Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven."

Transkript

1 Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit.

2

3 Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige solskinstimer, og det er tydeligt at se, hvordan alting er piblet op af jorden, og blomsterknopper hurtigt folder sig ud i de smukkeste forårsfarver. Liljen har for tiden en dame boende, som virkelig har været en stor gevinst for haven derude. Nina som hun hedder, har brugt mange timer på omsorg for planter, blomsterbede- og krukker, og det er bestemt et besøg værd rundt omkring i haven. Et besøg værd er også vores sansehave, og det er jo især efter vores Venneforening har lagt en ihærdig indsats, for at få ryddet vinterens stormvejr af vejen. Der er blevet så velfriseret og pænt derude, og mange var ude og højlydt værdsætte det gode arbejde på den skønne og solrige eftermiddag. Sidste nyt fra havefronten i denne omgang er, at gode kræfter har fået gang i projekt urtehave. Det betyder at der er fræset jord og købt læggekartofler, og sandelig også indgået aftale om selve lægningen, som efter forlydende bliver i dag Jeg håber bestemt at det hele lykkes! Her i april har været et cafémøde med spisning, og det var rigtig dejlig mad, og så var det også hyggeligt at se en god portion beboere og familiemedlemmer, der havde mulighed for at deltage. Snart er det tid til sommerlige aktiviteter, og derfor runder vi som vanligt sæsonen af for Åbent Hus med udgangen af maj måned. Det sidste bankospil bliver den 31. maj, og vi slutter naturligvis af med manér, og sørger for sidegevinster til dagen. Det betyder dog ikke, at alting står stille, og jeg kan se, at der er mange gode oplevelser på programmet i maj måned. Det er jo bl.a. nu, at gederne bliver lukket på sommerfold i Flakkebjerg, en skovtursdag er også på plakaten, og jeg ved at der er forberedelser i sving, for at få planlagt en tur til Knuthenborg. Og kun for herrerne, ja der er det nu igen muligt, at gå i herreklubben. God fornøjelse med det hele. Mange solhilsner fra Hanne.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Ved du hvorfor Zoologisk have aldrig er blevet solgt? -Nej, hvorfor? -Den er for dyr - Og så var der den om skotten, der brugte solbriller, for at få kaffen til at se stærkere ud Hvordan går det med dit nye høreapparat? Jo tak du, jeg har allerede ændret mit testamente 4 gange! Imellem veninder: Nu ved jeg hvordan man kan få damerne i syklubben til at tie stille, sagde veninden. Man skal bare bede dem om at tale én ad gangen, og lade den ældste begynde - I går faldt jeg ned fra en 10 meter høj stige. - Jamen så må du da have slået dig forfærdeligt? - Nej, jeg stod heldigvis på det nederste trin, da det skete! Den gamle dame bebrejdede sin fem år ældre bror: -Skam dig dog Oskar! At rende efter piger i din alder! Oskar: Jamen de er da overhovedet ikke i min alder Hvad fik du egentlig af din bedstefar dengang da han blev lotto millionær? - Jeg fik en ny bedstemor! Ugeavisens fotograf var forbi for at fotografere en 95-årig mand i anledning af fødselsdagen. Da han gik, råbte han lidt halvhøjt til den gamle: Tak for nu. Jeg håber, jeg kan komme igen og fotografere dig, når du bliver 100 år. -Ja, det skulle der da være en god chance for, smilede den gamle optimistisk og fortsatte: -Du ser jo da frisk nok ud! Bare et godt råd: Hvornår skal man ikke starte fra bunden af? - Når man skal lære at svømme.

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 29. maj Tillykke til april måneds vinder: Rita Petersen - Rosen. -Gevinsten er på vej!

6 TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL: 10 år 20. maj: Jenny Andersen (1933) Violen 23. maj: Ragnhild Olsen (1930) - Syrenen 27. maj: Inge Hein (1925) - Violen 27. maj: Helge Nielsen (1931) Violen VELKOMMEN TIL: -Nye beboere i midlertidige boliger. BJERGBYPARKEN HAR MISTET: Egon Hansen Violen

7 GUDSTJENESTER I MAJ: Onsdag den 9. maj kl i Udsigten v/marianne Myssen. Onsdag den 23. maj kl i Udsigten - v/lars B. Hansen. Vi drikker kaffe efter gudstjenesten. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Onsdag den 9. maj. Tirsdag den 22. maj. Tirsdag den 29. maj. NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Tove Finnemann, SSH, som er ansat hos Liljen fra den 1. maj. Jeanette Barnholt, SSA, som er ansat frem til den Annika Rosenqvist, SSH, som er ansat frem til den Sibel, SSH om natten, er efter eget ønske rykket til dagtimer hos Violen fra slutningen af april. Henriette Haagensen, SSH er ansat om natten fra den 1. juni.

8 Formand: Lone Steensgaard Grønlandsvej Korsør Tlf.: Sekretær: Lise Pedersen Søkongevej Slagelse tommylisep@gmail.com tlf.: Kasser: Niels Andersen Byvangen Slagelse Tlf.: René Steensgaard Grønlandsvej Korsør reneoglone@godmail.dk Tlf.: Jimmy Kagstrup Sandagergårdsvej Slagelse jimmkag@hotmail.com Tlf.: Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken. Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen hmols@slagelse.dk tlf.: Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet!

9 BOCCIA Hver mandag kl i Udsigten. Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær. - Alle er velkomne. SJOV MOTION: Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi har en samarbejdsaftale med Sørby IF, som overordnet står for Sjov Motion. Det er Annie, som står for den ugentlige motion sammen med vores frivillige Elin Persson. VEL MØDT.

10 Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 24. april 2018 kl i festsalen. Ordstyrer: Keld Referent: Hanne. Vi startede med en sang og spisning. Leif Jensen fra Ældrerådet præsenterer sig, og fortæller om Ældrerådets rolle og hvordan de er bindeled til kommunens politikere og udvalg. Leif vil meget gerne bringe spørgsmål eller forslag videre, og fortæller at også Ældrerådet giver høringssvar til Seniorudvalget omkring Velfærdspolitikken, som skal drøftes her i dag. Keld byder velkommen og fortæller, at vi i dag skal forholde os til den eksisterende Værdighedspolitik i Slagelse Kommune, og fremsende høringssvar til seniorudvalget som de har ønsket. Keld læser op fra den nuværende Værdighedspolitik, som tilknyttes følgende kommentarer: Livskvalitet og værdighed betyder for os, at der skal være flere fastansatte til at varetage opgaverne end nu. Der er mange vikarer pga. sygdom, og vi mener at medarbejderne bliver syge fordi de har for travlt.

11 Selvbestemmelse: Vi er tilpas med mængden af selvbestemmelse. Det er rart at beslutninger tages demokratisk, og dem der bor her er med til at bestemme mange ting i hverdagen. Fx nyt drivhus, orangeri, mål for ture, nyt indgangsparti, havedag, hvad tid man står op og går i seng osv. Kvalitet, tværfaglighed og sammenhæng i plejen: Flere familiemedlemmer giver udtryk for glæde ved at føle sig trygge, samt glæde over den positive og gode stemning, som er her i huset. Mad og ernæring: Der er enighed om, at vi kan godt lide mad, og vi kan ikke klage over maden. Der er også enighed om, at det er dejligt med en øl og en snaps. En værdig død: Det er vigtigt at tale med familiemedlemmer eller andre nære relationer om, hvordan den enkelte helst vil have det, når tiden nærmer sig at vi skal herfra. En gæst fortæller om sit uventede tab af ægtefællen for nylig, og kan bekræfte hvor vigtigt det faktisk er. Pårørende: Vigtigheden af at beboernes familiemedlemmer og venner er engagerede i hverdagen, kommer hos os blandt andet til udtryk i, at vi får oplyst at Niels, som er Ven af huset og medlem af Venneforeningens bestyrelse har bygget nogle træramper til

12 orangeriet, så kørestolsbrugere lettere kan komme ind og ud af orangeriet. Niels har tidligere været behjælpelig med at stramme møbler op, justere spiseborde og fremstille holdere til spillekort. Vi snakker også om havedagen, hvor flere gode frivillige kræfter brugte en eftermiddag på at få gjort sansehaven indbydende og fri for vissent løv. Venneforeningen fortæller at de den 18. maj holder en hyggelig dag med musik og spisning, og der kommer et opslag i Bjergby Posten. Undervejs i drøftelserne snakker vi også om det årlige cykelløb, hvor der er et punkt til evaluering omkring højtaleranlæggets placering. Keld og Hanne bringer det videre. Sluttelig snakker vi om, at Eden principperne fint går hånd i hånd med Værdighedspolitikken, så det er væsentligt at fortsætte eden arbejdet i Levehjemmet. Kommende Cafémøder: Tirsdag den 15. maj 2018, kl Tirsdag den 19. juni 2018, kl

13 Brunch med Venneforeningen.

14 Venneforeningens Påskebrunch: Langfredag havde Venneforeningen inviteret beboere, pårørende og personale til Brunch kl Der mødte 32 beboere, 20 pårørende og hjælpere op - dejligt. Lone (formanden for Venneforeningen) bød velkommen og så gik folk i gang med den store Brunch, som bestod af: Boller, rugbrød, pålæg, ost, røræg med bacon og cocktailpølser, frugtfad og kanelstænger. Dertil kaffe, the, juice, øl og vand og en lille skarp. Efter 1 1/2 time var nogle af beboerne trætte, og ville gerne hjem og have en lille lur efter en hyggelig formiddag. Så gik Venneforeningen i gang med oprydning, med hjælp af pårørende, og så var Langfredag gået på en god og hyggelig måde. Nu må vi se om der er stemning for at gentage det til næste år. Påskehilsen Venneforeningen.

15 Ingrid og Charlotte på tur i vores dejlige have: Fredag d. 20. april hvor vejret viste sig fra sin flotte solrige side, gik Ingrid og Charlotte tur i haven. Sansehaven er nu blevet så fin, efter havefolket har givet den en stor og omhyggelig omgang mandag d.16. april. Mange tak til alle jer, for at gøre haven dejlig at færdes i igen, og ikke mindst en stor fornøjelse at kigge ud på igen. Ingrid og jeg gik tur efter eftermiddagskaffen fredag d. 20. april. Vi ville have siddet i den dejlige pavillon, men her var der alt for varmt, ja tænk at dette kunne forekomme, efter en noget kold periode indtil nu. Vi satte os på bænken lige udenfor pavillonen og kiggede ind på den flotte pavillon, som jo er forholdsvis ny. Her begyndte vi at synge de dejlige velkendte sange, som vi ofte synger sammen til diverse arrangementer. Ingrid strålede om kamp med solen denne dag, så det var en fantastisk oplevelse at være en del af. Tak til Ingrid for sangen og hyggen. Stor solrig havehilsen Charlotte

16 Nyt fra Liljen: Lige et par billeder af vores gode havedame Nina. Nina er også en lille husmor, rydder af bordet, vasker op, skænker gerne kaffen for de andre beboere. Som hun siger, jeg er her fordi jeg har fået et flip derhjemme.

17 -Mere nyt fra Liljen Elly på 98 og Svend på 96 bor for tiden hos Liljen. Indimellem har de mange gode fortrolige snakke over et glas rødvin. Som de siger, det er så hyggeligt. De venter begge på at få tilbudt plejebolig. Elly har fået tilbudt én og flytter den 1. maj til Boeslunde, er ked af hun ikke skal hjem til sit lille husmandssted hvor hun har boet siden hun var 7 år, dvs. over 90 år. Edith.

18 Fælles spisning den 5. april: Beboerne havde sammensat menuen da vi havde fælles spisning i starten af april. De flotte borde indbød til hygge, og det var en fornøjelse at se, at flere gæster kunne afse tid til at lægge vejen forbi. Heidi O. og Heidi G. havde nok at se til i køkkenet for at få enderne til at nå sammen, men man må sige, at de endnu en gang frembragte det lækreste måltid til UG med kryds og slange. Alle os der nød godt af kogekunsten kan kun sige, at vi glæder os allerede til næste gang! Hanne.

19 Rita og Flop. Rita og Flop flyttede ind hos Rosen i februar måned. Flop har indtil for nylig opholdt sig inde i Ritas bolig, men er nu faldet så meget til, så han ofte er at finde andre steder i og omkring Levehjemmet. Flop er meget kælen, og her kom han en dag forbi hos Charlotte, Heidi G. og Hanne alt imens Rita ledte efter ham, og også dukkede op. Hanne.

20 -Med tak for en dejlig dag: Det var en helt fantastisk dejlig oplevelse, at køre herud dagen efter vores sølvbryllup, og spise morgenmad og hygge os sammen med jer alle sammen. Vi var begge to ganske overvældede over det store fremmøde af både beboere, medarbejdere, familiemedlemmer, Venneforeningen og ikke at forglemme vores gode veninde Ruth, der også kom forbi. Tusind tak for de meget flotte gaver, og bestemt en stor tak for en skøn formiddag. Hilsen Peter og Hanne.

21 Hej Alle. Vores dygtige ven af huset snedker Niels, har kreeret to rigtig fine ramper til pavillonen, så det er lettere at komme derind, også med hjul under. Ramperne er lavet af træ og derfor ikke så glade for at være ude i al slags vejr. Så her en bøn til alle om at tage de to små ramper, ind i pavillonen hver aften. Lige nu ligger ramperne derude, så når der lukkes af for aften/natten, skal de tages ind i pavillonen for natten. Så nu håber vi at flere beboere og gæster vil besøge pavillonen, og evt. medbringes en kop kaffe/te, som meget nydes derude. Hilsen Charlotte. April bød på flere gode solskinsdage oplagt til en frisk gåtur. - Her er det Helge og Gregers fra Violen, der måtte udskyde middagsluren til fordel for Charlotte og Hanne.

22 Nyt fra Sansehaven: Vores dejlige bestyrelse fra Venneforeningen var søde til at stille op til den aftalte Planlægningsdag her midt i april. Det viser sig, at jeg havde aftalt ét og så bagefter husket noget andet Jeg vil nu skynde mig hér, at give min uforbeholdne undskyldning til bestyrelsen. Jeg håber I alle bærer over med mig. I hvert fald var vejret blændende godt (Helen og den anden majestæt havde jo også fødselsdag ), og i løbet af et par svedige timer stod haven nyklippet og velfriseret. Flere beboere kom ud og nød både solen og også forvandlingen i haven, som var temmelig tydelig.

23 HVOR BLEV DER FLOT! Kære bestyrelse for Venneforeningen. Tusind, tusind tak for hjælpen. Jeg håber I også hører alle de positive tilkendegivelser, som strømmer igennem huset. Jeres arbejde har virkelig været til gavn og glæde ude som inde. Jeg håber også, der vil komme mange familiemedlemmer til vores arbejds- og grilldag søndag den 3. juni (tilmelding næste side), så vi sammen kan skabe grobund for en ny tradition. Hilsen Hanne.

24 Have- og grilldag i Levehjemmet søndag den 3. juni kl Mange beboere udtrykker ønske om, at vi får luget sansehaven og udearealerne for ukrudt, så det hele er pænt at kigge på. Vi vil derfor prøve at samle beboere, familiemedlemmer og venner til en dag, hvor vi hjælpes ad i et par timer til omkring kl , før vi hygger os med grillmad - forhåbentligt i det grønne. Vi har brug for nogen til både at hjælpe i haven og i køkkenet, så skriv endelig på hvor mange I kommer. Det vil også være en stor hjælp, hvis nogen kan medbringe hakkejern/lugeredskaber, river o. Lign. - Et par havehandsker kan også være en god idé. Vi håber vi ses til en hyggelig eftermiddag Tilmeldingen afleveres senest fredag den 25. maj 2018: Navn: Telefonnummer Jeg/Vi kommer (skriv antal) Vil helst hjælpe med mad/borddækning Vil helst hjælpe i haven : : : :

25 Gede fest Den 3. Maj kl.: lukkes gederne på græs i Flakkebjerg. Vi håber I har lyst til at deltage i denne skønne tur. Vi kører her fra kl.: med vores bus. Tilmelding senest den 2. Maj. Med venlig hilsen fra Syren pigerne Syrenen arrangerer hyggelig fællesspisning i maj måned. Glæd Jer, - videre information omkring dette, kommer senere.

26

27

28 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER

29 Det sker i maj 2018: Onsdag 2. maj. Eftermiddag: Herreklub i Smilehullet Syng med Mai hos Violen Torsdag 3. maj. Formiddag: Gede fest i Flakkebjerg - bustur. 9 tiden Købmanden holder åbent Dagplejere og børn er i huset. Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil Fredag 4. maj. Formiddag: Tøjstativet er i Udsigten Eftermiddag: Billard i Smilehullet Skovtur med Charlotte Mandag 7. maj. Formiddag: Boccia i Udsigten Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Onsdag 9. maj. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen Gudstjeneste i Udsigten Eftermiddag: Herreklubben mødes Syng med Mai hos Violen Torsdag 10. maj. Kristi Himmelfartsdag: Fredag 11. maj. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med

30 købmandsvogn. Mandag 14. maj. Formiddag: Boccia i Udsigten Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i Udsigten Tirsdag 15. maj. Eftermiddag: Cafémøde i festsalen Onsdag 16. maj. Formiddag: Musik & Bevægelse hos Violen Eftermiddag: Herreklubben mødes Syng med Mai hos Violen Torsdag 17. maj. Formiddag: Købmanden holder åbent Dagplejere og børn er i huset. Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil Fredag 18. maj. Eftermiddag: Venneforeningen inviterer på smørrebrød og sang i festsalen Mandag 21. maj. 2. Pinsedag. Tirsdag 22. maj. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Onsdag 23. maj. Formiddag: Gudstjeneste i Udsigten Eftermiddag: Herreklubben mødes Syng med Mai hos Violen

31 Torsdag 24. maj. Eftermiddag: Åbent Hus: Mai spiller og synger med os Fredag 25. maj. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Heidi kommer rundt med købmandsvogn. Mandag 28. maj. Formiddag: Boccia i Udsigten Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 29. maj. Formiddag: Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Onsdag 30. maj. Formiddag: Musik & Bevægelse hos Syrenen Eftermiddag: Herreklubben mødes Torsdag 31. maj. Formiddag: Købmanden holder åbent Dagplejere og børn er i huset. Eftermiddag: Åbent Hus: Sæsonafslutning Bankospil med sidegevinster.

32 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Keld Taaning, Virksomhedsleder : Sygeplejerske, Lisbeth : Sygeplejerske, Winni : Liljen direkte : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag. Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så

Læs mere

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus! Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller

Læs mere

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet.

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Vi ser billeder til Åbent Hus. Kære læsere. Dagen i dag startede med et hvidt tæppe overalt derude. Vinden er kold og ikke specielt forårsagtig, men ikke desto

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019

Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Nyhedsbrev Tingager Plejehjem forår 2019 Foråret er på vej. Vi har allerede hygget på terrasserne. Orangeriet bliver så flot takket være Ruth som tager sig af det. Der er sat tomater og plantet i kasserne.

Læs mere

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur

Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Irma på vej til at bruge klippekort på skovtur Venneforeningen gav højt belagt smørrebrød. Kære læsere. Solskin kan man altid finde Solskin om bord Sol, sol kom igen, ja er det da ikke ganske utroligt

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Skøn Halloweenfest med venskabsklassen. Kære læsere. Så blev uret sat en time tilbage, og dagen kan så begynde lidt før. Det synes jeg er

Læs mere

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge.

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Kære læsere. Så kan vi allerede byde velkommen til årets første forårsmåned, også selvom det umiddelbart føles mere vinterligt, hvis man stikker

Læs mere

Referat fra Eden gruppemøde 14/1 2015

Referat fra Eden gruppemøde 14/1 2015 Referat fra Eden gruppemøde 14/1 2015 Til stede: Egon, Syrenen Hans Aage, Rosen Tove, SSA Rosen Connie, SSA Violen Tina, SSA Syrenen Charlotte, SSA aften Liselotte, Sygeplejerske Lars, Leder Dagsorden:

Læs mere

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot.

Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. Orla nyder skyggen ved Egeskov Slot. En munter flok på tur i Odense ZOO. Kære læsere. Her forleden dag var jeg ude og gå en tur med Ragnhild på de nærved liggende veje og stier. Da Ragnhild ikke har noget

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Bauneposten Maj juni 2018

Bauneposten Maj juni 2018 Bauneposten Maj Og juni 2018 Redaktionen Henriette Tranberg.. 40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen. 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT August September 2018

ARENDSE NYT August September 2018 ARENDSE NYT August September 2018 Indholdsfortegnelse August september 2018 Forside Indholdsfortegnelse Ferie Invitation Fødselsdage Referat af Beboermøde Vi har en vinder Konkurrence Tur til Gitte s have

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden:

Lille ændring på madpriserne til eftermiddagsmaden: Efterlysning af søde og arbejdsomme forældre!!! Pga. flere forskellige ting, har vi valgt at aflyse vores forældrearbejdsaften, som vi ellers plejer at have her om foråret. Dog bringer vi her en efterlysning

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

DEBATKORT. om det gode værtskab

DEBATKORT. om det gode værtskab 20 DEBATKORT om det gode værtskab Hvad er debatkort? Debatkortene er et værktøj til at skabe dialog og refleksion. Udfordringerne på kortene er oplæg til samtale om det gode værtskab, der giver forståelse

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

H E L E N E N Y T. Juni 2017

H E L E N E N Y T. Juni 2017 H E L E N E N Y T Juni 2017 En pragtfuld tur til Zoologisk Have tirsdag 25. maj 2017 HELENE NYT Juni 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100 København Ø Ansvarshavende:

Læs mere

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør.

Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Birte og Anna nyder erindringsballet i Korsør. Ingrid og Irma betragter julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Nu er det jo efterhånden et par gange, at vi alle har oplevet, at året går på hæld. Alligevel

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Plejecentret Bøgevænget. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Plejecentret Bøgevænget Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Bøgevængets nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den internationale Hvad er vigtigt for dig? -dag, om Bøgevængets

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i september:

Oversigt over aktiviteter i september: September nr. 9 Oversigt over aktiviteter i september: Tirsdag d. 1. kl. 10.15 Torsdag d. 3. kl. 10.00 Tirsdag d. 8. kl. 10.15 Torsdag d.10 kl. 10.00 Tirsdag d.15 kl. 10.15 Torsdag d.17 kl. 10.00 Tirsdag

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Harboøre Omsorgscenter udført den 4. oktober 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter, hvordan

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet.

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. På tur til Munke Bjergby & Sorø en dejlig solrig dag. Kære læsere. Luna er lige kommet ind til mig. Søgende går hun rundt og småpiver lidt. Jeg nusser

Læs mere

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl

Aktiviteter Juni Vestergården. Annebergvej Aalborg. Tlf: Åbningstider mandag til fredag fra kl Aktiviteter Juni 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

ARENDSE NYT Maj 2018

ARENDSE NYT Maj 2018 ARENDSE NYT Maj 2018 Indholdsfortegnelse Maj 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Digt Velkommen Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Foddamen

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN SEPTEMBER 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MAJ 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN JULI 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55 36

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ

VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ VELKOMMEN TIL SAMSØVEJ 1 Velkommen til Samsøvej Samsøvej er et nyt og moderne plejecenter med 75 boliger og et dagcenter. Alle boliger med fællesareal er 75 m2. De er indrettet med stue og soveværelse.

Læs mere

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende

Sandby Ældrecenter. Nyhedsbrev sommer Kære borger og pårørende Nyhedsbrev sommer 2019 Sandby Ældrecenter Kære borger og pårørende I sommerudgaven af Sandbys nyhedsbrev kan du blandt andet læse, om vores aktiviteter både i huset og ude af huset. Jeg ønsker alle en

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende

Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Nyhedsbrev - September 2018 til beboere og pårørende Sikke en sommer 2018 og pludselig kom efteråret. Sikke hurtigt en sommer går, og børnenes skolesommerferie er slut. Vi afvikler stadig 3. uge af sommerferie

Læs mere

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011.

Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Månedsblad fra Børnebiksen Juni 2011. Nyt fra kontoret. Ifølge kalenderen, så er det sommer, men vi har ikke lige haft det bedste vejr, men nu skulle det da blive bedre. Derfor vover vi også at indbyde

Læs mere

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling

Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ellen og Stephanie gør klar til Musik & Bevægelse uddeling Ragnhild og Lotte nyder turen i hestevognen og Hashøjfesten. Kære læsere. Så viser kalenderen årets første efterårsmåned, som jo også er årets

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere