KORTE KURSER PÅ RYSLINGE HØJ- OG EFTERSKOLE SE MERE PÅ

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KORTE KURSER PÅ RYSLINGE HØJ- OG EFTERSKOLE SE MERE PÅ WWW.RYSLINGE.NU"

Transkript

1 KORTE KURSER PÅ RYSLINGE HØJ- OG EFTERSKOLE SE MERE PÅ Familiekursus Sydfynske øhav GRUNDLOVSMØDE Fredag den 5. juni 2015 Med visen i centrum Grundlovsmøde RYSLINGE HØJ- OG EFTERSKOLE Højskolen Ryslinge Telefon:

2 »Velkommen til en historisk højskole, iklædt moderne faciliteter og miljø VELKOMMEN TIL RYSLINGE! Endnu en sommer med forhåbentlig blå himmel, men helt sikkert med masser af medmenneskelig varme, fællesskab, oplevelser og hygge på tværs af alder og aktiviteter er året før skolen fylder 150 år. Vi venter med at fejre fødselsdag til 2016, men vi vil gerne med vores aktiviteter signalere, at vi er en skole i fuldt vigør. En efterskole, hvor alle pladser er optaget - og en højskole, hvor teater og filmskuespil lægger beslag på de resterende sengepladser og lokaliteter. Derfor er sommerens kurser sammensat af en lille buket, der dog forhåbentlig imødekommer emnebehovet for at kunne komme på Ryslinge Høj- og Efterskole. Buketten består af de sidste par års klassikere: Familiekursus, hvor vi med aktiviteter på tværs af alder skaber oplevelser, godt humør, hygge og konkrete resultater i eget tempo og på egne præmisser. Samtidig er der selvfølgelig også tilbud specielt for voksne og børn. Alle skolens kroge og faciliteter plejer at blive venligt brugt ;-) Familiekurset afholdes i øvrigt i samme periode som tilbuddet om at sejle i Det Sydfynske Øhav, hvilket indebærer en mulighed for, at en familie kan tilmelde sig hver sit kursus og alligevel være sammen ved morgen- og aftenaktiviteterne. Med visen i centrum er ensbetydende med, at skolen vil lyde højt af en stor gruppe sangglade, positive og energifyldte mennesker. Prøv at deltage og oplev så, når kurset er slut, hvilken fornyet glæde over tilværelsens mange positive sider, du har fået og ikke mindst, at du ikke kan lade være med at gå og nynne og fløjte. Kom og vær glad og få ekstra glæde kan være mottoet for kurset, der holdes i samarbejde med Visens Venner i Danmark. Da det er meget vigtigt for os, at dine forventninger til kursets indhold og praktiske forløb bliver indfriet, har vi på de følgende sider forsøgt at beskrive indholdet så detaljeret som muligt, mens der på bagerste side er anført de praktiske forhold. Hvis du herefter er i tvivl og/eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon. Vi håber, vi ses, og at vi vil få fornøjelsen af at gøre en uge af sommeren 2015 til en oplevelse, der sætter sig som dejlige minder. På togt i Det Sydfynske Øhav er klassikeren, når aktiviteten ikke primært foregår på skolen. I skolens baghave finder vi jo det skønneste øhav. Et øhav med en mosaik af smukke farver af havvand, øer og natur i øvrigt - og på en helt speciel måde opleves og indsnuses dette ved at sejle på den gamle skonnert, Meta. Torben Vind Rasmussen Forstander Erik Kjærsgaard Forretningsfører

3 » Tag med Familien på Ryslinge Højskole Familiekursus fra lørdag den 27. juni til fredag den 3. juli 2015 (uge 26/27): Vi tilbyder vores familiekursus ud fra konceptet: Mange forskellige aktiviteter, hvor man kan deltage i flere/mange aktiviteter i løbet af ugen. Aktiviteter er fælles for børn og voksne, men der er også tilbud specielt for voksne og for børn. Konceptet er dog kun muligt, såfremt instruktører/ workshopledere har stor energi og godt humør samtidig med, at de har hænderne fulde. Men sådanne nogle workshopledere har vi. Man har mulighed for at deltage i hele 5 forskellige aktiviteter. Hertil kommer, at vi også har tilbud til både de helt små og de store. Til de små tilbyder vi legeklubaktiviteter. Arrangeres af vores aktivitetsleder, men sammen med et par voksne deltagere. Og for de største, der ikke deltager i andre aktiviteter, arrangerer vi én teenagerafdeling, hvor der kan spilles musik og video m.m. Vi stiller hus og TV-skærm til rådighed, men man skal selv medbringe sin egen computer og evt. spil m.m. Hver morgen annonceres de forskellige aktiviteter, hvor man fra dag til dag kan vælge imellem: Gøgl og teater. Friluftsaktiviteter, som også omfatter vores hal! Malerværksted, i vores kunstlokale. Musikworkshop, hvor der spilles og synges.» Skulpturhuset, hvor kreativiteten får frit spil. Og aktiviteterne og vores instruktører er så fleksible, at man kan vælge aktiviteten fra i løbet af dagen, hvis man finder ud af, at en anden aktivitet passer en bedre. Vi er til for vores deltagere og skal sørge for, at opholdet bliver så fornøjeligt, festligt og oplevelsesrigt som muligt. Derfor yder vi gerne denne fleksibilitet. Om aftenen er der aktiviteter for børnene, både store og små, under ledelse af nogle unge, engagerede aktivitetsledere. Mens børnene bliver aktiveret, er der højskoletilbud til de voksne i form af fortællinger, musik og sang. Som et afbræk i de mange aktiviteter arrangerer vi en udflugtsdag. Og konceptet her følger kurset i øvrigt - der vil være flere muligheder at vælge imellem. Der vil være tilbud til de lidt større børn, tilbud om museumsbesøg kombineret med mulighed for at bade og shoppe samt tilbud om at besøge en stor oplevelsespark. Der foregår således noget næsten hele tiden, men der er desuden mulighed for bare at sætte sig ned og nyde omgivelser og natur, som vi også byder på. Hvem vi er, hvad vi byder på og så en sjov og hyggelig opstart, det er, hvad der venter jer, når vi starter op lørdag eftermiddag. Velkommen til en uge, som vi vil gøre alt til, bliver en uge, hvor fællesskab, samvær, hygge og masser af oplevelser vil kunne huskes. Pris: kr. (voksne) og kr. (børn)

4 » På togt i Det Sydfynske Øhav Fra lørdag den 27. juni til fredag den 3. juli 2015 (uge 26/27): Det skulle være alle forundt at få den oplevelse at sejle rundt - under blå himmel, mellem de sydfynske øer og indsnuse vand, se marsvinene boltre sig og se kystlinjer og naturen i øvrigt på en helt ny måde. Det vil der være max 20 deltagere, der kan komme til om bord på den gamle skonnert, Meta, sammen med dens skipper og bådsmand. Sikkerheden er i top. Der er afslapningskroge m.m. på skonnerten, der også er udstyret med sanitære forhold. Og for de nysgerrige og interesserede vil der være mulighed for at afprøve det maritime håndværk. Sejladsen er selvfølgelig hoveddagsordenen. Men vi vil også gerne give oplevelser og viden om nogle udvalgte øer. På togter fra Faaborg til øerne: Lyø, Bjørnø og Avernakø vil vi bl.a. med hjælp fra beboerguide fortælle om øernes vilkår og liv. Det samme vil vi gøre med øerne Skarø, Drejø og Hjortø med sejladser fra Svendborg. Og alle sejladser vil blive krydret med lækre frokostmenuer fra vores køkken. Skolens eget hjemmebag og kaffe bliver selvfølgelig serveret på sejladserne. Afhængig af vejr og vind vil vi søge at indtage frokosten på havnen på de øer, som vi lægger til ved. Kan dårligt gående eller andre, der synes at have svært ved at balancere på skibe, deltage? Erfaringer fra de mange år siger, at skonnertens besætning gør sit til, at det er muligt. Der laves særlige ordninger, så det at komme på og af bliver gjort muligt. Og så er de andre medkursister altid hjælpsomme og giver en hånd.. Hvis du er i tvivl, så ring og forhør dig nærmere. Den maritime uge slutter af med en dag på landjorden, hvor vi med udgangspunkt i Danmarks og A.P. Møllers maritime arnested, Svendborg, ser, hører og oplever nærmere, hvad øhavet betyder for Sydfyn og omvendt. Med guide, på gåben og i bus tilrettelægges dagen. Kursusstarten lørdag skal selvfølgelig også foregå så tæt på vandkanten som muligt. Vi søger at arrangere en særlig picnicudflugt, hvor vand, mad, vin og hyggeligt samvær er rammen. Og så tilbydes oplevelsen i Det Sydfynske Øhav samtidig med vores familiekursus. Det betyder, at en mor/far og/ eller bedsteforældre kan opleve sejl og vand om dagen og alligevel være sammen med familien om morgenen og om aftenen. Pris: kr. Men så er det også kun evt. drikkevarer og andre personlige fornøjeligheder, der skal betales for. Pris kr.

5 » Med Visen i centrum Fra lørdag den 1. august til fredag den 7. august 2015 (Uge 31/32): En uge blandt visevenner, hvor visesang, skrivning og performance er et fælles anliggende, men også en oplevelse for den enkelte. De sidste par år har vi på Ryslinge Højskole været beriget med vise venner fra Danmark i en hel uge. Det er bare højskole, når det er forrygende, socialt og hyggeligt. Hvad er mere livgivende end at stå op til morgensang og slutte dagen af med at synge og optræde for hinanden? Samtidig bliver der på alle mulige måder taget hånd om hinanden og selvfølgelig også om visen. Og ugens unikke fællesskab får smil og glæde til at blomstre. Derfor er kurset også for ALLE - og ikke kun for medlemmer af viseforeninger. Erfaringer fra de sidste par års visekurser er nu samlet i 2015 s udgave af dette boblende, sprudlende, viselige, trallende, glade kursus. Det betyder samme righoldige udvalg af tilbud indenfor viseområdet og en optimeret planlægning af ugens forløb. Kurset giver mulighed for at deltage i 2-3 af følgende værksteder: Sceneoptræden/visefortolkning - Skrivekursus i tekstskrivning på dansk - Undervisning i sangteknik - Kunsten at akkompagnere hinanden - Forberedelse til sceneoptræden - Visevært/konferencier-workshop Undervisere: - Jørgen Bing, skuespiller og visefortolker - Lise Ketilsø Hansen, visesanger, instruktør og formand VV Aalborg - Bente Kure, visesanger, sangskriver og musiker - Lise Haavik, sanger og sangcoach - Leif Ernstsen, harmonikaspiller og scenekunstner Musikalsk akkompagnement: - Torben Johnsen, piano, - Jørn Schlichting, harmonika og piano - Peter Lorenzen, guitar Nogle af de enkelte værksteder har begrænset antal deltagerpladser og følger derfor først-til-mølle -princippet. Det er nødvendigt at rekvirere en nærmere beskrivelse af det enkelte værksted (se nærmere på inden man vælger værksteder. Så er chancen for indfriede forventninger langt større. Kursusprisen har vi måttet prisregulere en smule. Tilmelding til hele kurset sker til Højskolen. Tilmelding til værkstederne sker efter 1. maj direkte til Lise Ketilsø Hansen, tlf , mail: lise@ketilsoe.dk Pris kr.

6 »Praktisk information: Tilmelding skal ske enten elektronisk via vores hjemmeside eller ved at udfylde og indsende vedlagte tilmeldingstalon. Typisk dagsprogram:» Morgenmad fra kl. 7.30» Evt. morgengymnastik kl. 8.45» Morgensamling og sang ml. kl. 9 og 10.» Undervisning, aktivitet, kl og » Frokost kl » Formiddags- og eftermiddagstraktement kl og 15.» Aftensmad kl » Evt. aftenarrangement med foredrag, sang, musik etc. kl. 19.» Aftencafé fra kl Såfremt du vil deltage i et kursus med workshop eller værksted, skal tilmelding til dette først ske enten ved deltagelsen på kurset (familiekurset) eller ved, at der i forbindelse med bekræftelse (Med visen i centrum) på tilmeldingen skal udfyldes og indsendes en blanket. Når du har tilmeldt dig kurset, er kursuspladsen din - medmindre at kurset er overtegnet, hvilket du straks får besked om. Såfremt du har en mailadresse, beder vi om at kunne benytte den i forbindelse med bekræftelse af tilmelding - hvilket sker senest ca. 8 dage efter den er modtaget samt ved fremsendelse af kursusprogram og info-materiale i øvrigt. Dette fremsendes ca. 14 dage før kursusstart. Fra maj måned kan du rekvirere materiale om det kursus, du er tilmeldt. Du er også meget velkommen til at kontakte os telefonisk eller elektronisk for at få yderligere information. Det gælder både det indholdsmæssige og det praktiske. Og vi forsøger løbende at holde vores hjemmeside opdateret. Alle kurser starter lørdag kl. 15, hvor der er indkvartering og eftermiddagstraktement og derpå introduktion om ugen samt guidning om skolen m.m. Efter aftensmad lørdag arrangeres der særlig aktivitet i forhold til kursets indhold. Kurser slutter fredag efter morgenmad og morgensamling. Kurset afsluttes således ml. kl. 10 og Om kursuspris: Prisen for børn gælder, så længe barnet ikke er fyldt 18 år - og der ydes ikke rabat på børn. Men for voksne er der følgende rabatvilkår, hvis:» kursusgebyret betales inden den 1. marts, kan der fratrækkes 500 kr. pr. voksen.» dokumenteret medlemskab af LIC eller Forbrugsforeningen kan der fratrækkes 300 kr. pr. voksen Det er muligt at deltage som dagkursist, hvilket vil sige uden overnatning. Såfremt dette ønskes, oplyses deltagerprisen ved kontakt til skolen. Ved overnatning på værelser uden eget bad og toilet fratrækkes der 500 kr. i prisen. Vær opmærksom på, at der på skolen er totalt rygeforbud, og at parkering skal foregå på anvist parkeringsplads. På skolen er der trådløst netværk, og der forefindes aviser. Også mulighed for at bruge vaskemaskiner. På værelserne findes yderligere info, ligesom kursusledelsen altid er behjælpelig. VI TILBYDER TRANSPORT FRA OG TIL NYBORG STATION TIL RYSLINGE FOR I ALT 50 KR./PERSON. TILMELDING (som er bindende) ER NØDVENDIG. FOR YDERLIGERE INFORMATION ER LISBETH KELLER PÅ SKOLENS KONTOR TIL RÅDIGHED PÅ TLF

7 GRUNDLOVSMØDE Fredag den 5. juni 2015 Mød Conni Hedegaard, Harald Haugaard, Jesper Buhl samt deltagelse fra lokale skoler.

8 Meld dig til nu mens vi har plads til dig Danmarks vildeste Teaterhøjskole Susan Olsen Højskoleleder og skuespiller Nicolai Kopernikus Skuespiller Carsten Fromberg Filminstruktør Githa Nørby Skuespiller Du elsker at stå på scenen. Du er vild med at spille teater. Du kan lide at udtrykke dig. Du kan faktisk slet ikke lade være. Du har en skuespillerdrøm. Ryslinge Højskole er Danmarks nye og skarpe Teaterhøjskole, hvor du for alvor kan prøve skuespillerdrømmen af. Skuespiller, Susan A. Olsen, Nicolaj Kopernikus og resten af deres topprofessionelle dreamteam er klar med et halvt års fuld fordybelse, høj teaterenergi og mulighed for scenekunst 24/7. Vi er optaget af din videre udvikling og kan derfor bl.a. tilbyde soloundervisning med en prof. skuespiller, som er klar til at rykke fremad sammen med dig. Ryslinge Højskole er en solid forskole til en evt. optagelsesprøve på skuespillerskolerne. Odense Teater, Teater Momentum, Odense Skuespillerskole og FilmFyn er vores faste samarbejdspartnere og legekammerater. De glæder sig til vi kommer og prøver os af hos dem. Virkeligheden er nu den bedste læreplads. Sammen med 40 andre i et kreativt fælleskab skal vi have premiere på en professionelt instrueret forestilling, stå foran kameraet i vores egen film, fordybe os i en individuel solomonolog med konstruktiv feedback fra Nicolaj Kopernikus og meget mere. Tilmeldingen er startet, så skynd dig og tjek det ud. Uptime.dk Ryslinge Højskole Højskolen Ryslinge Telefon mail@ryslinge-hojskole.dk

Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: "Visen i centrum"

Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: Visen i centrum Ryslinge Højskole - 1.-7. August 2015: "Visen i centrum" Det er med stor fornøjelse at vi igen iår tilbyder en vise-sprudlende uge i det Midtfynske! ;o) Vi håber at du vil læse nedenstående grundigt; det

Læs mere

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre.

VIDEO VIDEO Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. VIDEO VIDEO 05.07.20 11.07.20 Et praktisk filmkursus, hvor du lærer at gøre det selv bedre. På dette praktiske filmkursus kan du lære at lave korte, skarpe og interessante små film, som kan bruges i privat,

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 05.05.19 11.05.19 PROGRAM Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE

Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Humor og Livsglæde 25.10.15 31.10.15 ASKOV HØJSKOLE Velkommen til en uge, hvor man møder mange spændende mennesker. Smilet, humoren og livsglæden er gennemgående tema. Bjarne Nielsen Brovst, forfatter,

Læs mere

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Å-Strand Sommerhøjskole 2014 Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2014 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Senioruge Uge 29: Ferie med oplevelser Uge

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby

3.-5. november Camp Pårørende. Du er inviteret. 5 Dronningens Ferieby 3.-5. november 2017 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby Camp 3.-5. november 2017 Pårørende En weekend for dig, som er ægtefælle til eller kæreste med

Læs mere

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend

Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Pårørende weekend 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby 28.-30. oktober 2016 Du er inviteret 5 Pårørendeweekend Dronningens Ferieby Pårørende weekend 28.-30. oktober 2016 En weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

BRIDGE PÅ ASKOV

BRIDGE PÅ ASKOV BRIDGE PÅ ASKOV 11.08.19 17.08.19 Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det er en fordel at have spillet bridge et halvt års tid. Teorien? Den lærer du bedst med kort i hænderne,

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion

MIDSOMMER I ASKOV i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion MIDSOMMER I ASKOV 17.06.19 21.06.19 i samarbejde med BUPLs Pensionistsektion PROGRAM På kurset får du indblik i brydninger i historie, kunst, litteratur og musik gennem foredrag og studiekredse. Dagsrytme

Læs mere

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere.

Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. Landsdelskursus Øst for instruktører og ledere. 4H Ledelse, Aktiviteter & Rollespil Fra fredag den 22. februar kl. 17.30 til lørdag den 23. februar 2008 kl. 16.45 2008 på Køge Vandrerhjem. Program for

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav

Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Over Ø og Land A Ferry tale vandring i Det Sydfynske Øhav Øhop med vandring 5 Øer og 4 færger. Det Sydfynske Øhav er et af verdens største oversvømmede istidslandskaber... og er under fortsat forandring

Læs mere

kunsten at fotografere

kunsten at fotografere kunsten at fotografere 07.08.16 13.08.16 Se verden i billeder! Vi gentager successen fra sidste år, med en uges fotografisk fordybelse på Askov Højskole! Kurset er for dig, der hverken er nybegynder eller

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 13.05.18 19.05.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Velkommen. Uddannelse af kursusleder

Velkommen. Uddannelse af kursusleder v/ 2 Velkommen Tusinde tak for at du har valgt at blive frivillig kursusleder. Gennem dit frivillige arbejde er du med til at sikre, at forældre til børn med ADHD, voksne med ADHD og søskende til børn

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

NORDIC SONGFESTIVAL 02.08.15 09.08.15 ASKOV HØJSKOLE

NORDIC SONGFESTIVAL 02.08.15 09.08.15 ASKOV HØJSKOLE NORDIC SONGFESTIVAL 02.08.15 09.08.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 2. august 10.30 12.30 Ankomst og indkvartering kaffe og boller i spisesalen 12.30 Frokost 13.30 Velkomst ved højskoleforstander Jørgen Kløve

Læs mere

JUL på EMMAUS december 2017 HØJSKOLE

JUL på EMMAUS december 2017 HØJSKOLE JUL på EMMAUS 23. - 27. december 2017 HØJSKOLE Program LØRDAG 23. DECEMBER Ankomst, indkvartering og kaffe te fra kl. 9.00 10.00 Velkomst v/ Henrik og Grethe Olsen 10.30 Erik Brix fortæller om et langt

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 15.05.17 21.05.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv

FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk. Dyk ned i din tid - og dit liv FOF Aarhus Fredensgade 36 8000 Aarhus C Tlf. 86 12 29 55 www.fof-aarhus.dk Dyk ned i din tid - og dit liv En uge i livsfortællingens tegn Mandag 30. maj - fredag 3. juni 2016 1 1960 1940 1950 2 1930 Dyk

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN

GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN GRUNDTVIG OG FORTÆLLINGEN 25.11.18 01.12.18 PROGRAM Hos Grundtvig havde historiefortællingen en kolossal betydning i udviklingen af os som individer og som folk, i dannelsen af nationen og i historiens

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

SOMMERAKADEMI BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV. Personlig udvikling til unge

SOMMERAKADEMI BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV. Personlig udvikling til unge BLIV DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV 5 dages selvudviklingsforløb udviklet specielt til teenagere i alderen 14-16 år. Vælg mellem drama eller action Mandag den 1. juli - fredag den 5. juli 2013 Sted: Ungdomscenter

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård

Aktivitetskatalog forår 2015. SifXHof. Holmstrupgård Aktivitetskatalog forår 2015 SifXHof Holmstrupgård Indhold 1 I det følgende kan du læse om alle de aktivitetstilbud, som SifXHof har til dig i løbet af foråret 2015. Find nærmere beskrivelser af de enkelte

Læs mere

Harmonika og højskole

Harmonika og højskole 2016 Harmonika og højskole Uge 31 31/7 7/8 2016 Side 2 Send harmonikaen på højskole Livsstilshøjskolen i Gudum inviterer til et fuldstændig fantastisk harmonikakursus, hvor harmonikaen er i centrum. Vi

Læs mere

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 29.05.16 04.06.16 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien)

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien) 24 november 2016 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården Kursus for dig og din hund 12-14 maj 2017 (Bededagsferien) En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 19.08.18 25.08.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Skolerne i Oure Sport & Performance since 1987

Skolerne i Oure Sport & Performance since 1987 Skolerne i Oure Sport & Performance since 1987 Jesper Henriksen Medlem af Højskolens daglige ledelse jh@oure.dk Skolerne i Oure blev etableret i 1987 og består af Oure Efterskole, Oure Gymnasium og Oure

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

Kunst Litteratur Historie 10.04.16 16.04.16 ASKOV HØJSKOLE

Kunst Litteratur Historie 10.04.16 16.04.16 ASKOV HØJSKOLE Kunst Litteratur Historie 10.04.16 16.04.16 ASKOV HØJSKOLE TURE - Heldagsturen går til Århus. Vi besøger Den Gamle By, hvor guider viser os udstillingsbyen 1974 din egen tid på museum. Byen er en tidsrejse,

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 29. juni - 5 juli 2014 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011 KUNSTLEGEPLADS 24.-30. juli CIRKUS 3.-9. juli 10.-16. juli ROLLESPIL 17.-23. juli HJEMMELAVEDE SPIL - SKULPTUR - FOTO FUNKY FAMILIE 24.-30. juli FANTASI - HYGGE - FORTÆLLING DOGCAMP 3.-9. juli SAMMENSPIL

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Skriv din livshistorie november 2018

Skriv din livshistorie november 2018 Skriv din livshistorie 11.-17. november 2018 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 10.11.19 16.11.19 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Syng for Livet 14.02.16 20.02.16 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 14. februar 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Kristian la Cour du hører lidt

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 20.06.16 24.06.16 ASKOV HØJSKOLE Mandag 20. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE

Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Adventskursus 06.12.15 12.12.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag 6. december 15.00 Indkvartering 17.00 Rundvisning ved højskolelærerne Ulla Henningsen og Kristian la Cour 18.15 Aftensmad 19.00 Velkommen og introduktion

Læs mere

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Musik på Tværs 15.11.15 21.11.15 ASKOV HØJSKOLE Søndag d. 15. november 15.00 17.00 Ankomst og indkvartering. Kaffe og boller i spisesalen 17.00 Rundvisning ved højskolelærer Ulla Henningsen du hører lidt

Læs mere

Daghøjskole Tag på højskole om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagkursist koster kun 1.175,- kr.

Daghøjskole Tag på højskole om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagkursist koster kun 1.175,- kr. Daghøjskole 2018 Tag på højskole om dagen og sov i din egen seng om natten! Bor du i nærheden af Højskolen Marielyst og har lyst til at deltage på kurser og aktiviteter på højskolen så er tilbuddet om

Læs mere

Himmerlandsgården. Hundeførerweekend på Himmerlandsgården maj 2019 (Bededagsferien) Skal du med???

Himmerlandsgården. Hundeførerweekend på Himmerlandsgården maj 2019 (Bededagsferien) Skal du med??? Hundeførerweekend på 17-19 maj (Bededagsferien) Skal du med??? En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til alle hundeførere, uanset ambitionsniveau og klasse.

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

INDSPIL NR. 48. April 2015

INDSPIL NR. 48. April 2015 Fredag den 22. maj 2015 arrangeres K U L T U R N A T 2 0 1 5 i Kalundborg. En af de nærmeste dage udsendes mail til jer alle med nærmere oplysninger om arrangementet. Begynd gerne straks at tænke på, hvordan

Læs mere

Teaterworkshops 2012/2013

Teaterworkshops 2012/2013 Teaterworkshops 2012/2013 på Det Skrå Teater Det Skrå Teater er igen i år mere en glade for at kunne præsenterer årets teaterworkshop 2012/2013 i samarbejde med DATS (Landsforeningen for dramatisk virksomhed)

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Kontingent kr pr. år.

Kontingent kr pr. år. Bestyrelsen Formand Ellen Gertz 45gertz@gmail.com 6069 5455 Næstform. Lise Jepsen bljepsen753@gmail.com 4063 9939 Sekretær Gert Hansen jannealicehansen@gmail.com 5818 6481 Kasserer Kirsten kirkvåg kirsten@kirkvaag.dk

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Forår 2016 Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent. En verden hvor kvinderne først kom i uniform og blev betragtet og behandlet som ligeværdige

Læs mere

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET

BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET BLIV EN DEL AF FÆLLESSKABET 01. JULI - 05. JULI VELKOMMEN OM ÅRETS CAMP Svendborg Basketball Club fejrer 60-års jubilæum, og inviterer for 14. år i træk, til Svendborg Shooting Camp! Hvis du har et ønske

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 19.06.17 23.06.17 ASKOV HØJSKOLE Mandag 19. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

Praktisk information

Praktisk information Efteråret 2018 Praktisk information...se på side 3 Information om 18 og 79-midler...Se på side 4 Åbent hus i Tinghuset...Se på side 5 Åbent hus/aftenarrangement i Tinghuset...Se på side 6 Frivillig fredag...se

Læs mere