ADMINISTRATIONSGRUNDLAG FOR JORDARBEJDER I LANDZONE HILLLERØD KOMMUNE BY & MILJØ 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ADMINISTRATIONSGRUNDLAG FOR JORDARBEJDER I LANDZONE HILLLERØD KOMMUNE BY & MILJØ 2016"

Transkript

1 1 ADMINISTRATIONSGRUNDLAG FOR JORDARBEJDER I LANDZONE HILLLERØD KOMMUNE BY & MILJØ 2016

2 2 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Formål med administrationsgrundlaget...3 Lovgrundlag...3 Anden lovgivning...3 Bemyndigelse til at træffe afgørelser efter planlovens 35, stk Ansøgningens indhold...4 Landzoneadministrationsgrundlagets målgruppe og tilgængelighed for offentligheden...4 Retningslinjeskema Terrænarbejder, der typisk ikke kræver Terrænarbejder, der typisk kræver Jordvolde/støjvolde, der kræver...8

3 Indledning Der er i Hillerød Kommune en stigende interesse fra jordbrugernes side i at tilkøre jord til deres marker fra lokalområdet og det øvrige hovedstadsområde. Ansøgningerne begrundes ofte med et behov for at forbedre rodzonelaget ved tilkørsel af jord, og at terrænarbejderne er nødvendige for landbrugsdriften. Derudover er der pga. den stigende trafikmængde en øget efterspørgsel på støjvolde, der kan reducere trafikstøjen fra kommunens store veje. Da det er vanskeligt for ansøgerne at planlægge, hvornår der er overskudsjord til deres terrænarbejde, strækker jordarbejderne sig ofte over længere perioder. Terrænarbejderne medfører ofte en ændring af landskabets udseende. Derudover kan projekterne medføre ændring af overfladevands- og drænforhold i lokalområdet, og jordarbejderne kan påvirke trafikafviklingen og vejenes tilstand. Dermed påvirker jordprojekterne mange menneskers hverdag og kan derfor have en stor samfundsmæssig betydning. Dette administrationsgrundlag for jordarbejder i Hillerød Kommunes landzone er udarbejdet for at sikre en smidig, ensartet og hurtig sagsbehandling. Det er også udarbejdet med henblik på at give ansøgere mulighed for at se kommunens praksis og få en fornemmelse af om et givent projekt ligger inden for den normale praksis. Der gøres opmærksom på, at retningslinjerne i denne vejledning kun er vejledende for landzoneadministrationen og, at der altid skal foretages et konkret skøn i hver enkelt sag. Man kan derfor ikke afgøre en sag, alene med henvisning til retningslinjerne i dette administrationsgrundlag, da det vil stride imod det juridiske princip om, at man ikke må sætte skøn under regel. Den endelige afgørelse vil blandt andet afhænge af de konkrete landskabelige, naturmæssige udpegninger i kommuneplanen samt hensynet til anden relevant lovgivning, som landzoneadministrationen skal tage hensyn til. Formål med administrationsgrundlaget at sikre en ensartet sagsbehandling at få bedre belyste ansøgninger, der klart viser projektets indhold og konsekvens at give ansøgere klarhed omkring kommunens praksis og dokumentationskrav, i sager om jordarbejder i kommunens landzone 3 Lovgrundlag Grundlaget for indholdet i administrationsgrundlaget er bestemmelserne i planlovens 34-38, med tilhørende vejledning, kommuneplanen, kommunens landskabskarakteranalyse, kommunens samt Natur- og Miljøklagenævnets praksis. Anden lovgivning Uanset om en sag skal behandles efter planlovens 34-38, skal arbejdet altid overholde al anden lovgivning, herunder jordforureningsloven, naturbeskyttelsesloven, miljøbeskyttelsesloven, vandløbsloven, vejlovgivningen, landbrugsloven og anden relevant lovgivning. Jordtilkørsel skal altid godkendes efter planlovens VVM-regler, hvis der er tale om støjvolde, jorddeponi og indbygning af jord, som er omfattet af affaldsbekendtgørelsen, jf. VVM-bekendtgørelsen med bilag.

4 Bemyndigelse til at træffe afgørelser efter planlovens 35, stk. 1. Kommunens til enhver tid gældende delegationsregler for landzonesagsbehandling efter planlovens 35, stk. 1 gælder. Ifølge den gældende delegationsplan behandler administrationen alle sager. Undtaget er dog, sager, hvor der er indkommet væsentlige indsigelser i forbindelse med naboorienteringer. I disse sager er det Miljø- og Teknikudvalget, som behandler sagerne. Ansøgningens indhold Kommunens krav til ansøgningernes indhold er differentieret efter arbejdets omfang. Det betyder, at kravene til ansøgningsmaterialet er større ved store projekter, der påvirker mange mennesker, natur, vandløb mv, end ved små projekter, der udføres lokalt og ikke ændrer forholdene for omkringboende. Retningslinjeskemaet er opbygget ud fra eksempler på jordarbejder og angivelse af, om du normalt kan forvente en tilladelse eller et afslag på aktiviteten. I højre kolonne er det anført, hvordan man ansøger, hvad ansøgningen skal indeholde, samt hvilken anden relevant lovgivning, der bl.a. skal tages højde for. Af skemaets højre kolonne fremgår ligeledes henvisning til anden relevant myndighed, med kontaktoplysninger, hjemmeside mv. Landzoneadministrationsgrundlagets målgruppe og tilgængelighed for offentligheden Brugerne af administrationsgrundlaget er både ansøgere og kommunens landzonemedarbejdere. Dokumentet vil være tilgængeligt for offentligheden på Hillerød Kommunes hjemmeside og vil være en del af den vejledning kommunen giver ansøgere, der ønsker at udføre forskellige jordarbejder i kommunens landzone. 4

5 5 Retningslinjeskema 1.1 Terrænarbejder, der typisk ikke kræver Terrænarbejder, der typisk ikke kræver Lokalt, midlertidigt jorddeponi, hvis Jordmængden er under 2000 m³ Jorden kommer fra samme ejendom eller tilstødende ejendomme Jorden bliver tilbageført til den oprindelige placering Brug af offentlig vej ikke er nødvendig Udspredning af ren jord (Klasse 0-jord) i et ensartet lag ovenpå landbrugsjord, som led i jordforbedring, hvis: Der kan redegøres for at jordtilkørslen er nødvendig for landbrugsdriften Udspredningen sker i et lag på max 30 cm ren jord Arealet bruges til alm. landbrug både før og efter jordtilkørslen Arbejdet er midlertidigt og ikke varer længere end ca. 6 uger Kulturhistoriske, landskabelige, naturbeskyttelsesmæssige At overfladevandets naturlige afstrømning ikke At de afvandingsmæssige drænforhold ikke Indsende ansøgning til byg@hillerod.dk Følgende skal indsendes sammen med anmeldelsen: Målsat tegning af placering af jord Redegørelse for mængden af jord Indsende ansøgning til byg@hillerod.dk Følgende skal oplyses i forbindelse med anmeldelsen: Mængde af jord og placering af jord (Målsat plantegning) Landbrugsfaglig begrundelse for arbejdet Redegørelse for den landskabelige konsekvens i form af målsatte snit med højdekoter. Redegørelse for håndtering af overfladevand Vejlovgivningen Trafik, Vej og Park trafikvejogpark@hillerod.dk Landbrugsloven NaturErhvervsstyrelsen mail@naturerhverv.dk Kræver arbejdet tilladelse eller dispensation efter anden lovgivning end planloven, skal disse indhentes hos den konkrete myndighed. Se ovenstående links til hjemmesider og kontaktoplysninger.

6 6 1.2 Terrænarbejder, der typisk kræver Terrænarbejder der typisk kræver Du kan normalt forvente Midlertidig og varig placering af jord på områder der har rekreative, landskabelige, kulturhistoriske eller naturmæssige kvaliteter af betydning, områder som er omfattet af naturbeskyttelsesloven. Terrænregulering, der vil sløre, eller udglatte, det naturlige landskab. Øvrige terrænreguleringer/jorddeponi uden lokalplan Indbygning af ren jord (Klasse 0 jord) op til 50 cm, hvor muldlaget skrabes af inden tilkørsel af jord, hvorefter det gamle muldlag bliver tilbagelagt på arealet. En evt. tilladelse vil blive givet hvis: Der kan redegøres for at jordtilkørslen er nødvendig for landbrugsdriften Kulturhistoriske, landskabelige, naturbeskyttelsesmæssige Overfladevandets naturlige afstrømning ikke De afvandingsmæssige drænforhold ikke Tilladelse Afslag X x Ansøge via vores hjemmeside x x Følgende skal oplyses i forbindelse med ansøgningen:mængde af jord og placering af jord (Målsat plantegning) Oplysning om eksisterende og fremtidig arealanvendelse. Dokumentation for eksisterende og fremtidige afvandingsforhold. Landbrugsfaglig begrundelse for arbejdets nødvendighed for landbrugsdriften fra et landbrugssagkyndigt firma, hvis dette er begrundelse for det ansøgte Udarbejdelse af eksisterende og fremtidig koteplan ved landinspektør. Redegørelse for den landskabelige konsekvens i form af målsatte snit med højdekoter af eksisterende og fremtidige forhold. Vejlovgivningen Trafik, Vej og Park trafikvejogpark@hillerod.dk Landbrugsloven NaturErhvervsstyrelsen mail@naturerhverv.dk Kræver arbejdet tilladelse eller dispensation efter anden lovgivning end planloven, skal disse indhentes hos den konkrete myndighed. Se o ovenstående links til hjemmesider og kontaktoplysninger.

7 7 Terrænarbejder der typisk kræver Du kan normalt forvente Tilladelse Afslag Opfyldning af kunstigt skabte fordybninger i terrænet (f.eks. råstofgrave). En evt. tilladelse vil blive givet hvis: Der kun anvendes ren jord (Klasse 0 jord) Kulturhistoriske, landskabelige, naturbeskyttelsesmæssige Det reetablerede areal skal benyttes som offentligt rekreativt område x Ansøge via vores hjemmeside Følgende skal oplyses i forbindelse med ansøgningen Mængde af jord og placering af jord (Målsat plantegning) Oplysning om eksisterende og fremtidig arealanvendelse. Dokumentation for eksisterende og fremtidige afvandingsforhold. Landbrugsfaglig begrundelse for arbejdets nødvendighed for landbrugsdriften fra et landbrugssagkyndigt firma, hvis dette er begrundelse for det ansøgte Udarbejdelse af eksisterende og fremtidig koteplan ved landinspektør. Redegørelse for den landskabelige konsekvens i form af målsatte snit med højdekoter af eksisterende og fremtidige forhold. Vejlovgivningen Trafik, Vej og Park trafikvejogpark@hillerod.dk Landbrugsloven NaturErhvervsstyrelsen mail@naturerhverv.dk Kræver arbejdet tilladelse eller dispensation efter anden lovgivning end planloven, skal disse indhentes hos den konkrete myndighed. Se ovenstående links til hjemmesider og kontaktoplysninger.

8 8 2.1 Jordvolde/støjvolde, der kræver Jordvolde/støjvolde, der kræver Du kan normalt forvente Tilladelse Afslag Støjreducerende jordvolde langs med større veje, hvor det er dokumenteret at der er et reelt støjproblem for beboerne i større sammenhængende bebyggelser. En evt. tilladelse vil blive givet hvis: Der kun anvendes ren jord(klasse 0 og 1 jord) Jordvolde er så lave som muligt under hensyntagen til kravet om en støjreduktionen, ned til grænseværdierne og skal ved udformning og beplantning i videst muligt omfang indpasses i landskabet At kulturhistoriske, landskabelige, naturbeskyttelsesmæssige At overfladevandets naturlige afstrømning ikke At de afvandingsmæssige drænforhold ikke x Ansøge via vores hjemmeside Følgende skal oplyses i forbindelse med ansøgningen Dokumentation i form af en støjberegning for, at støjniveauet er for højt indenfor en større sammenhængende bebyggelse. Skal udarbejdes af et støjsagkyndigt firma Mængde af jord og placering af jordvold (Målsat plantegning) Forventet varighed af arbejdet. Dokumentation for eksisterende og fremtidige afvandingsforhold fra volden. Udarbejdelse af eksisterende og fremtidig koteplan ved landinspektør. Redegørelse for den landskabelige konsekvens i form af målsatte snit med højdekoter af eksisterende og fremtidige forhold. Vejlovgivningen Trafik, Vej og Park trafikvejogpark@hillerod.dk Landbrugsloven NaturErhvervsstyrelsen mail@naturerhverv.dk Kræver arbejdet tilladelse eller dispensation efter anden lovgivning end planloven, skal disse indhentes hos den konkrete myndighed. Se ovenstående links til hjemmesider og kontaktoplysninger.

9 9 Jordvolde/støjvolde, der kræver Du kan normalt forvente Tilladelse Afslag Jordvolde med det formål at begrænse indblik til eksisterende større erhvervsvirksomheder af landskabelige eller miljømæssige hensyn. En evt. tilladelse vil blive givet hvis: Der kun anvendes ren jord (Klasse 0 og 1 jord) Jordvolde er så lave som muligt under hensyntagen til kravet om en støjreduktionen, ned til grænseværdierne og skal ved udformning og beplantning i videst muligt omfang indpasses i landskabet At kulturhistoriske, landskabelige, naturbeskyttelsesmæssige At overfladevandets naturlige afstrømning ikke At de afvandingsmæssige drænforhold ikke x Ansøge via vores hjemmeside Følgende skal oplyses i forbindelse med ansøgningen Mængde af jord og placering af jordvold (Målsat plantegning) Forventet varighed af arbejdet. Dokumentation for eksisterende og fremtidige afvandingsforhold fra volden. Udarbejdelse af eksisterende og fremtidig koteplan ved landinspektør. Redegørelse for den landskabelige konsekvens i form af målsatte snit med højdekoter af eksisterende og fremtidige forhold. Vejlovgivningen Trafik, Vej og Park trafikvejogpark@hillerod.dk Landbrugsloven NaturErhvervsstyrelsen mail@naturerhverv.dk Kræver arbejdet tilladelse eller dispensation efter anden lovgivning end planloven, skal disse indhentes hos den konkrete myndighed. Se ovenstående links til hjemmesider og kontaktoplysninger.

10 10 Jordvolde/støjvolde, der kræver Du kan normalt forvente Tilladelse Afslag Støjreducerende jordvolde for at reducere støj fra f.eks. skydebaner og motocrossbaner. Der kun anvendes ren jord (Klasse 0 og 1 jord) Jordvolde er så lave som muligt under hensyntagen til kravet om en støjreduktionen, ned til grænseværdierne og skal ved udformning og beplantning i videst muligt omfang indpasses i landskabet At kulturhistoriske, landskabelige, naturbeskyttelsesmæssige At overfladevandets naturlige afstrømning ikke At de afvandingsmæssige drænforhold ikke Jordvolde/støjvolde, der begrænser en udsigt eller på anden måde vil virke dominerende i landskabet. Jordvolde/støjvolde med det formål at begrænse indblik til eller støjgener på en enkelt ejendom. x Ansøge via vores hjemmeside x x Følgende skal oplyses i forbindelse med ansøgningen Dokumentation i form af en støjberegning for, at støjniveauet er for højt fra støjsagkyndigt firma Mængde af jord og placering af jordvold (Målsat plantegning) Forventet varighed af arbejdet. Dokumentation for eksisterende og fremtidige afvandingsforhold fra volden. Udarbejdelse af eksisterende og fremtidig koteplan ved landinspektør. Redegørelse for den landskabelige konsekvens i form af målsatte snit med højdekoter af eksisterende og fremtidige forhold. Vejlovgivningen Trafik, Vej og Park trafikvejogpark@hillerod.dk Landbrugsloven NaturErhvervsstyrelsen mail@naturerhverv.dk Kræver arbejdet tilladelse eller dispensation efter anden lovgivning end planloven, skal disse indhentes hos den konkrete myndighed. Se ovenstående links til hjemmesider og kontaktoplysninger.

Forslag til administrationsgrundlag Terrænreguleringer i landzone

Forslag til administrationsgrundlag Terrænreguleringer i landzone Forslag til administrationsgrundlag Terrænreguleringer i landzone Landzone- og jordforureningsnetværket kommunerne i Region Sjælland Oktober 2017 Skabelon for administrationsgrundlag for terrænbehandling

Læs mere

Holbæk Kommunes praksis for terrænregulering

Holbæk Kommunes praksis for terrænregulering HOLBÆK KOMMUNE Notat Dato: 9. september 2016 Holbæk Kommunes praksis for terrænregulering Sammendrag Af sager om terrænregulering i 2015 og 2016 er det i 11 ud af 14 sager samme transportfirma (SCT Transport

Læs mere

Vibeke og Bo Fridolph Biune Ny Harløsevej Skævinge LANDZONETILLADELSE

Vibeke og Bo Fridolph Biune Ny Harløsevej Skævinge LANDZONETILLADELSE Vibeke og Bo Fridolph Biune vibeke@bedrebad.dk Ny Harløsevej 25 3320 Skævinge LANDZONETILLADELSE Ridebane 20 x 60 meter på ejendommen Ny Harløsevej 25. Matr. nr.: 2 g, Skævinge By, Skævinge Hillerød Kommunes

Læs mere

Landzonetilladelse til udvidelse af erhvervsvirksomhed på ejendommen matr.nr. 16b Bringstrup By, Bringstrup beliggende Egerupvej 16, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til udvidelse af erhvervsvirksomhed på ejendommen matr.nr. 16b Bringstrup By, Bringstrup beliggende Egerupvej 16, 4100 Ringsted. René Hansen Egerupvej 16 4100 Ringsted Sendt på mail: rene_hansen77@hotmail.com Landzonetilladelse til udvidelse af erhvervsvirksomhed på ejendommen matr.nr. 16b Bringstrup By, Bringstrup beliggende Egerupvej

Læs mere

Jord på landbrugsarealer - er det hensigtsmæssigt? v. Julie Nyrop Albers, Roskilde Kommune

Jord på landbrugsarealer - er det hensigtsmæssigt? v. Julie Nyrop Albers, Roskilde Kommune Jord på landbrugsarealer - er det hensigtsmæssigt? v. Julie Nyrop Albers, Roskilde Kommune Hvad oplever vi i kommunerne? Stor anlægsaktivitet => meget overskudsjord Behov for steder, som kan modtage uforurenet

Læs mere

Mette Seitner Ved Freerslev Hegn Hillerød LANDZONETILLADELSE

Mette Seitner Ved Freerslev Hegn Hillerød LANDZONETILLADELSE Mette Seitner Ved Freerslev Hegn 13 3400 Hillerød LANDZONETILLADELSE Etablering af ridebane på ejendommen Ved Freerslev Hegn 13, 3400 Hillerød. Matr. nr.: 9 b, Freerslev By, Nr. Herlev Hillerød Kommune

Læs mere

Peter Flink Amtsvejen 3 Store Lyngby 3310 Ølsted LANDZONETILLADELSE

Peter Flink Amtsvejen 3 Store Lyngby 3310 Ølsted LANDZONETILLADELSE Peter Flink Amtsvejen 3 Store Lyngby 3310 Ølsted LANDZONETILLADELSE Etablering af hundetræningsbane og p-plads på ejendommen Amtsvejen 2. Matr. nr.: 16 q, St. Lyngby By, Ll. Lyngby. Hillerød Kommune har

Læs mere

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende Bedstedvej 92, 4100 Ringsted Niels Berner-Magnusson Bedstedvej 92 Bedsted 4100 Ringsted Dato: 24. november 2016 Landzonetilladelse til etablering af solcelleanlæg på ejendommen matr.nr. 2 f, Bedsted Overdrev, Kværkeby, beliggende

Læs mere

Landzonetilladelse til at etablere ridebane på ejendommen matr.nr. 1o Slangerup, Ringsted Jorder, beliggende Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at etablere ridebane på ejendommen matr.nr. 1o Slangerup, Ringsted Jorder, beliggende Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted. Brit Beck Ejlstrupvej 120b 4100 Ringsted Sendt på mail: teamcabe@hotmail.com Dato: 26. januar 2017 Landzonetilladelse til at etablere ridebane på ejendommen matr.nr. 1o Slangerup, Ringsted Jorder, beliggende

Læs mere

FLYTNING AF JORD OG PLANLOVEN. 9. april 2019 Anja Bergman Thuesen

FLYTNING AF JORD OG PLANLOVEN. 9. april 2019 Anja Bergman Thuesen FLYTNING AF JORD OG PLANLOVEN 9. april 2019 Anja Bergman Thuesen BETYDNING I PLANRETLIG SAMMENHÆNG? Planloven forholder sig ikke til jord i sig selv Men loven regulerer arealanvendelse, herunder bebyggelse

Læs mere

Claus Jessen Bjørnkærvej 4 6430 Nordborg

Claus Jessen Bjørnkærvej 4 6430 Nordborg Claus Jessen Bjørnkærvej 4 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opføre en tilbygning samt at renovere den eksisterende bolig på ejendommen matr.nr. 309 Holm, Nordborg, der ligger på Bjørnkærvej 4, 6430

Læs mere

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Lise Halager Zielinski Brunemark 7 4173 Fjenneslev Landzonetilladelse til ændret anvendelse på ejendommen matr.nr. 17g, Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Gammel Bedstedvej 10, 4100 Ringsted. Ringsted Kommune

Læs mere

Offentliggørelse Vi offentliggør landzonetilladelsen den 3. juli 2018 på Assens kommunes hjemmeside assens.dk Herefter er der 4 ugers klagefrist.

Offentliggørelse Vi offentliggør landzonetilladelsen den 3. juli 2018 på Assens kommunes hjemmeside assens.dk Herefter er der 4 ugers klagefrist. Plan og Kultur Vejdirektoratet Thomas Helsteds Vej 11 8660 Skanderborg Att. Karin Møller-Clausen 03-07-2018 Sags id: 2018-0377 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering

Læs mere

Jorddepotet må kun anvendes til deponering af det materiale, der graves op i forbindelse med oprensning af søer og vandløb på Kær Vestermark.

Jorddepotet må kun anvendes til deponering af det materiale, der graves op i forbindelse med oprensning af søer og vandløb på Kær Vestermark. Sønderborg kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at etablere et blivende jorddepot på ejendommen matr.nr. 198 Kær, Ulkebøl, der ligger på Kær Vestermark, 6400 Sønderborg. Sønderborg

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 42a Haraldsted By, Haraldsted, beliggende Knud Lavardsvej 47, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 42a Haraldsted By, Haraldsted, beliggende Knud Lavardsvej 47, 4100 Ringsted. Helene Følsgaard Sendt på mail: kontakt@foelsgaard.dk Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 42a Haraldsted By, Haraldsted, beliggende Knud Lavardsvej 47, 4100 Ringsted. Ringsted

Læs mere

Ejendommen ligger i landzone og ændret anvendelse af eksisterende bebyggelse kræver derfor tilladelse jf. planlovens 35 stk. 1.

Ejendommen ligger i landzone og ændret anvendelse af eksisterende bebyggelse kræver derfor tilladelse jf. planlovens 35 stk. 1. Hanne Vedel Nielsen Præstbrovej 6 4100 Ringsted Sendt på mail: halini201064@gmail.com Landzonetilladelse til at indrette blomsterbutik i eksisterende garagebygning på ejendommen matr.nr. 5ao Farendløse

Læs mere

Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund

Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund Lovliggørende landzonetilladelse til at udvide boligarealet ind i tilstødende udhus på ejendommen matr.nr. 369 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Lundtoftvej

Læs mere

Advokat Lars-Otto Hansen Søndergade 28, 1.sal 700 Horsens LANDZONETILLADELSE

Advokat Lars-Otto Hansen Søndergade 28, 1.sal 700 Horsens LANDZONETILLADELSE Advokat Lars-Otto Hansen Søndergade 28, 1.sal 700 Horsens LANDZONETILLADELSE Til fire tilbygninger til eksisterende sommerhus på ejendommen Præstehøjvej 3. Matr. nr.: 1 e, Ll. Lyngby By, Ll. Lyngby Du

Læs mere

Kristian Schmidt Åsvejen Hvalsø LANDZONETILLADELSE

Kristian Schmidt Åsvejen Hvalsø LANDZONETILLADELSE Kristian Schmidt Åsvejen 40 4330 Hvalsø LANDZONETILLADELSE Indretning af hestepension i eksisterende bygning 4 og etablering af ridebane på ejendommen Brødeskovvej. Matr. nr.: 5 a, Hammersholt By, Nr.

Læs mere

Klima og Planlægning. Næstved Kommune Center for Trafik og Ejendomme

Klima og Planlægning. Næstved Kommune Center for Trafik og Ejendomme Næstved Kommune Center for Trafik og Ejendomme Klima og Planlægning Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 21.9.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-23-16 Landzonetilladelse til

Læs mere

Saabye & Partners Aps Att: Barbara Bojsen-Møller Fynsvej Kirke Saaby Sendt på mail:

Saabye & Partners Aps Att: Barbara Bojsen-Møller Fynsvej Kirke Saaby Sendt på mail: Saabye & Partners Aps Att: Barbara Bojsen-Møller Fynsvej 13 4060 Kirke Saaby Sendt på mail: bbm@saabye-partners.dk Dato: 8. april 2016 Landzonetilladelse til opførelse af stuehus på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 14a Vetterslev By, Vetterslev, beliggende Ømarksvej 44, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 14a Vetterslev By, Vetterslev, beliggende Ømarksvej 44, 4100 Ringsted. Henrik Bess og Anne Mette Christiansen Bøstofte 13 4100 Ringsted Sendt på mail: amc@bess.dk Landzonetilladelse til at opføre en ny bolig på ejendommen matr.nr. 14a Vetterslev By, Vetterslev, beliggende

Læs mere

Mette Balleby Nebsmøllevej Ringsted Sendt på mail:

Mette Balleby Nebsmøllevej Ringsted Sendt på mail: Mette Balleby Nebsmøllevej 65 4100 Ringsted Sendt på mail: info@skovlycamping.dk Landzonetilladelse til lovliggørelse af allerede opført grillbygning og teknikhus på ejendommen matr.nr. 14b Ortved By,

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre læskur på ejendommen matr.nr. 12d Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Roligheden 6, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til at opføre læskur på ejendommen matr.nr. 12d Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Roligheden 6, 4100 Ringsted. David Frederiksen Roligheden 6 4100 Ringsted Sendt på mail: daf@ebteknik.dk Landzonetilladelse til at opføre læskur på ejendommen matr.nr. 12d Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Roligheden 6, 4100 Ringsted.

Læs mere

Christendayana Sriraj Axelborg 2b 8700 Horsens Sendt på mail:

Christendayana Sriraj Axelborg 2b 8700 Horsens Sendt på mail: Christendayana Sriraj Axelborg 2b 8700 Horsens Sendt på mail: day@eurodan-huse.dk Landzonetilladelse til at opføre nyt stuehus og ændre anvendelsen af det eksisterende stuehus til udhus på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Olestein Heino Lando Jensen Køgevej Ringsted Sendt på mail:

Olestein Heino Lando Jensen Køgevej Ringsted Sendt på mail: Olestein Heino Lando Jensen Køgevej 222 4100 Ringsted Sendt på mail: olestein@outlook.dk Landzonetilladelse til at opføre en tilbygning og en carport, samt ændre anvendelse af eksisterende bebyggelse på

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 4c Snekkerup By, Vigersted, beliggende Snekkerupvej 64, 4140 Borup.

Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 4c Snekkerup By, Vigersted, beliggende Snekkerupvej 64, 4140 Borup. Morten Albrektsen Snekkerupvej 64 4140 Borup Sendt på mail: albrektsenmorten@gmail.com Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 4c Snekkerup By, Vigersted, beliggende Snekkerupvej

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 8 n, Ortved By, Vigersted, beliggende Roskildevej 368, 4100 Ringsted.

Landzonetilladelse til opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 8 n, Ortved By, Vigersted, beliggende Roskildevej 368, 4100 Ringsted. Christian Michael Hein Roskildevej 368 Ortved 4100 Ringsted Dato: 9. august 2016 Landzonetilladelse til opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 8 n, Ortved By, Vigersted, beliggende Roskildevej 368,

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Skovvej 10 Holme-Olstrup Holmegaard.

Team Plan, Geodata og Klima. Til Ejer Skovvej 10 Holme-Olstrup Holmegaard. Til Ejer Skovvej 10 Holme-Olstrup 4684 Holmegaard Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 12.10.2017 Sagsnr. 01.03.03-P19-234-17

Læs mere

Bruno Bøhnke Skodsbølvej 81 Skodsbøl 6310 Broager. Plan

Bruno Bøhnke Skodsbølvej 81 Skodsbøl 6310 Broager. Plan Bruno Bøhnke Skodsbølvej 81 Skodsbøl 6310 Broager Landzonetilladelse til at bygge en ny carport med redskabsskur på ejendommen matr. nr. 146 Skodsbøl, Broager, der ligger på Skodsbølvej 81, 6310 Broager

Læs mere

/ Hans Knag Tjørnelund Dybbøl Banke 3 Dybbøl 6400 Sønderborg

/ Hans Knag Tjørnelund Dybbøl Banke 3 Dybbøl 6400 Sønderborg 07-04-2014 13/13331 Hans Knag Tjørnelund Dybbøl Banke 3 Dybbøl 6400 Sønderborg Lovliggørende landzonetilladelse til udviddelse af garage på ejendommen matr.nr. 34 Dybbøl Ejerlav, Dybbøl, der ligger på

Læs mere

Lars Kenneth Pabst Slotsvej 11 Iller 6310 Broager

Lars Kenneth Pabst Slotsvej 11 Iller 6310 Broager Lars Kenneth Pabst Slotsvej 11 Iller 6310 Broager Landzonetilladelse til at opføre en carport på ejendommen matr.nr. 95 Iller, Broager, der ligger på Slotsvej 11, 6310 Broager Sønderborg Kommune har den

Læs mere

02-06-2014 14/20267. Folker Svane-Arkitektfirma Kobberholm 14 6400 Sønderborg

02-06-2014 14/20267. Folker Svane-Arkitektfirma Kobberholm 14 6400 Sønderborg 02-06-2014 14/20267 Folker Svane-Arkitektfirma Kobberholm 14 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til tilbygning på ejendommen matr.nr. 155 Sottrup Ejerlav, Sottrup, der ligger på Fuglsangvej 12, 6400 Sønderborg

Læs mere

Notat Vedrørende offentlig fremlæggelse forslag til lokalplan 157

Notat Vedrørende offentlig fremlæggelse forslag til lokalplan 157 Vedrørende offentlig fremlæggelse forslag til lokalplan 157 Dato: 12.10.2016 Center for Teknik Team Plan horsholm.dk Høringsnotat Kontakt Susanne Koch Arkitekt SKC@horsholm.dk Direkte tlf. 4849 2467 Lokalplanen

Læs mere

/8309. Helle Nikolajsen Bojskovvej 52 Fiskbæk 6300 Gråsten

/8309. Helle Nikolajsen Bojskovvej 52 Fiskbæk 6300 Gråsten 28-05-2013 13/8309 Helle Nikolajsen Bojskovvej 52 Fiskbæk 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre en udhus/hestestald på ejendommen matr.nr. 79 Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl der ligger på Bojskovvej

Læs mere

Jorddepotet må først etableres efter 1. september 2016, og det skal være fjernet igen og marken være reetableret senest 1. september 2017.

Jorddepotet må først etableres efter 1. september 2016, og det skal være fjernet igen og marken være reetableret senest 1. september 2017. Sønderborg Kommune Att. Christina Petersen - By og Landskab Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at anlægge et midlertidigt jorddepot på ejendommen matr.nr. 351 Kær, Ulkebøl, der ligger

Læs mere

Du vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget.

Du vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget. Mette Balleby Nebsmøllevej 65 4100 Ringsted Sendt på mail: info@skovlycamoing.dk Dato: 16. marts 2017 Landzonetilladelse til at opføre redskabsskur og aktivitetshus på ejendommen matr.nr. 14b Ortved By,

Læs mere

Landzonetilladelse Dispensation fra lokalplan Planloven

Landzonetilladelse Dispensation fra lokalplan Planloven Ove Lambert Larsen Mosevej 11 Kyndeløse 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Chila Yunai Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Ringsted Kommune har modtaget ansøgning om at indrette aktivitetsområde med motions- og sportsredskaber på ovenstående ejendom.

Ringsted Kommune har modtaget ansøgning om at indrette aktivitetsområde med motions- og sportsredskaber på ovenstående ejendom. UNO Att: Jørgen Østergaard Lerbækvej 8 2680 Solrød Strand Sendt på mail: jo@uno.dk Landzonetilladelse til at indrette aktivitetsområde med motions- og sportsredskaber på ejendommen matr.nr. 16h Kværkeby

Læs mere

Nordmarks Alle 1. Att. Kommunale Ejendomme. CVR nr VVM-tilladelse for Hyldager Bakker

Nordmarks Alle 1. Att. Kommunale Ejendomme. CVR nr VVM-tilladelse for Hyldager Bakker Albertslund Kommune Nordmarks Alle 1 2620 Albertslund Att. Kommunale Ejendomme CVR nr. 66137112 VVM-tilladelse for Hyldager Bakker Albertslund Kommune, Kommunale Ejendomme (bygherre), har søgt Albertslund

Læs mere

Signe Schmidt Petersen og Thomas Skovhøj Rathleff Ømarksvej Ringsted. Sendt på mail:

Signe Schmidt Petersen og Thomas Skovhøj Rathleff Ømarksvej Ringsted. Sendt på mail: Signe Schmidt Petersen og Thomas Skovhøj Rathleff Ømarksvej 28 4100 Ringsted Sendt på mail: signeschmidt_petersen@hotmail.com Dato: 11. april 2018 Landzonetilladelse til at etablere en ridebane på ejendommen

Læs mere

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Team Plan, Geodata og Klima Peder Bo Mather Hansen Tulvej 11 Størlinge 4700 Næstved Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byggesag@naestved.dk Dato 12.10.2017 Sagsnr.

Læs mere

Assens Kommune giver landzonetilladelse til terrænregulering på ejendommen matr. nr. 8 n, Etterup By, Rørup, beliggende Gl.Hovedvej 70A, 5560 Aarup.

Assens Kommune giver landzonetilladelse til terrænregulering på ejendommen matr. nr. 8 n, Etterup By, Rørup, beliggende Gl.Hovedvej 70A, 5560 Aarup. Plan og Kultur Niras Esbjerg Brygge 30 6700 Esbjerg Att. Tommy Andersen 08-12-2016 Sags id: 2016-0826 Landzonetilladelse til terrænregulering. Assens Kommune giver landzonetilladelse til terrænregulering

Læs mere

Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted, beliggende Kastrupvej 70, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted, beliggende Kastrupvej 70, 4100 Ringsted LE34 Att.: Lasse Kjemstrup Mellem Broerne 12 4100 Ringsted Sendt på mail: lkj@le34.dk Dato: 29. november 2017 Landzonetilladelse til at udstykke areal og bolig fra ejendommen matr.nr. 1f Kastrupgård, Haraldsted,

Læs mere

Friis-A/S Glansager Sønderborg

Friis-A/S Glansager Sønderborg Friis-A/S Glansager 6 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at deponere ren jord på ejendommen matr.nr. 577 Nybøl Ejerlav, Nybøl, der ligger ved Amtsvejen, 6400 Sønderborg. Sønderborg Kommune har den

Læs mere

Planklagenævnet har modtaget en klage over, at Køge Kommune har meddelt landzonetilladelse til udstykning af ejendommen Klarkærvej 12b, 4600 Køge.

Planklagenævnet har modtaget en klage over, at Køge Kommune har meddelt landzonetilladelse til udstykning af ejendommen Klarkærvej 12b, 4600 Køge. 6. oktober 2017 Sagsnr. NMK-31-02110 KlageID: 120790 CATCA AFGØRELSE i klagesag om landzonetilladelse til udstykning af ejendom i Køge Kommune Planklagenævnet har modtaget en klage over, at Køge Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr. 52c, Benløse By, Benløse, beliggende Holbækvej 79, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr. 52c, Benløse By, Benløse, beliggende Holbækvej 79, 4100 Ringsted DK-NUTS ApS CEO Nasir Khwaja Sleipnersvej 4 4100 Ringsted e-mail: nasir@dk-nuts.dk Dato: 15. juni 2017 Ringsted Kommune Teknik- og Miljøcenter Landzonetilladelse til at opføre en bolig på ejendommen matr.nr.

Læs mere

Glenn Sandbeck Fjellebrovang 30 4100 Ringsted Sendt på mail: sandbeck@mail.com

Glenn Sandbeck Fjellebrovang 30 4100 Ringsted Sendt på mail: sandbeck@mail.com Glenn Sandbeck Fjellebrovang 30 4100 Ringsted Sendt på mail: sandbeck@mail.com Lovliggørende landzonetilladelse til opført garage- og udhusbygning på ejendommen matr.nr. 3ai Fjællebro, Kværkeby, beliggende

Læs mere

LOKALPLAN ERHVERV, GRAVSHOLTVEJ LANGHOLT

LOKALPLAN ERHVERV, GRAVSHOLTVEJ LANGHOLT LOKALPLAN 15-025 ERHVERV, GRAVSHOLTVEJ LANGHOLT Redegørelse Lokalplan 15-025 Erhverv, Gravsholtvej, Langholt Lokalplanområdets afgrænsning Lokalplanens formål juni 1999 Aalborg Kommune 1 Redegørelse

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Britta Henriksen Elmevej 2 4100 Ringsted Sendt på mail: brhe@live.dk Dato: 18. april 2018 Landzonetilladelse til at opføre 3 shelter på ejendommen matr.nr.11e Høm By, Høm, beliggende Næstvedvej 349, 4100

Læs mere

Albertslund Kommune. Nordmarks Alle Albertslund. Att. Kommunale Ejendomme. CVR nr Udkast til VVM-tilladelse for Hyldager Bakker

Albertslund Kommune. Nordmarks Alle Albertslund. Att. Kommunale Ejendomme. CVR nr Udkast til VVM-tilladelse for Hyldager Bakker Albertslund Kommune Nordmarks Alle 1 2620 Albertslund Att. Kommunale Ejendomme CVR nr. 66137112 Udkast til VVM-tilladelse for Hyldager Bakker Albertslund Kommune, Kommunale Ejendomme (bygherre), har søgt

Læs mere

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail:

Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget Haslev Sendt på mail: Arkitektfirmaet Bent Sørensen ApS Att: Bent Sørensen Rosenvænget 13 4690 Haslev Sendt på mail: ark-bent.s@mail.tele.dk Dato: 23. september 2016 Lovliggørende landzonetilladelse til garage indrettet i overflødiggjort

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt sognehus på ejendommen matr.nr. 111 Pøl, Nordborg, der ligger på Tontoft 3, 6430 Nordborg.

Landzonetilladelse til at opføre et nyt sognehus på ejendommen matr.nr. 111 Pøl, Nordborg, der ligger på Tontoft 3, 6430 Nordborg. Landzonetilladelse til at opføre et nyt sognehus på ejendommen matr.nr. 111 Pøl, Nordborg, der ligger på Tontoft 3, 6430 Nordborg Sønderborg Kommune har den 7. september 2015 modtaget jeres ansøgning om

Læs mere

27-10-2014 14/7155. Frede Schmidt Arnkilsøre 13 6400 Sønderborg frede@afrugt.dk

27-10-2014 14/7155. Frede Schmidt Arnkilsøre 13 6400 Sønderborg frede@afrugt.dk 27-10-2014 14/7155 Frede Schmidt Arnkilsøre 13 6400 Sønderborg frede@afrugt.dk Lovliggørende landzonetilladelse til tilbygninger mv. på ejendommen matr.nr. 111 Kær, Ulkebøl, der ligger på Arnkilsøre 13,

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10. maj 2019 Sagsnr.: 19/16311 Ejendomsnr.: 8912 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til at etablere fredningsbælte på ejendommen matr.nr. 7i Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Bøstofte 9, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at etablere fredningsbælte på ejendommen matr.nr. 7i Kværkeby By, Kværkeby, beliggende Bøstofte 9, 4100 Ringsted Kværkeby Vandværk Att.: jan Rasmussen Sendt på mail: ombygning@kvaerkeby-vandvaerk.dk Dato: 2. oktober 2017 Landzonetilladelse til at etablere fredningsbælte på ejendommen matr.nr. 7i Kværkeby By, Kværkeby,

Læs mere

Landzonetilladelse. Flemming Thingmand Henriksen Terrænregulering, Ved Gadekæret 19, 3550 Slangerup

Landzonetilladelse. Flemming Thingmand Henriksen Terrænregulering, Ved Gadekæret 19, 3550 Slangerup Landzonetilladelse Flemming Thingmand Henriksen fth@autoimport.dk Dato 7. april 2017 Sagsnr. 01.03.00-p19-111-16 Matr.nr. 2a + 2c Hørup By LANDZONE Postadresse: Torvet 2 3600 Frederikssund Terrænregulering,

Læs mere

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på en ejendom i Halsnæs Kommune

AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på en ejendom i Halsnæs Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk 31. marts 2014 J.nr.: NMK-31-01233 Ref.: BIBIS-NMKN AFGØRELSE i sag om opstilling af husstandsvindmølle på en ejendom i Halsnæs Kommune

Læs mere

GRÅSTEN FRISKOLE Sønderborg Landevej 67. 6300 Gråsten

GRÅSTEN FRISKOLE Sønderborg Landevej 67. 6300 Gråsten GRÅSTEN FRISKOLE Sønderborg Landevej 67 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre grønt forsamlingshus/bålhytte og en multibane ved Gråsten Friskole, på ejendommen matr.nr. 112 Adsbøl, Gråsten-Adsbøl,

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af administrationsbygning på ejendommen matr.nr. 8B, Jystrup By, Jystrup, beliggende Slettebjergvej 21, 4174 Jystrup.

Landzonetilladelse til opførelse af administrationsbygning på ejendommen matr.nr. 8B, Jystrup By, Jystrup, beliggende Slettebjergvej 21, 4174 Jystrup. Arkitektfirma Arne Nygaard Skolevej 19 4130 Viby Sjælland Dato: 01. september 2016 Landzonetilladelse til opførelse af administrationsbygning på ejendommen matr.nr. 8B, Jystrup By, Jystrup, beliggende

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Kloakmaster Tino Matsen Kisserupvej 5 4200 Slagelse Sendt på mail: harrymatsen@pc.dk Dato: 18. april 2018 Landzonetilladelse til at etablere sandfilteranlæg på ejendommen matr.nr. 1a Tåstrup By, Jystrup,

Læs mere

Lars Bjerrum Danielsen Nederbyvej 51A, Rinkenæs 6300 Gråsten

Lars Bjerrum Danielsen Nederbyvej 51A, Rinkenæs 6300 Gråsten Lars Bjerrum Danielsen Nederbyvej 51A, Rinkenæs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus på ejendommen matr.nr. 550 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs, der ligger på Nederbyvej 49, 6300

Læs mere

Den aktuelle ansøgning omfatter etablering af ét af de fire regnvandsbassiner, Regnvandsbassin 2.

Den aktuelle ansøgning omfatter etablering af ét af de fire regnvandsbassiner, Regnvandsbassin 2. Plan og Kultur Assens Kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens Att. Trafik og Byg 08-12-2016 Sags id: 2016-1002 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering af regnvandsbassin 2

Læs mere

Landzonetilladelse til at etablere ridebane på ejendommen matr.nr. 32a Sigersted By, Sigersted, beliggende Sorøvej 172, 4173 Fjenneslev.

Landzonetilladelse til at etablere ridebane på ejendommen matr.nr. 32a Sigersted By, Sigersted, beliggende Sorøvej 172, 4173 Fjenneslev. Hanne Malm Johansen Sorøvej 172 4173 Fjenneslev Sendt på mail: hanne-martin@email.dk Landzonetilladelse til at etablere ridebane på ejendommen matr.nr. 32a Sigersted By, Sigersted, beliggende Sorøvej 172,

Læs mere

Ringsted Kommune Att. Birgitte Korslund Jensen Rønnedevej Ringsted Sendt på mail:

Ringsted Kommune Att. Birgitte Korslund Jensen Rønnedevej Ringsted Sendt på mail: Ringsted Kommune Att. Birgitte Korslund Jensen Rønnedevej 9 4100 Ringsted Sendt på mail: bkje@ringsted.dk Dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 16 og landzonetilladelse til midlertidig opstilling af

Læs mere

Morten Ingemann Sørensen Farendløsevej Ringsted. Sendt på mail:

Morten Ingemann Sørensen Farendløsevej Ringsted. Sendt på mail: Morten Ingemann Sørensen Farendløsevej 2 4100 Ringsted Sendt på mail: mis@vejbred.dk Dato: 13. februar 2018 Landzonetilladelse til pilerensningsanlæg på ejendommen matr.nr. 10a Jystrup By, Jystrup, beliggende

Læs mere

Hans Jørgen Olesen Hejdesvej Ringsted

Hans Jørgen Olesen Hejdesvej Ringsted Hans Jørgen Olesen Hejdesvej 54 4100 Ringsted Dato: 2. februar 2018 Landzonetilladelse til at opføre sammenbygget carport og udhusbygning på ejendommen matr.nr. 24a Valsømagle By, Haraldsted, beliggende

Læs mere

Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej Ringsted

Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej Ringsted Knud Ledskov Christensen Værkevadsvej 24 4100 Ringsted Dato: 2. juli 2018 Lovliggørende landzonetilladelse til poolbygning på ejendommen matr.nr. 3b Ortved By, Vigersted, beliggende Værkevadsvej 24, 4100

Læs mere

Der skal etableres fald på terrænet væk fra banelegemet, således at der ikke samles vand nær banen.

Der skal etableres fald på terrænet væk fra banelegemet, således at der ikke samles vand nær banen. 24. juni 2014 14/20060 BHC Anlæg APS att. Mads Nielsen Foldagervej 5 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til deponering af ren jord på ejendommen matr.nr. 6 Ragebøl, Dybbøl, der ligger på Sandbjergvej,

Læs mere

Henrik von Scholten Øverødvej 51 Øverød 2840 Holte LANDZONETILLADELSE

Henrik von Scholten Øverødvej 51 Øverød 2840 Holte LANDZONETILLADELSE Henrik von Scholten Øverødvej 51 Øverød 2840 Holte LANDZONETILLADELSE Til nyt enfamiliehus på ejendommen Kappelskovvej 12. Matr. nr.: 17o Æbelholtsdam, Tjæreby Hillerød Kommune har behandlet din ansøgning

Læs mere

Hans Valdemar Moldt Rødegade Egernsund

Hans Valdemar Moldt Rødegade Egernsund Hans Valdemar Moldt Rødegade 13 6320 Egernsund Landzonetilladelse til at udvide eksisterende lade på ejendommen matr.nr. 116 Skodsbøl, Broager, der ligger på Rødegade 13, 6320 Egernsund Sønderborg Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus Sønderborg Kommune har den 13. november 2015 modtaget din ansøgning om at opfører et enfamiliehus på ejendommen Bovrupvej 11, 6300 Gråsten matr.nr.

Læs mere

EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød. Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E

EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød. Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E EJENDOMMEN TEGLVÆRKET ApS Frydenborgvej 27 K 3400 Hillerød Sendt til: jm@hhmejendomme.dk L A N D Z O N E T I L L A D E L S E By og Miljø Til MTB teknikbane på ejendommen Frydenborgvej 27 P, 3400 Hillerød,

Læs mere

Solcelleanlægget fjernes, når anlægget ikke længere benyttes til produktion af strøm

Solcelleanlægget fjernes, når anlægget ikke længere benyttes til produktion af strøm Randi Grenaa Bertelsen Nørre Kettingskov 5 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at etablere et solcelleanlæg på stativ på terræn på ejendommen matr.nr. 10 Kettingskov, Asserballe, der ligger på Nørre

Læs mere

Jan Spangsberg Mathiasen Kløvermarken 5 Tørsbøl 6300 Gråsten

Jan Spangsberg Mathiasen Kløvermarken 5 Tørsbøl 6300 Gråsten Jan Spangsberg Mathiasen Kløvermarken 5 Tørsbøl 6300 Gråsten Lovliggørende Landzonetilladelse til solcelleanlæg på stativ på ejendommen matr.nr. 221 Tørsbøl, Kværs, der ligger på Kløvermarken 5, 6300 Gråsten

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Peter Petersen Nebsmøllevej 69 4100 Ringsted sendt på mail: pottehuset@gmail.com Dato: 16. februar 2018 Lovliggørende landzonetilladelse til at inddrage uudnyttet areal på første sal i driftsbygning til

Læs mere

- at søen er lavvandet med flade bredder, der ikke har hældning større end 1:3-1:5 over og under vandlinjen,

- at søen er lavvandet med flade bredder, der ikke har hældning større end 1:3-1:5 over og under vandlinjen, Plan og Kultur Steen Nielsen Langstedvej 3 Højrup 5620 Glamsbjerg 5. september 2018 Sags id: 2018-0541 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering af en sø på ejendommen

Læs mere

Administration i landzonen

Administration i landzonen Administration i landzonen Byggeri til hestehold, vers. 2 Teknik- og Miljøforvaltningen Dato Planafdelingen 9. august 2018 Administrationsgrundlag for sager vedrørende byggeri til hestehold i landzone

Læs mere

/ Veje & Trafik Rådhustorvet Sønderborg

/ Veje & Trafik Rådhustorvet Sønderborg 07-08-2014 14/30918 Sønderborg Kommune Veje & Trafik Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at nedrive og genopføre det offentlige toilet på ejendommen matr.nr. 7000a Egen Ejerlav, Egen.

Læs mere

Kim Østergaard Nyhusvej Ringsted Sendt på mail:

Kim Østergaard Nyhusvej Ringsted Sendt på mail: Kim Østergaard Nyhusvej 7 4100 Ringsted Sendt på mail: oestergaardsvvs-aps@hotmail.vom Landzonetilladelse til udvidelse af bolig over 250 m 2 ved ibrugtagning af uudnyttet areal af tagetage på ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted, beliggende Havrebjergvej 53, 4100 Ringsted Annie Noer Bay-Smidt Ledreborg Allé 130 4000 Roskilde Sendt på mail: abs@molbak.dk Dato: 29. november 2017 Landzonetilladelse til at udstykke bolig fra ejendommen matr.nr. 22a Sigersted By, Sigersted,

Læs mere

Nils Haubenreisser Felstedvej Gråsten

Nils Haubenreisser Felstedvej Gråsten Nils Haubenreisser Felstedvej 19 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre en garage og carport på ejendommen matr.nr. 129 Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl, der ligger på Felstedvej 19, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Lotte & Kim Carlsson Sørens Møllevej 13, Asserballeskov 6440 Augustenborg

Lotte & Kim Carlsson Sørens Møllevej 13, Asserballeskov 6440 Augustenborg Lotte & Kim Carlsson Sørens Møllevej 13, Asserballeskov 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at opføre en tilbygning og en carport på ejendommen matr.nr. 67 Asserballeskov, Asserballe, der ligger på

Læs mere

Christoffer Boas Høedvej Jystup Midtsj. Sendt på mail:

Christoffer Boas Høedvej Jystup Midtsj. Sendt på mail: Christoffer Boas Høedvej 63 4174 Jystup Midtsj. Sendt på mail: christofferboas@hotmail.com Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning og udvidelse af bolig på ejendommen, samt midlertidig opsætning

Læs mere

Sagens parter vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget.

Sagens parter vil få besked, hvis afgørelsen bliver påklaget. Leif Ortved Larsen Elmehøj 2 2605 Brøndby Dato: 27. september 2017 Landzonetilladelse til at ændre anvendelse fra sommerhus til helårsbeboelse på ejendommen matr.nr. 9e, Ørslev By Ørslev, beliggende Lergravsvej

Læs mere

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger.

Vi foreslår, at der inden gravearbejdet påbegyndes, undersøges, om det kan blive nødvendigt at omlægge eller udføre dræn i tætte ledninger. Plan og Kultur Leif Glasdam Jensen Linien 27 5683 Haarby 14. juni 2018 Sags id: 2018-0059 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering af en sø so ansøgt på ejendommen matr.

Læs mere

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej Sønderborg

SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej Sønderborg SØNDERBORG AFFALD A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at opstille to containere på Skodsbøl Containerplads, matr.nr. 601 Skodsbøl, Broager, der ligger på Nybølnorvej 26, 6310 Broager

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 13. september 2019 Sagsnr.: 19/30110 Ejendomsnr.: 12151 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Nordsjællands Svæveflyveklub Ole Nicolaisen Kurreholmvej Gørløse LANDZONETILLADELSE

Nordsjællands Svæveflyveklub Ole Nicolaisen Kurreholmvej Gørløse LANDZONETILLADELSE Nordsjællands Svæveflyveklub Ole Nicolaisen Kurreholmvej 39 3330 Gørløse LANDZONETILLADELSE By og Miljø Til renovering af sydhangar på ejendommen Kurreholmvej 39. Matr. nr.: 5 bc, Gørløse By, Gørløse Hillerød

Læs mere

Finn Marott Bossen Søndertoft 48, Kværs 6300 Gråsten

Finn Marott Bossen Søndertoft 48, Kværs 6300 Gråsten Finn Marott Bossen Søndertoft 48, Kværs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre en garage og depot på ejendommen matr.nr. 171, Kværs, der ligger på Søndertoft 48, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune

Læs mere

Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger

Team Plan, Geodata og Klima. Til ansøger Til ansøger Team Plan, Geodata og Klima Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Mail: byplan@naestved.dk Dato 12.7.2017 Landzonetilladelse til genopførelse af ejendommen

Læs mere

Lager/salgslokalet opføres som en træhytte med saddeltag i en afdæmpet rødlig farve

Lager/salgslokalet opføres som en træhytte med saddeltag i en afdæmpet rødlig farve Iver Hansen Dall Nyballe 2, Skelde 6310 Broager Landzonetilladelse til at opføre et lager/salgslokale til vineri på ejendommen matr.nr. 341 Skelde, Broager, der ligger på Nyballe 2, Skelde, 6310 Broager

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en bålhytte på ejendommen matr.nr. 2b Nordrup By, Nordrupøster, beliggende Nordrupvej 132c, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at opføre en bålhytte på ejendommen matr.nr. 2b Nordrup By, Nordrupøster, beliggende Nordrupvej 132c, 4100 Ringsted Kirkeværge Johannes Hansen Ottestrupvej 53 4100 Ringsted Dato: 1. september 2017 Landzonetilladelse til at opføre en bålhytte på ejendommen matr.nr. 2b Nordrup By, Nordrupøster, beliggende Nordrupvej 132c,

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre bolig på ejendommen matr.nr. 3o, Mulstrup By, Mulstrup, beliggende Indelukket 7, 4100 Ringsted

Landzonetilladelse til at opføre bolig på ejendommen matr.nr. 3o, Mulstrup By, Mulstrup, beliggende Indelukket 7, 4100 Ringsted Mark Nikolaj Jensen Skånevej 15 6230 Røde Kro Sendt på mail: mnj@eurodan-huse.dk Dato: 17. maj 2017 Landzonetilladelse til at opføre bolig på ejendommen matr.nr. 3o, Mulstrup By, Mulstrup, beliggende Indelukket

Læs mere

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven.

Efter etableringen vil vandhullet blive registreret som et 3 område i henhold til naturbeskyttelsesloven. Fritz Busch Hansen Sct Jørgens Park 132,1 th 4700 Næstved Byggemyndighed Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved 5588 6110 www.næstved.dk Dato 15.1.2016 Sagsnr. 01.03.03-P19-163-15 Landzonetilladelse

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Jørgen Krogh Larsen Rusgårds Bakke 15 4100 Ringsted sendt på mail: jorgen.larsen010@gmail.com Dato: 8. juni 2018 Landzonetilladelse til opførelse af en garage på ca. 70 m² på ejendommen matr.nr. 10a Ortved

Læs mere

Den genetablerede boligenhed må ikke frastykkes ejendommen.

Den genetablerede boligenhed må ikke frastykkes ejendommen. Kim Rohde Hellesøvej 21 Holm 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at genetablere en boligenhed på 120 m 2 på ejendommen matr.nr. 94 Holm, Nordborg, der ligger på Hellesøvej 21, 6430 Nordborg Sønderborg

Læs mere

Ikke terrænreguleres højere end kote 46 og max. ½ meter i det område, der er markeret med gul streg på luftfoto over ejendommen, jf. billede 1.

Ikke terrænreguleres højere end kote 46 og max. ½ meter i det område, der er markeret med gul streg på luftfoto over ejendommen, jf. billede 1. JA-Milplan Att.: Jesper Arffmann Sendt på mail: ja-milplan@hotmail.com Dato: 22. december 2017 Landzonetilladelse til terrænregulering på ejendommen matr.nr. 17 Ortved By, Vigersted, beliggende Nebsmøllevej

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Landinspektørfirmaet LE34 sendt på mail: ah@le34.dk Dato: 31. januar 2018 Landzonetilladelse til at udstykke énfamiliehus beliggende Torpetvej 43, 4100 Ringsted fra ejendommen Torpetvej 50 matr.nr. 6ø,

Læs mere

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 2 Mommark, Lysabild, der ligger på Mommarkvej 411, 6470 Sydals Sønderborg

Læs mere