Nyhedsbrev Nr. 20 august 2017.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev Nr. 20 august 2017."

Transkript

1 Nyhedsbrev Nr. 20 august Juhuu!!! Så ruller det igen - Velkommen til sæson 2017/2018. Vi håber, at I alle har haft en dejlig sommer. Musikskolen er klar til undervisning fra d. 21. august (soloundervisning), og fra d. 4. september (sammenspil, miniband/juniorband, musik og bevægelse). Husk at I altid kan ringe eller maile musikskolen@fmk.dk, såfremt I måtte have spørgsmål af enhver art. Kalle Mathiesen var med til Åbent Hus i marts.

2 Hvad sker der i sæson 2017/2018? I sæson 2017/2018 har vi 2 projektuger i uge , og i uge 11 i I disse 2 uger får eleverne nogle helt andre tilbud end den almindelige undervisning. Måske skal man som elev også deltage flere dage og på andre tider end man plejer at gå til spil. Vi er ved at planlægge det hele, så stay tuned der kommer meget mere om disse uger senere. Bemærk bare: Der er IKKE nogen alm. undervisning i disse 2 uger! Den 2. projektuge (altså den i uge 11) er dels helliget skolekoncert-tour 2018, hvor musikskolen spiller på 3 skoler hver dag i hele uge 11. Det er kun de elever som ikke har været med på skolekoncerter, der får tilbud om aktiviteter i uge 11. Her er lidt highlights at glæde sig til i sæson 2017/2018 D. 1/9 er det Open by Night i Ringe og Musikskolen er selvfølgelig med på banen. Der er koncerter og andet sjovt med musik i både Centrumhuset og Musikskolebygningen mellem kl Uge 44 - Spil Dansk-ugen, hvor vi plejer at være særdeles aktive på linje med resten af Danmark. Uge 45 Vores 1. projektuge Ingen alm. undervisning. D. 1/ Koncert i samarbejde med Musik på Midtfyn på Ringe bibliotek. Her serveres musik i mange genrer af vores talentfulde elever. D. 3/3 Åbent hus-dag i Faaborg (Byskolen kl ) & Årslev (Broskolen kl ). Vi hilser alle meget velkomne til en festlig dag, fyldt med musik, fis og god ballade. Her kan du møde musikskolens lærere og prøve forskellige instrumenter. Og så kommer der en hemmelig gæst, som laver sjov med os alle! Uge 11 Skolekoncert-tour Vi tager musikken med på vejen, og besøger 15 af kommunens skoler. Uge 11 er også projektuge 2, så der er heller ikke nogen alm. undervisning her. D. 2/5 Talentlinjekoncerten i Kulturhuset i Kulturzonen. Derudover deltager vi i /arrangerer selv en masse koncerter og events, som f.eks: Stor Familie og Kulturdag på Polymeren i Årslev d. 26/5 2018, div. julekoncerter & forårskoncerter, Cafékoncerter, Lysfester & Juletræstænding og Kirkekoncerter. Her nedenfor er der lidt info omkring Musik i dagplejen, og lidt sjov omkring vores børnemusikfestivaler sammen med børnehaverne.

3 Husk du kan se datoerne for vores arrangementer i Speedadmin, samt se i den mail du får fra din lærer hvilke arrangementer du skal deltage i. Open By Night i Ringe d. 1. September Kulturzonen i Ringe vil summe af aktiviteter til Open By Night. Oplev blandt andet fede koncerter i Kulturhuset, Lyt og prøv selv i Musikskolens hus og se om du kan vinde 3. mdr. gratis musikundervisning i vores quiz.

4 Musik for dagplejen. Som noget nyt sætter vi et projekt i gang i denne sæson så vi får musikken ud til dagplejebørnene i kommunen. Projektet er et samarbejde mellem, Dagplejen, den Fynske Sangskole og Folkekirken i Faaborg-Midtfyn kommune. I efteråret 2017 og foråret 2018 tilbydes alle børn i den Kommunale Dagpleje musikforløb af 7 ugers varighed. Forløbet tilbydes for legestuegrupperne i formiddagstimerne. Alle forløb afsluttes med en lille fest, hvor forældre, børn og dagplejere synger og leger sammen. Nogle steder slutter festen med fællesspisning. Musikskolen står for at levere kvalificeret undervisning fra musiklærere, der kender til de helt små børn. Kirkerummet i lokalområdet åbnes for børn og dagplejere og den lokale præst vil deltage nogle gange i musikforløbet. I forløbet får dagplejegrupperne et fint repertoire af sange og sanglege, som de bagefter kan bruge i hverdagen. Kirkerummet danner rammen for fællesskabet og barnet får mulighed for at udforske dette rum sammen med sine kammerater fra legestuen. Børnemusikfestivaler sammen med børnehaverne. Hvem vil ikke gerne prøve at optræde i flotte dragter på en stor scene med flot lyd og lys og synge deres egne sange? 8 børnehaver har i denne sæson valgt at være med i 2 forskellige Børnemusikfestivaler i henholdsvis Svanninge og Nr. Søby. I Faaborg kommer den til at handle om Cirkus, med alt hvad det indebærer af artister, klovne og dyr. Børnene er, sammen med personale og musikpædagoger, med til at lave tekster og helt nye sange. Så det skal nok blive meget flot og farverigt. I Faaborg-området deltager flg. børnehaver: Bøgebjerg Børnehus, Ringgårdens Børnehave, Dragerne fra Kærnehuset i Horne og ældste gruppe fra Svanninge Børnehus. Børnemusikfestivalen foregår i Svanningehallen fredag d. 27. oktober med to forestillinger henholdsvis kl og kl

5 Fredag d. 2. februar er der ligeledes børnemusikfestival i Symfonien i Nr. Søby. Medvirkende denne gang er: Symfonien i Nr. Søby og Nr. Lyndelse, Område Nord med Nøddehøj og Bøgehaven fra Årslev samt Muretuen fra Nr. Broby. Tema er endnu ikke valgt, men skabelonen er den samme som i Faaborg. Børnemusikfestival for fulde gardiner (og andet )!

6 Åbent øvelokale i Ringe i Kulturzonen Står du lige og mangler et øvelokale der rocker, swinger og rykker? Så kom og prøv vores super fede øvelokale i Kulturzonen i Ringe. Her er muligheder for det meste, både elektrisk, akustisk og sang. Kontakt Heidi på for muligheder og vilkår. Speedadmin Vi er nu i gang med sæson 4 i vores administrationssystem. Vi opdager hele tiden nye ting, vi kan bruge systemet til i praksis. Den store fordel ved dette system er, at det er web-baseret, og at alle i Musikskolen elever, forældre, lærere, Heidi på kontoret & ledelsen kan kommunikere på samme sted. F.eks. har lærere direkte kontakt til både elever og forældre her, hvilket jo er en stor fordel (ingen optaget tone i telefonen o.l.) Som elever og forældre logger I jer på speedadmin.dk ved først at vælge Faaborg-Midtfyn Musikskole. Derefter skriver i de første 6 cifre af jeres barns cpr som brugernavn og de sidste 4 cifre som kodeord. (medmindre I selv har lavet det om) Når I er logget ind kan I se følgende: Mit skema: elevens skema (både for solo og sammenspilstider) og I kan se alle lærer info (mail og telefon numre) Tilmelding: Alle vores tilmeldingsmuligheder Mine stamdata: Under mine stamdata kan du se om du lejer nogle instrumenter og du kan se dine betalinger. Hvad beløbene er og hvornår du modtager en regning. Det er også her, du retter i dine egne data (mobil og mail osv.) DET ER JERES ANSVAR AT MUSIKSKOLEN ALTID HAR DE NYESTE OPLYSNINGER PÅ ELEVEN Portal: På portalen kan du bl.a. se musikskolens ferieplan og koncertoversigt. Hjæææææælp!!! Musikskolen arrangerer jo koncerter og events i hele Faaborg-Midtfyn kommune, og det ville være rigtigt fedt, hvis der var lidt backing mht. stoleopsætning, kagebag ol. osv. til enkelte arrangementer. Det er rent faktisk en meget stor hjælp, så hvis du vil blive rigtigt populær, så giv lige et praj til Helle i Ringe (hen@fmk.dk), Palle (pal@fmk.dk) i Ryslinge & Årslev, eller til Peter (pwa@fmk.dk) i Faaborg & Broby, og meld din interesse. Vi glæder os MEGET til at møde jer.

7 Musikskolens Bestyrelse består af: Kenneth V. Hansen - Forældrerep. / Formand Signe Erendal Haastrup - Forældrerep. / Næstformand Mette Sauerberg - Forældrerep. Gitte T. Christensen Forædrerep. Lasse Hansen - Elev rep. Hanne R. Rygaard - Skoleledernes rep. Søren B. Hansen - Lærerrådsformand Hasse Winther - Kommunens kulturkonsulent Helle Jakobsen Musikskolechef og sekretær i bestyrelsen Palle Larsen - Musikskolens souschef Bestyrelsesvalg 2017 Onsdag d. 1. november afholdes der valg til Musikskolens bestyrelse. Hvem der er med i den nuværende bestyrelse kan du se her ovenfor. På valg i år er Kenneth V. Hansen og Gitte T. Christensen. Valget bliver afholdt kl i Musikskolehuset i Kulturzonen i Ringe. Måske er det lige dig, vi mangler i vores bestyrelse. Vi drøfter musikskolens linje og fremtid, og her får du også musikskoleverdenen på 1. parket: Hvem er vi, hvad laver vi, for hvem og hvor henne. Mail til Helle Jakobsen (hen@fmk.dk) og hør nærmere. Vi mødes 4 gange per sæson. Forårskoncert på Carl Nielsen Skolen.

8 Pop-Pilot 2017 Lidt info om årets udgave af Pop-Pilot musiklejre for piger i alderen år (videre info beskrevet nedenfor). Pop-Pilot er initieret og støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg og i år er det 6. gang at lejrene afvikles. Vi ønsker at så mange piger i aldersgruppen som muligt får kendskab til Pop-Pilot, som er et specialdesignet tilbud til musikinteresserede piger - også dem, der ikke tidligere har spillet musik. Hvis det lige er dig, så send lige en mail til heidi@rosa.org for at få mere info. Samlet info om Pop-Pilot: Man skal ikke have anden forudsætning end lysten til at spille musik og vi sørger for alle instrumenter. Pop-Pilot er en musiklejr for piger i alderen år lavet af ROSA (Dansk Rock Samråd) og er initieret og støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg. Pop-Pilot foregår i efterårsferien (uge 42), der er plads til 20 piger på hvert hold og hele ugen går med at komponere og spille musik. Der vil på lejrene være 5 instruktører, der hjælper og guider pigerne på de forskellige instrumenter og derudover 3 "storesøstre", som vil stå for det praktiske og sociale - pigerne sover og spiser på lejrene. Lejrene for de årige foregår i år i hhv. Fredericia og Randers. I år arrangeres en særlig sangskriver camp for de årige piger på Amager. Piger fra hele landet er velkomne til at deltage i Fredericia, Randers og på Amager. Som noget nyt indfører Pop-Pilot i år et forsøgs-betalingssystem, sliding scale, der skal give plads til mindre velstillede unge. Deltagerbetalingen ligger på min. 900 kr og går op til kr. For de penge får deltagerne mad, overnatning og undervisning Læs mere på vores Facebook-side: Tilmeldingsskemaet findes her: RdUFsDff8An6fpFnGhaWIljWQZofftul8wQ/viewform?c=0&w=1

9 De Nordiske Sammenspilsdage i maj. Vi havde en fest! :-) alle informationer fra musikskolen kommer ad elektronisk vej, så HOLD ØJE MED JERES og mobiltelefoner. Evt. afbud kommer på mobilen. Med venlig hilsen Helle Jakobsen musikskolechef, Peter Wallin afd. leder, Heidi Nielsen musikskolesekretær og Palle Larsen, souschef Vi ønsker jer alle en dejlig sæson 2017/2018 i musikskolen!

10

Nyhedsbrev Nr. 14 august 2015.

Nyhedsbrev Nr. 14 august 2015. Nyhedsbrev Nr. 14 august 2015. Velkommen til sæson 2015-2016- Vi håber, at I alle har haft en dejlig sommer. Musikskolen er klar til undervisning fra d. 24. august (soloundervisning) og fra d. 7. september

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 18 Oktober 2016.

Nyhedsbrev Nr. 18 Oktober 2016. Nyhedsbrev Nr. 18 Oktober 2016. Så er det jul næsten. Vi nærmer os med stormskridt julen 2016, og i musikskolen (h)juler vi derudaf for fulde gardiner ligesom de andre år. Vi har et spændende juleprogram

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 15 November 2015.

Nyhedsbrev Nr. 15 November 2015. Nyhedsbrev Nr. 15 November 2015. Så er det jul næsten. Vi nærmer os med stormskridt julen 2015, og i musikskolen juler vi derudaf for fulde gardiner lige som de andre år. Vi har et digert juleprogram foran

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole.

Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole. Nyhedsbrev Nr. 12 september 2014. Hej! Så er undervisningen i gang igen på Faaborg Midtfyn Musikskole. Det er en fornøjelse at byde jer velkommen til en ny sæson med musikalske oplevelser. Instrumentalundervisningen

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016.

Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Nyhedsbrev Nr. 16 Februar 2016. Kære alle elever og forældre. Så nærmer foråret sig lige så stille, og det er igen tid til at tage stilling til, om I vil fortsætte med at gå til musik. Der er tilmelding

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 23 Februar 2018.

Nyhedsbrev Nr. 23 Februar 2018. Nyhedsbrev Nr. 23 Februar 2018. Kære alle elever og forældre. Så kom vi ind i 2018. Julen er forbi for længst, og om lidt kommer foråret. Det bliver lysere (og om lidt også varmere, juhuu!) - og så er

Læs mere

Ringe d. 25/ Evaluering af projekt Dagplejesalmesang i Faaborg- Midtfyn Kommune (Vedr. Dokument nr.: /16)

Ringe d. 25/ Evaluering af projekt Dagplejesalmesang i Faaborg- Midtfyn Kommune (Vedr. Dokument nr.: /16) Ringe d. 25/6-2018 Evaluering af projekt Dagplejesalmesang i Faaborg- Midtfyn Kommune (Vedr. Dokument nr.: 153541/16) Navn: Dagplejesalmesang og mødet med kirkerummet musik, sang og bevægelse for børn

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Foruden vores aktuelle arrangementskalender Sæson 2014/15 Volume 3 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Forårshilsen...1 Tilmelding til ny sæson...2 Rock Chok og Skolekoncerter... 2 Bazartilbud...3 Kom og Prøv i Hammel 18/4...3 Legatansøgning

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7. 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2016 optager

Læs mere

Generelt udbyder musikskolen musikundervisning til de 0 til 25 årige. Voksne over 25 år kan også gå i musikskolen, dog til fuld pris.

Generelt udbyder musikskolen musikundervisning til de 0 til 25 årige. Voksne over 25 år kan også gå i musikskolen, dog til fuld pris. Kultur- og lokalsamfundsudvalget møde d. 21/6 2017 Status 2017 Faaborg-Midtfyn Musikskole 1) Hvad udbyder Musikskolen og hvor: Generelt udbyder musikskolen musikundervisning til de 0 til 25 årige. Voksne

Læs mere

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO!

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO! Velkommen i Favrskov Musikskole FAVRSKOV MUSIKSKOLE vil gerne hjælpe dig med at vokse i musikken. Der er mange forskellige ting som kan hjælpe dig til, at du kan gro i musikskolen. Denne folder er en hjælp

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. eller 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2017

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning. Sæson 2014/15 Volume 4 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Sommerhilsen...1 Kommende arrangementer...2 Tak til tournéholdet... 2 Ny sæson 2015/16...2 Om Bazartilbud...3 Musikskolen og Folkeskolereform.3

Læs mere

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE

Odense Musikskoles MUSIKKLASSE Odense Musikskoles MUSIKKLASSE HVAD ER MUSIKKLASSE? Mere musik Musikklassen er et tilbud til elever i 7., 8. og 9. klasse, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2019 optager

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED, GOD TRIVSEL, FÆLLESSKAB OG BEVÆGELSE Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM 2009-2010 VELKOMMEN! Favrskov Musikskole tilbyder musikundervisning for alle mellem 0 og 25 år, med bopæl i Favrskov Kommune. Vi har 27 dygtige lærere, som er parate til

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017

0-6 års katalog. Ringsted Biblioteks. tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 0-6 års katalog Ringsted Biblioteks tilbud til institutioner og dagplejere 2016/2017 Kære børneinstitution og dagplejer. Ringsted Bibliotek har lavet et 0-6 års katalog over de aktiviteter, I kan benytte

Læs mere

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk

ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR. www.tbib.dk ARRANGEMENTER FOR BØRN FORÅR 2016 www.tbib.dk Indholdsfortegnelse Film- og historie............. side 3 Hyggedag for tumlinge.......... side 3 Småbørnswing - 0-3 år.......... side 4 Dagplejetræf i Løgumkloster........

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

Drift Tillægs Side 1 af 2

Drift Tillægs Side 1 af 2 Drift Aktuelt Forventet Afvigelse Tillægs Budget Forbrug Kr. % Bevillinger 00 Direktionen Direktionen 16.815 16.815 0 0,0 0 Total Direktionen 16.815 16.815 0 0,0 0 01 Administration og service Stab Fællessekretariatet

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 49 /2016 Arrild Privatskole Separering. Arbejdet er nu nået helt ind på vores grund. Så der er ekstra grund til at se sig godt for. En del af vejen er nu lukket ved skolen. Parkering kan stadig

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK BØRNE- 2019 KULTURUGE MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK 20.-24.MAJ PRAKTISK INFO: Alle aktiviteter foregår i uge 21, fra mandag d. 20. maj - fredag d. 24. maj. Den specifikke målgruppe, står beskrevet

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om musikskolens kommende arrangementer, om aktuelle Bazartilbud og om to Summer Camps.

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om musikskolens kommende arrangementer, om aktuelle Bazartilbud og om to Summer Camps. Sæson 2015/16 Volume 3 Nyhedsbrev Februar Indhold Vinterhilsen...1 Mød tre af underviserne...2 Vil du forandre noget?...3 Kommende arrangementer.4 Om Rock Chok...5 Nyt om sommerskole: MUSIC & ARTS i Sløjfen...5

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Oversigt over forventede lukkedage i Faaborg-Midtfyn Kommunes daginstitutioner 2017

Oversigt over forventede lukkedage i Faaborg-Midtfyn Kommunes daginstitutioner 2017 Oversigt over forventede lukkedage i -Midtfyn Kommunes daginstitutioner 2017 Der er lukket Grundlovsdag og juleaftensdag (se side 7). Uge 7 Vinterferie 13.-17. februar Naturen, Hudevad Børnecenter, hvis

Læs mere

Risingskolen og Odense Musikskole

Risingskolen og Odense Musikskole Risingskolen og Odense Musikskole TALENTKLASSE I MUSIK HVAD ER TALENTKLASSER? Musik hele ugen Talentklassen i musik er et tilbud til elever, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk.

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

Slutmålet efter 6. klasse er, at eleverne kan: Musikudøvelse

Slutmålet efter 6. klasse er, at eleverne kan: Musikudøvelse MUSIK Forord Formålet med undervisningen i musik er at opelske børnenes naturlige evne og glæde ved at udfolde sig med sang, musik og bevægelse. Undervisningen skal bibringe børnene en livslang glæde ved

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2017-2018 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Statistik og kapacitetsstatus for 0 6 års området til B&U møde den 17. september 2014.

Statistik og kapacitetsstatus for 0 6 års området til B&U møde den 17. september 2014. Statistik og kapacitetsstatus for 0 6 års området til B&U møde den 17. september. Opgjort august for perioden juli til september. Udarbejdet for Fagsekretariat Dagtilbud-Børn af Pladsanvisningen. STATISTIK

Læs mere

Risingskolen og Odense Musikskole

Risingskolen og Odense Musikskole Risingskolen og Odense Musikskole MUSIKKLASSER HVAD ER MUSIKKLASSER? Musik hele ugen Musikklassen er et tilbud til elever, der brænder for at arbejde med musik både klassisk og rytmisk. I august 2015 optager

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening

Søttrup Gymnastikforening Gymnastik i Hornum PROGRAM 2015/2016 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (31/8 el.1/9) Velkommen til en ny og spændende sæson i Søttrup Gymnastikforening Vi håber, at rigtig mange har lyst til,

Læs mere

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6

Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk. Side 5-6 Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 44-2013 Side 1 Side 2 Musik for 4.-5. kl. om Carl Nielsen Invitation til bedsteforældredag

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013

Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL. 27. sep okt. 2013 Musik BØRNEKULTUR FESTIVAL 27. sep. - 5. okt. 2013 Forord Efterår er i Greve lig med børnekultur. Igen i år byder vi traditionen tro på en uge fyldt med sjove, spændende og engagerende kulturoplevelser

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole

VALGFAG Sct. Ibs Skole VALGFAG Sct. Ibs Skole 2018-2019 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN

SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN SKOLESTART Langmarkskolen folkeskolen i dit lokalområde LANGMARKSKOLEN HØJ FAGLIGHED GOD TRIVSEL FÆLLESSKAB Skolestart er en milepæl i alle børns liv og meget betydningsfuld såvel i en faglig som en social

Læs mere

Business Case for Etablering af gode legestuefaciliteter. Version 02, den

Business Case for Etablering af gode legestuefaciliteter. Version 02, den Faaborg-Midtfyn Kommune Fagsekretariatet Dagtilbud-Børn Business Case for Etablering af gode legestuefaciliteter Version 02, den 12.09. 2011 Samlet konklusion Legestuegrupperne i kommunen har meget forskellige

Læs mere

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Advent. Fire lys i dag er tændt, et bud er os fra himlen sendt. I nord og syd og øst og vest, vi samles nu til julefest.

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Advent. Fire lys i dag er tændt, et bud er os fra himlen sendt. I nord og syd og øst og vest, vi samles nu til julefest. Nyhedsbrev Michael Skolen Advent Fire lys i dag er tændt, et bud er os fra himlen sendt. I nord og syd og øst og vest, vi samles nu til julefest. Glædelig Jul og Godt Nytår Uge 50 2016 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole

FRIVILLIGE VALGFAG. Sct. Ibs Skole FRIVILLIGE VALGFAG Sct. Ibs Skole 2019-2020 Frivillige valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske

Læs mere

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE

FAG. RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE Musik FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK DEN KULTURELLE RYGSÆK PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2013-2014 Udgave: Juni Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Statistik og kapacitetsstatus for 0 6 års området til B&U møde den 17. juni 2015.

Statistik og kapacitetsstatus for 0 6 års området til B&U møde den 17. juni 2015. Statistik og kapacitetsstatus for 0 6 års området til B&U møde den 17. juni. Opgjort maj for perioden april til juni. Udarbejdet af Pladsanvisningen, Fagsekretariat Dagtilbud-Børn. STATISTIK FOR PLADSANVISNINGEN

Læs mere

Spilop en. nr 3 - Marts - 2015

Spilop en. nr 3 - Marts - 2015 Spilop en nr 3 - Marts - 2015 Lederen Sæson 2014/15 har indtil videre været meget begivenhedsrig og budt på store forandringer i musikskolen. Således måtte vi halvvejs i året sige farvel til vores leder

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK

BØRNE- KULTURUGE MAJ MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK BØRNE- KULTURUGE 2019 MARIAGERFJORD UD I VERDEN UDSYN OG INDBLIK 20.-24. MAJ PRAKTISK INFO: Alle aktiviteter foregår i uge 21, fra mandag d. 20. maj - fredag d. 24. maj. Den specifikke målgruppestår beskrevet

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Januar. Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune TROLDEFEST I SKOVLUNDE BOGVOGTERKURSUS. Tirsdag d. 17. januar kl

Januar. Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune TROLDEFEST I SKOVLUNDE BOGVOGTERKURSUS. Tirsdag d. 17. januar kl Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Kære Daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til Ballerup bibliotekernes institutionsprogram foråret 2017! Vi har igen fået lavet et spændende program fyldt

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Ungdomskirken i Lyngby

Ungdomskirken i Lyngby Program for Ungdomskirken i Lyngby 2014-15 Scan koden og læs mere på Ungdomspræstens Facebookside Frivillig i Ungdomskirken Indhold Vi kan altid bruge flere frivillige hænder i Ungdomskirken Helt konkret

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr maj, juni og juli 2015

Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr maj, juni og juli 2015 Nyhedsbrev fra Grøftekanten nr. 4+6 maj, juni og juli 2015 Velkommen til i nr.4 : Christian og Nathalie som starter d.18/5, og til Ludvig som starter 1/6. Også velkommen til nye voksne på Troldestuen Ida

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE September 2018 Kære forældre Så er efteråret over os med skiftende sol og regn, efter en dejlig solrig sommer. Vi var heldige, at det holdt tørvejr torsdag d. 6.september,

Læs mere

Se også skolens hjemmeside på

Se også skolens hjemmeside på Maj 2013 fra Katrinedalskolen Kundby Se også skolens hjemmeside på www.katrinedalskolen.dk Kundby d. 7. maj 2013 Kære børn og forældre. Efter en 4 ugers lockout, hvor nogle af klasserne har fået lidt undervisning,

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE:

VIGTIGT : AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M MØDETIDER: MEDARBEJDERE: AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II

i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II Formål Vi på Den Kreative Skole ser frem til at være med til at styrke kreativiteten ude på folkeskolerne i Fredericia: dér, hvor børnene er. Vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Velkommen i FDF Særslev

Velkommen i FDF Særslev Velkommen i FDF Særslev Gode oplysninger til dine forældre om FDF Særslev Kort om FDF Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF, er en af Danmarks største folkekirkelige børne- og ungdomsorganisationer med

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november

Nyhedsbrev. Den 18. september 2015. Marie Frank intim koncert på GUF den 13. november Festlig indvielse af BÅLHYTTEN Torsdag den 17. september, blev en festlig dag for hele GUFS. Bålhytten blev indviet med sang, taler og sidst, men ikke mindst, pølser over åben ild, med tilhørende brød

Læs mere

E-noden december november 2016

E-noden december november 2016 E-noden december 2016 29. november 2016 Glædelig jul og godt nytår Kære alle Vi fra musikskolen vil gerne sige tak for et dejligt musikalsk år med mange gode oplvelser. Vi ønsker jer alle en glædelig jul

Læs mere