Regler for BankNordiks fordelsprogram, Nordik360

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regler for BankNordiks fordelsprogram, Nordik360"

Transkript

1 Regler for BankNordiks fordelsprogram, Nordik360 Alle privatkunder i BankNordik kan ansøge om at deltage i BankNordiks fordelsprogram, Nordik360 (herefter benævnt fordelsprogrammet ). Bankens godkendelse af ansøgning og tilmelding til fordelsprogrammet sker på baggrund af en konkret kreditvurdering samt kundens samlede forretningsomfang med banken eller på baggrund af en families samlede forretningsomfang med banken. Med familie menes indtil 2 voksne personer boende på samme folkeregisteradresse samt hjemmeboende børn under 18 år. Kundens tilmelding til fordelsprogrammet har virkning fra det tidspunkt, hvor BankNordik har registreret og godkendt kundens/familiens tilmelding. En families tilmelding får først virkning fra det tidspunkt, hvor BankNordik har registreret og godkendt begge voksne kunders tilmelding. Såfremt én kunde melder sig som familie, vil kunden blive vurderet individuelt og være tilmeldt fordelsprogrammet alene, indtil øvrige medlemmer af familien er registreret og godkendt. Når tilmeldingen får virkning, bortfalder kundens hidtidige rentevilkår og priser, såfremt disse afviger fra bankens prisbog. Fordelsprogrammet er for den enkelte kunde/familie gældende i 12 måneder og forlænges hver 1. januar for en ny 12 månedersperiode, med mindre BankNordik underretter kunden/familien om andet. Forlænges fordelsprogrammet ikke bortfalder fordele ved programmets ophør og kunden/familien overgår til BankNordiks standardpriser i henhold til den til enhver tid gældende prisbog. Se mere om varighed, opsigelse og ændringer sidst i disse regler. BankNordiks fordelsprogram indeholder tre niveauer: Nordik360, Nordik360+ og Nordik360Premium med tilhørende Nordik360, Nordik360+ og Nordik360Premium -priser, produkter og fordele. Priser, produkter og fordele i fordelsprogrammet fremgår af den til enhver tid gældende prisbog. Prisbogen findes på bankens hjemmeside samt i alle bankens filialer. Yderligere informationer om fordele ved deltagelse i fordelsprogrammet findes på bankens hjemmeside Betingelser for deltagelse i fordelsprogrammet Alle bankens kunder er ikke automatisk en del af fordelsprogrammet, men hver af bankens kunder skal ansøge om at blive tilmeldt dette. Hvilket niveau i fordelsprogrammet kunden/familien kan tilmelde sig afhænger af, om kunden/familien opfylder betingelserne for deltagelse i de enkelte niveauer i fordelsprogrammet, som disse er beskrevet nedenfor.

2 En tilmelding til et niveau i bankens fordelsprogram vil blive godkendt, såfremt følgende betingelser er opfyldt: I Nordik360 skal kunden/familien: 1. have en aktiv lønkonto i BankNordik tilknyttet Netbank og e-boks 2. være individuelt kreditvurderet af banken til at kunne modtage samtlige fordele og produkter i Nordik have minimum DKK i forretningsomfang (se definition af forretningsomfang nedenfor) 4. have produkter i minimum 3 forskellige produktkategorier (se angivelse af produkter og kategorier nedenfor) I Nordik360+ skal kunden/familien: 1. have en aktiv lønkonto i BankNordik tilknyttet Netbank og e-boks 2. være individuelt kreditvurderet af banken til at kunne modtage samtlige fordele og produkter i Nordik have minimum DKK i forretningsomfang (se definition af forretningsomfang nedenfor) 4. have produkter i minimum 5 forskellige produktkategorier (se angivelse af produkter og kategorier nedenfor) I Nordik360Premium skal kunden/familien: 1. have en aktiv lønkonto i BankNordik tilknyttet Netbank og e-boks 2. have minimum DKK i forretningsomfang (se definition af forretningsomfang nedenfor) 3. have produkter i minimum 5 forskellige produktkategorier (se angivelse af produkter og kategorier nedenfor) 4. være individuelt kreditvurderet af banken til at kunne modtage samtlige fordele og produkter i Nordik360Premium 5. være godkendt efter en individuel vurdering Kundens/familiens samlede forretningsomfang og produktantal opgøres ved tilmelding til fordelsprogrammet og herefter på den sidste bankdag i hver måned. Kreditvurdering foretages ved tilmelding, og herefter vurderer banken løbende kundens/familiens kreditværdighed. Den nedenfor anførte produkt- og kategoriliste danner grundlag for produktopgørelsen, og produktet tæller med, når det er etableret i bankens systemer. Kundens kreditvurdering foretages på baggrund af forskellige oplysninger om kunden, herunder fx indtægtsforhold, formue, gæld, forbrug, alder og tidligere adfærd.

3 Indplacering og ændring af placering i rentespænd gældende for de enkelte niveauer For hver enkelt niveau er fastsat et rentespænd for udlån og kreditter omfattet af fordelsprogrammet. Ved tilmelding indplaceres kunden/familien i rentespændet for det tilmeldte niveau på baggrund af kundens/familiens kreditværdighed. Konstateres en forværring af kundens/familiens kreditværdighed sidst på måneden i to på hinanden følgende måneder, kan banken med et varsel på to måneder og uden kundens/familiens samtykke forværre kundens/familiens rentesats ved at ændre placeringen indenfor rentespændet. Kundens/familiens kreditværdighed opgøres af BanNordik som en samlet vurdering af kundens forhold, herunder særligt kundens/familiens gældsfaktor (forholdet mellem gæld og indtægter), kundens/familiens rådighedsbeløb (beløb til rådighed efter finansieringsudgifter og andre faste udgifter), kundens/familiens formue, kundens/familiemedlemmernes alder, erhverv samt ændringer i kundens/familiens betalingsmønstre og disponible beløb. Produkter Opgørelsen af produkter er inddelt i nedenstående produktkategorier. I ovenstående betingelser for deltagelse i fordelsprogrammet er angivet i hvor mange forskellige kategorier, kunden skal have aftaget produkter for at kunne tilmeldes de angivne niveauer. Enkelte kategorier kan medgå i opgørelsen mere end en gang, og hvor dette er tilfældet er det anført nedenfor. Følgende produktkategorier indgår i produktopgørelsen: Bolig (tæller med én gang pr. ejendom) BankNordik Boliglån BankNordik Andelsboliglån BankNordik BoligKredit BankNordik AndelsboligKredit Forsikring af ting (tæller med én gang, såfremt der er aftaget mindst to forsikringer, og er begrænset til alene at gælde forsikringer tegnet i PrivatSikring eller LetPension formidlet via BankNordik) Indboforsikring Husforsikring Ejerskifteforsikring Bilforsikring Ungdomsforsikring Åbne depoter (tæller med én gang)

4 Depot i BankNordik størrelse min. DKK Lån med pant undtaget boliglån/kreditter (tæller med to gange, såfremt der er aftaget mere end et produkt) BankNordik Billån BankNordik Bådlån BankNordik Campingvognlån mv. Forsikring af personer (tæller med én gang, såfremt der er aftaget to eller flere forsikringer, og disse er tegnet i PrivatSikring eller LetPension formidlet via BankNordik) Lønsikring Sikring af lån Tab af erhvervsevne Ulykkesforsikring Førerpladsdækning Kritisk sygdom Livsforsikring Sikring til børnene Forbrugslån (tæller med én gang) BankNordik Forbrugslån BankNordik Lønkonto med kredit eller BankNordik Budgetkonto med kredit Pension (tæller med én gang) BankNordik Ratepension BankNordik Aldersopsparing BankNordik Kapitalpension BankNordik Indekskonto BankNordik Selvpension Realkredit (tæller med én gang) Totalkredit Realkreditlån formidlet via BankNordik Investering (tæller med én gang) BankNordik Kapitalforvaltning Personlig PensionsPleje (PPP) BankNordik Kapitalforvaltning Personlig FormuePleje (PFP) BankNordik Rådgivningsaftale BankNordik Individuelle fuldmagtsaftaler/kapitalforvaltningsaftaler Opsparing (tæller med én gang)

5 BankNordik Opsparingskonto BankNordik Børneopsparing BankNordik Barnebarnskonto Livrente (tæller med én gang) Livrente tegnet i Letpension og formidlet af BankNordik En produktkategori tæller kun med én gang, uanset om produktet/erne er ejet af flere personer, dog tæller kategorien boliglån/kreditter med en gang pr. ejendom, og kategorien lån med pant undtaget boliglån/kreditter tæller med op til to gange, såfremt der er aftaget mere end et lån indenfor denne kategori. Se den til enhver tid gældende produktliste for fordelsprogrammet Nordik360 på bankens hjemmeside Opgørelse af kundens/familiens forretningsomfang Kundens/familiens forretningsomfang opgøres som summen af kundens/familiens samlede: Saldi på BankNordik udlånsprodukter (undtaget produkter der forrentes iht. cibor) Saldi på tilsagte BankNordik kreditter (undtaget produkter der forrentes iht. cibor) Saldi på BankNordik indlåns-/opsparingsprodukter (undtaget produkter der forrentes iht. cibor) Kursværdi på BankNordik depoter tilknyttet BankNordik Kapitalforvaltning Personlig PensionsPleje (PPP), BankNordik Kapitalforvaltning Personlig FormuePleje (PFP), BankNordik Rådgivningsaftale og BankNordik Individuelle fuldmagtsaftaler/kapitalforvaltningsaftaler Kursværdi på investeringsforeningsbeviser udstedt af investeringsforeninger, som BankNordik samarbejder med (se den til enhver tid gældende liste over sådanne investeringsforeninger på bankens hjemmeside og som er placeret i andre BankNordik depoter, end depoter tilknyttet de ovenfor nævnte forvaltnings- og rådgivningsaftaler 1/3 af restgælden på Totalkredit Realkreditlån formidlet af BankNordik For produkter/konti ejet af to personer gælder, at disse medregnes i det samlede forretningsomfang med en forholdsmæssig andel af produktets/kontoens bogførte saldo til hver af ejerne. Hvis begge produkt-/kontoejere er tilmeldt fordelsprogrammet, vil fordele og priser blive fastsat efter den af produkt-/kontoejerne, der godkendes til placering i bedste niveau. Hvis en af produkt-/kontoejerne ikke er tilmeldt fordelsprogrammet, fastsættes fordele og priser vedrørende denne konto ikke på baggrund af fordelsprogrammet, men følger bankens standardpriser. Produkter/konti med mere end to ejere medregnes ikke i opgørelsen af kundens/familiens forretningsomfang og følger bankens standardpriser.

6 Produkter/konti i bankens afdelinger på Færøerne og Grønland kan også indgå i opgørelsen af kundens/familiens samlede forretningsomfang med banken. Dette forudsætter dog, at kunden/familien en gang årligt dokumenterer eksistensen af sådanne produkter/konti. Skift mellem programmets niveauer Såfremt opgørelsen den sidste bankdag i måneden i to på hinanden følgende måneder viser, at kunden/familien ikke længere opfylder betingelserne for at være tilmeldt Nordik360, Nordik360+ eller Nordik360Premium, herunder betingelserne om forretningsomfang, produktantal og kreditværdighed, kan banken med et varsel på to måneder og uden kundens/familiens samtykke flytte kunden/familien ned i det niveau, der svarer til det opgjorte forretningsomfang, produktantal samt kreditværdihed. Såfremt kunden/familien ikke opfylder betingelserne for Nordik360, herunder betingelserne om forretningsomfang, produktantal og kreditværdihed, udmeldes kunden/familien dog af fordelsprogrammet. Såfremt kunden/familien opfylder betingelserne for et højere niveau i fordelsprogrammet, kan kunden/familien anmode banken om at blive tilmeldt et højere niveau. Kundens tilmelding til et højere niveau i fordelsprogrammet har virkning fra det tidspunkt, hvor BankNordik har registreret og godkendt kundens/familiens tilmelding. Når kunden/familien skifter niveau, vil kunden/familien automatisk være omfattet af priser og fordele, gældende for det nye niveau. Såfremt kunden/familien ikke længere opfylder betingelserne for Nordik360 og dermed falder ud af fordelsprogrammet, vil kunden/familien automatisk blive omfattet af bankens gældende standardpriser, som fremgår af den til enhver tid gældende prisbog. Hvor der i bankens prisbog er anført et spænd for priser og fordele for det nye niveau eller for standardpriserne, fx et rentespænd, indplaceres kunden/familien som udgangspunkt i den højeste ende af spændet f.s.v.a. udlån og kreditter og laveste ende af spændet f.s.v.a. indlånsaftaler, herunder pensionsaftaler. For nogle niveauer gælder, at de respektive produkter alene tilbydes kunder/familier i det pågældende niveau. Disse produkter vil derfor automatisk blive erstattet med tilsvarende produkter gældende for det nye niveau eller bankens standardprodukter, såfremt kunden/familien ikke længere er en del af fordelsprogrammet. Såfremt det ikke er muligt at erstatte produktet med et tilsvarende, betragtes produktet som udgangspunkt for opsagt ved skift af niveau eller når kunden/familien ikke længere er en del af fordelsprogrammet. Se bankens prisbog for en oversigt over priser, fordele og produkter tilhørende de enkelte niveauer i fordelsprogrammet. Kunden/familien skal selv orientere sig om de nye priser og fordele i forbindelse med skift af niveau. Kundens/familiens rentevilkår vedrørende eventuelle udlån og kreditter vil dog

7 fremgå af varslingen som kunden/familien modtager ved skift af niveau, samt ved øvrige ændringer af rente. Ændringer af indlånsrenten fremgår af næstkommende kontoudtog. Varighed deltagelse i fordelsprogrammet er tidsbegrænset Kundens/familiens deltagelse i fordelsprogrammet er tidsbegrænset til 12 måneder og ophører hver den 1. januar. Deltagelsen forlænges hver 1. januar for en ny 12 månedersperiode, med mindre BankNordik forud for den 1. januar underretter kunden/familien om andet. Forlænges fordelsprogrammet ikke, bortfalder fordele ved programmets ophør og kunden/familien overgår til BankNordiks standardpriser i henhold til den til enhver tid gældende prisbog. Hvor der i bankens prisbog er anført et spænd for standardpriser, fx et rentespænd, indplaceres kunden/familien som udgangspunkt i den højeste ende af spændet f.s.v.a. udlån og kreditter og laveste ende af spændet f.s.v.a. indlånsaftaler, herunder pensionsaftaler. Ved tilmelding til fordelsprogrammet ophører deltagelsen ikke ved den første 1. januar, men først til den næstkommende 1. januar, således den første periode kan blive på mellem 12 og 24 måneder afhængigt af tidspunkt på året for tilmelding. At kundens/familiens deltagelse er tidsbegrænset, forhindre ikke, at kunden/familien af de grunde, som i øvrigt er beskrevet i disse regler, ikke længere omfattes af fordelsprogrammet. Udmeldelse og opsigelse Kunden/familien kan til enhver tid melde sig ud af fordelsprogrammet uden varsel. Udmeldingen af programmet skal ske skriftligt til BankNordik og får virkning, når denne er registreret i banken. Såfremt et familiemedlem over 18 år melder sig ud af fordelsprogrammet, vil dette medføre, at hele familien opsiges. Det eventuelt andet familiemedlem over 18 år vil blive orienteret om opsigelsen og kan herefter tilmelde sig selvstændigt, såfremt det opfylder betingelserne herfor. Et barn, som er tilmeldt sammen med sin familie, vil automatisk blive meldt ud af programmet, når det fylder 18 år. Barnet, som fylder 18 år, kan dog ligeledes herefter selvstændigt tilmelde sig fordelsprogrammet, såfremt det opfylder betingelserne herfor. Hvis et familiemedlem midlertidigt ikke har samme folkeregisteradresse som resten af familien, grundet udstationering, arbejde eller sygdom, kan den pågældende være tilmeldt fordelsprogrammet og indgå i opgørelsen af forretningsomfang og antal produkter sammen med den øvrige familie i op til to år efter fraflytningen. Ved ophold på plejehjem og lignende betragtes den pågældende stadig som en del af familien.

8 Hvis et familiemedlem fraflytter af andre årsager, eksempelvis grundet samlivsophør, betragtes fordelsprogrammet som opsagt, såfremt de tilbageværende familiemedlemmers samlede forretningsomfang ikke længere opfylder betingelserne for det pågældende niveau. Det samme gør sig gældende ved dødsfald. Det enkelte familiemedlem kan dog fortsat være tilmeldt fordelsprogrammet med udgangspunkt i eget forretningsomfang. Kunden/familien skal orientere BankNordik snarest muligt efter, at der er sket ændringer i forhold vedrørende familien. BankNordik kan med tre måneders varsel opsige fordelsprogrammet generelt, og i tillæg til tilfældet beskrevet ovenfor, kan BankNordik med samme varsel opsige fordelsprogrammet overfor den enkelte kunde/familie. Såfremt en kunde misligholder en aftale med BankNordik, kan BankNordik opsige fordelsprogrammet uden varsel. Hvis kunden er tilmeldt som en del af en familie, opsiges hele familiens tilmelding til fordelsprogrammet, såfremt blot et familiemedlem misligholder en aftale med BankNordik. Når udmeldingen/opsigelsen træder i kraft, gælder bankens standardpriser fra denne dag. Bankens priser fremgår af den til enhver tid gældende prisbog. Ændring af fordelsprogrammet og prisændringer Banken kan indføre nye fordele uden varsel. Øvrige ændringer i fordelsprogrammet samt ændringer af priser og fordele, bliver varslet i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser. Samtykke til indhentelse og udveksling af oplysninger samt til markedsføring Hvis en familie tilmelder sig fordelsprogrammet, giver hver af familiemedlemmerne samtidig samtykke til, at banken kan give hvert af familiemedlemmerne på 18 år eller ældre alle oplysninger om forhold vedrørende hvert enkelt familiemedlems forretningsomfang mv. i banken. Derudover omfatter samtykket, at banken kan give hvert familiemedlem på 18 år eller derover oplysning om de øvrige familiemedlemmers misligholdelse. Ved tilmelding til fordelsprogrammet giver kunden/familien også samtykke til, at BankNordik kan indhente alle oplysninger hos bankens koncernforbundne selskaber, som er nødvendige for opgørelse af kundens/familiens forretningsomfang. Kunden/familien giver ligeledes ved tilmelding samtykke til, at banken løbende kan orientere kunden/familien om de til enhver tid gældende fordele, samt indførelse af

9 eventuelt nye fordele i fordelsprogrammet eller BankNordik-koncernens øvrige relevante produkter. Samtlige af ovennævnte samtykker er en forudsætning for deltagelse i fordelsprogrammet. Øvrige vilkår Bankens almindelige forretningsbetingelser er gældende for fordelsprogrammet.

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.gl/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. Nyt fordelsprogram. Bliv Nordik360 kunde i dag. www.banknordik.dk/nordik360 Jan Ulsø Madsen,

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.gl/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel

Giv din økonomi den afgørende fordel Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. www.banknordik.dk/nordik360 Mere værdi for pengene. Fremtid Daglig økonomi Forsikringer Bolig

Læs mere

Giv din økonomi den afgørende fordel. Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. Rådgivning, som alle kan forstå

Giv din økonomi den afgørende fordel. Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. Rådgivning, som alle kan forstå Giv din økonomi den afgørende fordel Med Nordik360 belønner vi dig og din økonomi. Det er der mange fordele i. Rådgivning, som alle kan forstå Fremtid Daglig økonomi Mere end bare et fordelsprogram Forsikringer

Læs mere

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram Prisbog Rente og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du naturligvis

Læs mere

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram Prisbog Rente og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du naturligvis

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Vilkår for FOA Fordele

Vilkår for FOA Fordele Gældende fra 15. januar 2018 PenSam Bank Vilkår for FOA Fordele Vilkår for FOA Fordele FOA Fordele er en ordning til Helkunder i PenSam Bank, der samtidigt er medlemmer af og ansatte i fagforeningen FOA

Læs mere

Stiftelsesomkostninger. Årlige omkostninger i (%) - Før skat

Stiftelsesomkostninger. Årlige omkostninger i (%) - Før skat Udlån, Privatkunder: Satser pr. 3.7.214 "Swedbank tilbyder kun lån med variabel rente" Standard lånetyper Pålydende Rente i (%) Nominel årlig rente (effektiv) i (%) Stiftelsesomkostninger Årlige omkostninger

Læs mere

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram Prisbog Rente og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du naturligvis

Læs mere

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram Prisbog Rente og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du naturligvis

Læs mere

Variabel Kvartårligt (bagud)

Variabel Kvartårligt (bagud) Rentesatser udlån Gældende fra den 1. juli 2015. Generelt Rente (hvis ikke andet angivet) Rentetilskrivning (hvis ikke andet nævnt) Variabel Kvartårligt (bagud) Kontoform/produktnavn a1 Kassekredit 12,75

Læs mere

Nordjyske Bank, Prisbog del 2 - pr. 16.11.2015

Nordjyske Bank, Prisbog del 2 - pr. 16.11.2015 11. Rentesatser indlån 11.1 Transaktionskonti (lønkonto m.v.) Produkttype Nominel årlig rente i % Bemærkninger Fakkel- og Fakkel+konto 1) 0,000% Privatkonto m/u kredit 0,000% Checkomkostning pr. indløst

Læs mere

Vilkår for PenSam Helkunde

Vilkår for PenSam Helkunde Vilkår for PenSam Helkunde Gældende fra 25. maj 2018 PenSam Bank Vilkår for PenSam Helkunde Vilkår for PenSam Helkunde Vilkår for PenSam Helkunde PenSam Helkunde er en ordning til Helkunder i PenSam Bank,

Læs mere

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram

Samlet oversigt over rentesatser for udlån for Standardkunder, NordikSolo samt Nordik360 fordelsprogram Prisbog Rente og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du naturligvis

Læs mere

Renteoversigt Danmark

Renteoversigt Danmark Renteoversigt Danmark Gældende fra 15. december 2016 BankNordik P/F Amagerbrogade 25 2300 København S Danmark CVR.nr. 32 04 96 64 Indledning Om oversigt Renteoversigten indeholder BankNordiks gældende

Læs mere

Variabel Kvartårligt (bagud)

Variabel Kvartårligt (bagud) Rentesatser udlån Gældende fra den 1. september 2017. Generelt Rente (hvis ikke andet angivet) Rentetilskrivning (hvis ikke andet nævnt) Variabel Kvartårligt (bagud) Kontoform/produktnavn a1 Kassekredit

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Rentesatser og priser kan ændres af Jutlander Bank A/S i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser.

Rentesatser og priser kan ændres af Jutlander Bank A/S i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser. Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 7. april 2016 Generelt Denne information indeholder prisoplysninger om udvalgte og de mest almindeligt forekommende ind-, og udlånsprodukter, som Bank A/S

Læs mere

TDC ERHVERV RABATAFTALE

TDC ERHVERV RABATAFTALE TDC ERHVERV RABATAFTALE Marts 2017 1. Aftalens omfang TDC Erhverv Rabataftale ( Aftalen ) gælder i tillæg til den mellem TDC Erhverv og Kunden indgåede kontrakt for levering af de denne aftale omfattede

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Prisinformation Lån pr. 1. oktober 2015

Prisinformation Lån pr. 1. oktober 2015 Prisinformation Lån pr. 1. oktober 2015 Produkt Pålydende rente i pct. Debitorrente i pct. Årlige omk. i pct. før skat Bankens kreditomkostninger Offentlige omkostninger til sikkerhed KREDITTER (1) Kunder

Læs mere

Renteoversigt Grønland Gældende fra 15. oktober 2018

Renteoversigt Grønland Gældende fra 15. oktober 2018 Renteoversigt Grønland Gældende fra 15. oktober 2018 BankNordik P/F Qullilerfik 2 - Postboks 569 3900 Nuuk Grønland CVR.nr. 32 04 96 64 / GER.nr. 32 46 16 62 Indledning Om oversigt Renteoversigten indeholder

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Variabel Kvartårligt (bagud)

Variabel Kvartårligt (bagud) Rentesatser udlån Gældende fra den 1. juli 2019. Generelt Rente (hvis ikke andet angivet) Rentetilskrivning (hvis ikke andet nævnt) Variabel Kvartårligt (bagud) Kontoform/produktnavn a1 Kassekredit 12,75

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Pris- og gebyrliste. Gebyr for udstedelse af restkøbesumsgaranti kr ,- Garanti ved forhåndslån ombygning/nybyggeri kr. 2.

Pris- og gebyrliste. Gebyr for udstedelse af restkøbesumsgaranti kr ,- Garanti ved forhåndslån ombygning/nybyggeri kr. 2. Pris- og gebyrliste Børneopsparing Pensionskonti Overførsel til andet pengeinstitut: Lån og kreditter Ydelsesfritagelse kr. 50,- Tilbageførsel af låneydelse kr. 50,- Rykkerskrivelse kr. 100,- Forlængelse

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

PULJEINVESTERING I ANDELSKASSEN

PULJEINVESTERING I ANDELSKASSEN Investering ANDELSKASSEN.DK PULJEINVESTERING I ANDELSKASSEN Alt i én-løsning til din opsparing ALT I ÉN-LØSNING TIL DIN OPSPARING Puljeinvestering er en enkel, gennemskuelig og effektiv løsning til dig,

Læs mere

Renteoversigt Grønland Gældende fra 15. december 2016

Renteoversigt Grønland Gældende fra 15. december 2016 Renteoversigt Grønland Gældende fra 15. december 2016 BankNordik P/F Qullilerfik 2 - Postboks 569 3900 Nuuk Danmark CVR.nr. 32 04 96 64 / GER.nr. 32 46 16 62 Indledning Om oversigt Renteoversigten indeholder

Læs mere

Renteoversigt Danmark

Renteoversigt Danmark Renteoversigt Danmark Gældende fra 15. oktober 2018 BankNordik P/F Amagerbrogade 25 2300 København S Danmark CVR.nr. 32 04 96 64 Indledning Om oversigt Renteoversigten indeholder BankNordiks gældende priser.

Læs mere

Gældende pr. den Pris- og gebyrliste

Gældende pr. den Pris- og gebyrliste Gældende pr. den 1.11.2017 Pris- og gebyrliste Lån og kreditter Forlængelse af kreditaftale kr. 750,- Forlængelse af kreditaftale, Erhverv kr. 1.000,- Oprettelse af lån/kredit 2% af hovedstol, minimum

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Prisbog. Rente- og gebyrsatser

Prisbog. Rente- og gebyrsatser Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Rentesatser og priser kan ændres af Jutlander Bank A/S i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser.

Rentesatser og priser kan ændres af Jutlander Bank A/S i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser. Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 27. juli 2018 Generelt Denne information indeholder prisoplysninger om udvalgte og de mest almindeligt forekommende ind-, og udlånsprodukter, som Bank A/S

Læs mere

19. november 2014 RENTESATSER

19. november 2014 RENTESATSER 19. november 2014 RENTESATSER Indlånssatser 19. november 2014 Produkter Pålydende rente Nominel årlig rente Bemærkninger Standardkonto 0,125 % 0,125 % Kvartårlig rentetilskrivning Budgetkonto 0,125 % 0,125

Læs mere

Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr

Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr Andelskassen J.A.K. Serviceydelser, der er gratis eller koster gebyr Checks: Check kr. 4,00 Check med følgeskr. (brevcheck) kr. 5,00 Udstedelse af check/gavecheck kr. 20,00 Fremsendelse af check/gavecheck

Læs mere

Rentetavle. Grønland. Grønland. Gældende fra 10. september BankNordik P/F. Qullilerfik 2 - Postboks Nuuk

Rentetavle. Grønland. Grønland. Gældende fra 10. september BankNordik P/F. Qullilerfik 2 - Postboks Nuuk Rentetavle Grønland Gældende fra 10. september 2016 BankNordik P/F Qullilerfik 2 - Postboks 569 3900 Nuuk Grønland CVR.nr. 32 04 96 64 / GER.nr. 32 46 16 62 Indledning Om tavlen Rentetavlen indeholder

Læs mere

Din egen personlige rådgiver Ingen kontogebyrer Desuden kræves min. ét af følgende produkter:

Din egen personlige rådgiver Ingen kontogebyrer Desuden kræves min. ét af følgende produkter: Produkt Nom. årlig rente i % Renten er: Betingelser Vendsyssel konto 0,000 Variabel Desuden kræves min. ét af følgende produkter: Garantbeviser for min. 5.000 kr.* pr. kontohaver Totalkredit eller DLR

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM NYE FORDELE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare op og spare penge på dine lån og forsikringer. Du

Læs mere

Rentetavle Grønland Gældende fra 15. december 2016

Rentetavle Grønland Gældende fra 15. december 2016 Rentetavle Grønland Gældende fra 15. december 2016 BankNordik P/F Qullilerfik 2 - Postboks 569 3900 Nuuk Danmark CVR.nr. 32 04 96 64 / GER.nr. 32 46 16 62 Indledning Om tavlen Rentetavlen indeholder BankNordiks

Læs mere

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR DIG SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare penge på dine lån og forsikringer. Du får nemlig FOA-rabat i

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR PENSIONS- PULJERNE GÆLDENDE FRA 1. AUGUST 2013

RETNINGSLINJER FOR PENSIONS- PULJERNE GÆLDENDE FRA 1. AUGUST 2013 RETNINGSLINJER FOR PENSIONS- PULJERNE GÆLDENDE FRA 1. AUGUST 2013 93/13 13.05.2013 Puljeopsparing sker på en indlånskonto. Som kunde kan du tilmelde de beløb, du har stående på kapital-, ratepension og

Læs mere

Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 15. oktober 2019

Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 15. oktober 2019 om ind-og udlån, gældende pr. 15. oktober 2019 Generelt Denne information indeholder prisoplysninger om udvalgte og de mest almindeligt forekommende ind-, og udlånsprodukter, som Bank A/S tilbyder overfor

Læs mere

Påbud for overtrædelse af bekendtgørelse om god skik for boligkredit 11, stk. 2

Påbud for overtrædelse af bekendtgørelse om god skik for boligkredit 11, stk. 2 Handelsbanken Kredit, filial af Stadshypotek AB, Sverige Att.: Filialledelsen 21. maj 2019 Ref. SBP J.nr. 6252-0158 Påbud for overtrædelse af bekendtgørelse om god skik for boligkredit 11, stk. 2 FINANSTILSYNET

Læs mere

Din egen personlige rådgiver Ingen kontogebyrer Desuden kræves min. ét af følgende produkter:

Din egen personlige rådgiver Ingen kontogebyrer Desuden kræves min. ét af følgende produkter: Vendsyssel konto Lønkonto og NemKonto Desuden kræves min. ét af følgende produkter: Garantbeviser for min. 5.000 kr.* pr. kontohaver Totalkredit eller DLR Kredit lån Gratis Dankort Bil- eller boliglån

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM NYE FORDELE SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM OBS! EKSTRA STÆRKE FORDELE TIL ELEVER OG UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA?

Læs mere

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX

I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK belønner vi dem, der samler det hele ét sted. SPARBANK MAX I SPARBANK kender vi hverdagens udfordringer Bedre tid, mere overskud og økonomisk råderum står øverst på ønskesedlen hos de fleste.

Læs mere

PENSAM BANK PRISLISTE PR

PENSAM BANK PRISLISTE PR SIDE 11 UDGÅEDE PRODUKTER UDLÅNSTYPER LÅN ANDELSBOLIG kreditbeløb i kr. ÅOP c5 Andelsboliglån Annuitetslån Etablering af ejerpantebrev Lånets størrelse 261.898 kr. 0-80% af ejendommens værdi 250.000 kr

Læs mere

Rentesatser og priser kan ændres af Jutlander Bank A/S i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser.

Rentesatser og priser kan ændres af Jutlander Bank A/S i henhold til bankens almindelige forretningsbetingelser. Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 30. juni 2016 Generelt Denne information indeholder prisoplysninger om udvalgte og de mest almindeligt forekommende ind-, og udlånsprodukter, som Bank A/S

Læs mere

Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 15. december 2016

Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 15. december 2016 Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 15. december 2016 Generelt Denne information indeholder prisoplysninger om udvalgte og de mest almindeligt forekommende ind-, og udlånsprodukter, som Bank

Læs mere

Ankestyrelsens principafgørelse 6-16 om uddannelseshjælp - kontanthjælp - integrationsydelse - formue - kassekredit - fast ejendom

Ankestyrelsens principafgørelse 6-16 om uddannelseshjælp - kontanthjælp - integrationsydelse - formue - kassekredit - fast ejendom KEN nr 9217 af 17/03/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 2. februar 2018 Ministerium: Økonomi- og Indenrigsministeriet Journalnummer: 2015-4024-36419 Senere ændringer til afgørelsen Ingen Ankestyrelsens principafgørelse

Læs mere

Vilkår for arbejde i udlandet i forbindelse med tjenesterejse, herunder tilkald

Vilkår for arbejde i udlandet i forbindelse med tjenesterejse, herunder tilkald Lokalaftale nr. 11.D Redigeret 2013 Vilkår for arbejde i udlandet i forbindelse med tjenesterejse, herunder tilkald Lokalaftalens gyldighedsområde følger i enhver henseende Særaftale I i sin helhed. Lokalaftalen

Læs mere

Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 2. oktober 2017

Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 2. oktober 2017 Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 2. oktober 2017 Generelt Denne information indeholder prisoplysninger om udvalgte og de mest almindeligt forekommende ind-, og udlånsprodukter, som Bank A/S

Læs mere

Investeringsbetingelser for Danica Balance Side 1

Investeringsbetingelser for Danica Balance Side 1 Investeringsbetingelser for Danica Balance Side 1 Indhold Bilag - Sådan investeres din pension - Hvis du har valgt garanti - Sådan kan du følge udviklingen af din pension - Når pensionen skal udbetales

Læs mere

Investeringsbetingelser for Danica Balance

Investeringsbetingelser for Danica Balance Investeringsbetingelser for Balance Side 1 Ref. D99 Indhold - Sådan investeres din pension - Hvis du har valgt garanti - Sådan kan du følge udviklingen af din pension - Når pensionen skal udbetales med

Læs mere

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR ELEV/ UNGE

SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR ELEV/ UNGE SPAR PENGE: UDNYT DINE FOA FORDELE I PENSAM KUN FOR ELEV/ UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA? Så kan du spare penge på både forsikring

Læs mere

Skal vi hjælpe dig og din familie med at skabe sikkerhed i økonomien?

Skal vi hjælpe dig og din familie med at skabe sikkerhed i økonomien? Skal vi hjælpe dig og din familie med at skabe sikkerhed i økonomien? Vi hjælper dig med at få en tryg hverdag Hvis du mister jobbet, bliver uarbejdsdygtig eller der sker et dødsfald, så kan det få økonomiske

Læs mere

2. februar 2015 RENTESATSER

2. februar 2015 RENTESATSER 2. februar 2015 RENTESATSER Indlånssatser 2. februar 2015 Produkter Pålydende rente Nominel årlig rente Bemærkninger Standardkonto 0,125 % 0,125 % Kvartårlig rentetilskrivning Budgetkonto 0,125 % 0,125

Læs mere

Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet.

Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SPAR PENGE SOM FOA-MEDLEM VÆRSGO: FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du med i FOA, kan du spare penge på dine lån og forsikringer. Du får nemlig FOA-rabat i

Læs mere

Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet.

Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Prisbog Rente- og gebyrsatser Prisbogen indeholder BankNordiks gældende rente- og gebyrsatser, primært på privatkundeområdet. Har du konkrete spørgsmål til satserne eller behov for en uddybning, er du

Læs mere

Senioranalyse Jens Olsen Bente Olsen En økonomisk rapport udarbejdet af

Senioranalyse Jens Olsen Bente Olsen En økonomisk rapport udarbejdet af Senioranalyse Jens Olsen Bente Olsen En økonomisk rapport udarbejdet af Seniorrådgiverne ApS, Kignæsbakken 26, 3630 Jægerspris telefon 20 49 10 49 / senioranalyse@seniorraadgiverne.dk Indhold Formål med

Læs mere

Rentefolder. - Rentesatser gældende fra 1. februar 2016 - 28-01-2016. Fanø Sparekasse, Tinghustorvet 51, 6720 Fanø, CVR nr.

Rentefolder. - Rentesatser gældende fra 1. februar 2016 - 28-01-2016. Fanø Sparekasse, Tinghustorvet 51, 6720 Fanø, CVR nr. 28-01-2016 Rentefolder - Rentesatser gældende fra 1. februar 2016 - Design: Jean Marc Wolf Fanø Sparekasse, Tinghustorvet 51, 6720 Fanø, CVR nr. 32285015 Indholdsfortegnelse Rentesatser Indlån Ansvarlig

Læs mere

Investeringsbetingelser for Danica Balance

Investeringsbetingelser for Danica Balance Side 1 Indhold - Sådan investeres din pension - Hvis du har valgt garanti - Sådan kan du følge udviklingen af din pension - Når pensionen skal udbetales med et engangsbeløb - Når pensionen skal udbetales

Læs mere

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM

SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM SKYD PAPEGØJEN MED DINE FOA FORDELE I PENSAM OBS! EKSTRA STÆRKE FORDELE TIL ELEVER OG UNGE Elev eller ung? FÅ FOA-RABAT PÅ FORSIKRING OG BANK Er du elev eller under 31 år? Og medlem af FOA? Så kan du spare

Læs mere

home - en del af Danske Bank koncernen

home - en del af Danske Bank koncernen home - en del af Danske Bank koncernen Danmarks mest kendte ejendomsmæglerkæde Siden starten i 1990 har home præget den danske ejendomsmæglerbranche med innovative produkter, der gør det trygt at købe

Læs mere

Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 2. oktober 2017

Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 2. oktober 2017 Prisoplysninger om ind-og udlån, gældende pr. 2. oktober 2017 Generelt Denne information indeholder prisoplysninger om udvalgte og de mest almindeligt forekommende ind-, og udlånsprodukter, som Bank A/S

Læs mere

Baggrundsnotat: Finansiel Stabilitets overtagelse af Gudme Raaschou Bank

Baggrundsnotat: Finansiel Stabilitets overtagelse af Gudme Raaschou Bank Baggrundsnotat: Finansiel Stabilitets overtagelse af Gudme Raaschou Bank Den 29. april 2009 meddelte Finansiel Stabilitet A/S (i det følgende Finansiel Stabilitet), at selskabet den 16. april 2009 havde

Læs mere

Bekendtgørelse for Færøerne om behandling af værgemåls- og værgesager samt om faste værger og værgens vederlag m.v. (Sagsbehandlingsbekendtgørelse) 1)

Bekendtgørelse for Færøerne om behandling af værgemåls- og værgesager samt om faste værger og værgens vederlag m.v. (Sagsbehandlingsbekendtgørelse) 1) Nr. 454 28. april 2010 Bekendtgørelse for Færøerne om behandling af værgemåls- og værgesager samt om faste værger og værgens vederlag m.v. (Sagsbehandlingsbekendtgørelse) 1) Kapitel 1 Anvendelsesområde

Læs mere

Investeringsbetingelser for Danica Link

Investeringsbetingelser for Danica Link Side 1 Ref. D999 Indhold Bilag - Sådan investeres din pension - Sådan tilskrives afkast - Sådan vælger du en indbetalingsprofil - Hvis du har valgt udbetalingsgaranti - Sådan handler vi med investeringsforeningsbeviser

Læs mere

Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat Dansk Erhverv

Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat Dansk Erhverv Tilmelding for foreningsmedlemmer til TDC Foreningsrabat Dansk Erhverv Bestilling vedrørende TDC ForeningsRabat Fastnet Valg af rabataftale: Sæt kryds Aftaleperiode Forbrug pr. år Fastnet til fastnet Fastnet

Læs mere

Gældende pr. den Pris- og gebyrliste

Gældende pr. den Pris- og gebyrliste Gældende pr. den 1.11.2017 Pris- og gebyrliste Lån og kreditter Forlængelse af kreditaftale kr. 750,- Forlængelse af kreditaftale, Erhverv kr. 1.000,- Oprettelse af lån/kredit 2% af hovedstol, minimum

Læs mere

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank

Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort. PenSam Bank Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort PenSam Bank 2 Tillægsaftale om Elektronisk indbetalingskort 3 Tillægsaftale om Tillægsaftale om 1. 1.1 Kunden og PenSam Bank, Jørgen Knudsens Vej 2, 3520 Farum,

Læs mere

Gældende pr. den Pris- og gebyrliste

Gældende pr. den Pris- og gebyrliste Gældende pr. den 15.1.2019 Pris- og gebyrliste Lån og kreditter Forlængelse af kreditaftale kr. 750,- Forlængelse af kreditaftale, Erhverv kr. 1.000,- Oprettelse af lån/kredit 2% af hovedstol, minimum

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse nr. xx af 1. januar 2020 om den klageansvarlige og finansielle virksomheders håndtering af klager

Vejledning til bekendtgørelse nr. xx af 1. januar 2020 om den klageansvarlige og finansielle virksomheders håndtering af klager Vejledning til bekendtgørelse nr. xx af 1. januar 2020 om den klageansvarlige og finansielle virksomheders håndtering af klager Indledning Bekendtgørelsen indeholder regler om, at virksomheder inden for

Læs mere

Rentefolder. - Rentesatser gældende fra 10. februar 2015 - 01-07-2015. Fanø Sparekasse, Tinghustorvet 51, 6720 Fanø, CVR nr.

Rentefolder. - Rentesatser gældende fra 10. februar 2015 - 01-07-2015. Fanø Sparekasse, Tinghustorvet 51, 6720 Fanø, CVR nr. 01-07-2015 Rentefolder - Rentesatser gældende fra 10. februar 2015 - Design: Jean Marc Wolf Fanø Sparekasse, Tinghustorvet 51, 6720 Fanø, CVR nr. 32285015 Indholdsfortegnelse Rentesatser Indlån Ansvarlig

Læs mere

Boliglån med variabel rente

Boliglån med variabel rente Boliglån med variabel rente BoligXlån fra Totalkredit BoligXlån er et lån med variabel rente. Renten tilpasses med kortere eller længere mellemrum, alt afhængig af hvilket BoligXlån du vælger. BoligXlån

Læs mere

Debitorrente 4) ÅOP 5) før skat. 6,1% 27) 259.959 kr. 4,84% (Restgæld over 1.000.000 kr.) 4,25% 26) 4,32%

Debitorrente 4) ÅOP 5) før skat. 6,1% 27) 259.959 kr. 4,84% (Restgæld over 1.000.000 kr.) 4,25% 26) 4,32% SIDE 10 UDGÅEDE PRODUKTER UDLÅNSTYPER LÅN ANDELSBOLIG kreditbeløb i kr. ÅOP c5 Andelsboliglån Annuitetslån Etablering af ejerpantebrev Lånets størrelse 25 0-80% af ejendommens værdi 250.000 kr 20 år (Restgæld

Læs mere

Almindelige forretningsbetingelser

Almindelige forretningsbetingelser BankNordiks almindelige forretningsbetingelser - forbrugere De almindelige forretningsbetingelser og særlige bestemmelser for lån og kreditter gælder for ethvert mellemværende mellem BankNordik og Dem,

Læs mere

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Fastnet (herunder ForeningsKombi) Erhvervskunder

Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Fastnet (herunder ForeningsKombi) Erhvervskunder Medlemsvilkår for TDC ForeningsRabat Fastnet (herunder ForeningsKombi) Erhvervskunder Oktober 2010 1 Omfang Aftale om TDC ForeningsRabat forudsætter, at kunden har abonnement på fastnettelefoni hos TDC,

Læs mere

Ministerialtidende. 2010 Udgivet den 29. oktober 2010

Ministerialtidende. 2010 Udgivet den 29. oktober 2010 Ministerialtidende 2010 Udgivet den 29. oktober 2010 27. oktober 2010. Nr. 87. Vejledning til bekendtgørelse om information til forbrugere om priser m.v. i pengeinstitutter (Prisoplysningsbekendtgørelsen)

Læs mere

Rentesatser udlån Side 2.1

Rentesatser udlån Side 2.1 Rentesatser udlån Side 2.1 Rentesatsen fastsættes ud fra en individuel vurdering af kundeforholdet. Herunder tages hensyn til forretningsomfanget med banken, engagementsstørrelse, sikkerhedsstillelse og

Læs mere

Bekendtgørelse om information til forbrugere om priser m.v. i pengeinstitutter

Bekendtgørelse om information til forbrugere om priser m.v. i pengeinstitutter Bekendtgørelse om information til forbrugere om priser m.v. i pengeinstitutter I medfør af 43, stk. 3, og 373, stk. 4, i lov om finansiel virksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 467 af 29. april 2010, som

Læs mere

Gældende pr. den Pris- og gebyrliste

Gældende pr. den Pris- og gebyrliste Gældende pr. den 1.11.2019 Pris- og gebyrliste Lån og kreditter Forlængelse/revurdering af kreditaftale kr. 750,- Forlængelse/revurdering af kreditaftale, Erhverv kr. 1.000,- Oprettelse af lån/kredit 2

Læs mere

Rentesatser indlån Transaktionskonti (lønkonto m.v.) Nominel årlig rente i % 0,000% Rente af indestående til og med 25.000 kr.

Rentesatser indlån Transaktionskonti (lønkonto m.v.) Nominel årlig rente i % 0,000% Rente af indestående til og med 25.000 kr. Rentesatser indlån Transaktionskonti (lønkonto m.v.) Produkttype Fakkel-konto 1) Nominel årlig rente i % Bemærkninger Rente af indestående til og med 25.000 kr. Rente af den del af indestående der overstiger

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse nr. 556 af 1. juli 2016 om den klageansvarlige og finansielle virksomheders håndtering af klager

Vejledning til bekendtgørelse nr. 556 af 1. juli 2016 om den klageansvarlige og finansielle virksomheders håndtering af klager VEJ nr 9489 af 06/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 13. juni 2016 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Finanstilsynet, j.nr. 1910-0008 Senere ændringer til

Læs mere

PenSam Bank - Prisliste - Renter Udlån

PenSam Bank - Prisliste - Renter Udlån Noter Andelsbolig 1 Navn Årlig rente Debitorrente ÅOP før skat Samlet kreditbeløb Løbetid Lånetype Afdragsform Sikkerhedsstillelse Lånets størrelse og etableringsomkostninger Risiko Andelsboliglån 2,75%

Læs mere

Vedtægter for Handelsbolaget Rosenkvisten pr

Vedtægter for Handelsbolaget Rosenkvisten pr Vedtægter for Handelsbolaget Rosenkvisten pr. 02.04.2014 1 Ejerforhold Handelsbolaget Rosenkvisten er opdelt i andele. Etablering af flere eller færre andele i Rosenkvisten forudsætter samtlige deltageres

Læs mere

PenSam Bank - Prisliste - Renter Udlån

PenSam Bank - Prisliste - Renter Udlån Noter Andelsbolig 1 Navn Årlig rente Debitorrente ÅOP før skat Samlet kreditbeløb Løbetid Lånetype Afdragsform Sikkerhedsstillelse Lånets størrelse og etableringsomkostninger Risiko Andelsboliglån 2,75%

Læs mere

Investeringsbetingelser for Danica Link

Investeringsbetingelser for Danica Link Side 1 Ref. D999 Indhold Bilag - Sådan investeres din pension - Sådan tilskrives afkast - Sådan vælger du en indbetalingsprofil - Udbetalingsgaranti i Danica Link - Sådan handler vi med investeringsforeningsbeviser

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

Visse konsulenter / pædagogiske konsulenter ved professionshøjskoler (LC s forhandlingsområde).

Visse konsulenter / pædagogiske konsulenter ved professionshøjskoler (LC s forhandlingsområde). Cirkulære om organisationsaftale for Visse konsulenter / pædagogiske konsulenter ved professionshøjskoler (LC s forhandlingsområde). Foreløbig 2008 Cirkulære af 30. juni 2008 Perst. nr. 027-08 PKAT nr.

Læs mere

Metodebeskrivelse til Tjek Boliglån

Metodebeskrivelse til Tjek Boliglån Metodebeskrivelse til Tjek Boliglån I det følgende kan du læse om, hvordan og under hvilke forudsætninger de prisoplysninger, der fremgår af Tjek Boliglån, er indsamlet og beregnet, samt hvad prisoplysningerne

Læs mere