Praktiske oplysninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktiske oplysninger"

Transkript

1

2 Praktiske oplysninger Kajaksæsonen starter torsdag 2. maj, kl Herefter trænes tirsdage og torsdage frem til sæsonudløbet, 1. oktober. Klokkeslettet kan rykkes afhængigt af lysforholdene. Kontingent for leje af klubkajak: 850 kr. Egen kajak 450 kr. Opbevaring af egen kajak i container = 75 kr./mdr. eller 600 kr. pr. år. Der er indkøbt 2 nye kajakker af typen Boreal Epsilon P100, samt 1 næsten ny Boreal inuksuk, incl. Vest, pagaj og skørt, i alt for kr. Frank er blevet uddannet bassinlivredder og vi prøver at få uddannet et par stykker mere. Johny og Arne har planlagt to kurser i grundlæggende navigation. Tirsdag 9. april og torsdag 18. april, kl Hyggeeftermiddag er planlagt til søndag 14. april, kl i IF Frem s klubhus i Bjæverskov. Der vil være en kort gennemgang af det reviderede klubreglement. Forslag til andre aktiviteter på dagen ønskes. Det ville være dejligt, hvi vi havde et aktivitets- og festudvalg. Planlagte kajakudflugter Enø rundt 26. maj Turleder: Henning Møns klint 9. juni Turleder: Henning Nakskov Fjord juni Turleder: Regitse og Helge Roskilde Fjord 14. juli Turleder: Henning Sverige, Karlskrona august Turleder: Joan og Arne Stevns Klint 18. august Turleder: Joan og Arne Skælskør august Turleder: Lotte

3 KAJAKSANG Melodi: Jeg kommer li fra Svendborg a Vi sejler i kajakken rundt vi er i Sverrig nu vi spiser ikke særlig sundt og drikker lidt i smug. Vi kommer rundt fra Sjælland á og sejler i kajak vi skal et telt og hytte há det går i ro og mag. Der kommer no en fra Solrød á velkommen og go da der kommer no en fra Køge á velkommen og go da. Der kommer no en fra Havdrup á go da, go da, go da der kommer noen fra Bjæverskov ja, det er ej for sjov. Helt fra Korsør, der kommer én hun kommer helt alén Herfølge de er osse med det noget alle ved. Der kommer no en fra Dåstrup á velkommen og go da fra København, der kommer én hun kommer os alén. Der kommer to fra Vemmedrup nej, det er ikke fup vor formand bor á helved til det noget han gerne vil. Vi kommer mange steder fra det kan I nok forstå vi taler dog det samme sprog vi alle kan forstå. Der komme no en fra Skensved á velkommen og go da der kommer no en fra Gørslev á velkommen og go da. Der kommer no en fra Ejby á go da, go da, go da der kommer no en fra Viby á uha, uha, uha.

4 Kajaksæsonen 2013 Startede meget tidligt i år, med træning i svømmehallen allerede i februar. Der blev øvet følgende færdigheder: Svømning med vest og skørt, ind- og udstigning i kajak fra kant, vandtilvænning/wet-exit og tømning af vandfyldt kajak, makkerredninger, selvredning med pagajflyder, dobbelt redning, entring af kajak. Vi var mange de to gange jeg selv var til stede, jeg har indtrykket af, at det også var tilfældet de gange jeg ikke var der. Søndag 14. april Ca. 20 medlemmer mødte op til hyggeeftermiddag i Bjæverskov til pizza og øl og vand. Vi fik information om nyt kajakreglement (se side 27), gennemgang af planlagte ture, mulighed for at se nye og gamle billeder på storskærm. Søndag 21. april Arbejdsdag i Køge. 7 m/k ere mødte op, talte grej op, silikonerede kajakkerne, hængte pagajer op på kroge, fejede og ryddede op i containerne.

5 Kajaktur til Enø, en regnvåd søndag 26. maj Påklædning og udstyr: Husk ekstra tøj i vandtæt pose, hat, solbriller og solcreme. Medbring evt. eget sikkerhedsudstyr og kompas. Husk vand og madpakke. God idé at medbringe mobil i vandtæt pose. Vi mødes ved Næstved kajakklub og er klar til at sætte kajakkerne i vandet kl. 10. Efter samlet sejladsinformation og evt. holdopdeling ror vi i samlet trop til Enø, ca. 7 km. Efter pausen på Enø, opdeles vi i 2 hold, hvor det ene hold ror den lange tur, 26 km uden om Enø og det andet hold ror indenom Enø mod Gavnø, i alt 17,5 km. Holdene mødes på Gavnø og spiser den medbragte madpakke og ror herefter samlet tilbage til Næstved Kajakklub.

6 Enø Rundt Det blev en uforglemmelig tur i regnvejr fra morgen til aften, men vi var alligevel 7 m/k ere fra klubben som trodsede vejret. Vi roede i et ualmindeligt smukt område og Næstved Kajakklub ligger lige ned til kanalen med egen pontonbro til isætning af kajakkerne, flot klublokale og bøjer til at lægge kajakkerne på, efter endt kajaktur. Vi roede 25 km og brugte 5 timer i regnvejr på det.

7 Møns Klint 9. juni Mødested: Møns Golfklub lige uden for Keldby, Klintevej 118, 4780 Stege, kl Ruten er ca. 20 km. Vi ved endnu ikke hvilken vej vi ror, da det er vejret der bestemmer. Det bliver enten fra Klintholm Havn eller fra Ålebæk Strandvej. Påklædning og udstyr: Husk ekstra tøj i vandtæt pose, hat, solbriller og solcreme. Medbring evt. eget sikkerhedsudstyr og kompas. Husk vand og madpakke.

8

9 Møn Arne havde fundet et andet sted at gå i vandet end det sted, Henning havde anvist. Det viste sig at være langt ude, væk fra alt og på en stenet strand. I vandet kom vi dog og brugte ca. 5 timer på en dejlig tur rundt om klinten, på 21 km, incl. en frokost et sted halvvejs til Klintholm Havn, hvor Inger og Annie ventede med bilerne. Henning og jeg fik kajakkerne på bilerne og kørte chaufførerne til de andre biler, tilbage til deres biler. Alle, Annette, Lene, Anne Mette, Joan, Tine, Lotte, Claus, Arne, Henning, Iwan, Karina, Frank, Annette B., havde vi en dejlig dag, med sol hele eftermiddagen.

10 Nakskovturen og 16. juni Fredag 14. Ankommer vi til hestehoved Camping. Teltene bliver rejst efterhånden som deltagerne kommer frem. Kl. ca. 19, fællesspisning, Regitsegryde, 70 kr. p.p. Lørdag 15. Heldagstur Øhop rundt i Nakskov fjord. Tilpasset efter vind og vejr og evner. Vi udnytter de muligheder der er. Husk madpakke, kaffe og kajakslik. Grillaften med egne forsyninger når alle er vendt hjem. Søndag 16. Formiddagen kan vi bruge til det vi evt. ikke nåede i går. Teltene skal også pakkes før vi skilles efter endnu en forhåbentlig god og oplevelsesrig weekend. Teltpladsen er som tidligere vores. Hvis nogle vil leje hytter eller kommer med campingvogn er tlf. nr. stadig til Asger eller hans makker. I må gerne melde til os så vi har en fornemmelse af, hvor mange vi bliver, husk også at ikkekajakroere er meget velkomne. Cykel og gå terrænet er meget fint. Regitse og Helge. Aftenhygge i Nakskov Varmt var det vist ikke Det var også regnvejr i Nakskov

11 Hestehoved Campingplads Inger og jeg ankom efter en dramatisk tur, en tagbøjle faldt af, torsdag eftermiddag til Nakskov. Vi boede i hytte nr. 1 og efter at vi havde installeret os og fået kajakkerne af bilen, vi transporterede selv Inger s Blå Muk Tuk, tog vi en tur på havet, selvom vejret ikke var det bedste. Vi roede rundt om Enehøje, en tur på 6,5 km. I løbet af fredagen ankom resten af gruppen, undtagen Claus og Lotte, som først ankom lørdag, vi fik rejst partyteltet og gjorde klar til Regitse Gryde. Det var som sædvanlig en kulinarisk oplevelse, med jordbær til dessert. Lørdag er den store kajak og grilldag. Kl. 10 roede vi ud, i år var vi 11 og da vejret ikke var helt godt (stærk blæst), blev der ændret en hel del på ruten. Fra Campingpladsen roede vi rundt om Barneholm og langs Lollands kyst ud til Langø, hvor vi spiste vores medbragte madpakke og kunne nyde en is til dessert. Fra Langø roede vi over til Enehøje, videre til Rommerholm. Herfra roede vi til Slotø og endelig fra Slotø tilbage til campingpladsen i kraftig modvind, sammen med en lille regnbyge. Det blev en tur på 19 km. Søndag var vejret ikke blevet bedre, så alle pakkede og tog hjem efter morgenmaden.

12

13 Onsdag 26. juni havde klubben en artikel, skrevet af undertegnede, i Midtsjællands Avis. Kajak- og hygge weekend i Nakskov Igen i år har Bjæverskov Kajakklub været på weekend tur til Nakskov, nærmere betegnet på Hestehoved Campingplads. Vi ankommer fredag eftermiddag efter arbejde, rejser vores telte, samt vores store partytelt. Er der tid til det og hvis vejret tillader det, kommer kajakkerne i vandet, til en lille tur inden aftensmaden. Hvert år bliver vi om fredagen beværtet med en Regitse-gryde, samt egne medbragte drikkevarer. Lørdag er den store kajak- og grilldag. Kl. 10 ror vi ud i kajakkerne, i år var vi 11 og da vejret ikke var helt godt, blev der ændret en hel del på ruten. Fra campingpladsen roede vi rundt om Barneholm og langs Lollands kyst ud til Langø, (Langø var indtil 1878 en ø, men blev siden landfast med Lolland med diger), hvor vi spiste vores medbragte madpakke og kunne nye en is, til dessert. Fra Langø roede vi over til Enehøje (mest kendt fordi Peter Freuchen ejede øen fra ). Fra Enehøje til Rommerholm (der er en mindre koloni af Skarver, som blev sat ud i 1980). Herfra roede vi til Slotø (kendt for ruinerne af Engelsborg, bygget af Kong Hans i 1508, samt for skibsbyggeri helt frem til Christian IV, og sidst, men ikke mindst, blev 3 skibe som var opankret på øen, skudt i sænk 4. maj 1945, af de allieredes fly) og endelig fra Slotø tilbage til campingpladsen i kraftig modvind, sammen med en lille regnbyge. Om aftenen tænder vi vores grill og dækker op i partyteltet til fællesspisning og hygge. Søndag morgen kl. 8 spiser vi morgenmad og herefter kan der kajakkes, hvis altså vejret tillader det, det gjorde det desværre ikke i år. Så det var bare med at pakke teltene sammen og få kajakken på taget af bilen og komme hjem efter at have tilbragt en dejlig week-end med god mad og drikke, samt hyggeligt samvær med ligesindede. Til august tager vi til Karlskrona i Sverige, til et lignende arrangement. IF Frem Bjæverskov Kajakklub Iwan Juel Pedersen Dette var artiklen + 2 billeder

14

15 Turen til Roskilde Fjord 14. juli Turleder: Henning Tilmeldinger og reservering af kajak, til undertegnede senest onsdag 10. juli. Mødested: Veddelev Havn. Vi går i vandet til højre i havnen. Tidspunkt: Klar til at gå i vandet kl. 10. Husk personligt sikkerhedsudstyr, ekstra tøj, madpakke, solcreme og noget at drikke. Med venlig hilsen Joan og Arne, Mobil:

16 Program for kajaktur til Karlskrona august Så er tiden snart inde for weekend turen til Sverige, hvis du har tid og lyst til at ro i den spændende og flotte skærgård omkring Karlskrona og bo på den hyggelige Dragsö campingplads. Campingpladsen har næsten alle tænkelige faciliteter og har en skøn beliggenhed. Vi håber, at du og måske også din familie har lyst til at komme og ro og hygge med os. Vi skal bo på: Dragsö Camping, Dragsövägen Karlskrona, tlf , mail: hjemmeside: Forplejning: I skal selv medbringe mad og drikkevarer til hele turen. På campingpladsen er der en kiosk og en restaurant med rimelige priser og med udsigt over vandet. Program: Programmet er først og fremmest og som sædvanligt afhængigt af vind og vejr. Fredag 2. august. Flere ankommer. Vi mødes på campingpladsen og ror evt. en tur, efterhånden som hver især har etableret sig. Joan og undertegnede kører først fra Bjæverskov kl. ca. 13. Lørdag 3. august. Efter morgenmaden ved 10 tiden ror vi af sted på havnerundfart. Derefter ror vi tilbage og spiser frokost med efterfølgende afslapning. Om eftermiddagen - ned i kajakkerne og af sted ud i skærgården (vil man evt. bruge eftermiddagen på sightseeing på land eller bare bade og dase, er det selvfølgelig ok). Om aftenen griller vi og holder fælles festbanket i foreningens pavillon eller evt. fælleshuset. Campingpladsen har griller, man kan låne, vi må ikke bruge engangsgril. Søndag 4. august. Efter morgenmaden er det ned i kajakkerne igen og ud på en formiddagstur. Så pakker vi sammen og spiser rester, hvis der er nogen. Så er det ved at være tid til at sige farvel og have en god tur hjem. Praktisk: Der er ca. 300 km til Karlskrona, og det tager ca. 4 timer at køre dertil. Kør ad E22 (Kalmar), kør gennem centrum af Karlskrona og følg skiltene til Dragsö. Der er adgang til køleskab og komfur i fælleshuset. Tag evt. en kogekedel med. Der er også mulighed for at leje hytter, hvis man hellere vil det. Afregning for ophold foretages af hver især på campingpladsens kontor.

17 Tilmelding: Hvis I gerne vil ligge nær vandet og være sikre på, at der i det hele taget er en plads, bedes i hurtigst muligt bestille pladser. De der allerede har bestilt ligger i teltområdet med nr. 413, 415, 417 og 418. Tilmelding til undertegnede. For Jer, der har brug for at låne klubkajak skal tilmelding ske hurtigst muligt, da vi skal planlægge om traileren skal med, hvornår den køre og hvem der evt. kører den. Håber vi ses i Sverige. Joan mobil: , Arne mobil: , mail:

18

19

20 Artikel i Midtsjællands Avis: Bjæverskov Kajakklub Bjæverskov Kajakklub, som holder til ved Søndre Strand i Køge, hvor vi har 3 containere til rådighed og hvorfra vi ror ud, hver tirsdag og torsdag, kl. 18, har været på tur til Karlskrona i Sverige. I år var vi 17 der drog af sted, nogle kom torsdag, andre ankom om fredagen og blev til søndag. Et par stykker af os, udvidede weekend en og blev til tirsdag, så det blev til i alt ca. 75 km i kajakken. Vi bor på Dragsö Camping og begynder straks at slå teltene op efterhånden som vi ankommer og i år kan vi ikke klage over vejret, det var bare varmt og solrigt hver dag. Dagene tilbringes nogenlunde således: Vi står op kl. ca. 8 og spiser morgenmad i en timestid, hvorefter vi starter roturen kl. 10 og kommer hjem så vi kan spise frokost kl. 13, middagspausen varer ca. 2 timer, hvorefter vi så igen ror ud og kommer hjem, så vi kan grille ved 20-tiden og komme i seng ved 23-tiden, det er jo en campingplads, så der skal helst være stille om aftenen. Dragsö campingplads ligger på sin egen ø, som er forbundet med en bro til Karlskrona centrum, det tager en halv time, at gå ind til byen eller 5 min. i bil. Der er udlejning af cykler, kajakker, kanoer og motorbåde m.m., så der er gode muligheder for motion, der er et el-lysspor som er på ca. 1 km rundt om campingpladsen, der er stier som går ind til Karlskrona og længere væk. Man kan få gratis kort i receptionen. Desuden kører der dagligt et lille tog til byen. Der er 3 service huse på pladsen med toiletter, håndvaske, bruserum, opvaskerum med opvaskemaskine og el-komfur, hvis man vil lave mad der. Det koster 5 kr. at tage bad. Da vi kommer hvert år i august, ligger vi på de samme pladser, lige ned til vandet, så det er nemt at få kajakkerne ud. Der er flere muligheder rundt på øen for at gå i vandet, lige ved indgangen til campingpladsen er den store strand, hvor børnefamilierne holder til, her er også ishuset og restauranten, hvor man får nogle superdejlige bøfsandwich og ditto isvafler. Mange svenskere tager ud på klipperne, hvor de soler sig og bader og spiser deres medbragte mad. Karlskrona er også et besøg værd, med dens stejle gader og mange restauranter, vi var selv rundt og se på byen, først med et besøg på bilmuseet, hvor man bl.a. kan se Olof Palmes Saab, derefter tog vi op til udkigsrestauranten, hvorfra man kan se en stor del af den smukke svenske skærgård, senere om aftenen tog vi på steak house, hvor vi fik de lækreste entrecote bøffer, det kan da vist ikke gøres meget bedre. Tak til alle deltagere for et godt arrangement og en hyggelig week-end.

21 Stevnsturen, søndag 18. august Hej Kajakvenner Da vejret stadig ser ud til at blive blæsende ca. 13 m/sek. Fra sydvest aflyses Stevnsturen på søndag. Vi tager i stedet en tur til København og ror ture i kanalerne. Kort med ruterne fra 2012 vedhæftet. Programmet er som følger: Vi mødes på Leo Mathiesens Vej, 1437 København K, kl Ruteinformation og nøjagtig mødested ses nederst. Jeg påregner at vi forlader København senest kl. ca. 16. Forslag til rute om formiddagen: Fra Holmen gennem kanalerne til Operaen, Christianshavns Kanal, rundt om Christiansborg, Nyhavn, Amaliehaven og retur til Leo Mathiesens Vej. I alt ca. 8 km. Frokost: Efter formiddags turen spiser vi frokost i det grønne (husk madpakke m.m.) og vi har mulighed for at gå til det militære område og benytte toiletter. Rute eftermiddag: Hvis vejret og kræfterne tillader det, er der mulighed for at tage en ekstra tur med kajakken ud mod Nordhavnen, Lynetten, Trekroner og evt. Langelinie. Længde ca. 6-9 km. Tilmelding: Til undertegnede senest lørdag formiddag, inkl. bestilling af klubkajak, spraydeck, vest og pagaj. Betaling for transport af kajak afregnes med undertegnede. Beløbet afhænger af antallet af tilmeldte. Påklædning: Selvvalgt efter vejret, medbring eget sikkerhedsudstyr. Undertegnede medbringer klubbens sikkerhedsudstyr. Vi tager mobilen med, så hvis der er problemer med at finde mødestedet kan I bare ringe. Joan: , Arne: Vi ses. Joan og Arne

22

23

24 Billeder fra en klubaften i Køge

25

26

27 Regelsæt for Kajak-roning i IF Frem Bjæverskov Friluftsafdeling

28 1 Foreningens instruktører skal orientere nye medlemmer om sikkerhed og etik ved kajaksejlads. Herunder brug af naturen til friluftsaktiviteter, fredningsbestemmelser, sikkerhed til søs m.v. 1a Foreningens instruktører skal orientere nye medlemmer om risikoen ved at ro kajak, hvis man har en sygdom, der kan medføre lammelser eller bevidstløshed. Medlemmet bør derfor i samråd med egen læge afklare, om det er forsvarligt at færdes i kajak. Det er derefter medlemmets egen endelige beslutning, om det er forsvarligt at ro kajak. 2 Alle aktive medlemmer skal gennemlæse og forstå foreningens sikkerhedsbestemmelser: A. Sommerreglement/Reglement for roning i lokalt farvand B. Reglement for nye medlemmer/fremmede på prøvetur C. Langtursreglement D. Vinterreglement 2a Sommerreglement/roning i lokalt farvand. IF Frem s lokale farvand strækker sig fra klubpladsen ca. 17 km sydpå til Bøgeskovens Havn og ca. 15 km nordpå til Jersie Havn. Det frarådes at ro nordpå forbi den 1,7 km lange spunsvæg ved pålandsvind, da selv erfarne roere kan komme i problemer pga. mange refleksbølger. Alle steder ros med en afstand på max. 100 m fra kysten. 2b Medlemmer i IF Frem, der er under instruktion til frigivelse, eller fremmede på prøvetur skal: Være fyldt 18 år Kunne svømme mindst 50 m i havvand Ro med en afstand på max. 50 m fra kysten Altid ro med svømmevest og i følgeskab med en kajakinstruktør. 2c Langtursreglement:

29 Roning uden for det lokale ro-farvand anses for langture. Disse aftales altid med instruktør/bestyrelsesmedlem. På en langtur skal der minimum være 2 erfarne roere med. 2d Vinterreglement: I vinterhalvåret, hvor vandtemperaturen er under 12 0 C, skal beklædningen beskytte mod underafkøling. Se DGI s retningslinjer for årstidens påklædning. På vinterture skal der minimum være 2 erfarne roere med. Desuden er den maksimale ro-afstand til kysten indskrænket til 50 m. Husk! - en kajaktur kan føre til en svømmetur. 3 Alle kajakker samt tilhørende materiel skal være godkendt af klubbens bestyrelse. 4 Alle aktive medlemmer skal gennemgå foreningens procedure for frigivelse (DGI Havkajakroer I), samt opfylde nedenstående: A. Den aktive roer er fyldt 18 år B. Den aktive roer skal altid være iført godkendt redningsvest C. Den aktive roer kan ved kæntring bjærge sig selv i land D. Den aktive roer har som minimum kendskab til reglerne, Lov og ret på vandet beskrevet i hæftet fra Søsportens Sikkerhedsråd. 5 Børneroere på dispensation, skal indtil det fyldte 18. år, altid være ifølge med voksne/forældre, der som et minimum skal være Havkajakroer I. 6 Alle kajakker, samt tilhørende materiel, skal være godkendt af klubbens instruktører, samt være mærket med klubbens navn, således at en kajak til enhver tid kan identificeres. Alle redningsveste skal være CE-mærket (typegodkendt). 7 Logbog Al udlån af kajakker og materiel skal indskrives i logbogen, som ligger i containeren. Alle felter i logbogen skal udfyldes. Alle besøg og kontrol af klubområdet eller containere uden for de normale træningstider plottes i logbogen.

30 8 Som bruger af foreningens udstyr/kajakker til andet end foreningsaktiviteter, skal man være frigivet DGI Havkajak-roer I i IF Frem, Bjæverskov. Læs folderen om Uddannelse, frironingsreglement. Hjælpsomhed er en dyd.

31 Afslutning Torsdag 26. september var sidste træningsdag og sikke en afslutning. Efter en lille kajaktur, blev der dækket op med lækkerier: Inger havde bagt en kage, Anne Mette havde lavet æblekage, som var lun da den blev serveret og sidst, men absolut ikke mindst, Lotte og søn lavede dejlige pandekager. Se det var en rigtig afslutning. Synd for Jer som ikke kom. Ekstra afslutningstur til Roskilde Fjord Som noget nyt syntes et par stykker af os, at vi skulle slutte af med en tur på Roskilde Fjord, søndagen efter afslutningen på kajaksæsonen. Desværre var vi kun 7 medlemmer der tog af sted fra Veddelev Havn, hvorfra vi roede til Jyllinge, her spiste vi vores madpakker, for derefter at ro en omvej tilbage til Veddelev Havn, så vi kom op på 20 km. En dejlig dag med kun lidt vind og masser af sol.

32 Medlemsliste 2013 Anne Mette Olin Annette Pedersø Anni Sheila Andersen Claus Georgsen Flemming Andersen Jette og Gert Holm Gitte E. Oxbøll Hanne og Walter Pedersen Inger og Iwan Juel Pedersen Jan Kluge Joan og Arne Thanning Jørgen Damkjær Karina Bernholm Lise Gilså Dorrit og Michael Lind Niels Edske René Ljunggren Tine og Bjarne Nilsson Gitte Oxbøll Annette Black Munk Annette Buchmann Annette Black Munk Cita Hansen Carsten Sønderup Elin og Frank Henriksen Gitte Lindenskov Gitte Lindblad Henning Nielsen Jan Engsager Jan Petersen Johny Hansen Karin og Hans Christian Nielsen Lene Sørensen Lotte Gilså Mogens Jensen Regitse og Helge Foss Hansen Stig Sørensen Trine Sejthen Anni Sheila Andersen Vibeke Hansen

33

LIMNYT Nr. 4 December 2012

LIMNYT Nr. 4 December 2012 LIMNYT Nr. 4 December 2012 Nogle roere træner seriøst og stiller op til forskellige konkurrencer her er det Merle, der laver en overbæring under DM Marathon...mens andre hellere vil hygge sig og lave sjov

Læs mere

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30

Sommertur til BonBon-Land lørdag den 17. august 2013 Se også side 4 og side 30 BEBOERBLADET Kongevænget HILLERØD ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Så er vi klar til BONBON-LAND turen Et kæmpe vandområde på 550 m 2 og en stor vandborg med 10 rutsjebaner med navnet Pelle Piratsprøjt er BonBon-Lands

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub

Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub Referat af generalforsamling onsdag den 25. februar 2015 i Holbæk Roklub 1. Valg af dirigent Michael Høgh blev enstemmigt valgt. Han gav ordet videre til Niels Chr., der startede med den første beretning.

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 3 April. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010

Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub. Nr. 1, februar 2010 Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 1, februar 2010 STANDERFEST 3 Fastelavn på havnen.. 6 Formanden har ordet 7 Velkommen støtte til klubbens unge 7 Jolleudvalg 11 Sejlerskole 14 Aktivitetsudvalg

Læs mere

KAJAK TIDENDE KOLDING KAJAKKLUB. Blad nr. 149 33. Årgang Nr. 2 April 2014. STANDERHEJSNING s. 6. HVOR SKAL VI HEN I 2014? s. 10

KAJAK TIDENDE KOLDING KAJAKKLUB. Blad nr. 149 33. Årgang Nr. 2 April 2014. STANDERHEJSNING s. 6. HVOR SKAL VI HEN I 2014? s. 10 KAJAK IDENDE Blad nr. 149 33. Årgang Nr. 2 April 2014 KDING KAJAKKUB ANDERHEJNING s. 6 HVR KA VI HEN I 2014? s. 10 UNGDRERE I EIEKAE s. 14 Pause på vinter turen i havkajak. INDHD Blad nr. 149 33. Årgang

Læs mere

KIBÆK Cykel Motion. Billeder fra DGI-mountainbike. Klubblad Marts 2011

KIBÆK Cykel Motion. Billeder fra DGI-mountainbike. Klubblad Marts 2011 KIBÆK Cykel Motion Billeder fra DGI-mountainbike BÆ KI M OT ION K CYK EL Klubblad Marts 2011 Nyt cykeltøj Af Benny Stevnhoved Som det er gået op for de fleste fra klubben, skal vi have nyt klubtøj. Vi

Læs mere

Nr. 3 Sept. 2005. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk

Nr. 3 Sept. 2005. Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk Nr. 3 Sept. 2005 Aabenraa Roklub Strandvej 5-6200 Aabenraa www.aabenraaroklub.dk AABENRAA ROKLUB Strandvej 5 6200 Aabenraa Klubtelefon 7462 9448 E-Mail: post@aabenraaroklub.dk Giro: 1551 527-4575 Hjemmeside:

Læs mere

10 års medlemskab af Dansk Cabby Club

10 års medlemskab af Dansk Cabby Club 10 års medlemskab af Dansk Cabby Club År 2004 Vi købte vores første Cabby 55 F3 i februar 2004 ved HD Camping i Børkop. I marts 2004 blev vi meldt ind i klubben. Allerede i juli 2004 blev vores 55F3 skiftet

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

PG-Nord. Nyhedsbrev. November

PG-Nord. Nyhedsbrev. November PG-Nord Nyhedsbrev 2000 November Bestyrelsen for PG-Nord Formand: Christian Wahl Hvidkildevej 28 C 9220 Aalborg Øst tlf: 22176170 mail: cwahl@stofanet.dk Næstformand: John Nielsen Fyrkildevej 80, st tv

Læs mere

Kalundborg Fisken. September 2011 - nr. 3 Kalundborg Sportsfiskerforening. Traktørstedet Den Gamle Skole. Tegn.: Kurt Petersen

Kalundborg Fisken. September 2011 - nr. 3 Kalundborg Sportsfiskerforening. Traktørstedet Den Gamle Skole. Tegn.: Kurt Petersen Kalundborg Fisken September 2011 - nr. 3 Kalundborg Sportsfiskerforening Traktørstedet Den Gamle Skole. Tegn.: Kurt Petersen Medlem af Danmarks Sportsfiskerforbund Bestyrelse/udvalg/kontaktpersoner Formand:

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Klub-nyt. Herlufsholm Orienteringsklub. Her er nogle glade løbere efter juleløbet.

Klub-nyt. Herlufsholm Orienteringsklub. Her er nogle glade løbere efter juleløbet. Klub-nyt Herlufsholm Orienteringsklub Her er nogle glade løbere efter juleløbet. februar Nr.1/2008 Klubbens Bestyrelse Valgt på generalforsamlingen den 5. februar 2007 Formand Næstformand Kasserer Torben

Læs mere

VEGGERBY JAGTFORENING

VEGGERBY JAGTFORENING VEGGERBY JAGTFORENING 14. årgang nr. 2 www.veggerbyjagt.dk EFTERÅRSPROGRAM 2014 Bladsponsor: Kraghs Jagt og Fiskeri 6 Formanden har ordet Når dette forhåndenværende blad er omdelt til Veggerby Jagtforenings

Læs mere

Nr. 3 - Juni 2010-45. årgang. Danmarks Veteran Motorcykleklub

Nr. 3 - Juni 2010-45. årgang. Danmarks Veteran Motorcykleklub VETER ANEN Nr. 3 - Juni 2010-45. årgang Danmarks Veteran Motorcykleklub 3-2010 1 Officielt organ for Danmarks Veteran Motorcykleklub (medlem af Danmarks Motor Union) 45. årgang - 3. nummer - ISSN 0105-9025

Læs mere

Roskilde roeren. Maj 2007 63. årgang, nr. 2

Roskilde roeren. Maj 2007 63. årgang, nr. 2 Roskilde roeren Maj 2007 63. årgang, nr. 2 Roskilde Roklub Havnevej 47 B 4000 Roskilde Telefon 46 35 09 28 www.roskilderoklub.dk Kontoret: Åbent tirsdage kl. 18.00-19.00. Telefon i kontortiden...................46

Læs mere

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR.

TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. TRÆSEJLET 20. ÅRGANG. NR. 2 Marts. 2004 Svømmeprøve den 16. juni SKANDERBORG ROKLUB Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand Erik Jensen Eskebækparken 50 86 52 44 24 Sekretær/næstfmd. Hugo Stigsen

Læs mere

Valborg ved en af aftenkapsejladserne. Foto: Jens Lindholm

Valborg ved en af aftenkapsejladserne. Foto: Jens Lindholm BALLONEN MEDLEMSBLAD FOR MARSTAL SEJLKLUB Valborg ved en af aftenkapsejladserne. Foto: Jens Lindholm NR. 331. ÅRGANG JULI - 2015 Indhold: Lederen side 3 Pinsetur med Marstal Sejlklub side 5 Aftenkapsejladser

Læs mere

Prikken Medlemsblad for K øge sejlklub. Nr. 4, December 2009

Prikken Medlemsblad for K øge sejlklub. Nr. 4, December 2009 Prikken Medlemsblad for K øge sejlklub Nr. 4, December 2009 Kapsejladsudvalg 4 Sejlerskole 7 Aktivitetsudvalg 7 Jolleudvalg 8 Surfudvalg 8 Protest mod redaktøren.. 9 Redaktørens bortforklaring.. 10 Nyt

Læs mere

TRÆSEJLET. 24. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2008 SKANDERBORG ROKLUB

TRÆSEJLET. 24. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2008 SKANDERBORG ROKLUB TRÆSEJLET 24. ÅRGANG. NR. 5 Juni. 2008 SKANDERBORG ROKLUB 1 Skanderborg Roklubs ledelse Bestyrelsen Formand: Erik Jensen Eskebækparken 50 Tlf. 8652 4424 Kasserer: Poul Erik Jensen Nattergalevej 6 Tlf.

Læs mere

Nr. 1 marts 2009. Årets idrætsleder i Ballerup. Borgmesterens tale

Nr. 1 marts 2009. Årets idrætsleder i Ballerup. Borgmesterens tale Nr. 1 marts 2009 Årets idrætsleder i Ballerup e 25 sid Borgmesterens tale Baracuda 39. årgang Nr. 1 marts 2009 Medlemsblad for: Baracuda Dykkerklub Ballerup Idrætsby 30, st.th. 2750 Ballerup Telefon: 44

Læs mere

Roforeningen KVIK. Årgang 64 Januar 2009 Nr. 1. www.roforeningen.dk. * Stiftet 1866 * Medlem af Dansk Forening for Rosport *

Roforeningen KVIK. Årgang 64 Januar 2009 Nr. 1. www.roforeningen.dk. * Stiftet 1866 * Medlem af Dansk Forening for Rosport * Roforeningen KVIK Årgang 64 Januar 2009 Nr. 1 www.roforeningen.dk * Stiftet 1866 * Medlem af Dansk Forening for Rosport * Foråret...... nærmer sig langsomt, men sikkert! Og før du får set dig om, er det

Læs mere

News nr. 3. Virago MC Club Danmarks medlemsblad. 2011-18. årgang. Generalforsamling - referat. Internationalt træf i Jels - lidt synsindtryk

News nr. 3. Virago MC Club Danmarks medlemsblad. 2011-18. årgang. Generalforsamling - referat. Internationalt træf i Jels - lidt synsindtryk 2011-18. årgang News nr. 3 Generalforsamling - referat Internationalt træf i Jels - lidt synsindtryk Bakkelukning - allerede! GF, OK og BikeGear - gode aftaler Medlemsnyt - - Lidt af hvert Motorcykelmareridt

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 51 nr. 2. Så er sommeren på vej... er det ud og nyde naturen!

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 51 nr. 2. Så er sommeren på vej... er det ud og nyde naturen! KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 51 nr. 2 Så er sommeren på vej... og så er det ud og nyde naturen! Indholdsfortegnelse: Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord. Bestil det hos din leder. NÆSTE BESTILLING

Læs mere

Dybdemåleren. Medlemsblad for Frømandsklubben NIKON. December 2001

Dybdemåleren. Medlemsblad for Frømandsklubben NIKON. December 2001 Dybdemåleren Medlemsblad for Frømandsklubben NIKON December 2001 Læs i dette nummer bl.a.: Indkaldelse til generelforsamling Prøv din viden De nye sikkerhedsregler Turkallender for vinteren Fællesspisning

Læs mere

Marsejleren. Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien...

Marsejleren. Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien... Marsejleren MEDLEMSBLAD FOR MARSELISBORG SEJLKLUB OG HAVN MARTS 2014 NR. 01 Nyt fra Havnen...side 4 Onsdagsbanen 2014...side 7 Nyt om omdeling af Marsejleren...side 8 På sommertogt i Kroatien...side 16

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere

Indbydelse til reception..!

Indbydelse til reception..! Prikken Medlemsblad for Køge sejlklub Nr. 3, september 2009 Indbydelse til reception..! Klubben fylder klubben 50 år i år, og vi afholder reception i klublokalerne. Ved receptionen byder vi på lidt lækkert

Læs mere