I dette nyhedsbrev kan du læse om: a) Indledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I dette nyhedsbrev kan du læse om: a) Indledning"

Transkript

1 Kære masterssvømmer / mastersklub (Info. fra MastersNews.dk) - januar.2008 I dette nyhedsbrev kan du læse om: a) Indledning Nordisk b) Rejse til VM i Perth c) VM-tilmelding d) Nordiske træningslejre og træningsweekender e) Referat fra nordisk møde Dansk f) Danish Open Masters til Aarhus g) East Masters Championship h) Masters camps i Danmark i) Rekordanmeldelser Svensk j) Sverige indstiller Postal Swim k) Svenske mesterskaber til Linkøping l) Svensk: EM-succes: 57 medaljer, 2 WR og 10 ER Norsk m) Ny storklub i Sydnorge n) Norske mesterskaber 2008 til Nesbru Internationalt o) EM 2009 til Cadiz i Spanien p) Goalsetting i konkurrenceforberedelser q) Kalenderen KeAn Consult - Effektiv proces-, organisations- og kommunikationsmanagement Kurser, foredrag og rådgivning, der skaber vækst i din svømmeklub - Tlf. (+45) a) Indledning Næsten 1½ år skulle der gå i mellem dette og forrige nyhedsbrev, hvilket primært skyldes travlhed på andre fronter. Men selv om der kan gå lang tid imellem nyhedsbrevene fra MastersNews, er det stadig en god idé at være tilmeldt. Vi sender løbende meget aktuelle enkeltnyheder ud, hvilket kan være en stor hjælp til dem, der ikke kigger på MastersNews.dk hver dag.

2 Da vi ikke kan dække begivenheder optil 1½ år tilbage, vil vi i dette nyhedsbrev primært være fremadrettet først og fremmest mod VM i Perth, hvor Danmark, Sverige og Norge tilsammen sender mere end 60 svømmere af sted. Ligesom ved EM i Slovenien ventes Sverige at hive de fleste skandinaviske medaljer hjem fra Down Under. I dette nyhedsbrev finder du således både rejsetilbud til Perth samt hvilke krav, du skal opfylde for at deltage i VM. Vi kigger også på forberedelsen op til VM, hvor du efterhånden har mulighed for at deltage i et stort antal forskellige træningslejre og træningsweekender i hele Skandinavien og flere kommer til med det sigte at styrke dine svømmemæssige kompetencer og den organisation bagved, der skal sørge for, at du har de bedst mulige rammer for din masterskarriere. Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet og ikke mindst - så ser vi frem til et rigtig spændende masters-nytår Annonce LIVREDNINGSKURSER tilbyder alle former for førstehjælpskurser.: 3-8 og 9 timersførstehjælpskurser, hjertestarterkurser mv. Vi kan endvidere tilbyde en fuld sikkerhedsløsning for din virksomhed eller institution, hvor vi rådgiver om bl.a. indkøb og placering af sikkerhedsudstyr samt uddanner dit personale iht. sikkerhedsplanen, således at sikkerhedsberedskabet altid er optimalt. - tlf Din indsats redder menneskeliv Nordisk Ad b) Rejse til VM i Perth Det er ved at være sidste udkald for de, som vil til VM i Australien. Den 2. januar 2008 er sidste chance for at komme med på Dansk Svømmeunions fællesnordiske rejseoplæg. I rejseoplægget er der fire turforslag afhængig af hvor meget, du vil se i Australien. Du kan læse alt om forslagene og priser her. Ad c) VM-tilmelding Den officielle tilmeldingsfrist til VM 2008 er den 23. marts I Danmark er der dog fælles tilmelding via Dansk Svømmeunion. Har du kravtiderne (se dem her) og gerne vil med til VM i Perth, skal du udfylde og fremsende nedenstående dokumenter senest den 9. februar 2008 til: Else-Marie Hjortkjær Baunevej Taastrup.

3 Dokumenterne finder du her: 1 Individual and Team Registration Form 2 Swimming Entry Form 3 Swimming Team Relay Form 4 To fotografier i pas-størrelse (husk at skrive navn og klub på bagsiden) 5 Kopi af pas 6. Release from liability 7. Payment details Ad d) Nordiske træningslejre og træningsweekender Selv om VM-træningslejren på Lanzarote i begyndelsen af februar ikke blev til noget, er mulighederne for at komme på træningslejr eller træningsweekender i nordisk regi blevet markant forbedret i det seneste år. Den februar 2008 kan du tage på en træningsweekend i Stockholm, hvor fokus er tekniktræning, og hvor du videofilmes og får sparring på din svømning. På kanten i Stockholm står den internationalt erfarne Glen Christiansen sammen med elitetræner og fysiologen Nikko Martikainen fra Finland samt elitesvømmer og træner i Neptun, Anas Solbeih. Træningsweekenden løber efter nogenlunde samme koncept som den gennemførte træningsweekend i november 2007 samme sted med 31 deltagere. Læs invitationen til Stockholm her Invitation in english I Finland kører Janne Virtanen og Tommy Rundgren en lignende træningsweekend en til to gange om året. Ved hver træningsweekend tages nye emner op som fx lactattræning. Træningsweekenden bærer præg af at være et slags kursus med fire træningspas. Den finske træningsweekend har allerede kørt i nogle sæsoner og plejer at samle omkring 30 finske svømmere hver gang. I Danmark arrangerer Mark Vogel en sommertræningslejr på Club Lasanta på den canariske ø Lanzarote i perioden 1-8. juni Mark Vogel stod bag en lignende sommertræningslejr sidste år, der havde ca. 30 deltagere, og hvor Farum-træneren, Sanne Otte stod på kanten. Træningslejren på Lanzarote har et mere socialt tilsnit end sine svenske og finske pendanter, men med - Mulighed for træning 2 x 2 timer dagligt - Erfaren masterstræner på bassinkanten - Individuelt tilpassede træningsprogrammer - 2 mands-værelser i 4 mandslejligheder - God social hygge og muligheden for at lære svømmere fra Danmark, Norge, Sverige og Finland at kende. Tilmelding til træningslejren på Lanzarote til Mark Vogel på: mark@byvogel.com Tilmeldingsfristen er 1. februar med risiko for udsolgt tur.

4 Endelig lancerer Danmark i 2008 en række Masters Camps, som i profil svarer lidt til den finske model med en kombination af træning, social networking og en form for kursusvirksomhed. Læs mere om dette senere. Alle nordiske masterssvømmere, -trænere og ledere kan deltage på de ovennævnte træningslejre og -weekender. Ad e) Referat fra nordisk møde I forbindelse med Nordic Open Masters i Bollnäs blev der også afviklet et nordisk møde, hvor en række forslag til forbedringer af NOM blev drøftet. Referatet fra det møde finder du her. Læs refereatet her Annonce I en dansk svømmeklub betyder hvert nyt medlem som regel en øget indtægt på kr. 200 nye medlemmer vil således være en merindtægt på kr., som kan bruges på bedre træningslejre, flere sociale aktiviteter mv. Men har svømmeklubben et stærkt markedsføringsapparat, en veluddannet trænerstab og en organisation, der kan skabe og håndtere vækst..??? I KeAn Consult tilbyder vi en række workshops: Workshop I: Effektiv markedsføring. Hvordan får vi nye medlemmer? Målgruppe: Svømmeklubbens bestyrelse + evt. PR-udvalg. Varighed: 3-4 timer. Workshop II: Effektiv organisation. Gør klubbens ledere og trænere parate til vækst Målgruppe: Svømmeklubbens bestyrelse og trænere. Varighed: 3-4 timer Workshop III: Effektiv trænerudvikling. Samarbejde, videndeling og uddannelse, der skaber vækst. Målgruppe: Svømmeklubbens svømmeleder og trænere. Varighed 3-4 timer. Ovenstående workshops kan kombineres i heldagsarrangementer, ligesom vi også specialsyer workshops med fokus på bestemte problemstillinger i din svømmeklub. Med baggrund i workshoppen udarbejder vi et strategipapir med mål, delmål og metoder, som efterfølgende bliver svømmeklubbens styringsredskab. KeAn Consult kan også på kontraktbasis vartage hele eller dele af svømmeklubbens PR-funktion og/eller svømmelederfunktion. Ring til os på tlf eller mail for et uforpligtende møde KeAn Consult - Effektiv proces-, organisations- og kommunikationsmanagement Kurser, foredrag og rådgivning, der skaber vækst i din svømmeklub - Tlf

5 Dansk Ad f) Danish Open Masters til Aarhus AGF i smilets by, Aarhus, er vært, når klubben sammen med Dansk Svømmeunion åbner dørene for Danish Open Masters på kortbane (DOM-K) i weekenden den 8-9. marts 08. I 2009 lægger Ringsted bassiner til DOM-K. Ad g) Open Danish East Masters Championship Dansk Svømmeunion inviterer til Åbne Østdanske mesterskaber for Masters i Hvidovre den 19. januar Stævnet har nogenlunde samme koncept som det "gamle" SRØ Masters, men da regionerne er nedlagt, er stævnet blevet "ophøjet" til et mesterskabsstævne og har deltagelse af præmasters. Invitationen til stævnet finder du her... Invitation in english Ad h) Masters camps i Danmark Dansk Svømmeunions mastersudvalg lancerer i 2008 fire årlige Masters Camps fordelt geografisk over hele landet. De fire Masters Camps vil træde i stedet for den årlige træningslejr, som mastersudvalget har stået bag de seneste tre år. Mastersklubber og masterstrænere kan allerede nu byde ind på en Masters Camp i deres lokalområde, som skal udbydes til masterssvømmere og masterstrænere i hele landet. Der er dog ikke noget i vejen for at udbyde en Masters Camp til hele Skandinavien. En Masters Camp skal selvfølgelig have et vidst fagligt og socialt indhold, men ellers er det op til den enkelte klub og masterstræner at sammensætte et attraktivt program, der favner hele Danmark og evt. resten af Skandinavien. Mastersudvalget er klar med både økonomi og konsulenthjælp til den enkelte Masters Camp. Ad i) Rekordanmeldelser Fremover vil mastersudvalget i Danmark kun acceptere rekorder, der er angivet på en af Dansk Svømmeunions officielle rekordanmeldelsesblanketter. Dette gælder for alle øvrige stævner end danske mesterskabsstævner og Åbne Københavnske Masters. De udfyldte blanketter fremsendes til Anni Brander fra mastersudvalget, som herefter verificerer rekorderne. Blanketterne til rekorder finder du her Annonce Har klubbens trænere en autoriseret Bassinprøve eller livredderprøve??

6 Klubbens trænere/instruktører er de første, forældrene kigger på, når der opstår ulykker af mere eller mindre alvorlig karakter i svømmehallen. Træner-t-shirten med klubbens logo på skaber en solid profil udadtil, men sender også et signal om autoritet, og denne autoritet gælder også i ulykkessituationer, hvor det forventes, at den enkelte træner/instruktør for alvor træder i karaktér. I Livredningskurser har vi udviklet et kursus til bassin- og livredderprøven, der tager udgangspunkt i livreddende førstehjælp uanset om ulykken sker i vandet eller på land. Vi uddanner i ulykkesledelse og ulykkespsykologi og giver klubbens instruktører de nødvendige praktiske og teoretiske færdigheder, der sætter den enkelte i stand til at gribe ind i livstruende situationer og varetage sikkerheden i en svømmehal. Klik ind på og se, hvad vi kan tilbyde din klub Din indsats redder menneskeliv Svensk Ad j) Sverige indstiller Postal Swim Efter et par år med Postal Swim indstillede det svenske mastersudvalg i efteråret 2007 Postal Swim. En idé, der oprindelig er hentet i USA, hvor de enorme afstande gør, at man alligevel får svømmet konkurrencer uden at skulle rejse langt. Idéen slog imidlertid ikke rigtig an i Sverige, som også har forholdsvis store afstande mellem syd og nord. Det svenske mastersudvalg efterlyser dog nye initiativer, der kan erstatte Postal Swim. Ad k) Svenske mesterskaber til Linkøping Den stockholmske forstadsklub Linköping ASS, som var arrangør af Masters-SM i 2005, lægger også bassin til Masters-SM på kortbane i 2008, hvor mesterskaberne afvikles den 7-9. marts. Ad l) Svensk EM-succes: 57 medaljer, 2 WR og 10 ER Svensk masterssvømning er suverænt de stærkeste i norden med stockholmklubben Hellas i spidsen. De svenske EM-svømmere og -udspringere hentede hele 57 medaljer hjem under EM i Slovenien: 31 guld, 16, sølv og 10 bronze, hvoraf de to bronze blev hentet hjem af to udspringere. I holdkapperne satte Hellas' hold to verdensrekord og 1 europarekord mens et Södertälje-hold svømmede en europarekord hjem. Individuelt satte de svenske svømmere hele 8 europæiske rekorder. De svenske resultater kan du læse her.. Verdensrekorder Hellas 320+, 4x50 fri: daner 3:10.24

7 Kerstin Gjöres, Barbro Thörnelöf, Eva-Britt Widahl, Britt Grilli Hellas x50 holdmedley damer: 3:52.52 Kerstin Gjöres, Britt Grilli, Barbro Thörnelöf, Eva-Britt Widahl Europarekorder (Individuelt) Kerstin Gjöres (80-84) SoIK Hellas, 50 m ryg: 0:50.98 Kerstin Gjöres (80-84) SoIK Hellas, 50 m fri: 0:43.53 Kerstin Gjöres (80-84) ) SoIK Hellas, 100 m ryg: 1:56.96 Nils Ferm (90-94) ) SoIK Hellas, 800 m fri: 19:36.32 Nils Ferm (90-94) SoIK Hellas: 200 m fri: 4:43.81 Ronny Oltner (50-54) Södertälje, 50 m fri: 0:31.96 Leonard Bielicz (55-59) Göteborg Sim, 50 m fly: 0:28.24 Leonard Bielicz (55-59) Göteborg Sim, 50 m fri: 0:25.99 Europarekorder (holdkap) Hellas 280+, 4x50 m fri; 2:10.19 Eric Forslund, Olof Söderqvist, Anders Söderqvist, Bengt Furberg Södertälje 200+, 4x50 m medley: 2:00.96 Veikko Mattola, Ronny Oltner, Thomas Lindgren, Jan Blomgren Annonce Er du lærer og planlægger en vandretur i den nordsvenske vildmark eller en kanotur på Susåen, Har du så også planlagt deltagernes sikkerhed på turen, hvor professionel hjælp oftest er længere undervejs? På kurset Førstehjælp i Naturen planlægger vi sikkerheden på din kommende tur, hvor naturen bliver en væsentlig medspiller for turens succes. På et 2 eller 3-dages kursus i Sverige, hvor vi overnatter ude i naturen, træner vi teamet bag din tur i bl.a. førstehjælp, orienteringlære, eftersøgning, nødtransport, beskyttelse mod vejrliget, overnatning, nødlejr, m.m. På kurset får du også råd og vejledning i, hvordan du hensigtsmæssigt fylder din førstehjælpstaske, så du er bedst muligt forberedt. Klik ind på og se hvordan vi optimere sikkerheden på din tur - Din indsats redder menneskeliv

8 Norsk Ad m) Ny storklub i Sydnorge ROMA har hidtil været den største og mest aktive mastersklub i Norge. Men 1. januar lød startskuddet til en ny mastersstorklub med omkring 100 aktive svømmere fra den sydlige del af Norge med Kristianssand som omdrejningsakse. Den nye klub med navnet MASSØR eller Masters Sørlandet er en sammenlægning af mastersholdene i en række klubber i Norges to sydligste amter. Klubben har søgt officiel optagelse i Norges Svømmeforbund og er langt den største leverandør af svømmere til det norske VM-landshold i Perth. Ad n) Norske mesterskaber 2008 til Nesbru De norske mesterskaber for Masters er i 2008 henlagt til Nesbru tæt på Oslo. Internationalt o) EM 2009 til Cadiz i Spanien Cadiz på den sydspanske atlanterhavskyst bliver vært for EM for masters i Den officielle åbningsdag er endnu ikke offentliggjort, men sikkert er, at EM i 2009 kommer til at ligge i den sidste halvdel af september. p) Goalsetting i konkurrenceforberedelser I efteråret kunne man i det australske nyhedsbrev "Aussi News" læse om SMART-begrebet. Et begreb, der også kendes fra ledelesesteorien Goalsetting, som der undervises i på stort set alle handelshøjskoler verden over. SMART dækker over Specific Measurable - Achievable - Realistic - Time-phased, som alle er komponenter i at skabe den optimale motivation. Læs mere om SMART i det australske nyhedsbrev her Annonce En svømmeklubs indtægter kan generelt inddeles i kontingenter, offentlige tilskud og sponsorindtægter. Mens der er en øvre grænser for, hvor meget en klub kan tjene på kontingenter og offentlige tilskud, så er der ikke noget loft for indtjening på et samarbejde med erhvervslivet. I KeAn Consult sætter vi din klubs sponsorarbejde i system, gennem: - En analyse af svømmeklubbens sponsormuligheder - En analyse af svømmeklubbens juridiske grundlag i forbindelse med sponsorater

9 - Et 6-timers kursus for sponsorudvalget i at opsøge og fastholde sponsorer Vi giver også råd, vejledning og bistand i forbindelse med sponsoraktiviteter. Ring til os på tlf eller mail for et uforpligtende møde KeAn Consult - Effektiv proces-, organisations- og kommunikationsmanagement Kurser, foredrag og rådgivning, der skaber vækst i din svømmeklub - Tlf Ad q) Kalenderen januar Boble Cup II Gentofte (DEN) 19. januar Danish Open East Masters Championships Hvidovre (DEN) 8-9. februar - VM-træningsweekendlejr - Stockholm (SWE) 9. februar Skånske Distriktsmesterskaber - Lund (SWE) 7-9. marts Open Swedish Masters Linköping (SWE) 8-9. marts Danish Open Masters (DOM), Aarhus (DEN) 4-6. april Norwegian Open Masters, Nesbru (NO) april - VM - Perth (AUS) 26. april Boble Cup III Kastrup (DEN) maj Åbne Islandske Masters Mesterskaber Hafnafjodur (ISL) 1-8. juni sommertræningslejr Club Lasanta, Lanzarote (SPA) 4-5. oktober Nordic Open Masters Hafnafjodur (ISL) oktober Luxembourg Open Masters Luxembourg (LUX) 1. november - Åbne Københavnske Masters Kastrup (DEN) 2009 Marts Danish Open Masters Ringsted (DEN) marts Norwegian Open Masters Kirkenes (NO) September, EM, Cadiz (SPA) Oktober Nordic Open Masters Finland (FIN) otktober, World Masters Games - Sidney (AUS) Venlig mastershilsen Ken Andersen, redaktør Info@mastersnews.dk / tlf Sommerhusferie på Bornholm??? - klik ind på Bouncy - Adventure, rapelling, firmaarrangementer og polterabends

10 KeAn Consult - Effektiv proces-, organisations- og kommunikationsmanagement Kurser, foredrag og rådgivning, der skaber vækst i din svømmeklub Tlf Livredningskurser Førstehjælps- og bassinprøvekurser Med mere end 1500 skandinaviske læsere er dette gratis nyhedsbrev en af de stærkeste informationskilder i Europa om masterssvømning. Vi følger udviklingen tæt i nordisk og europæisk masterssvømning, og krydrer med historier fra hele verden. Tilmelding/afmelding af nyhedsbrevet via MastersNews:

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

GSC Crawl Kurser Forår 2014

GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC Crawl Kurser Forår 2014 GSC er konkurrenceafdelingen af Gladsaxe Svøm, der er en af landets største svømmeklubber med over 2000 medlemmer. GSC tilbyder til dagligt træning, testning, udstyr og faciliteter

Læs mere

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup

Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub. Svømmeklubben Kvik, Kastrup Klub Antal svømmere Procentvis SIGMA Nordsjælland 24 11,88% Aalborg Svømmeklub 21 10,40% Esbjerg Svømmeklub 20 9,90% Svømmeklubben Kvik, Kastrup 18 8,91% VAT CPH 13 6,44% Farum Svømmeklub 13 6,44% Herlev

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

SRØ. Info. Juli 2005. Så kan planlægning af den nye. sæson begynde!!

SRØ. Info. Juli 2005. Så kan planlægning af den nye. sæson begynde!! Info SRØ 3 2005 Juli 2005 Så kan planlægning af den nye sæson begynde!! 2 15. ÅRG. NR. 3 JULI 2005 Udgivet af Dansk Svømmeunion Region Øst REDAKTION Indlæg der ønskes i Region Øst Info sendes til: Jean-Paul

Læs mere

DANISH OPEN MASTERS 2010

DANISH OPEN MASTERS 2010 DANISH OPEN MASTERS 2010 D. 8. MAJ 2010 PÅ LANGBANE I GENTOFTE Gentofte Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til Danish Open Masters på langbane i Kildeskovshallen i Gentofte d. 8. maj 2010. Dato:

Læs mere

FINA MASTERSREGLER 2009-2013

FINA MASTERSREGLER 2009-2013 INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE MGR Masters 02 MSW Masters Svømmeregler 04 MOWS Masters Åbent Vand Svømning 08 Henvisning til: Masters Udspringsregler Masters Synkroregler Masters Vandpoloregler http://www.fina.org

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold.

MARTS DRONNING DOROTHEA CUP. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Vi glæder os til 3 spændende dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Under hele stævnet har Watery.dk en bod i hallen 1. - 3. MARTS DRONNING DOROTHEA CUP Stævnet giver årgang/junior/

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE

Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE Invitation til REGIONSMESTERSKAB - LANGBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ LANGBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.)

Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m opmålt bassin 8 baner med El-tid Afsvømning i lille bassin (6 x 15 m.) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2011 (DOM-K) Dato 5. og 6. marts 2011 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00

LIVREDNING. Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 LIVREDNING Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Lørdag den 21. maj 2016 kl. 13.00 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

Open water svømning i klub. Christian Damgaard Formand i Svømmeklubben Copenwater København

Open water svømning i klub. Christian Damgaard Formand i Svømmeklubben Copenwater København Open water svømning i klub Christian Damgaard Formand i Svømmeklubben Copenwater København Kort om mig Christian Damgaard, 24 år. Studerer Master i Human Geografi, Lund Universitet. Medstifter af Copenwater,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender.

Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne kæmpe sammen som et hold mod de andre klubber, og se hvem der efter sidste

Læs mere

SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013

SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013 KÆRE KONKURRENCESVØMMER PÅ K1, K2 OG K3 OG FORÆLDRE SPONSORSVØM 2013 AFHOLDES LØRDAG D. 13/4 2013 Vi har i Viborg Svømmeklub besluttet at forsætte de sidste års succesfulde sponsorstævne. HVORFOR NU DET?

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Opstartsmøde K-sølv Sæson

Opstartsmøde K-sølv Sæson Opstartsmøde K-sølv Sæson 2018-2019 1. Velkomst Præsentation af Trænergruppen Ansvarlig: Kris Wesselink Assistenter: Mai Hjelmgaard + Jacob Holm Dryland: Mai Hjelmgaard + Bjarke Stevnsborg + Kris Wesselink

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION

SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION SVØMMELIGA 1. DIVISION 2. DIVISION 3. DIVISION 4. DIVISION Klub/startfællesskab Årgang Junior Senior Total DM Hold 2016 Deltog DM Hold 2016 FINA Point Sigma Swim 421,0 1029,5 2761,0 4211,5 Svømmeliga Svømmeliga

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2004, 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2003, 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin.

Stævnet giver årgang/junior/senior svømmere mulighed for at opnå kravtider til VÅM/DJM/DM/Danish Open i vores fantastiske bassin. har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne i et 8 baners stort konkurrencebassin! For 5. år i træk gentager vi denne kæmpe succes Dronning Dorothea Cup. Endnu en gang vil Slotssøbadet

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

september 2017

september 2017 GTI har hermed fornøjelsen af at indbyde til GTI Cup. 23.-24. september 2017 GTI Cup står for et hyggeligt og bredt stævne i en af Danmarks bedste svømmehaller med gode tilskuerfaciliteter. Der svømmes

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 20. MAJ 2019

BESTYRELSESMØDE 20. MAJ 2019 BESTYRELSESMØDE 20. MAJ 2019 TILSTEDE: AFBUD Referent 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Lene Madegaard Bevæg dig for livet Kalle, Anders, Flemming, Pia, Lene Madegaard, Morten, Christina, Gitte,

Læs mere

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00

Velkommen til. Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 Velkommen til Livredningssektionens områdemøde Søndag d. 27. april 2014 kl. 9.00 1 Dagsorden for områdemødet er: 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner

Læs mere

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT

VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT VEJLE SVØMMEKLUB TRITONS SPONSORKONCEPT Præsentation af VEJLE SVØMMEKLUB TRITON Triton i tal Ca. 1.900 medlemmer Hvoraf ca. 1.800 er tilknyttet svømmeskole og ca. 100 er konkurrencesvømmere Fuldtidsansat

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 1 BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K. AFBUD Isa, Sandra, Bo Røse, Tina Referent Tine 1. Godkendelse af referat fra Godkendt sidste

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer

JANUAR DDC20. Watery.dk. 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Stævne i fantastiske rammer 3 dage med masser af underholdende svømning, god mad og optimale forhold. Watery.dk har en bod i hallen 10.-12. JANUAR DDC20 DRONNING DOROTHEA CUP 2020 Stævne i fantastiske rammer Skyd 2020 i gang med

Læs mere

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013

SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 SIGMA SWIM & Dansk Svømmeunion indbyder til Danske Open Masters Kortbane Birkerød den 9.-10. marts 2013 Praktiske oplysninger Dato Lørdag den 9. marts 2013 og søndag den 10. marts 2013 Svømmehal Birkerød

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 29. MAJ 2017

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 29. MAJ 2017 SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 29. MAJ 2017 TILSTEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Bo, Anders, Lars, Bo, Anders, Tine Sandra, Flemming Tine 1. Nyt fra Bo 4. afsnit af klubmesterskab er afviklet med mange

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

juni Slagelse Svømmehal

juni Slagelse Svømmehal 29-30. juni 2019 Slagelse Svømmehal 1 Adresse Slagelse Svømmehal, Antvorskov Alle 133, 4200 Slagelse Hallen Stævnet afvikles i 25 m bassin, 6 baner á 2,5 m, El-tid og flyvende start. Gruppe inddeling Damer

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE

REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE REGIONSMESTERSKAB - KORTBANE 2018-2019 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DE TO BØRNEÅRGANGSGRUPPER OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere

REGIONALT STÆVNE Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere REGIONALT STÆVNE 2018-2019 Regionalt stævne for de yngste konkurrencesvømmere OM REGIONALT STÆVNE Det regionale stævne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2007/2008 og drenge årgang 2006/2007.

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB Boost din forening med en målrettet indsats for voksne FÅ DE VOKSNE I VANDET og skab udvikling og vækst i din svømmeklub

Læs mere

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING

REGION SYD TURNERINGEN REGIONAL TURNERING REGION SYD TURNERINGEN 2019-2020 REGIONAL TURNERING OM REGION SYD TURNERINGEN Region Syd Turneringen består af tre stævnedage, der placeres ud over tre forskellige weekender. I denne turnering skal svømmerne

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster

Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster Referat generalforsamling i Svømmeklubben SYD Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Svømmecenter Falster 1. Valg af dirigent Lars P. Gram valgt Valg af referent - Marie-Louise L. Lange valgt. Jakob Aner

Læs mere

LIVREDDER- AKADEMI 1

LIVREDDER- AKADEMI 1 LIVREDDER- AKADEMI 1 KÆRE SVØMMEKLUB Dansk Svømmeunion og TrygFonden Kystlivredning har udviklet LivredderAkadamiet, der er en uddannelse for undervisere i svømme - klubber. Initiativet er taget for at

Læs mere

26.-27. september 2015

26.-27. september 2015 GTI har hermed fornøjelsen af at indbyde til GTI Cup. 26.-27. september 2015 GTI Cup står for et hyggeligt og bredt stævne i en af Danmarks bedste svømmehaller med gode tilskuerfaciliteter. Der svømmes

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret.

Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i Fritidscenteret. Frokost mellem 12:30 14:30. Frokost foregår i forhallen i fritidscenteret. Dato: 24-25. marts 2007 Svømmehal: Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2, 2600 Glostrup 1. Bassinet er 25 m. med 6 baner og el-tid Stævnestart: Stævneafsnit 1 Lørdag 24. marts kl. 11:30 Stævneafsnit

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 GLADSAXE SVØMMEHAL VANDTÅRNSVEJ 55, 2860 SØBORG Dette event afholdes iht. Eventbestemmelser for Svømning, der kan findes på svoem.org. DELTAGELSE: Seniormesterskaber:

Læs mere

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende:

BERETNING. Ved en målrettet indsats er vi ved årets udløb landet dér, hvor vi har haft fokus på følgende: Generalforsamling Søndag den 8. februar 2015 kl. 14.00 BERETNING Bestyrelsens fokuspunkter i 2014 Bestyrelsen har i årets løb arbejdet i retning af, at der skal være plads til både udvikling, og drift

Læs mere

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K)

Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Ringsted Svømmeklub og Dansk Svømmeunion inviterer til DANSKE OPEN MASTERS PÅ KORTBANE 2009 (DOM-K) Dato 7. og 8. marts 2009 Svømmehal Indsvømning Ringsted svømmehal, Teglovnsvej 46, 4100 Ringsted 25 m

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

inviterer til Forum Horsens Cup 2016

inviterer til Forum Horsens Cup 2016 inviterer til Forum Horsens Cup 2016 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Stop for tilmelding ved 2.200 individuelle starter Side 1 Horsens Svømmeklub har hermed

Læs mere

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD

INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD INVITATION TIL (de uofficielle) DANSKE MESTERSKABER FOR ÅRGANGSHOLD Kære Kvik Kastrup, Gentofte Svømmeklub, Sigma Swim, Aalborg Svømmeklub, Gladsaxe Idrætsforening, Hovedstaden Svømmeklub, Elitesvøm Vejle,

Læs mere

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere.

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere. tildegrafisk.dk den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 5.000 kr. / 2. 3.000 kr. / 3. 2.000

Læs mere

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799

ORATER: Carsten Behrendsen tlf. 5375 8150. SMÅL: Bent Juul Larsen tlf. 2021 1799 SPORT og Team Vest n vind! league.com ort.dk under opbygning ITESPORT og kæd din virksomheds ds stærkeste speedway brand. rat med REGION VARDE ELITESPORT, kommer in virksomhed. Mulighederne er mange og

Læs mere

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere.

Nyhedsarkiv Mærkesvømning I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Nyhedsarkiv 2012 Mærkesvømning 2012-12-28 I uge 50 afholdt svømmeskolen to dages mærkesvømning for store såvel som små svømmere. Svømmere med og uden svømmebælte svømmede tilsammen ca. 194.250 meter. Korteste

Læs mere

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE

ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE ØST JUNIOR/SENIOR KORTBANE DEN 4. 6. OKTOBER 2019 GLADSAXE SVØMMEHAL VANDTÅRNSVEJ 55, 2860 SØBORG DELTAGELSE: Seniormesterskaber: Deltagende damer skal være født i 2005 og ældre Deltagende herrer skal

Læs mere

FINA MASTERS REGLER

FINA MASTERS REGLER INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE Masters Generelle Regler (MGR) 2 Masters Svømmeregler (MSW) 3 Masters Åbent Vand Svømning (MOWS) 6 7 Henvisning til: Masters Udspringsregler http://www.fina.org Masters

Læs mere

Danske Open Masters Mesterskaber 2011

Danske Open Masters Mesterskaber 2011 Long course Masters Championship 2011 Dansk Svømmeunion og AGF Svømning inviterer til Danske Open Masters Mesterskaber 2011 Langbane den 07. maj 2011 Dato 07. maj 2011 Svømmehal Århus Svømmestadion, F.

Læs mere

Svømning idræt for alle! FOTO: Peter Kock Hansen

Svømning idræt for alle! FOTO: Peter Kock Hansen Svømning idræt for alle! FOTO: Sonja Iskov FOTO: Peter Kock Hansen FOTO: Brian Rasmussen Svømning idræt for alle! Den folder du sidder med i hånden har til formål at være en øjenåbner for alle landets

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark

Dansk Svømmeunion. - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Dansk Svømmeunion - Vi skaber de bedste, sjoveste og mest motiverende rammer for vandaktiviteter i Danmark Vores fokus er på udviklingen, værdierne, glæden, motivationen og drivkraften i DIN svømmeklub.

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006

Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Invitation Odense Svømmeklub og Dansk Svømmeunion har fornøjelsen af at byde jer velkommen til Åbne Nordiske Masters 2006 Hvornår: 7-8 oktober, 2006 Hvor: Vollsmose Svømmehal, 6 baner, 25 m, elektronisk

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger. Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2015. 1 Jeg skal nu aflægge min tredje beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 90 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Sponsor-event VELKOMMEN

Sponsor-event VELKOMMEN Sponsor-event VELKOMMEN Sponsor-event Lørdag den 27. februar 2016 Kl. 16.10-21.00 Informationsmøde 6. januar 2016 Dagsorden: Velkomst (Jan) Sponsor-event (Vivi og Pia) Klub Liv + bombe (Lars) Stævnekost

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet. Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2. Tlf.

Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet. Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2. Tlf. Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2 Kontaktperson: Tommy Vinther Tlf. 2091 2060 Mail: tofv@fhkommune.dk Projektet

Læs mere