Praktiske oplysninger

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktiske oplysninger"

Transkript

1

2 Praktiske oplysninger Kajaksæsonen starter torsdag 2. maj, kl Herefter trænes tirsdage og torsdage frem til sæsonudløbet, 1. oktober. Klokkeslettet kan rykkes afhængigt af lysforholdene. Kontingent for leje af klubkajak: 850 kr. Egen kajak 450 kr. Opbevaring af egen kajak i container = 75 kr./mdr. eller 600 kr. pr. år. Der er indkøbt 2 nye kajakker af typen Boreal Epsilon P100, samt 1 næsten ny Boreal inuksuk, incl. Vest, pagaj og skørt, i alt for kr. Frank er blevet uddannet bassinlivredder og vi prøver at få uddannet et par stykker mere. Johny og Arne har planlagt to kurser i grundlæggende navigation. Tirsdag 9. april og torsdag 18. april, kl Hyggeeftermiddag er planlagt til søndag 14. april, kl i IF Frem s klubhus i Bjæverskov. Der vil være en kort gennemgang af det reviderede klubreglement. Forslag til andre aktiviteter på dagen ønskes. Det ville være dejligt, hvi vi havde et aktivitets- og festudvalg. Planlagte kajakudflugter Enø rundt 26. maj Turleder: Henning Møns klint 9. juni Turleder: Henning Nakskov Fjord juni Turleder: Regitse og Helge Roskilde Fjord 14. juli Turleder: Henning Sverige, Karlskrona august Turleder: Joan og Arne Stevns Klint 18. august Turleder: Joan og Arne Skælskør august Turleder: Lotte

3 KAJAKSANG Melodi: Jeg kommer li fra Svendborg a Vi sejler i kajakken rundt vi er i Sverrig nu vi spiser ikke særlig sundt og drikker lidt i smug. Vi kommer rundt fra Sjælland á og sejler i kajak vi skal et telt og hytte há det går i ro og mag. Der kommer no en fra Solrød á velkommen og go da der kommer no en fra Køge á velkommen og go da. Der kommer no en fra Havdrup á go da, go da, go da der kommer noen fra Bjæverskov ja, det er ej for sjov. Helt fra Korsør, der kommer én hun kommer helt alén Herfølge de er osse med det noget alle ved. Der kommer no en fra Dåstrup á velkommen og go da fra København, der kommer én hun kommer os alén. Der kommer to fra Vemmedrup nej, det er ikke fup vor formand bor á helved til det noget han gerne vil. Vi kommer mange steder fra det kan I nok forstå vi taler dog det samme sprog vi alle kan forstå. Der komme no en fra Skensved á velkommen og go da der kommer no en fra Gørslev á velkommen og go da. Der kommer no en fra Ejby á go da, go da, go da der kommer no en fra Viby á uha, uha, uha.

4 Kajaksæsonen 2013 Startede meget tidligt i år, med træning i svømmehallen allerede i februar. Der blev øvet følgende færdigheder: Svømning med vest og skørt, ind- og udstigning i kajak fra kant, vandtilvænning/wet-exit og tømning af vandfyldt kajak, makkerredninger, selvredning med pagajflyder, dobbelt redning, entring af kajak. Vi var mange de to gange jeg selv var til stede, jeg har indtrykket af, at det også var tilfældet de gange jeg ikke var der. Søndag 14. april Ca. 20 medlemmer mødte op til hyggeeftermiddag i Bjæverskov til pizza og øl og vand. Vi fik information om nyt kajakreglement (se side 27), gennemgang af planlagte ture, mulighed for at se nye og gamle billeder på storskærm. Søndag 21. april Arbejdsdag i Køge. 7 m/k ere mødte op, talte grej op, silikonerede kajakkerne, hængte pagajer op på kroge, fejede og ryddede op i containerne.

5 Kajaktur til Enø, en regnvåd søndag 26. maj Påklædning og udstyr: Husk ekstra tøj i vandtæt pose, hat, solbriller og solcreme. Medbring evt. eget sikkerhedsudstyr og kompas. Husk vand og madpakke. God idé at medbringe mobil i vandtæt pose. Vi mødes ved Næstved kajakklub og er klar til at sætte kajakkerne i vandet kl. 10. Efter samlet sejladsinformation og evt. holdopdeling ror vi i samlet trop til Enø, ca. 7 km. Efter pausen på Enø, opdeles vi i 2 hold, hvor det ene hold ror den lange tur, 26 km uden om Enø og det andet hold ror indenom Enø mod Gavnø, i alt 17,5 km. Holdene mødes på Gavnø og spiser den medbragte madpakke og ror herefter samlet tilbage til Næstved Kajakklub.

6 Enø Rundt Det blev en uforglemmelig tur i regnvejr fra morgen til aften, men vi var alligevel 7 m/k ere fra klubben som trodsede vejret. Vi roede i et ualmindeligt smukt område og Næstved Kajakklub ligger lige ned til kanalen med egen pontonbro til isætning af kajakkerne, flot klublokale og bøjer til at lægge kajakkerne på, efter endt kajaktur. Vi roede 25 km og brugte 5 timer i regnvejr på det.

7 Møns Klint 9. juni Mødested: Møns Golfklub lige uden for Keldby, Klintevej 118, 4780 Stege, kl Ruten er ca. 20 km. Vi ved endnu ikke hvilken vej vi ror, da det er vejret der bestemmer. Det bliver enten fra Klintholm Havn eller fra Ålebæk Strandvej. Påklædning og udstyr: Husk ekstra tøj i vandtæt pose, hat, solbriller og solcreme. Medbring evt. eget sikkerhedsudstyr og kompas. Husk vand og madpakke.

8

9 Møn Arne havde fundet et andet sted at gå i vandet end det sted, Henning havde anvist. Det viste sig at være langt ude, væk fra alt og på en stenet strand. I vandet kom vi dog og brugte ca. 5 timer på en dejlig tur rundt om klinten, på 21 km, incl. en frokost et sted halvvejs til Klintholm Havn, hvor Inger og Annie ventede med bilerne. Henning og jeg fik kajakkerne på bilerne og kørte chaufførerne til de andre biler, tilbage til deres biler. Alle, Annette, Lene, Anne Mette, Joan, Tine, Lotte, Claus, Arne, Henning, Iwan, Karina, Frank, Annette B., havde vi en dejlig dag, med sol hele eftermiddagen.

10 Nakskovturen og 16. juni Fredag 14. Ankommer vi til hestehoved Camping. Teltene bliver rejst efterhånden som deltagerne kommer frem. Kl. ca. 19, fællesspisning, Regitsegryde, 70 kr. p.p. Lørdag 15. Heldagstur Øhop rundt i Nakskov fjord. Tilpasset efter vind og vejr og evner. Vi udnytter de muligheder der er. Husk madpakke, kaffe og kajakslik. Grillaften med egne forsyninger når alle er vendt hjem. Søndag 16. Formiddagen kan vi bruge til det vi evt. ikke nåede i går. Teltene skal også pakkes før vi skilles efter endnu en forhåbentlig god og oplevelsesrig weekend. Teltpladsen er som tidligere vores. Hvis nogle vil leje hytter eller kommer med campingvogn er tlf. nr. stadig til Asger eller hans makker. I må gerne melde til os så vi har en fornemmelse af, hvor mange vi bliver, husk også at ikkekajakroere er meget velkomne. Cykel og gå terrænet er meget fint. Regitse og Helge. Aftenhygge i Nakskov Varmt var det vist ikke Det var også regnvejr i Nakskov

11 Hestehoved Campingplads Inger og jeg ankom efter en dramatisk tur, en tagbøjle faldt af, torsdag eftermiddag til Nakskov. Vi boede i hytte nr. 1 og efter at vi havde installeret os og fået kajakkerne af bilen, vi transporterede selv Inger s Blå Muk Tuk, tog vi en tur på havet, selvom vejret ikke var det bedste. Vi roede rundt om Enehøje, en tur på 6,5 km. I løbet af fredagen ankom resten af gruppen, undtagen Claus og Lotte, som først ankom lørdag, vi fik rejst partyteltet og gjorde klar til Regitse Gryde. Det var som sædvanlig en kulinarisk oplevelse, med jordbær til dessert. Lørdag er den store kajak og grilldag. Kl. 10 roede vi ud, i år var vi 11 og da vejret ikke var helt godt (stærk blæst), blev der ændret en hel del på ruten. Fra Campingpladsen roede vi rundt om Barneholm og langs Lollands kyst ud til Langø, hvor vi spiste vores medbragte madpakke og kunne nyde en is til dessert. Fra Langø roede vi over til Enehøje, videre til Rommerholm. Herfra roede vi til Slotø og endelig fra Slotø tilbage til campingpladsen i kraftig modvind, sammen med en lille regnbyge. Det blev en tur på 19 km. Søndag var vejret ikke blevet bedre, så alle pakkede og tog hjem efter morgenmaden.

12

13 Onsdag 26. juni havde klubben en artikel, skrevet af undertegnede, i Midtsjællands Avis. Kajak- og hygge weekend i Nakskov Igen i år har Bjæverskov Kajakklub været på weekend tur til Nakskov, nærmere betegnet på Hestehoved Campingplads. Vi ankommer fredag eftermiddag efter arbejde, rejser vores telte, samt vores store partytelt. Er der tid til det og hvis vejret tillader det, kommer kajakkerne i vandet, til en lille tur inden aftensmaden. Hvert år bliver vi om fredagen beværtet med en Regitse-gryde, samt egne medbragte drikkevarer. Lørdag er den store kajak- og grilldag. Kl. 10 ror vi ud i kajakkerne, i år var vi 11 og da vejret ikke var helt godt, blev der ændret en hel del på ruten. Fra campingpladsen roede vi rundt om Barneholm og langs Lollands kyst ud til Langø, (Langø var indtil 1878 en ø, men blev siden landfast med Lolland med diger), hvor vi spiste vores medbragte madpakke og kunne nye en is, til dessert. Fra Langø roede vi over til Enehøje (mest kendt fordi Peter Freuchen ejede øen fra ). Fra Enehøje til Rommerholm (der er en mindre koloni af Skarver, som blev sat ud i 1980). Herfra roede vi til Slotø (kendt for ruinerne af Engelsborg, bygget af Kong Hans i 1508, samt for skibsbyggeri helt frem til Christian IV, og sidst, men ikke mindst, blev 3 skibe som var opankret på øen, skudt i sænk 4. maj 1945, af de allieredes fly) og endelig fra Slotø tilbage til campingpladsen i kraftig modvind, sammen med en lille regnbyge. Om aftenen tænder vi vores grill og dækker op i partyteltet til fællesspisning og hygge. Søndag morgen kl. 8 spiser vi morgenmad og herefter kan der kajakkes, hvis altså vejret tillader det, det gjorde det desværre ikke i år. Så det var bare med at pakke teltene sammen og få kajakken på taget af bilen og komme hjem efter at have tilbragt en dejlig week-end med god mad og drikke, samt hyggeligt samvær med ligesindede. Til august tager vi til Karlskrona i Sverige, til et lignende arrangement. IF Frem Bjæverskov Kajakklub Iwan Juel Pedersen Dette var artiklen + 2 billeder

14

15 Turen til Roskilde Fjord 14. juli Turleder: Henning Tilmeldinger og reservering af kajak, til undertegnede senest onsdag 10. juli. Mødested: Veddelev Havn. Vi går i vandet til højre i havnen. Tidspunkt: Klar til at gå i vandet kl. 10. Husk personligt sikkerhedsudstyr, ekstra tøj, madpakke, solcreme og noget at drikke. Med venlig hilsen Joan og Arne, Mobil:

16 Program for kajaktur til Karlskrona august Så er tiden snart inde for weekend turen til Sverige, hvis du har tid og lyst til at ro i den spændende og flotte skærgård omkring Karlskrona og bo på den hyggelige Dragsö campingplads. Campingpladsen har næsten alle tænkelige faciliteter og har en skøn beliggenhed. Vi håber, at du og måske også din familie har lyst til at komme og ro og hygge med os. Vi skal bo på: Dragsö Camping, Dragsövägen Karlskrona, tlf , mail: hjemmeside: Forplejning: I skal selv medbringe mad og drikkevarer til hele turen. På campingpladsen er der en kiosk og en restaurant med rimelige priser og med udsigt over vandet. Program: Programmet er først og fremmest og som sædvanligt afhængigt af vind og vejr. Fredag 2. august. Flere ankommer. Vi mødes på campingpladsen og ror evt. en tur, efterhånden som hver især har etableret sig. Joan og undertegnede kører først fra Bjæverskov kl. ca. 13. Lørdag 3. august. Efter morgenmaden ved 10 tiden ror vi af sted på havnerundfart. Derefter ror vi tilbage og spiser frokost med efterfølgende afslapning. Om eftermiddagen - ned i kajakkerne og af sted ud i skærgården (vil man evt. bruge eftermiddagen på sightseeing på land eller bare bade og dase, er det selvfølgelig ok). Om aftenen griller vi og holder fælles festbanket i foreningens pavillon eller evt. fælleshuset. Campingpladsen har griller, man kan låne, vi må ikke bruge engangsgril. Søndag 4. august. Efter morgenmaden er det ned i kajakkerne igen og ud på en formiddagstur. Så pakker vi sammen og spiser rester, hvis der er nogen. Så er det ved at være tid til at sige farvel og have en god tur hjem. Praktisk: Der er ca. 300 km til Karlskrona, og det tager ca. 4 timer at køre dertil. Kør ad E22 (Kalmar), kør gennem centrum af Karlskrona og følg skiltene til Dragsö. Der er adgang til køleskab og komfur i fælleshuset. Tag evt. en kogekedel med. Der er også mulighed for at leje hytter, hvis man hellere vil det. Afregning for ophold foretages af hver især på campingpladsens kontor.

17 Tilmelding: Hvis I gerne vil ligge nær vandet og være sikre på, at der i det hele taget er en plads, bedes i hurtigst muligt bestille pladser. De der allerede har bestilt ligger i teltområdet med nr. 413, 415, 417 og 418. Tilmelding til undertegnede. For Jer, der har brug for at låne klubkajak skal tilmelding ske hurtigst muligt, da vi skal planlægge om traileren skal med, hvornår den køre og hvem der evt. kører den. Håber vi ses i Sverige. Joan mobil: , Arne mobil: , mail:

18

19

20 Artikel i Midtsjællands Avis: Bjæverskov Kajakklub Bjæverskov Kajakklub, som holder til ved Søndre Strand i Køge, hvor vi har 3 containere til rådighed og hvorfra vi ror ud, hver tirsdag og torsdag, kl. 18, har været på tur til Karlskrona i Sverige. I år var vi 17 der drog af sted, nogle kom torsdag, andre ankom om fredagen og blev til søndag. Et par stykker af os, udvidede weekend en og blev til tirsdag, så det blev til i alt ca. 75 km i kajakken. Vi bor på Dragsö Camping og begynder straks at slå teltene op efterhånden som vi ankommer og i år kan vi ikke klage over vejret, det var bare varmt og solrigt hver dag. Dagene tilbringes nogenlunde således: Vi står op kl. ca. 8 og spiser morgenmad i en timestid, hvorefter vi starter roturen kl. 10 og kommer hjem så vi kan spise frokost kl. 13, middagspausen varer ca. 2 timer, hvorefter vi så igen ror ud og kommer hjem, så vi kan grille ved 20-tiden og komme i seng ved 23-tiden, det er jo en campingplads, så der skal helst være stille om aftenen. Dragsö campingplads ligger på sin egen ø, som er forbundet med en bro til Karlskrona centrum, det tager en halv time, at gå ind til byen eller 5 min. i bil. Der er udlejning af cykler, kajakker, kanoer og motorbåde m.m., så der er gode muligheder for motion, der er et el-lysspor som er på ca. 1 km rundt om campingpladsen, der er stier som går ind til Karlskrona og længere væk. Man kan få gratis kort i receptionen. Desuden kører der dagligt et lille tog til byen. Der er 3 service huse på pladsen med toiletter, håndvaske, bruserum, opvaskerum med opvaskemaskine og el-komfur, hvis man vil lave mad der. Det koster 5 kr. at tage bad. Da vi kommer hvert år i august, ligger vi på de samme pladser, lige ned til vandet, så det er nemt at få kajakkerne ud. Der er flere muligheder rundt på øen for at gå i vandet, lige ved indgangen til campingpladsen er den store strand, hvor børnefamilierne holder til, her er også ishuset og restauranten, hvor man får nogle superdejlige bøfsandwich og ditto isvafler. Mange svenskere tager ud på klipperne, hvor de soler sig og bader og spiser deres medbragte mad. Karlskrona er også et besøg værd, med dens stejle gader og mange restauranter, vi var selv rundt og se på byen, først med et besøg på bilmuseet, hvor man bl.a. kan se Olof Palmes Saab, derefter tog vi op til udkigsrestauranten, hvorfra man kan se en stor del af den smukke svenske skærgård, senere om aftenen tog vi på steak house, hvor vi fik de lækreste entrecote bøffer, det kan da vist ikke gøres meget bedre. Tak til alle deltagere for et godt arrangement og en hyggelig week-end.

21 Stevnsturen, søndag 18. august Hej Kajakvenner Da vejret stadig ser ud til at blive blæsende ca. 13 m/sek. Fra sydvest aflyses Stevnsturen på søndag. Vi tager i stedet en tur til København og ror ture i kanalerne. Kort med ruterne fra 2012 vedhæftet. Programmet er som følger: Vi mødes på Leo Mathiesens Vej, 1437 København K, kl Ruteinformation og nøjagtig mødested ses nederst. Jeg påregner at vi forlader København senest kl. ca. 16. Forslag til rute om formiddagen: Fra Holmen gennem kanalerne til Operaen, Christianshavns Kanal, rundt om Christiansborg, Nyhavn, Amaliehaven og retur til Leo Mathiesens Vej. I alt ca. 8 km. Frokost: Efter formiddags turen spiser vi frokost i det grønne (husk madpakke m.m.) og vi har mulighed for at gå til det militære område og benytte toiletter. Rute eftermiddag: Hvis vejret og kræfterne tillader det, er der mulighed for at tage en ekstra tur med kajakken ud mod Nordhavnen, Lynetten, Trekroner og evt. Langelinie. Længde ca. 6-9 km. Tilmelding: Til undertegnede senest lørdag formiddag, inkl. bestilling af klubkajak, spraydeck, vest og pagaj. Betaling for transport af kajak afregnes med undertegnede. Beløbet afhænger af antallet af tilmeldte. Påklædning: Selvvalgt efter vejret, medbring eget sikkerhedsudstyr. Undertegnede medbringer klubbens sikkerhedsudstyr. Vi tager mobilen med, så hvis der er problemer med at finde mødestedet kan I bare ringe. Joan: , Arne: Vi ses. Joan og Arne

22

23

24 Billeder fra en klubaften i Køge

25

26

27 Regelsæt for Kajak-roning i IF Frem Bjæverskov Friluftsafdeling

28 1 Foreningens instruktører skal orientere nye medlemmer om sikkerhed og etik ved kajaksejlads. Herunder brug af naturen til friluftsaktiviteter, fredningsbestemmelser, sikkerhed til søs m.v. 1a Foreningens instruktører skal orientere nye medlemmer om risikoen ved at ro kajak, hvis man har en sygdom, der kan medføre lammelser eller bevidstløshed. Medlemmet bør derfor i samråd med egen læge afklare, om det er forsvarligt at færdes i kajak. Det er derefter medlemmets egen endelige beslutning, om det er forsvarligt at ro kajak. 2 Alle aktive medlemmer skal gennemlæse og forstå foreningens sikkerhedsbestemmelser: A. Sommerreglement/Reglement for roning i lokalt farvand B. Reglement for nye medlemmer/fremmede på prøvetur C. Langtursreglement D. Vinterreglement 2a Sommerreglement/roning i lokalt farvand. IF Frem s lokale farvand strækker sig fra klubpladsen ca. 17 km sydpå til Bøgeskovens Havn og ca. 15 km nordpå til Jersie Havn. Det frarådes at ro nordpå forbi den 1,7 km lange spunsvæg ved pålandsvind, da selv erfarne roere kan komme i problemer pga. mange refleksbølger. Alle steder ros med en afstand på max. 100 m fra kysten. 2b Medlemmer i IF Frem, der er under instruktion til frigivelse, eller fremmede på prøvetur skal: Være fyldt 18 år Kunne svømme mindst 50 m i havvand Ro med en afstand på max. 50 m fra kysten Altid ro med svømmevest og i følgeskab med en kajakinstruktør. 2c Langtursreglement:

29 Roning uden for det lokale ro-farvand anses for langture. Disse aftales altid med instruktør/bestyrelsesmedlem. På en langtur skal der minimum være 2 erfarne roere med. 2d Vinterreglement: I vinterhalvåret, hvor vandtemperaturen er under 12 0 C, skal beklædningen beskytte mod underafkøling. Se DGI s retningslinjer for årstidens påklædning. På vinterture skal der minimum være 2 erfarne roere med. Desuden er den maksimale ro-afstand til kysten indskrænket til 50 m. Husk! - en kajaktur kan føre til en svømmetur. 3 Alle kajakker samt tilhørende materiel skal være godkendt af klubbens bestyrelse. 4 Alle aktive medlemmer skal gennemgå foreningens procedure for frigivelse (DGI Havkajakroer I), samt opfylde nedenstående: A. Den aktive roer er fyldt 18 år B. Den aktive roer skal altid være iført godkendt redningsvest C. Den aktive roer kan ved kæntring bjærge sig selv i land D. Den aktive roer har som minimum kendskab til reglerne, Lov og ret på vandet beskrevet i hæftet fra Søsportens Sikkerhedsråd. 5 Børneroere på dispensation, skal indtil det fyldte 18. år, altid være ifølge med voksne/forældre, der som et minimum skal være Havkajakroer I. 6 Alle kajakker, samt tilhørende materiel, skal være godkendt af klubbens instruktører, samt være mærket med klubbens navn, således at en kajak til enhver tid kan identificeres. Alle redningsveste skal være CE-mærket (typegodkendt). 7 Logbog Al udlån af kajakker og materiel skal indskrives i logbogen, som ligger i containeren. Alle felter i logbogen skal udfyldes. Alle besøg og kontrol af klubområdet eller containere uden for de normale træningstider plottes i logbogen.

30 8 Som bruger af foreningens udstyr/kajakker til andet end foreningsaktiviteter, skal man være frigivet DGI Havkajak-roer I i IF Frem, Bjæverskov. Læs folderen om Uddannelse, frironingsreglement. Hjælpsomhed er en dyd.

31 Afslutning Torsdag 26. september var sidste træningsdag og sikke en afslutning. Efter en lille kajaktur, blev der dækket op med lækkerier: Inger havde bagt en kage, Anne Mette havde lavet æblekage, som var lun da den blev serveret og sidst, men absolut ikke mindst, Lotte og søn lavede dejlige pandekager. Se det var en rigtig afslutning. Synd for Jer som ikke kom. Ekstra afslutningstur til Roskilde Fjord Som noget nyt syntes et par stykker af os, at vi skulle slutte af med en tur på Roskilde Fjord, søndagen efter afslutningen på kajaksæsonen. Desværre var vi kun 7 medlemmer der tog af sted fra Veddelev Havn, hvorfra vi roede til Jyllinge, her spiste vi vores madpakker, for derefter at ro en omvej tilbage til Veddelev Havn, så vi kom op på 20 km. En dejlig dag med kun lidt vind og masser af sol.

32 Medlemsliste 2013 Anne Mette Olin Annette Pedersø Anni Sheila Andersen Claus Georgsen Flemming Andersen Jette og Gert Holm Gitte E. Oxbøll Hanne og Walter Pedersen Inger og Iwan Juel Pedersen Jan Kluge Joan og Arne Thanning Jørgen Damkjær Karina Bernholm Lise Gilså Dorrit og Michael Lind Niels Edske René Ljunggren Tine og Bjarne Nilsson Gitte Oxbøll Annette Black Munk Annette Buchmann Annette Black Munk Cita Hansen Carsten Sønderup Elin og Frank Henriksen Gitte Lindenskov Gitte Lindblad Henning Nielsen Jan Engsager Jan Petersen Johny Hansen Karin og Hans Christian Nielsen Lene Sørensen Lotte Gilså Mogens Jensen Regitse og Helge Foss Hansen Stig Sørensen Trine Sejthen Anni Sheila Andersen Vibeke Hansen

33

Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling

Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling A: Sikkerhedsbestemmelser for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling 1 Formål og gyldighed Sikkerhedsbestemmelserne skal

Læs mere

Lynæs Qajaq s sikkerhedsbestemmelser for kajakroning.

Lynæs Qajaq s sikkerhedsbestemmelser for kajakroning. Lynæs Qajaq s sikkerhedsbestemmelser for kajakroning. 1 Fysisk form/helbred. Alle nye medlemmer skal orienteres om risikoen ved at ro kajak, hvis man har en sygdom, der kan medføre lammelse eller bevidsthedstab.

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart Sidst revideret Maj 2015 Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart 1. Formål og gyldighed Formålet med sikkerhedsbestemmelserne er at fremme sikker kajakroning i Kajakklubben Strømmen.

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2010

Junior Rulleski Camp 2010 Junior Rulleski Camp 2010 19/8 21/8 2011 Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Dansk Skiforbund og det landsdækkende langrendsprojektudvalg inviterer junior skiløbere til 2 ½ dags

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Krogen vedtaget af bestyrelsen 2015-06-01. Bestemmelserne gælder i overensstemmelse med DKF s sikkerhedsbestemmelser både for klubbernes medlemmer og deres gæster og gælder for al roning

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Krogen vedtaget af bestyrelsen 2015-06-01. Bestemmelserne gælder i overensstemmelse med DKF s sikkerhedsbestemmelser både for klubbernes medlemmer og deres gæster og gælder for al roning

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Kajakkurser og oplevelser i KajakOasen 2015

Kajakkurser og oplevelser i KajakOasen 2015 Kajakkurser og oplevelser i KajakOasen 2015 Velkommen til et nyt og oplevelsesrigt år i Kajakoasen. Vi har et stort udvalg af kurser og oplevelser på Lamme orden og i Rørvig. Som noget nyt har vi 1 og

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen.

Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen. Sikkerhedsregler Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen. Egne færdigheder kajakteknisk. Udstyr, kajak,

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Deltagerinformation - Weekendkursus i havkajak

Deltagerinformation - Weekendkursus i havkajak Deltagerinformation - Weekendkursus i havkajak Kære deltager Du har tilmeldt dig et weekendkursus i havkajak sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt weekendkurser i havkajak, og har

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3.

Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Sikkerhedsbestemmelser og ordensregler m.m. for Kajakklubben Strømmen -gældende fra februar 2006-1. Sikkerhedsregler 2. Ordensregler 3. Kursus Sikkerhedsbestemmelser: 1.1 Alle aktive medlemmer skal orienteres

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014 Sikkerhedsbestemmelser Den 20. februar 2014 Quick guide Erfaringsniveau, rettigheder og forudsætninger Rettigheder: lodret kolonne til venstre Niveauer: øverste vandrette celle Forudsætninger: I grå felter

Læs mere

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Anders J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver roer er klubbens repræsentant, hvad enten den pågældende opholder sig i eller udenfor klubben. Rovagt: Enhver

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker Kajakreglement Dette reglement er gældende for de af Strib Ro- og Kajakklubs medlemmer, der måtte ønske

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Formanden har ordet. Fjordfræseren december 2014. Side 2. Kære Medlemmer

Formanden har ordet. Fjordfræseren december 2014. Side 2. Kære Medlemmer Formanden har ordet Kære Medlemmer Endnu en fantastisk sommer er gået på hæld og efterårsaktiviteterne er på agendaen. Der er stadig gang i kajakklubben, men på et lavere blus. Nogle ror endnu men med

Læs mere

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år.

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år. Sommercamp 2015 Årets Sommercamp for unge sejlere fik en rigtig fin optakt. Tilmeldingerne strømmede ind tidligt i år og da vi startede op var der 23 tilmeldte sejlere fra Sejlklubberne KDY, Nappedam,

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Galsklint Camping 2010

Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping 2010 Galsklint Camping ved Middelfart på Fyn Vi tog hjemmefra onsdag middag og slog lige vejen indenfor Skanderborg på vejen for til campingpladsen. Vi havde fundet et fotostativ i den

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Skelskør Roklub Kajak Reglement.

Skelskør Roklub Kajak Reglement. Skelskør Roklub Kajak Reglement. 1. Formål og gyldighed. 1Al kajakroning i Skelskør Roklubs regi følger de sikkerhedsbestemmelser, der er udarbejdet Dansk Kano og Kajak Forbund. 2Dette reglement, som er

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at

Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at gøre kursisten i stand til at færdes sikkert i klubbens

Læs mere

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine.

Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. Et besøg i Kalbarri nationalpark den 18. december 2006 / af Stine. I dag blev Marius og jeg vækket tidligt, klokken 7 kom Arne ind i teltet til Marius og jeg og sagde at vi skulle skynde os lidt for vi

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 som afholdes i klubben tirsdag d. 24. marts 2015 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig.

Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen Har du lyst til at tage på tur og se noget flot? Så er Hindsgavl-halvøen måske noget for dig. Hindsgavl-halvøen ligger lige uden for Middelfart. Det er et dejligt sted med mange muligheder.

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Andres J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing. Niveaubeskrivelse

Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing. Niveaubeskrivelse Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing Niveaubeskrivelse Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund 2. udgave, april 2009 www.kano-kajak.dk Niveaubeskrivelse

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Søen Immeln ligger ca. 20 km nordøst for Kristianstad. Oversigtskort over søen til slut. 2009-08-03, mandag. Der kommer en byge, medens vi læsser kajakkerne

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB Side 1 af 9 Ro reglement for Kalundborg Roklub Opdateret af bestyrelsen 28. marts 2015 Indhold: 1. Generelt 2. Dagligt rofarvand 3. Sikkerhed 4. Benyttelse af klubbens udstyr

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

Klubtur til Aalborg og Egholm, 28. juni 2014

Klubtur til Aalborg og Egholm, 28. juni 2014 Klubtur til Aalborg og Egholm, 28. juni 2014 Der var ivrig aktivitet fra morgenstunden lørdag morgen, da ikke færre en 15 morgenfriske FK'ere var mødt op for at gøre klar til juni måneds klubtur til Aalborg

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang

Skelskør Roklub Tidende Nr Årgang Skelskør Roklub Tidende Nr. 1 2017 46 Årgang Skælskør Roklub 1917-2017 Skelskør Roklubs bestyrelse 2016 / 17 Formand Margit Geil. Bülowsvej 10 4230 Skælskør. Tlf. 20 14 42 30 margitg@hotmail.dk Kasserer

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Beskrivelse DKF s grejbanksordning

Beskrivelse DKF s grejbanksordning Bilag til punkt 6 Beskrivelse DKF s grejbanksordning Dato Generelt Grejbank 14. JANUAR 2004 revideret Christian Jacobsen Heri beskrives detaljerne i aftalen omkring klubbers funktion som grejbank. Der

Læs mere

Har du lyst til at komme på udflugt?

Har du lyst til at komme på udflugt? Udflugter for borgere med demens April 2015 Har du lyst til at komme på udflugt? Har du demens eller demenslignende symptomer? Bor du i eget hjem sammen med din ægtefælle/samlever? Har du lyst til at mødes

Læs mere

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Støt vores lokale sponsorer: Bilsyn Ulsted Mejdahls Bageri XL Byg Hals Lund El Hals Marine Forening og Skyttelaug Byens Kiosk Gandrup Element Claudi Fisher Lund Dahl

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk

Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk. www.facebook.com/meldgaardheste.dk Sjørupvej 13 Grønnerup 9640 Farsø Aktivitetsoversigt! Tlf.: 96 49 59 00 SMS: 20 80 59 21 heste@meldinfo.dk www.meldgaardheste.dk www.facebook.com/meldgaardheste.dk Islænder Ridecenter & Friluftsliv. Center

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

skanderborg-ungdomsskole.dk

skanderborg-ungdomsskole.dk SKOLEPAKKER skanderborg-ungdomsskole.dk Forord Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune. Alle skolepakker gælder for 7.-9. klasse med undtagelse

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien)

Hundeførerweekend på Himmerlandsgården. Kursus for dig og din hund maj 2017 (Bededagsferien) 24 november 2016 Hundeførerweekend på Himmerlandsgården Kursus for dig og din hund 12-14 maj 2017 (Bededagsferien) En forlænget weekend med fart over feltet, fyldt med træningstilbud og inspiration til

Læs mere

Deltagerinformation - Havkajak & Spa.

Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Kære deltagere I har tilmeldt jer Havkajak & Spa på Hotel Comwell Kellers Park sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt Havkajak & Spa arrangementet,

Læs mere

SKOVTOURS TURKATALOG BAGSIDEINFORMATION. Anden halvdel af 2012. Plads til begejstring. www.skovtours.com

SKOVTOURS TURKATALOG BAGSIDEINFORMATION. Anden halvdel af 2012. Plads til begejstring. www.skovtours.com BAGSIDEINFORMATION Jeg vil rigtig gerne have jeres ønsker inden torsdag d. 21 juni, så har i en endelig booking i postkassen tirsdag d. 26 juni. I kan enten sende jeres ønsker med posten eller sende en

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

Kajakuddannelse i Hellerup Roklub

Kajakuddannelse i Hellerup Roklub Kajakuddannelse i Hellerup Roklub Indhold 1. Kajakroer-status... 2 2. Aspirant - Roning... 2 3. Frigivelseskrav for aspiranter... 2 4. Kajakroere frigivet i anden kajakklub eller kursusudbyder... 2 5.

Læs mere

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015 1: Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker roning i Thisted Ro- og Kajakklub Disse sikkerhedsbestemmelser supplerer DKF s sikkerhedsbestemmelser og Dansk Forening

Læs mere

Konkurrence: SØ 15 Lejrsang. Ophalervogne søges

Konkurrence: SØ 15 Lejrsang. Ophalervogne søges Oktober 2014 Konkurrence: SØ 15 Lejrsang På Sø 15 skal vi selvfølgelig have en lækker lejrsang! Hvis du har en sangfugl i maven, så skriv til sang@soe15.dk og få tilsendt de vilde konkurrencebetingelserne!

Læs mere

Zumba: Kære medlemmer Lige en hurtig kort info her i sommervarmen og regnen.

Zumba: Kære medlemmer Lige en hurtig kort info her i sommervarmen og regnen. Foreningsnyt nr. 5. august 2010 Kære medlemmer Lige en hurtig kort info her i sommervarmen og regnen. Håber alle har nydt en god og varm sommer og nu er klar til at motionere igen. TV2 øst Mere for pengene.

Læs mere

Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening.

Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening. Foreningsnyt nr. 6, maj 2015 Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening. Nu på lørdag den 16. maj kl. 14.00 har vi første temadag

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Udgave November 2015 - Udkast til medlemmerne 1 Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker kajakroning

Læs mere