Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt."

Transkript

1 Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

2

3 Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys, og overalt pibler det op af jorden. For mig er det uden tvivl den bedste tid på året, og jeg nyder hver eneste gang det hele sker. Flere gode oplevelser og dage pibler også frem her i Levehjemmet. Vi har holdt fastelavnsfest med dagplejerne, og snart er det venskabsklassen, der kommer og slår til tønden. Jeg håber, at mange beboere vil være med, og bidrage til endnu en dejlig dag sammen med alle børnene og deres lærer Jytte. Som I kan læse i dette nummer, er vi så heldige, at Venneforeningen stadig er aktiv. Det skyldes udelukkende gode frivillige kræfter, som tilbyder at yde en indsats til gavn og glæde for os alle sammen. Jeg kan kun opfordre til, at vi alle giver vores bidrag i form af et medlemskab, så den gode forening har lidt at arbejde med. De har allerede booket Troels Christensen til, at komme og synge og spille for os her den 8. marts om eftermiddagen, og jeg ved at de allerede er i gang med at planlægge flere gode oplevelser. En oplevelse kan det også sagtens blive til, når Slagelse Cykel Ring igen afholder løb med start og målområde her på vores parkeringsplads. Løbet afvikles lørdag den 1. april, og allerede fredag eftermiddag kommer de og gør klar til løbet. De har lovet os, at sørge for åbning/adgang om til den bagerste parkeringsplads, så medarbejderne kan komme til og fra. Kommer du der imod til en fyldt parkeringsplads, håber vi på forståelse og vilje til at få det hele til at lykkes. Endelig kan jeg fortælle, at vi har haft besøg af Anette, som bor overfor kirken her i byen. Anette har spurgt om det er i orden, at hun ind imellem kigger ind til os, og hygger sig lidt med hvem, der nu har tid og lyst. Så det er bare, at byde velkommen. Mange forårshilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Lille Ole står og betragter sin mor, der er ved at sminke sig. Ole: Hvorfor kommer du alt det der i hovedet, mor? Det er for at se smuk ud, Ole, svarer mor. Nååhh, siger Ole. Hvornår begynder det så at virke??? Hos lægen: Jeg kommer for at få en recept på noget sovemedicin til min kone. Ja, men det kan jeg ikke sådan lige give dig. Hvad er der galt med hende. - Hun er vågen! Mellem blondiner: Nu har jeg købt hele to bakker skrabe æg, og vil du tro det. Der var ikke gevinst på ét eneste Lille Per står grædende foran sin storesøsters værelse: Jeg har tabt min sparegris, og nu er den gået i stykker. Så, så.., siger hun. Tag det ikke så tungt. Du kan jo bare putte dem i min i stedet for. Endelig vinter: Frank og hans lillebror har kun én kælk. Deres mor siger, at så må de deles om den. - Okay, siger Frank, Så tager jeg den på vej ned, og så kan Jeppe tage den på vej op. Mor til sin søn: Hvorfor har du nu lagt din bamse i fryseren? - Jamen jeg har jo altid ønsket mig en isbjørn, mor. Spiller de ishockey i Århus? Nej, ikke mere. Holdet druknede ved sidste års sommertræning I klassen: - Nå Lise, hvad laver så din far? Hvad han laver? Joh, han laver da alt det min mor siger Hvad er forskellen på en bankrøver og en fodboldspiller? Bankrøveren siger: Hit med pengene eller jeg skyder! Fodboldspilleren der imod siger: Hit med pengene, for ellers skyder jeg ikke!

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 29. marts Tillykke til Edith Pedersen Syrenen. -Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 13. marts: Edith Pedersen (1921) - Syrenen 16. marts: Torben Andersen (1958) Syrenen 23. marts: Niels Andersen (1948) - Rosen 29. marts: Bente Olsen (1932) Rosen NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Winni, sygeplejerske starter hos rosen den 1. marts. Ewa, SSH starter hos rosen den 20. marts. FARVEL OG GOD VIND TIL: Jan, SSH som stopper sit vikariat hos rosen den 28. februar. Betina, SSA som stopper i sit vikariat den 31. marts. Inge hjælper natpigerne med morgendagens hjemmebag.

7 GUDSTJENESTER I MARTS: Onsdag den 1. marts kl i Festsalen. Onsdag den 15. marts kl i Festsalen. Onsdag den 29. marts kl i Festsalen. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Tirsdag den 14. marts. Tirsdag den 21. marts. GÆSTEVÆRELSE I LEVEHJEMMET! Vi har et gæsteværelse med bad og toilet til overnattende gæster. I værelset er der to senge og mulighed for en ekstra opredning. Værelset tilbydes gæster som betaler kr pr. overnatning, og beløbet er inklusive sengetøj, håndklæder og morgenmad. Værelset kan bestilles på mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk eller på telefon Betaling sker via Mobile Pay til:

8 FRA VENNEFORENINGEN: Venneforeningen har holdt generalforsamling den 22. februar Der var fremmødt tre beboere plus Hanne fra medarbejderne. Vi blev enige om, at vi godt kan fortsætte foreningens arbejde med fem bestyrelsesmedlemmer i stedet for de tidligere seks medlemmer. Den nye bestyrelse består nu af Anja Eriksen, Sonja Mikkelsen, Inga Pedersen, Lis Janichen og Kis Larsen. Derud over har Heidi Olsen givet tilsagn til at fortsætte som medarbejderrepræsentant. I bestyrelsen er vi glade for, at Venneforeningen fortsætter til glæde og gavn for beboerne. Vi kan nu fortælle, at der er underholdning med musik og sang af Troels Christensen onsdag den 8. marts 2017 kl i festsalen, hvor vi glæder os til at se jer alle til et par hyggelige timer. Venlig hilsen Venneforeningen.

9 Venneforeningen levehjemmet. Bestyrelses møde d. 27/ Deltagere: Kis, Lis, Flemming, Inga, Sonja og Anja Referent: Anja Ordstyrer: Sonja. 1. Referat. Godkendt. 2. Konstitution af bestyrelse: Formand: Kis, Næstformand: Lis, Kasserer: Anja, Sekretær: Sonja, Medlem: Inga, Suppleant: Flemming. Dette er enstemmigt vedtaget. 3. Data på medlemmer: Listen på bestyrelsesmedlemmer er revideret. 4. Regnskab: det er aftalt at der udfærdiges nyt regnskab, hvor kasserer og næstformand afstemmer dette. Dette eftersendt. 5. Udleveret materiale hvor der skal gives høringssvar: det besluttes i venneforeningens bestyrelse, at vi på baggrund af den viden den nye bestyrelse har af forholdene på levehjemmet, vil det være en besvarelse på manglende grundlag, hvorfor der ikke gives høringssvar på det udleverede. 6. Cirkus: der undersøges hvilken dag cirkus arena kan. Sonja aftaler nærmere. 7. Evt. Anja undersøger og laver aftale med ny bank. Kis bliver med konto indehaver. Næste møde d.d hvor eneste punkter på dagsordenen er gennemgang af revideret regnskab, samt opdatering af bankaftale.

10 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Formand: Kirsti Larsen Aronsvej Slagelse Tlf.: , mail: kislarsen@hotmail.dk Næstformand Lis Jänichen Sørby Parkvej 64, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: lisla@live.dk Sekretær: Sonja Mikkelsen Slotsvænget Slagelse Tlf.: , mail: finja@hotmail.dk Kasser: Anja Eriksen Egebjergvej 23, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: dahlmoes@hotmail.com Bestyrelsesmedlem: Inga Pedersen Aronsvej 4, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: ivp4@live.dk Suppleant: Flemming Jänichen Sørby Parkvej 64, Sørbymagle 4200 Slagelse Tlf.: , mail: lisla@live.dk Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen Tlf.: , mail: hmols@slagelse.dk Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

11 BOCCIA Hver tirsdag kl Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktør René. Alle er velkomne. SJOV MOTION: Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi har indgået en samarbejdsaftale med Sørby IF, som nu overordnet står for Sjov Motion. Det er Annie, som står for den ugentlige motion sammen med vores frivillige Elin Persson. VEL MØDT.

12 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 17. januar 2017, kl i festsalen. Ordstyrer: Keld Referent: Hanne Nyt fra o Keld: - På forhånd velkommen til Winni, den nye sygeplejerske, som starter i morgen. - Resultat af varmeundersøgelsen: Keld takkede for de mange besvarelser. Vi så på det samlede billede, som indikerer, at i Levehjemmet er Godt at være, med plads til forbedringer. Undersøgelsen bruges som et arbejdsredskab for det enkelte eden registrerede hjem for at sikre, at vi udvikler os i den rigtige retning. - Information om tilsynet i de fire køkkener: Der var en bemærkning om, at der trænger til maling, og dette er iværksat. Derud over kommer der nye skabe hos Syrenen. - Ansøgning om orangeri: Ansøgning er sendt til de byggesagkyndige hos Kommunale Ejendomme. Det er dem, der sidder med den endelige beslutning. - Nyt vedr. indgangspartiet: Der er sendt en ansøgning med tegningen som tømreren har udarbejdet. De 3 hjem: o Violen: Velkommen til Anna og Gina, og også til Annas søn og svigerdatter, som deltager i mødet. Også velkommen til de to nye elever Lea og Jean. o Rosen: Jan har sidste arbejdsdag i dag. Ewa, SSH, kommer tilbage i en fast stilling fra den 20. marts. o Syrenen: Intet nyt.

13 o Familiemedlemmerne: Der er en snak om tøjmærker, som Keld tager med til Rosens teammøde i morgen. o Medarbejderne: Venneforeningens generalforsamling v/hanne: Inga, Sonja og Kis deltager i cafémødet og fortæller selv fra Venneforeningens generalforsamling, og fra deres møde i går. De har fået en suppleant i bestyrelsen og glæder sig til de kommende arrangementer, som de vil stå for. Det første er den 8. marts, hvor Troels Christensen kommer og spiller og synger. I maj måned planlægger Venneforeningen en dag med Cirkus her i huset, og vi for mere om det i nær fremtid. Hanne fortæller at Slagelse Cykel Ring afholder cykelløb her i området den 1. april. Det er aftalt med dem, at de kan bruge vores P-plads foran Violen til start-/ og målområde fra fredag den 31.marts kl. ca til lørdag den 1. april kl. ca Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Leif kommer ikke til næste møde, da Ældrerådet skal til Broparken i Rødovre. Her skal de høre en masse om et forsøg med 3D briller til demente. Det får vi mere om næste gang vi ser ham. Dernæst fortæller Leif om den såkaldte klippekortordning som regeringen har besluttet, hvor det er tanken, at hver beboer får tildelt ½ time om ugen til hvad man har lyst til. Ældrerådet afventer mere information om dette. Kommende Cafémøder: -Tirsdag den 21. marts, kl (Leif kan ikke deltage). -Tirsdag den 25. april, kl (Leif kan ikke deltage). -Tirsdag den 23. maj, kl Tirsdag den 20. juni, kl

14 Kære alle sammen. Så blev det marts og forårs månederne, det er altid dejligt med mere lys og varme, efter en mørk og kold tid. Jeg er Heidi, den anden halvdel af det pædagogiske team, jeg har nu været her i 4 måneder og jeg er vild med det. Der er sket en masse ting og vi er ved, at lære alle godt at kende her i huset. Jeg vil prøve at nævne lidt af det der er foregået. Vi startede med at have nogle dejlige ture, både til koncert og gode oplevelses steder. December var travl med julearrangementer og januar var rar, fordi der kunne vi få et lille pust og sætte nye ting i gang. En af de ting jeg har lavet er, at have en beboer med til frisør i byen. - Forkælelse med hele pakken, så dejligt at se hende nyde det, og ikke mindst de kager vi tog med hjem fra byen for at afslutte dagen. Samme dame har været på mine børns skole til teater forestilling, hvilket var hyggeligt, fordi hun nød børnenes selskab. En dag blev det også til en københavner tur, en anden beboer og jeg havde en dejlig tur og sluttede af med at få nogle gratis stole med retur. Så kunne vi indrette hos ham, og efterfølgende var vi i Slagelse for at købe det resterende. Så han kunne komme godt på plads. Nogle dage er det en tur til stranden, en snak hjemme hos beboeren, guitar eller leg på klaver, altid hyggeligt med musik. Efterhånden er jeg også blevet fast inventar til banko, og her ender jeg tit som opråber, hvilket er en stor fornøjelse. Jeg har to børn, Noah på 6 år og Theresa på 14 år, de er her med jævne mellemrum. Det er gensidig hygge, et af besøgene var rammen om en madaften ud over det sædvanlig, en af vores beboere ville så gerne have lasagne, så børnene og jeg lavede det en aften, med efterfølgende is og frugt. Luz havde pyntet bordet i mellemtiden så det var så fint, og så endda på Junes fødselsdag. Ydermere har jeg Molly vores hund med af og til, en lille kælepotte som elsker at sidde på skødet, og drille vores grå kat. Så jeg vil sige tak for den fine modtagelse af jer beboere, familiemedlemmer og ikke mindst kollegaer. Jeg nyder virkelig at være her. Mange hilsner Heidi Gran.

15 FASTELAVN MED DAGPLEJERNE: Vi havde en dejlig dag med dagplejen den 21. februar. Børnene ankom før tid og gik en tur rundt i hele huset, så alle fik glæde af de fine kostumer. Dernæst mødtes vi i spisesalen, børn og voksne. Charlotte og Heidi som rødhætte og humlebi. Hans fra Korsør spillede musik. Han havde sin guitar med og spillede en masse blandede sange til stor fornøjelse for os alle. Rebet til tønden drillede lidt, så vi startede med en kop kaffe, mens tønden kom op at hænge. Så skulle vi i gang! De voksne måtte hjælpe lidt med at få hul i tønden, men sikke en overraskelse. Den var fyldt med godter. De små delte ud til alle beboerne, og vi spiste hjemmelavede fastelavnsboller med fyld af creme og marmelade. Hans spillede fortsat og vi var ved at komme for sent til frokost fordi vi nød det, og der blev ønsket sange, sunget med og vugget. Super dejlig formiddag. Heidi Gran.

16 Musik og hjerne seminar 8. februar 2017 på Slagelse Musikskole Heidi og jeg (husets pædagoger/aktivitetsmedarbejdere) var til et fantastisk musisk foredrag på en flot og solrig dag i februar. Arrangementet startede op med en trommesession, hvor vi selv skulle være musikerne (skulle det vise sig.) Musikskolens koncertsal. Vi ankom til den meget flotte koncertsal på Musikskolen i Slagelse. Her troede vi, at vi blot skulle sidde ned med det samme og lægge ører til et interessant foredrag om musikkens positive indvirkning på primært børn, - men så sandelig også på voksne. Peter Vuust der er hjerneforsker og musiker, holdt et meget inspirerende og livligt foredrag, netop om musikkens påvirkning på vores humør. Her udløses der gode og positive signalstoffer i hjernen, når vi lytter samt bevæger os til musik. Men Heidi og jeg prøvede på egen krop, hvad musik gør af gode ting for vores humør. Vi glemte pludselig alt om at skulle gøre en god figur udad til, alt imens vi sad og sang vi trommede de melodier/sange, som vi fik vist af Peter Vuust og hans dygtige orkester.

17 Efter et par hyggelige timer og deraf et godt humør var foredraget slut og vi kunne atter gå ud i det gode vejr alle smånynnende på de dejlige rytmer. Hilsen Charlotte. Chip tager det helt med ro bare han får mad!

18 SHOPPINGTUR: Sidst i februar måned drog en glad flok afsted i bussen med kursen rettet mod syd. Målet var, at få fyldt tasker og poser med gode tilbud fra grænseområdet, og samtidig få tanket lidt op på hyggekontoen. Begge dele lykkedes, så det var en lige så glad flok, der vendte hjem til Bjergbyparken igen sidst på eftermiddagen. Alle var de enige om, at turen tåler gentagelse for det havde været fantastisk dejligt, også selvom køreturen hjem måtte foregå i snevejr.

19 FASTELAVN MED VENSKABSKLASSEN: Vi slår katten af tønden sammen med Venskabsklassen torsdag den 2. marts. Vi mødes, gerne udklædt, i festsalen kl og går straks i gang med den store udfordring, for at kunne kåre årets kattekonge og kattedronning! Bagefter er vi så heldige at Susanne har sørget for lækre fastelavnsboller, og Venskabsklassen vil synge et par gode sange til Jyttes guitarspil. Omkring kl skal eleverne tilbage til skolen og fortsætte dagens undervisning. - Vel mødt, Heidi & Hanne.

20 ÅBENT HUS: Så lykkedes det endelig, at få booket Palle fra Omø til at komme og spille og synge til Åbent Hus. Palle er en travl mand, som i hverdagen ofte er at finde på havet udfor det nordlige Jylland, hvor fiskeriet er hans levebrød. Heldige var vi, at få meldingen om, at Palle var hjemme på Omø i det meste af februar, og gerne ville komme og blæse liv i en eftermiddag med sin harmonika. Man må sige, at det gjorde han med bravur.

21

22

23 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER HVAD SKER I OKTOBER 2015 :

24 Det sker i marts 2017: Onsdag 1. marts. Formiddag: Gudstjeneste i Festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 2. marts. Formiddag: Fastelavsfest m/venskabsklassen Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Musik v/helmuth og Jørgen. Fredag 3.marts. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 6. marts. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i festsalen Tirsdag 7. marts. Formiddag: Vi spiller Boccia i festsalen Dagplejebørnene er her. Onsdag 8. marts. Eftermiddag: Hygge m/venneforeningen Troels Christensen synger og spiller. Torsdag 9. marts. Formiddag: Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil

25 Fredag 10. marts. Formiddag: Tøjstativet har salg i festsalen Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 13. marts. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i festsalen Tirsdag 14. marts. Formiddag: Sjov og bevægelse i Udsigten med dagplejebørnene Boccia i festsalen med René Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Onsdag 15. marts. Formiddag: Gudstjeneste i Festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 16. marts. Formiddag: Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Carl Olav og Willy synger og spiller Fredag 17. marts. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 20. marts. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i festsalen

26 Tirsdag 21. marts. Formiddag: Dagplejebørnene er her Boccia i festsalen med René Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Eftermiddag: Cafémøde i festsalen Onsdag 22. marts. Formiddag: Musik og bevægelse hos Syrenen Torsdag 23. marts. Formiddag: Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil Fredag 24. marts. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Søndag 26. marts SOMMERTID BEGYNDER. Mandag 27. marts. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i festsalen Tirsdag 28. marts. Formiddag: Dagplejebørnene er her Boccia i festsalen med René Fællesspisning i festsalen Onsdag 29. marts. Formiddag: Gudstjeneste i Festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen

27 Torsdag 30. marts. Formiddag: Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Under planlægning. Fredag 31. marts. Eftermiddag: Billard i Smilehullet

28 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Keld Taaning, Virksomhedsleder : Sygeplejerske : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge.

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Kære læsere. Så kan vi allerede byde velkommen til årets første forårsmåned, også selvom det umiddelbart føles mere vinterligt, hvis man stikker

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2017

ARENDSE NYT Februar 2017 ARENDSE NYT Februar 2017 Indholdsfortegnelse Februar 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Ny Fodterapeut Yoga Fastelavn Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Februar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 KONKURRENCE Og nu kom Kjørmes Knud. Kyndelmisse slår sin knude. Ravne skrige, ugler tude... men vinteren strenges, atter vinden om i nord.

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus! Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

H E L E E Nr 3 marts 2015

H E L E E Nr 3 marts 2015 H E L E E Nr 3 marts 2015 HELENENYT Nr. 3 (marts årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2018

ARENDSE NYT Marts 2018 ARENDSE NYT Marts 2018 Indholdsfortegnelse Marts 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Korsang Fastelavn Foddamen

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Maj 2018 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Så er det blevet tid til et forårs-nyhedsbrev. Hvor er det dejligt, at vi endelig kan begynde at mærke, at lyset og varmen vender tilbage lige så stille.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Etablering af 10 daghjemspladser i Caféen på Tingstedet.

Etablering af 10 daghjemspladser i Caféen på Tingstedet. Etablering af 10 daghjemspladser i Caféen på Tingstedet. Som en del af budgetaftalen for 2017-20 blev det af forligspartierne besluttet, at forbedre forholdene for borgere med demens, hvilket udspringer

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer:

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer: På grund af travlhed og sygdom fik vi ikke udgivet noget nyhedsbrev i april, så denne publikation indeholder lidt nyt for to måneder. Fredagsbar har vi tidligere haft på programmet, og Bodil har nu valgt

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie

Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Velkommen tilbage efter en forhåbentlig god juleferie Perioden op mod jul var præget af masser af aktiviteter og arrangementer, og jeg vil gerne sige tak til alle, der på den ene eller anden måde var med

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

H E L E N E N Y T. August 2017

H E L E N E N Y T. August 2017 H E L E N E N Y T August 2017 Når sommervejret driller og det regner hele dagen, så er det rart og afslappende at sidde og lytte til god musik. Ole nyder i hvert fald musikken i fulde drag. Bostedet Helenes

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Marts 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Martsvioler Foråret nærmer sig og dermed også vores mulighed for at være i glasarkaden. Vi er så heldige at vi har dette beskyttede

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet.

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Vi ser billeder til Åbent Hus. Kære læsere. Dagen i dag startede med et hvidt tæppe overalt derude. Vinden er kold og ikke specielt forårsagtig, men ikke desto

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tivoli Tur Fødselsdage

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Bølle er meget interesseret i at studere Violhusets fisk Holbergcentrets månedsnyt for marts 2015 Kære beboere, pårørende og personale Velkommen til marts måned. Når

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1

OSTEN P LASKE F apri l 2017 Figur 1 FLASKEPOSTEN april 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere