SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER"

Transkript

1 NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO HØST EFTERÅR KONCERTER GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

2 Torsdag d. 3. september kl Nørrevangs Mandskor ved Tage Carlsen I Sønderbro følger vi den gode tradition og synger sæsonen ind med de sangglade herrer, der udgør Nørrevangs Mandskor. Koret synger et blandet repertoire med nyt og gammelt - film og revy - viser og sange. Kaffe 25 kr. Fredag d. 4. september kl Lyngtur Klostersognets ældresamvær tager ud i sensommerlandet på den årlige lyngtur. I år besøger vi blandt andet Museet i Søby (Søby Brunkulslejer) og nyder fælles kaffe på Søbyhus Cafeteria. Tilmelding og betaling til Klostersognets kordegnekontor. Pris 100 kr. Betaling skal ske ved tilmelding - senest 31. august. Fredag d. 4. september kl Natkirke i Klosterkirken for alle i Horsens I natkirken er der mulighed for stilhed, samtaler, reflektorium, nadver. Torsdag d. 10. september kl Ulvetime i Getsemane kirke Kort gudstjeneste i børnehøjde. Mød Josef en træls lillebror. Vi skal høre om, hvordan Josefs brødre smider deres forkælede lillebror i en brønd, og hvordan han til sidst redder dem. Bagefter er der mulighed for at spise sammen. Det er gratis. Fredag d. 11. september kl Fredagsklubben. Leif Hansen: I seng med fjenden. I 70 året for befrielsen er et helt aktuelt foredrag, idet Leif Hansen er søn af en dansk mor og en tysk far. Alle er velkomne. Tirsdag d. 15. september kl Syng sammen aften i Getsemane Kirke Sangaftenen med sange og salmer fra salmebog og højskolesangbog er tilbage i Getsemane kirke, Houmannsgade 41. Vi synger ved kirkens flygel afbrudt af kaffe midtvejs. Gratis og for alle. Torsdag den 17. september kl i Klostergården Nordisk visekoncert og fællessang ved højskolelærer Kristian la Cour. Arr. Grundtvigsk Forum. Søndag d. 20. september kl i Klosterkirken: Koncert med Aarhus Barokkor Aarhus Barokkor synger tre af Bachs berømte motetter: Lobet den Herrn for 4-stemmigt kor, Jesu, meine Freude for 5-stemmigt kor og Singet dem Herrn for dobbeltkor (8-stemmigt).

3 Søndag d. 20. september kl Musikgudstjeneste i Getsemane kirke Esben Brummer medvirker ved gudstjenesten og spiller et par klaverværker. Esben er tidligere medlem af kirkekoret ved Vor Frelsers kirke og påbegyndte sidste år sine klaverstudier hos Anne Øland på Det Jyske Musikkonservatorium. Tirsdag d. 22. september kl Åben studiekreds i Markusevangeliet Vær med til at læse hele Markusevangeliet. Vi mødes i sognehuset ved Vor Frelsers kirke, Kippervig 2. Torsdag d. 24. september kl Kjeld Holm: Engagement og medmennesker på min livsvej Kjeld Holm har som biskop i Aarhus stift vist et stort engagement og et levende frihedssyn. Særligt i debatten om homoseksuelle ægteskaber og om integrations- og asylpolitik har han konsekvent talt for mere udsyn mod verden og større åbenhed. Velkommen til en aften med Kjeld Holm i Sønderbro kirke! Torsdag d. 24. september kl : IM-Horsens Høstfest ved sognepræst Holger Haldrup, Lunderskov. Mødested er Missionshuset Emil Bojsensgade 31. Der er mulighed for at spise sammen inden mødet, fra kl Lørdag d. 26. september kl Gud & Pasta på landet. Hele familien er inviteret. Bussen holder klar ved Klostergården kl. 10 og kører os på landet, hvor vi besøger en bondegård, leger og griller. Vi afslutter igen ved Klosterkirken, hvor der er familiegudstjeneste kl Man møder bare op, og arrangementet er for hele familien. Lørdag d. 26. september kl i Getsemane Kirke Matiné: let og lifligt Cantica Børnekor og Den Jyske Sinfonietta laver i fællesskab koncert. Børnekoret synger et par sange med strygerakkompagnement, mens Hanne Tolbøll og sinfoniettaen spiller en fløjtekvartet af Mozart og serenaden Eine kleine Nachtmusik. Søndag d. 27. september kl Kirkefrokost og høstauktion Traditionen tro holder vi høstgudstjeneste. Vi begynder med gudstjeneste i Getsemane kirke v. Leif Nielsen. Bring gerne en høstgave med, som kan sælges ved auktionen. De penge, der samles ind, går til Folkekirkens Nødhjælp. Der er også kirkefrokost, som kan købes for 25 kr. pr. person. Søndag d. 27. september kl i Klostergården: Kirkefrokost for alle Menighedsrådet ved Klosterkirken har noget på hjerte, og vil gerne dele det med alle, der har lyst til at lægge ører til. Alle interesserede er inviteret til frokost til en hyggelig stund og info og spørgsmål om livet i Horsens Klostersogn.

4 Torsdag d. 1. oktober kl i Klostergården: Filmcafé 9. april af Roni Ezra I krigsfilmen 9. april befinder vi os ved den dansk-tyske grænse den nat i 1940, hvor Europas stærkeste hær invaderer fra syd. For at bremse overmagten sendes en danske fortrop bestående af cykel- og motorcykeldelinger i felten. Fredag d. 2. oktober kl i Klostergården: Ældresamvær Kirketjener Jan Bräuner, Horsens: Church-butler down under fra en rejse til Australien og New Zealand. Jeg foreslår, at vi indfører en senior week i Danmark, ligesom i Sydney. - Hør hvorfor og mere til. Fredag d. 2. oktober kl Natkirke i Klosterkirken for alle i Horsens I natkirken er der mulighed for stilhed, samtaler, reflektorium, nadver. Tirsdag d. 6. oktober kl Syng sammen aften i Getsemane Kirke 2 timers fællessang omkring Getsemane Kirkes flygel. Der synges fra salmebogen og højskolesangbogen, og der er rig lejlighed til at foreslå egne favoritter. Torsdag d. 8. oktober kl Mit Iran v. Tine Frisenette, Hansted Tine Frisenette har flere gange besøgt Iran og vil gennem foredrag og billeder give et indblik i hverdagsliv og fest. Trods forskelle er der meget, der ligner vores eget. Det er en fortælling om bekymringer, glæder, sorger på det nære plan - i et land, så anderledes end vores - og dog! Kaffe 25 kr. Torsdag d. 8. oktober kl Ulvetime i Getsemane kirke Gudstjeneste på børnenes præmisser. Denne dag møder vi Zakæus, der er træt af, at han aldrig kan se noget, fordi han er så lille. Efter gudstjenesten spiser vi dejlig aftensmad sammen. Vi slutter kl Fredag d. 9. oktober kl Fredagsklub: Samvær for ældre og enlige Birte Nielsen: Nepal. Birte Nielsen fortæller om 3 fantastiske uger i Kathmandu, Nepal ikke mindst på baggrund af situationen nu.

5 Lørdag d. 10. oktober kl Brecht, Bach og Biber En hybrid-koncert Barokensemblet BaroqueAros har allieret sig med Andrea Pellegrini, en af Danmarks mest alsidige sangere. Med afsæt i Kurt Weills musik til tekster af Brecht tager de Sønderbro Kirkes publikum med på en tidsrejse, hvor vi bl.a. bliver vidne til Surabaya Johnnys første møde med J. S. Bach. Fri entré. Onsdag d. 14. oktober kl Peter Bastian m.fl.: Bastians Ballader Peter Bastian er med Gabriel Fliflet og Olav Tveitane på en koncertturne for at indspille en CD med ballader, der omfatter musik fra Bulgarien, Rumænien og Tyrkiet. Også dansk og norsk folketone er med. Instrumenterne er klarinet, fagot, harmonika og bas. Velkommen i Sønderbro kirke. Entré 100 kr. Torsdag d. 15. oktober kl IM Horsens Møde ved Mission Afrika i Missionshuset, Emil Bojsensgade 31. Tirsdag d. 20. oktober kl Åben studiekreds i Markusevangeliet Vi fortsætter læsningen af Markusevangeliet. Vi mødes i sognehuset ved Vor Frelsers kirke, Kippervig 2. Søndag d. 25.oktober kl Musikgudstjeneste i Getsemane kirke Cantica Børnekor medvirker ved gudstjenesten. Efter sommerferien har koret fået nye medlemmer, der glæder sig til at synge nogle af de salmer og melodier, de har lært. Tirsdag d. 27. oktober kl Syng sammen aften i Getsemane Kirke Denne uge står i den danske musiks tegn, så ved denne sangaften retter vi blikket mod de danske melodier i salmebog og højskolesangbog. Onsdag d. 28. oktober kl Spil dansk aften med kormusik og fællessang Sønderbro Kirke synger og spiller dansk! Kirkens kor synger dansk kormusik, vi vil høre dansk orgelmusik og der vil være rig lejlighed til at synge med på en række af de smukke danske sange. Kom og vær med. Fri entré. Torsdag d. 29. oktober i Klosterkirken: Gud & Pasta familiegudstjeneste Vi mødes i Klosterkirken til en kort gudstjeneste i børnehøjde, og derefter spiser vi sammen i Klostergården. Hele familien er inviteret. Også bedsteforældre m.fl.

6 Torsdag d. 29. oktober kl Spil Dansk-uge i Klosterkirken: Carl Nielsen m.fl. Karl Bech-Larsen spiller Nielsens store orgelværk Commotio og Klosterkirkens Vokalensemble synger to af hans større motetter, og der vil også være anden dansk musik på programmet. Der er fri entré. Lørdag d. 31. oktober kl Matiné i Getsemane kirke Byens ældste kor, Håndværkerog Industriforeningens Sangkor, synger matiné i Getsemane kirke. Mandskoret ledes af dirigent Ulla Gade. Ved koncerten medvirker tillige spillemandslauget Fandango. Frivillig entré Søndag d. 1. november kl. 10 Allehelgen, musikgudstjeneste, fælles kirkefrokost Allehelgens søndag er den dag, hvor vi mindes og tænder lys for dem, vi har mistet. I forlængelse af gudstjenesten i Sønderbro kirke er menighedsrådet vært ved en let frokost og en kop kaffe. Alle er velkomne. Det koster ikke noget at deltage. Søndag d. 1. november kl i Klosterkirken: Allehelgenkoncert I år opføres Requiem af den franske barokkomponist Jean Gilles. Det er et værk, som rummer al den inderlighed såvel som dramatik, som man kan ønske sig, på trods af en beskeden besætning med kun ni musikere. Forinden spilles desuden Albinonis kendte Adagio og Bachs berømte Air. Musikken er betroet Den Jyske Sinfonietta og Aarhus Barokkor. Dirigent: Michael Hvas Thomsen. Onsdag d. 4. november kl i Klostergården: Vær mig nær Foredrag ved Biskop Henrik Wigh-Poulsen Vær mig nær - om salmedigteren Jakob Knudsen. Jakob Knudsen ( ) var som forfatter og digter noget for sig selv, men han har senere vundet stor folkelig popularitet. Ikke mindst med sine morgenog aftensalmer, Se nu stiger og Tunge, mørke natteskyer. Jakob Knudsen var selvfølgelig også barn af sin tid, og hans tid var på alle måder en bevæget tid. Torsdag den 5. november kl i Klostergården: Foredrag om Maria Maria, Guds Moder, jomfru, Vor Frue, Havets Stjerne, Himmeldronning Foredrag ved Jette Dissing. Sognepræst og bachelor i kunsthistorie. Betegnelserne for Maria er mange. Fortællingerne og legenderne er ligeså. Og af billeder er der i tusindvis måske flere. Arr. Grundtvigsk Forum.

7 Fredag d. 6. november kl i Klostergården: Ældre samvær Henrik Nielsen, Horsens, frivillig international ambassadør i Røde Kors: Væbnede konflikter og Røde Kors indsats i disse. Fredag d. 6. kl Natkirke i Klosterkirken for alle i Horsens I natkirken er der mulighed for stilhed, samtaler, reflektorium, nadver. Tirsdag d. 10. november kl Åben studiekreds i Markusevangeliet Studiekreds om Markusevangeliet. Vi mødes i sognehuset ved Vor Frelsers kirke, Kippervig 2. Alle er velkomne. Torsdag d. 12. november kl Gerda Jessen, Skorup: Jeg vil ha ret til at fejle! Foredraget er en hyldest til det rodede liv og til mennesket, der har set i øjnene, at man er fuld af fejl. Der vil blive taget livtag med forestillingen om det perfekte menneske, der ønsker alt perfekt. Gerda Jessen er generøs med indspark fra samfundsdebatten, Bibelen og sit eget liv. Kaffe 25 kr. Torsdag d. 12. november kl Ulvetime i Getsemane Kirke Mød en spændende person fra Bibelen. Denne gang: Daniel Løvetæmmeren. Vi skal høre om, hvordan Daniel i et fremmed land udsættes for mange svære ting, og hvad der sker, når han smides ind til løverne. Gudstjenesten er tilrettelagt for børn med efterfølgende fællesspisning. Fredag d. 13. november kl Fredagsklub: Samvær for ældre og enlige Borgmesteren har ordet. Borgmester Peter Sørensen på slap line. Vi mødes i sognehuset, Kippervig 2. Søndag d. 15. november kl Musikgudstjeneste i Getsemane kirke 3 talentfulde unge musikere fra Horsens og Århus musikskole medvirker ved gudstjenesten. Nicolas (11), blokfløjte, Alexander (14), violin og Christian (13), cello spiller musik af bl.a. Telemann sammen med kirkens organist Nicolai Nielsen. Sognepræst Leif Nielsen er liturg. Tirsdag d. 17. november kl Syng sammen aften i Getsemane Kirke Denne aften er syng sammen aftenen for sidste gang henlagt til Getsemane Kirke. Vi synger salmer og sange omkring kirkens flygel fra

8 Onsdag d. 18. november kl Det Jyske Vokalensemble besøger Sønderbro Kirke J.S. Bach skrev nogle af de mest virtuose motetter for 5-8 stemmer, og med tre af disse som omdrejningspunkt vil DJV under ledelse af Lars Colding Wolf udforske den tyske motet fra Schütz til Brahms. Fri entré. Torsdag d. 19. november kl i Klostergården: Filmcafé: Stille hjerte af Bille August Esther er uhelbredeligt syg. Hendes mand, lægen Poul, og hun samler en weekend familiens tre generationer for at sige farvel. Hun har med sin mand aftalt at slutte sit liv. Torsdag d. 26. november i Klosterkirken: Gud & Pasta familiegudstjeneste Vi mødes i Klosterkirken til en kort gudstjeneste i børnehøjde, og derefter spiser vi sammen i Klostergården. Hele familien er inviteret. Også bedsteforældre m.fl. Torsdag d. 26. november kl IM Horsens De Ni Recitationer v. Klaus Laursen. Mødested : Missionshuset, Emil Bojsensgade. Der er fællesspisning kl Søndag d. 29. november kl søndag i Advent - Sønderbro kirke fylder 44 Efter en festlig gudstjeneste i vores smukke kirke byder menighedsrådet på en fælles frokost i anledning af fødselsdagen. Her vil formand Lars Skytte Nielsen berette om årets gang i sognet, og vi vil synge et par fællessange sammen med kirkens kor. Alle er velkomne, det er gratis at være med. Søndag d. 29. november kl Musikgudstjeneste: A Ceremony of Carols Ved den første af adventstidens musikgudstjenester synger Cantica Ungdomskor Benjamin Brittens suite A Ceremony of Carols over gamle julesange for kor og harpe. Kevin Laplante, dirigent og Joost Schelling, harpe. Vor Frelsers Kirke Søndag d. 29. november kl Steve Cameron & The Gospel Calvary: Mom s Favorit Julekoncerten i år har Steve Cameron givet navnet Mom s Favorit. Den indeholder et håndplukket repertoire af hans mors - den kendte gospelsangerinde Etta Camerons - favoritter med masser af julestemning. Entré 225 kr. Billetter kan købes på

9 MENIGHEDSRÅDSMØDER: VOR FRELSERS SOGN: Tirsdag d. 29. september, onsdag d. 28. oktober, torsdag d. 26. november kl i Sognehuset. KLOSTERSOGN: Tirdag d. 15. september, onsdag d. 14 oktober og torsdag d. 12. november kl i Klostergården. SØNDERBRO SOGN: Torsdagene d. 24. september, 29. oktober og 26. november kl Midtbysognene samarbejder og udgiver fælles folder Horsensianerne går ikke så meget op i, om de lige bor i Sønderbro Sogn, Klostersogn eller Vor Frelsers Sogn. Derfor udgiver sognene en fælles kalender med gudstjenester, koncerter, foredrag, udflugter og øvrige arrangementer. Det giver mulighed for at følge med i, hvad der foregår ved kirkerne i Horsens midtby over en bred kam, så alle kan deltage i de mange spændende aktiviteter. Hold dig opdateret online: Vor Frelsers Kirke: WWW hvfk.dk Horsens Klostersogn: WWW horsensklostersogn.dk Horsens Klostersogn Sønderbro Kirke: WWW soenderbro.dk, Sønderbro Kirke VOR FRELSERS SOGN Kordegnekontoret Kippervig 4, 8700 Horsens - Tel Man-fre. kl tors tillige kl vorfrelsers.sognhorsens@km.dk KLOSTERSOGN Kordegnekontoret Borgergade 32, 8700 Horsens - Tel Man-fre. kl tors tillige kl kloster.sogn@km.dk SØNDERBRO SOGN Kordegnekontoret Bygholm Parkvej 1, 8700 Horsens - Tel Tirs-fre. kl soenderbro.sogn@km.dk FARVEFORKLARING: Blå, grøn og rød fortæller i hvilken kirke et givent arrangement afholdes GRØN = Vor Frelsers, BLÅ = Kloster, RØD = Sønderbro, ALLE = Alle FÆLLESKALENDEREN udgives af menighedsrådene og udkommer fire gange årlig (d. 1. i mdr. marts, juni, september og december) Oplaget er på og kalenderen er fælles for Vor Frelsers Sogn, Klostersogn og Sønderbro Sogn. Ansvarshavende redaktør er Sognepræst René Høeg, Borgergade 32, 8700 Horsens, tel , mail: rwh@km.dk Grafisk layout og produktion: Grafisk Horsens A/S

10 GUDSTJENESTER SEPTEMBER VOR FRELSERS KIRKE Lukket GETSEMANE KIRKE Søndag d søndag efter trinitatis Kl Leif Nielsen Søndag d søndag efter trinitatis Kl NN Søndag d søndag efter trinitatis Kl Anja Elm Kl NN Søndag d søndag efter trinitatis Kl Leif Nielsen Høstgudstjeneste ÆLDRE CENTRE KILDEBAKKEN Onsdag d. 2. Kl CERES Torsdag d. 24. Kl KLOSTERKIRKEN Søndag d s. e. trin Kl Peter Stentoft Søndag d s. e. trin Kl René Høeg Søndag d s. e. trin Kl Hanne Henriksen Søndag d s. e. trin Høstgudstjeneste Kl Hanne Henriksen MORGENSANG: Hver onsdag kl med efterfølgende kaffe i Klostergården HOSPITALSKIRKEN Søndag d s. e. trin Kl. 09:00 Peter Stentoft Søndag d s. e. trin Kl. 09:00 René Høeg Søndag d s. e. trin Kl. 09:00 Hanne Henriksen Søndag d s. e. trin Høstgudstjeneste Kl. 19:30 Hanne Henriksen SØNDERBRO KIRKE Søndag d s. e. trinitatis Kl Ebbe Elm Søndag d s. e. trinitatis Kl Anne Marie Søndag d s. e. trinitatis Kl Ebbe Elm Søndag d s. e. trinitatis Kl Søren Skov Johansen og Anne Marie GEFIONS HAVE Torsdag d. 24. Kl Anne Marie ÅPARK CENTRET Onsdag d. 30. kl Anne Marie ANDAGTER PÅ LINDEHØJ Tirsdag d. 15. Andagt** Kl i Roden ** Efter andagten i Roden, er der andagt i Drivhuset ca. kl Kirkekaffe Alle er velkomne til en kop kaffe i sognelokalet efter højmessen. Kirkekaffe Der er kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra højmessen. Ring senest fredagen før til kordegnen: tlf Kirkebilen kører hver søndag. Ring til kordegnekontoret, tlf , senest fredagen før og aftal nærmere om afhentningen. Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra gudstjeneste. Ring senest fredag kl til kordegnen, tlf.:

11 GUDSTJENESTER OKTOBER VOR FRELSERS KIRKE Lukket GETSEMANE KIRKE Søndag d søndag efter trinitatis Kl Anja Elm Søndag d søndag efter trinitatis Kl NN Søndag d søndag efter trinitatis Kl Leif Nielsen Søndag d søndag efter trinitatis Kl NN BUSK- gudstjeneste Kl Anja Elm ÆLDRE CENTRE KILDEBAKKEN Onsdag d. 7. Kl CERES Torsdag d. 29. Kl KLOSTERKIRKEN Søndag d s. e. trin Kl René Høeg Søndag d s. e. trin Kl Peter Stentoft Søndag d s. e. trin Kl René Høeg Søndag d s. e. trin Kl Hanne Henriksen MORGENSANG: Hver onsdag kl med efterfølgende kaffe i Klostergården HOSPITALSKIRKEN Søndag d s. e. trin Kl. 09:00 René Høeg Søndag d s. e. trin Kl. 09:00 Peter Stentoft Søndag d s. e. trin Kl. 09:00 René Høeg Søndag d s. e. trin Kl. 19:30 Hanne Henriksen SØNDERBRO KIRKE Søndag d s. e. trinitatis Kl Ebbe Elm Søndag d s. e. trinitatis Kl Anne Marie Søndag d s. e. trinitatis Kl Ebbe Elm Søndag d s. e. trinitatis Kl Ebbe Elm ÅPARK CENTRET Onsdag d. 28. kl Ebbe Elm GEFIONS HAVE Torsdag d. 29. Kl Ebbe Elm ANDAGTER PÅ LINDEHØJ Tirsdag d. 20. Andagt** Kl i Roden ** Efter andagten i Roden, er der andagt i Drivhuset ca. kl Kirkekaffe Alle er velkomne til en kop kaffe i sognelokalet efter højmessen. Kirkekaffe Der er kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra højmessen. Ring senest fredagen før til kordegnen: tlf Kirkebilen kører hver søndag. Ring til kordegnekontoret, tlf , senest fredagen før og aftal nærmere om afhentningen. Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra gudstjeneste. Ring senest fredag kl til kordegnen, tlf.:

12 GUDSTJENESTER NOVEMBER GETSEMANE KIRKE Søndag d. 1. Alle Helgens Dag Kl Leif Nielsen Kl Anja Elm På Vestre kapel Søndag d søndag efter trinitatis Kl NN Søndag d søndag efter trinitatis Kl Anja Elm Kl Leif Nielsen Søndag d. 22. Sidste søndag i kirkeåret Kl Leif Nielsen VOR FRELSERS KIRKE Søndag d s. i advent Kl NN Kl Anja Elm Musikgudstjeneste ÆLDRE CENTRE KILDEBAKKEN Onsdag d. 4. Kl CERES Torsdag d. 26. Kl KLOSTERKIRKEN Søndag d. 1. Allehelgen Kl Henriksen og Stentoft Søndag d s. e. trin Kl René Høeg Søndag d s. e. trin Kl Hanne Henriksen Søndag d. 22. Sidste s. i kirkeåret Kl Peter Stentoft Søndag d s.i advent Kl René Høeg MORGENSANG: Hver onsdag kl med efterfølgende kaffe i Klostergården HOSPITALSKIRKEN Søndag d. 1. Allehelgen INGEN GUDSTJENESTE i Hospitalskirken Søndag d s. e. trin Kl. 09:00 René Høeg Søndag d s. e. trin Kl. 09:00 Hanne Henriksen Søndag d. 22. Sidste s. i kirkeåret Kl. 09:00 Peter Stentoft Søndag d s.i advent Kl. 19:30 René Høeg SØNDERBRO KIRKE Søndag d. 1. Alle Helgens dag Kl Ebbe Elm Kirkefrokost Søndag d s. trinitatis Kl Anne Marie Søndag d s. trinitatis Kl Ebbe Elm Søndag d. 22. Sidste s. i kirkeåret Kl Anne Marie Søndag d s. i Advent Kl Anne Marie Kirkefrokost ÅPARK CENTRET Onsdag d. 25. kl Anne Marie GEFIONS HAVE Torsdag d. 26. Kl Anne Marie Kirkekaffe Alle er velkomne til en kop kaffe i sognelokalet efter højmessen. ANDAGTER PÅ LINDEHØJ Tirsdag d. 17. Andagt** Kl i Roden Kirkekaffe Der er kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra højmessen. Ring senest fredagen før til kordegnen: tlf ** Efter andagten i Roden, er der andagt i Drivhuset ca. kl Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra gudstjeneste. Ring senest fredag kl til kordegnen, tlf.:

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Fredag d. 3. juni kl. 19.00-22.00 Late Night i Vor

Læs mere

NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Onsdag d. 2. marts kl. 19.30 i Klostergården: Foredrag

Læs mere

NR. 2-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅRSFEST KUNST & FORÅR ORGELKONCERT GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR. 2-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅRSFEST KUNST & FORÅR ORGELKONCERT GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅRSFEST KUNST & FORÅR ORGELKONCERT GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Onsdag d. 4. marts kl. 19.00 i Torsted

Læs mere

DECEMBER JANUAR FEBRUAR

DECEMBER JANUAR FEBRUAR NR. 1-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO ADVENT JUL VINTER GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER DECEMBER JANUAR FEBRUAR Torsdag d. 3. december kl. 19.00 Traditionen tro

Læs mere

DECEMBER JANUAR FEBRUAR

DECEMBER JANUAR FEBRUAR NR. 1-2018 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO VINTER ADVENT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER DECEMBER JANUAR FEBRUAR Fredag d. 1. december kl. 10.00-16.00 Skattejagt

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

DECEMBER JANUAR FEBRUAR

DECEMBER JANUAR FEBRUAR NR. 1-2017 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO VINTER OPSANG JULEHYGGE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER DECEMBER JANUAR FEBRUAR Torsdag d. 1. december kl. 12.00-18.00 Juledekorationsværksted

Læs mere

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR UDFLUGT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR UDFLUGT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2017 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅR UDFLUGT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Torsdag d. 2. marts kl. 16.30 og følgende torsdage Eftermiddagsandagt

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord.

Koncert. Udflugt. for voksne. In Consort. Halloween. Mikkelsdag. Kristendom. kirkebladet for hvidovre sogn. og øen Nyord. kirkebladet for hvidovre sogn In Consort Koncert med blokfløjtenister September-oktober 2014 Udflugt til Udby og Møns Klint og øen Nyord Halloween Græskar og aftensang for hele familien Kristendom for

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Maj - juli 2015 Gudstjeneste under åben himmel 2. pinsedag kl. 11.00 www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER OG GUDSTJENESTER MAJ-JULI 2015 Kl. 10.00 hvor intet andet anføres MAJ 1.

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

Nyt fra menighedsråd/præst

Nyt fra menighedsråd/præst AS-KLAKRING-JUELSMINDE Kirkebladet September, Oktober, November 2012 Nyt fra menighedsråd/præst To datoer at huske: 5. september og 13. november 2012 Den 5. september 2012 kl. 19 i Himmelrummet på Juelsminde

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke

Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Kirkeblad forår 2008 Hvad vil vi som kirke/kirker her i Fjellerup og Glesborg? - Visioner for Fjellerup og Glesborg kirke Hvad vil vi som kirke/kirker i fremtiden? Hvordan vil vi gerne være menighed? Hvad

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Åbningsugen i Emmauskirken. Program

Åbningsugen i Emmauskirken. Program Åbningsugen i Program SØNDAG I 29. NOV. 10.30 13.30 FESTGUDSTJENESTE MED EFTERFØLGENDE RECEPTION Festgudstjeneste med deltagelse af Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen og s egne præster. Prædiken ved

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013

Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Kirkenyt for Tingsted sogn - sept. okt. nov. 2013 Smut ind i vore smalle trappegange, Septembermilde kærlighed, og syng om Gud for dem, der sidder bange, og dem, hvis mod blev slået ned, så triste ler,

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN December - januar 2016 FOR UNG TIL KRÆFT Et foredrag om at bevare håbet i et sygdomsforløb ved Mette de Fine Licht, journalist og forfatter. www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden

Årsberetning. Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden Årsberetning Dalum Kirke okt. 2011- sep. 2012 + menighedsrådsperioden 2008-12 Dalum Kirkes vision Vision om - at være en åben og levende kirke - at have et levende gudstjenesteliv - at være et sted for

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

FREDENS KIRKE. SogneNyt. Sognets Aftener i efteråret Koncert med Per Nielsen Ta med til Eunjins debutkoncert. september - december 2015

FREDENS KIRKE. SogneNyt. Sognets Aftener i efteråret Koncert med Per Nielsen Ta med til Eunjins debutkoncert. september - december 2015 FREDENS KIRKE SogneNyt september - december 2015 Sognets Aftener i efteråret Koncert med Per Nielsen Ta med til Eunjins debutkoncert Alle henvendelser vedrørende dåb, bryllup og navneændringer bedes rettet

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer

Simeon Sankt Johannes Sogn. juni juli august. sommer Simeon Sankt Johannes Sogn juni juli august 2015 sommer 2015 ÅBENT HUS OG HAVE Mandag 13/7 Mellem kl. 13 og kl. 17 holder jeg ÅBENT HUS/HAVE for alle, der har lyst til at lægge vejen forbi i anledning

Læs mere

250 års. Katolsk Kirke. i Bredgade

250 års. Katolsk Kirke. i Bredgade 250 års Katolsk Kirke i Bredgade Kontakt Sankt Ansgars Kirke Bredgade 64, 1260 København K www.sanktansgar.dk Tlf. 3313 3762 sogn@sanktansgar.dk Layout Zofia Zelazny Den katolske Kirke er ikke så kendt

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

Kirkenyt marts og april 2014

Kirkenyt marts og april 2014 Kirkenyt marts og april 2014 Kom til koncert med Anne Linnet Tirsdag den 25. marts er der koncert med Anne Linnet. Hør nogle af hendes mest kendte sange og salmer i kirken. Billetter kan købes i kirken.

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel

CRD: Carl Rosenberg-Desroses LS: Lise Steffensen BF: Birgitte Fabritius de Tengnagel Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus.

Torsted Sogn. Østerhåb & Torsted kirker. 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4. Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker 2013. juli-august. 33. årgang. nr. 4 Foto: Sogneudflugt 2013 med rundvisning i Vor Frue Kirke i Århus. 1 af dem er kulturperler med spændende kunst og arkitektur,

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014

Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Asnæs Kirke 80 ÅRGANG NR.4 SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER 2014 Med bakker skabt af is Høstmarkedsandagt på plænen i Asnæs lørdag den 13. september kl. 9.30-10.00 Asnæs kirke flytter traditionen tro ud

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30

Dover Sogn. Kalender med kommende arrangementer. Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Kalender med kommende arrangementer Carl Nielsen Sangaften Torsdag d. 24. september kl. 19:30 Dover Sogn Historiegruppe Torsdag d. 8. oktober kl. 19:30 Foredrag Mari Dahl Torsdag den 29. 0ktober kl. 19:30

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

BØRN OG FOREDRAG MUSIK OG SANG

BØRN OG FOREDRAG MUSIK OG SANG Torsted Sogn Østerhåb & Torsted kirker BØRN OG FOREDRAG MUSIK OG SANG 2013/2014 Sogneaftener - Højskoleformiddage - Babysalmesang Gud og Pasta - Minikonfirmander - Fastelavn Orgeldemonstration - Smut forbi...din

Læs mere

Sankt Nicolai Sogn Kolding

Sankt Nicolai Sogn Kolding Sankt Nicolai Sogn Kolding Nr. 3. august, september, oktober og november 2014 Læs om: Væredygtighed, tanker om bøn, gudstjenestens bønner, at det er slut med sognemedhjælpere i Sankt Nicolai Sogn og meget

Læs mere

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg.

Orø Kirkeblad. nr. 1 januar/februar årg. Orø Kirkeblad nr. 1 januar/februar 2006 15. årg. Den bidende blæst der hvirvler omkring os, som bød den til fest, men verden er nøgen, den svøbes i sne, og livet er lænket, kun død er at se, det blomstrende

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn November-december 2014 Allehelgenssøndag Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene Kirken Hvidovre Hospital HØJMESSER OG GUDSTJENESTER NOV. - DEC. 2014 Kl. 10.00

Læs mere

Nyhedsbrev fra Selmersbo! Tlf Mail:

Nyhedsbrev fra Selmersbo!   Tlf Mail: Matiné Mandag d. 24. september kl. 14.00 kl. 15.30 Vi fortsætter med den store succes! Erik André, vil spille og synge for og med os. Kom og hyg dig over en kop kaffe med kage. Pris: kr. 20,- Quizz Tirsdag

Læs mere

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej

Kirkeblad. for Hjerm Sogn HJERM POSTEN 2.2013. Serner-Pedersen. aaserobert@gmail.com. organist.madsen@mail.tele.dk. Ewaldsvej for Sogn Her bor de... nternetadresser... 9, 9, tlf. 46 97 41 46 14 41 14 tlf. 97 jjs@km.dk jjs@km.dk Stoltenberg Stoltenberg Højgårdsparken 90, 90, Højgårdsparken tlf. 97 tlf. 46 97 50 46 52 50 52 aaserobert@gmail.com

Læs mere

2013 VELKOMMEN KYLLINGELEJR

2013 VELKOMMEN KYLLINGELEJR Sommerlejr 2013 VELKOMMEN KYLLINGELEJR 22. 23. juni BØRNELEJR 29. 2. juli JUNIORLEJR 2. juli 6. juli PRAKTISKE OPLYSNINGER Velkommen til sommerens lejre Arrangør: Luthersk Mission, LM Kids i Østjylland

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene.

Ryde-Handbjerg. Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Festlige maj... Ja, vi skriver kun den 5. maj i dag, 70 året for Danmarks befrielse, men vi har allerede nået to store fester i sognene. Søndag den 3. maj fejrede

Læs mere

September - Oktober - November 2018

September - Oktober - November 2018 September - Oktober - November 2018 Hvordan synes du, en gudstjeneste skal være? Der er et fastlagt ritual for højmessen, men selv inden for ritualet er der valgmuligheder. Hvilke bønner skal vi bruge?

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med...

Mini-konfirmand i Lillerød Kirke. Kom og se og vær med... Mini-konfirmand i Lillerød Kirke Kom og se og vær med... Kære 3. klasser på Lillerød Skole! Hvis du går i 3.klasse på Lillerød Skole, så er det netop dig, vi skriver til. I efteråret 2015 vil vi gerne

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9

Kirke og Sogn. På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 Kirke og Sogn På udflugt med Onsdagsforum se side 8-9 2 KIRKE OG SOGN KIRKE OG SOGN 3 Infoside Kirkekontoret, Sognegården, Kirketorvet 2, 8310 Tranbjerg 86 29 57 33 Mandag-fredag kl. 10.00 13.00 Torsdag

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019

Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Hjerk-Harre Kirkeblad Juni August 2019 Trinitatis græsset i hverdage Julen varer lige til påske, siger man. Efter påsken kommer pinsen, og søndagen efter pinse fejres en særlig festdag i kirken: Trinitatis

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere