Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. September november årgang Nr. 3

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hem Hindborg Dølby. Sogneog. Kirkebladet. September november 2013 2. årgang Nr. 3"

Transkript

1 Hem Hindborg Dølby Sogneog Kirkebladet September november årgang Nr. 3

2 Gudstjenesteliste Hem Hindborg Dølby Præst 8/ Rydal 15/ Rydal (høstgudstjeneste) 22/ Biritte Kjær 29/ Biritte Kjær 6/ B Rydal 13/ Birgitte Kjær 20/ Rydal 27/ Birgitte Kjær 3/ Rydal (Allerhelgen) 10/ Rydal 17/ Rydal 24/ Birgitte Kjær 1/ Rydal 8/ Rydal (afs. minikonfir.) Ret til ændringer i gudstjenestelisten forbeholdes. B = Barnedåb. Kirkebil: For sognets ældre stiller vi kirkebil til rådighed. Ring til Roslev Taxa tlf.: og bestil en vogn til den pågældende kirke. Fra kirkebogen Døbte: Andreas Kristiansen (Hem kirke) Mathilde Munkstrøm Bachmann (Hindborg kirke) Vielser: Marithese Timupon Rebusto og Lars Nielsen (Dølby kirke) Begravede: Jens Peter Sørensen (Hem kirke) Søren Stærdal Thordal Stougaard (Hindborg kirke) Ingrid Goul Møller (Hem kirke) Simon Stærdal Thordal Stougaard (Hindborg kirke) Johanne Marie Damsgaard (Hem kirke) Allehelgensgudstjeneste Søndag den 3. november er det Allehelgens søndag. Søndagen fejres med en fælles aftensgudstjeneste med nadver. Traditionen tro vil kirken være festligt pyntet med lys, og efter prædikenen læses navnene op på dem, vi har mistet siden sidste Allehelgen. I år håber vi desuden at vores nystartede kirkekor kan bidrage med et par sange under ledelse af organisk Jette Larsen.

3 Sogneaften i Hindborg Fredag den 14. juni havde Hindborg menighedsråd for fjerde år i træk inviteret til Hindborg-aften på Lykkegaard i Hindborg. Arrangementet er ved at blive en fast institution i byen, og det har i høj grad medvirket til at ryste folk sammen og give dem en lejlighed til at mødes. Som de foregående år havde menighedsrådet været ude med husstandsomdelte indbydelser, og på aftenen mødte hele 53 af byens borgere op, knap halvdelen af sognets beboere. Efter fællessang bød menighedsrådsformand Kristen Boel velkommen og beskrev fra begyndelsen aftenens tema: Hvordan kan vi gøre Hindborg bedre og kønnere? Herefter var der fællesspisning, og da alle var mætte, blev de fremmødte inddelt i fem grupper, som hver fik overrakt en fiktiv check på kr ,-. Disse penge skulle grupperne nu bruge på nye tiltag i byen. Tanken var, at økonomien ikke i første omgang skulle spærre for de gode ideer. Snakken gik ved bordene og menighedsrådet har efterfølgende udfærdiget en liste med hele 22 forslag. Fra listen kan nævnes: Nye personlige husnumre til alle huse, retablering af den gamle branddam, generel oprydning, rulleskøjtebane i den gamle møbelfabrik og plantning af træer og sommerblomster langs vejen ind til byen. Et forslag gik dog igen i næsten alle grupperne: Man ønskede sig en fælles festplads i byen. Dette ønske kan måske blive virkelighed efter at menighedsrådet har købt ejendommen neden for kirken med henblik på nedrivning. Efter gruppearbejdet var der kaffebord med et stort udvalg af hjemmelavede kager, og aftenen sluttede med hyggeligt samvær og snak rundt ved bordene. I menighedsrådet var der efterfølgende stor tilfredshed over endnu en succesfuld Hindborg-aften.

4 Bispevisitats Søndag den 26. maj 2013 var biskop Karsten Nissen på visitats i Hem kirke. Dagen begyndte med gudstjeneste i Hem kirke, hvor biskoppen holdt tale efter Morten Rydals prædiken. Herefter mødtes biskoppen sammen med provsten med præst, menighedsråd og de ansatte, og man sluttede af med fælles frokost. Vejret var fint, og mange var taget til kirke måske også for at se papegøjen. Visitats er en gammel skik i kirken. Biskoppen har som en del af sit arbejde at holde opsyn med, at der faktisk forkyndes kristendom og ikke alt mulig andet i vores kirker. Ordet biskop betyder opsynsmand. Provst Betty Grønne Ahrenfeldt Sognepræst Morten Rydal Biskop Karsten Nissen Fængselspræst Dorte Ørtved Dorthe Ørtved har været fængselspræst i Statsfængslet ved Sdr. Omme gennem 25 år. I foredraget vil hun fortælle om livet i et åbent fængsel, og hvilken rolle kirken og præsten spiller i fængslets og de indsattes liv Inden for murene tirsdag den 22. oktober kl i præstegården

5 Hem Ældrecenter I år kan vi vist alle blive enige om, at vi har haft en dejlig, varm sommer. Efteråret er lige foran os, så er det godt at have spændende ting at se frem til. Husk, vi holder ålegilde d. 18. september kl på Hem ældrecenter. Der kommer opslag hos købmanden i god tid. Se sidste sogneblad. Der er generalforsamling i kontaktrådet i uge 44/45. Det vil blive bekendtgjort i dagspressen og hos købmanden i Hem. Det er en hyggelig aften med et let traktement, og ingen bliver tvunget til at være med i noget, de ikke ønsker. Først i december vil vi holde adventsmøde på Hem ældrecenter, hvor præsten læser historier, og Jette vil spille til vore dejlige julesalmer. Der er kaffebord og tid til hyggesnak. Der vil komme opslag hos købmanden og på Hem ældrecenter ang. dato. Inden sommerferien havde vi et kursus på Hem ældrecenter om brug af computer for nybegyndere, det vil vi gerne afholde igen i efteråret, hvis der er behov. Der ligger oplysningsmateriale hos købmanden og i våbenhuset ved vore tre kirker. Er der spørgsmål, er I velkomne til at ringe til Grethe Funch på tlf.: Nogle friske mænd i Hem, har sørget for, at der nu er to petanquebaner ved Hem ældrecenter. De kan benyttes af alle. Hvis man mangler nogle at spille med, er der hver mandag kl mulighed for at spille med andre. Det kræver ingen særlige forudsætninger, bare du kan løfte og kaste en petanquekugle, så kan du være med. Der kan købes kaffe for 5 kr. i pausen, hvor der også er tid til at drøfte verden af i dag. Der er fællessang på Ældrecenteret første tirsdag i hver måned kl til Vores faste musiker Viggo Rasmussen spilder. Alle er meget velkomne. Der serveres kaffe/the med brød. Det koster ingen ting. På kontaktrådets vegne Gudstjenester på Hem Ældrecenter Torsdag den 29/8 kl Torsdag den 3/10 kl Torsdag den 31/10 kl Torsdag den 28/11 kl Torsdag den 12/12 kl Grethe Funch Vores arbejde beror på frivillighed, så er der nogen, der har lyst og tid til at være med, hører vi meget gerne fra jer.

6 Ældrebyrde. Det er det forfærdelige ord, man nu om dage hænger på alle, som er 70 eller derover. Vi lever i en ungdomskultur, som dyrker ungdommen som en afgud. Alt hvad der er ungt er godt. Alt hvad der er gammelt, er til overs. Ingen vil være gamle. Heller ikke dem, der rent faktisk er det. Aldrig har det været tydeligere. Kirurgerne har travlt med at forstørre bryster, fjerne rynker, løfte øjenbryn, flytte hårvækst. Der er trængsel i fitnesscentrene og på løbebanerne. Granvoksne mænd og fædre klæder sig som teenagere. Modne kvinder og mødre klæder sig som unge piger. For ingen vil være ved, at de ældes. Det må ikke ses, ikke høres, ikke mærkes. Evig ungdom er drømmen i vores samfund. Denne lille klumme er skrevet som en opmuntring til alle, der ikke længere er unge og som ikke længere kan skjule det: Frisk mod, nu! Helt ærligt, vil du virkelig hellere være en forvirret teenager? Jo, vist var det rart af have fysik som man havde engang men hvorfor ikke være stolt og glad for det man dog har, og som ingen unge har: Erfaring, livsvisdom, overblik? Det er ingen skam at være ældre eller gammel. Al vores ungdomsdyrkelse er ærlig talt pinlig. Ja, den er farlig. Hvis et samfund foragter sine gamle, foragter det også erfaringen, erindringen. Det bliver historieløst. Et enkelt eksempel: Finanskrisen har nu raset i mange år. Hvad skyldtes den? Den skyldtes, at alle havde glemt, hvad alle med alderens erfaring ville have kunnet sige sig selv: boligpriser og renter stiger og falder. Der var engang, da et boliglån kostede omkring 20% i rente. Det havde de unge, smarte bankfolk ingen anelse om, for de havde ikke erindring om andet. Et samfund, der jagter den evige ungdom, bliver historieløst og dermed ude af stand til at dømme fornuftigt om en ting. Ældrebyrde. Ordet bruges så tit, at vi ikke tænker over det, men er alder og erfaring en byrde? Noget, vi kan undvære? I gammel, hedensk tid gik de gamle i mosen eller på isen eller i åen, når de så, at de lå de unge til last. Er vi på vej der hen igen i vores ny-hedenske tid? Er det blevet vores billede på menneskelivet: Mennesket som en reservedel i samfundsmaskineriet, som man skifter ud, når den er slidt? Kirken giver os et bedre billede: Nej, et menneske er en pilgrim på vandring gennem ukendt land mod sit hjem, som han ved, ligger et sted på den anden side af den sorte skov, hvor vejen tilsyneladende ender. Med årene bliver hans gang nok langsommere, hans bevægelser knap så kække, som da han begyndte. Men han skal ikke bekymre sig. Han skal på Guds befaling være tro, hvor han er, være en Næste for sine medmennesker, og så i øvrigt stole på, at Gud vil lede ham til hans hjem på den anden side skoven. Sagt med andre ord: Vær stolt af din alder hvad den så er! Øs af din erfaring uanset hvad de unge siger! Lær os andre grønskollinger, hvad vi ikke ved! For: De unge skal findes tro på deres måde. En gammel skal findes tro på sin måde! Sådan vil Gud det.

7 Menighedsrådenes Arrangementsliste Høstgudstjeneste, Hindborg kirke Aften for Dølbyboere med bespisning Foredrag: Fængselspræst Dorthe Ørtved Allehelgensgudstjeneste Afslutningsgudstjeneste m. minikonfirmander Luciaaften i Hem kirke, hvor vi synger julen ind Foredrag: Sygehuspræst Preben Koch Sangaften Fastegudstjeneste i Dølby kirke ved præst Lise Hove Ældreudflugt Arrangementerne vil, når tiden nærmer sig, bliv omtalt her i bladet samt i Skive Folkeblad. Sogneaften i Dølby Dølby Menighedsråd inviterer alle beboere i Dølby til sogneaften i forsamlingshuset. Aftenen begynder med fællesspisning. Maden er gratis. Øl og vand kan købes. Efter maden fortæller Morten Rydal om kristendommens komme til Dølby sogn, om kirkens historie og om, at kirke er mere end gamle mursten. Herefter er der kaffe med en lille kage til. Onsdag den 2. oktober kl Tilmelding senest 25. september til Krista Laigaard, Glyngørevej 12, tlf.: Læsekredsen begynder igen. Tirsdag den 29. oktober kl er det tid til at finde læsebrillerne frem igen. Som altid vil det være op til deltagerne, hvad vi skal give os i kast med, så kom og giv dit besyv med. Har du lyst til at lade tankerne vandre ad veje, de ikke tidligere har gået, så kom og vær med! Menighedsrådsmøder Fællesmøde 16. september 2013 kl Hem Menighedsråd 30. oktober 2013 kl Fællesmøde Hindborg og Dølby Menighedsråd 5. november 2013 kl

8 Til efteråret 2012 er der menighedsrådsvalg. Det er g, vi haren eller to, der sidder der. Menighedsrådet skal sørge for kirken og kirkegården, vælge præst og biskop, og give gode muligheder for at Guds ord kan høres. Du kan selvfølgelig godt være så ligeglad og sige: Hvad rager det Vejviser til Sognene Hem Formand: Lene Lundsgaard Brøndumvej 28 Tlf.: Kasserer: Niels Jørgen Drejer Danelykke 28 Tlf.: Kirkeværge: Bente Brink Damsgaard Frødalvej 7 Tlf.: Kirkebetjeningen Graver: Susanne B. Laursen Mobil: Dølby Formand: Jane Jensen Glyngørevej 4 Tlf.: Kasserer: Alice Dølby Nielsen Glyngørevej 25 Tlf.: Kirkeværge: Laust Ladefoged Øksenvadvej 1, 7800 Tlf.: Kirkebetjeningen Graver: Johan Jepsen Mobil: Hindborg Formand: Kristen Boel Hindborgvej 79 Tlf.: Kasserer: Niels Christensen Hindborgvej 25, 7800 Tlf.: Kirkeværge: Verner Kristensen Hindborgvej 54, 7800 Tlf.: Kirkebetjeningen Graver: Johan Jepsen Mobil: Sognepræst: Morten Rydal Brøndumvej 34,7800 Skive Tlf.: www. hhd-kirker.dk

Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet marts august 2015 4. årgang Nr.1

Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet marts august 2015 4. årgang Nr.1 Hem Hindborg Dølby Sogne- og Kirkebladet marts august 2015 4. årgang Nr.1 Tirsdag den 13. januar kom Gårdsangerne fra Thy" til Hem kirke. Ca. 200 begejstrede mennesker fra fjern og nær fyldte kirken med

Læs mere

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab

Kirkebladet. Flade Bjergby Sundby Skallerup. Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Kirkebladet Flade Bjergby Sundby Skallerup Pinsekaffe i Skallerup og Sognedag i Flade - Kirke er også fællesskab Efterår 2012 Hvorfor tror du egentlig på Gud? 5 gode grunde til at tro på Kristendommens

Læs mere

KIRKEBLAD. For Voldum og Rud Sogne. Tema: VOLDUM KIRKEHUS

KIRKEBLAD. For Voldum og Rud Sogne. Tema: VOLDUM KIRKEHUS KIRKEBLAD For Voldum og Rud Sogne Tema: VOLDUM KIRKEHUS Nr. 100 april-december 2014 KÆRE ALLE SAMMEN! Kirkeblad nr. 100! Det er værd at fejre, det er i hvert fald lidt sjovt. Samtidig med, så er dette

Læs mere

Lumby Sogns Nr. 3 38. årgang September - November 2007

Lumby Sogns Nr. 3 38. årgang September - November 2007 Lumby Sogns Kirkeblad Nr. 3 38. årgang September - November 2007 Til samtlige husstande Hvor henvender man sig? Ved dåb, vielse og begravelse/ bisættelse, sjælesorg m.m. henvender man sig til èn af sognets

Læs mere

Ulstrupbro V. Velling Sdr. Vinge

Ulstrupbro V. Velling Sdr. Vinge Kirkevandring Ulstrupbro V. Velling Sdr. Vinge Kirkeblad Læs i dette nummer Nyt fra pastoratsrådet........ 2 Tyveri/hærværk............ 3 Konfirmationsprædiken v/jørgen Lorenzen 4 Konfirmationsprædiken

Læs mere

KIRKE OG SOGN. Kirkeblad for Tolne og Mosbjerg sogne 58. årgang, nr. 2. I dette nummer bl.a.:

KIRKE OG SOGN. Kirkeblad for Tolne og Mosbjerg sogne 58. årgang, nr. 2. I dette nummer bl.a.: KIRKE OG SOGN Kirkeblad for Tolne og Mosbjerg sogne 58. årgang, nr. 2 I dette nummer bl.a.: Præstens side Havegudstjeneste Spaghettigudstjeneste Høstgudstjeneste Halloween Spejderne henter lopper Nye konfirmander

Læs mere

Højby Sogn. Afskedsreceptionen for Synnøve og Jan C. Jacobsen søndag d. 30/6 2013. Menighedsrådsformand, Grethe Skovgårds tale:

Højby Sogn. Afskedsreceptionen for Synnøve og Jan C. Jacobsen søndag d. 30/6 2013. Menighedsrådsformand, Grethe Skovgårds tale: KIRKEBLADET E F T E R Å R V I N T E R 2 013 H Ø J B Y L U M S Å S O D D E N Kirkekunstneren Niels Larsen Stevns (1864-1941) er kendt for sine fantastiske altertavler, hvor han ville male Kristus i det

Læs mere

MARGRETHEKIRKEN. Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. September, oktober, november 2014. 36. årg.. Nr. 4

MARGRETHEKIRKEN. Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. September, oktober, november 2014. 36. årg.. Nr. 4 I dette blad: - Præsentation af ny præst - Høstgudstjeneste MARGRETHEKIRKEN Kirkeblad for Margrethe sogn. Aalborg. September, oktober, november 2014. 36. årg.. Nr. 4 Nye rammer for konfirmationsforberedelse

Læs mere

ØRTING-FALLING EFTERÅR 2011. I dette nummer:

ØRTING-FALLING EFTERÅR 2011. I dette nummer: Sogneblad ØRTING-FALLING EFTERÅR 2011 I dette nummer: Tænd et lys Filmklub og kirkehøjskole Sommerens dåbsbørn Blæksprutten på nettet Skolestart Pensionistudflugten Nyt fra menighedsrådet En godt bevaret

Læs mere

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk

Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang. www.foto-lab.dk Kirkebladet for Ulstrup og Gundersted sogne Nr. 2 2012 Aug. nov. 73. årgang www.foto-lab.dk 2 Støvlerne knrikede En gammel skrædderske forandrede min afdøde faders overkjole til en konfirmationsdragt for

Læs mere

49. årgang Juni - Juli - August Nr. 3

49. årgang Juni - Juli - August Nr. 3 49. årgang Juni - Juli - August Nr. 3 Konfirmandtale 2014 Forår, varme, spændte unge mennesker og stolte familier og venner. Kære forældre, bedsteforældre og anden familie til disse smukke unge mennesker.

Læs mere

Hvad ringer klokkerne for?

Hvad ringer klokkerne for? Til samtlige husstande Nr. 3 Juni - August 2013 76. årg. Hvad ringer klokkerne for? Udgivet af Hvejsel - Ildved menighedsråd ved sognepræsten Vi har fået en ny kirkeklokke i Hvejsel, den er smuk, og den

Læs mere

SKIVE SOGNS KIRKEBLAD

SKIVE SOGNS KIRKEBLAD SKIVE SOGNS KIRKEBLAD Efterår 2014 September Oktober November Nr. 4 29. årg. www.skivesogn.dk Mens vi venter I skrivende stund venter vi stadig på, hvem der bliver den nye præst i Skive sogn efter Aksel

Læs mere

TEMA Skolereform på Bakkeskolen

TEMA Skolereform på Bakkeskolen TEMA Skolereform på Bakkeskolen December 2014 Marts 2015 Sogneinfo Seest sogn Sognepræster: Kristina Nilsson, Præstegården, Bredevej 43 Tlf. 6162 6099. krn@km.dk. Lørdag er fridag Borgny Brünings-Hansen

Læs mere

KirkeBladet. - for Bjerringbro, Bjerring, Mammen, Hjermind, Lee, Hjorthede og Skjern. Bjarne Markussen siger farvel. Læs side 10

KirkeBladet. - for Bjerringbro, Bjerring, Mammen, Hjermind, Lee, Hjorthede og Skjern. Bjarne Markussen siger farvel. Læs side 10 Bladet - for Bjerringbro, Bjerring, Mammen, Hjermind, Lee, Hjorthede og Skjern Nr. 4 Efterår 2013 9. årgang Bjarne Markussen siger farvel. Læs side 10 Siden sidst har flere sogne været på udflugt. Her

Læs mere

Kirkebladet for Næsbjerg og Øse sogne

Kirkebladet for Næsbjerg og Øse sogne Kirkebladet for Næsbjerg og Øse sogne 14. årgang nr. 2 Marts/april/maj 2014 Ny præstebolig i Øse Biskoppen kommer på besøg! Øse og Næsbjerg menighedsråd har i samarbejde med de øvrige menighedsråd i Gl.

Læs mere

Dalby Sogn og Kirke 71. årgang, september - november 2010

Dalby Sogn og Kirke 71. årgang, september - november 2010 Dalby Sogn og Kirke 71. årgang, september - november 2010 Kor med vokseværk Se side 8-9 Læs inde i bladet: Gudstjenester for børnefamilierne: Høst, spaghetti og 1. søndag i advent Jens Chr. Bach Iversen

Læs mere

HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP SEPTEMBER - DECEMBER 2013 14. ÅRGANG NR. 3. SogneNYT

HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP SEPTEMBER - DECEMBER 2013 14. ÅRGANG NR. 3. SogneNYT HAVERSLEV SKRÆM BEJSTRUP SEPTEMBER - DECEMBER 2013 14. ÅRGANG NR. 3 SogneNYT 1 Samtalegruppe Samtalegruppe - et tilbud til dig, som har mistet. Kirkerne i Fjerritslevområdet (gl. Fjerritslev kommune) har

Læs mere

Demonstration i Thy...

Demonstration i Thy... Demonstration i Thy... Ræs i dagplejen Vi byder Ø.Vandet velkommen Aktiv 5. klasse på Nors Skole Pløjestævne på Skaarupgaard November - december 2014 6. udgave - årgang 10 Hannæs Hannæs Hannæs Indledning

Læs mere

KIRKEBLAD. Nr. 3-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den værdige afsked 2. Døden, Gudbamsen og velsignelsen 4. Den blomstrende oase 5

KIRKEBLAD. Nr. 3-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den værdige afsked 2. Døden, Gudbamsen og velsignelsen 4. Den blomstrende oase 5 Den værdige afsked 2 Døden, Gudbamsen og velsignelsen 4 Den blomstrende oase 5 Kirkevandring med fire forfattere 9 KIRKEBLAD for Frederiksborg Slotssogn Nr. 3-2011 september - oktober - november af Anne-Marie

Læs mere

Kirkebladet for Langeland og Strynø

Kirkebladet for Langeland og Strynø Kirkebladet for Langeland og Strynø Bøstrup Tranekær Tullebølle Simmerbølle Rudkøbing Strynø Skrøbelev Longelse Fuglsbølle Lindelse Fodslette Tryggelev Kædeby Humble Ristinge September Oktober November

Læs mere

Skæve Sogneblad. Dybvad Boldklub i serie 3

Skæve Sogneblad. Dybvad Boldklub i serie 3 Skæve Sogneblad Dybvad Boldklub i serie 3 Nyt fra foreningerne Glædelig Jul og Godt Nytår December 2006 Januar Februar 2007 Hvordan skriver man en juleprædiken? Af sognepræst Susanne Rytter Aldrig nogen

Læs mere

KIRKEBLADET I DETTE NUMMER

KIRKEBLADET I DETTE NUMMER KIRKEBLADET for Faaborg, Diernæs, Lyø og Avernakø 79. årgang. - NR. 4 - SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER 2014 I DETTE NUMMER Et godt fundament 2 Det sker 4 Kalender 6 Faaborg og Diernæs sogne 8 Lyø og Avernakø

Læs mere

SOGNENYT. Sct. Mikkels Sogns Kirkeblad Juni - august 2015

SOGNENYT. Sct. Mikkels Sogns Kirkeblad Juni - august 2015 SOGNENYT Sct. Mikkels Sogns Kirkeblad Juni - august 2015 Nr. 3-31. årgang Gak ud, min sjæl, betragt med flid i denne skønne sommertid Guds underfulde gaver! Se, hvor hvert lille blomsterpar sig yndefuldt

Læs mere

Vidste du at... Sognebladet. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Maj Juni Juli August

Vidste du at... Sognebladet. Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne. Maj Juni Juli August Nr. 2 2014 Vidste du at... Maj Juni Juli August Sognebladet Skovby- Ore- og Guldbjerg sogne Indholdsfortegnelse: Dragen 4 Skovby Forsamlingshus 5 Bogense Skole, afd. Kongslund 5 Spirevippen 7 Stolegymnastik

Læs mere

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT

KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT Efterår 2012 nr. 3 KIRKE OG SOGN FOR ØSTER LØGUM-GENNER PASTORAT ØSTER LØGUM OG GENNER KIRKER Sognepræst (barselsvikar) : Anne Bundgaard Hansen Søndergade 9. Øster Løgum Tlf. 7466 4492, e-mail: annebundgaard.hansen@gmail.com

Læs mere

Afslutning og ny begyndelse

Afslutning og ny begyndelse 50. årgang December - Januar - Februar Nr. 1 Afslutning og ny begyndelse Efter syv år som sognepræst her i pastoratet har jeg valgt at søge nye udfordringer. Den 1. december 2014 begynder jeg som sognepræst

Læs mere

KIRKEBLAD. Nr. 1-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den personlige tilgang til Gud 2. Prædikenværksted 7. Fedt at være kirketjener 8

KIRKEBLAD. Nr. 1-2011. for Frederiksborg Slotssogn. Den personlige tilgang til Gud 2. Prædikenværksted 7. Fedt at være kirketjener 8 Den personlige tilgang til Gud 2 Prædikenværksted 7 Fedt at være kirketjener 8 KIRKEBLAD for Frederiksborg Slotssogn Nr. 1-2011 marts - april - maj af Anne-Marie Hartoft-Jacobsen og Henrik Winther Nielsen

Læs mere

LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD. Marts 2014 NR. 2

LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD. Marts 2014 NR. 2 LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD Marts 2014 NR. 2 2 ANNONCER Her kunne din annonce have stået Efter devisen først til mølle princippet tilbydes en kvart side til en årlig pris på kr. 4.000 excl. moms.

Læs mere

ØSTBYENS KIRKEBLAD. Vor Frelsers Kirke - en levende kirke. 25. årgang Marts - Juni 2015. 25. årgang nr. 1 Marts - Juni 2015

ØSTBYENS KIRKEBLAD. Vor Frelsers Kirke - en levende kirke. 25. årgang Marts - Juni 2015. 25. årgang nr. 1 Marts - Juni 2015 ØSTBYENS KIRKEBLAD 25. årgang nr. 1 Marts - Juni 2015 01 Vor Frelsers Kirke - en levende kirke 25. årgang Marts - Juni 2015 Kirkehusets indvielse Poul Ulrich Jensen 1. søndag i advent, den 30. november

Læs mere