Repræsentantskabsmøde. i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 29. april 2014 kl Søndergade 52, Frederiks, 7440 Karup - (c/o MacY)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Repræsentantskabsmøde. i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks, 7440 Karup - (c/o MacY)"

Transkript

1 Side 1 Repræsentantskabsmøde i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 29. april 2014 kl Søndergade 52, Frederiks, 7440 Karup - (c/o MacY)

2 Side 2 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Udvalgsformændene aflægger beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab samt status pr til godkendelse 5. Behandling af indkomne forslag Der er indkommet forslag 6. Valg: a) På valg til bestyrelsen Lone Godballe og Allan Christensen. (Preben Dahlgaard og Peter Kjellerup blev valgt i fjor. Valg gælder for 2 år) b) Udvalgsmedlemmer, min 1 pr. udvalg, dog 2 i TU c) 2 revisorer og en ditto suppleant 7. Fastsættelse af stedet for næste repræsentantskabsmøde 8. Eventuelt Stemmeret: Hver klub har to stemmer, som kun kan afgives af to fremmødte medlemmer fra klubben. Man er dog velkommen til at tage andre interesserede klubmedlemmer med. Selv om man ikke har stemmeret, har man taleret og ret til kaffe og kage. Indhold Side 2 Side 3 Side 4 Side 10 Side 11 Side 13 Side 16 Side 17 Side 18 Side 20 Dagsorden Bestyrelsens/formandens beretning Ungdomsberetning Danmarksserieberetning Jyllandsserieberetning Mix-beretninger Regnskab Forslag Medlemsstatistik Holdstatistik

3 Side 3 Bestyrelsens beretning til repræsentantskabsmødet Fokus på rekruttering af nye spillere har været en ualmindelig interessant sæson for Midtjysk Volleyball og for dansk volleyball i det hele taget. Først og fremmest blev det året, da Danmark var vært for EM. Et velgennemført arrangement, som Dansk Volleyballforbund kan være stolt af. Rigtig mange klubber var aktive omkring EM. Der blev stillet masser af hjælpere som fik store oplevelser og der var rigtig mange klubber der arrangerede tur til kampene både i Herning, Århus, Odense og København. Kredsen var sponsor for nogle busser til turen til finalerne i København, og det var vi rigtig glade for. Det er fint at komme til at kende folk fra andre klubber ved at rejse sammen til sådan en volleyfest. Kredsens økonomi er meget stærk, så der var råd til denne gave til klubberne. Mange af de gamle spillere, der tidligere befolkede volleybanerne i det ganske land, men af forskellige grunde er stoppet var dukket op i hallerne til EM-kampene, og det var jo rigtig nostalgisk at møde dem. Måske man kan rekruttere en ny god leder eller træner blandt den slags mennesker?? var også året, hvor kredsen uddelte kr til klubber med gode ideer til rekruttering. Desværre er en del af de projekter, der er blevet lovet tilskud, ikke realiseret, så det er ikke lykkedes at komme af med alle pengene, men vi forlænger på opfordring gerne perioden, hvor klubberne kan sætte projekterne i gang. Ikke mindst vil vi være henrykte for at få gang i et kidsvolleyprojekt, der dækker næsten hele Århus med kidsvolleytræning over hele byen. Det er et initiativ, der frem for alt andet kan være med til at flytte midtjysk volleyball fremad med flere spillere, bedre turneringer, stærkere konkurrence, bedre træning og højere niveau. Dansk Volleyballforbund har igangsat projektet Kidsvolley 2.0 hvor alle klubber med kidsvolley modtager besøg af en af forbundets konsulenter. Der udveksles ideer og og initiativet kan måske kaste nye medlemmer af sig i næste sæson. Med EM i Danmark, kr til rekruttering i lokalområdet og Kidsvolley 2.0 kunne man håbe på et mindre medlemsboom. Ind til videre, er dette boom udeblevet, men effekten skal måske måles over længere tid? Under alle omstændigheder er det hamrende vigtigt at vi er aktive med tilbud til nye spillere, hvis vi skal opleve en effekt. I 31/ er status et fald på 172 medlemmer svarende til ca. 4,4 % af de volleyballspillere, der var i Midtjylland et år tidligere. Så der er altså tilbagegang til trods for EM, kr. pulje og Kidsvolley 2.0. Vi må spørge os selv og hinanden: Hvad skal der til for at øge antallet af volleyspillere? Hvordan får vi flere spillere ind i etablerede klubber og hvordan får vi nye klubber i gang med volleyball?

4 Side 4 Ligger der et svar eller endnu en udfordring i skolereformen? Vil den længere skoledag gøre det sværere at få børnene til at gå til volleyball udenfor skoletiden? Eller kan foreningerne skabe samarbejdsflader med skoler og SFO, hvor eleverne sluses over i foreningerne? Kan DVBFs og Dansk Skoleidræts Skolekidsstævner være en del af den løftestang, der skal skabe interesse for volleyball blandt børnene? Kan vi blive bedre til at samle op på alle de unge, der får smag for volleyball, mens de går på efterskole? Hvordan rekrutteres nye trænere og ledere? Hvad er det, der giver trænere og ledere energi og lyst til fortsat at yde en indsats og måske øge den? Er det de samme ting, der motiverer spillerne? Omvendt: Hvad demotiverer en spiller, en træner eller en leder? Kan kredsens tilbud blive bedre til at fremme de aktiviteter, der gør det sjovere at være spiller, træner eller leder- og til at undgå de oplevelser, der gør det hele lidt træls? Lad os få en ideudveksling på rep-mødet og lad os lave en liste med gode ideer til både kredsens og klubbernes virke i det kommende år. Vi ser frem til et repræsentantskabsmøde, som kan være med til at forme fremtiden for Midtjysk Volleyball. På bestyrelsens vegne Lone Godballe Formand Beretning fra MJVBs ungdomsudvalg Af Allan Christensen & Jørgen Donslund På sidste års repræsentantskabsmøde blev der ændret ret radikalt på den ungdomsturnering, der har været i Midt og Vestjyllandi de seneste ca. 15 år: 1. DM-kvalifikationen for U14, U16 og U18 ungdomsvolleyball fik sine egne stævner. DM-adgangen kan man altså ikke længere vinde i Grand Prix-turneringen. GP-turneringen før jul er nu østvestdelt. Efter jul GP fælles for hele kredsen. Der er således to GP-turneringer og 3 DM-

5 Side 5 kvalstævner, så hvert hold kan deltage i 11 stævner. Spillere, der forsøger at komme til DM i endnu en aldersgruppe, kan deltage i 14 stævner. 2. Teenstævner og Kidsstævner blev adskilt mht. tid og sted. Disse ændringer skal evalueres på dette års repmøde! Fik vi det vi ønskede? Statistik: Antal forskellige Hold Ungdom Teen Kids Stævner pr. hold Ungdom Teen Kids ,43 2,79 4, ,88 3,31 4,11 Den adskilte ungdomsturnering har ført til at der er næsten samme antal hold som i fjor, og de spiller gennemsnitligt næsten et halvt stævne mere i løbet af sæsonen. Statistisk ser det altså fint ud. Trods de udmærkede tal, er det ikke alt her, der er lutter idyl. Fra tidligere at have 8 GP-stævner er der nu stadig 8 GP-stævner + 9 DM-kvalstævner, nemlig 3 i hver af rækkerne U14, U16 og U18. Der er altså mere end dobbelt så mange stævner men kun halvt så mange deltagere til hvert stævne. Ved GPs JM-finalestævne i Vejlby Risskovhallerne, havde vi tidligere problemer med at være på 9 baner. Der kunne vi kun bruge 4 af banerne i år. Der var kun 12 hold med i år. Sidste år var der 32 hold. DMkvalstævnerne i U16 og U18 har været OK, men det faldende volumen i GP gør det vanskeligere at skabe jævnbyrdige puljer til alle hold. Især for U14-holdene har det været lidt frustrerende at de få hold der er i aldersgruppen spiller tre forskellige steder; i GP-stævner, i U14-DM-kval eller i Teenstævner. Det er blevet vanskeligt at finde og møde sine jævnaldrende og jævnbyrdige. Vi har rådet lidt bod på det ved at lade drenge og piger møde hinanden men det er jo en nødløsning. En begrundelse for den aktuelle struktur er, at de hold vi sender til DM skal være bedre forberedt som hold, ved at have været ude i en hård DM-kvalifikation tæt op mod DM. Vi følger spændt kredsens hold til årets DM for at se, om der er en effekt. Vi ser at holdene i højere grad end ventet vælger at deltage i kun 1 af turneringerne. Kan strukturen ændres, så det er mere naturligt at spille med i både GP og DM-kval?

6 Side 6 Hermed et forslag til igen at samle ungdomsholdene til de samme stævner: Oktober-nov: 2 runder delt i øst-vest. Fungerer som seedning til GP-stævnerne. Nov-Mar: 4 runder GP for hele kredsen. JM afgøres. Nr. 1-4 i hver række er kvalificeret til at spille finalestævner om DM-adgang i egen aldersgruppe. En klub kan højst have et hold med her. Mar-april: DM-kval. I DU14, HU14, DU16, HU16, DU18 og HU18: Op til 4 hold spiller to gange alle mod alle. Alle kampe tæller i den samme stilling. Kampene spilles på to stævnedage. DU21 og HU21 spiller samtidig om kredsmesterskabet i deres aldersgruppe ved et stævne. De hold, der ikke kvalificerer sig til at spille om pladserne ved DM inviteres til at afslutningsstævne, hvor der skal gøres noget ekstra ud af at lave en hyggelig og alternativ afslutningsdag med fx skøre indfald, spurtpræmier, alternative regler, konkurrence med boldkanon, osv. Fordele: Færre stævner = mere overskuelighed, datosammenfald for ungdom og teen kan undgås, flere hold til samme stævne= mere jævnbyrdige puljer. Ulemper: Færre klubber får hjemmestævne, færre stævnedage at vælge imellem. Ovennævnte er en af mulighederne der kan være mange andre. Ungdomsudvalget håber på en konstruktiv debat omkring evalueringen af ungdomsturneringen i og tilpasninger til sæson Kidsvolley og Teenvolley Kidsvolley tænkes videreført med samme stævnekoncept som i år. Teenstævnernes fremgang har været så stor at halkapaciteten ikke rigtig har kunnet følge med. Der var kun booket 1 hal, dvs. 5 Teen-baner, til de fleste stævner, og det var for lidt, så vi har været nødt til at afvise nogle hold. For at få bedre plads foreslås det i det kommende år at holde Teenstævner for U14 og U16 hver for sig. Det vil give plads til at imødekomme det forslag Randers VK har stillet om også at åbne for Teen 1-rækken i U16. Det er et forslag som UU gerne støtter. Slutstillinger ungdom 3 turneringer for samme holdgebyr: DM-kval, GP efterår og GP forår I Stillingerne angives antallet af Grand Prix point Fr står for Fradrag af point for manglende spillere (mindre end 6 spillere). Tilmeldt: 0 Rettidigt afbud: - For sent afbud eller udeblivelse: 0 DM-kvalifikationsturnering HU14 (1 hold til DM) 5. jan. Fr 8. mar. Fr 30. mar. Fr Ikast Bedsted HU14 Teen 2 (2 hold til DM) 23.feb 16.mar. 6. apr. Bedsted Point

7 Side 7 Centrum Bedsted SKF Skive Solbjerg Randers DU14 (1 hold til DM) 5. jan. Fr 8. mar. Fr 30. mar. Fr Holstebro Bedsted Skjern DU14 Teen 2 (2 hold til DM) 23.feb 16.mar. 6. apr. Gjern Skive Bedsted Gjern Randers Bedsted Lyseng Bedsted HU16 (2 hold til DM) 1. dec. Fr 9. mar. Fr 6. apr. Fr Ikast Skjern Skovbakken Holstebro DU16 (2 hold til DM) 1. dec. Fr 9. mar. Fr 6. apr. Fr Ikast Skovbakken Skive Holstebro Skjern Lyseng Gjellerup HU18 (2 hold til DM) 30. nov. Fr 8.mar. Fr 23. mar. Fr Djurslands ES Ikast Hornsyld Randers Novo DU18 (2 hold til DM) 30. nov. Fr 8.mar. Fr 23. mar. Fr Ikast Skovbakken Djurslands ES Randers VK

8 Side 8 Tilmelding senest tirsdag kl. 21 før det aktuelle stævne GP-Pointtildeling: 1. runde: dobbelt, 2. runde: 3-dobbelt og 3. runde: 4-dobbelt! Grand Prix forår 2014 Tilmeldt: 0 Ikke tilmeldt: - Ændringer mailes til jd@mjvb.dk Drenge 25-jan 22-feb 15-mar 29-mar Point Ikast HU Skive HU Holstebro HU Hornsyld HU Skovbakken HU G/Nissum HU Skjern HU SKF HU Gjern/Fjellerup HU Ikast HU IF Centrum HU Piger 25-jan 22-feb 15-mar 29-mar Point Ikast DU18 A Skovbakken DU18 A Holstebro DU Holstebro DU21 A Skive DU16 A Gjellerup DU Skjern DU Holstebro DU Ikast DU18 B/DU Skovbakken DU Skovbakken DU18B Holstebro DU Skjern DU Skive DU16 B alle stævner tæller med. Man får IKKE fratrukket dårligste resultat. Dobbelte GP-point 29/3. EFTERÅRSTURNERINGEN: Østjylland Drenge 5. okt. Fr 26. okt. Fr 23. nov. Fr 7. dec. Fr Point Djurslands Efterskole HU18A Hornsyld HU

