe ned da at huske på, at I havde frivillige ledere til rådighed - det skulle der også gerne være til efterfølgerne - så start på en træneruddannelse.

7 Old-boys afdelingen har igen i 1987 arbejdet godt og solidt, og vi vil fra bestyrelsen udtrykke tilfredshed med arbejdet. Vi tager i aften afsked med Gunnar Jørgensen som formand for old-boys efter mange års godt lederarbejde. Gunnar har ved sin deltagelse i bestyrelsens arbejde på det seneste ~ret med i uarbejdelsen af den nu velfungerende kørselsordning, og han har været med i strukturarbejdet m.h.t. NB fremover. Tak til Gunnar for godt foreningsarbejde - og du ønskes held o lykke med dit nye job i Kolding/Vejle. Har du tid - er jeg sikker på, at der vil være foreninger, der på det nye hjemsted kan bruge dig.

8 Mange pladser på et hold kan være svære at bestride, men en endnu sværere plads er "Kampfordeler-pladsen" - her er det ikke egen træner eller ~edspillere, der giver problemer - nej, her er det fra alle sider messpillere, modspillere, holdledere og trænere, der på alle måder kan forstyrre arbejdet med at fastsætte, ændre, udsætte eller aflyse - der gives kort varsel til mange ting - men Svend Wrang har igen i 1987 klaret opgaven med bravour, og det er efter eget ønske han fratræder - trænerjobbet ligger ham mere på. Som ny kampfordeler bydes velkommen til Birger Andersen, der ikke er ukendt med planlægningsarbejde på idrætsområdet, i- det han gennem flere år har beskæftiget sig med planlægning af sportslige aktiviteter på Danfoss.

9 Dommerklubben har senest i efteråret ved udsendelse af en skrivelse - senere gult og rødt kort gjort klubberne opmærksomme på, at der fra hver klub skulle tilmeldes.personer til træneruddannelsen svarende til antal hold tilmeldt i senior. NB har klaret kravene - vi har træneremner på kursus. Vi håber vi får gavn af jer på området.

10 Afviklingen af Nord-Als Cup foregik igen i 1987 i pinsedagene. Fra tidligere år var cupbestyrelsen vel næsten af den mening, at de havde de højere magters bevågenhed m.h.t. godt vejr - men de blev sat alvorligt på prøve - vejrforholdene kunne vel dårligt blive værre med vedvarende regn lige ind til afslutningsceremonien i idrætshallen - så brød solen igennem. Det dårlige vejr satte dog ikke nogen stopper for afviklingen af kampene. Det er virkelig lykkedes jer at skaffe kvalitetsfodbold til Nordals i pinsedagene. Der er en passende blanding af dansk ungdoms tophold og udenlandske hold. Vi kan være stolte af som klub at stå bag sådan et arrangement. Vi øn~ker cupbestyrelsen et godt arrangement igen i Det gode arbejde i Nord-Als Cup har givet kontakt til Brøndby Boldklub, hvor der nu via cupudvalget er indgået en aftale om, at der udveksles hold til Nord-Als Cup og Copenhagen Cup.

11 At NB er meget aktiver ingen nordalsingere i tvivl om. Vi har lederteam, der styrer vort Lotto på god måde, og det indbringer klubben en betydelig økonomisk støtte. Det samme forhold er gældende for vore medlemmer i komiteen for FEST I BY, hvor NB.ere er toneangivende i hele planlægningen og afviklingen af arrangementet. Til de 2 ledergrupper skal lyde en tak for det store arbejde, men samtidig også en tak til alle de hjælpere som uge efter uge og år efter år stiller sig til rådighed som hjælpere. Uden jeres indsats var NB en "økonomisk" fattig klub. Vi har jo en aldrende klub - "Klub 22" - der er for NB.ere, der har nået en vis alder. I deltager gerne som hjælpere og arrangører ved forskellige lejligheder, hvor NB skal vise flaget. I er både til økonmmisk og praktisk hjælp ved mange lejligheder. Vort klubhus - dets lidenhed taget i betragtning - bliver flittigt brugt både til møder og ved festligheder. Den daglige drift varetages på god måde af Bent og Arthur. Vi hilser tiltaget med kortspil og kammeratligt lørdag eftermiddag velkommen - det er med til, at huset også benyttes i den fodboldmæssige "døde" periode. Aktivgruppen har også igen i 1987 været på stikkerne, de har gennemført flere arrangementer, hvor de har tjent penge til gavn og glæde for NB. Et nyt tiltag var i samarbejde med Hotel Nørherredhus, at lave et fællesarrangement med skuespilleroptræden på verdensplan samt efterfølgende dans. At gruppen gik ind i dette var ikke udsigten til en stor gevinst, men alene at der skulle gøres et forsøg på at få et publikum til "huset" til en sådan aften. Det lykkedes. I har gjort et godt arbejde.

12 Det er med stor tilfredshed vi fra NB nu kan konstatere, at udvidelsen med en hal mere ved Nordals Idrætscenter rigtig tager form. En mange og lange forhandlingen kom projektet igang, og vi vil ikke lægge skjul på, at vi er glade for placeringen ved centret, selvom der bliver gjort indhug på de grønne områder. Vi glæder os til hallen kan tages i brug ca Til daglig er centret vort hjemsted, og vi finder samarbejdet med centerledelsen og de ansatte fungerer fint. De problemer, der opstår, har ikke været større end, at de har kunnet sættes på plads. Noget nyt for sæson 88 bliver, at vort serie II hold får mulighed som eneste hold at benytte kampbane II som træningsbane, det bevirker, at der vil blive yderligere plads til vore øvrige seniorhold, så træningsforholdene banemæssigt bliver væsentlig forbedrede. Sammen med Idrætscentret skal vi i 1988 forhandle ny lelekontrakt vedr. vort klubhus, og det er vort mål, at der i kontrakten bliver indføjet regler for begunstigelser ved indkøb fra centret. Sammen med 4 andre idrætsledere og en leder fra ungdomsorganisationerne har jeg været med i en udpeget arbejdsgruppe, der har bearbejdet forholdene omkring vor NORDALS ORDNING. Der er afholdt en del møder og på nuværende tidspunkt afventer vi den politiske reaktion på det af os skitserede forslag til ændring/nyordning. Da vi i vort arbejdsgrundlag ikke har haft afstukket nye økonomiske rammer, er der ikke i vort forslag de store økonomiske forbedringer. På det seneste har vi været kaldt til møde på Rådhuset med fritidsnævnet og Broballe Idrætsforening, idet såvel NB som Broballe har ansøgt træningstid i Dalen TIR/TOR kl Efter forelæggelsen af vore og Broballes argumenter blev vor ansøgning fastholdt. Vi har nu fra kommunen fået skriftlig bekræftet, at Broballe i år får den ansøgte træningstid i Dalen, og at fordelingen herefter skifter hvert andet år. Hvis der ikke opstår en ny situation.

13 NB har igen opfyldt sin forpligtigelse ved at være repræsenteret på møder under JBU, SI, SIUNA, hvor der ingen af stederne har været problemstillinger på dagsordnerne. Lokalt har vi afholdt et antal nødvendige bestyrelsesmøder, der indgår som et naturligt led i klubben drift. Vi har i løbet af året arbejdet med forslag til lovændring i foreningens love, der giver forældre indflydelse og stemmeret på generalforsamlingen. Bestyrelsen fremsætter senere på generalforsamlingen forslag til lovændringen, og forslaget vil blive nærmere begrundet på det tidspunkt. Et andet område, der har lagt beslag på en del mødeaktivitet har udformningen af klubbens fremtidige struktur og kompetencefordeling. Dette arbejde afsluttedes i DEC 1987 med, at vi fra bestyrelsen indbød et bredt forum og personer fra aktive spillere, trænere, ledere og sponsorer til en drøftelse af foreningens fremtid på en klubkonference. Efterfølgende er de ting, der kom frem som forslag eller ideer blevet gennemarbejdede, og det er sikkert, at vi fremover skeler til disse ideer. Vi har også søgt at styrke ungdomsafdelingen, hvor vi fremtidig vil foreslå, at afdelingen tegnes ved en formand, der har en sekretær og en kasserer til sin rådighed. Bestyrelsen har til generalforsamlingen emner til disse vigtige personposter. Økonomien har selvfølgelig været genstand for stor opmærksomhed hele året, idet vi gerne ville leve op til, at det kørselsbudget vi foreslog på generalforsamlingen i 1987 blev holdt. Jeg vil overlade den nærmere gennemgang af regnskab m.m. til kassereren, hvor der vil blive lejlighed til at stille spørgsmål. Igen i 1987 har vi mødt stor velvilje ved henvendelse til vore sponsorer - både nye og gamle - og Peer der står for dette opsøgende arbejde oplyser, at han altid ~øler sig velkommen, og at der er stor forståelse fra de forretningsdrivende for NB.s behov for sponsorer. Tak til samtlige sponsorer for den støtte I giver til NB.

14 Jeg vil slutte beretningen med en tak til bestyrelsesmedlemmerne for et godt og seriøst arbejde i 1987 samt tak til alle, der på den ene eller anden måde i løbet af 1987 på den ene eller anden måde har deltaget i klubarbejde i forbindelse med NB.

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l /' Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l. 1985. Sæson 1984 startede blødt og behageligt, vi var forskånede for tidligere tiders problemer med bløde- og opblødte baner, og kun

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 19. januar 1989.

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 19. januar 1989. Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 19. januar 1989. Fodboldåret 1988 er overstået og på generalforsamlingen i aften kan vi lade blikket glide tilbage over fodboldåret 1988, med de

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 30. l

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 30. l Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 30. l. 1986. NB er igen blevet et år ældre - som klub i sin næværende form kunne 15 års dagen overskrides i 1985. Sæson 1985 skal i aften opgøres

Læs mere

Formandens beretning til. generalforsamlingen. den 3l. januar 1991.

Formandens beretning til. generalforsamlingen. den 3l. januar 1991. 6430 NORDBORG Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 3l. januar 1991. - l - Denne min sidste formandsberetning til NB.s generalforsamling' får ikke indledningsvis det indhold, jeg for

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 25. januar 1990.

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 25. januar 1990. Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 25. januar 1990. NB.ere.i aften ved generalforsamlingen vil jeg ikke som tidl. år gennemgå forløbet af turneringerne. Under generalforsamlingen

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 26. l

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 26. l Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 26. l. 1984. Ved starten af sæson 1983 var der store problemer, idet vi havde en lang periode med meget fugtigt vejr, og det bevirkede, at banerne

Læs mere

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne.

To do liste På hvert bestyrelsesmøde gennemgås to do listen og der følges op på evt. mangler ift. denne. GIF Forretningsorden 13. sep. 2018 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Ordinære bestyrelsesmøder afholdes 1. gang hver måned, dog undtagen juli, med regelmæssige intervaller

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974.

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974. Formandsberetning 1974. Kor 5. gang skal der gives en orientering om arbejdet i Nord-Als boldklub. For 5. gang er det regnskabets time for en bestyrelse i Nord-Als boldklub. Hvordan ser det ud sportsligt/

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN

E R - J U N IO R UNGDOMSAFDELINGEN D A M E RID A M. Formand ERIK NØRSKOV. Kasserer LEIF KJÆRGAARD SVEND WRANG KJELD ANDRESEN D A M E RID A M (fra 18 år 115 E R - J U N IO R - 17 årige) UNGDOMSAFDELINGEN SVEND WRANG Træner. Jeg har været træner i NB i ca. 14 år, og det kun i ungdomsafd. Det begyndte på følgende milde; jeg var

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben.

Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Håndbolddommerklubben Vest Generalforsamling i klubben. Onsdag d. 20. Maj 2015, i Højmark hallen kl. 18.00. Kl. 18.00 Velkomst og spisning Kl. 19.00 Generalforsamling. 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Cvr. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018

Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodboldformandens beretning ved generalforsamlingen den 16 marts 2018 Fodbolden havde i 2017 igen et år som vi med tilfredshed kan se tilbage på. Vores Team AS Motto Fodbold er for alle blev ændret til

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Lykønskninger til S.C.K. 50 år

Lykønskninger til S.C.K. 50 år Lykønskninger til S.C.K. 50 år Jeg ønsker Sønderborg Cykle Klub hjertelig tillykke med 50-års jubilæet. I mange år har cykleklubben været samlingsstedet for unge og gamle, der har dyrket denne friske og

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

LOVE FOR FKIF FREDERIKSBERG KAMMERATERNES IDRÆTSFORENING

LOVE FOR FKIF FREDERIKSBERG KAMMERATERNES IDRÆTSFORENING LOVE FOR FKIF FREDERIKSBERG KAMMERATERNES IDRÆTSFORENING I: NAVN, FORMÅL OG HJEMSTED M.M. 1. Navn, formål og hjemsted Frederiksberg Kammeraternes Idræts Forening, F.K.I.F., der er stiftet den 5. maj 1930

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012.

Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Referat generalforsamlingen den 21. marts 2012. Dagsorden for den ordinære generalforsamling: 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter

Munkebjerg Gymnastikforening Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af bestyrelsesmøde den 3. maj 2016 kl.18.00 Tilstede var: Mogens Normann, Henrik Olsen, Carsten Schmidt, Michel Karlsson, Frederik Nobel, Gert Borum, Jørn Pedersen, Morten

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Vedtægter for BSG. 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter for BSG. 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter for BSG 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Brøndby Strands Gymnastikforening, normalt forkortet til BSG. Foreningen er stiftet den 9. januar 1962. Foreningens hjemsted er Brøndby

Læs mere

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5

Køge Taekwondo Klub, To San Tangmosevej Køge. Vedtægter for. To San. Køge Taekwondo Klub. To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 Vedtægter for To San Køge Taekwondo Klub To San vedtægter ver. 2.0 September 2010 Side 1 af 5 1. Navn og hjemsted: Klubbens navn: To San Taekwondo Klub, Køge. Klubbens hjemsted er: Køge Kommune. 2. Formål:

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

VORDINGBORG BADMINTON KLUB

VORDINGBORG BADMINTON KLUB VORDINGBORG BADMINTON KLUB STRATEGI FOR UNGDOMSAFDELINGEN 2014-2019 1 INDHOLD 1. Sammenfatning... 2 2. Baggrund... 3 3. Målsætning... 3 4. Træningsstrukturen i 5-årsperioden... 3 5. Kontingent... 3 6.

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Arrangementet er en tak for jeres store indsats. Vi håber, at se mange frivillige fra de godkendte folkeoplysende og frivillige sociale foreninger

Arrangementet er en tak for jeres store indsats. Vi håber, at se mange frivillige fra de godkendte folkeoplysende og frivillige sociale foreninger INDBYDELSE Kære frivillige ildsjæle i Kalundborg Kommune! I anledningen af Frivillig Fredag d. 25/9 2015 inviterer Kalundborg Kommune alle frivillige ildsjæle i kommunen til et spændende og hyggeligt arrangement.

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv 8 40 år Nord-Als Boldklub Oprindelse Nord-Als Boldklub (NB) er med sine 40 år en forholdsvis ung klub. Klubben er resultatet af en sammenlægning mellem fodboldafdelingerne i Havnbjerg IF og Nordborg IF.

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st.

Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl på Ellebjerg gl. st. 1 Generalforsamling fredag den 25. september 2015 kl 18.00 på Ellebjerg gl. st. Første punkt på dagsordenen Valg af dirigent B. L. Andersen blev valgt uden modkandidat Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

HPRD Midtjyske Kreds Referat. Velkommen til den årlige generalforsamling 2015.

HPRD Midtjyske Kreds Referat. Velkommen til den årlige generalforsamling 2015. HPRD Midtjyske Kreds Referat Velkommen til den årlige generalforsamling 2015. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af Kredsregnskab 4. Kursuslederens beretning 5. Behandling

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPANGSBJERG IDRÆTSFORENINGS FODBOLDVENNER UNGDOMSAFDELINGEN

VEDTÆGTER FOR SPANGSBJERG IDRÆTSFORENINGS FODBOLDVENNER UNGDOMSAFDELINGEN 1 VEDTÆGTER FOR SPANGSBJERG IDRÆTSFORENINGS FODBOLDVENNER UNGDOMSAFDELINGEN 2 1 Foreningens navn er Spangsbjerg Idrætsforenings Fodboldvenner, ungdomsafdelingen (SIF Fodboldvenner). 2 Foreningens hjemsted

Læs mere

INord-Als Boldklub 20011

INord-Als Boldklub 20011 1 INord-Als Boldklub 20011 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 25. januar 2002 Indledning Jeg vil indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018.

Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Beretning for Gladsaxe-Hero Boldklub 2018. Formanden 2018 har igen været et godt år for vores klub. Masser af god fodbold, masser af kammeratskab og masser af frivillige omkring klubben. Alle de frivillige,

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Generalforsamlingen afholdes i Multirummet i Ørestad skøjtehal, Hannemanns Allé 14 A+B

Generalforsamlingen afholdes i Multirummet i Ørestad skøjtehal, Hannemanns Allé 14 A+B Indkaldelse til generalforsamling. TIRSDAG D. 30. MAJ 2017 - KL. 19.00-21.00. Generalforsamlingen afholdes i Multirummet i Ørestad skøjtehal, Hannemanns Allé 14 A+B På den ordinære generalforsamling behandles

Læs mere

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334

Silkeborg Skøjteløber Forening af 1896, Århusvej 45, DK - 8600 Silkeborg, CVR. 3182 5334 Vedtægter for Silkeborg Skøjteløberforening af 1896 Gældende fra ekstraordinær generalforsamling 24. August 2011. 1. Foreningens navn Silkeborg Skøjteløberforening af 1896. Hjemstedet er Silkeborg Kommune.

Læs mere

- 40 i baby- og miniton mod 42 ultimo i ungdom mod 98 ultimo i senior mod 24 ultimo i motion/veteran mod 132 ultimo 2008

- 40 i baby- og miniton mod 42 ultimo i ungdom mod 98 ultimo i senior mod 24 ultimo i motion/veteran mod 132 ultimo 2008 Aabybro Badminton Club Formandens beretning ved generalforsamlingen 2010 Badmintonsæsonen 2009/2010 nærmer sig sin afslutning. Det er tid til generalforsamling det er tid til at gøre status på sæsonen

Læs mere

Vedtægter for. Fakse Ladeplads Sejlklub. Side 1 af 6

Vedtægter for. Fakse Ladeplads Sejlklub. Side 1 af 6 Vedtægter for Fakse Ladeplads Sejlklub Side 1 af 6 1 Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er "Fakse Ladeplads Sejlklub". 2 Klubbens formål. Klubbens formål er at samle alle, der har interesse for sejlsport

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler.

Sagsfremstilling: Orientering fra formanden, kassereren, sekretæren, avlsvejleder, hvalpeformidler. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2007 i Langhårsklubben Fredag den 30. marts 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Frede Petersen, FP

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2012

FORMANDSBERETNING 2012 FORMANDSBERETNING 2012 2012 VAR SÅ MIT 2 ÅR SOM FORMAND FOR HOVEDBESTYRELSEN I BIF. JEG MÅ HERTIL SIGE JO MERE JEG LÆRER FORENINGEN AT KENDE JO MERE KAN JEG SE HVOR TAKNEMLIG VI SKAL VÆRE FOR DEN STORE

Læs mere