LOKALT NYT. Bazar i Alsønderup var en stor succes. Efterår i Harløse forsamlingshus. Brug Skolen i Alsønderup er nu startet på 24.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALT NYT. Bazar i Alsønderup var en stor succes. Efterår i Harløse forsamlingshus. Brug Skolen i Alsønderup er nu startet på 24."

Transkript

1 Alsønderup Alsønderup Overdrev Bendstrup Overdrev Bendstrup Bazar i Alsønderup var en stor succes Efterår i Harløse forsamlingshus Arresø Nejede Lykkesholm Tulstrup Sønder Strødam Vester Strødam Hillerød Brug Skolen i Alsønderup er nu startet på 24. sæson Tjæreby Harløse Overdrev Børne- og ungerapporter søges Harløse Ny Harløse... og vi bad guderne om godt vejr LOKALT NYT MELLEM ARRESØ OG HILLERØD Oktober 2013 NR. 5

2 2 Kalenderen Onsdag d. 23. oktober Alsønderup Sogns Lokalråd - Generalforsamling på Kulsviergården Lars Sandbeck holder foredrag i Smedens Hus Fredag d. 25. oktober Fredagsfamilie i Tjæreby konfirmandstue Tirsdag d. 29. oktober Fællesspisning i Harløse Forsamlingshus Vælgermøde i Harløse Forsamlingshus Søndag d. 3. november Allehelgen Gudstjeneste i Alsønderup kirke Allehelgen Gudstjeneste i Tjæreby kirke Torsdag d. 7. november Allehelgen Spaghetti Gudstjeneste i Alsønderup kirke Søndag d. 17. november Loppemarked i Harløse Forsamlingshus Tirsdag d. 26. november Fællesspisning i Harløse Forsamlingshus Fredag d. 29. november Fredagsfamilie i Tjæreby konfirmandstue Søndag d. 15. december De ni læsninger i Tjæreby kirke Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse: ASG&I - Alsønderup Idrætsforening - side 3-7 Bazar - side 15 Kulsviergården - side 9 Alsønderup Lokalråd - side 11 Harløse Forsaml.hus - side 13 Skolen - side Brug Skolen - side 15 Lokalt Nyt - side Find 5 fejl - side 17 FDF - side Kirkerne - side Nr. 6 Lokalt Nyt 9. årgang Datoer for redaktionel deadline og husstandsomdeling: Deadline Husstandsomdeling Tir. d. 12/11 Uge 50 Næste nummer udkommer i uge Sidste frist for indlevering af materiale/artikler er tirsdag d. 12. november Lokalt Nyt uddeles til samtlige husstande i Alsønderup og Tjæreby sogne. Oplag: ex. Ansvarshavende redaktør: Peter Windum, tlf Layout og tryk: Aksel G. Kommunikation ApS Tlf , Oplysninger om redaktionsgruppen, bestyrelsen m.m. for Foreningen Lokalt Nyt kan ses på Næste nummer udkommer i uge Sidste frist for indlevering af materiale/artikler er tirsdag den 12. november Materiale/artikler kan sendes til Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere i det indsendte materiale.

3 Idrætsforeningen 3 Børne- og ungereporter søges Ligger du inde med den gode historie? -og kunne du tænke dig at fortælle den til andre, så er muligheden der nu. Har du f.eks. været med på idrætslejren, samlet alle mærkerne til spejder, flyttet skole fra Alsønderup til Ålholm, mødt en kendt, eller bare haft en fantastisk sommerferie, så er det bare med at komme til tastaturet og skriv hvad du har oplevet. Der er ingen begrænsninger, ikke noget rigtigt eller forkert, så det er bare med at dele ud af oplevelserne. Emnet og indholdet er helt op til dig, men det skal være din historie. Rigtig god fornøjelse. Hvis netop din historie bliver udgivet i Lokalt Nyt, giver Alsønderup Idrætsforening dig en æske chokolade og du deltager i den årlige lodtrækning om en Biografpakke. Send din historie til Tania fra Alsønderup Idrætsforening på mailadressen: send gerne også billeder fra historien og et af dig selv Badminton Er du mellem 7 og 18 år, kan du nu igen træne badminton i Alsønderup ;-) Vores 2 nye dygtige trænere, Nanna og Patrick - står parat hver onsdag kl i hallen på Kulsviergården. Kom og prøv, om det er noget for dig den første måned er det gratis at prøve. Vi har nogle få badmintonketsjere, som vi kan låne ud men har du din egen, må du meget gerne tage den med ;-) Fjerbolde har vi masser af Alsønderup Idrætsforening

4 4 M L KLOAKMESTER ENTREPRENØR I et turbulent samfund med mange slags udfordringer kan det være påkrævet med professionel samtalehjælp Malerfirmaet 10 Kanten A/S Tlf Arbejdsmiljøcertificeret af Ring eller mail for en nærmere afklaring vedr. dårlig trivsel Børn eller voksne i problemer Se hjemmeside Psykolog Gunhild Nielsen Aut.cand.pæd.psyk Diplomudannelse i Klinisk Hypnose Tulstruphave 10, 3400 Hillerød Tlf E.mail

5 Idrætsforeningen 5 Har du et fodboldhold? Hos Alsønderup Fodbold spiller man fodbold hele årets 12 måneder - om sommeren på græs og om vinteren på Kulsviergården. I øjeblikket er der ikke så mange hold, så der er masser af baner og haltid, hvis du vil starte dit eget hold. Er i nogle piger der vil starte jeres hold?? Eller nogle drenge der godt vil lave deres eget lukkede hold?? Måske et par voksne, som godt vil starte noget træning for nogle mindre årgange?? Alt er muligt... Vi har baner, bluser, bolde og bander - så kontakt Alsønderup Idrætsforening, hvis du vil spille noget fodbold. Alsønderup Fodbold: Alsønderup Idrætsforening: Nikolaj Lyng Madsen - mail: Peter Windum - mail:

6 6 Idrætsforeningen Nyt fra Rulleskøjteafdelingen Sæsonen startede Lørdag den 5. oktober og fortsætter efterfølgende hver lørdag fra kl til frem til marts 2014 Priserne er uændret fra sidste sæson. Betaling ved indgangen: 30 kr. - som gælder for én lørdag i tidsrummet kl inkl. gratis lån af rulleskøjter og bekyttelsesudstyr. Bliv medlem af Rulleskøjteafdelingen. Dette koster 150 kroner pr. sæson. Ved at blive medlem af rulleskøjteafdelingen udleveres medlemskort der giver fri adgang til hele sæsonen - altså ubegrænset adgang alle lørdage i hele sæsonen Medlemskab giver selvfølgelig også gratis adgang til at låne rulleskøjter samt beskyttelsesudstyr hver lørdag. Gratis medlemskort Alsønderup Rulleskøjte-afdeling udlover 2 stk. gratis medlemskort til sæson 2013/2014. Det vundne medlemskort kan videregives til hvem man ønsker, men ikke veksles til kontanter. Hvordan vinder jeg: Alle, der går ind og "Syntes godt om" om Alsønderup Idrætsforening på Facebook, deltager i konkurrencen. Det er OK at få familie og venner til også at gå ind og "Syntes godt om". Vinderne findes ved lodtrækning i starten af november måned 2013 og annonceres på vores Facebook-side.

7 Idrætsforeningen 7 Nyt fra Håndboldafdelingen Så er sæsonen 2013/14 startet Vi kan i denne sæson mønstre 4 hold; 1 hold for U10 piger, 1 Herresenior hold og 2 damesenior hold. Træningstiderne for holdene er som følger; U10 pigerne træner tirsdag fra kl og torsdag fra Holdet trænes af Jesper Normann, Mona Bonde & Karina Andersen. Damerne træner onsdag fra kl , der er haltid fra kl Holdene trænes af Jess Hedman og assisteres af Alexander Weintraube. Herrerne træner torsdag fra kl og trænes af Niels Skat Tiedje. Alle holdene træner i hallen på Kulsviergården. U10 pigerne afvikler deres sæson i stævneformat, dvs. at de hold der er i puljen skiftes til at stille hal til rådighed og alle rundens kampe bliver afviklet samme sted. Herreholdet skal i denne sæson spille i serie 4 og damerne stiller op med et hold i serie 3 og et i serie 4. Alle holdene er startet træning, men hvis der skulle sidde én eller flere, der kunne have lyst til at spille lidt bold, er det bestemt ikke for sent. Vi tager med glæde imod nye medlemmer og der er også mulighed for at komme til prøvetræning, for at finde ud af om håndbold skulle være noget for DIG. Kampprogrammet er endnu ikke fastlagt, men vi vil opfordre alle til at komme et smut i hallen og se lidt bold, drikke en kop kaffe og heppe på de lokale helte. Det endelige kampprogram kommer til at ligge på hjemmesiden under fanen håndbold. Ydermere vil bestyrelsen gerne indkalde til ordinær generalforsamling. Dette kommer til at spille af efter den første hjemmekampsdag i november, og vil som tidligere finde sted i Cafeen på Kulsviergården Som tidligere nævnt er kampprogrammet ikke fastlagt endnu, men der vil komme et opslag på hjemmesiden når den præcise dato er klar. Vi håber på stort fremmøde, da vi har brug for folk i bestyrelsen. Så kom frisk!

8 8 Bazar Enya fra 2. klasse står klar ved sin bod på pladsen foran købmanden i Alsønderup. Hun har sammen med sin far og lillesøster samlet legetøj til Bazarens legebod, som alle børn og barnlige sjæle kan komme og lege ved. Det er lørdag den 7 september, og Enya har valgt at bruge de næste 3 timer fra kl på at være ansvarshavende for deres hjemmelavet dåsekast bod. Hendes kommentar efter Bazaren var, Ihh hvor var det sjovt, det vil jeg gerne være med til igen. Alsønderups første Bazar blev skudt igang og var en bragende succes. Solen strålede om kap med danseglade Squaredansere der fyldte pladsen, dejlige toner blev spillet an af vores lokale præst`s mand Caspar Reiff og deres talentfulde søn, kulsvigerscenen bød på udklædi Alsønderup var en stor succes - den er kommet for at blive!

9 Bazar Kulsviergården 9 te sangglade børn og voksne, Mijamaya Sonne fra det lokale Natur- &Trivselscenter, Outlab lavede gratis popcorn til børnene over åben ild, derudover bød private lokale godtfolk på salg af hjemmestrik, hjemmesyede puder, kryddersnaps, kryddersalt, rugbrød, rødbeder og lys. Brug skolen, sfoén og lokalarkivet var og repræsenteret på Bazaren. Alle nød dagen og indtog købmandens sharwarma, is, øl og kaffe, sammen med andre nysgerrige, der besøgte denne første Bazar. Over på den anden side, ved gadekæret, var der hentet frivillige hjælpere bl.a. fra syd England og Frederikssund. Alle gav deres bidrag til en forskønnelse af området omkring og i gadekæret. En stor tak til alle frivillige der gav en hånd med. Og mon ikke fiskene er glade for at de overlevede denne omgang? Vi gentager succesen næste år, fortæller Alexander og Mijamaya, arrangører og initiativtagere til Bazaren. Det er meningen at Bazaren, bliver et lokalt samlingspunkt for lokal inspiration, foreninger, institutioner, forældre, unge, børn, bedsteforældre og nysgerrige kommende tilflyttere. Til næste sommer åbnes pladsen op for ALLE igen og vil give lokalområdet liv, forskønnelse og noget at samles om! Badminton på Kulsviergården Det er nu muligt at leje badmintonbaner på følgende dage: Tirsdage fra kl Fredage fra kl Lørdage fra kl Man skal rette henvendelse til KG enten på mail: eller på tlf

10 10 VVS VVS-firmaet Allan Kristiansen & Sønner ApS TØMRER Tømrerfirmaet MILESTEN ApS MURER Murerfirmaet NORDSJÆLLAND ApS Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud... Allan Kristiansen & Sønner ApS Brunebjerg 11, Tulstrup, 3400 Hillerød Fax FIRKLØVEREN -privat økologisk dagpleje med fleksibel åbningstid Firkløveren er godkendt af Hillerød og Halsnæs Kommune. Masser af frisk luft, knus, sang, dans og gode oplevelser for dit barn. Forældre-egenbetaling pr. md. er 2.644,- inkl. kost, bleer og barnevogn m.m. FIRKLØVEREN v/tanja Leerbech Holst Kløvervej 22, Tulstrup, 3400 Hillerød Mobil

11 Alsønderup Lokalråd 11 Nyt om Tunnelen ved Frederiksværksgade Der er kommet svar fra Miljø- og Teknikudvalget. (Citat): I Miljø-og Miljøudvalget besluttede vi, at der skulle iværksættes en justering af spolernes følsomhed samt opsætning af videodetektering. Forvaltningen har oplyst mig om, at denne justeringsopgave af spolerne ved tunnelen forventes færdig om få uger. Før sommerferien manglede et styremodul, som nu er helt på plads. Alt ligger klart og er ved at blive sat op og monteret. På Miljø-og Teknikudvalgsmødet besluttede vi også, at vi vil arbejde med nogle bedre stiløsninger i Ullerød Nord til gode for cyklisterne i området. Forvaltningen vil komme til at arbejde med disse stiføringer, når planlægningsfasen med udbygningen af Ullerød Nord nærmer sig. Forvaltningen oplyser, at disse stiløsninger vil omfatte en op rensning af eksisterende nordlige stituneler under Hillerød Motorvejen og anlæg af cykelstier for at skabe forbindelse fra Tulstrup og Alsønderup mod Hillerød. Finansieringen af disse stitunneler er endnu ikke helt på plads, da dette også indgår i det fremtidige planarbejde. Med venlig hilsen Formand for Miljø-og Teknikudvalget Tue Tortzen (Citat slut) I Lokalrådet Alsønderup ser vi frem til en mere sikker skolevej. Peter Wilhjelm Nielsen Næstformand Alsønderup Sogns Lokalråd Afholder Ordinær generalforsamling Onsdag d. 23. oktober 2013 kl på Kulsviergården Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forlæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Budget til orientering 7. Valg af et bestyrelsesmedlem og to suppleanter og af revisor 8. Eventuelt Forslag, der ønsket behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde Senest en uge før på mail: eller på telefon: Bestyrelsen

12 12 REGNSKABSSERVICE & Regnskabsservice Hans Torben Andersen Damvejen Hillerød Revisor FDR Få råd til regnskab REVISION Alt i brolægning og anlægsarbejde udføres P.M. BELÆGNING Ravnsbjergvej Hillerød Telefax Biltelefon En personlig og mindeværdig afsked CLAUS LARSEN BLIKKENSLAGER AUT. GAS - VAND - SANITET Brunebjerg 36, Tulstrup 3400 Hillerød Tlf Mobil Vi træffes døgnet rundt og aftaler gerne et møde i hjemmet Tidl. Dansk Ligbrændingsforening Kontakt bedemand Birgit Mortensen Hillerød Søndre Jernbanevej Hillerød Tlf

13 Harløse Forsamlingshus Skolen 5B 13 Efterår i Harløse forsamlingshus Vælgermøde Tirsdag d. 29. oktober Vi spiser kl ca. kl starter vælgermødet. Alle 9 partier er inviteret, vi håber at partierne vil prioterer således at der kommer lokale kandidater. Loppemarked Søndag d. 17. november kl Stort loppemarked med rigtig mange effekter. Fællesspisning Tirsdag d. 26. november Fællesspisning, hvad der sker herefter følger senere, gode ideer modtages. Tilmelding til fællesspisninger senest 2 dage før. Tlf Samme tlf. for afhentning af loppeeffekter. Venlig hilsen Harløse forsamlingshus Modelfoto Oplæsning for børnehavens børn 5.B var ude at læse i Tulstrup-børnehus i uge 37. Vi læste børnebøger højt for børnene, og det var rigtig sjovt. Bagefter fik vi et æble hver, og børnene fik æblebåde og grovbrød. Efter vi havde spist æbler, spurgte vi til deres familier og om de havde søskende. Bagefter gik vi rundt i børnehuset og kiggede, og så viste de os rundt ude på legepladsen og sammen prøvede vi nogle af tingene. Det var rigtig sjovt og hyggeligt. Pædagogen tog nogle billeder af os, og børnene og de voksne var rigtig søde. Skrevet af 5.b d. 13/ KÆMPE BANKO Hver mandag kl på Kulsviergården i Alsønderup KUN FOR MEDLEMMER... Yderligere oplysninger på tlf / tlf seriespil á 200,- 15 ekstra spil á 400,- Arr.: Alsønderup Idrætsforening & Kulsviergården

14 14 Skolen 4B Elever og lærere bliver bedre venner i lokalt Natur- & Trivselscenter Trivsel på Alsønderup afdelingen: Eleverne i 4B øver sig i at gøre klassen til et endnu bedre sted at være. Det sker på trivselskursus i Nejede Vesterskov, hvor også alle klassens lærere, akt lærer og skolepædagog deltager. Vi har i 4B været på kursus sammen med vores lærere og pædagog, og det har været så sjovt og vi har lært helt vildt meget, udtaler Kristian Cekowski fra 4B, som viser sit trivselsbarometer frem, stolt og glad for at have nogle lærere og pædagoger, der gerne vil hjælpe klassen til at bliver et endnu bedre sted at være, så alle endnu bedre kan lære. Trivselskurset foregår i Outlab, Natur- & Trivselscenter i Nejede Vesterskov, - en nystartet socialøkonomisk virksomhed, som laver kurser i innovativ skoleudvikling. Gennem et målrettet, autentisk og legende samspil lærer alle hinanden bedre at kende og metoder til, at træne og optimere trivslen i klassen. Lærerne kan allerede mærke en tydelig effekt af alles intense arbejdsindsats. De mærker, børnene er blevet gladere for at gå i skole, og der er mere ro i klassen. Det, at have fokus på trivsel gør at vi alle bliver mere bevidste omkring vigtigheden af, at give målrettet opmærksomhed til elevernes trivsel, som vi automatisk gør via vores daglige arbejde med trivselsbarometrene og alle de andre værktøjer vi har tilegnet os på kurset i Outlab. Derudover kan vi mærke at vi, både børn og voksne, har lært hinanden, at kende på en anden måde, fordi vi har været uden for skolens områder og været fælles om noget andet end vi plejer. Det gør noget ved fællesskabsfølelsen, at vi har leget, grinet og blevet trænet i en hel masse positive øvelser sammen, siger Louise Sørensen, som er klasselærer i 4B. På billederne ses 4B og pædagogisk coach Mijamaya Holmø Sonne fra Outlab

15 Brug Skolen 15 Brug Skolen på skolen i Alsønderup er nu startet på 24. sæson Kom og vær med, der er altid plads til en til. 10 tirsdage før jul og 10 tirsdage efter. Brug Skolen er en åbning af skolen tirsdag aftener med forskellige aktiviteter, hver ledet af en frivillig iværksætter. Idegrundlaget er: - at i lokalsamfundet er der brug for at mødes på tværs af de lokale foreninger, - at man skal kunne benytte lokalerne på skolen i Alsønderup om aftenen, - at man skal kunne mødes og lære andre at kende under hyggelige former, - at man skal kunne lave noget sammen, alt efter interesse, - at man skal kunne deltage uden at være bundet til at komme hver tirsdag, - at det skal være billigt 10 kr. pr gang, 5 kr. for børn, - at der er frivillige igangsættere ved alle holddannelser og aktiviteter, - at man som bruger også selv kan foreslå eller oprette aktiviteter. Den nye sæson tilbydes: Sløjd og træarbejder i skolens sløjdlokale efter deltagernes behov EDB på alle niveauer, bl. a. it og vejledning i billedbehandling Kortspil der er plads til flere Bowls på tre baner i gymnastiksalen for øvede og uøvede også turneringer Mange slags håndarbejde kreativitet med alle slags materialer Lokalhistorie Slægtsforskertræf, Ejendomshistorie og fotoscanning under vejledning af Asbjørn Klit og Lissi Carlsen. Alle er Velkommen. Og man er også velkommen bare for hyggens skyld som tilskuer uden direkte at deltage i noget. Et kokkehold sørger for mad til de fremmødte alle 20 tirsdage kl. 19, to retter god mad for 35 kr., børn 15 kr. Tilmelding fra gang til gang eller senest fredagen før på tlf eller , Styregruppen, kokkeholdet, igangsætterne og er alle frivillige og ulønnede, og de glæder sig meget til, at mange møder frem første aften, tirsdag den 17. september, og den aften er maden gratis. Man får mad, blot man ringer og tilmelder sig senest fredag den på eller så vel mødt! Hilsen Styrergruppen

16 16 Kulsvierscenen Lokalt Nyt Kulsvierscenen opfører Oliver Twist på Kulsviergården med efterfølgende Oliver Twist inspireret FEST Den 18. januar slår vi dørene op for endnu en teatersæson. Premierefesten i år bliver et brag af en fest med pints i lange baner, mad, musik og dans. Reserver dine billetter allerede i dag på Handlingen: Oliver Twist foregår i England i 1880 tallet. Oliver bor på et børnehjem, og da han en dag slipper ud kommer får han arbejde hos en bedemand. Oliver flygter til London, hvor han lære lommetyven Fagin at kende, og hos ham kommer han i lære, som tyv uden at vide det. En man vil hjælpe ham, og tager ham med hjem. Manden tager sig godt af ham, men Oliver bliver taget tilbage af Fagin. Den gode mand Mr. Brownlow, der var Olivers fars bedste ven, vil hjælpe Oliver med at skaffe hans arv tilbage. Det lykkedes blandt andet at afsløre, at Olivers storebror havde tilintetgjort Olivers testamente. Premiere med efterfølgende tyrolerfest 18/1-14 Teatersalen kl Forestilling 19/1-14 Teatersalen kl Forestilling 22/1-14 Teatersalen kl Forestilling 25/1-14 Teatersalen kl Forestilling 26/1-14 Teatersalen kl Forestilling 29/1-14 Teatersalen kl Forestilling 1/2-14 Teatersalen kl Forestilling 2/2-14 Teatersalen kl Forestilling 5/2-14 Teatersalen kl Billetterne: Sælges via eller på tlf.: hverdage mellem Det fungerer fuldstændig som andre billetsystemer, hvor man vælger dato og antal, herefter vælger man om man vil printe selv, få billetterne tilsendt eller afhente i et af salgsstederne (bl.a. Frederiksborgcentret eller Helsinge bibliotek - se mere på Læs mere på Medvirkende: Bl.a.: Helle Berg, Knud Sørensen, Bambi, Per Thomsen, Martin Boll, Marianne Sonne, Charlotte Hviid, Morten Winther Bothe, Jacob Bertelsen og en masse andre børn og voksne fra lokalområdet. Vi glæder os til at se mange fra lokalområdet til teater Find 5 Fejl Tusind tak for de altid mange besvarelser til vores "Find 5 Fejl" konkurrence. Det er bladets faste fotograf, Kenneth Estrup, som tager de smukke lokale fotos med de altid indbyggede fejl. Der var indsendt mange besvarelser denne gang og fordi der ikke blev trukket nogen vinder sidste gang, skulle der findes to vindere denne gang ;-). Følgede vindere blev trukket: Ove fra Tulstrup og Winnie fra Alsønderup. Peter Windum - redaktør af Lokalt Nyt

17 Lokalt Nyt 17 Find 5 fejl KONKURRENCE: VIND 2 FL. RØDVIN ELLER 1 KS. SODAVAND Af alle korrekte besvarelser vil der i hvert blad blive trukket lod om 2 fl. god rødvin eller 1 ks. sodavand Regler: Find de 5 fejl på det nederste billede, sæt en ring omkring fejlen, klip billedet og kupon ud og send det til nedenstående adresse. Besvarelsen skal sendes til: Lokalt Nyt redaktionen v/ Peter Windum Baunevej 19, Bendstrup, 3400 Hillerød Mrk.: FIND 5 FEJL Besvarelse skal indsendes senest 12/ Fotograf: Kenneth Estrup KLIP HER Navn Adresse Postnr By Telefon Alder

18 18 Hold festen på Kulsviergården og spar mange tusinde kroner... Hvis du lader os lave maden, så gir vi lejen af salen. Du skal heller ikke sørge for personale eller rengøre lokalet bagefter - den klarer vi også helt uden ekstra omkostning for dig. Kunne det ikke være rart for en gangs skyld kun at skulle aflevere en bordplan, bestemme dig for hvilken mad du kunne tænke dig og så bare nyde dagen og få endnu en mindefuld dag med hjem. Og her kan alle også være med økonomisk... Teatersal med plads til 250 personer Lille sal med plads til 100 personer Hal med plads til 400 personer Mødelokale med plads til personer Kulsviergården Pibe Møllevej 7, Alsønderup, 3400 Hillerød, tlf

19 Lokalt Nyt Lokalt Nyt-redaktionen efterlyser ny annonce-ansvarlig! 19 Lokalt Nyt bliver som de fleste nok ved, produceret udelukkende ved hjælp af frivilligt arbejde. En vigtig del af det økonomiske grundlag for bladet er vore mange annoncører. Til at forestå vort annoncesalg og varetage kontakten til annoncørerne søger vi nu en ny annonce-ansvarlig med tiltrædelse hurtigst muligt. Du behøver ikke at have arbejdet med annoncesalg før. Arbejdet består primært i salg af ledig annonceplads til potentielle kunder i lokalmiljøet, kontakt til trykkeriet med henblik på den tekniske produktion af annoncerne samt i samarbejde med vor kasserer at få opkrævet korrekt betaling for annoncerne. Har du lyst til at være vores nye annonceansvarlige, så send venligst en mail til ansvarshavende redaktør Peter Windum på mailadressen Foreningen Lokalt Nyt for Alsønderup og Tjæreby sogne afholder generalforsamling onsdag den 13. december 2013 kl i Smedens Hus, Alsønderup Dagsorden jf. vedtægterne. Forslag til behandling skal være undertegnede skriftligt i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen. Med venlig hilsen Peter Windum Bestyrelsesformand

20 20 Fint besøg Traktorslangetræk 20 år i solskin og blæst Lørdag fejrede FDF Alsønderup sit 20 års jubilæum. Det var en skøn dag med fest og flag, børn og ballade, gaver og glæde, sol og snobrød, forhindringsbane og forfriskninger, bål og burgere, pølser og performance - og leg og lagkage. Der var mange - store og små, FDF ere, familier, venner og naboer - der lagde vejen forbi Baunetgården på denne blæsende, solbeskinnede dag. Sammen med jubilæet markerede vi også Legens Dag med sjove og skøre lege som regnorm, ståtrold, ta-ta-fat og æggekast. Man kunne bygge sin egen burger, og så var der naturligvis en kæmpemæssig jubilæumslagkage, som smagte fantastisk. Borgmesteren kom forbi og fik en rundvisning. Og vores præst Anjia sluttede dagen fint af med en andagt og en sang. Sikke en dag! FDF Alsønderup har i dag ca. 115 medlemmer og er Nordsjællands største FDF-kreds. Du kan læse meget mere om os på Byg-selv-burger Ny fin tatovering

21 21 Træk den rigtige ispind Sækkevæddeløb "Ta-ta-fat" Regnorm" Mere traktorslangetræk Basket og tut til de heldige Så er der kage til alle!

22 22 Alt i elinstallationer Tele- og datainstallationer Beskæftiger sig med opgaver indenfor: Ny- og tilbygninger samt mindre entrepriseopgaver Lær at spille guitar Privatundervisning i guitar hos Caspar Reiff Begyndere, mellemniveau og øvede Undervisningen foregår om fredagen i Tjæreby Ring og hør nærmere på eller send en mail: Tulstrup Have Hillerød Tlf Fax Mobil Hallum elektric >aut. el-installatør< reklame markedsføring tryksager annoncer PRessekontakt webtekster MARTIN SANDHOLT ApS E N T R E P R E N Ø R A U T. K L O A K M E S T E R C E R T. T V - I N S P E K T Ø R Hillerødvej Hillerød Tlf Fax Kastanievej 12, 3480 Fredensborg

23 Kirkerne 23 Sogne- sammen- lægning Indbydelse til informationsmøde om forslag til sognesammenlægning for Tjæreby og Alsønderup sogne Hermed indbydes sognenes folkekirkemedlemmer til et informationsmøde om et forslag til sognesammenlægning onsdag den 13. november kl. 19 i Tjæreby Kirkes Konfirmandstue. Nuværende status: De to sogne har gennem mange år fungeret som et fælles pastorat. Det betød, at sognene havde et samarbejde ved nogle fælles menighedsrådsmøder om året. I dag er Tjæreby, målt på antal folkekirkemedlemmer på ca. 400, et meget lille sogn, mens Alsønderup har lidt over medlemmer. Sognene indgik for 5 år siden i et fælles menighedsrådsarbejde, som fortsat fungerer på bedste måde. Det betyder bl.a. en fælles økonomi for de to sogne. I praksis fungerer det daglige arbejde, som er der tale om et sogn. Formelle regler At der er tale om to sogne og ikke et sogn, kommer tydeligst til udtryk, når der er menighedsråds-valg. Så skal der opstilles en liste pr. sogn inkl. suppleanter. Forslag Det foreslås hermed at undersøge, hvorvidt de to sognes folkekirkemedlemmer er interesserede i, at der dannes et fælles sogn med arbejdstitlen Æbelholt sogn. Tidsplan Det næste valg til menighedsrådet skal finde sted til november Såfremt der er basis for at danne et fælles sogn, bør dette ske i god tid inden valget. Det medfører, at de formelle offentlige møder, som reglerne kræver afholdt inden en evt. sammenlægning kan finde sted, bør ske i starten af Inden disse regelbundne møder afholdes, afholdes et informationsmøde den 13. november 2013, hvor ideen om sammenlægningen fremlægges for interesserede folkekirkemedlemmer. Ud fra den efterfølgende debat tages der stilling til, om projektet skal fortsætte eller stoppe der. Ved informationsmødet vil menighedsrådet være vært ved et lille traktement. Det vil lette planlægningen, hvis man giver tilsagn om at møde op til formanden på tlf eller På menighedsrådets vegne Aage Stenhøj Jørgensen Formand

24 24 Kirkerne 1. søndag i advent kl i Alsønderup kirke Vi indleder den dejlige ventetid op til julen med en adventsgudstjeneste for både børn og voksne. Denne gudstjeneste markerer også, at minikonfirmanderne fra 3.A afslutter deres forløb, hvorfor de vil være med til at gøre gudstjenesten ekstra festlig. Efter gudstjenesten ønsker vi hinanden en rigtig glædelig adventstid med kaffe, saftevand og kage i våbenhuset. Rock gudstjeneste Søndag den 10. november kl Alsønderup kirke Det er ganske sikkert: Organister og kirkesangere kan meget mere end deres fadervor, salmevers og orgelpræludier. Kom og oplev hvad der sker med en helt almindelig søndagsgudstjeneste, når den bliver pakket ind i rockmusik leveret af vores kreative og dygtige kirkemusikere fra Ullerød, Nr. Herlev, Tjæreby og Alsønderup. Allehelgen Søndag den 3. november Gudstjeneste i Alsønderup kirke kl og i Tjæreby kirke kl Igen i år vil ord, lys, blomster og musik pege på livets håb og glæde, også for os, hvis liv er blevet forandret af døden. I vores kirker har vi tradition for at mødes til Alle Helgen og tænke på og mindes dem, som ikke er hos os mere. Vi mindes med taknemmelighed dem, der var og prøver at lade håbet og modet få plads i vores liv. Når vi mister, går vi igennem faser af både sorg, vrede afmagt, kærlighed, tak og glæde. Alle Helgens gudstjenesten giver plads til tankerne, og formidler samtidig, at kærligheden overgår alt andet. Efter prædikenen læses navnene på de personer, vi har mistet i sognene, eller som er bisat eller begravet fra kirkerne i det forløbne år. Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at besøge kirkegården, og der vil ligeledes blive serveret en kop kaffe for den, der har tid og lyst til det. Alle er velkomne! Tema: Allehelgen Spaghetti gudstjeneste Torsdag den 7. november kl i Alsønderup kirke Så er det igen tid til at kirken serverer aftensmaden. Vi inviterer til en kort og børnevenlig gudstjeneste, hvor temaet er Halloween og Allehelgen. Har de to noget med hinanden at gøre? Minikonfirmanderne vil være med til at gøre gudstjenesten ekstra sjov og festlig, så tag endelig familien med. Bagefter er der spaghetti med kødsauce i Smedens hus. Pris for spisning 20 kr. for voksne, 10 kr. for børn. Gerne tilmelding til sognepræsten på senest 5. november

25 Kirkerne 25 De ni læsninger Søndag den 15. december kl i Tjæreby kirke I år skal vi have fornøjelsen af at lytte til Valby Motetkor under ledelse af Helle Bredsdorff. Koret består af kirkesangere fra Valby kirke, Helsinge og fra Tjæreby Alsønderup kirker, suppleret af musikalske venner af begge kirker. De vil opføre ny dansk kirkemusik: en salmerække til de ni læsninger af Anne Vad, med musik af Christian Dahlberg, Lars Oluf Larsen og Carsten Møller. Gennem et forløb i tekst og musik føres vi gennem den bibelske fortælling om universets og menneskets historie fra skabelse og syndefald over længslen efter forløsning til tidens fylde, da Gud kommer til verden og skaber nyt håb. Efter koncerten er der kaffe og juleboller i konfirmandstuen Gratis adgang Husk Nystartet JUNIORKLUB i Alsønderup kirke for børn fra klasse Hygge, kirke, leg, kreativitet og nærvær. Hver fredag fra kl Tilmelding og spørgsmål hos Cecilia Alexandrovitsch på telefon eller mail Jul for småbørn i Alsønderup Kirke Så er det tid til at alle små juleengle og frække nissebørn finder vej til Alsønderup kirke Fredag den 6. december kl for de 0-2 årige Tirsdag de. 10. december kl for de 3-6 årige Både institutioner, dagplejere, bedsteforældre og forældre med småbørn er velkomne. Bagefter er der risengrød til alle i Smedens hus. Gratis adgang Nyt fra minikonfirmanderne Minikonfirmanderne i Alsønderup kirke (3.A fra Alsønderup skole) er godt i gang med et spændende forløb, hvor der bliver leget, sunget, fortalt historier, spillet teater og set på kirken. Og børnene får skærpet nysgerrighed og spørgelyst om kirke og kristendom. 1. søndag i advent kl i Alsønderup kirke er der afslutningsgudstjeneste for dette hold af minikonfirmander. Husk der er mulighed for at fortsætte i juniorklubben! Og det hele er gratis Næste hold (3.B fra Alsønderup skole) starter op først i det nye år. Hold øje med forældreintra, hvor der kommer oplysning om tilmelding. Spørgsmål er velkomne, kontakt venligst underviser stud. teol. Cecilia Alexandrovitsch på /

26 26 Kirkerne Kathrine Lilleør i Smedens Hus d. 18. september Det er i år 200-året for Søren Kirkegaards fødsel og det er blevet fejret ved mange forskellige lejligheder. Menighedsrådet arrangementsudvalg havde valgt også at markere årstallet i vores egen menighed ved at invitere sognepræst, forfatter og foredragsholder Kathrine Lilleør. Forventningerne var store - det fremkom også af antallet af gæster, som nåede op på over 60 - og de blev til fulde indfriet ved Kathrine Lilleørs inspirerende, vidende, slagfærdige, til tider næsten teatralske fremlæggelse af sit møde mellem H.C. Andersen og Søren Kirkegård. Det var ikke nødvendigt at gøre sig umage for at lytte. Det var umuligt at lade være! Vi er nok mange, der nu har fået mod på at læse noget litteratur af førnævnte forfattere ud fra Kathrines betragtning. Ja, det er ganske vist!

27 Kirkerne 27 Kirkeråd? I Lokalt Nyt nr. 2 skrev vi, at kirkeministeren havde nedsat et bredt udvalg til at arbejde for et forslag til at bringe klarhed omkring de enkelte led i folkekirkens organisation og styringsform, og at vi spændt ventede på resultatet. Det kom i form af et Debatoplæg på 46 tæt skrevne sider i april måned, et oplæg der skal læses flere gange, hvis man vil forsøge at forstå det. Det omhandler både de indre anliggender og økonomien. Efterfølgende har der være arrangeret stormøder rundt omkring i hele landet og debatten har været stærk og intensiv både for og imod forslaget. Statsstyre eller selvstyre? Der er opstillet 3 forslag: Lovregulering med udgangspunkt i nuværende ordning, som har fungeret i mange år. Kirkeråd, bestående af medlemmer med begrænset kompetence. Kirkeråd med samme antal medlemmer som i forslag 2, men med udvidet kompetence. Hvert forslag er nøje beskrevet med fordele og ulemper. Vores biskop, Lise-Lotte Rebel, skriver i en kronik: Vi kender alle sloganet: Bigger is better større er bedre. Jeg er af den opfattelse, at inden for folkekirken gælder det modsatte som regel: større er ringere! Hun fortsætter: Efter min mening er det sådan, fordi kirken har sin basis i det lokale. Det altovervejende flertal af folkekirkens medlemmer forholder sig kun og kun til den lokale kirkebygning den lokale præst, Biskop Liselotte Rebel menighedsråd og kirkebetjening. De forholder sig ikke til en abstrakt størrelse som et evt. overordnet Kirkeråd med egen lovgivning, generalforsamling og alt, hvad dertil hører. Kirken er for dem lokal. Efter at have gennemgået debatoplægget og været til flere hektiske møder, forstår jeg til fulde vores biskop og er glad for, at hun melder klart ud om egen mening. Jeg er heller ikke i tvivl om, at med et Kirkeråd med udvidet kompetence får menighedsrådene færre midler til at være nærværende kirke i lokalsamfundet og det er ellers strengt nok i forvejen. Debatoplægget er til høring efter 31. oktober. På menighedsrådet vegne Ruth Steen Menighedsrådsmøder Der er planlagt følgende menighedsrådsmøder: Torsdag d. 24. oktober kl Onsdag d. 20. november kl Alle møder afholdes i Smedens Hus i Alsønderup

28 28 Kirkerne Præstens klumme af Anja Worsoe Reiff Lær mig, o skov, at visne glad som sent i høst dit gule blad; et bedre forår kommer. Der grønt mit træ skal herligt stå og sine dybe rødder slå i evighedens sommer Sådan skriver Adam Oenschlager i sin salme fra 1813 og det er da tankevækkende ord: Lær mig at visne glad. Jo tak vi kan måske godt se, at skoven er smuk i sine glødende efterårsfarver, men med vores eget liv er det vel en anden sag? Alle der er over 40 ved godt hvad jeg taler om, når jeg siger kroppens forfald vi kommer jo alle til det før eller siden og vi kan måske nok lære at acceptere den, men ligefrem at se på det med glæde. Det er da lige strengt nok. For det er jo ikke noget vi bryder os om! At alt vi ejer skal bort, når vi tror det er vort, som en kendt dansk sang siger det. At livet hele vejen igennem faktisk er en øvelse i at slippe alt hvad vi ejer, kan og ved. En kvinde jeg kender, udtrykte frustrationen over dette på følgende måde. Hun så nede i sin baggård, at der blev båret storskrald ud fra en lejlighed, der havde tilhørt en nyligt afdød person. Og så sagde hun til mig: Jeg kan ikke holde ud at tænke på, at det en dag er mit liv, der bliver båret ud på den måde. Og det er jo også en skræmmende tanke. At efterårsbladene falder smukt til jorden kan vi glæde os over, men at vi en dag skal slippe vores eget liv nej det er for svært. For hvad fører det til? Jo, i Jobs bog bliver det udtrykt på en måde, der i bogstaveligste forstand skærer helt ind til benet. Der siger Job nemlig sådan her: Når min hud er skrællet af når mit kød er tæret bort, skal jeg skue Gud. Ham og ingen anden skal mine øjne se. Han siger simpelthen, at alle livets øvelser i at give slip er skridt på vejen mod Guds virkelighed. Som vi her i verden kan erfare i glimt og som vi til sidst skal skue til fulde. Med det perspektiv, kan vores liv måske også gløde, selv når det går mod efterår.

29 Kirkerne 29 og vi bad guderne om godt vejr Stik imod meteorologernes melding blev det et strålende høstvejr til vores Høstfest torsdag d. 15. august i Tjæreby. Ca. 60 mennesker mødte op for at se, hvordan man høstede i gamle dage og til lyd af hyggelig harmonikamusik blev der slået med le, bundet neg og sat til hobe, alt imens den helt unge generation havde fokus på en tur i den store traktor. Efterfølgende lod folk sig rive med i lidt folkedans på præstegårdens plæne, og dernæst fulgte hyggeligt samvær og spisning, så hyggeligt, at man først nåede i kirke mindst et kvarter for sent. Tak til Anja og vores personale for ikke at starte til tiden, for så var vi gået glip af en dejlig andagt i den til lejligheden smuk pyntede kirke. R.S.

30 30 Kirkerne De gudsforladtes Gud Foredrag i Smedens Hus onsdag den 23. oktober kl ved Teolog ph.d. Lars Sandbeck Hvem er Gud? Ja det er jo et godt spørgsmål at stille i kirken og da jeg sidst spurgte konfirmanderne, var der mange forslag lige fra de fjollede som han har orange hår og hedder Sigurd til de mere seriøse såsom Gud er en ånd, der er overalt. 23. oktober skal vi høre et kompetent og moderne bud fra Lars Sandbeck, post.doc. i systematisk teologi ved Københavns Universitet. Han er ikke så kendt i offentligheden, men regnes for en af vore nye, store teologer. Han var i 2009 medforfatter til bogen Gudløse hjerner, der var et opgør med de nye og ofte meget rabiate ateister, som Richard Dawkins og Christopher Hitchens. Som en del af dette opgør mærkede Sandbeck behovet for at komme til bunds i spørgsmålet Hvad tror du så selv på?. Disse overvejelser blev til bogen De Gudsforladtes Gud i hvilken Sandbeck afviser tanken om en almægtig Gud, der har skabt hele verden og griber ind i vores liv. En Gud, der kan frelse os fra sygdom og dårligdomme, som en anden supermand hevet ud af et Anders And-univers, er ifølge Sandbeck helt utroværdig og ved enhver eftertanke mener han, at denne gudstanke havner i store problemer. Derimod forsøger han at indfange en kristendomsforståelse, der både er tro mod Bibelen men også troværdig for moderne mennesker. Mød op og hør om du synes det er lykkedes for ham! Pris 25 kr. inkl. kaffe Fredagsfamilie i Tjæreby Når vi nu hverken har posthus, Netto eller skole i vores lille sogn - hvor mødes vi så? Selvfølgelig til FREDAGSFAMILIE i Tjæreby konfirmandstue. En mulighed for at børnefamilierne i sognet kan mødes og lære hinanden bedre at kende. Vi skiftes til at stå for madlavning og oprydning - står man for maden kommer man en time før, altså ca. kl Pris 20 kr. for voksne, 10 kr. for børn. Tilmelding til præsten (gerne senest onsdagen før) på eller Vi mødes sidste fredag i måneden fra klokken ca , spiser sammen og hygger os. Synger et par sange og snakker. Skal børnene se Disney-sjov, kan de også komme til det. Datoer for fredagsfamilie: 25. oktober 29. november 31. januar Der er ingen fredagsfamilie i december

31 Kirkerne 31 Har du aldrig prøvet cirkeldans? Hør hvad en deltager fra danseworkshoppen Fadervor på aramæisk siger: Dingenoter Udstilling i konfirmandstuen i Tjæreby Fredag den 1. november 2013 kl til Efter den store succes med udstillingen af Ruth Steens akvareller i sidste måned, hvor konfirmandhuset var fyldt op af kunstinteresserede mennesker, fortsætter vi nu med Caspar Reiffs Dingenoter. Caspar Reiff er musiker af profession og har turneret med sin guitar i ind og udland gennem 20 år. Færre ved, at han også maler og laver skulpturer. Hans store passion er at skabe The Land of Dingenotes, en kunstnerisk verden, der er helt sin egen. Udstillingen er Caspar Reiffs første, så det er altså første gang man kan få et indblik i hans arbejde, som omfatter både malerier, tegninger og skulpturer. Man kan få en forsmag på udstillingen ved at besøge Vel mødt i konfirmandstuen Kirkestien 5, Tjæreby, 3400 Hillerød Det var en forløsende oplevelse, der hænger i hjerte og sind, mere end man kan tænke. Ordene på dette anderledes sprog kommer igen dagen igennem på ganske fine tidspunkter, og det at kroppen "husker" ordene og dansene gør, at det hele er meget levende og nærværende. Det er meget dejligt at være sammen om noget, der er personligt, sammen med andre, for hvem det er helt naturligt, så man føler sig totalt tryg og i absolut gode hænder. Visdommen danser Fredfyldte danseaftener med enkle cirkeldanse for krop og sjæl. Ved sognepræst og danseleder Anja Worsøe Reiff Allehelgen Onsdag den 30. oktober Om at give slip, sørge og leve videre Jul Onsdag den 4. december Dans til Bachs juleoratorium Om at åbne hjertet for julens budskab Begge aftener i Tjæreby konfirmandstue, kl Gratis adgang, kaffe mm. kr. 20,- Mange steder i vores liv slår ordene ikke til. Præcis der begynder dansen

32 32 Kirkerne Sket i kirkerne siden sidst Kirkelig vejledning: Vielser og velsignelser i Tjæreby kirke 17.august 2013 Stine Reimer Petersen og Simon Pedersen 7. september 2013 Anja Gøthche Olsen og Martin Larsen Vielser og velsignelser i Alsønderup kirke 10. august Annette Vogelsang Rieva og Martin Rieva Dåb i Tjæreby kirke 11. august 2013 Elvirah Mathilde Bruun Christensen 25. august 2013 Lukas Wandborg Jessen Dåb i Alsønderup kirke 18. august 2013 Victoria Ryslinge Andersen og Mattias Larsen 1. september 2013 Josefine Elisa Rosendahl 15. september 2013 Sille Cirkeline Mark Bülow og August Gyrup Møller Tillykke! Fødsel anmeldes normalt direkte af jordmoderen. Er forældrene ikke gift afleveres en Omsorgs- og Ansvarserklæring til kirkekontoret senest 14 dage efter fødslen. Barnet skal have et navn senest 6 måneder efter fødslen. Dette kan ske ved dåb eller navngivning. Dåb. Skal barnet døbes henvender man sig til præsten, og aftaler hvilken søndag dåben skal foregå. Inden dåben mødes præst og dåbsfamilie til en samtale. Her skal præsten bruge navn og adresse på 3-5 faddere (inkl. den der bærer barnet). Faddere skal være døbte og over konfirmationsalder. En man ikke døbt som lille kan blive døbt som større barn, ung eller voksen. Navngivning foregår ved at udfylde og aflevere en særlig blanket, som findes på Begravede og bisatte fra Alsønderup sogn 16. juli 2013Kent Toudal Kristiansen 19. juli 2013 Finn Engell Petersen Begravede og bisatte fra Tjæreby sogn 20. juli 2013 Bente Amtoft 30. juli 2013 Poul Emil Andersen 13. september 2013 Hedda Anette Westy Angelius Æret være deres minde! Kirkekaffe Engang imellem serveres der kirkekaffe i våbenhuset efter gudstjenesten. På den måde er der lejlighed til lidt samvær og en hyggesnak inden vi går hver til sit. Kirkebil Kirkebil betyder, at der for kirkegængere inden for Tjæreby-Alsøndrup sognes grænser er mulighed for at blive hentet og bragt til gudstjenester. Man tilmelder sig på forhånd til Ulla Pedersen på mobil: Til almindelige søndage senest fredag kl Ved skæve helligdage dagen før senest kl. 12. Vielse aftales med præsten. Prøvelsesattest udstedes på kommunens kontor. Attesten afleveres til kirkekontoret eller præsten i god tid inden vielsen. Brudeparret og præsten mødes ca. 2-4 uger før vielsen til en samtale, hvor der aftales salmer mv. Begravelse eller bisættelse aftales med præst, begravelsesforretning og graver. Alle dødsfald i Tjæreby og Alsønderup sogne anmeldes snarest muligt til kirkekontoret. Samtale. Ønsker man samtale med præsten er man altid velkommen til at henvende sig. Præsten kommer gerne på besøg i hjemmet, hvis det ønskes. Præsten har tavshedspligt. Det Fælles Kirkekontor Østergade 16, 1. (ved siden af Hillerød kirke) 3400 Hillerød Tlf Mandag-fredag torsdag tillige Sognepræst Anja Worsøe Reiff Tjæreby præstegård, Kirkestien 5, Tjæreby Tlf Mobil Træffes tirsdag-fredag på Kirkestien kl eller efter aftale.

33 Gudstjenester Gudstjenesteliste for Tjæreby og Alsønderup kirker oktober - december 2013 Dag Tjæreby Alsønderup Prædiketekst Søndag d. 20. oktober Joh 4,46-53 Den kongelige 21. s.e. trin embedsmand i Kapernaum 33 Søndag d. 27. oktober Matt 18, s.e. trin Lignelsen om den gældbundne tjener Søndag den 3. november Matt 5,1-12 Allehelgens dag Saligprisningerne Torsdag den 7. november Lørdag den 9. november Lørdagsdåb Spaghettigudstjeneste (se omtale) Søndag den 10. november Matt 9,18-26 Helbredelsen af 24. s.e. trin. Rockgudstjeneste (se omtale) synagogeforstanderens datter Søndag den 17. november Matt 24, s.e. trin. Præd. Lene Riis-Westergaard Menneskesønnens komme Søndag den 24. november 9.00 Matt 25, Sidste s. i kirkeåret Præd Eva Graff Mikkelsen Verdensdommen Søndag den 1. december Luk 4, s. i advent Jesus i Nazarets synagoge Søndag den 8. december Matt 25, s. i advent Lignelsen om de ti brudepiger Søndag den 15. december Lukas 1, s. i advent Søndag den 15. december De ni læsninger 3. s. i advent (se omtale) Søndag den 22. december Johs 3, s. i advent Tirsdag den 24. december Luk 2, 1-14 Juleaften Jesu fødsel Onsdag den 25. december Johs 1, 1-14 Juledag Ordet Torsdag den 26. december Matt 10, juledag At redde sit liv og miste sit liv Søndag den 29. december 9.00 Matt 2, Julesøndag Præd. Michael Thomsen Flugten til Egypten Onsdag den 1. januar Matt 6,5-13 Nytårsdag Champagne og kransekage Fadervor efter gudstjenesten Kirkerne Hvor intet andet er nævnt er gudstjenesten ved Anja W Reiff

34 34 Navne og adresser Alsønderup Seniorklub Lis Asmussen Alsønderup Sogns Jagtforening Jan Bloch Hansen Brug Skolen Tove Troelsen Foreninger FDF Alsønderup Michael Heegaard Kulsvierklubben Hanne & Flemming Lynge Nielsen Kulsvierkoret c/o Korleder Grethe R. Egerup Lokalarkivet for Alsønderup- Tjæreby Sogne Lissi Carlsen Alsønderup Skytte, Gymnastik- & Idrætsforening Baunevej 10, Alsønderup Hovedforening Gitte Siezing Klubhuset Birgit Petersen Badminton Gitte Siezing Fodbold Nikolaj Lyng Madsen Gymnastik Heidi Rask Håndbold Ungdom: Karina Andeersen Senior: Tania Madsen Skydning Ole Hansen Tennis Lisbeth Hjort Teater (Kulsvierscenen) Birgitte Enghave Billetter: / Rulleskøjteafdelingen Peter Windum Bankoudvalg Birgit Lund Petersen Alsønderup Fester Rasmus Mortensen Lokalråd Alsønderup Sogns Lokalråd Hans Henrik Mortensen Harløse Lokalråd Søren Hjorth Kodal / Forsamlingshuse Kulsviergården Pibe Møllevej 7, Alsønderup Harløse Forsamlingshus Harløsevej 215 A, Harløse Skoler Hillerød Vest Skolen, Alsønderup Baunevej Alsønderup SFO, Kulminen Baunevej 8, Alsønderup Alsønderup Klub/Ungdomsklub Guldminen Baunevej 4, Alsønderup / Harløse Skole Nordhøjvej 1 A, Harløse

35 Navne og adresser 35 Institutioner Rønnehuset Baunevej 12, Alsønderup Tulstrup Børnehus Tulstrup Have 3, Tulstrup Hillerød Skovbørnehave Vandværker Alsønderup Vandværk Flemming Høier Olsen Harløse Vandværk Per Plannthin / Nejede-Møllehøj Vandværk Carlo Medici Grundejerforeninger Andelsforeningen Holmegården Jørgen Dan Nielsen Andelsforeningen Bauneholm Lena Duvig Andelsforeningen Bendstrup Vognkoloni a.m.b.a. Johnny Waagenes llegårdens Grundejerforening Peter Klitgaard Grundejerforeningen Holmegård Asbjørn Klit Grundejerforeningen Lykkesholm Helge Larsen Grundejerforeningen Lyngbakken gf.lyngbakken.dk Lars Lykke Jensbøl Grundejerforeningen Sandbakken Lars Schmidt Rørmosevej Grundejerforeningen Stenholm Claus Rosendahl Rosenvej 18 Sognepræst Anja Worsøe Reiff Tjæreby Præstegård Kirkestien 5, Tjæreby Tlf Mobil Træffetid: Tirsdag-fredag på Kirkestien kl eller efter aftale Det Fælles Kirkekontor Østergade 16, 1. (ved siden af Hillerød kirke), Organist Finn Hegelund Nielsen Kirketjener Heidi Wendelholm Ledende graver: Jacob Michelsen Menighedsrådsformand Aage Stenhøj Jørgensen Kirkerne Grundejerforeningen Ternevej Kim Heinze Andersen Grundejerforeningen Tulstrup Have I Michael Heegaard Grundejerforeningen Tulstrup Have II Martin Nymann Svendsen Grundejerforeningen Hyacintvej Michael Wahlstrøm Hestehavens Grundejerforening Jørgen Reddig Underviser minikonfirmander og juniorklub Cecilia Alexandrovitsch Kirkeværge Heidi Liljedahl Alsønderup sogn Smedens Hus Ravnsbjergvej 6, Alsønderup Viceværter: Inge og Jørn Pedersen Tjæreby sogn Kirkeværge Ole Stark

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

juli august september

juli august september Skelager Kirke www.skelagerkirke.dk 2015 juli august september Indhold: Skelagerparken 2 25 års jubilæum 3 Kalender 4-5 Dåbsjubilæum 6 Familiegudstjenester 6 Babysalmesang 6 Ny biskop 7 Praktiske oplysninger

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent 2015 06-12-2015 side 1. Prædiken til 2.søndag i advent 2015. Tekst. Mattæus 25,1-13.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til 2. søndag i Advent 2015 06-12-2015 side 1. Prædiken til 2.søndag i advent 2015. Tekst. Mattæus 25,1-13. 06-12-2015 side 1 Prædiken til 2.søndag i advent 2015. Tekst. Mattæus 25,1-13. Der er mange oplevelser i livet, og jo ældre man bliver, jo mere har man været med til. Også som præst har jeg fået lov til

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Tro og ritualer i Folkekirken

Tro og ritualer i Folkekirken Tro og ritualer i Folkekirken 1) Kristendommen har været den største religion i Danmark i mere end tusind år. I løbet af de sidste 30 år er der sket en forandring med religion i det danske samfund, fordi

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 3 51. årg. 2014 September Oktober November Høst Afskedsreception Syng sammen Koncert Musikgudstjenester Alle Helgen Velkommen til årets konfirmander

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække

Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 21. april 2013 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag efter påske, Joh 16,16-22. 1. tekstrække Salmer DDS 787: Du, som har tændt millioner af stjerner DDS 654:

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

Sdr. Vium Nyt. Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015. Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Sdr. Vium Nyt Nr. 276 Sdr. Vium Sogneforeningen december 2014 / januar 2015 Med ønsket om en glædelig jul og et godt nytår. Næste nummer af Sdr. Vium Nyt udkommer 1. februar 2015 Emner skal være meddelt

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Forældrebrev den 20. december 2013

Forældrebrev den 20. december 2013 Forældrebrev den 20. december 2013 1. Præcisering på vores hjemmeside omkring søskendetilskud Hidtil har der på hjemmesiden stået: Der ydes søskendetilskud til forældrenes betaling af skole og SFO. Elever

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

NØRRE FELDING KIRKEBLAD

NØRRE FELDING KIRKEBLAD NØRRE FELDING KIRKEBLAD Kære kommende konfirmander. Midt i august begynder den nye konfirmandsæson. I skal gå til præst som det kaldes, helt indtil jeres konfirmation 20. og 21. maj 2011. Der er rigtig

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

2016 oktober november december

2016 oktober november december 2016 oktober november december Praktisk information Samtale Sognepræsten står altid til rådighed for en samtale. Man kan henvende sig, når man har behov for at tale med et andet menneske i fortrolighed.

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER

Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Oktober 2013 INDHOLD I DETTE NUMMER Vellykket loppemarked i Lyset SOS børnebyerne fik overskuddet... Glimt fra sommerfest og loppemarked Renovering af hovedtrappe Valby Kino Indkaldelse til generalforsamling

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA

REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA REFLEKSIONER OVER EFTERÅRETS TEMA Alene Kristus er mit håb, LIVET MED JESUS han er mit sikre sejrsråb. Min hjørnesten og tilflugtsborg, han er mit værn i frygt og sorg. Et væld så dyb af kærlighed, hos

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 15.september 2005 Nyt fra Dynes Nyt til Årsplanen: Torsdag den 17. november kl. 19.00: Informationsmøde om bh. klasse 06/07. Onsdag den 11. januar 2006 kl. 19.30:

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016

Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Prædiken m.v. fra Familie-høstgudstjenesten 18.s. efter trinitatis 2016 Klokkeringning intro prælud. m. procession Indgangsbøn Salme: 729: Nu falmer skoven Hilsen svar Indledning om høst Læsning: Gud sagde:»jorden

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015

Kirkenyt. GUDSTJENESTER September - december 2015 Kirkenyt GUDSTJENESTER September - december 2015 Jungshoved Allerslev 14. s. e. trin. 6. sep. Ingen 10.30 Høstgudstjeneste 15. s. e. trin. 13. sep. 10.30 Høstgudstjeneste Ingen 16. s. e. trin. 20. sep.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012

Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår. Februar 2012 Februar 2012 Så er det tid til de årlige generalforsamlinger og årsmøder. Se inde i bladet hvem, hvor og hvornår Kalenderoversigt over aktiviteter i omegnen Kære læser Hvis du læser dette sidder du med

Læs mere

December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG

December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG December 2011, januar & februar 2012, 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere