Kontakten til klubbens medlemmer og sponsorer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kontakten til klubbens medlemmer og sponsorer"

Transkript

1

2

3 Kontakten til klubbens medlemmer og sponsorer Sponsorkontaktbladet har til formål at orientere klubbens medlemmer om den støtte og opbakning til klubbens liv og virke samt udvikling, som Aabybro Golfklub årligt modtager fra en lang række sponsorer. For golfklubben er det en stor glæde, at vi årligt får denne positive opbakning gennem bl.a. sponsorater, annoncer samt præmier til turneringer hen over året. Emnerne ved opbakningen omfatter bl.a. sponsornavne på: Sponsortavle ved klubhuset Teesteder Scorekort Parkeringsplads Driving range Baneflag Hulkopper Putting green Endvidere turneringssponsorering samt annoncer til sponsorkontaktbladet. Sponsorerne støtter her klubben bl.a. gennem årlige økonomiske bidrag, som er en væsentlig del af klubbens årlige økonomi. Klubbens sponsorer bliver på denne måde kendt af klubbens mange medlemmer og gæstespillere. Grundlaget for samarbejdet mellem golfklubben og sponsorer baserer sig på klubbens Sponsorkoncept, der indeholder muligheder for sponsorater og annoncer. Golfklubben afholder hver sommer sin traditionelle SPONSOR DAG, hvor klubbens sponsorer indbydes til fælles morgenkaffe, en runde golf, afsluttende fællesspisning, orientering om golfklubben samt kåring af vinderne af årets sponsormatch. På dagen er der aktiviteter for såvel golfspillere som ikke-golfspillere. VEDRØRENDE VALG AF TIDSPUNKT PÅ ÅRET FOR SPONSORDAGEN: Se venligst vedlagte indlæg om emnet. Sponsorkontaktbladet udsendes i år som udgave nr. 3. Det er fortsat klubbens mål, at bladet årligt udsendes ultimo 3. /primo 4. kvartal for at sikre orientering til medlemmer og kontakt til klubbens mange sponsorer og annoncører. Da golfklubben lægger meget vægt på den støtte og opbakning, som klubben modtager fra sponsorerne, har bestyrelsen følgende opfordring til klubbens medlemmer:

4

5 Dagligdagen i klubben Bestyrelsens dagligdag er ikke meget anderledes end det, man ser i andre fritidsklubber - måske lige bortset fra det faktum, at vi har ret meget land at pleje - helt reelt m 2, som forventes at ligne en pænere have/park hver dag! Vi mener selv, at vi efterhånden har fået en bane af rimelig høj standard. Greenkeeperpersonalet har gjort deres til dette resultat, og derudover er der løbende nedgravet nye dræn for at fjerne overfladevandet. Vi er nu nået så langt, at selv om, der kommer store mængder nedbør, trækker vandet hurtigt væk. A pro pos store mængder nedbør, så har et af de større initiativer her i 2012 været to nye shelters, der er blevet opført på steder, hvor man er langt fra klubhuset, og som bliver udstyret med lynafledere efter gældende normer. Og ikke nok med, at græsplænen klippes i én uendelighed, bliver der også løbende nyplantet træer og buske på hele arealet med henblik på at ende op med en parklignende bane. Intentionen er, at denne indsats fortsættes, så vi kan blive blandt de allerbedste i Nordjylland. Det skal nævnes, at der er blevet uddelt ros til banen fra både medlemmer og gæstespillere i Ud over den megen land har vi også ret så store bygninger at vedligeholde. Et eksempel er udskiftning af taget på Høbækgaards to store udbygninger, stald og lade. Et projekt hvor to af vore sponsorer har været kraftigt inde i billedet. CEMBRIT har sponsoreret tagpladerne og GJØL TØMRER & SNEDKERVÆRKSTED har sponsoreret tagrenderne.

6 Her ses tømrerne i gang med udskiftningen. Der skal også gerne hyres nye medlemmer, så i foråret gennemførte Aabybro Golfklub sit årlige forårsarrangement Åbent Hus og Golfens Dag i et herligt forårsvejr personer viste interesse og havde valgt at lægge vejen omkring Høbækgaard. Gæsterne havde mulighed for at prøve golfslag og øve sig på puttebanen. Herudover var der orientering om golfklubben, hvordan bliver jeg medlem samt besigtigelse af klubbens faciliteter og spil på golfbanen. Men det er på ingen måde kun bestyrelsen, der sætter aktiviteter i gang i dagligdagen. Mens vi bliver lidt i bestyrelsens regi, skal Begynderudvalget nævnes. Det er her man hverver og uddanner nye medlemmer i det, man kan kalde Golfskolen. Deltagerne her har ret til fri afbenyttelse af klubbens puttebane, driving range og øvebane (par 3 bane). Der er under forløbet mulighed for at låne det nødvendige udstyr. Efter endt golfskole og bestået prøve kan man nu overgå til Kaninudvalget, som fører de nye medlemmer gennem spil på den rigtige bane til det spillehandicap, der er gældende som maximum for, at man alene må færdes på banen som fuldgyldig golfspiller. Under bestyrelsens vinger finder vi også Turneringsudvalget, som hen over året arrangerer turneringer, hvor medlemmerne frit kan tilmelde sig og vinde præmier, der for det meste er sponsoreret af en af klubbens mange sponsorer. Det er også turneringsudvalget, der står for afholdelse af Klubmesterskaberne, der afholdes hvert år omkring 1. september.

7

8 I år blev Mette Wennerholm vinder af Damerækken, mens Lasse E. Nielsen tog titlen i Herrerækken. Medlemmerne er gode til at arrangere deres eget daglige golf-liv. Det sker primært igennem det, vi kalder klubber-i-klubben. Her er der i hver enkelt klub lavet et program, der fastlægger store dele af indeværende sæson. Eksempler på sådanne klubber-iklubben er: Dameklubben, der kalder til intern turnering hver onsdag eftermiddag. Endvidere har man samspil med venskabsklubber fra det nære nabolag. Enkelte udflugter til fremmede steder bliver det også til endda med fælles hygge efter det krævende golfspil! Især herrerækken blev utrolig spændende med 6 omspilshuller inden, unge Lasse kunne kalde sig mester. Men, at det var en populær mester, herskede der vist ingen tvivl om! Pigerne har også i år deltaget i den landsdækkende indsamlingskampagne Støt Brysterne, som Kræftens Bekæmpelse kører. I golfregi hedder den Pink Cup, og i år gav den på landsplan kr.

9

10 Herreklubben spiller også en fast ugedag, nemlig torsdag. Det daglige mønster ligner meget det fra Dameklubben - venskabsmatcher, udflugter mm. Den store forskel på de to klubber er nok den, at herrerne slår bolden meget længere, mere skævt og skal jo så helt naturligt lede meget mere og meget længere end pigerne efter boldene! Billedet her giver et godt indtryk af en herredag. er afgørende for optagelse. Klubben her er blevet så stor, at man har måttet dele sig op i 2 - den oprindelige Seniorklub og nu også Klub 11. Tilsammen nærmer de to klubber sig 200 medlemmer. Så der er trængsel i gården, når eks.vis Klub 11 er klar til golfspil. Én gang om året mødes Dame- og Herreklubben i det, der kaldes Kønnenes Kamp. Der dystes om hvem, der er bedst. Uden at fortælle om, hvor mange gange, herrerne har vundet, skal det siges, at damerne vandt i år! Ud over klubberne, der er delt op efter køn, findes der også blandede klubber, nemlig Seniorklubben, hvor det (uden at nævne tal) er alderen, der Begge klubber spiller fast hver tirsdag formiddag, har venskabsklubber og tager på golfture - nogle gange endda udenlands. Den gamle Seniorklub skal her i efteråret sydpå og bl.a. spille på den flotte "Royal Oak"-bane.

11 Ud over det sportslige dyrker klubben her også meget det sociale/kulturelle område. På denne tur har Seniorklubben lejet riddersalen på Koldinghus, hvor cand. mag. i historie, dramaturgi og dansk, Lisbeth Weitemeyer vil fortælle om Christian IV s liv på Koldinghus, hans damebekendtskaber og ikke mindst hans svigermor Ellen Marsvin. Derudover bliver der budt på smagsprøver af ting, som man serverede ved hoffet på den tid. Endvidere skal man iklædes dragter fra Cristinan IV s tid. Systuen til Nationalmuseet ligger nemlig på Koldinghus, og iført disse dragter skal man lære at danse Pavane, en spansk dans der blev indført ved hoffet. Parklubben spiller visse lørdage i løbet af sæsonen, og kriterierne for at blive medlem i denne klub-i-klubben er, at man stiller op som par dvs. ægtepar eller samlevende. Alle spilledage sluttes af med fælles frokost i klubhuset, hvor man så kan sidde og prale af/jamre sig over sine golfslag denne dag. Ud over de hjemlige matcher arrangeres der også ture til andre golfbaner. Singleklubben har eksisteret i 5 år, og blev etableret pga., at der desværre var nogle medlemmer i Parklubben, som blev enker/enkemænd og ikke længere kunne spille med i parklubben. Der spilles match den første lørdag i måneden fra april til oktober, og der er som regel en tur ud til en anden klub i løbet af sæsonen. Når golfspillet er overstået, er der også her socialt samvær med fællesspisning i klubhuset eller alternative listige steder. Efter at have fortalt bredt om det sociale golfspil i klubben, skal det nu dreje sig om Elite-afdelingen, hvor man mere går efter resultaterne. Klubbens mange lavhandicap ere spiller i forskellige turneringer i DGU-regi. I år har herrerne spillet i 3. division med ét hold og 2 hold i kvalifikationsrækken.

12

13 Damerne har spillet med ét hold i Flere af holdene gik videre til både regions-/landsfinaler. Til venstre ses her Rasmus og Frederik fra U16-holdet, der spillede sig helt kvalifikationsrækken, hvor man blev nr. 1 i sin pulje. Og som rosinen i pølseenden - fremtidens Aaby-golfere: Juniorerne Når man ser på antallet af spillere samt aktiviteterne i juniorafdelingen, kan man se på fremtiden for Aabybro Golfklub med sindsro. Ca. 50 unge piger og drenge har i år deltaget i junior-aktiviteterne. Tirsdag og fredag eftermiddag har der været træning for dem ved hhv. klubpro en og folk fra Juniorudvalget. Ud over disse faste tider har juniorerne deltaget i et væld af turneringer: -Begynderturneringen -DGU s junior distrikts turnering -DGU s junior hold turnering -Junior Cup -Kredsturneringen -Girls Only frem til landsfinalen mod juniorerne fra Københavns Golfklub. En helt tæt finale, der desværre er endt med en protest, som pt. behandles af DGU. Så om det bliver til guld- eller sølvmedaljer, ved vi desværre ikke endnu! Men det er allerede blevet til medaljer, nemlig i JUNIOR CUP-distriktsfinalen, hvor disse 2 herrer sikrede sig hhv. en sølvog en bronzemedalje.

14 [Skriv et citat fra dokumentet, eller gengiv en interessant pointe. Du kan placere tekstboksen et hvilket som helst Sponsortavle sted i dokumentet. Brug fanen Tekstboksværktøjer Elap A/S til at redigere formateringen Putting i tekstboksen Green med Advonord, Aabybro Nørresundby Bank Himmerland Forsikring uddraget.] Carlsberg Sparekassen Vendsyssel Dantax Dronninglund TV-center EDC-Mæglerne El. fa. Ejnar Sørensen Gjøl VVS Swartz Eftf. A/S Hotel Søparken Lønstrup Sikring Nordea Bank Danmark A/S RSL-Transportbånd Sharp Skanska Asfalt Spar Nord Bank A/S Stark, Aabybro Sydbank, Aalborg Witting, Aabybro Aabybro Etrepenørforretn. Scorekort point-s v/jørn Krogsgaard RSL-Transportbånd Super Best, Aabybro Svanen Rengøring Junior-støtte Aalborg Handelsskole Eico A/S Brønderslev Elektro A/S Mamma's Pizza ProGolf Scandinavia Lantmännen Danpo McDonalds Aabybro TV/Radio Dantax Golfbil Konica-Minolta Teesteder Brdr. Sørensen Møbler Gjøl Tømrer & Snedkerværksted hos Boldt, Aalborg Jysk Pension Lyngvigs Diner Nordea Bank Danmark A/S Nørhalne VVS A/S Nørresundby Bank Profil Optik Queens Pub Revisor Team Nord Sharp Slagter Ole Stark, Aabybro Super Best, Aabybro Termo VVS v/ Ole Sørensen Tandlægerne Postvænget 4 Aabybro Entrepenørforretning Aabybro Skov & Have Indspilsgreen Sparekassen Vensyssel Kontorbygning Joka Biler Klarup Autolakering Nyt tag Cembrit Gjøl Tømrer & Snedkerværksted Henvisningsskilt - 1.Tee Retec A/S Baneflag Bilforum, Nørresundby Nordjysk Vinhandel Turnerings-Sponsorer Biersted Kro Brdr. Sørensen Møbler, Aalborg El.fa. Ejnar Sørensen Guldbageren Vadum Nykredit Slagter Ole Tandlægerne Postvænget 4 Progolf Scandinavia Shoppen v/tommy Bitsch

15 Sponsordagen 2012 Fredag den 8. juni stod i sponsorernes tegn på golfanlægget ved Høbækgaard, hvor klubben havde inviteret dens mange sponsorer, som bakker op om golfklubbens liv og udvikling, til den årlige sponsordag. Ikke nok med, at der blev kæmpet - der blev også vist blik for både spillet og bolden. Dagen blev indledt med, at der blev budt velkommen ved klubbens formand, Niels A. Jensen samt formanden for klubbens PR-udvalg, Bo Hansen. Efter velkomsten satte Bo gang i dagens aktiviteter. Der var en 18 hullers runde golf på den store bane for de etablerede golfspillere, hvor der blev kæmpet som gjaldt det en MASTER-tittel. For de uøvede var der en golfinstruktion samt en 6 hullers runde golf på par-3- banen. Her blev også gået til den - måske var der nogle, der skrævede over lidt mere end godt var!

16

17 Senere kunne vedkommende dog vise, at bukser holdt og, at der var styr på putningen og der kom endnu mere regn. Vejrmæssigt var der indledningsvis et fint golfvejr og alle var glade og tørre fra starten af. Så regntøj og paraplyer blev taget flittigt taget i brug under den sidste del af dagens runde, hvor der i øvrigt blev spillet til mange flotte resultater. Vejrguderne havde dog lovet masser af regn, og de holdt ord, for pludselig kom der regn Dagen blev rundet af med en buffet, hvorunder klubbens formand gav en orientering om klubbens udvikling.

18

19

20 Der var også en stor tak til alle sponsorerne for den støtte og opbakning golfklubben modtager gennem hele sæsonen. Sluttelig kunne Bo Hansen opgøre dagens golfresultater og glæde de bedst placerede. Der var nemlig både statuetter og nyttegaver til uddeling. Nr. 2: Peter Nøhr Guldbageren i Vadum med 37 points. Nr. 3: Preben Nielsen Klarup Autolakering med 35 points. For ikke-golfspillere blev Ole S. Larsen, Gjøl Tømrer & Snedkerværksted vinder af dagens golfaktiviteter. Det samlede resultat af dagens turnering på stor bane blev: Nr. 1: Allan Winther Skoda Nørresundby Med 40 points

21

22

23

24

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Klubber i Klubben. - noget for dig!

Klubber i Klubben. - noget for dig! Klubber i Klubben - noget for dig! Kaninklubben - for alle nye medlemmer i Brøndby Golfklub Golfinerne kun for kvinder Jernene kun for herrer Mandagsseniorerne for alle som er fyldt 60 år og par hvor den

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Få kontakt til hele Djursland.

Få kontakt til hele Djursland. Sponsor for Norddjurs Golfklub Få kontakt til hele Djursland. 800 medlemmer fra Randers i vest til Grenå i øst, og mindst 2000 betalende gæster årligt. Om Norddjurs Golfklub Hvorfor sponsorstøtte? Norddjurs

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Seniorklubben. Klubregler

Seniorklubben. Klubregler Seniorklubben Opdateret: 05. oktober 2018 Klubregler Formål: Det er Seniorklubbens formål inden for golfreglerne og vedtægterne for Odsherred Golfklub at fremme golf spillet og det sociale samvær blandt

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Tirsdag og onsdag i uge 27 blev der afholdt golf sommerskole for klubbens juniorer. Der var 14 ivrige juniorer som havde valgt at bruge et par dage af deres sommerferie

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12 Junior Afdelingen Juniorene i Aabybro Golfklub har haft en fantastisk sæson. Der har været mange hyggelige trænings samlinger med godt socialt samvær, men også med seriøs træning. Juniorene har ikke kun

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Lørdag, den 15. oktober indledte 15 juniorer efterårsferien med en dag på træningsbanen. De fleste af dem deltog for at få bevis på, at de har

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Kursus for begyndere 2017

Kursus for begyndere 2017 Kursus for begyndere 2017 Norddjurs Golfklub byder dig velkommen i klubben Velkommen Begynderudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv nybegynder. I denne folder finder du gode råd og

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben Side 1 Dragsholm Golf Seniorklub Program 2014 Udg.1E Dato Mød e tid Turneringsform T.leder Bemærkninger 8.apr 15.apr Foursome, stableford note 3 og 11 Puttekonkurrence note 6 og 11 22.apr Hulspil:Københavner

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer.

Vi kan lave arrangementer for både øvede og uøvede golfere, fra 20 personer og helt op til 100 personer. COMPANY DAY Læs her hvilke muligheder Hjørring Golfklub tilbyder, når du ønsker at lave et golfarrangement for dine kunder, forretningsforbindelser eller medarbejdere. Vi kan lave arrangementer for både

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. den 23. maj Arrangør: PI Aarhus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open den 23. maj 2014 Arrangør: PI Aarhus Kære PI-Golfer 2 Århus PI og Østjyllands Politi har igen i år den store glæde og fornøjelse, at invitere jer til Jysk Open i golf.

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 11. april 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 24. februar 2014. 2 Velkomst til Asger, Connie og Anne. 3 Referat fra Generalforsamlingen den 24.

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT

Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Nordborg den 9. januar 2009 SPONSORKONCEPT Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der

Læs mere

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019

Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 Tønder Golfklub nyhedsbrev nr. 2 April 2019 1) Så er vi kommet godt i gang med sommersæsonen Den 31. marts startede vi sommersæsonen med afholdelse af vores åbningsturnering med deltagelse af ikke mindre

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb.

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb. Årets løb. Baneudvalget 2016 var det første år uden chefgreenkeeper. Thomas blev kontaktperson. Det har for greenkeeperstaben i 2016 været et udfordrende opstarts år med tørkeperioder, alger og fiskedød,

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG.

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG. MATCHPROGRAM 2018 8,april ÅBNINGSMATCH 2018. Sponsor: SPORTOUTLET / INTER-SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome-Stableford Høj / Lav. Max. Hcp. 44 Mødetid Kl. 9.00 Gunstart Kl. 10.00 Turneringsleder:

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2017 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2016 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR.

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. december 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com

er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I I lubker.com er for alle der elsker golf & netværk Erhvervsklub 2017 Lübker Golf Club I info@ I +45 3840 8000 ERHVERVSKLUB Ingen golfklub uden samarbejdspartnere Lübker Erhvervsklub er et erhvervsnetværk for virksomheder

Læs mere

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB

VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB VELKOMMEN TIL FREDERIKSSUND GOLFKLUB 2015 SPONSOR & MARKEDSFØRINGSKATALOG 1 BESTYRELSE OG DAGLIG LEDELSE Klubbens bestyrelse består i henhold l klubbens vedtægter af 7 medlemmer. For 2015 består bestyrelsen

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Medlemsmøde 15. marts

Medlemsmøde 15. marts MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Medlemsmøde 15. marts på Fladså Skolen i Mogenstrup Ny formand i Bane/Husudvalget Info fra Juniorudvalget Info fra Herreklubben Info fra Formiddagsdamerne

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret Turneringsoversigt 2018 Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret 15-04-2018 29-04-2018 13-05-2018 03-06-2018 01-07-2018

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Århus i Golf 31. maj 2013 Kære PI Århus, Østjylland, har igen i 2013 den store fornøjelse at byde dig og andre golfere velkommen til Jysk Open i golf. Nu

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

PINSETURNERINGEN BESTYRELSEN

PINSETURNERINGEN BESTYRELSEN PINSETURNERINGEN Endnu en fantastisk pinseturnering med godt vejr, gode mennesker, god mad og gode præmier. Tak til Allan og Dorrit for endnu et godt arrangement. BESTYRELSEN Greenkeeper status Jeg har

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 11. 03. 2018. Velkomst. Kære medlemmer. Velkommen til Generalforsamling i Volstrup Golfklub. Jeg vil i min beretning som sædvanligt komme ind på, hvad der

Læs mere

Nyt fra greenkeepergården

Nyt fra greenkeepergården Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 28. juni 2018 13:47 Emne: Sommerferie på Par 3 banen - Flow på banen - Kun for mænd Nyt fra greenkeepergården Det gode vejr ser ud til at fortsætte. Det betyder at vi

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 Hvidovre den 27.oktober 2017 Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Solveig Jacobsen og Solveig blev valgt. 2. Formandens beretning om klubbens

Læs mere

Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010. Aftaler gældende for enkeltmedlemmer

Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010. Aftaler gældende for enkeltmedlemmer Smørum, 2. oktober 2009 Aftaler mellem Smørum Golfcenter og Smørum Golfklub for 2010 Aftaler gældende for enkeltmedlemmer 1. Fuldgyldige DGU medlemmer Alle fuldgyldige medlemmer betaler i 2 rater ved tilmelding

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2019 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere