Helt særlige oplevelser. Firma-events VIP-Expressen VIP-Shoppen VIP-ICE VIP-Business Club

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Helt særlige oplevelser. Firma-events VIP-Expressen VIP-Shoppen VIP-ICE VIP-Business Club"

Transkript

1 Helt særlige oplevelser Firma-events VIP-Expressen VIP-Shoppen VIP-ICE VIP-Business Club

2 firmaevents Firma sportsarrangementer i ind og udlandet Superliga, Premier League, landsholdet til EM og VM slutrunder, Champions League og UEFA CUP. Incentive firma arrangementer Vi skræddersyr incentive arrangementer målrettet til erhvervslivet. Oplev en anden verden i den gamle vinkælder i Nyhavn med navnet Under København VIP-Events perle i hjertet af Københavns centrum i Nyhavn. Fortrukne event location for firmaer og showbizz folk gennem en årrække. Pressemøder, musik release, tv-optagelser, optaktsog gå videre arrangementer. Kælderen skal opleves! Spændende øl og vinsmagninger i Nyhavn Under København Produkter som smages til vores arrangementer kan efterfølgende bestilles i vores VIP-Shop på nettet. Unikke julefrokost arrangementer i København for små og store virksomheder Københavns specialist i spændende julefrokost arrangementer på unikke locations. Messe og kundepleje og firma seminar i København Er De på messe i København, arrangerer VIP-Event en spændende aften i byen med mad og vin samt underholdning for Deres kunder og personale. VIP- Event har de rigtige kontakter grundet et årelangt samarbejde med lokale barer og restauranter i det indre København med særdeles spændende locations. Skræddersyet firma VIP-koncerter og firma festivaler Med et eksklusivt og særdeles unik netværk med den direkte kontakt til kunstnere arrangeres koncerter og festivals på unikke locations.

3 UNIKKE OG EKSKLUSIVE FIRMA- ARRANGEMENTER Vi skræddersyr jeres firma-event og byder på en eksklusiv oplevelse i VIP-events enestående vinkælder Under København i Nyhavn. Nyd en luksusmiddag med udsøgte vine og lad os krydre arrangementet med underholdning i topklasse. Kælderens placering gør det nemt at overlappe til andre arrangementer, såsom sportsbegivenheder og teaterforestillinger eller fortsætte til videre festivitas i Nyhavns intense miljø. FIRMA-EVENTS I UDLANDET Grundet vores store berøringsflader over hele Europa kan VIP-event arrangere nogle ganske særlige udenlandsrejser, hvor vi selv deltager og krydrer turene med bidrag fra vores netværk inden for sporten og showbizz.

4 vipexpressen Flotte isskulpturer Unikt blikfang til enhver event. Stort udvalg af unikke isskulpturer i forskellige farver. Salg, leverancer af spændende vine In Box i flotte bødker vintønder. VIP-Event har mange års ekspertise med vin import og yder en god rådgivning omkring valget af vine til private og firma arrangementer. Mobile fadølsanlæg og stort udvalg af kendte øl mærker på fustage Fadølsanlæg inkl. øl på 25 liters fustager, kulsyre og tappehaner. Smarte Slush ice maskiner Slush ice maskiner lejes med 1,2 og 3 beholdere. Vores maskiner er lynhurtige og leverer masser af forfriskende slush ice af den bedste kvalitet klar til servering. VIP-Events Slush ice koncentrater Sprut mix Sælges og leveres i 5 og 10 liters dunke til mange spændende slush drinks opskrifter. Den Kongelige Hof Bowler Til køling af vin og Champagne fyldt med flotte VIP- isterninger. Flotte krystalklare isterninger fra isværk Isterninger leveres i 25 kg termobokse, hvor isterningerne kan holde sig friske i 48 timer. Isterninger til drinks, bowlere, isvand og til dekorationer. Skræddersyede håndhuggede isblokke efter eget ønske, firmalogo, produkter mm. De flotte krystalklare isblokke produceres efter ordre og bliver et unikt blikfang til enhver festlig begivenhed.

5 TIL PRIVATE OG FIRMAER Bestil VIP-Expressen og gør deres næste festarrangement til et hit! VIP-Expressen er en genial løsning -til koncert, buffet, bryllup, reception, firmafest, jubilæum, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, nytårsaften, sommerfest mm. VIP-Expressen leverer vores spændende produkter lige til døren og afhenter maskinerne igen. Køb isskulpturer, isterninger, slush ice mix, vin, øl, champagne og lej fadølsanlæg, slush ice maskiner og flotte isbowlere fra VIP-Expressen.

6 vipshoppen Slush ice high tech maskiner Smarte Slush ice maskiner i rustfri stål og sort i flere typer med 1, 2 eller 3 beholdere. Slush ice mix til private og firma events Købes i 5 og 10 liters beholdere. Hoshizaki kvalitets isterningmaskiner til private Producerer flotte isterninger til drinks, koldt isvand og køling af vin/champagne. Spændende udvalg af vine fra hele verdenen Køb vin til spændende en gros priser i rød, hvid, rosé, Cava og portvine. Spansk gastronomi fra VIP-Shoppens Tapas afdeling Udvalg af bla. Oliven olie, spansk skinke og oste. Drikkevandskøler fra Cosmetal (koldt vand + Danskvand) Smarte bord-, gulv- eller indbygnings modeller, giver altid koldt drikkevand i hjemmet. VIP-Event er eksklusiv importør i Danmark af pop-legenden Sir Cliff Richards dejlige vine fra Portugal og skønne parfumer fra London. Popstjerne og vinbonde Sir Cliff Richard spiller på vinøse strenge. Hans 18 hektar vinmarker befinder sig i Albufeira i det sydlige Portugal. Flotte isterninger til private og firma events Krystalklare Hoshizaki isterninger leveres lige til døren i 25 kg termobokse. Flotte isskulpturer fra eget isværk til private og firma events VIP-Events iskulpturer i unikke isforme fås i flere farver. Isblokke / isfigurer / isbarer efter ordre til private og firma events Håndproducerede isblokke, med firma produkter og logo.

7 VIP-SHOPPEN En af de mest spændende forretninger på nettet til private og firmaer i Danmark! På shoppen kan man købe produkter, booke firma events, leje produkter til festarrangementer leveret af VIP- Expressen og bestille isterninger og isskulpturer fra vores isværk i København. VIP-Shoppen har ligeledes et spændende udvalg af vine fra hele verden. Vi har mange års import-, distributionsog administrationserfaring. Ideelle klimatiserede lagerforhold sikrer, at vinen bliver opbevaret optimalt inden levering til kunden. Vores kunder kan således altid købe de vine, som de har smagt til vores unikke vinsmagninger i Nyhavn. Book Deres næste vinsmagning på Shoppen! Besøg VIP-Shoppen her:

8 referencer og netværk Michael Falch, Sanger: Jeg har haft uforglemmelige oplevelser i den magiske kælder hos VIP-Event i Nyhavn, altid i det samme stille sus af magi. Jeg har gennem mange år med glæde deltaget i VIP-Events arrangementer bla. ved firma messer og firma vip koncerter i den gamle kælder Under København. Steen Tinning, Golf: Jeg ser altid frem til at komme ned i kælderen. Når jeg går ned af trappen og kommer ind i kælderen er det som at vade ind i en anden verden. Poul Krebs, Sanger: Her findes muligheden for at man en gang for alle får gjort op med det ellers så triste begreb selskabslokaler Jeg tror faktisk aldrig jeg har set noget tilsvarende lokale nogen steder i dette land. Fuldstændig udansk og sydlandsk og samtidig noget særdeles dansk velbevaret kulturhistorie. Lasse og Mathilde, Sanger Duo: Et anbefalelsesværdigt sted til ethvert intimt arrangement for firmaers præsentation af nye tiltag, pressemøder, CD-udgivelser mm. Erann DD, Sanger: Wauv, en hemmelig skat midt i hjertet af København. Det troede jeg godt nok ikke fandtes, bare lige sådan. Amin Jensen, Komiker: Jeg har været med til mange fester gennem de sidste 7-8 år i kælderen, og man er altid sikker på en god aften! Preben Kragelund, Team Danmark: Vinkælderens placering, stemningen, menuerne med udsøgte vine og værterne har været en oplevelse, TD har kunnet være bekendt at give videre. Vinkælderen er et sted, man kommer igen.

9 VORES KUNSTNER NETVÆRK KOMMER BLA. FRA SHOWSTARS VIP-Event/Tommy Christensen har siden Showstars debut i år 2000 været omdrejningspunkt med planlægning og afvikling af Showstars unikke total arrangementer i Danmark med et enestående underholdnings setup (Top fodbold + Top underholdning + Top musikkoncerter) til en dag/aften. Showstars holdet, Danmarks største fodboldlegender og en stribe af Danmarks bedste entertainere fra showbizz, film og rockmusik. VIP-Event har ligeledes været arrangør og hoved koordinator for projektet med Showstars hit sangen Sommerens Hjerte skrevet af Michael Falch. Læs mere på og

10 referencer og netværk Peter Gade, Badminton: Vinkælderen er perfekt til det hele og hører man til de mennesker, der elsker en speciel og unik oplevelse, hvor intim hygge er i højsædet, så er oplevelsen helt speciel. Bente og Peter Schmeichel, Fodbold: Vi har tilbragt mange hyggelige timer i kælderen med vores venner og fodboldlandsholdet. Kælderen er helt unik og har så meget charme, at det ikke er til at beskrive det skal opleves! I kælderen kan man altid være sig selv, hvilket vi sætter stor pris på. Der er altid kanon service, dejlig mad, råhygge og topunderholdning. Tommy og Gitte har altid lagt et kæmpe stykke arbejde i at skabe de perfekte rammer for en god fest. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger! Merethe Stagetorn, Forsvars advokat: Min fødselsdag i VIP-Events vinkælder blev en fantastisk succes! En ekstra feature var de flotte isskulpturer og de mange levende lys både i gården og i vinkælderen. Siw og Michael Laudrup, Fodbold: Vi har gennem mange år deltaget i VIP-Events arrangementer bla. i Nyhavn, som altid er en oplevelse værd, hvor hygge, god service og godt planlagte events, går op i en højere enhed. Til vores egne arrangementer har vi haft stor glæde af deres koncept med VIP-Expressen, leverancer af flotte isskulpturer, isterninger, Slush ice maskiner og unikke is bowlere. Vi kan varmt anbefale vinkælderen i Nyhavn samt VIP-Event som deres næste event maker. Rikke Mai og Allan Nielsen, Fodbold: Tusinde tak for den flotte isskulptur den smukke blå is delfin, som VIP-Event leverede fra deres frysehus til vores reception. Hvilken opmærksomhed vi fik, på grund af dette flotte blikfang og hvilken holdbarhed. Det var en perfekt dag på vores Japanske Sushi restaurant HATOBA.

11 Mette Tornøe, Topdanmark Livsforsikring A/S: Jeg har fået rigtig mange tilbagemeldinger fra deltagerne om, at det var rigtig hyggeligt, dejlig mad og gode vine. Det var bare en SUPER oplevelse. Torben Kølbæk, FC Midtjylland A/S: TAK for en stor indsats og et flot arrangement for alle vores FCM fans og vip sponsorer til pokal finalen i Parken. Vi har kun fået roser for optaktsarrangementet på Østerbro Stadion. Henrik Boserup, Mester kok: Jeg har igennem de sidste mange år haft den fornøjelse at lave mad ved forskellige arrangementer i den gamle vinkælder i Nyhavn, hvor alle kunderne har kunnet følge med i kogekunsten, som en lille event i sig selv. Det har altid været en fornøjelse at arbejde i Gitte og Tommys fysiske og menneskelige rammer der er inspirerende, rummelige og super hyggelige. Og så kan alt blive en succes Viva la kælder!! Tommy og Jeppe Eisner: Tommy og Jeppe Eisner har været idemakers og kreatører på Showstars PR-materiale siden starten i år 2000 med bl.a. verdens største fodboldmaleri med Showstars single portrætterne, Showstars unikke logo, Showstars-vinen med den flotte Showstars-label og coveret til Showstars-sangen Sommerens hjerte. Her maler Jeppe Eisner chefen direkte på Under København s vægge i Nyhavn.

12 vipice Smukke isskulpturer Champagnekøler Isbowle Krystalklare isterninger Isblokke efter eget ønske f.eks. firmalogo, produkter mm. Forfriskende Slush ice

13 EN VERDEN AF IS Flotte isskulpturer i forskellige farver, krystalklare isterninger, isbowlere, unikke håndhuggede isblokke efter ønske og forfriskende Slush ice af den bedste kvalitet. Alt i is til den fuldendte fest eller event! Bestilling på: 25 kg friske Hoshizaki isterninger leveres i termoboks. Holder sig intakte 48 timer i de smarte runde termobokse.

14 vipprofil VIP-EVENT kaldes ofte Københavns event specialist af vores kunder som tæller et stort udvalg af Danmarks førende virksomheder. Dette prædikat handler selvfølgelig om vores kunders egne kvalitetsoplevelser med VIP-Events spændende firma events i København, udført på en professionel måde. Vi har arrangeret Firma events for små og store firmaer, fra få personer og op til flere tusinde personer. Størrelsen er ikke afgørende det handler om indhold og kvalitet samt planlægning til mindste detalje. VIP-Event udskiller sig fra mange andre event firmaer i Danmark, hvor personerne bag VIP-Event har fået en stor erfaring med timing, planlægning, logistik mm. via et liv i den professionelle fodbold og musik verden, i 25 år med bla. 9 års ophold i udlandet, England, Spanien, Holland og Tyskland. VIP-Event har således den direkte kontakt til et stort netværk af showfolk indenfor, rock og pop, stand up, tryllekunst, kokke, malere, fodboldspillere, klubber, stadions, billetter mm. En udsolgt koncert eller en af de store internationale musik begivenheder i København? Vi har billetterne og kontakterne. VIP-Events unikke 300 år gamle vinkælder i Nyhavn med navnet Under København har gennem en årrække været mødestedet i København for mere end 100 af Danmarks førende virksomheder, når det handler om at knytte stærke bånd imellem personale, producent, salgsnet, kunder og leverandører. VIP-Event! Et firma med mange års speciel erfaring i udførelsen og planlægningen af spændende events, hvor der lægges vægt på kvalitetsoplevelser kombineret med noget for pengene og personlig kontakt til vores kunder og leverandører. Kort sagt Value for Money.

15 VIP-Event har gennem de sidste mange år, planlagt og arrangeret mange events med bla. pressemøder, receptioner, fester, jubilæums, messer, koncerter, plade udgivelser, kunde og firma events i Danmark og i udlandet. VIP-Event har ligeledes opbygget et fantastisk dynamisk personale team med dygtige fagfolk, med mange års erfaring indenfor hver sit område. VIP-Event har egen import af kvalitets vine samt eget frysehus, hvor der produceres flotte isskulpturer og isterninger til vores firma events og til private fester Alle vores produkter kan købes på VIP-Shoppen på nettet og udlejes til festlige lejligheder med VIP-Expressen. VIP-Event er eksklusiv importør i Danmark af poplegenden Sir Cliff Richards dejlige vine fra Portugal og skønne parfumer fra London. VIP-Expressen leverer de bestilte produkter direkte til kunden. VIP-Business Club er et unikt Business-to-Business koncept for store og små virksomheder, som ønsker et forretningsnetværk i Superligaen! Bl.a. via firmadating bringer vi vores mange spændende kunder sammen i et forretningsnetværk, hvor der bliver fokuseret på samhandel og innovative marketingtiltag. Ligeledes arrangeres der hvert år spændende rejser for klubben og forretningsnetværket, krydret med vores netværk inden for sport og underholdningsbranchen samt en eksklusiv eksponering af vores forretningsnetværk på en firma-website Få mere information og bliv medlem af vores VIP-Business Club (VIP-Partners) ved at skrive til os på info@vip-event.dk

16 vipevent VIP-Event ApS Tlf: Fax: Mail: Grafisk design:

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale.

Nyhavn og henter deres julegaver og smager lidt af julens herligheder og får en snak med kollegaer & firmaets personale. Nu er det jul igen!! Den mere end 100 år gamle, unikke vinkælder i Nyhavn anvendes i stor stil af vores egne firmaer www.plusice.dk & www.friskvand.dk til bla. kunde arrangementer, produkt lanceringer,

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen.

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen. !!! Sommerfest Pakke 1 Min. 150-170 gæster Velkomst: SOSO Cocktail + velkomst Fingerfood : Lune og kolde hapsere serveres. 3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine)

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB

TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB ÉN GANG ODENSE - ALTID ODENSE! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København

Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009. Genopfyldningssted af 1 og 2 l. flasker i Indre København Bryggeri Skovlyst's nyhedsbrev november 2009 Julen 2009 i restauranten Året går med raske skridt, og snart er det juletid. Der er nu mulighed for at afholde julefrokost mellem kl. 12-16.30 og kl. 17.30-22.30

Læs mere

TÆT PÅ STJERNERNE. VIP hos OB

TÆT PÅ STJERNERNE. VIP hos OB TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB ÉN GANG ODENSE - ALTID ODENSE! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

- meget mere end golf

- meget mere end golf Mollerup Golf Club - meget mere end golf graphichouse.dk Møder, kurser, firmafester og events (Company day & Golf for sjov) MGC_Brochure.indd 2 25/11/13 14.15 Skal du eller din virksomhed holde firmafest,

Læs mere

VI ER RØDE VI ER HVIDE

VI ER RØDE VI ER HVIDE VI ER RØDE VI ER HVIDE DANMARK SKAL MED TIL EM I FODBOLD 2016 På det nye landshold glimter fremtidens stjerner. Med 24 hold i slutrunden og en gunstig pulje i kvalifikationen har Danmark alle muligheder

Læs mere

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk Vi finder de store vine Vin med smag N N www.an-agentur.dk ALLAN IELSE AGENTUR A N A g e n t u r Allan Nielsen Vine er opstået på baggrund af mange dejlige ferieture til Italien. Kærlighed til de lokale

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET

VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET VELKOMMEN I DR KONCERTHUSET DR Koncerthuset i DR Byen har vundet stor international anerkendelse og mange priser for både arkitektur og akustik. Koncerthuset afvikler årligt flere end 250 koncert- og tv-produktioner

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren.

Hvor alt sker. Kolding. Tønder. Rødekro. Aabenraa 7 km. Tyskland 25 km. Der er motorvej lige til døren. Compass Congress Center i Rødekro, Brunde Vest 17 Tønder 40 km. Rødekro Brundevej Brunde Nord Ribevej Brundevej Brunde Øst Kolding 40 km. E45 Løgumklostervej Tyskland 25 km. Aabenraa 7 km. Der er motorvej

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER

Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Dit livs fest... Højslev Kro har rammerne! MENU SELSKABER & FESTER Inspiration Skal du holde bryllup, fødselsdag, firmafest, jubilæum, reception eller anden form for fest eller sammenkomst har Højslev

Læs mere

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER

MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER ØSTERBRO MADKLUBBENS SELSKABSLOKALER Den nyklassicistiske randbebyggelse omkring Østerbro Stadion stammer fra 1926, hvor den fungerede som indgang til stadionet via en imponerende

Læs mere

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren

Hvor alt sker. Kolding. Rødekro. Aabenraa. Sønderborg. Der er motorvej lige til døren Brunde Nord ompass Congress Center Rødekro, Brunde Vest 17 Brundevej Brunde Øst Brundevej Rødekro Kolding Ribevej Løgumklostervej Sønderborg Aabenraa Der er motorvej lige til døren Compass Congress Center

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail Konfirmation Brunch Pakke 1 Pris pr person : kr.369.- *1 ekstra refill på velkomst drinken *Brunch buffet ( xl udvalg ) *Diverse kaffe *Samt Diverse juice *Smoothies og shakes i 1 time. *Alt andet er efter

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE LETZ SUSHI, Det Japanske Tårn, Tivoli Midt i hjertet af København finder du LETZ SUSHI i det 110 år gamle Japanske Tårn, placeret i Tivolis

Læs mere

Venues med smag og kant

Venues med smag og kant Venues med smag og kant Vesterbro Vesterbro Malmö Øvre plan Nedre plan Malmö ATEA ATEA Konference & Middag 1500 pax i Lokomotivværkstedet Marts 2012 Tusind tak for en helt ud fantastisk dag! ATEA s Kick

Læs mere

DBU s Business Seats

DBU s Business Seats Tekst. ( Calibri 14 ) 2013-2014 FODBOLD PÅ BUSINESS CLASS velkommen ombord! Uformelle møder og middage er en vigtig del af det moderne erhvervsliv. I DBUs Business Lounge har din virksomhed alle muligheder

Læs mere

Velkommen til mulighedernes hus

Velkommen til mulighedernes hus Velkommen til mulighedernes hus Musikteatret Holstebro Musikteatret Holstebro er det vestlige Danmarks kulturelle midtpunkt. Mere end 100.000 gæster besøger årligt huset til teaterforestillinger, musicals

Læs mere

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab.

Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. SELSKABER Fagligt har vi overblikket, er kvalitetsbevidste og vi giver os 110% for dit selskab. Gyrstinge Skovkro, der ligger ude i Lille Bøgeskov, har en tilhørende smuk have med en lille sø. Vi har de

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

Kusser Himlen Farvel

Kusser Himlen Farvel Kusser Himlen Farvel Søndag Jetlag. Fucking jetlag. Flyveturen har kostet mig flere kræfter end jeg troede. Las Vegas åbnede sig som en villig kvinde, da flyet satte hjulene på den flimrende asfalt. Jeg

Læs mere

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn

Madglæde. En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn Madglæde En guide til restauranter og caféer i Viborg og omegn 1 Tokyo Hut Running Sushi & Take Away Som den første Running Sushi restaurant i Viborg præsenterer Tokyo Hut vores mange menuer og retter

Læs mere

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER

Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Vi skaber unikke rammer om dit arrangement! BOOK STEMNINGSFULDE LOKALER TIL SELSKABER & FORRETNINGSMØDER Forkæl dine gæster og forretningsforbindelser INVITER PÅ UNIKKE GOURMET- OG DESIGN- OPLEVELSER Danish

Læs mere

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde.

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde. Ballonkunst.dk tilbyder en række festlige oplevelser for city- og handelsstandsforeningen. På de kommende sider præsenterer vi nogle af dem under den samlede overskrift Fyld byen med balloner. Fyld byen

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

VIP-billetter til sport & kultur

VIP-billetter til sport & kultur VIP-billetter til sport & kultur Sport & Kultur - som dit nye mødelokale OneLounge samler de bedste arrangementer inden for sport og kultur få adgang til mere end 150 VIP-lounges i Danmark og udlandet

Læs mere

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat Jyske Bank Boxen i Herning danner i år unikke rammer om EM på kortbane og her bliver Boxen omdannet til et stemningsfuldt og spektakulært svømmestadion med mobile pools, plads til 8000 tilskuere og et

Læs mere

Vælg mellem fem sponsorniveauer. Vi sætter penge ind på din værdikonto

Vælg mellem fem sponsorniveauer. Vi sætter penge ind på din værdikonto Sammen med os... ZOO med hjertet ZOO er en hjertesag. Sagen handler om forskning og naturbevarelse lige fra den mindste fugl til verdens truede rovdyr. Det er det, du støtter med dit sponsorat. Til gengæld

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e

E V E N T I T I P I L U K S U S T E L T E U D G A V E 1. J a n u a r , A f L u k s u s t e l t e E V E N T I T I P I A F L U K S U S T E L T E U D G A V E 1 U d g i v e t j a n u a r 2 0 1 9. E t i n d b l i k i d e t s t e m n i n g s f u l d e o g m a g i s k e u n i v e r s, v e d a t a r r a n

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

*Vin menu ( ad libitum under middagen klasse : husets vine ) *Bar arrangement efter middagen ( med 3 cocktails inklusiv pr person )

*Vin menu ( ad libitum under middagen klasse : husets vine ) *Bar arrangement efter middagen ( med 3 cocktails inklusiv pr person ) Fødselsdags Pakke 1 Pris pr person : kr.795.- *Vin menu til menuen ( ad libitum under middagen klasse: husets vine ) *Samt mineral vand under middagen. *Bar arrangement efter middagen *1 drink ( sjus pr

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL

HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Fester Jubilæer HOLD FEST PÅ BYENS NYE HOTEL Receptioner Værkmestergade 2 / DK-8000 Aarhus / Tel (+45) 8672 8000 hotel.aarhus@comwell.dk / comwellaarhus.dk INVITÉR JERES GÆSTER PÅ EN UFOR- GLEMMELIG FESTOPLEVELSE.

Læs mere

FUNDRAISING GALLA 7-9-13

FUNDRAISING GALLA 7-9-13 FUNDRAISING GALLA 7-9-13 7. SEPTEMBER 2013 I BELLA CENTER Til fordel for mennesker i Danmark, som har en afhængighed, et misbrug eller som er pårørende. Silvia Meyer Initiativtager og Formand for Misbrugsportalen

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG

UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG UNIKKE RAMMER FOR DEN GODE SMAG Sanatoriet Koldingfjord stod færdigt i 1911 som Danmarks første julemærkesanatorium, men allerede i 1909 stod overlægeboligen Louisehøj færdig. Gennem sin 100-årige historie

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH Cooking inden og udland I vores cooking

Læs mere

OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE. Jakob Plenge. Rie Rosendal. Lars Plenge

OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE. Jakob Plenge. Rie Rosendal. Lars Plenge OPLEVELSER UDOVER DET SÆDVANLIGE. Vores mission er at skabe et solidt samarbejde med dig, og i en konstruktiv proces udvikle idéer, som gør, at dit næste arrangement bliver en stor succes. Der stilles

Læs mere

HB KØGE LOTTERIET KR. 250,INKL. MOM. Storbysoplevelse i verdensklasse på en rejse for to til New York til en værdi på kr. 25.

HB KØGE LOTTERIET KR. 250,INKL. MOM. Storbysoplevelse i verdensklasse på en rejse for to til New York til en værdi på kr. 25. HB KØGE LOTTERIET Storbysoplevelse i verdensklasse på en rejse for to til New York til en værdi på kr. 25.000,1 LOD KR. 250,INKL. MOM S IE 1. PRÆM 0,- 5.00R 2 KR.E2 NTYR FO EV Lotteripræmie: Firma: 1 Den

Læs mere

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold

DGI Fodbold. www.dgi.dk. DGI Træningslejre 2014. For drenge og piger. www.dgi.dk/fodbold DGI Fodbold 1 DGI Træningslejre 2014 For drenge og piger /fodbold 2 Indholdsfortegnelse Unik træningslejr før sæsonstart 2014 3 Træningslejr på Vejle Idrætshøjskole 4 Træningslejr Vojens Gymnastik- & Idrætsefterskole

Læs mere

Tre måder at holde jul på Holmgaard i Skødstrup

Tre måder at holde jul på Holmgaard i Skødstrup Tre måder at holde jul på Holmgaard i Skødstrup In Provencalsk julebuffet på Holmgaard Gourmetmad med introduktion til vine fra Champagne og Bourgogne. Kokkeskole og hygge DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD-

Læs mere

Firmafester i hele Danmark Ring i dag og få et uforpligtende tilbud

Firmafester i hele Danmark Ring i dag og få et uforpligtende tilbud Firmafester i hele Danmark Ring i dag og få et uforpligtende tilbud 8 5 4 7 6 2 3 1 9 Går turen til Oslo? Kontakt os for et godt tilbud! 1. København Vestergade 18, tlf.: 23241414 bookingkbh@heidisbierbar.dk

Læs mere

Ansøgning om Sponsorat

Ansøgning om Sponsorat Ansøgning om Sponsorat Footbag En livsbekræftende livsstil. En new-school nyhed der blander delikat dans med action attitude og svedig stil. En lækker luksus leg som skaber funky fællesskaber og ny nydelse.

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk!

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Vil du gerne have det stærkeste netværk i trekantsregionen, lokal eller national eksponering, hospitality i topklasse i en

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk!

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og få det største og stærkeste erhvervsnetværk! Vil du gerne have det stærkeste netværk i trekantsregionen, lokal eller national eksponering, hospitality i topklasse i en

Læs mere

Udstillerpakken til byer - oplæg

Udstillerpakken til byer - oplæg Udstillerpakken til byer - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Det er byerne, der implementerer smart city løsninger. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er,

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

Søren Østergaard præsenterer...

Søren Østergaard præsenterer... Søren Østergaard præsenterer... 2017 Kære Publikum! Zirkus Nemo 2017 bliver endnu en gang en mesterlig, mangfoldig, melodiøs og helt igennem magisk oplevelse med stjerneartister fra både nær og fjern og

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE Midt i Danmark, midt i Aarhus, midt imellem det klassiske Latinerkvarter og det moderne ARoS har vi omdannet vores tidligere restaurant på

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

To uger som udvekslingselev

To uger som udvekslingselev To uger som udvekslingselev Jeg havde aldrig nogensinde været i England. Jeg havde aldrig været udvekslingselev. Og jeg havde aldrig rejst uden min familie. Alle disse faktorer medførte, at jeg var usandsynlig

Læs mere

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert

Julefrokost. Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert 2018 Julefrokost Overrask dine kollegaer med lidt ekstra lækkert Lad os gøre det nemt for jer... Uanset om I bliver 10, 100 eller 1000 personer til jeres julefrokost, så har vi konceptet der passer. NEMT

Læs mere

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg Udstillerpakken til virksomheder - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Omdrejningspunktet bliver at fremvise sammenhængen mellem danske byers udfordringer og de løsninger der skal skabe

Læs mere

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears

Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Bilag 3: Interview med Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears Hvilke værdier står Bakken Bears for? Jeg tror vi står for at være de professionelle amatører. I det store billede. Vi er økonomiske

Læs mere

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER

FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER FORESTIL DIG AT SØSÆTTE DIN VIRKSOMHED HER 327 inspirerende kvadratmeter med plads til fri udfoldelse på en af byens bedste adresser Esplanaden 8 ligger friskt og fornemt mellem Store Kongensgade og Bredgade.

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Ved booking af La Tour KongeBroGaarden Kongebrovej 63 5500 Middelfart + 45 63416341 hotel@kongebro.dk

Ved booking af La Tour KongeBroGaarden Kongebrovej 63 5500 Middelfart + 45 63416341 hotel@kongebro.dk Ved booking af La Tour KongeBroGaarden Kongebrovej 63 5500 Middelfart + 45 63416341 hotel@kongebro.dk Vedrørende et La Tour V.I.P medlemskab ring eller mail og få et møde/besøg med La Tours ejer, Peter

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk.

Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Bliv sponsor i Vejle Boldklub - og bliv en del af områdets største og stærkeste erhvervsnetværk. Vejle Boldklub er ikke bare en af Danmarks mest traditionsfyldte fodboldklubber, det er også klubben, hvor

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN 14. 17. november 2016 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS CLEANS SMART CITY ÅRSKONFERENCE På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona har

Læs mere

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK

- Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK - Danmarks mødepunkt... HOTEL KONFERENCE MESSE EVENT WWW.OCC.DK Stadium Arena Fyn Stadium Arena Fyn blev indviet i 2007 og er en topmoderne multiarena. Arenaen er bygget til at kunne rumme store arrangementer

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK

HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK HOTEL. KONFERENCE. MESSE. EVENT WWW.OCC.DK Hotel & restaurant Med store lyse værelser og komfortable suiter har vi masser af muligheder både for den travle forretningsmand/-kvinde, konferencegæsten, festdeltageren

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Hotel Hedegaardens nye ydre byder velkommen

Hotel Hedegaardens nye ydre byder velkommen 2 Hotel Hedegaardens nye ydre byder velkommen Hotel Hedegaarden blev bygget i 1968 af Thorvald Hedegaard. Den 1. januar 1984 overtog Britt og Poul Jørgensen og de ejer den dag idag stadig hotellet sammen

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM APRIL 2014 VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV FRA(CONNECTSPORT (( ( KÆRE(MEDLEM Meddettenyhedsbrev,somviharplaneromatudsendeéngangHVERKVARTAL,erdet voresmålatholdemedlemmerneorienteretomnyetiltagogaktiviteterindenfor

Læs mere

649 kr. pr. prs. Hvordan gør man. 1-4 personer. Konfirmation personer

649 kr. pr. prs. Hvordan gør man. 1-4 personer. Konfirmation personer eventcenter Fester Stor bar & cafe Bad & omklædning Konferencerum Teambuilding Polterabend Aktiviteter: - Segway - Crazy Gokart - Skydesimulator - Funball - Flyball + mange flere aktiviteter Hvordan gør

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

B2B SERVICES DRIKKEVARER TIL ALT & ALLE. vin spiritus øl & vand fadølsforsyning frugt & mixer cocktailbar barudstyr isterninger alt til baren

B2B SERVICES DRIKKEVARER TIL ALT & ALLE. vin spiritus øl & vand fadølsforsyning frugt & mixer cocktailbar barudstyr isterninger alt til baren B2B SERVICES vin spiritus øl & vand fadølsforsyning frugt & mixer cocktailbar barudstyr isterninger alt til baren www.bevco.dk vin spiritus øl & vand fadølsforsyning frugt & mixer cocktailbar barudstyr

Læs mere

Deltag. Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014

Deltag. Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014 Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014 Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Deltag på messen for Danmarks mest købestærke publikum Seniorerne vil leve livet - hele livet

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

I en atmosfære af luksus i Odense

I en atmosfære af luksus i Odense I en atmosfære af luksus i Odense Stilen er enkel og minimalistisk, men Majse Hansen er en farverig pige, og det går igen på de multistribede vægge, der giver The Hair Company i Odense masser af personlighed.

Læs mere