Desktop publishing - Kommunikation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Desktop publishing - Kommunikation"

Transkript

1 målgruppe beskriver selv deres målgruppe som: Dette ses også tydligt på deres artikler. F.eks. indeholder nummer 247, fra August 2014, artikler om alt det overnævnte. Livsstil ses meget på deres artikler om dyre ure og dyrt tøj, hvilket også afspejler en kvalitetsbevidst målgruppe. Ligeledes afspejles kultur aspektet i artiklen Bohemeliv, der omhandler syv kunstnere og deres værker. Reklamerne i bladet leder målgruppen hen mod nogle modne mænd, sandsynligvis med højere indkomst, som også afspejles i bladets pris (70 kr.). Reklamerne er hovedsageligt fra dyre ur producenter såsom Omega og Cartier, eller fra kvalitetsbevidst jakkesæts designere som Hugo Boss. Reklamerne er minimalistiske. Alderen for målgruppen kan ikke specificeres med hundredeprocents nøjagtighed, moden og kvalitetsbevidst må dække det meget godt. Artiklerne er velformuleret og velovervejet, men stadig med en bred palet, hvilket igen forøger størrelsen af målgruppen. F.eks. er der en artikel om forsvarsadvokaten, Michael Juul Eriksen, som der dækker Se og Hør sagen, denne artikel henvender sig nok mere til en politiks og samfunds- orienterede mand. Modsat er der en artikel med sommertema, fyldt med reklamer, med hovedfokus på modellen, Ulrikke Toft Simonsen, hvilket nok nærmere henvender sig til en ung mand, som er interesseret i nye produkter og kvinder. Konklusionen på målgrupsanalysen må altså være den kvalitetsbevidste og modne mand, med en bred aldersgruppe, som strækker sig fra en små 20 år til årige.

2 Layout analyse Farver Store dele af bladets indhold foregår i enten en sort hvid, eller lidt dunkle farver. Når der endelig er farver, som der trækker opmærksomhed, såsom en gul, kommer den i begrænset omfang, på små områder. Dette holder bladet i et stilrent og minimalistisk look, hvilket passer meget godt ind med den målgruppeanalyse vi har lavet. har ikke ét gennemgående farvetema, men det kan siges at der oftest anvendes en monokrom farveharmoni. Paletten af anvendte farver er altså ikke så stor. Men der anvendes nuancer, som der passer til artiklens indhold. Den monokrome farveharmoni skaber en beroligende stemning, uden for meget action. Ulempen er dog at den kan virke kedelig og passiv. De fleste farver i augusts udgivelse er varme farver, som gul og rød, der ses dog også enkelte spalter som der er blå, altså en kold farve. Typografi Alle nye afsnit, i artiklerne, startes med uncial, som der skaber et blikfang, det bryder den ellers monotome stil, der let forekommer i artikler. Kompositionen kan analysere ud fra flere forskellige standpunkter, da der er flere forskellige slags sider. Der er bl.a. artikler, temasider, reklamer, korte Display typografi: Siden her beskriver meget godt eksemplerne med font og farver Display typografien er et udtryk der bruges om overskrifter og andre tekstlige elementer, der skaber blikfang og opmærksomhed. er ikke præget af fangende display typografier, derimod bruges der mere kunstneriske elementer, til blikfanget, hovedsageligt billeder. Igen kommer dette dog an på indholdet, som display typografien skal skabe blikfang for. Er det en sjov temaside, kan godt være lidt mere vovet med display typografien, side 57 og 78 er gode eksempler på dette, da display typografien her er baseret på at fremkalde en vis stemning eller relation hos læseren. F.eks. 50 er stilen på side 78. Display typografien er dog ikke så fangende ved artikler, som det kan ses på side 47 og 67, her understreges seriøsiteten igen ved display typografien. Læsetypografi Mange af bladets artikler skrevet med en serif font, hvilket gør det lettere for læseren at læse indholdet og forøger læse hastigheden, da læselinjen bevares. Derimod er de kortere indslag, som tema- indslag, skrevet

3 med en sans- serif font, man får altså mere opmærksomhed på indholdet og lægger mærke til, hvad der står. er hovedsageligt stillet med disse to fonte: Akzidenz og Swift Neue. Dette er information, som vi har fra en mailkorrespondance med s egen Art Director, Sune Ehlers. Alle tre fonttyper er letlæselige og uden sjove krøller eller andre filurlige detaljer. Dette understreger en vis seriøsitet i artiklerne, samt det giver et godt overblik. Tekstens arrangement Ifølge lærebogen er der er der tre tekst justeringer, der får læseren til at læse langsommere, dette er den løse forkant, centeret og figursatsen. anvender meget den centeret justering til deres temasider, hvilket gør disse langsommere at læse. Det er dog ikke så stort et problem, da teksterne på temasiderne oftest er kun er 4 5 linjer, da der bliver skrevet om flere forskellige ting. Det virker som om at bevidst prøver at gøre disse sider langsommere at læse, i og med at de både anvender centeret tekst og en sans- serif font. Artiklerne derimod er arrangeret med en løs bagkant, hvilket er en klassisk arrangering, hvilken også er den som vi oftest ser. Dette er også den arrangering, der er lettest at læse, da bogstaver og mellemrum får den samme bredde, samt de flugter i venstre side, altså der hvor øjnene automatisk søger hen, for at læse. Gestaltlovene I er gestalt lovene ret underspillet, da meget af bladet er tekst eller reklamer. Gestalt lovene kommer mest til syne på temasiderne, men de er dog også at finde i nogle af artiklerne. Nærhed: Temaside: Temasidernes indhold er meget lette at skille, i og med at der er tilhørende tekst til et billede, eller pile, der guider øjnene hen til det omtalte emne. Derudover er der også horisontale streger, som der tydeliggøre hvilke elementer der hører sammen (side 65), ligeledes er der en gul vertikal linje, der opstiller siden i to spalter. Ligeledes er der en gul spalte i midten af siden, som også fungere som temaside, f.eks. Så skyller vi der har sommer drinks opskrifter. Artikel: Især i artiklerne er gestalt lovene undertrykket og der er ikke meget at sige om nærheden. Det mest iøjefaldende er den vertikale linje, som der adskiller spalterne og derved tydeliggøre hvilke spalter der hører sammen. Billedtekster er også lette at identificere, billedteksten er stillet op lige ved siden af billedet og øjnene guides med en tydelig rød pil, hen mod billedet (side 69). Forside: Det er tydelige at se på forsiden, hvad der hører sammen og hvad der ikke gør. Dette er fordi at de små overskrifter, er sat op i små usynlige tekstbokse. Lighed: Temaside: På temasiderne er ligheden meget tydeliggjort, f.eks. er alle overskrifterne samme font og samme skriftstørrelse. Ligeledes er teksten nærmest sat op i bokse, dog uden en ramme (side 65). Artikel: I artiklerne er der også en lighed at finde. Hvert nyt afsnit startes med en uncial og derefter skrives de første 3 ord med en anderledes font end resten af artiklen.

4 Forside: Ligheden på forsiden er også let at se. Overskrifterne har sammen farve, så man let kan identificerer hvad der er overskrift, og hvad der er en kort, underbyggende tekst. Kontrast: Temaside: På temasiderne er der 3 spalter, de to af spalterne adskilles af gul spalte, der føres hele vejen ned igennem siden, hvilket kan ses som en kontrast. Ligeledes er der en kontrast mellem teksten, som der beskriver sidens indhold, indholdet er must- haves til sommeren. Under den beskrivende tekst, ses en pris og en forhandler af produktet, som der er highlightet ved en blå, kursiv font, for at skabe noget opmærksomhed. På denne måde kan man adskille den beskrivende tekst fra prisen. Artikel: Kontrasten i artiklerne er ikke lige så synlige, der er hovedsageligt kun en kontrast mellem billedtekst og brødtekst. Der er også en kontrast at finde i starten af afsnittene, i brødteksten, med uncialen og den anderledes font. Forside: Kontrasten i forsiden, ses hovedsageligt på forsidebilledet og skriftfarven. Dette er med til at gøre skriften tydelig at se, så man kan identificere bladet. Der er ligeledes en kontrast i overskrifterne på forsiden, og den underbyggende tekst, til en overskrift, hvis der er en sådan. Dette gør at læseren kan kende forskel på de to, så det ikke bare bliver én lang overskrift. For at opsummere kan man altså sige at overholder gestaltlovene, hvilket er med til at skabe et flot og overskueligt layout, med symmetri. Illustrationer Grundlæggende har illustrationerne 3 funktioner i forhold til teksten: opmærksomhedsskaber, informationsbærer, metaforisk. Overskrift + underbyggende tekst Opmærksomhedsskaber: Det er vigtigt med en opmærksomhedsskaber, oftest er dette forsiden, da det er denne der får læseren til at købe magasinet. anvender oftest deres hovedhistorie som forside, altså et portræt af personen, som der er deres hovedartikel. I augusts udgave, er det et billede af en letpåklædt Scarlett Johansson, hvilket må siges at skabe et godt blikfang, hos de mandlige læsere. Dog er det sort/hvid, hvilket gør at bladet virker passivt i magasinstanden. Her kan det også siges at den gule overskrift virker som en opmærksomhedsskaber, da denne er meget fangende. Informationsbærer: Informationsbæreren er ikke en vigtig del af s arsenal, da ikke har brug for at formidle hardcore viden eller informationer. Den illustration, som der formidler noget er oftest reklamer. Derfor kan det ikke rigtigt siges at der er nogle informationsbærer.

5 Vores eget layout Temaside Temasiden har vi valgt at sætte op, på samme måde som har gjort. Det vil sige en midtersektion, med et gennemgående tema. I dette tilfælde er det musik, som der er at finde i den gule spalte. Den gule spalte fungerer altså både som en sektion i temasiden, men også som et blikfang, da den gule farve er ret fangende. Rundt om den gule sektion, har vi indsat produkter, som vi kunne forestille os læserne af kunne være interesseret i. I dette tilfælde er det fede gadgets, som iwatch og Om/One højtaleren, som der er svævende. Udover dette er der også nogle produkter til den modebevidste mand, som også er en del af s målgruppe. Da det ikke var muligt for os at skaffe de fonts, som normalt stilles med. Derfor valgte vi at anvende nogle fonts, som der mindede om. VI har brugt en font, fra til overskrifterne. Denne hedder steelfish 1. Ligesom på s temaside, er dette en overskrift skrevet med en sans- serif font, som der kan ses til højre her for. Selve teksten i tekstbokserne er Temaside overskrift også skrevet med en sans- serif font. Artikel Artiklen har vi prøvet at stille op, ligesom vi mener at ville gøre. Det vil sige at vi stillet teksten op i spalter, hver nyt afsnit starter med en uncial og der er billeder til teksterne. Billederne bliver holdt i sort/hvid, for at understrege seriøsiteten, og for at ligge fokus over på teksten. Ligeledes er dette med til at overholde den monokromatiske farveharmoni, som der oftest ses i artiklerne. Artiklens uncialer har vi valgt at lave i en brun farve, for at give siden en smule karakter, men uden at ødelægge det stilrene. Det er det samme for billedtekstens ramme. Farven brun vægter kvaliteten i alt højt, og har egenskaber som stabilitet og struktur. Ligeledes udstråler brun enkelthed og kvalitet, hvilket er essentielt for bladets målgruppe. VI har valgt at bruge fonten Georgia Regular, igen fordi at vi ikke kunne få adgang til s fortrukne font. Vi valgte hovedsageligt denne font, fordi at der er seriffer på og dette er et vigtigt element i s lange artikler. Dette er fordi det hjælper læseren med at læse hurtigere, så teksten ikke virker så tung at læse. Forside Forsiden er lavet i en nærmest tro kopi af s egen. Et baggrundbillede, som er et portræt af hovedhistorien, i dette tilfælde Morten. Eksempel på uncial og font Bladets navn,, står tydeligt i toppen, med en font der ligner deres egen, igen fordi at deres to gennemgående fonte ikke var mulige at skaffe. Det gennemgående farve tema, på forsiden er bordeaux, som der er i familie med rød. Rød medfører nogle positive associationer som lyder på: spænding, energi, 1

6 passion og styrke. Hvilket alle er elementer som en selvstændig og selvbevidst mand besidder. Samtidige tiltaler den røde farve (spænding) også køberen på et andet plan, nemlig at købe bladet. De små overskrifter indeholder vores bud på eventuelle emner, som bladet kunne behandle. Billedet på forsiden skal symbolisere en mand, som vi kunne forstille os var på forsiden. Iført stilrent tøj, et lækkert ur og posere på en måde, der kunne tiltale læseren. EUROMAN Det eneste originale magasin til mænd SEPTEMBER 2014 HAN DYRKER SPORT HAN HAR STIL HAN HAR MAGT Morten Conradsen ELBILER ER FREMTIDEN DET GÆLDER OGSÅ SPORSVOGNE 5 TIPS SOM FÅR PIGERNE HJEM MED DET SAMME! APPEL FØLGER TIDENS ÅND URE I VERDENSKLASSE DE BEDST TJENTE JOBS I HELE EUROPA DRØMMEKVINDEN FUNDET! FRÆK FOTOSHOOT MED FREJA Martin Rosenkvist Sørensen FØRER VIKINGS TIL SEJR!

7 Personaer Navn: Jan Larsen Alder: 28år. Uddannelse: Uddannet på læreseminariet. Beskæftigelse: Skolelærer på gymnasium i København. Interesser og fritid: samfunds orienteret. Stemmer til venstre for midten (røde). Dyrker sport i fritiden, når der ikke skal rettes opgaver. Han har en kæreste, som han bor sammen i en treværelses lejlighed. Han drømmer om en fed sportsvogn og ure med prisen på hans månedsløn. Navn: Morten Jensen Alder: 36år Uddannelse: Uddannet Ingeniør på DTU Beskæftigelse: Co. for større privat eget firma. Interesser: Han bor i eget hus med kone og søn. Han går meget op i sit udseende og sit billede ud ad til. Han kan godt lide at gå i fedt tøj og det gør ikke noget at det koster lidt mere end normalt tøj. I sin fritid, slapper han gerne af i sin lænestol og læser enten bøger, avis eller blade. Navn: Michael Peterson Alder: 45år Uddannelse: Professionsbacheloruddannelse i grafisk kommunikation. Beskæftigelse: Art Director, i mindre firma. Interesser: Han bor alene i sin lejlighed i Århus. Han elsker sit arbejde. I hans fritid kan han godt lide at tage billeder og redigere dem i Photoshop. Han læser flere forskellige blade, for at få inspiration til sit arbejde. Han ønsker selv en dag, at arbejde i sit eget firma, med grafisk design.

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV

COPENHAGEN. Opgaven. Kunden. Målgruppe. Layout 1. GRAFISK DESIGN // METTE-MARIE RANDSKOV COPENHAGEN Opgaven Kunden The Organic Bakery er en voksende bagerkæde i Storkøbenhavn med hovedsæde på Østerbro. Bageriet beskæftiger sig med økologisk bagværk, herunder brød og kager. Det, de er mest

Læs mere

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen

Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Typografi og ombrydning 1. hovedforløb Julia Igaard Abrahamsen Opgavebeskrivelse Jeg har fået til opgave at lave et magasin til en fiktiv virksomhed. Virksomhden som udgiver magasinet, hedder IDOL og

Læs mere

AF PETER SCHLÜTER. Workflow

AF PETER SCHLÜTER. Workflow AF PETER SCHLÜTER Workflow Projektløser: Projektvært: Opgave: Peter Schlüter Sømandskirken NY Logo, Kirkeblad & Designmanual Programmer: Photoshop Illustrator Indesign Sømandskirken i New York har udskrevet

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3

Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Af Theis Hansen og Morten Hedetoft, 1.3 Typografier: Typografier er er punkt inden for design, som omfatter skrifttyper, linjeafstand/opsætning og linjeafstand altså en hel masse inden for skrift eller

Læs mere

Hvad bør du vide om layout og typografi

Hvad bør du vide om layout og typografi Hvad bør du vide om layout og typografi Når man vil lave en tekst, som andre skal læse, er det vigtigt at vælge en skrifttype, der er motiverende og inspirerende at læse for målgruppen. Derfor bør man

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING Forside SE HELE BOGEN HER Udvalgte sider Bagside Færdige produkt Opgaven At lave en bog indeholdende 2-4 forskellige stilperioder. Bogen skulle indeholde indledende sider: Smudstitelside,

Læs mere

Typografi og ombrydning GRAFISK DESIGN

Typografi og ombrydning GRAFISK DESIGN GRAFISK DESIGN Grafisk design. Brief Design af layout og stil til magasinet TASTE. Et nyt magasin om gastronomi til livsnydere. Designet skal også kunne fungere som E-magasin. Design og layout: Marie Boel

Læs mere

Analyse af Amos, Marcus og Mikkel

Analyse af Amos, Marcus og Mikkel Analyse af Amos, Marcus og Mikkel Målgruppe: Målgruppen: Forskningen på RUC skal være relevant og tilgængelig for så mange mennesker så muligt, bladet kan derfor findes i landets venteværelser hvor den

Læs mere

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH

CHAMP. Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Maria Jacobsen, 12gf32med8b, Aarhus TECH CHAMP Emballage lavet til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. Grafisk design Opgaven Opgaven lød på at designe undertøjsemballage til det fiktive undertøjsfirma Inderst Inde. På æsken skulle der være

Læs mere

Grafisk design. Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium 12/12-08. Klasse 1.2 Tamana og Sesilje

Grafisk design. Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium 12/12-08. Klasse 1.2 Tamana og Sesilje Grafisk design Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium 12/12-08 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Farver... 4 Kompositioner... 7 Typografi... 8 Praktisk arbejde... 10 Vores rapport opbygning...

Læs mere

Grafisk design. Filmblad til tablet

Grafisk design. Filmblad til tablet Grafisk design Filmblad til tablet Lodret cover Opgavebeskrivelse: Mit digitale produkt er et filmblad til tablets over månedens film. Tablet udgaven er mere kompakt og gør at brugeren får et hurtigere

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING OPGAVEN Jeg fi k til opgave af et reklamebureau, at designe et magasin på 4 opslag. Undervejs sendte jeg mine idéer og nogle resultater til reklamebureauet for, at de kunne følge

Læs mere

Forfatter: Sanne Nørgaard Larsen Cand.mag. i retorik, grafiker og kommunikationskonsulent hos Rambøll By og Trafik

Forfatter: Sanne Nørgaard Larsen Cand.mag. i retorik, grafiker og kommunikationskonsulent hos Rambøll By og Trafik En god visuel fremstilling kan skabe overblik, vise sammenhænge og levere blikfang. Men hvordan gør man? Den praktiske side giver råd til at få din visuelle kommunikation til at hænge sammen. Bibliografisk

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING. Kenneth Friis Petersen

TYPOGRAFI & OMBRYDNING. Kenneth Friis Petersen TYPOGRAFI & OMBRYDNING Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 UNICAL TEXT WRAP Opgavebeskrivelse Ombrydning og layout af lookbook til Nixwear, som er et nyopstartet tøj- og accessories

Læs mere

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen

Rapport. E-magasin - Projekt 2, 2. semester. Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Rapport E-magasin - Projekt 2, 2. semester Gruppe - MulB 2. sem: Mikkel Thomsen Ivan Christensen Augusta Naundrup-Jensen Indholdsfortegnelse Indledning 3 Problemformulering 3 Målgruppeanalyse 3 Designvalg

Læs mere

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE

GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE GRAFISK DESIGN - MAGASIN FORSIDE REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Fiktiv opgave: Design en forside til Skanderborg Kommunes Bibliotekers kvartalsblad Det sker. Afsender Afsenderen er en kommunal instans,

Læs mere

Rapport Grafisk design Af Benjamin, Steffen, Jacob A og Nicklas

Rapport Grafisk design Af Benjamin, Steffen, Jacob A og Nicklas Rapport Grafisk design Af Benjamin, Steffen, Jacob A og Nicklas Indholdsfortegnelse Typografi... 2 Opsætning... 2 Komposition og layout... 3 Harmoni i komposition... 3 Dynamik i et billede:... 4 Placering...

Læs mere

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær.

Grafisk design 5 STK. ØL / DRINKS / VAND. Opgaven. Farver. Målgruppe. Logo. Stil og stemning Familie, hygge og samvær. 1 DRINK GRAFISK DESIGN 5 STK. ØL / DRINKS / VAND GRAFISK DESIGN Grafisk design 3 DRINK 2 DRINK 5 DRINK 4 DRINK Opgaven bestod i at udvikle et nyt design til Galten byfest, som bliver holdt en gang årligt.

Læs mere

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE GRAFISK DESIGN LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE LOOKBOOK TIL KLITMØLLER COLLECTIVE AFSENDER Klitmøller Collective er et nyt lifestyle brand, som udspringer fra fiskerlejet Klitmøller i det nordvestlige

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

Forside 1: Bagside og bogryg:

Forside 1: Bagside og bogryg: Bagside og bogryg: Bagsiden og bogryggen er lavet i de samme farver som forsiden for at opnå et gennemgående og sammendhængende look. Stregen som skal forestille jernbanen er også fortsat på både bogryggen

Læs mere

Grafisk. Design. Orkla Foods Opskriftsbrochure

Grafisk. Design. Orkla Foods Opskriftsbrochure Grafisk Design 2 Orkla Foods Orkla Foods Opgaven Projektet er en opskriftsbrochure for Orkla Foods - som I samarbejde med Smagsløg skal have udformet en brochure til besøgende på Food Expo messen i Herning

Læs mere

primær er informativ og dermed appellerende til fornuften og rationaliteten.

primær er informativ og dermed appellerende til fornuften og rationaliteten. Opgaven Opgaven lød på at fremstille et nyt design til en hjemmeside for udlejning af lokaler, som Mil-tek tidligere har haft online, men som pt er lukket ned. Kunde og ansvar Kunden har været Mil-tek

Læs mere

2 TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Frederik Chrisholm Svendeprøve 11

2 TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Frederik Chrisholm Svendeprøve 11 4 TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Frederik Chrisholm Svendeprøve MTB magasin Som typografiopgave, har jeg valgt at lave et mountainbike magasin. Da jeg ikke arbejder så meget med typografi og ombrydning i hverdagen,

Læs mere

Afsluttende opgave. Navn: Lykke Laura Hansen. Klasse: 1.2. Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium. Fag: Kommunikation/IT

Afsluttende opgave. Navn: Lykke Laura Hansen. Klasse: 1.2. Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium. Fag: Kommunikation/IT Afsluttende opgave Navn: Lykke Laura Hansen Klasse: 1.2 Skole: Roskilde Tekniske Gymnasium Fag: Kommunikation/IT Opgave: Nr. 2: Undervisningsmateriale Afleveres: den 30. april 2010 Indholdsfortegnelse

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING GENNEMGANG AF MAGASIN HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Opgaven er en fiktiv opgave, som jeg har stillet mig selv, da jeg længe har villet lave et magasin helt fra bunden; hvad skal magasinet

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN

TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN TYPOGRAFI & OMBRYDNING - MAGASIN REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Lav et fiktivt blad for Skanderborg Kommunes biblioteker, som fortæller hvad der skal ske januar-marts 2016, både med en samlet oversigt og

Læs mere

Analyse af Sloggi - reklame

Analyse af Sloggi - reklame Analyse af Sloggi - reklame Genre: Genren er sagprosa. Det er en masseproduceret reklame, som kommer ud til mange mennesker. Medium: Reklamen er trykt i ugebladet Femina nr. 40 fra 1999. Afsenderen: Afsenderen

Læs mere

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler:

Grafisk design. Opgavebeskrivelse. Stil og æstetik. Typografi: Briefing. styrker: svagheder: Målgruppe/segmentering. MuligheD: trusler: Grafisk design 17 Grafisk design Opgavebeskrivelse Design af Frankie & Liberty s hjemmeside i samarbejde med kunden. Henrik Borup, som også er medejer af diverse andre børnetøjsmærker. Min opgave gik ud

Læs mere

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder

Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1. BEST WESTERN - BEST MEETING folder Præsentationsportfolio for Hovedforløb 1 BEST WESTERN - BEST MEETING folder Opgaven Jeg skal lave et oplæg af en BEST MEETING folder, til alle BEST WESTERN Hotellerne i Danmark. Jeg beslut- ter sammen

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning Typografi og ombrydning Dugaard Cattle I dette kernefagområde har jeg udarbejdet et layout til en kogebog for Daugaard Cattle. Daugaard Cattle ville gerne have lavet et layout/udkast til en kogebog, som

Læs mere

Typografi & ombrydning

Typografi & ombrydning Typografi & ombrydning Produkt og målgruppe Redesign af Pixlart magasin Universet Pixlart er en digital billedudstilling, beliggende i Øster Vrå i en ombygget kirke. Målgruppen varierer fra udstilling

Læs mere

Typografi. MÅLGRUPPEN Målgruppen er unge som er interessenede i at se godt ud, og følge med i mode. Luxus magasinet udkommer hver måned.

Typografi. MÅLGRUPPEN Målgruppen er unge som er interessenede i at se godt ud, og følge med i mode. Luxus magasinet udkommer hver måned. TYPOGRAFI OPGAVEBESKRIVELSE Det er et fiktivt modemagasin, Luxus er et modemagasin, hvor man kan finde en populær hverdagsstil. Og få inspiration til hvordan man kan kommer i form. MÅLGRUPPEN Målgruppen

Læs mere

Grafisk design. Webdesign til barbershop

Grafisk design. Webdesign til barbershop Grafisk design Webdesign til barbershop Portfolio h1 Side 3 webdesign til barbershop Opgaven Barbershop i Horsens kom til os, for at få lavet et nye website. Afsender Barbershop er en barber salon i Horsens

Læs mere

TYPOGRAFI SVENDEPRØVE / CHRISTINE MARIE SMITH

TYPOGRAFI SVENDEPRØVE / CHRISTINE MARIE SMITH SVENDEPRØVE / CHRISTINE MARIE SMITH GREASY MAGAZINE OPGAVE Layout og opsætning af magasinet Greasy, der har fokus på overdreven snasket mad med et goutmet twist. Der skal være fuld skrue på komplimentærfarver,

Læs mere

Magasindesign NENA MORMOR GÅR AMOK. gwen staefani ROCKBITCHEN. Gopher MUSIC MAGAZINE. DM I MIX DANMARKS BEDSTE! niarn og clemens SLÅ RAPPEN IHJEL

Magasindesign NENA MORMOR GÅR AMOK. gwen staefani ROCKBITCHEN. Gopher MUSIC MAGAZINE. DM I MIX DANMARKS BEDSTE! niarn og clemens SLÅ RAPPEN IHJEL Magasindesign NENA MORMOR GÅR AMOK NR. 1 2010 Pris 224,95,- gwen staefani ROCKBITCHEN Gopher MUSIC MAGAZINE DM I MIX DANMARKS BEDSTE! niarn og clemens SLÅ RAPPEN IHJEL LÆS OGSÅ OM: OTTO BRANDENBURG KIRA

Læs mere

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet

Avisforside. Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Avisforside Vi har skrevet en avis om studier ved Aarhus Universitet Vi vil meget gerne høre dine umiddelbare tanker om forsiden til avisen. Hvad forventer du dig af indholdet og giver den dig lyst til

Læs mere

Typografi & ombrydning

Typografi & ombrydning BASELINE Magasin lavet til magasindesignprojekt. Uddrag fra magasinet Uddrag fra magasinet Opgaven Opgaven gik ud på at lave et fagmagasin om grafisk design. Al tekst var bestemt på forhånd, og billederne

Læs mere

GRAFISK DESIGN Emballagedesign. Færdige produkt

GRAFISK DESIGN Emballagedesign. Færdige produkt GRAFISK DESIGN Færdige produkt Opgaven At designe en emballage til undertøjsvirksomheden Inderst Inde. Jeg skulle selv lave en stanseform, og det var et krav, at der skulle være en illustration og et mønster

Læs mere

Portfolio Grafisk Design Grafisk Design

Portfolio Grafisk Design Grafisk Design Grafisk Design Portfolio Grafisk Design Grafisk Design Opgaven gik ud på at lave et postkort, der skulle reklamere for et åbent hus-arrangement på Aarhus Tech. Opgaven er lavet i samarbejde med skolens

Læs mere

FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL

FORSIDE KONCEPTBESKRIVELSE LOGO DON TS RESPEKTAFSTAND FARVEVALG TYPOGRAFI FOTOSTIL DESIGNMANUAL DESIGNMANUAL KONCEPTBESKRIVELSE MODERNE TRADITIONALITET Vi har valgt en festival som kører på nogle mere traditionelle værdier i forholdet til mange andre festivaler. Øllet har i mange år været en stor

Læs mere

Typografi & Ombrydning

Typografi & Ombrydning Typografi & Ombrydning OPGAVEN Opgaven gik ud på at fremstille en årsrapport til CfDP, som er et magasin til samarbejdspartnere, mulige kunder og andre med interesse for virksomhedens beskæftigelser gennem

Læs mere

Grafisk Design. Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter.

Grafisk Design. Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter. Brainstorms Brainstorms INSPIRATION Facebook: Opdatering fra en Teenager en typisk fredag aften. Kilde: Min kusines datter. Sjovt med skråtstillet, skaber dynamik i opslaget. Fed taleboble til små-annoncer.

Læs mere

GRAFISK DESIGN DESIGNPORTFOLIO TIMO KONICZ. indhold EMBALLAGE UNDERTØJ

GRAFISK DESIGN DESIGNPORTFOLIO TIMO KONICZ. indhold EMBALLAGE UNDERTØJ indhold 2 3 4 6 7 9 10 12 redegørelse brainstorming skitser moodboard procesbeskrivelse det færdige æskelayout lille folderen hængemærket EMBALLAGE UNDERTØJ Formålet ved denn opgave var at designe en emballage

Læs mere

Designmanual. Bilag 04

Designmanual. Bilag 04 Designmanual Tekst logo: Gruppens logo er RER (står for Red Eyed Rabbit). Det er enkelt og stilrent, men samtidig lidt rustikt, hvilket kendetegner gruppen godt, med den mørkere lidt alternative stil.

Læs mere

Bog INDBUNDEN. Omslag 4+0 CMYK Materien 1+1 SORT/HVID

Bog INDBUNDEN. Omslag 4+0 CMYK Materien 1+1 SORT/HVID Typografi & ombrydning BOGPRODUKTIon En kvinde fra forlagets lokalområde havde i 5 år indsamlet fortællinger om livet i Nærum fra 1930 erne til 1960 erne og ville gerne udgive dem. Det blev med støtte

Læs mere

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST

GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST GRAFISK DESIGN RESPONSIV WEBSHOP MED ET FARVETWIST Hjemmesidedesign og udvikling www.mads-pj.dk/clothesly MADS PADKÆR JØRGENSEN - GRAFISK DESIGN Side 1 af 13 DOKUMENTATION OPGAVE Opgaven jeg stillede mig

Læs mere

PROCES DOKUMENT FUTURISME

PROCES DOKUMENT FUTURISME PROCES DOKUMENT FUTURISME JUNAD ASHRAF GRUPPE 5 1 1 Inholdsfortegnelse 1.Forside 2.Inholdsfortegnelse 3.Perioden & Stilarten 4.Tidstypiske Kunstrere 5.Karakteristisk Træk 6.Typografi 7.Reference til Nutiden

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner.

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner. GRAFISK DESIGN OPGAVEN Min kæreste er medstifter af en vinloge. Medlemmerne af logen kunne godt tænke sig et sted, hvor de bl.a. kunne få et overblik over, hvilke vine de har bedømt og hvornår næste loge

Læs mere

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk Webdesign af pl.dk Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldportal, PL.dk. Hjemmesiden skal indeholde mange informationer, og samtidig

Læs mere

Eksamensopgave 2012. Aarhusportalen. Melissa Emilie

Eksamensopgave 2012. Aarhusportalen. Melissa Emilie Eksamensopgave 2012 Aarhusportalen Melissa Emilie Indhold Indhold... 1 Aarhusportalen... 2 Projektbeskrivelse... 2 Hvem er kunden... 2 Målgruppe... 2 Hvad ønsker vi at opnå... 2 Temaer... 2 Tidsplan...

Læs mere

Grøn energi i hjemmet

Grøn energi i hjemmet Grøn energi i hjemmet E-magazine project Hold 42 - MUL A 2. - semester Indledning I dette projekt har vi fået til opgave at designe et e-magasin. I denne rapport kan læses, hvordan e-magasinet er blevet

Læs mere

art deco Indhold - historie & Baggrund - Karakteristiske tegn - farver - typografi - Målgruppevalg/persona Signe Brauer Christiansen Gruppe 14

art deco Indhold - historie & Baggrund - Karakteristiske tegn - farver - typografi - Målgruppevalg/persona Signe Brauer Christiansen Gruppe 14 art deco Indhold - historie & Baggrund - Karakteristiske tegn - farver - typografi - Målgruppevalg/persona Signe Brauer Christiansen Gruppe 14 Art Deco Art Deco er en stilart som startede som kunst tidligt

Læs mere

Grafisk Design En rapport af Jonas, Lenni, Andreas og Sebastian 1.2

Grafisk Design En rapport af Jonas, Lenni, Andreas og Sebastian 1.2 Grafisk Design En rapport af Jonas, Lenni, Andreas og Sebastian 1.2 Indholdsfortegnelse: Side 3-4 Typografi Af Sebastian Andersen Sebastian A, Andreas H, Lenni M, Jonas H Grafisk design - 1 - Side 5-6

Læs mere

Grafisk Design. Trine Alexandersen 2. HF 2016

Grafisk Design. Trine Alexandersen 2. HF 2016 Grafisk Design Trine Alexandersen 2. HF 2016 OPGAVEN Dette er en fiktiv opgave, den hænger sammen med den fiktive opgave magasinet Mad & Sanser. Jeg valgte, at designe logo til magasinet. Logoet er en

Læs mere

TYPOGRAFI Kunde / Liberté Opgave / 44 sidet Magasin (Fiktiv) Farve / CMYK (RGB Workflow) Programmer / Photoshop, Indesign

TYPOGRAFI Kunde / Liberté Opgave / 44 sidet Magasin (Fiktiv) Farve / CMYK (RGB Workflow) Programmer / Photoshop, Indesign 1 TYPOGRAFI Kunde / Liberté Opgave / 44 sidet Magasin (Fiktiv) Farve / CMYK (RGB Workflow) Programmer / Photoshop, Indesign Opgavebeskrivelse Magasin til mænd som udgives af herretøjsbutikken Liberté.

Læs mere

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker

Grafisk design AnnA SkAk Mediegr Afiker Grafisk design opgaven Jeg fik til opgave, at udforme en værdikupon til svenske Adlibris Fotoservice. Værdikuponen skulle være i A5-format på 2 sider. På første side skulle der være en indledende tekst

Læs mere

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Opgaven var her at udarbejde en brochure for virksomheden Fynbo Glas A/S. Det er en engros virksomhed, der sælger glas til byggebranchen. Brochuren skulle bruges som en informationsbrochure,

Læs mere

Designmanual. Generelt. NyreNyt + pjecer. Logo 2 Farver 2 Typografi 3 Billede 3

Designmanual. Generelt. NyreNyt + pjecer. Logo 2 Farver 2 Typografi 3 Billede 3 Designmanual Generelt Logo 2 Farver 2 Typografi 3 Billede 3 NyreNyt + pjecer Forside 4 Inholdsfortegnelse 5 Sidetal / sidefod 5 Indhold 6 Tema / Tillæg 6 Typografi Rubrik (Overskrifter) Underrubrik (indl.

Læs mere

Typografi. &ombrydning. Artikel tæt på Fit Living Magasinet. Typografi & ombrydning

Typografi. &ombrydning. Artikel tæt på Fit Living Magasinet. Typografi & ombrydning Typografi &ombrydning Artikel tæt på Fit Living Magasinet 1 OPGAVEN: Jeg fik til opgave at layoute en artikel om Louise Mieritz til Fitliving nr. 11 / 2015. Derudover skulle jeg booke fotograf, location

Læs mere

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve

2/ Sofia Seidler H3 Svendeprøve GRAFISK DESIGN OPGAVEN: Jeg har valgt at lave en fiktiv opgave for et nystartet brand ved navn, som sælger t-shirts og plakater med dyreprint som motiver. Jeg har haft fokus på deres logo, visitkort, gogards,

Læs mere

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile.

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile. Analyse-opgave Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam Indhold: Kommunikation Persona Styletile Responsive Design Wireframe Virkemidler Kommunikation Kyoto er en fashion butik

Læs mere

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio

Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio Sabine Puk Sørensen Svendeprøve portfolio 2016 Typografi & ombrydning Svendeprøve Kvalitetsvurdering Den færdige bog er overskuelig og læsevenlig, på trods af at den skulle sættes op på så få sider som

Læs mere

fontvalg Store og små bogstaver og tal fra Baron Neue Store og små bogstaver, tal og ligaturer fra Corbel

fontvalg Store og små bogstaver og tal fra Baron Neue Store og små bogstaver, tal og ligaturer fra Corbel typografi I kernefagligheden typografi har jeg valgt at lave et magasin. Magasinet omhandler Aarhus Festuge og indeholder artikler og billedemateriale jeg har fået fra Aarhus Festuge. Til dette har jeg

Læs mere

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1

kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 kollegiekokkenet.tmpdesign.dk Side 1 Indholdsfortegnelse Forord 3 Problemformulering 4 Udviklingsmetode 5 Tidsplan 6 Målgruppe 7 Design brief 8 Logo 10 Typografi og farve 11 Navigationsdiagram 12 Usecase

Læs mere

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Magasin opslag

TYPOGRAFI OG OMBRYDNING. Magasin opslag TYPOGRAFI OG OMBRYDNING Magasin opslag Produkt Redegørlese HVAD GÅR OPGAVEN UD PÅ Vi fik opgaven at skulle lave et magasin med 4 artikler, som hver skulle fylde nogle bestemte opslag. Her har jeg så valgt

Læs mere

Ditlev Nielsen 2.g Kom/it 9/10/15. Avis artikel rapport

Ditlev Nielsen 2.g Kom/it 9/10/15. Avis artikel rapport Ditlev Nielsen 2.g Kom/it 9/10/15 Avis artikel rapport Indholdsfortegnelse: Indledning Side 3 Problemformulering Side 3 Afsender Side 3 Budskab Side 3 Medie Typografi Side 4-6 Medie Farver Side 7-9 Medie

Læs mere

Kendskabs- og læserundersøgelse

Kendskabs- og læserundersøgelse Kendskabs- og læserundersøgelse Magasinet Sammen om Rødovre Konsulent: Connie F. Larsen Konsulent: Asger H. Nielsen Gennemført d. 16. til 21. november, 2016 1 Om undersøgelsen Undersøgelsen er gennemført

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Farveteori 1. Gestaltlove 3. Typografi 7 CMYK 2 RGB 2

Indholdsfortegnelse. Farveteori 1. Gestaltlove 3. Typografi 7 CMYK 2 RGB 2 Indholdsfortegnelse Farveteori 1 CMYK 2 RGB 2 Gestaltlove 3 White space 3 Simplicity 3 Figure ground 3 Commen fate 4 Continuinity 4 Proximity 4 Rule of thirds 5 Closure 5 Similarity 5 Golden section 6

Læs mere

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by.

Mediegrafiker hf 1, Sascha Petersen. Grafisk design. Wireframe & skitse. 1 - Page 1. Flowchart. Start. Opret bruger/login Forside Mad i din by. Wireframe & skitse 1 - Page 1 Flowchart Start Opret bruger/login Forside Mad i din by Side 1 Moodboard til app & logo Skrifttyper Dandeleon Vintage Demo Montserrat regular Farver Sort/grå Hex: #3F3F3F

Læs mere

grafisk // design // d k sign

grafisk // design // d k sign gr a fis grafisk e // d k sign grafisk vinbog / redegørelse / brainstorm og inspiration / farver, fonte og logo / layout / opslag / omslag HVAD? Design og opsætning af et fiktivt magasin, Plus, hvor design

Læs mere

Typografi & ombrydning 3. Hovedforløb

Typografi & ombrydning 3. Hovedforløb Typografi & ombrydning 3. Hovedforløb Sabine Puk Sørensen Typografi & ombrydning 3. Hovedforløb InDesign Opgavebeskrivelse Opsætning og ombrydning af bogen Pædagogisk psykologi, som primært henvender sig

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

Grafisk Design KOM/IT. Kevin, Christoffer & Thor 15-10-2010

Grafisk Design KOM/IT. Kevin, Christoffer & Thor 15-10-2010 Grafisk Design KOM/IT Kevin, Christoffer & Thor 15-10-2010 Indhold Indledning... 2 Skitseteknik... 2 Vores skitser... 2 Komposition... 3 Format... 3 Harmoni... 3 Gestaltreglerne... 3 Ensartethed... 3 Lukkethed...

Læs mere

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt.

Opgaven. Brugervenlighed. Designparametre. Følgende krav var : Research. Målgruppe. Konklusion. sitet ikke bliver for mørkt. Opgaven Opgaven var fiktiv og bestod i at redesigne og kode hjemmesiden Copenhagen Street Food samt at redesigne logo. Kunden ville gerne have et bedre flow på hjemmesiden og tiltrække flere besøgende

Læs mere

Poster design. Meningen med en poster

Poster design. Meningen med en poster Poster design At præsentere et naturvidenskabelig emne er ikke altid lige nemt. Derfor bruges ofte plakater, såkaldte posters, til at fremvise forskning på fx messer eller konferencer. Her kan du finde

Læs mere

E-zine Online magazine

E-zine Online magazine E-zine Online magazine Anders Cramer Nielsen - http://www.anderscramernielsen.dk Bjarke Handsdal - http://handsdalize.com Casper Ragn - http://www.portfolio.casperragn.com Niels Otto - http://ottouch.com

Læs mere

Kom/IT rapport Grafisk design Anders H og Mikael

Kom/IT rapport Grafisk design Anders H og Mikael Kom/IT rapport Grafisk design Anders H og Mikael Denne rapport i grafisk design, vil tage udgangspunkt i den PowerPoint præsentation vi lavede i forbindelse med en opgave i samfundsfag. Rapporten er inddelt

Læs mere

GRAFISK DESIGN PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016

GRAFISK DESIGN PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016 GRAFISK DESIGN PHILIP CREAMER AARHUS TECH SVENDEPRØVE NOVEMBER 2016 grafisk design // DOKUMENTATION opgaven // Jeg fik til opgave at udvikle en visuel identitet i form af et nyt logo til GranBar, som er

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING Aa TYPOGRAFI & OMBRYDNING Magasin 6 PRAKTISK INFO OM OPGAVEN SPECIFIKATION Kunde: Brønderslev Handel Opgave: At designe et shoppings-magasin, til Brønderslev Open By Night. En slags genoplivning af Brønderslev

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING // SPORTMAGASINET

TYPOGRAFI & OMBRYDNING // SPORTMAGASINET TYPOGRAFI & OMBRYDNING // SPORTMAGASINET Programmer Indesign Photosop Beskrivelse af opgave Projektet Sportmagasinet Om: Crossfit er en artikel i et fiktivt sport magasin. Målgruppe Artiklens primære målgruppe

Læs mere

Typografi & ombrydning

Typografi & ombrydning 2 PRODUKT & MÅLGRUPPE I samarbejde med virksomheden Euro Poultry, har jeg udarbejdet et magasin, som skal henvende sig til målgruppen unge og børnefamilier i alderen 18-30 år. Det er et magasin, som skal

Læs mere

GRAFIK & BILLEDE HJEMMESIDE TIL DEJLIGLAMA

GRAFIK & BILLEDE HJEMMESIDE TIL DEJLIGLAMA GRAFIK & BILLEDE HJEMMESIDE TIL DEJLIGLAMA Dokumentation OPGAVEN Dejliglama (firma) skulle ha visualiseret sin app, og ha lavet et grafisk miljø omkring konceptet for at få en klarerer vision om hvor den

Læs mere

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE

PRIMÆRE LOGOTYPE SEKUNDÆRE LOGOTYPE GRAFISK DESIGN OPGAVEN Jeg har valgt at designe et grafisk element til mit digitale produkt. Jeg var heldig at få til opgave af Colornails, at designe Deres hjemmeside til dem. Colornails er et nyt og

Læs mere

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot

Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot Denne rapport har til formål at redegøre for tilblivelsen af hjemmesiden beliggende på domænet, http://www.technofil.dk. Der refereres fra nu af blot til hjemmesiden. Mine indledende tanker bag hjemmesiden

Læs mere

Kommunikation/IT Rapport Roskilde Tekniske Gymnasium

Kommunikation/IT Rapport Roskilde Tekniske Gymnasium Kommunikation/IT Rapport Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Formål:... 3 Teori:... 3 Form og farver... 3 Skrifter og typografi... 4 Billeder og illustration... 5 Komposition og layout... 5 Produkt:... 6 Brainstorm

Læs mere

Tema 1. Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg. Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe

Tema 1. Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg. Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe Tema 1 Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe Link http://des-iis.ucn.dk/mmda0914/1034387/ Database Mmda0914/1034387 Indledning Til dette projekt

Læs mere

Typografi og ombrydning

Typografi og ombrydning Typografi og ombrydning Anna Skak Mediegrafiker Opgaven Opgaven gik ud på at fremstille en tosiders værdikupon i A5-format til den svenske kunde Adlibris Fotoservice i samarbejde med CEWE Nordic. Jeg skulle

Læs mere

Gruppemedlemmer: Frederik, Michael og Anders

Gruppemedlemmer: Frederik, Michael og Anders Side: 1-6 Side: 2-6 Indholdsfortegnelse: Forside. 1 Indholdsfortegnelse. 2 Indledning. 3 Beskrivelse Af forløb. 3 Problemformulering. 3 Teori, Analyse og Fortolkning. 3-6 Konklusion. 6 Side: 3-6 Indledning.

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING BOG OM DÚNÉ OPGAVE: IDÉ: ANSVAR: Ditte Rolighed G. Jørgensen En bog omkring Dúné, med portrætter, turneér, billeder og historie Inspiration ud fra musikmagasiner, men som udgangspunkt

Læs mere

Evalueringsportfolio for Hovedforløb 3. Typografi & ombrydning. Artikler i et månedsblad. Typografi & ombrydning

Evalueringsportfolio for Hovedforløb 3. Typografi & ombrydning. Artikler i et månedsblad. Typografi & ombrydning Evalueringsportfolio for Hovedforløb 3 Artikler i et månedsblad Opgaven Selvvalgt opgave Beskrivelse Der skal laves nogle artikler til et månedsblad, som har fokus på Israel og jøderne. Artiklerne er skrevet

Læs mere

RAPPORT. RE-DESIGN af sitet. Rapport redesign. Gruppe 14

RAPPORT. RE-DESIGN af sitet.  Rapport redesign. Gruppe 14 Rapport redesign Gruppe 14 RAPPORT RE-DESIGN af sitet www.kyoto.dk Gruppe 14 Gruppemedlemmer: Olivia Høyer, Marie Rørstrøm, Khaled Albu Qais & Benedicte Kjeldsen 1 Analyse af eksisterende website Kommunikation

Læs mere

Portfolio. Grafisk Design AF TINA BUUS GISSEL HOLD: 14HF37MGH2

Portfolio. Grafisk Design AF TINA BUUS GISSEL HOLD: 14HF37MGH2 Portfolio AF TINA BUUS GISSEL Grafisk Design HOLD: 14HF37MGH2 OPGAVEN Line Typografi Komposition Lave personlig collage med 1 billede og illustrati- Er i gang med uddannelsen til ergoterapeut. Bermuda

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING En historie om mad

TYPOGRAFI & OMBRYDNING En historie om mad TYPOGRAFI & OMBRYDNING En historie om mad OM MAD&VENNER er et madmagasin ejet af JSL Publications. Jeg har i denne case fået til opgave, at layoute deres portræt-sektion. Magasinet udkommer 14 gange årligt

Læs mere

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER

MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER SIZE 34-54 2014 AUTUMN COLLECTION shop online bonaparte.dk MONIQUE BOOTS-NIELSEN / GRAFIKER Grafisk Design Grafik & Billedbehandling Typografi & Ombrydnig Grafisk produktion & Workflow Et magasin om knogleskørhed,

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

Grafik & Billedbehandling

Grafik & Billedbehandling Grafik & Billedbehandling Opgave: Jeg har fået til opgave at omdanne et gammelt sort/hvid fotografi til et gammeldags farvebillede, UDEN at ødelægge skygger og andre væsentlige detaljer.(non destructive)

Læs mere