Brunata Ray energimåler Monteringsvejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brunata Ray energimåler Monteringsvejledning"

Transkript

1 Monteringsvejledning QB / Indhold Side Læs vejledningen før montering 2 Forberedelse til montering 2 Montering af måler 3 Montering af temperaturfølere 4 Indstiksfølere 4 Følere for lomme 5 Funktionstest 6 Fejlinformationer 7 Plombering 8 Udgange 9 Betjeningsvejledning (standardvisninger) 11 Servicevisninger 12 Brunata a/s er et 100 % danskejet selskab. Vi har mere end 90 års erfaring med udvikling og fremstilling af målere, fordelingsregnskaber og målerservice. I dag fjernaflæses målerne hyppigt via radio med løbende adgang til måledata via internettet. Brunata er kvalitetssikret og opfylder DS/EN ISO 9001 og Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål og mere information. Brunata a/s Vesterlundvej 14 DK-2730 Herlev Tlf.: Fax brunata@brunata.dk

2 Side 2 Denne vejledning bør læses før montering Denne monteringsvejledning henvender sig kun til fagfolk. Derfor er grundlæggende vejledninger ikke beskrevet i denne. Energimåleren Ray (-447) må kun anvendes under de i manualen anførte betingelser og de på apparatet påførte betingelser. Vigtigt! Plomberingsmærkerne på energimåleren må ikke beskadiges eller fjernes! Dette vil medføre, at garanti og eventuel verifikation bortfalder. Vigtigt! Forsøg ikke at udskifte det indbyggede lithiumsbatteri. Det vil medføre, at energimåleren ikke måler korrekt. Forberedelse til montering Vigtigt! Før montering af energimåleren er det vigtigt, at rørinstallationen er udført på en sådan måde, at den tilgodeser kravene til montering og position. Det anbefales at montere afspærringsventiler før og efter energimåleren, for let at kunne af- og påmontere energimåleren senere, for evt. verifikation og service. For at sikre at der ikke findes fremmedlegemer i rørstrækningen, der kan tilstoppe måleren, SKAL rørstrækningen spules igennem før montering af energimåleren (anvend et rørstykke i målerens længde).

3 Side 3 Montering af måler Kontroller at energimåleren er monteret i overensstemmelse med påskriften på energimåleren: lav (koldeste rør), høj (varmeste rør). Se fig. 1. Mulige tekster på måleren: Inst. place: high temp. (=placering i varmeste rør) Inst. place: low temp. (=placering i koldeste rør) fig. 1 Placering Energimåleren kan placeres vandret eller lodret, se fig. 2, 3 og 4. De medfølgende snavssamlere (filtre) monteres på målerens ind- og udløb. Ved lodret montage er det særligt vigtigt at montere filter i den øverste forskruning for at forhindre snavspartikler i at løbe ind i måleren. Filter Filter fig. 2 Filter Filter Filter Filter Faldrør Elektronikhuset kan drejes for optimal aflæsning. fig. 3 fig. 4 Ved montering skal det sikres, at energimåleren er væskefyldt. Vær opmærksom på at min./maks. vandtemperatur ikke overskrides. Stigrør Energimåleren bør monteres på en sådan måde, at betjening og service er så let som muligt.

4 Side 4 Montering af temperaturfølere Temperaturfølerne skal behandles forsigtig, da metalhuset i enden af føleren er meget tyndt for bedst muligt at reagere hurtigt på temperaturændringer. Temperaturfølerne er mærket med rød mærkat for høj temperatur (varmeste rør) og blå for lav temperatur (koldeste rør). Energimåleren kan enten være forsynet med indstiksfølere for direkte montering eller for lomme. Indstiksfølere Er RAY energimåleren bestilt med indstiksføler (standard), er den ene føler monteret i vanddelen og den anden er forsynet med en M 10 x 1 mm omløber, der passer i den medfølgende følernippel. Ved montering af temperaturfølerne skal det sikres, at enden af føleren kommer så langt ind i røret, at enden sidder ca. midt i vandstrømmen. Se fig. 5 og 5 a. Montage af direkte følere i følernippel eller kugleventil, se fig. 6 fig. 5 fig. 5 a Placer den ene O-ring (den anden er reserve) fra vedlagte sæt i forskruningen (eller kugleventilen). Vær forsigtig, så O-ringen ikke ødelægges af gevindet. Anvend f.eks. den vedlagte monteringspind og drej den mens O-ringen forsigtigt trykkes på plads. Det er også muligt at anvende temperaturføleren til at skubbe O-ringen på plads i forskruningen. Vend monteringspinden for at skubbe O-ringen helt i bund.

5 Side 5 Sæt de to halvdele af plast forskruningen omkring temperaturføleren. Vær opmærksom på positioneringen. Monter temperaturføleren med plast forskruningen i følernippel (eller kugleventil), og spænd til med hånden. Undgå brug af værktøj, da O-ringen ellers vil blive beskadiget. Kontroller, at samlingen er tæt. fig. 6 Følere for lomme Er energimåleren bestilt med følere for lommer, skal det sikres, at evt. eksisterende lommer passer til temperaturfølerne. D.v.s. at lommens indvendige diameter passer til en Ø 5,2 mm temperaturføler. Det anbefales, at lommerne monteres modstrøms i strøm-teer. Se fig. 7 og 7 a. fig. 7 fig. 7 a Det anbefales, at så meget som muligt af lommen er i vandstrømmen og det skal sikres, at enden af lommen sidder midt i vandstrømmen. Følerlommen skal vælges så kort som muligt for ikke at blive påvirket af omgivelsestemperaturen. Følerne skal trykkes helt i bund i følerlommerne. Inden plomberingsskruerne spændes, placeres plastaflastningen således, at plomberingsskruen ikke beskadiger følerkablet.

6 Side 6 Funktionstest Inden anlægget forlades, kontrolleres følgende: Flowmåler At energimåleren er monteret korrekt i vandstrømmens retning. Se fig. 8. fig. 8 Flowretning At energimåleren er placeret i frem- eller returløbsstrækningen i overensstemmelse med den påtrykte placering på målerens front: placering i lav temperatur (returløb) eller høj temperatur (fremløb). Se fig. 9. Mulige tekster på måleren: Inst. place: high temp. (=placering i varmeste rør) Inst. place: low temp. (=placering i koldeste rør) fig. 9 Placering Temperaturfølere At temperaturfølerne er placeret rigtigt. Føler med rødt mærkat i høj temperatur (varmeste rør) og føler med blåt mærkat i lav temperatur (koldeste rør).

7 Side 7 Fejlinformationer Ved fejl vil displayet skifte mellem akkumuleret energi og aktuel fejlkode. Følgende fejlinformationer kan forekomme: F-1 Temperaturføler defekt. Måler må udskiftes. C-1 RAM fejl. Måler må udskiftes. F-3 Føleren i koldeste rør registrerer en højere temperatur end føleren i varmeste rør. Montering af måler og følere skal ændres. F-4 Flowmålersensor defekt. Måler må udskiftes. F-6 Flowretning i energimåler er forkert. Måler må vendes.

8 Side 8 Plombering Temperaturfølere Temperaturfølerne placeret i følerlommer plomberes med tråd gennem hul i plomberingsskruen og rundt omkring T-stykket. Se fig. 10. fig. 10 Ved følere for direkte montering i vandstrømmen plomberes med tråd gennem hul i omløber og omkring T-stykket. Se fig. 11. fig. 11 Flowdel Flowdelen plomberes med tråd mellem forskruningernes omløbere. Se fig. 12. fig. 12

9 Brunata Ray energimåler Monteringsvejledning QB / Side 9 Brunata Ray med forskellige kommunikationstyper Udgange RAY energimåleren leveres i 5 versioner: 1. uden udgange 2. med pulsudgang 3. med M-bus udgang 4. med L-bus 5. med intern radio 868 Udgangs type fig. 13 Grøn ledning Ad 1. Er standardversion af Ray energimåler uden udgang. Ad 2. Tilslutning af RAY med pulsudgang for volumen og energi, se fig. 13 og Kontrollér at den leverede måler er forberedt for eftermontering af pulskabel (udgangstype mærket som vist i fig Plastdæksel (mellem de to følerledninger) fjernes forsigtigt med en skruetrækker - se fig Stikket med ledninger monteres (således at den grønne ledning sidder i venstre side) se fig.13. Bestillingsnummer h 4. Plastdæksel genmonteres 5. Ledningerne hvid (+) og brun (-) er energi-pulser 6. Ledningerne grøn (+) og brun (-) er volumen-pulser 7. Pulsværdierne tilsvarer det mindst betydende ciffer i display standard er 1 l/puls og 1 kwh/puls Fortsættes side 10. fig. 14

10 Side 10 Data: Udgangstype : Open collector Maks. frekvens : 4 Hz Pulslængde : >125 ms. Pulspause : >125 ms. Maks. spænding,v : <30 V Spændingsfald, V : <2 V Pulsstrøm, I : 27 ma < I < 100 ma Ad 3. Tilslutning af RAY med M-bus udgang 1. Plastdæksel (mellem de to følerledninger) fjernes forsigtigt med en skruetrækker - se fig Stikket med ledninger monteres (således at den grønne ledning sidder i venstre side) - se fig. 13. Bestillingsnummer h 3. Plastdæksel genmonteres 4. Ledningerne grøn og hvid er M-bus udgang Data Efter EN Ad 4. Tilslutning af RAY med L-bus 1. Plastdæksel (mellem de to følerledninger) fjernes forsigtigt med en skruetrækker. Se fig Stikket med ledninger monteres (således at den grønne ledning sidder i venstre side). Se fig. 13. Bestillingsnummer h. 3. Plastdæksel genmonteres. 4. Ledningerne grøn og brun er L-bus udgang. Data Efter EN Ad 5. Se beskrivelse under Standardvisninger. Fortsættes side 11.

11 Side 11 Standardvisninger Displayet slukker automatisk, hvis trykknappen ikke har været aktiveret inden for 5 minutter. Trykkes der på knappen, vil displayet vise forbrugt energi i den enhed, der står til højre for displayet. Et kort tryk på knappen og displayet vil skifte til næste visning. Endnu et tryk på knappen og displayet vil skifte til forbrugt energi på selvaflæsningsdato. (Bemærk at displayet kortvarigt viser en segmenttest.) H Et kort tryk på knappen og der vises igen: Brugt energi siden ibrugtagning.

12 Side 12 Servicevisninger Holdes trykknappen nede i 5 sekunder skifter displayet til servicevisninger. Temp. varmeste rør i C Temp. koldeste rør i C Temperaturdifference 2,5,4,9,7,6,6 Et kort tryk og der startes igen ved servicevisning S1. Displayet slukker automatisk efter 5 min. og vil igen efter et tryk på knappen starte med at vise forbrugt energi. Tryk på knappen i 5 sekunder for at vende tilbage til servicevisninger. QB /

Brunata Ray Radio energimåler

Brunata Ray Radio energimåler Brunata Ray Radio energimåler Installationsguide DK-QB 101452 / 08.04.2014 Indhold Side Læs vejledningen før montering 2 Forberedelse til montering 2 Montering af måler 3 Montering af temperaturfølere

Læs mere

Hydrus. En vedligeholdelsesfri og vandtæt vandmåler. Hydrus. Enestående radioteknologi. Også under vand

Hydrus. En vedligeholdelsesfri og vandtæt vandmåler. Hydrus. Enestående radioteknologi. Også under vand En vedligeholdelsesfri og vandtæt vandmåler er en vandtæt ultralydsmåler til måling af drikkevand. Flowmåleren er en statisk måler, der sikrer størst mulig nøjagtighed år efter år. Målerens robuste konstruktion,

Læs mere

HYDRUS ULTRALYDSVANDMÅLER

HYDRUS ULTRALYDSVANDMÅLER HYDRUS ANVENDELSE Ultralydsvandmåler til præcis registrering og udlæsning af forbrug på alle områder inden for vandforsyning. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år, under alle forhold 4 Robust målerhus med

Læs mere

BrunataNet Converter HG + til HGQ / S / W / HGP-SIV

BrunataNet Converter HG + til HGQ / S / W / HGP-SIV BrunataNet Converter HG + til HGQ / S / W / HGP-SIV Monteringsvejledning Udgave.0 QB0.469 /8..009 Brunata a/s er et 00 % danskejet selskab. Vi har mere end 90 års erfaring med udvikling og fremstilling

Læs mere

CORONA E / FLYPPER. CBR-EnergySolution ApS ELEKTRONISK FLERSTRÅLET MÅLER

CORONA E / FLYPPER. CBR-EnergySolution ApS ELEKTRONISK FLERSTRÅLET MÅLER ANVENDELSE Kompakt elektronisk vandmåler med vingehjul til volume måling. Præcis registrering af alle afregningsdata ved vand temperaturer op til 90 C. EGENSKABER 4 Elektronisk sensor til registrering

Læs mere

Brunata Optuna H varmeenergimåler Type 775 Installationsvejledning Version 1.2

Brunata Optuna H varmeenergimåler Type 775 Installationsvejledning Version 1.2 varmeenergimåler Type 775 Installationsvejledning Version 1.2 DK-QB101575 / 29.05.2012 Brunata a/s er et 100 % danskejet selskab. Vi har mere end 90 års erfaring med udvikling og fremstilling af målere,

Læs mere

HGQ / HGS volumenmåler. Installations- og betjeningsvejledning

HGQ / HGS volumenmåler. Installations- og betjeningsvejledning HGQ / HGS volumenmåler Installations- og betjeningsvejledning Vejledningen bør læses før montagen Denne vejledning henvender sig til fagfolk, som har et grundlæggende kendskab til målere. Brunata HGQ /

Læs mere

CB Svendsen A/S PS 02-08-2015/ rev. 1.5

CB Svendsen A/S PS 02-08-2015/ rev. 1.5 CB Svendsen A/S PS 0-0-0/ rev... Beskrivelse Installationsvejledning for. en er beregnet til kopiering af signaler fra el-, varme- og vandmålere til CTS anlæg, således at både datalogger og CTS-anlæg får

Læs mere

Hydrus - ultralydsvandmåler

Hydrus - ultralydsvandmåler Hydrus - ultralydsvandmåler Userguide montering og betjening DK-QB 101514 / 13.10.2014 Brunata er en 100 % danskejet virksomhed, som i snart 100 år har målt og afregnet forbrug af varme, vand og el i danske

Læs mere

Optuna W Ultralydsvandmåler

Optuna W Ultralydsvandmåler Optuna W Ultralydsvandmåler Installations- og betjeningsvejledning QB10.1514 / 18.06.2010 Brunata a/s er et 100 % danskejet selskab. Vi har mere end 90 års erfaring med udvikling og fremstilling af varmemålere,

Læs mere

BrunataNet GateGPRS med fast strømforsyning

BrunataNet GateGPRS med fast strømforsyning BrunataNet GateGPRS med fast strømforsyning Installationsvejledning Version 1.1 QB10.1468 / 19.08.2011 Brunata a/s er et 100 % danskejet selskab. Vi har mere end 90 års erfaring med udvikling og fremstilling

Læs mere

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt

foretages af autoriseret installatør. Er der en stophane eller balofix samt stikkontakt Installationsvejledning VAQ Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker en består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er sluttet til koldvandsledningen.

Læs mere

sensonic II / sensonic II radio energimåler med høj fleksibilitet

sensonic II / sensonic II radio energimåler med høj fleksibilitet sensonic II / sensonic II radio energimåler med høj fleksibilitet Innovativ mikrochipteknologi (ASIC) Spændingsforsyning: Batteri med 10 års levetid Pålidelig og lang levetid gennem afprøvet teknik Manipulationssikkerhed

Læs mere

Brunata Optuna H. varmeenergimåler. Type 775. Installationsvejledning. Version 1.1 QB 10.1575 / 07.06.2011

Brunata Optuna H. varmeenergimåler. Type 775. Installationsvejledning. Version 1.1 QB 10.1575 / 07.06.2011 Brunata Optuna H varmeenergimåler Type 775 Installationsvejledning Version 1.1 QB 10.1575 / 07.06.2011 Brunata a/s er et 100 % danskejet selskab. Vi har mere end 90 års erfaring med udvikling og fremstilling

Læs mere

HGW vandmåler. Installations- og betjeningsvejledning

HGW vandmåler. Installations- og betjeningsvejledning HGW vandmåler Installations- og betjeningsvejledning Vejledningen bør læses før montagen Denne vejledning henvender sig til fagfolk, som har et grundlæggende kendskab til målere. Brunata HGW måler må kun

Læs mere

Installations- og betjeningsvejledning for MULTICAL 401

Installations- og betjeningsvejledning for MULTICAL 401 Installations- og betjeningsvejledning for MULTICAL 401 www.kamstrup.dk MULTICAL 401 Dansk installation Kamstrup A/S Industrivej 28, Stilling, DK-8660 Skanderborg TEL: +45 89 93 10 00 FAX: +45 89 93 10

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EG Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Techem Kamstrup Multical 302

Techem Kamstrup Multical 302 MONTERINGS VEJLEDNING Techem Kamstrup Multical 302 Energimåleren Techem Kamstrup Multical 302 har en stor funktionsknap på fronten. Funktionerne er beskrevet sidst i denne vejledning. Vigtigt Denne monteringsvejledning

Læs mere

Lav det rigtigt første gang! Undgå fejl og spar tid. Korrekt målermontering. Vejledning til opbygning og tilslutning af fjernvarmeanlæg

Lav det rigtigt første gang! Undgå fejl og spar tid. Korrekt målermontering. Vejledning til opbygning og tilslutning af fjernvarmeanlæg Lav det rigtigt første gang! Undgå fejl og spar tid Korrekt målermontering Vejledning til opbygning og tilslutning af fjernvarmeanlæg Målerinstallation Målerforskruningerne, som følger med måleren, SKAL

Læs mere

SHARKY 774 COMPACT Installations- og brugervejledning

SHARKY 774 COMPACT Installations- og brugervejledning Side 1 Indhold 1. Generelt... 2 1.1 Godkendte driftsforhold / måleområder... 2 1.1.1 Klimatiske forhold... 2 2. Transport og lagering... 3 2.1 Udpakning... 3 2.2 Transport... 3 2.3 Opbevaring... 3 3. Montering/Installation...

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER ANVENDELSE Ultralydsenergimåleren til registrering af alle afregningsrelevante data ved måling af energiforbruget i varme- og/eller køleanlæg. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år (upåvirket af tilsluttede

Læs mere

Brunata ClickOnETJ + med radiotelegram version 1 og 2

Brunata ClickOnETJ + med radiotelegram version 1 og 2 Brunata ClickOnETJ + med radiotelegram version 1 og 2 varenr. 19-7930 A Ver. 1 varenr. 19-7931 A Ver. 2 varenr. 19-7932 A Ver. 1 (fugtbeskyttet) varenr. 19-7933 A Ver. 2 (fugtbeskyttet) Monteringsvejledning

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEF607EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Manuel indreguleringsventil MSV-BD LENO

Manuel indreguleringsventil MSV-BD LENO Beskrivelse/anvendelse MSV-BD LENO er seneste generation manuel ventil til indregulering af varme-, køle- og brugsvandsanlæg. MSV-BD LENO er en kombineret indreguleringsog afspærringsventil med en række

Læs mere

CALIDUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

CALIDUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme CHC1045 CKC1045 CHC1060 CKC1060 CHC1075 CKC1075 CHC1345 CKC1345 CHC1360 CKC1360 CHC1375 CKC1375 CHC1745 CKC1745 CHC1760 CKC1760 CHC1775 CKC1775 331202.140

Læs mere

Ønsker man nøjagtig samme aflæsningsdato. måleren med et memo-modul, som programmeres til at aflæse måleren på en fastsat dato.

Ønsker man nøjagtig samme aflæsningsdato. måleren med et memo-modul, som programmeres til at aflæse måleren på en fastsat dato. istameter m den nye generation af vandmålere Modulopbygget flerstrålemåler med mulighed for bl.a. fjernaflæsning Lang levetid 2 målerstørrelser: Qn 1,5 og Qn 2,5 Drejeligt målerhus letter aflæsningen Udskiftning

Læs mere

Brunata Online Beboer

Brunata Online Beboer Side 10 PDF Adobe PDF bevarer billeder og format, og kan udveksles og printes af alle uanset hvilket operativsystem eller program der anvendes. Du kan hente PDF fra Adobe Reader i WebMon Beboeradgang ved

Læs mere

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central-/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt Krom EKC1220 331245024 1200x200 150 122 Krom Sort EKC1230 EBC1230 331245124 331245021 1200x275 225 164

Læs mere

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX

Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Brugermanual og monteringsvejledning MODEL AEV907EX Tak, fordi du valgte vores emhætte. Læs denne brugsanvisning grundigt, Inden emhætten tages i brug. Monteringen skal foretages af en kvalificeret og

Læs mere

Dansk. Ultralydsvandmåler. Installations- og brugervejledning. Denne vejledning udleveres til installatøren

Dansk. Ultralydsvandmåler. Installations- og brugervejledning. Denne vejledning udleveres til installatøren Ultralydsvandmåler Installations- og brugervejledning Denne vejledning udleveres til installatøren HYDRUS Dansk I DN 15, 110 mm Byggelægde II DN 20 / DN 40 III DN 25 1 2 1 Adapter (DN25) 2 Kontraventil

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER ANVENDELSE Ultralydsenergimåleren til registrering af alle afregningsrelevante data ved måling af energiforbruget i varme- og/eller køleanlæg. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år (upåvirket af tilsluttede

Læs mere

3. HYDRUS koldtvandsmåler

3. HYDRUS koldtvandsmåler 3. HYDRUS koldtvandsmåler Diehl Metering ApS CVR 3374 8221 Glentevej 1 6705 Esbjerg Ø 7613 4300 info-dmdk@diehl.com www.diehl-metering.dk Side 1 af 6 HYDRUS ultralydsbaseret koldtvandsmåler Med en batterilevetid

Læs mere

HGQ & HGS energimålere. Installations- og betjeningsvejledning

HGQ & HGS energimålere. Installations- og betjeningsvejledning HGQ & HGS energimålere Installations- og betjeningsvejledning Vejledningen bør læses før montagen Denne vejledning henvender sig til fagfolk, som har et grundlæggende kendskab til målere. Brunata HGQ /

Læs mere

Ultra S3 (MID) MONTERINGS VEJLEDNING

Ultra S3 (MID) MONTERINGS VEJLEDNING Ultra S3 (MID) MONTERINGS VEJLEDNING måler Ultra S3 Ultra S3 er en energimåler til alsidig brug i systemer for måling af kulde- og varmeforbrug. Målesikkerheden opfylder kravene efter EN1434 - klasse 3

Læs mere

Brunata WebMon Brugermanual for beboer

Brunata WebMon Brugermanual for beboer Brugermanual for beboer QB 10.1430 / 25.01.2011 Indhold Side Hvad er Brunata WebMon beboeradgang? 2 Hvem har adgang til systemet? 2 Din Browser 2 Sådan ændrer du skriftstørrelsen 2 Forsiden 3 Navngiv selv

Læs mere

SHARKY FS 473 ULTRALYDS FLOWSENSOR

SHARKY FS 473 ULTRALYDS FLOWSENSOR ANVENDELSE Ultralydsflowsensor til flow måling i varme- og køleanlæg sammen med SCYLAR INT 8 og lækdetektering sammen med SHARKY 775. EGENSKABER 4 MID godkendt i klasse 2 og 3 4 Dynamikområde på 1:250

Læs mere

energimåler med høj fleksibilitet

energimåler med høj fleksibilitet sensonic II / sensonic II radio energimåler med høj fleksibilitet Innovativ mikrochipteknologi (ASIC) Spændingsforsyning: Batteri med 10 års levetid Pålidelig og lang levetid gennem afprøvet teknik Manipulationssikkerhed

Læs mere

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning.

Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Tillykke med Deres nye Niveaukontrol. Læs denne manual grundigt igennem før montage og ibrugtagning. Standarder: Denne Niveaukontrol opfylder gældende regler og normer for sikkerhed. Produktet er testet

Læs mere

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C

AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C AFFUGTER FOLKE-DRY 30 RAM-301C Indhold Tag dig tid til at læse denne manual grundigt før brug og gem den til senere brug. Specifikation Hvordan den virker Hvor skal den opstilles Før brug Dele Montering

Læs mere

FJORD P R O D U K T B L A D. El-tilslutning (Leveres med Ravigo-elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) TEKNISKE DETALJER GENERELT

FJORD P R O D U K T B L A D. El-tilslutning (Leveres med Ravigo-elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) TEKNISKE DETALJER GENERELT TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt El-tilslutning (Leveres med Ravigo-elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) FJORD HÅNDKLÆDERADIATORER FE7060 331276163

Læs mere

SHARKY FS 473 FLOWSENSOR ULTRALYD

SHARKY FS 473 FLOWSENSOR ULTRALYD ANVENDELSE Ultralydsflowsensor til flow måling i varme- og køleanlæg sammen med SCYLAR INT 8 og lækdetektering sammen med SHARKY 775. EGENSKABER 4 MID godkendt i klasse 2 og 3 4 Dynamikområde på 1:250

Læs mere

Brunata WebMon Brugermanual for administrator DK-QB 101431 / 26.06.2014

Brunata WebMon Brugermanual for administrator DK-QB 101431 / 26.06.2014 Side 12 Brunata a/s er et danskejet selskab, der sikrer en fair og individuel fordeling af forbrugsudgifter med danske målerløsninger. Vi har næsten 100 års erfaring med udvikling og fremstilling af målere,

Læs mere

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 Version 3.00 Inkl. PC program: ENG110 Version 3.00 Betjeningsvejledning 1/11 Generelt: ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 er et microprocessor styret instrument til

Læs mere

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne.

SPAHN reha GmbH. Manual til Vasketoilet VAmat. WC-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. SPAHN reha GmbH Manual til Vasketoilet VAmat C-sæde kombineret med vask og varmlufttørring for optimal hygiejne. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright: elldana Innocare. Udgave 1,0 09

Læs mere

WFD... WMD... Anvendelse. Funktioner. DELTATRON Energimåler til varmt brugsvand. elektronisk

WFD... WMD... Anvendelse. Funktioner. DELTATRON Energimåler til varmt brugsvand. elektronisk 5 334 DELTATRON Energimåler til varmt brugsvand elektronisk WFD... WMD... WFD... Flerstrålemåler WMD... Elektronisk, netuafhængig måler til måling af varmtvandsforbruget samt til bestemmelse af energiforbruget.

Læs mere

TERANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

TERANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme THC5850 TKC5850 TSC5850 THC7950 TKC7950 TSC7950 THC7960 TKC7960 TSC7960 THC1250 TKC1250 TSC1250 THC1260 TKC1260 TSC1260 331224.050 331224.054 331224.056

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING PLAYFURN CIRCLE

MONTERINGSVEJLEDNING PLAYFURN CIRCLE MONTERINGSVEJLEDNING PLYFURN CIRCLE Varenummer: PF-Circle-10 - Hvid PF-Circle-0 - Sort PF-Circle-20 - Rød PF-Circle-18 - Grøn PF-Circle-12 - Blå PF-Circle-03 - Orange Påfyldning af vand Samling af produkter

Læs mere

Vejledning i lækagesøgning i eget hus ved brug af Kamstrup varmemåler (den gamle måler).

Vejledning i lækagesøgning i eget hus ved brug af Kamstrup varmemåler (den gamle måler). Vejledning i lækagesøgning i eget hus ved brug af Kamstrup varmemåler (den gamle måler). Måleren opdaterer ca. hvert 30 sekund, så hav tålmodighed mellem handlinger og aflæsninger. Beskrivelse 1 Notér

Læs mere

HGP-SIV volumenmåler. Installations- og betjeningsvejledning

HGP-SIV volumenmåler. Installations- og betjeningsvejledning HGP-SIV volumenmåler Installations- og betjeningsvejledning Vejledningen bør læses før montagen Denne vejledning henvender sig til fagfolk, som har et grundlæggende kendskab til målere. Brunata HGP-SIV

Læs mere

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005

Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Instruktionsmanual for TEK-ZW1005 Forsigtig: Læs venligst denne manual før du bruger produktet. Sikkerhedsadvarsel 1. Sørg for at bruge apparatet i overensstemmelse med hvad der står i denne manual, og

Læs mere

MULTICAL 66-CDE & ULTRAFLOW

MULTICAL 66-CDE & ULTRAFLOW Installation MULTICAL 66-CDE & ULTRAFLOW Dansk Kamstrup A/S Industrivej 28, Stilling DK-8660 Skanderborg FAX: 89 93 10 01 TEL.: 89 93 10 00 info@kamstrup.dk www.kamstrup.dk 1. Generelt Læs denne vejledning

Læs mere

Emhætte Type: STANDARD W

Emhætte Type: STANDARD W Manual Emhætte Type: STANDARD W [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLD I Karakteristika II Komponenter III Tekniske data

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Brændesave

BRUGERVEJLEDNING Brændesave BRUGERVEJLEDNING Brændesave. FØR IBRUGTAGNING AF PRODUKTET: GENNEMLÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Indhold Afsnit Side A Sikkerhedsanvisninger og ulykkesforebyggelse 2 B Retningslinier for ibrugtagning

Læs mere

HAGEN P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme. Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-tykke)

HAGEN P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme. Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-tykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central-/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt HKC0840 331257144 780x400 368 118 HKC0850 HBC0850 331257154 331257151 780x500 468 131 HKC10 331256444

Læs mere

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI. Læs venligst denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI Læs venligst denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI Quooker COMBI er en vandbeholder med kogende (110 C) vand. Quooker COMBI består af en

Læs mere

DK Installationsvejledning. devireg 230

DK Installationsvejledning. devireg 230 DK Installationsvejledning devireg 230 Ž devireg 230 er designet for indbygning i indmuringsdåser og underlag for LK FUGA-serien. Generelt: 1. Installationen skal udføres som en fast installation. Termostaten

Læs mere

Emhætte P602WH/P602SS

Emhætte P602WH/P602SS Emhætte P602WH/P602SS HN 10166/10167 Brugervejledning Læs denne manual grundigt, før emhætten monteres og tages i brug. Installation Denne emhætte kan anvendes enten med aftræk eller recirkulation. Emhætten

Læs mere

HAGEN. Central-/fjernvarme

HAGEN. Central-/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central-/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt HKC0840 331257144 780x400 368 118 HKC0850 HBC0850 331257154 331257151 780x500 468 131 HAGEN HÅNDKLÆDERADIATORER

Læs mere

ASOLA P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme

ASOLA P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr Central/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse W (dt60) (watt) AHC6540 331200140 AKC6540 331200144 650x400 8 371 AHC00 331200150 AKC00 331200154 790x480 439

Læs mere

Montage- og betjeningsvejledning

Montage- og betjeningsvejledning Montage- og betjeningsvejledning Betjeningsmodul BM-Solar Wolf GmbH Postfach 1380 D-84048 Mainburg Tlf. +49 (0) 875 1740 Fax +49 (0) 875 174 1600 Internet: www.wolf-heiztechnik.de 30 Vare-nr.: 62194_xx07

Læs mere

Quick guide til evolution wireless serie 100

Quick guide til evolution wireless serie 100 Quick guide til evolution wireless serie 100 Tillykke med dit nye evolution wireless sæt. Nedenfor finder du en Quick-guide, som sætter dig istand til at anvende dit evolution wireless sæt meget hurtigt.

Læs mere

energimåler med høj fleksibilitet

energimåler med høj fleksibilitet sensonic II energimåler med høj fleksibilitet Letlæseligt LC-display med enkle symboler Innovativ microchipteknologi (ASIC) Batteri med 10 års levetid Pålidelig og lang levetid gennem afprøvet teknik Manipulationssikret

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03 MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03 P-WATCH FS03 Bør kun monteres af et autoriseret værksted. Vær opmærksom på at garantien på din bil kan bortfalde såfremt udstyr monteres på din bil af andre end de af

Læs mere

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675

Din brugermanual ZANUSSI ZV230MR http://da.yourpdfguides.com/dref/665675 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i ZANUSSI ZV230MR i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Brugsanvisning. Brændesav, 700 mm Varenr.: 90 37 782. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Brændesav, 700 mm Varenr.: 90 37 782. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Brændesav, 700 mm Varenr.: 90 37 782 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering og

Læs mere

Brugsvejledning For Frithængende emhætte

Brugsvejledning For Frithængende emhætte Brugsvejledning For Frithængende emhætte MODEL EN 6335-2-31 Kære kunde, Vi er overbeviste om I vil blive glade for Jeres nye emhætte og det bliver en fornøjelse at bruge denne. Dette produkt er produceret

Læs mere

Manual. Grampus Bundsuger, type 33-000900.

Manual. Grampus Bundsuger, type 33-000900. Manual. Grampus Bundsuger, type 33-000900. Lagerføres i farven gul/blå. Der tager forbehold for evt. produktændringer. Copyright: Welldana A/S Udgave 1.0 11 2007. Sprog: Dansk. Tillykke med Deres nye Grampus

Læs mere

DK Installationsvejledning. devireg 120

DK Installationsvejledning. devireg 120 DK Installationsvejledning devireg 120 Ž Anvendelsesområder: devireg 120 benyttes til regulering af gulvvarmeanlæg. Funktion: Termostaten er forsynet med en ledningsføler, således at det er muligt at kontrollere

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE

BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE BETJENINGSVEJLEDNING FOR PERCOSTAR KAFFEMASKINE Dette apparat er i overensstemmelse med følgende direktiver: Fabrikanten forbeholder sig ret til ændring af maskinen eller indholdet af manualen, uden forudgående

Læs mere

Montørvejledning for DTC2100 Temperaturtyring - Version 1. Generel beskrivelse

Montørvejledning for DTC2100 Temperaturtyring - Version 1. Generel beskrivelse 1 2 3 R DTC2100 Danotek Generel beskrivelse DTC2100 er udviklet til væskebaseret solfangersystemer, men kan også benyttes til anden temperatur styring med op til tre temperatur målinger og en relæudgang.

Læs mere

Da: Betjeningsvejledning Solo

Da: Betjeningsvejledning Solo Da: Betjeningsvejledning Solo Side 1 ikke løber noget vand ind i emfanget under rengøringen. Sikkerhedsinstruktioner Denne betjeningsvejledning indeholder vigtige instruktioner, som skal følges for at

Læs mere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere

Brugsanvisning Frithiof SOPRA. Manual. Frithiof. Sopra 150. Sopra 250. Centralstøvsugere Manual Frithiof Sopra 150 Sopra 250 Centralstøvsugere Må ikke anvendes til fi nstøv. Kun til husholdningsstøv. (Garantien bortfalder ved misbrug) Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen

Læs mere

NBE SUN COMFORT Version 6.00

NBE SUN COMFORT Version 6.00 Version 6.00 Nordjysk Bioenergi ApS Brinken 10 DK9750 Oester Vraa Denmark 0045-88209230 1 2 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand Stage 1 3 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand, udtræk

Læs mere

Developed and manufactured in Denmark. Nice to know! poingi. Device for counting..simplicity in itself! . no more doubts! poingi. www.poingi.

Developed and manufactured in Denmark. Nice to know! poingi. Device for counting..simplicity in itself! . no more doubts! poingi. www.poingi. . no more doubts! Device for counting..simplicity in itself! www.poingi.com Nice to know! Developed and manufactured in Denmark poingi Hvad nu hvis? En spiller er kommet til at trykke på knap på Sender

Læs mere

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug

Wasco affugter WASCO 10. Instruktionsbog. Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Wasco affugter Instruktionsbog WASCO 10 Læs og gem disse instruktioner for fremtidig brug Indholdsfortegnelse Vær venlig at give dig tid til at læse denne manual omhyggeligt før brug og gem den for fremtidig

Læs mere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere

Installationsvejledning Frithiof Futura. Manual. Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Manual Frithiof FUTURA Centralstøvsugere Indhold Håndtering af maskinen før og under udpakningen 3 Kontroller at alle delene er i kassen 4 Passende og upassende brug af centralstøvsugeren 5 Futura 5 Beskrivelse

Læs mere

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central-/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt Krom EKC1220 331245024 1200x200 150 122 Krom Sort EKC1230 EBC1230 331245124 331245021 1200x275 225 164

Læs mere

Brunata Online Beboer. Beboermanual WebMon og WebArkiv

Brunata Online Beboer. Beboermanual WebMon og WebArkiv Beboermanual WebMon og WebArkiv Beboermanual WebMon og WebArkiv DK-QB 101430 / 25.02.2016 Indhold Side Hvad er Brunata Online? 1 Hvem har adgang til systemet? 1 Aktivering 2 Log på 3 Glemt adgangskode

Læs mere

Ultralyd Compact varmemåler HydroSonis USC

Ultralyd Compact varmemåler HydroSonis USC SONIS Ultralyd Compact varmemåler HydroSonis USC SONIS Ultralyd varmemåler Anvendelse Ultralyd kompakt energimåler kan anvendes til måling af energiforbruget i opvarmnings anvendelse til faktureringsformål.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vigtige sikkerhedsregler...3. Grundlæggende instruktioner...4. Sikkerhedsforanstaltninger 5-7. Udpakning af dit bidet...

Indholdsfortegnelse. Vigtige sikkerhedsregler...3. Grundlæggende instruktioner...4. Sikkerhedsforanstaltninger 5-7. Udpakning af dit bidet... Indholdsfortegnelse Vigtige sikkerhedsregler....3 Grundlæggende instruktioner...4 Sikkerhedsforanstaltninger 5-7 Udpakning af dit bidet...8-9 Betjening via hoveddelen...10 Fjernbetjeningens opbygning...11

Læs mere

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016

Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Brugsanvisning Varenr.: 9027791 Frostsikrings anlæg 220V Rustfri stål model. Til årg. 2016 Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Frostsikringsanlæg Aqualine Varenr.:

Læs mere

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold

KING-METER. Bruger manual J-LCD. Indhold KING-METER Bruger manual J-LCD Indhold 1. Forord 2. Udseende og størrelse 2.1. Materiale og farve 2.2. Display størrelse og installation 3. Funktionsoversigt og knap funktion 3.1. Kort introduktion til

Læs mere

Betjeningsvejledning Elma Videostik med styrbar spids. El.nr. 63 98 958 376

Betjeningsvejledning Elma Videostik med styrbar spids. El.nr. 63 98 958 376 Betjeningsvejledning Elma Videostik med styrbar spids El.nr. 63 98 958 376 Elma Videostik side 2 Indhold Generelle sikkerhedsinstruktioner... 3 Introduktion... 3 Specifikationer... 4 Funktionsinstruktioner...

Læs mere

Brugervejledning for Man Down sender MD900

Brugervejledning for Man Down sender MD900 Brugervejledning for Man Down sender MD900 SW 2.1-1 - Indhold: KNOP ELEKTRONIK A/S Tilsigtet anvendelse af MD900 side 2 Fabriksvej 20 DK-7600 Struer knop@knop.dk www.knop.dk Tlf: +45 97840444 Fax: +45

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS02

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS02 MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS02 Denne monteringsvejledning er udarbejdet på baggrund af version 1.19. Bør monteres af autoriseret værksted. Læs hele monteringsvejledningen grundigt igennem, før du går

Læs mere

NILO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme

NILO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme NKC0850 NSC0850 331219154 331219156 Mål (H&B) (mm) (mm) rør-rør Ydelse W (dt50) (watt) 780x500 468 167 NILO HÅNDKLÆDERADIATORER NKC0860 NSC0860 331219164

Læs mere

aurelia aniara Brugermanual

aurelia aniara Brugermanual aurelia aniara Brugermanual Installation på et stativ og vægbeslag På bagsiden af Aniara er en 1/4 "tomme gevind til loft eller vægmontering. Højttaleren skal monteres på vægbeslaget i overensstemmelse

Læs mere

NILO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

NILO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme NKC0850 NSC0850 331219154 331219156 Mål (H&B) (mm) (mm) rør-rør Ydelse W (dt50) (watt) 780x500 468 167 NILO WELLNESS-SERIEN NKC0860 NSC0860 331219164

Læs mere

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug

AFFUGTER DH10M. Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug AFFUGTER DH10M Læs venligst denne brugsanvisning og gem den til senere brug Indhold Brug venligst tid på at læse denne manual igennem og gem den til senere brug. Specifikationer Hvordan den virker Placering

Læs mere

Må en varmemåler se lækker ud?

Må en varmemåler se lækker ud? Må en varmemåler se lækker ud? Brunata Futura+ sætter nye standarder for boligindretning og forbrugsmåling I halvdelen af alle danske hjem sidder der lovpligtige varmemålere på radiatorerne. De skal sikre

Læs mere

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning VAQ E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker Quooker-systemet består af en lille vandbeholder under køkkenvasken, som er tilsluttet til hanen til

Læs mere

ES faset varmeregulator Varmeregulator der styres af enten potentiometer, DC eller temperatur.

ES faset varmeregulator Varmeregulator der styres af enten potentiometer, DC eller temperatur. ES 7 faset varmeregulator Varmeregulator der styres af enten potentiometer, DC eller temperatur. HEAT MASTER LSC A/S POWER HEAT ON ES 7 / 5 / 996 Beskrivelse: Regulator for tilslutning af faser. Der reguleres

Læs mere

SORANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme

SORANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme SHC5850 SKC5850 SSC5850 SHC7950 SKC7950 SSC7950 SHC7960 SKC7960 SSC7960 SHC1250 SKC1250 SSC1250 SHC1260 SKC1260 SSC1260 SHC1650 SKC1650 SSC1650 SHC1660

Læs mere

Kom godt i gang med din el-aflæser

Kom godt i gang med din el-aflæser Kom godt i gang med din el-aflæser Du har modtaget følgende: 1. 1 stk. el-aflæser (MeterCam) 2. 1 stk. MeterCam Interface (trådløs sender) 3. 1 stk. Internet Gateway (trådløs modtager) 4. 1 stk. strømforsyning

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL

TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL TOP ACCESS Automatisk bundstøvsuger BRUGERMANUAL VIGTIGE SIKKERHEDSINSTRUKTIOER LÆS OG FØLG INSTRUKTIONERNE VIGTIGT: Først når bundsugeren er helt under vand tilsluttes en til strømstikket og der tændes

Læs mere

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual

Luftkompressor. Art.nr. 85203024 / 85203025. EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784. Instruktions Manual Luftkompressor Art.nr. 85203024 / 85203025 EAN-nr: 5709133850777 / 5709133850784 Instruktions Manual LÆS VENLIGST VEJLEDNINGEN IGENNEM INDEN BRUG AF KOMPRESSOREN. INDHOLD 1 KORT BESKRIVELSE 2 2 OVERSIGT

Læs mere

Brugsanvisning. El-hejs - 250, 600, 1000 kg Varenr.: 90 29 542, 90 29 898, 90 29 922

Brugsanvisning. El-hejs - 250, 600, 1000 kg Varenr.: 90 29 542, 90 29 898, 90 29 922 Brugsanvisning El-hejs - 250, 600, 1000 kg Varenr.: 90 29 542, 90 29 898, 90 29 922 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P.

Læs mere