Praktiske oplysninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Praktiske oplysninger"

Transkript

1

2 Praktiske oplysninger Kajaksæsonen starter torsdag 2. maj, kl Herefter trænes tirsdage og torsdage frem til sæsonudløbet, 1. oktober. Klokkeslettet kan rykkes afhængigt af lysforholdene. Kontingent for leje af klubkajak: 850 kr. Egen kajak 450 kr. Opbevaring af egen kajak i container = 75 kr./mdr. eller 600 kr. pr. år. Der er indkøbt 2 nye kajakker af typen Boreal Epsilon P100, samt 1 næsten ny Boreal inuksuk, incl. Vest, pagaj og skørt, i alt for kr. Frank er blevet uddannet bassinlivredder og vi prøver at få uddannet et par stykker mere. Johny og Arne har planlagt to kurser i grundlæggende navigation. Tirsdag 9. april og torsdag 18. april, kl Hyggeeftermiddag er planlagt til søndag 14. april, kl i IF Frem s klubhus i Bjæverskov. Der vil være en kort gennemgang af det reviderede klubreglement. Forslag til andre aktiviteter på dagen ønskes. Det ville være dejligt, hvi vi havde et aktivitets- og festudvalg. Planlagte kajakudflugter Enø rundt 26. maj Turleder: Henning Møns klint 9. juni Turleder: Henning Nakskov Fjord juni Turleder: Regitse og Helge Roskilde Fjord 14. juli Turleder: Henning Sverige, Karlskrona august Turleder: Joan og Arne Stevns Klint 18. august Turleder: Joan og Arne Skælskør august Turleder: Lotte

3 KAJAKSANG Melodi: Jeg kommer li fra Svendborg a Vi sejler i kajakken rundt vi er i Sverrig nu vi spiser ikke særlig sundt og drikker lidt i smug. Vi kommer rundt fra Sjælland á og sejler i kajak vi skal et telt og hytte há det går i ro og mag. Der kommer no en fra Solrød á velkommen og go da der kommer no en fra Køge á velkommen og go da. Der kommer no en fra Havdrup á go da, go da, go da der kommer noen fra Bjæverskov ja, det er ej for sjov. Helt fra Korsør, der kommer én hun kommer helt alén Herfølge de er osse med det noget alle ved. Der kommer no en fra Dåstrup á velkommen og go da fra København, der kommer én hun kommer os alén. Der kommer to fra Vemmedrup nej, det er ikke fup vor formand bor á helved til det noget han gerne vil. Vi kommer mange steder fra det kan I nok forstå vi taler dog det samme sprog vi alle kan forstå. Der komme no en fra Skensved á velkommen og go da der kommer no en fra Gørslev á velkommen og go da. Der kommer no en fra Ejby á go da, go da, go da der kommer no en fra Viby á uha, uha, uha.

4 Kajaksæsonen 2013 Startede meget tidligt i år, med træning i svømmehallen allerede i februar. Der blev øvet følgende færdigheder: Svømning med vest og skørt, ind- og udstigning i kajak fra kant, vandtilvænning/wet-exit og tømning af vandfyldt kajak, makkerredninger, selvredning med pagajflyder, dobbelt redning, entring af kajak. Vi var mange de to gange jeg selv var til stede, jeg har indtrykket af, at det også var tilfældet de gange jeg ikke var der. Søndag 14. april Ca. 20 medlemmer mødte op til hyggeeftermiddag i Bjæverskov til pizza og øl og vand. Vi fik information om nyt kajakreglement (se side 27), gennemgang af planlagte ture, mulighed for at se nye og gamle billeder på storskærm. Søndag 21. april Arbejdsdag i Køge. 7 m/k ere mødte op, talte grej op, silikonerede kajakkerne, hængte pagajer op på kroge, fejede og ryddede op i containerne.

5 Kajaktur til Enø, en regnvåd søndag 26. maj Påklædning og udstyr: Husk ekstra tøj i vandtæt pose, hat, solbriller og solcreme. Medbring evt. eget sikkerhedsudstyr og kompas. Husk vand og madpakke. God idé at medbringe mobil i vandtæt pose. Vi mødes ved Næstved kajakklub og er klar til at sætte kajakkerne i vandet kl. 10. Efter samlet sejladsinformation og evt. holdopdeling ror vi i samlet trop til Enø, ca. 7 km. Efter pausen på Enø, opdeles vi i 2 hold, hvor det ene hold ror den lange tur, 26 km uden om Enø og det andet hold ror indenom Enø mod Gavnø, i alt 17,5 km. Holdene mødes på Gavnø og spiser den medbragte madpakke og ror herefter samlet tilbage til Næstved Kajakklub.

6 Enø Rundt Det blev en uforglemmelig tur i regnvejr fra morgen til aften, men vi var alligevel 7 m/k ere fra klubben som trodsede vejret. Vi roede i et ualmindeligt smukt område og Næstved Kajakklub ligger lige ned til kanalen med egen pontonbro til isætning af kajakkerne, flot klublokale og bøjer til at lægge kajakkerne på, efter endt kajaktur. Vi roede 25 km og brugte 5 timer i regnvejr på det.

7 Møns Klint 9. juni Mødested: Møns Golfklub lige uden for Keldby, Klintevej 118, 4780 Stege, kl Ruten er ca. 20 km. Vi ved endnu ikke hvilken vej vi ror, da det er vejret der bestemmer. Det bliver enten fra Klintholm Havn eller fra Ålebæk Strandvej. Påklædning og udstyr: Husk ekstra tøj i vandtæt pose, hat, solbriller og solcreme. Medbring evt. eget sikkerhedsudstyr og kompas. Husk vand og madpakke.

8

9 Møn Arne havde fundet et andet sted at gå i vandet end det sted, Henning havde anvist. Det viste sig at være langt ude, væk fra alt og på en stenet strand. I vandet kom vi dog og brugte ca. 5 timer på en dejlig tur rundt om klinten, på 21 km, incl. en frokost et sted halvvejs til Klintholm Havn, hvor Inger og Annie ventede med bilerne. Henning og jeg fik kajakkerne på bilerne og kørte chaufførerne til de andre biler, tilbage til deres biler. Alle, Annette, Lene, Anne Mette, Joan, Tine, Lotte, Claus, Arne, Henning, Iwan, Karina, Frank, Annette B., havde vi en dejlig dag, med sol hele eftermiddagen.

10 Nakskovturen og 16. juni Fredag 14. Ankommer vi til hestehoved Camping. Teltene bliver rejst efterhånden som deltagerne kommer frem. Kl. ca. 19, fællesspisning, Regitsegryde, 70 kr. p.p. Lørdag 15. Heldagstur Øhop rundt i Nakskov fjord. Tilpasset efter vind og vejr og evner. Vi udnytter de muligheder der er. Husk madpakke, kaffe og kajakslik. Grillaften med egne forsyninger når alle er vendt hjem. Søndag 16. Formiddagen kan vi bruge til det vi evt. ikke nåede i går. Teltene skal også pakkes før vi skilles efter endnu en forhåbentlig god og oplevelsesrig weekend. Teltpladsen er som tidligere vores. Hvis nogle vil leje hytter eller kommer med campingvogn er tlf. nr. stadig til Asger eller hans makker. I må gerne melde til os så vi har en fornemmelse af, hvor mange vi bliver, husk også at ikkekajakroere er meget velkomne. Cykel og gå terrænet er meget fint. Regitse og Helge. Aftenhygge i Nakskov Varmt var det vist ikke Det var også regnvejr i Nakskov

11 Hestehoved Campingplads Inger og jeg ankom efter en dramatisk tur, en tagbøjle faldt af, torsdag eftermiddag til Nakskov. Vi boede i hytte nr. 1 og efter at vi havde installeret os og fået kajakkerne af bilen, vi transporterede selv Inger s Blå Muk Tuk, tog vi en tur på havet, selvom vejret ikke var det bedste. Vi roede rundt om Enehøje, en tur på 6,5 km. I løbet af fredagen ankom resten af gruppen, undtagen Claus og Lotte, som først ankom lørdag, vi fik rejst partyteltet og gjorde klar til Regitse Gryde. Det var som sædvanlig en kulinarisk oplevelse, med jordbær til dessert. Lørdag er den store kajak og grilldag. Kl. 10 roede vi ud, i år var vi 11 og da vejret ikke var helt godt (stærk blæst), blev der ændret en hel del på ruten. Fra Campingpladsen roede vi rundt om Barneholm og langs Lollands kyst ud til Langø, hvor vi spiste vores medbragte madpakke og kunne nyde en is til dessert. Fra Langø roede vi over til Enehøje, videre til Rommerholm. Herfra roede vi til Slotø og endelig fra Slotø tilbage til campingpladsen i kraftig modvind, sammen med en lille regnbyge. Det blev en tur på 19 km. Søndag var vejret ikke blevet bedre, så alle pakkede og tog hjem efter morgenmaden.

12

13 Onsdag 26. juni havde klubben en artikel, skrevet af undertegnede, i Midtsjællands Avis. Kajak- og hygge weekend i Nakskov Igen i år har Bjæverskov Kajakklub været på weekend tur til Nakskov, nærmere betegnet på Hestehoved Campingplads. Vi ankommer fredag eftermiddag efter arbejde, rejser vores telte, samt vores store partytelt. Er der tid til det og hvis vejret tillader det, kommer kajakkerne i vandet, til en lille tur inden aftensmaden. Hvert år bliver vi om fredagen beværtet med en Regitse-gryde, samt egne medbragte drikkevarer. Lørdag er den store kajak- og grilldag. Kl. 10 ror vi ud i kajakkerne, i år var vi 11 og da vejret ikke var helt godt, blev der ændret en hel del på ruten. Fra campingpladsen roede vi rundt om Barneholm og langs Lollands kyst ud til Langø, (Langø var indtil 1878 en ø, men blev siden landfast med Lolland med diger), hvor vi spiste vores medbragte madpakke og kunne nye en is, til dessert. Fra Langø roede vi over til Enehøje (mest kendt fordi Peter Freuchen ejede øen fra ). Fra Enehøje til Rommerholm (der er en mindre koloni af Skarver, som blev sat ud i 1980). Herfra roede vi til Slotø (kendt for ruinerne af Engelsborg, bygget af Kong Hans i 1508, samt for skibsbyggeri helt frem til Christian IV, og sidst, men ikke mindst, blev 3 skibe som var opankret på øen, skudt i sænk 4. maj 1945, af de allieredes fly) og endelig fra Slotø tilbage til campingpladsen i kraftig modvind, sammen med en lille regnbyge. Om aftenen tænder vi vores grill og dækker op i partyteltet til fællesspisning og hygge. Søndag morgen kl. 8 spiser vi morgenmad og herefter kan der kajakkes, hvis altså vejret tillader det, det gjorde det desværre ikke i år. Så det var bare med at pakke teltene sammen og få kajakken på taget af bilen og komme hjem efter at have tilbragt en dejlig week-end med god mad og drikke, samt hyggeligt samvær med ligesindede. Til august tager vi til Karlskrona i Sverige, til et lignende arrangement. IF Frem Bjæverskov Kajakklub Iwan Juel Pedersen Dette var artiklen + 2 billeder

14

15 Turen til Roskilde Fjord 14. juli Turleder: Henning Tilmeldinger og reservering af kajak, til undertegnede senest onsdag 10. juli. Mødested: Veddelev Havn. Vi går i vandet til højre i havnen. Tidspunkt: Klar til at gå i vandet kl. 10. Husk personligt sikkerhedsudstyr, ekstra tøj, madpakke, solcreme og noget at drikke. Med venlig hilsen Joan og Arne, Mobil:

16 Program for kajaktur til Karlskrona august Så er tiden snart inde for weekend turen til Sverige, hvis du har tid og lyst til at ro i den spændende og flotte skærgård omkring Karlskrona og bo på den hyggelige Dragsö campingplads. Campingpladsen har næsten alle tænkelige faciliteter og har en skøn beliggenhed. Vi håber, at du og måske også din familie har lyst til at komme og ro og hygge med os. Vi skal bo på: Dragsö Camping, Dragsövägen Karlskrona, tlf , mail: hjemmeside: Forplejning: I skal selv medbringe mad og drikkevarer til hele turen. På campingpladsen er der en kiosk og en restaurant med rimelige priser og med udsigt over vandet. Program: Programmet er først og fremmest og som sædvanligt afhængigt af vind og vejr. Fredag 2. august. Flere ankommer. Vi mødes på campingpladsen og ror evt. en tur, efterhånden som hver især har etableret sig. Joan og undertegnede kører først fra Bjæverskov kl. ca. 13. Lørdag 3. august. Efter morgenmaden ved 10 tiden ror vi af sted på havnerundfart. Derefter ror vi tilbage og spiser frokost med efterfølgende afslapning. Om eftermiddagen - ned i kajakkerne og af sted ud i skærgården (vil man evt. bruge eftermiddagen på sightseeing på land eller bare bade og dase, er det selvfølgelig ok). Om aftenen griller vi og holder fælles festbanket i foreningens pavillon eller evt. fælleshuset. Campingpladsen har griller, man kan låne, vi må ikke bruge engangsgril. Søndag 4. august. Efter morgenmaden er det ned i kajakkerne igen og ud på en formiddagstur. Så pakker vi sammen og spiser rester, hvis der er nogen. Så er det ved at være tid til at sige farvel og have en god tur hjem. Praktisk: Der er ca. 300 km til Karlskrona, og det tager ca. 4 timer at køre dertil. Kør ad E22 (Kalmar), kør gennem centrum af Karlskrona og følg skiltene til Dragsö. Der er adgang til køleskab og komfur i fælleshuset. Tag evt. en kogekedel med. Der er også mulighed for at leje hytter, hvis man hellere vil det. Afregning for ophold foretages af hver især på campingpladsens kontor.

17 Tilmelding: Hvis I gerne vil ligge nær vandet og være sikre på, at der i det hele taget er en plads, bedes i hurtigst muligt bestille pladser. De der allerede har bestilt ligger i teltområdet med nr. 413, 415, 417 og 418. Tilmelding til undertegnede. For Jer, der har brug for at låne klubkajak skal tilmelding ske hurtigst muligt, da vi skal planlægge om traileren skal med, hvornår den køre og hvem der evt. kører den. Håber vi ses i Sverige. Joan mobil: , Arne mobil: , mail:

18

19

20 Artikel i Midtsjællands Avis: Bjæverskov Kajakklub Bjæverskov Kajakklub, som holder til ved Søndre Strand i Køge, hvor vi har 3 containere til rådighed og hvorfra vi ror ud, hver tirsdag og torsdag, kl. 18, har været på tur til Karlskrona i Sverige. I år var vi 17 der drog af sted, nogle kom torsdag, andre ankom om fredagen og blev til søndag. Et par stykker af os, udvidede weekend en og blev til tirsdag, så det blev til i alt ca. 75 km i kajakken. Vi bor på Dragsö Camping og begynder straks at slå teltene op efterhånden som vi ankommer og i år kan vi ikke klage over vejret, det var bare varmt og solrigt hver dag. Dagene tilbringes nogenlunde således: Vi står op kl. ca. 8 og spiser morgenmad i en timestid, hvorefter vi starter roturen kl. 10 og kommer hjem så vi kan spise frokost kl. 13, middagspausen varer ca. 2 timer, hvorefter vi så igen ror ud og kommer hjem, så vi kan grille ved 20-tiden og komme i seng ved 23-tiden, det er jo en campingplads, så der skal helst være stille om aftenen. Dragsö campingplads ligger på sin egen ø, som er forbundet med en bro til Karlskrona centrum, det tager en halv time, at gå ind til byen eller 5 min. i bil. Der er udlejning af cykler, kajakker, kanoer og motorbåde m.m., så der er gode muligheder for motion, der er et el-lysspor som er på ca. 1 km rundt om campingpladsen, der er stier som går ind til Karlskrona og længere væk. Man kan få gratis kort i receptionen. Desuden kører der dagligt et lille tog til byen. Der er 3 service huse på pladsen med toiletter, håndvaske, bruserum, opvaskerum med opvaskemaskine og el-komfur, hvis man vil lave mad der. Det koster 5 kr. at tage bad. Da vi kommer hvert år i august, ligger vi på de samme pladser, lige ned til vandet, så det er nemt at få kajakkerne ud. Der er flere muligheder rundt på øen for at gå i vandet, lige ved indgangen til campingpladsen er den store strand, hvor børnefamilierne holder til, her er også ishuset og restauranten, hvor man får nogle superdejlige bøfsandwich og ditto isvafler. Mange svenskere tager ud på klipperne, hvor de soler sig og bader og spiser deres medbragte mad. Karlskrona er også et besøg værd, med dens stejle gader og mange restauranter, vi var selv rundt og se på byen, først med et besøg på bilmuseet, hvor man bl.a. kan se Olof Palmes Saab, derefter tog vi op til udkigsrestauranten, hvorfra man kan se en stor del af den smukke svenske skærgård, senere om aftenen tog vi på steak house, hvor vi fik de lækreste entrecote bøffer, det kan da vist ikke gøres meget bedre. Tak til alle deltagere for et godt arrangement og en hyggelig week-end.

21 Stevnsturen, søndag 18. august Hej Kajakvenner Da vejret stadig ser ud til at blive blæsende ca. 13 m/sek. Fra sydvest aflyses Stevnsturen på søndag. Vi tager i stedet en tur til København og ror ture i kanalerne. Kort med ruterne fra 2012 vedhæftet. Programmet er som følger: Vi mødes på Leo Mathiesens Vej, 1437 København K, kl Ruteinformation og nøjagtig mødested ses nederst. Jeg påregner at vi forlader København senest kl. ca. 16. Forslag til rute om formiddagen: Fra Holmen gennem kanalerne til Operaen, Christianshavns Kanal, rundt om Christiansborg, Nyhavn, Amaliehaven og retur til Leo Mathiesens Vej. I alt ca. 8 km. Frokost: Efter formiddags turen spiser vi frokost i det grønne (husk madpakke m.m.) og vi har mulighed for at gå til det militære område og benytte toiletter. Rute eftermiddag: Hvis vejret og kræfterne tillader det, er der mulighed for at tage en ekstra tur med kajakken ud mod Nordhavnen, Lynetten, Trekroner og evt. Langelinie. Længde ca. 6-9 km. Tilmelding: Til undertegnede senest lørdag formiddag, inkl. bestilling af klubkajak, spraydeck, vest og pagaj. Betaling for transport af kajak afregnes med undertegnede. Beløbet afhænger af antallet af tilmeldte. Påklædning: Selvvalgt efter vejret, medbring eget sikkerhedsudstyr. Undertegnede medbringer klubbens sikkerhedsudstyr. Vi tager mobilen med, så hvis der er problemer med at finde mødestedet kan I bare ringe. Joan: , Arne: Vi ses. Joan og Arne

22

23

24 Billeder fra en klubaften i Køge

25

26

27 Regelsæt for Kajak-roning i IF Frem Bjæverskov Friluftsafdeling

28 1 Foreningens instruktører skal orientere nye medlemmer om sikkerhed og etik ved kajaksejlads. Herunder brug af naturen til friluftsaktiviteter, fredningsbestemmelser, sikkerhed til søs m.v. 1a Foreningens instruktører skal orientere nye medlemmer om risikoen ved at ro kajak, hvis man har en sygdom, der kan medføre lammelser eller bevidstløshed. Medlemmet bør derfor i samråd med egen læge afklare, om det er forsvarligt at færdes i kajak. Det er derefter medlemmets egen endelige beslutning, om det er forsvarligt at ro kajak. 2 Alle aktive medlemmer skal gennemlæse og forstå foreningens sikkerhedsbestemmelser: A. Sommerreglement/Reglement for roning i lokalt farvand B. Reglement for nye medlemmer/fremmede på prøvetur C. Langtursreglement D. Vinterreglement 2a Sommerreglement/roning i lokalt farvand. IF Frem s lokale farvand strækker sig fra klubpladsen ca. 17 km sydpå til Bøgeskovens Havn og ca. 15 km nordpå til Jersie Havn. Det frarådes at ro nordpå forbi den 1,7 km lange spunsvæg ved pålandsvind, da selv erfarne roere kan komme i problemer pga. mange refleksbølger. Alle steder ros med en afstand på max. 100 m fra kysten. 2b Medlemmer i IF Frem, der er under instruktion til frigivelse, eller fremmede på prøvetur skal: Være fyldt 18 år Kunne svømme mindst 50 m i havvand Ro med en afstand på max. 50 m fra kysten Altid ro med svømmevest og i følgeskab med en kajakinstruktør. 2c Langtursreglement:

29 Roning uden for det lokale ro-farvand anses for langture. Disse aftales altid med instruktør/bestyrelsesmedlem. På en langtur skal der minimum være 2 erfarne roere med. 2d Vinterreglement: I vinterhalvåret, hvor vandtemperaturen er under 12 0 C, skal beklædningen beskytte mod underafkøling. Se DGI s retningslinjer for årstidens påklædning. På vinterture skal der minimum være 2 erfarne roere med. Desuden er den maksimale ro-afstand til kysten indskrænket til 50 m. Husk! - en kajaktur kan føre til en svømmetur. 3 Alle kajakker samt tilhørende materiel skal være godkendt af klubbens bestyrelse. 4 Alle aktive medlemmer skal gennemgå foreningens procedure for frigivelse (DGI Havkajakroer I), samt opfylde nedenstående: A. Den aktive roer er fyldt 18 år B. Den aktive roer skal altid være iført godkendt redningsvest C. Den aktive roer kan ved kæntring bjærge sig selv i land D. Den aktive roer har som minimum kendskab til reglerne, Lov og ret på vandet beskrevet i hæftet fra Søsportens Sikkerhedsråd. 5 Børneroere på dispensation, skal indtil det fyldte 18. år, altid være ifølge med voksne/forældre, der som et minimum skal være Havkajakroer I. 6 Alle kajakker, samt tilhørende materiel, skal være godkendt af klubbens instruktører, samt være mærket med klubbens navn, således at en kajak til enhver tid kan identificeres. Alle redningsveste skal være CE-mærket (typegodkendt). 7 Logbog Al udlån af kajakker og materiel skal indskrives i logbogen, som ligger i containeren. Alle felter i logbogen skal udfyldes. Alle besøg og kontrol af klubområdet eller containere uden for de normale træningstider plottes i logbogen.

30 8 Som bruger af foreningens udstyr/kajakker til andet end foreningsaktiviteter, skal man være frigivet DGI Havkajak-roer I i IF Frem, Bjæverskov. Læs folderen om Uddannelse, frironingsreglement. Hjælpsomhed er en dyd.

31 Afslutning Torsdag 26. september var sidste træningsdag og sikke en afslutning. Efter en lille kajaktur, blev der dækket op med lækkerier: Inger havde bagt en kage, Anne Mette havde lavet æblekage, som var lun da den blev serveret og sidst, men absolut ikke mindst, Lotte og søn lavede dejlige pandekager. Se det var en rigtig afslutning. Synd for Jer som ikke kom. Ekstra afslutningstur til Roskilde Fjord Som noget nyt syntes et par stykker af os, at vi skulle slutte af med en tur på Roskilde Fjord, søndagen efter afslutningen på kajaksæsonen. Desværre var vi kun 7 medlemmer der tog af sted fra Veddelev Havn, hvorfra vi roede til Jyllinge, her spiste vi vores madpakker, for derefter at ro en omvej tilbage til Veddelev Havn, så vi kom op på 20 km. En dejlig dag med kun lidt vind og masser af sol.

32 Medlemsliste 2013 Anne Mette Olin Annette Pedersø Anni Sheila Andersen Claus Georgsen Flemming Andersen Jette og Gert Holm Gitte E. Oxbøll Hanne og Walter Pedersen Inger og Iwan Juel Pedersen Jan Kluge Joan og Arne Thanning Jørgen Damkjær Karina Bernholm Lise Gilså Dorrit og Michael Lind Niels Edske René Ljunggren Tine og Bjarne Nilsson Gitte Oxbøll Annette Black Munk Annette Buchmann Annette Black Munk Cita Hansen Carsten Sønderup Elin og Frank Henriksen Gitte Lindenskov Gitte Lindblad Henning Nielsen Jan Engsager Jan Petersen Johny Hansen Karin og Hans Christian Nielsen Lene Sørensen Lotte Gilså Mogens Jensen Regitse og Helge Foss Hansen Stig Sørensen Trine Sejthen Anni Sheila Andersen Vibeke Hansen

33

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing. Niveaubeskrivelse

Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing. Niveaubeskrivelse Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing Niveaubeskrivelse Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund 2. udgave, april 2009 www.kano-kajak.dk Niveaubeskrivelse

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv.

Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotater fra PROVENCE - 1995. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater. De

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt.

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt. Kære medlem Turpas 150 km Bestyrelsen var samlet torsdag den 18. april se referatet på hjemmesiden. Her blev det besluttet at justere et af kriterierne for at opnå turpasset fra 250 km årlig roning til

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015

Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015 Program for Havkajak Symposium Bornholm 2015 Lørdag 23. maj: 9.00 Velkomst information 9.30-12.00 Workshops: 12.00 Middagspause 13.30-16.00 Workshops: 1. Turledelse og Incident Management Martin Ploug

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst.

Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst. Kajaktur i Bohuslan skærgården på Sveriges vestkyst. Under optimale vejrforhold gik vi efter Fjällbacka skærgården, Väderöarna uden for, og Kosterøerne i nord ud for Strømstad. Start og slut: Heestrand,

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor...

Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde. Sommer 2013. Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Sommer 2013 Weser Maraton Arbejdsdag i klubben Så blev det alvor... 2 4 6 2 Weser Maraton maj 2013 Til at starte med var der

Læs mere

I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013

I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013 I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013 Bodil, Peter, Jørgen og Jan Märket Sidste overnatning Turku-Åbo Ryssö ön Inderskär Stora Furuholm slut Understen Märket Ängeskär r Singö start

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Konkurrence: SØ 15 Lejrsang. Ophalervogne søges

Konkurrence: SØ 15 Lejrsang. Ophalervogne søges Oktober 2014 Konkurrence: SØ 15 Lejrsang På Sø 15 skal vi selvfølgelig have en lækker lejrsang! Hvis du har en sangfugl i maven, så skriv til sang@soe15.dk og få tilsendt de vilde konkurrencebetingelserne!

Læs mere

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION

Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Skovshoved Coastal Open 2013 INDBYDELSE & STÆVNEINFORMATION Søndag d. 23. juni 2013 Skt. Hans Aftens dag Skovshoved Roklub har hermed i sit 75. jubilæumsår fornøjelsen at invitere danske og udenlandske

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2012 41 Årgang. Ups! Hvor blev han af? Kanindåb & 95 års Fest Lørdag d.18. august

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2012 41 Årgang. Ups! Hvor blev han af? Kanindåb & 95 års Fest Lørdag d.18. august Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2012 41 Årgang Ups! Hvor blev han af? Kanindåb & 95 års Fest Lørdag d.18. august Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

EPP 4 (Havkajak) Havkajak Videregående

EPP 4 (Havkajak) Havkajak Videregående Standarder for teknik- og egenfærdighedsniveauet: EPP 4 (Havkajak) Havkajak Videregående Udarbejdet af Dansk Kano og Kajak Forbund 1. udgave, januar 2007 - www.europaddlepass.dk På www.europaddlepass.dk

Læs mere

Sikkerhedsprocedurer på Sundeved Efterskole

Sikkerhedsprocedurer på Sundeved Efterskole Sikkerhedsprocedurer på Sundeved Efterskole På cykel Når elever fra Sundeved efterskole er ude at cykle skal de have cykelhjelm og den gule refleksvest på. På mindre veje må man cykle to og to, men på

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 2. marts 2010 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Formanden

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

Turen til Kroatien 2014.

Turen til Kroatien 2014. Torsdag 21/8: Turen til Kroatien 2014. Kl 16:45 holder vi ved Færgen i Rødby,i god tid.det viser sig at vi for første gang må vente, vi kan ikke komme med før kl 17:45. Vel ankommet til Femeren,går turen

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer for Sorø Akademis Skole

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer for Sorø Akademis Skole Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer for Sorø Akademis Skole Hvilket fartøj gælder denne sikkerhedsinstruks for? 16 kajakker, 12 kanoer og 2 robåde 1. Identifikation af rederen Skriv navn

Læs mere

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen

Her er lidt fra turen derover dagen før en anelse fra løbsdagen dagen derpå og hjemrejsen Årets Bornholm Rundt blev afviklet i dagene 16. 18. august 2014. Vi var ca. 19 Rimo er, der tog af sted fredag nat altså natten mellem fredag og lørdag med båden fra Køge til Rønne. Ved ikke helt antallet

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer.

Dokument indeholder dog informationer, som er relevant i planlægning som tilskuer. Landsstævne 2013 På forældremødet blev der enighed om en fælles tilmelding til Landsstævnet for DGI Roskilde Junior Rep. Af hensyn til planlægningen og opfølgningen vil vi meget gerne have en tilbagemelding

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. November 2011 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing November 2011 Kanindåb 1 I år var der rigtig mange kaniner, da vi ikke havde haft kanindåb siden 2006. Som der stod i avisen blev det

Læs mere

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015.

Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Kallehavegaard Rideklub inviterer til ridelejer 2015. Ridelejren er en oplevelsesrig uge i samvær med heste og gode kammerater, hvor vi glæder os til at se elev og privat ryttere. Vi starter op søndag

Læs mere

NYHEEDSARKIV 2006. Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620.

NYHEEDSARKIV 2006. Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620. Glædelig jul NYHEEDSARKIV 2006 Alle medlemmer ønskes en glædelig jul samt et godt nytår. Tak for det gamle år hilsen fra bestyrelsen. 200620.dec 31.december 2006 Nytårsroning kl. 10.00, hvis vejret tillader.

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008

DANEHOFGARDEN LINKS OMKRING CALELLA M.M. RIGTIG PROGRAM I SPANIEN TUR!!! GOD TUR. Danehofgarden i Kroatien Ungarn 2006 2008 LINKS OMKRING CALELLA M.M. www.calella-oktoberfest.com Om oktoberfesten i Calella www.inside.danehofgarden.dk Her kan man se nyt om turen mens vi er af sted. www.portaventura.co.uk/theme-park Her skal

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

- Selvfølgelig kan man det, da det er en sjov og givende måde at være sammen med sine børn på. Det giver både en oplevelse og fysisk aktivitet.

- Selvfølgelig kan man det, da det er en sjov og givende måde at være sammen med sine børn på. Det giver både en oplevelse og fysisk aktivitet. Kajakur med børn. Af Thomas B. Egeskov Woidemann Nannas første kajaktur, 1 ½ år gammmel. Kajakken er en Rainbow Atlantis. (ill. 1) - Selvfølgelig kan man det, da det er en sjov og givende måde at være

Læs mere

Reglement 2015 Hvem gør hvad, hvornår, håndbog

Reglement 2015 Hvem gør hvad, hvornår, håndbog Reglement 2015 Hvem gør hvad, hvornår, håndbog Nærværende reglement er udfærdiget jævnfør 9 i vedtægterne for Kolding Roklub. Overtrædelse af reglementet kan medføre nægtet adgang til klubben, og / eller

Læs mere

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med. Kære medlem Billeder fra pagajkurset, som Torben Grøn afholdt i januar/februar2014 Hvordan kommer jeg i gang? Vi er mange som ikke har fået roet ret meget i vinterhalvåret, og hvordan så med at komme i

Læs mere

Reglement for Kajakklubben Nova

Reglement for Kajakklubben Nova Reglement for Kajakklubben Nova 1 Generelt... 2 2 Definitioner... 2 3 Myndigheder og Søvejsregler... 2 4 Sikkerhed & påklædning... 2 4.1 Svømme- / redningsvest... 2 4.2 Langtur... 2 5 Hvor må jeg ro?...

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Kære medlem Vi er i slutningen af august og er kun nået til Nyhedsbrev nr. 3. Det skyldes ikke, at der ikke har været mange nyheder. Men jeg er begyndt i højere grad

Læs mere

Fyn Rundt i Coastal 4x+

Fyn Rundt i Coastal 4x+ Coastalroning danner baggrund for én af de helt store og spændende udfordringer Fyn Rundt i Coastal 4x+ Fre. 05 juni til Søn. 07. juni 2015 Kolding Roklub og Aarhus Roklub er gået sammen om et spændende

Læs mere

Skjern Å 20 21. sep kl. 7:00 20:00 ( 90 km eller 50 km jf. aftale )

Skjern Å 20 21. sep kl. 7:00 20:00 ( 90 km eller 50 km jf. aftale ) Skjern Å 20 21. sep kl. 7:00 20:00 ( 90 km eller 50 km jf. aftale ) Kræver: Udholdenhed [4/5] : En del udholdenhed (Har du før roet 40 km, på en dag og kommet nogenlunde igennem, kan du også være med her)

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære

Ældreidræt i Greve Kommune. - Din vej til sundhed og velvære Ældreidræt i Greve Kommune - Din vej til sundhed og velvære Oktober 2012 Motion er vigtigt hele livet og det er aldrig for sent at komme i gang! Med denne reviderede udgave af Ældreidrætskataloget er du

Læs mere

SIKKERHEDSINSTRUKS. for aktiviteter med havkajakker hos Qayak.dk. Juni 2014. Side 1 af 5

SIKKERHEDSINSTRUKS. for aktiviteter med havkajakker hos Qayak.dk. Juni 2014. Side 1 af 5 SIKKERHEDSINSTRUKS for aktiviteter med havkajakker hos Qayak.dk Juni 2014 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse 1. Identifkation af rederen 2. Beskrivelse af sejladsaktiviteter 3. Identifkation af risici 4.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT LIV OG LEDSAGELSE PÅ HAVNEN I LØGSTØR PSYKIATRI OG HANDICAP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE JUNI - JULI - AUGUST 2015 Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter til dig med fysisk og/eller psykisk handicap

Læs mere

Målmandsskole i Nakskov

Målmandsskole i Nakskov Målmandsskole i Nakskov Velkommen til Nakskov og MÅLMANDSSKOLEN Et fodboldhold består - på banen - af 11 mand. Det er ingen i tvivl om. Der er også kun 1 målmand på ethvert hold (god eller dårlig). I Nakskov

Læs mere

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503

Træningslejr Italien Påsken 2014. Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Træningslejr Italien Påsken 2014 Kontaktpersoner: Allan EG 21431398, Erik Thalund 22165422 og Peer Bertelsen 40571503 Foreløbig plan for træningslejren i påsken 2014 Tidstermin: Fra Herning: Afgang Ankomst

Læs mere

Formand. Allan Mikkelsen. Kolding Landevej 86, 7000 Fredericia. Tlf. 25217550. Email : bentheogallan@gmail.com

Formand. Allan Mikkelsen. Kolding Landevej 86, 7000 Fredericia. Tlf. 25217550. Email : bentheogallan@gmail.com Sydjysk Veteranklub af 1995 Program for første halvår 2015 Formand. Allan Mikkelsen. Kolding Landevej 86, 7000 Fredericia. Tlf. 25217550. Email : bentheogallan@gmail.com Næstform. Tage Kikkenborg. Petersmindevej

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren.

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. I sommerferien 2008 tog Inger Marie og jeg færgen fra Frederikshavn til Gøteborg. Krydsede (med bil ) østover og ramte den sydsvenske skærgård med

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013

Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Mandag den 11. november 2013 Mandag den 11. november 2013 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

EPP 5 (Havkajak) International Havkajakguide

EPP 5 (Havkajak) International Havkajakguide Standarder for teknik- og egenfærdighedsniveauet: EPP 5 (Havkajak) International Havkajakguide Udarbejdet af Dansk Kano og Kajak Forbund 1. udgave, januar 2007 - www.europaddlepass.dk På www.europaddlepass.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Efterårsprogram 2015 I dette efterår bl.a.: Frokost på Restaurant Egå Marina Stavgang for mennesker med Sclerose Foredrag om akupunktur Regionsmøde

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Sommerens tur til Finland

Sommerens tur til Finland Sommerens tur til Finland Det blev ikke nogen tur sydpå denne sommer. Til gengæld blev det en tur nordpå til Jakobstad, Finland og tilbage igen. I alt blev det lidt mere en 3000 km. Planen var at min bror

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø

5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø Invitation til 5. 6. juli 2014 Sølystparken Silkeborg Langsø Dansk Kano- og Kajakforbund og Silkeborg Kajakklub inviterer til nordiske mesterskaber i kano- og kajakmaraton den 5. - 6. juli 2014 på Silkeborg

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 24. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2013. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 24. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2013. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 24. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2013 Læs inde i bladet: INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING SPÆNDENDE FOREDRAG I FORBINDELSE MED GENERALFORSAMLINGEN SE ÅRETS ARRANGEMENTSKALENDER

Læs mere

Sejlads på Tommerup Efterskole. Generelt & Sikkerhedsinstruks

Sejlads på Tommerup Efterskole. Generelt & Sikkerhedsinstruks Sejlads på Tommerup Efterskole Generelt & Sikkerhedsinstruks Generelt Søfart/sejlads med TE Regler, retningslinjer og vejledning i forbindelse med sejlads på Tommerup Efterskole Efteråret 2013 Generelle

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund.

Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Reglement KDR Revideret Marts 2015 Stiftet 27. Juni 1922. Medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) under Dansk Idrætsforbund. Kolding Dame- Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Reglement: 1 Sæson Sæsonen

Læs mere

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT.

HVIDOVRE ROKLUB. Medlem af DFfR under DIF. Roreglement. Vinter roreglement ROREGLEMENT. HVIDOVRE ROKLUB Medlem af DFfR under DIF Roreglement og Vinter roreglement Hvidovre Roklub Medlemsmøde d. 6. November 1997 (rettes til Medlemsmøde 16. september 2014) ROREGLEMENT. Reglementet for Hvidovre

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2014 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere