Altid godt med lidt bankospil.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Altid godt med lidt bankospil."

Transkript

1 Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid!

2

3 Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt, når mørket og den tunge vinterdis letter, for at give plads til frostens skyfri himmel og klare lys. Noget andet, som i årets begyndelse fik lys og opmærksomhed, var jo den årelange drift af vores købmand. Vi har fået oplyst, at vi ikke må have den, og derfor bliver der ikke annonceret åbningstider for købmanden, fordi den altså lukkede med udgangen af januar måned. Vi har spurgt os for, om der muligvis er andre, som vil varetage driften og alt det praktiske, og det håber jeg snart vi alle får en god afklaring på. Indtil da, må vi vist blot glæde os over alle de hyggelige stunder, som lige præcis det sted har givet til mange af os igennem tiden. Hyggelige stunder har der bestemt også været mange af igennem januar måned. Sjov Motion med Annie og Elin er i fuld sving igen om mandagen, og Charlotte har igen bidraget til Bjergby Posten med en dejlig historie derfra. Hun er også aktiv med stigegolf om mandagen, hvor jeg ved, at de bestemt har plads til flere. Plads til flere har vi også i et forhåbentligt kommende bruger- /pårørende Råd. Bettina opfordrer til at vi får sammensat sådan et Råd, hvor både beboere og også familiemedlemmer kan blive hørt, og inddraget i beslutninger om forskellige retningslinjer vedrørende dem som bor her i Levehjemmet. Giv endelig lyd, hvis du også gerne vil være med på holdet! Med på holdet kan man også komme, hvis man dukker op til nogle af de mange andre tilbud, der er her i huset. Fx har Venneforeningen indkaldt til generalforsamling sidst på måneden, hvor de rigtig gerne vil dække op til mange deltagere. Et par dage før, er der også mulighed for at være med til tøndeslagning, hvor vi hygger os sammen med Jytte og venskabsklassen fra Hashøjskolen. Det bliver spændende at se, om vi får besøg af både hekse og prinsesser og indianere. Vel mødt til Jer alle. Mange hilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Uheldige Lars var på restaurant med sin kæreste, og der faldt en flue ned i hendes suppe. Kom og fjern det udyr, råbte hun. -Straks kom der et par tjenere, og smed Lars ud Hørt i skolen: Læreren til eleven: Ole, kender du noget til Panamakanalen? Nej, svarer Ole, Hjemme hos os har vi ikke kabel-tv En patient opsøgte den meget travle læge. Efter at have ventet i en time, blev han omsider lukket ind i konsultationen, og begyndte at fortælle lægen om sine symptomer. Netop som han var godt i gang, blev han afbrudt af telefonen, så han måtte begynde forfra. Telefonen var ubarmhjertig og afbrød flere gange. Til sidst rejste patienten sig og gik hen mod døren. -Hvor skal De hen, spurgte lægen. - Til den nærmeste telefonboks, mumlede patienten før han gik. I retten: -Hr. dommer. Selvfølgelig skulle jeg ikke have stjålet den pung, men jeg er en stakkels mand. Jeg har ingen penge, og ingen steder at bo. Hvad skal jeg gøre? - Ja, foreløbig kan De bo her i 14 dage. I Zoologisk have står børnene og kigger på zebraerne. Lille Mette opdager pludselig et skilt på hegnet, hvor der står Nymalet. Orv, sagde Mette, Jeg har da altid troet at striberne var ægte. Den gamle dame kom ind på politistationen og anmeldte, at hendes tegnebog var blevet stjålet. -Var der mange penge i den? spurgte betjenten. - Nej, heldigvis var der kun min pension i den

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 27. marts Tillykke til februar måneds vinder: Edith Pedersen - Syrenen. -Der er en pose bolsjer på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 16. marts: Torben Andersen (1958) Syrenen 23. marts: Niels Andersen (1948) - Rosen VELKOMMEN TIL: Anne Rugaard Olsen Rosen. -og nye beboere i midlertidige boliger. Fastelavn og tøndeslagning med venskabsklassen og dagplejerne.

7 GUDSTJENESTER I MARTS: Onsdag den 13. marts kl i Udsigten. Onsdag den 27. marts kl i Udsigten. Vi drikker kaffe efter gudstjenesten. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Tirsdag den 5. marts. Tirsdag den 19. marts.

8 Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Formand: Lone Steensgaard Margrethevej Fjenneslev bailey_sofus@godmail.dk Tlf.: Sekretær: Lise Pedersen Søkongevej Slagelse tommylisep@gmail.com tlf.: Kasser: Annette Larsen Nordkrogvej Jerslev Tlf.: René Steensgaard Margrethevej Fjenneslev renelone@godmail.dk Tlf.: Jimmy Kagstrup Sandagergårdsvej Slagelse jimmkag@hotmail.com Tlf.: Medarbejderrepræsentant: Helle Nielsen helpn@slagelse.dk Tlf.: Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

9 STIGEGOLF Mandage kl Vi dyster om æren, når vi mødes med Charlotte og spiller stigegolf i Smilehullet Kom og få en hyggelig time. - Alle er velkomne. SJOV MOTION: Annie og Elin byder velkommen til Sjov Motion mandag eftermiddag. - Vel mødt kl i Udsigten.

10 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 19. februar 2019 kl i festsalen. Ordstyrer: Bettina Referent: Hanne. 1. Nyt fra Bettina: o Bettina bød velkommen og præsenterede Lajla som aftalt på sidste møde. Bettina fortalte, at de dage hun ikke selv er tilstede i huset, kan alle henvendelser rettes til Lajla eller alternativt til Hanne. o Som fortalt ved sidste møde er Bettina nu i gang med de udfordringer, som hun er ansat til at håndtere. Der ses allerede nu et markant og positivt fald i medarbejdernes sygefravær på godt 3% siden starten af december. o Bettina orienterede om, at Bjergbyparken ikke længere kan tage ansvar for opbevaring af beboernes kontanter i de hidtidige pengekasser, som har stået i deres klædeskabe. Beboerne har derfor fået brev om, at vi tilbyder at opbevare kontanter max kr i et aflåst skab på kontoret. Skabet er tilgængeligt på hverdage kl Vi har taget denne beslutning på baggrund af, at vi er et Åbent hus, hvor mange har deres daglige gang, og vi vil gerne fortsat fremstå med ansvarlighed overfor dem som bor her, og samtidig med åbenhed til omverdenen. 2. Status på Bruger-/pårørende Råd v/bettina: Der er kommet tilsagn fra 4 pårørende og én beboer, som gerne vil være en del af det kommende Bruger- og pårørende Råd. Almindeligvis skal der afholdes et valg, men dette kan man udelade såfremt der er opstillet et passende antal kandidater. Dvs. at der skal være flere brugere/pårørende end medarbejdere repræsenteret. Bettina forslår at følgende deltager fra Bjergbyparkens side: Hende selv som leder, Dorthe Simonsen som tillidsrepræsentant, Charlotte Pearmann som arbejdsmiljørepræsentant og Hanne Bølling som sekretær. Beboerne modtager snarest en lille folder i postkassen med invitation til at stille op til BPR indenfor en kortere angiven

11 periode, og ellers sendes indkaldelse til opstartsmøde for de allerede opstillede kandidater. 3. Opfølgning på Bjergbyparkens købmand v/bettina. Orientering om, at Venneforeningen har startet en købmandsvogn op. Den kommer rundt hver torsdag eftermiddag efter Åbent Hus. 4. Orientering om eden v/hanne. Hanne fortæller, at Karin og Aase fra Eden Danmark kommer på besøg hos os i starten af marts. De vil sammen med Bettina og Hanne aftale det videre eden forløb for Levehjemmet. Hanne deltager på den årlige netværksdag i Middelfart som Bjergbyparkens repræsentant. 5. Evt. o Husk Venneforeningens generalforsamling torsdag den 21. februar kl. 19 i Udsigten, og der hænger dagsorden rundt i huset. o Spørgsmål vedr. et notat, som for nylig er uddelt til alle frivillige kræfter i Bjergbyparken. -Notatet er udarbejdet af Center for HR og Udvikling i 2014, men stadig gældende, og omhandler tavshedspligt i forbindelse med frivilligt arbejde i Slagelse Kommune. Notat er ikke målrettet til navngivne frivillige, men skal ses som en sikkerhed for, at alle frivillige har modtaget den og er bekendt med indholdet. o Charlotte fortalte om et hyggeligt fastelavnsarrangement med dagplejerne og venskabsklassen tidligere i dag. 6. Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Leif var ikke bekendt med datoen for sidste møde, og vil gerne have dette tilføjet til referatet. Leif fortalte at han som repræsentant fra Ældrerådet deltager som observatør, og kan derfor kun give sit besyv med i sager af principiel karakter. Nogle af de områder, der har optaget Ældrerådet har bl.a. været: - Busforbindelser og tilgængelighed/afstand til stoppesteder. - Kostrådet, hvor Ældrerådet også har medlemmer i.

12 - Hjælpemidler/rehabilitering/robotter. - Frivillige kræfter. - Udskrivning fra sygehus Hvad så? - Spisevenner og ensomhed. - Deltagelse i workshops og opkvalificering af Ældreråd i hele Danmark. Leif opfordrede alle til at kontakte ham, hvis man har noget, som man ønsker bragt med til Ældrerådet eller evt. spørgsmål til ham/ældrerådet. Ældrerådets folder blev uddelt til os alle. Kommende Cafémøder: Tirsdag den 19. marts 2019, kl Tirsdag den 23. april 2019, kl Tirsdag den 21. maj 2019, kl Tirsdag den 25. juni 2019, kl Dagplejen slog også til tønden i februar.

13 Nyt fra Venneforeningen: Torsdag, den 21.februar 2019 holdt Venneforeningen Generalforsamling. Tilstede var 14 personer. Dagsorden: 1. Formanden byder velkommen. -Lone byder velkommen. 2. Ordstyrer vælges. Hanne Bølling vælges til ordstyrer. Generalforsamling er lovligt indkaldt. 3. Formandens beretning. Lone fremlægger beretning- der er ingen kommentarer. 4. Regnskab for 2018 fremlægges af kasserer. Niels fremlægger regnskabet der er ingen kommentarer vi får at vide, at der er bevilget kr. fra kommunen. Der er pt. 50 betalende medlemmer. 5. Bestyrelses medlemmer der er på valg: Lise Pedersen - ønsker genvalg. - Lise Pedersen genvalgt. Jimmy Kagstrup - ønsker genvalg. - Jimmy Kagstrup genvalgt. Niels Andersen - ønsker ikke genvalg. - Anette Larsen- blev valgt til bestyrelsen Heidi Olsen er på valg som medarbejder. - Heidi Olsen- ønskede ikke genvalg. - Helle- blev valgt som medarbejder. 6. Bestyrelsen foreslår Anette Larsen som ny kasserer. Bestyrelsen konstituerer sig efter generalforsamlingen. 7. Kontingent. Kontingent -Niels og Egon mente at mand og kone skulle betale hver for sig. Blev vedtaget at: Husstand på 1 person = 100 kr.

14 Husstand på 2 personer = 150 kr. Ændre periode for kontingent til 1/1-31/ Venneforeningen er blevet opfordret til at overtage salg af kioskvarer på plejehjemmet. Venneforeningen har overtaget kiosken pr Forslag. Ingen forslag indsendt. 10. Evt. Vil gerne have lodder til tombola pakket i 10 stk. poser Niels takker Lone for godt samarbejde. Niels forslog tur til ZOO med Venneforeningen, Alma forslog tur til Masnedø, hvor der er dyr. Egon forslog en godnatøl, og det blev bevilget. Hanne takkede for god ro og orden. Ref. Lise Vigtig meddelelse fra venneforeningen: Vi er blevet enige om på generalforsamling den 21/2-2019, at vores kontingent år vil fremover være fra den 1/1 til den 31/12, så det følger kalenderåret. Samtidig har vi ændret prisen så for 1 person koster det 100 kr. pr. år, og for 2 personer, med samme adresse, koster det 150 kr. pr år. Hilsen Venneforeningen, Levehjemmet

15 Fastelavn i Levehjemmet tirsdag d. 19. februar -Oldemor med sving i deltog også! Denne tirsdag holdt vi en herlig fastelavn her i Levehjemmet sammen med vores venskabsklasse fra Hashøjskolen og dagplejerne, som begge er søde til tit at lægge vejen forbi her i huset. Til stor glæde for alle. Dagplejen startede med at slå på deres tønde klokken ca Tønden var lidt sejlivet at få slået hul på men det lykkedes dog til sidst. Venskabsklassen der kom lige efter, at dagplejen havde slået deres tønde ned klokken ca , kom syngende ind af døren med hinanden i hænderne to og to, sammen med Jytte deres lærer samt hendes hjælper. Det var som altid nogle glade, friske og søde børn. Der tydeligvis hyggede sig, da de var på besøg her i huset. Flere af de unge mennesker fik skabt en god kontakt med beboerne her i huset, hvor der bliver grint og smilet en hel del.

16 Dagplejen så spændte til mens de lidt større børn også slog deres tønde ned. Edith var god til at svinge køllen og slå på tønden flere gange. Edith og jeg blev enige om, at hun måtte jo være dagens oldemor med sving i. Flere beboere fulgte spændte med fra sidelinjen og så dagens konger og dronninger i fuld vigør.

17 Også mange tak for fastelavnssangene, som eleverne havde øvet sig på i dagens anledning, hvortil Jytte spillede guitar. Efter at de have spist de skønne fastelavnsboller, som køkkenet havde bagt, var så gode, at flere af børnene spurgte efter flere. Hugo blev kronet som kattedronning og Louisa blev kåret som kattekonge. Et stort tillykke til jer begge. Levehjemmet siger mange tak for besøget til både dagplejen samt vores venskabsklasse. Det er altid en stor fornøjelse at have jer på besøg her i huset, hvilket gør hverdagen mere festlig og fornøjelig. Skønt med endnu mere liv i huset. Stor fastelavnshilsen Charlotte.

18

19 Påskehygge langfredag den 19/4 kl I april bliver det tid til påske brunch på Levehjemmet i festsalen, Langfredag Kl Med hjemmebagt brød, pålæg, ost, røræg med pølser og bacon. Kom og vær med til en hyggelig formiddag. Sidste års påskebrunch med Venneforeningen. For alle beboere i Levehjemmet, er det naturligvis gratis. For medlemmer af venneforeningen koster det 50 kr. For ikke medlemmer koster det 75 kr. Tilmelding er senest 15/ 4. på mobil bedst efter kl. 15. Betaling sker på selve dagen. Venlig Påske Hilsen fra os i Venneforeningen

20

21 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

22 Det sker i marts 2019: Fredag 1. marts. Formiddag el. eftermiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Mandag 4. marts. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 5. marts. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 6. marts. Formiddag: Musik & Bevægelse v. Udsigten Ingen sang med Mai i dag. Torsdag 7. marts. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Åbent Hus: Bankospil Købmandsvognen kører rundt Fredag 8. marts. Formiddag el. eftermiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet

23 Mandag 11. marts. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 12. marts. Formiddag: Bjørn & Bjørn sælger tasker, punge og andet godt i Udsigten Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 13. marts. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Sang med Mai hos Violen Torsdag 14. marts. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Åbent Hus: Carsten Jørgensen spiller guitar Købmandsvognen kører rundt Fredag 15. feb. Formiddag el. eftermiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Mandag 18. marts. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Sjov motion i Udsigten Josephine kommer med

24 besøgshunden Marley. Tirsdag 19. marts. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Tøjstativet sælger herre- og dametøj i Udsigten Cafémøde i Festsalen Nørklecafé med Lone i Udsigten Onsdag 20. marts. Formiddag: Musik & Bevægelse v. Udsigten Sang med Mai hos Violen Torsdag 21. marts. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Åbent Hus: Bankospil Købmandsvognen kører rundt Fredag 22. marts. Formiddag el. eftermiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet Mandag 25. marts. Formiddag: Stigegolf Billard i Smilehullet Josephine kommer med besøgshunden Marley. Tirsdag 26. marts. Nørklecafé med Lone i Udsigten

25 Onsdag 27. marts. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Sang med Mai hos Violen Torsdag 28. marts. Formiddag: Dagplejere og børn er i huset. Åbent Hus: Slagløse Spillemænd Købmandsvognen kører rundt Fredag 29. marts. Formiddag el. eftermiddag: Ida kommer med besøgshunden Masha. Billard i Smilehullet

26 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Bettina Berg, Virksomhedsleder : Centersygeplejerske, Lajla : Sygeplejerske, Lisbeth : Sygeplejerske, Winni : Liljen direkte : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk Boligadministrationen : / Hashøj Net, antenneforening :

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus! Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Skøn Halloweenfest med venskabsklassen. Kære læsere. Så blev uret sat en time tilbage, og dagen kan så begynde lidt før. Det synes jeg er

Læs mere

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne.

Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne. Rita står selv for prøvesmagning efter hun har vredet klejnerne. Afsked med busbørnehaven efter et dejligt julevisit. Kære læsere. Dette nummer af Bjergby Posten hører jo til januar måned, og derfor vil

Læs mere

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør.

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Ingrid og Irma betragter julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Nu er det jo efterhånden et par gange, at vi alle har oplevet, at året går på hæld. Alligevel

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge.

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Kære læsere. Så kan vi allerede byde velkommen til årets første forårsmåned, også selvom det umiddelbart føles mere vinterligt, hvis man stikker

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot.

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. En munter flok på tur i Odense ZOO. Kære læsere. Her forleden dag var jeg ude og gå en tur med Ragnhild på de nærved liggende veje og stier. Da Ragnhild ikke har noget

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2018

ARENDSE NYT Marts 2018 ARENDSE NYT Marts 2018 Indholdsfortegnelse Marts 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Korsang Fastelavn Foddamen

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011

MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 MEDLEMSBLAD NR. 40 APRIL OG MAJ 2011 ÅBNINGSTIDER I KLUBBEN: MANDAG 15.30-20.30 TORSDAG 15.30-20.30 FREDAGE I LIGE UGER 16.00-20.30 ENKELTE SØN OG HELLIGDAGE CAFÉ REGNBUEN, KONGENSGADE 43 A 3550 SLANGERUP

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have MARTS 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Marts 2016 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Formanden for Social og Sundhedsudvalget, Lolan Ottesen klippede det røde bånd til

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2017

ARENDSE NYT Februar 2017 ARENDSE NYT Februar 2017 Indholdsfortegnelse Februar 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Ny Fodterapeut Yoga Fastelavn Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

April Besøgshunden Canis og Ulrikke

April Besøgshunden Canis og Ulrikke April 2018 Besøgshunden Canis og Ulrikke Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 3.4 kl. 10.15 Torsdag d. 5.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 10.4 kl. 10.15 Torsdag d. 12.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 17.4 kl. 10.15

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Indholdsfortegnelse Marts 2016

Indholdsfortegnelse Marts 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse Marts 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i marts 2016 Dame tur med bussen Tur ud i det blå Kor Aktivitetsplan

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

ARENDSE NYT MAJ 2012

ARENDSE NYT MAJ 2012 ARENDSE NYT MAJ 2012 Indholdsfortegnelse Maj 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye medarbejdere Fødselsdag i maj Set og sket i April Aktivitetsplan Skrædder Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Bauneposten september & oktober 2019

Bauneposten september & oktober 2019 Bauneposten september & oktober 2019 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan

Læs mere

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet.

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Vi ser billeder til Åbent Hus. Kære læsere. Dagen i dag startede med et hvidt tæppe overalt derude. Vinden er kold og ikke specielt forårsagtig, men ikke desto

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård

Oversigt over aktiviteter i april: OBS Generalforsamling i Bruger og pårørenderåd den 19.4 kl i Midtbygård April nr. 4. Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 4.4 kl. 10.15 Torsdag d. 6.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 11.4 kl. 10.15 Torsdag d. 13.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 18.4 kl. 10.15 Torsdag d. 20.4 kl. 10.15

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2016

ARENDSE NYT Juli 2016 ARENDSE NYT Juli 2016 Indholdsfortegnelse Juli 2016 Forside Indholdsfortegnelse Næste Arendse Nyt Invitation Pårørende Fest Referat af Beboermøde Tur til Tivoli Vinder af konkurrencen Konkurrence Fødselsdage

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER MARTS 2018 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Christa P. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JANUAR 2019 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Februar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 KONKURRENCE Og nu kom Kjørmes Knud. Kyndelmisse slår sin knude. Ravne skrige, ugler tude... men vinteren strenges, atter vinden om i nord.

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Venneforeningen gav højt belagt smørrebrød. Kære læsere. Solskin kan man altid finde Solskin om bord Sol, sol kom igen, ja er det da ikke ganske utroligt

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014

Agdrup Posten. Kolonihaveforeningen Agdrupparken. Blad nr. 1 April 2014 Agdrup Posten Kolonihaveforeningen Agdrupparken Blad nr. 1 April 2014 OBS! Der tages Agdrup forbehold Posten for trykfejl! Oplag 100 stk. Kontorets åbningstid Se aktivitetskalenderen Hjemmeside www.agdrupparken.dk

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ragnhild og Lotte nyder turen i hestevognen og Hashøjfesten. Kære læsere. Så viser kalenderen årets første efterårsmåned, som jo også er årets

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for maj 2016

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for maj 2016 Kalender for maj 2016 Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Søndag 1. KRISTIANSLYSTPOSTEN Mandag 2. 10.30 Boccia 13.00 Klub Tirsdag 3. 14.00 Hygge for Eng Onsdag 4. 10.00 Sysseldag 14.00 Kaffe i Oasen

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2014

ARENDSE NYT Marts 2014 ARENDSE NYT Marts 2014 Indholdsfortegnelse Marts 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nyt personale Pårørendeaften 2014 Fødselsdage i Marts Byggeriet i Albertslund Referat af beboermøde

Læs mere