CombiMaster Plus. Combi-dampkogeren

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CombiMaster Plus. Combi-dampkogeren"

Transkript

1 CombiMaster Plus Combi-dampkogeren

2 02 Firmaet 03 RATIONAL kokkenes firma.

3 Størst mulig nytte for vores kunder: Det er det mål, som vi har stræbt efter i over 35 år. Det begyndte med udviklingen af den første combidampkoger, som revolutionerede den termiske madlavning. Siden da har vi konsekvent fulgt vejen mod specialisering, og vi orienterer os her udelukkende efter vores kunders ønsker og behov. Derfor er vi i stand til at løse dine problemer på den bedste måde bedre end andre. Grunden hertil ligger også i vores selvforståelse: Vi opfatter os ikke primært som maskinbygger, men som en innovativ problemløser for kokke. Og netop dette afspejler sig også i vores udviklingsarbejde, hvor fysikere, ingeniører, ernæringsforskere og kokke årligt anvender omkring 25 tons fødevarer for at udbygge innovationsforspringet yderligere og udvide antallet af anvendelsesmuligheder for vores kunder. Som resultat heraf tilbyder vi med CombiMaster Plus en skræddersyet løsning, hvormed du kan mestre de daglige udfordringer i køkkenet som en leg: Alt lige fra fremragende madkvalitet, bedre udnyttelse af råvarerne og lavere forbrug til tidsbesparelse, sætter CombiMaster Plus nye standarder for præstationen. Vores mission Vi vil gerne være til størst mulig nytte for dem, der tilbereder varm mad i stor- og industrikøkkener.

4 04 05 Præstation

5 RATIONAL CombiMaster Plus: En klasse for sig. Madlavning kræver præcision. Både af kokken og hans værktøjer. Den nye CombiMaster Plus arbejder præcist i enhver henseende: Den tilbyder en fuldt udviklet teknologi og understøtter kokkens individuelle håndværkskunst. Den er robust, let at betjene og overbevisende med funktioner, der til enhver tid gør det muligt at lave mad i højeste kvalitet: Sprød svær, saftige stege, intense aromaer, mættede farver og indhold af vitaminer og mineraler. Dette sikres med et eksakt styret ovnklima og en præcis indstilling af temperatur, luftfugtighed, luftstrøm og koge-/stege-/bagetid. De centrale kendetegn for præstationen > Utallige koge-/stege-/bagemuligheder CombiMaster Plus erstatter op til 30 % af alle traditionelle koge-/stege-/ bageapparater: Du kan grille, bage, stege, koge, dampe, dampkoge, pochere og meget mere. > Enestående koge-/stege-/bagepræstation CombiMaster Plus koge-/stege-/bagepræstation giver mulighed for op til 40 % større påfyldningsmængder. Sammen med de fuldt udviklede koge-/stege-/bageteknologier er denne præstation en garanti for en gennemgående fremragende madkvalitet. > Optimalt ovnklima ClimaPlus regulerer det produktspecifikke klima i ovnen, så resultatet bliver sprød svær, sprød panering og saftige stege. > Legende let betjening Drejepindsbetjeningen til valg af funktion er nem, absolut overskuelig og har stået sin prøve i den hårde hverdag i køkkenet.

6 06 07 Præstation CombiMaster Plus præstation, der gør indtryk. Ikke kun med hensyn til økonomi, men også hvad angår den effektive præstation sætter CombiMaster Plus sit præg: Energien tilføres produkterne eksakt doseret, ved behov ekstra kraftigt. Den fintfølende måle- og reguleringscentral sørger for et jævnt ovnklima, der kan tilpasses individuelt efter produkterne. Således lykkes også krævende og udfordrende produkter som korttidsstegestykker, gratiner eller grillede produkter, og det endda med maksimal udnyttelse af apparatet. Indskub efter indstik, stykke efter stykke og portion efter portion. Dette er den forskel, som dine gæster kan se, smage og nyde. Ren, hygiejnisk damp Den kraftige dampsgenerator med ny, effektiv dampregulering forener fordelen ved at koge i vand, dvs. i maksimal fugtighed, med den skånsomme dampning. Yderst korte opvarmningstider, intense farver og appetitlig smag, samtidig med at vitaminer og mineraler bevares. Konstante dampetemperaturer og den størst mulige dampmætning er garanter for den bedste madkvalitet. Den nye dampregulering sørger for, at retterne altid er skånsomt omsluttet af hygiejnisk frisk damp. Selv yderst sarte produkter tørrer ikke ud. Højeffektiv ovnaffugtning Den nye, aktive ovnaffugtning virker hurtigt, pålideligt og under alle omstændigheder. Dette giver garanti for sprød svær, sprød panering og saftige stege selv ved større mængder. Dynamisk luftcirkulation Den nye og patenterede dynamiske luftcirkulation samt den strømningsoptimerede ovngeometri bevirker, at varmen fordeler sig optimalt i ovnen og udfolder sin virkning, hvor det er nyttigt. Retterne bliver kogt/stegt/bagt jævnt, fra første til sidste indstik.

7 Præstationsbærerne > Dynamisk luftcirkulation og nye ovngeometri Tilsammen skaber disse to faktorer en absolut homogen varmefordeling og resultatet er et produkt med en hidtil ikke opnået regelmæssighed. > Aktiv klimastyring i ovn Særdeles effektiv affugtningsteknik arbejder ekstremt hurtigt og sørger også ved fuld påfyldning for, at stege og paneret kød bliver, som de skal være: Møre og saftige indvendig, gyldenbrune og sprøde udvendig. > Effektiv, hygiejnisk dampfrembringelse Det bedste redskab til dampning. Dampmætningen er yderst hurtig og først og fremmest konstant på det højest mulige niveau. Fisk, grøntsager og andre sarte produkter dampes skånsomt og tørrer ikke ud.

8 08 09 Driftsarter CombiMaster Plus multitalentet. CombiMaster Plus er et sandt multitalent og bliver hurtigt en uundværlig hjælper i køkkenet. Hvad angår pladsbehovet, er dette beskedent: Hvad du indtil nu har produceret med stort arbejde, på et stort areal og med flere kogeapparater, kan du i dag klare med kun ét apparat, der fylder mindre end 1 m ².

9 Driftsart Damp fra 30 C til 130 C Den højtydende friskdampgenerator med ny dampregulering frembringer konstant hygiejnisk frisk damp. Du koger/steger/bager uden at tilsætte vand og uden opkogningstider. Den konstante temperatur i ovnen og en optimal dampmætning skaber tilsammen et jævnt og meget skånsomt forløb, og dermed den bedste madkvalitet. Med garanti for en appetitlig farve, for sprødhed, og for at næringsstoffer og vitaminer, især i grøntsager, bevares. Selv sarte retter som crème caramel, flan, særlig fine fisk eller mousselines lykkes uden besvær og også i store mængder. Driftsart varmluft fra 30 C til 300 C Den meget hurtigt varme luft strømmer omkring produktet fra alle sider. Kødproteinet bliver straks bundet, så kødet stadig er vidunderligt saftig indvendig. Permanent varmluft op til 300 C er ikke kun en teknisk detalje, men har også ved fuld påfyldning de nødvendige ydelsesreserver. Kun på denne måde lykkes saftige, brunede korttidsstegte stykker kød, dybfrosne færdigvarer som f.eks. blæksprutter, kroketter, forårsruller, chicken wings og lækkert bagværk. Driftsart kombination fra 30 C til 300 C I kombination har du alle fordelene ved damp samlet: kort koge-/stege-/bagetid, lavt stegespild, stor saftighed samt fordelene ved varmluft, der er ansvarlig for intens aroma, appetitlige farver og sprød svær. Helt uden at vende og dreje og med betragteligt kortere koge-/stege-/bagetid undgår du her op til 50 % af det sædvanlige stegespild. Finishing Finishing står for den konsekvente afkobling fra produktion og udleveringen. Fra tilbehøret til den færdige menu: Med det optimale klima får du på ultrakort tid de retter, der er tilberedt og kølet i CombiMaster Plus, op på fortæringstemperatur, uanset om det drejer sig om platter, tallerkener eller beholdere. Du vinder i fleksibilitet, og dine gæster vinder i nydelse, for nu er det ikke længere nødvendigt at holde maden varm i længere tid, så den taber i kvalitet. 5 lufthastigheder Hvad enten der er tale om et robust eller et sart produkt, har CombiMaster Plus den rigtige lufthastighed. Selv souffléer, eclairs og kiks lykkes som en leg.

10 10 11 ClimaPlus ClimaPlus det kommer an på det rigtige klima. Regulering af fugtigheden ved at overhælde og hælde på, ved at sætte låg på eller tage låg af har altid haft en afgørende betydning for, at resultatet blev godt. At beherske fugtigheden kræver opmærksomhed og tid, men især megen erfaring og fingerspidsfornemmelse. I dag slipper man for disse besværlige procedurer, fordi måle- og reguleringscentralen i CombiMaster Plus altid holder fugtigheden nøjagtigt inden for det ideelle område. ClimaPlus omsætter erfaringen fra praksis i køkkenet til en intelligent topteknologi, der er nem at anvende, så madkvaliteten konstant er den bedste.

11 ClimaPlus det aktive klimamanagement i ovnen > Sensorer måler permanent fugtigheden i ovnen og regulerer den fuldautomatisk efter dine indstillinger. Efter behov tilføres/fjernes der fugtighed til/fra ovnen. Besværlige handlinger som overhældning eller påhældning bortfalder. > ClimaPlus kan både anvendes manuelt og i koge-/stege-/bageprogrammer. Naturligvis kan du under forløbet ændre fugtigheden, som du ønsker ud fra din erfaring.

12 12 13 Betjening Nemt og effektivt.

13 Selvforklarende symboler CombiMaster Plus kan lige fra begyndelsen betjenes helt naturligt og uden besvær. De enkle, fortællende symboler er overskueligt anbragt og de gennemprøvede drejepinde gør det lettere at indstille nøjagtigt. Individuelt programmerbar Hvis du vil automatisere de enkelte forløb, er der 50 programpladser med op til 6 trin til disposition. Koge-/stege-/bageforløb i flere trin fører dig bekvemt videre med et tryk på en knap. Absolut rent og hygiejnisk med et tryk på en knap RATIONAL CombiMaster Plus gøres ren. Du sprøjter simpelthen ovnen med RATIONAL rensemiddel og starter rengøringsprogrammet. Skyl helst ovnen endnu en gang med håndbruser (fås som tilvalg). Selv det groveste smuds har nu ikke en chance.

14 14 15 Værdiskabelse Økonomi og effektivitet. Med CombiMaster Plus bliver dit køkken klart og let påviseligt mere økonomisk. Du behøver ikke vente på, at det tjener sig ind apparatet betaler sig lige fra begyndelsen af. Besparelserne på råvareforbrug, energi, arbejdstid samt investering og pladsbehov er så stor, at de overstiger finansieringsudgifterne. Regn selv efter! Reduktion af råvareforbruget med cirka 10 % Med det fintfølende, indstillelige ovnklima bliver kød, fjerkræ, fisk eller vildt stegt særlig skånsomt stegt mørt. Dette reducerer vægttab og spild ved skæring og sparer gennemsnitligt 10 % i vareforbrug. Reduktion af arbejdstiden CombiMaster Plus er en pålidelig hjælper. Med en forproduktion, der er let at planlægge, nem betjening samt nem rengøring sparer du gennemsnitligt 1-2 timer pr. dag. Reduktion af energiudgifterne med cirka 60 % Med de korte forvarmningstider undgås stand-bydriften, som er almindelig for de traditionelle apparater. Sammen med klart reducerede koge-/stege-/bagetider sparer du ikke blot tid, men også en betydelig mængde energi. Den særlig fint indstillelige trinvise regulering samt den behovstilpassede energitilførsel sparer gennemsnitligt op til 60 % i forhold til traditionelle koge-/stege-/bageapparater. Minimering af pladsbehovet med mere end 30 % På under 1 m ² opstillingsareal erstatter eller aflaster du % af de traditionelle koge-/stege-/bageapparater. Dette reducerer det samlede pladsbehov og investeringsudgifterne.

15 Eksempel: Firmarestaurant med ca. 200 retter pr. dag med to CombiMaster Plus 101 Din fortjeneste Beregningsoverslag pr. måned Din merfortjeneste pr. måned Regn selv på det Kød Klart lavere stegespild betyder ca. 10 %* lavere råvareforbrug. Vareforbrug traditionelt kr DKK Vareforbrug med CombiMaster Plus DKK = 576 DKK Fedt Bliver næsten overflødigt. Dit vareindkøb og bortskaffelsesudgifterne for fedt reduceres op til 95 %*. Vareforbrug traditionelt 96,00 DKK Vareforbrug med CombiMaster Plus 4,80 DKK = 91 DKK Energi Med moderne reguleringsteknik bruger du ca. 60 % mindre (0,12 DKK pr. kwh). Forbrug traditionelt kwh = 756 DKK med CombiMaster Plus kwh = 302 DKK = 454 DKK Arbejdstid Gevinst pga. forproduktion, nem betjening osv. 35 timer mindre x 18 DKK** = 630 DKK Din merfortjeneste pr. måned Din merfortjeneste pr. år = DKK = DKK *I forhold til traditionelle koge-/stege-/bagemetoder ** Blandet beregning timeløn kok/rengøringshjælp

16 16 17 Teknik Detaljen gør forskellen. Sikkerhed > Højeste arbejdssikkerhed på grund af lav indstikshøjde RATIONAL sætter en vejledende standard. Det øverste indstik ligger ved alle apparatstørrelser på 1,60 m. > Ventileret dobbeltglasdør med varmereflekterende belægning Denne konstruktion sikrer en lav berøringstemperatur på den udvendige rude og muliggør desuden rengøring mellem ruderne. > Integreret dørdrypkar På grund af, at dørdrypkarret permanent tømmes, også når døren står åben, undgås vandpytter på gulvet. Koge-/stege-/bageteknologi > ClimaPlus Måle- og reguleringscentralen sørger automatisk for det ovnklima, som du har indstillet. Sammen med en særdeles effektiv affugtningsteknik får du på denne måde sprød svær, sprød panering samt mest mulig saft. > Dampgenerator Generatoren med ny dampregulering leverer altid 100 % hygiejnisk frisk damp for at få retter i den bedste kvalitet. Den højeste dampmætning også i lavtemperaturområdet forhindrer enhver ind- eller udtørring af retterne. Det er ikke nødvendigt med blødgøringsanlæg. > Ny strømningsteknik Patentanmeldt Den helt nye, dynamiske luftcirkulation samt den særlige koge-/stege-/ bagerumsgeometri bevirker at varmen i ovnen fordeles jævnt. Dette er et must for fremragende regelmæssighed, også ved fuld påfyldning. > Centrifugal fedtudskillelse Patent Rensning og udskiftning af traditionelle fedtfiltre bortfalder helt. Den automatiske udskillelse af fedt i blæserhjulet holder luften i ovnen ren og giver garanti for en ren smagsoplevelse.

17 Ressourceeffektivitet > Behovsrigtig energitilførsel Den helt nyudviklede reguleringsteknik tilfører kun den mængde energi til fødevarerne, der faktisk kan optages. > Integreret tættemekanik ved stående apparater Patent Både med og uden stativvogn: Den integrerede tættemekanik behøver ingen yderligere tætteplade og lader hverken damp eller energi slippe ud. > 28 % lavere opstillingspladsbehov Apparatets kompakte mål reducerer det volumen, der skal opvarmes, og dermed energiforbruget. Desuden giver den smalle døråbning et lille drejeområde og et lavere energispild, når døren til ovnen åbnes. > Højtydende varmeveksler ved gasapparater Patent Den særlige udformning af varmeveksleren sikrer en meget høj virkningsgrad. Store, glatte flader gør rengøringen nemmere. Gas brænderen er blevet hædret med den tyske gæstgiverforenings innovationspris for sin forbrænding med særlig lavt skadestofindhold. Komfort > Indbygget håndbruser (tilvalg) Patent Den trinløse stråledosering og den ergonomiske anbringelse gør tilsætning, påfyldning og den grove rengøring betragteligt nemmere. Det integrerede automatiske oprul og vandspærringsautomatikken betyder optimal sikkerhed og hygiejne efter EN 1717 og SVGW (den schweiziske forening for gas- og vandfaget). > Nem installation Takket være det integrerede frie udløb iht. EN 1717 er der ikke længere brug for en tragt. Tilladt af SVGW. > Indskub på langs Indskub på langs giver mulighed for at placere 1/3 og 2/3 GN-beholdere. Beholderne er nemme at læsse af og på. > USB-tilslutning Via USB-tilslutningen dokumenterer du ganske enkelt HACCP-dataene for de seneste 10 dage, indlæser koge-/stege-/bageprogrammer i apparatet og fører for hver opdatering softwaren i CombiMaster Plus op til RATIONALforskningens nyeste niveau.

18 18 19 Produktoversigt Til hvert behov er der et apparat der passer. Om der er tale om tredive eller flere tusinde retter, tilbyder vi CombiMaster Plus i en størrelse der passer til ethvert behov. Alle fås både i el- eller gasudførelse, og disse er identiske hvad angår mål, udstyring og ydelse. Derudover er der talrige specialudførelser til skibe, fængsler samt CombiMaster Plus med integreret fedtafløb, der gør det muligt at foretage en ideel tilpasning til dit køkkens specifikke omstændigheder. Foruden CombiMaster Plus anbefaler vi vores nye SelfCookingCenter whitefficiency i tolv udførelser. Kun SelfCookingCenter giver med Efficient LevelControl, SelfCookingControl og CareControl et stort effektivitetspotentiale, som løfter din køkkenhverdag op på et niveau, som er svært at konkurrere med. En stor del af forbruget af energi, vand, rengøringskemi og tid er dermed slet ikke længere relevant. Apparater Type 61 Type 101 El og gas Kapacitet: 6 x 1/1 GN 10 x 1/1 GN Antal retter pr. dag Indskub på langs 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN Bredde 847 mm 847 mm Dybde 771 mm 771 mm Højde 782 mm mm Vandtilløb R 3/4 R 3/4 Vandafløb DN 50 DN 50 Vandtryk El kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa Vægt 110 kg kg Tilslutningsværdi 11 kw 18,6 kw Sikring 3 x 32 A Nettilslutning 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V Ydelse varm luft 10,3 kw 18 kw Ydelse damp 9 kw 18 kw Gas Vægt 126 kg kg Højde inkl. strømningssikring mm mm Tilslutningsværdi el 0,3 kw 0,39 kw Sikring 1 x 16 A 1 x 16 A Nettilslutning 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V Gastilførsel/-tilslutning: R 3/4 R 3/4 Naturgas / flydende gas LPG Maks. nominel varmebelastning 13 kw/13 kw 22 kw/22 kw Ydelse varm luft 13 kw/13 kw 22 kw/22 kw Ydelse damp 12 kw/12 kw 20 kw/20 kw Flere oplysninger fås ved at bestille vores brochurer eller besøge os på Internettet på

19 2 års garanti Type 62 Type 102 Type 201 Type x 2/1 GN 10 x 2/1 GN 20 x 1/1 GN 20 x 2/1 GN /1, 1/1 GN 2/1, 1/1 GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN 2/1, 1/1 GN mm mm 879 mm mm 971 mm 971 mm 791 mm 996 mm 782 mm mm mm mm R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 DN 50 DN 50 DN 50 DN kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa kpa eller 0,15-0,6 Mpa Funktioner > Combidampkogertilstand med 3 driftsarter: Temperaturområde 30 C 300 C > ClimaPlus - fugtighedsmåling. 5 trins indstilling og regulering. Kendetegn for udstyr > Kernetemperaturføler > 50 programmer med op til 6 trin > 5 lufthastigheder, programmerbare > Cool Down til hurtig og sikker afkøling af ovnen > USB-kontaktflade kg 182 kg 258 kg 332 kg 22,3 kw 36,7 kw 37 kw 65,5 kw 3 x 32 A 3 x 63 A 3 x 63 A 3 x 100 A 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 3 NAC 400 V 21,8 kw 36 kw 36 kw 64,2 kw 18 kw 36 kw 36 kw 54 kw 168 kg 198 kg 286 kg kg mm mm mm mm 0,4 kw 0,6 kw 0,7 kw 1,1 kw 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 x 16 A 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V 1 NAC 230 V R 3/4 R 3/4 R 3/4 R 3/4 28 kw/28 kw 45 kw/45 kw 44 kw/44 kw 90 kw/90 kw 28 kw/28 kw 45 kw/45 kw 44 kw/44 kw 90 kw/90 kw 21 kw/21 kw 40 kw/40 kw 38 kw/38 kw 51 kw/51 kw

20 20 21 Tilbehør RATIONAL tilbehør det perfekte supplement. > Gastronorm-beholdere og riste RATIONAL ædelstålsbeholdere og riste fås i størrelserne 2/1, 1/1, 1/2 og 1/3 Gastronorm (GN). Du opnår fremragende- og bageresultater med vores granitemaljerede plader samt stege og bageplader af aluminium med antiklæbende belægning i GN-mål. Til typiske bageformål anbefaler vi ligeledes de perforerede, teflonbelagte bageplader i GN-mål. > RATIONAL muffin- og timbaleform Det højfleksible materiale forhindrer helt, at noget klæber fast. Formene egner sig også til bagning af f.eks. flan, brødbudding, forskellige desserter, pocherede æg og meget mere. > CombiGrill -rist Med CombiGrill -risten får du et perfekt grillmønster på kortidsstegte produkter, fisk og grøntsager. CombiGrill -risten er ekstremt robust og har en lang levetid. 3-lags TriLax -belægningen er bruningsunderstøttende samt varmefast og tåler lud. > RATIONAL grill- og pizzaplade Patent Med RATIONAL grill- og pizzaplade tilbereder du alle slags pizzaer, flade brød. Takket være den fremragende varmeledningsevne bliver kvaliteten optimal hver gang. Pladens bagside kan også benyttes til at grille grøntsager, steaks eller fisk med perfekt grillmønster. > RATIONAL CombiFry Patent 200 portioner pommes frites uden fedt på kun 15 minutter. Med den patenterede CombiFry er det for første gang muligt at tilberede store mængder for-friterede produkter. Udgifter til indkøb, opbevaring samt bortskaffelse af fedt bortfalder helt. > Ande-superspike og kyllinge-superspike Patent Den stående anordning til kyllinger og ænder sørger for særlig saftigt brystkød samt sprødt og regelmæssigt skind. > Multibaker Multibakeren egner sig til tilberedning af store mængder spejlæg, omeletter, røsti og tortillas. Det specielle teflonlag forhindrer helt, at retterne klæber fast. The products manufactured by RATIONAL are protected under one or more of the following patents, utility models or design models: DE ; DE , DE; ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; DE ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; EP ; US 5,370,498; US 5,520,095; US 5,915,372; US 6,299,921; US 6,600,288; US ; US 7,150,891; US 7,165,942; US 7,196,292; US 7,232,978; JP ; JP ; JP ; JP ; JP , JP , JP ; JP ; JP Plus patents pending

21 Originalt RATIONAL tilbehør er specielt tilpasset CombiMaster Plus. Det er yderst robust og dermed det bedste til det daglige arbejde i det professionelle køkken. Specielle anvendelser som tilberedningen af for-friterede produkter, grilning af kyllinger og ænder samt produktion af hele lam eller pattegrise lykkes lige så godt som steaks eller schnitzler, og det helt uden omstændelig vending. > Understel, underskabe og varmeskab Til stabil opstilling af CombiMaster Plus bordapparater er der 4 udførelser til rådighed. Det ekstra termoskab, ideelt til opvarmning af tallerkener, platter og beholdere, kan reguleres frit inden for et temperaturområde fra 30 C til 80 C. Alle understel og -skabe er udført efter de gældende hygiejneforskrifter. > Finishing -system til banketter Finishing -systemet består af tallerkenstativvogne og Thermocover. I tallerkenstativvognene kan der stilles op til 120 tallerkener med en maksimal diameter på 31 cm parat til Finishing. Med RATIONAL Thermocover bliver ventetiden mellem Finishing og servering reduceret med mindst 20 minutter. > UltraVent Med kondensationsteknologien i UltraVent bindes og afledes udsivende damp. Kostbare forholdsregler med udluftningstekniske installationer er ikke nødvendige. Installationen er nem og altid mulig senere. Der kræves ikke udvendig tilslutning. > Emhætte Dampen suges automatisk ud med ventilationen, når ovndørene åbnes (uden kondensationsteknik). Installationen er nem og altid mulig senere. Der kræves udvendig tilslutning. > UltraVent Plus Foruden kondensationsteknikken i UltraVent er UltraVent Plus udstyret med en speciel filterteknik. Således undgås både dampe og generende røg, der dannes, når man griller og steger. RATIONAL-apparater kan således også anvendes på kritiske steder, som for eksempel i frontområder. > RATIONAL specialrensemiddel og grillrensemiddel Kun de originale RATIONAL-produkter er specielt udviklet, tilpasset og godkendt til at opnå det optimale rengøringsresultat. Grillrensemidlet fjerner særlig hårdnakkede tilsmudsninger, som kan opstå ved anvendelser med temperaturer over 200 C. Flere oplysninger fås ved at bestille vores brochurer eller besøge os på Internettet på

22 22 23 Service RATIONAL altid til disposition. Rådgivning og planlægning Vi rådgiver dig gerne om løsning af de specielle udfordringer i dit køkken. Desuden stiller vi gratis forslag til planlægning af ombygning af dit køkken eller dit nye køkken til rådighed for dig. Prøveopstilling Hvis du gerne vil prøve CombiMaster Plus i de faktiske omgivelser i dit køkken, gør vores afdeling for service ude af huset gerne dette muligt for dig. Vi glæder os til dit opkald Installation CombiMaster Plus er nem at installere. Vores tætte net af RATIONAL servicepartnere sørger for en hurtig og fagligt korrekt installation. Desuden tilbyder vi omfattende installationsløsninger til særlige omstændigheder i bygningen. Gratis undervisning i apparatet Ved behov gennemfører én af vores erfarne RATIONAL køkkenmestre også en individuel undervisning direkte i dit køkken. Chef Line Kompetent hjælp fra kok til kok! Angående alle spørgsmål om brugen kan du 365 dage om året ty til vores RATIONAL køkkenmesters erfaring. I en personlig samtale får du hurtigt og ukompliceret netop det faglige råd og de afprøvede tips, som du har brug for. ClubRATIONAL Besøg den for hele branchen enestående videns- og kommunikationsportal med mange spændende og nyttige services. Del viden og erfaring direkte med andre kolleger. Og benyt dig af den gratis opdateringsservice til din CombiMaster Plus. RATIONAL servicepartner Altid i nærheden, altid til disposition. Det tætte net af kvalificerede og engagerede RATIONAL servicepartnere tilbyder pålidelig og hurtig hjælp til alle tekniske problemer inklusive garanteret forsyning af reservedele, teknisk hotline og weekend-nødtjeneste. Tilbagetagelse og genbrug Afslutningen, som ikke er en afslutning. Vores CombiMaster Plus er i høj grad egnet til genbrug. Vi afhenter gratis gamle apparater og fører dem tilbage til værdistofkredsløbet. Dette er ikke en egentlig afslutning, idet flertallet af vores kunder kun leverer deres gamle apparater tilbage efter mange års forløb for at anskaffe sig nye.

23 Praktik frem for teori. Din prøvekørsel med vores apparater: RATIONAL CookingLive Overbevis dig om vores apparaters præstationsevne, prøv det: Besøg en af de gratis events i nærheden af, hvor du bor, og lav mad sammen med vores køkkenmestre. Erfaringsmæssigt er der stor efterspørgsel, derfor anbefaler vi at du melder dig til i rette tid. Angående spørgsmål om frister kontakt forhandler. Flere oplysninger fås ved at bestille vores SelfCookingCenter whitefficiency Prospekt eller vores apparat- og tilbehørskatalog eller besøge os på Internettet på

24 Europe RATIONAL Großküchentechnik GmbH Landsberg a. Lech/Germany tel. +49 (0) RATIONAL AUSTRIA GmbH 5020 Salzburg/AUSTRIA tel. +43 (0) RATIONAL Belgium nv 2800 Mechelen/Belgium tel FRIMA RATIONAL France S.A.S. F WITTENHEIM Cedex tel RATIONAL Ibérica Cooking Systems S.L Cornellá (Barcelona)/SPAIN tel RATIONAL International AG HELLAS Θεσσαλονίκη Τηλ RATIONAL Italia S.r.l Marcon (VE)/ITALY tel RATIONAL Schweiz AG 9435 Heerbrugg/SWITZERLAND tel RATIONAL UK Luton, Bedfordshire, LU4 8EF United Kingdom tel (0) RATIONAL Nederland Grootkeukentechniek BV 7609 RD Almelo/THE NETHERLANDS tel RATIONAL Scandinavia AB Malmö/SWEDEN tel. +46 (0) РАЦИОНАЛЬ в России и СНГ г. Москва, Tел: Эл. почта: RATIONAL Sp. z o.o Warszawa/POLAND tel info@rational-online.pl RATIONAL Slovenija SLORATIONAL d.o.o Slovenj Gradec / Slovenija tel (0) info@slorational.si RATIONAL International AG İstanbul İrtibat Bürosu Kadıköy, İstanbul tel./faks +90 (0) info@rational-international.com America RATIONAL Canada Inc. Mississauga, Ontario L5N 6S2/CANADA toll free RATIONAL ( ) info@rational-online.ca RATIONAL BRASIL São Paulo, SP CEP: tel. +55 (11) info@rational-online.com.br RATIONAL USA Inc. Schaumburg, IL toll free info@rational-online.us RATIONAL International AG Office Mexico CH-9435 Heerbrugg tel. en méxico +52 (55) info@rational-online.mx Asia/Pacific tel. (03) info@rational-online.jp RATIONAL shanghai.office@rational-china.com RATIONAL Korea info@rationalkorea.co.kr RATIONAL India Gurgaon, Haryana, India phone info@rational-online.in RATIONAL NZ Ltd Auckland, 1643 tel. +64 (9) sales@rationalnz.co.nz RATIONAL International AG Heinrich-Wild-Straße 202 CH-9435 Heerbrugg tel fax: info@rational-international.com RATIONAL International Middle East Zaabeel Road, Dubai, UAE phone info@rational-online.ae RATIONAL AUSTRALIA PTY LTD Derrimut, VIC 3030 tel. +61 (0) info@rationalaustralia.com.au RATIONAL AG Iglinger Straße Landsberg a. Lech tel fax info@rational-ag.com MDS/Scel V-01 08/11 dänisch Retten til tekniske ændringer til gavn for fremskridtet forbeholdes!

Det nye. Det eneste intelligente madlavningssystem, der føler, registrerer, tænker med og tænker forud, lærer af dig og kommunikerer med dig.

Det nye. Det eneste intelligente madlavningssystem, der føler, registrerer, tænker med og tænker forud, lærer af dig og kommunikerer med dig. Det nye Det eneste intelligente madlavningssystem, der føler, registrerer, tænker med og tænker forud, lærer af dig og kommunikerer med dig. 2 Firmaet Der er intet som et godt måltid. Du laver mad med

Læs mere

Det nye SelfCookingCenter XS.

Det nye SelfCookingCenter XS. Det nye SelfCookingCenter XS. Det nye SelfCookingCenter XS. Professionel klasse i lille format. Vi elsker udfordringer. Og netop derfor har vi givet os i kast med noget, der hidtil er forekommet at være

Læs mere

TILPASSET ALLE BEHOV. Eterna kombi grillplade til pizza/grillstegning. Eterna grillrist

TILPASSET ALLE BEHOV. Eterna kombi grillplade til pizza/grillstegning. Eterna grillrist TILBEHØR TILPASSET ALLE BEHOV Eterna kombi grillplade til pizza/grillstegning HOUNÖs kombiplade tilbyder et bredt udvalg af anvendelsesmuligheder. Den ene side er designet til grillstegning af fisk og

Læs mere

INDHOLD. Vigtige oplysninger og forklarende noter

INDHOLD. Vigtige oplysninger og forklarende noter TILBEHØR 1 INDHOLD Introduktion 5 Vores anbefaling til dig 6 Startpakker 7 Eterna kantine 60mm, 40mm, 20mm 8 Eterna kartoffelspyd 9 Eterna kombi grillkantine til pizza/grillstegning 10 Eterna grillrist

Læs mere

HOUNÖs tilbehørsbrochure er gældende fra 1. oktober Alle priser er angivet i dkk eksklusiv moms.

HOUNÖs tilbehørsbrochure er gældende fra 1. oktober Alle priser er angivet i dkk eksklusiv moms. TILBEHØR 1 Vigtige oplysninger og forklarende noter HOUNÖs tilbehørsbrochure er gældende fra 1. oktober 2017. Alle priser er angivet i dkk eksklusiv moms. Alt tilbehør leveres ab fabrik Randers inklusive

Læs mere

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance DK CombiSlim Når pladsen er trang - CombiSlim passer i alle køkkener Kvalitetsovne til ethvert behov Igennem mere end 30 år har HOUNÖ udviklet og fremstillet ovne af høj kvalitet. Ovne, hvor design, funktionalitet

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

Idéer ændrer verdenen. Dine ønsker er vores drivkraft. Vores løfte til dig: Vi koncentrerer alle kræfter om at gøre dine idéer til virkelighed.

Idéer ændrer verdenen. Dine ønsker er vores drivkraft. Vores løfte til dig: Vi koncentrerer alle kræfter om at gøre dine idéer til virkelighed. SelfCookingCenter Idéer ændrer verdenen. Dine ønsker er vores drivkraft. Vores løfte til dig: Vi koncentrerer alle kræfter om at gøre dine idéer til virkelighed. 2 3 Selv den bedste idé kan altid blive

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Fleksibel. Stærk. Fremtiden. Fleksibel. Stærk. Fremtiden

Fleksibel. Stærk. Fremtiden. Fleksibel. Stærk. Fremtiden Fleksibel. Stærk. Fremtiden Fleksibel. Stærk. Fremtiden Højteknologisk betjening. Ensartet kvalitet. Høj ydelse. Lavt energiforbrug. Indbygget know-how. Altid den rigtige opskrift. Forprogrammerede tilberedningsprocesser.

Læs mere

Sikkerhed Med selvdiagnose-program informerer ovnen selv om eventuelle fejl.

Sikkerhed Med selvdiagnose-program informerer ovnen selv om eventuelle fejl. DK Enjoy Cooking! Sikkerhed Med selvdiagnose-program informerer ovnen selv om eventuelle fejl. Betjeningskomfort Nem, præcis, intuitiv med Touch & slide betjeningspanel. Håndtering De tværgående ribber

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Eloma tilbyder altid den bedst mulige kvalitet

Eloma tilbyder altid den bedst mulige kvalitet DA Eloma tilbyder altid den bedst mulige kvalitet Lige siden vi udviklede vores første kombi-steamer for over 30 år siden og selv med den seneste generation Multimax har Eloma altid fokuseret på at skabe

Læs mere

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse DEN ORIGINALE Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse RÖMERTOPF Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse 1. Oplag Copyright 2009 by RÖMERTOPF Keramik

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Brugervenlig betjening

Brugervenlig betjening Træpiller er nemt Påfyldning af piller skal kun foretages 2 3 gange om ugen for en familie på fire med et almindeligt forbrug af varmt vand. Ønsker du kun at fylde træpiller på en enkelt gang om ugen,

Læs mere

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO

GAS-PRO.dk. IG gasfyr. Så økonomisk kan komfort være. Gasvarme fra Q-PRO GAS-PRO.dk IG gasfyr Så økonomisk kan komfort være GAS-PRO.dk Det ideelle gasfyr eksisterer Det ideelle gasfyr tilbyder høj komfort, et meget lavt energiforbrug og en attraktiv pris. Står disse ting øverst

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 DANSK Glattejern i pro 230 steam Glattejernet i pro 230 steam fra BaByliss er et dampglattejern med meget høj temperatur

Læs mere

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start!

Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Kondenserende oliekedel COB: På vej mod fremtiden - klar, parat, start! Begejstrer kunderne på ny. Wolf ComfortLine kondenserende oliekedel COB Fremtidens varmeteknologi. En fordel for alle! Den nye kondenserende

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten

Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten Birte Due Økonoma på Århus Sygehus Storkøkken Århus Sygehus Mere end 80% af den daglige madproduktion

Læs mere

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Melitta c35 Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Hastighed og præcision Præstation Melitta c35 giver mulighed

Læs mere

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning

Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Varm luft Den bedste løsning til fleksibel og økonomisk opvarmning Gør det nemt at beherske indeklimaet WA-aggregater er det bedste valg, hvis du vil holde en konstant arbejdstemperatur med jævn fordeling

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet

Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Håndtørrere Design, besparelse og effektivitet Pure Solution Aps - Din professionelle leverandør af energibesparende håndtørrere www.puresolution.dk Er du til lynhurtig tørretid og lavt el-forbrug? Så

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft!

Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! Udnyt solens naturlige varme. Det er sund fornuft! www.sonnenkraft.dk Derfor er solvarme genialt forever clever Der er masser af god energi i solen Solenergi og energireserver sat i forhold til jordens

Læs mere

FIVE WAYS TO BE A BETTER BASTARD

FIVE WAYS TO BE A BETTER BASTARD FIVE WAYS TO BE A BETTER BASTARD Oplev den perfekte måde både at grille, røge, bage (pizza) eller langtidsstege på. The Bastard gør det muligt at lave lækre og møre retter med kød, fisk eller grøntsager

Læs mere

Fremtidssikret og miljøvenlig stokerkedel

Fremtidssikret og miljøvenlig stokerkedel Pillekedel SK 14/28 Biobrændsel Fremtidssikret og miljøvenlig stokerkedel Effektiv reduktion af udgifter og miljøbelastning Med en usædvanlig komfortabel fuldautomatisk pillekedel fra BAXI. Pluspunkter,

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

BeefEater Produkt Program 2015 Danmark

BeefEater Produkt Program 2015 Danmark BeefEater Produkt Program 2015 Danmark Der er mange grunde til at Beefeater barbecues er det før ende mærke indenfor gasgrills. 1. Kvaliteten er selvfølgelig i top. Modellerne er lavet i rustfrit stål

Læs mere

SF4604MCNX Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604MCNX Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604MCNX Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, SOFT CLOSE EAN13: 8017709223618 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner

Læs mere

SF4604MCNR Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604MCNR Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604MCNR Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSMIKROBØLGEOVN, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, SOFT CLOSE EAN13: 8017709217853 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn 13 funktioner Ovnvolume:

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

AUTOMATISKE PRÆCISIONS- SKÆREMASKINE VS 12 D

AUTOMATISKE PRÆCISIONS- SKÆREMASKINE VS 12 D III/132dk A BIZERBA AUTOMATISKE PRÆCISIONS- SKÆREMASKINE VS 12 D A UNIVERSEL PRÆCISIONSSKÆREMASKINE TIL FLEKSIBEL ANVENDELSE. A ERGONOMISK PERFEKT KONSTRUKTION AF SLÆDEN A LAGRING AF AFLÆGNINGSBILLEDET

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

Solvarmeløsninger fra Bosch

Solvarmeløsninger fra Bosch Til privatforbrugere Solvarmeløsninger fra Bosch Klimavenlig energi til villa- og rækkehuse Nem besparelse gratis energi fra solen I mere end 100 år har navnet Bosch stået for førsteklasses teknik, enestående

Læs mere

CE9IMX. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B

CE9IMX. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B CE9IMX 90 CM INDUKTIONSKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE B EAN13: 8017709116538 Induktionspladen: 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster 1,80 kw

Læs mere

NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME

NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME NYTÆNKENDE DESIGN MILJØVENLIG PERFEKTIONISME 2 7 INTELLIGENT TEKNOLOGI MILJØRIGTIG FORBRÆNDING ENKEL BETJENING 7 11 3 BIONIC FIRE EN GRØN REVOLUTION Med Bionic Fire har RIS realiseret drømmen om at skabe

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet.

Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. KØLE-/FRYSESKABE Vi præsenterer dig for de vigtige funktioner, som sikrer et frisk og naturligt mikroklima inde i køleskabet. Enkle og praktiske løsninger for opbevaring af madvarer, som bevarer et ideelt

Læs mere

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER

VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER VERDENS FØRENDE PRODUCENT Med over 75 års erfaring er Taylor verdens førende VERDENS FØRENDE PRODUCENT AF producent af soft ice og milkshake maskiner. SOFT ICE OG MILK SHAKE MASKINER Maskinerne kendetegnes

Læs mere

fremtiden i kirurgi E N KLER E OG MERE SIKKER

fremtiden i kirurgi E N KLER E OG MERE SIKKER onemytis et sikkert resultat Maksimal enkelhed ved ethvert indgreb, reduceret operationsvarighed, hurtig sårheling. En sand revolution, som Onemytis introducerer indenfor veterinærmedicin. Et innoverende

Læs mere

N 700 VANDBADE ZANUSSI SERIE BESKRIVELSE FUNKTIONER

N 700 VANDBADE ZANUSSI SERIE BESKRIVELSE FUNKTIONER SERIE BESKRIVELSE : en serie af over 100 modeller for det professionelle køkken, designet til at garantere det højeste niveau i udførelse,drift sikkerhed, energi besparelse og ergonomisk korrekt funktion.

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

- Din komplette samarbejdspartner

- Din komplette samarbejdspartner KEN storkøkken a/s Runetoften 15-17 8210 Århus V www.kenstorkoekken.dk Salg tlf. 86 24 84 00 Service tlf. 70 10 20 91 - Din komplette samarbejdspartner KEN storkøkken a/s har været med fra begyndelsen,

Læs mere

LINE 5000 TØRRETUMBLER TÆNKER NÅR DEN TØRRER

LINE 5000 TØRRETUMBLER TÆNKER NÅR DEN TØRRER LINE 5000 TØRRETUMBLER TÆNKER NÅR DEN TØRRER spar energi spar tid spar penge GØR EN FORSKEL I CO2- REGNSKABET Tørretumblere i Line 5000 serien fra Electrolux Professional tænker hele tiden over, hvor meget

Læs mere

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg?

Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling i et anlæg? Nilan Calculator Passiv forvarmeveksling af luften via indbygget Heat-pipe, baseret på miljøvenligt kølemiddel Stort tilbehørs- og udvidelsesprogram Hvordan samler du ventilation, varmegenvinding og køling

Læs mere

COTES ALL-ROUND C30-SERIEN

COTES ALL-ROUND C30-SERIEN COTES ALL-ROUND C30-SERIEN EKSPERTER I FUGTSTYRING COTES.COM COTES ALL-ROUND C30-SERIEN IDEEL TIL BRUG I Produktionsanlæg i fødevareindustrien Kølerum Vandværker Generel fugtstyring i alle former for indendørs

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

FORGASNINGSKEDEL TIL BRÆNDE

FORGASNINGSKEDEL TIL BRÆNDE FORGASNINGSKEDEL TIL BRÆNDE Den bedste måde at fyre med brænde på... Forgasningsgenerator til brænde DOKOGEN Kompressorer ATMOS 1945 TRADITION OG SUCCES Tre generationer af familien Cankař ATMOS 79 år

Læs mere

SF4604VCNX1 Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo

SF4604VCNX1 Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Versioner. Dolce Stil Novo SF4604VCNX1 Nyheder 60 CM KOMPAKT KOMBINATIONSDAMPOVN, SORT GLAS MED DETALJER I RUSTFRIT STÅL, SOFT CLOSE, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709236182 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 45 cm høj kompaktovn

Læs mere

SC709X-2. Funktioner. Tilbehør. classic 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

SC709X-2. Funktioner. Tilbehør. classic 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A 70 CM MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150419 Anti fingerprint 10 funktioner Ovnvolumen: 70/90 liter Ovntemperatur: 50-250 C Digital analog ur Elektronisk programmvalg (automatisk

Læs mere

Classic. Enjoy Cooking!

Classic. Enjoy Cooking! Classic Enjoy Cooking! DK Kvalitet Ovnrum i rustfri stål, inklusiv varmeveksler. Madkvalitet Førsteklasses retter. Betjeningskomfort Nem, tydelig, præcis. MKN har i over 65 år stået for overbevisende professionel

Læs mere

Køle-/fryseskab, 201 cm

Køle-/fryseskab, 201 cm stål-easyclean 13195 kr* *Vejledende pris Miljøafgift på 8 kr eks. moms. Produktegenskaber Forbrug og ydelse Energiklasse: A+++, 179 kwh/år Nettovolumen total: 355 l Design og komfort Front i stål med

Læs mere

FORGASNINGSKEDEL TIL BRÆNDE

FORGASNINGSKEDEL TIL BRÆNDE FORGASNINGSKEDEL TIL BRÆNDE Den bedste måde at fyre med brænde på... Forgasningsgenerator til brænde DOKOGEN Kompressorer ATMOS 1945 TRADITION OG SUCCES Tre generationer af familien Cankař ATMOS 79 år

Læs mere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere Solvarme Varmt anbefalet af energisparere Komplet ramme af aluminium presset med 200 ton, for nem håndtering og sikker fastgørelse af glasset. Glaslisten med vulkaniserede hjørner for 100 % tæthed. 3,2

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92GPX8. classic 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92GPX8 90 CM GASKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709148362 6 brændere Venstre bag /frem: hurtig 1,00 kw -4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw - 1,00 kw Højre bag /frem: hurtig

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Kinetic Varmegenvinding

Kinetic Varmegenvinding Kinetic Varmegenvinding Bor du i en plastikpose? Et ventilationsanlæg tager frisk luft udefra. Den selvsamme luft som vi indånder når vi er ude i naturen. Inden luften føres ind i boligen overføres varmen

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

Ideen bewegen mehr. CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany

Ideen bewegen mehr.   CargoMaster. Trappeklatring for professionelle. Made in Germany Ideen bewegen mehr www.cargomaster.org CargoMaster Trappeklatring for professionelle Made in Germany AAT Alber Antriebstechnik GmbH Ehestetter Weg 11 D-72458 Albstadt Tel.: +49 74 31.12 95-0 Fax: 12 95-35

Læs mere

SFP6603NRE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A

SFP6603NRE Nyheder. Funktioner. Tilbehør. Dolce Stil Novo 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A SFP6603NRE Nyheder 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE, SORT GLAS MED DETALJER I KOBBER, ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709217440 SÆLGES KUN VIA UDVALGTE FORHANDLERE 10 funktioner Ovnvolume: Netto: 70 liter

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding. Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Kan udstyres med Aduro-tronic automatik Dansk design og effektiv forbrænding Aduro brændeovnene er skabt med enkle og stilrene linier, skjulte

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

N 700 COUP DE FEU - FRITSTENDE ZANUSSI SERIE BESKRIVELSE FUNKTIONER

N 700 COUP DE FEU - FRITSTENDE ZANUSSI SERIE BESKRIVELSE FUNKTIONER SERIE BESKRIVELSE : en serie af over 100 modeller for det professionelle køkken, designet til at garantere det højeste niveau i udførelse,drift sikkerhed, energi besparelse og ergonomisk korrekt funktion.

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709158613 7 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra hurtig 4,20 kw Midte bag: 3,00 kw Midte frem:

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

BeefEater. Produkt Program

BeefEater. Produkt Program BeefEater Produkt Program Danmark - 2016 Der er mange grunde til at Beefeater barbecues er det førende mærke indenfor gasgrills. 1. 3. Kvaliteten er selvfølgelig i top. Modellerne er lavet i rustfrit stål

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

Guide til madlavning på dit Aduro udekøkken

Guide til madlavning på dit Aduro udekøkken Guide til madlavning på dit Aduro udekøkken På de følgende sider kan du finde forskellige tips og opskrifter til madlavning på din Aduro kuglegasgrill. Grillens patenterede tragtsystem muliggør, at du

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en vaskemaskine der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende

Læs mere

Produktprogram. Vejledende prisliste 2014-15

Produktprogram. Vejledende prisliste 2014-15 Produktprogram Vejledende prisliste 01-1 INDHOLDSFORTEGNELSE MCZ FACE... MCZ KAIKA Air... EGO.0 Air... EGO.0 Air med topafgang... MCZ SAGAR Air... MCZ TOBA Air...11 STAR.0 Air...1 MUSA.0 Air...1 MCZ THEMA

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

INSTALLATIONS- OG BETJENINGSVEJLED- NING. for VARMESKUFFER. Manuel eller elektronisk styring MODEL: 500-1D, 1DN 500-2D, 2DN 500-3D, 3DN

INSTALLATIONS- OG BETJENINGSVEJLED- NING. for VARMESKUFFER. Manuel eller elektronisk styring MODEL: 500-1D, 1DN 500-2D, 2DN 500-3D, 3DN INSTALLATIONS- OG BETJENINGSVEJLED- NING for VARMESKUFFER Manuel eller elektronisk styring MODEL: 500-1D, 1DN 500-2D, 2DN 500-3D, 3DN Indhold 1. GENERELT... 3 1.1 Udpakning... 3 1.2 Beskrivelse... 3 1.3

Læs mere

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis!

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! I denne tid taler alle om svindende energi ressourcer, og hvordan fossile brændstoffer skaber problemer ikke dig!

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag:

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

Crystalwave Generation II

Crystalwave Generation II Crystalwave Generation II Content Crystalwave Generation II Nøglefunktioner og fordele Sådan bruges Crystalwave Muligheder Tips og pleje Sikkerhed og forholdsregler Kort fortalt 2 Crystalwave Generation

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN)

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) EAN13: 8017709122171 4 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra

Læs mere

DOSC36X. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA

DOSC36X. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: AA EAN13: 8017709149642 20% lavere energiforbrug end A-klasse STOR OVN: 6 funktioner Ovnvolumen: 68/79 liter (+35%) Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk

Læs mere