Indkaldelse til ordinær generalforsamling for skole-og forældrekreds på Friskolen Østerlars. Torsdag d kl. 19

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til ordinær generalforsamling for skole-og forældrekreds på Friskolen Østerlars. Torsdag d kl. 19"

Transkript

1 Østerlars Indkaldelse til ordinær generalforsamling for skole-og forældrekreds på Friskolen Østerlars. Torsdag d kl. 19 Mødet indledes med en fælles sang: Det er i dag et vejr Fremmødte: 4 ansatte, 5 bestyrelsesmedlemmer, 14 forældre Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslår Rikke Solberg Bruun som dirigent og Sarah Dalgaard som referent Valg af dirigent og referent godkendt Varsel af dagsorden godkendt og de fremmødte i salen er beslutningsdygtige. 2. Valg af stemmetællere Anette Post og Christina Seehusen valgt som stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning v. bestyrelsesformand Andreas Lund Povlsen Lockouten i foråret betød aflysninger af anderledes ugerne; legeade og naturfagsuge. Merete opsiger sin stilling og vælger at flytte tilbage til Sjælland. Kira overtager som konstitueret skoleleder og der er to lærere på barsel. Skolestart i august 2013 byder på nye fag blandt andet engelsk fra 1. årgang samt Innovation og iværksætteri i OB. Der var også en ny anderledes uge, der havde fokus på håndarbejde, sløjd og hjemkundskab. Friskolen blev også Red barnet ambassadørskole, som den eneste på Bornholm. Skole/hjemsamarbejdet daglig kommunikation sker elektronisk Til skole/hjem samarbejdet blev der udviklet samtaleark. Disse finpudses til fremtidige samtaler. Der har været en stor elevdeltagelse i skole/hjemsamtalerne, hvilket er vigtigt, da vi taler med eleven og ikke om eleven. Forældreinvolvering og arbejdsdage er vigtige, da alle har et fælles ansvar for det enkelte barn og det trivsel. Derudover er alle forældre altid velkomne i undervisningen. Den årlige lejrskole. Dette skoleår til Hillerød var der 12/14 forældre der deltog sidste år. Stor tak til dem. Også til støtteforeningens arbejde skal der lyde en stor tak. Der opfordres til at stille op til bestyrelsesarbejdet. Der har været skærpet fokus på branding og mediedækning i forbindelse med markedsføring af skolen. Og at skolen får god omtale. To åbent hus om året. Næste er 10. maj 2014 fra Derudover har skolen oprettet en Facebookprofil. På denne samt på skolens hjemmeside, kan man følge med i nyheder omkring skolen.

2 Anderledes uger og dag : Et tiltag har været den nye håndarbejde/sløjd og hjemkundskabs uge. Hold M og N udstiller på Kunstmuseet i forbindelse med Hinsides Horisonten og OB udstiller deres fortolkning af Vippen på Louisiana. Den årlige forestilling i mellembygningen Gadebørn. Overskuddet gik i forbindelse med Red Barnets projekt til skolebørn i Bangladesh. I forbindelse med at være blevet ambassadørskole, havde vi en Børnerettighedsvandring i Rønne for at fejre børnekonventionens fødselsdag. Vores lejrskoler. Lejrskole 2013 gik til Hillerød. Vi besøgte Kronborg, Frederiksborg slot, Øresundsakvariet og Louisiana. Lejrskole 2014 tager vi til Kegnæs, Sydals. Vi skal blandt andet besøge Danfoss Universe og Dybbøl Mølle. Lejrskole 2015 er planlagt at gå til Fyn. Lejrskole 2016 vil vi gerne til Skagen. Vi er ved at finde en skole der vil bytte. Vi har haft 2 udenlandske volontører tilknyttet vores SFO. Mario fra Honduras og Ula fra Taiwan. Der har været indkøb af nye materialer til alle fag, og der er blevet investeret i nye computere til alle hold. Vedligeholdelsesmæssigt er der nedgravet et dræn fra kontorbygningen og ned til indskolingen. Stor tak til René, der stod for arbejdet. Udebelysningen er blevet fornyet og forbedret. Der er indkøbt nye vinduespartier til indskolingen, udendørsdør til SFO en og et nyt vindue til perronen. Arbejdstilsynets mangler er blevet udbedret. Vores samarbejde med Bornholms Kajakklub håber vi at kunne fortsætte med og udvikle i næste skoleår. Friskolen Østerlars overbygning er den eneste på Østbornholm. Afgangselever 2013 afsluttede med gode resultater alle er videre i andre uddannelsesforløb. Nyt tiltag i OB er vores Fredagscafé. Vi skal styrke sammenholdet på tværs af hold og årgange. Vi deltager også på Folkemødet i Allinge. I den forbindelse er der investeret i et demokratispil, som blev afprøvet sidste skoleår på folkemødet. God elevtilgang sidste år. August sagde vi goddag til 9 nye elever, yderligere 3 elever i december. Bestyrelsen ønsker fuld vikardækning, da eleverne skal undervises når de er i skole. Skolepenge, SFO og buskortordning skal afspejle at vi gerne vil være en skole for hele øen. Nye tiltag i det nye skoleår. Generelt undervises der i flere timer på friskolen end i folkeskolen. 1 lektion mere engelsk hos os end i folkeskolen Tysk fra 5.årg fra næste år. Den årlige lejrskole prioriteres. Der er kommet nye borde og stole på hold X og Z Planer for nærmeste fremtid. (Ikke med i ledelsesberetningen men; nyt fibernet er bestilt samt belysning til indskolingen, vi skal arbejde koncentreret med trivsel, mobbepolitik skal udarbejdes, legepatrulje-elever er uddannet, ønsker at elevrådet skal have mere indflydelse, friskolen ændrer sig ikke synderligt i forhold til skolereformen. Skolebusserne kan have indflydelse på ringetiderne.) Kira ansat som skoleleder. Dirigent ridser ledelsesberetningen op for forsamlingen med henblik på evt. kommentarer fra salen.

3 Isa bemærker at mediedækningen er bemærket, og er synlig og vigtig. Andreas supplerer med den positive fortælling om skolen i pressen. Ingen andre bemærkninger. 4. Forlæggelse af årsregnskab for 2013 v. Ivan Qvist fra Rønne Revision Udfordringen i forbindelse med antallet af årselever. Samt tilskuddet fra staten. Statstilskuddet er blevet mindre. Pengene til inklusion er blevet mindre. Genopretningspakken. Tilskud efter folkeskolens udgifter kr. om året mister skolen i statstilskud om året. Skolepengene. Faldet pga. elevtallet. Andre indtægter. Det kommunale tilskud til skolens vippeordning. Derudover ridser revisoren op omkring skolens: Udgifter og omkostninger. Ejendomsudgifter Administration. Besparelser. Renter. Overskud. Investeringer. Anlægsaktiver. Tilgodehavende. Aktiver. Formue. Passiver. Spørgsmål fra forsamlingen omkring holdstørrelse og evt. tilgang af elever og i den forbindelse mht. budget. Andreas svarer at holdstr. bliver på 20 elever + 1. Bliver holdstørrelsen større må der overvejes en mulig deling af hold, eller tilkøb af lærerkræfter. Vigtigheden af at ville etablere et godt undervisningsmiljø. Lokaler er heller ikke store nok. Kira supplerer med vigtigheden af god økonomi., samt stadig at kunne være fleksible. Rikke bemærker at passe på med ikke at lægge sig alt for fast på holdstørrelse i forhold til at være for skrøbelige i forhold til en evt. elevnedgang. Merudgift på fjernvarme i stedet for besparelse. Der er lavet en aftale med fjernvarmeværket, der godt kunne se der var noget galt. 5. Forlæggelse af budget for 2014 v. Ivan Qvist og Andreas Lund Povlsen Beregnet ud fra 115 elever. Større statstilskud. Flere skolepenge. 7,7 millioner budgetteret med i skoleåret 2014 Ser umiddelbart fornuftigt ud. 6. Tilsynets beretning v. tilsynsførende Susanne Engset Susanne Engset undersøger om undervisningen lever op til/har været tilfredsstillende i forhold undervisningsministeriets krav i forbindelse med fælles mål? Susanne har besøgt alle hold og hun oplever et trygt undervisningsmiljø, hvor eleverne tør ytre sig.

4 Lærerne giver plads. Der bliver taget hensyn til den enkelte elev. Og skolen har i højere grad fokus på den enkelte elev, i forbindelse med den aldersintegrerede undervisning. Det faglige indhold svarer til fælles mål og skolen opfylder de krav den skal. Erklæringen ligger på skolens hjemmeside. Miljøet på skolen er inkluderende i sig selv. Plads til alle de forskellige elever vi har. Susanne Engset står inde for undervisningen. Andreas supplerer med tanker om inklusion. Inklusion har altid været en del af skolens måde at drive undervisning på. 7. Indkomne forslag 7a. Skal skolens tradition med fakkeloptog fastholdes i sin nuværende form/dato? Der gik noget af traditionen, da det blev flyttet fra Almindingen til Østerlars. Det blev flyttet til Østerlars, da det et par vintre blev svært pga. vejret at komme til Almindingen. Andreas foreslår vi rykker fakkeloptoget tilbage til almindingen, og så aflyser de år der er snestorm. Købe bedre kvalitetsfakler. SFO kunne evt. lave lanterner. Der er stemning for at rykke fakkeloptoget tilbage til Almindingen. Evt. med alternativ rute, hvis vejret ikke er godt. Det vedtages af de fremmødte at: Fakkeloptoget bevares. Det afholdes i Almindingen, og alternativ rute haves parat i tilfælde af dårligt vejr. 7b. Bestyrelsen stiller forslag om, at bestyrelsesarbejde skal give forældrekrydser? Skal bestyrelsesarbejdet give forældrekrydser? Det vil gøre bestyrelsesarbejdet mere attraktivt. Der bliver lagt meget arbejde i det og på skolen. Der er enighed i salen om at bestyrelsesarbejdet skal give forældrekrydser. Bestyrelsen skal beslutte videre omkring forældrekrydser. Evt. også at gælde i forbindelse med støtteforeningens arbejde? 8. Valg af revisor Bestyrelsen forslår Rønne Revision i Rønne som ekstern revisor. Rønne Revision er valgt. 9. Særskilt møde for forældrekredsen (der er en bemærkning fra dirigenten om at punktet ikke er korrekt beskrevet) jvf. vedtægter omkring at være medlem af forældrekreds og eller skolekredsen. Andreas uddyber, at skolekreds/forældrekreds er den samme. a. Valg af 2 bestyrelsesrepræsentanter (der skal vælges 2) Andreas Lund Povlsen er udtrådt af bestyrelsen Store klapsalver og tak til Andreas arbejde i bestyrelsen og som skolebestyrelsesformand. Jakob Post er udtrådt af bestyrelsen

5 Sune Glarbo ønsker at opstille Bestyrelsen anbefaler Sune som bestyrelsesmedlem Tonni Kofoed Mogensen(Mads ) stiller op til bestyrelsen. b. Valg af 2 suppleanter (gerne flere) Trine Poulsen genopstiller Christina Seehusen (Sigmundur) Amir Mohsen(Nasim og Noah) Torben Hansen (Johannes fra vippen) Ann Charlott Skogøy(Ludvigs) Valgt til bestyrelsen er Sune og Tonni Valgt som suppleanter er Trine, Christina, Amir, Torben og Ann 10. Eventuelt Kira giver reklame for jubilæumsmøde d. 24. april 2014 kl Jubilæet afholdes i maj Der opfordres til at melde sig og hjælpe med gode idéer til at fejre skolen. Østerlars d. 24. april 2014 Sarah Juul Dalgaard Referent Rikke Solberg Bruun Dirigent

6

Vi glæder os meget til at se jer alle på mandag d. 29.4, hvor vi siger hej igen med en lille fællessamling i hallen kl. 8.

Vi glæder os meget til at se jer alle på mandag d. 29.4, hvor vi siger hej igen med en lille fællessamling i hallen kl. 8. Torsdag d.25. april 2013 Kære forældre og elever Jeg vil godt starte med at sige- kors hvor har vi savnet jer på skolen. En skole lever i kraft af de mennesker, der hver dag i sammenspil får skabt muligheder

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for skole-og forældrekreds på Friskolen Østerlars. Torsdag d. 11.4.2013 kl. 19

Referat fra ordinær generalforsamling for skole-og forældrekreds på Friskolen Østerlars. Torsdag d. 11.4.2013 kl. 19 Østerlars 11.04.2013 Referat fra ordinær generalforsamling for skole-og forældrekreds på Friskolen Østerlars. Torsdag d. 11.4.2013 kl. 19 Fremmødt: 22 forældre, 3 ansatte, 5 bestyrelsesmedlemmer 1. Valg

Læs mere

Østerlars d. 2. maj Kære elever og forældre

Østerlars d. 2. maj Kære elever og forældre Kære elever og forældre Østerlars d. 2. maj 2016 I lørdags sagde vi velkommen til endnu et åbent hus arrangement, en fast tradition som afholdes to gange årligt, i november og april/maj. Mange forældre

Læs mere

2013 bød på mange nye, spændende og udfordrende oplevelser på Friskolen Østerlars og dens bestyrelsen.

2013 bød på mange nye, spændende og udfordrende oplevelser på Friskolen Østerlars og dens bestyrelsen. Kære forældre - den første del af denne beretning er til jer, således at I kan følge med i, hvad der sker på skolen. Den sidste del af beretningen er den lovpligtige, der skal vedlægges årsregnskabet og

Læs mere

Kære elever og forældre

Kære elever og forældre Fredag d.26. januar 2013 Kære elever og forældre Hvor januar for mange er en kedelig grå måned efter decembers lys og glæde, er januar er på vores skole en travl og begivenhedsrig måned. Arbejdet med musicalen

Læs mere

Så sidder jeg her og er i gang med mit første Friskolenyt. Puha tiden flyver afsted og august udgaven blev hurtigt til en august/september-løsning.

Så sidder jeg her og er i gang med mit første Friskolenyt. Puha tiden flyver afsted og august udgaven blev hurtigt til en august/september-løsning. Fredag d. 27. september 2013 Kære elever og forældre Så sidder jeg her og er i gang med mit første Friskolenyt. Puha tiden flyver afsted og august udgaven blev hurtigt til en august/september-løsning.

Læs mere

NR. ASMINDRUP FRISKOLE FORENING GENERALFORSAMLING 25 MAR 2014

NR. ASMINDRUP FRISKOLE FORENING GENERALFORSAMLING 25 MAR 2014 NR. ASMINDRUP FRISKOLE FORENING GENERALFORSAMLING 25 MAR 2014 Velkommen Valg af dirigent Forslag til dirigent: Morten Møller Forslag til referent: Finn Jensen Dagsorden 2. Revisor forelægger årets regnskab

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted 1 Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted Bagsværd Friskole (Hanna Skolen) er en selvejende institution med hjemsted i Gladsaxe Kommune. Skolen har påbegyndt

Læs mere

Referat af generalforsamling 28. april 2016

Referat af generalforsamling 28. april 2016 Referat af generalforsamling 28. april 2016 Deltagere Der var fremmødt forældrerepræsentanter, personale fra Marieskolen, tilsynsførende Birgitte Boelt, revisor Peter Skovsgaard fra Beierholm Revision,

Læs mere

Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996

Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996 Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996 Hjemsted og formål 1. Vokslev Friskole er en selvejende institution med hjemsted i Nibe Kommune, Nordjyllands

Læs mere

REFERAT Generalforsamling 2014 Tirsdag den 23. april 2014

REFERAT Generalforsamling 2014 Tirsdag den 23. april 2014 REFERAT Generalforsamling 2014 Tirsdag den 23. april 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Skolebestyrerens beretning 5.

Læs mere

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent Referat af forældrekredsmødet onsdag den 24. oktober 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 9: Forældrekredsmødet blev indkaldt via nyhedsbrevet den 5. oktober og er således rettidigt indkaldt og dermed

Læs mere

Vi har nu afviklet dette års først to arbejdsdage, de næste to kommer hhv. d.4.5 og 2.6. begge gange kl. 9-12 med efterfølgende frokost.

Vi har nu afviklet dette års først to arbejdsdage, de næste to kommer hhv. d.4.5 og 2.6. begge gange kl. 9-12 med efterfølgende frokost. Onsdag d.25. april 2012 SFO Tidligere år har I skulle tilmelde jeres barn/ børn til SFO én gang årligt. Dette skal I ikke mere. Fremover gælder en indmeldelse i SFO indtil vi modtager en udmeldelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Onsdag d. 18. april 2007 kl. 19.30 Dagsorden: Bestyrelsen foreslår Rasmus Mynster og Steen Kilde 2. Bestyrelsen aflægger beretning a. Formandens

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013 Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde nr. 50 torsdag den 10. oktober 2013 kl. 19.00 i 10. klasses fællesrum.

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 - vi vil være verdens bedste skole for børn Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde torsdag den 14. oktober 2010

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Mandag den 11. april 2016 kl. 18-20 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge Alle medlemmer er velkomne og er du interesseret kan du

Læs mere

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole.

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole. Vedtægter For den selvejende institution Galten Friskole. 1 Hjemsted og formål. Stk.1.. Galten Friskole, oprettet i 1971, er en selvejende institution som i sit virke er uafhængig med hjemsted i Skanderborg

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Børneuniversitetet på Vesterbro

Vedtægter for den selvejende institution Børneuniversitetet på Vesterbro Vedtægter for den selvejende institution Børneuniversitetet på Vesterbro Senest redigeret: 18.01.09 Navn og hjemsted Skolens formål Skolens ledelse Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsens opgaver Generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. Hjemsted og formål

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. Hjemsted og formål VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. 1 Hjemsted og formål SOLHVERV PRIVATSKOLE, der er beliggende på Ndr. Truevej 13, Hobro, i Vebbestrup by i Arden kommune - pr.

Læs mere

Bestyrelsen kan foreslå emner til disse hverv

Bestyrelsen kan foreslå emner til disse hverv Generalforsamling Sdr. Nærå Friskole og Midtfyns Efterskole 17. april 2018 Punkt Beskrivelse Indstilling/bemærkning 1 Velkomst og sang 2 Valg af dirigent, protokolfører og stemmetællere Bestyrelsen kan

Læs mere

Dato og Sted: Tirsdag d. 25. september 2018 kl i samlingen på skolen.

Dato og Sted: Tirsdag d. 25. september 2018 kl i samlingen på skolen. Referat fra generalforsamling for forældrekredsen på KMPS Dato og Sted: Tirsdag d. 25. september 2018 kl. 18.30-20.00 i samlingen på skolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Henrik Søndergaard Frederiksen

Læs mere

Dagsorden til Ordinær Generalforsamling

Dagsorden til Ordinær Generalforsamling Dagsorden til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 26. marts 2015 Kl. 19.30 På Friskolen i Lemming 1. Velkomst (Lisbeth Lausten Bang) 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

Beretning til generalforsamling på Davidskolen d. 20/3-13

Beretning til generalforsamling på Davidskolen d. 20/3-13 Beretning til generalforsamling på Davidskolen d. 20/3-13 Det er igen blevet tid til at se tilbage på året der gik og aflægge beretning for Davidskolen. I 2012 blev de nye Natek- lokaler færdige og taget

Læs mere

BIRKERØD PRIVATSKOLE VEDTÆGTER

BIRKERØD PRIVATSKOLE VEDTÆGTER BIRKERØD PRIVATSKOLE VEDTÆGTER 1 HJEMSTED OG FORMÅL Stk. 1 Birkerød Privatskole (binavn: Rudersdal Privatskole) - grundlagt 1920 - er en uafhængig selvejende institution med virksomhed fra adressen Birkevej

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Referat af generalforsamling 27. april 2017

Referat af generalforsamling 27. april 2017 Referat af generalforsamling 27. april 2017 Der var fremmødt forældrerepræsentanter, personale fra Marieskolen, tilsynsførende Birgitte Boelt, revisor Peter Skovsgaard fra Beierholm Revision, Marieskolens

Læs mere

Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej Nr. Asmindrup Tlf.:

Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej Nr. Asmindrup Tlf.: Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af generalforsamling 03. April 2017 Til stede: - Formand Jeanette H. Olsen - Næstformand/sekretær Maria B.

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

Referat. Emne: Ordinært bestyrelsesmøde. Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten

Referat. Emne: Ordinært bestyrelsesmøde. Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Deltagere: Rikke, Susanne, Carsten, Lone, Jeanne, Anders, Benny og Tanja Afbud: Lotte og Bitten Data om mødet Dato: 22.03.2017 Tid: kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

Referat, generalforsamling på Livets Skole, den 24. april, kl. 19.00

Referat, generalforsamling på Livets Skole, den 24. april, kl. 19.00 Referat, generalforsamling på Livets Skole, den 24. april, kl. 19.00 Referent: Tom Kjærsgaard Larsen, Til stede: 17 deltagere inkl. bestyrelse Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning

Læs mere

NUUK INTERNATIONALE FRISKOLE

NUUK INTERNATIONALE FRISKOLE Vedtægter gældende fra maj 2011 for Den selvejende skole NUUK INTERNATIONALE FRISKOLE Skolens navn og formål 1. Skolens navn er Nuuk Internationale Friskole (NIF) og har hjemsted i Nuuk. Skolens adresse

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens arbejde på Strandmølleskolen

Forretningsorden for bestyrelsens arbejde på Strandmølleskolen Forretningsorden for bestyrelsens arbejde på Strandmølleskolen Vedtaget af bestyrelsen d. 19. august 2015 Forretningsordnen og vedtægterne Denne forretningsorden skal ses som et supplement til skolens

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Fredag d.31.maj 2013 Kære forældre og elever Årets helt store vandkamp er overstået, og traditionen tro har skolen stået på gloende pæle hele ugen igennem, mens vandballoner er blevet gemt- og fundet.

Læs mere

Foreningen. Skamstrup og Omegn

Foreningen. Skamstrup og Omegn Vedtægter For Foreningen Skamstrup og Omegn Ændret den 21. februar 2017 1: foreningens navn: Foreningens navn er: Foreningen Skamstrup og Omegn med hjemsted i Skamstrup, Holbæk kommune. 2: Formål Foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for den selvejende institution. Haderslev Realskole 1

Vedtægter. Vedtægter for den selvejende institution. Haderslev Realskole 1 Vedtægter Vedtægter for den selvejende institution Haderslev Realskole 1 Haderslev Realskole, der begyndte sin virksomhed i 1944, er fra d. 1. januar 1991 en uafhængig selvejende uddannelsesinstitution,

Læs mere

Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Foreningens navn og formål

Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Vedtægter for Single Rock Café Aalborg. Foreningens navn og formål Vedtægter for Single Rock Café Aalborg Vedtægter for Single Rock Café Aalborg Foreningens navn og formål 1. Foreningens navn er 'Single Rock Café Aalborg', efterfølgende benævnt SRC. Foreningen er hjemmehørende

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter

Bestyrelsens ændringsforslag til Fredensborg Ny Kunstforenings vedtægter Bestyrelsens ændringsforslag til s vedtægter Begrundelse: Foreningens formål. Sidste linie slettes. Foreningen indkøber som udgangspunkt ikke kunst til udlodning. Stk. 3 Er et et nyt tillæg til paragraffen.

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 21. marts 2012 kl.

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 21. marts 2012 kl. Odense, den 5. marts 2013 Kære Forældre- og skolekreds ved FCO Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 21. marts 2012 kl.

Læs mere

Onsdag den 26. april 2017 kl

Onsdag den 26. april 2017 kl Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 E-mail taastrup.realskole@t-r.dk Taastrup, den 10. april 2017 Til forældrene Vi indbyder hermed til ordinært forældrekredsmøde i store sal

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Vedtægter for Rørvig Friskole

Vedtægter for Rørvig Friskole Side 1 af 6 Vedtægter for Rørvig Friskole 1 Hjemsted og adresse m.v. 1.1. Rørvig Friskole er en selvejende, uafhængig virkende grundskole, oprettet den 1. august 1968. 2 Formål Rørvig Friskole har hjemsted

Læs mere

Forældre på Billesborgskolen

Forældre på Billesborgskolen Forældre på Billesborgskolen Vi er glade for det gode samarbejde med jer forældre. I bakker lærere og skole op og lever med i skolens hverdag. Når skole og hjem står sammen om opgaven med at give barnet

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune

Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune 1 Institutionens navn Stk.1 Privatinstitutionens navn er Mammen frivuggestue. Institutionens hjemsted er Viborg kommune. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj VEDTÆGTER For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens hjemsted er Århus kommune Foreningens formål:

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Gjerrild-Bønnerup Friskole.

Vedtægter for den selvejende institution Gjerrild-Bønnerup Friskole. Vedtægter for den selvejende institution Gjerrild-Bønnerup Friskole. Hjemsted og formål 1 "Gjerrild-Bønnerup Friskole" er en selvejende institution med hjemsted i Nørre Djurs Kommune, Århus amt. Skolen

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00

PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 Dagsorden: PROTOKOL FOR DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG D. 26. APRIL 2012, KL. 19.00 VALBY KULTURHUS, TEATERSALEN, VALGÅRDSVEJ 4 1. maj 2012 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af dagsorden. 3.

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Mandag den 11. april 2016 kl. 18-20 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af

Læs mere

Over institutionens aktiver og passiver ved stiftelsen udarbejdes status (åbningsstatus) pr. I. august 1993.

Over institutionens aktiver og passiver ved stiftelsen udarbejdes status (åbningsstatus) pr. I. august 1993. Vedtægter for den selvejende institution Studenterkurset & Kostskolen i Sønderjylland. l Studenterkurset & Kostskolen i Sønderjylland er en selvejende institution medhjemsted i Nørre-Rangstrup Kommune,

Læs mere

SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE VEDTÆGTER FOR SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE Vedtægter - for den selvejende undervisningsinstitution Skyum Idrætsefterskole 1: Værdigrundlag Skyum Idrætsefterskole baserer undervisningen og samværet på værdier

Læs mere

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole Dato: 7. oktober 2010 Sted: Parloir Dirigent: Jørgen Frandsen Referent: Jette Kayerød Christensen Referat fra Forældrerepræsentantskabsmøde for Det Danske Forældreråd, den 7. oktober 2010 1. Dagsorden

Læs mere

Vi står lige for at afslutte endnu et skoleår- skolens 49 tyvende- og hvilket år. Skolen har mange år på bagen, men lever i bedste velgående.

Vi står lige for at afslutte endnu et skoleår- skolens 49 tyvende- og hvilket år. Skolen har mange år på bagen, men lever i bedste velgående. Torsdag d.27. juni 2013 Kære elever og forældre Vi står lige for at afslutte endnu et skoleår- skolens 49 tyvende- og hvilket år. Skolen har mange år på bagen, men lever i bedste velgående. Lilleskolerne,

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Vedtægter for Odense Friskole

Vedtægter for Odense Friskole Vedtægter for Odense Friskole 1. Hjemsted og formål. stk. 1 Odense Friskole, CVR nr. 62354615, Hjallesevej 2, 5000 Odense C, der er oprettet i 1863, er en selvejende uafhængig institution med hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2.

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2. VEDTÆGTER FOR HOLBÆK LILLESKOLE 1. Hjemsted Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. Skolens adresse: Stenhusvej 22 A, 4300 Holbæk CVR nr.: 65

Læs mere

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00

Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Referat Møde nr. 9-2012 Bestyrelsesmøde mandag 17. september 2012 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Jonas, Jesper, Jens, Anne Marie, Steen, Janne, Marianne, Louise, Susanne Fraværende: Nanna Dagsorden Ansv. Ca.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising

Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising Vedtægter for foreningen Manish School Fundraising 1 Navn og hjemsted Foreningens navn: Manish School Fundraising Foreningens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægt for Johannes Skolen, Rudolf Steiner Skolen i Vejle, Sukkertoppen 4, 7100 Vejle. CVR. NR 81 54 33 13

Vedtægt for Johannes Skolen, Rudolf Steiner Skolen i Vejle, Sukkertoppen 4, 7100 Vejle. CVR. NR 81 54 33 13 Side 1 af 9 Indhold. Side 2 1. Hjemsted 2. Skolens formål m.v. 3. Skolens drift 4 Forældrekreds 5 Tilsyn Side 3 6 - Generalforsamling 7 Ekstraordinær generalforsamling 8 - Beslutninger Side 4 9 - Bestyrelsen

Læs mere

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt

Gram Skole. Juli Sommerferie. Kommende begivenheder. Kort nyt Kommende begivenheder Juli 2014 Sommerferie til mandag d. 11.8.2014. kl. 8.00. Nærmere program for dagen følger i uge 32. Gram Skole Slotsvej 6, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33

Læs mere

Referat af generalforsamling ved Bjerregrav Friskole 4/4 2019

Referat af generalforsamling ved Bjerregrav Friskole 4/4 2019 Referat af generalforsamling ved Bjerregrav Friskole 4/4 2019 Velkomst ved Hanne Uhrenholt (bestyrelsesformand) Samling Vickie ledte samlingen med fællessang og oplæg om Bjerregrav Friskole før og nu Valg

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE

V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE 1 Privatinstitutionens navn er ENGSIG BØRNEHAVE. Privatinstitutionen har hjemsted i Aabenraa Kommune. 2 Privatinstitutionen drives i henhold til

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

For nemheds skyld vil jeg i beretningen omtale Horslunde Realskole som skolen, hvilket dækker over skole, SFO samt Fejø Skole.

For nemheds skyld vil jeg i beretningen omtale Horslunde Realskole som skolen, hvilket dækker over skole, SFO samt Fejø Skole. HORSLUNDE REALSKOLE BESTYRELSENS BERETNING FOR 2017 Velkommen til generalforsamlingen på Horslunde Realskole, hvor jeg på bestyrelsens vegne nu vil aflægge beretning for skoleåret 2017. For nemheds skyld

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LILLESKOLEN ODENSE

VEDTÆGTER FOR LILLESKOLEN ODENSE VEDTÆGTER FOR LILLESKOLEN ODENSE Skolens navn, adresse og oprettelsesår 1 Lilleskolen Odense er beliggende i Odense kommune på adressen: Blåbærvej 43-45, 5260 Odense S. Skolen er oprettet i 1974 Skolens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE Dato - 9.1.2018 Tidspunkt - 19.00 til 22.00 Sted - Personalerummet 1 19.00-19.05 Godkendelse af referat 2 19.05-19.10 Godkendelse af dagsorden 3 19.10-19.40 10. Klassestilbud på RLS Drøftelse af muligheder

Læs mere

Vedtægterne. for. den selvejende institution. Randers Lille Skole. Hjemsted og formål.

Vedtægterne. for. den selvejende institution. Randers Lille Skole. Hjemsted og formål. Randers Lille Skole Vedtægterne for den selvejende institution Randers Lille Skole. Hjemsted og formål. 1. Stk.1. Randers Lille Skole er en selvejende, uafhængig institution, oprettet i 1971, med hjemsted

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Ballerup Ny Skole

Vedtægter for den selvejende institution Ballerup Ny Skole Ballerup Ny Skole 1 Hjemsted Vedtægter for den selvejende institution Ballerup Ny Skole Stk. 1. Ballerup Ny Skole, CVR nummer: 45 79 75 11, oprettet 1. marts 1973, er en selvejende uddannelsesinstitution,

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Forældreforeningen ved Skt. Josefs Skole 22. september 2008

Referat fra ordinær generalforsamling i Forældreforeningen ved Skt. Josefs Skole 22. september 2008 Referat fra ordinær generalforsamling i Forældreforeningen ved Skt. Josefs Skole 22. september 2008 Vedlagt: Bilag 1: Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2007 Bilag 2: Regnskab for perioden 01.09.2007

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte.

Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Ringsted Lilleskole Fordi vores børn er vigtige Bestyrelsesmøde d. 5.februar 2015 kl. 17.15-21.00 Referat: Fremmødte: Bestyrelsesmedlemmer: Kim, Lone, Michelle, Jonas B., Jens og Gitte. Skoleleder: Konrad.

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Høng Privatskole.

Vedtægt for den selvejende institution Høng Privatskole. Vedtægt for den selvejende institution Høng Privatskole. I. Hjemsted 1 Stk. 1. Høng Privatskole er en selvejende uddannelsesinstitution, der i sit virke er uafhængig. Skolen har CVR nr. 57157313 Skolen

Læs mere

Vedtægter. Gribskov efterskole

Vedtægter. Gribskov efterskole Vedtægter Gribskov efterskole April 2018 1 1 Hjemsted og formål og værdigrundlag Gribskov efterskole er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Gribskov efterskole er oprettet i august 1983,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl

Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl Dagsorden. Referat af generalforsamlingen afholdt søndag d. 23. april 2017 kl. 10.00 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller 3. Valg af referent 4. Beretning (VEDLAGT) 5. Årsregnskab (VEDLAGT) 6.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generelt om skolens udvikling og indsatsområder det forgangne og de kommende år

Generelt om skolens udvikling og indsatsområder det forgangne og de kommende år Kære forældre - den første del af denne beretning er til jer, således at I kan følge med i, hvad der sker på skolen. Den sidste del af beretningen er den lovpligtige, der skal vedlægges årsregnskabet og

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 VEDTÆGTER for DEN SELVEJENDE INSTITUTION GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 1. Hjemsted og formål. Giersings Realskole er en selvejende institution med hjemsted i Odense

Læs mere

Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008.

Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008. Så er der gået endnu ca. 1 skoleår og det er tiden til at få et overblik over skolebestyrelsens arbejde i skoleåret 2007/2008. I skolebestyrelsen arbejder vi med mange spændende opgaver og udfordringer.

Læs mere

Generalforsamling på Rynkeby Friskole tirsdag d. 9. april 2019 kl

Generalforsamling på Rynkeby Friskole tirsdag d. 9. april 2019 kl Generalforsamling på Rynkeby Friskole tirsdag d. 9. april 2019 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Michael Gravesen 2. Valg af referent bestyrelsen foreslår Karen Lyhne 3. Bestyrelsens

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl Generalforsamling i AIF Gymnastik Sted: AIF Huset på Albertslund Stadion Dirigent: Eddie Christoffersen Referent: Line Løie Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl. 19.00 Tilstede til mødet Rie Pedersen,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Odder lille Friskole. onsdag d. 30. maj 2012 kl

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Odder lille Friskole. onsdag d. 30. maj 2012 kl Referat af ekstraordinær generalforsamling på Odder lille Friskole onsdag d. 30. maj 2012 kl. 19.00. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Bjarne Baggesen. Bjarne Baggesen valgt. 2. Valg af referent.

Læs mere