KUNSTkunsthåndværk&kunstneriskeværdier. KUNST gruppen DJURS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KUNSTkunsthåndværk&kunstneriskeværdier. KUNST gruppen DJURS"

Transkript

1 KUNSTkunsthåndværk&kunstneriskeværdier KUNST gruppen DJURS

2 Kunst og mangfoldighed Kunstgruppen Djurs formål er at give udøvende kunstnere og andre kunstinteresserede en platform, hvor de kan dele og udvikle deres fælles interesse for kunst. At arbejde for udbredelse af og forståelse for kunst, kunsthåndværk og kunstneriske værdier gennem udstillinger og det inspirerende møde medlemmerne imellem, foredrag og kurser. Denne kunstnerpræsentation er udgivet med støtte fra Kulturpuljen Syddjurs Kommune.

3 At arbejde med kunst er tit en ret ensom beskæftigelse. Man kæmper mest alene med sit stof og møder først publikum og kolleger, når arbejdet er færdigt og udstilles ved ferniseringen. Det er baggrunden for mange af de kunstnersammenslutninger, der findes i Danmark. Når kunstnere mødes, udveksler erfaringer og udstiller deres værker sammen, opstår der et meget inspirerende og befordrende fællesskab, der i høj grad er med til at udvikle den enkelte kunstner. Ligesom publikum får en spændende visuel oplevelse ved mødet med de forskellige kunstneres specielle udtryk og stil. KUNST gruppen DJURS Kunstgruppen Djurs, der startede 2006 under navnet Kunstens Venner Djursland, har netop til formål at fremme samarbejdet mellem de mange forskellige kunstnere og kunsthåndværkere på Djursland. Vi håber, at denne brochure med kunstnerpræsentationer af sammenslutningens 33 medlemmer vil give kunstinteresserede et overblik og øge interessen generelt for alle disse dejlige, virtuose og spændende kunstværker, der produceres i vores fantastiske landsdel. Denne brochure med kunstnerpræsentationer udgives med støtte fra Kulturpuljen Syddjurs Kommune God fornøjelse! Henrik Juhl Andersen Billedkunstner & Lektor ved Aalborg Katedralskole i billedkunst og historie

4 Annelise Bugge Lund Bodil Bossy Jeg arbejder med billedkunst og keramik. Motiverne opstår ofte spontant, under arbejdet med lærredet som aftryk af mange lagrede indtryk samlet gennem tiden, på rejser eller i de nære omgivelser. Farver er mystiske, magiske og smukke, og det er her udfordringen findes. Billedkunst kræver, udover talent, viljestyrke og vedholdenhed, og handler om at gøre sig umage. Bodil Bossy maler Farven Blå I mine malerier gøres der brug af flere farver i harmonisk samspil, men farven blå er for mig, den der bedst giver udtryk for min kreativitet igennem mine oplevelser af følelser og stemninger, som opstår ved mødet med forskellige kulturer, kunst, tanker, litteratur, natur, og ikke mindst ved mødet med andre mennesker. Farver kan anvendes som et praktisk og effektivt værktøj til at fremkalde ideer være stemningsgivende samt være et dragende og opløftende blikfang. annelise@lund-web.dk (+45) bodilbossy@gmail.com (+45) Dådyrvej 6, 8400 Ebeltoft

5 Elena Knudsen Erik Hellum Nielsen Jeg er autodidakt, men jeg har lært af min bedstefar, som er kunstner. Jeg har altid malet og tegnet siden mit barndom. Jeg finder frem mit indre barn, når jeg maler akryl malerier. Et barn som leger både med farver og former og prøver at skabe en ny fantasiverden, der er fuld af glæde, styrke og livs bekræftelse. Jeg eksperimenterer ved at bruge forskellige materialer og teknikker i mine billeder. Mit format er Kvadratet herfra min grafiske inspiration Mine malerier er abstrakte baseret på balance linier proportioner i form og farver. Piet Mondrian kalder det Neoplasticisme knudsen@fibermail.dk (+45) Dunhammervej 8, 7400 Herning engrafik@privat.dk Golfhøjen 13, 8400 Ebeltoft (+45)

6 Gerda Christophersen Gitta Fris Fotograferer flotte scener i naturen. Fanger det rette øjeblik med den rette stemning. Makrofotograferer også en hel del. Jeg har arbejdet med grafisk design i ca. 25 år og portræt-/ reportagefoto i ca. 12 år. I de sidste 3 år med landskabs- og naturfotografi. Inspirationen kommer fra andre kunstnere, måske et billede i en avis, fragmentariske oplevelser fra rejser og livet i det nære lokale miljø omkring Djursland og Mols, mest havet og stranden, som for Gitta oftes udtrykkes i de store formater. Farverne skifter som vejret og lyset, nogle gange er farverne stærke, andre gange svagere og ovre i gråtonerne. Man skal kunne stå ved, hvad man maler, ellers er maleriet ikke færdigt. gerdachr@gmail.com Tronholmvej 5, 8410 Rønde (+45) gittafris@gmail.com (+45)

7 Gitte Müermann Hanne Tylén Mine malerier er malet med akryl, da dette materiale passer godt til mit temperament. Min inspiration får jeg hovedsageligt fra mit liv ved Knebel Vig. Jeg bor kun 40 m. fra vandkanten, og jeg nyder dagligt lysets spil i havet samt de mange pragtfulde sol op og nedgange. Udover livet ved Knebel vig, elsker jeg at rejse, så jeg har også fået megen inspiration fra rejser i Norge, Færøerne, Island, Cypern, Thailand, Malaysia med de mange skønne omliggende øer. Hanne Tylén er autodidakt og har adskillige udstillinger bag sig. I denne forbindelse skriver pressen bl.a.: Hanne Tylén tryller med former og farvet tusch i sine minutiøst udførte tegninger. Hun har udviklet en eventyrlig, detaljeret teknik, der giver stof til iagttagelse og fordybelse hos den tænksomme, der kan lide fabulerende billeder. Det er altid lysets påvirkning på omgivelserne der for mig starter et maleri. gitte.muermann@mail.dk pbyriel@post10.tele.dk (+45)

8 Inga Scavenius Ingolf Steffensen Efter 40 år i Sverige, er jeg vendt hjem til Danmark. Til havet, stranden. Med mig bærer jeg Sveriges natur og eventyrverden. Mit mål er at male den ydre og den indre verden, som jeg ser den. Det formmæssige udgangspunkt for skulpturerne er grundformerne kuben, rektanglet og kuglen. Ved hjælp af de sammenførte grundformers indbyrdes samspil og i deres kommunikation med sten og omgivelserne udtrykker jeg mig i modernistiske metaforer. Jeg udforsker de forskellige jerntypers muligheder og egenskaber i kunstnerisk skabelsesproces. scav@mail.dk Krattet 330, 8500 Grenaa (+45) gallerilisco@gallerilisco.dk (+45)

9 Janni Krøjer Svendsen Jørn Larsen Janni afprøver utallige kombinationer af farve, form og struktur, tiltrækkes og frastødes af forskellige motiver og kæmper med afmagt, selvransagelse, storhedsvanvid, mindreværd, lyst, stolthed, grådighed, utålmodighed, modløshed, ligegyldighed, erindringer, holdninger og tvivl, for at finde noget der er sandt i illusionen. janni.kroejer.svendsen@skolekom.dk (+45) jornlarsen2010@gmail.com (+45) Lyset Solen Varmen Farven er altid til stede i mine malerier. De hjemlige omgivelser på Djursland og i sommerhuset ved Limfjorden og oplevelser på rejser i sydeuropæiske lande er ofte motiverne. Det er nemlig landskaber, byer eller små detaljer, der ses eller anes i mine malerier. Malerierne er ikke naturalistiske, men alligevel oftest med genkendelige motiver og sjældent helt abstrakte. Resultatet bliver store eller små malerier udtrykt med oplevelser, tanker og drømme, som er nedfældet på lærredet med stærke, pågående farver.

10 Kate Sandberg Kirsten Illeborg Motiverne i Kates billeder spænder vidt: Mennesker, dyr, blomster, byer, landskaber og bibelske motiver er skildret med varme, klare og stemningsfyldte farver. Lyden af heste i fremmarch ligger latent i malerierne, så man tror at kunne høre dyrenes prusten og hovenes dumpe trampen for sit indre øre. Foruden de afrikanske værker kan Kate fremvise en række umiskendeligt danske motiver, som har inspireret til en anderledes farveskala end de stærkere varmt pulserende nuancer fra Nordafrika. Mere og mere er det mødet med mennesker, som kommer til udtryk i mine billeder, både i hverdagen og i litteraturen. Men musikken blander sig ofte. Jeg er fascineret af bevægelsen og letheden. Under arbejdet går fantasien og det impulsive hånd i hånd. Jeg leger med forskellige teknikker. Er nysgerrig, undersøgende og hele tiden på vej. Har været elev hos flere kunstnere gennem tiden. Senest Karin de Neergaard og Jens Bredholt. sandberg.kate@gmail.com (+45) grobelli@gmail.com Mols Bjerge Vej 20, 8420 Knebel (+45)

11 Lars Ibsen Lis Kohl Jeg er uddannet arkitekt. I mit professionelle liv, har jeg altid beskæftiget mig med formgivning i bred forstand. For ca. 30 år siden fik jeg en klump ler mellem hænderne og muligheden for at sidde ved en drejeskive. Så var jeg solgt! Som keramiker er jeg selvlært, men har deltaget i kortvarige kurser på bl.a. Aarhus Kunstakademi. Jeg har suget til mig og fået staldfiduser og jeg holder meget af den håndværksmæssige del af keramikken. Jeg arbejder med unika brugsting som skåle, fade og pladearbejder i stentøj. Mine ting opfattes ofte som dekorative, men det er vigtigt for mig, at de også har en brugsværdi. ibsenlars@gmail.com Holmbjergvej 99, 8420 Knebel (+45) liskohl@mail.dk (+45) Lis kohl udfordrer sit publikum med sine energifyldte billeder. Hun provokerer med stærke farver og aktiverer erhver seer til at elske eller fordømme. Motiverne i form af dyremennesker eller menneskelige dyr befolker lærredet i kapløb med øjets reaktioner. Den gule farve afgiver ekstra energi og påvirker beskueren til at acceptere naturens kræfter og menneskets kogende sind. Det er en rejse i Lis Kohls drømmeverden. En spændende, energifyldt og farverig rejse.

12 Lise Barsøe Martha Lund Jeg er inspireret af former og farver, landskaber og stemninger, politiske dramaer, musik - himmel og hav... Inspirationen omsættes til ret naturalistiske udsagn i en ballance mellem komposition, kontrast og koloristisk samspil. Det at male er for mig en anderledes måde at udtrykke mig på. Farver og pensler er værktøjet. Motiver, former og erkendelser kommer frem, mens jeg arbejder på lærredet. Jeg bliver inspireret af naturens lys, skygger og vekslende årstider, og af alle andre indre og ydre påvirkninger. Det har altid været en vigtig del af mit liv, at udtrykke mig gennem farver. lise_bo@post.tele.dk (+45) marthalund@mail.dk (+45)

13 Mary Tuxen Merete Stoltze Landskab, natur, hav, strand eller stemninger er baggrund for mine abstrakte malerier. Intuitive/ekspressionistiske udtryk i dristige farver er kendetegnende for mine billeder. Med bopæl i Uggelhuse, midt i den smukke natur ved Randers Fjord, og en opvækst på Ærø, er det klart, at mine omgivelser spiller en stor rolle for mit maleri. Når jeg maler, tager jeg på en rejse ind i farvernes verden, en spændende rejse med masser af glæde, udfordringer og stræben efter det maleriske. Jeg laver beklædning, tasker, skulpturer, dekorationer til dig og boligen i filt. Råuldens evner til at filte, optage farve, fastholde vævede åbne tekstiler som nunofilt og lade sig forme som leret til skulpturelle former tryllebinder og facinerer og udfordrer til eksperimenter og leg. Jeg finder mange udtryk i de forskellige uldtyper, som jeg anvender sammen med andre naturfibre som silke, bomuld og hør. Farvespektret spænder bredt lige fra naturfarvernes skala fra råhvid over de brune nuancer til sort. Andre farver får jeg gennem farvning med planter og miljøvenlige kemiske farver. tuxen@vestdjursnet.dk (+45) stoltze.merete@gmail.com Klemstrupvej 15, 8550 Ryomgård (+45)

14 Mogens Greve Nete Thomsen Hverdagen, det nære, det forunderlige, det kendte, det ukendte, det oversete alt kommer tættere på i mine fotorier. Hverdagen byder på meget mere, end mange af os bemærker. Vi er i Danmark ikke helt så hurtige som andre til at anerkende fotokunsten og bruge den på væggene i firmaer, institutioner og private hjem m.m. Men det skal nok komme. For at gøre mine fotorier mere tilgængelige - men stadig holde fast i det unikke og særegne, har jeg på jydeting.dk lavet et nyt tiltag - fotobilleder med ægte jysk sjæl i begrænset antal til en god pris. mogens@djursk.dk (+45) nete@meller-thomsen.dk (+45) Naturen, hvad enten det er den kultiverede eller helt urørte, er næsten altid udgangspunkt for mit valg af motiver. Jeg henter min inspiration fra Mols og Island, derved får jeg inspiration fra natur, som er helt underlagt menneskene, og fra natur, hvor menneskene er helt underlagt naturen. Jeg er autodidakt og har malet i mange år, deltaget i en lang række kurser og forløb, de seneste år på Kunstskolen på Mols.

15 Nina Barrett Orla Knudsen Mit keramiske arbejde er startet med rødler, senere kom stentøj og jeg er meget facineret af at arbejde med porcelain, papirler og af at kombinere drejeteknik sammen med håndbygningsteknik. Pt. arbejder jeg med figurer som alle har en livs historie, nogengang meget sorglig og trist andre ganger sjove og anderledes. Jeg får min inspiration af livet, hverdagen og fra den barske finske natur og kultur. Hymyile, niin elämä hymyilee sinulle, det vil sige: Smil, så smiler livet til dig! Elmestien 9, 8586 Ørum Djurs (+45) Ravnevej 9, 8410 Rønde (+45) Mine malerier er i dag tænkt som abstrakt kunst uden at tilstræbe at referere til noget konkret. Jeg er kolorist. De er tænkt som det tomme ingenting, man kan læse sig selv i. Det handler ikke om noget bestemt. Jeg vil ikke overbevise nogen om noget. For mig handler kunsten om mødet mellem tilskuer og billedet. Det er i mødet med næsten ingenting, at det er muligt at finde sig selv. Mennesket skal have en håndsrækning, så skal hun/han nok klare resten. Kunstværket skal kunne handle om alt.

16 Petru Maier Preben Bjerg Jeg bevæger mig frit mellem den ægte fotografisk teknik, hvor erfaringer og hurtighed er afgørende og de kompleks bearbejdede billeder, hvor styring og kontrol af computer programmer spiller hovedrollen. Jeg prøver at fange virkelige handlinger i form af landskaber, lys og årstider. Fra de små detaljer til de store konturer, giver naturen mig mine yndlings motiver. petru.in.agora@gmail.com (+45) prebenmik@hotmail.com (+45) Jeg er autodidakt billedkunstner og musiker og har i mange år komponeret og spillet musik, og føler da osse at maleriet springer fra den samme kilde som musikken. Det er en kilde som rummer poesien, humoren, fantasien, legen og passionen for livet. Jeg ser, at det vi opfatter i såvel musikken som maleriet, er et spejl af os selv - bevidst eller ubevidst. Jeg mener, at når et menneske begejstres, bliver ked af det eller bevæges på anden måde, er det noget i det indre der genkendes og for et øjeblik får lov til at blive hørt og set - et lille barn, en viis tanke, en passion eller??? - det er beskuerens eget spejl der bestemmer.

17 Solveig Mønsted Hvidt Solveig Stampe Langballe Det er vigtigt for mig at blande materialer og få det til at fungere sammen i en helhed. Jeg elsker den dybde, kontrast, og det rå udtryk, det tilfører udtrykket at materialer blandes sammen på kryds og tværs. Jeg bruger akrylmaling, kridt, tush og forskellige slags papir, stof, fotokopi og andet med interessante teksturer eller motiver for collage. Jeg dyrker historien i billedet, fra den jordnære hverdag, de små og store ting. Den skøre episode, den kedelige, den almindelige, den åbenlyse og den ret pinlige... Og så digte videre på hvad der kunne være sket i stedet for, og gerne med et lille twist... mail@solveighvidt.dk (+45) sol@saabydal.dk Såbydalvej 4, 8550 Ryomgård (+45) Pileflet har siden begyndelsen af 90 erne været en stor del af min tilværelse. Pil er et spændende naturmateriale, som i sin opvækst hurtigt udvikler sig til slanke linjer med mange forskellige smukke farver. Disse bruger jeg, når jeg skaber mine skulpturer, fletter kurve eller anvender levende pil til skulpturer i haven. Mine mange læremestre har gennem tiden inspireret mig til at eksperimentere med forskellige former og materialer.

18 Susanne Mosegaard Ulla Philbert Igennem mine blomsterbilleder, prøver jeg, at skabe et univers af former og farver og ikke mindst, at lege med lys og skygger. Tanken med billederne er, at skabe en ro og en glæde ved de øjne der ser. Jeg tegner også tuschtegninger. Skriblerier, som én engang kaldte dem. De bliver bygget op helt fra bunden med et mønster og derefter dekoreret i felter. Mit nye projekt, er digital fotokunst, der er baseret på drama, lidenskab og eftertanke. Jeg er inspireret af følelser, stemninger og oplevelser. susannemj111@stofanet.dk (+45) ullaphilbert@hotmail.com Tingvej 44, 8543 Hornslet (+45) Det fabulerende og fortællende går igen i mine billeder. Genkendelige motiver og abstraktioner fletter sig ind i hinanden med forskellige udtryk poetiske, sørgmodige, glade eller groteske. Mange gange vrimler det med fantasifigurer, masker og fugle, der tilsammen danner et eventyrunivers. Betragteren må gå på opdagelse, finde lagene i billedet og digte med på historien. Farvernes muligheder i forbindelse med figurerne og fortællingen er en konstant, legende proces, hvor det ene billede giver inspiration til det næste.

19 Vibeke Nilars Story telling pictures Jeg arbejder med malerier, bland-form, ikoner og i træ. Min inspiration er naturen kulturer drømmeverdenen og verdens gang. Mit udtryk er fabulerende og en leg med farver og materialer. Udfordringen ligger i lyset og det er i mellem-rummene meningen kan findes! Kontakt & mere info Du er altid velkommen til at kontakte de enkelte kunstnere eller at kontakte foreningen generelt på info@kunstgruppendjurs.dk Se flere af kunstnernes værker, få mere info om foreningen og vores udstillingsaktiviteter på: vibeke@nilars.dk Hyttenvej 6, 8586 Ørum Djurs (+45)

20 Kunst og mangfoldighed Kunstgruppen Djurs har til formål er at give udøvende kunstnere og andre kunstinteresserede en platform, hvor de kan dele og udvikle deres fælles interesse for kunst. At arbejde for udbredelse af og forståelse for kunst, kunsthåndværk og kunstneriske værdier gennem udstillinger og det inspirerende møde medlemmerne imellem. Denne kunstnerpræsentation er udgivet med støtte fra Kulturpuljen, Syddjurs Kommune.

KUNST kunsthåndværk&kunstneriskeværdier. KUNST gruppen DJURS

KUNST kunsthåndværk&kunstneriskeværdier. KUNST gruppen DJURS KUNST kunsthåndværk&kunstneriskeværdier KUNST gruppen DJURS KUNST gruppen DJURS At arbejde med kunst er tit en ret ensom beskæftigelse. Man kæmper mest alene med sit stof og møder først publikum og kolleger,

Læs mere

Kunst og mangfoldighed

Kunst og mangfoldighed Kunst og mangfoldighed Kunstgruppen Djurs formål er at give udøvende kunstnere og andre kunstinteresserede en platform, hvor de kan dele og udvikle deres fælles interesse for kunst. At arbejde for udbredelse

Læs mere

KVD Nyhedsbrev nr. 4 maj 2011 påske

KVD Nyhedsbrev nr. 4 maj 2011 påske KVD Nyhedsbrev nr. 4 maj 2011 påske Siden sidst: Siden sidst har vi afholdt 2 bestyrelsesmøder. Påsken har ligget ind imellem med udstillingen i Aktivitetshuset i Ebeltoft. Fra bestyrelsesmødet d. 28.

Læs mere

PLANLAGTE UDSTILLINGER

PLANLAGTE UDSTILLINGER PLANLAGTE UDSTILLINGER Se mere om Kunstens Venner Djurslands udstillinger og flere tilknyttede kunstnere på Gl. Estrup, Adm.bygningen og Kantinen Tirsdag d. 4. januar 2011 - Tirsdag d. 15. februar 2011

Læs mere

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR Katalog 2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR ØMME KÆRTEGN H = 18 cm Januar Lene Purkær Fabriksparken 9 9230 Svenstrup J Tel: 9831 8081 www.lenepurkaer.dk Skulpturer, der afspejler en kærlighed til livet.

Læs mere

KVD Nyhedsbrev nr. 3, marts 2011

KVD Nyhedsbrev nr. 3, marts 2011 KVD Nyhedsbrev nr. 3, marts 2011 Siden sidst: Siden sidst har vi haft to bestyrelsesmøder og en generalforsamling. Der var 24 fremmødte på generalforsamlingen, som fandt sted i Rønde. Beklageligvis har

Læs mere

Billeder. psykiatri. på fremtidens. Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013. Rønnebæksholm

Billeder. psykiatri. på fremtidens. Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013. Rønnebæksholm Billeder på fremtidens psykiatri Verdens Mentale Sundhedsdag 10.10.2013 Rønnebæksholm Du står med et kunstkatalog i hånden! Kataloget er udgivet i forbindelse med kunstudstillingen på Verdens Mentale Sundhedsdag

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit)

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) BILLED VÆRKSTEDET Elena Bering Lisbeth Poulsen Inge Lis Jørgensen (udsnit) Vibeke Krog Sidsel Brix maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2011 BILLED VÆRKSTEDET Billedværkstedet er en lille kunstskole

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2014 Keramik Undervisningen i keramik veksler mellem stillede opgaver og værkstedsarbejde. Gennemgang af de færdige arbejder er en del af undervisningen.

Læs mere

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe!

Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Følg de 5 nemme tips, og bliv glad for kunsten på dine vægge længe! Her får du opskriften på, hvad du skal gøre for at købe det maleri, der er det helt rigtige for lige præcis dig. Rigtig god fornøjelse!

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik EFTERÅR 2014 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2015 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

Pernille Struer 26/05-24/06 201 2

Pernille Struer 26/05-24/06 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 4/201 2 Pernille Struer 26/05-24/06 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til ferniseringen af Pernille Struer Lørdag den 26. maj fra kl. 1 3.00

Læs mere

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen

18. aug. 18. okt. Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen 18. aug. 18. okt. 2 0 1 2 Kunstnere: Marianne Johansen Hanne Gro Larsen Velkommen til udstillingen Art Together Udstillingen præsenterer værker af Billedkunstner Marianne Johansen og arkitekt og billedkunster

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik. Inge Lis Jørgensen. Birthe Nissen. Lisbeth Poulsen. Vibeke Krog BILLED VÆRKSTEDET Birthe Nissen Lisbeth Poulsen Vibeke Krog maleri. tegning. akvarel. keramik FORÅR 2012 Keramiker Lisbeth Poulsen Låsby www.lisbethpoulsen.dk Uddannelse: Det Jyske Kunstakademi 1983-88

Læs mere

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kunstforeningen Brundur Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kære kollega Ansatte ved Brønderslev Kommune stiftede for mange år siden en kunstforening. Du kan læse mere om foreningen på kommunens

Læs mere

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar.

Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. Anmeldelse Marianne Grønnow Magasinet Kunst Kunstneren Marianne Grønnow er aktuel med udstillingen Wonderworld på VejleMuseerne - Kunstmuseet frem til 18. januar. WONDERWORLD 28. oktober 2014 Reportage

Læs mere

Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark

Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark Kunstforeningen i Lantmännen Cerealia, Danmark Nedenfor kan du se de kunstværker, som er indkøbt til udlodning ved den kommende generalforsamling d. 17. marts 2011. Bodil Tobiesen er uddannet maler fra

Læs mere

20 års jubilæumsudstilling

20 års jubilæumsudstilling Forord I forbindelse med Kolding Festuge i 1993 iværksatte en stor gruppe Kolding-kunstnere et projekt, hvis primære formål var at skabe et fælles forum med henblik på at præsentere den enkelte kunstners

Læs mere

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

PETER LUNDBERG OLIEMALERIER

PETER LUNDBERG OLIEMALERIER PETER LUNDBERG OLIEMALERIER 2 Oliemaleri str. 150 x 150 cm. 2012. Millingbæk fantasi / A Closer Look A Closer Look At The World Behind Siden 1969 har maleren Peter Lundberg håndteret lærred, farver og

Læs mere

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål

Billedkunst. Status. Evaluering. Fagets formål Billedkunst Status Eleverne i 5.klasse skal have billedkunst i 60 min. Ugentligt. Det er første år, de skal have mig til faget. Via spørgeskema har jeg forsøgt at evaluere sidste skoleår samt danne mig

Læs mere

I faget kunst inddrager vi, udover billedkunst som sådan også noget håndarbejde og sløjd.

I faget kunst inddrager vi, udover billedkunst som sådan også noget håndarbejde og sløjd. Formål med faget kunst/kunstnerisk udfoldelse Formålet med faget Kunst er at eleverne bliver i stand til at genkende og bruge skaberkraften i sig selv. At de ved hjælp af viden om forskellige kunstarter

Læs mere

Undervisningsmateriale Grundskolen: Mellemtrin. SOLO Rita Kernn-Larsen 7. feb maj 2019

Undervisningsmateriale Grundskolen: Mellemtrin. SOLO Rita Kernn-Larsen 7. feb maj 2019 Undervisningsmateriale Grundskolen: Mellemtrin SOLO Rita Kernn-Larsen 7. feb 2019-5. maj 2019 Om udstillingen Udstillingen SOLO: Rita Kernn-Larsen kan ses på Kunsten i Aalborg fra den 7. februar til 5.

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Abstrakte og unikke malerier med lys og dybde

Abstrakte og unikke malerier med lys og dybde www.artvesta.dk Abstrakte og unikke malerier med lys og dybde Vibeke Vesta varierer sine maleriers udtryk via individuel komposition, struktur og brug af effekter. Det giver hvert maleri sin egen historie.

Læs mere

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2018-2019 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Rune Elgaard Mortensen

Rune Elgaard Mortensen «Hovedløs rytter», 59x85 cm, olie og akryl på lærred 203 «Kirurgisk saks, jazzmusiker», 55x70 cm, olie og akryl på lærred 204 «Kirurgisk saks, sløret baggrund», 55x70 cm, olie på lærred 205 «Limitless

Læs mere

En kort præsentation. Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner. Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft

En kort præsentation. Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner. Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft Tegner og billedkunstner Grafisk designer Teknisk tegner En kort præsentation Lone Penstoft Skansen 12, st. tv. 8400 Ebeltoft Tel 2097 8989 info@lonepenstoft.dk www.lonepenstoft.dk Lone Penstoft Tegner

Læs mere

6. - 10. klasse. Opgaveark ...

6. - 10. klasse. Opgaveark ... Interiør, ung kvinde set fra ryggen, 1904. Randers Kunstmuseum 6. - 10. klasse Kunst kan udtrykke forskellige følelser og sætte følelser i gang hos beskueren. Det kan ske gennem komposition, figurers kropssprog,

Læs mere

Nye foredrag med Peter Lundberg KAN BOOKES NU

Nye foredrag med Peter Lundberg KAN BOOKES NU Nye foredrag med Peter Lundberg KAN BOOKES NU LIDT OM PETER LUNDBERG Billedkunstner, forfatter og foredragsholder. (F: 1955) Peter Lundbergs billedkunstneriske karriere startede i 1969, og i mange år blev

Læs mere

Lokalbanken fylder 90 år

Lokalbanken fylder 90 år Lokalbanken fylder 90 år og forærer kunst til borgerne tid til nærvær Forord Lokalbanken har fornøjelsen af at præsentere 11 kunstværker, der er blevet indkøbt i anledning af bankens 90-års fødselsdag.

Læs mere

Landskaberne er konkrete i den forstand, at det er bestemte lokaliteter i ind- og udland, der har inspireret kunstneren. Men det er også abstrakte

Landskaberne er konkrete i den forstand, at det er bestemte lokaliteter i ind- og udland, der har inspireret kunstneren. Men det er også abstrakte e r i n d r i n g e n s l a n d s k a b e r Landskaberne er konkrete i den forstand, at det er bestemte lokaliteter i ind- og udland, der har inspireret kunstneren. Men det er også abstrakte landskaber.

Læs mere

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde

Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen. Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Mødet med Dansen Bonnie Spliid Søren Langkilde Madsen Med inspiration fra forestillingen Butterflies af Åben dans, Roskilde Bonnie Spliid Jeg er uddannet lærer med liniefag i billedkunst og

Læs mere

NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS. Nygade 24, 8600 Silkeborg

NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS. Nygade 24, 8600 Silkeborg NATURLIGHEDER TAGE STØRUP & PETER LUNDBERG 28. MARTS - 29. APRIL 2009 SILKEBORG KUNSTNERHUS Nygade 24, 8600 Silkeborg naturligheder der er natur lighed ulig nat erna ertur erturnat der hed ertan turlihed

Læs mere

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Katalog 2014 ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Freja H=80 cm x B=70 cm NB! Ift. årets kunstværk er der frit valg af ramme fra Skipperens Rammeværksted til en pris af max. 800 kr. Lidt om årets kunstner UDSTILLER

Læs mere

I mere end tyve år har Violas liv været beriget af hendes passion for at udforske farvernes muligheder på lærredet.

I mere end tyve år har Violas liv været beriget af hendes passion for at udforske farvernes muligheder på lærredet. Viola P. udstiller i Hammel kunstforening. Jeg synes, det er let at male naturalistisk. Udfordringen ligger i at skabe helt nye universer med farver, pensler og spartler, siger billedkunstner, Viola, som

Læs mere

Farver i en grå tid. En fællesoplevelse på Børneskolen Bifrost

Farver i en grå tid. En fællesoplevelse på Børneskolen Bifrost Farver i en grå tid En fællesoplevelse på Børneskolen Bifrost Vi kender ikke fremtiden, og derfor må vi lære vores børn at kæmpe med det ukendte og at klare sig i hvilket som helst miljø i hele spektret

Læs mere

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm...

Mit Danmark. Agnethe Maagaard. Mine rødder. Min inspiration. Min amerikanske drøm... A g n e t h e M a a g a a r d g l a s v æ r k Mit Danmark Mine rødder Jeg er født, opvokset og bor midt i den storslåede vestjyske natur tæt ved havet. Min inspiration Naturen, havet og de åbne vidder

Læs mere

DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID?

DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? ARKITEKTUR / DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES TEKSTIL / MØBLER / BYER OG RUM / ILLUSTRATION INTERAKTIONSDESIGN / GRAFISK DESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? JEG HAR IKKE KUN LÆRT AT TEGNE, MEN OGSÅ UDVIKLET

Læs mere

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen

Forårstilbud 2010. For 1. -3. klasse. Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Forårstilbud 2010 For 1. -3. klasse Vi glæder os til at se dig på Billedskolen Det er dejligt at opleve den store interesse for Billedskolens tilbud. På Billedskolen vil børnene eksperimentere og udtrykke

Læs mere

Kunst på Hvalsø Skole

Kunst på Hvalsø Skole Kunst på Hvalsø Skole 1 Hvad skal der til, for at ens tanker begynder at vandre? Det spørgsmål stillede billedkunstner Torgny Wilcke sig selv, da han fik til opgave at skabe kunst til Hvalsø Skole. Wilcke

Læs mere

Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013

Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013 Undervisning på J.F. Willumsens Museum 2013 Et enkeltkunstnermuseum som J. F. Willumsens Museum er særdeles velegnet i kunstformidling til børn og unge. Tilegnelsen af værkerne bliver mere overskuelig,

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 1.og 2.klasse 2013/14

Årsplan for billedkunst i 1.og 2.klasse 2013/14 Årsplan for billedkunst i 1.og 2.klasse 2013/14 Fagligt emne Læringsmål Hvordan Evaluering De fire Udstilling i klassen. årstider Billede fra havet Opleve/tegne de fire årstider kende collage som et billedmæssigt

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2015-2016

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2015-2016 Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2015-2016 Fagligt emne Læringsmål Hvordan Evaluering Fotografi og Eleverne skal selv tage et Fotografierne ramme Tage et billede med digitalkamera billede af hinanden

Læs mere

BØRNS GRAFISKE UDTRYK og TEGNESPROGLIGHED

BØRNS GRAFISKE UDTRYK og TEGNESPROGLIGHED BØRNS GRAFISKE UDTRYK og TEGNESPROGLIGHED I-tegnesættelse af børns kultur og symboler Projektforløb for ældstegruppen Sommerfuglen i Børnehuset Bagterp, Hjørring. Udformet og afviklet af Lina Franke Hedegaard

Læs mere

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk

Bente Hammershøy. Dobbelteksponering. Karin Lønbæk Bente Hammershøy Dobbelteksponering Karin Lønbæk Der står Horsens med store bogstaver hen over de to kunstnere, der har fernisering d.11.september 2010 i Galleri Brænderigården. Det er far og datter: Søren

Læs mere

Årsplan i 1. klasse. Billedkunst

Årsplan i 1. klasse. Billedkunst Billedkunst Årsplan i 1. klasse. Billedkunst Mål for faget er at eleverne: oplever glæde ved at fortælle gennem billeder udvikler fantasi og kreativitet lærer at udtrykke og meddele sig i forskellige billedformer

Læs mere

Surrealisme - Drømmen om en overvirkelighed

Surrealisme - Drømmen om en overvirkelighed Surrealisme - Drømmen om en overvirkelighed Undervisningsmateriale 8.-10. klasse Malerier på grænsen mellem verdener En gruppe kunstnere i 1920ernes Paris troede fuldt og fast på, at man igennem kunsten

Læs mere

UDERVISNINGSPLAN FOR BILLEDKUNST 2015

UDERVISNINGSPLAN FOR BILLEDKUNST 2015 UDERVISNINGSPLAN FOR BILLEDKUNST 2015 Undervisningen bygger på målsætningerne som beskrevet i Forenklede Fælles Mål. Formålet med Billedkunst At eleverne bruger deres fantasi, skaber deres egne værker

Læs mere

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at

Undervisningsmateriale 5.-7. klasse. Drømmen om en overvirkelighed. Engang mente man, at drømme havde en. stor betydning. At der var et budskab at Drømme i kunsten - surrealisme Hvilken betydning har drømme? Engang mente man, at drømme havde en Undervisningsmateriale 5.-7. klasse stor betydning. At der var et budskab at Drømmen om en overvirkelighed

Læs mere

DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID?

DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? DESIGN AF TØJ / ACCESSORIES / ARKITEKTUR / MØBLER BYER OG RUM / ILLUSTRATION / INTERAKTIONSDESIGN DRØMMER DU OM EN KREATIV FREMTID? JEG HAR IKKE KUN FÅET PRAKTISKE EVNER MED MIG, MEN OGSÅ EN EVNE TIL AT

Læs mere

Udstilling Lysets Hus

Udstilling Lysets Hus Udstilling Lysets Hus August til december 2009 Kære Lysets Hus... Jeg er rigtig glad for at udstille mine malerier i Lysets Hus - et fantastisk spændende og spirituelt sted og jeg takker hermed for invitationen.

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2011-2012

Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2011-2012 Boushra Chami Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2011-2012 Fagligt emne Læringsmål Hvordan Evaluering Fotografi og ramme Billede fra havet Tegne dyr Tage et billede med digitalkamera Printe det ud i farver

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 2. klasse 2013-2014

Årsplan for billedkunst i 2. klasse 2013-2014 Boushra Chami Årsplan for billedkunst i 2. klasse 2013-2014 Fagligt emne Læringsmål Hvordan Evaluering Fotografi og ramme Ting der starter med det bogstaver som deres navn starter med. Tegne dyr Tage et

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2014/2015

Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2014/2015 Årsplan for billedkunst i 4. klasse 2014/2015 Uge 33-37: Cow Parade Uge 38-41: Collage (Matisse) Uge 43-45: Farvelære Uge 46-49: De Fynske Malere Uge 50-51: Juleemne Uge 2-5: Uge 6: Decoupage Avisbilleder

Læs mere

UNDERVISNINGSMATERIALE

UNDERVISNINGSMATERIALE UNDERVISNINGSMATERIALE Målgruppe: mellemtrinnet (eller 2-5. kl.) Undervisningsforløbet er tilrettelagt af Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum og HEART/ undervisning. Booking af undervisningsforløbet

Læs mere

4 TEMPERAMENTER. - i væv og glas. Grethe Sørensen Inger Jensen Lotte Thorsøe Margrethe Agger

4 TEMPERAMENTER. - i væv og glas. Grethe Sørensen Inger Jensen Lotte Thorsøe Margrethe Agger 4 TEMPERAMENTER - i væv og glas Grethe Sørensen Inger Jensen Lotte Thorsøe Margrethe Agger St. Torv. 9500 Hobro 10. maj - 26. juli 2014 4 temperamenter - i væv og glas 4 TEMPERAMENTER - i væv og glas

Læs mere

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner

Malerejse Færøerne. 26. juni 2. juli. Kære kunstinteresserede - kære venner Malerejse Færøerne 2011 26. juni 2. juli Kære kunstinteresserede - kære venner Så er det nu du skal tage en hurtig beslutning, hvis du vil med til Færøerne. Vi gentager nemlig sidste års succes og arrangerer

Læs mere

Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer

Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Program 2015 2016 Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer Hvorfor en kunstforening: Kunstforeningen Aktivitetscenter Struer blev stiftet ved en generalforsamling d. 24. oktober 2012. Foreningens formål

Læs mere

Innovation Step by Step

Innovation Step by Step Innovation Step by Step Elevhæfte. kl. verdens bedste læserum Et tværfagligt forløb mellem dansk og billedkunst Innovation Step by Step Et undervisningsmateriale til mellemtrinnet med fokus på arkitektur

Læs mere

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5

NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4 C, Næstved Blad nr. 8/201 5 31. oktober - 29. november 201 5 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af lørdag den 31. oktober fra kl. 1 3.00 til

Læs mere

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops

KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops KUNSTINTERESSERET? KURSUSPROGRAM 2018 Atelierplads - Kurser Foredrag - Workshops Kurser Kursusprogram 2018 Tingenes hemmelige liv En workshop omkring Stilleben opstilling v. billedkunstner Rick Towle Stilleben,

Læs mere

I dyrenes skygge. har flere af Bøggilds dyreskulpturer.

I dyrenes skygge. har flere af Bøggilds dyreskulpturer. I dyrenes skygge Dyr er fascinerende. Deres levevis og bevægelser kan fange interessen hos både børn og voksne. At fange det fascinerende ved et dyr og overføre det til tegning eller skulptur er til gengæld

Læs mere

- for trivsel og velvære i virksomheden...

- for trivsel og velvære i virksomheden... - for trivsel og velvære i virksomheden... - EN OPLEVELSE I Få et spændende kreativt indspark i dagligdagen - få nye sjove oplevelser og ryst kollegaerne sammen på en anderledes måde. Hyr én, to eller

Læs mere

TransiT En LÆrErGUiDE TiL En UDsTiLLinG om menneskets forhold TiL naturen

TransiT En LÆrErGUiDE TiL En UDsTiLLinG om menneskets forhold TiL naturen Transit EN LÆRERGUIDE TIL EN UDSTILLING om Menneskets forhold til naturen INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 19. februar til 17. marts kan du og din klasse opleve udstillingen TRANSIT. Med denne lærerguide

Læs mere

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber

B I R G I T T E T H O R L A C I U S 21.09.13-18.10.13. GalleriWeber B I R G I T T E T H O R L A C I U S F R E D E I N G E T R O E L S E N L I N D H O L M 21.09.13-18.10.13 GalleriWeber Bagergade 39 5700 Svendborg Tlf.: 6110 5159 www.galleriweber.nu smedjen@post.tele.dk

Læs mere

Upcycling. Store malerier. Skulpturer

Upcycling. Store malerier. Skulpturer Upcycling Begrebet upcycling dækker over at genbruge materialer og give dem en ny form en slags kreativ genbrug. Kan du lide at tænke kreativt og bruge dine hænder eller er du bare nysgerrig på hvordan

Læs mere

Årsplan for billedkunst 2. klasse 2014/2015

Årsplan for billedkunst 2. klasse 2014/2015 Årsplan for billedkunst 2. klasse 2014/2015 Uge 33-35: Mig selv og min verden Uge 36: Pindsvinet Uge 37-38: Farver, efterår, æbler og Zézanne Uge 39-41: Vilde dyr (Hans Scherfig og Doris Bloom) Uge 43-44:

Læs mere

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3

Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 NÆSTVED KUNSTFORENING Sct. Peders Kirkeplads 1 4, Næstved Blad nr. 3/201 3 Forårsudstillingen 6/4-1 2/5 201 3 Næstved Kunstforening inviterer til fernisering af Forårsudstillingen lørdag den 6. april fra

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

NYHEDSBREV 2. kvartal 2007

NYHEDSBREV 2. kvartal 2007 NYHEDSBREV 2. kvartal 2007 Kære medlemmer i KUNSTENS VENNER DJURSLAND KUNSTENS VENNER DJURSLAND har haft en forrygende god start. Interessen har været stor lige fra starten, og foreningen tæller efter

Læs mere

Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Tirs: Introplan Ons: Introplan Tors: Skema Fre: Surprice

Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Tirs: Introplan Ons: Introplan Tors: Skema Fre: Surprice Årsplan for faget: Kunst skoleåret 2013/14 Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Introplan Introplan Skema Fre: Surprice BØF-13 Eventyr/ Væsner Af sko 34 Man: Fre: Lejrskole BØF-13 Sko omformes

Læs mere

LUST & COLOURS 11. OKTOBER - 14. NOVEMBER 2013 FERNISERING DEN 10. OKTOBER FRA KL. 16

LUST & COLOURS 11. OKTOBER - 14. NOVEMBER 2013 FERNISERING DEN 10. OKTOBER FRA KL. 16 LUST & COLOURS 11. OKTOBER - 14. NOVEBER 2013 FERNISERING DEN 10. OKTOBER FRA KL. 16 Farver ses og opleves med både intellekt og følelser. I useumsbygningen undersøger seks kunstnere, hvad farver gør ved

Læs mere

Kreative processer kan udvikle og styrke sproget. Birgitte Scheel Persson

Kreative processer kan udvikle og styrke sproget. Birgitte Scheel Persson Kreative processer kan udvikle og styrke sproget Jeg er Tosprogspædagog og vejleder Pædagogisk diplomuddannelse i dansk som andetsprog. Fokus på brug af billedsproglige arbejdsformer i sprogstimulering.

Læs mere

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

På Vej. Lisbeth P. Gro Klaus Olsen. Klaus Olsen. 30. nov. 2012 30. jan. 2013

På Vej. Lisbeth P. Gro Klaus Olsen. Klaus Olsen. 30. nov. 2012 30. jan. 2013 På Vej 30. nov. 2012 30. jan. 2013 Klaus Olsen Lisbeth P. Gro Klaus Olsen Velkommen til udstillingen På Vej Udstillingen På Vej kan ses hos GL-arkitekter MAA & gallerier på vej ud af det gamle år 2012

Læs mere

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage

Workshops. Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage s med billedkunstner Jane Klostergaard Sculpture by the Sea 2009 Aarhus - Denmark Foto: Niels Toftegaard Sculpture by the Sea Aarhus - Danmark 2. juni - 3. juli 2011 Mellem Tangkrogen og Ballehage Sculpture

Læs mere

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten

Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Kunst på Museum Ovartaci Selvportrætter Ansigter i kunsten Undervisningsmateriale 0.-4. klasse Lidt om Museum Ovartaci Museum Ovartaci er et lidt anderledes kunstmuseum, fordi kunsten her er lavet af kunstnere,

Læs mere

Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017

Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017 Kursusprogram Efterår 2016 / Forår 2017 Kære læsere Struer Billedskole holder til på Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5a. Vi er endnu engang glade for at kunne præsentere Struer Billedskoles kursusprogram,

Læs mere

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012

KUNST PÅ TAPETET BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 BØRNENES EFTERÅRSUDSTILLING 2012 KUNST PÅ TAPETET MATERIALET BESTÅR AF TRE DELE: VEJLEDNING & PRAKTISK INFO SPØRGSMÅL & INSPIRATION TAPET-MODUL TIL PRINT/KOPI VEJLEDNING & PRAKTISK INFO OPGAVEBESKRIVELSE:

Læs mere

2013 Lørdag den 1. juni + Søndag den 2. juni Begge dage kl. 10.00 16.00. Do disturb

2013 Lørdag den 1. juni + Søndag den 2. juni Begge dage kl. 10.00 16.00. Do disturb 2013 Lørdag den 1. juni + Søndag den 2. juni Begge dage kl. 10.00 16.00 Do disturb ÅBNE DØRE Vestfynske kunstnere åbner dørene og byder velkommen i de mange værksteder og gallerier vi har på Vestfyn. Mød

Læs mere

Tryk, Introduktion i Monotypi

Tryk, Introduktion i Monotypi Tryk, Introduktion i Monotypi Monotypi er den mest enkle trykmetode. Med udgangspunkt i gården, dyrene og dens omgivelser arbejder vi med skitser og tegninger som vi bagefter omsætter til flerfarverige

Læs mere

HERLEV BILLEDSKOLE 2015-2016

HERLEV BILLEDSKOLE 2015-2016 HERLEV BILLEDSKOLE 2015-2016 1 PRAKTISKE OPLYSNINGER Adresse Herlev Billedskole Herlev Bygade 30,1 2730 Herlev www.herlevbilledskole.dk billedskolen@herlev.dk Billedskoleleder Niels Christensen Tlf.: 4452

Læs mere

Slutmål og undervisningsplan for faget Billedkunst

Slutmål og undervisningsplan for faget Billedkunst Formålet med undervisningen i billedkunst: Formålet med undervisningen i billedkunst er, at eleverne tilegner sig kundskaber og færdigheder gennem kreative og skabende fremstillinger. Ved at producere,

Læs mere

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet

Dag 2. Forstå, hvem du er, med Enneagrammet Jeg bruger personlighedstype-systemet Enneagrammet 2 som kilde til selvindsigt. Da jeg først hørte om dette personlighedstypesystem, tænkte jeg, at det ikke interesserede mig. Allerede på universitetet

Læs mere

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt

ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt ART BOOK 2016 Abstrakte malerier af kunstner Michael Lønfeldt Malerier af kunstner Michael Lønfeldt Her i kataloget viser jeg fotos med et udvalg af de seneste malerier jeg har lavet. Med lidt tekst om

Læs mere

Uv-materiale til I bølgen blå klasse

Uv-materiale til I bølgen blå klasse Uv-materiale til I bølgen blå 7.-10. klasse Sol og ungdom en konstruktion En flok børn løber mod havet. Det er sommer, og solen skinner, så man næsten bliver blændet. Børnenes kroppe er stærke, og lyset

Læs mere

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14

Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14 Årsplan for billedkunst i 3. klasse 2013/14 Formålet med faget billedkunst bliver her beskrevet af undervisningsministeriet: Formålet med undervisningen i billedkunst er, at eleverne ved at producere,

Læs mere

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2

Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 NÆSTVED KUNSTFORENING Amtsgården Amtmandsstien 1 Blad nr. 7/201 2 Jens Bohr 20/1 0-25/11 201 2 Næstved Kunstforening inviterer til jubilæumsudstilling og fernisering af Jens Bohr Lørdag den 20. oktober

Læs mere

Lærervejledning: Krop, identitet og iscenesættelse

Lærervejledning: Krop, identitet og iscenesættelse Lærervejledning: Krop, identitet og iscenesættelse Forløb: Krop, identitet og iscenesættelse Målgruppe: 1.-6. Klasse Fag: Dansk, billedkunst Indledning I materialet her kan du hente inspiration til arbejdet

Læs mere

Line Billeskov - Liza Krügermeier - Susanne Enøe Hansen

Line Billeskov - Liza Krügermeier - Susanne Enøe Hansen Tuse Næs Kunsthåndværk & Galleri 2013-7 Uglerupvej 31, Uglerup, 4300 Holbæk - kontakt@tusenaes-kunsthaandvaerk.dk - www.tusenaes-kunsthaandvaerk.dk Den store sommer er gået på hæld, en smuk sensommer er

Læs mere

Portræt af VIBEKE STORM RASMUSSEN UFFE CHRISTOFFERSEN

Portræt af VIBEKE STORM RASMUSSEN UFFE CHRISTOFFERSEN Portræt af VIBEKE STORM RASMUSSEN af UFFE CHRISTOFFERSEN 2014 PORTRÆTTET og FARVEN Maleriet byder konstant på nye udfordringer. Den seneste opgave har været et portræt af tidligere regionrådsformand Vibeke

Læs mere

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer markedet for internationalt glaskunst. På de næste sider

Læs mere

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen

Fotos: Lissy Boesen, Heine Pedersen Fotos: Lene K LISSY BOESEN Lissy Boesens værker står overalt i det offentlige rum, i ind- og udland, på torve og gågader, i skolegårde, boligområder og parker. Men hvem er kvinden bag de kendte og populære

Læs mere

Kompromisløs KUNST. Tekst og foto: Sofie Lassen. Kunstner Misja Barnow i sit atelier.

Kompromisløs KUNST. Tekst og foto: Sofie Lassen. Kunstner Misja Barnow i sit atelier. Kompromisløs KUNST Tekst og foto: Sofie Lassen Kunstner Misja Barnow i sit atelier. Carla siger: Mor? Tror du at jeg bliver en berømt kunstner engang? Mor Misja siger: Hmmm, hvad tror du? Carla siger:

Læs mere

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste

LÆRERVEJLEDNING. Her finder du: Hvad er klatværket? Formål Afsender Brugssituation Klatværkets opbygning Faglige mål Trinmål Litteraturliste Udforsk billedkunsten og den visuelle kultur med dine elever gennem det digitale univers Klatværket. Oplev mange anerkendte kunstværker gennem fem fællesmenneskelige temaer. Lad eleverne gå på opdagelse

Læs mere

FOTODOKUMENTATION AF SKITSE på væg

FOTODOKUMENTATION AF SKITSE på væg PROJEKTBESKRIVELSE Gavlmaleriet Papirfly (se vedlagt billeddokumentation side 3 og 4) er et poetisk forsøg på at bruge maleri til at skabe sammenhæng mellem bygningens forside og det omkringliggende miljø.

Læs mere

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Kunstskolen

Roskilde Ungdomsskole. Fælles mål og læseplan for valgfaget. Kunstskolen Roskilde Ungdomsskole Fælles mål og læseplan for valgfaget Kunstskolen November 2014 Kunstskolen Formålet med undervisningen er, at eleverne tilegner sig kompetencer i billedkommunikation og i billedanalyse

Læs mere