#2 / / Brøndby IF - SønderjyskE Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "#2 / 13.3.2011 / Brøndby IF - SønderjyskE Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby"

Transkript

1 forstadskultur - Infozine om Brøndby IF s fankultur #2 / / Brøndby IF - SønderjyskE Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby Hallo Sydsiden! Denne udgave af Forstadskultur giver dig et tribunemæssigt tilbageblik på sidste uges kamp mod Lyngby, hvor Sydsiden blev indviet. I den forbindelse blev et større Sydsiden Brøndby-banner fremvist ved 2. halvlegs start. Dette banner vil indtage en central position hver gang vi fremover spiller på Brøndby Stadion, hvorfor du kan læse meget mere om baggrunden for udarbejdelsen af dette fælles tribune-banner. Forstadskultur præsenterer dig ligeledes for informationer om dagens kamp imod Sønderjyske. Således vil du kunne læse om dagens tifo, som kort fortalt er en hyldest af vores elskede hjemmebane: Brøndby Stadion. Selve årsagen til tifoen er, at Brøndby IF ikke er afvisende overfor at sælge vores stadion-navn til en sponsor. Endeligt giver vi dig seneste nyt omkring den forestående weekends derby-boykot, som forventes at blive mødt at stor støtte fra en bred skare af Brøndby-fans. God kamp og god læselyst.

2 02 // ForstadsKULTUR dagens kamp Allerede igen er vi tilbage på Sydsiden - denne gang mod Sønderjyske. En kamp der skal vindes, hvis håbet om 2. pladsen stadig skal bevares intakt. Et flot tilskuertal sidste uge udmøntede sig desværre hverken i en sejr, eller en godkendt opbakning gennem hele kampen. Også i dag er Brøndby Tifo på banen med en højaktuel tifo. Som senere beskrevet i dette blad står vores højelskede stadion overfor et salg af sit navn, hvilket derfor er emnet på dagens tifo. Tifoen består af flere dele: På øvre tribuneafsnit vil der stå en tekst, til dels oprejst, på pinde med BRØNDBY STADION. Herunder vil der blive udfoldet et banner med historiske øjeblikke i Brøndby Stadions historie. Fra anlæggelsen i 1965, over opførelsen til denne tribune, og den store ombygning af stadionet, der stod klar i starten af dette årtusinde. Yderligere vil der foran tribunen blive rejst en silhuet af stadionet - ligeledes på pinde, som det er kendt fra tidligere tifo, såsom Mirakulix-tifoen mod FC Midtjylland i starten af sidste sæson. Desuden fremvises et budskabsbanner, der desværre ikkeblev godkendt med det samme, hvorfor vi måtte ændre og tilpasse budskabet en del før vi fik den endelige godkendelse. Et blik tilbage... Lyngby hjemme Sæsonstarten mod Lyngby BK på Brøndby Stadion blev en noget rodet affære, både på banen og på tribunen. Dagen startede med koncert fra Stilen R Profilen under tribunen, hvilket var et noget anderledes arrangement, end hvad man er vant til ved en normal hjemmekamp. Koncerten, der var arrangeret af fankoordinatoren, blev taget godt imod, og omkring fans fik en uvant opvarmning til kampen, mens mange andre havde travlt med forberedelse af tifo, bannere, trommer og flag, før tribunen blev indtaget i samlet flok. Tifoen var klart en af de mere komplicerede at få udført til perfektion, især da rulleflaget blev revet over, under de lettere kaotiske scener ved udfoldelsen nede foran tribunen. Tingene blev dog lappet sammen, og sendt op af tribunen i god tid, før spillerne kom på banen. En flot tifo, der dog godt kunne mang-

3 forstadskultur // 03 le lidt skarphed fra den almene tribunegænger på Sydsiden, når bannerne skulle placeres, og strækkes ud på tribunen. Røgdelen fejlede desværre fuldstændig, da stærk vind, og yderst tvivlsomt krudt ikke kunne skabe de farveadskilte røgsøjler, der var målet. Herefter startede tribunen godt op, men faldt alt for hurtigt i niveau. Til dagens kamp blev det forsøgt at placere de to trommer samt capo en på stilladset i hullet, hvilket var medvirkende til en utrolig usynlig capo, og en manglende trommelyd på store dele af tribunen, når lyden forsvandt ned under tribunen. Dette skal dog ikke tage fokus væk fra, at indsatsen fra store dele af tribunen var under al kritik. Selv de mest basale sange kunne ikke få en godkendt volumen. Pausen blev brugt til omrokeringer omkring midten, hvor capo og trommer flyttede tilbage til deres vante plads i toppen af hullet. Dette, samt en større gejst hos spiller på banen, var medvirkende til at stemningen i den grad fik et løft, der holdte i store dele af 2. halvleg. Det er dog desværre stadig en tydelig tendens, at midten af tribunen ikke har føling med siderne, der ofte gerne vil være med, men føler at nogle sange bliver kørt alt for længe. Der kan kun opfordres til at siderne prøver at starte nye sange, samt at folk på midten prøver at orientere sig bredt på tribunen, og undgå at køre sange i ti minutter af gangen. Visuelt var tribunen i 2. halvleg flot præget at det nye tribune-banner, samt et større antal flag, der var gemt indtil pausen, for at give det nye banner en flot velkomst på tribunen, hvor det forhåbentlig vil hænge mange år fremover.

4 04 // ForstadsKULTUR Brondby stadion er navnet Kasi-Jespers sponsorat af stadion er udløbet, og muligheden for at Brøndby Stadion skifter navn ligger lige til højrebenet. Incitamentet er penge til vores slagne klubkasse, men det er desværre kortsigtet kassetænkning, som kan få konsekvenser for hele kulturen omkring klubben Brøndby IF. Først et lille historisk tilbageblik, der belyser, hvorfor Brøndby Stadion er en hjørnesten i klubben på linje med logoet og alle idealerne: 1960erne på Vestegnen og forstæderne vokser hastigt befolkningsmæssigt. Det samme sker også for de lokale fodboldklubber i Brøndbyerne, men de har intet stadion at spille med deres førstehold. Betingelsen fra kommunen for anlæggelsen af en stadionbane var at de lokale klubber fusionerede og ville repræsentere en samlet kommune. Selvom det på ingen måde minder om det moderne stadion vi har i dag, så var anlæggelsen altså hele grundlaget for sammenlægningen. Selvfølgelig bygger klubben på en række værdier, men det gjorde Brøndby Øster og Vester også, og man kan stadig få en sludder med en veteran fra dengang om rivaliseringen imellem øst og vest og hvor stort det egentlig var. Siden da er stadion udvidet en lang række gange i takt med vores klub voksede til en af de største og mest succesrige klubber i Danmark. Stadionets udvikling er det tydeligste eksempel på vores klubs udvikling, og det er stadig muligt at se elementer fra den første tribune fra Derfor kan man roligt konkludere at stadionet er en uadskillelig del af vores historie. En historie man ikke bare sælger ud af, men som man burde udvikle og hylde. Det at gå på Brøndby Stadion giver en særlig følelse for mange, som ikke tilnærmelsesvis ville være den samme, hvis navnet skulle udskiftes med et sponsornavn løbende på perioder af eksempelvis 5 år. Branding af klubber er et yderst populært begreb i moderne fodbold, men hvordan får man fremtonet det ægte og dybfølte engagement som Brøndby IF har brandet sig på de senere år, hvis navnet skiftes løbende. De hvide inde fra byen kunne aldrig drømme om at sælge navnet, fordi det Det næststørste enkeltsponsorat i Brøndby IF's historie bragte til manges store tilfredshed ikke et dumt reklamenavn med sig. Brondby.com er en del af deres identitet eller brand om man vil, og det er langt mere værd end de penge et sponsornavn kan indbringe. Samtidigt ville det også være imod vores historie og de nye tider hvor fansene endeligt har fået deres egen tribune, hvor fansene har magten. Bannerwire, capotårn, graffitti og tribunenavn giver så meget mere end sponsorkroner kan. Carlsberg har luret den. De har ikke givet os tribunen for vores skyld. De ved, hvor meget sådan et engagement er værd. Væsentlig mere end eksponeringen på tribunen. Spørgsmålet er så bare, hvornår det går op for den kommercielle afdeling? Både af økonomiske årsager, men også, og primært, grundet klubidealer og historie. For altid Brøndby Stadion.

5 Produktion af det nye tribunebanner Endelig! Endelig blev tribunens udsmykning styret af fansene. Først graffiti og nu kronen på værket: Sponsorfri tribune. Derfor mente vi, at det var tid til at få produceret et tribunebanner, som skal hænge på tribunen i mange år; et banner vi ikke kommer til at skifte, som vi har gjort med de mindre bannere i hullet. Banneret blev produceret af nogle af de ildsjæle, som præger tribunelivet i Brøndby. Både folk fra Alpha, men også løsgængere og andre grupper. På grund af heftig aktivitet med andre gøremål, blev banneret dog først lavet aftenen før personer brugte lørdagen på at få malet tribunens banner, og det var tydeligt for enhver, at de som deltog følte en hvis stolthed over at være med til at male dette banner. Selv de mindste fejl blev rettet og folk tog sig god tid til det. Følelsen af det var noget særligt for de involverede skinnede tydeligt igennem, da de sidste først forlod hallen kl. 02:30 hvilket resulterede i at ophængningen af Boykot-plakater endte med at forstadskultur // 05 blive et nat-projekt. De sidste vendte hjem kl. 6 om morgnen for at stå op og hente banneret i hallen kl. 10. Udformningen og designet af banneret skulle indeholde en række ting. Det skulle være simpelt og letgenkendeligt, som man kender og beundrer fra andre tribuner i Skandinavien og Europa. Men samtidigt skulle vi også udfolde vores egenskaber. Resultatet er vi selv meget stolte af. Sydsiden logoet er blevet malet med skygger og er yderst detaljeret. Imens er skriften forstørret og gjort massiv. Normalt er bannerne kun halvanden meter, men vi har forhøjet det til over to meter. Det er konturskåret i midten for at give det et karakteristisk særpræg på vores nye, seje tribune. Vi håber det bliver taget godt imod og vil pryde Sydsiden i mange år fremover!

6 06 // ForstadsKULTUR Derby-boykot Dine venner snakker om det, og prøver måske at overbevise dig om rigtigheden af et boykot. Måske står du i den omvendte situation og forsøger at overvise nogen, om at deltage i boykottet. Alpha Brøndbys skribent giver dig nedenfor samtlige argumenter for et derbyboykot, samt hvorfor det burde være obligatorisk for alle aktive Brøndbyfans at deltage i derbyweekendprogrammet. Initiativet til at boykotte kampen mod fck skyldes mange ting, men skal først og fremmest ses som en måde at trække en streg i sandet, da vores rettigheder som udøvende aktive fans aldrig må vægtes højere end et derby. Først og fremmest er der det, for mange, principielt forkerte i at skulle afgive sit fingeraftryk for at komme ind til en fodboldkamp. Det overskrider simpelthen en principiel grænse for mange, og udvisker i høj grad skellet mellem aktiv fodboldfan og hårdkogt kriminel. Skulle man alligevel ikke føle sig ramt på det retsmæssige og rent principielle ved tiltaget, og derved læne sig opad parolen Hvis man ikke har noget at skjule, hvad er så problemet i at aflevere sit fingeraftryk?, skriger det stadig til himlen, at tiltaget ikke løser noget som helst i forhold til at komme balladen til livs. Således kan man uden de store mellemregninger, hurtigt komme frem til det resultat, at det eneste dette tiltag kan være med til at forhindre, er sortbørshandel. Hverken karantæneramte eller folk, der udøver ballade under kampen, vil mærke en effekt af tiltaget, da disse folk stadig skal opdages på eller udenfor stadion fingeraftryksregistreringen løser altså ikke problemet. Derimod kommer det til at fremstå som ren og skær symbolpolitik, da det gør Hr. og Fru Danmark tilfredse og samtidig viser udadtil, at Brøndby IF tilsyneladende gør noget ved problemet. Man kan endda forestille sig det scenarie, at tiltaget kommer til at have den fuldstændig modsatrettede effekt: Ser man på tiltaget med anerkendelsesteoretiske øjne, vil man med stor sandsynlighed kunne pege på at fingeraftryksregistrering, vil føre til en ændring af mange fans selvopfattelse, hvilket i sidste ende vil medføre et hårdere miljø til Brøndby IF s kampe. Det bør understreges, at dette bestemt ikke er ønskeligt. Ovenstående er i store træk, hvorfor mange Brøndbyfans har givet deres tilsagn om deltagelse i det massive boykot (over 700 har allerede tilmeldt sig begivenheden på facebook!). Som modsvar til fingeraftryksregistreringstiltaget, vil vi derfor understrege, at vi er

7 forstadskultur // 07 klar til at indgå i dialog med Brøndby IF om at finde en løsning, som både fans og klub kan leve med. Det bør i tråd med dette yderligere understreges, at vi er klar til at tage ansvar, i det omfang det er muligt, for begivenhedernes gang på tribunen en udvikling, der allerede har været i gang længe i form af bl.a. øget selvjustits på tribunen og udmeldinger om afstandtagen fra kast med pyroteknik. Ligesom Brøndby Support, har vi masser af idéer til, hvordan fremtiden kan se ud, og vi vil meget gerne i dialog med Brøndby IF vedrørende dette. Vi håber, at så mange som muligt vil støtte op om nedenstående derby-program, og give et stærkt signal til omverdenen, om at Brøndby IF altid vil have et unikt sammenhold, på tværs af køn, alder og bopæl, og give spillerne den størst, mulige støtte før kampen i parken, samtidig med at sende et stærkt signal til Brøndby IF, om at dette tiltag er over vores personlige grænse.

8 08 // ForstadsKULTUR DERBY-program Fredag: Derbyfest fra kl. 20:00 på Hovsa: Mød op til fredagsøl og få de seneste informationer op til kampen og hold en fest med alle de festlige fans som klubben ikke ønsker på sine udeafsnit. Lørdag: Træning fra klokken 10:00: Dette er nok det vigtigste tidspunkt for hele weekenden, så vi håber inderligt at folk dukker op og viser spillerne, at de vil være i vores tanker hele søndagen, selvom vi ikke står på tribunen. Spillerne er de sidste, som skal straffes i denne sag. Medbring gerne alt hvad du har af flag, bannere, konfetti osv. Vi mødes foran 1964 og går samlet over til træningen. Efterfølgende vil der være forberedelse af søndagen, hvor vi håber så mange som muligt vil hjælpe til. Mere info følger på dagen. Søndag: Mødetid kl 12:00 foran indgangen til Sydsiden: Vi skal give spillerne den sidste afsked, inden de tager afsted mod Østerbro. Vi forventer, de kører ved tiden. Tiden frem til afgang vil gå på forberedelse så vi kan vise, hvad det er for en positiv fankultur Brøndby IF udelukker. Medbring alt hvad du har af gule og blå ting. Vi vil gerne understrege hvor vigtigt det er, at folk kommer derud, vi garanterer den blive mindeværdig og DU vil ikke misse den. Så selvom du bor inde København, så kom ud og deltag i fællesskabet! Efter afskeden med spillerne marcherer vi mod Brøndbyøster station og tager toget til Københavns Hovedbanegård. Vi har som altid lavet en aftale med Rosie McGee's, hvor vi i samlet flok kan se kampen inde i byen. Søg hen mod dem, og lad os gøre Københavns Centrum til en flot gul-blå kulisse. God kamp ALPHA BRONDBY web: // mail: fk@alphabrondby.dk

#4 / 3.4.2011 / Brøndby IF - Silkeborg IF Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby

#4 / 3.4.2011 / Brøndby IF - Silkeborg IF Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby forstadskultur - Infozine om Brøndby IF s fankultur #4 / 3.4.2011 / Brøndby IF - Silkeborg IF Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby Goddag Sydsiden! Efter en vellykket boykotweekend og landskampspausen gælder

Læs mere

FAIRPLAY KØBENHAVNS VESTEGNS OGSÅ UDENFOR BANEN

FAIRPLAY KØBENHAVNS VESTEGNS OGSÅ UDENFOR BANEN KØBENHAVNS VESTEGNS FAIRPLAY OGSÅ UDENFOR BANEN PARTNERSKAB MELLEM: Brøndbyernes IF Fodbold A/S Brøndby Kommune Brøndby Support Alpha Brøndby Vestegnens politi Partnerskab for Fairplay - også udenfor banen

Læs mere

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion.

Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Bilag 1 Interview med Michael Piloz Interviewet blev foretaget d. 3. april kl. 11.00 på Michael Piloz kontor ved Aarhus Stadion. Da interviewet er delt op i to dele grundet en kort afbrydelse af Bakken

Læs mere

Alternativt løsningsforslag til pokal-derbyet

Alternativt løsningsforslag til pokal-derbyet Alternativt løsningsforslag til pokal-derbyet Mange fodboldfans har de seneste dage glædet sig over endnu et derby med billige billetpriser og fraværet af restriktioner. Det viste sig dog, at Brøndbys

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik Sammen er vi stærkere Stafet For Livet 2016 - et indblik INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Vi fejrer Stafet For Livet 2016 3 Sammen er vi stærkere 4 Hvad betyder Stafet For Livet for Fighterne? 5 Hvad betyder

Læs mere

#1 / 6.3.2011 / Brøndby IF - Lyngby BK Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby

#1 / 6.3.2011 / Brøndby IF - Lyngby BK Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby forstadskultur - Infozine om Brøndby IF s fankultur #1 / 6.3.2011 / Brøndby IF - Lyngby BK Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby Hallo Sydsiden! Alt for længe, har Brøndby IF s aktive fanscene sukket efter

Læs mere

forstadskultur Hallo Sydsiden!

forstadskultur Hallo Sydsiden! forstadskultur - Infozine om Brøndby IF s fankultur #15 / 30.10.2011 / Brøndby IF - AaB Pris: 0,- Oplag: 400 Alpha Brøndby Hallo Sydsiden! I denne udgave af Forstadskultur giver vi dig dagens kamp mod

Læs mere

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland

Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Viby IFs U13-drenge til internationalt stævne i Tyskland Øverst fra venstre: Jacob, Lucas, Christian, Mads, Christian HD og Jonas (træner) Nederst fra venstre: Nikolai, Anton, Mikkel H., Mikkel L., Victor

Læs mere

#8 / 8.5.2011 / Brøndby IF - ps&e Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby

#8 / 8.5.2011 / Brøndby IF - ps&e Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby forstadskultur - Infozine om Brøndby IF s fankultur #8 / 8.5.2011 / Brøndby IF - ps&e Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby Hallo Sydsiden! DERBY, DERBY, DERBY! ENDELIG er det tid til endnu et derby, og denne

Læs mere

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson

99 259 3.209 14.289. Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson SPONSORPROSPEKT Unikke tal fra Aalborg Pirates første sæson 15 80 var rygnummeret på NHL-spilleren Colin Greening i de to måneder, han spillede i Aalborg. Vi var den første klub til at hente en NHL-spiller

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Fankoordinator Brian Sørensen fremhæver bl.a. den fantastiske støtte og sang, der var til bronzekampen mod AaB i Aalborg.

Fankoordinator Brian Sørensen fremhæver bl.a. den fantastiske støtte og sang, der var til bronzekampen mod AaB i Aalborg. Lyden skal komme fra Nord! En fantastisk sæson er netop overstået, vi står med bronze om halsen og en Europa League kval-billet i hånden. Kan vi ønske os mere end det? ja da, en guld medalje og en CL-plads,

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Viborg Ultras. Viborg FF - AC Horsens, 26/3 2006, Årgang 1 No. 2 FANZINE

Viborg Ultras. Viborg FF - AC Horsens, 26/3 2006, Årgang 1 No. 2 FANZINE Viborg Ultras Viborg FF - AC Horsens, 26/3 2006, Årgang 1 No. 2 FANZINE SÆSONEN ER I GANG Til premierekampen var alle numre af det første fanzine delt ud, inden Syd blev fyldt. Vi vil gerne sige tak til

Læs mere

forstadskultur Hallo Sydsiden!

forstadskultur Hallo Sydsiden! forstadskultur - Infozine om Brøndby IF s fankultur #11 / 31.7.2011 / Brøndby IF - AC Horsens Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby Hallo Sydsiden! Sæsonen er skudt i gang, og for et kort øjebliks stund kan

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Stor interesse for Køge Park

Stor interesse for Køge Park Stor interesse for Køge Park Udviklingen af stadionprojektet tager form. Sådan ser planerne for Køge Park ud. Der er stor interesse for at være med til udviklingen af stadionprojektet, der går under arbejdstitlen

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 2015 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S FAIR PLAY - OGSÅ UDEN FOR BANEN 3. KVARTAL 2015

KVARTALSRAPPORT 2015 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S FAIR PLAY - OGSÅ UDEN FOR BANEN 3. KVARTAL 2015 KVARTALSRAPPORT 2015 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S FAIR PLAY - OGSÅ UDEN FOR BANEN 3. KVARTAL 2015 1 2 KVARTALSRAPPORT 2015 BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S FAIR PLAY - OGSÅ UDEN FOR BANEN 3. KVARTAL 2015 Fair

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Fodbolden. indvandrere

Fodbolden. indvandrere Fodbolden indvandrere Fodbolden indvandrere 4 Formand for Den Østlige Forening i Aalborg Øst, Salah Touska (tv) og fodboldtræner, kampfordeler og alt muligt andet i fodboldklubben, Mohamed Agha. Ildsjæl

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

Det var ikke en kronologisk gennemgang, for Fritz skiftede igennem hele aftenen fra fortid til

Det var ikke en kronologisk gennemgang, for Fritz skiftede igennem hele aftenen fra fortid til Den 15. februar havde ABC s venner inviteret til foredragsaften med Fritz Mogensen, og som et ekstra krydderi var det også lykkedes arrangørerne, at få en af Danmarks bedste vinterbane-ryttere, Marc Hester,

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

KENDELSE. afsagt den 3. oktober Fodboldens Appelinstans. i sagen. F.C. København

KENDELSE. afsagt den 3. oktober Fodboldens Appelinstans. i sagen. F.C. København KENDELSE afsagt den 3. oktober 2017 af Fodboldens Appelinstans i sagen F.C. København påklager kendelse af 22. august 2017 afsagt af Fodboldens Disciplinærinstans. Appelinstansen bestod af Bloch Andersen

Læs mere

S: Først og fremmest hvad arbejder du med og hvad hedder du?

S: Først og fremmest hvad arbejder du med og hvad hedder du? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Interview med Ketil Forsé Staal del 1. Sted: The Bleak House Dato: 13/04/2014 Jeppe=J Simon=S Informant=I S: Først

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

#5 / 17.4.2011 / Brøndby IF - AaB Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby

#5 / 17.4.2011 / Brøndby IF - AaB Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby forstadskultur - Infozine om Brøndby IF s fankultur #5 / 17.4.2011 / Brøndby IF - AaB Pris: 0,- Oplag: 500 Alpha Brøndby Goddag Sydsiden! To kampe uden de vigtige tre point, giver selvsagt for alvor brug

Læs mere

Odense Boldklub 1887 2012

Odense Boldklub 1887 2012 Holdet som rykkede op to år i træk fra 3. division til 1. division - 1945/46 og 1946/47. Forreste række: Svend Hugger, Jørgen Leschly Sørensen, Frode Nygaard. Bageste række: Træner Harry Conradsen, Arndt

Læs mere

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Konflikter med kunder. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henrik og Lisbeth, hvor Henrik

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Om Brøndby Supporters Trust

Om Brøndby Supporters Trust Om Brøndby Supporters Trust Aktive ejere af Brøndbyernes IF Fodbold A/S Brøndby Supporters Trust (BST) er en forening for alle, der interesserer sig for, hvordan Brøndby IF ledes i dag og udvikles i fremtiden.

Læs mere

Viborg Ultras. Viborg FF - Silkeborg IF, 12/3 2006, Årgang 1 No. 1 FANZINE

Viborg Ultras. Viborg FF - Silkeborg IF, 12/3 2006, Årgang 1 No. 1 FANZINE Viborg Ultras Viborg FF - Silkeborg IF, 12/3 2006, Årgang 1 No. 1 FANZINE Tillykke...... du sidder netop nu og læser i Viborgs første fanzine. Et fanzine er et begreb, der dækker over en samling artikler

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX

Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Handlingsplan for fælles sponsorarbejde mellem Elite Nord og Frederikshavn FOX Overordnet mål med handlingsplanen: Via en fælles indsats at tiltrække et eller flere landsdækkende sponsorater, der til sammen

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

- Sponsoroplæg - AFC Holstebro Dragons. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - AFC Holstebro Dragons. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! AFC Holstebro Dragons 7500 holstebro Amerikansk fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/afc-holstebro-dragons

Læs mere

KENDELSE. Afsagt den 09. juli Fodboldens Disciplinærinstans. i sagen. Brøndby IF FC Midtjylland, afviklet 17. maj 2019

KENDELSE. Afsagt den 09. juli Fodboldens Disciplinærinstans. i sagen. Brøndby IF FC Midtjylland, afviklet 17. maj 2019 KENDELSE Afsagt den 09. juli 2018 af Fodboldens Disciplinærinstans i sagen Brøndby IF FC Midtjylland, afviklet 17. maj 2019 SAGENS FAKTISKE OMSTÆNDIGHEDER: Fredag den 17. maj 2019 blev Sydbank Pokalfinalekampen

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen.

VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015. Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. Formandens beretning. VISKI Generalforsamling d. 20. februar 2015 Det er lidt specielt at skulle give årets formandsberetning fra distancen. VISKI er ikke bare en dejlig vinterbadeklub men også et samlingspunkt

Læs mere

Op, stemmer alle folk på jord med frydetone sammen: Halleluja, vor Gud er stor og Himlen svare: amen.

Op, stemmer alle folk på jord med frydetone sammen: Halleluja, vor Gud er stor og Himlen svare: amen. PRÆDIKEN SØNDAG DEN 12. JUNI 2016 3. SETRIN AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL. 10.15 ØSTER HÆSINGE KL. 14 Tekster: Es.65,1-2; Ef. 2,17-22; Luk. 15,11-32 Salmer: 736,52,365,167,31 ØH: 3,365,167,31 Op, stemmer

Læs mere

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?

SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER? SEJR FOR ENHVER PRIS ELLER?hånden. Denne folder skal være med til at skabe DBU Sjællands arbejde består blandt andet i at støtte den gode adfærd og tone på og udenfor fodboldbanerne,

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

U14 til topturnering i Zoetermeer

U14 til topturnering i Zoetermeer U14 til topturnering i Zoetermeer I den netop overståede weekend deltog Randers Frejas U14-1 hold i en international topturnering i hollandske Zoetermeer. Der var afgang torsdag aften kl. 00.30 sammen

Læs mere

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne:

Om turneringer. Det er der flere grunde til at se på vores forhold: Først lidt om selve turneringerne: Om turneringer Turneringsformatet er lavet lidt om i år. Når jeg nu fortæller lidt om, hvorfor og hvordan kommer jeg samtidig til at fortælle lidt om de problemstillinger, vi i øvrigt har i klubben som

Læs mere

Aalborg, 19. maj 2011

Aalborg, 19. maj 2011 Referat af møde mellem Claus Jensen, kommerciel direktør i AaB, samt de to AaB-supportere Hans Peter Bang Jensen og Steffen Pauli Schou den 5. maj 2011. Mødet varede cirka 2½ timer, og blev afholdt i en

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018 Tak til alle jer medlemmer der på hver jeres måde har hjulpet til i forbindelse med foreningens aktiviteter i 2018!! Tak fordi I har lyst til at medvirke med jeres altid positive ånd! Bestyrelsen har i

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

- Sponsoroplæg - Tvingstrup Boldklub. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Tvingstrup Boldklub. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Tvingstrup Boldklub 8700 Horsens Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/tvingstrup-boldklub Intro Tvingstrup

Læs mere

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014

Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet. Ansøgning til Ringsted Kommune. Maj 2014 Maj 2014 Benløse Floorball Club sætter Ringsted og Benløse på Danmarkskortet Ansøgning til Ringsted Kommune Benløse Floorball Club sætter Ringsted på Danmarkskortet 1 Til Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade

Læs mere

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole

Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv. Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Bilag: Efterskolerejser i et dannelsesperspektiv Spørgeskemaundersøgelse blandt alle elever på Ranum Efterskole Undersøgelse af elevernes forventninger og selvopfattelse forud for deres rejse. Hvor gammel

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

1. Baggrund - 2 - Gule striber på Faxe-tribunen, 30/7-10 Brondby.com. Sydsiden: De gule striber skal være frie, 4/3-11 Brondby.com

1. Baggrund - 2 - Gule striber på Faxe-tribunen, 30/7-10 Brondby.com. Sydsiden: De gule striber skal være frie, 4/3-11 Brondby.com Indhold 1. Baggrund... 2 2. Udenlandske eksempler... 4 2.1. Nya Malmö Stadion, Malmö... 4 2.2. Frankenstadion, Nürnberg... 5 2.3. Borussia-Park, Gladbach... 5 3. Ændring af Sydsiden... 7 3.1. Tribunens

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2011/2012. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2011/2012 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til F/S.......... 3 Hovedsponsor............ 4

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

How to beat the bookies! Tricksene der sikrer dig langvarige gevinster på betting markedet!

How to beat the bookies! Tricksene der sikrer dig langvarige gevinster på betting markedet! How to beat the bookies! Tricksene der sikrer dig langvarige gevinster på betting markedet! HVEM ER VI? Hos Bettingfamily anser vi betting som en alternativ form for investering. Størstedelen af alle bettere

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Håndbold. Kampprogram

Håndbold. Kampprogram Der er også en annonceplads til din virksomhed - pris 800 kr. Kontakt Bente A. Nielsen På tlf. 74 69 31 50 eller bente.nielsen@arvidnilsson.com Håndbold Hovedsponsorer for RIF håndbold: Kampprogram 2010-2011

Læs mere

Nyt kulturhus i Tingbjerg

Nyt kulturhus i Tingbjerg Nyt kulturhus i Tingbjerg Tingbjerg og Utterlevshuse skal have et nyt kulturhus og bibliotek. Huset er for alle beboere i Tingbjerg og Utterslevhuse. Her kan du læse mere om, hvordan huset kommer til at

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

5 FRA BOSSEN OPTAKT TIL KAMPEN HISTORIEN OM SEKTION 12 KOM TÆT PÅ PRIS: 25 KR.

5 FRA BOSSEN OPTAKT TIL KAMPEN HISTORIEN OM SEKTION 12 KOM TÆT PÅ PRIS: 25 KR. SØNDAG DEN 1. JUNI F.C. KØBENHAVN - AGF 5 FRA BOSSEN OPTAKT TIL KAMPEN HISTORIEN OM SEKTION 12 KOM TÆT PÅ PRIS: 25 KR. PARKEN ER HVID Direktør Anders Hørsholt giver her sin holdning til fem emner, der

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

OFFSIDE 10/11. - vi går bag kulisserne i professionel fodbold. Middelfart Ungdomsskole. En tilbud fra

OFFSIDE 10/11. - vi går bag kulisserne i professionel fodbold. Middelfart Ungdomsskole. En tilbud fra OFFSIDE - vi går bag kulisserne i professionel fodbold En tilbud fra Middelfart Ungdomsskole 10/11 Til unge fodboldfreaks og deres forældre Ungdomsskolen tilbyder for 9. gang det spændende hold for fodboldfreaks,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Børnepanel Styrket Indsats november 2016

Børnepanel Styrket Indsats november 2016 Børnepanel Styrket Indsats november 2016 Indhold Introduktion og læsevejledning... 1 Samarbejde mellem skole og døgntilbud... 2 Inklusion i fællesskaber udenfor systemet... 2 Relationsarbejdet mellem barn

Læs mere

HVILKE DRØMME HAR DU FOR DIN FORENING?

HVILKE DRØMME HAR DU FOR DIN FORENING? HVILKE DRØMME HAR DU FOR DIN FORENING? Kickstart jeres drømme og få mod til at tænke anderledes for jeres forening FORENINGS- UDVIKLING hvad er det? Har du drømme og ambitioner på din forenings vegne?

Læs mere

Fælles TIFO-Standard. Sæson 2017/2018

Fælles TIFO-Standard. Sæson 2017/2018 Fælles TIFO-Standard Sæson 2017/2018 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Krav til klubberne... 4 Den Fælles TIFO-Standard for Alka Superliga... 4 Mål for flag og bannere:... 4 Visitation/gennemgang af

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere Årsskrift Stafet For Livet sæson 2017 Sammen var vi stærkere Indhold Generelle fakta 3 Fightere 6 Lysceremoni 7 24 timer 8 Frivilliges trivsel 9 Håb 10 Sammen var vi stærkere! I år var overskriften for

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Prædiken til 17. søndag efter trinitatis, Mark 2, tekstrække

Prædiken til 17. søndag efter trinitatis, Mark 2, tekstrække 1 Nollund Kirke Søndag d. 18. september 2016 kl. 11.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 17. søndag efter trinitatis, Mark 2,14-22. 2. tekstrække Salmer 1. DDS 749: I østen stiger solen op 2. DDS 371: Du

Læs mere

Alt du behøver at vide som Maker på Crate

Alt du behøver at vide som Maker på Crate Alt du behøver at vide som Maker på Crate København, april 2015 Crate er dit sted! Det er dine produkter og det er din butik. Vi er vildt begejstrede for at have dig med ombord og vi er sikre på, at vi

Læs mere

DILEMMAKORT FORÆLDRE

DILEMMAKORT FORÆLDRE DILEMMAKORT FORÆLDRE Dilemma #1 Din søns hold er ude at spille kamp. Du står på sidelinjen og kigger på sammen med flere af de andre forældre. Caspers far står der også. Du bemærker, at han råber meget

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere