Formanden skriver. Jeg håber alle medlemmer har haft en super sommerferie og er helt klar til at tage hul på efterårsperioden i klubben.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formanden skriver. Jeg håber alle medlemmer har haft en super sommerferie og er helt klar til at tage hul på efterårsperioden i klubben."

Transkript

1 AABENRAA MOTOR SPORT MOTORKLUBBEN HADERSLEV PADBORG PARK MOTOR KLUB PRECISION TUBING MOTORKLUB SØNDERBORG AMTS MOTOR KLUB AABENRAA MOTOR SPORT MOTORKLUBBEN HADERSLEV PADBORG PARK MOTOR KLUB PRECISION TUBING MO- TORKLUB SØNDERBORG AMTS MOTOR KLUB AABENRAA MOTOR SPORT MOTORKLUBBEN HADERSLEV PADBORG PARK MOTOR KLUB PRECISION TUBING MOTORKLUB SØNDERBORG AMTS MOTOR KLUB AABENRAA MOTOR SPORT MOTORKLUBBEN HADERSLEV PADBORG PARK MOTOR KLUB PRECISION TUBING MOTORKLUB SØNDERBORG AMTS MOTOR KLUB AABENRAA MOTOR SPORT MOTORKLUBBEN HADERJLEV PADMORG SARK MOSORDKLEB PRECIMION RUBINGT- MOTORKLUB SØNDERBORG AMTS MOTOR KLUB AABENRAASMOTOT SØORTJYLORKLUBBER HRTERSLEØ PADLAND MOTORMOTOR SPORT PRECISION JYLLG MOTORSPORT SØNDERJYLL AMTS MO- TOR SPORT SØNDERJYLLAND SPORT SØNDERBBEN HADERSLEV PADBORG PARK MOTOR KLUB PRECISION SØNDERJYLALND MO- TORDERBORG AMTS MO- TOR KLUB AABEN- RAA MOTOR SORT MOTOR AABEN- RAASMOTOT SØ- ORTJYLORKLUBBER HRTERSLEØ PADLAND MOTORMOTOR SPORT PRECISION JYLLG MOTORSPORT SØNDERJYLL AMTS MO- TOR SPORT SØNDERJYLLAND SPORT SØNDERBBEN HA- DERSLEV PADBORG PARK MOTOR KLUB PRECISION TUBING TOR SPORT AMTS MOTOR KLUB SØNDRJYLLAND SPORT MOTOR S P O R T SØNDERSLEV PADBORG PARK MOTOR KLUB SØNDER- JYLLAND MOTOR SPORT SØNDERBORG JYLLAND MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND MOTOR SPORT SØNDERJYL LAND MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND MOTOR SPORT SØNDERJYL- LAND MOTOR SPORT SØNDERJYL- LAND MOTOR SPORT SØNDERJYL- LAND MOTOR SPORT SØNDERJYL- L A N D SKÆRBÆK GO-KART KLUB MOTOR SPORT SØNDERJYL- LAND MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND MOTOR SPORT SØNDERJYL- LAND MOTOR SPORT SØN- DERJYLLAND MOTOR SPORT SØNDER- JYLLAND MO- TOR SPORT SØNDERJYLLAND MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND MOTOR SPORT SØNDER- JYLLAND M O T O R S P O R T SØNDERJYL- LAND MOTOR SPORT SØN- DERJYLLAND MOTOR SPORT SØN-

2

3 KLUBINFO FOR EFTERÅR 2013 Årgang 10. Blad nr. 103 for MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Ansvarshavende redaktør Holger Møller-Nielsen, Skolevej Mørke. Telefon eller og holger@gjesing.dk Klubbens adresse ved klubbens kasserer Jørgen Rasmussen, Grønningen 15, 6230 Rødekro Artikler, der indrykkes under navn, udtrykker ikke nødvendigvis redaktionens mening Formanden skriver Jeg håber alle medlemmer har haft en super sommerferie og er helt klar til at tage hul på efterårsperioden i klubben. Selvom der har været sommerferie og selvom der stadig er medlemmer, der har ferie, er der alligevel ting i gang i klubben. Rally-afdelingen havde planlagt klubrally d. 18. august, men desværre blev man nødt til at aflyse pga for få tilmeldte biler. Det er super ærgerligt, når man har set frem til alle tiders rally, men måske har det været for tæt på ferien. Dagen før blev der afviklet klubløb for Youngtimer-biler samtidig med afvikling af en afdeling af track-day på Padborg Park. Det var en rigtig god dag med mange deltagere. Også på go-kart banen i Skærbæk sker der meget bl.a. har rigtig mange dygtige mennesker været i gang for at få etableret et nyt vejehus til banen. Dertil har man været ude og skaffe en række sponsorer, som ville være med til at dække en del af udgifterne, der er ved etablering af noget nyt byggeri. Det er rigtig godt gået, og go-kart afdelingen har også indbudt til rejsegilde for nybygningen. Dette er dog afholdt, når dette Klubinfo udkommer, men heldigvis har gokart folkene også været ude med beskeden på hjemmesiden, så alle på nuværende tidspunkt har haft mulighed for at læse om nyanskaffelsen. Vores afdeling med Fart med fornuft kører også som den skal og viser stadig, at det er en rigtig god ide for unge mennesker, der netop har erhvervet kørekort at komme på det kursus. Som jeg skrev til jer inden sommerferien, var vi på udkig efter en ny redaktør til vores klub-blad, der indtil nu er udkommet i papirform til alle. Der har selvfølgelig været drøftelse omkring problematikken vedr. udgivelsen i papirform og hvad det koster for klubben. Samtidig med dette har det så også været umuligt for os at finde en, der vil og kan stå for udgivelsen af klubinfo og derfor har vi besluttet i bestyrelsen, at dette blad du sidder med nu, bliver det sidste i den normale udgivelsesform. Det kan du læse mere om i indlægget fra hele bestyrelsen. Jeg håber vi alle får et rigtig godt efterår rundt omkring klubbens mange aktiviteter.

4 Klubinfo og fremtiden Kære medlemmer! Som I sikkert har bemærket, har vi i en periode stået uden redaktør på vores klubblad. Vi har i bestyrelsen arbejdet på at finde en optimal løsning for hele klubben, og i erkendelse af, at det ikke er sådan ligetil at finde en ny redaktør, er vi blevet enige om at nedlægge klubbladet, som vi kender det. Det betyder ikke, at de månedlige nyheder forsvinder. Tværtimod. Alle nyheder vil fremover blive lagt på vores hjemmeside. Fordelen herved er også, at du kan læse nyhederne noget før, da de vil komme på hjemmesiden den dag de er skrevet og ikke først er tilgængelige, når klubbladet dumper i postkassen. Vi opfordrer derfor stadig alle medlemmer til at skrive indlæg om deres oplevelser i klubben. Disse skal fremover sendes til vores webmaster Anders T. Jensen på anders.t.jensen@hydro.com, som så vil sørge for, at de kommer på hjemmesiden. Udover hjemmesiden, vil vi i fremtiden lave et MSS-Årsskrift, der vil blive postomdelt til alle medlemmer. MSS-Årsskriftet vil bl.a. indeholde de vigtigste og sjoveste historier fra det seneste år. Vi håber på jeres forståelse, og at vores hjemmeside vil blive fyldt med gode historier hver uge. Mange sportslige hilsner Bestyrelsen i MSS Til ALLE BANEOFFICIALS: Udover at arbejde som officials på Padborg Park, er vi i MSS efterhånden også ved at være leveringsdygtige i officials til mange andre baner. Ikke mindst Spa banen i Belgien er banen, hvor rigtig mange af mss-officials ofte tager til for at give en hånd med. Det er rigtig godt, at så mange også har lyst til at tage ud for at vise, hvad vi står for i MSS. Derfor er det også vigtigt, at alle hele tiden dygtiggør sig, og allerede nu skal vi til at finde ud af, hvem der skal på hvilke kurser til næste år. Der er måske et par flagfolk, der endnu ikke har en sving-chef licens og derfor gerne vil have det. Der kan også være en official, der godt kunne tænke sig en tekniskeller støjmålerlicens. Førnævnte er kurser, der bliver afholdt af DASU og derudover vil vi som sædvanligt også have flagkurser samt kursus i brand/ redning/beredskab i klubregi.

5 Klubkurserne behøver I ikke at melde Jer til endnu, men hvis I gerne vil have et DASU kursus i løbet af foråret 2014, må I meget gerne rette henvendelse til mig hurtigst muligt. Venlig hilsen Karin Niebuhr Så kom vi godt i gang på banen Af Karin Niebuhr Så fik vi skudt efterårssæsonen godt i gang. Den 17. august blev der på Padborg Park afviklet klubløb for MSS -Youngtimer kørerne samt kørt en afdeling for track-day. Selvom sommeren har vist sig fra sin absolut flotteste side i år, havde regnguderne alligevel bestemt, at der skulle sendes Det varer jo heller ikke mange dage inden vi skal i gang igen. Vi har en rigtig stor weekend foran os d. 7. og 8. september, hvor der køres dobbeltløb med OK Legend Cup, 6 timers løb med DEC, afvikles en afdeling af både DTC og 1600 Challenge. Så her skal der igen bruges rigtig mange folk på de forskellige poster. en ordentlig omgang vand ned over banen. Men som sædvanligt var vores officials klar på posterne vi havde endog fået flere nye officials med, som havde hørt, at vi altså har det rigtig sjovt, når vi mødes med hinanden. Og efterhånden som dagen skred frem, blev der heldigvis mere tørt, og vi havde alle en rigtig god dag sammen med kørere, der havde glædet sig meget til at komme i gang igen. Det skal nok blive en festlig og spændende weekend med rigtig mange gode oplevelser til alle. Det er som sædvanlig Helle Nielsen, der laver bemandingsplanen og skulle der være ændringer i Jeres tidligere beskeder omkring deltagelse, så husk lige at give Helle et praj inden planen bliver sendt ud. Det er lidt nemmere end, at den skal rettes til senere. Jeg glæder mig til vores septemberløb og til at se Jer alle.

6 Youngtimere i regn og sol Af Lars Jensen Dagens MSS Youngtimer Cup startede med træning og tidskørsel i regnvejr, og op til dagens 1. Heat blev der snakket meget i pitten om man nu skulle starte på slick eller regndæk, og beslutningen blev afgørende for dagens 1. Heat, hvor dem der besluttede sig for regndæk blev sikre vindere. John I. Christiansen i sin Peugeot 205 kørte mere elller mindre sit eget løb, stærk forfulgt af Martin Sørensen i BMW 318 TI og Jacob Sevel i sin Citröen Saxo. De sluttede dagens 1. Heat som 1-2-3, og blev da også hver især vindere i deres klasser stort tillykke. Dagens 2. Heat i MSS Youngtimer Cuppen vendte lige billedet, nu var det nemlig blevet tørvejr, så nu kunne der gives gas. Per T. Jensen kom bedst fra start, og kørte så eller bare afsted stærkt forfulgt af Dennis Nymand og John I. Christiansen. Jacob Sevel kørte stærkt i sin Saxo, men hvad der lige skete fik jeg ikke med, men væk var han, dette til gavn for Allan Levin som lå godt fra land i sin Golf efter en større reparation i Pit. Jesper Meldahl viste også lige hans rutine og hurtig indlæringsevne til at køre en ny bil, da han kørte sig stærkt op i feltet forbi sine konkurrenter i YT3. Per T. Jensen, allan Levin og Jesper Meldahl blev således vindere af dagens 2. Heat hver især i deres klasser - stort tillykke. Dagens MSS Youngtimer fighter Pokal gik til Gert Handberg, som vores formand sagde - ikke på grund af kørslen som sådan, men for at benytte sandkassen from for at køre i autoværnet

7 Det skal så her også lige nævnes, at Martin Sørensen og Dennis Nymand gjorde det samme, - så de må jo så være blevet sandman 2 og sandman 3 Intet afgjort i mesterskabet Af Holger Møller-Nielsen I Youngtimermesterskabet mangler der fire afdelinger to afdelinger på Ring Djursland og to ved finaleløbet på Padborg Park. Det er 100 points. Og ingen klasser er afgjort inden disse to løb. Suveræne Kenneth Løndal Pedersen holdt fri ved klubløbet og det medfører, at nu er både Per T. Jensen og Dennis Nymand kandidater til titlen, som også kan scores af mange andre i klasse YT 1. I Klasse YT 2 synes Allen Levin Nielsen at have en godt forspring, men som sagt er der 100 points at tjene så både Jacob Andersen og Rudi Pavlovic er med i kampen endnu. YT 3 har for en gang skyld mange deltagere. Mesterskabskandidaterne synes at være Martin Sørensen, Gert Handberg, Rasmus Holmegaard Hansen og Jesper Meldahl Nielsen. Vi siger denne gang tillykke til: 7. september, Jonas Langkilde, Brønshøj, 40 år. 12. september, Karin Rasmussen, Bandholm, 60 år. 12. september, Søren Steentoft, Rødding, 40 år. 18. september, Mikkel Tygesen, Løgumkloster, 10 år. 19. september, Tatyana Levytska, Tinglev, 40 år. 28. september, Tommy Schröter, Vojens, 40 år.

8 Racerbilerne på Aabenraas gågade forud for Padborg Park Super Prix Aabenraas borgere får sig en anderledes oplevelse, når de fredag den 6. september om eftermiddagen bevæger sig ind i byens centrum. Det bliver nemlig ikke kun brostenene, blomsterkummerne og butikkernes udstillingsstativer i gågaden, som de vil kunne tage i øjesyn. Der kommer også en stribe racerbiler til byen. Hovedattraktionen på gågaden i Aabenraa. Motor Sport Sønderjylland og Driftsforeningen Padborg Park arrangerer den september sit store løb Padborg Super Prix, men man tyvstarter ved allerede om fredagen at præsentere en række af de deltagende biler for byens borgere og andre sønderjyder, som vælger at lægge deres vej forbi det indre af Aabenraa. I tidsrummet fra klokken 15 til klokken 17 vil man fredag den 6. september kunne opleve en række racerbiler på bl.a. Storetorv og Nørretorv. Racerbilsudstillingen anføres af Danmarks eneste kørende eksemplar fra motorsportens topklasse. Det er den Formel 1-racer, som Padborg Park flere gange om året arrangerer events med, og hvor almindelige danskere kan få mulighed for at fornemme suset fra Grand Prix-sporten. Men Formel 1-raceren er ikke den eneste spændende bil, som vil kunne opleves i gågaden. Der kommer også biler fra både Yokohama 1600 Challenge- og OK Legend Car-klasserne. Begge klasser er med på programmet ved Padborg Super Prix, som lørdag og søndag foregår på Padborg Park. Så snart udstillingen i Aabenraas gå-

9 gade er overstået, vil bilerne blive transporteret til racerbanen ved grænsen, hvor de deltager i årets næstsidste mesterskabsløb. Her vil publikum i øvrigt også kunne opleve løb for Danish Endurance Championship og Auto-G DTC.

10 OK Legend Cup stjal Billedet på Jyllandsringen Af Morten Alstrup Danmarks sjoveste racerklasse OK Legend Car Cuppen var med på programmet ved det årlige GP Danmark på FDM Jyllandsringen, og klassen for de små femottendedels racerbiler i amerikanerstil henrykkede det store publikum med løb, der både bød på godt race, men også dramatik. Weekendens store triumfator på racerbanen ved Silkeborg var Kevin Verner Jensen, Silkeborg, som på den racerbane, hvor hans far tilbage i firserne og halvfemserne kørte mange løb, præsterede at sætte hurtigste tid i den pointgivende tidtagning og vinde af to af de tre løb, som blev afviklet. Resultaterne betød, at Kevin Verner Jensen avancerede fra femte- til fjerdepladsen i pointstillingen, hvor han tillige kom tættere på trioen i toppen af tabellen, som havde et noget blandet GP Danmark. Hver især måtte Kenneth Jensen, Langå, Jesper Egebart, Børkop, og Frederik Nymark, Hadsten, nemlig notere sig for en nulscore. I weekendens første løb var Kenneth Jensen og Jesper Egebart på vej op gennem feltet, da de begge gik til angreb på en konkurrent. Kenneth Jensen valgte ydersporet, og her endte den forsvarende mester i OK Legend Car Cuppen med at blive taberen, da han røg af banen og sad fast i sandkassen. Her havnede Frederik Nymark og Jesper Egebart også. De havde kørt sig frem til de to forreste pladser i første løb, men i det andet var det dem, som måtte bide i det sure æble og udgå. Disse episoder påvirkede også mesterskabstabellen. Inden GP Danmark havde Kenneth Jensen og Jesper Egebart stået á point, men nu er Jesper Egebart alene i front med et forspring på 20 point til Kenneth Jensen, mens Frederik Nymark med en sejr fik reduceret afstanden til Kenneth Jensen fra 61 til 44 point. Blandt oldboyskørerne i OK Legend Car Cuppen ændrede GP Danmark markant på positionerne i den interne konkurrence. Den førende oldboyskører Brian Steen, Trustrup, rykkede således fra første- til tredjepladsen i tabellen, da Lars Mogensen, Silkeborg, i såvel tidtagningen som to af de tre løb var bedste mand over 40 år og dermed gik i front for tabellen. Anders Eriksen, Hadsten, holdt derimod fast i sin sammenlagte andenplads, da han blev noteret for sin første oldboyssejr. OK Legend Car Cup-kørerne genoptager kampen om mesterskabet om to uger på Padborg Park, hvor der er dobbeltprogram med to tællende afdelinger. Dobbeltheat Af Holger Møller-Nielsen Ved det kommende løb på Padborg Park overtager OK Legend Cup en af de helt store publikumstræffere fra det gamle DTC. Der køres nemlig første dag - lørdag - et dobbeltheat, hvor der kun er ganske kort tid mellem de to heat og denne tid skal være i pit. Legendkørerne prøver noget nyt!

11

12 Næste stop er Padborg Park Den unge racerkører, Dennis Lind var dominerende i søndagens to Auto-G DTC løb på Jyllandsringen, og snuppede en fornem dobbeltsejr ved den store motorsportsbegivenhed Grand Prix Danmark, men de to førstepladser kom ikke i hus uden ridser i lakken. Dennis Lind kørte sig dog relativt ugeneret til sejr i løb 1, efter at have en flot bremsemanøvre, og henviste dermed veteranen til tredjepladsen, da det ternede flag blev vist efter 12 omgange. Med sejren i løb 1 skulle Dennis Lind starte som nummer otte i løb 2, da de otte bedste bytter plads. I forruden havde Dennis Lind Jan Magnussen og John Nielsen, men Dennis Lind fik en startet i pole position. Den unge Team DMD-kører sluttede tre sekunder foran Jan Magnussen, der lynstartede fra sin startposition som nummer fem, og var treer efter første sving. Jan Magnussen kunne efterfølgende overhale John Nielsen for enden af langsiden i drømmestart og var oppe som nummer fire efter første omgang. På anden omgang smuttede Dennis Lind forbi Jesper Sørensen, inden han omgangen efter overhalede norske Marius Nakken. John Nielsen fører fortsat klassen.

