LOKAL HUSORDEN UDKAST. Boligforeningen AAB. Afdeling 28-30

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKAL HUSORDEN UDKAST. Boligforeningen AAB. Afdeling 28-30"

Transkript

1 LOKAL HUSORDEN Boligforeningen AAB Afdeling UDKAST Til brug ved afdelingsmødet d. 27. Maj 2013

2 Indhold 1. Indledning side 3 2. Antenner side 3 3. Affald side 3 4. Altaner, altankasser og markiser side 4 5. Bad og toilet side 4 6. Cykler, knallerter og barnevogne side 4 7. Fællesarealer side 4 8. Leg og boldspil side 5 9. Husdyr side Udluftning side Ventilation side Kælderrum, kældre, bi-lejemål og lofter side Maskiner side Musik side Brug af grill side Postkasser side Skadedyr side Skiltning side Trappearealer og trappevask side Vandhaner og cisterner side Vaske- og opvaskemaskiner samt støvsuger side Vinduer og døre side Brug af flagstang side Ordensregler for brug af festlokalet Hareskovvej 25 side Ødelæggelse og hærværk side Vagttelefon side Overholdelse af husorden side Klage side Ændringer i husorden side 9 Bilag 1 Bilag 1a Fællesbestemmelser for parkering i Tværvangen og Parkstykket Ansøgning om P-tilladelse til (ikke en del af den endelige husorden) Bilag 2 Bestemmelser for brug af flagstangen i Parkstyket Bilag 3 Ordensregler for anvendelse af festlokalet Hareskovvej 25 Bilag 4 Vejledning til lejerne af festlokalet. (ikke en del af den endelige husorden)

3 1. Indledning En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. I en almen boligafdeling bor vi rigtig mange mennesker sammen på et ikke særligt stort areal. Det er vel nærmest som et lille samfund, hvor alle er forskellige, har forskellige forventninger og krav til at bo. Vi skal kunne fungere sammen, og det er derfor nødvendigt med nogle regler og retningslinier, som kan være med til at skabe et godt klima, samt tryghed og tilfredshed iblandt afdelingens beboere. Det er i vores fælles interesse, at vore ejendomme og friarealer holdes i en pæn stand dels fordi vi alle gerne vil have noget pænt at se på og dels for at holde omkostningerne til vedligeholdelse nede. For at kunne fungere godt sammen med de beboere, der bor omkring os, er det vigtigt, at alle bestræber sig på at tage hensyn til hinanden og forsøger at undgå konflikter. Det er derfor vi har vores husorden i Boligforeningen AAB afd Antenner 2.1 Tilslutning til fællesantenne skal foretages med originale kabler og stik, ellers er der risiko for at du kommer til at ødelægge hele ejendommens antenneanlæg. Hvis du er i tvivl, så kontakt afdelingsbestyrelsen eller ejendomskontoret. 2.2 Da reglerne kan variere fra bygning til bygning, må udvendige antenner og paraboler kun sættes op efter skriftlig aftale med afdelingsbestyrelsen. Du må gerne opstille en løs antenne eller parabol på altanen men ikke højere end brystningens (sidekantens) højde. Hvis den skal skrues fast i muren under brystningens (sidekantens) højde, skal der stadig søges skriftlig tilladelse hos afdelingsbestyrelsen. 3. Affald 3.1 Affald skal afleveres i de dertil indrettede containere efter afdelingens nærmere fastsatte regler. Bolig, altan, opgange og fællesarealer må ikke benyttes til henstilling af affald. 3.2 Af hygiejniske grunde skal alt affald(dagrenovation) pakkes ned i lukkede affaldsposer, inden du smider det ud enten i affaldscontainer eller affaldssug. Husk altid at lukke låget til både affaldscontainer eller affaldssug af hensyn til lugt og skadedyr. Pizzapakker må ikke smides i affaldssuget hele, da disse stopper systemet til. Riv dem i stykker, gør dem våde eller fold dem sammen og kom dem i en pose med resten af affaldet. 3.3 Skarpe/spidse genstande skal pakkes forsvarligt ind i f.eks. aviser. 3.4 Flasker, glas, papir, aviser og pap skal sorteres i de opstillede containere. 3.5 Storskrald og miljøaffald skal du aflevere efter afdelingens anvisninger. Hvis du er i tvivl så kontakt ejendomskontoret eller find informationen på vores hjemmeside Klunsning, dvs. tage noget fra affaldet/storskraldet som andre har kasseret, er ikke tilladt. Vi opfordrer beboerne til, at bruge vores egen lokale genbrugsplads, hvis man vil kassere diverse effekter, der er for gode til at smide ud og som andre kan få glæde af, såfremt denne er tilgængelig

4 3.7 Såfremt reglerne omkring affald ikke bliver overholdt, vil du få en skriftlig henvendelse fra afdelingsbestyrelsen, og du skal inden for en frist bringe forholdene i orden. Hvis dette ikke sker eller ved gentagelser, vil evt. affald uden yderligere varsel blive fjernet for din regning. 4. Altaner, altankasser og markiser 4.1 Altankasser skal ved opsætning, sidde på indersiden af altanen og de skal sikres forsvarligt. Hvis der er behov for at bore huller i murværk til opsætning af blomsterkasser, lamper eller lignende, skal der søges skriftlig tilladelse hos afdelingsbestyrelsen inden opsætning. 4.2 Der skal altid ansøges skriftligt, hos afdelingsbestyrelsen, inden opsætning af markiser. 4.3 Der må ikke grilles på altaner. 5. Bad og toilet 5.1 For at undgå tilstopning af afløbsrør, skal du være varsom med, hvad du skyller ud i håndvask og toilet. Bleer, vat, engangsskrabere, vatpinde, avispapir og lignende må IKKE skylles ud i håndvask eller toilet - det skal i skraldespanden. 5.2 Er vvs-installationerne i stykker og/eller utætte, skal du så hurtigt som muligt melde det til afdelingsbestyrelsen eller ejendomskontoret. Ved vandskade hvor der er fare for at bygningen tager skade, skal vagttelefonen benyttes. 6. Cykler, knallerter og barnevogne 6.1 Cykler, knallerter og barnevogne skal parkeres i de stativer og rum som afdelingen har indrettet til formålet. Af sikkerhedsmæssige grunde skal du altid sikre dig, at cykel- og barnevognsrum er aflåst. Anvisning af barnevognsrum Kontakt ejendomskontoret eller se For at undgå ulykker, har ingen lov til at køre på cykel eller knallert på gangstier eller i gårdarealer dog med undtagelse af 3 hjulet cykler og småbørnscykler. 6.3 Det er ikke tilladt at opstille barnevogne, cykler, knallerter, motorcykler eller lignende i portene ind til gårdarealerne. 7. Fællesarealer 7.1 Det er dit ansvar at sørge for, at der bliver ryddet op på legepladser, trapper og gange, fællesarealer når du er færdig med at bruge dem. Undgå også at efterlade affald som f.eks. papir og flasker, det er til skade for miljøet og grimt at se på. 7.2 Undlader du at rydde op efter dig, vil oprydningen ske af gårdmændene, og du vil herefter blive opkrævet betaling for den tid der er brugt. 7.3 På fælles arealer som i f.eks. kælderrum, loftsrum, gangarealer, gårde, porte m.v. må du ikke opbevare eller bruge ting, som ved lugt, støj, brandfare m.v. er til gene eller fare for bygninger, ting og de andre beboere i ejendommen. 7.4 Motordrevne køretøjer eller lignende må ikke opstilles eller opbevares i kældre, på opgange, i skure eller porte. 7.6 Det er ikke tilladt at tegne og male på vægge og mure. Voksne skal venligt hjælpe børn med at overholde dette. Ved grove tilfælde vil du blive opkrævet betaling for en afrensning. 7.7 Det er ikke tilladt at ryge på indendørs fællesarealer, hverken i kælderrum, fællesvaskerier, trappearealer eller klublokaler.

5 7.7 Det er strengt forbudt at betjene tavler, betjeningspaneler mm. opsat på fællesarealer herunder kældre, lofter, gårde mm. 8. Leg og boldspil 8.1 Leg og boldspil skal altid foregå på de fællesarealer, der er indrettet til det (det er ikke tilladt at spille bold op ad husmuren eller i portene). 9. Husdyr 9.1 I afdeling 28-30, er det tilladt at have 2 katte pr. lejemål. Ligeledes er det tilladt at holde husdyr som f.eks. akvariefisk og stuefugl, hvis det sker i begrænset omfang. Det gælder for alle typer husdyr, at disse ikke må være til gene for de øvrige beboere. 9.2 Katten/kattene må ikke flytte ind i lejemålet, før du har fået tilladelse til husdyrhold fra afdelingsbestyrelsen. Ansøgningsskema rekvireres på ejendomskontoret. 9.3 Kattebakker må ikke stå på altanen. Bakkens indhold skal hældes i en plastpose, der lukkes, før den smides i affaldscontaineren/ affaldssuget. 9.4 Der må ikke drives opdræt, pension eller lign. ekstraordinære samlinger af katte. 9.5 Medlemsmødet kan aldrig beslutte, at det skal være tilladt at holde hund af racer som efter dansk lovning er forbudt. 9.6 Det er ikke tilladt at holde hund i afdelingen. Hunde må dog godt med deres ejer besøge afdelingen. Med besøg menes der op til nogle timers ophold. De må ikke passes for andre og de må aldrig efterlades alene i lejemålet. 9.7 Det er altid tilladt at holde servicehund. 9.8 Konstateres det, at ovennævnte regler overtrædes, vil det medføre at dyret omgående må fjernes fra bebyggelsen. Såfremt tilladelsen inddrages, og beboeren fortsat holder husdyr, vil dette blive betragtet som misligholdelse af lejekontrakten. 10. Udluftning 10.1 Der er flere rum i afdelingens boliger som ikke er ventileret af fællesventilationsanlægget. I disse rum er det beboerens ansvar, at udlufte effektivt for at forhindre fugtskader. Gerne flere gange om dagen. Det er tilrådeligt at lade dørene i boligen stå åbne Man skal være opmærksom på, at store møbler tæt op af boligens ydervæge kan forhindre væggen i at "ånde", hvilket også kan resultere i fugtskader. 11. Ventilation 11.1 I din renoverede lejlighed er der indbygget et ventilationsanlæg med indblæsning (dog ikke på adresserne; Hareskovvej 13-15) og udsugning, og her er der forhold du skal være opmærksom på: - I dit køkken og bad suges der konstant fra udsugningsventilen i loftet eller fra emhætten. - I entréen eller køkkenet indblæses der konstant luft fra indblæsningsventilen.

6 11.2 Du må IKKE dreje på eller tilstoppe disse ventiler. Generelt må der ikke ændres på ventilationen, uden en aftale med afdelingsbestyrelsen eller ejendomskontoret. Hvis du ændrer på ventilationens indstillinger, bringes anlægget ud af balance hvilket bl.a. medfører øget træk og støj i de øvrige lejligheder. Dette kan betyde, at ventilationsanlægget skal indreguleres forfra. Regningen for dette vil blive opkrævet af den beboer der er ansvarlig For at ydervægge skal kunne ånde, frarådes det at opsætte store møbler der dækker hele væggen, da dette vil kunne medføre fugtskader. 12. Kælderrum, kældre, bi-lejemål og loftrum Du må opbevare indbo eller effekter i kælderrum, der er stillet til rådighed for boligen, men der må ikke efterlades genstande og affald uden for disse. Det er strengt forbudt, at opbevare genstande i form af madvarer eller andre letfordærvelige effekter i de tildelte kælderrum Tildelte kælderrum og bi-lejemål skal vedligeholdes i samme omfang som andre dele af lejemålet. Bi-lejemål må først tages i brug når der skrevet en kontrakt på rummet ml. afdelingen og beboeren Der må ikke ændres på indretning af vægge, og lign Rummene skal altid, også selvom de er tomme, være aflåste, og eventuelle vinduer skal være hele og lukket Kælderrum og bi-lejemål må ALDRIG benyttes som opholds- og soverum. De er kun til opbevaring Det er ikke tilladt at tilslutte elektriske brugsgenstande i rummene og det er ikke tilladt at ændre på el-installationer Ved grove overtrædelser vil evt. bi-lejemål blive opsagt/inddraget Det er ikke tilladt at benytte lofter uden forudgående aftale med afdelingsbestyrelsen Hvis der i dit kælderrum og/eller bi-lejemål er opsat betjeningstavler, haner, målere, faldstammer o. lign., er det vigtigt, at ejendomskontoret har en nøgle(r) til disse rum. Ved akutte tilfælde hvor adgang er påkrævet, kan afdelingen uden varsel tvinge sig adgang uden varsel og uden pligt til at erstatte evt. klippede låse. Afdelingen efterlader dog aldrig, i disse tilfælde, rummene uaflåste. 13. Maskiner Benyttelse af maskiner skal altid ske under størst mulig hensyntagen til de øvrige lejere og ejendommen. Maskiner, der kan medføre støjgener for naboer, må kun benyttes i dagtimerne og skal anbringes på et underlag, der dæmper støjen mest muligt El-boremaskiner og lignende støjende værktøj må kun bruges i tidsrummet; Hverdag Lørdage Søn og helligdage ingen brug af støjende værktøj/maskiner tilladt. For regler omkring vaske- og opvaskemaskiner samt tørretumblere se pkt Musik m.v Brug af radio, fjernsyn, stereoanlæg, musikinstrumenter, sangøvelser og maskiner m.v. skal ske under hensyntagen til naboerne, da vi bor tæt.

7 14.2 Særligt om aftenen og natten skal der vises særligt hensyn, så de andre beboeres ønske om nattero bliver respekteret Advar gerne naboer, med opslag i de omkringliggende opgange, hvis du skal foretage dig noget der vil være til gene for naboerne. 15. Brug af grill 13.3 Bruger du ejendommens faste grill, skal disse altid rengøres efter brug. Brug evt. foliebakker når du steger diverse på grillen Grill må under ingen omstændigheder anvendes som bålplads Bruger du egen grill eller engangsgrill, skal disse anbringes på et ikke brændbart underlag. Engangsgrill må ikke anbringes direkte på græsplænerne, og disse må ikke anvendes til gene for øvrige beboere Der må ALDRIG grilles indendøre, i skure, porte m.v Al brug af grill skal ske minimum 5 meter fra husfacaden og minimum 1 meter fra brandbare materialer som eks. skure, bænke og lign. Der må derfor IKKE anvendes grill på altaner. For råd og vejledninger om grill, kan der læses mere på beredskabsstyrelsens hjemmeside. 16. Postkasser Du har pligt til at tømme postkassen jævnligt og sørge for at fjerne eventuelt papiraffald Reklamer, aviser mm., efterladt i opgangen er ikke tilladt og skaber brandfare. Såfremt reglerne ikke bliver overholdt, vil du få en skriftlig henvendelse fra afdelingsbestyrelsen, og du skal inden for en frist bringe forholdene i orden. Hvis dette ikke sker eller ved gentagelser vil affaldet uden yderligere varsel blive fjernet for din regning. 17. Skadedyr 17.1 Hvis du konstaterer skadedyr på afdelingens område, f.eks. mus, rotter, væggelus, kakerlakker og lignende skal du hurtigst muligt meddele det til afdelingsbestyrelsen eller på ejendomskontoret Det er strengt forbudt selv at forsøge at bekæmpe skadedyr i lejemålene. Herunder udlægning af mølkugler og anvendelse af sprøjtemidler For at mindske risikoen for rotter må du ikke kaste affald, herunder køkkenaffald, uden for skraldebeholdere, skralderum eller affaldssug. Af samme årsag er det ikke tilladt at fordre fugle, katte og andre smådyr på afdelingens område. Herunder opsætning af fuglehuse eller ophængning af foderkugle og lign. 18. Skiltning 18.1 Du må kun benytte skilte og reklamer på facaden, hvis du har indhentet forudgående skriftlig tilladelse fra afdelingsbestyrelsen For at skåne døren, må navneskilte kun sættes op i den udførsel, der er godkendt af afdelingsbestyrelsen. 19. Trappearealer og trappevask 19.1 Det er afdelingens opgave at stå for rengøring af opgange herunder trappevask. Hvis det konstateres at en beboer har svinet groft og efterfølgende undladt at rydde op efter sig kan beboeren pålægges at betale for yderligere rengøring.

8 19.2 Da trapperne er vores flugtveje må der ikke stilles noget på trappearealerne, herunder flasker, fodtøj, møbler, cykler, barnevogne m.m. Effekter der er anbragt i opgangen kan fjernes uden varsel og ejeren kan pålægges betaling for den tid gårdmanden har brugt på dette. 20. Vandhaner og cisterner 20.1 Utætte vandhaner eller cisterne medfører ofte et stort merforbrug af vand, der både er dyrt og belaster miljøet. Derudover kan vandhaner, der er i stykker, være en lydmæssig gene for andre beboere Hvis vandhane og toilet ikke fungerer optimalt, skal du straks kontakte afdelingsbestyrelsen eller ejendomskontoret. Der tages herefter stilling til om det, der er defekt, kan repareres eller skiftes ud. 21. Vaskemaskine samt støvsuger Al brug af ovennævnte redskaber, må først påbegyndes kl og skal være afsluttet kl alle dage Ved installering af vaske- eller opvaskemaskine samt tørretumbler, skal reglerne omkring råderet følges. Herunder skal bl.a. indhentes tilladelse hos bestyrelsen eller ejendomskontoret inden installationen foretages, og arbejdet skal foretages autoriseret I tilfælde af skader som følge af fejlinstallation eller misbrug vil du blive gjort erstatningsansvarlig, og skal derved betale for evt. udbedring. 22. Vinduer og døre 22.1 Vinduer i boliger og kældre skal være forsynede med hele ruder. Kældervinduer og døre skal altid holdes lukkede af hensyn til rotter Vinduer i boligerne er forsynet med en børne/fald-sikring. Disse må ikke sættes ud af funktion, og må ikke demonteres. Ved fejl på disse skal det meldes på ejendomskontoret. 23. Brug af flagstang For brug af flagstangen i Parkstykket henvises til bilag Ordensregler for brug af festlokale Hareskevvej 25 For brug af festlokalet Hareskovvej 25 henvises til bilag Ødelæggelse, hærværk og lignende 25.1 Hærværk og ødelæggelser af ejendom og anlæg, som du eller dine gæster er ansvarlig for, skal du erstatte. Du vil derfor fra afdelingen modtage et erstatningskrav hvis du findes ansvarlig for noget af dette.

9 26. Vagttelefon 26.1 I følgende situationer SKAL man kontakte vagttelefonen: - Ved større brande (hvor brandvæsen har været tilkaldt) - Ved gaslækager. - Ved rørsprængninger med vandskade til følge. - Hvis vand stiger op gennem afløb/toiletter m.v. med vandskade til følge. - Hvis ventilationen af sikkerhedsmæssige årsager skal afbrydes. Det er vigtigt at man, hvis man oplever en af overstående situationer, kontakter afdelingens vagttelefon så hurtigt som muligt. Evt. alarmering via 112 har altid førsteprioritet, og skal altid foretages af beboeren selv. Telefonnummeret til vagttelefonen findes i diverse udgivet information, på afdelingens hjemmeside samt i vinduet på ejendomskontoret på Frederikssundsvej 116C. Alle henvendelser som ikke er af akutte og kritisk karakter vil blive afvist. 27. Overholdelse af husorden 27.1 Alle skal aktivt bidrage til at hjælpe andre med at overholde husorden. Det er i alles interesse, at vi bor i trygge rammer og efterlever husordenen. Den er udarbejdet for beboerne, og har til hensigt at skabe ro, tryghed og tilfredshed for alle beboere Idet afdelingsbestyrelsen har ansvar for, at husorden bliver overholdt, har de pligt til og ejendomsfunktionærerne ret til, at påtale brud på gældende bestemmelser. Dette sker normalt mundtligt og gentages skriftligt, hvis forholdene ikke bliver rettet Når du modtager vejledning og henstillinger fra afdelingsbestyrelsen under henvisning til boligoverenskomst (lejekontrakt), vedtægter eller husorden har du pligt til at efterkomme dem uden ophold og inden for den frist, som afdelingen sætter, for at bringe forholdet i orden. 28. Klage 28.1 Inden du vælger at klage over en anden beboer er det en god idé at tale med vedkommende om, hvad du oplever, og hvordan du føler dig generet Det er afdelingsbestyrelsen, der behandler klager over andre beboere, der ikke overholder husordenen. Fortsætter du med at være generet af en anden beboer, kan du derfor klage til afdelingsbestyrelsen som skal påse, at husordenen bliver overholdt, jf. punkt Det letteste er at benytte en blanket, så du er sikker på at afdelingsbestyrelsen får alle de relevante oplysninger Afdelingsbestyrelsen kan påtale forholdet overfor den beboer, der ikke overholder husordenen og pålægge denne at indrette sig efter den gældende husorden Retter beboeren, der overtræder husordenen, sig ikke efter påbuddet fra afdelingsbestyrelsen kan denne sende sagen videre til behandling i boligforeningens administration, der vurderer om sagen skal indbringes for beboerklagenævnet. Afdelingen kan med fordel benytte en blanket til formålet, for at sikre sig at administrationen får alle de nødvendige oplysninger. 29. Ændringer i husordenen 29.1 Ændringer i denne lokale husorden, gældende for Boligforeningen AAB afd , skal godkendes på afdelingsmødet.

10 Bilag nr. 1 Fællesbestemmelser for parkering i Tværvangen og Parkstykket Der kræves parkeringstilladelse for at parkere en bil i Tværvangen og i Parkstykket. Parkeringstilladelser udstedes og administreres via ejendomskontoret. En fast parkeringstilladelse koster 50 kr. om måneden, og kan reguleres med rimeligt varsel (betaling for en fast parkeringstilladelse opkræves månedligt sammen med huslejen). For at kunne opnå en fast parkeringstilladelse i afdeling 28-30, er det et krav at man er indehaver afeller har brugsretten til et køretøj indenfor de gældende dimensioner. Dog undtaget erhvervslejemål. 24 timers-tilladelsen koster 10 kr., og kan købes kontant på ejendomskontoret i åbningstiderne. Disse kan benyttes af afdelingens beboere og disses gæster. Parkeringstilladelsen opsættes indenfor i forruden let læselig udefra. Misbrug, forsøg på kopiering og lignende af begge typer tilladelser må naturligvis under ingen omstændigheder finde sted. Der er ingen begrænsninger af antallet af faste tilladelser, der kan udstedes til erhvervslejemål. Dog skal der betales 50 kr. pr. tilladelse. Afdelingen er under ingen omstændigheder ansvarlig for eventuelle udstedte parkeringsafgifter. Alle henvendelser vedr. parkeringsafgifter bedes rettet til Q-Park på tlf Regler for parkering: Kun køretøjer med en maks. højde på 1,80 meter samt en maks. længde på 5 meter må parkere i Tværvangen og i Parkstykket. Lastvogne (biler over 3,5 t) og uindregistrerede køretøjer må ikke efterlades i Parkstykket eller Tværvangen. Motorcykler, knallerter og lignende er ikke omfattet af parkeringsordningen. Disse må derfor ikke parkeres i parkeringsbåse beregnet til biler. Disse kan af ejendomskontoret eller afdelingsbestyrelsen anvises til særlige pladser, hvis det skønnes nødvendigt. Campingvogne, anhængere og lignende må kun holde i Tværvangen eller Parkstykket, hvis afdelingsbestyrelsen eller ejendomskontoret har anvist pladser til disse. Tomgangskørsel i længere tid end 1 minut er ikke tilladt. Dette ligeledes i henhold til de gældende regler i Københavns Kommune.

11 BILAG nr. 1a Lb.nr.: Dato: Navn: Adresse: Ansøgning om P-tilladelse til: Parkstykket Tværvangen Erhverv Den faste parkeringstilladelse koster 50 kr. om måneden. Prisen kan reguleres efter rimeligt varsel (betaling for parkeringstilladelsen trækkes via huslejeopkrævningen 1 gang pr. måned). Betingelser: Kun køretøjer med en maks. højde på 1,80 meter samt en maks. længde på 5 meter må parkere i Tværvangen og i Parkstykket. For at kunne opnå en fast parkeringstilladelse i afdeling er det et krav at man er indehaver af- eller har brugsretten til et køretøj indenfor overstående dimensioner. Dog undtaget erhvervslejemål. Den parkeringstilladelsen er strengt personlig, hvorfor den ikke må udlånes til andre. Erhvervslejemål har dog tilladelse til at udlåne til kunder kortvarigt i forbindelse med besøg i lejemålet. Parkeringstilladelsen opsættes indenfor i forruden let læselig udefra. Bortkomst af parkeringstilladelsen skal hurtigst muligt meddeles ejendomskontoret. Såfremt parkeringstilladelsen er bortkommet, koster en erstatningstilladelse 500 kr. Efter udstedelse af erstatningstilladelsen, annulleres den bortkomne tilladelse, og kan således ikke bruges mere. Parkeringstilladelsen er gyldig til og med den 31. december i det år den er udstedt. Det påhviler indehaveren selv at sikre afhentning af ny parkeringstilladelse ved årets udløb. Såfremt lejeren ikke ønsker parkeringstilladelsen videreført efter årsskiftet, bedes dette meddelt på ejendomskontoret, da betalingen ellers fortsat vil blive trukket. Parkeringstilladelse kan opsiges uden varsel af begge parter. Ved opsigelse forpligter lejeren sig til at aflevere parkeringstilladelsen på ejendomskontoret, som herefter vil foranstalte, at den månedlige betaling ophører. Misbrug, forsøg på kopiering og lignende af tilladelsen må naturligvis under ingen omstændigheder finde sted. Afdelingen er under ingen omstændigheder ansvarlig for eventuelle udstedte parkeringsafgifter. Alle henvendelser vedr. parkeringsafgifter bedes rettet til Q-Park på tlf Lejers underskrift.

12 BILAG nr. 2 Bestemmelser for brug af flagstangen I Parkstykket - Flagstangen er placeret på plænen i Parkstykket. - Vedkommende, der flager, er ansvarlig for, at reglerne herunder følges. Der må flages på alle dage året rundt som man ønsker det (helt eller halvt) med hensynstagen til de herunder oplistede regler. Der må som udgangspunkt kun flages med Dannebrog og AAB-flaget. Ønskes der at flages med andet, skal der skrives en ansøgning til bestyrelsen som så vil behandle forespørgslen. Flages med Dannebrog må kun ske i døgnets lyse timer (solopgang til solnedgang). Dog ikke tidligere end kl. 8:00. Afdelingen flager ikke på nationale flagdage, med mindre der er nogen frivillige, der vil stå for dette. Ved flagning bedes man udvise alm. respekt for vores nationalflag. Det er bl.a. dårlig skik at lade Dannebrog røre jorden og sjusket ikke at hejse det helt til tops. Man angiver på pladen ved flagstangen, hvad der flages i anledning af, og hvem der flager (adresse) AAB-flaget nedtages og opbevares indtil man er færdig med at flage med Dannebrog. Herefter hejses AAB flaget igen. Det tilrådes at flagknob/dobbelt flagknob eller råbåndsknob benyttes til at binde flaget til flaglinen. Se figur under teksten. Der opkræves et depositum på 200 kr. ved udlån af Dannebrog på ejendomskontoret. Hvis man har et Dannebrog selv, er man meget velkommen til at benytte dette. Hvis uheldet skulle være ude og snoren bliver trukket op i stangen uden at være bundet på noget, kan depositummet inddraget, da der så skal en lift ud for at få den ned igen. Procedure for flagning på halv stang: Når Dannebrog skal sættes på halv (ved dødsfald m.m.) startes der med at hejse flaget til tops. Her bliver det i et par sekunder, hvorefter det nedhales så langt, at underkanten af flaget er ud for stangens midte. Når Dannebrog på halvt skal nedtages, hejses det først til tops. Her bliver det et par sekunder, hvorefter det nedtages helt.

13 BILAG nr. 3 Ordensregler for anvendelse af festlokalet Hareskovvej 25. Rygning - Rygning i festlokalerne er strengt forbudt. Rygning kan ske uden for indgangsdøren til lokalerne (Hareskovvej), hvor der er opstillet askebægre til formålet. Musik og støj - På musikanlægget ved baren er der mulighed for at tilslutte eksterne musikenheder via minijackstik. - Der må alene afspilles musik på det musikanlæg, der er til rådighed i lokalet. - Der må ikke spilles musik for åbne vinduer og døre efter kl Anvendelsen af lokalet må ikke medføre støjende adfærd, som er til gene for ejendommens øvrige beboere, jf. i øvrigt gældende husorden. - Musik og støjende adfærd skal dæmpes kl Musik og festivitas skal ophøre senest kl (musikken slukker automatisk) - Musikanlægget er forhåndsindstillet til en maksimal afspilningsstyrke. Søges denne overskredet slukker alt i festlokalet, og genstarter igen efter en kort afbrydelse, når styrkeknappen reguleres ned. - Eventuel levende musik skal ligeledes fremføres på et styrkeniveau, der ikke er til gene for ejendommens øvrige beboere. - Unødig støj i forbindelse med forberedelser og rengøring af lokalet bør undgås. - Lokalerne skal forlades stille og roligt. Ophold i gården - Ophold i gården skal søges begrænset. Det er dog tilladt at benytte denne under hensynstagen til beboerne generelt og i henhold til afdelingens gældende husorden. Ophold i gården må ikke tage karakter af at festen er rykket udenfor. - Gården, kælderskakten og trappen op til gården må ikke anvendes som rygeområde. - Der må grilles i gården. (i henhold til gældende regler i afdelings lokale husorden)

14 Nødudgange - Nødudgangen ved toiletterne til opgangen i nr. 25 og nødudgangen i festlokalet mod gaden må KUN benyttes i nødsituationer. Hvis plastikkoppen på en af dørene brydes uden, at der er tale om en nødsituation, opkræves der 500 kr. via depositummet. Generelt - Afdelingens lokale husorden er stadig gældende, og skal overholdes i forbindelse brugen af festlokalet. Musikken slukkes automatisk kl Lys og strøm afbrydes kl. 4:00. Disse regler er vedtaget på afdelingsmødet d. 27. Maj 2013

15 BILAG nr. 4 Vejledning til lejerne af festlokalet Hareskovvej 25 Udlejning af lokalet og indbetaling af depositum - Lokalet kan reserveres efter Først til mølle princippet. - Udlejning kan ske ved henvendelse på ejendomskontoret. - Reservation er først endeligt gældende, når depositum er betalt på ejendomskontoret. Såfremt depositum ikke er modtaget senest 30 dage inden reservationen, kan lokalet udlejes til anden side. - Indtil 14 dage før første lejedag kan aftalen annulleres uden omkostninger. - Ved senere annullering fradrages der i depositum 500 kr. svarende til 1 dags leje - Leje for anvendelsen af lokalet skal betales senest ved afhentningen af nøglen. Leje 1 dag Leje 2 dage Leje 3 dage Leje af fadølsanlæg 500 kr. 750 kr kr. 150 kr. - Lokalet er til rådighed for lejer fra kl på 1. lejedag med mindre andet er aftalt. - Nøglen til lokalet kan afhentes efter nærmere aftale med ejendomskontoret eller afdelingsbestyrelsen. Brugen af festlokalet - Regler for brug af festlokalet er beskrevet i Ordensregler for anvendelse af festlokalet Hareskovvej 25 - Hvis ordensreglerne ikke følges, kan festen lukkes øjeblikket. Evt. indbetalt leje tilbagebetales i tilfældet ikke. Det er kun medlemmer af afdelingsbestyrelsen der kan træffe beslutning om at lukke en fest Inden nøglen til lokalerne afleveres skal: - Døre forsynet med lås være aflåst.

16 - Borde og stole være placeret som vist på tegningen på tavlen i køkkenet. - Bestik kopper, tallerkener, glas m.m. være anbragt som anført på mærkaterne i skabe og skuffer. - Der være gjort tilfredstillende rent i henhold til vejledningen heruner. Rengøring - Efter anvendelsen af lokalet skal der ryddes op, støvsuges, vaskes gulv og vaskes op. Det er tilladt at efterlade opvaskemaskinen fyldt med opvasket service og glas. - Borde, køkkenborde, køkkenvask, køleskab, komfur, ovn, bar, fadølsanlæg, kaffemaskine og opvaskemaskine skal være rengjorte - Koste, spand, fejebakke og støvsuger forefindes i lokalerne. - Rengøringsmidler og opvasketabs stilles til rådighed af udlejeren og kan forefindes i depotet. - Toiletkummer og håndvaske skal være rengjorte og eftertørrede (blanke) - Alt affald skal fjernes (der er affaldssug i gården) - Ved mangelfuld rengøring opkræves 400 kr. pr. påbegyndt time det tager at udføre rengøringen. Aflevering og tilbagebetaling af depositum: - Efter anvendelsen af lokalet skal nøglen afleveres på ejendomskontoret sammen med en liste over eventuelle knuste glas, service eller andre skader (kan smides ind via brevsprækken) - Aflevering af nøgle og liste skal ske hurtigst muligt efter anvendelsen af lokalet. Dog senest førstkommende hverdag kl. 8:00, med mindre andet er aftalt med ejendomskontoret eller bestyrelsen. - Depositum tilbagebetales efter anvendelsen af lokalet ved lejerens henvendelse på ejendomskontoret, eventuelt fratrukket betaling for mangelfuld rengøring, ødelagt inventar, knuste glas, service eller anden skade, som kan henføres til lejerens brug af lokalet. Depositum kan dog tilbageholdes, indtil en kontrol af lokalerne har fundet sted. Generelle oplysninger: - Toiletpapir, håndsæbe, sanitetsposer og alm. skraldeposer stilles til rådedighed af udlejer.

17 - Musikken slukkes automatisk kl Hvor festivitas ligeledes skal ophøre. Lys og el afbrydes kl. 4:00. - Lokalet er godkendt til og udstyret med service, glas, serveringsudstyr m.v. maksimalt 50 personer. - Der er stort køleskab, stor fryser, stor komfurplade og almindelig ovn i køkkenet. - Ved leje af fadølsanlæg medfølger kulsyrepatron. Lejeren opfordres dog til at undersøge om dette er tilgængeligt op til udlejningen. - Vejledning for brug af fadølsanlæg forefindes i baren. - Repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen har til enhver tid ret til at inspicere lokalerne i udlejningsperioden.

Parkering og motorkørsel

Parkering og motorkørsel Indledning Antenner Affald Altaner og altankasser Bad og toilet Cykler, barnevogne Fællesarealer Have Husdyr Hårde hvidevarer Leg og boldspil Lofts- og kælderrum Maskiner og brug af grill Musik Parkering

Læs mere

husorden boligforeningen aab

husorden boligforeningen aab husorden boligforeningen aab Indledning s. 5 Antenner Affald Altaner og altankasser Bad og toilet Cykler, barnevogne Fællesarealer Have Husdyr Hårde hvidevarer Leg og boldspil Lofts- og kælderrum Maskiner

Læs mere

LOKAL HUSORDEN Boligforeningen AAB Afdeling 28-30

LOKAL HUSORDEN Boligforeningen AAB Afdeling 28-30 LOKAL HUSORDEN Boligforeningen AAB Afdeling 28-30 Denne husorden er vedtaget på afdelingsmødet d. 27. maj 2013 Boligforeningen AAB afdeling 28-30, 2013 Indhold 1. Indledning side 3 2. Affald side 3 3.

Læs mere

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS

HUSORDEN. Søholm Boligselskab ApS HUSORDEN Søholm Boligselskab ApS 1. INDLEDNING ikke et "nej-reglement" En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. Alle skal kunne fungere sammen, og

Læs mere

S. 3 S. 4 S. 4 S. 5 S. 5 S. 5 S. 6 S. 6 S. 6 S. 7 S. 10 S. 10 S. 10 S. 1 1 S. 1 1 S. 1 1 S. 1 1 S. 12 S. 12 S. 12 S. 12 S. 13 S. 13 S. 13 S. 14 S.

S. 3 S. 4 S. 4 S. 5 S. 5 S. 5 S. 6 S. 6 S. 6 S. 7 S. 10 S. 10 S. 10 S. 1 1 S. 1 1 S. 1 1 S. 1 1 S. 12 S. 12 S. 12 S. 12 S. 13 S. 13 S. 13 S. 14 S. INDLEDNING ANTENNER AFFALD ALTANER OG ALTANKASSER BAD OG TOILET CYKLER, BARNEVOGNE FÆLLESAREALER HAVE HUSDYR HÅRDE HVIDEVARER LEG OG BOLDSPIL LOFTS- OG KÆLDERRUM MASKINER OG BRUG AF GRILL MUSIK PARKERING

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Husorden for AAB afdeling 16

Husorden for AAB afdeling 16 Husorden for AAB afdeling 16 Arbejdernes Andels- Boligforening Afdeling 16 Frederikssundsvej 128 I st. 2700 Brønshøj Tlf. 38 89 99 58 Fax 38 60 98 58 Husorden for afdeling 16 Indledning En boligafdeling

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Husorden for AB Hattensens Allé

Husorden for AB Hattensens Allé Husorden for AB Hattensens Allé 6-8-10 1. Indledning En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. I en andelsboligforening bor vi rigtig mange mennesker

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

LOKAL HUSORDEN Boligforeningen AAB Afdeling Denne husorden er vedtaget på afdelingsmødet d. 13. september 2018

LOKAL HUSORDEN Boligforeningen AAB Afdeling Denne husorden er vedtaget på afdelingsmødet d. 13. september 2018 LOKAL HUSORDEN Boligforeningen AAB Afdeling 28-30 Denne husorden er vedtaget på afdelingsmødet d. 13. september 2018 Indhold 1. Indledning side 3 2. Affald side 3 3. Altaner, altankasser og markiser side

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden i afdeling 37

Husorden i afdeling 37 Husorden i afdeling 37 1 September 2016 Afdelingsbestyrelsen har ansvar for, at husordenen bliver overholdt. De har pligt til, og ejendomsfunktionærerne har ret til, at påtale gældende bestemmelser. Det

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet for På sporet Samvirkende Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden.

En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. HUSORDEN for Boligforeningen AAB afdeling 107 Grønnehaven - Lundebjerggårdsvej 2-102 2740 Skovlunde. Tillæg til AABs standard husorden. 1. INDLEDNING. En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement.

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden for boligforeningen AAB. afdeling 42

Husorden for boligforeningen AAB. afdeling 42 Husorden for boligforeningen AAB afdeling 42 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING... 3 AFDELINGENS FÆLLESAREALER... 3 2. FÆLLESAREALER... 3 3. AFFALD... 4 4. CYKLER, BARNEVOGNE O.LIGN... 4 5. LEG OG BOLDSPIL...

Læs mere

Husorden For Stilledal

Husorden For Stilledal Husorden For Stilledal SAMVIRKENDE BOLIGSELSER Husorden for afd. Stilledal Så vi alle kan være her Affald Af hygiejniske grunde skal affald være pakket i affaldsposer. Større ting som møbler og lignende,

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Husorden for AAB Afdeling 16

Husorden for AAB Afdeling 16 Husorden for AAB Afdeling 16 Boligforeningen AAB Afdeling 16 Frederikssundsvej 128 I st. 2700 Brønshøj Tlf. 38 89 99 58 e-mail. aab16@aab16.dk www.aab16.dk Husorden for Afdeling 16 Indledning: En boligafdeling

Læs mere

Husorden 1-1029 Møllergården

Husorden 1-1029 Møllergården Husorden 1-1029 Møllergården 1. oktober 2011 2 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

ANTENNER/PARABOLER GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 CYKLER, INDKØBSVOGNE M. M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V....

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 BRANDDØRE... 3 FODRING AF

Læs mere

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD

Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Husorden for afdeling NORDRE MUNKEGÅRD Affald Køkkenaffald skal lægges i plastposer, som lukkes, inden de kastes i containerhusene.. Flasker og aviser må ikke kastes i containerhusene, men skal anbringes

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Udvendige antenner, loftsantenner og paraboler er ikke tilladt at opsætte. Skarpe/spidse genstande skal pakkes forsvarligt ind i f.eks. aviser.

Udvendige antenner, loftsantenner og paraboler er ikke tilladt at opsætte. Skarpe/spidse genstande skal pakkes forsvarligt ind i f.eks. aviser. Husorden for AAB, Afdeling 31 1. Indledning En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. I afdeling 31 bor vi rigtig mange mennesker sammen på et ikke

Læs mere

HUSORDEN OG VEDLIGEHOLD. Søholm Boligselskab ApS

HUSORDEN OG VEDLIGEHOLD. Søholm Boligselskab ApS HUSORDEN OG VEDLIGEHOLD Søholm Boligselskab ApS 1. INDLEDNING ikke et "nej-reglement" En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement. Det er ikke tanken bag denne husorden. Alle skal kunne fungere

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 116 TELEVÆNGET I VEDTAGET PÅ AFDELINGSMØDET DEN 25. AUGUST 1997 Indledning Et godt klima er meget værd. Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN EJERFORENINGEN SKG 75 Indledning

HUSORDEN EJERFORENINGEN SKG 75 Indledning HUSORDEN EJERFORENINGEN SKG 75 Indledning Vi skal kunne fungere sammen, og det er derfor nødvendigt med nogle regler og retningslinjer, som kan være med til at skabe tryghed og tilfredshed blandt beboerne.

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE

VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE VELKOMMEN TIL CHRISTIANSMINDE Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling og husorden. AFDELING 14 CHRISTANSMINDE Ejendommen på Barfredsvej 46 48 er et miniaturesamfund, der

Læs mere

Husorden Dortheavej

Husorden Dortheavej Husorden 1-1016 Dortheavej Vedtaget af Organisationsbestyrelsen den 10. december 2012 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Husorden Afdeling 14, Boligforeningen AAB. Vedtaget ved Afdelingsmøde den 17. april 2018

Husorden Afdeling 14, Boligforeningen AAB. Vedtaget ved Afdelingsmøde den 17. april 2018 Husorden Afdeling 14, Boligforeningen AAB Vedtaget ved Afdelingsmøde den 17. april 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING... 2 AFDELINGENS FÆLLESAREALER... 3 2. FÆLLESAREALER... 3 3. AFFALD... 4 4. CYKLER,

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

Husorden for afd. 5 Digterparken

Husorden for afd. 5 Digterparken Husorden for afd. 5 Digterparken Indhold 1. Indledning... 2 2. Affald... 2 3. Fodring af fugle... 2 4. Altaner... 3 5. Antenner... 3 6. Pulterrum og kælderrum... 3 7. Cykler og knallerter... 3 8. Have-

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Frederiksberg forenede Boligselskaber

Frederiksberg forenede Boligselskaber For Thielebo-ungdomsboliger Frederiksberg forenede Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

Kagsgårdens. husorden

Kagsgårdens. husorden Kagsgårdens husorden Indholdsfortegnelse Forord...3 Affald...4 Altaner...4 Antenneanlæg / Parabol...4 Badning mv...4 Barnevogne, cykler, legeredskaber m.v...5 Forurening...5 Fugle og andre dyr...5 Fyrværkeri...5

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8.

Husorden. For. Sjællandshuse. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber 3001-2 Sjællandshuse Godkendt på afdelingsmødet den 8. For Sjællandshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I

Læs mere

Husorden. for. Ørbyvang RKE

Husorden. for. Ørbyvang RKE for Ørbyvang RKE E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden

Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade. Husorden Alabu Bolig Afd. 60 Toldstrupsgade Husorden Pr. 17. maj 2007 Revideret i forbindelse med ordinært afdelingsmøde den 6. september 2016 (Tilrettet den 5.april 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Reglement

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 118 VENNEMINDEVEJ II

HUSORDEN VIBO AFDELING 118 VENNEMINDEVEJ II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 118 VENNEMINDEVEJ II VEDTAGET PÅ DET AFDELINGSMØDET 10. FEBRUAR 2004 REV. DEN 4. FEBRUAR 2015 1. INDLEDNING En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement.

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER DØRSKILTE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

Husorden for den selvejende institution

Husorden for den selvejende institution Husorden for den selvejende institution Tranemosegård Afdeling 6 - Moserne Vi er fælles om mange ting En husorden kan let blive opfattet som en nej-reglement`. Det er ikke tanken bag vores fælles husorden.

Læs mere

Husorden Dortheavej

Husorden Dortheavej Husorden 1-1016 Dortheavej Vedtaget af Organisationsbestyrelsen den 10. december 2012 Revideret på ordinært afdelingsmøde den 21. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

ANTENNER Tilslutning til fællesantenneanlægget må kun ske med originalkabler og originale stik. Se evt. under PARABOLER.

ANTENNER Tilslutning til fællesantenneanlægget må kun ske med originalkabler og originale stik. Se evt. under PARABOLER. Husorden afdeling 20 vedtaget på afdelingsmøde d. 1.9.2009 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi

Læs mere

Husorden 1-3072/3037-2 Brohuset

Husorden 1-3072/3037-2 Brohuset Husorden 1-3072/3037-2 Brohuset Husorden revideret på ekstraordinært afdelingsmøde den 27. november 2008. Omdelt til samtlige beboere oktober 2009. Generelt En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

Husorden 1-1023 Herlev Skole

Husorden 1-1023 Herlev Skole Husorden 1-1023 Herlev Skole Vedtaget den 22. oktober 1996. Herlev Skole Herlev Skole er et lille samfund med 53 ældreboliger. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden og er fælles om mange

Læs mere

Husorden for Bispeparken afd. 1-22

Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Generelt Bispeparken er et godt sted at bo, og det skal det fortsat være. Derfor har vi vedtaget denne husorden. Den fortæller, hvordan vi som beboere i Bispeparken omgås

Læs mere

Derfor har vi skrevet hele husordenen om, så den både indeholder regler og retningslinjer, men også en begrundelse for, hvorfor disse er opstillet.

Derfor har vi skrevet hele husordenen om, så den både indeholder regler og retningslinjer, men også en begrundelse for, hvorfor disse er opstillet. Forslag til ny husorden for Vibo afdeling 118 Til Afdelingsmødet Dette er afdelingsbestyrelsens forslag til en revideret husorden for afdelingen. Afdelingsmødet i 2014 pålagde afdelingsbestyrelsen at gennemgå

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Husorden afdeling 21 Vedtaget på afdelingsmødet d. 1-9-2009

Husorden afdeling 21 Vedtaget på afdelingsmødet d. 1-9-2009 Husorden afdeling 21 Vedtaget på afdelingsmødet d. 1-9-2009 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi

Læs mere

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby

Husorden Afdeling 34. Studievej 15, Nørresundby Husorden Afdeling 34 Studievej 15, Nørresundby INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN FOR AFDELING 34 STUDIEVEJ 15 INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 AFFALD 3 ANTENNER/PARABOLER 4 BAD OG TOILET 4 CYKLER 4 DØRE/VINDUER

Læs mere

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde.

Ordensreglement. ALTANER: Tøjtørring samt luftning af sengetøj og lignende må ikke ske over brystningshøjde. Fyns almennyttige Boligselskab Afdeling: Nedergården Ordensreglement. Følgende regler er givet for at skabe de for alle beboere bedst mulige forhold i det miniaturesamfund, som en boligafdeling i realiteten

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 84

Ordensreglement for afdeling 84 Ordensreglement for afdeling 84 Indhold Bad og toilet... 3 Frostvejr m.v.... 3 Maskiner... 3 Støj... 3 Udluftning... 4 Husdyr... 4 Vandhaner og toiletter... 4 Vinduer og døre... 4 Ændringer af lejligheden...

Læs mere

Samvirkende Boligselskaber 3035-8 Bellahøj III Godkendt på afdelingsmødet den 16. oktober 2012 Husorden Administration: Husorden

Samvirkende Boligselskaber 3035-8 Bellahøj III Godkendt på afdelingsmødet den 16. oktober 2012 Husorden Administration: Husorden For Bellahøj III Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

HUSORDEN GÆLDENDE FOR BEBOERNE I AAB AFD. 34

HUSORDEN GÆLDENDE FOR BEBOERNE I AAB AFD. 34 HUSORDEN GÆLDENDE FOR BEBOERNE I AAB AFD. 34 1. INDLEDNING Denne husorden indeholder regler og retningslinjer, som kan være med til at skabe et godt klima, tryghed og tilfredshed blandt afdelingens beboere.

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. ANTENNER/PARABOLER FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015

HUSORDEN LEJERBO AFD HUSORDEN JULI 2015 JULI 2015 HUSORDEN I en almen boligafdeling bor mange mennesker sammen. En afdeling er som sådan et lille samfund, hvor alle er forskellige og har forskellige forventninger, krav og ønsker til at bo. Netop

Læs mere

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab

Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab Ordensregler for Glostrup Ejendomsselskab GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden, og vi er fælles om mange

Læs mere

Husorden 1-6065 Händelsvej 1-6084 Grønrisvej

Husorden 1-6065 Händelsvej 1-6084 Grønrisvej Husorden 1-6065 Händelsvej 1-6084 Grønrisvej Revideret på afdelingsmødet den 19. september 2013 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere

Læs mere