Grøn energi i hjemmet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grøn energi i hjemmet"

Transkript

1 Grøn energi i hjemmet E-magazine project Hold 42 - MUL A 2. - semester

2 Indledning I dette projekt har vi fået til opgave at designe et e-magasin. I denne rapport kan læses, hvordan e-magasinet er blevet til, hvilke tanker vi har gjort os undervejs i processen og hvad der lægger til grund for vores designmæssige valg. Problemformulering Miljøministeriet har, i samarbejde med researchfirmaet Peter Bang Research A/S, udarbejdet et e-magasin for at belyse økonomiske og miljømæssige aspekter af vedvarende energikilder til private husstande. Magasinet fokuserer på de tre energikilder; solcelleanlæg, husstandsvindmøller samt jordvarmeanlæg og hvilke overvejelser den enkelte husejer står overfor i forbindelse med anskaffelse af overstående. Målet med e-magasinet er at få flere husejere ind i overvejelsesfasen om at skifte til alternative energikilder i hjemmet og sikre en bæredygtig fremtid i Danmark.

3 Mindmap

4 Moodboard

5 Målgruppeanalyse Indeværende målgruppeanalyse har til formål at beskrive en retvisende karakteristik af de husejere i Danmark, som Miljøstyrelsen og Energistyrelsen med denne kampagne om alternativ energi kan influere. Andelen af husstande der i slutningen af 2014 anvendte alternative energikilder lå på omkring 3,7%. Minervamodellen Den primære målgruppe til vores e-magasin er det grønne segment. Dette segment betegnes som idealistisk og moderne. Tre hovedord inden for dette segment er engagement, principmennesker samt fællesskabsorientering. Det grønne segment har stor fokus på miljø, natur og kultur. De er ofte politiske forbrugere og der er en overvægt af kvinder i dette segment. 25% af befolkningen befinder sig i dette segment. Forbrugerne i dette segment er meget solidariske overfor andre i samme segment, men ikke for udestående. Karakteristika og demografi år Danske husejere Eksempel En familie bosiddende i Viborg bestående af mand på 42 år, kone på 38 år samt deres to børn på hhv. 7 og 11 år. Huset har et boligarel på 215 m2 og opvarmes vha. naturgas. Huset er belånt de næste 25 år med fastforrentet lån. Familien har en gennemsnitlig indkomst svarende til ca kr og indkøber energi for godt kr. Både mand og kone har merkantile uddannelser og anses for at være unge og informationssøgende. Psykoanalyse og opførsel Ansvarsfulde med idealistisk moralsæt Alternativ livsførelse Kunstudstillinger og kulturelle ferier Mere kulturelle end materielle Miljø-orienterede Kvalitetsbevidste Ligestilling m/k Middel til høj indkomst

6 Interessentgrupper Foruden den direkte modtager af budskabet den private husstand - vil vi forsøge at gøre det producerede materiale brugbart for relevante branchegrupper, herunder produktions- og salgsvirksomheder, som en slags henvisning til mere oplysning eller generelle guidelines. Nuværende samt fremtidige behov Den informationssøgende person har måske ikke samme behov for at få gjort budskabet meget tydeligt, men har mere et behov for nogle praktisinære og faktuelle oplysninger om konsekvenser ved installation af alternative energikilder. Budskabet skal klart fremvise, at løsningen med alternativ energi medfører direkte påviselige omkostningsreduceringer. Desuden at der i etableringsfasen ydes økonomisk statslig støtte. Den unge familie vil ikke opleve større uønskede kosmetiske ændringer på/omkring deres ejendom, ej heller udstyr der er farligt for børn.

7 Konklusion Lige netop det faktum at det grønne segment er moderne og samtidig går op i miljø og natur, er hovedårsagen til, at vi satser på dette segment som den primære målgruppe til vores e-magasin. Da de er moderne, vil de være åbne for forandring, dvs. at de vil være åbne overfor en eventuel ændring af energikilde. Da de er miljø-orienterede samt ansvarsfulde, vil de kunne se muligheder i investeringen af en alternativ energikilde til husstanden både økonomisk og miljømæssigt. Den middel til høje indkomst gør det økonomisk muligt for forbrugerne i dette segment at investere i en alternativ energikilde. Jordvarmeanlæg, hustsandsvindmøller samt solcelleanlæg har alle en relativ høj anskaffelsesværdi (> kr). Dog vil udgfterne i forbindelse med anskaffelse være indtjent for den enkelte husstand i løbet af en 10-årig periode gennem dertil faldende energiomkostninger. Tal fra Danmarks Statistik viser, at husstande på national basis i Jylland har et højere gennemsnitligt energiforbrug, mens antallet af børnefamilier (med børn under 18 år) er markant stagnerende i storbyområder over hele landet. Antallet af enlige voksne i husstande anslås at være omkring 1,1 million jf. Danmarks Statistik. På baggrund af disse oplysninger vil det være rimeligt at delkonkludere, at kampagnens budskab skal rettes mod husstande hvor: 1. Etalberingomkostningerne kan opfyldes samt 2. Den enkelte familie med rimelig sandsynlighed planlægger at blive boende de næstkommende 10 år.

8 Designvalg Peter Bang Logo Da firmaet Peter Bang Research A/S er opfundet, valgte vi at designe dem et logo for at skabe firmaet en smule visuel identitet. Peter Bang er skrevet med skrifttypen Myriad Pro og til research har vi benyttet Gill Sans Ultra Bold. Den blå farve er valgt for at udstråle troværdighed, loyalitet, sikkerhed, orden, moderne teknologi og samarbejde. Da det er et researchfirma er overstående vigtige signaler at sende for at virkelig pålidelig udadtil. Logoet er bevidst lavet meget simpelt, består kun af tekst og fungerer også i sort/hvid. Målgruppe Vores designvalg er taget på grundlag af vores målgruppeanalyse. Der er lagt stor fokus på at ramme lige præcis vores målgruppe og på samme tid styrke e-magasinets indhold og budskab via vores designvalg. Farver og stemning Vi har fokuseret på at få en let og frisk stemning i vores produkt, hvilket vores farvevalg bærer stor præg af. Blå og grønne nuancer dominerer hele vejen igennem magasinet. Dette valg er taget på baggrund af både e-magasinets indhold og målgruppe. Da vores e-magasin omhandler grøn energi, var det nærtliggende at vælge den grønne farve. På den måde kobler den indholdet sammen med det visuelle udtryk og styrker budskabet. Da grøn ofte er en farve man forbinder med friskhed, miljø og natur vil dette farvevalg på samme tid styrke tilliden til vores målgruppe, som tidligere nævnt er moderne og meget miljøbeviste. I e-magasinet er er der brugt farver som bagrund til tekst i bl.a. tekstbokse for at skabe lukkethed, som gør det mere overskueligt og læseligt for læseren. Vi har holdt os til farverne fra moodboardet.

9 Typografi Til store dele af e-magasinets brødtekst har vi benyttet skrifttypen Avenir. Vi har prøvet os frem med forskellige skrifttyper bl.a. Helvetica Neue, Optima og særligt Georgia, men valget faldt på Avenir, da den havde et lidt lettere udtryk end de andre typer. Til e-magasinets rubrikker har vi benyttet Georgia bold for at tydeliggøre dem. Derudover brugtes Georgia også til brødtekst i informative sider først og sidst i e-magasinet for at skabe en kontrast til de letlæselige fakta-sider om selve energikilderne. Til billedteksterne bruger vi fonten Light Oblique (typeface: Avenir). Det giver en klarere kontrast til de andre tekstafsnit. Vi har benyttet forskellige font weights for at gøre forskellige afsnit tydelige for læseren: Light Light Oblique Regular Bold Black Af skrifttyper er følgende anvendt: Myriad Pro Gill Sans Ultra Bold Avenir Georgia

10 Billeder i e-magasinet De tre topbilleder i e-magasinet er valgt, da de giver et flot visuelt udtryk. Billederne er valgt ud fra deres farver, da de passer godt ind i resten af magasinet. Vi har beskåret dem så de alle har den samme størrelse og placering i toppen. Billederne understøtter de forskellige siders indhold og budskab.

11 Illustrationer i e-magasinet De tre illustrationer er udarbejdet i Adobe Photoshop. Der er taget udgangspunkt i, at de skulle være meget simple, så den almindelige dansker kan forstå dem. Den grå, grønne, og de to blå farver er udvalgt på baggrund af vores designbrief og moodboard. Supplerende til alle illustrationer er en lille tekst, som forklarer hvordan henholdsvis jordvarmeanlæg, husstandsvindmøller samt solcelleanlæg fungerer.

12 App-ikoner til Android og IOS Ikonerne er fremstillet i Illustrator. Ved nærmere kig på ikonerne på en hhv. Iphone og en Android smartphone er der en forskel, der går igen blandt de fleste. IOS-ikonet er firkantet med en border radius og Android-ikonet er som regel firkantet uden border radius med en ramme om eller har en manglende baggrund/ramme, altså.png.egenskaber. Android app icon De tre blade er sat op med referencer til genbrugscirklen. Ved at lave den i blade i stedet for de sædvanelige pile forbinder det vores tema om alternative energikilder. Bladene symboliserer natur og dets form og opsætning skaber en form for dynamik i ikonet, som symboliserer energi. IOS app icon De grønne og blå farver er valgt for at give en god sammenhæng med e-magasinet og styrke dets visuelle identitet. Den blå farve symboliserer himmel og harmoni og den grønne natur, friskhed, miljø, sundhed samt energi.

13 Layout

14 Konklusion E-magasinet blev en informationskilde til tre af de mest udbredte alternative energikilder til private husstande. Vi fokuserede på at belyse de vigtigste aspekter ved hjælp af en moderne og visuel platform. Via visuelle virkemidler som fx illustrationer og billedmateriale gøres et relativt tungt emne mere spændende og iøjnefaldende. Via opsætning og tekstvalg skaber vi opmærksomhed og interesse for mulige fremtidige kunder.

15 Facts E-magazine URL: Louise Marie Bonke Charlotte Bruhn Christian Coppola-Thomsen Jesper Eugene Darville Stine Dorry Meulengracht Madsen

3. Semester Mul-A PROJEKT 3 FUNDING. Louise Marie Bonke Charlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen. http://cbruhn.dk/cfunding

3. Semester Mul-A PROJEKT 3 FUNDING. Louise Marie Bonke Charlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen. http://cbruhn.dk/cfunding 3. Semester Mul-A PROJEKT 3 Louise Marie Bonke harlotte Bruhn Stine Dorry Meulengracht Madsen http://cbruhn.dk/cfunding Projekt 3 Indholsfortegnelse Idéudvikling Indledning Målgruppeanalyse Moodboard Funktionalitet

Læs mere

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard

Grafisk Design OVERSIGT. 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard OVERSIGT 1 Opgaven A. Opgavebeskrivelse B. Målgruppe C. Brainstorm D. Moodboard 2 Logo A. Skitser B. Valg af fonte C. Farver D. S et E. Kvalitetstjek 3 App A. Overvejelser B. Format C. Moodboard D. Skitser

Læs mere

Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html

Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html Link til landing page: linemehr.dk/projekter/e-zine/index.html Multimediedesigner - projekt 2-2. semester - E-zine - Tobias Sonne, Line Mehr og Line la Fontaine FACT SHEET Projekt titel An E-zine URL Landing

Læs mere

Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015

Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015 Jakobb Plenge, Andreas Simonsen, Simon Andersen & Simone Snedker Ekstrem Sport Gruppe 131, MulA 2015 indholdfortegnelse Brainstorm PBS WBS Gantt-kort Problemformulering Målgruppe Designvalg Konklusion

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

primær er informativ og dermed appellerende til fornuften og rationaliteten.

primær er informativ og dermed appellerende til fornuften og rationaliteten. Opgaven Opgaven lød på at fremstille et nyt design til en hjemmeside for udlejning af lokaler, som Mil-tek tidligere har haft online, men som pt er lukket ned. Kunde og ansvar Kunden har været Mil-tek

Læs mere

Fact sheet. Projekt titel E-Zine. Url: http://www.p7.vanjamilo.dk

Fact sheet. Projekt titel E-Zine. Url: http://www.p7.vanjamilo.dk MOVIEMANIA Fact sheet Projekt titel E-Zine Url: http://www.p7.vanjamilo.dk Gruppemedlemmer: Angelica Olesen Vanja Milosevic Pia Kristensen Emilie Eriksen Christian Knudsen Klasse: MULA 2014 Gruppenummer:

Læs mere

E-zine projektrapport 2. semester 2. projekt - marts 2015

E-zine projektrapport 2. semester 2. projekt - marts 2015 E-zine projektrapport 2. semester 2. projekt - marts 2015 E-zine 2. projekt 2. semester - marts 2015 E-zine URL epub http://jonaslunding.dk/2sem/2modul/files/el01.epub E-zine URL PDF http://jonaslunding.dk/2sem/2modul/files/el01.pdf

Læs mere

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Rapport E-magasin - Projekt 2, 2. semester Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Indholdsfortegnelse Indledning 3 Problemformulering 3 Målgruppeanalyse 3 Designvalg

Læs mere

Mads Bruun Simonsen, Daniel Engelhardt, Alexander Klug Rasmussen, & Philip Nielsen. Corporate Social Responsibility

Mads Bruun Simonsen, Daniel Engelhardt, Alexander Klug Rasmussen, & Philip Nielsen. Corporate Social Responsibility Corporate Social Responsibility 1st project 2nd sem. February 2016 Mads Bruun Simonsen Daniel Engelhardt Alexander Klug Rasmussen Philip Nielsen LINK Cphbusiness Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Projektbeskrivelse.3

Læs mere

Ud fra ovenstående vil den typiske Maileg kunde kunne placeres i det grønne segment i følge Minerva modellen. GRAFISK DESIGN. Moderne.

Ud fra ovenstående vil den typiske Maileg kunde kunne placeres i det grønne segment i følge Minerva modellen. GRAFISK DESIGN. Moderne. Opgave Vi er på vej til at lave en ny hjemmeside hvor vi fremadrettet skal til at sælge vores produkter direkte til kunderne. Vi vil gerne lave en hjemmeside som både virker legende men også overskuelig,

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

G F D S G R A F I S K D E S I G N N I K O L A J V A N G K I L D E M E D I E G R A F I K E R S V E N D E P R Ø V E

G F D S G R A F I S K D E S I G N N I K O L A J V A N G K I L D E M E D I E G R A F I K E R S V E N D E P R Ø V E G F D S G R A F I S K D E S I G N N I K O L A J V A N G K I L D E M E D I E G R A F I K E R S V E N D E P R Ø V E 2 0 1 6 O P G A V E N Unicef Cup er en fodboldturnering, hvor alle indtægter går til velgørende

Læs mere

Senior Sundhed. Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014

Senior Sundhed. Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014 Senior Sundhed Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014 Frida Madsen Christian Knudsen Jonatan Nielsen Line La Fontaine Louise Bonke Projektet Der er til vores webbureau udviklet: Et

Læs mere

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by.

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by. Wireframe & skitse 1 - Page 1 Flowchart Start Opret bruger/login Forside Mad i din by Side 1 Moodboard til app & logo Skrifttyper Dandeleon Vintage Demo Montserrat regular Farver Sort/grå Hex: #3F3F3F

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE Dorte Damsgaard Larsen OPGAVE Designforslag til hjemmeside til motorcykelklubben Mc Chaufførerne GRAFISK DESIGN / Dorte Damsgaard Larsen 1/15 DESIGNPROCES Indledende møde med

Læs mere

2. projekt, 2. semester 2015 - E-zine Gruppenummer 23 - MulA http://www.rie-larsen.com/udforskkbh

2. projekt, 2. semester 2015 - E-zine Gruppenummer 23 - MulA http://www.rie-larsen.com/udforskkbh 2. projekt, 2. semester 2015 - E-zine Gruppenummer 23 - MulA http://www.rie-larsen.com/udforskkbh 1 Faktaark Projekttitel: E-zine Projekt URL-adresse: http://www.rie-larsen.com/udforskkbh Klasse: MulA

Læs mere

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE 2013. Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5

GRAFISK DESIGN SVENDEPRØVE 2013. Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5 NAVN PÅ OPGAVEN KERNEOMRÅDE SVENDEPRØVE 2013 Redesign & kodning af website PETER HOLM SVENDEPRØVE 2013 / 5 Beskrivelse af opgaven I min fritid modtog jeg en opgave, som bestod i, at redesigne og kode et

Læs mere

LOGO - JM Entreprenør

LOGO - JM Entreprenør GRAFISK DESIGN - Jack Dalskov-Friis - Svendeprøve 2016 LOGO - JM Entreprenør Kunden er et nyopstartet entreprenør firma, med stærke rødder i branchen. Firmaet beskæftiger sig primært med belægning til

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVEN Jeg fi k til opgave af et reklamebureau, at designe et magasin på 4 opslag. Undervejs sendte jeg mine idéer og nogle resultater til reklamebureauet for, at de kunne følge

Læs mere

G R A F I S K D E S I G N L O G O

G R A F I S K D E S I G N L O G O GRAFISK DESIGN LOGO Andreas Ernst Tørnqvist / Grafisk Design Opgavebeskrivelse Jeg fik stillet opgaven at designe en iden ti tet til min vens nye It-support firma. Opgaven var fri, der var ingen krav,

Læs mere

GRAFISK DESIGN PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016

GRAFISK DESIGN PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016 GRAFISK DESIGN PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016 grafisk design // DOKUMENTATION opgaven // Jeg fik til opgave at udvikle en visuel identitet i form af et nyt logo til GranBar, som er

Læs mere

e-magazine projekt Wild esport Magasin

e-magazine projekt Wild esport Magasin e-magazine projekt Wild esport Magasin Landingpage: http://www.hilbertdesign.dk/wildesport/index.html Gruppemedlemmer: Auguste Münster Ottesen http://augusteottesen.dk/index.html Emil Hilbert Jensen http://www.hilbertdesign.dk

Læs mere

GRAFISK DESIGN. OPGAVE Grafisk materiale til en fiktiv spejderforening her i Kolding. PROGRAMMER Illustrator InDesign

GRAFISK DESIGN. OPGAVE Grafisk materiale til en fiktiv spejderforening her i Kolding. PROGRAMMER Illustrator InDesign OPGAVE Grafisk materiale til en fiktiv spejderforening her i Kolding PROGRAMMER Illustrator InDesign GRAFISK DESIGN MATERIALERNE DER ER LAVET NATUR SPEJDERNE Dokumentation I 2 OPGAVEN Opgaven Jeg har lavet

Læs mere

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1 BEST WESTERN - BEST MEETING folder Opgaven Jeg skal lave et oplæg af en BEST MEETING folder, til alle BEST WESTERN Hotellerne i Danmark. Jeg beslut- ter sammen

Læs mere

GRAFISK - DESIGN HJEMMESIDER TIL IME FONDEN

GRAFISK - DESIGN HJEMMESIDER TIL IME FONDEN GRAFISK - DESIGN HJEMMESIDER TIL IME FONDEN Dokumentation OPGAVEN Opgaven står i af få redesignet IME fondens online profil og dertil hørende kampagner samt tilbud de kører online. IME s hovedside skal

Læs mere

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015

1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December Januar 2015 1. Semester afsluttende Projekt Charlotte Bruhn MUL A December 2014 - Januar 2015 Redesign af online portfolio www.cbruhn.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Formål 3 Planlægning 4 Designvalg 5 Moodboard 6 Informationsarkitektur

Læs mere

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv.

Hvad er dit bidrag til opgaven? Grafisk opsætning, photoshop af billeder, vektorisering af billeder fra nettet mm. Har lavet opgaven selv. GRAFISK WORKFLOW EKSAMENSOPGAVE Redegørelse Hvad går opgaven ud på? Eksamensopgave mediegrafiker grundforløb. Jeg valgte at lave en folder til en bekendts firma ABK Solar Tech, der leverer og opsætter

Læs mere

AF PETER SCHLÜTER. Workflow

AF PETER SCHLÜTER. Workflow AF PETER SCHLÜTER Workflow Projektløser: Projektvært: Opgave: Peter Schlüter Sømandskirken NY Logo, Kirkeblad & Designmanual Programmer: Photoshop Illustrator Indesign Sømandskirken i New York har udskrevet

Læs mere

INDHOLDS- FORTEGNELSE

INDHOLDS- FORTEGNELSE DESIGN- MANUAL INDHOLDS- FORTEGNELSE DESIGNMANUAL Tanker bag designet... 4 Logo... 5 APP logo... 6 Logovarianter... 7 Typografi... 8 Farvepalette... 12 DESIGNPROCESS Brainstorm... 13 Moodboard... 17 Værdigrid...

Læs mere

NY IDENTITET TIL SCHWARZ

NY IDENTITET TIL SCHWARZ GRAFISK DESIGN NY IDENTITET TIL SCHWARZ Redskaber: Photoshop Illustrator Kundeprofil: Schwarz er en eksklusiv forhandler af senge og tilbehør i topklavlitet. Med deres store sortiment af kvalitetsmærker

Læs mere

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation

Grafisk Design. Dansk Center For Organdonation Grafisk Design Dansk Center For Redegørelsen Hvad går opgaven ud på? Denne opgave går ud på at få lavet et redesign af det logo, Dansk Center For fik fremstillet i 2008, af vores kommunikations afdeling.

Læs mere

GRAFISK DESIGN 1. HOVEDFORLØB

GRAFISK DESIGN 1. HOVEDFORLØB GRAFISK DESIGN 1. HOVEDFORLØB LAUESEN HUS - OG HAVESERVICE //GRAFISK DESIGN BRIEF Lauesens hus- og haveservice er en enmandsejet virksomhed, som trænger til et løft på sin reklame del. Det er et firma,

Læs mere

Grafisk Design. Mediegrafiker - Svendeprøve. Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi

Grafisk Design. Mediegrafiker - Svendeprøve. Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi Grafisk Design Mediegrafiker - Svendeprøve Mediegrafikeruddannelsen 2012-2016 - af Ramin Azizi www.azizidesign.dk Dokumentation Opgavebeskrivelse: Opgaven gik ud på at jeg skulle designe et logo, som skulle

Læs mere

Grafisk design / Frederik Aaen / Portfolio H2 GRAFISK DESIGN

Grafisk design / Frederik Aaen / Portfolio H2 GRAFISK DESIGN 25 GRAFISK DESIGN FØR VI GÅR I GANG I forbindelse med stiftelsen af et firma, skal der udarbejdes et navn og logo. Opgavebeskrivelse En mindre virksomhed i Skanderborg ønsker en visuel identitet for at

Læs mere

Nicolai Jørgensen: Søren Lind: Joakim Rydén:

Nicolai Jørgensen:  Søren Lind:  Joakim Rydén: 2. Semester projekt 2 - E-magazine Nicolai Jørgensen: http://nicolaihwj.dk/ Søren Lind: http://sorenlindgraphic.com/ Joakim Rydén: http://joakimryden.com/ 1 Indholdsfortegnelse Projekt plan...........................side

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOGO / GENERELT / LOGOSTØRRELSER...13 TYPOGRAFI

INDHOLDSFORTEGNELSE LOGO / GENERELT / LOGOSTØRRELSER...13 TYPOGRAFI DESIGNMANUAL INDHOLDSFORTEGNELSE MEEFRED DESIGN... 4-6 OM MEEFRED DESIGN... 7 LOGO... 8-9 LOGO / GENERELT... 10 LOGO / GENERELT / LOGOTYPE... 11 LOGO / GENERELT / RESPEKTAFSTAND... 12 LOGO / GENERELT /

Læs mere

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Webdesign processen Line Hasse Kirkegård - HOLD B Kreativt brief Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Jeg har taget udgangspunkt i casen:

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

grafisk design Se webappen på din mobil

grafisk design Se webappen på din mobil ideudvikling Jeg har valgt at bruge kulturbegivenheden Aarhus Festuge, som udgangspunktet i min svendeprøve. Jeg vil redesigne deres marketingsmateriale såsom logo, magasin, plakater m.m. Derudover vil

Læs mere

Designmanual. Romalt Idrætsforening 1981

Designmanual. Romalt Idrætsforening 1981 Designmanual Romalt Idrætsforening 1981 Introduktion Kære brugere af denne designmanual Denne designmanual omhandler pri mært brug af logo og farver i Romalt IF s designlinje. Den er ment og tænkt som

Læs mere

E-Magazine. Link til Landingpage: Links til vores portfolioer: http://metaemilie.dk/lotus%20magasin/lotus.html

E-Magazine. Link til Landingpage: Links til vores portfolioer: http://metaemilie.dk/lotus%20magasin/lotus.html E-Magazine Af Matias Bûnger, Simone Toxværd Ibsen og Meta Emilie Link til Landingpage: http://metaemilie.dk/lotus%20magasin/lotus.html Links til vores portfolioer: Meta: http://metaemilie.dk/ Matias: http://matbunger.dk/

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk Webdesign af pl.dk Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldportal, PL.dk. Hjemmesiden skal indeholde mange informationer, og samtidig

Læs mere

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6

JB Plastics visuelle identitet... 2. Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6. Designprocessen... 6 0 Indholdsfortegnelse JB Plastics visuelle identitet... 2 Et nyt logo... 2 Visitkort og brevpapir... 4 PowerPoint... 6 Designprocessen... 6 WBS (Work Breakdown Structure)... 6 Procesnedbrydning og SWOT...

Læs mere

Grafisk design 03/12. Typografi & ombrydning 13/24. Grafik & billeder 25/31. Produktion og workflow 32/ Grafisk design

Grafisk design 03/12. Typografi & ombrydning 13/24. Grafik & billeder 25/31. Produktion og workflow 32/ Grafisk design Grafisk design 03/12 Typografi & ombrydning 13/24 Grafik & billeder 25/31 Produktion og workflow 32/43 03 12 Grafisk design 2 3 Aarhus Cykelbane Aarhus cykelbane har igennem længere tid haft en uddateret

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

TREND. Link til landing page: Link til portfolioer.

TREND. Link til landing page:  Link til portfolioer. Link til portfolioer http://andreajakobsen.com/ http://www.sofieken.dk/ http://annehindkjaer.com/ http://mettegottlieb.dk/ http://nannaeliassen.com/ Link til landing page: http://annehindkjaer.com/trend.html

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning Typografi og ombrydning Anna Skak Mediegrafiker Opgaven Opgaven gik ud på at fremstille en tosiders værdikupon i A5-format til den svenske kunde Adlibris Fotoservice i samarbejde med CEWE Nordic. Jeg skulle

Læs mere

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Fiktiv opgave: Design en forside til Skanderborg Kommunes Bibliotekers kvartalsblad Det sker. Afsender Afsenderen er en kommunal instans,

Læs mere

grafisk // design // d k sign

grafisk // design // d k sign gr a fis grafisk e // d k sign grafisk vinbog / redegørelse / brainstorm og inspiration / farver, fonte og logo / layout / opslag / omslag HVAD? Design og opsætning af et fiktivt magasin, Plus, hvor design

Læs mere

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC

PROGRAM VALG: InDesign CC Illustrator CC Photoshop CC Dreamweaver CC grafisk design WITTH AIRLINES KUNDEN: Kunden Carl Witth har etableret et rejseselskab, med rejser til lave priser. Witth Airlines er et selskab der flyver til de fleste hovedstæder samt storbyer til en

Læs mere

Drømme er individuelle. Natascha Fuchs MUL-08. Pia Svensson. Jeffrey Lai. Stefan B. Eilers. Visuel ID. og kommunikation

Drømme er individuelle. Natascha Fuchs MUL-08. Pia Svensson. Jeffrey Lai. Stefan B. Eilers. Visuel ID. og kommunikation Natascha Fuchs MUL-08 Pia Svensson Jeffrey Lai Stefan B. Eilers Visuel ID og kommunikation KNORD - Multimediedesigner 1. sem, nov 2008 Indholdsfortegnelse Kapitel 1.0 Indledning 1.1 Læringsmål 1.2 Problemformulering

Læs mere

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær.

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær. 1 DRINK GRAFISK DESIGN 5 STK. ØL / DRINKS / VAND GRAFISK DESIGN Grafisk design 3 DRINK 2 DRINK 5 DRINK 4 DRINK Opgaven bestod i at udvikle et nyt design til Galten byfest, som bliver holdt en gang årligt.

Læs mere

Målgruppe Mænd og kvinder i alderen 30 til 60 år, som er interesret i selvudvikling og ønsker et sundt arbejds- og privat liv.

Målgruppe Mænd og kvinder i alderen 30 til 60 år, som er interesret i selvudvikling og ønsker et sundt arbejds- og privat liv. Grafisk Design Kunden Mindfullife er en forskningsinvolveret undervisnings- og uddannelsesvirksomhed indenfor mindfulness-baseret intervention. De tilbyder kurser, retreats og uddannelse centreret omkring

Læs mere

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard

Kernefaglighedsbeskrivelse. Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Af Ditte Vium Overgaard Kernefaglighedsbeskrivelse Opgavebeskrivelse Grafik og billedbehandling jörna Opgave Opgaven gik ud på at redesigne virksomhedens logo, med fokus på at

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner.

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner. GRAFISK DESIGN OPGAVEN Min kæreste er medstifter af en vinloge. Medlemmerne af logen kunne godt tænke sig et sted, hvor de bl.a. kunne få et overblik over, hvilke vine de har bedømt og hvornår næste loge

Læs mere

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH CHAMP Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Grafisk design Opgaven Opgaven lød på at designe undertøjsemballage til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. På æsken skulle der være

Læs mere

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation

Dreamtours. Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Projekt 3 Visuel identitet og kommuikation Dreamtours En visuel identitet skabt af Anders Hanberg, Camilla Sabatinski, Mathis Gallego- Pedersen og Peter Schindler. Den danske multimediedesignklasse - 1.semester

Læs mere

Dokumentation Grafisk design. Grafisk design Logo GRAFISK DESIGN. Design af logo

Dokumentation Grafisk design. Grafisk design Logo GRAFISK DESIGN. Design af logo GRAFISK DESIGN Design af logo Beskrivelse Opgaven Denne opgave er virkelig og jeg skal lave et logo til en ny virksomhed, der har en webshop, men som også kommer til at beskæftige sig inden for esport.

Læs mere

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013

PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 PROCESSUM DESIGNMANUAL 1.0 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD RETNINGSLINJER LOGO PLACERING OG BRUG FRIZONE: PLACERING: TYPOGRAFI PRIMÆR TYPOGRAFI SEKUNDÆR TYPOGRAFI KOMMUNIKATION GRUNDPAPIR

Læs mere

Æsken skal primært være i let pap.

Æsken skal primært være i let pap. GRAFISK DESIGN REDEGØRELSE OPGAVEN Vi fik til opgave at designe emballage til internet undertøjsbutikken Inderst Inde. Vi fik udleveret et logo som vi skulle bruge, men måtte selv bestemme hvilket undertøjsprodukt

Læs mere

GRAFISK DESIGN Luts projektet

GRAFISK DESIGN Luts projektet GRAFISK DESIGN Luts projektet OVERORDNET OVERORDNET Fremstille et grafisk udtryk for LUTS projektet. Luts står for lower urinary tract syndroms. Projektet sætter fokus på både praktiserende læger og kvinders

Læs mere

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler:

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler: Grafisk design 17 Grafisk design Opgavebeskrivelse Design af Frankie & Liberty s hjemmeside i samarbejde med kunden. Henrik Borup, som også er medejer af diverse andre børnetøjsmærker. Min opgave gik ud

Læs mere

3. PROJEKT. Cph Business MULA SIMONE SNEDKER, TOBIAS SONNE, FRIDA MADSEN, ANGELICA OLESEN, ANDERS LAURIDSEN & JAKOB PLENGE.

3. PROJEKT. Cph Business MULA SIMONE SNEDKER, TOBIAS SONNE, FRIDA MADSEN, ANGELICA OLESEN, ANDERS LAURIDSEN & JAKOB PLENGE. 3. PROJEKT Cph Business MULA JB PLASTICS INFOGRAFIK SIMONE SNEDKER, TOBIAS SONNE, FRIDA MADSEN, ANGELICA OLESEN, ANDERS LAURIDSEN & JAKOB PLENGE. INDHOLDSFORTEGNELSE PART 1 - Intro - Brainstorm - PBS -

Læs mere

Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET

Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET Vi er ikke som de andre. FARVEOPLÆG OG MOCKUP PÅ IDENTITET 02 Indledning. Dette oplæg indeholder oversigt over farvevalg og -symbolik Fleggaard Leasing samt relaterede forretningsområder, herunder Fleggaard

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN

TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Lav et fiktivt blad for Skanderborg Kommunes biblioteker, som fortæller hvad der skal ske januar-marts 2016, både med en samlet oversigt og

Læs mere

Kasper Bang Teknisk Gymnasium, Esbjerg Kommunikation/IT A

Kasper Bang Teknisk Gymnasium, Esbjerg Kommunikation/IT A Indledning I dette projekt skal der fremstilles en brugsanvisning til et af følgende produkter: Overheadprojektor, røremaskine, palleløfter, telefon og minihakker. Brugsanvisningen skal udarbejdes som

Læs mere

Grafisk Design. Svendeprøve Portfolio Anja Jelstrup Jensen, Kailow

Grafisk Design. Svendeprøve Portfolio Anja Jelstrup Jensen, Kailow Grafisk Design Svendeprøve Portfolio Anja Jelstrup Jensen, Kailow Gammelt layout Nyt layout 6 Grafisk Design Kunden Mindfullife er en forskningsinvolveret uddannelsesvirksomhed indenfor mindfulness-baseret

Læs mere

E- Magazine 2. projekt 2. semester

E- Magazine 2. projekt 2. semester E- Magazine 2. projekt 2. semester Gruppemedlemmer: Mikki Houmand Olsen (www.?) Charlotte Bergstrøm (www.crispydesign.dk/portfolio) Lisbeth Kobberup (www.kobberupdesign.dk/portfolio) Klasse: MULB Landingpage:

Læs mere

Anvendte programmer GRAFISK DESIGN. Produkt og målgruppe. Designkrav. Process

Anvendte programmer GRAFISK DESIGN. Produkt og målgruppe. Designkrav. Process Grafisk Design Produkt og målgruppe Design af website til Bewooden Furniture som laver handmade træmøbler. Bewooden ønsker at få lov til at vise deres unikke design af træmøbler frem. Hertil skal der

Læs mere

Opgavebeskrivelse. Overordnet kommunikation. Afsender. Opgaven er et redesign af, Zoneterapeut Anny Madsens logo. Opgaven er en fritidsopgave.

Opgavebeskrivelse. Overordnet kommunikation. Afsender. Opgaven er et redesign af, Zoneterapeut Anny Madsens logo. Opgaven er en fritidsopgave. Opgavebeskrivelse Opgaven er et redesign af, Zoneterapeut Anny Madsens logo. Opgaven er en fritidsopgave. Overordnet kommunikation Afsender Zoneterapeut Anny Madsen, som er selvstændig Zoneterapeut, men

Læs mere

DEL 2: DET SKRIFTLIGE

DEL 2: DET SKRIFTLIGE DESIGN AF VISUEL IDENTITET TIL DEL 2: DET SKRIFTLIGE Nicolaj Valberg Sundahl @ Grundlæggende Grafisk Design F2014 @ IT Universitetet SIDE 1 SIDE 2 SIDE 3 SIDE 4 I det følgende vil der indledningsvist blive

Læs mere

Typografi & Ombrydning. Grafisk Design. Portfolio. Hovedforløb 1. Grafisk Design. Grafik & Billeder. Stine Keller.

Typografi & Ombrydning. Grafisk Design. Portfolio. Hovedforløb 1. Grafisk Design. Grafik & Billeder. Stine Keller. Typografi & Ombrydning Portfolio Grafisk Workflow Grafik & Billeder OPGAVEBESKRIVELSE I forbindelse med opførsel af en ny hjemmeside, ønsker fåravleren Anders Højen (min kæreste) en ny design linje til

Læs mere

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen.

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen. Introduktion til webdesign Jeg har igennem webdesign projektet arbejdet med en masse forskellige processer, i alt 6 processer. Disse er skab moodboard fra en side, informationsdesign, navigationsdesign,

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Opgave: Jeg har fået til opgave at omdanne et gammelt sort/hvid fotografi til et gammeldags farvebillede, UDEN at ødelægge skygger og andre væsentlige detaljer.(non destructive)

Læs mere

Grønsted kommune. Frederik & Mathias Friis 15-05-2015

Grønsted kommune. Frederik & Mathias Friis 15-05-2015 2015 Grønsted kommune Frederik & Mathias Friis 15-05-2015 Indhold Indledning... 2 Metode... 2 Kommunikation... 3 Hvem er målgruppen?... 3 Hvad er mediet?... 3 Hvilken effekt skal produktet have hos afsenderen?...

Læs mere

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail. CSR 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen Andrs.lauridsen@gmail.com Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.com Jonatan Nielsen Jonatantwn@hotmail.com

Læs mere

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE AFSENDER Klitmøller Collective er et nyt lifestyle brand, som udspringer fra fiskerlejet Klitmøller i det nordvestlige

Læs mere

CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015

CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015 Crowdfunding Modul 3 CPH Business Academy. Lærere: JHI & TUJE www.ysy.dk/cfunding-it/index.html 04-10-2015 Josephine Lorentzen Camilla Norqvist Hansen Shiya Yang Michella Serritzlew Jacobsen Kamilla Melnyczok

Læs mere

E-zine Online magazine

E-zine Online magazine E-zine Online magazine Anders Cramer Nielsen - http://www.anderscramernielsen.dk Bjarke Handsdal - http://handsdalize.com Casper Ragn - http://www.portfolio.casperragn.com Niels Otto - http://ottouch.com

Læs mere

det færdige resultat

det færdige resultat grafisk design Under dette fagområde har jeg valgt at præsentere jer for en opgave, jeg har udarbejdet for virksomheden Breinholt. Breinholt er en nyopstartet virksomhed i Odense, der tilbyder spirituel

Læs mere

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN

1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN 1 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN 2 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFIK & BILLEDER 3 SVENDEPRØVE 2016 GRAFISK DESIGN 01. BRIEFING GRAFISK DESIGN 01. Briefing 02.

Læs mere

GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 03/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN

GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 03/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN GRAFISK DESIGN HOVEDFORLØB 03/ ELISABETH GÅRDBO NIELSEN HÆFTE OPGAVE Design af brandmateriale for Checkpoint i forbindelse med at det bliver et selvstændigt subbrand for Aids-Fondet. Der skal tages udgangspunkt

Læs mere

TESLA INC TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TESLA INC TYPOGRAFI & OMBRYDNING TESLA INC TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVE BESKRIVELSE Dette er en fiktiv opgave.opgaven består af layout og ombrydning af et salgshæfte for Tesla Motors. Afsender Tesla Inc. er en amerikansk elbil- og batteriproducent

Læs mere

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE

GRAFISK DESIGN DOTHOST HJEMMESIDE DOTHOST HJEMMESIDE Opgavebeskrivelse Gammelt design Nyt design Dothost er et nyopkøbt firma af ATZnet. Jeg blev ansat til at lave et redesign af siden og få det mere nutidigt og troværdigt. Jeg har igennem

Læs mere

Desktop publishing - Kommunikation

Desktop publishing - Kommunikation målgruppe beskriver selv deres målgruppe som: Dette ses også tydligt på deres artikler. F.eks. indeholder nummer 247, fra August 2014, artikler om alt det overnævnte. Livsstil ses meget på deres artikler

Læs mere

Afsenderen af hjemmesiden er Ulla Bersang, som er Bersang. Opgaven er en ny opsætning. Opgaven er

Afsenderen af hjemmesiden er Ulla Bersang, som er Bersang. Opgaven er en ny opsætning. Opgaven er 38 Grafik design Opgave beskrivelse Overordnet kommunikation Opgaven er en hjemmesiden, lavet for en kunde Ulla Afsenderen af hjemmesiden er Ulla Bersang, som er Bersang. Opgaven er en ny opsætning. Opgaven

Læs mere

FAMILIE & MADVANER DESIGNGUIDE

FAMILIE & MADVANER DESIGNGUIDE FAMILIE & MADVANER DESIGNGUIDE VELKOMMEN Dennne guide har til formål at sikre en entydig præsentation og eksponering af den visuelle identitet for virksomheden En bid af Malou v. Marie-Louise Hannesbo

Læs mere

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker Grafisk design opgaven Jeg fik til opgave, at udforme en værdikupon til svenske Adlibris Fotoservice. Værdikuponen skulle være i A5-format på 2 sider. På første side skulle der være en indledende tekst

Læs mere

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Pernille Sjøgreen Kathrine Amalie Russell Harder Line Rasmussen www.pernillesjoegreen.com www.kathrineharder.com

Læs mere

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde

GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde GRAFISK DESIGN Logo - inderst inde Produkt Redegørlese HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Denne opgave gik ud på og lave et logo for et undertøjs firma kaldt inderst inde, som skulle have en meget bred målgruppe,

Læs mere

Poster design. Meningen med en poster

Poster design. Meningen med en poster Poster design At præsentere et naturvidenskabelig emne er ikke altid lige nemt. Derfor bruges ofte plakater, såkaldte posters, til at fremvise forskning på fx messer eller konferencer. Her kan du finde

Læs mere

E-zine. Online magazine

E-zine. Online magazine E-zine Online magazine Camilla Emilie B Christensen - http://www.camillabreinbjerg.dk Melissa Pietrykoski - http://melissapietrykoski.dk Julie Voravong - http://julievoravong.dk Mia Eriksen - http://miaeriksen.dk

Læs mere

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave et magasin til en fiktiv virksomhed. Virksomhden som udgiver magasinet, hedder IDOL og

Læs mere

Design- og branding guidelines

Design- og branding guidelines AlfaNordic Design- og branding guidelines Corporate Visuel Identitet Indhold Indledning AlfaNordics logo Det primære logo Det sekundære logo Gengivelse af logoet Grafiske guidelines Farver Typografi Taglines

Læs mere

- opgave 3, Semester 2. Gruppe xx - The Cook Club Project/2. Claus Buus Christensen claus.buus@hotmail.com http://cbuus.dk

- opgave 3, Semester 2. Gruppe xx - The Cook Club Project/2. Claus Buus Christensen claus.buus@hotmail.com http://cbuus.dk Responsive Design Mul-a 2013 RAPPORT - opgave 3, Semester 2 Gruppe xx - The Cook Club Project/2 Claus Buus Christensen claus.buus@hotmail.com http://cbuus.dk Ole Jørgen Hansen ohan@post.tele.dk www.gribskovweb.dk

Læs mere

Evalueringsportfolio for Hovedforløb 3

Evalueringsportfolio for Hovedforløb 3 Evalueringsportfolio for Hovedforløb 3 Grafisk design LaserTryk.dk CSR kampagne Grafisk design Opgaven Beskrivelse LaserTryk.dk vil lave en intern kampagne, som har fokus på CSR (Corporate Social Respinsibility).

Læs mere