Det nye. Det eneste intelligente madlavningssystem, der føler, registrerer, tænker med og tænker forud, lærer af dig og kommunikerer med dig.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det nye. Det eneste intelligente madlavningssystem, der føler, registrerer, tænker med og tænker forud, lærer af dig og kommunikerer med dig."

Transkript

1 Det nye Det eneste intelligente madlavningssystem, der føler, registrerer, tænker med og tænker forud, lærer af dig og kommunikerer med dig.

2 2 Firmaet Der er intet som et godt måltid.

3 Du laver mad med lidenskab. RATIONAL hjælper dig med at føre dine idéer ud i livet. Madlavning er lidenskab, håndværk og erfaring. Det er kokken, der med sine idéer forvandler råvarer til velsmagende retter. Kokkens individualitet og skaberkraft er grundlaget for den kulinariske mangfoldighed i køkkener overalt i verden. Det er netop denne individualitet, vi vil bevare. Ved at vi giver dig plads til at føre dine idéer ud i livet. Ved at vi har udviklet en teknik til dig, der understøtter dig optimalt under madlavningen. En teknik, der legende let omsætter dine anvisninger i praksis og understøtter dig, når du ønsker det. For det er kun dig, der ved, hvad dine gæster kan lide.

4 4 5 sanser Du laver mad med alle 5 sanser. Det gør dit nye RATIONAL også. Om der findes et madlavningssystem, som altid tilbereder dine retter nøjagtigt som du ønsker det? Som inspirerer dig og fritager dig fra kedelige rutiner? Som er pålideligt, når du skal bruge det? Som altid kun arbejder sådan, som du ønsker det? Ja. Med det nye SelfCookingCenter 5 Senses har vi skabt et sådant madlavningssystem til dig. Et system, som altid understøtter dig optimalt. SelfCookingCenter 5 Senses er det eneste madlavningssystem i verden med 5 sanser. Fordi det føler, registrerer, tænker med og tænker forud, lærer af dig og kommunikerer endda med dig. Dette nye RATIONAL er resultatet af 40 års forskning inden for kogning, stegning og bagning. Det er udviklet af kokke til kokke. Sammen med ernæringsforskere, fysikere og ingeniører har vi sat helt nye standarder for madkvalitet, effektivitet og madlavningsintelligens. Standarder med fordele, som du vil sætte pris på. 5 Senses Her får du traileren

5 Føler de aktuelle betingelser i ovnen og madvarernes konsistens. Registrerer retternes størrelse, påfyldningsmængden og produkttilstanden og beregner bruningen. Tænker forud og beregner først under madlavningen den optimale tilberedningsmetode for at opnå det ønskede resultat. Lærer, hvilke madlavningsrutiner du foretrækker og omsætter dem i praksis. Kommunikerer med dig og viser, hvad dit RATIONAL er i gang med for at følge dine anvisninger. Enestående. Intelligent. Nyttigt.

6 6 SelfCookingCenter 5 Senses Du søger en pålidelig assistent. Vi har den: SelfCookingCenter 5 Senses. Dit SelfCookingCenter 5 Senses kan grille, stege, bage, dampe, stege under låg, blanchere og pochere. Og det gælder, hvad enten du vil tilberede kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, æggeretter, bagværk og desserter eller der er tale om tredive eller flere tusinde retter. Dette madlavningssystem er din alsidige assistent i restauranter og på hoteller, i forbindelse med catering og kollektiv bespisning samt i systemgastronomien. Du indtaster, hvordan dine retter skal være, og SelfCookingCenter 5 Senses omsætter dine idéer i praksis. Nøjagtigt og pålideligt. For hos os er og bliver det kokken, der bestemmer over resultatet og får nøjagtigt det, han vil have. Det nye SelfCookingCenter 5 Senses er den bedste aflastning, som et køkkenteam kan ønske sig. Det er besparende, frigør dig fra rutineopgaver og giver dig frihed til at koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig. For i sidste ende er det kun den tilfredse gæst, der tæller. Tidligere skulle kokken bruge specialapparater som gril, ovn, komfur, gryder eller pander til det store arbejde, det var at tilberede gode retter. I dag er det disse 4 intelligente assistentfunktioner, som understøtter dig optimalt i dit køkken. Moderne teknik. Giver meget. Kræver lidt.

7 icookingcontrol Indtast blot det ønskede resultat, og fyld på. icookingcontrol tilbereder din mad nøjagtigt, som du ønsker det. Systemet kommunikerer endda med dig og viser, hvordan maden laves, hvilke beslutninger der træffes og hvilke indstillinger der foretages. HiDensityControl Den patenterede højtydende teknologi, der sikrer en enestående ensartethed, madkvalitet og koge-/stege-/bagepræstation: 100 % dampmætning, dynamisk luftcirkulation på op til 120 km/h samt maksimal affugtning af koge-/stege-/bagerummet med op til 100 liter/sekund. ilevelcontrol Du er hurtigere, når du nemt kan tilberede flere forskellige retter samtidigt: ilevelcontrol viser, hvilke retter du kan koge/stege/bage sammen. Dermed sparer du tid, penge, plads og energi. Efficient CareControl Den eneste automatiske rengøring, der registrerer snavs og kalk og fjerner det med et tryk på en tast. Giver skinnende, hygiejnisk renhed, uden at det går ud over miljøet eller pengepungen.

8 8 icookingcontrol Du ved præcist, hvordan dine retter skal være.

9 icookingcontrol omsætter dine ønsker i praksis. Som erfaren kok ved du præcist, hvordan din ret skal være, for at dine gæster kan lide den og det er præcist det resultat, du indtaster. F.eks. om kødet skal svitses kraftigt eller let, om bruningen skal være lys eller mørk, om kødet skal være medium eller gennemstegt. icookingcontrol følger dine anvisninger helt præcist. Det fungerer så godt, fordi dette madlavningssystem er baseret på 40 års RATIONAL forskning inden for kogning, stegning og bagning. icookingcontrol gør brug af disse erfaringer, og det ønskede resultat opnås derfor altid hurtigt og sikkert. Systemet lærer dine præferencer at kende, og hvis du er tilfreds med resultatet, kan du eller dit køkkenteam altid finde det frem igen med et enkelt tastetryk. Og nu kommer det: Det spiller ingen rolle, om du næste gang ønsker at tilberede en større eller mindre mængde, eller om kødet er mindre eller større, tykkere eller tyndere. Dine retter bliver altid nøjagtigt, som du ønsker det. Simpelthen genialt! Kylling Lys Mørk 88 C Rosa Gennemstegt Forstår. Lærer. Kommunikerer. 09: h:m 00:39 Du indtaster det ønskede resultat. icookingcontrol fører dine idéer ud i livet. Med et tastetryk kan du altid hente dit personlige ønskede resultat frem.

10 10 icookingcontrol Du vil have det fulde overblik. Det får du med icookingcontrol. icookingcontrol tilbereder din mad nøjagtigt, som du ønsker det. Med icookingcontrol kan du også altid se, hvad der er ved at blive lavet. For det er det eneste madlavningssystem, der viser, hvordan maden laves. På den måde ved du altid, hvad dit madlavningssystem er i gang med. Sådan fungerer det: Dit SelfCookingCenter 5 Senses føler og registrerer størrelsen, påfyldningsmængden og produkttilstanden og beregner automatisk den pågældende bruning. Alt efter det ønskede resultat træffer systemet de nødvendige beslutninger og tilpasser temperaturen, koge-/stege-/bagetiden, lufthastigheden og ovnklimaet optimalt til de krav, som dine retter stiller. Når der sker ændring af indstillinger, informerer systemet dig om det i displayet. Systemet viser endda, hvorfor ændringerne er foretaget. På den måde får du ikke blot straks resultatet, men kan også altid se, hvad der sker.

11 Kylling Kylling 236 C 00:13 h:m 24 C 88 C Stege :13 h:m 24 C 88 C CC Monitor Følerposition korrekt. Resterende tid tilpasset. - 2:55 m:s Produktstørrelse genkendt. Ovntemperatur tilpasset. + 6 C 50 % Med ICC 09:58 Cockpit har du altid overblik over, hvad systemet er i gang med icc Monitor 09:58viser, hvilke indstillinger der foretages Det er nyt. Det er enestående.

12 12 Manuel tilstand Du vil indimellem arbejde manuelt. Naturligvis kan du også selv foretage alle indstillinger procentog gradnøjagtigt på SelfCookingCenter 5 Senses. Du får simpelthen den bedste RATIONAL combidampkoger med, Praktisk. Direkte. Traditionelt.

13 Hos os får du den bedste combi-dampkoger med. Driftsart damp fra 30 C C Den højtydende friskdampgenerator med ny dampregulering sørger for præcise, ensartede damptemperaturer samt en maksimal dampmætning. Resultatet: Med garanti for, at maden ikke bliver tør og for en appetitlig farve og sprødhed samt for, at næringsstoffer og vitaminer bevares. Selv sarte retter som crème caramel eller flan lykkes uden besvær og også i store mængder. Driftsart varm luft fra 30 C C Der strømmer kraftig luft omkring produktet fra alle sider, og kødproteinet bliver straks bundet. Kødet er derfor stadig vidunderlig saftigt indvendigt. Permanent varmluft op til 300 C har også ved fuld påfyldning de nødvendige ydelsesreserver. Saftigt brunede korttidsstegte eller grillede produkter eller dybfrost-færdigvarer og lækkert bagværk lykkes bare. Driftsart kombination fra 30 C C Fordelene ved varm damp kombineres med fordelene ved varm luft. Således lykkes sprøde, saftige stege med betydeligt kortere tilberedningstid og med op til 50 % mindre tab ved stegningen. Optimalt ovnklima ClimaPlus Control måler fugtigheden i ovnen og regulerer idealklimaet i ovnen nøjagtigt på procent. Så du får sprød svær, sprød panering og saftige stege. Fem lufthastigheder Systemet har den rigtige lufthastighed til hvert produkt. Fugtning Nøjagtigt doseret fugtning, f.eks. til brød og bagværk. Cool Down Til hurtig blæserunderstøttet afkøling af ovnen. Kernetemperatur-kogning/stegning Tilberedning af produkter med en nøjagtig koge-/stegetid. Delta-T-kogning/stegning Den konstante difference mellem kernetemperaturen og ovntemperaturen sikrer, at kødet bliver mørt, og du får mere ud af det. Manuel programmering 1200 programpladser med op til tolv trin.

14 14 ilevelcontrol Du vil være hurtig og fleksibel. De ønskede retter vises i valgvinduet. Du kan med det samme se, hvilke retter passer sammen. Rejer Pizza Broccoli Croissant Steak Schnitzel 1 00:04:46 2 Steak 00:05:12 3 Hamburger Du kan se, i hvilket indstik der tilberedes mad. 00:05:12 4 Hamburger 00:00: :06:43 6 Schnitzel Hvert indstik overvåges, den resterende koge-/stege-/ bagetid vises. 00:05:12 7 Grilled fruit 00:04:30 8 Grønsager 00:05:12 9 Kotelet Koge-/stege-/bagetiden tilpasses alt efter påfyldningsmængde og efter, hvor længe døren er åben. 00:03:50 09: Pizza 10: : Apparatet giver besked, så snart en ret er færdig.

15 Kloge blandingspåfyldninger maksimerer resultatet og kvaliteten. Rejer Kotelet Steak Pizza Grønsager Schnitzel 1 00:04:46 2 Steak 00:05:12 3 Hamburger 00:05:12 4 Hamburger 5 00:06:43 6 Schnitzel 00:05:12 7 Grilled fruit LC Messenger Resterende tid blev tilpasset på basis af døråbning. 00:04:30 8 Grønsager 00:05:12 9 Kotelet 00:03:50 10 Pizza 09: : : Aktiv visning af de indstillinger, der foretages. Med ilevelcontrol klarer du à la carte, klargøring eller morgenmadservice nemt, hurtigt og fleksibelt. På kun en kvadratmeter kan du bruge et utal af forskellige apparater som gryder, pander, stege- og grillplade eller frituregryde samtidigt oven over hinanden. På den måde kan du tilberede forskellige retter samtidigt i et apparat. I displayet på dit SelfCookingCenter 5 Senses vises, hvilke retter du kan tilberede sammen. Du indtaster, hvad du vil tilberede, og ilevelcontrol overvåger hvert indstik individuelt. Alt efter påfyldningsmængden og hvor ofte og hvor længe døren står åben, korrigerer ilevelcontrol intelligent koge-/ stege-/bagetiden og viser også dette. På den måde kan du altid se, hvad der sker. Dine retter bliver altid kogt/ stegt/bagt præcist og nøjagtigt, som du ønsker det. Bedre udnyttelse. Bedre kvalitet. Bedre overskuelighed.

16 16 HiDensityControl Patent Du forlanger den bedste madkvalitet. Det får du med HiDensityControl også ved store mængder. For at opnå en enestående madkvalitet er det nødvendigt, at der er tilstrækkelig ydelse til rådighed især når det drejer sig om tilberedning af større mængder. Vi kan love, at du altid opnår den bedste madkvalitet med det patenterede HiDensityControl. HiDensityControl sørger for, at varme, luft og fugt i ovnen altid fordeles ensartet og intensivt. Det sikrer de nødvendige ydelsesreserver, så du ved indstik efter indstik opnår topresultater. Jeg kunne næsten ikke tro, at det er muligt med disse mængder. Men med mit 202 SelfCookingCenter kan jeg tilberede 240 schnitzler på kun 12 minutter! Jeg er dobbelt så hurtig, fordi jeg fremstiller alt på en gang. Og kvaliteten er fantastisk. Kurt Stümpfig, leder af forplejningstjenesten, Linde AG Engineering Division, Pullach, Tyskland

17 > Op til 320 croissanter med et tydeligvis større bagevolumen på 23 minutter. > Op til 400 kyllingelår, sprøde og saftige, på 45 minutter. > Op til 240 schnitzler, sprøde udenpå og saftige indeni, på 12 minutter. > Op til 160 steaks medium med grillmønster på 15 minutter. Kraftfuldt. Sensitivt. Præcist.

18 18 HiDensityControl Du forventer den bedste ydelse. Friskdampgenerator, der giver intensive farver og en fremragende smag helt uden udtørring. Den meget effektiv regulering sikrer nøjagtige damptemperaturer og en maksimal dampmætning og tilpasser intelligent kogetemperaturen til havoverfladen på opstillingsstedet. 100 % Aktiv affugtning, der sikrer sprød svær og sprød panering. Takket være den nye undertryksteknologi affugtes ovnen hurtigt og effektivt. 100 l/sec

19 4 gange komprimeret kraft hjælper dig. Dynamisk luftcirkulation, der giver en ensartet topydelse, indstik for indstik. Det højtydende ventilatorhjul tilpasser intelligent hastigheden og omdrejningsretningen efter produkt, mængde og koge-/stege-/bagetilstand og sikrer dermed en optimal luftfordeling i ovnen km/h Intelligent klimastyring, der giver sprøde, saftige stege og en luftig krumme. Den præcise fugtighedsmåling i ovnen giver mulighed for procentnøjagtig indstilling og regulering. Der tages her endda hensyn til de påfyldte produkters egen fugtighed %

20 20 Efficient CareControl Du vil have det rent og ressourcebesparende. Med Efficient CareControl rengøres og afkalkes dit SelfCookingCenter 5 Senses automatisk, også om natten, hvis det ønskes. Alt efter hvor snavset apparatet er, beregner systemet intelligent det mest effektive rengøringstrin. Det foreslår den optimale mængde rengøringsmiddel og afkalker til at holde dit SelfCookingCenter 5 Senses hygiejnisk rent. Det er ikke mere nødvendigt med et dyrt og vedligeholdelsesintensivt vandblødgøringsanlæg. Det nye Efficient CareControl bruger således ca. 30 % færre ressourcer end den foregående model. Det koster således betydeligt mindre end en grundig manuel rengøring, og takket være anvendelsen af tabs er håndteringen desuden meget sikker. Vi sparer mindst 900 om året alene ved at vi ikke mere har brug for et vandblødgøringsanlæg. Desuden har vi kunnet reducere de løbende omkostninger til kemiske rengøringsmidler, vand og energi til et minimum. Alan Bird, Owner, Birds of Smithfields, London, Storbritannien

21 Efficient CareControl registrerer snavs og kalk og fjerner det automatisk. Effektiv. Hygiejnisk. Sikker.

22 22 whitefficiency Du ønsker, at din investering skal lønne sig. Det gør vi også. whitefficiency er vores bidrag til den bæredygtighed, der starter allerede ved produktudviklingen. Sammen med universiteter forsker vi i løsninger for at minimere ressourceforbruget. Dette fortsætter i vores miljøcertificerede produktion, vores ressourceskånende salgslogistik samt tilbagetagning og genbrug af gamle apparater. whitefficiency betaler sig virkelig i dit køkken. Du sparer energi, vand, tid og råvarer og har mindre spild. Med RATIONAL har du desuden mere plads, da de på et meget lille areal erstatter eller aflaster % af alle almindelige kogeapparater. For os betyder whitefficiency i sidste ende, at vi altid er ved din side. Med vores totalservice sørger vi for, at du får den største nytte af vores apparater. Fra begyndelsen og i en hel produktlevetid. Bedre ydelse. Bedre effektivitet. Kort indtjeningstid. Sammenligning af økonomien

23 Indtjener sig selv på den korteste tid. Regn selv efter. Gennemsnitlig restaurant med 200 måltider om dagen med to SelfCookingCenter 5 Senses 101 ekstra indtjening i forhold til tidligere model. Din fortjeneste Beregningsoverslag pr. måned Din merfortjeneste pr. måned Regn selv på det. Kød/fisk/fjerkræ Indkøb af råvarer reduceres med 10 % i gennemsnit ved hjælp af præcis regulering og icookingcontrol*. Vareforbrug DKK Vareforbrug med SelfCookingCenter 5 Senses DKK = DKK Energi Forbrug Det unikke madlavningsresultat, ilevelcontrol og den nyeste kontrol teknologi bruger op til 20 % mindre energi * kwh x 1,40 DKK pr. kwh Forbrug med SelfCookingCenter 5 Senses 2.902,4 kwh x 1,40 DKK pr. kwh DKK Arbejdstid ilevelcontrol reducerer produktionstiden med op til 30 % takket være løbende påfyldning. Ikke flere rutineopgaver. 30 timer mindre x 170 DKK = DKK Vandblødgøring/afkalkning Med Efficient CareControl falder disse udgifter helt væk. Vareforbrug traditionelt 220 DKK med SelfCookingCenter 5 Senses 0 DKK = 440 DKK Din merfortjeneste pr. måned = DKK Din merfortjeneste pr. år = DKK * I forhold til tidligere model.

24 24 RATIONAL CookingLive

25 Du vil gerne se alt dette med egne øjne. Lav mad sammen med os. Oplev selv, hvad SelfCookingCenter 5 Senses kan præstere. Live, uforbindende og lige i nærheden af dig. Besøg en af vores gratis RATIONAL CookingLive-events. På tlf. +49 (0) 8191/ eller kan du se, hvor de næste seminarer afholdes i nærheden af dig. Det er imponerende at se og smage mangfoldigheden og kvaliteten fra RATIONAL og samtidigt opleve, hvor enkel topteknologi kan være. RATIONAL CookingLive-events er en oplevelse, som jeg kun kan anbefale enhver kok. Julia Carmen Desa, indehaver, Tres Restaurant, Delhi, Indien Gå til RATIONAL CookingLive tilmelding

26 26 RATIONAL ServicePlus Du forventer en særlig service. Vi ønsker, at du fra begyndelsen af får den største nytte af din investering. En hel produktlevetid og uden ekstra omkostninger. Produktlevetid Før købet RATIONAL CookingLive Lav mad sammen med vores køkkenmestre, og oplev, hvordan RATIONAL forbedrer hverdagen i køkkenet. Du finder alle tidspunkter på Rådgivning og planlægning Vi hjælper dig med din beslutning: Sammen med dig udvikler vi den løsning, der passer bedst til dig. Derudover får du projekteringsforslag af os til ombygning eller nybygning af dit køkken. Prøveopstilling Du vil gerne afprøve vores SelfCookingCenter 5 Senses hos dig selv i en periode før købet? Det er du meget velkommen til! Et opkald er nok: Tlf. +49 (0) 81 91/ Installation Vores RATIONAL SERVICE-PARTNER tager sig af installationen i dit køkken Hvis du ønsker selv at montere apparaterne, rådgiver vi omkring alle bygningsmæssige forhold. Efter købet Personlig indføring Vi besøger dig i dit køkken og viser dit køkkenteam, hvordan vores apparater fungerer eller hvordan du bedst kan bruge dem til dine behov. Academy RATIONAL Kun hos os er efterfølgende undervisning altid inkluderet. På kan du tilmelde dig til et af vores gratis seminarer.

27 Vi har All-Inclusive pakken, der fortjener sit navn. All-Inclusive Løbende drift Software-opdateringer Hos os er selv softwareopdateringerne gratis: Download dem ganske enkelt i ClubRATIONAL, og få del i den nyeste viden i vores forskning omkring kogning/stegning/bagning. På den måde sikrer du, at dit SelfCookingCenter 5 Senses altid er på det nyeste tekniske niveau. ClubRATIONAL Internetplatformen for professionelle kokke. Opskrifter, eksperttips eller videoer om brugen af vores apparater her finder du spændende oplysninger og inspiration til dit køkken. Tilmeld dig nemt og enkelt på Chef Line Hvis du har spørgsmål til programmer eller opskrifter, rådgiver vi dig gerne telefonisk. Hurtigt, ukompliceret, fra kok til kok og 365 dage om året. Du kan kontakte Chef Line på tlf. +49 (0) 81 91/ ClubRATIONAL-App Få også gavn af talrige praktiske tips, når du er på farten. RATIONAL SERVICE-PARTNER Vores SelfCookingCenter 5 Senses er pålidelige og holdbare. Men hvis der en gang skulle være tekniske problemer, yder RATIONAL SERVICE-PARTNER hurtig hjælp. Garanteret reservedelslevering og weekendnødtjeneste inkluderet: Tlf. +49 (0) 81 91/ Tilbagetagelse og genbrug Helt i tråd med ressourceeffektiviteten kan vores produkter genbruges. Vi afhenter dine gamle apparater hos dig og fører dem tilbage til materialekredsløbet.

28 28 RATIONAL ServicePlus Du vil have endnu mere ud af din RATIONAL. Academy RATIONAL Gratis efterfølgende undervisning. Hent nye, kreative ideer til dit menukort. Se, hvordan du kan forbedre arbejdsprocesserne i dit køkken. Lav mad sammen med kolleger, og udveksl synspunkter. I dagsseminarerne i Academy RATIONAL lærer du under vejledning af professionelle RATIONAL køkkenchefer, hvordan du kan udnytte SelfCookingCenter 5 Senses optimalt i dit køkken. For dig er det inkluderet. Uanset hvor ofte du deltager i seminarerne i Academy RATIONAL, og om du kommer alene eller med hele dit køkkenteam, så er deltagelsen, der har en værdi af 490 euro, altid gratis for dig som kunde. Alle deltagere får udleveret omfattende seminarmateriale og får et certifikat. Meld dig til med det samme! På kan du se, hvor de næste seminarer afholdes i nærheden af dig.

29 Vi uddanner og informerer dig. ClubRATIONAL Velkommen i kokkenes klub. ClubRATIONAL er internetplatformen for alle professionelle kokke. Som medlem har du adgang til eksklusive fordele og serviceydelser, som er enestående i branchen. Registrer dig allerede i dag på Medlemsskabet er gratis! Opskriftsinspiration til dit køkken Opdag, del og bedøm et væld af opskriftsforslag! MySCC billedupload Skab din egen billedverden på SelfCookingCenter 5 Senses! Madlavningstips Nyd godt af mere end 30 års RATIONAL madlavningserfaring, og udnyt de uanede muligheder ved SelfCookingCenter 5 Senses. Besøg RATIONAL videoteket, og få stort udbytte af det! Se den legende lette betjening og den genialt enkle tilberedning af forskelligartede produkter. Alt i lyd og billede! Tilmelding til Academy RATIONAL Under vejledning af erfarne RATIONAL køkkenchefer bliver du SelfCookingCenter 5 Sensesprofessionel! 10 grunde til ClubRATIONAL Hør altid først om nyhederne! Med det månedlige nyhedsbrev får du madlavningstips, inspiration og oplysning om reklamekampagner. Udvid dit personlige netværk Udveksling af erfaringer og kommunikation med branchekolleger og kokke i hele verden! Opdateringer til dit SelfCookingCenter 5 Senses Nyd godt af den nyeste udvikling i RATIONAL forskningen. Manualbibliotek for alle apparatserier Betjenings-, installations- og brugsmanualer altid tilgængelige, nemt og enkelt med et museklik. RATIONAL ServiceCall Hurtigt og nemt sådan når dit ServiceCall direkte frem til en af vores RATIONAL service-partner!

30 30 Teknik Du lægger vægt på avanceret teknik. Forskellen ligger i detaljerne. Patent > Største arbejdssikkerhed på grund af lav indstikshøjde > Integreret dørdrypkar På grund af, at dørdrypkarret permanent tømmes, også når > Integreret tættemekanik ved stående apparater Både med og uden > Skinner U-profilskinner sikrer, at riste og plader ikke kan tippe, når Ved alle apparatstørrelser er døren står åben, kan der ikke stativvogn: Den integrerede de trækkes ud. det øverste indstik i en højde opstå vandpytter på gulvet. tættemekanik behøver ingen af 1,60 meter. yderligere tætteplade og lader hverken damp eller energi slippe ud. > Ventileret dobbeltglasdør Den varmereflekterende belægning sørger for en lav berøringstemperatur. Den nemme rengøring mellem ruderne og en dørlås med anslagsfunktion letter håndteringen. > Indskub på langs Indskub på langs give mulighed for at anvende 1/3 og 2/3 GN-beholdere, der er nemme at læsse af og på takket være den optimale apparatbredde. Da åbningsradius er lille, slipper der næsten ingen varme ud. Patent > Integreret håndbruser Den trinløse stråledosering og den ergonomiske anbringelse gør den grove rengøring, tilsætning eller påhældning betragteligt nemmere. Den integrerede automatiske oprul- og vandspærringsautomatik giver optimal sikkerhed og hygiejne efter EN 1717 og SVGW (den schweiziske forening for gas- og vandfaget). The products manufactured by RATIONAL are protected under one or more of the following patents, utility models or design models: DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; US 5,915,372; US 6,299,921; US 6,510,782; US 6,600,288; US 6,752,621; US ; US 6,753,027; US 7,048,312;

31 > MyDisplay Med MyDisplay er det nu endnu nemmere at betjene dit apparat. Du fjerner ganske enkelt alle funktioner fra brugerfladen, som du ikke har brug for, og den enkelte bruger ser nu kun det, som han skal se. > Top 10-liste RATIONAL registrerer automatisk de ti retter, som du tilbereder hyppigst, og gør dem tilgængelige med et tastetryk. > Billedoverførsel Overfør fotos af dine retter til displayet og forsyn dine retter med dine egne billeder. Patent > 6-punkt-kernetemperaturføler med positioneringshjælp Måler kernetemperaturen ved seks punkter og korrigerer automatisk forkerte positioneringer. Velegnet til flydende eller små produkter som f.eks. muffins. > ClimaPlus Control Måle- og reguleringscentralen sørger automatisk for præcist det ovnklima, som du har indstillet. > Dampgenerator Den 100 % hygiejniske friske damp garanterer retter i den bedste kvalitet og den højeste dampmætning også i lavtemperaturområdet. > USB-tilslutning Via USB-tilslutningen dokumenterer du dine HACCP-data eller fører softwaren op på det nyeste niveau i RATIONALs forskning inden for kogning/stegning/ bagning. Patent > Centrifugal fedtudskillelse Takket være den centrifugale fedtudskillelse er det ikke mere nødvendigt at skifte eller rense fedtfiltre hvilket holder luften i ovnen ren og giver garanti for en ren smagsoplevelse. Patent > Dynamisk luftcirkulation Takket være den særlige koge-/stege-/ bagerrumsgeometri samt det kraftige, energibesparende ventilatorhjulsdrev, der intelligent tilpasser omdrejningsretningen og hastigheden efter det pågældende produkt, fordeles varmen altid optimalt i ovnen. Det sikrer retter i den bedste kvalitet, også når ovnen fyldes helt. Den hurtigt reagerende ventilatorhjulsbremse sørger af hensyn til din sikkerhed for, at ventilatorhjulet hurtigt standser helt, når døren åbnes. US 7,150,891; US 7,165,942; US 7,196,292; US 7,223,943; US 7,232,978; US 7,438,240; US 7,409,311; US 8,025,740; US 8,269,151; US 8,147,888; US 8,344,294; US 8,475,857; JP ; JP ; JP B1; JP B2; JP B2; Plus patents pending

32 32 Tilbehør Udnyt dit madlavningssystem optimalt. Vi har det rigtige tilbehør. Gå til apparat- og tilbehørskatalog På finder du en oversigt over vores samlede tilbehør.

33 Gastronorm-tilbehør til grillning, bagning, stegning, friturestegning, dampning og finishing Med tilbehør fra RATIONAL får du det bedste ud af dit nye SelfCookingCenter 5 Senses. Udnyt dit apparat optimalt, og spar oven i købet tid. Det tidskrævende arbejde som f.eks. at fjerne hårdnakket snavs eller hele tiden at vende maden er ikke mere nødvendigt med vores tilbehør. Endnu flere fordele: RATIONAL Gastronorm-tilbehør udmærker sig ved en optimal varmeoverførsel, er ekstremt robust og holdbart. TriLax -belægningen har fremragende slip-let-egenskaber, er bruningsunderstøttende og fremragende egnet til anvendelse ved høje temperaturer. Rengørings- og plejeprodukter Med vores plejeprodukter er renhed, hygiejne og glans garanteret. Alle produkter er optimalt afstemt efter de krav, SelfCookingCenter 5 Senses stiller, og opfylder de højeste kvalitetskrav. De stærke rengøringsmidler og meget effektive plejemidler beskytter aktivt og forlænger levetiden for dit SelfCookingCenter 5 Senses. Til en perfekt installation Fra emhætter over indkøringsramper, transport- og stativvogne, varmeskilte til understel, -skabe og meget mere tilbyder vi individuelle løsninger, så du altid kan udnytte dit SelfCookingCenter 5 Senses optimalt hvad enten du er i dit køkken eller på farten.

34 34 Teknik Du har dit helt specielle behov. Hvad enten der er tale om tredive eller flere tusinde retter, tilbyder vi vores SelfCookingCenter 5 Senses i en størrelse, der passer til ethvert behov. Alle SelfCookingCenter 5 Senses fås både i el- eller gasudførelse, og disse er identiske hvad angår mål, udstyring og ydelse. Derudover er der talrige specialudførelser til rådighed, der gør det muligt at foretage en ideel tilpasning til dit køkkens specifikke omstændigheder. Flere oplysninger og valgmuligheder fås ved at bestille vores apparat- og tilbehørskatalog. Foruden SelfCookingCenter 5 Senses tilbyder vi vores CombiMaster Plus i tolv udførelser. Flere oplysninger fås ved at bestille vores CombiMaster Plus brochure eller besøge os på Internettet på Internationalt testet Apparater Type 61 Type 101 Kapacitet 6 x 1/1 GN 10 x 1/1 GN Antal måltider pr. dag Indskub på langs 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN Bredde 847 mm 847 mm Dybde 771 mm 771 mm Højde 782 mm mm Vandtilløb R 3/4 R 3/4 Vandafløb DN 50 DN 50 Vandtryk kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa Vægt 112,5 kg 132,5 kg Tilslutningsværdi 11 kw 18,6 kw Sikring 3 x 16 A 3 x 32 A Nettilslutning 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V Ydelse varm luft 10,3 kw 18 kw Ydelse damp 9 kw 18 kw Vægt 127 kg 149,5 kg Højde inkl. strømningssikring mm mm Tilslutningsværdi el 0,3 kw 0,39 kw Sikring 1 x 16 A 1 x 16 A Nettilslutning 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V Gastilførsel/-tilslutning R 3/4 R 3/4 El og gas El Gas Naturgas/flydende gas LPG Maks. nominel varmebelastning 13 kw/13 kw 22 kw/22 kw Ydelse varm luft 13 kw/13 kw 22 kw/22 kw Ydelse damp 12 kw/12 kw 20 kw/20 kw

35 Vi har det passende SelfCookingCenter 5 Senses. 2 års Type 62 Type 102 Type 201 Type x 2/1 GN 10 x 2/1 GN 20 x 1/1 GN 20 x 2/1 GN /1, 1/1 GN 2/1, 1/1 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 2/1, 1/1 GN mm mm 879 mm mm 971 mm 971 mm 791 mm 996 mm 782 mm mm mm mm R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 DN 50 DN 50 DN 50 DN kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa 148,5 kg 173 kg 267 kg 346 kg 22,3 kw 36,7 kw 37 kw 65,5 kw 3 x 32 A 3 x 63 A 3 x 63 A 3 x 100 A 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 21,8 kw 36 kw 36 kw 64,2 kw 18 kw 36 kw 36 kw 54 kw 169,5 kg 203,5 kg 297,5 kg 374 kg mm mm mm mm 0,4 kw 0,6 kw 0,7 kw 1,1 kw 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 28 kw/28 kw 45 kw/45 kw 44 kw/44 kw 90 kw/90 kw 28 kw/28 kw 45 kw/45 kw 44 kw/44 kw 90 kw/90 kw 21 kw/21 kw 40 kw/40 kw 38 kw/38 kw 51 kw/51 kw garanti

36 Europe RATIONAL Großküchentechnik GmbH Landsberg a. Lech/Germany tel. +49 (0) RATIONAL AUSTRIA GmbH 5020 Salzburg/AUSTRIA tel. +43 (0) RATIONAL Belgium nv 2800 Mechelen/Belgium tel RATIONAL France S.A.S. F WITTENHEIM Cedex tel. +33 (0) RATIONAL Ibérica Cooking Systems S.L Cornellá (Barcelona)/SPAIN tel RATIONAL Sp. z o.o Warszawa/POLAND tel info@rational-online.pl RATIONAL Italia S.r.l Mestre (VE)/ITALY tel info@rational-online.it RATIONAL Schweiz AG 9435 Heerbrugg/SWITZERLAND tel info@rational-online.ch RATIONAL UK Luton, Bedfordshire, LU4 8EF United Kingdom tel (0) info@rational-online.co.uk RATIONAL Nederland Grootkeukentechniek BV 7609 RD Almelo/THE NETHERLANDS tel info@rational.nl RATIONAL Scandinavia AB Malmö/SWEDEN tel. +46 (0) info@rational-online.se РАЦИОНАЛЬ в России и СНГ Проспект Андропова 18, стр , г. Москва Тел.: Эл. почта: info@rational-online.ru RATIONAL Slovenija SLORATIONAL d.o.o Slovenj Gradec / Slovenija tel (0) info@slorational.si RATIONAL Norge AS 0411 Oslo/Norge tel post@rational.no RATIONAL International AG Istanbul İrtibat Bürosu Levent Mahallesi Yasemin Sok. No: Levent Beşiktaş İstanbul / Türkiye tel info@rational-online.com.tr America RATIONAL Canada Mississauga, Ontario L5N 6S2 toll free RATIONAL ( ) info@rational-online.ca RATIONAL USA Rolling Meadows, IL toll free info@rational-online.us RATIONAL México Chapultepec Morales tel. +52 (55) info@rational-online.mx RATIONAL BRASIL São Paulo, SP CEP: tel. +55 (11) info@rational-online.com.br Asia/Pacific tel. (03) info@rational-online.jp RATIONAL office.shanghai@rational-online.com RATIONAL Korea info@rationalkorea.co.kr RATIONAL International India Private Ltd Gurgaon, Haryana, India phone info@rational-online.in RATIONAL NZ Ltd Auckland, 1643 tel. +64 (9) sales@rationalnz.co.nz RATIONAL International AG Heinrich-Wild-Straße 202 CH-9435 Heerbrugg tel fax: info@rational-international.com RATIONAL International Middle East P.O.Box , Sheikh Zayed Road Dubai, United Arab Emirates phone info@rational-online.ae RATIONAL AUSTRALIA PTY LTD Derrimut, VIC 3030 tel. +61 (0) info@rationalaustralia.com.au RATIONAL AG Iglinger Straße Landsberg a. Lech tel fax info@rational-ag.com V-01 MDS/Scel 04/14 dänisch Retten til tekniske ændringer til gavn for fremskridtet forbeholdes.

CombiMaster Plus. Combi-dampkogeren

CombiMaster Plus. Combi-dampkogeren CombiMaster Plus Combi-dampkogeren 02 Firmaet 03 RATIONAL kokkenes firma. Størst mulig nytte for vores kunder: Det er det mål, som vi har stræbt efter i over 35 år. Det begyndte med udviklingen af den

Læs mere

Idéer ændrer verdenen. Dine ønsker er vores drivkraft. Vores løfte til dig: Vi koncentrerer alle kræfter om at gøre dine idéer til virkelighed.

Idéer ændrer verdenen. Dine ønsker er vores drivkraft. Vores løfte til dig: Vi koncentrerer alle kræfter om at gøre dine idéer til virkelighed. SelfCookingCenter Idéer ændrer verdenen. Dine ønsker er vores drivkraft. Vores løfte til dig: Vi koncentrerer alle kræfter om at gøre dine idéer til virkelighed. 2 3 Selv den bedste idé kan altid blive

Læs mere

Det nye SelfCookingCenter XS.

Det nye SelfCookingCenter XS. Det nye SelfCookingCenter XS. Det nye SelfCookingCenter XS. Professionel klasse i lille format. Vi elsker udfordringer. Og netop derfor har vi givet os i kast med noget, der hidtil er forekommet at være

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

Fleksibel. Stærk. Fremtiden. Fleksibel. Stærk. Fremtiden

Fleksibel. Stærk. Fremtiden. Fleksibel. Stærk. Fremtiden Fleksibel. Stærk. Fremtiden Fleksibel. Stærk. Fremtiden Højteknologisk betjening. Ensartet kvalitet. Høj ydelse. Lavt energiforbrug. Indbygget know-how. Altid den rigtige opskrift. Forprogrammerede tilberedningsprocesser.

Læs mere

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance DK CombiSlim Når pladsen er trang - CombiSlim passer i alle køkkener Kvalitetsovne til ethvert behov Igennem mere end 30 år har HOUNÖ udviklet og fremstillet ovne af høj kvalitet. Ovne, hvor design, funktionalitet

Læs mere

TILPASSET ALLE BEHOV. Eterna kombi grillplade til pizza/grillstegning. Eterna grillrist

TILPASSET ALLE BEHOV. Eterna kombi grillplade til pizza/grillstegning. Eterna grillrist TILBEHØR TILPASSET ALLE BEHOV Eterna kombi grillplade til pizza/grillstegning HOUNÖs kombiplade tilbyder et bredt udvalg af anvendelsesmuligheder. Den ene side er designet til grillstegning af fisk og

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

Sikkerhed Med selvdiagnose-program informerer ovnen selv om eventuelle fejl.

Sikkerhed Med selvdiagnose-program informerer ovnen selv om eventuelle fejl. DK Enjoy Cooking! Sikkerhed Med selvdiagnose-program informerer ovnen selv om eventuelle fejl. Betjeningskomfort Nem, præcis, intuitiv med Touch & slide betjeningspanel. Håndtering De tværgående ribber

Læs mere

INDHOLD. Vigtige oplysninger og forklarende noter

INDHOLD. Vigtige oplysninger og forklarende noter TILBEHØR 1 INDHOLD Introduktion 5 Vores anbefaling til dig 6 Startpakker 7 Eterna kantine 60mm, 40mm, 20mm 8 Eterna kartoffelspyd 9 Eterna kombi grillkantine til pizza/grillstegning 10 Eterna grillrist

Læs mere

HOUNÖs tilbehørsbrochure er gældende fra 1. oktober Alle priser er angivet i dkk eksklusiv moms.

HOUNÖs tilbehørsbrochure er gældende fra 1. oktober Alle priser er angivet i dkk eksklusiv moms. TILBEHØR 1 Vigtige oplysninger og forklarende noter HOUNÖs tilbehørsbrochure er gældende fra 1. oktober 2017. Alle priser er angivet i dkk eksklusiv moms. Alt tilbehør leveres ab fabrik Randers inklusive

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse DEN ORIGINALE Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse RÖMERTOPF Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse 1. Oplag Copyright 2009 by RÖMERTOPF Keramik

Læs mere

FIVE WAYS TO BE A BETTER BASTARD

FIVE WAYS TO BE A BETTER BASTARD FIVE WAYS TO BE A BETTER BASTARD Oplev den perfekte måde både at grille, røge, bage (pizza) eller langtidsstege på. The Bastard gør det muligt at lave lækre og møre retter med kød, fisk eller grøntsager

Læs mere

Guide til madlavning på dit Aduro udekøkken

Guide til madlavning på dit Aduro udekøkken Guide til madlavning på dit Aduro udekøkken På de følgende sider kan du finde forskellige tips og opskrifter til madlavning på din Aduro kuglegasgrill. Grillens patenterede tragtsystem muliggør, at du

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

AQUA DANMARK EN NY VERDEN

AQUA DANMARK EN NY VERDEN AQUA DANMARK Leyco SOFT EN NY VERDEN GOD KAFFE MILJØET AT SPARE PENGE GOD KVALITET MINDRE RENGØRING ET RENT HJEM BLØDT TØJ 1 2 Leyco SOFT SERIEN Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu

Læs mere

SF4604MCNX Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604MCNX Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604MCNX Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, SOFT CLOSE EAN13: 8017709223618 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner

Læs mere

SF4604MCNR Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604MCNR Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604MCNR Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, SOFT CLOSE EAN13: 8017709217853 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolume:

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

SFP6603NRE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A

SFP6603NRE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A SFP6603NRE Nyheder 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709217440 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 10 funktioner Ovnvolume: Netto: 70 liter

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

SFP6604PNXE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo

SFP6604PNXE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo SFP6604PNXE Nyheder 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED MOTORISEREDE HÅNDTAG OG PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709223526 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE BESTILLINGSVARE

Læs mere

SFP9395X1. Funktioner. Tilbehør. classic 90 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+

SFP9395X1. Funktioner. Tilbehør. classic 90 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+ SFP9395X1 90 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709239381 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 115 liter Brutto: 126 liter Ovntemperatur: 30-280º C Digital display

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92GPX8 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709148362 6 brændere Venstre bag /frem: hurtig 1,00 kw -4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw - 1,00 kw Højre bag /frem: hurtig

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Madglæde i gode rammer

Madglæde i gode rammer Hjemkundskab Madglæde i gode rammer Hjemkundskab er et unikt fag i folkeskolen, hvor eleverne skal lære at klare sig selv som fremtidens forbrugere. De centrale områder i faget er måltider, livskvalitet,

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92GPX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709148362 Gaskogeplade med 6 brændere Venstre bag /frem: hurtig 1000 W -4000 W Midte bag/frem: 1750 W -

Læs mere

BeefEater Produkt Program 2015 Danmark

BeefEater Produkt Program 2015 Danmark BeefEater Produkt Program 2015 Danmark Der er mange grunde til at Beefeater barbecues er det før ende mærke indenfor gasgrills. 1. Kvaliteten er selvfølgelig i top. Modellerne er lavet i rustfrit stål

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

CE9IMX. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B

CE9IMX. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B CE9IMX 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B EAN13: 8017709116538 Induktionspladen: 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster 1,80 kw

Læs mere

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService

Melitta bar-cube. Perfekt til kaffe & chokolade. Melitta SystemService Melitta bar-cube Perfekt til kaffe & chokolade Melitta SystemService Perfekt til kaffe & chokolade Det højeste niveau af kaffe nydelse Den nye Melitta bar-cube: din partner for perfekt kaffespecialiteter

Læs mere

SF4604VCNX1 Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604VCNX1 Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604VCNX1 Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSDAMPOVN, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709236182 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten

Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten Birte Due Økonoma på Århus Sygehus Storkøkken Århus Sygehus Mere end 80% af den daglige madproduktion

Læs mere

SC709X-2. Funktioner. Tilbehør. classic 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

SC709X-2. Funktioner. Tilbehør. classic 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150419 Anti fingerprint 10 funktioner Ovnvolumen: 70/90 liter Ovntemperatur: 50-250 C Digital analog ur Elektronisk programmvalg (automatisk

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE, RUSTFRIT STÅL, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber) Digital

Læs mere

SF4102MCS Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SØLVGLASS, SOFT CLOSE

SF4102MCS Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SØLVGLASS, SOFT CLOSE SF4102MCS Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SØLVGLASS, SOFT CLOSE EAN13: 8017709253967 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 50 liter Ovntemperatur: 30-250

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

BÅLUDSTYR Brugervejledning til Scoutfire båludstyr

BÅLUDSTYR Brugervejledning til Scoutfire båludstyr Varenr. 902150 BÅLUDSTYR Brugervejledning til Scoutfire båludstyr Modulsystemet Serien består af de viste dele og kan sættes sammen efter behov. Basisrammen måler 50 x 100 cm, hvilket gør det muligt at

Læs mere

DOSC36X. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA

DOSC36X. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA EAN13: 8017709149642 20% lavere energiforbrug end A-klasse STOR OVN: 6 funktioner Ovnvolumen: 68/79 liter (+35%) Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk

Læs mere

BeefEater. Produkt Program

BeefEater. Produkt Program BeefEater Produkt Program Danmark - 2016 Der er mange grunde til at Beefeater barbecues er det førende mærke indenfor gasgrills. 1. 3. Kvaliteten er selvfølgelig i top. Modellerne er lavet i rustfrit stål

Læs mere

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer

En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Problemfri sprøjtemaling Et flottere hjem En sprøjtepistol til det hele: Vægmaling, lak, lasurer Make it your home. Skab dit eget hjem med sprøjtepistolerne PFS 2000, PFS 3000-2 og PFS 5000 E fra Bosch.

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Dansk design og effektiv forbrænding Aduro brændeovnene er skabt med enkle og stilrene linier, skjulte

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

SF4104MCN Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, TOUCH SCREEN I FARVE, SORT, SOFT CLOSE

SF4104MCN Nyheder. Funktioner. Tilbehør. linea 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, TOUCH SCREEN I FARVE, SORT, SOFT CLOSE SF4104MCN Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, TOUCH SCREEN I FARVE, SORT, SOFT CLOSE EAN13: 8017709255510 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 50 liter Ovntemperatur:

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

Denne spand vil frem i verden

Denne spand vil frem i verden Denne spand vil frem i verden Med sin store slidstyrke, mange anvendelsesmuligheder og sit hygiejniske design er denne 20-liter-spand en rigtig god investering. En alsidig problemløser, uanset hvordan

Læs mere

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA EAN13: 8017709080853 STOR OVN: 8 funktioner Ovnvolumen: 51 liter Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk tænd/sluk ur Digital analog ur Minutur

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Melitta c35 Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Hastighed og præcision Præstation Melitta c35 giver mulighed

Læs mere

LINE 5000 TØRRETUMBLER TÆNKER NÅR DEN TØRRER

LINE 5000 TØRRETUMBLER TÆNKER NÅR DEN TØRRER LINE 5000 TØRRETUMBLER TÆNKER NÅR DEN TØRRER spar energi spar tid spar penge GØR EN FORSKEL I CO2- REGNSKABET Tørretumblere i Line 5000 serien fra Electrolux Professional tænker hele tiden over, hvor meget

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT SUCCES til dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT EN EINVIRKSOMHED UNTERNHEMEN AUF for dig ERFOLGSKURS. Siden grundlæggelsen for ca. 10 år siden, har GGM Gastro International GmbH skabt sig et navn i

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

Classic. Enjoy Cooking!

Classic. Enjoy Cooking! Classic Enjoy Cooking! DK Kvalitet Ovnrum i rustfri stål, inklusiv varmeveksler. Madkvalitet Førsteklasses retter. Betjeningskomfort Nem, tydelig, præcis. MKN har i over 65 år stået for overbevisende professionel

Læs mere

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Den afrundede løsning, der giver større effektivitet og komfort 2 AutoRotor Magnum 40 - giver toppræstationer uden stress AutoRotor Magnum 40 er vort topprodukt: I

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

Forbind din ovn med fremtiden. BSH_HC_Geraetebeileger_Ofen_Siemens_DA.indd :24

Forbind din ovn med fremtiden. BSH_HC_Geraetebeileger_Ofen_Siemens_DA.indd :24 9001 154 707 Forbind din ovn med fremtiden. BSH_HC_Geraetebeileger_Ofen_Siemens_DA.indd 1 29.10.15 14:24 Home Connect. En app til det hele. Home Connect er den første app, som kan vaske, vaske op, bage,

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Dørlukker DORMA TS 83

Dørlukker DORMA TS 83 Dørlukker DORMA TS 83 DORMA TS 83 Dørlukker Høj brugsværdi. Sikret kvalitet. Godkendt efter EN 1154 DORMA TS 83 er velegnet til både ud- og indvendige døre. Certificeret efter ISO 9001. Fordele punkt for

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

SC112GT2. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SC112GT2. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709117405 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 46 liter Temperaturer mellan 40 280 C Dubbel digital display

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 DANSK Glattejern i pro 230 steam Glattejernet i pro 230 steam fra BaByliss er et dampglattejern med meget høj temperatur

Læs mere

Æg bør tilberedes, så det er en kulinarisk fornøjelse at spise retter med æg!

Æg bør tilberedes, så det er en kulinarisk fornøjelse at spise retter med æg! Æggets dag 2015 Optimal tilberedning af æg Udarbejdet på baggrund af æggets kemi af Harold McGee, gennemtestede tilberedningsmetoder fra America s Test Kitchen og testet i et forbrugerkøkken af Grethe

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Rugbrøds *hæfte 15 OPSKRIFTER

Rugbrøds *hæfte 15 OPSKRIFTER Rugbrøds *hæfte 15 OPSKRIFTER Januar 2015 FOR *ORD Uanset om du helst vil arbejde med helblandinger, koncentrater eller blande fra bunden, har vi altid et godt bud på udsøgte rugprodukter af høj kvalitet.

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A DOSF6390X 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber)

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING

NÅR ÉN RÅVARE 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING NÅR ÉN RÅVARE 1 GØR ALT MULIGT 3 FORTÆLLINGER OM ÉN KYLLING HEL KYLLING 1100 G VARE NR. 1001111 1200 G VARE NR. 1001131 1300 G VARE NR. 1001151 1400 G VARE NR. 1001171 Euro Poultry tog ud i det ganske

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com PORTWEST ARGUMENTER portwest.com PortWest Gør en forskel PortWest har 110 års erfaring i at designe, producere og leverer det bedste arbejdsbeklædning og personlige værnemidler til prisen. Innovativ produktion

Læs mere

Hvidevarer. Produktguide

Hvidevarer. Produktguide 37_015 Produktguide Hvidevarer Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger

Læs mere

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013

Årstidens magi! Uge 14-17, 2013 Årstidens magi! Uge -7, 0 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Dato: Kl.: Hos: Adresse: gave til alle gæster EcoPure Kvadrat 5 dl Kyllingebryst med broccoli personer 5 g frisk basilikum

Læs mere

Modulopbygget sprøjtesystem uden kompromisser

Modulopbygget sprøjtesystem uden kompromisser TECHNOLOGY BY WAGNER Modulopbygget sprøjtesystem uden kompromisser FinishControl Egnet til opløsningsmiddelholdige og vandbaserede materialer. Høj arbejdshastighed takket være Visco dyse og Click & Paint

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere