Kære forældre og elever

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kære forældre og elever"

Transkript

1 Fredag d.31.maj 2013 Kære forældre og elever Årets helt store vandkamp er overstået, og traditionen tro har skolen stået på gloende pæle hele ugen igennem, mens vandballoner er blevet gemt- og fundet. Med 9.årgangs sidste skoledag har vi også taget hul på absolut sidste fase af skoleåret, og det er også traditionen tro- en travl tid både med planlægning af kommende skoleår, men så sandelig også med afslutningen af dette skoleår. Vi skal i Joboland, rydde op, besøge vores nye hold (2. og 5. årg.), til folkemøde, til mundtlige afgangsprøver og og og Hold og fagfordeling for 2013/14 Der er ikke de store ændringer i, hvem der underviser i hvad næste år, når det drejer sig om de store hovedfag, mens der kan være mindre ændringer i småfagene, når vi skal have alle brikker til at passe i puslespillet til sidst. Christina kommer tilbage fra barsel, og vender tilbage til hold Z, som klasselærer og til hold M som matematiklærer. Derudover skal Christina også undervise 1.+2.årg. i engelsk og de ældste elever i Innovation og iværksætteri. Irene fortsætter som klasselærer på hold X, og derudover skal Irene undervise i dansk på hold Y en opgav hun glæder sig meget til. Kira fortsætter som klasselærer for hold Y og skal undervise i matematik på hold Z,X og Y. Gena og Sarah fortsætter med deres klasser og fag, det gælder også for Jonas, der dog også skal undervise i Innovation og iværksætteri. Engelsklærer til hold M, Y og Æ er vi i gang med at ansætte. Eleverne på 2. og 5.årg. skal rykke op på nyt hold, og vipperne skal fordeles på hhv. hold X og Z. Eleverne fra hold X rykker op på hold N, hvor Jonas er klasselærer. Fra hold Z rykker eleverne op til Gena, der er klasselærer på hold M. Elever på 5. årg. rykker op på hold Y, hvor Kira er klasse- og matematiklærer og Irene er dansklærer.

2 Endelig skal elever på 7.årg. rykke op på hold Æ, hvor Sarah er klasselærer. Vipperne fortsætter efter sommerferien som bh.kl med Søs som klasselærer. Hver dag starter bh.kl og Søs sammen i de første 2 lektioner. De øvrige undervisningstimer er eleverne fra bh.kl sammen med deres hold. Hold Z på dette hold er Christina dansklærer og Kira har matematik: Bertram L, Ludvig, Sika, Nanna og Rose. Hold X på dette hold er Irene dansklærer og Kira har matematik: Novak, Bertram P, Vilma, Silje og Rosa Ringetider 2013/14 I kommende skoleår ændre vi lidt på ringetiderne, således at vi tager højde for at bussen fra Svaneke ofte er forsinket, til stor frustration for elever og lærere. Samtidig opnår vi at pauserne i løbet af dagen bliver lidt længere, hvilket længe har været et stort ønske lekt.kl Pause kl lekt.kl Spisepause kl Pause kl lekt. kl lekt. kl Pause kl lekt. kl Vi har fået oplyst, at vi kan forvente, at køreplanen for i år fortsætter uden de store ændringer, og ringetiderne er lavet ud fra det. Første skoledag i det nye skoleår Tirsdag d kl ringer klokken ind til skoleåret 13/14. Programmet for dagen bliver en gentagelse af sidst, da alle oplevede det som en rigtig dejlig dag og en super start på året. Det betyder at alle er velkomne, og at vi, når vi har sagt goddag til hinanden, holder fælles picnic på legepladsen.

3 Jeg vil bede forældrerepræsentanterne koordinere, således at hver bygning sørger for: Indskoling: Saft, kaffe og kage Mellembygning: Frikadeller, skinke, kylling ol. Overbygning: Diverse salater og brød Fælles lejrskole i uge 35 Tidligere på ugen har jeg sendt materiale ud om den fælles lejrskole, så her vil jeg præsentere vores praktiske tanter og onkler. Tasja (Liva 3.årg. og Freya 1.årg.) Tasja er køkkenchef, så hun leder, fordeler og beslutter. Amir (Noah og Nasim bh.kl.), Sune (Pelle 1.årg. og Bertram Vippe), Mette (Iben 6.årg. og Sika Vippen), Bjarne (Marius 4.årg. og Rosa Vippen), Ann Charlotte (Ludvig Vippen), Rene (Sebastian 4.årg. og Silje Vippen), Kenneth (Theo 7.årg., Noah 2.årg. og Rose Vippen), Nikolaj (Valdemar 5.årg.), Tonni (Mads 3.årg. og Mette 1.årg.), Jens (Clara bh.kl.), Niels Jørgen (Lauridts 5.årg., Johanne 3. årgang og Karoline bh.kl.) og Savo (Milan 2.årg. og Novak Vippen). Praktiske informationer Husk valgholdseddel- Joboland- befordringsansøgning- fripladsansøgning, alt sammen noget I kan finde på intra enten som besked eller som opslag på opslagstavlen. Husk vi har skoledag på Grundlovsdag, og at busserne kører efter en særlig køreplan, da de offentlige skoler har fri denne dag. Velkommen til Bent Ole Rasmussen, der mandag d starter som pedelmedhjælper i en stilling, hvor han skal varetage vedligeholdelse af udenoms arealerne, dvs. slå græs, brænde ukrudt og ordne vores bede/krukker. Stillingen er tidsbegrænset til 7 mdr., og Bent Ole er ansat under flexjob ordningen. Arbejdstiden er 2 timer daglig. Merete

4 Nyt fra bestyrelsen Mediedækning: I de seneste måneder har vi haft fokus på at opnå så meget positiv omtale af Friskolen som overhovedet muligt i de bornholmske medier. Det må siges at være lykkes over al forventning, da vi har oplevet en massiv interesse fra medierne mht. at formidle, hvad der rør sig på vores skole. Baggrunden for interessen er, at der for tiden er mange gode historier at fortælle om skolen både i forhold til økonomien, elevernes kreative udfoldelser og styrkelsen af friskolens faglige profil m.m. Udover det gode økonomiske resultat og de muligheder overskuddet giver, har der været en masse omtale af overbygningselevernes udstilling af deres flotte malerier på Bornholms Kunstmuseum, Louisiana og senest i Bornholms Lufthavn. Endvidere har medierne vist stor interesse for at formidle nyheden om at friskolen i det kommende skoleår lancerer faget Innovation & Iværksætteri i overbygningen samt engelskundervisning allerede fra 1. kl. Samlet set medfører al den positive omtale, at skolen får en masse god og gratis reklame, hvilket naturligvis også har været hensigten, i vores bestræbelser på at tiltrække nye elever. I den forbindelse vil vi opfordre jer alle til at sprede de gode historier om nye tiltag på friskolen. I forlængelse af beskeden på intranettet om den positive medieomtale, kan I via nedenstående links se flere eksempler på mediedækningen fra den forløbne uge (ctrl+klik for at følge links). TV2 Bornholm, Mellem os, Innovation & Iværksætteri TV2 Bornholm, Fernisering i lufthavnen Tak til lærere, skoleledelse, støtteforening, elever og forældre for jeres bidrag til at sætte friskolen på det bornholmske verdenskort. Åbent Hus: Lørdag den 1. juni holder Friskolen Åbent Hus og her vil der bl.a. være repræsentanter fra bestyrelsen tilstede for at tage imod gæsterne og få en snak om friskolen og det at være forældre på friskolen. Vi glæder os i den forbindelse til at vise skolen frem og fortælle om de nyeste tiltag, undervisningsformer, forældreinvolvering og sammenhold osv. Sponsorater: Som I sikkert har bemærket er der for nyligt sat et reklameskilt op på hallens nye tilbygning (varme- og redskabsrummet) for Allinge Byggemarked. Vi har modtaget en enkelt kritisk henvendelse fra en forældre der mente, at det ikke var i orden bl.a. fordi skiltet var for dominerende. Baggrunden for vores beslutning om at tillade opsætning af skiltet, var et tilbud fra byggemarkedet om at sponsorere en ny dobbeltdør mellem hallen og redskabsrummet til en værdi af kr. Det tilbud kunne vi ikke sige nej til og en aftale blev indgået under forudsætning af at vi øremærkede kr. til indkøb af nyt udstyr til hallen. Vi medgiver at skiltet nok ikke har den heldigste placering og størrelse. På det seneste bestyrelsesmøde, blev vi derfor enige om, at der ved lejlighed skal udarbejdes nogle principper for modtagelse af sponsorater samt retningslinjer for opsætning af reklameskilte på friskolen.

5 Friskolens 50 års jubilæum: Afslutningsvis skal jeg minde om at Friskolen Østerlars har 50 års jubilæum i august måned Det skal selvfølgelig fejres på behørig vis og i den forbindelse får skolen brug for hjælp til at planlægge og organisere den store begivenhed. Derfor opfordres eventuelt interesserede forældre til at kontakte skolen. Andreas Lund Povlsen (formand) Nyt fra Støtteforeningen. På den mest fantastiske lørdag i April, mødte godt 35 voksne og børn op på skolen, for at følge en hanes vej fra hugge blokken til grillen. Både børn og voksne fulgte med i processen og flere var modige og turde godt, at være med til at plukke fjer af og indmaden ud af hanerne. Undervejs var der mange gode snakke bl.a. omkring anatomien og fysiologien i en hane. Til sidst blev hanerne smurt ind i den lækreste hjemmelavede og på stedet fremstillet ramsløgs pesto, for til sidst at havne på grillen. Derudover blev der lavet snobrød og pandekager over bål og den nykonstruerede flødebolle maskine blev grundigt afprøvet. En stor del af dagen havde vi besøg fra TV2 Bornholm, som filmede hele arrangementet, men med særlig vægt på at nakke og æde en hane. Dagen blev rundet af med fælles frokost bestående af grøntsags suppe (også fremstillet over bålet), grillede pølser, ramsløgs pesto og ikke mindst hane smagning. Vi glæder os allerede til næste års Nak og Æd. Pinselørdag havde vi en Anemonetur. Her var knap så stor tilslutning og vi funderer nu over om det var selve arrangementet, eller om det var den valgte dag. Vi modtager meget gerne tilbage meldinger! Vi vil gerne gøre opmærksomme på, at det er muligt at søge Støtteforeningen om tilskud til diverse ting eller arrangementer. Ligeledes gør vi endnu engang opmærksom på at vi har en facebook gruppe som hedder Støtteforeningen for Friskolen Østerlars. Så hvis du er på facebook, så kig endelig derind. Vores arrangementer bliver også opslået her.

6 Støtteforeningen er nu en folkeoplysende forening og kan få støtte fra folkeoplysningssekretariatet. Vi fik desværre afslag på vores ansøgning om økonomiske midler fra Landdistrikts puljen :-( øv! Vi kan fortælle, at vi har vores tanker drejet ind på en foredragsrække i efteråret. Går du med noget i tankerne, så kontakt os endelig. I kan møde os på Lørdag i SFO en, hvor vi har støttecafe med kaffe og kage. Forslag til kommende arrangementer modtages med kyshånd. Med ønsket om at I alle får en pragtfuld sommer På støtteforeningens vegne Nadia Nyt fra yngste team Mellembygningen lægger i øjeblikket sidste hånd på et digtforløb i dansk og afrunder med en digtfremførelse i forbindelse med vores åbenthusdag på lørdag. Eleverne har arbejdet med forskellige digttyper og sprogets variationer og virkemidler. I natur og teknik arbejder hold M og hold N i øjeblikket med forskellige emner. Hold N er gået i lag med at undersøge hvilke småkryb, der lever i og omkring vores bolig, mens hold M derimod ser nærmere på den bornholmske undergrund. M-erne var i mandags på tur til Læså syd for Åkirkeby, som er kendt for at være et af Danmarks bedste geologiske sights. Her fik eleverne mulighed for at se nærmere på de aflejrede stenlag, som ellers andre steder ligger dybt begravet i undergrunden. I og omkring ålejet var der mulighed for at hakke i løse sten, og en del elever fandt da også mindre forsteninger af forhistoriske havdyr og plantemateriale. Torsdag d. 13. juni er indskolingens forældre og elever inviteret til arrangement med hygge og fællesspisning. Det vil samtidig være et farvel til 2. årgang, som efter sommerferien skal i mellembygningen, samt et velkommen til den nye bh.-kl. Man vil også få lejlighed til at hilse på Christina (hold Z s klasselærer) som i øjeblikket er på barsel. Gena Overbygningen i fuld fart. Det er en måned siden lockouten sluttede, om en måned er det sommerferie. De skriftlige prøver for 9. årgang er overstået og de mundtlige lurer lige rundt om hjørnet. Vi skal deltage i folkemødet, en enestående mulighed for at komme i direkte kontakt med de politikere, som har ansvaret for lovgivningen.

7 Men inden da har 9. årgang sidste skoledag fredag, med de løjer som følger med. En dag som det meste af skolen varmer op til enten i form af organisering af skjulesteder for vandballoner, eller for 9. årgangs vedkommende, at udtænke planer for hvordan de langt om længe har mulighed for at ramme deres lærer med så store vandmængder som muligt. Og på hold Y er de klar til skiftedag, de små som rykkede over vejen for 2 år siden (2 år går hurtigt) er klar til hold Æ. Vi glæder i dette sammenhæng til at byde velkommen til en ny årgang på hold Y. Team OB Carl Det sker i juni 1.6 kl Åbent Hus og skoledag for alle elever 6.6 Afgangsprøve i fysik/kemi 8.6 kl. 9- ca. 13 Dette skoleårs sidste fælles arbejdsdag 12.6 kl Forældremøde for hold M og N 13.6 kl Fællesarrangement i indskolingen Folkemøde med overnatning for eleverne i OB kl Fagdage for alle hold og årgange Afgangsprøve i dansk 25.6 Afgangsprøve i engelsk 26.6 Oprydningsdag på hele skolen og i alle lokaler, så de er klar til et nyt skoleår 27.6 kl Tur til Joboland 27.6 kl. 17 Vi mødes ved Kyllingemoderen og siger Tak for dette skoleår

Vi glæder os meget til at se jer alle på mandag d. 29.4, hvor vi siger hej igen med en lille fællessamling i hallen kl. 8.

Vi glæder os meget til at se jer alle på mandag d. 29.4, hvor vi siger hej igen med en lille fællessamling i hallen kl. 8. Torsdag d.25. april 2013 Kære forældre og elever Jeg vil godt starte med at sige- kors hvor har vi savnet jer på skolen. En skole lever i kraft af de mennesker, der hver dag i sammenspil får skabt muligheder

Læs mere

Maj går på hæld- og vi tænker; hvor blev dog det skoleår af? Det har jo lige været isvinter og frost- og nu, nu er det sommer.

Maj går på hæld- og vi tænker; hvor blev dog det skoleår af? Det har jo lige været isvinter og frost- og nu, nu er det sommer. Onsdag d. 25. maj 2011 Maj går på hæld- og vi tænker; hvor blev dog det skoleår af? Det har jo lige været isvinter og frost- og nu, nu er det sommer. Der sker dog lige lidt mere inden dette skoleår lukker

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Så sidder jeg her og er i gang med mit første Friskolenyt. Puha tiden flyver afsted og august udgaven blev hurtigt til en august/september-løsning.

Så sidder jeg her og er i gang med mit første Friskolenyt. Puha tiden flyver afsted og august udgaven blev hurtigt til en august/september-løsning. Fredag d. 27. september 2013 Kære elever og forældre Så sidder jeg her og er i gang med mit første Friskolenyt. Puha tiden flyver afsted og august udgaven blev hurtigt til en august/september-løsning.

Læs mere

Østerlars d. 2. maj Kære elever og forældre

Østerlars d. 2. maj Kære elever og forældre Kære elever og forældre Østerlars d. 2. maj 2016 I lørdags sagde vi velkommen til endnu et åbent hus arrangement, en fast tradition som afholdes to gange årligt, i november og april/maj. Mange forældre

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 26. august 2010

Nyhedsbrev. Hammerum, den 26. august 2010 Hammerum, den 26. august 2010 Nyhedsbrev Siden sidst Dagligdagen på skolen er nu ved at komme ind i en fast rytme efter sommerferien, og indkøringen af de nye tiltag med madordning, morgenlæsning og ændrede

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

Mandag d. 2. juni 2014. Kære elever og forældre

Mandag d. 2. juni 2014. Kære elever og forældre Mandag d. 2. juni 2014 Kære elever og forældre Sommeren har langt om længe fået fat i vores solskins ø. Områderne omkring skolen står smukt grønt, og græsset vokser og vokser, så græsslåmaskinen køre jævnligt.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Vi står lige for at afslutte endnu et skoleår- skolens 49 tyvende- og hvilket år. Skolen har mange år på bagen, men lever i bedste velgående.

Vi står lige for at afslutte endnu et skoleår- skolens 49 tyvende- og hvilket år. Skolen har mange år på bagen, men lever i bedste velgående. Torsdag d.27. juni 2013 Kære elever og forældre Vi står lige for at afslutte endnu et skoleår- skolens 49 tyvende- og hvilket år. Skolen har mange år på bagen, men lever i bedste velgående. Lilleskolerne,

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Kære elever og forældre

Kære elever og forældre Fredag d.26. januar 2013 Kære elever og forældre Hvor januar for mange er en kedelig grå måned efter decembers lys og glæde, er januar er på vores skole en travl og begivenhedsrig måned. Arbejdet med musicalen

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO April 2015 Siden sidst Ny organisering næste skoleår. Vi har i foråret gennemført en større intern proces med evaluering og udvikling af skolens nuværende organisering.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 14. august 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 829 Næste uge: 17. august Lejrskoleuge Mærkedag: 15. august 16. august 18. august 19. august 20. august Mads S 4.kl. Mads K 4.kl. Helle Søren

Læs mere

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen

NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen NYT Maj 2017 Nyt fra ledelsen Velkommen til maj nyt. Skoleåret nærmer sig hurtigt sin afslutning. Vi har travlt med at ansætte lærere der skal afløse Tommy og Sonja. På kontoret er Line faldet godt til

Læs mere

Vi har nu afviklet dette års først to arbejdsdage, de næste to kommer hhv. d.4.5 og 2.6. begge gange kl. 9-12 med efterfølgende frokost.

Vi har nu afviklet dette års først to arbejdsdage, de næste to kommer hhv. d.4.5 og 2.6. begge gange kl. 9-12 med efterfølgende frokost. Onsdag d.25. april 2012 SFO Tidligere år har I skulle tilmelde jeres barn/ børn til SFO én gang årligt. Dette skal I ikke mere. Fremover gælder en indmeldelse i SFO indtil vi modtager en udmeldelse af

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 20. maj 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed får I et nyhedsbrev, som primært omhandler de ændringer i jeres børns skoledag i det kommende skoleår,

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole

Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Sidste / Første skoledag på Æblegård Friskole Nogle er blevet blå, nogle lysegrønne, andre er blevet grønneog der er endda en hel flok der er blevet gule Dagens dejlige overraskelse var at hele 9. klasse

Læs mere

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre

Stensnæsskolen. Juli 2015. Skoleåret 2015-16. Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7. Kære forældre Stensnæsskolen Skoleåret 2015-16 Juli 2015 Nyhedsbrev Årgang 14 Nummer 7 I dette nummer: Skoleåret 2015-16 1 Rullende indskoling 2 Personale 2 Møde-/bustider 3 1. skoledag 4 Hjemmeside mm. 4 Kontaktlærerordning

Læs mere

Skoleåret September

Skoleåret September Skoleåret 2013 2014 September Sidste skoledag før sommerferien! Sidste dag før sommer ferien var i år noget helt særligt i Gislinge. Vi skulle tage afsked med 6.klasse, der efter ferien er begyndt i Svinninge.

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 16. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 909 Næste uge: Mærkedag: 20. juni 21. juni 22. juni 23. juni 9.kl. prøve - Engelsk Lærermøde 9.kl. prøve Engelsk 7.kl. teater Hørve Skole 4.-5.-6.kl.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 23. juni 2017 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 910 Næste uge: Mærkedag: 23. juni 26. juni 27. juni 28. juni Børnene - Sommerferie Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag Alle lærer pæd.dag STORT

Læs mere

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus Kære alle Så lakker en travl uge mod enden. I denne uge har vores 7.-9. klasser været til terminsprøver i dansk, matematik, engelsk og tysk. Jeg vil i den forbindelse rette en stor tak til Bitten Nielsen,

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 8. februar 2013 Fredagsbrev nr. 728 Næste uger: 09. februar 09. februar 18. februar 22. februar Udlejning Baunen Fagkonsultation 8.kl. Vinterferie Skole og SFO holder lukket

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus

Sommer Juli Indhold. Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne. Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Sommer Juli 2014 Indhold Skolelederens spalte Skemaer og lokaler Ringetider Kontakt til lærerne Personalenyt Nyt skoleår Skolebus Skolelederens spalte Skoleåret 2013/2014 er netop afsluttet. Et skoleår

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2018

Nyhedsbrev april-maj 2018 4. JUNI 2018 Nyhedsbrev april-maj 2018 Kære alle Så er det tid til nyhedsbrev igen. Her kan I læse nyt fra april-maj, samt se vigtige datoer i juni. Rigtig god læselyst. 3a til koncert i Lindeskovshallen

Læs mere

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset:

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 15/2019 Nyt fra Børnehuset: Overnatning

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2017

Nyhedsbrev juni 2017 22. JUNI 2017 Nyhedsbrev juni 2017 Kære alle Vi kan lige nå et nyhedsbrev inden sommerferien. Vi fortæller om forskellige aktiviteter fra juni måned, men også lidt praktisk info frem mod næste skoleår.

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. september 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 750 Næste uger: 09. september 10. september 12. september 12.september 12.september 12-13.september Skolefoto kl. 8.30 Skoleledermøde her -

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

God sommer til alle på Bakkelandet

God sommer til alle på Bakkelandet Fredagsbrevet Light uge 26 26. juni 2015 Sommerskole 2015 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold De sidste dage.. Sommerskolen.. Nye

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Juni 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Velkommen til alle de nye børn og forældre, som skal gå i 0. klasse efter sommerferien, og farvel til vores store 3. klasser,

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Planlægningsmøde for deltagende forældre bliver d. 7.6 kl på skolen, så til jer 15 jeg har på listensæt et kryds i kalenderen.

Planlægningsmøde for deltagende forældre bliver d. 7.6 kl på skolen, så til jer 15 jeg har på listensæt et kryds i kalenderen. Fredag d.25. maj 2012 Så synger dette skoleår virkelig på sidste vers. De skriftlige afgangsprøver er overstået, de mundtlige venter lige om hjørnet, og vi har en lang række af vores traditioner, der finder

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

Se også skolens hjemmeside på

Se også skolens hjemmeside på Maj 2013 fra Katrinedalskolen Kundby Se også skolens hjemmeside på www.katrinedalskolen.dk Kundby d. 7. maj 2013 Kære børn og forældre. Efter en 4 ugers lockout, hvor nogle af klasserne har fået lidt undervisning,

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus God sommerferie! Der skulle egentlig ikke udkomme et Nyhedsbrev i dag, men her kommer en lille særudgave med nyt fra det engelske v. nå nej, det kommer med en særudgave for

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 21/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 21/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 21/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 24. juni 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 869 Næste uge: Mærkedag: Uge 26 + 27 24.-25.juni 27. juni 28. juni 29. juni 26.-27.juli Uge 31 7. august Spireloppen åben Udlejning af Shelters

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 23. august 2013 Fredagsbrev nr. 748 Næste uger: 26. august 27. august 29. august UU-besøg 7.- 8.kl. Stig kursus Forældremøde indskoling Bestyrelsesmøde Mærkedag: 24. august 27.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

August 2015. Kære forældre i overbygningen

August 2015. Kære forældre i overbygningen August 2015 Kære forældre i overbygningen Efter en god sommer er skolen nu igen blevet fyldt med liv, glade stemmer og aktive børn - noget vi alle har set frem til efter en uge med kun voksne på skolen.

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2019 HUSK: generalforsamlingen

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni

Skolestart. Skoleåret 2018/2019 HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV. Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Skolestart Skoleåret 2018/2019 Billedet er fra sommersang i skolegården den 29. juni Nyhedsbrev skolestart 2018 Et nyt skoleår Mandag morgen åbnede Højvangskolen dørene for endnu

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 10. oktober 2014 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 796 Næste uge: Uge 42 11. oktober Uge 43 20. oktober 22.-23.oktober 23.oktober 24. oktober Børnenes efterårsferie - Skole og SFO lukket. 9.kl.

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Folkeskolereformen implementering i Thorsager Skole og Børnehus

Folkeskolereformen implementering i Thorsager Skole og Børnehus Folkeskolereformen implementering i Thorsager Skole og Børnehus Til august tager vi hul på en ny skoledag. Vi har gennem det sidste lille års tid drøftet, hvordan vi vil omsætte de mange elementer i reformen

Læs mere

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN

SOMMERHILSEN FRA SKOLEN SOMMERHILSEN FRA SKOLEN KÆRE FORÆLDRE OG ELEVER Så er det ved at være tid til en dejlig og velfortjent sommerferie, og de sidste brikker er ved at være faldet på plads for næste skoleår. I månedsnyt fra

Læs mere

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16.

Forældrekaffe på tirsdag fra 14.30-16. Vi er kommet godt i gang efter ferien - og vi får rigtig tit besøg af de børn, som nu er startet i skole både i vuggestuen og i børnehaven. Som I kan se, er barnevognsskuret næsten klar til at komme i

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for skole-og forældrekreds på Friskolen Østerlars. Torsdag d kl. 19

Indkaldelse til ordinær generalforsamling for skole-og forældrekreds på Friskolen Østerlars. Torsdag d kl. 19 Østerlars 27.3.2014 Indkaldelse til ordinær generalforsamling for skole-og forældrekreds på Friskolen Østerlars. Torsdag d. 10.4.2014 kl. 19 Mødet indledes med en fælles sang: Det er i dag et vejr Fremmødte:

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] Sidste Skoledag Fredag den 26. juni afsluttes dette skoleår med træplantning kl. 9.15, 3. vg. s dimission og 1. klasses skuespil i salen kl. ca. 9.30. På grund af pladsmangel

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Kære forældreråd Børn er sociale i fællesskaber, hvis de voksne er det. Sammenhold omkring børnene giver sammenhold mellem børnene, og fællesskabet blandt

Læs mere

UGEBREVET DATO: 17. 2015 NR.:

UGEBREVET DATO: 17. 2015 NR.: UGEBREVET DATO: 17. april 2015 NR.: 30. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Hovedrengøring

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Juni 2011 Siden sidst Skoleåret 2010/2011 er ved at være slut. På fredag samles vi alle sammen i gymnastiksalen til en fælles sommerferieafslutning med musik og fællessang.

Læs mere

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015.

Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Assentoftskolen skoleåret 2014-2015. Det betyder folkeskolereformen! Kære elever og forældre. Når et nyt skoleår begynder 11. august 2014, møder børnene en skoledag som på nogle punkter er anderledes end

Læs mere

Forældreposten juni 2014

Forældreposten juni 2014 Forældreposten juni 2014 Mødetid sidste skoledag inden sommerferien fredag den 27. juni Mødetid for alle elever 0. - 8. klasse er: 8.15 til 9.45. Der er fælles afslutning i aula/musik klokken 9.30 Alle

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. januar 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 849 Næste uge: Mærkedag: 23. januar 26. januar 29. januar Baunen udlej. 3.kl. Lærermøde Sundheds-undersøg.bh.kl. 23. januar 24. januar 28. januar

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere