IFA 2015: Audio vigtigt i butikkerne og populært hos forbrugerne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "IFA 2015: Audio vigtigt i butikkerne og populært hos forbrugerne"

Transkript

1 Foto: Erling Madsen Trådløs lyd var et gennemgående tema på IFA Hér viser Christian Nilsson og Susanne Pehrsson fra LG nyheden»termokruset«soundpop 360, der leverer trådløs lyd hele vejen rundt. IFA havde i 2015 fire markante temaer: UHD-fjernsyn, trådløs audio, sundhed og Smart Home, som er en kategori, der omfatter Internet of Things og Connected Home. IFA 2015 fra september havde omkring udstillere, som boltrede sig på omkring m². Det er en blandet fag- og forbrugerudstilling. I år var det forventede besøgstal også DIGImail beretter i flere udgaver om IFA inklusiv reportager om tv, audio, sundhed og Smart Home. Alle kan findes i Leksikon under IFA 2015 på BFE's hjemmeside. Audio: Vigtigt produkt i butikkerne og populært hos forbrugerne Audioprodukterne ligger på en klar andenplads, når det gælder værdien af salget i butikkerne: 9 % udgør værdien af det samlede salg ifølge GfK, som opgør det totale elektroniksalg i de første syv måneder af 2015 til 14,6 milliarder kroner. Førstepladsen indtages af fjernsyn med 69 %. Audioområdet har været i fokus især de seneste år, hvor første bølge især var dockingstationerne, som gjorde det muligt at spille musik fra smartphonen højt for vennerne eller én selv. Så kom streamingbølgen, som egentlig fik dockingperioden til at se ud som en parantes i udviklingen, og samtidig er danskernes interesse for bedre lyd til fjernsynene fortsat stigende, hvilket giver stort salg af soundbar/soundplate og andre hjemmebioanlæg. Vækst i soundbar og streamingprodukter På BFE's Pressemøde på IFA viste markedsanalytiker Christian Pagmert fra GfK således nogle interessante tal: - Soundbar fortsætter den positive udvikling med solgte i år - det er en fremgang på 30,6 % i forhold til samme periode i fjor, siger Christian Pagmert. GfK's prognose for 2015 er solgte soundbar. Kategorien Network Music Systems, som dækker over produkter som»kun«kan streame og altså ikke også indeholder eksempelvis en cd-afspiller, er der solgt af - en fremgang på 24,4 %. Connected AHS, som udover streaming indeholder andre lydkilder, er der solgt af - en stigning på 27,2 %. I det hele taget er området Audio Home System under forandring i Norden. Network Music Systems tegner sig i styksalg for 68 % - for tre år siden var det 15 %. I samme periode er traditionelle audio home-systemer faldet fra 55 % til 12 %. Det er micro- og minianlæg og højtalere med indbygget cd/ dvd-afspiller. Vækst i hele Vesteuropa Kigger vi ud i verden, så oplyste GfK på IFA, at det er Bluetooth-højtalere, der driver markedet fremad. I Vesteuropa blev der eksempelvis solgt 7,6 millioner højtalere med Bluetooth i De havde en værdi af 5,3 milliarder kroner, og GfK skønner at omsætningen i år vil øges til 6,63 milliarder kroner! Salget af enheder, som kan streame - både Bluetooth, AirPlay Samlet af Erling Madsen september 2015

2 Foto: LG Foto: Grundig Grundigs Bluetooth-højtaler GSB 600 NFC. LG's SoundPop 360 med lyd hele vejen rundt. og UPnP - voksede i første halvår af 2015 med 51 % i forhold til samme periode i Hovedtelefoner i alle udgaver vokser også: I 2014 blev der verden over solgt 264 millioner styk, og det ventes at vokse med 5 % til 275 millioner styk i år. DAB- og clockradioer vækster DAB-radioer og anlæg med indbygget digital radio har det også godt: I Danmark, Belgien, Tyskland, Frankrig, Storbritanien, Italien, Holland, Norge, Polen, Sverige, Schweiz og Spanien blev der solgt 1,6 millioner enheder i årets første seks måneder - det er en vækst på 15 %. I en tid, hvor mange bruger smartphonen som vækkeur, er det interessant at se, at salget af clockradioer stiger: I Danmark er der i årets første syv måneder solgt , hvilket er en stigning på 91 % ifølge GfK. Samme tendens gælder i hele Vesteuropa. Grundig: Nem Bluetooth-højtaler Grundig GSB 600 NFC er en Bluetooth-højtaler, som, blev præsenteret på IFA af tyske Grundig med tyrkisk ejerskab. Med NFC kobles den nemt sammen med en smartphone eller tablet og du har musikken med på farten. Du kan desuden streame fra en pc. Du kan tilslutte to enheder, og fremover vil de automatisk blive sluttet til, når de er i nærheden af højtaleren. Fem knapper er nok til at betjene alle funktioner, og du kan også bruge højtaleren til håndfrie telefonsamtaler. Den er på markedet nu. Grundig kom også med nyt på DAB-radioområdet og inden for soundbar - i sidste kategori eksempelvis GSB 980. LG Electronics: Tre trådløse nyheder I den trådløse afdeling er der flere nyheder fra koreanske LG. Det ligner en gammeldags mælkeflaske, men er en 360 graders højtaler. - SoundPop 360 har surroundlyd og kan spille op til 20 timer på en opladning, fortæller Christian Nilsson fra LG Nordic. Den kommer på markedet i år til kroner. En anden bærbar, trådløs surroundhøjtaler er Flow P5, der ligner en mursten i formen. Den kommer også i år til kroner. En sjov detalje er, at når en enhed, der er parret med, nærmer sig, så begynder den automatisk at spille - og den kan spille op til 15 timer på en opladning.

3 Foto: Gibson Innovations Foto: LG LG's buede, trådløse surroundbar kan styres fra smartphonen. Indmaden i Onkoys trådløse højtaler X9, som leverer lyd i High Resolution Audio. LG var først med det buede fjernsyn, og nu kommer en ny surroundbar med buet facon, så den passer under fjernsynet. Den er trådløs og udviklet i samarbejde med det amerikanske audiofirma Harman Kardon. Den leverer 5.1-lyd og Music Flow HS8 kommer også i år til kroner. Soundbaren kan kobles sammen med trådløse højtalere i serien Music Flow så biografen rykker ind i stuen. Netværkshøjtalerne kan i øvrigt kobles sammen, så du fra eksempelvis en smartphone kan streame musik til hver enkelt eller spille samme musik i alle højtalere samtidig. Panasonic: UHD-Blu-rayafspiller på vej Panasonic har været med til at udvikle Blu-ray-skiven, så kapaciteten øges med henblik på at få plads til UHD-materiale. Den ventes på markedet til næste år. Det skal tilføjes, at Panasonic bl.a. også viste soundbar og Blu-rayafspillere. Og desuden har stor fokus på Technics-mærket - se særskilt afsnit i denne reportage. Onkyo: Satser på HRA Japanske Onkyo, som i år er gået i samarbejde med amerikanske Gibson Innovations, satser på produkter til High Resolution Audio, HRA. IFA bød således på tre verdenspremierer: Højtaleren X9, on-ear-hovedtelefonen H500M og in-ear-hovedtelefonen E700M. - Vi er stærkt engagerede i»lydharmoni«- til at skabe en holistisk balance mellem teknologi, lyd og design, siger Matthew Dore, som står i spidsen for Onkyo-produkterne hos Gibson Innovations. X9-højtaler: Der er genopladeligt batteri, Bluetooth og mulighed for kabling og det hele er pakket ind i en aluminiumshus. Med et tryk på en knap kan du føre mobilsamtale via højtaleren. Vejledende pris: kr. H500M on-ear-hovedtelefoner: Den lukkede konstruktion minimerer den omgivende lyd, mens aluminiumshuset modvirker vibrationer, så lydkvaliteten er i top. De bløde ørepuder slutte ergonomisk til øret. I ledningen er der indbygget fjernbetjening og mikrofon, så du kan styre musikken og tage imod håndfrie telefonopkald. Vejledende pris: kr. E700M in-ear-hovedtelefoner: De tilpasses ørene ergonomisk og der medfølger både ultrabløde silikone»propper«og»propper«i Complyskum, og da de er fremstillet i aluminium, vejer de næsten intet. Vejledende pris: kr.

4 Foto: Philips Philips' trådløse højtaler Izzy BM5 - der er hverken brug for router, wifi, password eller app. Og du kan streame cd og radio. Foto: Philips Philips' in-ear-hovedtelefoner, hvor to sæt trådløst kan lytte til samme musik. Philips: To kan trådløse dele musikken 16 nyheder kom Philips med på audioområdet fordelt på primært hovedtelefoner, soundbar og trådløse anlæg. Mest epokegørende er teknologien MusicChain, som gør, at to mennesker kan dele musik fra én enhed. Eksempelvis to venner, der vil høre det samme eller to løbekammerater, som vil løbe til samme musik. Eneste betingelse er, at begge bruger det trådløse in-earsæt SHB5900. Hovedtelefonen vejer 18 gram og bateriet er lagt ind i ledningen bag nakken og giver op til otte timers musik på en opladning. Der er seks kække farver at vælge mellem. Lancering i Danmark kendes endnu ikke, men prisen ventes at blive 799 kroner for herligheden. En anden markant nyhed er multirumshøjtalerne Izzy med mulighed for at forbinde op til fem højtalere: - Det er det første anlæg, som har plug-and-play uden behov for en trådløs router eller en app. Du skal blot trykke på knappen, så er højtalerne forbundet, fortæller Daniel Lindén fra Gibson Innovations, som står bag Philips' audioprodukter. Det er også markedets eneste multirumssystem, som giver mulighed for at streame cd er eller fra en hvilken som helst app. Og blot en berøring af en knap sender musik ud i hele huset. Du kan spille samme nummer i hele huset eller styre hver enkel enhed, så der spilles forskellig musik i de enkelte rum. Forbind din smartphone eller tablet via Bluetooth der er ikke brug for wi-fi, password eller speciel app og spil fra din favorit-app uden begrænsninger. Rækkevidden er op til 100 meter, og Izzy BM50 koster kroner, mens lillebroderen Izzy BM5 koster 999 kroner. Lancering endnu ikke fastlagt. Samsung: Musik hele vejen rundt Dekorativt tog Samsungs nye 360-graders højtalere sig ud på standen, hvor nogle af dem hang i loftet som lamper. Men salgschef Kasper Thomsen understregede, at det ikke er noget, forbrugerne bør gøre, for hænges de ikke sikkert op, kan de falde ned. Wireless Audio 360 hedder serien, som blev lanceret tidligere i år med modelleren R7 og R6. Nu får de følgeskab af R5, R3 og R1. Fælles for dem er, at de har et stilrent design og nye manuelle kontrolmuligheder oven på højttaleren.

5 Foto: Erling Madsen IFA 2015: Audio vigtigt i butikkerne og populært hos forbrugerne Tv. Samsungs trådløse 360-graders højtalere. Hængene og stående, så det dekorative aspekt vises frem. Foto: Erling Madsen Der er en opdateret version af Multiroom App til Android og ios, som gør det lettere at lave nye spillelister og dele musik med andre multirum-højtalere i nærheden. App en fungerer nu også med Samsungs smartwatch Gear S og de kommende Gear S2. De nye højttalere har desuden en brugerflade, som gør det muligt at styre basestationen uden brug af smartphone. Alle højttalere fungerer med Spotify Connect. De nye højttalere kommer i butikkerne til oktober: R1: kroner. R3: kroner. R5: kr. Salget af UHD-fjernsyn vokser og det samme gør streamingen. Th. Niklas Andren fra Panasonic med nogle af de nye Technics-produkter: Tv. Grand Class-serien med netværksforstærkeren SU-G30 og musikserveren ST-G30. Og selvom om UHD-indholdet fremover primært vil komme fra nettets streamingtjenester - og måske senere også fra tv-stationerne - tror Samsung også, at der er et marked for UHD-Blu-ray-afspillere for de, der godt vil gemme filmene og måske også have dem i en højere kvalitet: - Vi regner med at komme med en UHD-Blu-ray-afspiller på det danske marked i begyndelsen af det nye år, fortæller salgschef Kasper Thomsen fra Samsung i Danmark oden at kunne sætte pris på. - Det giver en bedre løsning til hjemmebrug, fordi folk så kan købe filmene og se dem på det tidspunkt, de ønsker. Technics: En håndfuld nye produkter På IFA i 2014 relancerede Panasonic mærket Technics, som hørte til i hi-fi-toppen. På dette års IFA kom der så en stor håndfuld nye produkter. Nyt er eksempelvis hovedtelefonerne EAH-700 med HRA-lydkvalitet og ergonomisk design. Den kommer formentlig til Danmark i december til kroner. Grand Class-serien består af tro produkter: netværksforstærkeren SU-G30 og musikserveren ST-G30: - Det er en nem måde at gemme sin musik på: Har man en stor samling cd'er, er det en nem måde at håndtere dem på, siger Junior Product Manager Niklas Andren fra Panasonic Nordic. Han føjer til, at der både er Bluetooth og AirPlay, og de to i Grand Class-serien kommer på markedet i første kvartal næste år. Ottava SC-500 er en kompakt stereoforstærker med to højtalere. Det er et kompakt hi-fi-anlæg, som ikke skal fylde for meget, men samtidig se flot ud. En lille sjov detalje er, at på oversiden er der et gennemsigtigt låg til cd-afspilleren, og der drejes vandret af, når man skal ind til skiven. Ifølge Niklas Andren vil prisen blive omkring kroner, og den kommer til Europa i december.

6 Foto: Erling Madsen Ottava SC-500 er Technics nye kompakte hi-fi-anlæg til kroner. Og så er der godt nyt til vinylentusiasterne: Technics viste en prototype på en ny pladespiller bygget over en gammel kending: SL-1200-serien fra 1972: - Vi vil anvende noget af dén teknik, vi har udviklet over 40 år tilsat ny teknologi, siger Niklas Andren. Designet er som SL-1200, der ikke har været på markedet i årevis. Nyt er bl.a. motoren, som bliver med direct drive, så pladen roterer stabilt. Den kommer på markedet i løbet af næste år. DIGImail følger op med reportager om audio, sundhed og Smart Home. Du finder dem på i Leksikon under IFA 2015.

IFA 2014: Trådløs streaming i fokus

IFA 2014: Trådløs streaming i fokus Daniel Lindén fra Woox Innovations/Philips Audio med danske pressefolk. På BFE's Pressemøde fremhævede han tre forbrugertendenser om audio: Tyndere og tyndere fladskærme skaber behov for supplerende lyd,

Læs mere

CES i Las Vegas januar 2015: Trådløse nyheder i massevis

CES i Las Vegas januar 2015: Trådløse nyheder i massevis Multirumshøjtalere var det store hit på CES - her viser Erik Åhsgren LG's bud på en serie. (Foto: Erling Madsen). VERDENS STØRSTE UDSTILLING: CES, som foregik i Las Vegas 6.-9. januar 2015 med pressedag

Læs mere

IFA 2015: Smart Home - den store mulighed for at få vendt skuden

IFA 2015: Smart Home - den store mulighed for at få vendt skuden John Olsen fra Euronics International på BFE's Pressemøde, hvor han fortalte om store forventninger til salget af produkter til Smart Home, det intelligente hjem. Men det kræver også nytænkning i butikkerne

Læs mere

IFA 2015: UHD slet ikke til at komme uden om!

IFA 2015: UHD slet ikke til at komme uden om! UHD-OLEDskærme i massevis på LG's stand. IFA havde i 2015 fire markante temaer: UHD-fjernsyn, trådløs audio, sundhed og Smart Home, som er en kategori, der omfatter Internet of Things og Connected Home.

Læs mere

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem High-Resolution Audio gengiver musikken, som kunstneren oprindelig har tænkt den skulle høres Klar

Læs mere

IFA 2012: Ekstra fokus på lyden

IFA 2012: Ekstra fokus på lyden Foto: Erling Madsen Steen Tychsen fra Grundig viser 1970'erne ikonet Audiorama 9000 som med ny indmad er populær. Retro er der også i Grundigs radio TR1200, som med de runde hjørner skaber et behageligt

Læs mere

CES i Las Vegas januar 2014: Mere og mere Lyden er i fokus

CES i Las Vegas januar 2014: Mere og mere Lyden er i fokus BFE's direktør Laila Kelp Rasmussen på CES, hvor hun spåede, at hjemmebioanlæggene er ét af de få vækstområder. Fortsat. (Foto: Erling Madsen) Audio mere og mere i fokus Audio er de senere år kommet i

Læs mere

IFA 2014: Endnu større tv-skærme og øget fokus på UHD

IFA 2014: Endnu større tv-skærme og øget fokus på UHD Større og større skærme, 4K/UHD og Smart TV er nogle af fællesnævnerne på IFA i år. Billedet er fra Panasonics stand. IFA - som i år fejrer 90 års jubilæum - var i mange år koncentreret omkring fjernsynet.

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning

OneRemote Radio PL3. Brugervejledning OneRemote Radio PL3 Modtager for B&O højttalere til modtagelse/ afspilning af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Brugervejledning Betjening med iphone, Spotify eller Android app. 30012013u4

Læs mere

IFA 2013: Endnu større tv-skærme og fokus på UHD

IFA 2013: Endnu større tv-skærme og fokus på UHD Foto: IFA Miss IFA med en Grundig-model. IFA's omfang er i år vokset et par tusinde kvadratmeter til 145.000. Grundigs design af UHD-fjernsynet. Her er det 65" Fine Arts FLX 9490 SL. Foto: Grundig Intermedia

Læs mere

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning

OneRemote DabWiFi4. Brugervejledning OneRemote DabWiFi4 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012002u1dk DAGLIG BETJENING

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

Multiroom Link. brugervejledning. forestil dig mulighederne

Multiroom Link. brugervejledning. forestil dig mulighederne brugervejledning forestil dig mulighederne Tak, fordi du har valgt at købe et Samsung-produkt. For at modtage en udførlig service skal du registrere dit produkt på www.samsung.com/register Understøttede

Læs mere

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group

Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger. 56Droplet AirDock by Alva Design Group Brugermanual Illustrationer / 5 tilslutninger 56Droplet AirDock by Alva Design Group INTRODUKTION SIDE 1 AF 3 INDHOLD Introduktion...02 Funktioner...05 Via lightning connector...06 Trådløs forbindelse

Læs mere

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL3. Installationsvejledning OneRemote Radio PL3 Modtager til B&O installationer for modtagelse af Internet Radio Spotify UPnP Medieafspiller Podcast Installationsvejledning 30012013s4dk OM ONEREMOTE RADIO PL3 Denne modtager har fået

Læs mere

Til udlejning for husstandens medlemmer i Seden Strandby Grundejerforening: kr. 250,-

Til udlejning for husstandens medlemmer i Seden Strandby Grundejerforening: kr. 250,- SONY Multi aktiv højtaler: Til udlejning for husstandens medlemmer i Seden Strandby Grundejerforening: kr. 250,- HIGH POWER-LYDSYSTEM TIL HJEMMET MED WI-FI OG BLUETOOTH -TEKNOLOGI FUNKTIONER Stream lyd

Læs mere

Tilslutningsvejledning

Tilslutningsvejledning Tilslutningsvejledning OneRemote Radio PL4 til B&O højttalere. Betjening med Bang & Olufsen fjernbetjening DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast 30012016s1.dk FORORD Denne modtager

Læs mere

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST TRÅDLØS MUSIK, HVOR ALT SPILLER SAMMEN NYE TONER DERHJEMME Bang & Olufsen Multiroom er et system af trådløse højttalere, som du kan placere forskellige steder

Læs mere

Forbrug af film- og tv-serier og pirateri i danske husstande 2014

Forbrug af film- og tv-serier og pirateri i danske husstande 2014 Side 1 af 6 TDC A/S, Presse DATO 1/6-2014 INITIALER IKJE/BWH Forbrug af film- og tv-serier og pirateri i danske husstande 2014 Forord Denne analyse er den femte, som TDC Group siden 2010 har gennemført

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Line Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Oplev ægte frihed Det trådløse Line tilbehør gør det lettere for dig at deltage i enhver samtale og interagere med verden omkring dig på en intuitiv

Læs mere

CES i Las Vegas januar 2014: Mere og mere forbundet

CES i Las Vegas januar 2014: Mere og mere forbundet Connected home - tabletten og smartphonen er sammen med skærmen de 3 enheder, der styrer og overvåger. (Foto: Sense). Connected home: Mere og mere forbindes Det startede med at smartphonen kunne bruges

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning

OneRemote Radio PL2. Brugervejledning OneRemote Radio PL2 Modtager for B&O PowerLink højttalere for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Brugervejledning Betjening med B&O fjernbetjening 30012012u2dk DAGLIG

Læs mere

CES i Las Vegas januar 2016: HDR den nye fornøjelighed

CES i Las Vegas januar 2016: HDR den nye fornøjelighed UHD Premium - den nye standard og det nye logo, som viser, at fjernsynet, Blu-ray-afspilleren og filmen understøtter Primært UHD. VERDENS STØRSTE UDSTILLING: CES, som foregik i Las Vegas 6.-9. januar 2016

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende *

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Genopladelige høreapparater, der holder hele dagen * Se side 2 Deltag igen i aktiviteter, som du har trukket dig fra Er det anstrengende at følge med

Læs mere

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning

OneRemote Radio PL2. Installationsvejledning OneRemote Radio PL2 Modtager til B&O installationer for modtagelse af DAB/DAB+ FM - Internet Radio Spotify Bluetooth UpnP Podcast Installationsvejledning 30012012s4dk FORORD Denne modtager har fået indbygget

Læs mere

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr.

Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound Med Montana Sound kan du få usynlig lyd og skabe optimal opbevaring til dit hi-fi-udstyr. Montana Sound er en opbevarings løsning, der skjuler kabler og elektronisk udstyr. Modulerne kan

Læs mere

Nye priser fra 1. januar 2018 og nyt digitalt indhold i tv-pakkerne

Nye priser fra 1. januar 2018 og nyt digitalt indhold i tv-pakkerne Returadresse: Stibo, Saturnvej 65, 8700 Horsens, NKU 2018 Vedr.: E/F Præstehaven Jan Møller Præstehaven 12:00 AM TV ST 7400 Herning K2707 Nye priser fra 1. januar 2018 og nyt digitalt indhold i tv-pakkerne

Læs mere

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning)

Jabra. Elite 25e. Brugervejledning (bruksanvisning) Jabra Elite 25e Brugervejledning (bruksanvisning) 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærk tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker,

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder i. Åtoften

Foreningsfordele og muligheder i. Åtoften Foreningsfordele og muligheder i Åtoften Få mere med YouSee Tv Du får ikke bare en klassisk tv-pakke. Faktisk får du noget, som I ikke kan få hos nogle andre tv-udbydere: Mulighed for at se dine yndlingskanaler,

Læs mere

Se DR TV på dit fjernsyn

Se DR TV på dit fjernsyn Se DR TV på dit fjernsyn www.dr.dk Du kan se DR TV på dit tv på fem forskellige måder via kabel, trådløst, via app til Apple TV, smart tv eller Playstation 3/4 Du kan se DR TV på dit fjernsyn på fem forskellige

Læs mere

Her er de bedste mediebokse til streamingtjenester

Her er de bedste mediebokse til streamingtjenester Her er de bedste mediebokse til streamingtjenester Her fortæller BT sammen med Flatpanels.dk, hvilke mediebokse der er bedst til streamingtjenesterne Netflix, YouBio, HBO, Viaplay, TV 2 Play, Canal Digital

Læs mere

Kom godt i gang! Oticon Streamer oversigt. Mikrofon. Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås. Telefonknap. Tilslutningsknap.

Kom godt i gang! Oticon Streamer oversigt. Mikrofon. Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås. Telefonknap. Tilslutningsknap. Oticon Streamer oversigt Mikrofon Volumenkontrol og programomskifter Tastaturlås Telefonknap 908 70 901 00 / 03.09 Audioknap (tv, musik) Tilslutningsknap Kom godt i gang! Batteriindikator Audiotilslutning

Læs mere

FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET INTERNET SOM DET BURDE VÆRE Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018

FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET INTERNET SOM DET BURDE VÆRE Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET DANMARKS BEDSTE INTERNET FOR 7. ÅR I TRÆK 2018 2017 2016 2015 Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 INTERNET SOM DET BURDE VÆRE FEDE FORDELE VÆLG PAKKEN DER PASSER TIL DIG

Læs mere

CES i Las Vegas januar 2015: Billedkvalitet og Smart TV

CES i Las Vegas januar 2015: Billedkvalitet og Smart TV Billedkvaliteten er sammen med Smart TV de vigtigste konkurrenceparametre i 2015. Hér viser Samsung det nye SUHD-tv. VERDENS STØRSTE UDSTILLING: CES, som foregik i Las Vegas 6.-9. januar 2015 med pressedag

Læs mere

JABRA SPORT COACH WIRELESS

JABRA SPORT COACH WIRELESS JABRA SPORT COACH WIRELESS Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning

Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning Vi udvider tv-pakkerne med masser af ekstra underholdning 1 Få Bredbånd uden krav om tv-pakke Den hidtidige binding mellem bredbånd og tv er ophævet, og giver dig mulighed for at købe bredbånd uden tv

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Lad livet inspirere dig

Lad livet inspirere dig Vil du vide mere om ReSound Unite Så kan du spørge din lokale høreapparatspecialist, scanne QR koden eller eller gå ind på www.gnresound.dk/unite M101720-DK-13.07-Rev.A Lad livet inspirere dig med ReSound

Læs mere

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning

Jabra. Sport Coach. special edition. Brugervejledning Jabra Sport Coach special edition Brugervejledning 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre

Læs mere

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All Phonak Audéo TM B-Direct Håndfri tale der er Made for All Dit høreapparat der er nemt at koble til både mobiltelefon og TV Hos Phonak stræber vi efter at skabe innovativ høreteknologi, der forbedrer livskvaliteten

Læs mere

CES i Las Vegas januar 2013: Igen større, tyndere og smartere

CES i Las Vegas januar 2013: Igen større, tyndere og smartere Mediedækningen af CES stiger også år for år. Her et udsnit af pressekøen for at komme ind til Panasonics pressemøde. (Foto: CES) Fjernsynet: større, tyndere og smartere Gentagelse fremmer forståelsen -

Læs mere

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018

Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Formandsberetning for 2017 Generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 Nytårsaften: Vi havde en nytårsaften som vi plejer, helt uden afbrydelser og I kan være sikker på at YouSee var i højeste beredskab

Læs mere

# 6 Grafisk design, lay-out d. 7. & 8. dec

# 6 Grafisk design, lay-out d. 7. & 8. dec # 6 Grafisk design, lay-out d. 7. & 8. dec Den iterative designer Den iterative designer Ord, formundersøgelser Moodboards/styleboards Persona Modeller Scenarios Valg af koncepter Narrowing down Afprøv

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2000 for Bang & Olufsen a/s

Delårsrapport for perioden 1. juni august 2000 for Bang & Olufsen a/s Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1967 København K Struer, den 31. oktober 2000 Delårsrapport for perioden 1. juni 2000-31. august 2000 for Bang & Olufsen a/s Forbedring i forhold til første kvartal

Læs mere

Velkommen. Opsætningsvejledning. Tilslut. Installer. God fornøjelse

Velkommen. Opsætningsvejledning. Tilslut. Installer. God fornøjelse Velkommen Opsætningsvejledning 1 2 3 Tilslut Installer God fornøjelse Hvad der er i boksen CD140 basestation ELER CD140/CD145 Håndsæt CD 145 basestation Strømforsyningsenhed til basestation Net-ledning

Læs mere

Trådløs forbindelse til omverdenen

Trådløs forbindelse til omverdenen SoundGate 2 Trådløs forbindelse til omverdenen www.bernafon.com Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger

Læs mere

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse.

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse. CLOUD RECORD FAQ HVAD ER CLOUD RECORD? Nu tilbyder vi, at du kan gemme programmer i skyen. Det vil sige, at programmer kan gemmes og afspilles på alle platforme. Tjenesten hedder Cloud Record, og gør det

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual

Jabra. Sport Pulse. special edition. Brugermanual Jabra Sport Pulse special edition Brugermanual 2014 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Alle andre varemærker

Læs mere

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken YouSee E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken 2) Bland Selv 3) Forenings Bredbånd 4) Mobilfordele Aftale om TV-pakke Grundpakken

Læs mere

Fakta om streaming Streaming har godt fat. MEDIEANALYSE Streaming fortsætter sejrsgang

Fakta om streaming Streaming har godt fat. MEDIEANALYSE Streaming fortsætter sejrsgang MEDIEANALYSE Streaming fortsætter sejrsgang Kodas aktuelle medievane-undersøgelse viser, at næsten hver tredje dansker nu er hyppig bruger af en eller flere af de store musikstreamingtjenester. Det fremgår

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere

Cool scandinavian loudspeakers V.1

Cool scandinavian loudspeakers V.1 Cool scandinavian loudspeakers V.1 Vi elsker musik SA er det eneste højttalermærke, der er grundlagt af en musiker. Ole Witthøft spillede i et band og var skuffet over, at ingen højttalere på markedet

Læs mere

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering?

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering? Har du brug for en opgradering? People First Vi mener, at det kræver mere end blot avanceret teknologi og audiologi at udvikle de bedste høreapparater. Dette er grunden til, at vi placerer personen i centrum

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer

Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer ANALYSE Eksporten af beklædning og fodtøj til Tyrkiet eksploderer Resumé Den danske eksport af beklædning og fodtøj slår igen i år alle rekorder. Dansk Erhverv forventer, at de danske virksomheder vil

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive Internet@TV-teknologi åbner op for flere verdener, end du kan forestille dig - og lægger det hele ud på din TVskærm. Uden større problemer kan du tilslutte

Læs mere

På lager: Ca

På lager: Ca JUPITER 5271 Vintage style Internet/DAB radio med Bluetooth. Lækkert design, praktisk metalhåndtag og farveskærm. Lyt til radio eller favoritmusikken via Bluetooth. Størrelse: 27,5 x 6,5 x 15,5 cm. CE-godkendt

Læs mere

KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes

Læs mere

Notat. Udviklingen i de kreative brancher i Danmark

Notat. Udviklingen i de kreative brancher i Danmark Notat Udviklingen i de kreative brancher i Danmark Den overordnede udvikling i de kreative erhverv siden 2003 De kreative erhverv er en bred betegnelse, der dækker over meget forskelligartede brancher;

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Jabra revo Wireless. Brugsvejledning. jabra.com/revowireless

Jabra revo Wireless. Brugsvejledning. jabra.com/revowireless Jabra revo Wireless Brugsvejledning jabra.com/revowireless 1. Velkommen...3 2. OVERSIGT... 4 3. sådan bæres det...5 3.1 Justerbart i højden 3.2 sammenklappelige hængsler 4. sådan oplades det...7 4.1 Batteristatus

Læs mere

Hurtig startvejledning

Hurtig startvejledning DK Trådløs musikadapter SLA5520 Hurtig startvejledning 1 2 3 Installér Tilslut Nyd musikken Hvad æsken indeholder a. Trådløs musikadapter SLA5520 b1. Fjernbetjening, b2. 2 stk.aaa batterier c. Hurtig startvejledning

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

Få masser af 3D-underholdning og onlineindhold med Sonys nye Blu-ray-systemer

Få masser af 3D-underholdning og onlineindhold med Sonys nye Blu-ray-systemer Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Få masser af 3D-underholdning og onlineindhold med Sonys nye Blu-ray-systemer Sony præsenterer nye Blu-ray-systemer med forbedret internetfunktionalitet, imponerende

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Velkomsttilbud specielt til dig i Mejdal - spar

Læs mere

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG Internet som det burde være Fibernet er fremtidens internet Fibernet giver liv, fart og flere muligheder så langt øjet rækker. Men ét er selve forbindelsen; noget andet er funktionalitet,

Læs mere

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken

Foreningsfordele og muligheder hos. E/F Rønneholtparken Foreningsfordele og muligheder hos E/F Rønneholtparken Agenda Opgradering af YouSee landsdækkende net Jeres anlæg TV Pakker og Bland Selv Foreningsfordele Bredbånd Boks Bredbånd uden TV-pakke Mobil Fordelsprogram

Læs mere

Danskerne vilde med streaming Koda analyse: Medieanalysen 2013

Danskerne vilde med streaming Koda analyse: Medieanalysen 2013 Kodas Årsberetning 2012 Medieanalyse 21 Danskerne vilde med streaming Koda analyse: Medieanalysen 2013 Koda følger nøje udviklingen i danskernes medievaner. Vores aktuelle medieundersøgelse viser, at næsten

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

Nye trådløse højttaler- og lydsystemer fra Sony forener design og god lyd

Nye trådløse højttaler- og lydsystemer fra Sony forener design og god lyd Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2014 Nye trådløse højttaler- og lydsystemer fra Sony forener design og god lyd SRS-X9 High-Resolution trådløst højttalersystem SRS-X7 og SRS-X5 trådløse højttalersystemer

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

Udvid din lytteoplevelse

Udvid din lytteoplevelse GN ReSound hjælper mennesker med at genopdage hørelsen med høreapparater, der efterligner det naturlige øres måde at behandle lyd på. Der betyder, at du kan glemme din hørenedsættelse - og i stedet fokusere

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 38659.indd 2 primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 08-04-2016 14:50:11 38659.indd 2 Få en lytteoplevelse der passer til

Læs mere

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper

Indhold. Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4. Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Beo4 Vejledning Indhold 3 Brug af Beo4 fjernbetjeningen, 4 Detaljeret beskrivelse af knapperne på Beo4, 6 Daglig betjening og avancerede funktioner med Beo4 knapper Tilpasning af Beo4, 9 Sådan konfigureres

Læs mere

Hvor tit streamer du musik/radio/tv/film/serier eller læser aviser/blade på internettet? Svarfordeling i % (f.eks. Spotify, Wimp, YouTube o.lign.

Hvor tit streamer du musik/radio/tv/film/serier eller læser aviser/blade på internettet? Svarfordeling i % (f.eks. Spotify, Wimp, YouTube o.lign. De yngste streamer mest Særligt de unge streamer musik, programmer, film og serier, mens læsning af avis/blade online er mest populær blandt de 35-54-årige. Hvor tit streamer du musik/radio/tv/film/serier

Læs mere

WiFi Vejledning. Smart serien 2016

WiFi Vejledning. Smart serien 2016 WiFi Vejledning Smart serien 2016 Forudsætninger for opkobling: En smartphone (ios el. Android) med app en Smart Airconditioner af Samsung installereret. Husk at opdatere denne hvis installationen er af

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Fjernsynet bliver en del af indretningen, når LG lancerer ny designserie i Danmark

Fjernsynet bliver en del af indretningen, når LG lancerer ny designserie i Danmark PRESSEMEDDELELSE LG ELECTRONICS København den 3. maj 2012 Fjernsynet bliver en del af indretningen, når LG lancerer ny designserie i Danmark LGs nye serie af LED-fjernsyn er blevet rost for sine slanke

Læs mere

Nyd musikken, mens du træner med den nye vandtætte Walkman WS610 med Bluetooth

Nyd musikken, mens du træner med den nye vandtætte Walkman WS610 med Bluetooth Pressemeddelelse Sony, 3. september 2014 Nyd musikken, mens du træner med den nye vandtætte Walkman WS610 med Bluetooth Boost din energi med det perfekte soundtrack mens du løber, træner eller svømmer

Læs mere

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV De nye BRAVIA -tv fra Sony byder på en helt ny smart tv-oplevelse og overvældende

Læs mere

Samsung Gear 360 (2017) kamera + Gear 360 Action Director software

Samsung Gear 360 (2017) kamera + Gear 360 Action Director software Kamera "Samsung Gear 360 (2017)" Vi har valgt at indkøbe og teste 4K kameraet Samsung Gear 360 (2017) da det giver mulighed for at afprøve optagelse af virtuelle billeder og video, samt live streaming

Læs mere

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods.

FAQ. 6. Er lithium-ion batterier klassificeret som farligt gods? Ja, jf. lovgivningen er lithion-ion batterier klassificeret som farligt gods. FAQ Generel information om Leitz mobilladere: 1. Hvor længe holder 3-i-1 lader/transportable USB lader: Alle Leitz ladere er traditionelle batterier som typisk anvendes i laptops, smartphones og lignende

Læs mere

BackBeat 100-serien. Brugervejledning

BackBeat 100-serien. Brugervejledning BackBeat 100-serien Brugervejledning Indhold Oversigt over headset 3 Vær på den sikre side 3 Parring 4 Parring 4 Parringstilstand 4 Grundlæggende funktioner 5 Tænd eller sluk 5 Juster volumen 5 Besvar

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar 2019 VisitDenmark, 2019 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: Marts 2019 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.: Januar

Læs mere

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019.

EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK. Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019. EFTERÅR/VINTER 2019 INTERNET, TV & TELEFONI DANMARKS BEDSTE INTERNETSELSKAB 8 ÅR I TRÆK Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2019 Waoo leveres af LYNHURTIGT INTERNET MED WAOO FIBER Når du vælger Waoo Fiber

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme

Aktuel udvikling i dansk turisme Aktuel udvikling i dansk turisme Januar november 2015 VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Udgivet af VisitDenmark Sidst opdateret: januar 2016 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker t.o.m.:

Læs mere

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen

den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen den professionelle leverandør af multimedia løsninger til bilen Nakkestøtte skærmløsninger spænding på bagsædet Skræddersyet skærmløsning i nakkestøtten CSM forhandler og tilbyder professionel montering

Læs mere

Musik er noget, man hører på nettet

Musik er noget, man hører på nettet MEDIEANALYSE Musik er noget, man hører på nettet Danskerne elsker streaming. Hr. og fru Danmark streamer musik som aldrig før - og ung som gammel er vi hjemmevante på et bredt udvalg af musikstreming-tjenester

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer primax tilbehør Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Få en lytteoplevelse der passer til dig og din hverdag. Følg børnene til skole om

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer primax tilbehør Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Få en lytteoplevelse der passer til dig og din hverdag. Følg børnene til skole om

Læs mere

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk.

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. Tilbehør www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. På dine betingelser: Tilpas dine lytteoplevelser. Følg børnene til skole om morgenen, mød venner

Læs mere

JABRA SPORT coach wireless

JABRA SPORT coach wireless JABRA SPORT coach wireless Brugervejledning jabra.com/sportcoachwireless 2015 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Faster is better! Værdien af 4G TELE 2011 Jesper Korsskov

Faster is better! Værdien af 4G TELE 2011 Jesper Korsskov Faster is better! Værdien af 4G TELE 2011 Jesper Korsskov Regeringens bredbåndsmålsætning: 100 Mbit/s til alle i 2020 Hvad skal vi med så høje hastigheder - er der måske nogen, som har efterspurgt det?

Læs mere

Se masser af nyt indhold på dit tv

Se masser af nyt indhold på dit tv LILLE ENHED TIL DIT TV UDRETTER MIRAKLER: Se masser af nyt indhold på dit tv Nu kan du endelig slippe for dyre tv-pakker og konstante reklame-afbrydelser: Med en til dit tv vælger du selv, hvad du vil

Læs mere