13 Klar til stort Mini-Rally i oktober Af Allan Dumstrei Det er med beklagelse at vi måtte aflyse klubrallyet i Haderslev pga manglende tilmeldinger Michael Jensen havde ellers fundet nogle fine prøver i og omkring Haderslev men vi prøver igen næste år. Lørdag d kører vi finaleløbet i minirally med HQ på Pædagog seminar i Aabenraa der er fundet 3 rigtige fine prøver hvoraf vi kører 2 prøver 2 gange og 1 prøve 3 gange der er ca 142 km transport og 47,7 km prøver der er 1 rundbane og 2 gennemgående, efter løbet er der præmier overrækkelse og festmiddag på pædagog seminaet Vi mangler hjælper til følgende løb. Lørdag d i Billund minirally vi skal bruge 25 mand Fredag og lørdag d. 20 og Dm rally vi skal bruge 30 mand Lørdag d i Aabenraa minirally vi skal bruge 25 mand er der nogle der kan hjælpe så ring til Michael Jensen tlf

14 Af Preben Jensen Drifting er efter en svær sæson start nu fungerende, der er stadig steder der skal forbedres, og dem er vi meget opmærksomme på. Men lad mig fortælle lidt om runde 4 og runde 5 som blev kørt færdig i dag søndag 25. august, hvor jeg skriver dette lille indlæg. Til runde 4. Da det var første gang vi kørte på Ring Djursland var jeg meget bekymret om hvordan vi og Drifterne blev modtaget. Men der er kun stor ros til DMKA de slog armene ud og sagde velkomme til familien både til os fra MSS men også til Drifterne, der er så mange historier der kan fortælles fra denne weekend, men jeg vil fortælle om en der siger meget om hvorfor jeg er så glad for at være den der står for Drifting i MSS og ser hvordan Drifterne er over for deres konkurrenter. Atli Odinsson skød toppakningen på hans Toyota Supra under træningen og hans team Wilde Dogs valgte at skille alt ad så de var sikre på at de ikke overså noget, knast aksler og det hele, det tager lang tid og med hjælp fra en konkurrent fik de lokaliseret defekten, derefter stod den på genopbygning af motoren og jeg har aldrig set så mange konkurrenter arbejde på en bil for at få den klar til kvalifikation. Kørere og mekaniker og selv da I bål og brand: Og så manglede der pludselig en ildslukker jeg gik derfra for at være klar 5 min. før start var der stadig konkurrerende kører der arbejde på Atlis bil for at få den klar, desværre blev den klar 5 min. for sent, så det blev 0 points. Men der, der tæller må være den sportsånd, der hersker mellem Drifterne i klassen. Jyllands ring runde 5. Denne weekend er desværre en anden historie. Men den viser hvor meget Drifterne tager varer på dem selv, hvor andre fejler, Alles værste konkurrent, Erik W Pedersen, fik problemer i hesteskoen. Der gik ild i hans bil og ha så hurtigt, at der ikke var nogle brand slukker på posterne så han kørte til line up hvor der heller ikke var nogle officials med slukker, derimod løb hans konkurrenter ned med de brandslukkere der var monteret i deres biler og fik tingene under kontrol, dette var kun muligt fordi jeg har valgt at tage en Drifting speaker der kender dem, tak til dig og tak til Jer Drifter, det er en fornøjelse at arbejde med jer. Jeg ser frem til finalen på Padborg Park i oktober hvor vinderen findes. Dette med en stor tak til alle Driftere og fordi i blev ved med at møde op når alt var tabt og jeg ikke viste hvordan jeg kom videre fra hvor vi var, 2014 bliver året hvor i brænder rent igennem. TAK. Vi ses til finalen.

15 Set fra min lænestol i Mørke Hvordan skal man egentlig begynde det, som formentlig bliver den sidste Fra min lænestol i Mørke? Jeg har egentlig valgt ikke at skrive noget om fremskridt og papirets død - det er der så mange andre, der kan skrive noget om. Jeg vil derimod gerne skrive lidt om det, som er sket i sommerferien, som jeg på mange måder synes har været en spændende tid rent motorsportsmæssigt, og så i øvrigt lade fremtiden afgøre, om mine små skriblerier skal opstå på hjemmesiden til glæde for mange og raseri for andre? Først synes jeg, at jeg vil skrive lidt om de to baneløb, jeg har været til her på det seneste. Ring Djursland og Jyllandsringen, hvor der ved det sidste blev kørt Grand Prix Danmark og med rigtig mange deltagere - som altid et rigtigt flot løb. Det samme kan man ikke sige om Ring Djursland, hvor der til en hel weekend kun var 48 tilmeldte, hvoraf de 15 var hold i DEC. Hvordan kan det gå så galt? Er det en tendens, der spreder sig, eller er det et særligt problem for Ring Djursland? Jeg ved, at der venter Ring Djursland er underskud på ca på det løb - og det er der ingen, der har fortjent. Dette underskud har også det videre perspektiv, at vi automatisk kommer til at gøre op med, at asfaltbanesporten i mane år har været den malkeko, der blev tappet for at betale for de andre sportsgrene. Vi i klubberne mener det er forkert - nu er vi nået til, at antallet af deltagere er så lavt, at procentsatsen alene af den grund må gå ned. Men bliver der så nok til husholdningen DASU, uden at de indtægter må fordeles på de andre sportsgrene, der i årevis har lukreret på os? Når så skyld i øvrigt skal fordeles, må man huske på, at hver gang man peger på noget med en finger, er der tre, der peger på en selv. Ring Djursland har været ualmindelig konservativ med at finde nye klasser - det besvær har de overladt til os andre. Men de har også haft en løbsleder, der rent ud sagt, ikke har haft som sin hensigt, at give kørerne en oplevelse af de mere positive, når der blev kørt løb. Det er Ring Djursland selv blevet klar over, men vi andre skal lige huske på, at vi hele tiden skal have en balance mellem det at være strikse med reglementet, og være positive over for de, der trods alt betaler gildet - nemlig kørerne. De skal komme fra hvert enkelt løb med en følelse af, at de har været rigtigt hjerteligt velkomne. Også de gange de kolliderer med reglerne. Jeg er selv noget at en nørd med reglementet, men finder selv, at jeg kan finde en balance mellem det at være striks, og det at vi skal have kørerne til at synes det er sjovt. En af de, der er mere en striks på reglementet, er Legend-klassen tekniske kontrollant, Mogens Thomsen. Ham er der blevet bandet meget over i tidens løb, men jeg må medgive, at Mogens har været i stand til at få styr på den klasse. Fra at være noget af en Wild West for 1½ år siden, kører alle nu med biler, der holder sig ingen for reglementet, og omkring forståelse for reglementet er der en rigtig god tone i klassen nu. Der gør også, at Mogens Thomsen har overskud til at finde ud af, hvor der er nogle huller, der måske skal stoppes - og for de, der tror de kan snyde ham, kan jeg kun sige, at jeg ved, de tager fejl.

16 OK Legend Cup fra Jyllandsringen var noget af det mest positive, jeg tog med fra GP Danmark - sammen med Speciel Saloon Car, der også ved vores løb lige før sommerferie gjorde det rigtigt godt nede på vores bane. Hvordan med DTC? Det var et dansknorsk felt, der var på banen, men det er lige som om jeg hele tiden kun ser den klasse som nogle forvoksede Legend. Men jeg tager måske fejl? Forud for løbet på Jyllandsringen var jeg i øvrigt med i en lille debat omkring ansvarsfordelingen mellem vores og Drifteres ledelse og løbets løbsleder. Hvor der i min optik ikke er noget som helst tvivl om, at der kun er en løbsleder, der er ansvarlig for løbet, så er der særlige aftaler om afviklingen med Preben Jensen, der stadig slider hårdt med at få den serie til at blive en god ramme for DM i Driftig i Preben er heldigvis så fornuftig, at han godt kan se, der over for politiet og DASU er der ingen tvivl om, at der kun er en løbsleder for det hele, men mon vedkommende - ud over at få den stjerne fra mig - også helt gjorde sig klart, at ansvaret også omfattes af at sådanne vigtige ting, som en ildslukker stadig skal være på plads i svingene, når der køres Drifting? Det er helt bestemt et løbsleders ansvar - men det er der nok heller ikke den store tvivl om, når vi nu lige får tænkt os om, og bølgerne lige får lagt sig igen. Hvis det er rigtigt, at den førende i klassen måtte køre rundt på banen for at finde en ildslukker til at slukke ilden i sin bil, er der sket et kiks af de helt store. Men han tog måske fejl? Jeg har gennem det samarbejde, der er mellem de asfaltbanedrivende klubber, været blandet lidt ind i forsikring for aktiviteter under DASU. Helt banalt var der to forsikringsforhold, som forsikringsselskabet ikke lige kunne se hørte ind under deres ansvar. Med en selv overfladisk viden om forsikringsret, og evnen til at læse dansk, kunne jeg med det samme se, at den ene sag (fra Ring Djursland i øvrigt) klart var inden for dækningen. Jeg kunne konstatere, at sagen var klaret ved fremsendelse af mail til og fra en forsikringsmægler, der naturligvis ikke var interesseret, i at han forhold blev belastet mere end højst nødvendigt med en sådan sag, som godt var lille bitte for et forsikringsselskab. Kort historie: Med fuldmagt fra DMKA gik jeg ind i sagen, og med en enkelt mail og henvisning til den rigtige police, fik klubben betalt for skaden. DASU er os alle sammen, og derfor må jeg også sige, at vi alle sammen helt undervurderer det med forsikringer. Det er egentlig den eneste rigtige berettigelse, vi har som Union, og det som er meget vanskeligt at erstatte af andre ordninger. Der er heller ikke nogen tvivl om, at vi på et tidspunkt vil være nødt til at gå i flæsket på det større og større marked, der er for den såkaldte uorganiserede motorsport, der kan være alt fra sorte løb, over Danmarks Hurtigste bil til event kørt af f.eks. FDM. Når vi vil have det marked ind under DASU kan vi stille lige så meget op med elitepolitik, reglementer og medlemsblad, som vi ellers vil. Det der tæller er, at vi kan tilbyde en forsikring, der er mere attraktivt end de selv kan tegne, og som p.t. er ikke eksisterende disse aktiviteter. MSS har gjort det på Driftområdet og med stor succes. Jeg vil næsten garantere, at vi i DASU kommer til at gøre det på andre områder. Og så hjælper det ikke med at betjene et så vigtigt område alene på forsikringsselskaberne præmisser. Holger Møller-Nielsen

17 Bestyrelse og udvalg i Motor Sport Sønderjylland Formand og formand for B-udvalget Karin Niebuhr Jaruplundvej 65, 6330 Padborg monique96@webspeed.dk Kasserer Jørgen Rasmussen Grønningen 15, 6230 Rødekro mss.kasse@gmail.com Formand for R-udvalget Allan Dumstrei Slotsgade 16 A st Aabenraa allandumstrei@gmail.com Formand for Kartudvalget Johnny Bertelsen Porsevænget 10, 6360 Tinglev johnny.bertelsen69@gmail.com Formand for Trackday-udvalget Lars Henrik Koch Skovboulevarden 21 C, Stevnstrup Langaa kasserer@trackdayklub.dk Formand for A-udvalget Michael R. Jensen Bækbjerg 2, Rinkenæs 6300 Gråsten baekbjerg@mail.dk Thomas Rasmussen Jes Thaysensvej 3, 6300 Gråsten trasmussen@ofir.dk Helle Nielsen Fördebogen 4, D Harrislee, Tyskland hellonitis@hotmail.com Preben Jensen Kirsebærgrenen Odense SØ p.prenet@yahoo.dk Suppleanter Ivan Rostrøm Rallyudvalget Formand Allan Dumstrei Se under bestyrelse Preben Johannsen Sønderport 34!. st Aabenraa Preben.johannsen@gmail.com Bjarne Jensen Ramsherred 2 B st., 6310 Broager bjarne71@gmail.dk Bettina Kampfenborg Illervej 11, 6310 Broager Bettina.desiree@gmail.com Johann Villadsen Søndervejen 30, 6340 Kruså Jo.villadsen@gmail.com Michael R. Jensen Adresse se under bestyrelsen Tine Nykjær Søndervejen Kruså tina_nykjaer@hotmail.com Anders Klaastad Møllegade Broager Mig_ak@hotmail.com Banesportsudvalget Formand Karin Niebuhr Adresse se under bestyrelse Næstformand Hans-Jørn Søgaard Andersen Allingskovgårdsvej 2, Grauballe 8600 Silkeborg hja@racerskoler.dk Banechef Thomas Rasmussen Adresse se under bestyrelse Helle Nielsen Adresse se under bestyrelse Bane-afviklingschef Søren Dittmann Fjordvej 10, 6200 Aabenraa s.h.d@ .dk Bjarne S. Larsen Rendsborgvej 1, Dybbøl 6400 Sønderborg Teknisk Kontrolchef Kenneth Søgaard Grønnegade 57 B 1, th., 6705 Esbjerg Ø klubrally@hotmail.com Kører repr. Mikael Holden Christensen Ndr. Industrivej 3, 6630 Rødding m-holden@jubii.dk Kurt Christensen Smedegade 9, 6430 Nordborg kurt@truk.dk Robert Kaas Højvang 7, 6230 Rødekro Kaas.dk.rk@gmail.com Johan Villadsen Søndervejen 30, 6340 Kruså Jo.villaden@gmail.com Aktivitetsudvalget Formand Michael R. Jensen Se adresse under bestyrelse Go-Kartingudvalg Formand Johnny Bertelsen Se under bestyrelse Kevin Tygesen Vænget 1A, 6240 Løgumkloster kt@ta-elteknik.dk

18 Tommy Frødstrup Sejerslevvej 8, 6280 Højer Bjarne Jensen, Randerupvej 95, 6780 Skærbæk Jens Erik Thomsen Friskærvej 4, 6535 Branderup J jetudlejning@jetudllejning.com Trackdayudvalget Formand Lars Henrik Koch Adresse se under bestyrelse Ivan Rostrøm Hermelinløkken Odense NV ivanogtina@webspeed.dk Tina Rostrøm Hermelinløkken Odense NV ivanogtina@webspeed.dk Jeppe Rimmen Vestermarken Brande Allan Lund Petersen Kongefolden 59, 8660 Skanderborg allanlundpetersen@msn.com Drifting Preben Jensen Adresse se under bestyrelsen Youngtimerudvalg Holger Møller-Nielsen Skolevej 2, 8544 Mørke Telefon holger@gjesing.dk Go-Kart Center Skærbæk Johnny Bertelsen Adresse se under bestyrelse Anders Tage Jensen Randerup 70, 6261 Bredebro anders.t.jensen@hydro.com Jørgen Hansen Ribevej 38, 6780 Skærbæk jorgen@jh-biler.dk Dan Petersen Vestervang 23, 6261 Bredebro dan@hovedvejensauto.eu René Jensen Rolighedsvej 26, 6520 Toftlund info@top-glas.dk Driftsforeningen Padborg Park Hnning Holst Jensen Chr. Lunds Allé 58, 5250 Odense SV h.holst@dsa-net.dk Karin Niebuhr Adresse se bestyrelsen Jørn Iversen Sundquistgade Sønderborg Joern.iversen@hotmail.dk Kim Boisen Smedevej 4, 6310 Broager kboisen@boisen-motorsport.dk Holger Møller-Nielsen Skolevej 2, 8544 Mørke holger@gjesing.dk Helle Nielsen - se under bestyrelse. Preben Jensen - se under bestyrelsen. Styregruppe Fart med Fornuft Jørgen Rasmussen Adresse se under bestyrelse Gudrun Larsen Højvang 18, 6230 Rødekro gudrun.larsen@bbsyd.dk Ulrik Kristensen Süderholm 13, D Harislee ullaulrich@versanet.de Padborg Park Ved Flyvepladsen Padborg Tom Pedersen info@padborgpark.dk Skærbæk Go-Kart Center Astrupvej 40, 6780 Skærbæk Driftsforeningen Driftsforeningen Padborg Park Inger W. Poulsen Jaruplundvej 28, 6330 Padborg ingerwpoulsen@hotmail.com

19

20

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010

MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 MC SUPER CHALLENGE 2010 Aftale for 2010 Reglement Klasser Afvikling Økonomi Stævner Der forventes afholdt 7 stævner af MC SUPER CHALLENGE i 2010 Hvert stævne er planlagt til at indeholde 3 løb. Indtil

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19:00 I Stubbæk Forsamlingshus

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19:00 I Stubbæk Forsamlingshus Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND Torsdag den 21. februar 2013 kl. 19:00 I Stubbæk Forsamlingshus DAGSORDEN, jf. vedtægterne: 1. Valg af dirigent Formanden, Johnny Bertelsen,

Læs mere

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

(14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=11429&pagetype=1&print=... (14/4) Poul Weinrich er død Oprettet d. 14. april 2007 En af klubbens profiler gennem de sidste 40 år døde fredag den 13/4-2007...

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Der var også forslag om at indføre rullefelt til løbene for at imødegå evt. snyd.

Der var også forslag om at indføre rullefelt til løbene for at imødegå evt. snyd. Referat fra DEC mødet afholdt på Hotel Hedegården i Vejle d. 5. nov. 2012 Referent: Karin Niebuhr Velkomst v/ K.Niebuhr og en hilsen fra Holger Møller Nielsen, der desværre var blevet forhindret i at deltage

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

TEAM GOKART SÆSON 2006

TEAM GOKART SÆSON 2006 GOKART SÆSON 2006 Forud for sæsonen 2006, var vore forventninger ret store. Godt nok havde vore konkurrenter meget mere erfaring, men afslutningen på 2005 sæsonen gav løfter om et godt år i 2006. Vores

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Referat fra Styregruppemøde på Ring Djursland Lørdag d. 11. november 2017 kl

Referat fra Styregruppemøde på Ring Djursland Lørdag d. 11. november 2017 kl Referat fra Styregruppemøde på Ring Djursland Lørdag d. 11. november 2017 kl. 11.00. Til stede: Bent, Teis, Nick, Jens Christian, Asbjørn, Svend Erik, Ole, Trine, Ove, Jonna Afbud: Morten, Jens M. 1. Godkendelse

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Frontpræstationer i DM af kartingbrødre.

Frontpræstationer i DM af kartingbrødre. Frontpræstationer i DM af kartingbrødre. Gennem flere sæsoner har DM for de internationale karting-klasser: KF2 og KF3 været afviklet sideløbende som supplement til en af finale-afdelingerne i ranglisteturneringen:

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=19888&pagetype=1&print=... (3/1) Yokohama bagmanden! Oprettet d. 3. februar 2009 At være klasserepræsentant i en racerklasse er et meget alsidig job.

Læs mere

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1

Forslag til ændring Generalforsamling Kørerforeningen Gr. N 2015-1 2015-1 Vedtægter Reglementpunkt : 7 Regnskabsåret følger sæsonen (oktober - september) med afslutning umiddelbart efter sidste løbsweekend. Det reviderede regnskab fremsendes til medlemmerne eller lægges

Læs mere

Håndbold. Kampprogram 2010-2011

Håndbold. Kampprogram 2010-2011 Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

M e d l e m s b l a d

M e d l e m s b l a d Side 12 September kvartal 2014 12. Årgang M e d l e m s b l a d Traktorringridning i Bøjden 2014 Side 2 Side 11 Bestyrelse og udvalg. Formand: Kaj Pedersen Bøjden Landevej 2, Bøjden Telf.: 6260 1718 Mobil:

Læs mere

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse

Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse Danish Thundersport Championship - Danmarks nye racerklasse En ny motorsport epoke er startet med DTC Danish Thundersport Championship Den nye topklasse i dansk bilsport Danish Thundersport Championship

Læs mere

DEC. Sportsligt reglement 2018

DEC. Sportsligt reglement 2018 DEC Sportsligt reglement 2018 DASU Banesportsudvalget 19-01-2018 SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL SAMT JURISDIKTION Seriens navn er Danish Endurance Championship (DEC) og tilrettelægges af promotor

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport

Danish Endurance Championship (DEC) DK Motorsport Danish Endurance Championship (DEC) s a m t u d v a l g t e i n t e r n a t i o n a l e l ø b S p o n s o r P r o s p e k t 2 0 1 1 - et vinderteam på vej mod nye sejre... Nyt navn stadig samme vinderteam

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

AABENRAA MOTOR SPORT FART MED FORNUFT MOTORKLUBBEN HADERSLEV MOTOR SPORT

AABENRAA MOTOR SPORT FART MED FORNUFT MOTORKLUBBEN HADERSLEV MOTOR SPORT AABENRAA MOTOR SPORT FART MED FORNUFT MOTORKLUBBEN HADERSLEV MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND PADBORG PARK MOTOR KLUB PRECISION TUBING MOTORKLUB SKÆRBÆK GO- KART CENTER SØNDERBORG AMTS MOTOR KLUB TRACKDAYKLUBBEN

Læs mere

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser Dækker din Veteran-forsikring, skulle uheldet være ude?? Min gjorde ikke, i stedet blev den opsagt!!! En fortælling, blandet med synspunkter o.a., om en forsikrings-erklæret bastard-bil At ens bil, af

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den

Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i Silkeborg den Resultater fra vintercuppens 6 afdeling i den 310315. Begynder 1 602 Bjarne Larsen Fyns PI 2 omgange 00:58:36 2 604 Jeppe Vestergaard Ålborg PI 2 omgange 01:02:05 3 605 Ulrik Madsen Ålborg PI 2 omgange

Læs mere

Generalforsamling, den 20. februar 2014 kl. 19:00

Generalforsamling, den 20. februar 2014 kl. 19:00 Generalforsamling, den 20. februar 2014 kl. 19:00 Der er mødt 53 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden jf. vedtægterne 1. Valg af dirigent Viktor Jensen blev foreslået og valgt. 2. Formandens beretning

Læs mere

Plc Plc Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Kla Gen

Plc Plc Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Kla Gen Klasse... : KR1 - Gadebil for begyndere, grundlicens alene/c1 licens - Klubrally 36 Nikolaj Dalum Peugeot 206 KR1 01=02:14 02=02:59 03=02:22 04=02:25 05=02:07 23:53 1 18 Matias Østergaard Endags 2,0 GTI

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 29. November 2011 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor... 5

Læs mere

Driftsforeningen Padborg Park anvender navnet Dansk Drifting Serie (DDS)

Driftsforeningen Padborg Park anvender navnet Dansk Drifting Serie (DDS) SPORTSREGLEMENT FOR DANSK DRIFTING SERIE 2014 1. Titel. 1.1 Seriens navn. Seriens navn er Dansk Drifting Serie (DDS) og tilrettelægges af Driftsforeningen Padborg Park (DPP), under udviklingsaftale med

Læs mere

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Hamburg, Odense og København. Fredag d. 9. juni 2017 kl

Aarhus Cyklebane Præsenterer. By-Kamp. Aarhus, Hamburg, Odense og København. Fredag d. 9. juni 2017 kl Aarhus Cyklebane Præsenterer By-Kamp Aarhus,, Odense og København Fredag d. 9. juni 2017 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Sæsonkort: www.aarhuscyklebane.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen

Læs mere

Referat fra mødet med deltagerne i Youngtimer klubmesterskabet fra MSS, DMKA og AAS d. 4.december 2012 på Padborg Park.

Referat fra mødet med deltagerne i Youngtimer klubmesterskabet fra MSS, DMKA og AAS d. 4.december 2012 på Padborg Park. Referat fra mødet med deltagerne i Youngtimer klubmesterskabet fra MSS, DMKA og AAS d. 4.december 2012 på Padborg Park. Referent K Niebuhr MSS havde inviteret til evalueringsmøde og en snak om fremtiden

Læs mere

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35

Lundgaard Racing. Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Lundgaard Racing Foto: Dorte Grann Fotografi, tlf. 75 89 04 35 Verdensmestre - er vi ikke endnu, men måske kan vi blive det ved fælles hjælp!! Bliv medlem af Lundgaard Racing sponsornetværk! Lundgaard

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen

SD-RR var repræsenteret ved: Henrik Berendt, Lis Johansen, Arne Christiansen, Knud Møller, Palle Lind, Orla Madsen Fællesmøde den 16. september 2008. på Fjelsted skov kro. 18:10 Velkommen: Henrik bød velkommen og takkede for, at så mange ville møde op. Vi må ryste posen, vi må have nogle input, informationer, der kan

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Håndbold. Kampprogram

Håndbold. Kampprogram Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2015 1. og 2. august 2015 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2015 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2015

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003

PROPOSITIONER FOR ASFALTBANE 2003 Generelle bestemmelser Propositionernes afviklingsbestemmelser er kun gældende for løbsarrangementer afviklet på de danske baner eller løb afviklet af en dansk arrangør på en udenlandsk bane. Præmiering

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser

EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED. Din virksomhed kan få. Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser EKSKLUSIVE MULIGHEDER MED Din virksomhed kan få Eksponering Kundepleje VIP-oplevelser Det er aldrig for sent......at JAGTE SINE DRØMME Steffen Johnsen Født: 1987 Bopæl: Brædstrup www.steffenjohnsen.com

Læs mere

Night Rally. Lørdag den 24. oktober 2015 R E S U L T A T - L I S T E *** E N D E L I G ***

Night Rally. Lørdag den 24. oktober 2015 R E S U L T A T - L I S T E *** E N D E L I G *** Klasse...: KR1 - Gadebil/ Begyndere grundlicens/c1 max, 2 kalenderår Frie dæk - K Plc Plc Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Kla Gen 3 Christian

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2016 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

FLEXLEASE.NU PP NIGHT RACE

FLEXLEASE.NU PP NIGHT RACE FLEXLEASE.NU PP NIGHT RACE 23.-24.8. 2019 Slutinstruktion 01 Licens- og teknisk kontrol som befinder sig i grå garage/værkstedsbygning er åben: Torsdag d. 22. august fra kl. 16:00 til kl. 21:00 fredag

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

TILLÆGSREGLER & RETNINGSLINER FOR KART CUP SYD 2011

TILLÆGSREGLER & RETNINGSLINER FOR KART CUP SYD 2011 TILLÆGSREGLER & RETNINGSLINER FOR KART CUP SYD 2011 Kart Cup Syd 2011 afvikles over 6 afdelinger, 2 på Vojens Karting Center, 2 på Als Gokart Bane og en 2 på Skærbæk Gokart bane. De seks afdelinger er

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 25.08.2007. vs. Kristrup B

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 25.08.2007. vs. Kristrup B Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 25.08.2007 vs. Kristrup B stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Aarhus Cyklebane Præsenterer. Gert Franks Æresløb. Junior DM Parløb. Fredag d. 9/ kl Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C

Aarhus Cyklebane Præsenterer. Gert Franks Æresløb. Junior DM Parløb. Fredag d. 9/ kl Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Aarhus Cyklebane Præsenterer Gert Franks Æresløb Junior DM Parløb Fredag d. 9/9 2016 kl. 18.00 Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Forsalg: www.ticketmaster.dk 20,- I døren: 40,- Velkommen til Gert Franks

Læs mere

AABENRAA MOTOR SPORT FART MED FORNUFT MOTORKLUBBEN HADERSLEV Digitalt eller MOTOR trykt SPORT

AABENRAA MOTOR SPORT FART MED FORNUFT MOTORKLUBBEN HADERSLEV Digitalt eller MOTOR trykt SPORT AABENRAA MOTOR SPORT FART MED FORNUFT MOTORKLUBBEN HADERSLEV MOTOR SPORT SØNDERJYLLAND PADBORG PARK MOTOR KLUB PRECISION TUBING MOTORKLUB SKÆRBÆK GO- KART CENTER SØNDERBORG AMTS MOTOR KLUB TRACKDAYKLUBBEN

Læs mere

Jysk-Fynsk Mesterskab

Jysk-Fynsk Mesterskab Aarhus Cyklebane Præsenterer Jysk-Fynsk Mesterskab Fredag d. 24. maj 2019 kl. 18.00 Billetter: www.ticketmaster.dk Sæsonkort: www.aarhuscyklebane.dk Jyllands Allé 79, 8000 Aarhus C Velkommen til Provins

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 1 6. j uni 2 0 0 9 Numme r 2 YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross Club.

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN

SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN SENIOR CUP NR. 2 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 20. OKT. 2018 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 09:00 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 09:00 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen Kl.

Læs mere

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia

Katalog Hold. 17 Fredericia Junior :30. Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt. Fredericia Fredericia Junior hold 10:30 17 Junior 72 73 74 74 Mikkel Engsbye Gert Johansen Mikkel Schiøtt Mikkel Schiøtt 4353254652 4353415446 4353304172 4353304172 1 udskrevet for: Junior hold Side 1 Old-boy hold 09:20 22

Læs mere

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER DANSK SUPER KART 2015 CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 GENERELT Dansk Super Kart (DSK) for KF ogkz2/kz2ob afvikles over 6 weekendarrangementer. Dansk Super Kart

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2012

SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2012 SPORTSREGLEMENT FOR LEGEND CUP 2012 1. Titel 1.1. Seriens navn Seriens navn er Legend Cup (Legend), og tilrettelægges af promotor Driftsforeningen Padborg Park. Serien er åben for Legend fra US 600 Racing,

Læs mere

Referat fra evalueringsmødet om DEC den :

Referat fra evalueringsmødet om DEC den : Referat fra evalueringsmødet om DEC den 29.11.2016: Referent: Helle Nielsen, Næstformand i MSS Velkomst v/tom Pedersen: o Tom bød velkommen og bød på spisning. Kort evaluering af 2016-sæsonen: o Promotoren

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

Resultat Individuelle

Resultat Individuelle V 0 udskrevet for: Veteran individuel Side 1 Dame individuel 1 84 Anny Schlünsen Vejen 4308168984 29 45 2 113 Sandie Jensen Egtved 4221264196 19 50 2 udskrevet for: Dame individuel Side 2 Junior individuel

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 25. november 2008 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 25. november 2008 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker:

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: Siden sidst 2016 16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og 16-18 grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: A: Allan Poulsen 37 point Jens Sandal

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Hosbond Klubrally Light

Hosbond Klubrally Light Klasse... : KR1 - Gadebiler, grundlicens/c1-licens, E/DOT-mærkede dæk - Klubrally 3 Michael Kudahl 089 38037 Grundl Peugeot KR1 01=03:03 02=03:42 03=02:45 04=02:33 05=03:42 32:38 1 20 Nick Jensen 63601

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=21984&pagetype=1&print=... (5/7) Bilen Juniløbet den 27-28 juni Oprettet d. 5. juli 2009 Det første kvalifikationsheat startede med dramatik, da John

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

TILLÆGSREGLER FOR KART CUP SYD 2012 Arrangør Grindsted Gokart Klub - GGK Vojens Karting - VKK Gokart center Skærbæk - MSS Als Gokart Klub - AGK Kart

TILLÆGSREGLER FOR KART CUP SYD 2012 Arrangør Grindsted Gokart Klub - GGK Vojens Karting - VKK Gokart center Skærbæk - MSS Als Gokart Klub - AGK Kart TILLÆGSREGLER FOR KART CUP SYD 2012 Arrangør Grindsted Gokart Klub - GGK Vojens Karting - VKK Gokart center Skærbæk - MSS Als Gokart Klub - AGK Kart Cup Syd afvikles for følgende klasser: Cadet Mini, Cadet

Læs mere