9 Side 9 Randers Novo Volley HU Randers Novo Volley HU Skovbakken HU Skrødstrup Efterskole HU Djurslands Efterskole HU18B Piger 5. okt. Fr 26. okt. Fr 23. nov. Fr 7. dec. Fr Point Skovbakken DU Djurslands Efterskole DU18A Randers Novo Volley DU Randers VK DU IF Lyseng DU Skovbakken DU Djurslands Efterskole DU18B Vestjylland Drenge 5. okt. Fr 26. okt. Fr 23. nov. Fr 7. dec. Fr Point Ikast HU Holstebro HU Skive HU Ikast HU SE Volley HU Bedsted HU Bedsted HU Ikast HU18b Skjern HU SKF HU Bedsted HU Piger 5. okt. Fr 26. okt. Fr 23. nov. Fr 7. dec. Fr Point Ikast DU18 A Holstebro DU21 A Holstebro DU21 B Holstebro DU Skive DU16 A Skjern DU Ikast DU18 B Holstebro DU Gjellerup DU Skjern DU Skovbakken DU18 A Skive DU16 B SE Volley DU Skovbakken DU18 B Ikast DU18 C Holstebro DU

10 Side 10 Tjørring DU Holstebro DU18B Bedsted DU Skjern DU Bedsted DU Beretning for Danmarksserieherrer og -damer Af Preben Dahlgaard Tak igen i år for en god sæson, som har kørt uden de store problemer. Ved sidste års repræsentantskabsmøde blev det besluttet at spille Danmarksserierne som trekantsstævner, dette gjorde at rækkerne er blevet afviklet med 9 hold, hvilket er det optimale. I starten af sæsonen gav det lidt tilvænningsproblemer, men min fornemmelse i dag er, at alle hold er glade for systemet. Det giver nogle lange stævnedage, hvor man spiller 2 kampe og dømmer 1, men så er man ikke afsted så mange gange i løbet af en sæson. I år har især damerækken været utrolig spændende og tæt i kampen om topplaceringerne. Mellem de tre øverste hold i toppen er der kun to points forskel. Herrerækken var præget af et suverænt Århus 1900 hold, men også denne række har budt på tætte og jævnbyrdige kampe. Det er rigtigt dejligt at de øverste hold i Danmarksserierne ønsker at rykke op i Divisionerne og at de næste hold også var klar til at deltage i kvalstævner. Overordnet er der i klubberne godt styr på at afvikle stævner og indrapportere resultater, der opleves dog stadig (lidt for ofte) mangelfulde eller forkerte kampskemaer. Vi kører med meget lave bødetakster, men jeg vil opfordre klubberne til at blive bedre til at udfylde kampskemaerne og få dem sendt samme dag. Det har heldigvis igen været en sæson, hvor der ikke har været sager, der har krævet at medlemmerne i TU er blevet involveret, så en stor ros til jer alle for det. Tillykke til vore rækkevindere: DSD. Ikast KFUM.2 DSH. Århus

11 Side 11 Tak til Henrik Petersen og Peter Morsing for godt samarbejde, og tak til Jørgen Donslund for hjælp. SLUTSTILLING DSH K V U T Sæt Bolde P 1 Aarhus Hornsyld IF Tjørring IF IF Lyseng ASV Århus Skjern KFUM Sunds KFUM Ikast KFUM Skive FVK DSD K V U T Sæt Bolde P 1 Ikast KFUM ASV Århus Bedsted KFU Skovbakken Skive FVK Hjerm FIF ASV Århus ASV Århus Aarhus Beretning for Jyllandsserier/Serie 1 Af Jørgen Donslund Siden de to rækker blev slået sammen og kørt som Grand Prix-rækker har der været et pasende antal hold til denne turneringsform. Det har været praksis at kalde rækken både JS og S1, således at A-rækken er Jyllandserien og B-rækken er serie 1. Fra næste sæson er tanken helt at droppe betegnelsen, Serie 1, så JS fremover er den laveste serierække for både dame og herrehold. I år er antallet af damehold steget en lille smule; fra 10 til 11 deltagende hold i alt og det gennemsnitlige antal hold ved de 8 stævner er steget fra 6,75 til 7,0. Hos herrerne er der derimod tilbagegang fra 18 til 14 deltagende hold og det gennemsnitlige antal hold pr. stævne er også dykket, nemlig fra 11,5 til 9,1.

12 Side 12 Så sammenlagt må vi igen konstatere en - om end beskeden - tilbagegang i antallet af seniorhold i volleyball. Det er en tendens vi har kæmpet mod i mange år, og vi er meget lydhøre, hvis nogen har gode ideer til, hvordan denne udvikling kan vendes. Stævnerne er i grunden velfungerende, dog med en evig problematik omkring stævnerne i JSH: Kan vi være i 1 hal med 3 baner eller er der brug for mere plads? Det er lige præcis lykkedes at få plads til alle, hver gang, selv om der har været en plan B klar i skuffen i flere tilfælde. Der har været særdeles hård kamp om toppladserne i begge rækker og jeg tror de fire hold, der nu rykker op i Danmarksserien er godt rustet efter den hårde kamp om oprykningen. Slutstillinger i Jyllandsserier og Mix-rækker I Stillingerne angives antallet af Grand Prix point Fr står for Fradrag af point for manglende spillere (mindre end 6 spillere). Tilmeldt: 0 Rettidigt afbud: - For sent afbud eller udeblivelse: 0 Jyllandseriedamer Damer 6/10 SIK Viborg 6 F r 1/ F 17/1 r F r 1/ F 11/ r F 25/ r F r 2/2 F r 22/ 3 F r Point O Tjørring O Randers VK ASV ASV Skovbakken TST Randers VK ASV Tjørring VIF Mors Jyllandsserieherrer Herrer 5/10 Fr 3/11 Fr 17/11 Fr 30/11 Fr 12/1 Fr 26/1 Fr 1/3 Fr 23/3 Fr Point SKF O Randers VK O Hjerm A ASV Aabyhøj

13 Side 13 Lyseng Hjerm B Skovbakk ASV SIK Viborg Funder Aar SGF Vejle Fjends Løsning Mix Syd Syd 26/10 9/11 23/11 7/12 11/1 1/2 23/2 15/3 Point Hjerm A Ikast A Gullestrup B Skjern A Gullestrup A Ringkøbin g Tjørring A Herning A Herning B Gjellerup Herning C Skjern B Tjørring B Ilskov A Aulum Faster MIX Nord Nord 26/10 16/11 23/11 7/12 11/1 1/2 22/2 15/3 Point Skive A Lemvig

14 Side 14 FLUIF A Hjerm B Holstebro VIF A Thisted A Hjerm C Bøvling FLUIF B VIF B Thisted B Langhøj Fjends Beretning for Mix Nord Af Jørgen Donslund Mix nord har haft en OK sæson trods en lille tilbagegang i antallet af hold. Hjerm A valgte i denne sæson at spille i syd-rækken, som er lidt stærkere end nord, men der er også forsvundet andre hold, idet der alt i alt har været 14 hold med i år mod 18 hold sidste år. Det gennemsnitlige antal hold pr. stævne har været 9,1 mod 11,5 i sæson Altså en tilbagegang, som meget gerne må stoppe nu eller allerhelst vendes til en fremgang. Der findes flere klubber i området, der har spillere, men som ikke deltager i turneringen. Dem skal vi have kontaktet og inviteret til at komme og prøve sig af ved vore hyggelige stævner, hvor vi ofte har fælles spisepause, så man kan give hinanden en gang røg, samtidig med at man støtter hallens cafeteria. Man kan være med i et par GP-runder uden at løse personlig licens og det skal vi i have gjort opmærksom på. En afskaffelse af licensen er vel for meget at håbe på? Statistik for mix syd: I deltog 18 hold i alt og der var 12,5 hold/stævne i gennemsnit. I har der kun været 16 hold med, men de har været meget stabile og der har været 14,5 hold i gennemsnit pr. stævne. Beretning for Mix Syd 2013/14 Af Steen Jørgensen Lige som sidste sæson har A-rækken været uhyggelig spændende og jævnbyrdig. Hjerm A fra Mix Nord meldte sig til hos os i syd, hvilket gjorde A-rækken endnu stærkere. Det har givet nogle rigtigt flotte volleyballkampe på et højt niveau. Det betød også, at spillede holdene ikke op til deres

15 Side 15 bedste, måtte man en tur ned i B-rækken, hvilket to af de normalt rigtig gode hold som Skjern A og Ringkøbing måtte sande. Vi kunne kåre en ny vinder af Mix Syd i denne sæson. Hjerm A og Ikast sluttede med samme pointantal. Ved pointlighed er det holdet som klarer sig bedst ved finalestævnet, som kåres som vinder. Derfor et rigtigt stort tillykke til Hjerm A, som vinder af Mix Syd. Selvom niveauet i B- og C-rækken ikke er på højde med A-rækken, blev der også der spillet rigtig mange gode og spændende kampe, og da mange af holdene jo kender hinanden rigtig godt, bliver der gået til den, da der jo er hold, man helst ikke vil tabe til. Som noget nyt havde vi i denne sæson delt holdene op i to grupper ved det første kvalifikationsstævne. Den ene gruppe for de hold som spillede om at kvalificere sig til Niveau A, og den anden gruppe for de hold som spillede om at kvalificere sig til niveau B/C. På den måde undgik vi kampene med alt for høje niveauforskelle. Det vil vi fortsætte med, da vi kun fik en positiv respons tilbage fra holdene. Ved kvalifikationsstævnet var der tilmeldt 15 hold. Det største antal i mange år. Det forsatte vi med at være, lige bortset fra de sidste par stævner. Så vi var hold til stævnerne, hvilket var rigtigt positivt. Ved Nord/Syd finalestævnet vandt det nye Gullestrup B hold over Ikast efter en tæt finalekamp. Så også et rigtigt stort tillykke til dem. Og med fire hold fra Mix Syd på de fire første pladser kan man kun sige, at det var Mix Syds år i år. Desværre blev B-finale stævnet i Ilskov ikke til noget i år, da der var for få hold tilmeldt, hvilket var meget ærgerligt. Til sidst vil jeg takke alle holdene for endnu en super sæson, og håber at vi kan gentage det til den næste sæson 2014/15.

16 Side 16 MIDTJYSK VOLLEYBALL DRIFSREGNSKAB Indtægter 11/12: 12/13: 13/14: Turneringsgebyr m.m Kontingent Renter Underskud ,724 Udgifter Licens til DVBF Turneringsudgifter Administration Bestyrelse Udvalg IT-udgifter EMkørsel kr. Pulje Overskud STATUS pr Formue pr årets underskud Bankbeholdning i Nordea Tilgodehavende DVBF Erik Vestergård regnskabsfører

17 Side 17 Indkomne forslag Forslag 1 Randers Volleyballklub vil gerne komme med et forslag til behandling på rep.-mødet. Vi har i denne sæson haft en del spillere som er startet i klubben, hvilket vi er meget glade for. Det har især været piger i 8. og 9. klasse, vi har haft meget svært ved at få dem med til stævner, da de skal stille op i U16 teen 2, hvilket de ikke synes er sjovt, da spillet ikke kommer til at fylde, men bliver meget afbrudt. For det første er det svært for dem at spille tre gange på deres egen siden, hvilket der jo skal stræbes efter for at få lavet et "rigtigt" angreb med modtagning, hævning og smash. Derudover kan det betyder at et dårligere hold der hele tiden sender bolden over på første berøring kan slå et bedre hold, som øver sig i at spille tre gange. Denne diskussion har også været oppe på facebook på Kidsvolley 2.0. Vi i Randers Volleyballklub vil i næste sæson have et U16 hold (seks-mand), men vil forsat putte nye spillere i 8. og 9. klasse ind på teen-holdene, da vi mener at teen-spillet er bedre for nybegynder og når teen-rækken anvendes på denne måde er det vigtigt at vi også kan få dem med ud til stævner med kampe der passer til deres niveau for at give dem en god oplevelse og lyst til at forsætte med at spille volleyball. Vi forslår derfor, at det skal være muligt at stille op i U16 teen 1 til næste sæson. På grund af manglende hold især i U16 rækkerne forslå vi også at man spiller teen 1 og teen 2 mod hinanden og så må det være op til trænerne at vurdere, hvorvidt holdene skal stille op i det ene eller det andet. Venlig hilsen Kirstine Brandt Randers Volleyballklub Forslag 2 Ilskov Volleyballklub foreslår at Teenstævnerne udvides med en række for U18 i Teen 2. Venlig hilsen Peter Harslov Ilskov IF Volleyball

18 Side 18 Følgende forslag fra Julia Kornum Hundebøl, IK Skovbakken bliver behandlet som forslag 3-6 på MJVBs repmøde forslagene er indkommet tirsdag d. 22/4 og med en jysk tolkning af fristen 8 dage før er det jo i rette tid! Forslag 3. Fjernelse af opdelingen af kredsen i øst og vest til GP-stævnerne. Østafdelingen er ALT for lille til, at GP-stævnerne har givet mening. Der har været ALT for få hold med alt for stor spredning i niveau. Det har resulteret i uinteressante kampe, hvor man reelt ikke har haft mulighed for at træne noget som helst relevant (hverken for nybegynderne eller for de øvede). Det blev især tydeligt til sidste GP-stævne i 2013, hvor vi var de eneste deltagende hold på damesiden med 1 nybegynder hold og 1 øvet hold. Vi stod desværre tilbage med en følelse af at især det første halve år til GP-stævnerne var spild af tid. Hvis den lange kørsel er årsagen til at nogle klubber i så fald vil vælge stævnerne fra, ville et bedre alternativ være at reducere antallet af stævner med argumentet, at det er bedre at køre langt få gange for bedre kampe end kort flere gange for dårligere kampe. Forslag 4. Afskaffelse af U16-teen. Et af kredsens store problemer på ungdomssiden i denne sæson har været et markant fald i antallet af hold til GP-stævnerne. En af årsagerne til dette valg kan være det alt for store udbud af stævner. Teen-spillet er rigtig fint som en overgang fra kids- til ungdom, men skal ikke ses som mere end det. Målet med vores ungdomsspillere må være at lave dygtige volleyball-spillere, der kan spille 6- mandsvolley og på sigt kæmpe med om DM-pladserne (og kæmpe med mod sjællænderne). Jeg har haft indtryk af, at der til teen-stævnerne har været MANGE deltagende hold (også flere hold fra samme klub), og jeg begriber ikke, hvorfor man ikke opfordrer klubberne til at spille rigtig volleyball. Man kan fint spille 6-mandsvolley som nybegynder, især hvis der er flere nybegynderhold, man kan spille mod. Og det er heller ikke umuligt at spille 4-5 spillere på en rigtig volleybane, hvis man ikke lige kan stille 6 mand. Hvis vi skal kunne kæmpe med mod de andre kredse, skal der være fokus på at øge niveauet og bredden til 6-mands stævnerne. For DM-egnede spillere er der alt for lidt DM-øvelse i at møde de samme få hold, hvor niveauet slet ikke er tilsvarende, hvad man møder til DM. Alternativt skal man kun have teen 1 til de klubber, der ikke tør sende deres nybegyndere ind på stor bane, så man tvinger/opfordrer flere klubber ud for at spille rigtig volleyball, så snart spillerne er mere eller mindre klar til at spille 2-3 gange. Endnu et alternativ kunne være muligheden for at søge hjælp fra andre små klubber, så små klubber med få spillere sammen kan stille et 6-mandshold.

19 Side 19 Som strukturen ser ud nu, er GP-stævnerne ikke værd at deltage i for talentspillere, da kampene er ALT for irelevante i forhold til DM. Det er slet ikke samme type kampe, hvorfor vi også opfordre vores talentspillere til at spille seniorkampe som kamptræning i stedet for GP. Niveauet er alt for ringe for de gode spillere desværre. Det er på tide at kredsen overvejer, hvad de vil med deres ungdomsafdeling. Er det en bred niveauspredning, hvor de bedste kan kæmpe med mod de gode hold, eller er det en stor pulje urutinerede spillere, der først sent skal forsøge sig med system osv., fordi trænerne gerne vil have dem trygge i teenspillet. Forslag 5. Reducering af point til DM-kval. Ikke 2x, 3x og 4x-point til DM-kval. Det gør sidste stævne alt for afgørende. Så hellere 1x, 1x og 2x, hvis det er for at holde spændingen til sidst. Vil dog gerne rose kredsen for at lave separate DM-kval stævner. Det har været rart, at man har haft muligheden for både at stille op i U16 og U18 selvom U18 holdet primært bestod af U16- spillere (ligesom andre U18-hold vi mødte til DM). Dog vil vi gerne opfordre til at man bibeholder det ene kval-stævne før jul, og bevare to efter jul (gerne lidt mere adspredt end det har været i år). Forslag 6. Afskaffelse af ny DSD-struktur. Tilbage til enkeltkampe. DSD i år har været en VÆSENTLIG forringelse i niveauet i forhold til de forrige år. Det har trukket niveauet ned: a. Flere hold har stillet med dommere uden dommerkort, hvorfor dommerkendelserne til mange kampe har været mangelfulde (og nogle gange helt ikke-eksisterende). b. En del af os Danmarksseriespillere er gamle spillere, der efter en del volleyår på CV et døjer med små-skavanker. Disse små-skavanker har vi døjet rigtig meget med er blevet til generelle overbelastninger, hvorfor vi hurtigt blev et amputeret hold (hvilket gik ud over resultaterne til kampene, som blev meget dårligere end tidligere sæsoner og end forventet). c. Det at spille to kampe på en dag betyder hurtigt, at man får mindre spilletid som spiller, da det kræver at flere spillere skal have pause. Mange af vores kampe har været 5-sæts kampe og det er helt urimeligt at spille to så lange og ofte vigtige kampe på en dag (lige i rap). Det kan ikke være rigtigt, at vigtige kampe skal afgøres fordi at det ene hold allerede har spillet i 2-3 timer (inkl opvarmning). Jeg synes ikke

20 Side 20 at det giver et realistisk billede af hvad et hold evt. kan, når det allerede har spillet en kamp. Det kræver i hvert fald, at man har en MEGET bred trup med mange "lige gode" spillere. Derudover har vi oplevet at det er gået ud over vores jyllandsseriehold, at vi havde behov for en bredere trup, hvorfor de har haft svært ved at stille hold til deres stævner. Det fungerede bedre I de gode gamle dage, hvor man kunne fokusere fuldt ud på den ene kamp og bruge alle kræfter for at spille sit bedste I stedet for at skulle gemme på kræfterne til den ene kamp. Det har føltes som en degradering af DSD. Der har også manglet den samme fokus til træningerne, hvor man tidligere hurtigt skulle I kamp igen, og derfor målrettet kunne øve få brugbare ting inden næste kamp, hvor man så kan evaluere træningsresultaterne. Alternativt: Hvis kredsen desværre ikke er stemt for at gå tilbage til den gamle struktur, må vi i det mindste opfordre til at der er større forskel i, hvordan kampene afholdes (så det ikke er de samme to hold på samme dag, man møder både først halvår og næste). Derudover skal der være forskel i om man har to i træk eller har mellemkampe ind imellem. Vi kan desværre ikke se så positivt på den nye struktur, som kredsen ligger op til, og vi har også hørt negative toner fra andre klubber!

21 Side 21 Medlemsstatistik / /- ABC Ringkøbing ASV Fjellerup If If Lyseng Fredsø/Lødderup IF Fjellerup Volley Kibæk IF Ikast Lemvig GF Bedsted KFUM Korshøj VK Aarhus VIF, Mors Holstebro KFUM Mogenstrup IF Randers VK Ilskov Skovbakken Riis Tebstrup IF Skjern Rødding U- & IF Skive Faster BK og GF Randers Novo Midtmors Squashkl Hjerm FIF Sundby Thy IK Ry Vk Thyborøn GF Silkeborg Virring Vitved Veteran Skovbak Koldby-Hørdum IF SKF KFUM Bacchus IF Aabyhøj IF Snejbjerg Senior Tjørring IF, Kolt-Hasselager IF Herning KFUM Langhøj KFUM IF Horsens Club Sunds KFUMs Idræt M88, Thise Hersom Bjerregrav Fjends Volley Bøvling U og IF Søndermarkens IK Gudum Nissum IF Løsning Bjerregrav BK Hinnerup VK Trabjerg GF Funder GF, Trojka,Hammershøj Gjellerup KFUM Tdc IF, Århus Aarhus Egmonters Randlev Boulstrup IF Solbjerg IF Klejtrup IF Beder-Malling IF, Daugård IF Hornsyld If Mejrup If Centrum Høgild Hjortsvang U- & IF Sevel IF Spentrup Bjerget EfSk 0 0 Gjern IF Djurslands EfSk 0 0 TST Tilst EfSkn Solgården 0 0 Aarhus Gudenådalens EfSk 0 0 Viborg B Hedemølle EfSk 0 0 Skødstrup SF Idrætshøjsk Århus 0 0 Thisted VK Idrætssk. Ikast 0 0 HI Skanderborg Rydhave Slots EfSk 0 0 BSS, Aarhus Skyum IdrætsEfSk 0 0 Gullestrup if Sports.s.sl. Skjold 0 0 I alt

22 Side 22 Holdstatistik Kids Teen DU HU DU HU DU HU DU HU Mi Herrer Damer U U X JS DS Di JS DS Di i alt i alt ASV Aulum Bedsted Bøvling UF 0 1 Centrum ,5 Faster BG Fjel/Djurs.E 1 1 0, ,5 8 Fjends FLUIF Funder G./Nissum Gjellerup Gjern 4 4 0,5 8,5 7,5 Gullestrup Herning Hinnerup Hjerm Holstebro Hornsyld Ikast Ilskov Langhøj Lemvig Lyseng Løsning IF 0 1 Novo+Spent Randers Ringkøbing Ry Rødding UIF SIK Viborg Silkeborg SKF Skive Skjern Skovbakken Skrødstrup Solbjerg Sunds Thisted Tjørring TST VIF Mors Aa Aabyhøj Aarhus V SyVBK NVBK

23 Side 23 Bedsted Fjellerup Funder GF Gjellerup Gjern IF Havndal (NVBK) Herning Hinnerup Hjerm Holstebro IF Centrum Ikast Ilskov Lyseng Nissum Randers RUIF Ry Silkeborg SKF Skive Skjern Skovbakken Solbjerg Spentrup Tjørring Vejle (SYVBK) Statistik for deltagende kids- o g teenhold i sæson Stævne nr. 1v 2v 2ø 3v 3ø 4 5v 5ø 6v 6ø 7v 7ø 7,5ø i alt Max/ Hold Antal Hold Kids-stævner i alt Max Teenstævner Max kids + teen

24 Side 24

MIDTJYSK VOLLEYBALL. Repræsentantskabsmøde

MIDTJYSK VOLLEYBALL. Repræsentantskabsmøde MIDTJYSK VOLLEYBALL Repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 30. april 2013 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks - (c/o MacY) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Udvalgsformændene aflægger

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 24. april 2011 kl Søndergade 52, Frederiks - (c/o MacY)

Repræsentantskabsmøde i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 24. april 2011 kl Søndergade 52, Frederiks - (c/o MacY) Repræsentantskabsmøde i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 24. april 2011 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks - (c/o MacY) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Udvalgsformændene

Læs mere

MidtJysk VolleyBall. Repræsentantskabsmøde. Repræsentantskabsmøde 2010. Stemmeret: Hver klub har to stemmer, som kun kan afgives af to fremmødte

MidtJysk VolleyBall. Repræsentantskabsmøde. Repræsentantskabsmøde 2010. Stemmeret: Hver klub har to stemmer, som kun kan afgives af to fremmødte MidtJysk VolleyBall Repræsentantskabsmøde I MJVB tirsdag d. 27. april 2010 hos MacY, Søndergade 52, Frederiks, 7470 Karup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Udvalgsformændene

Læs mere

Midtjysk Volleyball. Repræsentantskabsmøde

Midtjysk Volleyball. Repræsentantskabsmøde Midtjysk Volleyball Repræsentantskabsmøde tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19.00 Sted: MacY, Søndergade 52, Frederiks, 7470 Karup Alle klubber har stemmeret for to personer Der må gerne komme flere, og man

Læs mere

VVBKs repmøde tirsdag d. 29. april 2008 kl. 19.00

VVBKs repmøde tirsdag d. 29. april 2008 kl. 19.00 VVBKs repmøde tirsdag d. 29. april 2008 kl. 19.00 Sted: Kulturhuset, Alhedehallen, Trehusevej 7, Frederiks, 7470 Karup Kredsen er vært ved kaffe og brød. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger

Læs mere

MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks

MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks Deltagere: Thorben Riis og Ingrid Jakobsen, Holstebro KFUM, Brian Pedersen, Skive, Lars Berthelsen, Ry VK, Lisbeth Kristiansen, SKF, Per Jakobsen, SKF,

Læs mere

MJVBs repmøde 24. april 2012

MJVBs repmøde 24. april 2012 MJVBs repmøde 24. april 2012 Deltagere: Steen Jørgensen, Mix syd, Anders Kure, Skjern KFUM, Tonny Kristensen, Best+ Tjørring, Kristian Hjørnholm, Hjerm, Jørn Madsen, TU og Holstebro KFUM, Bjarne Søndergaard,

Læs mere

Midtjysk Volleyball. Repræsentantskabsmøde tirsdag d. 26. april 2016 i Frederiks. Referat

Midtjysk Volleyball. Repræsentantskabsmøde tirsdag d. 26. april 2016 i Frederiks. Referat Midtjysk Volleyball Repræsentantskabsmøde tirsdag d. 26. april 2016 i Frederiks Referat Deltagere: Erik Kreuzfeldt, Ikast KFUM, Jacob Vestergaard, SKF KFUM, Kurt Kristensen, VIF Mors og mixn, Steen Jørgensen,

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 0 Side - Indhold Dagsorden Beretning bestyrelse Beretning ungdom Beretning kids Beretning DS, JS Beretning MIX Indkomne forslag 9 Regnskab 0 Stillinger Statistik I dette hæfte findes:

Læs mere

Referat af MJVBs repræsentantskabsmøde tirsdag d. 28/4 2015

Referat af MJVBs repræsentantskabsmøde tirsdag d. 28/4 2015 Referat af MJVBs repræsentantskabsmøde tirsdag d. 28/4 2015 Deltagere: Lone Godballe, fmd./holstebro uden stemmeret, Jørn Madsen, Holstebro/TU, Thorben Riis, Holstebro, Bjarne Søndergaard, Bedsted/TU,

Læs mere

MJVBs repmøde 24. april 2018

MJVBs repmøde 24. april 2018 MJVBs repmøde 24. april 2018 25 deltagere med stemmeret: Louise Bertelsen og Rasmus Bjerge, Bedsted KFUM, Hans Christiansen, Langhøj og Birgit Klose, Bøvling Brian Bendtsen og Kurt Kristensen, VIF og TU

Læs mere

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds IF,

Læs mere

NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE DAGSORDEN

NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE DAGSORDEN Vaarst 18-02-2010 Der indkaldes hermed til NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 22. april 2010 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger:

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

103391Søndag04-11-2012 DSDSkovbakken.2Skive FVK Skive Forenede VolleyballklubberVejlby Kulturcenter

103391Søndag04-11-2012 DSDSkovbakken.2Skive FVK Skive Forenede VolleyballklubberVejlby Kulturcenter 103372Søndag23-09-2012 103386Søndag28-10-2012 Kampe 103397Søndag11-11-2012 Kampnr Dag Dato TidspunktRække RækkePulje PuljeHjemmehold Udehold Hjemmeholds forening Spillested uden tidspunkt var ikke fastsat,

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Stævneplan for: 28-30. januar i Frederiks 2011

Stævneplan for: 28-30. januar i Frederiks 2011 Stævneplan for: 28-30. januar i Frederiks 2011 Velkommen! Velkommen til Elitetræf i Frederiks. Det er dejligt, at det igen i år, kunne lade sig gøre, at samle 39 hold til stævnet. Det er altid spændende

Læs mere

Beretninger: Bestyrelsen side 2-4 Udvalg side 5-9. Regnskab side 10. Forslag side 11. Slutstillinger side Medlemsstatistik 16-17

Beretninger: Bestyrelsen side 2-4 Udvalg side 5-9. Regnskab side 10. Forslag side 11. Slutstillinger side Medlemsstatistik 16-17 Repræsentantskabsmøde i MJVB tirsdag d. 30/4 2019 kl. 19.00 hos MacY, Søndergade 52, Frederiks. Alle klubber har 2 stemmer ved mødet. Tilmelding ikke nødvendig Beretninger: Bestyrelsen side 2-4 Udvalg

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2018/2019

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2018/2019 Bestyrelsens beretning for sæsonen 2018/2019 Bestyrelsen. På repræsentantskabsmødet i 2018 vedtog forsamlingen nye love for vores organisation. Det nye var at de valgte til bestyrelsen dels skulle konstituerer

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

Positive tendenser for midtjyske virksomheder

Positive tendenser for midtjyske virksomheder 2. juni 2008 Positive tendenser for midtjyske virksomheder Erhvervskonjunkturer. Et stort flertal af små og mellemstore virksomheder i region Midtjylland forventer øget eller uændret vækst og antal ansatte.

Læs mere

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers

Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers Referat fra Kredsgeneralforsamlingen den 18. marts 2015 i Arena Randers 1) Konstatering af antal fremmødte foreninger, samt valg af 3 stemmetællere. 30 foreninger deltog ud af kredsens 70 foreninger. Poul

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder

Husk også tilmelding til din Regionsseniorleder Generelt om udfyldelse af holdtilmeldingerne, disse bedes udfyldt omhyggeligt især adresseoplysningerne på JBU`s hjemmeside, da det i modsat fald er umuligt at sende oplysninger de rigtige steder hen,

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Tour 2011. Det officielle

Tour 2011. Det officielle PROGRAM DHF Beach handball Tour 2011 Det officielle beach handball DM Dansk Håndbold Forbund Inviterer for 15. år i træk alle klubber med hold fra liga, 1. div., 2. div., 3. div. og distriktsforbundets

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2016-17 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage i

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012

Generalforsamling. Roskilde Håndbold. Den 27. september 2012 Generalforsamling Roskilde Håndbold Den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Behandling af indkomne forslag, jf 10 forslag fra bestyrelsen:

Læs mere

Midtjysk Volleyballs repræsentantskabsmøde 25. april 2017 kl i Frederiks

Midtjysk Volleyballs repræsentantskabsmøde 25. april 2017 kl i Frederiks Midtjysk Volleyballs repræsentantskabsmøde 25. april 2017 kl. 19.00 i Frederiks Deltagere med stemmeret: Per Jakobsen, SKF, Jacob Vestergaard, SKF, Brian Bendtsen, VIF, Kurt Kristensen, VIF/TU Mix Nord,

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Spillested. Søndag 04-11-2012 DSD Skive Århus 19004 Skjern ASV 2 Skive Frederiksbjerg Hallerne Hallerne

Spillested. Søndag 04-11-2012 DSD Skive Århus 19004 Skjern ASV 2 Skive Frederiksbjerg Hallerne Hallerne Reserver Ønskes haltider og indsend til Preben Dahlgaard, pd@mjvb.dk - kampene skal spilles i den uge, hvor den angivne søndag er sidste dag. og der et andet spilletidspunkt kontaktes modstanderne. Når

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Nordjysk Volleyball Kreds

Nordjysk Volleyball Kreds Vaarst 14-04-2008 NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 24. april 2008 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger: a. formanden b. turneringsudvalget

Læs mere

SVBK s Grand Prix turneringen

SVBK s Grand Prix turneringen SVBK s Grand Prix turneringen Program for Finalestævnet Revideret Program Søndag den 7. april Asgårdskolen Ny Holtehal Hvissingehallen & Sundbyhal II Opdateret: 03-04-2013 kl. 01:22:22 Side 1 af 7 Jeg

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2008-2009 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL 1 LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL Formandens beretning 2012/2013 Indledning Lyngby-Gladsaxe Volley har nu ca. 2 års fødselsdag, så tillykke til os alle med det I hverdagen mærker ingen af os noget til, at vi

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig

Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl Punkt-indhold Referat Ansvarlig Referat, Formandsmøde den 2. oktober 2019 Kl 19.00 Deltagende klubber: Ølgod, Grindsted, Vesterhede, Bøvl, Fanø, Næsbjerg, Skovlund, Tistrup, Sig/Thorstrup, Oksbøl, Esbjerg, Janderup, Tjæreborg, Årre,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Andst UI. Nr. Navn Født. Jeres DM-favoritter. Holdets forventede slutplacering Vi håber på en placering blandt de 8 bedste hold.

Andst UI. Nr. Navn Født. Jeres DM-favoritter. Holdets forventede slutplacering Vi håber på en placering blandt de 8 bedste hold. Andst UI 3 Lea Føns 2003 2 Signe Schmidt 2002 5 Signe Fyhn 2002 Vi håber på en placering blandt de 8 bedste hold. Vi forventer at få en masse gode og jævnbyrdige kampe. Vi glæder os til at møde andre hold

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

SÆSONPLAN 2009-2010. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN 2009-2010. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2009-2010 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub.

Referat af generalforsamling den i Thy Mors HåndboldDommerklub. Referat af generalforsamling den 16.02.2015 i Thy Mors HåndboldDommerklub. Der var mødt 24 op til selve spisningen og der var 24 til selve generalforsamlingen. Der var indkommet 7 afbud til selve arrangementet.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK Veteraner Herresenior C Herresenior C Kvinder B Pulje 1 Nors B Sundby Mors IF 15/11-14 Snedsted Hallen 30/11-14 Hørdum Hallen 04/01-15 Nors Hallen 24/01-15 Hørdum Hallen Herresenior B Pulje 11 Frøstrup/Hannæs

Læs mere

DVBF Rejseudligning - Version 3 Rettet 2015-2016

DVBF Rejseudligning - Version 3 Rettet 2015-2016 Nøgletal: VolleyLiga og 1 div. Bro - lørdag el. søndagsbillet 375,00 x 3 biler 1.125,00 Km 2,05 x 3 biler 6,15 pr. 1. oktober 2. div Km 2,05 x 2 biler 4,10 pr. 1. oktober REJSEUDLIGNING 2015/2016 - = faktura

Læs mere

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013.

Skytteforeningen Kimbrerne. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. Referat af Generalforsamling i Skf. Kimbrerne onsdag den 13. marts 2013. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Regnskab. 4. Indkomne forslag. 5. Fastsættelse af kontingent. 6. Valg af formand.

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Nøgletal: År 2014-15. + = kreditnota. DIVISION KØN KLUB UDGIFTER GENNEMSNITUDLIGNING kontrol

Nøgletal: År 2014-15. + = kreditnota. DIVISION KØN KLUB UDGIFTER GENNEMSNITUDLIGNING kontrol Nøgletal: VolleyLiga og 1 div. Bro - lørdag el. søndag 375,00 x 3 biler 1.125,00 Km 2,10 x 3 biler 6,30 pr. 1. oktober 2. div Bro - lørdag el. søndag 375,00 x 2 biler 750,00 Km 2,10 x 2 biler 4,20 pr.

Læs mere

DBU Jylland Region 2 Indefodbold byder alle klubber, ledere, spillere og dommere velkommen til en ny og forhåbentlig spændende sæson i indefodbold.

DBU Jylland Region 2 Indefodbold byder alle klubber, ledere, spillere og dommere velkommen til en ny og forhåbentlig spændende sæson i indefodbold. DBU JYLLAND REGI ON 2 I N D EF O D B O L D VEJLEDNI NG 2 0 1 2 / 2 0 1 3 Velkommen til indefodboldsæsonen DBU Jylland Region 2 Indefodbold byder alle klubber, ledere, spillere og dommere velkommen til

Læs mere

06-01-2016. Randers Freja Fodbold Kampplan. Bane Omkl.

06-01-2016. Randers Freja Fodbold Kampplan. Bane Omkl. 2.205 Lør 16-01-2016 08:30 Randers Stadion, kunstgræs U19-1, Egen Randers Freja træning til kl. 9.45 4 8 2.204 Lør 16-01-2016 10:00 Randers Stadion, kunstgræs U19-1, Egen Randers Freja Randers Freja U17-1

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Mål for sæsonen

Mål for sæsonen Mål for sæsonen 2013-2014 SSB ønsker at være en hel klub, der både favner elite og bredde. De 4 afdelinger motionist, ungdom, senior og veteran danner rammen om en stor og aktiv klub, der er i kraftig

Læs mere

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen

Forslag til ændring i lovene. Forslag til ændring i turneringsreglementet. Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen Forslag til ændring i lovene Forslag 1 Forslagsstillere: Bestyrelsen 4 Medlemmer Som medlemmer optages fodboldspillende klubber under DBU Fyns område. Indmeldelse skal ske skriftligt og være ledsaget af

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

INDBYDELSE til FÆLLES HOLDTURNERING SÆSON 2015-2016 S E N I O R

INDBYDELSE til FÆLLES HOLDTURNERING SÆSON 2015-2016 S E N I O R BORDTENNIS INDBYDELSE til FÆLLES HOLDTURNERING SÆSON 2015-2016 S E N I O R Seniorturneringen administreres af JBTU og afvikles efter JBTUs reglement. Seniorturneringen fortsætter med at være opdelt i en

Læs mere

Viby IF Århus KFUM/Hasle

Viby IF Århus KFUM/Hasle JHF Jydsk Håndbold Forbund Puljer turnering 2010-11 før ombrydning Serie 1 Herrer, Pulje 1 Serie 1 Herrer, Pulje 2 Serie 2 Herrer, Pulje 1 AGF, Århus 3 AGF, Århus 4 AIA-Tranbjerg 2 Harlev IK ASB Sport

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

KFUM Elite Cup 2015 TOPHÅNDBOLD. Jylland/Fyn 13. august. Ringkøbing-Skjern Kulturcenter 15. 16. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Team Tvis Holstebro Aarhus Håndbold Mors Thy Hånbold GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold HC Midtjylland Skanderborg Håndbold Damerækken:

Læs mere

Til klubbens opslagstavle: Nyhedsbrev nr. 1 96/97 KOMMENDE GRAND PRIX-RUNDER

Til klubbens opslagstavle: Nyhedsbrev nr. 1 96/97 KOMMENDE GRAND PRIX-RUNDER Til klubbens opslagstavle: Nyhedsbrev nr. 1 96/97 24. sept. 1996 Vestjysk Volleyballkreds Sekretariatet, ørgen Donslund Parkallé 6, 7430 Ikast, Tel. 97 15 68 20 KOMMENDE GRAND PRIX-RUNDER RÆKKE DATO STED

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere