NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012"

Transkript

1 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2012 SKT. HANS TALER 2012 Årets Skt. Hans taler på K er Anders Lund Madsen, kendt fra bl.a. Zirkus Nemo og De Sorte Spejdere. Læs mere om arrangementet på side 8. Glæd dig til en sjov og usædvanlig Skt. Hans Aften i K s have! GÆSTEVÆRELSER & FAMILIERUM Hvis du skal til London og har brug for et godt og billigt sted at bo, så husk at vi på K har gæsteværelser, som vi lejer ud til danske London turister. Kontakt K s kontor for yderligere information. OL2012 I LONDON K holder selvfølgelig åbent under den kommende olympiade i London. Vi står som altid til rådighed hvis der er brug for hjælp. Derudover vil der hver dag, under OL, være OL PAUSE LOUNGE i K s have med dansk pølsevogn, hygge, liggestole, wi-fi m.m. EM FODBOLD I samarbejde viser danskilondon.com og K Danmarks indledende kampe på storskærm hos Zoo Bar på Leicester Square. For mere info se side 7. DR. INGRIDS KOLLEGIEBOLIGER Det er nu muligt at søge om optagelse i Dr. Ingrids Kollegieboliger i London for studieåret 2012/2013. Ansøgningsfristen er den 10. juni Kollegieboligerne er et godt og meget billigt alternativ for danske unge, som skal studere på en videregående uddannelse i London. Find mere information på K s website.

2 M A N D E N B A G K I M L A R S E N K O N C E R T E N Tekst af: Kåre Gade Når populære danske kunstnere som Anden, TV-2 eller Kim Larsen jævnligt optræder i London, skyldes det i al væsentlighed én person: Palle Baggesgaard Pedersen, forstander på Dansk KFUK i London. Sanne Salomonsen, Jan Gintberg, Etta Cameron, Niels Hausgaard, Frank Hvam. Listen over danske sangere, bands og stand up komikere, der har optrådt på Shepherd s Bush Empire er lang. Hver gang strømmer adskillige hundrede London-danskere til det store spillested, for det er altid navne med en bred, folkelig appeal, der står på scenen. Vi vil gerne have, at der skal foregå de samme ting i London, som man kan opleve i en dansk provinsby. Den danske stat sørger for, at dansk finkultur er repræsenteret i Storbritannien, men vi synes også, der skal være noget at grine af og feste til. Jeg kalder det Jysk Kulturformidling, siger Palle Baggesgaard Pedersen. Han er forstander på Dansk KFUK i London bedre kendt som K og i snart 15 år har han været primus motor bag de populære arrangementer på Shepherd s Bush Empire. Det begyndte i 1997, hvor KFUK, Den Danske Klub og Den Danske Kirke besluttede at samarbejde om et arrangement. Halvt for sjov spurgte jeg Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt, om de havde lyst til at optræde i London uden at få honorar, hvis vi sørgede for rejse og ophold. De sagde ja tak, og det kom til at fungere som døråbner for den lange række af navne, som siden har været her, siger Palle Baggesgaard Pedersen. Londonkoncerterne har et godt ry Kunstnerne optræder altid uden at få honorar. Nogle navne kræver overtalelse, men efterhånden som rygtet om London -koncertnerne har bredt sig, henvender mange sig uopfordret. Ofte bruger kunstnerne London som en festlig afslutning på en længere Danmarksturne, hvor de får mulighed for at holde en lille, gratis ferie i byen. Og så er det jo noget særligt at stå på

3 M A N D E N B A G K I M L A R S E N K O N C E R T E N scenen på et spillested, hvor alle de største navne har optrådt. Da TV-2 sidste år valgte at få optaget netop deres Shepherd s Bush Empire-koncert, skyldtes det nok, at det tilføjer ekstra værdi, når der står London på dvd en eller cd en, siger Palle Baggesgaard Pedersen. Arrangementerne kræver et stort planlægningsarbejde, og der bliver lagt mange penge ud, som skal hentes hjem på billetsalg. Op til koncerten melder en vis nervøsitet sig tænk, hvis for eksempel et vulkanudbrud på Island forhindrer bandet i at komme, og tusind mennesker skal have pengene tilbage. Kræver stor planlægning Arrangementernes hovedformål er fundraising. Gennem årene har de akkumuleret et overskud på cirka , der er blevet fordelt ligeligt mellem arrangørerne. Det kan midlertid kun lade sig gøre, fordi koncerterne også bliver sponsoreret af danske virksom-heder. Hvis ikke vi havde sponsorpengene kunne det ikke lade sig gøre. Nordea Private Banking har for eksempel været sponsor på samtlige arrangementer. Samtidig er de populære show også med til at forstærke K og Den Danske Kirkes profil blandt danskere i London. Det Få dage efter 9/11 havde vi en TV-2 koncert. Vi var virkelig i tvivl, om vi skulle gennemføre, men orkesteret ville gerne spille. Det bagtæppe, de havde med på turnéen, forestillede New Yorks skyline, så det blev fjernet. Så gik kirkens daværende præst, Thomas Bruun, på scenen og indledte koncerten med et minuts stilhed. Det blev en god og stemningsfuld koncert, fortæller Palle Baggesgaard Pedersen. Han har store forventninger til Kim Larsen og Kjukken, når de for tredje gang kommer til London. betyder, at vi får kontakt med de 90 procent af danskerne i London, som vi ellers aldrig ville se, siger Palle Baggesgaard Pedersen. Kim Larsen er den, der trækker allerflest. Jeg tror på solgte billetter, men håber på 1.200, siger han.

4 A R R A N G E M E N T E R TRAVETUR PÅ HEDEN LANGFREDAG DEN 6. APRIL KL Tag et par gode travesko på og kom med ud og gå en tur i det dejlige område Hampstead Heath, hvor træer og blomster skulle være ved at springe ud. Turen går blandt andet forbi det smukke palæ Kenwood House over mod Parliament Hill, hvor der er en smuk udsigt ud over byen. Derudover er der et omrejsende tivoli med karuseller og tombola er. Vi er tilbage på K til High Tea omkring kl Kom som du er, det er gratis og du skal ikke tilmelde dig. HIGH TEA LANGFREDAG DEN 6. APRIL KL Stuerne på K er klar til påsken og køkkenpersonalet vil servere traditionel High Tea bestående af lækre pølsehorn, sandwiches, tærter, frikadeller, kager og andre gode sager. Der vil naturligvis også blive serveret the og kaffe. Det koster 5 at deltage og det er ikke nødvendigt med tilmelding. THE GEFFRYE MUSEUM LØRDAG DEN 14. APRIL KL Vi tager på tur til The Geffrye Museum i Londons East End. Et spændende museum som viser engelske interiører fra år 1600 og frem til idag - ja, nærmest en slags historisk IKEA! Gratis adgang. Tilmelding til K s kontor senest den 12. april. MUSICAL: SHREK TORSDAG DEN 19. APRIL KL Alle kender historien om det store grønne dyr, der er lidt for sig selv og har det godt med at bo ude i skoven. Alt ånder idyl, lige indtil han bliver rodet ind i noget af et eventyr. Denne musical er en flot og sjov en af slagsen og bestemt ikke kun for barnlige sjæle, men for alle der har moret sig over filmene. Billetter á (normalt ca ) kan bestilles på K s kontor. Fælles afgang fra K kl

5 A R R A N G E M E N T E R AU-PAIRTRÆF SØNDAG DEN 22. APRIL KL Denne søndag eftermiddag samles vi som sædvanlig i K s stue - nye som gamle au-pairs. Vi får os en snak med hinanden og med den overfor og som sædvanlig, vil der også være en eller anden form for lille leg/spil. Der vil ligeledes blive serveret the og kaffe og en lille snack. Der er god mulighed for at lære andre at kende husk alle er velkomne. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig. Denne søndag vil det være muligt at få leget endnu mere, når der senere på dagen, vil være havehygge i den skønne have. Der vil som altid være mulighed for at spise med, når køkkenet serverer tre retters menu for kun 6 kl HAVEHYGGE OG SPIL SØNDAG DEN 22. APRIL KL Vi bevæger os ud i den skønne have, hvor der denne eftermiddag vil stå hyggelige spil/lege på programmet. Alle kan være med, til disse både gammeldags men også nyere hyggelige spil/lege. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendigt. Der tages forbehold for vejret. Følg med på vores Facebook gruppe Dansk KFUK og få de nyeste opdateringer om arrangementet. HELDAGSTUR: STONEHENGE OG BATH SØNDAG DEN 29. APRIL KL Vi lejer en bus og kører først mod Stonehenge. Her skal vi opleve dette fantastiske monument, der får vikingerne til at virke unge. Der er mange myter omkring de store sten, der er placeret på den vindblæste slette. Derefter fortsætter turen til Bath, der er særligt kendt som Englands mest elegante by og er smukt beliggende ved floden Avon. Desuden er byen kendt for sine varme kilder, der konstant har en temperatur på 45,5 grad. Byens største seværdighed er The Roman Bath s, som vi får mulighed for at besøge. Desuden bilver der også tid til at se The Royal Crescent. Prisen for transport er 15 og påtænker du at se The Roman Bath s og komme tæt på Stonehenge skal du påregne ekstra omkostninger. Tilmelding til kontoret senest mandag den 23. april.

6 A R R A N G E M E N T E R OLYMPISKE LEGE PÅ K ONSDAG DEN 9. MAJ KL Denne aften inviteres der på spil. Årets første Olympiske konkurrencer finder sted denne aften. Der vil blive konkurreret i forskellige discipliner og holdene skal nå frem til det endelige svar. Alle er velkomne, nye som gamle dog vil vi minde om, at det er en fordel, du ikke er bange for noget, er god til at heppe, kan tage lidt sjov og spass og sidst men ikke mindst, at der konkurrencerne igennem er fair play. Det er nødvendigt med tilmelding til kontoret senest den 7. maj, men til gengæld er arrangementet gratis! KONCERT: FUNKY FRIENDS FREDAG DEN 11. MARTS KL På bandets besøg i London, hvor de skal indspille en cd, kommer de forbi K og giver en gratis koncert for os. Annette Trollegaard Jørgensen og hendes mand Peter startede koret i 2004 og koret har siden da, været i en rivende udvikling. Koret består af energifyldte sangere som synger mange forskellige stilarter såsom funky gospel, radio pop/ rock hits samt egne sange. Publikum får mulighed for at synge med på de kendte sange og får en god oplevelse. Gratis adgang. MUSEUM OF LONDON SØNDAG DEN 13. MAJ KL Museum of London er et fantastisk museum om Londons historie fra romerne og op til vor tid. Der vil være rig mulighed for at lære en masse om udviklingen af London. Der er gratis entré til museet. Husk at tilmelde dig til K s kontor senest lørdag den 12. maj kl AU-PAIR TRÆF SØNDAG DEN 20. MAJ KL Der vil som altid være lidt hygge i stuen på K. Vi laver en eller anden form for quiz eller lille finurlig leg og der er mulighed for at snakke med au-pairsekretæren samt med hinanden. Er behovet der for en længere snak med au -pairsekretæren, kan der laves en aftale om et senere møde. Der serveres the samt lidt lækkert til ganen. Der er god mulighed for, at lære de nye og de gamle au-pairs i London at kende husk alle er velkomne. Ingen tilmeling nødvendig. Der vil som altid være mulighed for at spise med, når køkkenet serverer tre retters menu for 6 kl (se menu på kfuk.co.uk).

7 A R R A N G E M E N T E R RUNDBOLD PÅ HEDEN SØNDAG DEN 20. MAJ KL Vi tager i fællesskab til Hampstead Heath for at spille rundbold. Der skal løbes, gribes, grines og hygges, når vi kaster bolden op til sjov. For det handler om, at vi får en sjov og hyggelig eftermiddag. I pausen vil det være muligt at nyde lidt drikkelse og en lille snack. Det er gratis at deltage og tilmelding er unødvendig. Medbring gode sko, vand og evt et lille tæppe. Der tages naturligvis forbehold for vejret. MUSICAL: PHANTOM OF THE OPERA TORSDAG DEN 24. MAJ KL Hovedpersonen Erik fødes i Frankrig i 1831 med et ansigt så misdannet, at alle - også hans mor - frastødes af ham, og hele sit liv bærer han en maske. Hvad naturen har berøvet ham i form af menneskeligt ansigt, har den til gengæld kompenseret i form af en umådelig intelligens, en stemme så smuk og tryllebindende, at den ligefrem kan virke hypnotisk. Vi følger Eriks liv igennem en masse modgang og hans liv på operaen. Og selvfølgelig med musik af Andrew Lloyd Webber. Billetterne koster og tilmelding skal ske til kontoret. Fælles afgang fra K kl MELODI GRAND PRIX 2012 LØRDAG DEN 26. MAJ KL Det danske bidrag Soluna Samays med sangen Should Have Known Better er forhåbentlig med, når det internationale Grand Prix skydes igang denne lørdag aften. Igen vil der være stemmesedler, så man kan skrive sit bud på årets vindersang. Desuden vil der også være mulighed for køb af dansk slik, sodavand og kolde Cocio. Arrangementet er gratis og du behøver ikke tilmelde dig. EM FODBOLD 2012 : ZOO BAR I samarbejde med Danskilondon.com viser K alle Danmarks indledende kampe på storskærm på Zoo Bar på Leicester Square. Kampene bliver vist på klubbens nederste etage og der er plads til mange hundrede danskere, og vi er sikre på at der bliver god stemning. Entré vil koste 2 og der er en gratis øl inkluderet i prisen. For at deltage skal du skrives på gæstelisten og det gør du ved at sende dit navn til info@danskilondon.com Kampene bliver: DANMARK VS HOLLAND LØRDAG DEN 9. JUNI KL DANMARK VS PORTUGAL ONSDAG DEN 13. JUNI KL DANMARK VS TYSKLAND SØNDAG DEN 17. JUNI KL

8 A R R A N G E M E N T E R SANKT HANS : ANDERS LUND MADSEN LØRDAG DEN 23. JUNI KL K inviterer traditionen tro til Sankt Hans i vores skønne have. Når solen går ned og mørket sænker sig over Hampstead, tændes bålet. Vi synger Midsommervisen og sender heksen af sted til Bloksbjerg. Årets Skt. Hans taler er Anders Lund Madsen og vi kan garantere at det ikke bliver kedeligt! K s pølsevogn holder åbent med salg af danske hot-dogs og Cocio. Den store BBQ er tændt og der vil kunne købes kylling med salater. I baren vil der blive solgt øl, vin, vand og kaffe. Og for børn og barnlige sjæle vil der være gammeldags isvafler og dansk slik. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Arrangementet slutter kl , hvor der er mulighed for, at gå ned på baren WalkAbout på Finchley Road. Der er gratis adgang til K s Skt. Hans Aften MEN du skal være skrevet på gæstelisten! Dette gøres ved at kontakte K s kontor eller send en mail med dit navn til k@kfuk.co.uk. Vel mødt til dansk Midsommer i K s have! SIDSTE AU-PAIRTRÆF FOR MANGE SØNDAG DEN 24. JUNI KL For mange au-pairs, vil dette træf være det sidste i denne ombæring. Derfor opfordres det, at komme og sige farvel til de som tager hjem, men også velkommen til de au-pairs, der er nye i London. Til dette træf vil der være fokus på at få snakket, men selvfølgelige skal der også være tid til lidt sjov og en eller anden form for konkurrence og lidt godt til ganen. Der er også mulighed for at tale med au-pairsekretæren Britt Nielsen og få lavet en aftale med hende. Det er gratis at deltage og alle au-pairs er velkomne.

9 LONDONS BEDSTE LAGKAGE Søndag den 12. februar var der for første gang lagkage konkurrence på K. 33 personer mødte op og blev inddelt på 4 hold. Med ganske få ingredienser havde hvert hold 50 minutter til at fremstille en fantasifuld og smagsfuld lagkage. Efterfølgende blev den bedste lagkage kåret og det hele blev skyllet ned med kaffe og the - en kaloriefyldt eftermiddag! DEN DANSKE KIRKE I LONDON Husk, at der hver søndag kl bliver afholdt gudstjeneste i Den Danske Kirke i London. Efter gudstjenesten er der mulighed for at købe kaffe og frokost. Der er til alle gudstjenester fælles afgang fra K kl Kirkens præster: Else Hviid og Henrik Olesen. Adresse: Den Danske Kirke, 4 St. Katharines Precinct, London NW1. Nærmeste tube: Camden Town, Regents Park eller Great Portland Street.

10 KIM LARSEN - LIVE I LONDON 2012

11 S O M M E R B A S A R I K I R K E N Danske Kvinder i England afholder stor sommerbasar i Den Danske Kirke fredag den 11. maj fra kl. 16 til kl. 20 og lørdag den 12. maj fra kl. 11 til kl. 16. På basaren vil du kunne købe danske madvarer, gaveartikler, smørrebrød, hotdogs, bøger, planter, håndarbejde og meget mere. Se: K O L L E G I U M I B R U X E L L E S Vore gode venner hos Den Danske Kirke i Bruxelles har netop åbnet et kollegium for unge danskere som skal studere eller være praktikanter i Bruxelles. Kollegiet har fået navnet Vor Frue Kollegium og er beliggende centralt i Bruxelles, og med kort afstand til EU institutionerne. Ophold koster 400 Euro pr. måned for et standardværelse. Du kan finde mere information på: vorfruekollegietibruxelles.blogspot.co.uk

12 V E L K O M M E N T I L K På K s kontor sælger vi dansk slik og vi har et kæmpe udvalg af lækkerier: Piratos, Marcipanbrød, Skildpadder, Pesetos, Lossepladsen, Amar Stænger, Tyrkisk Peber, Matador Mix og meget mere. Butikken er åben i kontorets åbningstider se S L I K B U T I K K E N P Å K K S Å R S M Ø D E Årsmødet hvor K s regnskab for 2011/2012 bliver fremlagt og hvor bestyrelsen bliver valgt, vil i år blive afviklet torsdag den 24. maj kl Hvis du er medlem af K og ønsker at deltage, så tilmeld dig på telefon eller palle@kfuk.co.uk. Bestyrelsen er p.t. sammensat som følger: Karen Maibom, Anne Raill, Steen Rosenfalck, Karin Riis- Jørgensen, Marie Møller, Jannick Sloth, Else Hviid og Filippa Connor. Organisationens værger er: Egon Christiansen, Rolf Dohm, Birte Trautmann og Margit Christensen.

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2011 SKT. HANS TALER 2011 Årets Skt. Hans taler på K er Karin Riis-Jørgensen, tidligere medlem af EU-parlamentet og nu campaigner med mærkesager såsom organdonation

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013

NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 NEWS NYHEDSBREV FOR MARTS, APRIL, MAJ & JUNI 2013 LANDSHOLDSTRØJE På K s julebasar i 2012 havde vi en fodbold landsholdstrøje med autografer til salg. Trøjen var sponsoreret af Danske Bank i London og

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015

NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 NEWS NYHEDSBREV : MARTS - SEPTEMBER 2015 TAK Vi vil her gerne officielt sige tusind tak til alle de hjælpere, som var med til at gøre K s julebasar en succes. Uden alle de frivillige hjælpere ville det

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010

NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010 NEWS NYHEDSBREV FOR APRIL, MAJ & JUNI 2010 KÆMPE OVERSKUD Regnskabet for K s Julebasar er netop blevet færdigt og det blev endnu bedre end forventet. Det endelige overskud blev 36.976 (Dkk 315.000) og

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE

NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE NEWS NYHEDSBREV FOR JULI, AUGUST, SEPTEMBER & OKTOBER 2012 VELKOMMEN TIL OL2012 PAUSE LOUNGE London er klar til Olympiade 2012 og K i London er også klar! O L 2 0 1 2 I L O N D O N K i London vil være

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam

Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam Kirkeudvalget (2. samling) KIU alm. del - Bilag 65 Offentligt Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam 15. - 17. september 2008. Folketingets Kirkeudvalgets

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR

NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR NEWS NYHEDSBREV FOR NOVEMBER, DECEMBER & JANUAR, FEBRUAR Julemærket 2014 kan købes på K s basar eller på K s kontor. Kunstner: Gurli Feilberg I 2013 gav K s julebasar og julelodseddel ca. 35000 i overskud,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam

Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam Kirkeudvalget 2008-09 KIU alm. del Bilag 75 Offentligt Program for Kirkeudvalgets studietur til Danske Sømands- og Udlandskirker i Bruxelles, London og Rotterdam 7. 9. september 2009. Folketingets Kirkeudvalgs

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August

KULTURHUSET PULSEN S. Sommerprogram Juni - Juli - August KULTURHUSET PULSEN S Sommerprogram 2017 Juni - Juli - August 1 Kulturhuset Pulsen INFORMATION Kære borger Kulturhuset Pulsen er et innovativt og visionært netværkstilbud for borgere med udviklingshæmning,

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale

Dag Dato Aktivitet Personale Dag Dato Aktivitet Personale Søn 3. Sep Store Hestedage Ca Tir 5. Sep Nordisk filmaften: Olsenbanden + Klubråd To Ki Ja Jo Tor 7. Sep Basket Ki Ca Ti As Tir 12. Sep Toppen af Poppen live To Ki Ja Jo Tor

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo. Afgang fra Bavnbo 9. juni Gin- og Rom smagning Lunde Nyt Juni 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 31. maj 13.30 Tur med Bavnbo Brugerrådet Bavnbo Afgang fra Bavnbo 9. juni 18.00 Gin- og Rom smagning Stephan Stephansen Degnevej 8, Lunde 11. juni 9.00

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018

BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 BYFEST I LÅSTRUP HOLLYWOOD 2018 Låstrup 2018 Engtramper Kroen tilbyder Tirsdag: VM feberen racer i byfestteltet. Der vises landskamp mellem Danmark og Frankrig kl. 1600. Engtramperkroen kører spottilbud

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest.

Årsplan. Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Årsplan 2014 Denne mappe indeholder en kalender med oversigt over lukkedage, ferier, arbejdsweekend, sommerfest, forældremøde og julefest. Ligeledes har vi vedlagt sedler med svarblanketter til ovenstående

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7

Netværks Avisen. Sommer program. Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Netværks Avisen Sommer program Juni / Juli 2015 Blad. Nr. 6 &7 Det kan du også læse om i bladet. Sommerudflugter og aktiviteter. Cafeens åbningstider. Ugens menuer. Indholds fortegnelse & Åbningstider.

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG

LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Dag Dato Aktivitet Personale Tir 3. Maj Sanseleg To Ki Ja Tor 5. Maj LUKKET KRISTI HIMMELFARTSDAG Tir 10. Maj Sang og musik med Jonas + Klubrådsmøde To Ki Ja Jo Tor 12. Maj Dartturnering To Ca As Ti Tir

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 18. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 14. til 21. oktober 2017 Lørdag d. 14. oktober Kl. 21.00: Koncert med Thorlund, Barslund og Kristensen. Der er lagt

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14

KIM LARSEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 NEWS NYHEDSBREV FOR JANUAR, FEBRUAR & MARTS 2012 KIM LARSEN & KJUKKEN LONDON 2012 PRÆSENTERET AF DEN DANSKE KIRKE OG DANSK KFUK I LONDON LØR. D. 17/3 2012 KL. 20 O2 SHEPHERDS BUSH EMPIRE, W14 BILLETTER:

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde.

Kontakt. Åbningstider. Klub Svanen. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Dag Dato Aktivitet Personale Tir 1. Maj Kreaværksted: Lav mors-dagskort + Barudvalgsmøde. Ki Ti Ja Jo Tor 3. Maj Pool-turnering Ki Ti Ca As Tir 8. Maj Spilleaften Ki Ja Jo Ca Tor 10. Maj LUKKET KRISTI

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016

NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 NEWS NYHEDSBREV FOR OKTOBER 2015 - MARTS 2016 JULEMÆRKE K s julemærke som er udgivet af Danske Sømands og Udlandskirker er iår designet af Esben Hanefelt Kristensen. Julemærket kan fra starten af november

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf Sommerens nyhedsbrev Nyhedsbrev fra Grøftekanten 5 Vuggestuen tlf. 48 17 15 58 Sommerens nyhedsbrev Juni, Juli og August Farvel Vi sagde farvel til Christian fra Bænkebideren i midten af maj måned. Christian er startet i nr.

Læs mere

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York

Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Den Danske Sømandskirke i New York Danish Seamen s Church in New York Første, anden, tredje. Støt Sømandskirken! Sømandskirkens første online auktion løber af stablen fra den 5. til den 17. juni her: http://www.biddingforgood.com/dskny

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt

Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt Det sker i SSF Tarp/Jerrishøj Distrikt og SSF Oversø/Frørup Distrikt Aktivitetskalender for 2017 Hyggeeftermiddage Hyggeeftermiddag i samarbejde med kirken kl. 14.30-16.30 på præstegården. Pris 2 inkl.

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Telefonliste / åbningstider

Telefonliste / åbningstider Telefonliste / åbningstider Klub Skovbo Mandag kl. 19:00-21:30 Nørrevold 1A Mandagscafeen: kl. 16:00-19:00 Nørrevold 1A Marianne Tlf. 21 78 61 26 (VEST) Rie B. Tlf. 21 78 73 26 (VEST) Tilmelding senest

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret

Nr. 1 - december 2011. Åbent hus d. 4. september. Det nye støttecenter tager form. Alle ansatte på støttecentret Nr. 1 - december 2011 Åbent hus d. 4. september Det nye støttecenter tager form Alle ansatte på støttecentret Om Støttecenter Hovedstaden Støttecentret Hovedstaden er et værested for udeboende døve, der

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere