Midtjysk Volleyballs repræsentantskabsmøde 25. april 2017 kl i Frederiks

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Midtjysk Volleyballs repræsentantskabsmøde 25. april 2017 kl i Frederiks"

Transkript

1 Midtjysk Volleyballs repræsentantskabsmøde 25. april 2017 kl i Frederiks Deltagere med stemmeret: Per Jakobsen, SKF, Jacob Vestergaard, SKF, Brian Bendtsen, VIF, Kurt Kristensen, VIF/TU Mix Nord, Steen Jørgensen, TU Mix Syd, Inge Nowack, TIF, Henrik Madsen, TIF, Kennet Rusbjerg, Lyseng/best., Lars Bertelsen, Ry, Ulrich Sørensen, Ry, Preben Mogensen, Snejbjerg, Lone Godballe, fmd., Lisa Jørgensen, Randers VK, Arvid Lisbjerg, Holstebro, Lillian Skov, Hjerm, Hans Peter Løhr, Fjends, Henning Hansen, Fjends, Bjarne Søndergaard, Bedsted/TU, Preben Dahlgaard, Bedsted/best., Keld Vestergaard, Hjerm, Flemming Rindom, Hornsyld/Best, Marianne Støckler, SIK, Jørn Madsen, TU, Erik Kreuzfeldt, Ikast, Thorben Riis, Holstebro, Anders Kure, Skjern, Maria Wieborg, ASV, Daniel Hvilsted, ASV, Heine Gøtszche, Rødding/KIDs Ø TU, Jørgen Donslund, Ikast(sekretær og referent). I alt 30. Deltagere uden stemmeret: Kjeld Bitsch, SKF, Peter Nowack, Tjørring, Claus Due Sinding, Tjørring, Linda Jensen, Hjerm, Tonny Kristensen, Ikast, Niels Kliim, DVBF, Erik Gravesen, Beachudv./DGI. I alt 7. Referat 1. Valg af dirigent Arvid Lisbjerg valgt 2. Beretninger Formand Lone Godballe causerede omkring 50 års jubilæum, alder, aktivitetsniveau osv. Kredse?!? Forslag fra Fyn til repmødet i DV. Jubilæumsfejring. Vi vil bruge nogle penge på det! Tak til Jørn og Bjarne, som har gennemgået kredsens love og lavet et forslag til opdatering. Tak til alle dem, der deltager i aften. Vi er næsten 40 dejligt. Fedt med Ramasjang-bold for forældre med børn. Tak til alle der tager en tjans som trænere og ledere. Tillykke med alle oprykningerne. Debat: Thorben: Vi skal huske at anerkende alt det gode der laves også på Sjælland! Stil altid spørgsmålet: Hvad virker! Maria: Vi i ASV er imod at centralisere volleyadministrationen i København.

2 Erik V: Foreslår en struktur med kun 2 kredse en på hver side af Storebælt. Vi kan så organisere indenfor denne kreds med decentrale enheder og turneringer Lone: Det vil blive diskuteret på VDs repmøde det samme vil Fyns forlsag om frivillig licens for mix-spillere. Erik K: Hvor mange penge vil det koste at fjerne den licens? (Svar: Det vides ikke endnu) Thorben: Hold den personlige licens på 50 kr det bliver betalt! Kjeld: Vi skal passe på ildsjælene. Det er vigtigt at DVBFs initiativer knyttes sammen med kreds og klubber. Der skal først og fremmest dyrkes ildsjæle. Preben Mogensen: Holdlicens i mix er meget nemmere at have med at gøre. Erik G: Fyn laver et samarbejde med DGI og det er der Fynskredsen har et problem med licens. Kurt: Spillerne i Mix Nord vil gerne være fri for personlig licens, men vi kan godt leve med holdlicens. Lars B: Hylder også holdlicensen det gør det meget nemmere at være leder/træner(ildsjæl). Erik K: Vi skal huske, at vi er en del af et større fællesskab, og alle bør bidrage til sportens udvikling. JD: Holdlicensen er en særordning, vi har fået lov at bruge i år. Vi ved ikke, om vi kan fortsætte på samme måde. Peter Nowack: Opfordrer til at de, der deltager i DVs repmøde, skal sige at kredsens repmøde udtaler, at vi meget gerne vil være helt fri for personlig liccens i mixvolley, men godt kan være med til en holdlicens. Bestyrelsens beretning godkendt. Udvalgsberetninger: Danmarksserier, DS (Preben D): Ændringer i divisionerne gør, at vi ikke kan fortælle klubberne på forhånd, hvor mange, der rykker ned fra DS. Der er lavet et oplæg med 9 hold i hver række igen. Vi håber ASV får et hold op i 2. div., så de ikke har 4 hold i DS! Det er ikke så godt, når der tastes forkerte resultater ind og man så heller ikke får indsendt kampskemaet. Måske skal vi udskrive et par bøder for at stramme lidt op? Jyllandsserier, JS(Jørgen D): God turnering for både damer og herrer. Ungdom: (Jørgen D): Fælles Jysk-Fynsk DM-kvalifikation er faktisk gået rigtig godt. Mange gode kampe må give en god forberedelse til DM. Bagsiden af medaljen er vores GP-turnering, som ikke har haft så mange hold med i år. Det er især et problem med U14, hvor der ikke er volumen til både 6-mandshold i Ungdoms GP og 3-mandshold i Teen. Arvid: Kidsmøde i forsæsonen. Der bør være tid til at trænerne snakker sammen. Der bør også holdes trænermøde før hvert kidsstævne. Thorben: Ros til den måde det kører på. Ungdomssystemet hos os i Holstebroer sådan: Vi træner og spiller med mix 6-mands, ind til der skal laves hold til DM-kval. Lisa: Kids Øst har haft to aflyste stævner. Det har været rigtig demotiverende.

3 Ulrich: Foreslår flere fælles stævner mellem Øst og Vest. Arvid: Konstaterer at det er vigtigt med fælles møder i september hvor alle kidssholdene snakker sammen. Lisa: Ønsker at starte samme tid for alle hold. De små kan godt have mere pause mellem kampene. Lillian: Ikke længere stævner Thorben: Ønsker pauser i stævnerne Mix: Nord, Kurt: Det har været en skøn turnering. Man låner fx spillere og dommere af hinanden uden problemer. Erik G: Silkeborgegnens DGI-turnering er nedlagt og hold fra Silkeborg og Viborgområdet deltagere i flere tilfælde i de vestlige mix-turneringer. Kan mixturneringen udbredes til at der ligger stævner i Silkeborg/Viborg. Jørgen: Ja, hvis der er klubber der deltager flittigt i stævnerne og ønsker hjemmestævner. Peter N: Vi skal passe på ikke at få flere hold med i Syd-rækken end det vi kan have på 6 baner. Kurt: Viborg ville ligge godt i forhold til Nordrækken. Syd, Steen: Dejligt at vi kan fylde 2 haller. Kjeld: Lav en offensiv overfor firmaer/firmaidræt, så der kan komme nye hold med i mix-rækken. Klubberne kan gå ud og sælge et hold til et firma. Arvid: Vi godkender hermed udvalgsberetninger fra turneringsområderne. Beach: Erik G. Fortalte om en kommende Beachhal i Silkeborg og kraftcentre i Randers og Aarhus. 4. Regnskab Regnskabsfører, Erik Vestergaard, var ikke til stede. Arvid gennemgik (som revisor) regnskabets hovedkonklussioner. Overskud på kr Heine: Hvorfor er der kommet mere ind i turneringsgebyr? JD: Vi administrerer DM-kval for alle Ungdomshold vest for Storebælt, så de betaler holdgebyr til os (og præmieudgiften nåede ikke at komme med i dette regnskabet). Ekstra mix-hold tæller også med. 5. Indkomne forslag

4 Bjarne fra Bedsted: Jørn M. og jeg har gennemgået vedtægterne og har fundet en række områder, der bør opdateres. Arvid: Der kræves 2/3 flertal ved vedtægtsændringer. Jeg synes godt vi kan tage det ved håndsoprækning? Ingen protester. Jørn: Formandens beretning ændres til Bestyrelsens beretning. Resten er mest formaliteter. Forslaget enstemmigt vedtaget. Punktet blev åbnet igen, da det blev opdaget at linien, Valg af revisor var faldet ud af dagsordenen til repmødet i forslaget. Den linie genindføres! 6. Valg Bestyrelsen: Preben Dahlgaard og Kennet Ruskjær på valg. Genvalgt TU(DS og JS): Jørn Madsen og Bjarne Søndergaard. Genvalgt. TU Mix: Kurt og Steen genvalgt. Dommerudvalget: Vakant. Genvalg Beach: Niels fmd. og Erik G medlem. Genvalg Ungdom: Kennet, Flemming og Jørgen. Genvalg Valg af revisorer: (kåring) Arvid Lisbjerg og Lissi Bundgård Revisorsuppleant: Erik Kreuzfeldt 7. Stedet for næste års repmøde: Genvalg til MacY/Frederiks Mødet suspenderet - kaffepause Preben: Jubilæumstrøjer. Alle skal prøve trøjer i kaffepausen.

5 JUBI-pokalen tildelt ASV klubben med kredsens ældste ungdomsspillere - Maria Wieborg og Daniel Hvilsted tog imod pokalen på vegne af ASV, der bl.a. er den største klub i kredsen, når man ser på indendørs-spillere. Der er mange (og unge) ledere, god organisation og delegering. Niels Kliim, Breddekonsulent i Volleyball Danmark fik 30 minutter og sagde bl.a.: VD/Niels har stående tilbud til alle klubber om at komme på besøg og hjælpe med fx Kids, Teen og Ungdom. Der er lavet et Volleyballcenter Aarhus, som skulle prøve at sparke gang i opsøgende arbejde på skolerne. Der er blevet spillet rigtig meget skolevolley i Aarhus. Der har været forløb i over 100 klasser. Der er bare ikke rigtig nogle gode tilbud klar i klubberne, der kan samle op på de skolebørn, der er interesserede i at starte med volley. Volleyballcenter Aarhus har forsøgt at starte en fælles kidstræningsgruppe, men det er vanskeligt at få træningstid.. Sideløbende er kørt et projekt, Welcome You, hvor studerende skulle rekrutteres. Det har givet klubspillere på rekrutteringsholdene. Der er fx spillet kollegievolley. Der er også startet gymnasievolley på nogle gymnasier, hvor det dog især er blevet til undervisning og ikke så meget til frerdagshyggevolley, osm egentlig var planen. Der holdes flæskestegsmøde i starten af september formentlig i Funder, hvor der bliver tid til netværksmøder fx for de enkelte kidsrækkers trænere/ledere. Opfordring: Det er altså vigtigt at man i klubberne videreformidler tilbud til relevante trænere og spillere. Der kommer mange gode tilbud fra forbundet.

6 Nyeste tekniske tiltag i VDs kommunikation er noget, der kaldes postkort Mødet genoptages: 8. Evt. Preben: Jubilæum: Sæt kryds i kalenderen 9. september. Der holdes jubilæumsarrangement. Der skal både være et stævne, en reception og en fest. Prik gamle spillere og trænere og gør opmærksom på jubilæet. Ide: Peter Nowack: Volleyball på torvet i Herning: Rød Blok mod Blå Blok har fungeret siden EM og det er en interessant event, som både giver opmærksomhed i byrådet og hos den lokale presse. Historie: Arvid: i 1971 spillede vi København mod Provinsen i Holstebro Stadionhal med 41 tilskuere samtidig med at der var 3. divisionsfodbold på stadion med godt 3000 tilskuere. Spørgsmål: Kjeld: Hvordan kan vi bruge kredsens penge til at få mere aktivitet i hallerne? Preben: Der snakkes om det ved hvert møde, men der er ikke fundet nogen lette løsninger. Men det er dejligt at der er penge, hvis der er gode ideer. Kjeld: Hvad med en bonus til klubber, der kan få gang i en klub i en naboby? Ide2: Erik K: I VK Vestsjælland har man stor succes med at have ansat en driftig og dygtig mand på fuld tid til at løfte medlemstallet. Kunne kredsen måske sammen med en klub eller forbundet ansætte en person på fuld tid til at hjælpe med at lave skolestævner osv. Ide 3: Thorben: Lad de klubber, der ikke laver ungdomsarbejde betale til de klubber, der laver ungdomsarbejde. Ønskescenarie: Ulrich: Volleyball har et fantastisk produkt i kidsvolley og der skal bare trykkes på og der skal være klubber, der er klar til at tage imod og der skal være modstandere inden for en rimelig afstand, så der kan blive gode stævner uden for meget kørsel. Omfordeling af midler jf. Thorben: Man kunne starte med at fjerne personlig lici ens for ungdomsspillere. Kalenderopdateringer: Erik G: Beachvolley for 2-4 personer er et nyt bredde- og ungdomskoncept, som vi håber giver flere spillere. I uge 26 er der beachstævne i Aarhus og Final 4 for landshold i Kbh. Samtidig er der landsstævne i Aalborg med beachvolley på 40 baner. Der holdes også noget volley i kulturbyår-sammenhæng. Der sendes noget til Jørgen, der kan komme på hjemmesiden. Sandkids? Arvid: Holstebro, Bedsted og Hjerm har gang i noget kidsvolley i sand. Måske et stævne? VD bestyrelse: Erik K: Til VDs repmøde 7/5 er der et par ledige pladser i bestyrelsen. Stine Gørts fra Sønderborg har tilkendegivet interesse for at stille op, og hende vil Erik gerne anbefale. Det kunne Maria W bakke op. Lone opfordrer også til at komme til VD-repmøde. Der er workshops i forbindelse med mødet, så alle kan få masser af taletid, og der kan komme gode ideer på bordet.

7 Erik G: Workshop i Odense som en del af projektet Vild med Volley i den kommende weekend. Mødet hævet. Lone takkede dirigenten og Niels Kliim og opfordrede til at bakke op om DVBFs repmøde og kredsens jubilæum.

Midtjysk Volleyball. Repræsentantskabsmøde tirsdag d. 26. april 2016 i Frederiks. Referat

Midtjysk Volleyball. Repræsentantskabsmøde tirsdag d. 26. april 2016 i Frederiks. Referat Midtjysk Volleyball Repræsentantskabsmøde tirsdag d. 26. april 2016 i Frederiks Referat Deltagere: Erik Kreuzfeldt, Ikast KFUM, Jacob Vestergaard, SKF KFUM, Kurt Kristensen, VIF Mors og mixn, Steen Jørgensen,

Læs mere

MJVBs repmøde 24. april 2018

MJVBs repmøde 24. april 2018 MJVBs repmøde 24. april 2018 25 deltagere med stemmeret: Louise Bertelsen og Rasmus Bjerge, Bedsted KFUM, Hans Christiansen, Langhøj og Birgit Klose, Bøvling Brian Bendtsen og Kurt Kristensen, VIF og TU

Læs mere

Referat af MJVBs repræsentantskabsmøde tirsdag d. 28/4 2015

Referat af MJVBs repræsentantskabsmøde tirsdag d. 28/4 2015 Referat af MJVBs repræsentantskabsmøde tirsdag d. 28/4 2015 Deltagere: Lone Godballe, fmd./holstebro uden stemmeret, Jørn Madsen, Holstebro/TU, Thorben Riis, Holstebro, Bjarne Søndergaard, Bedsted/TU,

Læs mere

MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks

MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks MJVBs Repmøde 29. april 2014 hos MacY i Frederiks Deltagere: Thorben Riis og Ingrid Jakobsen, Holstebro KFUM, Brian Pedersen, Skive, Lars Berthelsen, Ry VK, Lisbeth Kristiansen, SKF, Per Jakobsen, SKF,

Læs mere

MJVBs repmøde 24. april 2012

MJVBs repmøde 24. april 2012 MJVBs repmøde 24. april 2012 Deltagere: Steen Jørgensen, Mix syd, Anders Kure, Skjern KFUM, Tonny Kristensen, Best+ Tjørring, Kristian Hjørnholm, Hjerm, Jørn Madsen, TU og Holstebro KFUM, Bjarne Søndergaard,

Læs mere

Midtjysk Volleyball. Repræsentantskabsmøde

Midtjysk Volleyball. Repræsentantskabsmøde Midtjysk Volleyball Repræsentantskabsmøde tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19.00 Sted: MacY, Søndergade 52, Frederiks, 7470 Karup Alle klubber har stemmeret for to personer Der må gerne komme flere, og man

Læs mere

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense

Volleyball Danmark. Søndag den 27. maj 2018 kl Hotel Scandic, Odense Repræsentantskabsmøde 2018 Volleyball Danmark Søndag den 27. maj 2018 kl. 10.00 Hotel Scandic, Odense Referat Referat 1. Valg af dirigent Robert Mikelsons blev indstillet af bestyrelsen og valgt. 2. Godkendelse

Læs mere

MIDTJYSK VOLLEYBALL. Repræsentantskabsmøde

MIDTJYSK VOLLEYBALL. Repræsentantskabsmøde MIDTJYSK VOLLEYBALL Repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 30. april 2013 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks - (c/o MacY) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Udvalgsformændene aflægger

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Volleyball Danmark. Søndag den 7. maj 2017 kl

Volleyball Danmark. Søndag den 7. maj 2017 kl Repræsentantskabsmøde 2017 Volleyball Danmark Søndag den 7. maj 2017 kl. 10.00 Hotel Scandic, Kolding Referat 1. Valg af dirigent. Formanden Erik Jacobsen bød velkommen og indstillede Robert Mikelsons

Læs mere

NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE DAGSORDEN

NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE DAGSORDEN Vaarst 18-02-2010 Der indkaldes hermed til NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 22. april 2010 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger:

Læs mere

Beretninger til repræsentantskabsmøde i Vestjysk Volleyballkreds

Beretninger til repræsentantskabsmøde i Vestjysk Volleyballkreds Beretninger 1992-93 til repræsentantskabsmøde i Vestjysk Volleyballkreds Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Udvalgsformændene aflægger beretning 4. Regnskabsføreren fremlægger

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 24. april 2011 kl Søndergade 52, Frederiks - (c/o MacY)

Repræsentantskabsmøde i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 24. april 2011 kl Søndergade 52, Frederiks - (c/o MacY) Repræsentantskabsmøde i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 24. april 2011 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks - (c/o MacY) Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Udvalgsformændene

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 21. august 2012 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 28. august kl. 18.30-20.00 i klublokalet, Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter REFERAT Valg af dirigent Formanden Erik Jacobsen bød velkommen. Flemming Barfred blev foreslået

Læs mere

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 26. april 2011

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 26. april 2011 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 29. april 2011 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den

Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball. Torsdag den Velkommen til generalforsamling Ikast KFUM Volleyball Torsdag den 23-02-2017 1. Dagsorden 1. dagsorden 2. Valg af dirigent og referent samt konstatering af om generalforsamlingen er lovligt varslet. 3.

Læs mere

Nordjysk Volleyball Kreds

Nordjysk Volleyball Kreds Vaarst 14-04-2008 NVBKs REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 24. april 2008 klokken 19.00 Foreningshuset, Ny Kærvej 2A, 9000 Aalborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretninger: a. formanden b. turneringsudvalget

Læs mere

MidtJysk VolleyBall. Repræsentantskabsmøde. Repræsentantskabsmøde 2010. Stemmeret: Hver klub har to stemmer, som kun kan afgives af to fremmødte

MidtJysk VolleyBall. Repræsentantskabsmøde. Repræsentantskabsmøde 2010. Stemmeret: Hver klub har to stemmer, som kun kan afgives af to fremmødte MidtJysk VolleyBall Repræsentantskabsmøde I MJVB tirsdag d. 27. april 2010 hos MacY, Søndergade 52, Frederiks, 7470 Karup Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Udvalgsformændene

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Referat af VVBKs ordinære repræsentantskabsmøde tirsdag den 25. april 1995 i Hjerm

Referat af VVBKs ordinære repræsentantskabsmøde tirsdag den 25. april 1995 i Hjerm Referat af VVBKs ordinære repræsentantskabsmøde tirsdag den 25. april 1995 i Hjerm VVBK-ledere med stemmeret: Ingolf Christensen, fmd. (Ikast) Erik B. Pedersen, best. (Tjørring) Mona Böjer, best, (Hjerm)

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Idrættens Hus, d. 30. april 2013. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 24. april 2013

Idrættens Hus, d. 30. april 2013. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 24. april 2013 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 30. april 2013 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Status. Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse har vedtaget, at indføre streaming. Vi har valgt ZIBRA som samarbejdspartner

Status. Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse har vedtaget, at indføre streaming. Vi har valgt ZIBRA som samarbejdspartner Streaming Status Status Dansk Volleyball Forbunds bestyrelse har vedtaget, at indføre streaming Vi har valgt ZIBRA som samarbejdspartner Vi har ansat en mediekonsulent Vi har siden efteråret 2015 sendt

Læs mere

Idrættens Hus, d. 7. maj 2014. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 29. april 2014

Idrættens Hus, d. 7. maj 2014. Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 29. april 2014 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 7. maj 2014 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

VVBKs repmøde tirsdag d. 29. april 2008 kl. 19.00

VVBKs repmøde tirsdag d. 29. april 2008 kl. 19.00 VVBKs repmøde tirsdag d. 29. april 2008 kl. 19.00 Sted: Kulturhuset, Alhedehallen, Trehusevej 7, Frederiks, 7470 Karup Kredsen er vært ved kaffe og brød. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger

Læs mere

Mads Haastrup Nicolaj Bergerud Boye Frederiksen. Carsten Olsen. Henrik Petersen Christina Cassone

Mads Haastrup Nicolaj Bergerud Boye Frederiksen. Carsten Olsen. Henrik Petersen Christina Cassone Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 20. maj 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 29. april 2015 kl. 19.00 Frihedens Idrætscenter Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 0 Side - Indhold Dagsorden Beretning bestyrelse Beretning ungdom Beretning kids Beretning DS, JS Beretning MIX Indkomne forslag 9 Regnskab 0 Stillinger Statistik I dette hæfte findes:

Læs mere

INDHOLD. Onsdag d. 11. maj 2016 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Onsdag d. 11. maj 2016 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Onsdag d. 11. maj 2016 kl. 19.00 i Taastrup Idræts Center INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

DVBF DVBF Steen Spangen. Ernst Knudsen. Mads Haastrup. Lyngby-Gladsaxe Volley Carsten Olsen. Lyngby-Gladsaxe Volley Mikkel Ruhnau. Dorte Krogh.

DVBF DVBF Steen Spangen. Ernst Knudsen. Mads Haastrup. Lyngby-Gladsaxe Volley Carsten Olsen. Lyngby-Gladsaxe Volley Mikkel Ruhnau. Dorte Krogh. Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 13. maj 2016 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 11. maj 2016 kl. 19.00 Taastrup Idræts Center Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 27. april 2010

Idrættens Hus, d. 29. april Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde den 27. april 2010 Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg DVBF og øvrige Kredse Sjællands Volleyball Kreds Idrættens Hus Brøndby Stadion20 2605 Brøndby Idrættens Hus, d. 29. april 2010 Referat fra SVBK s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

Referat Generalforsamling i Aarhus 1900 Volleyball d. 22. februar 2016

Referat Generalforsamling i Aarhus 1900 Volleyball d. 22. februar 2016 Referat Generalforsamling i Aarhus 1900 Volleyball d. 22. februar 2016 Ad. 1. Valg af dirigent Ida Thomsen blev valgt som dirigent. Ad. 2. Valg af referent Vibeke Andersen blev valgt som referent. Ad.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Repræsentantskabsmøde. i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks, 7440 Karup - (c/o MacY)

Repræsentantskabsmøde. i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks, 7440 Karup - (c/o MacY) Side 1 Repræsentantskabsmøde i Midtjysk Volleyball Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 Søndergade 52, Frederiks, 7440 Karup - (c/o MacY) Side 2 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning

Læs mere

Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den DVBF og øvrige Kredse. Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12.

Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den DVBF og øvrige Kredse. Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12. Til SVBK s klubber, bestyrelse og udvalg Kbh., den 08.06.09 DVBF og øvrige Kredse Referat af SVBK s repræsentantskabsmøde den 12. maj 2009 Deltagere med stemmeret: Deltagere uden stemmeret: Niels-Erik

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Referat ved Generalforsamling

Referat ved Generalforsamling Referat ved Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 11. november 2010 kl. 19:30 på Holtegaard Dagsorden: 1. Valg af dirigent Jens Peter Pedersen blev foreslået, enstemmigt valgt og modtog

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL

LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL 1 LYNGBY-GLADSAXE VOLLEYBALL Formandens beretning 2012/2013 Indledning Lyngby-Gladsaxe Volley har nu ca. 2 års fødselsdag, så tillykke til os alle med det I hverdagen mærker ingen af os noget til, at vi

Læs mere

3. Trænere næste sæson Se sidste referat samt oplæg fra Mats ifm. trænermøde hos Peder

3. Trænere næste sæson Se sidste referat samt oplæg fra Mats ifm. trænermøde hos Peder Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Onsdag 9. maj kl. 19.00 hos Anja (i stedet for Tove) Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Jørgen Donslund.

Læs mere

Budget Resultat budget forslag

Budget Resultat budget forslag Volleyball Danmark Beachvolleyball Tour 432.000 212.953 473.000 545.000 Beachvolleyball elite -392.000-264.553-317.000-317.000 Bredde og Udvikling 719.000 335.397 559.000 57.000 Uddannelse 103.000 218.304

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Dansk Volleyball Forbund Volleyball Danmark. Lørdag den 21. maj 2016 kl Hotel Scandic, Kolding.

Repræsentantskabsmøde Dansk Volleyball Forbund Volleyball Danmark. Lørdag den 21. maj 2016 kl Hotel Scandic, Kolding. Repræsentantskabsmøde 2016 Dansk Volleyball Forbund Volleyball Danmark Lørdag den 21. maj 2016 kl. 10.00-17.45 Hotel Scandic, Kolding Referat Referat Valg af dirigent. Erik Jacobsen bød velkommen. Robert

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2014 Mandag den 5.maj 2014 kl. 19.00 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 3. juli kl. 19.00 i forbindelse med Talent-camp på Nordre

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 3. juli kl. 19.00 i forbindelse med Talent-camp på Nordre Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 3. juli kl. 19.00 i forbindelse med Talent-camp på Nordre Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg,

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 Dato: Mandag, den 23. marts 2015 kl. 19:30 Sted: Deltagere: Dirigent: Referent: Rødding Centret 12 foreninger + 7 medlemmer fra Kredsbestyrelsen i alt 31 stemmer

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Beretninger: Bestyrelsen side 2-4 Udvalg side 5-9. Regnskab side 10. Forslag side 11. Slutstillinger side Medlemsstatistik 16-17

Beretninger: Bestyrelsen side 2-4 Udvalg side 5-9. Regnskab side 10. Forslag side 11. Slutstillinger side Medlemsstatistik 16-17 Repræsentantskabsmøde i MJVB tirsdag d. 30/4 2019 kl. 19.00 hos MacY, Søndergade 52, Frederiks. Alle klubber har 2 stemmer ved mødet. Tilmelding ikke nødvendig Beretninger: Bestyrelsen side 2-4 Udvalg

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

INDHOLD. Onsdag d. 29. april 2015 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Onsdag d. 29. april 2015 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Onsdag d. 29. april 2015 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter INDHOLD Dagsorden Bestyrelsens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby

Ordinær generalforsamling i. Lyngby Volleyball. Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Ordinær generalforsamling i 28. september 2013 Lyngby Volleyball Mandag den 7. oktober kl. 21.00-22.00 i Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense

Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 i Odense Velkommen til U16 DM 2017 Det er os en stor glæde at byde alle spillere, trænere og forældre velkommen til dette U16 DM i Odense. Vi er i Fortuna meget fokuserede på

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2015

Velkommen til Generalforsamling 2015 Velkommen til Generalforsamling 2015 37 tilmeldte og 34 mødte op 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen Valgt 2. Formandens beretning Året i tal Antal aktive dommer 60 (+1) Antal passive

Læs mere

Bestyrelsesmøde 06-10-2015

Bestyrelsesmøde 06-10-2015 Bestyrelsesmøde 06-10-2015 Til stede: Daniel Hvilsted, Malene Eilers, Maria Wieborg Jacobsen, Mie Lange Nonboe, Mikkel Riber Christensen, Kris Møllerhøj Andreasen og Rasmus Bjørn Referent: Rasmus Ordstyrer:

Læs mere

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018

Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Den 27. oktober 2018 Referat af FSKBH Petanque Årsmøde 2018 Torsdag den 25. oktober 2018 kl. 19.00 i Valby hallens mødelokaler, Julius Andersens Vej 3, 2450 København SV. Fremmødte: I alt 10 deltagere,

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg 1. Valg af dirigent og referent Jesper Gyldendahl / Niels Pagel 2. Beretning fra formanden 3. DFSUs sekretariat beretter 4. Året i klubberne Runde hvor

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 6. marts hos Poul Kastbjerg, Grønhøj 16.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 6. marts hos Poul Kastbjerg, Grønhøj 16. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 6. marts hos Poul Kastbjerg, Grønhøj 16. Indkaldte: Tove Mogensen, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard, Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Jørgen Donslund.

Læs mere

REFERAT af Centers Generalforsamling d.7/2-2006

REFERAT af Centers Generalforsamling d.7/2-2006 REFERAT af Centers Generalforsamling d.7/2-2006 Formanden byder velkommen og foreslår Søren Ø. Som dirigent, hvilket han modtager. Dirigenten bekræfter indkaldelsens lovlighed og sætter derefter mødet

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t

G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t G e n e r a l f o r s a m l i n g s r e f e r a t Ordinær generalforsamling mandag, den 10. februar 2014, kl.: 12:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmeudvalg. 2. Forhandlingsbogen. 3. Formandens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl

Årsmøde i UV-rugbyudvalget. Søndag den 1 Juni 2003 kl Dagsorden: Årsmøde i UV-rugbyudvalget Søndag den 1 Juni 2003 kl. 13.00 Mødet blev afholdt i Aqua Quick s klubhus (På adressen Kystpromenaden (Århus havn. ved slæbestedet), 8000 Århus C) Klubber med stemmeret

Læs mere

Horsens Firma- og Familie Idræt

Horsens Firma- og Familie Idræt Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE Torsdag den 15. marts 2018. Kl. 19:30. I HFI s klubhus på Hattingvej 14. Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede repræsentanter. 2.

Læs mere

INDHOLD. Tirsdag d. 23. maj 2017 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

INDHOLD. Tirsdag d. 23. maj 2017 kl i Taastrup Idræts Center. Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 19.00 i Taastrup Idræts Center INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard

Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening. Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard Referat fra Generalforsamling i Vendsyssel Køreforening Torsdag d. 14. november 2013 kl. 19:30 på Holtegaard Referat: 1. Valg af dirigent Formand Flemming Nielsen Byder velkommen. Jens Peter Pedersen indstilles

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund. Onsdag d. 9. marts 2016 kl Odense Sportscentrum. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Referat fra repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund. Onsdag d. 9. marts 2016 kl Odense Sportscentrum. Dagsorden ifølge vedtægterne. Odense d. 10. marts 2016 Referat fra repræsentantskabsmøde i Fynske Idrætsforbund Onsdag d. 9. marts 2016 kl. 18.00 Odense Sportscentrum Dagsorden ifølge vedtægterne. Formand John Christensen indledte

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen og også til Per Egelund fra DBF. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde

Udvalgsformand Martin Guldager bød alle klubrepræsentanter velkommen til dette års udvalgsmøde Udvalgsmøde ØST den 26. maj 2018 kl. 10:30 12:30 Fredericia Idrætscenter Dagsorden: 1. Repræsentanternes prøvelse 2. Valg af en til to dirigenter 3. Forhandlingsprotokol 4. Beretning fra udvalgsledelsen

Læs mere

R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E

R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Sjællands Volleyball Kreds ordinære R E P R Æ S E N T A N T S K A B S M Ø D E Tirsdag d. 29. april 2014 kl. 19.00 i Frihedens Idrætscenter INDHOLD Dagsorden Formandens beretning Turneringsudvalgets beretning

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub

Ordinær generalforsamling i. Gladsaxe Volleyball Klub Ordinær generalforsamling i 27. august 2011 Med følgende dagsorden ifølge vedtægterne: Gladsaxe Volleyball Klub Tirsdag den 30. august kl. 19.00 i pavillonen ved Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Odense den 24.05.17 Cirkl.nr.: 013-FU101 Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2017 Mandag den 8. maj 2017 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 20. november 2012 kl. 19.30 hos Poul Kastbjerg.

Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley. Tirsdag den 20. november 2012 kl. 19.30 hos Poul Kastbjerg. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Tirsdag den 20. november 2012 kl. 19.30 hos Poul Kastbjerg. Indkaldte: Tove Mogensen (afbud), Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul

Læs mere

Jette Terkelsen SVBK formand. VK Holbæk Peder Toftgård RS Rødovre Volley Finn Niemann VK Vestsjælland Henning Gade Farum VK SVBK Bestyrelse

Jette Terkelsen SVBK formand. VK Holbæk Peder Toftgård RS Rødovre Volley Finn Niemann VK Vestsjælland Henning Gade Farum VK SVBK Bestyrelse Til SVBK s klubber, bestyrelse, udvalg og revisorer DVBF og øvrige kredse Idrættens Hus, 7. juni 2017 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 23. maj 2017 kl. 19.00 Taastrup Idræts Center Deltagere Deltagere med stemmeret

Læs mere