Skolen ønsker alle elever, familier og medarbejdere: En rigtig god påskeferie

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolen ønsker alle elever, familier og medarbejdere: En rigtig god påskeferie"

Transkript

1 Vrå Skole - Nyhedsbrev Skolegade 6, 9760 Vrå, Tlf.: Fax.: vraaskole@loekkenvraa.dk April 2006 Skolen ønsker alle elever, familier og medarbejdere: En rigtig god påskeferie Vi møder i skolen igen tirsdag den 18. april 2006 kl Venlig hilsen Carl Borup Tillykke med valget til Vrå Skoles nye skolebestyrelse for den kommende 4 årige periode De valgte forældrerepræsentanter er: Karen Charlotte Hedegårdsvej 34, 9760 Vrå Østergaard Henrik Plannthin Bundgaardsvej Birgit Zakarias Sdr.Vråvej Jette Pedersen Vesterheden Lisbeth M.Jensen Sdr.Vråvej Alice Larsen Hedegårdsvej Claus Zakarias Søndermarken Ændring i ledelsen på Vrå Skole. Som det fremgik at den tidligere udsendte skrivelse til alle hjem, sker det er lidt ændringer i ledelsesstrukturen pr. 1. april 2006, idet skoleleder Rolf Nordsborg skal varetage posten som afdelingsleder (skolechef) på forvaltningen. Derfor er Carl Borup konstitueret som skoleleder og Britta Drivsholm som souschef. Denne ændring er midlertidig og løber i perioden april december 2006, hvor vi indtræder i Ny Hjørring Kommune. Den 1. januar 2007 vender vi tilbage til den tidligere ledelsesstruktur og besætning. Rent praktisk vil strukturen fortsat være i 3 afdelinger med Carl Borup som afdelingsleder for Indskolingen, S1 og S2, samt modtagerklassen, Britta Drivsholm som afdelingsleder for Mellemtrinnet, mens Gitte Lilholt indtræder som pædagogisk leder af Overbygningen.

2

3 Skolekoncert med Løkken Vrå musikskoles lærerensemble. Musikskolen havde inviteret børnehaveklassen 5. årgang på en herlig musiskalsk oplevelse mandag d. 6. februar: kl i gymnastiksalen. Gennem forskellige musikstykker demonstrerede musikskolelærerne hvordan musikken kan indeholde billeder og signaler, og at musikken også nogle gange fortæller en historie. Der blev bl.a. spillet musik af: Debussy, Peter Møller, J.S. Bach, Pia Raug, Peter Lindhardt Toft og W.A. Mozart. Også instrumenterne blev der fortalt om. Eleverne kom med på melodijagt i Pia Raugs "Regnvejrsdag i november" arrangeret for fløjte, klarinet, violin og cello. Ensemblet bestod af: Delia Petersen, tværfløjte / piccolofløjte, Jens Beck, klarinet/basklarinet, Niels Bjerre, violin og Peter Lindhardt Toft, klaver og cello. Harry Potter was back in town! I 5. klasse har vi arbejdet med Harry Potter i 7 uger. Vi læste bogen: Harry Potter, og de vises sten, og efter det skulle vi se filmen. Klasserne blev derefter delt i 4 hold, og lærene gav, og trak points fra holdene, men det skete hver gang man havde gjort noget noget godt, eller dårligt. Som afslutning på vores emne om Harry Potter holdte vi en stor afslutnings-fest, hvor alle skulle være udklædte som hekse eller troldmænd. Vi skulle selv lave maden, men det var sjovt og vi havde nogle dejlige uger. Liza og Elise

4 Skoleombygningen hvor langt er vi? Ombygningens faser forløber uden problemer og følger tidsplanen. 3. og 4. klasserne er i uge 13 vendt tilbage deres nyrenoverede og større lokaler i A-bygningen. 7. klasserne er også vendt tilbage til deres nye lokaler i barakken og ombygningen af billedkunstlokalet skrider frem efter planen. Lokalerne fremstår lyse og store,- der er grupperum til rådighed og på edbsiden er der etableret trådløst netværk i bygningerne til de nye og mange computere, skolen har indkøbt. B-bygningen tages der fat på i uge 16 (efter påske) og alle elever i 5. og 6. klasse er før påske flyttet i erstatningslokaler i de næste 9 uger frem til uge 24. Overbygningens realskole tages der fat på til efter sommerens afgangsprøver. Ombygningen har ikke budt på nogle ubehagelige overraskelser rent byggemæssigt. Vi håber det bedste for det videre forløb. Elever og lærere har udvist megen tålmodighed og alle har vist vilje og evne til rykke lidt sammen på bænken, give hinanden lidt snor og været hurtige til at flytte ud og ind af bygningerne. Hvor går eleverne hen, når de forlader Vrå Skole? 40 % Helelandet Nordjylland 2005 Vrå kl. Efterskole Erhvervsudd. Gymnasial udd. Andet Vrå Skole har i år 66 afgangselever. Med tårer i øjnene har de efterhånden indset, at de ikke kan gå på Vrå Skole til næste år. Herunder er der en %-vis fordeling af deres valg sammenlignet med hele landet og Nordjyllands Amt fra sidste år. Det er bemærkelsesværdigt, at der er så stor en del, der vælger en erhvervsuddannelse, samt at kun 24,2 % vælger efterskole. Vrå Skole har ellers hidtil haft tradition for at sende ca. halvdelen på efterskole. Jørn Houen

5 Fastelavn i Indskolingen: Ringridning Mandag den 27. januar var der lagt op til den store udklædning og dyst i indskolingen Rigtig mange elever mødte i flotte og fantasifulde udklædninger. Det er altid spændende at se elevernes indlevelse i deres forskellige udklædninger. I løbet af dagen udviklede klasserne kampråb, som skulle anvendes i den forestående Ringridder turnering. Kl 10 samledes alle ca 130 elever i samlingssalen, hvor de tapre ringriddere (-inder!) tog opstilling. Inden dysten kunne begyndes valgtes Ringridderturneringens SKJØNNE JOMFRU, om hvis ære der blev dystet. Fra tonerne af middelaldermusik bølgende gennem riddersalen, kæmpede horder af riddere sig gennem ringridningen klassevis og det endte med, at hver klasse havde nogle riddere, som gik videre til den store finalerunde i borggårdens fællesrum. Alle eleverne sad på hver side af turneringsbanen og fulgte de dramatiske øjeblikke, da finalen blev afviklet,- klap, kampråd, glæde og sorg mange følelser støttede de kæmpende ringriddere. Til sidst var Ridder Magnus hin den Spage Stagsted Nielsen ene mand på slagmarken og kunne høste turneringskronen, som blev overrækt af den skjønne jomfru. Magnus havde også tjent retten til at nysse alle de forbi defilernede princesser på kinden! En ret, der dog ikke blev anvendt i overdreven grad.:-) Afslutningsvis var alle udklædte en tur på catwalken for at præsentere sig. Som en rigtig god afslutning var der en meget lækker buffet af fastelavnsboller stillet an til eleverne. En fastelavnsbollebuffet, sponsoreret af forældrene. Det skal I have rigtig mange tak for! Nogle Højdepunkter fra dagen.

6 Sunde tider i frugtboden Af Emma Langbak & Mia Hebbelstrup. Vrå Skole har fået nye madvaner. Frugtboden, der i øjeblikket styres af 6.A, er nemlig ikke bare ny og hip hop cool, den er også SUND! Vrå: På Vrå Skole har børnene fået nye madvaner. Det kan man takke Janjette Træholt for. Hver dag leverer hun boller og sunde burgere til skolen. Mandag kommer hun også med pølsehorn, tirsdag er der varm mad, onsdag står den på pizza, torsdag er der igen varm mad og fredag er der tortillias. Janjette kommer fra Løkken, og driver sin egen restaurant. Restauranten hedder Løkken Strandgaard. Måske er det det, som gør at alle eleverne på Vrå Skole elsker hendes mad! Eleverne i 6.A har oplevet lidt af hvert. Der var en elev, der betalte med norske mønter. Men de opdagede det, før eleven nåede at gå væk. Eleven var da også rigtig sød til, at betale Med danske mønter! Men udover disse små ting, syntes 6.A, at det er sjovt og hyggeligt, at stå i frugtboden. Priser: Boller Gulerodssalat Pastasalat Frugtsalat Flüte m. skinke Flüte m. kalkun Frikadelleburger Pita m. tun Pølsehorn Pizza Tortillias Varm mad Små kakaomælk Juice Vand Yoghurt Mini meal 5 kr. 5 kr. 6 kr. 3,5 kr 6,50 kr. K u n d e r Kunderne er glade for 6.As gode service. Her er det Jannick fra 6.B. Online testprøve i biologi og fysik Torsdag eftermiddag den 30/3 sad 9. klasserne model til den første afgangsprøve online nogensinde. Dette var dog kun en test, hvor fagene biologi og fysik holdt for. Via Undervisningsministerets hjemmeside loggede eleverne ind på deres egen adgang til prøverne,- sled i 30 minutter pr. prøve foran skærmen og kunne umiddelbart efter prøvens afslutning få deres karakter. Den kom elektronisk i det øjeblik eleverne afsluttede deres prøve. Dagens online test var en driftstest, som leder frem mod den faktiske afgangsprøve til sommer, som vil foregå på samme måde. Rent teknisk fungerede hele processen efter planen. Fra eleverne indløb der efter testen meldinger om, at man godt kunne lide denne prøvemåde fremfor andre alternativer. En faglærer i biologi og fysik vurderede biologiprøven til at være faglig snæver, mens oplevelsen af fysikprøven var bredere i sin faglige dækning af stoffet.

7 Læsekursus på anden årgang. Eleverne i 2.A og 2.B har læst rigtig mange bøger. Det blev til sider på 3 uger! Læsekursus vil sige, at klasserne har mange bøger i forskellige sværhedsgrader at vælge imellem. Målet er dels at den enkelte elev får læst så mange sider som muligt (træner læsehastighed) og dels at alle får nogle gode læseoplevelser (træner forståelsen). Vi har oplevet at luften har været tyk af læselyst! Venlig hilsen, Klasselærerne på 2. årgeng. Læg mærke til bogormen, som slanger sig over væg og tavle i klassserne,- som klassernes stolte bevis på de mange side og læsehyggelige timer!

En rigtig god påskeferie

En rigtig god påskeferie Vrå Skole - Nyhedsbrev Skolegade 6, 9760 Vrå, Tlf.: 72 33 41 70 E-mail: vraaskole@hjoerring.dk www.vraaskole.dk Marts 2008 Skolen ønsker alle elever, familier og medarbejdere En rigtig god påskeferie ferie!

Læs mere

E n rigtig god vinterferie!

E n rigtig god vinterferie! Vrå Skole - Nyhedsbrev Skolegade 6, 9760 Vrå, Tlf.: 72 33 41 70 E-mail: vraaskole@hjoerring.dk www.vraaskole.dk Februar 2010 Skolen ønsker alle elever, familier og medarbejdere E n rigtig god vinterferie!

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Kære elever og forældre.

Kære elever og forældre. Flakkebjerg den 3. februar 2015 Kære elever og forældre. Se,se,se, i nat er faldet sne. Nu bli r der fest og glæde, nu skal vi ud med slæde. Se,se,se! I nat er faldet sne. Så kom den endelig sneen, som

Læs mere

Vrå Skole - Nyhedsbrev

Vrå Skole - Nyhedsbrev Vrå Skole - Nyhedsbrev Skolegade 6, 9760 Vrå, Tlf.: 99 67 13 66 Fax.: 99 67 13 60. E-mail: vraaskole@loekkenvraa.dk www.vraaskole.dk Juni 2006 Skolen ønsker alle elever, familier og medarbejdere En rigtig

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fastelavn. Fredag den. 28. februar afviklede vi fastelavn i SFO. Det blev som vanligt en sjov, hektisk og hyggelig dag. Børnene er jo noget oppe og køre sådan en dag, men vi har fundet en god form (syntes

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

KONTAKT 11/12 nr. 6. Indhold: M A R T S

KONTAKT 11/12 nr. 6. Indhold: M A R T S KONTAKT 11/12 nr. 6 M A R T S Indhold: Aktuelt i s. 2 Siden sidst s.2 Fritternyt s. 3 Volleystævne s. 4 Fastelavnsfest s. 5 Stemningsbilleder s.7 Info s.8 Side 2 AKTUELT I MARTS Tirsdag 06 Ekskursion 8.

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE 2017 maj

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE 2017 maj Kære forældre! Så er vi godt i gang med sidste måned af skoleåret. Vi har haft brug for at lave nogle nyansættelser, og heldigvis har vi haft mange gode ansøgere. Vi vil til næste år byde velkommen til

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 4 D E C E M B E R Indhold: Aktuelt i s. 2 Skolefest i fase 1 s. 2 Kids-volley i Brørup s. 3 Forfatterbesøg s. 3 Fritternyt s. 4 Easy-basket i Vejen s. 5 Idrætsdag i 5.-6. årgang s. 5

Læs mere

Hold Øje uge 12. God weekend herfra Hilsen Peter

Hold Øje uge 12. God weekend herfra Hilsen Peter Hold Øje uge 12-2015 Vi var klar med det rigtig udstyr og det hele. Vi havde Anders V og ørneklassen til at fortælle os på Projektfortælling (morgensamling) i morges, hvad vi kunne forvente og hvorfor!

Læs mere

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL

SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Maj 2018 SAMVÆRS- OG AKTIVITETSCENTER HJORTDAL Så er det blevet tid til et forårs-nyhedsbrev. Hvor er det dejligt, at vi endelig kan begynde at mærke, at lyset og varmen vender tilbage lige så stille.

Læs mere

Bøllerne: Naturama eller Trente mølle Vi laver fuglebræt 4.kl. skole.hjem-samtaler Onsdag 10. Tobias L 4år Vi laver fuglemad

Bøllerne: Naturama eller Trente mølle Vi laver fuglebræt 4.kl. skole.hjem-samtaler Onsdag 10. Tobias L 4år Vi laver fuglemad Spiloppen Ugedag Dato Bøller/Trolde Hobbitten Fritter n Skolen Mandag 1. Skovtur 3.klasse forældremøde Tirsdag 2. Onsdag 3. 1.klasse forældremøde Indskolingen: besøg af Mobbe-Holger Torsdag 4. Maddag Fredag

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 06/2017 Nyt fra Børnehuset. Fastelavn Nu er det snart fastelavn, og det vil sige fest og ballade-tid I uge 6+8 har vi emneuge Fastelavn, hvor vi vil lave fastelavnsris og andet fastelavnspynt.

Læs mere

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar

HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Marts Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Marts 2018 Billedet er fra fastelavnsfest i indskolingen i februar Nyhedsbrev marts 2018 De vigtige traditioner Ingen elever eller forældre på Højvangskolen kan være i tvivl om

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Højmarkskolen KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 6

Højmarkskolen KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 6 www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk KONTAKT ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2009/10 NR. 6 KALENDER FOR MARTS:

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. februar 2014 Fredagsbrev nr. 769 Næste uge: 17. februar 18. februar 19. februar 21. februar 22. februar Fremvisning af skole og skovbørnehave for ansøg. Skole-hjem samtaler

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden.

LEDER. Johnny Reitz. Jeg håber vi får en rigtig god sommer og glæder mig til alle onsdagsdykkende med grill og hygge på stranden. LEDER Jeg vil starte med at sige tak til festudvalget for den årlige fastelavnsfest, som blev en sjov og hyggelig dag med mange gode udklædninger af både dykkere og de børn som var med i klubben bag efter

Læs mere

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk

Torsdag den 19.03 2009. Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Torsdag den 19.03 2009 Anmeldelse fra teatret og biografen. Biografen kører på højtryk Caféen med nye tilbud. Føl dig fri i Frisstadens fitness. Fra redaktionen: Så er torsdagen også ved at være færdig,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem.

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 08/ 2019 Fastelavn.

Læs mere

Vrå Skole - Nyhedsbrev

Vrå Skole - Nyhedsbrev Vrå Skole - Nyhedsbrev Skolegade 6, 9760 Vrå, Tlf.: 72 33 41 70 E-mail: vraaskole@hjoerring.dk www.vraaskole.dk Dec 2010 Skolen ønsker alle elever, familier og medarbejdere En rigtig god juleferie ferie!

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2011

Tale til sommerafslutning 2011 Tale til sommerafslutning 2011 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever

Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever Nyhedsbrev nr. 3 i juni 2014 Kære forældre og elever 26. juni 2014 Informationsmøder om Folkeskolereformen på Dybkærskolen og forældremøder i august og september 2014 Alle klasser skal i det kommende skoleår

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2018

Nyhedsbrev april-maj 2018 4. JUNI 2018 Nyhedsbrev april-maj 2018 Kære alle Så er det tid til nyhedsbrev igen. Her kan I læse nyt fra april-maj, samt se vigtige datoer i juni. Rigtig god læselyst. 3a til koncert i Lindeskovshallen

Læs mere

Skolelederen har ordet Førstemaj-børnene

Skolelederen har ordet Førstemaj-børnene De store hjælper de små Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 7: side 9: side 11: Skolelederen har ordet Førstemaj-børnene Kalenderen Afgangsprøverne i 9. og 10. klasse Årsprøverne i

Læs mere

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.

Uge 10. Emne: Venner. HippHopp. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY. Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11. Uge 10 Emne: Venner Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 10 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge10_venner.indd 1 06/07/10 11.26 Uge 10 l Venner Det er en dejlig frostklar vinterdag, og der er ikke

Læs mere

Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole

Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole Måneds-nyt marts 2011 - Rævehøj og Humble Skole Nyt fra kontoret / ved Peter Slifsgaard & Merete Borch Dette er vort første fælles måneds-nyt, hvor I kan læse om både nyt fra Rævehøj og nyt fra skoledelen

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende

Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende Maj nyheder Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende Peter plys Kære Forældre Kom maj, du søde, milde... gør skoven atter grøn. Sådan lyder de første strofer i en kendt, dansk forårssang.

Læs mere

Maj står for døren. Og det betyder,

Maj står for døren. Og det betyder, Sidste skoledag for 9.klasserne er ons. d. 28.maj. Billdet her stammer fra 2013. Kontaktblad for Nordvestskolen, Stormarkafdelingen Nr.6 Maj 2014 51. Årgang Maj står for døren. Og det betyder, at de ældste

Læs mere

Sparkær Skole & SFO/Klub

Sparkær Skole & SFO/Klub SKOLEÅRET 18/19 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder

Læs mere

Skraldindsamling 2014

Skraldindsamling 2014 Skolebladet Skraldindsamling 2014 FOLKESKOLEREFORM Som de fleste nok ved, blev folkeskolereformen vedtaget i folketinget sidste år. Det kommer til at betyde ændringer for jeres børn, skole-/hjemsamarbejdet

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Indhold. Så er det nu valget til skolebestyrelsen tag aktiv del i dit barns skole! Opstilling frem til den 9. april

Indhold. Så er det nu valget til skolebestyrelsen tag aktiv del i dit barns skole! Opstilling frem til den 9. april Nyhedsbrev Skoleåret 13-14 Nummer 9 Så er det nu valget til skolebestyrelsen tag aktiv del i dit barns skole! Ved fyraftensmødet med skolebestyrelsen i onsdags kunne alle interesserede få viden om arbejdet

Læs mere

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013)

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013) 0.a Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte 13.00 17.00 til 16.30 0.b Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE

NYT FRA VIDEBÆK SKOLE Kære forældre! Året er kommet godt i gang, det er altid dejligt at få eleverne tilbage fra ferie og høre om deres oplevelser. Der kan godt være nogle udfordringer med vintertøjet især i indskolingen. Af

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Januar 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler Vi er kommet til det tidspunkt i skoleåret,

Læs mere

Ny skolegård efter påskeferien.

Ny skolegård efter påskeferien. FORDYBELSESUGE PÅ HELLIG KORS SKOLE 29. MATS 2. APRIL 2004 Ny skolegård efter påskeferien. Vi var ned i skolegården og der fortalte håndværkerne os at de bliver færdige om ti dage. De laver den nye skolegård

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2013 Siden sidst At være noget for hinanden Julemåneden er i mine øjne en særlig tid, uanset om man er troende eller ej. Det er en tid, hvor der kommer en særlig

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev sommer 2014 2013 Sommeren er for længst gået på hæld og efteråret er over os med gyldne farver, blæst og regn. Men vi har haft en dejlig sommer og som I kan se af dette

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Tarm Skoles overordnede mål er at skabe en rummelig skole, hvor den enkelte elev har optimale muligheder for at opbygge selvværd og selvtillid.

Tarm Skoles overordnede mål er at skabe en rummelig skole, hvor den enkelte elev har optimale muligheder for at opbygge selvværd og selvtillid. Side 1 af 8 Generel information Tarm Skoles overordnede mål er at skabe en rummelig skole, hvor den enkelte elev har optimale muligheder for at opbygge selvværd og selvtillid. Hvis du har behov for flere

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

INFO TVÆRSUGE 21 2011

INFO TVÆRSUGE 21 2011 TVÆRSUGE 21 2011 2010-2011 1 Generel information om Tværsugerne I løbet af et skoleår er der mange forskellige aktiviteter for de enkelte klasser, der kræver ændringer af skemaerne. Det kan f.eks. være:

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

Samværs- og aktivitetstilbud

Samværs- og aktivitetstilbud Samværs- og aktivitetstilbud Vores pædagogiske målsætning er at skabe et struktureret miljø, hvor der fokuseres på udvikling, gode oplevelser og en meningsfuld hverdag. Borgerne har vedvarende fysiske

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Hermed endnu en udgave af Rynkenyt. Tak for jeres opbakning til vores arrangementer jeg oplevede en meget hyggelig Nytårskur og fastelavnsfest. Det er dejligt at både

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2018

Nyhedsbrev februar 2018 Side 1 Nyhedsbrev februar 2018 Kære alle Hermed stort og småt fra januar måned, samt lidt info om hvad der sker i februar på SUNDskolen. Vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år og vi glæder

Læs mere

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41

Stjernebrevet. Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Stjernebrevet Oktober 2013 Fritten: 36 37 83 36 Kudu: 36 37 83 31 Gekko: 36 37 83 41 Efteråret er så småt begyndt at trænge sig på og vi vil derfor for alvor begynde med inde-aktiviteterne. Dette betyder

Læs mere

Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge.

Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge. Hold Øje uge 6 Så er det vinterferie. Håber I får nogle dejlige dage i kommende uge. Måske bliver man hjemme og hygger måske med en god bog Gratis e- bog vinterlæsning https://gratisborneboger.wordpress.com/

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Krone 1 s evaluering af pejlemærket SPROGINDSATSEN muligheder gennem sprog

Krone 1 s evaluering af pejlemærket SPROGINDSATSEN muligheder gennem sprog Krone 1 s evaluering af pejlemærket SPROGINDSATSEN muligheder gennem sprog Hver morgen holder vi morgensamling på stuen. Ved morgensamlingen taler vi om, hvem der er kommet i dag, hvem der kommer senere,

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

Hold øje uge 8. så er det tid at ønske god weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 8. så er det tid at ønske god weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 8 Fastelavn J Sikke en dejlig dag at møde ind til efter en, forhåbentlig også for jer, god vinterferie. Som man kan se på billederne, var der dejlig stemning, jubel og glæde ved både tøndeslagning

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære

Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Bramdrup SFO et godt sted at være, et godt sted at lære Velkommen Med denne lille folder vil vi gerne byde velkommen til Bramdrup SFO. Vi håber, folderen vil give jer et indblik i vores SFO. Med venlig

Læs mere

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Annas og min rejse begyndte på Odense Banegård d. 17. november kl. 8. Selv om det var tidligt, var humøret højt, da vi satte kursen mod Kastrup

Læs mere

Kære forældre. 6. december 2013

Kære forældre. 6. december 2013 6. december 2013 Kære forældre Om ikke så længe udrinder kalenderåret 2013; og derfor vil vi gerne indlede denne forældreskrivelse med at udtale en stor tak for jeres store samarbejde og gode involvering

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: 14. oktober 2016

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: 14. oktober 2016 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: 14. oktober 2016 Kære forældre. Skoleåret blev skudt i gang med en festlig modtagelse af de nye børn til 0.-klasse, og første kvartal har budt på et

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

August 2015. Kære forældre i overbygningen

August 2015. Kære forældre i overbygningen August 2015 Kære forældre i overbygningen Efter en god sommer er skolen nu igen blevet fyldt med liv, glade stemmer og aktive børn - noget vi alle har set frem til efter en uge med kun voksne på skolen.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017

NYHEDSBREV TILST SKOLE. januar 2017 NYHEDSBREV TILST SKOLE januar 2017 Leder Kære forældre Så er 2017 taget i brug, og det første nyhedsbrev får I her. 2016 bød på lidt af hvert for Tilst Skole. Bl.a. har der været en del udskiftninger i

Læs mere

Snevejr er sjovt! Henrik Weinkouff Skoleleder

Snevejr er sjovt! Henrik Weinkouff Skoleleder Skolebladet Tomkat Snevejr er sjovt! Når skolen og omgivelserne er dækket af sne har rigtig mange elever stor glæde af at lege ude i sneen. Frisk luft, masser af grin, snemænd og sneboldkast, det er noget,

Læs mere

Ombygning på Stensnæsskolen. Der er afsat følgende budgetmidler til projektet: Udearealer og legepladser: 425.140 kr. 1.739.380 kr.

Ombygning på Stensnæsskolen. Der er afsat følgende budgetmidler til projektet: Udearealer og legepladser: 425.140 kr. 1.739.380 kr. Stensnæsskolen Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 3 Marts 2015 Ombygning på Stensnæsskolen Som en konsekvens af den politiske beslutning om Bæredygtigt Børneområde skal der laves nogle bygningsmæssige ændringer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fastelavn er mit navn. Miljøministeriets stjerne. Indbydelse til aktivitetsdag d. 9. april

Indholdsfortegnelse. Fastelavn er mit navn. Miljøministeriets stjerne. Indbydelse til aktivitetsdag d. 9. april 3. klasse på deres første skøjtetur med de store klasser Indholdsfortegnelse side 2: side 5: side 6: side 8: side 9: side 10: side 11: side 12: Keld har ordet Fastelavn er mit navn Kalenderen Nyt fra Klubben

Læs mere

En måned med mange aktiviteter!

En måned med mange aktiviteter! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: En måned med mange aktiviteter! Marts 2005 5. årgang nummer 3 Kildeskolen Høffdingsvej 14 2500 Valby Kontor: 38 79 01 40 Lærervær.:38 79 71 40 Indhold: * Skolekalender

Læs mere

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger

C a r l N. l s e n. i e. J e a n S i be. E d v a r d G r. i e g. l i u s. Nordiske fortællinger C a r l N i e l s e n E d v a r d G r i e g J e a n S i be l i u s Nordiske fortællinger m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Nordiske fortællinger I dette hæfte skal du arbejde med tre nordiske

Læs mere

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole

Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole. Herningvej Skole Velkommen i børnehaveklasse og DUS på Herningvej skole Jette Hansen Skoleleder Herningvej Skole Tryg skolestart Gode legepladser Forpligtende forældresamarbejde En sikker skolevej Sammenhæng i skolestarten

Læs mere