Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet"

Transkript

1 Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet august - december årgang Nr.2 Så slår vi igen teltet op til Sang i præstegårdshaven Søndag den 27. august kl Menighedsrådet er traditionen tro vært med kaffe og brød, så der er ingen undskyldning. Kom og vær med! Man kan ikke være trist og synge samtidig, derfor er det en skam, at vi synger så lidt i Danmark. Det vil vi lave om på denne skønne sensommereftermiddag. Indeholder bl.a.: Årets ældreudflugt - Dølby kirke lukker Præstens Klumme Konfirmandbillede Reformationsåret (foredrag og festgudstjeneste)

2 Gudstjenesteliste Ret til ændringer forbeholdes Dato Hem Hindborg Dølby Tjenestegørende præst 19/ Bryllup, Rydal 20/ Rydal 27/ B Rydal 3/ Mads Callesen 10/ Rydal 17/ Helga Ørgaard 24/ Rydal (Høstgudstjeneste) 1/ Rydal 8/ Rydal 15/ Rydal 22/ Rydal 29/10?? Rydal 5/ Rydal (Allehelgen) 12/ Rydal 19/ Afløser (se dagspressen) 26/ Afløser (se dagspressen) 3/ Rydal (åbning) 10/ Rydal 13/ Lucia 17/ Afløser 24/ Rydal 25/ Rydal 26/ Rydal 31/ Rydal 1/ Rydal For sognets ældre stiller vi kirkebil til rådighed. Skive Taxa tlf.: Fra Kirkebogen Døbte Clara Lund Graugaard (Hem kirke) Alfred Ellegaard Fuglsang (Hem kirke) Viktor Handberg Museth (Hem kirke) Emil Klysner (Hindborg kirke) Vera Í Jógvanstovu Bach (Dølby kirke) Simone Høgh Krog (Hem kirke) Viede Lotte Handberg og Jan Museth (Hem kirke) Begravede Margrethe Jensine Nielsen (Hem kirke) Maren Anna Lise Margrethe Nymann (Hem kirke) Jens Foged Pedersen (Hem kirke) Kirstine Pedersen (Hem kirke) Jytte Birgit Bligaard (Hindborg kirke) Elnora Jessen Ladefoged (Dølby kirke)

3 Dato Tidspunkt Arrangement Søndag den 27. august kl Sang i præstegårdshaven Søndag den 24. kl Høstgudstjeneste i Hem kirke september Torsdag den 5. oktober kl Foredrag: Reformationen v/morten Rydal Søndag den 29. oktober kl Reformationsgudstjeneste i Hindborg kirke. Søndag den 5. kl Allehelgen i Hem kirke november Søndag den 3. kl Åbningsgudstjeneste i Dølby kirke december Søndag den 10. kl Minikonfirmandafslutning i Hem kirke december Onsdag den 13. kl Lucia/syng-julen-ind i Hem kirke december 2018 Torsdag den 11. januar kl Nytårskoncert med Sallingkoret i Dølby kirke Onsdag den 17. januar kl Foredrag: Født i Horsens Tugthus Tirsdag den 20. februar kl Fastegudstjeneste i Hindborg kirke v/natalia Andreassen Søndag den 25. februar kl Konfirmandgudstjeneste i Hem kirke Arrangementerne vil, når tiden nærmer sig, blive omtalt i Midt på ugen. Gudstjenester på Hem Ældrecenter 24/8, 21/9, 26/10, 16/11, 21/12 alle dage kl Alle Helgens gudstjeneste 5/11 kl Det er blevet en tradition, at vi med et lille kor medvirker ved gudstjenesten. Vi er en lille gruppe og vil rigtig gerne have flere med. Vi øver ca. 4 gange før og første gang bliver den tirsdag den 10. oktober kl. 19 i Hem kirke, så mød bare op.er der spørgsmål så ring til: Jette mobil eller Bente på Lucia/syng-julen-ind i Hem kirke den 13/12 kl Vi synger julen ind og håber traditionen tro, elever fra Hem skole igen vil komme og synge og gå Lucia for os.

4 Hindborgaften Igen i år inviterede menighedsrådet i Hindborg til den traditionellen Hindborgaften, og igen i år var fremmødet imponerende: 45 voksne og 13 børn. Som vanligt begyndte man med I Danmark Er jeg født, hvorefter formand Kristen Boel bød velkommen, og så var der fællesspisning ved de runde borde. Børnetallet er som det fremgår steget betragteligt i Hindborg, så der ligefrem var indrettet et særligt børnebord til de mellemstore. Efter middagen var der arrangeret skattejagt og aktiviteter for børnene i laden, mens de voksne hørte arkæolog ved Skive Museum Morten Jensen fortælle om de arkæologiske fund i forbindelse med nedgravningen af el-motorvejen gennem Salling. Morten Jensen havde medbragt en mængde billeder og oversigter, så det var nemt at følge med. Om Hindborg fortalte han, at man øst for kirken havde fundet rester af huse fra middelalderen. Det var dengang Hindborg var herredsby og sikkert betragteligt større end i dag. Særlig interessant var fundet af en gammel smedje. Her har man fundet spor af smedens esse, som var anbragt på to store træstød. Smedjen var ikke stor, det var nærmest en bod med essen i den ene ende. Efter foredraget var der kaffe og hjemmebagt kage, og hen ad klokken ti sluttede aftenen, langt over mange af de smås sengetid.

5

6 i Reformationen foredrag og festgudstjeneste Som de fleste nok har hørt, er 2017 udnævnt til reformationsår. Den 31. oktober er det 500 år siden Martin Luther slog sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg og dermed begyndte det, vi kalder for reformationen. Luther ville ikke grundlægge en kirke i sit eget navn. Han ville blot bekæmpe de misbrug, han fandt i datidens katolske kirke. Men tingene tog fart, for Luther havde sat ord på noget, som mange havde tænkt i årevis. Stærke kræfter var involveret. Mindre end 20 år senere var Luthers tanker blevet grundlaget for en helt ny kirkeordning i Danmark, som kom til at bære hans navn, den evangelisk-lutherske kirke. Morten Rydal fortæller om begivenhederne, der førte til en af de største omvæltninger i Europas historie. Han tager os med til stederne, hvor det skete, og vi skal høre om, hvad det egentlig var, Martin Luther ville. Foredrag torsdag den 5. oktober kl i præstegården Festgudstjeneste Søndag den 29. oktober i Hindborg kirke kl Dølby kirke lukker i efteråret Dølby kirke har længe haft et lille problem. Når der er barnedåb, bryllup eller begravelse, sidder følget gerne på de øverste bænke. Men i Dølby kirke er de øverste bænke anbragt klods op af muren ind til koret. Dette gør, at man i stedet for at kunne følge med i dåben eller vielsen, må finde sig i at stirre lige ind i en mur. På de inderste pladser kan man hverken se alteret eller præsten. Dette vil vi i menighedsrådet gerne lave om på. Vi fjerne simpelthen de øverste bænke, så der bliver luft og plads øverst i kirken. Samtidig lægger vi et andet gulv på midtergangen og i koret. Hvis vore planer godkendes i stiftet, betyder det, at Dølby kirke vil være lukket i efteråret. Vi håber at kunne holde åbningsgudstjeneste 1. søndag i advent den 3. december.

7 Konfirmander 2017 Cecilie Sand Godsk - Maiken Lund Sørensen - Emilie Holck Balling Emil Trærup Laigaard - Rasmus Skov Petersen - Sebastian Dalsgård Victor Søderkvist Lajgaard - Jeppe Sand Godsk Nikolai Ladegaard Larsen- Magnus Mingus Nielsen- Anders Bach Stisen Menighedsrådsmøder Hem: 16/8, 5/9, 15/11, 6/12 Fællesmøde for Hem Hindborg Dølby: 27/9 kl Rettelse: I forrige blad under præsentation af menighedsrådene kom vi desværre til at bytte rundt på Dølby og Hindborg menighedsråd. Beklager!

8 Sogneudflugt den 6. juni I pænt solskinsvejr og nogen blæst drager vi 24 personer i bus sydover. Første stop på turen er Gl. Rye kirke syd for Silkeborg. Her bliver vi modtaget af sognepræst Iben Johanne Thomsen, som fortæller os om kirkens historie. Kirken er et smukt og historisk sted, og I Gl. Rye passer man godt på den gamle kirke. Fra 1100-tallet har der været kirke her og hvert år besøges den af mange, der er interesseret i at besøge det sted, der bragte så mange pilgrimme til Gl. Rye i middelalderen, og hvor senere Christian den 3. blev valgt til konge, og startskuddet til den danske reformation lød. Kirken er speciel ved, at den består af en langhuskirke med et selvstændigt tårn mod øst. Tårnet er opført i 1912 over de gamle middelalderlige fundamentrester.

9 Vi tager afsked med sognepræsten og kører videre mod Korning Kro lidt vest for Horsens, hvor vi skal spise middag. Vi får serveret en lækker forret med laks, salat m.v. Hovedretten er en fyldig karbonade med grønærter og kartofler. Der er ingen der går sultne fra den middag. Så går turen videre til Horsens Statsfængsel, som nu er museum. Vi bliver modtaget af Maria, som skal vise os rundt i museet. Hun fortæller om livet i fængslet fra de første fanger blev indsat i maj 1853 til fængslet lukkede I Vi så cellerne, trappegangene, hospitalet, kirken og kælderen. Det hele. Maria fortalte om udbryderkongen Carl Lorentzen, som gravede en 18 m lang tunnel, så han den 23. december 1949 kunne bryde ud af fængslet. Om fangen Jens Nielsen, der var den sidste person, der blev henrettet i Danmark i fredstid. Det var i Efter endt rundvisning gik vi i Café Lorentzen og fik kaffe, the, boller og muffins. Derefter gik turen hjem til Hem, Hindborg og Dølby.

10 Efterårsfest på Hem ældrecenter Fællesspisning, sang- og fortælleaften Onsdag den 20. september kl Alle er velkomne 17.30: spisning, to retters menu 18.30: Underholdning ved Svend Brøndum, Laurits Goul (læser op af Jeppe Åkjær & Hans Kirk), Basholm Nørgaard (vendelbomål) og Anton Berntsen (Vejle-dialekt). Mellem oplæsninger og kommentarer er der udvalgte sange akkompagneret af Laurits Goul : Kaffebord 19.45: Underholdningen fortsætter : Afslutning Pris for denne aften er 125 kr. pr. person, som betales ved indgangen. Drikkevare kan købes er for: vand 10 kr., en flaske vin 50 kr. et glas vin 10 kr. Tilmelding senest 10. september ved Købmanden, på ældrecenteret eller på telefon Vi afholder lotterispil 3. tirsdag i hver måned kl Adventshygge på ældrecenteret 7. dec. Kl til Arrangør Kontaktrådet Hem, Hindborg Dølby Venneforeningen arrangerer fællessang på Ældrecentret første tirsdag i hver måned fra 10:00 til 11:30. Mød bare op, det koster ingenting. I pausen er der kaffe/the med brød. Glæden ved at synge er størst i samvær med andre. Er der behov for kørelejlighed så ring på tlf.: (Povl Funch) Venneforeningen afholdt generalforsamling ved udgangen af februar. Bestyrelsen består efterfølgende af: Formand Povl Funch tlf.: Næstformand Aase Rasmussen tlf.: Sekretær Karen Sørensen tlf.: Medlem Grethe Nielsen tlf.: Medlem Grete Møllenberg tlf.: Medlem Marian Munkholm tlf.: Kassere Mona Eriksen tlf.: (Medarbejderrepræsentant)

11 Præstens klumme Når sommeren er ovre, kommer et efterår i valgets tegn. Der er valg til både byråd og regionsråd. Hvis du er i tvivl om, hvor i alverden du skal sætte dit kryds ved den lejlighed, vil jeg gerne som præst fortælle dig, hvad du skal stemme! Bare rolig, jeg har ingen planer om at fortælle dig, hvilket parti, du skal stemme på. Jeg ligger mig også fjernt at anbefale en eller anden særlig kristelig politik. Det kunne slet ikke falde mig ind. Men kirken har et lille snusfornuftig ord at sige om politik generelt. Læg mærke til, at det i Danmark er gammel skik, at Folketinget åbner med en gudstjeneste første tirsdag i oktober. Det har fået mange særligt til venstre i det politiske landskab til at protestere og kræve kirke og stat adskilt. Men den gamle skik er god at få forstand af. I kirken forkynder vi evangeliet om vor frelser Jesus Kristus. Da han stod lænket over for sin dommer, den romerske øverstkommanderende Pontius Pilatus, sagde han: Mit rige er ikke af denne verden. Med de ord sætter han skel mellem Guds rige og verdens riger, og det skel gør vi klogt i at huske, når vi går til stemmeurnen. Jesus sætter på en god og enkel måde denne verdens politikere, konger og kejsere, præsidenter og folkevalgte på plads. De hører netop til denne verden. En politiker, en minister, en byrådskandidat er ikke en frelser. Han er mindst af alt Gud. Han er derimod alles tjener, valgt til at arbejde for, at hans medborgere får gode sikre veje, gode skoler til deres børn, rent drikkevand i vandhanerne, billig el og varme, fornuftige lokalplaner. Det er det, han skal. Politikeren får vores stemme, så han kan tale vores sag i rådet. Så simpelt er det, og andet skal han ikke. Derfor begynder Folketinget med en gudstjeneste: For at politikerne kan holde sig til opgaven og finde deres plads. De skal ikke herske. De skal tjene. Kirkens gamle ord gør valget nemt. Og måske er det tydeligst netop ved kommunal- og regionalrådsvalg. Her siger al erfaring jo, at folk mest stemmer personligt. Når man derfor nu skal bestemme sig før valget, så skal man ikke lade sig narre egne vaner, partiballoner, dyre løfter, fine visioner eller lokkende hensigtserklæringer. Man skal heller ikke blot bevidstløst følge partifarve. Man skal bruge sin sunde fornuft og dømmekraft og sige: Er der opstillet en, jeg har tillid til? Kan han eller hun loyalt være min stemme og tale min sag i rådet? Har han eller hun begge ben på jorden? Vil han eller hun virke for det lokale? Staten, kommunerne og regionerne har faktisk brug for kirken til at sætte sig på plads. Uden henvisning til Ham, der er over alt og alle, mister politikere, ministre og rådmænd ofte fokus og begynder at tro, de skal noget, som de slet ikke skal. Sådan lyder præstens anbefaling til valget!

12 Læsekreds Prøv noget nyt kom hen i præstegården og oplev, hvor herligt det er at læse sammen med andre! Der er intet som en god samtale om alt det, vi ellers aldrig taler om. Hvorfor tilbringe endnu en aften i sofaen med et ligegyldigt program på DR, når du kan sidde i muntert lag og tale med om ting, som du aldrig troede, du nogensinde skulle få indsigt i. At læse er at krydse tanker med andre mennesker om den fælles opgave vi har fået: At vi skal leve vort liv. Der kræves altså ingen kvalifikationer ud over lysten til at læse. Det er ingen hindring, at du ikke hidtil er kommet i kirken eller at du ikke anser dig for troende. Men pas på: Hvis du virkelig vover at gå med, så vil det forandre og løfte din måde at tænke på for altid! Så: Blæs nu al frygt og forsigtighed et stykke og vær med. Vi mødes i præstegården tirsdag den 24. oktober kl Hem Formand: Lene Lundsgård Tlf.: Kasserer: Niels Jørgen Drejer Tlf.: Kirkeværge: Bente Damsgaard Tlf.: Kirkebetjeningen Graver: Susanne B. Laursen Mobil: Vejviser til Sognene Sognepræst Morten Rydal Brøndumvej 34, 7800 Skive. Tlf.: Hindborg Formand: Kristen Boel Tlf.: Kasserer: Niels Christensen Mobil: Kirkeværge: Christina Nielsen Mobil: Kirkebetjeningen Graver: Claus Carlsen Mobil: Dølby Formand: Anne Mette Frandsen Tlf.: Kasserer: Bjarne Andersen Tlf.: Kirkeværge: Asbjørn Rasmussen Tlf.: Kirkebetjeningen Graver: Claus Carlsen Mobil:

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Juni september 2013 2. årgang Nr. 2

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Juni september 2013 2. årgang Nr. 2 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet Juni september 2013 2. årgang Nr. 2 Gudstjenesteliste Hem Hindborg Dølby Præst 9/6 19.30 10.15 Rydal 16/6 10.15 B Rydal 23/6 10.15 B Rydal 30/6 9.00 Birgitte kjær

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. November februar 2013/14 2. årgang Nr. 4

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. November februar 2013/14 2. årgang Nr. 4 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet November februar 2013/14 2. årgang Nr. 4 Gudstjenesteliste Dato Hem Hindborg Dølby Tjenestegørende præst 8/12 10.15 Rydal (afslutn. m. minikonf.) 15/12 10.15 Rydal

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. September november 2013 2. årgang Nr. 3

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. September november 2013 2. årgang Nr. 3 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet September november 2013 2. årgang Nr. 3 Gudstjenesteliste Hem Hindborg Dølby Præst 8/9 10.15 Rydal 15/9 10.15 Rydal (høstgudstjeneste) 22/9 9.00 Biritte Kjær 29/9

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Februar maj 2014 3. årgang Nr. 1

Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. Februar maj 2014 3. årgang Nr. 1 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet Februar maj 2014 3. årgang Nr. 1 Gudstjenesteliste Dato Hem Hindborg Dølby Tjenestegørende præst 9/2 10.15 Rydal 16/2 16.00 Birgitte Kjær 23/2 10.15 Rydal 2/3 10.15

Læs mere

Sogne- og Kirkebladet

Sogne- og Kirkebladet h Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet maj september 2016 6. årgang Nr.2 Konfirmeret i Dølby kirke 2016 Benned Kathrine Rosendal Jacobsen - Mads Emil Svenningsen - Jens Foged Østergaard - Mads Weber

Læs mere

Sogne- og Kirkebladet

Sogne- og Kirkebladet Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet januar maj 2016 5. årgang Nr.1 september januar 2015/16 4. årgang Nr.2 Døbte: Alexander Skibsted (Dølby kirke) Otto I Jogvanstovo Bach (Dølby kirke) Matilde Pehrson

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Hem Hindborg Dølby. Juni august 2014 3. årgang Nr. 2

Hem Hindborg Dølby. Juni august 2014 3. årgang Nr. 2 Hem Hindborg Dølby Juni august 2014 3. årgang Nr. 2 Sogneog Kirkebladet Læs bl.a. om: Engle er sendebude - konfirmandbillede 2014 - Forfulgte kristne - Københavnere på Hem kirkegård - Præsentation af menighedsrådsmedlem

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn marts til maj 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2014 Fællesspisning Fredag, den 11. april kl. 18.30 i forsamlingshuset. Menû: Hamburgerryg m/kartofler, aspargessovs og gemûse. Rå frugt

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August 2019 Valgmenighed Døbefont pyntet til barnedåb Påskedag 2019 Nyt fra Menighedsrådet Når I sidder med dette kirkeblad i hånden, har vi et veloverstået Årsmøde bag os. Vi håber,

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

Birgit Lundholm Jensen, sognepræst. Lægmandsgudstje neste. Birgit Lundholm Jensen, sognepræst. Birgit Lundholm Jensen, sognepræst

Birgit Lundholm Jensen, sognepræst. Lægmandsgudstje neste. Birgit Lundholm Jensen, sognepræst. Birgit Lundholm Jensen, sognepræst Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.8. Sept. okt. 2014 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant: Rødhus kl. Prædikant: Den 28. september Høstgudstjeneste /15. søndag efter trinitatis Den 5. oktober 16. søndag efter

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde.

Referat af menighedsrådsmøde. Rødding Menighedsråd. Referat af menighedsrådsmøde. Dato: Tirsdag den 28. oktober 2014 kl. 17.00 Mødested: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Deltager: Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Tove Kamedula, Maiken

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2009 FÆLLESGILDEMØDE 1. OG 2. GILDE MANDAG DEN 1. FEBRUAR 2010 KL 19.00 OBS! NY DATO! I KIRKECENTERET, BANEGÅRDSVEJ

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14

Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Årsberetning Dalum Kirke 2013-14 Hvorfor mødes vi her? 41... Menighedsrådet aflægger beretning om rådets virksomhed i det forløbne år og orienterer om den planlagte virksomhed i det kommende år. Beretning

Læs mere

Referat Menighedsrådsmøde den

Referat Menighedsrådsmøde den Referat Menighedsrådsmøde den 23.11.2017. kl. 18.30 i Æ`Kirkkro Deltagere: Haakon Nissen Friedrichsen (HNF), Peter Jepsen (PJ), Mette Rossen Hansen (MRH), Knud Damgaard Christensen (KDC), Bjarne Lund Henneberg

Læs mere

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside:

Velkommen. i Tommerup Indre Mission P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Arbejdsgrupper: Bestyrelsen: Missionær: Hjemmeside: P R O G R A M 0 1 FORÅR Velkommen i Tommerup Indre Mission Tommerup Missionshus Skovstrupvej 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen

Sangeftermiddag. Foredrag v/ Agnete Odgaard-Jensen Program 2018 Indhold Sangeftermiddag v/ Anton Lyhne...3 Foredrag v/ Agnete Odgaard...3 Generalforsamling...4 Besøg hos Midt- og Vestjyllands Politi...4 Tur til Nordsjælland...5 Udflugt til Trekantsområdet...5

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning.

Ejby Optimisterne! Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts Formanden aflægger bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling lørdag den 16. marts 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Formanden aflægger bestyrelsens beretning. 4. Kassereren aflægger det reviderede

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD

HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD HUSBY SDR. NISSUM THORSMINDE KIRKEBLAD 57.årg. Juni Juli - August Nr.3 Koncert Michala Petri og Lars Hannibal Petri/Hannibal Duo Jubilæumsturné 2016 Koncert i Sønder Nissum kirke d.5.juli kl.19.30 Petri/Hannibal

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. jul Arbejdsdag v. Lunde skoven / frugtplantagen. Lunde. udvalget. udvalgt.

Lunde Nyt. Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. jul Arbejdsdag v. Lunde skoven / frugtplantagen. Lunde. udvalget. udvalgt. Lunde Nyt August 2017 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted 29. jul. 08.00 Arbejdsdag v. Lunde Skoven / skoven / frugtplantagen Sogneforening frugtplantagen ved Markvænget, Lunde 15. aug. 19.00 Landsbyfest

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , mobil , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 47. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 17/11-17 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, mobil 2386 9786, dv.aadum@gmail.com Aadum Husholdningsforening Juletur

Læs mere

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4

Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Gerne tror jeg her er gemt glimt af Edens have, og hvad jeg nu ved bestemt: Det er alt Guds gave! DDS 724 v.4 Der er i disse sommerdage et gyldent lys over aftnerne. Det lægger sig hen over landskabet

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79

Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79 Hadsund Inner Wheel Klub Distrik 44 - Dans klub nr. 79 Mødested: Færgekroen, Færgevej 1, 9560 Hadsund 2. onsdag i hver måned - Afbud senest tirsdag kl. 16.00 på www.hadsundinnerwheel.dk Side 1 Onsdag,

Læs mere

Esbjørn. Jytte Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6

Esbjørn. Jytte Menighedsrådsmøde referat Side 1 af 6 Tjørring sogn Referat MR - møde d. 7. maj, 2015 kl. 18.45 Værdigrundlag Vi er som evangelisk-luthersk folkekirke i Tjørring forpligtet på Bibelen og de lutherske bekendelsesskrifter i alt hvad vi arbejder

Læs mere

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård

Referat fra Menighedsrådsmøde. Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00. Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Rødding Menighedsråd Referat fra Menighedsrådsmøde Dato Tirsdag den 18 Juni 2013 kl. 19:00 til 22:00 Mødested: Deltager: Afbud fra: Konfirmandstuen, Rødding Præstegård Anger Nissen, Svend Enevoldsen, Maiken

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

RHF Arrangementer 2018/2019

RHF Arrangementer 2018/2019 - 1 - RHF Arrangementer 2018/2019 Mandag den 24. september 2018 tur til Frem i Ribe Efter rundvisning får vi kaffe og sandwich. Pris 50 kr. for medlemmer + 30 kr. for kørsel. Vi mødes ved Statoil og kører

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Program for sæsonen

Program for sæsonen Program for sæsonen 2017-2018 Til opslagstavlen. Vi har igen sammensat en buket af forskellige aktiviteter og arrangementer, så der er noget for enhver smag. Vi håber at I vil møde op, og dermed vise at

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE

ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE ØLSMAGNING, FOREDRAG, FILM, KONCERT, GUDSTJENESTE FEJRING AF REFORMATIONSJUBILÆET VED GJELLERUP KIRKE Tirsdag d. 29. august kl. 19.30 i Kirkeladen Ølsmagning og bordtaler ved bryggeren og præsten! Brygger

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf

Seniorklubben. Program for året FOA Sønderborg. FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf Seniorklubben FOA Sønderborg Program for året 2019 FOA Sønderborg Damgade 104 Tlf. 46 97 34 00 Nytårskur 2019 Torsdag d. 10. januar 2019 Mødetid og sted: Kl. 13.00 - FOA, Damgade 104 Vi hilser på det nye

Læs mere

Torsdagsarrangementer

Torsdagsarrangementer Torsdagsarrangementer forår 2017 12. januar: Nytårsfest kl. 13-16 Vi starter det nye år med at spise sammen, og under middagen er der traditionen tro nytårstale, fællessang og underholdning. Tilmelding

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 2.s.e.hel3konger.2015.docx 18-01-2015 side 1. Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11.

Lindvig Osmundsen.Prædiken til 2.s.e.hel3konger.2015.docx 18-01-2015 side 1. Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11. 18-01-2015 side 1 Prædiken til 2. s. e. Hellig 3 Konger 2015. Tekst: Johs. 2,1-11. Moral eller evangelium. Evangelium betyder det glædelige budskab. En kinesisk lignelse fortæller om et andet bryllup.

Læs mere