Helt særlige oplevelser. Firma-events VIP-Expressen VIP-Shoppen VIP-ICE VIP-Business Club

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Helt særlige oplevelser. Firma-events VIP-Expressen VIP-Shoppen VIP-ICE VIP-Business Club"

Transkript

1 Helt særlige oplevelser Firma-events VIP-Expressen VIP-Shoppen VIP-ICE VIP-Business Club

2 firmaevents Firma sportsarrangementer i ind og udlandet Superliga, Premier League, landsholdet til EM og VM slutrunder, Champions League og UEFA CUP. Incentive firma arrangementer Vi skræddersyr incentive arrangementer målrettet til erhvervslivet. Oplev en anden verden i den gamle vinkælder i Nyhavn med navnet Under København VIP-Events perle i hjertet af Københavns centrum i Nyhavn. Fortrukne event location for firmaer og showbizz folk gennem en årrække. Pressemøder, musik release, tv-optagelser, optaktsog gå videre arrangementer. Kælderen skal opleves! Spændende øl og vinsmagninger i Nyhavn Under København Produkter som smages til vores arrangementer kan efterfølgende bestilles i vores VIP-Shop på nettet. Unikke julefrokost arrangementer i København for små og store virksomheder Københavns specialist i spændende julefrokost arrangementer på unikke locations. Messe og kundepleje og firma seminar i København Er De på messe i København, arrangerer VIP-Event en spændende aften i byen med mad og vin samt underholdning for Deres kunder og personale. VIP- Event har de rigtige kontakter grundet et årelangt samarbejde med lokale barer og restauranter i det indre København med særdeles spændende locations. Skræddersyet firma VIP-koncerter og firma festivaler Med et eksklusivt og særdeles unik netværk med den direkte kontakt til kunstnere arrangeres koncerter og festivals på unikke locations.

3 UNIKKE OG EKSKLUSIVE FIRMA- ARRANGEMENTER Vi skræddersyr jeres firma-event og byder på en eksklusiv oplevelse i VIP-events enestående vinkælder Under København i Nyhavn. Nyd en luksusmiddag med udsøgte vine og lad os krydre arrangementet med underholdning i topklasse. Kælderens placering gør det nemt at overlappe til andre arrangementer, såsom sportsbegivenheder og teaterforestillinger eller fortsætte til videre festivitas i Nyhavns intense miljø. FIRMA-EVENTS I UDLANDET Grundet vores store berøringsflader over hele Europa kan VIP-event arrangere nogle ganske særlige udenlandsrejser, hvor vi selv deltager og krydrer turene med bidrag fra vores netværk inden for sporten og showbizz.

4 vipexpressen Flotte isskulpturer Unikt blikfang til enhver event. Stort udvalg af unikke isskulpturer i forskellige farver. Salg, leverancer af spændende vine In Box i flotte bødker vintønder. VIP-Event har mange års ekspertise med vin import og yder en god rådgivning omkring valget af vine til private og firma arrangementer. Mobile fadølsanlæg og stort udvalg af kendte øl mærker på fustage Fadølsanlæg inkl. øl på 25 liters fustager, kulsyre og tappehaner. Smarte Slush ice maskiner Slush ice maskiner lejes med 1,2 og 3 beholdere. Vores maskiner er lynhurtige og leverer masser af forfriskende slush ice af den bedste kvalitet klar til servering. VIP-Events Slush ice koncentrater Sprut mix Sælges og leveres i 5 og 10 liters dunke til mange spændende slush drinks opskrifter. Den Kongelige Hof Bowler Til køling af vin og Champagne fyldt med flotte VIP- isterninger. Flotte krystalklare isterninger fra isværk Isterninger leveres i 25 kg termobokse, hvor isterningerne kan holde sig friske i 48 timer. Isterninger til drinks, bowlere, isvand og til dekorationer. Skræddersyede håndhuggede isblokke efter eget ønske, firmalogo, produkter mm. De flotte krystalklare isblokke produceres efter ordre og bliver et unikt blikfang til enhver festlig begivenhed.

5 TIL PRIVATE OG FIRMAER Bestil VIP-Expressen og gør deres næste festarrangement til et hit! VIP-Expressen er en genial løsning -til koncert, buffet, bryllup, reception, firmafest, jubilæum, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, nytårsaften, sommerfest mm. VIP-Expressen leverer vores spændende produkter lige til døren og afhenter maskinerne igen. Køb isskulpturer, isterninger, slush ice mix, vin, øl, champagne og lej fadølsanlæg, slush ice maskiner og flotte isbowlere fra VIP-Expressen.

6 vipshoppen Slush ice high tech maskiner Smarte Slush ice maskiner i rustfri stål og sort i flere typer med 1, 2 eller 3 beholdere. Slush ice mix til private og firma events Købes i 5 og 10 liters beholdere. Hoshizaki kvalitets isterningmaskiner til private Producerer flotte isterninger til drinks, koldt isvand og køling af vin/champagne. Spændende udvalg af vine fra hele verdenen Køb vin til spændende en gros priser i rød, hvid, rosé, Cava og portvine. Spansk gastronomi fra VIP-Shoppens Tapas afdeling Udvalg af bla. Oliven olie, spansk skinke og oste. Drikkevandskøler fra Cosmetal (koldt vand + Danskvand) Smarte bord-, gulv- eller indbygnings modeller, giver altid koldt drikkevand i hjemmet. VIP-Event er eksklusiv importør i Danmark af pop-legenden Sir Cliff Richards dejlige vine fra Portugal og skønne parfumer fra London. Popstjerne og vinbonde Sir Cliff Richard spiller på vinøse strenge. Hans 18 hektar vinmarker befinder sig i Albufeira i det sydlige Portugal. Flotte isterninger til private og firma events Krystalklare Hoshizaki isterninger leveres lige til døren i 25 kg termobokse. Flotte isskulpturer fra eget isværk til private og firma events VIP-Events iskulpturer i unikke isforme fås i flere farver. Isblokke / isfigurer / isbarer efter ordre til private og firma events Håndproducerede isblokke, med firma produkter og logo.

7 VIP-SHOPPEN En af de mest spændende forretninger på nettet til private og firmaer i Danmark! På shoppen kan man købe produkter, booke firma events, leje produkter til festarrangementer leveret af VIP- Expressen og bestille isterninger og isskulpturer fra vores isværk i København. VIP-Shoppen har ligeledes et spændende udvalg af vine fra hele verden. Vi har mange års import-, distributionsog administrationserfaring. Ideelle klimatiserede lagerforhold sikrer, at vinen bliver opbevaret optimalt inden levering til kunden. Vores kunder kan således altid købe de vine, som de har smagt til vores unikke vinsmagninger i Nyhavn. Book Deres næste vinsmagning på Shoppen! Besøg VIP-Shoppen her:

8 referencer og netværk Michael Falch, Sanger: Jeg har haft uforglemmelige oplevelser i den magiske kælder hos VIP-Event i Nyhavn, altid i det samme stille sus af magi. Jeg har gennem mange år med glæde deltaget i VIP-Events arrangementer bla. ved firma messer og firma vip koncerter i den gamle kælder Under København. Steen Tinning, Golf: Jeg ser altid frem til at komme ned i kælderen. Når jeg går ned af trappen og kommer ind i kælderen er det som at vade ind i en anden verden. Poul Krebs, Sanger: Her findes muligheden for at man en gang for alle får gjort op med det ellers så triste begreb selskabslokaler Jeg tror faktisk aldrig jeg har set noget tilsvarende lokale nogen steder i dette land. Fuldstændig udansk og sydlandsk og samtidig noget særdeles dansk velbevaret kulturhistorie. Lasse og Mathilde, Sanger Duo: Et anbefalelsesværdigt sted til ethvert intimt arrangement for firmaers præsentation af nye tiltag, pressemøder, CD-udgivelser mm. Erann DD, Sanger: Wauv, en hemmelig skat midt i hjertet af København. Det troede jeg godt nok ikke fandtes, bare lige sådan. Amin Jensen, Komiker: Jeg har været med til mange fester gennem de sidste 7-8 år i kælderen, og man er altid sikker på en god aften! Preben Kragelund, Team Danmark: Vinkælderens placering, stemningen, menuerne med udsøgte vine og værterne har været en oplevelse, TD har kunnet være bekendt at give videre. Vinkælderen er et sted, man kommer igen.

9 VORES KUNSTNER NETVÆRK KOMMER BLA. FRA SHOWSTARS VIP-Event/Tommy Christensen har siden Showstars debut i år 2000 været omdrejningspunkt med planlægning og afvikling af Showstars unikke total arrangementer i Danmark med et enestående underholdnings setup (Top fodbold + Top underholdning + Top musikkoncerter) til en dag/aften. Showstars holdet, Danmarks største fodboldlegender og en stribe af Danmarks bedste entertainere fra showbizz, film og rockmusik. VIP-Event har ligeledes været arrangør og hoved koordinator for projektet med Showstars hit sangen Sommerens Hjerte skrevet af Michael Falch. Læs mere på og

10 referencer og netværk Peter Gade, Badminton: Vinkælderen er perfekt til det hele og hører man til de mennesker, der elsker en speciel og unik oplevelse, hvor intim hygge er i højsædet, så er oplevelsen helt speciel. Bente og Peter Schmeichel, Fodbold: Vi har tilbragt mange hyggelige timer i kælderen med vores venner og fodboldlandsholdet. Kælderen er helt unik og har så meget charme, at det ikke er til at beskrive det skal opleves! I kælderen kan man altid være sig selv, hvilket vi sætter stor pris på. Der er altid kanon service, dejlig mad, råhygge og topunderholdning. Tommy og Gitte har altid lagt et kæmpe stykke arbejde i at skabe de perfekte rammer for en god fest. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger! Merethe Stagetorn, Forsvars advokat: Min fødselsdag i VIP-Events vinkælder blev en fantastisk succes! En ekstra feature var de flotte isskulpturer og de mange levende lys både i gården og i vinkælderen. Siw og Michael Laudrup, Fodbold: Vi har gennem mange år deltaget i VIP-Events arrangementer bla. i Nyhavn, som altid er en oplevelse værd, hvor hygge, god service og godt planlagte events, går op i en højere enhed. Til vores egne arrangementer har vi haft stor glæde af deres koncept med VIP-Expressen, leverancer af flotte isskulpturer, isterninger, Slush ice maskiner og unikke is bowlere. Vi kan varmt anbefale vinkælderen i Nyhavn samt VIP-Event som deres næste event maker. Rikke Mai og Allan Nielsen, Fodbold: Tusinde tak for den flotte isskulptur den smukke blå is delfin, som VIP-Event leverede fra deres frysehus til vores reception. Hvilken opmærksomhed vi fik, på grund af dette flotte blikfang og hvilken holdbarhed. Det var en perfekt dag på vores Japanske Sushi restaurant HATOBA.

11 Mette Tornøe, Topdanmark Livsforsikring A/S: Jeg har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra deltagerne om, at det var rigtig hyggeligt, dejlig mad og gode vine. Det var bare en SUPER oplevelse. Torben Kølbæk, FC Midtjylland A/S: TAK for en stor indsats og et flot arrangement for alle vores FCM fans og vip sponsorer til pokal finalen i Parken. Vi har kun fået roser for optaktsarrangementet på Østerbro Stadion. Henrik Boserup, Mester kok: Jeg har igennem de sidste mange år haft den fornøjelse at lave mad ved forskellige arrangementer i den gamle vinkælder i Nyhavn, hvor alle kunderne har kunnet følge med i kogekunsten, som en lille event i sig selv. Det har altid været en fornøjelse at arbejde i Gitte og Tommys fysiske og menneskelige rammer der er inspirerende, rummelige og super hyggelige. Og så kan alt blive en succes Viva la kælder!! Tommy og Jeppe Eisner: Tommy og Jeppe Eisner har været idemakers og kreatører på Showstars PR-materiale siden starten i år 2000 med bl.a. verdens største fodboldmaleri med Showstars single portrætterne, Showstars unikke logo, Showstars-vinen med den flotte Showstars-label og coveret til Showstars-sangen Sommerens hjerte. Her maler Jeppe Eisner chefen direkte på Under København s vægge i Nyhavn.

12 vipice Smukke isskulpturer Champagnekøler Isbowle Krystalklare isterninger Isblokke efter eget ønske f.eks. firmalogo, produkter mm. Forfriskende Slush ice

13 EN VERDEN AF IS Flotte isskulpturer i forskellige farver, krystalklare isterninger, isbowlere, unikke håndhuggede isblokke efter ønske og forfriskende Slush ice af den bedste kvalitet. Alt i is til den fuldendte fest eller event! Bestilling på: 25 kg friske Hoshizaki isterninger leveres i termoboks. Holder sig intakte 48 timer i de smarte runde termobokse.

14 vipprofil VIP-EVENT kaldes ofte Københavns event specialist af vores kunder som tæller et stort udvalg af Danmarks førende virksomheder. Dette prædikat handler selvfølgelig om vores kunders egne kvalitetsoplevelser med VIP-Events spændende firma events i København, udført på en professionel måde. Vi har arrangeret Firma events for små og store firmaer, fra få personer og op til flere tusinde personer. Størrelsen er ikke afgørende det handler om indhold og kvalitet samt planlægning til mindste detalje. VIP-Event udskiller sig fra mange andre event firmaer i Danmark, hvor personerne bag VIP-Event har fået en stor erfaring med timing, planlægning, logistik mm. via et liv i den professionelle fodbold og musik verden, i 25 år med bla. 9 års ophold i udlandet, England, Spanien, Holland og Tyskland. VIP-Event har således den direkte kontakt til et stort netværk af showfolk indenfor, rock og pop, stand up, tryllekunst, kokke, malere, fodboldspillere, klubber, stadions, billetter mm. En udsolgt koncert eller en af de store internationale musik begivenheder i København? Vi har billetterne og kontakterne. VIP-Events unikke 300 år gamle vinkælder i Nyhavn med navnet Under København har gennem en årrække været mødestedet i København for mere end 100 af Danmarks førende virksomheder, når det handler om at knytte stærke bånd imellem personale, producent, salgsnet, kunder og leverandører. VIP-Event! Et firma med mange års speciel erfaring i udførelsen og planlægningen af spændende events, hvor der lægges vægt på kvalitetsoplevelser kombineret med noget for pengene og personlig kontakt til vores kunder og leverandører. Kort sagt Value for Money.

15 VIP-Event har gennem de sidste mange år, planlagt og arrangeret mange events med bla. pressemøder, receptioner, fester, jubilæums, messer, koncerter, plade udgivelser, kunde og firma events i Danmark og i udlandet. VIP-Event har ligeledes opbygget et fantastisk dynamisk personale team med dygtige fagfolk, med mange års erfaring indenfor hver sit område. VIP-Event har egen import af kvalitets vine samt eget frysehus, hvor der produceres flotte isskulpturer og isterninger til vores firma events og til private fester Alle vores produkter kan købes på VIP-Shoppen på nettet og udlejes til festlige lejligheder med VIP-Expressen. VIP-Event er eksklusiv importør i Danmark af poplegenden Sir Cliff Richards dejlige vine fra Portugal og skønne parfumer fra London. VIP-Expressen leverer de bestilte produkter direkte til kunden. VIP-Business Club er et unikt Business-to-Business koncept for store og små virksomheder, som ønsker et forretningsnetværk i Superligaen! Bl.a. via firmadating bringer vi vores mange spændende kunder sammen i et forretningsnetværk, hvor der bliver fokuseret på samhandel og innovative marketingtiltag. Ligeledes arrangeres der hvert år spændende rejser for klubben og forretningsnetværket, krydret med vores netværk inden for sport og underholdningsbranchen samt en eksklusiv eksponering af vores forretningsnetværk på en firma-website Få mere information og bliv medlem af vores VIP-Business Club (VIP-Partners) ved at skrive til os på

16 vipevent VIP-Event ApS Tlf: Fax: Mail: Grafisk design:

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer Ølsmagning En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark 5 hoteller 1200 senge, 70 konferencelokaler og 1400 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt til Når du vil mødes Fælles

Læs mere

AVISEN. Europadækning. Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen. Udgivet den 13. marts 2012

AVISEN. Europadækning. Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen. Udgivet den 13. marts 2012 Industrivej 13. 5672 Broby Skadeservice Affugtning Rengøring Tæpperens Møbelrens Skibsrengøring Erhvervsrengøring Europadækning DinEkstraBil Frit værkstedsvalg Afhjælpning på vejen Abonnementspris fra

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

GUIDE TIL OPLEVELSES- BASERET EVENT- UDVIKLING

GUIDE TIL OPLEVELSES- BASERET EVENT- UDVIKLING GUIDE TIL OPLEVELSES- BASERET EVENT- UDVIKLING EVENTGÆSTEN I CENTRUM FOR EVENTARRANGØRER, TURISTAKTØRER OG DESTINATIONER 1. oplag. Oktober 2014 Udgivet af EVINN - Eventbaseret Innovation Eventgæstundersøgelsen

Læs mere

Kærlighed og rockmusik på Skarø

Kærlighed og rockmusik på Skarø MAGASIN JUNI 2013 4. årgang OTTE SIDERS TILLÆG MIDT I MAGASINET Kærlighed og rockmusik på Skarø Læs også om: Byhaver på havnen Fremtidens forsamlingshus Knejpe Festival Kulinarisk fødevaremarked Postbåden

Læs mere

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk Vi finder de store vine Vin med smag N N www.an-agentur.dk ALLAN IELSE AGENTUR A N A g e n t u r Allan Nielsen Vine er opstået på baggrund af mange dejlige ferieture til Italien. Kærlighed til de lokale

Læs mere

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT.

FC ROSKILDE. Velkommen til. - hele byens hold Forår 2012. CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes. Se de nye SÆSONKORT. FC ROSKILDE PROFILAVIS APRIL 2012 Velkommen til FC ROSKILDE - hele byens hold Forår 2012 CARSTEN BROE En ukuelig tro på succes FC Roskilde arskort voksen sæsonkort Se de nye SÆSONKORT FC ROSKILDE PROFILAVIS

Læs mere

SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN

SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN ERHVERVS SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN ØSTFYNS ERHVERVSRÅD 2 www.erhverssucces.dk ERHVERVS SUCCESHISTORIER PÅ ØSTFYN www.erhvervssucces.dk INDHOLD Ansvarshavende: Erhvervschef Kjeld Livoni Tekster: Marie Claire

Læs mere

FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com

FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com FODBOLD I BRØNDBY September 2005 / 22. årgang / Nr. 3 / Udgivet af Brøndbyernes IF Fodbold A/S / www.brondby.com NYE ANSIGTER Det er en Brøndbytrup med flere nye ansigter som har taget hul på mesterskabs-

Læs mere

Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan

Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan Væksthus Midtjylland: Den Dynamiske Forretningsplan Dit værktøj til at udarbejde en forretningsplan DEN DYNAMISKE FORRETNINGSPLAN 4. REVIDEREDE UDGAVE 2009 Mogens Thomsen Forfatter: Mogens Thomsen, post@mogensthomsen.dk

Læs mere

Det handler om ildsjæle

Det handler om ildsjæle Det handler om ildsjæle Talentudvikling, Holdsport & Erhvervsnetværk Et sponsorat skal være et dynamisk samarbejde til glæde og gavn for begge parter derfor er vores sponsorer ikke bare sponsorer men samarbejdspartnere

Læs mere

15. april 27. maj 15. juli 26. august 7. oktober 25. november

15. april 27. maj 15. juli 26. august 7. oktober 25. november Deadline på Nybøllen 2013 (Senest kl. 18.00) 15. april 27. maj 15. juli 26. august 7. oktober 25. november Husk at Nybøllen også er på: www.nybølstenderup.dk Alt modtages gerne og helst elektronisk på:

Læs mere

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte career En karriere i permanent bevægelse Louise på 20 sprang ud på det dybe vand Den perfekte jobansøgning Jens, 28: Jeg værdiansatte et firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Udstationeret i Australien

Læs mere

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER

SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER Miniguide SÅDAN SKABER DU BEDRE EVENTOPLEVELSER i samarbejde med lokale aktører og gæster Baseret på testprojekt af: Indhold #2 Sådan skaber du bedre eventoplevelser INDHOLD Kapitel 1 9 Før du går i gang.

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

Velkommen til Timos! Jeg har lavet denne introduktion, for at du ved hvem du arbejder hos, og hvad der er vigtigt for min forretning.

Velkommen til Timos! Jeg har lavet denne introduktion, for at du ved hvem du arbejder hos, og hvad der er vigtigt for min forretning. Velkommen til Timos! Jeg har lavet denne introduktion, for at du ved hvem du arbejder hos, og hvad der er vigtigt for min forretning. Jeg har arbejdet i restaurantbranchen det meste af mit liv. Jeg startede

Læs mere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere

MAGASIN. Nyder livet som sommerhusejer. Giv dit sommerhus personlighed EJER. Peter Gade: Erik Peitersen: Renovering gav flere lejere EJER MAGASIN MAGASINET FOR SOMMERHUSEJERE Nr. 2 2008 Peter Gade: Nyder livet som sommerhusejer Foto: www.petergade.net Erik Peitersen: Giv dit sommerhus personlighed Bente og Egon: Renovering gav flere

Læs mere

Nyt fra. MønsBank. Møns Bank åbner i Næstved. Tid til nyt boliglån? Smag på Møn. Banken med stærke relationer - værd at anbefale.

Nyt fra. MønsBank. Møns Bank åbner i Næstved. Tid til nyt boliglån? Smag på Møn. Banken med stærke relationer - værd at anbefale. Oktober 2014 Nyt fra MønsBank Møns Bank åbner i Næstved Smag på Møn Tid til nyt boliglån? Banken med stærke relationer - værd at anbefale NYT FRA BANKEN Velkommen til godt Nyt fra Møns Bank I denne udgave

Læs mere

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning

Lukkedage i juni Dato Helligdag Lukket Evt. bemærkning juni 2015 Bladet kan også læses på aktivitetscentrets hjemmeside: www.aktivitetscenter.info Ledelse Funktion Navn Telefon Mail Centerleder og Ansvarshavende redaktør. Susanne Christensen Telefonnr. oplyses

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

brug for din hjælp Børnecancerfonden giver børn med kræft håb Bliv støttemedlem!

brug for din hjælp Børnecancerfonden giver børn med kræft håb Bliv støttemedlem! Børnecancerfonden har brug for din hjælp Børnecancerfonden giver børn med kræft håb Bliv støttemedlem! Bliv personlig donor, det koster 200 kr. årligt. Bliv virksomhedsdonor, det koster 5.000 kr. årligt.

Læs mere

STARTISTEN NR. 61 / 2001 STARTISTEN

STARTISTEN NR. 61 / 2001 STARTISTEN NR. 61 / 2001 LEDER Redaktionen består af : Morten Ingemann Pedersen Flemming Selchau Jesper Hede, Søren Kamper Kære Club kammerat! Nu er det igen blevet tid til at servere en omgang Startist med frække

Læs mere

Nytårsmenu roser: Varna Palæet, Ørneredevej 3, DK - 8000 Aarhus C. Tlf.+ 45 86 14 04 00, E-mail : info@varna.dk

Nytårsmenu roser: Varna Palæet, Ørneredevej 3, DK - 8000 Aarhus C. Tlf.+ 45 86 14 04 00, E-mail : info@varna.dk Nytårsmenu roser: Hej Palle Det var en fantastisk menu og super mad en stor succes Erik Luplau Tak for en velorganiseret og velsmagende menu, der fik meget ros både for køkkenpersonalet og for alle nydende

Læs mere

Nibe Avis 2. sektion onsdag den 21. januar 2009. -serveret på et sølvfad! Skal Pavillonen N

Nibe Avis 2. sektion onsdag den 21. januar 2009. -serveret på et sølvfad! Skal Pavillonen N 30 års fristelser Nibe Avis 2 sektion onsdag den 21 januar 2009 -serveret på et sølvfad! Skal Pavillonen N ibe 2 Skal Pavillonen -Nibenitternes foretrukne sted at feste Gennem generationer har Skal Pavillonen

Læs mere

DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE!

DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE! S. 46 / SIGNATUR #2 BREVKASSEN B / BREVKASSE DE UNGE ER SÅ BESVÆRLIGE! Tekst/ Michael Hansen, Mindset Trainer og indehaver af bymichaelhansen Mine udviklingsforløb starter næsten altid med ét eller flere

Læs mere

mødestedet Et tilbud med mange facetter

mødestedet Et tilbud med mange facetter mødestedet Besøg os på www.dkbs.dk September 2009 Læs om Her må puttes... En musikalsk oase i midtbyen. På Gl. Skovridergaard i Silkeborg har man anlagt en Clock Golf Green, hvor gæster og kursister kan

Læs mere

Problem Busters a 24-hour creativity trip

Problem Busters a 24-hour creativity trip Problem Busters a 24-hour creativity trip Tag med på et kreativt eventyr. Læs øjenvidneberetningen om de fantastiske 24 timer, hvor det lykkedes Instituttet for Fremtidsforsknings team at komme med en

Læs mere