EKSPONERINGS- & AKTIVERINGSMULIGHEDER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "EKSPONERINGS- & AKTIVERINGSMULIGHEDER"

Transkript

1 EKSPONERINGS- & AKTIVERINGSMULIGHEDER

2 HVAD ER COPENHAGEN ART RUN Unik og oplevelsesrig motionsbegivenhed. CPH ART RUN er et nyt løbsformat, der frem for at fokusere på at komme først handler om nogle af tidens tendenser såsom fælles oplevelser, samvær, sundhed og samarbejde. CPH ART RUN afholdes hvert år i september i naturskønne omgivelser ved Ishøj Strandpark, og Museum for Moderne Kunst, ARKEN. I 2013 foregår løbet den 11. september. CPH ART RUN er oprindeligt et initiativ taget af Ishøj Kommune og VIBE (Videncenter for Begivenheder). Idéen var, at styrke hovedstadsregionens kultur- og oplevelsestilbud og benytte begivenheden til blandt andet at styrke samarbejdet mellem kultur- og erhvervsliv. CPH ART RUN er nu Danmarks eneste nuværende 5 km kultur- og oplevelsesløb, der er målrettet motionsløbere, virksomheder, kulturinteresserede og familier. En markant anderledes og positiv oplevelse, end motionsløbere ellers er vant til. Grundidéen er, at deltagerne får en række forskellige underholdende og involverende oplevelser mens de løber samt i start- og målområdet. Skabt af danske og internationale kunstnere, designere, arkitekter og studerende, og i samarbejde med CPH ART RUNs samarbejdspartnere. I 2012 deltog over 600 løbere, hvoraf de fleste var fra områdets virksomheder, hvis medarbejdere fik en ny kollegial oplevelse. Derudover deltog der medarbejdere fra kulturinsitutioner samt familier, der alle fik en ny og inspirerende motionsoplevelse. I 2012 deltog også over 20 kreative aktører, blandt andre Maria Torp, Artrebels, Shft, Filmskolen Super16, Studerende fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Mette G, TralierPark Festival, Lulu Rouge og SHJ Works. I 2012 blev 15 virksomheder eksponeret og aktiveret på forskellig vis, herunder Arla, Thurah, Bilka, Allehånde, Dyrup, Sportsmaster, Stark og Skands. Målsætningen er, at ART RUN skal vokse regionalt og internationalt over en årrække og allerede i 2014 nå ud over Danmarks grænser. Deltagerprisen er 155 kr. per person. Med i prisen følger en specielt sammensat mulepose med bl.a. vand, frugt, kulturbilletter, overraskelser og produkter. Deltagerne kan tilkøbe egne telte, t-shirts og årets madkasse inklusiv drikke. 10 kr. Ca. 10 kr. per deltager går til etablering af blivende kunst i området. m.m Bag løbet står nu Ishøj Kommune og virksomheden Crone & Co.

3 STYRK OG AKTIVÉR BRAND OG PRODUKT CPH ART RUN tilbyder virksomheder, der ønsker at sætte fokus på sundhed, samvær, motion, kultur og CSR, et attraktivt eksponeringsunivers med positive oplevelser i centrum. Som samarbejdspartner og sponsor kan du give deltagere en spændende oplevelse og en ny relation til dit brand og produkt. Vi har indledningsvist sat de overordnede rammer for eksponeringen og aktiveringen, men ønsker at sammensætte samarbejdspartneres eksponering og aktivering, så det matcher ønsker, ambitioner og behov. Inviter også medarbejdere med til årets CPH ART RUN og styrk derigennem employerbrandingen, samværet og virksomhedens sundhedsprofil yderligere. SAMARBEJDSPARTNERIDEOLOGI CPH ART RUN ønsker at levere skræddersyede løsninger, der skaber stor værdi for begge parter. CPH ART RUN har fokus på aktivering, så et samarbejde bliver til mere end blot logoeksponering og reelt udnytter sit fulde potentiale og giver noget positivt tilbage til deltagerne og alle involverede aktører. CPH ART RUN ønsker at indgå langsigtede og målrettede relationer, hvor begge parter investerer tid og ressourcer for at få mest muligt ud af samarbejdet. CPH ART RUN prioriterer løbende dialog og fleksibilitet, således at fokus holdes og der samtidigt er rum for forandringer og nye idéer. CPH ART RUN ønsker så vidt muligt at stille konkrete mål op for samarbejdet. CPH ART RUN ønsker at skabe rammerne for et meningsfulgt samarbejde for højt profilerede kreative aktører, hvor der afprøves muligheder og grænser år efter år og på derigennem skabes en attraktiv platform for udfoldelse af kreativitet. CPH ART RUN søger generelt at etablere samarbejde mellem kultur og erhvervsliv og derigennem styrke nytænkning og forandring såvel blandt kreative og kommercielle aktører

4 KONKRETE MULIGHEDER CPH ART RUN ønsker at få jeres brand aktiveret mest oplevelsesrigt og meningsfuldt. CPH ART RUN tilbyder som udgangspunkt 3 forskellige partnerskaber: A-Partnerskab (max eksponering, aktivering og adgang til særlige eksponeringstilkøb). B-Partnerskab (mellem eksponering, mere fokus på aktivering) ART RUN Friends partnerskab (mindre eksponering, adgang til særlig Friends aktivering Alle løsninger skabes på baggrund af dialog og ud fra idéen om, hvad der matcher partners brand bedst, og hvad der vurderes at øge oplevelsen for deltagerne mest muligt. Derudover er CPH ART RUN interesseret i at drøfte særlige barteraftaler, der skaber unik eksponering og aktivering. I samarbejde med partnere udvikles unikke løsninger, der matcher forskelig ambitionsniveauer, behov og ønsker uanset om målsætningen er øget eksponering, PR, relationsopbygning eller kunde- og medarbejderpleje.

5 A PARTNERSKAB Max eksponering, aktivering og adgang til særlige tilkøb EKSPONERING Direkte omtale i pressemeddelelser, 4 stk. der udsendes i juli og august Logoeksponering i CPH ART RUN udsendelser via og PDF ifm. deltager salgsmaterialer Fremhævet logoeksponering i programflyer (min stk.) Fribilletter til løb (30 stk.) Mulighed for at opstille en salgsbod (egen drift) Adgang til levering af produkter og informationsmaterialer til muleposen (min stk.) Fremhævet logoeksponering på opsatte program-, kunstner- og partnerplakater i start- og målområdet 1 stk. kort aktivitetsdokumentation og kampagnefilm til efterfølgende brug på egen hjemmeside og Facebook Fremhævet logoeksponering og omtale af samarbejdet på og logoeksponering på copenhagenartrun Brug af ART RUN logo på egen hjemmeside / emblem ART RUN Friends, der signalerer at I støtter kulturen Adgang til at uddeling af særlig merchandise og giveaways 10 % rabat på øvrige billetter Fremhævet logoeksponering på ART RUN Friends væg Adgang til billigere annoncering via CPH ART RUN mediesamarbejder Logoeksponering ved tilmeldingsmodul (IT System) AKTIVERING - Muligheder og idéer Installation med brand eller produkt i centrum i en af rutens 4 aktiveringszoner, etableret i samarbejde med kreative aktører Afsender af CPH ART RUN 2013 prisen, til årets bedste oplevelse TUNNEL Medafsender på ART RUN Vartegnet Udvikling af positive skilte med logoeksponering på ruten Afsender af koncerter med danske og internationale navne Udvikling af særlig kunstplakat og kunstartikler til salg Afsender af afterparty Afsender af oplevelsen ART RUN WALL (en installation hvor løberne maler, mens de løber) Designe og aktivere CPH ART RUN start- og målportaler Intern aktivering - mulighed for tilkøb af foredrag og workshopsforløb om brugen af oplevelser som forandringsskaber MOUTAIN installationen Samlet investering A-partnerskab: kr. eksklusiv moms. Eksponering: kr. eksklusiv moms. Aktivering: kr. eksklusiv moms. Dette aktiveringsbeløb udgør en min. investering, som man som partner forpligtelser sig til. Den endelige aktiveringsomkostning kan naturligvis øges afhængigt af type og ambitionsniveau, og skabes på baggrund af dialog og hvad der matcher jeres brand bedst. Alle aktiviteter skal godkendes af ART RUN og skabes i samarbejde med ART RUN kreative kræfter. EKSPONERING TILKØB på muleposer Fælles Facebook kampagne og konkurrence på løbsnumre eller batches på crew t-shirts på vandflasker i muleposer på hegn og telte via bannere Vi skræddersyr og sammensætter løsningerne i samarbejde, så de matcher ønsker, ambitioner og behov. Der udvikles særskilt tilbud og åbnes op for barter i forbindelse med tilkøb af ydeligere eksponering.

6 B PARTNERSKAB Mellem eksponering, mere fokus på aktivering EKSPONERING Logoeksponering på opsatte program-, kunstner- og partnerplakater i start- og målområdet Fribilletter til løb (15 stk.) Adgang til levering af produkter og informationsmaterialer til muleposen (min stk.) Logoeksponering på ART RUN Friends væg Logoeksponering og omtale af samarbejdet på hjemmesiden Logoeksponering på copenhagenartrun AKTIVERING - Muligheder og idéer Installation med brand eller produkt i centrum i en af rutens 4 aktiveringszoner, etableret i samarbejde med kreative aktører Afsender af CPH ART RUN 2013 prisen til årets bedste oplevelse TUNNEL Medafsender på ART RUN Vartegn Udvikling af positive skilte med logoeksponering på ruten Afsender af koncerter med danske og internationale navne Udvikling af særlig kunstplakat og kunstartikler til salg Afsender af afterparty Afsender af oplevelsen ART RUN WALL (en installation hvor løberne maler, mens de løber) Designe og aktivere CPH ART RUN start- og målportaler Intern aktivering - mulighed for tilkøb af foredrag og workshopsforløb om brugen af oplevelser som forandringsskaber MOUNTAIN installationen Samlet investering B-partnerskab: kr. eksklusiv moms. Eksponering: kr. eksklusiv moms. Aktivering: kr. eksklusiv moms. Dette aktiveringsbeløb udgør en min. investering, som man som partner forpligtelser sig til. Den endelige aktiveringsomkostning kan naturligvis øges afhængigt af type og ambitionsniveau, og skabes på baggrund af dialog og hvad der matcher jeres brand bedst. Alle aktiviteter skal godkendes af ART RUN og skabes i samarbejde med ART RUN kreative kræfter. FRIENDS PARTNERSKAB Unik del af universet via friends koncept EKSPONERING Mindre logo på partnerplakater i start- og målområdet Fribilletter til løb (2 stk.) Adgang til levering af produkter og informationsmaterialer til muleposen og mulighed for særlige barter-aftaler Logoeksponering på ART RUN Friends væginstallation - en unik publikumsinstallation og fotovæg Omtale af samarbejdet på hjemmesiden Samlet investering: kr. eksklusiv moms.

7 KONTAKT CRONE & CO LØBSKONTOR Halmtorvet 29 - Baghuset 7A DK København V Tlf.: artrun@croneandco.com Projektchef: Claus Nielsen Tlf.: claus@croneandco.com Projektleder: Mette Marie Hansen Tlf.: mettemarie@croneandco.com Se mere information og tilmeld jer på VI SES TIL COPENHAGE

Erhvervspartnerskab. Tlf Naturama og Fjord&Bælt

Erhvervspartnerskab. Tlf Naturama og Fjord&Bælt 2017 Erhvervspartnerskab Tlf. 2488 6280 Naturama og Fjord&Bælt Velkommen som partner på Naturama og Fjord&Bælt! Som partner på Naturama og Fjord&Bælt er du med til at understøtte naturen, formidlingen

Læs mere

Indledning ZOO over hele verden Et engagement med ZOO København

Indledning ZOO over hele verden Et engagement med ZOO København Indledning ZOO over hele verden Et engagement med ZOO København Naturbevarelse Hospitality Sponsorat Leverandør Aktivering Sammensæt jeres indsats Det skal være nemt at være partner i ZOO og indsatsen

Læs mere

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab

HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab HØJ ELITEHÅNDBOLD Trivsel, ansvarlighed og fællesskab Event og Sport Netværk Egedal Om HØJ Elitehåndbold HØJ Elitehåndbold er den professionelle afdeling af foreningen HØJ Håndbold. HØJ Elitehåndbold blev

Læs mere

COPENHAGEN. Art Run. (Ishøj Strandpark) Glenn Grubbs, USA Running Man, 2010 Serie af 4 akvareller

COPENHAGEN. Art Run. (Ishøj Strandpark) Glenn Grubbs, USA Running Man, 2010 Serie af 4 akvareller COPENHAGEN Art Run (Ishøj Strandpark) Glenn Grubbs, USA Running Man, 2010 Serie af 4 akvareller Indledning Denne projektbeskrivelse er udarbejdet i samarbejde mellem Ishøj Kommune og VIBE (Videncenter

Læs mere

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører.

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Kultur- og Fritidspolitik 2011-2015 - Handleplaner Kultur- og Fritidspolitikken er en samling af hele Kultur- og Fritidsudvalgets arbejdsområde. Der er oplagte synergier mellem

Læs mere

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST I løbet af den danske vinter byder døgnet på mange mørke timer, hvilket gør København til en perfekt udstillingsplatform, hvor

Læs mere

Aktiv livsstil Eventyr Friluft Udholdenhed

Aktiv livsstil Eventyr Friluft Udholdenhed Vil jeres virksomhed sættes i forbindelse med Aktiv livsstil Eventyr Friluft Udholdenhed ProVarde søger partnere, der vil være med til at realisere Side 1 Baggrund for XTERRA Vestkysten Efter DR-serien

Læs mere

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT

Se video her ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT Se video her 1 UNIVERSET 4 MAGASINER Distribution 120.000 ekspl. af hver udgave + Cykelbutikker, Skoda og via Danmarks Cykel Union 2015 DIT BRAND ONLINE Cyclingplanet.dk / facebook Aller Medias 30 platforme

Læs mere

2. September 2017 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT

2. September 2017 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT 2. September 2017 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT Run to the beat powered by Bang & Olufsen Run to the beat tilbyder jeres virksomhed en mulighed for at linke til Danmarks eneste motionsløb med musikken som omdrejningspunkt.

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT

3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT 3. September 2016 EKSKLUSIVT MEDSPONSORAT Run to the beat powered by Bang & Olufsen Run to the beat tilbyder jeres virksomhed en mulighed for at linke til Danmarks eneste motionsløb med musikken som omdrejningspunkt.

Læs mere

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE

SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE SPONSORKONCEPT SAMMENHOLD YDMYGHED HÅRDT ARBEJDE Et samarbejde med AC Horsens betyder, National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens største handelsnetværk

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

E R H V E R V S K L U B

E R H V E R V S K L U B E R H V E R V S K L U B FEM GODE GRUNDE TIL AT VÆRE MED Vi forbinder dygtige mennesker med hinanden Kunst skaber glæde og giver energi Kulturoplevelser skaber vækst og arbejdspladser Brandts udvikler jeres

Læs mere

Kolding Kommune Fundraising-strategi vol Kolding Kommune Fundraising-strategi vol. 2.0

Kolding Kommune Fundraising-strategi vol Kolding Kommune Fundraising-strategi vol. 2.0 Kolding Kommune Fundraising-strategi vol. 2.0 Kolding Kommune Analyse og Udvikling Forord Kolding Kommunes fundraising-strategi skal bidrage til at skabe merværdi i realiseringen af kommunens vision og

Læs mere

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014

UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 UNIK BRANDING & EKSPONERING I SÆRKLASSE BLIV SPONSOR FOR COPENHAGEN TV FESTIVAL 2014 NIKOLAJ KOPPEL Kanalredaktør & vært, DR Der er festivaler, og så er der TV Festival. En begivenhed, der står meget højt

Læs mere

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli

Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli Værdiord: Sundhed cykling/motion familie/børn underholdning Fra d. 4. - 26. juli 2 TV 2 PÅ TOUR evalueringsfilm HEADLINES TV 2 på tour 3. sæson Landsdækkende event Forlængelse af Tour De France Dagens

Læs mere

PARTNERSKABS- PROGRAM

PARTNERSKABS- PROGRAM / PARTNERSKABS- PROGRAM VORES KULTUR HOVEDSTADSÅR BLIVER EN GAME CHANGER I SAM SPILLET MELLEM FORRETNINGSLIVET OG KULTUREN. ADMINISTRERENDE DIREKTØR REBECCA MATTHEWS FONDEN AARHUS 2017. EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD

Læs mere

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland.

POWERMAN. Powerman er organiseret under IPA som er en Non Profit organisation med hovedsæde i Holland. POWERMAN Det verdensomspændende Duathlon stævne POWERMAN er endelig kommet til Danmark. POWERMAN er verdens største Duathlon event og den er udbredt over hele verden med løb på alle kontinenter. POWERMAN

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Sorg kan ødelægge børn og unges liv

Sorg kan ødelægge børn og unges liv Sorg kan ødelægge børn og unges liv Men du kan hjælpe dem. Bliv sponsor for Team Giv Håb og lad hele Danmark se, at din virksomhed er med til at hjælpe børn og unge, der rammes af ødelæggende sorg. Team

Læs mere

SPONSORKONCEPT. National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk

SPONSORKONCEPT. National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk SPONSORKONCEPT Et samarbejde med AC Horsens betyder, National synlighed i Danmark Fodboldoplevelser Forretningsmuligheder Medarbejderpleje Kundepleje Horsens støreste handelsnetværk Fleksibilitet er nøgleordet

Læs mere

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 Ryk direkte i fængsel og vær med til at bryde muren for både grønne Start Ups og hårdkogte serieiværksættere! 1 BRYD MUREN OG INDTAG FÆNGSLET! Vær med til

Læs mere

Sammen står vi stærkere!

Sammen står vi stærkere! Sammen står vi stærkere! Bliv en del af vores MICE Netværk Fælles markedsføring af alle erhvervsturisme aktører 2014 Styrken ligger i forskelligheden Bliv partner i MICE Netværket hos VisitNordsjælland

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo

Velkommen. som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Velkommen som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo Som SamarbejdsPartner i Aalborg Zoo kan du og din virksomhed blive en naturlig del af en fælles vision, som har fokus på en bæredygtig fremtid, bevarelse af

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

FEMINA Kvindeløbet 2014 BRAND EVENT

FEMINA Kvindeløbet 2014 BRAND EVENT årets løbefest FEMINA Kvindeløbet 2014 BRAND EVENT femina årets løbefest 2015 FEMINA årets løbefest 2015 FEMINA fejrer livet, sundheden og glæden, når vi den 17. maj 2015 åbner dørene for FEMINA Kvindeløb

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

BLIV EN DEL AF BRANDTS

BLIV EN DEL AF BRANDTS BLIV EN DEL AF BRANDTS Forside: Anette Harboe Flensburg, udsnit af maleriet At bygge rum der ikke findes ll www.anettehflensburg.dk På Brandts er vi sammen med vores erhvervspartnere i gang med at skabe

Læs mere

VERDENS BEDSTE NYHEDER

VERDENS BEDSTE NYHEDER Idekatalog for VERDENS BEDSTE NYHEDER Hjælp os med at give Verdens Bedste Nyheder til danskerne! Verdens Bedste Nyheders formål er at fortælle om de fremskridt, der sker hver dag i udviklingslandene. Derfor

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune. København 14.december 2015 Kære Københavns Kommune/Kultur- og Fritidsforvaltningen Jeg fremsender hermed budget samt ansøgning for BørnefestiBAL i Østre Anlæg d. 14. maj 2016. Specielt vil jeg fremhæve

Læs mere

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Primær kontaktperson Add Up Media & PR Kim Martin Sørensen E- mail: kim@addupmedia.dk Telefonnr.:

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Sponsorkoncept SELVSTÆNDIGHED ANSVARLIGHED FÆLLESSKAB RUMMELIGHED TRYGHED TRIVSEL Randers HH A/S mail: as@randershh.dk På vej mod ligaen VELKOMMEN SOM SPONSOR

Læs mere

Furesø Kommune FRITID I FURESØ. Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet

Furesø Kommune FRITID I FURESØ. Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet Furesø Kommune FRITID I FURESØ Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet 1 1. FORORD Furesø Kommune er et godt sted at bo. Det er en attraktiv og naturskøn kommune, hvor borgerne, unge som gamle, engagerer

Læs mere

Aalborg Kommunes absolut mest innovativt tænkende unge har brug for din hjælp til at vinde en global konkurrence.

Aalborg Kommunes absolut mest innovativt tænkende unge har brug for din hjælp til at vinde en global konkurrence. Aalborg Kommunes absolut mest innovativt tænkende unge har brug for din hjælp til at vinde en global konkurrence. Aalborg Kommune har for første gang valgt at deltage i FIRST LEGO League. Alle pladser

Læs mere

Samarbejdskatalog 2015-2016. i samarbejde med Sport, Oplevelser & Business

Samarbejdskatalog 2015-2016. i samarbejde med Sport, Oplevelser & Business Samarbejdskatalog 2015-2016 i samarbejde med Sport, Oplevelser & Business Vision Landin & Green Camp vil tilbyde børn og unge en unik mulighed for at arbejde med og modtage coaching af to af verdens bedste

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget Københavns Kommune 04/06/2018

Kultur- og Fritidsudvalget Københavns Kommune 04/06/2018 Kultur- og Fritidsudvalget Københavns Kommune 04/06/2018 Ansøgning om 150.000 kr. til støtte af designkonkurrencen Designers Nest København er et kreativt hub, hvor oplevelser på tværs af kunst, mad, arkitektur

Læs mere

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget

SPONSOR. Sponsorproduktet. Planlægning af salget SPONSOR Hvem har de kommercielle rettigheder til eventen? Er der nogen form for branche- eller produktsuverænitet i forhold til det internationale forbund og/eller specialforbundets daglige sponsorer?

Læs mere

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål.

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. TEAM ROTARY FAVRSKOV 2018 JOIN THE TEAM Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. Rotary klubberne i Favrskov Kommune er i 2018 for ottende år i træk

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model. Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator

Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model. Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator Udarbejdelse af sponsorstrategi den kommunale model Jeppe Madsbad Lauritzen, Promovator Program 1. Sponsering (Kort!) om Promovator Hvad kan sponsering, og hvad siger forbrugerne til sponsering Hvordan

Læs mere

Resume af Seminar Bestyrelsen, Støvring Gymnasium. 12. September 2012 Pernille Storgaard Bøge, U-facilitator (www.u-facilitator.

Resume af Seminar Bestyrelsen, Støvring Gymnasium. 12. September 2012 Pernille Storgaard Bøge, U-facilitator (www.u-facilitator. Resume af Seminar Bestyrelsen, Støvring Gymnasium 12. September 2012 Pernille Storgaard Bøge, U-facilitator (www.u-facilitator.dk) Formål og program Formål med dagen Program for dagen At gøre kort status

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. Reklame værdi Kundepleje Værdi Individuel værdi Sponsor aftale Medarbejder værdi Udviklings Værdi - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er

Læs mere

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM

FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM FOR FEST, FOLKELIGHED & FÆLLESSKAB! PARTNERSKABSPROGRAM VÆRDIER INDHOLD Fest Musik Folkelighed Mad Fællesskab Kunst Lokal forankring i hele Holbæk Kommune Sport Gratis for alle Leg Teater PARTNERE Som

Læs mere

Positiv skiltning Funktion og form

Positiv skiltning Funktion og form Funktion og form Hvad er positiv skiltning? Traditionelt set fungerer skilte som forbud eller som information og henvisninger til, hvordan man skal opføre sig, hvad man må og kan i offentlige rum, private

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTIVALS 2016

H.C. ANDERSEN FESTIVALS 2016 H.C. ANDERSEN FESTIVALS 2016 Vær en del af H.C. Andersen Festivals Bliv samarbejdspartner! FESTIVALS Odense Om H.C. Andersen Festivals I uge 34 bliver Odense centrum rammen om eventyrlige kulturaktiviteter

Læs mere

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL

BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL 5 5 HVAD ER BOXMARKET? Boxmarket er en Pop-Up Fashion Festival der afholdes 16. - 17. september 2017 på Aarhus Havn. Boxmarket er en festival for mode- og livsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjen

Læs mere

VELKOMMEN TIL AC Horsens

VELKOMMEN TIL AC Horsens VELKOMMEN TIL AC Horsens SPONSORNIVEAUER I AC HORSENS PARTNER EKSKLUSIV Minimum kr. 350.000 EKSPONERINGSSPONSOR Minimum kr. 7.000 Tilkøb af eksponering, tribunebilletter og sæsonkort Basis kr. 3.000 Adgang

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

EVENTS, DER ER VÆRD AT REJSE EFTER

EVENTS, DER ER VÆRD AT REJSE EFTER EVENTS, DER ER VÆRD AT REJSE EFTER EVENT BORNHOLM F.M.B.A STRATEGI 2012-2015 UDARBEJDET I SAMARBEJDE MED VIBE - VIDENCENTER FOR BEGIVENHEDER & PANKOKE CONSULT DEN EURO PÆISKE UNION Den Europæiske Fond

Læs mere

Det Transformative Møde

Det Transformative Møde Konceptbeskrivelse Version 2 Titel Baggrund Det Transformative Møde Fra foråret 2011 og foreløbig tre år fremover er der nu ressourcer til at gøre en ekstra indsats for at udvikle Nordsjælland som rejsemål.

Læs mere

AFTALE. Holbæk i Pinsen.

AFTALE. Holbæk i Pinsen. AFTALE Om Holbæk i Pinsen. Holbæk Kommune og Fonden - Holbæk i Pinsen Kanalstræde 2 Kasernevej 6, st.tv 4300 Holbæk c/o ADVODAN CVR nr.: 29189447 Kanalstræde 10, 1.(CVR nr) (herefter kaldet Holbæk Kommune)

Læs mere

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus

Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Tilskud til opstart af CPH Food Loft et kreativt madhus Den københavnske madbranche har været igennem en stor udvikling de sidste 10 år. Med forfatningen for Ny Nordisk Mad og åbningen af Noma er København

Læs mere

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering

BILAG 4.1. Hele Danmarks tennisturnering BILAG 4.1 Hele Danmarks tennisturnering For første gang i Danmark: En WTA-turnering Den 2.-8. august 2010 afholdes WTA-turneringen e-boks Danish Open 2010. Det er første gang nogensinde, at der spilles

Læs mere

Løsninger til fremtidens landbrug

Løsninger til fremtidens landbrug STRATEGI SEGES Løsninger til fremtidens landbrug SEGES SEGES er en del af. Derfor er strategien for også det øverste niveau i SEGES strategi. For at understøtte den fælles strategi er der udarbejdet en

Læs mere

2 7. o k t o b e r O P L Æ G O M S P O N S E R I N G, I N D S A M L I N G O G C R O W D F U N D I N G. 1 w w w. f u n d r a i s e r e n.

2 7. o k t o b e r O P L Æ G O M S P O N S E R I N G, I N D S A M L I N G O G C R O W D F U N D I N G. 1 w w w. f u n d r a i s e r e n. 2 7. o k t o b e r 2 0 1 8 O P L Æ G O M S P O N S E R I N G, I N D S A M L I N G O G C R O W D F U N D I N G 1 w w w. f u n d r a i s e r e n. d k Program 2 3 Udbytte Min baggrund Rasmus Munch Kandidat

Læs mere

Medlemskab for organisationer og virksomheder Instituttet for Fremtidsforskning. Guiding decision makers worldwide since 1970

Medlemskab for organisationer og virksomheder Instituttet for Fremtidsforskning. Guiding decision makers worldwide since 1970 Medlemskab for organisationer og virksomheder Guiding decision makers worldwide since 1970 Our Vores idea: idé: Et medlemskab af skal give jer unikke indsigter og specialiseret viden om fremtiden samt

Læs mere

BLIV SET! Sådan opnår jeres virksomhed synlighed på Syddansk Universitet og direkte kontakt til de studerende.

BLIV SET! Sådan opnår jeres virksomhed synlighed på Syddansk Universitet og direkte kontakt til de studerende. BLIV SET! Sådan opnår jeres virksomhed synlighed på Syddansk Universitet og direkte kontakt til de studerende. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at komme i direkte kontakt med de studerende og

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL 25.-27. MAJ 2012 ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Odense Havnekulturfestival fungerer som et kulturelt mødested for vækstlagene og det professionelle i Odense og på Fyn, og derudover

Læs mere

Skal du være Sponsor?

Skal du være Sponsor? COPENHAGEN MELA 2015 Skal du være Sponsor? Vi søger Sponsor i alle størrelser Hvad er Copenhagen Mela 2015? Copenhagen Mela er et Pakistansk Kulturarrangement som bliver afholdt den 14. August 2015 Copenhagen

Læs mere

SPONSORKONCEPT. Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19

SPONSORKONCEPT. Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19 SPONSORKONCEPT Sponsorpakker for U13, U14, U15, U17 og U19 Ønsker din virksomhed at støtte talenterne i AC Horsens, har I her muligheden. Hele sponsoratet går til talentudviklingen i AC Horses. I kan blive

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

SØNDAG FORKÆL DIG SELV

SØNDAG FORKÆL DIG SELV SØNDAG FORKÆL DIG SELV 1 BIOTHERM / KONCEPT 12. & 19. oktober 2014 SØNDAGs læsere inviteres til forkælelsesdag på Comwell i henholdsvis Snekkersten og Middelfart Op til 700 betalende deltagere fordelt

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

Viborg Kommune i bevægelse

Viborg Kommune i bevægelse Viborg Kommune i bevægelse politik for idræt og motion UDKAST Indhold Indledning....................................................3 Politikkens opbygning....................................... 4 Politikkens

Læs mere

UNIKKE PARTNERSKABER UNGDOMMENS FOLKEMØDE

UNIKKE PARTNERSKABER UNGDOMMENS FOLKEMØDE UNIKKE PARTNERSKABER UNGDOMMENS FOLKEMØDE HVAD ER UNGDOMMENS FOLKEMØDE? Ungdommens Folkemøde (UFM) er en demokratisk ungdomsfestival, der samler unge mellem 15 og 30 år fra hele Danmark til at engagere

Læs mere

KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK

KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK KØGE EN KULTURBY EN KULTURSTRATEGI ÉN AFSTEMNING MED TIDLIGERE PLANER OG EN OPDATERING EN TILPASNING TIL VIRKELIGHEDEN OG ET REALITETSTJEK EN FASTHOLDELSE AF ALT DET DER GÅR GODT OG EN HURTIG SCANNING

Læs mere

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010

NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 NIF FODBOLD Sponsor Koncept 2010 VELKOMMEN TIL NIF FODBOLD Næstved IF Fodbold amatørafdeling, er omdrejningspunkt for fodbolden på hele Sydsjælland. Klubben rækker langt ud over regionens grænser. Vi arbejder

Læs mere

TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 UNLEASH THE POTENTIAL

TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 UNLEASH THE POTENTIAL TALENT & DIVERSITY SUMMIT 2018 UNLEASH THE POTENTIAL CENTRALVÆRKSTEDET, AARHUS 5. NOVEMBER 2018 WHY For første gang nogensinde afholder LEAD THE TALENT konferencen TALENT & DIVERSITY SUMMIT, mandag d.

Læs mere

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN Om Albæk Kommunikation Historien om Albæk Kommunikation begyndte i 2014, hvor vi flyttede ind i vores første lokaler på Vesterbro i København. Forud var gået måneder, hvor vi holdt

Læs mere

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune,

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, København, 11. august 2014 Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, CHART ART FAIR er en unik kulturbegivenhed, der præsenterer samtidskunst af højeste kvalitet og i international særklasse

Læs mere

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data

Bliv partner. i Hørsholm Golf. Danmarks grønneste golfbane. Hvorfor Hørsholm Golf. Faciliteter i Hørsholm Golf. Facts / Data Golf dyrkes af en attraktiv målgruppe Bliv partner Danmarks grønneste golfbane Hvorfor Hørsholm Golf Faciliteter Hørsholm Golf har en moderne og kommerciel tilgang til golfsporten, og vi tager vores relationer

Læs mere

Optimer værdien af Folkemødet gennem den rigtige debat i de rigtige rammer og med de rigtige stakeholdere. Folkemødet 2016.

Optimer værdien af Folkemødet gennem den rigtige debat i de rigtige rammer og med de rigtige stakeholdere. Folkemødet 2016. / Optimer værdien af Folkemødet gennem den rigtige debat i de rigtige rammer og med de rigtige stakeholdere Folkemødet 2016 allinge 1 Den værdiskabende debat Det var en fantastisk oplevelse at deltage

Læs mere

AGENDA. Om Billund Lufthavn Facts Gevinst & fordele Forretningsrejsende - profil Mediaflader Visualisering

AGENDA. Om Billund Lufthavn Facts Gevinst & fordele Forretningsrejsende - profil Mediaflader Visualisering AGENDA Om Billund Lufthavn Facts Gevinst & fordele Forretningsrejsende - profil Mediaflader Visualisering OM BILLUND LUFTHAVN 3.4 mio. forretnings- og ferierejsende For mange forretnings- og ferierejsende

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015

Din genvej til Danmarks mest populære bloggere. Mediekit 2015 Din genvej til Danmarks mest populære bloggere Mediekit 2015 Det kan være lidt af en jungle at finde ud af, hvem der vil være den rette ambassadør for dine produkter eller ydelser. Blogly gør det nemt

Læs mere

Få optimal værdi ud af Folkemødet med de rigtige events, de rigtige deltagere og den bedste placering. Folkemødet allinge

Få optimal værdi ud af Folkemødet med de rigtige events, de rigtige deltagere og den bedste placering. Folkemødet allinge Få optimal værdi ud af Folkemødet med de rigtige events, de rigtige deltagere og den bedste placering. Folkemødet 2018 allinge Vi har gennem de sidste tre år brugt Advice som sparringspartner ift indhold

Læs mere

Idéerne skal kunne virkeliggøres

Idéerne skal kunne virkeliggøres Idéerne skal kunne virkeliggøres Om Ritzau Management Mere end blot planlægning og praktisk ekspertise 2 Ritzau Management er et event- og marketingbureau, der står for mere end blot planlægning og praktisk

Læs mere

bliv synlig Få tæt kontakt til ca studerende på ASB

bliv synlig Få tæt kontakt til ca studerende på ASB bliv synlig Få tæt kontakt til ca. 8.000 studerende på ASB Er din virksomhed interesseret i: At styrke jeres image overfor 8.000 studerende på ASB? At rekrutttere nyuddannede til fuldtidsstillinger? At

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Ansøgning om Sponsorat

Ansøgning om Sponsorat Ansøgning om Sponsorat Footbag En livsbekræftende livsstil. En new-school nyhed der blander delikat dans med action attitude og svedig stil. En lækker luksus leg som skaber funky fællesskaber og ny nydelse.

Læs mere

BilagØU_110919_pkt.09_03 ØRESUNDSBROEN KØBENHAVN KØBENHAVNS LUFTHAVN (CPH) ØRESTAD HVIDOVRE KOMMUNE VESTEGNEN

BilagØU_110919_pkt.09_03 ØRESUNDSBROEN KØBENHAVN KØBENHAVNS LUFTHAVN (CPH) ØRESTAD HVIDOVRE KOMMUNE VESTEGNEN KØBENHAVN KØBENHAVNS LUFTHAVN (CPH) ØRESTAD ØRESUNDSBROEN HVIDOVRE KOMMUNE VESTEGNEN Hvidovre Erhvervspolitik 2011-2014 1 Pejlemærker for en proaktiv erhvervspolitik i Hvidovre Kommune Vi tager aktivt

Læs mere

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Bilag 2: og hovedpointer fra arbejdsgrupper NOTAT Dato: 4. juni 2012 Af: Helena Jørgensen En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde Borgerne stiller større krav

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

Leje af 1 reklameplads til skilt på ca. 60 x 200 cm kr stk / år.

Leje af 1 reklameplads til skilt på ca. 60 x 200 cm kr stk / år. Priser 2017: Reklameskilte i Hallerne HUI kan tilbyde leje af reklamepladser i vores haller til skilte i størrelsen ca. 60 x 200 cm. Ved at leje flere pladser i forlængelse af hinanden, kan man på den

Læs mere

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979

LOGO1TH_LS_POSr d. By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 LOGO1TH_LS_POSr d By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding Tlf. 7979 7979 KULTURUDVALGETS Politiske fokusområder 2014-2015 Mødesteder og midlertidighed Kultur er fyrtårne og fysiske rammer.

Læs mere

EVENT MARKETING PRODUCTION

EVENT MARKETING PRODUCTION dk EVENT MARKETING PRODUCTION EMP Det er vores dybeste forpligtelse, og vores løfte, at vi i samarbejde med vores partnere, vil opnå de resultater, vi har i sinde at realisere. Denne målsætning udgør fundamentet

Læs mere

DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR

DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR DET NYE TEXTILFORUM VELKOMMEN SOM SPONSOR TEXTILFORUM HISTORIEN SKABER VÆRDI Velkommen som sponsor i Det nye Textilforum. Vi inviterer erhvervslivet ind som partnere, og i fællesskab kan vi gøre brug af

Læs mere

Børsen Gazelle. Partnerskaber

Børsen Gazelle. Partnerskaber Børsen Gazelle Partnerskaber 2019-2020 Kom i selskab med Danmarks vækstelite Som partner på Børsen Gazelle kommer du helt tæt på Danmarks vækstelite gazellerne! Siden 1995 har Børsen hvert år identificeret

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

SPONSORSAMARBEJDE KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD PRÆSENTATION. KONTAKT Direktør Iben From, direkte: 38410945, mail: from@silkeborgbad.

SPONSORSAMARBEJDE KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD PRÆSENTATION. KONTAKT Direktør Iben From, direkte: 38410945, mail: from@silkeborgbad. SPONSORSAMARBEJDE PRÆSENTATION KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD KONTAKT Direktør Iben From, direkte: 38410945, mail: from@silkeborgbad.dk Driftschef Ole Dahl, direkte: 38410940, mail: oledahl@silkeborgbad.dk

Læs mere

Aalborg Kyst i vækst

Aalborg Kyst i vækst Aalborg Kyst Partner 2013 Aalborg Kyst i vækst Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... InfoCenter Hals Torvet 7 9370 Hals tel. 9931 7530 hals@visitaalborg.com visitaalborg.com Aalborg

Læs mere

Achieving Intercultural Dialogue Through the Arts

Achieving Intercultural Dialogue Through the Arts Achieving Intercultural Dialogue Through the Arts 26-28 May Ansøgning om støtte til international kunst- og kultur konference i København Ansøgere: Unge Kunstnere og Kunstformidlere (UKK ) v. kurator Rikke

Læs mere

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Kontaktperson Bo Højbjerg Partner, OplevByen.dk E- mail: bo@oplevbyen.dk Telefonnr.: 61 55 77

Læs mere

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014

MEDIE KIT. Sidst opdateret 15. august 2014 MEDIE KIT Sidst opdateret 15. august 2014 2014 Creative Group Aps Smedeholm 13C 2730 Herlev Tlf. 3137 3077 annoncering@creativegroup.dk CVR nr. 25614178 CreativeGroup.dk FotoTVlive.dk StilTV.dk Medie Kit

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere