GENEREL OPSÆTNING OG APP

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GENEREL OPSÆTNING OG APP"

Transkript

1 GENEREL OPSÆTNING OG APP HVILKE TELEFONER ER KOMPATIBEL MED MIT SMARTWATCH? Dit smartwatch er kompatibelt med Android og ios-enheder, specifikt med Android OS 4.3 eller højere, ios 9 og over. Alle enheder er Bluetooth(R)-aktiveret med en forbedret dataoverførsel med 4.1 lavenergi. HVORDAN DOWNLOADER JEG ANDROID WEAR -APPEN? ios: Gå til App Store og vælg Søg fra den nederste menu. Skriv "Android Wear" i søgefeltet, vælg Andoid Wear-appen og tryk Hent. Vent på at app'en downloades på din telefon. ANDROID: Gå til Google Play -butikken, skriv Android Wear i søgefeltet, vælg Android Wear-appen og tryk Installer. Vent på at app'en downloades på din telefon. HVORDAN KONFIGURERE JEG MIT SMARTWATCH? For at konfigurere dit smartwatch se i den vejledning til hurtig start, som fulgte med dit smartwatch, eller følg disse trin: Forbind dit smartwatch med opladeren ved at anbringe denne imod urets bagside. Magneter i opladeren holder uret på plads. Download og installer Android Wear-appen fra App Store eller Google Play-butikken på din telefon. Åbn appen på din enhed og følg instrukserne for at sammenkoble det med dit smartwatch. Sæt den medfølgende oplader i et USB-stik. HVORDAN TÆNDER JEG FOR MIT SMARTWATCH? Vær sikker på, at dit smartwatch er opladet, inden du forsøger at tænde det. Tryk og hold den midterste trykknap nede i mindst tre sekunder. Uret tændes også, når det tilkobles opladeren. HVORDAN SLUKKER JEG FOR MIT SMARTWATCH? Hvis displayet er slukket (uret er i dvale men stadig tændt), følg disse trin: Tryk den midterste trykknap for at tænde displayet. Tryk den midterste trykknap for at gå ind i app-menuen. Rul og tryk på Indstillinger. Tryk på System. Stryg op og tryk på Sluk. Tryk på fluebenet for at bekræfte. Hvis displayet er tændt følg disse trin: Tryk den midterste trykknap for at gå ind i app-menuen. Rul og tryk på Indstillinger. Tryk på System. Stryg op og tryk på Sluk.

2 Tryk på fluebenet for at bekræfte. HVORDAN NULSTILLER JEG MIT SMARTWATCH TIL FABRIKSINDSTILLINGERNE? Når uret nulstilles til fabriksindstillingerne, slettes alle data, som er gemt på det. Disse data kan ikke genoprettes. Dataene omfatter dine aktive notifikationer og kort, fitness-data, enhver installeret app fra tredjepart og alle data, som disse har gemt, systemindstillinger og præferencer. De data, som er gemt på din Google-konto, påvirkes dog ikke. Nulstilling af dit ur gendanner ikke din telefon eller tablet til fabriksindstillinger. Følg disse trin for at gendanne til fabriksindstillinger: Tryk den midterste trykknap for at tænde displayet. Tryk den midterste trykknap for at gå ind i app-menuen. Rul og tryk på Indstillinger. Tryk på System. Tryk på Afbryd & Nulstil. Tryk på fluebenet for at bekræfte. Efter at du har nulstillet dit ur til fabriksindstillinger, skal du sammenkoble dit smartwatch og din telefon igen. HVOR LANGT VÆK FRA MIN TELEFON KAN MIT SMARTWATCH VÆRE OG STADIG VÆRE FORBUNDET? Rækkevidden af den trådløse bluetooth-forbindelse imellem din telefon og dit smartwatche kan variere alt efter omgivelserne. Generelt vil du have forbindelse inden for mindst 10 meters (eller 30 fods) afstand. Dit smartwatch kan også bruge WiFi-netværket i hjemmet til forbindelse i områder, der dækkes af dit hjemmenetværk. HVORDAN AFINSTALLERER JEG ANDROID WEAR-APPEN? ios: På telefonen, tryk længe på Android Wear Appen, indtil hjemmeskærmens ikoner ryster, og der vises et rødt "X". Klik på det røde "X" på Android Wear Appen for at fjerne den. ANDROID: De specifikke trin kan variere afhængigt af telefonens producent. Generelt gøres som følger: gå ind i telefonens menu for Indstillinger, vælg Applikationer eller Applikationsadministrator, klik på Android Wear og vælg Afinstaller. ANDROID WEAR ER NYT FOR MIG. HVORDAN BRUGER JEG DET? Her er svar på nogle af de spørgsmål, som du måtte have omkring Android Wear på dit nye smartwatch. HVILKE TIPS OG TRICKS FINDES DER OM BRUGEN AF ANDROID WEAR PÅ MIT NYE SMARTWATCH? Her er nogle tips og tricks om brugen af Android Wear på dit smartwatch.

3 HVORDAN FORBINDER JEG MIT SMARTWATCH TIL WIFI? Hvis dit ur er parret med en android telefon og har WiFi, kan dit ur automatisk forbinde sig til gemte WiFi-netværk, når det mister Bluetooth-forbindelsen til din telefon. På denne måde forbliver dit ur og din telefon automatisk synkroniserede på enhver afstand via internettet. På denne måde kan du modtage notifikationer og anvende stemmesøgning på dit ur alle steder i hjemmet, selv når du efterlader din telefon i et andet rum. Tryk den midterste trykknap for at tænde displayet. Tryk den midterste trykknap for at gå ind i app-menuen. Rul og tryk på Indstillinger. Tryk på Tilslutningsmuligheder. Tryk på WiFi. Tryk på sluk WiFi for at slukke det. Når det er tændt, bør WiFi skrive Automatisk. Hvis WiFi er indstillet til Automatisk, forbinder dit ur sig automatisk med ethvert kendt, tilgængeligt netværk, når uret ikke har en Bluetooth-forbindelse til din telefon. Tryk på Tilføj netværk. Rul for at finde dit netværk og tryk. Tænd din telefon og start Android Wear-appen. Tryk Enter på din telefon for at indtaste adgangskoden. Indtast adgangskoden på telefonen. TILKOBLING/SYNKRONISERING HVORDAN KOBLER JEG MIT SMARTWATCH TIL MIN TELEFON? For at koble dit smartwatch til din telefon følg disse trin: ios I Android Wear-appen på din telefon kan du se en liste over enheder i nærheden. Du kan kontrollere urets navn på dets skærm. Vær sikker på, at dit ur oplades, inden du går i gang. Vælg sprog og rul så ned til ur-identitet. Tryk på urets navn på din telefon. Hvis din telefon allerede er sammenkoblet med et andet ur, ser du ikke nogen sammenkoblingskode. Tryk i stedet på "Kobles sammen med ny wearable" og fortsæt med at følge trinnene. På dit ur ser du en sammenkoblingskode. Du bør se den samme sammenkoblingskode på din telefon, som vises på dit ur. Tryk herefter på Sammenkobling. Når uret er koblet til, ser du en bekræftelse. Dette kan tage nogen få minutter. Følg instruktionerne på din telefons skærm for at aktivere urets adgang til notifikationer, placering og kalender.

4 Hvis du kobler dit ur på efter gendannelse til fabriksindstillinger, er du nødt til at åbne Android Wear Appen på din telefon. Tryk herefter menu ikonet, vælg "Sammenkobling med nyt ur" og fortsæt med ovenstående trin. Bemærk: Dit ur kan muligvis automatisk installere en opdatering og genstarte, efter at det er sammenkoblet med din telefon. Hvis det begynder at downloade en opdatering, bør telefonen være tæt på uret, og du bør sørge for, at det er tilsluttet en oplader, indtil opdateringen er afsluttet. ANDROID I Android Wear-appen på din telefon kan du se en liste over enheder i nærheden. Du kan kontrollere urets navn på dets skærm. Tryk på dit urs navn. Du ser nu en sammenkoblingskode på din telefon og på dit ur. Vær sikker på, at koderne matcher. Hvis din telefon allerede er sammenkoblet med et andet ur, ser du ikke nogen sammenkoblingskode. Tryk i stedet for på trekanten ved siden af urets navn i øverste venstre hjørne. Tryk herefter "Sammenkobling med ny wearable" og fortsæt med at følge trinene. Tryk på "Sammenkobling" på din telefon. Når uret er koblet til, ser du en bekræftelse. Dette kan tage nogle minutter, så vær tålmodig. Tryk "Aktiver notifikationer" på din telefon. Tryk på fluebenet ved siden af Android Wear for at tillade at uret viser notifikationer fra forskellige apps på din telefon. Bemærk: Dit ur kan eventuelt automatisk installere en opdatering og genstarte, efter at det er sammenkoblet med din telefon. HVORFOR KAN JEG IKKE SAMMENKOBLE MIT SMARTWATCH MED MIN TELEFON? Vær sikker på, at dit smartwatch er tændt, og at Bluetooth er aktiveret på din telefon. Start Android Wear-appen og følg instruktionerne på skærmen for at sammenkoble dit ur. Hvis sammenkoblingen ikke lykkes, kontroller Bluetooth-menuen i din telefon. Hvis du ser dit smartwatch på enhedslisten, så fjern det. Start Android Wear-appen og gentag sammenkoblingsprocessen. Hvis du stadig har et problem, klik her for løsningsforslag. HVORDAN KOBLER JEG ET NYT SMARTWATCH TIL MIN TELEFON? ios: Tryk "Sammenkobling med nyt wearable" i Android Wear-appen og følg instruktionerne på skærmen. ANDROID: Tryk "Sammenkobling med nyt smartwatch" i Android Wear-appen og følg instruktionerne på skærmen.

5 HVORDAN KOBLER JEG MIT SMARTWATCH FRA MIN TELEFON? ios: Du kan frakoble dit ur ved at gennemføre en gendannelse af fabriksindstillinger i dit urs Indstillingsmenu. For oplysninger, om hvordan du gennemfører en gendannelse til fabriksindstillinger, gå til "HVORDAN NULSTILLER JEG MIT SMARTWATCH TIL FABRIKSINDSTILLINGER?" ANDROID: Du kan frakoble dit ur ved at vælge det fra Indstillingsmenuen i Android Wear-appen på din telefon. Når du har valgt dit ur, tryk på knappen for frakobling af ur nederst på skærmen HVORDAN KOBLER JEG DET SAMME SMARTWATCH SAMMEN MED APPEN IGEN? ios: Tryk "Sammenkobling med nyt wearable" i Android Wear-appen og følg instruktionerne på skærmen. ANDROID: Tryk "Sammenkobling med nyt smartwatch" i Android Wear-appen og følg instruktionerne på skærmen. HVOR MANGE SMARTWATCH KAN JEG KOBLE MED APPEN PÅ SAMME TID? ios: Du kan kun sammenkoble ét ur med appen ad gangen. ANDROID: Du kan sammenkoble flere ure med appen på samme tid. FUNKTIONER HVORDAN FUNGERER ANDROID WEAR SAMMEN MED IPHONE? Her er nogle af de ting, som Android Wear til iphone kan gøre for dig. FÅ NOTIFIKATIONER Se notifikationer fra din telefon på dit ur for følgende: Tekstbeskeder Indgående telefonopkald s Kalenderaktiviteter Apper Dit ur anvender notifikationsindstillingerne på din telefon. Hvis du har konfigureret notifikationer, kan du læse beskeder på dit ur. Klik her for at høre mere om at læse og besvare din Gmail. INFO PÅ ET BLIK De nødvendige oplysninger vises bekvemt som kort på dit ur fra Google Now. Du kan rulle gennem kortene, se flere detaljer og fjerne kort, når du er færdig. Kontroller din tidsplan Track pakker Få trafikinfo Kontroller dine reservationer til fly og hotel Se vejrudsigten

6 STILLE SPØRGSMÅL & UDFØRE DAGLIGE OPGAVER Du kan søge og udføre forskellige opgaver på dit ur bare ved at bruge din stemme. Tryk længe på den midterste trykknap for at aktivere Google-assistenten og stille spørgsmål eller få tingene gjort. Oversætte ord og sætninger Se aktiekurserne Løse matematikopgaver Konvertere enheder Finde et sted eller en virksomhed FØLG DIN FITNESS Mål dine fremskridt og forbliv motiveret med indbygget fitness-tracking. Track en gåtur, et løb eller en cykeltur Se hvor mange skridt du tager hver dag Sæt enkle mål for antal skridt HVORDAN FUNGERER ANDROID WEAR SAMMEN MED ANDROID-TELEFONER? Her er nogle af de ting, som Android Wear til Android kan gøre for dig. FÅ NOTIFIKATIONER Se notifikationer fra din telefon på dit ur for følgende: Indgående telefonopkald Tekstbeskeder s Kalender Aktiviteter Apper Dit ur bruger notifikations indstillingerne på din telefon. Hvis du har konfigureret notifikationer, kan du læse og besvare beskeder på dit ur. Klik her for at høre mere om at læse og besvare beskeder. SE INFO PÅ ET BLIK De nødvendige oplysninger vises bekvemt som kort på dit ur fra Google Now. Du kan rulle gennem kortene, se flere detaljer og fjerne kort, når du er færdig. Kontroller din tidsplan Track pakker Få trafikinfo

7 Kontroller dine reservationer til fly eller hotel Se vejrudsigten STILLE SPØRGSMÅL OG UDFØRE DAGLIGE OPGAVER Du kan søge og udføre forskellige opgaver på dit ur ved bare at bruge din stemme. Tryk længe på den midterste trykknap for at aktivere Google-assistenten og stille spørgsmål eller få tingene gjort. Oversætte ord og sætninger Se aktiekurserne Løse matematikopgaver Konvertere enheder Finde et sted eller en virksomhed REJSE Få udførlig navigation Finde et sted eller en virksomhed Få oplysninger om en virksomhed Kontroller dine reservationer til fly eller hotel FØLG DIN FITNESS Mål dine fremskridt og forbliv motiveret med indbygget fitness-tracking. Track en gåtur, en løbetur eller en cykeltur Se, hvor mange skridt du tager hver dag Sæt enkle mål for antal skridt LYT TIL DIN MUSIK ELLER MEDIER Kontroller musik Lyt til musik på dit ur uden din telefon Lyt til podcasts og musik ER MIT SMARTWATCH VAND- OG/ELLER STØVTÆT?

8 Dit smartwatch er støv- og stænktæt. Vi anbefaler dog at mindske tiden, det udsættes for støv og vand, da visse materialer på dit smartwatch (som f.eks. læderremme) ikke tåler det særlig godt. HAR MIT SMARTWATCH EN MIKROFON OG/ELLER EN HØJTTALER? Dit smartwatch kan have både mikrofon og højttaler afhængigt af modellen. Disse kan anvendes til at aktivere Google Now, indstille alarmer og påmindelser, besvare dine s, foretage eller modtage stemmeopkald (kun hvis uret er koblet sammen med en android telefon) og en mængde andre opgaver, afhængigt af hvilke apps du har installeret. Bemærk: Nogle stemmefunktioner er måske ikke tilgængelige på ios. HAR MIT SMARTWATCH EN ALARM? Ja dit smartwatch har en alarmfunktion. For at indstille en alarm tryk på urets knap til åbning af apps-menuen og vælg Alarm fra listen over applikationer. HVILKE NOTIFIKATIONER MODTAGER JEG? De fleste notifikationer, som du ser på din telefon, vises også på dit ur. Dette omfatter notifikationer om mistede opkald, tekstbeskeder, påmindelser om aktiviteter med mere. Når du får en notifikation, vibrerer dit ur kun (dvs. at det ikke laver nogen lyd). HVORDAN FUNGERER NOTIFIKATIONER? Dit ur bruger den notifikationsindstilling, som du har for hver enkelt app på din telefon. Hvis din app vibrerer eller giver en lyd for notifikationer på din telefon, vibrerer dit ur. Hvis din app ikke vibrerer eller giver en lyd for notifikationer, vibrerer dit ur ikke, men du ser stadig et kort på dit ur. HVORDAN STYRER JEG, HVILKE NOTIFIKATIONER JEG KAN MODTAGE PÅ MIT SMARTWATCH? FOR TELEFONER MED ANDROID 6.0 Dit ur har de samme "Forstyr ikke"-indstillinger som din telefon. Du kan også aktivere indstillingen "Kun alarmer, forstyr ikke" fra dit ur. For kun at aktivere alarmer fra dit ur: - Rør ved skærmen for at vække uret, når den er på stand-by. - Stryg ned fra toppen af skærmen. - Tryk på "Forstyr ikke". Afhængigt af indstillingerne for "Forstyr ikke" på din telefon modtager du stadig vigtige notifikationer. FOR TELEFONER MED ANDROID Du kan nemt kontrollere dine indstillinger for prioriterede notifikationer og forstyrrelser fra dit ur. Når du ændrer disse indstillinger på dit ur, ændres de også på din telefon (og omvendt).

9 - For at ændre indstillingerne for forstyrrelser: Stryg hele vejen ned fra toppen af dit urs skærm for at se mulighederne for administration af forstyrrelser. Berør for at vælge Ingen, Prioriteret eller Alle. - Hør mere om at administrere indstillingerne for forstyrrelser på Android 5.0. FOR TELEFONER MED ANDROID 4.3 ELLER 4.4 OG IPHONES - Hvis du ikke ønsker at se notifikationer på dit ur, kan du sætte dit ur på lydløs. Når dit ur er på lydløs, vibrerer det ikke for nye notifikationer. - For at tænde eller slukke for lydløs: Stryg hele vejen fra toppen af dit urs skærm og berør Lydløs. Når dit ur er på lydløs, kan du se et Lydløs-ikon på urets skærm. - Hvis din telefon er i lydløs tilstand, vibrerer dit ur stadig, da uret anvender hver enkelt apper indstillinger. - For iphones: Hvis din telefon er indstillet til "Forstyr ikke"-tilstand, vibrerer dit ur ikke. HVORDAN BLOKERER JEG NOTIFIKATIONER? Hvis du får notifikationer på din telefon, som du ikke ønsker at se på dit ur, kan du forhindre specifikke apps i at blive vist på dit ur. For iphone: Notifikationer for nogle apper er som standard blokeret for at forhindre kopierede påmindelser. For eksempel Gmail eller kalender. Du kan blokere apps direkte fra dit ur eller via Android Wear-appen på din telefon. For at fjerne blokeringen af en app, er du nødt til at bruge Android Wear-appen på din telefon. BLOKER APPS FRA DIT UR - Gå til et kort på dit ur - Stryg fra højre til venstre, indtil du ser "Bloker app". - Berør "Bloker app" og tryk derefter på fluebenet for at bekræfte. Hvis du ikke ser muligheden for at blokere en app, kan det være et Google Now-kort. Hvis du ikke ønsker at se nogen Google Now-kort, er du nødt til at slå Google Now fra på din telefon. BLOKER APPS MED ANDROID WEAR-APPEN PÅ DIN TELEFON - Åbn Android Wear-appen på din telefon. - Tryk på Indstillinger-ikonet, tryk "Bloker app-notifikationer". - Tryk på Plus-ikonet. - Tryk på den app, som du ønsker at blokere. Hvis dit ur er koblet til en iphone: Du kan tilpasse, hvilke Google Now-kort du ser på dit ur. Gå til Android Wear-appen på din telefon, tryk Indstillinger og derefter Google Now.

10 Afbryde Google Now-kort: Hvis du ikke ønsker at se nogen Google Now-kort, er du nødt til at slå Google Now fra på din telefon. Når du lytter til musik på din telefon, vil du altid se musikkortet med muligheder for pause og afspil. Du kan ikke slå dette kort fra. HVORDAN FJERNER JEG BLOKERINGER AF NOTIFIKATIONER? Hvis du ønsker at fjerne blokeringer for specifikke notifikationer, følg disse trin. FJERN BLOKERINGER AF APPS - Åbn Android Wear-appen på din telefon. - Tryk først på Indstillinger-ikonet og derefter på "Bloker app-notifikationer". - På en Android-enhed: Find den app du ønsker at fjerne blokeringen fra, og tryk på "X" ved siden af dens navn. På en iphone: Tryk på Rediger. Find derefter den app, du ønsker at fjerne blokeringen fra, og tryk på "Fjern blokering" ved siden af dens navn. HVORDAN BRUGER JEG TEATER-TILSTANDEN? Du kan bruge teater-tilstanden til at slå skærmen til og fra. AT SLUKKE FOR DIN SKÆRM MIDLERTIDIGT - Fra urskiven stryg ned fra toppen af skærmen. - Vælg sol-ikonet - Vælg ikonet for sluk skærm [ur med skråstreg]. FOR AT TÆNDE FOR DIN SKÆRM (OG SLUKKE FOR TEATER-TILSTANDEN) - Tryk to gange hurtigt på tænd/sluk-knappen. - Mens dit ur er i teater-tilstand, kan du midlertidigt tænde for skærmen, hvis dit ur har en tænd/sluk-knap. - Bare tryk på knappen. HVORDAN DOWNLOADER JEG TREDJEPARTS MIKROAPPS PÅ MIT SMARTWATCH? FOR AT BESØGE GOOGLE PLAY Tryk på tænd/sluk-knappen for at gå ind i app-menuen. Rul ned og vælg Google Play. For iphone-brugere er det nødvendigt at have en WiFi-forbindelse. HVORDAN BRUGER JEG GOOGLE FIT? Google Fit-appen kan på ios og Android-enheder bruges til at tracke antal skridt. Følg disse trin: ios - Hvis din skærm er i dvale, tryk på den for at vække uret. - På uret: tryk på knappen for at se din app-liste.

11 - Rul ned indtil du ser Google Fit-logoet. - Tryk på Google Fit-logoet. - Rul op for at se oplysninger om dagen. ANDROID - Hvis din skærm er i dvale, tryk på den for at vække uret. - På uret: tryk på knappen for at se din app-liste. - Rul ned, indtil du ser Google Fit-logoet. - Tryk på Google Fit-logoet. - Rul op for at se oplysninger om dagen. HVILKE TYPER AKTIVITET MÅLER GOOGLE FIT? Google Fit tillader dit ur at vise og gemme aktivitet, placering, ernæring og informationer fra krops-sensorer. Aktivitetsinformation er data om din fysiske aktivitet. Den kan omfatte antal skridt, forbrændte kalorier og hastigheder for aktiviteter som løb, gang og cykling. KAN JEG SENDE MINE AKTIVITETSDATA TIL ANDRE APPS? Nej. Du kan kun se dine aktivitetsdata. OVERVÅGER MIT SMARTWATCH MIN PULS? Nej, denne enhed understøtter ikke måling af puls. HAR MIT SMARTWATCH GPS? Nej denne enhed understøtter ikke GPS uden forbindelse. Uret kan hente GPS-information fra din telefon. HVORDAN ÆNDRER ELLER TILPASSER JEG URSKIVENS DESIGN? Du kan ændre din urskives design ved at stryge til venstre eller højre fra urskive-skærmen eller ved at trykke og holde baggrunden af dit urs skærm eller i appen. Følg disse trin: - Rør ved skærmen for at vække uret, når den er på stand-by. - Stryg til højre eller venstre for at se en liste over urskiver, som du kan vælge imellem. - Når du trykker og holder baggrunden af en urskive, aktiveres der hurtigt en tilpasningsindstilling for den urskive. - Tryk på indstillingstandhjulet under urskiven for at vælge et nyt design. - Tip: Nogle urskiver kan tilpasses. Hvis din urskive kan tilpasses, er der et tandhjul under urskiven. Tryk på tandhjulet i navigationen øverst til højre for at se mulighederne. HVORDAN KAN JEG GEMME ET TILPASSET URSKIVE-DESIGN? Tryk og hold urskiven, indtil urets tilpasningsskærm vises. Rul gennem urskivens indstillinger, indtil du kommer til bunden og ser mærkets logo. Klik på "Gem design" for at gemme urets design.

12 BATTERI KAN MIT SMARTWATCH TRACKE MIN SØVN? Søvn-tracking er kun tilgængelig via tredjeparts apps til søvn-tracking. Find og download tredjeparts apps til søvn-tracking ved at besøge Google Play. KAN REMMEN UDSKIFTES? Ja, remmen på dit smartwatch kan udskiftes. HVOR LÆNGE VARER BATTERIET I MIT SMARTWATCH? Dit batteri kan vare i op til 24 timer, afhængigt af brugen. HVORDAN OPLADER JEG MIT SMARTWATCH? Brug den trådløse oplader, som var inkluderet i pakken med dit smartwatch. Anbring dit smartwatch direkte på den trådløse oplader, og et lyn vises på urskiven for at markere at uret oplades. HVORDAN KAN JEG VIDE, AT MIT SMARTWATCH OPLADER? Der ses et lyn på urskiven. Ydermere vises der på skærmen en cirkel, som indikerer, hvor mange procent uret er opladet. JEG HAR ANBRAGT URET PÅ OPLADEREN. HVORFOR KAN JEG IKKE SE OPLADNINGSINDIKATOREN PÅ SKÆRMEN? Hvis opladningsindikatoren (lynet) ikke er synligt, har opladeren ikke opdaget uret. Prøv følgende tips: - Tag uret af og anbring det igen på opladeren. - Kontroller at uret sidder tæt til på opladeren uden mellemrum - Kontroller at der ikke er noget imellem oplader og enhed (f.eks. støv, tape osv.) Sørg for at opladeren modtager strøm. Kontroller at opladerens USB-kabel virker med andre enheder. - Prøv at skifte opladerens strømkilde (f.eks. flyt fra vægstik til computer). - Enheden kan være defekt. Prøv at udskifte uret hvis det er under garanti. For flere oplysninger om garanti gå til "HVAD ER GARANTIEN PÅ MIT SMARTWATCH?" Nogen gange, hvis enheden bliver for varm under opladningen, lukker den termisk, indtil den er kølet ned, hvorefter den fortsætter med at oplade, når den igen er sikker. Prøv at fjerne enheden fra opladeren, vent på at den køler ned og anbring den i opladeren igen. HVORDAN ADMINISTRERER JEG BATTERILEVETIDEN? For at maksimere dit urs batterilevetid prøv følgende tips: PRØV AT SKIFTE TIL EN ANDEN URSKIVE Nogle urskiver, især dem med animation eller interaktive egenskaber og klarere farver, bruger mere batterilevetid end andre.

13 JUSTER SKÆRMENS LYSSTYRKE Jo lysere din skærm er, desto mere batteri bruger dit ur. Skru ned for lysstyrken på dit urs skærm for at forlænge batterilevetiden. SLUK FOR UØNSKEDE NOTIFIKATIONER Det kan spare på batteriet at slukke for notifikationer. Se "HVORDAN BLOKERER JEG NOTIFIKATIONER?" for at læse, om hvordan du kan blokere notifikationer. SLÅ TEATER-TILSTAND TIL Slå skærmen og notifikationer fra ved midlertidigt at slå Teater-tilstanden til. Se "HVORDAN BRUGER JEG TEATER-TILSTAND?" for at læse om hvordan du aktiverer teater-tilstand. AFINSTALLER APPS Hvis du for nylig har installeret en app og har lagt mærke til, at batteriet tømmes hurtigere end normalt, prøv at afinstallere appen igen. For at afinstallere en app på dit ur, skal du afinstallere appen fra telefonen, som dit ur er koblet til. BEGRÆNS BRUG AF WIFI Hvis WiFi er aktiveret på dit ur, kan du spare batterilevetid ved at begrænse den tid, dit ur kan anvende WiFi. SLÅ FUNKTIONEN ALTID-TÆNDT FRA Slå skærmfunktionen altid-tændt fra for at spare batterilevetid. Du kan indstille displayet til at vise tiden eller slukke det fuldstændigt, når du ikke bruger uret. Hvis den er indstillet til at slukke, tændes skærmen, når du vender dit håndled, eller berører skærmen. Sådan ændrer du indstillingerne fra din telefon: - Åbn Android Wear-appen på din telefon. - Tryk på Indstillinger. - Find "Altid-tændt skærm" og brug kontakten til at tænde/slukke. Fra dit ur: - Rør ved skærmen for at vække uret, når den er på stand-by. - Stryg ned fra toppen af skærmen. - Stryg fra højre til venstre, og find og tryk på Indstillinger. - Tryk på "Altid-tændt skærm" for at tænde/slukke. KONTO OG ENHEDSINDSTILLINGER HVORDAN FÅR JEG ADGANG TIL MENUEN INDSTILLINGER? Åbn Android Wear-appen. Klik på tandhjulet symbolet i øverste højre navigation for at se alle indstillinger for konto og enhed. HVORDAN KAN JEG ÆNDRE MIT NAVN? Dit navn er baseret på indstillingerne i din Google-konto. Skift navn i din Google-konto.

14 HVORDAN KAN JEG ÆNDRE MIN ADGANGSKODE? Din adgangskode er baseret på din Google-kontos indstillinger. Skift din adgangskode i din Google-konto. HVORDAN AFMELDER JEG S? Dine indstillinger for s er baseret på dine indstillinger i din Google-konto. Skift indstillinger for framelding i din Google-konto. HVORDAN SKIFTER JEG SPROGET PÅ ANDROID WEAR-APPEN? Appens sprog bestemmes af sproget, som er indstillet på din telefon. Skift sprogindstillingerne på din smartphone for at skifte sprog på dit smartwatch. JEG GLEMTE ADGANGSKODEN TIL MIT SMARTWATCH OG ER LÅST UDE. HVORDAN LØSER JEG DETTE? For at få adgang til dit smartwatch igen er du nødt til at gendanne fabriksindstillingerne. Følg disse trin: - Indtast en ugyldig adgangskode 3 gange i træk. Vent 15 sekunder. - Indtast endnu engang en ugyldig adgangskode 3 gange i træk. Vent 15 sekunder. - Indtast nu for sidste gang en ugyldig adgangskode 3 gange i træk. Vent 15 sekunder. - Uret viser nu et pop-up-kort, der spørger, om der ønskes gendannelse til fabriksindstillinger. Tryk på fluebenet eller Udfør-knappen. - Når fabriksindstillingerne er gendannet, skal du koble dit smartwatch til din telefon igen. - Fjern enhedens navn fra Bluetooth-listen, før du kobler den til med appen. SUPPORT OG FORTROLIGHED HVORDAN BRUGES MINE PERSONLIGE DATA? For at høre mere om, hvordan dine data anvendes, følg disse trin: - Åbn Android Wear-appen på din telefon. - Klik på tandhjulet i øverste højre navigation. - Rul ned til bunden af Indstillingsmenuen. - Klik på "Om" og herefter på "Fortrolighedspolitik". GARANTI HVAD ER GARANTIEN PÅ MIT SMARTWATCH? Dit smartwatch har en 2-årig begrænset garanti. For alle garantioplysninger klik her.

Velkommen til twinkl!

Velkommen til twinkl! Velkommen til twinkl! Vi er glade for at du har valgt at blive en twinklr. I dette dokument, gennemgår vi de forskellige trin du skal igennem for at kunne bruge twinkl på den bedste måde. Herunder kan

Læs mere

IDOMOVE GO+ Brugermanual

IDOMOVE GO+ Brugermanual IDOMOVE GO+ Brugermanual Tak, fordi du har valgt IDOMOVE GO+, som vil hjælpe dig med at sætte nye mål for et aktivt liv og gøre hver dag til sjov og motiverende træning. Armbåndet kan tilpasses de fleste

Læs mere

Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug.

Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug. Informationerne i dette dokument bliver ikke ændret eller udvidet uden varsel. Uret skal lade i mindst 2 timer inden brug. 1.Produktspecifikationer CPU MTK2502D ARM7 260MHz Hukommelse: RAM 32Mb+ ROM 32Mb,

Læs mere

Bluetooth Fitness Armband

Bluetooth Fitness Armband Bluetooth Fitness Armband User's Manual DENVER BFA-10 ALL RIGHTS RESERVED.COPYRIGHT DENVER ELECTRONICS A/S. www.denver-electronics.com DENVER BFA-10 Smart armbånd - Betjeningsvejledning - Dansk Kompatibilitet

Læs mere

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12.

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. november 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Mobil og tablets Opsætning af ipad Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500 Grenå Tlf.: 89 59 10 00. www.norddjurs.dk

Læs mere

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App)

Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) Livall - Kom godt i gang (BH 60 & Bling Jet Fjernbetjening & Livall Riding App) 1. Indholder: a. En hjelm b. Et USB kabel c. En Bling Jet fjernbetjening d. En brugsanvisning 2. Sæt USB-kablet i hjelmen

Læs mere

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller.

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Sikkerhed på Android Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Opdatering af telefonen Det er vigtigt at holde telefonen opdateret med den nyeste software, da eventuelle

Læs mere

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1

Indhold SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller.

OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller. Sikkerhed på Android OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller. Opdatering af telefonen Det er vigtigt at holde telefonen opdateret med den nyeste software, da eventuelle

Læs mere

Hurtig brugervejledning

Hurtig brugervejledning Hurtig brugervejledning DA Rider Rider er udstyret med en berøringsskærm. Du kan betjene enheden enten ved at klikke på skærmen eller bruge hardware-knappen. 1 BACK 2 4 LAP PAGE 3 1 Strøm/Tilbage/Pause/

Læs mere

Quick Guide. BEMÆRK: Hvis du allerede har Fitbit Connect installeret på din computer, skal du at hente den nyeste version for at oprette din One.

Quick Guide. BEMÆRK: Hvis du allerede har Fitbit Connect installeret på din computer, skal du at hente den nyeste version for at oprette din One. Kom godt i gang Hvad er inkluderet Din Fitbit One pakke indeholder: 1. Fitbit One Wireless Activity + Sleep Tracker 2. Holder 3. Trådløs synkroniserings dongle 4. Armbånd til at sove med 5. Opladning kabel

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

SAMSUNG GALAXY TAB VEJLEDNING INDHOLD

SAMSUNG GALAXY TAB VEJLEDNING INDHOLD 1 SAMSUNG GALAXY TAB VEJLEDNING INDHOLD SYNKRONISERING MED KIES...2 FØRSTEGANGSOPSÆTNING...3 IKONER OG NAVIGATION...4 TILGÅ DET TRÅDLØSE NETVÆRK...5 OPSÆTNING AF E-MAIL OG KALENDER...7 E-MAIL FUNKTIONER...9

Læs mere

HTC ONE og HTC ONE mini

HTC ONE og HTC ONE mini HTC ONE og HTC ONE mini Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE og HTC ONE mini, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0 Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App.8.0 Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en Andriod. Sådan parrer du Oticon Opn høreapparater med en Android.

Læs mere

SAMSUNG GALAXY SIII... 1

SAMSUNG GALAXY SIII... 1 SAMSUNG GALAXY SIII Her er en guide til softwareopdatering af SAMSUNG GALAXY SIII, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås.

Læs mere

Denne guide er til at opsætte din LG Nexus 5X og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. LG Nexus 5X... 1

Denne guide er til at opsætte din LG Nexus 5X og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. LG Nexus 5X... 1 LG Nexus 5X Denne guide er til at opsætte din LG Nexus 5X og få den opdateret softwaremæssigt, samt opsætte UCL mail. Indhold LG Nexus 5X... 1 Opsætning af telefonen...2 Forbind til trådløst netværk/wi-fi...4

Læs mere

Indhold. Tablet Guides

Indhold. Tablet Guides Indhold Start tablet og Arbejdsmiljøbog... 2 Grund indstillinger... 3 Opret notat i PDF... 5 Overfør Arbejdsmiljøbogen fra PC til tablet... 6 Overfør filer mellem PC og tablet... 9 Start tablet og Arbejdsmiljøbog

Læs mere

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer)

Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) SB7J01(1E)/ 6MB4121E-01 Forbindelsesvejledning (for digitale spejlreflekskameraer) Dk Indholdsfortegnelse Indledning...2 Grænsefladen...2 Problemer med tilslutningen?...2 Mere om SnapBridge...2 Dette skal

Læs mere

Jabra. Speak 710. Brugervejledning

Jabra. Speak 710. Brugervejledning Jabra Speak 710 Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker iphone app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201

Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201 DA7211 Ofte stillede spørgsmålm om Transformer TF201 Administration af filer... 2 Hvordan får jeg adgang til mine data, som er gemt på microsd, SD-kortet eller USB enheden?... 2 Hvordan flytter jeg den

Læs mere

Quick Start til WiFi Smartpen

Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye WiFi Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye WiFi Smartpen er det vigtigt, at du

Læs mere

HTC ONE og HTC ONE mini

HTC ONE og HTC ONE mini HTC ONE og HTC ONE mini Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE og HTC ONE mini, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af

Læs mere

Iphone 5. Indhold. Klik på emnet for at springe frem til det.

Iphone 5. Indhold. Klik på emnet for at springe frem til det. Iphone 5 Her er en guide til softwareopdatering af iphone 5, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold Iphone 5...

Læs mere

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur

Produkt Detaljer: Indhold i boksen: Produktmanual. 1) ipad Cover 2) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur Produkt Detaljer: 1) ipad Cover ) ipad bund Lås 3) ipad top Lås 4) Tastatur 5) Funktionstaster 6) Bluetooth LED 7) Opladnings LED 8) Tænd/Sluk & Bluetooth tilslutnings knap 9) USB opladning 5V/DC 1 5 3

Læs mere

Indhold LG NEXUS 4... 1

Indhold LG NEXUS 4... 1 LG NEXUS 4 Her er en guide til softwareopdatering af LG NEXUS 4, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold LG NEXUS

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur

Brugervejledning. Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Brugervejledning Care Tracker Android app og GPS brik eller ur Stella Care ApS Alhambravej 3 1826 Frederiksberg C Tlf. 42 42 90 60 info@stellacare.dk www.stellacare.dk Kære bruger, Denne vejledning indeholder

Læs mere

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning

Plantronics M70. -M90 serien. Brugervejledning Plantronics M70 -M90 serien Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken* 4 Vælg sprog 5 Parring 6 Oversigt over headset 7 Vær på den sikre side 7 Tag styringen 8 Besvar eller afslut et opkald

Læs mere

Indhold HTC ONE mini 2... 1

Indhold HTC ONE mini 2... 1 HTC ONE mini 2 Her er en guide til softwareopdatering af HTC ONE mini 2, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en iphone. Sådan parrer du høreapparaterne med din iphone. Sådan bruger

Læs mere

Quick Guide. Hvad er inkluderet. Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder:

Quick Guide. Hvad er inkluderet. Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder: Hvad er inkluderet Kassen med din Fitbit Flex Wireless Activity+Sleep armbånd indeholder: Flex tracker Opladning kabel trådløs synkronisering dongle 1 lille og 1 stort armbånd Flex tracker Ladekabel trådløs

Læs mere

SBQ-50011G. Brugermanual

SBQ-50011G. Brugermanual SBQ-50011G Brugermanual 1 2 1. OVERSIGT OVER TELEFONEN Knappernes placering 1. Tænd-/slukknap 2. VOL+ 3. VOL- 4. Stik til øretelefoner 5. USB-terminal 3 2. KOM GODT I GANG 2.1 ISÆTNING AF KORT Sluk telefonen,

Læs mere

BackBeat 100-serien. Brugervejledning

BackBeat 100-serien. Brugervejledning BackBeat 100-serien Brugervejledning Indhold Oversigt over headset 3 Vær på den sikre side 3 Parring 4 Parring 4 Parringstilstand 4 Grundlæggende funktioner 5 Tænd eller sluk 5 Juster volumen 5 Besvar

Læs mere

2014-09. TC06 Brugermanual

2014-09. TC06 Brugermanual 2014-09 TC06 Brugermanual 1. Isæt SIM kort Inden SIM kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortet skydes ind fra siden, med guld-kontakterne

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1 LOGIN MENU... 3 2 HOVED MENU... 4 3 TRACKER INFO MENU... 5 4 KAPSEJLADS MENU... 6 4.1 TILMELD KAPSEJLADS

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0 Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App.8.0 Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en iphone. Sådan parrer du høreapparaterne med din iphone. Sådan bruger

Læs mere

1.0 Udpakning DALI KATCH Knapper og Tilslutninger Lyd Indstilling

1.0 Udpakning DALI KATCH Knapper og Tilslutninger Lyd Indstilling DALI KATCH MANUAL INDHOLD 1.0 Udpakning...3 2.0 DALI KATCH Knapper og Tilslutninger.4 2.1 DALI KATCH Knap Oversigt....4 2.2 DALI KATCH Tilslutnings Oversigt...5 3.0 Tænd/Sluk...6 3.1 Tænd...6 3.2 Sluk....6

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store og

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet

INDHOLDSFORTEGNELSE. ipad - Apples geniale tablet... Forord. KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad. KAPITEL TO... 25 Safari på internettet INDHOLDSFORTEGNELSE ipad - Apples geniale tablet... Forord KAPITEL ET... 7 Hurtigt i gang med din ipad Aktivér din ipad... 8 Opdater til ios 8... 9 Sluk og tænd din ipad... 10 Sæt din ipad på vågeblus...

Læs mere

Se masser af nyt indhold på dit tv

Se masser af nyt indhold på dit tv LILLE ENHED TIL DIT TV UDRETTER MIRAKLER: Se masser af nyt indhold på dit tv Nu kan du endelig slippe for dyre tv-pakker og konstante reklame-afbrydelser: Med en til dit tv vælger du selv, hvad du vil

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

3. Lær din Bluetooth Speakerphone at kende For at bruge din speakerphone, så følg følgende enkle trin:

3. Lær din Bluetooth Speakerphone at kende For at bruge din speakerphone, så følg følgende enkle trin: Brugermanual 1. Bluetooth Speakerphone Denne praktiske Bluetooth Speakerphone er specielt designet til at brugeren kan nyde friheden ved trådløs kommunikation. Brug den på et skrivebord som konferencetelefon

Læs mere

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING

WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING WI-FI-ADAPTER TIL CANAL DIGITAL TV-BOKSE - BRUGERVEJLEDNING Indhold Tilslut tv-boksen til internettet 4 Canal Digital GO 5 Installation af Wi-Fi-adapteren 6 Alternativ installation med WPS 7 Fejlfinding

Læs mere

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Brugervejledning

BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition. Brugervejledning BackBeat PRO 2 BackBeat PRO 2 Special Edition Brugervejledning Indhold Oversigt 3 Volumen 3 Afspil eller sæt musik på pause 3 Valg af nummer 3 Åbn lytning 3 ANC (Active Noise Canceling) 3 Opladning 3 Lydløs

Læs mere

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort.

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort. NemID nøgleapp NemID nøgleapp er et digitalt supplement til dit nøglekort. Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Når

Læs mere

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ

Radio R 4.0 IntelliLink FAQ Indholdsfortegnelse 1. Audio... 1 2. Telefon... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleri... 7 6. Andet... 8 1. Audio Sp.: Hvordan kan jeg skifte mellem forskellige lydkilder (f.eks. FM-radio

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

Jabra. Evolve 75. Brugervejledning (bruksanvisning)

Jabra. Evolve 75. Brugervejledning (bruksanvisning) Jabra Evolve 75 Brugervejledning (bruksanvisning) 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker,

Læs mere

210 Hurtigvejledning

210 Hurtigvejledning 210 Hurtigvejledning m Rider 210 Rider 210 er forsynet med et barometer som viser højde i realtid. Denne enhed har tre taster som bliver brugt til flere funktioner. Hovedfunktioner 1 TILBAGE ( ) Tryk for

Læs mere

PM AM

PM AM BRUGSVEJLEDNING DA 3.1 3.2 3.3! 4.1 4.3 4.5 4.7 4.9 4.2 4.4 4.6 4.8 4.10 PM AM C A DA Produktbeskrivelse: (A) Display modul (B) Håndledsrem (C) Sensor knap (D) USB stik D B DA Produkt beskrivelse Din personlige

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad

Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Brugermanual til MOBI:DO Make på ipad Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Produktinformation I-1. Pakkens indhold Smart stikkontakt Lyninstallationsguide CD med hurtig installationsvejledning I-2. Frontpanel Strømlysdioder

Læs mere

TomTom Hands-Free Car Kit Online-vejledning

TomTom Hands-Free Car Kit Online-vejledning TomTom Hands-Free Car Kit Online-vejledning Indhold Oversigt 3 Æskens indhold 4 Æskens indhold... 4 Sådan kommer du i gang 6 Montering af din TomTom Hands-Free Car Kit i bilen... 6 Sådan starter du din

Læs mere

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktivitets tracker med App til smartphone / tablet. Funktioner: Skridttæller Søvn overvågning Kilometer tæller Kalorietæller Aktivitetsmåler Søvn

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Opdateret: 26-03-2018 Indholdsfortegnelse 1. Først skal du installere programmet på din computer 3 2. Når programmet er installeret er du klar til at pakke robotten ud 4 3. Nu er

Læs mere

Kom hurtigt i gang med din APD1217WIFID radio.

Kom hurtigt i gang med din APD1217WIFID radio. APD1217WIFID Kom hurtigt i gang med din APD1217WIFID radio. Bemærk!: APD1217WIFID er internetradio hvorfor du behøver at tilknytte enheden til internettet enten via et internetkabel eller en trådløs forbindelse

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger...

Læs mere

Lær din AM08 at kende

Lær din AM08 at kende Lær din AM08 at kende AM08 er en Bluetooth-enhed, som gør at du kan spille musik trådløst fra andre Bluetooth-enheder. Den søger automatisk efter Bluetooth-enheder i nærheden, efter at du har tændt den.

Læs mere

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer 17112014AS ipad for let øvede modul 10 ipad og computer Indledning I dette modul gennemgås nogle af de muligheder, der er for samspil mellem computeren og ipad'en. På ipad'en findes app'en itunes Store.

Læs mere

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss. Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung

E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss. Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung E-PAD Bluetooth hængelås E-PAD Bluetooth padlock E-PAD Bluetooth Vorhängeschloss Brugervejledning Userguide Bedienungsanleitung - Hvordan forbinder du din E-PAD hængelås med din telefon - 1 2 3.A 3.B 1.

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

300 HR BRUGSVEJLEDNING

300 HR BRUGSVEJLEDNING DA 300 HR BRUGSVEJLEDNING 3.1 3.2 4.1.1 4.1.2 4.1.3 4.1.4 C 4.2.1 4.2.2 4.2.3 4.2.4 4.2.5 4.3.1 4.3.2 4.3.3 4.3.4 4.3.5 A DA Beskrivelse af apparatet (A) Displaymodul (B) Aftagelig rem (C) USB-stik (D)

Læs mere

Brugervejledning. Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router

Brugervejledning. Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router Brugervejledning Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router Indholdsfortegnelse Velkommen... 3 Gør dig fortrolig med din router... 4 Klargøring af routeren... 6 Tilkobling til internettet... 7 Sådan får du adgang

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en guide der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

INSTALLATIONS GUIDE. Air 4920 Trådløst access point. Waoo leveres af dit lokale energiselskab INSTALLATIONS GUIDE Air 4920 Trådløst access point Waoo leveres af dit lokale energiselskab KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0 Dokument: SuperSail DS Users Manual 1.0.docx Dato: 09. December - 2013 Revision: 1.0 Antal sider: 19 Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian

tube tube Brugermanual Internet Radio Digital Radio OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian N E X T G E N E R A T I O N R A D I O tube Brugermanual Internet Radio tube OXX Digital 2010 1 Follow OXX DIGITAL on twitter Follow OXX DIGITAL Scandinavian on facebook Design Indhold Oversigt...3 Front

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på

Læs mere

Kvik guide: GT-Command Mobile

Kvik guide: GT-Command Mobile GamesOnTrack A/S, Uhresoevej 35, DK 7500 Holstebro, Denmark, www.gamesontrack.com Tel: +45 3070 3777, email: nb@gamesontrack.com, CVR and VAT number: DK 3105 3013 Kvik guide: GT-Command Mobile I version

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon...

Læs mere

1 Introduktion Functions 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6

1 Introduktion Functions 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6 Indhold 1 Introduktion 3 1.1 Functions 3 2 Kom godt i gang 4 2.1 Pakkens indhold 4 2.2 Oversigt over kameraet 5 3 Installation 6 3.1 Hardware Installation 6 3.2 Tilføj IP kameraet i app 6 3.3 Tilgå IP

Læs mere

Indhold. 1. indledning. 2. sikkerhed og forbehold. 3. batteri. 4. hurtig introduktion

Indhold. 1. indledning. 2. sikkerhed og forbehold. 3. batteri. 4. hurtig introduktion Brugervejledning Indhold 1. indledning 2. sikkerhed og forbehold 3. batteri 4. hurtig introduktion 1. Indledning Din nye DanCell telefon er fremstillet ud fra de strengeste standarder, og er at betragte

Læs mere

Explorer 500-serien. Brugervejledning

Explorer 500-serien. Brugervejledning Explorer 500-serien Brugervejledning Indhold Velkommen 3 Hvad er der i æsken? 4 Tilbehør 5 Oversigt over headset 6 Vær på den sikre side 6 Parring 7 Parring 7 Brug to telefoner 7 Juster pasformen 8 Oplad

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

1. Bluetooth Speakerphone

1. Bluetooth Speakerphone 1. Bluetooth Speakerphone Denne Bluetooth speakerphone i mini-størrelse er designet til at du kan nyde maksimal frihed ved trådløs kommunikation med den avancerede S.S.P-løsning med Ekko- og støjreduktioner,

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmålm om Eee Pad TF201 DA6915

Ofte stillede spørgsmålm om Eee Pad TF201 DA6915 Ofte stillede spørgsmålm om Eee Pad TF201 DA6915 Administration af filer... 2 Hvordan får jeg adgang til mine data, som er gemt på microsd, SD-kortet eller USB enheden?... 2 Hvordan flytter jeg den valgte

Læs mere

Quickstart Guide. Dansk

Quickstart Guide. Dansk Quickstart Guide Dansk Support: For produktregistrering, besøg venligst ION hjemmeside: ionaudio.com For de seneste oplysninger om dette produkt, kan du besøge hjemmesiden ionaudio.com/blockpartylive.

Læs mere

Indhold HTC Desire X... 1

Indhold HTC Desire X... 1 HTC Desire X Her er en guide til softwareopdatering af HTC Desire X, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, nulstilling ved bortkomst, samt opsætning af skærmlås. Indhold HTC

Læs mere

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6 Indhold 1 Introduktion 3 1.1 Funktioner 3 2 Kom godt i gang 4 2.1 Pakkens indhold 4 2.2 Oversigt over kameraet 5 3 Installation 6 3.1 Hardware Installation 6 3.2 Tilføj IP kameraet i app 6 3.3 Tilgå IP

Læs mere

OBS vejledningerne ligger på de næste sider i dette dokument

OBS vejledningerne ligger på de næste sider i dette dokument Nulstilling af din iphone eller ipad Er din iphone eller ipad stadig funktions dygtig, kan du slette dine personlige data direkte på enheden. Se vejledning 1. nedenfor. Sådan gendanner du din iphone og

Læs mere

Kom i gang. Tema. med din ipad Opdateret 16 oktober 2017

Kom i gang. Tema. med din ipad Opdateret 16 oktober 2017 Tema Kom i gang med din ipad Opdateret 16 oktober 2017 Sofus Opdateret d. 16. oktober 2017 Side 1 Indholdsfortegnelse Emne Side ipad i grundtræk 3 Tænd og sluk 4 Sæt din ipad på vågeblus 4 Før du logger

Læs mere

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning)

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning) Jabra Elite 25e Brugervejledning (bruksanvisning) 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærk tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker,

Læs mere

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Applikationen BEYOND Touch -APPLIKATIONEN Vi anbefaler, at du spiller BEYOND: Two Souls med din trådløse DUALSHOCK 3- controller for at få den fulde oplevelse af spillet.

Læs mere

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

INSTALLATIONS GUIDE. Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INSTALLATIONS GUIDE Waoo Smart WiFi Air 4920 FIBERBREDBÅND TV TELEFONI KÆRE KUNDE Med dette sæt trådløse access points får du et af markedets bedste produkter til at sikre optimal WiFi-dækning i dit hjem.

Læs mere

FULLRATE BREDBÅND. via kabel-tv-stik. Kvikguide. WT24 Coax Router

FULLRATE BREDBÅND. via kabel-tv-stik. Kvikguide. WT24 Coax Router FULLRATE BREDBÅND via kabel-tv-stik Kvikguide WT24 Coax Router 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Kassen indeholder...5 Sådan tilslutter du routeren...6 Sådan får du adgang til internettet...8 Vigtig info om koder

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER

BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER BRUGERVEJLEDNING SIGNALFORSTÆRKER Side 1 til signalforstærker Introduktion Signalforstærkeren fra LOCKON bruges til at forlænge og forstærke det trådløse signal fra centralenheden ud til de forskellige

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på. D120. Kort brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på.  D120. Kort brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/support D120 Kort brugervejledning Vigtige sikkerhedsinstruktioner Advarsel Det elektriske netværk er klassificeret som farligt. Den eneste måde,

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

TM100 Brugermanual 2014-07

TM100 Brugermanual 2014-07 TM100 Brugermanual 2014-07 1. Pakkens indhold GPS enhed Relæ Manual Kabel 1. SIM kort Inden SIM-kort isættes bør du sikre at PIN kode ikke er aktiveret. Dette gøres ved at sætte kortet i en telefon. Kortets

Læs mere